YENİ FORD TOURNEO COURIER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YENİ FORD TOURNEO COURIER"

Transkript

1 YENİ FORD TOURNEO COURIER

2 İleri görüşlü. İlham verici. Dikkat çekici. Her otomobil onun imzasını taşıyor.

3

4 Her maceranızda, yanınızda. Yeni Ford Tourneo Courier İyi zaman geçirmek kavramını tam anlamıyla karşılar. Siz hayallerinizin ve sevdiğiniz şeylerin peşinden gitmek istersiniz, o gideceğiniz her yerde size eşlik eder. Yüksek donanım seviyesi, üstün yakıt tüketim değerleri ve konforuyla her maceranızda size kolaylık ve keyif sağlar. Hem üst düzey güvenliği hem de sizi kendisine bağlayan cazibesiyle beklentilerinizi sonuna kadar karşılar. Güçlü ve verimli motor seçenekleriyle her anın tadını çıkarmanızı sağlar.

5 Babamı ara Demir i ara Sesinizi ikinci bir çift el gibi kullanın. Ford SYNC ile ister müzik dinleyin ister telefonunuzdan güvenli bir şekilde konuşun ya da SMS okuyun. Acil durumlarda devreye SMS i oku giren Ford Acil Durum Yardımı* yerel acil çağrı merkezine hızlı bağlantı imkânı sağlar ve ilgili kurtarma servisine bulunulan ülke dilinde aracın konumuyla ilgili gerekli bilgileri verir. Ofisi ara Evi ara Rihanna yı çal Şu anda ne çalıyor? * Ford Acil Durum Yardımı, 30 dan fazla Avrupa ülkesinde kullanılabilmektedir. Bu özellik, araçta bulunan uyumlu bir cep telefonunun Bluetooth aracılığıyla sistemle eşlenmesi halinde çalışır ve hava yastıklarından (diz hava yastıkları hariç) herhangi birinin açılması ya da çarpışma algılayan sensörlerin yakıt pompasını kapatması durumunda devreye girer.

6 Geniş Alan: Rahat Biniş & İniş Hayat, çok çabuk değişiyor olabilir. Ama siz Yeni Ford Tourneo Courier ile bu değişime anında ayak uydurabilirsiniz. Genişçe açılan yan sürgülü kapılar sayesinde araca rahatça binip inebilir ve özellikle dar park ceplerinde yükleme boşaltma işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Üstelik yolcuları ve bagajınızı çeşitli kombinasyonlarda taşıyabilmenizi sağlayan, öne doğru yatırılabilen ve ayrı ayrı katlanabilen arka koltuklar da cabası. Zeka Ürünü Fikirler Yeni Ford Tourneo Courier 708 litrelik bagaj hacmine sahip. Özellikle ayarlanabilir bagaj bölmesi sayesinde bagajdan mükemmel şekilde yararlanmanızı sağlar. Dilerseniz bu bölmeyi, bagajınızı meraklı bakışlardan korumak için daha yüksek bir pozisyonda kullanabilir; ağır veya hassas eşyaları diğer bagajdan ayırmak için alt pozisyonu seçebilirsiniz. Bölmeye ihtiyaç duymadığınızda ise arka koltuklara bitişik şekilde katlayabilirsiniz.

7 Her açıdan rahatınız düşünülerek tasarlandı. Yeni Ford Tourneo Courier nin dış görünümünden daha şimdiden etkilendiyseniz, iç mekanını da en az onun kadar çekici bulacaksınız. Çünkü iç mekanın donanım özelliklerine mükemmel bir duruş sağlayan rahat koltuklar, arka koltuklardaki ISOFIX bağlantı noktaları ve oldukça geniş istifleme alanı gibi pek çok özellik dahil. Eğlence ve bilgi iletişiminin de düşünüldüğü araçta; Akıllı Cihaz İstasyonu, akıllı telefonunuzu, MP3 çalarınızı veya navigasyon cihazınızı şarj ederken daima ulaşabileceğiniz bir mesafede olmasını sağlar.

8 Modern teknoloji ile gerçek büyüklüğe... Yeni Ford Tourneo Courier; güç, performans ve yakıt verimliliği arasında mükemmel bir denge kuruyor. Motor seçenekleri arasında; etkileyici 1,5 L ve 1,6 L TDCi Dizel motorlar bulunuyor. 1,6 L TDCi Dizel Motor 95 PS 97 g/km* CO2 3,7 l/100 km* * Değerler, AB Ölçüm yöntemlerine göre kombine tüketim/emisyona ilişkindir. Opsiyonel Start / Stop Sistemi ve 100 km/h hız sınırlayıcısı ile ölçülen değer

9 Ford Tourneo Courier Donanım Seviyeleri Trend Deluxe Titanium Titanium Plus Dış Donanım Dış Donanım, Trend modeline ek olarak; Dış Donanım, Deluxe modeline ek olarak; Dış Donanım, Titanium modeline ek olarak; Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford Kolay Yakıt Sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Halojen farlar Tam boy jant kapaklı 15 çelik jantlar Gövde rengi elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Krom çerçeveli ön Izgara Sis farları 15 alüminyum jantlar* Tavan rayları Karartılmış arka camlar Otomatik yanan ön farlar ve yağmur sensörü 16 alüminyum jantlar Isıtmalı ön cam ve cam silecek suyu** Arka park sensörü * Deluxe modelinde 15 alüminyum jantlar 1 Eylül 2014 ve sonrasında üretilen araçlarda standart olacaktır. Daha önce üretilen araçlarda tam boy jant kapaklı 15 çelik jant standarttır. **Titanium Plus modelinde ısıtmalı cam silecek suyu 1 Ocak 2015 ve sonrasında üretilen araçlarda standart olacaktır. Daha önce üretilen araçlarda bu özellik bulunmamaktadır.

10 Trend Deluxe Titanium Titanium Plus İç Donanım İç Donanım, Trend modeline ek olarak; İç Donanım, Deluxe modeline ek olarak; İç Donanım, Titanium modeline ek olarak; Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla açılabilen sürücü ön camı Arka koltuklarda ISOFIX bağlantı noktaları Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon İki adet içecek tutuculu A4 boyutunda dokümanlar ve dizüstü bilgisayar için eşya bölmesi Katlanabilir arka koltuklar Manuel klima Akıllı Cihaz İstasyonu ve USB & Bluetooth özellikli radyo sistemi Uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi Direksiyondan kumandalı müzik sistemi Deri direksiyon simidi Baş üstü saklama alanı Harita okuma lambası Ayarlanabilir bagaj bölmesi Otomatik kararan iç dikiz aynası Sürücü koltuğunda ayarlanabilir bel desteği Sürücü koltuğunda kol dayama ünitesi Koltuk arkalarında sehpalar Ön yolcu koltuğu altında çekmece Dijital klima Hız Kontrol Sistemi Ford SYNC Arka park sensörü Sürücü yan hava yastığı Ön yolcu yan hava yastığı Ayarlanabilir hız sınırlandırıcı Isıtmalı sürücü koltuğu Otomatik Start / Stop Lastik Basıncı İzleme Sistemi (TPMS) * Not: Eğer Ford aracınız çalışır durumda bir ön yolcu hava yastığı ile donatılmış ise, ön yolcu koltuğuna arkaya bakan bir çocuk koltuğu yerleştirilmemelidir. Çocuklar için en güvenli yer arka koltuktur, bununla birlikte temel olarak kurallara uygun bir emniyete dikkat edilmelidir.

11 Büyük Orta Konsol Yeni Ford Tourneo Courier nizin iç kısmında eşyalarınız için çok sayıda kullanışlı alan bulabilirsiniz. Buna A4 boyutunda belgelerinizi ve küçük dizüstü bilgisayarlarınızı koyabileceğiniz büyük bir orta konsol da dahildir. Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı Özellikli Hız Kontrol Sistemi Hız Kontrol Sistemi üzerinden süratinizi belirleyebilir ve hız sınırlayıcısıyla aşmak istemediğiniz bir sürati ayarlayabilirsiniz. Akıllı Cihaz İstasyonu Akıllı Cihaz İstasyonu, doğrudan armatür taşıyıcısı üstünde yer almaktadır ve akıllı telefonunuzun, MP3 çalarınızın veya navigasyon cihazınızın şarj edildiği sırada daima elinizin altında olmasını sağlar. Müziğinizi Bluetooth üzerinden aracınızın hoparlörlerine aktarın veya MyConnection raydosuna bağlanan bir USB kablosu kullanın. Audio sisteminin fonksiyonlarına USB bağlantısı, ahizesiz konuşma tertibatlı Bluetooth arayüzü dahildir. Kapaklı bölmede cihazınız için yer vardır ve ayrıca bir USB bağlantısı (sadece şarj etmek amacıyla) mevcuttur. Geri Görüş Kamerası Geri vitese takıldığında çok fonksiyonlu ekranda aracın arkasındaki alanın görüntüsü otomatik olarak belirir. Kamera görüntüsü üzerinden aracın hangi yöne hareket ettiğini gösteren işaret çizgileri gösterilir.

12 Biz, Venedik Kırmızısı nı seçtik. Ya siz? Blazer Mavi Opak Aytozu Gri Metalik Derin Mavi Metalik Tektonik Gri Metalik Titizlikle yapılan çok aşamalı bir boyama süreci sayesinde Yeni Ford Tourneo Courier çok sağlam bir dış yapıya sahip. Vaks enjeksiyonlu çelik kaporta parçalarından yüksek dayanıklı dış boya katmanına, yeni materyallerinden işleme süreçlerine kadar aracınızın uzun yıllar boyunca iyi görünmesini sağlamak için tasarlandı. Spor Kırmızı Opak Siyah Metalik Gök Mavi Metalik Venedik Kırmızısı Metalik Renkler Trend Deluxe Titanium Titanium Plus Opak Renkler Buz Beyazı Blazer Mavi Spor Kırmızı - Buz Beyazı Opak Manyetik Gri Metalik Metalik Renkler Aytozu Gri Siyah Derin Mavi Tektonik Gri Manletik Gri Gök Mavi - Venedik Kırmızı - *Metalik boya seçenekleri opsiyon olarak sunulmaktadır. Not: Araç görselleri sadece dış renklerinin gösterilmesi amacına hizmet etmektedir ve dolayısıyla güncel araç spesifikasyonlarından sapabilir. Bu broşürde gösterilen araç dış ve döşeme renkleri baskı teknolojisi nedeniyle gerçek renklerden farklılık gösterebilir. Yeni Ford Tourneo Courier, paslanmaya karşı 12 yıllık garantilidir (trafiğe ilk çıkış tarihinden itibaren]. Genel şirket koşulları geçerlidir.

13 Jantlar 15 tam boy kapaklı çelik jantlar Trend modelinde standart olarak sunulmaktadır. 15 hafif metal alaşımlı jantlar Deluxe modellerde standart olarak sunulmaktadır. (Deluxe modelinde 15 alüminyum jantlar 1 Eylül 2014 ve sonrasında üretilen araçlarda standart olacaktır. Daha önce üretilen araçlarda tam boy jant kapaklı 15 çelik jant standarttır.) Konfor Duygusu Yüksek kaliteli iç donanım Ne kadar rahat hissederseniz, her yolculuktan o kadar da keyif alırsınız. Bu nedenle Yeni Ford Tourneo Courier nin iç kısmındaki her özelliği, en ince ayrıntısına kadar düşündük. Size ve yolcularınıza en yüksek ölçüde rahatlık sağlayan bir ortam yarattık. Jantlar/Lastikler 7x2 kollu tasarımlı 16 hafif metal alaşımlı jantlar Titanium ve Titanium Plus modellerde standart olarak sunulmaktadır. Trend Deluxe Titanium Titanium Plus Journey Trend Journey Titanium Journey Titanium Plus 195/60/R15 Lastikler S S - - S /55/R16 Lastikler - - S S - S S 15 Çelik Jantlar & Tam Boy Jant Kapağı S S Alüminyum Jantlar - S Alüminyum Jantlar - - S S - S S S: Standart Donanım O: Opsiyonel Donanım

14 Güvenlik ve Hırsızlığa Karşı Koruma Yeni Ford Tourneo Courier yelpazesinin tamamında, en ileri teknolojiye sahip bir dizi pasif ve aktif güvenlik donanımı, sizin, yolcularınızın ve eşyalarınızın güvenliğini sağlar. *Mevcutluğu modele bağlıdır. Bazı fonksiyonlar, artı fiyat karşılığında özel isteğe bağlı donanım olarak verilir. Ayrıntılar için lütfen spesifikasyonlara baknız. Elektronik Stabilite Programı (ESP) Yokuş Kalkış Desteği Yokuşta kalkış desteği, yokuşta kalkış yaparken ayağınızı fren pedalından gaz pedalına hareket ettirdiğinizde aracın kısa süreyle geriye doğru hareket etmesine engel olur. Bu fonksiyon hem ileri vites hem de geri viteste mevcuttur ve bu nedenle ağır yükleri taşırken ve çekerken de idealdir. (Standart donanım). Acil Durum Fren Desteği Bir acil freni algılar ve maksimum fren gücünü kullanıma sunmak için fren sistemindeki basıncı arttırır. (Standart donanım). Ani Fren Durumunda Yanan Dörtlü Flaşörler Frene tam basıldığında dörtlü flaşörler diğer yol kullanıcılarını tehlike konusunda uyarmak için otomatik olarak devreye girer. (Standart donanım). Çekiş Kontrol Sistemi Düşük hızlarda tekerlek patinajı tespit edildiğinde sistem, en iyi çekişli tekerleğe daha fazla tork aktarabilir (Standart donanım). Römork Savrulma Önleme Sistemi Sistem, çekilen römorkun sallanmaya başladığını tespit eder ve karşı kumanda ile kontrol altına almaya yardım eder. (Standart donanım). Ford SYNC Araç iletişim sistemlerinin bir sonraki jenerasyonu olan Ford SYNC ile en yaygın kullanılan MP3-çalarlar, Bluetooth donanımlı telefonlar ve USB sürücüler basit ses komutlarıyla kumanda edilebilir. Hatta, sistem size gelen SMS leri de okuyabilir. Ford Acil Durum Yardımı* sayesinde kaza durumunda acil durum çağrıları hızlı bir şekilde ulaştırılabilmektedir. *Acil Durum Çağrı Asistanı, Avrupa da 30 u aşkın ülkede kullanıma hazırdır. Sistem, hava yastığının açılması (diz hava yastığı hariç) veya yakıt pompasının kapatılması anında araçta bulunması gereken uyumlu bir cep telefonuna gereksinim duymaktadır. Güncel bilgileri Ford internet sayfasında bulabilirsiniz. Metin fonksiyonu ve Acil Çağrı Asistanı tüm Avrupa dillerinde desteklenmemektedir. Güncel bilgileri, Ford web sitesinde bulabilirsiniz. Not: Bluetooth Markası ve Logoları, Bluetooth SIG Inc. firmasının malıdır ve Ford Motor Company Limited ile bağlı şirketleri tarafından lisanslı olarak kullanılmaktadır. Diğer markalar, ilgili mülkiyet sahiplerinin malıdır. Not Trafik kanununa göre sürücünün araç kullanırken serbest konuşma tertibatı olmadan cep telefonu kullanmak yasaktır. Eğer Ford aracınız çalışır durumda bir ön yolcu hava yastığı ile donatılmış ise, ön yolcu koltuğuna arkaya bakan bir çocuk koltuğu yerleştirilmemelidir. Çocuklar için en güvenli yer arka koltuktur, bununla birlikte temel olarak kurallara uygun bir emniyete dikkat edilmelidir. Güvenlik ve Sürücü Destek Sistemleri ESP (Elektronik Stabilite Programı) S S S S S S S ABS S S S S S S S HLA (Yokuş Kalkış Destek Sistemi) S S S S S S S EBA (Acil Durum Fren Desteği) S S S S S S S EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtım Sistemi) S S S S S S S TSC (Römork Savrulma Kontrol Sistemi) S S S S S S S Lastik Basıncı İzleme Sistemi (TPMS) S S S S Arka Park Sensörü S - - S Sürücü Hava Yastığı S S S S S S S Ön Yolcu Hava Yastığı S S S S S S S Sürücü Yan Hava Yastığı S S S S Ön Yolcu Yan Hava Yastığı S S S S Perde Hava Yastıkları (Sağ & Sol) S S S S Emniyet Kemeri Uyarısı (Sürücü & Ön Yolcu) S S S S S S S Emniyet Kemeri Uyarısı (Arka Koltuk) S S S ISOFIX Bağlantı Noktaları S S S S S S S Kayar Kapılarda Çocuk Kilidi S S S S S S S Merkezi Kilit S S S S S S S Immobilizer S S S S S S S Perimetrik Alarm S - - S S: Standart Donanım O: Opsiyonel Donanım Trend Deluxe Titanium Titanium Plus Journey Trend Journey Titanium Journey Titanium Plus

15 Dış Donanım Trend Deluxe Titanium Titanium Plus Journey Trend Journey Titanium Journey Titanium Plus Koltuklar ve Bagaj Bölümü Trend Deluxe Titanium Titanium Plus Journey Trend Journey Titanium Journey Titanium Plus Metalik Boya O O O O O O O Çift Tarafta Arka Kayar Kapılar S S S S S S S Yukarı Açılır Camlı Bagaj Kapısı S S S S S S S Tavan Rayları - - S S - S S Gövde Rengi Arka Tampon & Yan Aynalar - S S S - S S Elektrikli, Isıtmalı Yan Aynalar S S S S S S S Krom Çerçeveli Ön Izgara - S S S - S S Gövde Rengi Kapı Kolları - S S S - S S Gövde Rengi Yan Koruma Çıtaları - S S S - S S Karartılmış Arka Camlar - - S S - S S Halojen Farlar S S S S S S S Ön Sis Farları - S S S - S S Isıtmalı Ön Cam ve Silecek Suyu S - - S Yağmur Sensörlü Cam Silecekleri - - S S - S S 2 Kademeli Ön Cam Silecekleri S S S S S S S Gecikmeli Sönen Farlar S S S S S S S Gündüz Yanan Farlar S S S S S S S Otomatik Yanan Ön Farlar - - S S - S S Far Yükseklik Ayarı S S S S S S S S: Standart Donanım O: Opsiyonel Donanım Entegre Tavan Rayları Tavan rayları, Yeni Ford Tourneo Courier aracınızın dinamik tarzını ön plana çıkarır. (Titanium ve Titanium Plus serilerinde standart donanım). Isıtmalı Ön Cam Buz gibi soğuk günlerde bile gerekli görüşü sağlar. Ford Kolay Yakıt Eşsiz bir güvenlik tertibatı; yanlışlıkla hatalı yakıt dolumu yapılmasını ve kirli depo kapaklarının vidalanmasını engeller. (Standart donanım) 6 Yönlü Ayarlanabilen Sürücü Koltuğu S S S S S S S 4 Yönlü Ayarlanabilen Ön Yolcu Koltuğu S S S S S S S Sürücü Koltuğunda Ayarlanabilir Bel Desteği - - S S - S S Sürücü Koltuğunda Kol Dayama Ünitesi - - S S - S S Koltuk Arkalarında Sehpalar - - S S - S S Ön Yolcu Koltuğu Altında Çekmece - - S S - S S Isıtmalı Sürücü ve Ön Yolcu Koltuğu S - - S Katlanabilir Arka Koltuklar S S S S S S S Başüstü Saklama Alanı - S S S - S S Orta Konsolda Bardak Tutucular ve Eşya Bölmesi S S S S S S S Bardak Tutucu, Küllük ve Çakmak S S S S S S S Ayarlanabilir Bagaj Örtüsü S* S S S S* S S Arka Kısımda 3. Kafalık ve Emniyet Kemeri S S S Parçalı Koyu Renk Kumaş Döşeme - - O O S: Standart Donanım O: Opsiyonel Donanım *Belirtilen özellik tarihinden itibaren üretilen araçlarda standart özelliktir. Teknik Özellikler Akıllı Şarj Sistemi S S S S S S S Ön Disk/Arka Kampana Frenler S S S S S S S Elektrik Destekli Direksiyon Sistemi S S S S S S S S: Standart Donanım O: Opsiyonel Donanım Trend Deluxe Titanium Titanium Plus Journey Trend Journey Titanium Journey Titanium Plus Esnek Arka Koltuklar Arka koltuklar mükemmel bir duruş sağlıyor ve böylece uzun yolculuklar bile rahat geçiyor. Ayrıca arka koltuklarda ISOFIX bağlantı noktaları da yer almaktadır. Arka koltuklara ihtiyaç duyulmadığında sırtlıklar öne doğru yatırılabilir ve koltuklar öne doğru katlanabilir, böylece ilave bagaj alanı açılır.

16 İç Donanım Trend Deluxe Titanium Titanium Plus Journey Trend Journey Titanium Journey Titanium Plus Tek Dokunuşla Açılan Sürücü Camı S S S S S S S Dışarı Açılan Arka Camlar S S S S S S S Yol Bilgisayarı S S S S S S S Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası - - S S - S S Yük Bölümü Aydınlatması S S S S S S S Harita Okuma Lambası - S S S - S S Torpido Gözü Aydınlatma S S S S S S S Dijital Klima - - S S - S S Manuel Klima S S - - S - - Hız Kontrol Sistemi - - S S - S S Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı S - - S Start/Stop S - - S Start/Stop & 100km/s hız sınırlandırıcı O Akıllı Cihaz İstasyonu S S - - S - - Radyo (AM/FM, USB & Bluetooth) S S - - S - - 3,5 Ekran - - S S - S S 4 Hoparlör S S - - S Hoparlör - - S S - S S Ford SYNC - - S S - S S Direksiyon Üzerinde Müzik Sistemi Kontrolü - S S S - S S 3 Kollu Deri Kaplı Direksiyon - S S S - S S Deri Kaplı Vites Topuzu - S S S - S S Navigasyon + Geri Görüş Kamerası O - - O S: Standart Donanım O: Opsiyonel Donanım Akıllı Çözümler Düzen Sağlar Baş üstü Saklama Alanı Ford Tourneo Courier, çok sayıda yararlı saklama alanı sunmaktadır. Buna araç genişliğince uzanan bir baş üstü konsol da dahildir. Direksiyondan Kumandalı Müzik Sistemi Direksiyon üzerindeki kumanda ile ses sistemini kolayca kumanda edebilirsiniz ve elleriniz sıkıca direksiyonu tutarken kulağınızda daima doğru şarkı olur. *Acil Durum Çağrı Asistanı, Avrupa da 30 u aşkın ülkede kullanıma hazırdır. Sistem, hava yastığının açılması (diz hava yastığı hariç) veya yakıt pompasının kapatılması anında araçta bulunması gereken uyumlu bir cep telefonuna gereksinim duymaktadır. Güncel bilgileri Ford internet sayfasında bulabilirsiniz. Metin fonksiyonu ve Acil Çağrı Asistanı tüm Avrupa dillerinde desteklenmemektedir. Güncel bilgileri, Ford web sitesinde bulabilirsiniz. Not: Bluetooth Markası ve Logoları, Bluetooth SIG Inc. firmasının malıdır ve Ford Motor Company Limited ile bağlı şirketleri tarafından lisanslı olarak kullanılmaktadır. Diğer markalar, ilgili mülkiyet sahiplerinin malıdır.. Bilgi: Trafik kanununa göre sürücünün araç kullanırken serbest konuşma tertibatı olmadan cep telefonu kullanmak yasaktır. Ön Yolcu Koltuğunun Altında Çekmece Ön yolcu koltuğunun altında kullanışlı bir çekmece ve bir A4 klipsli tahta; bir tablet bilgisayarı veya bir diz üstü bilgisayarını saklayabilmek için yeterli alan sağlamaktadır.

17 Performans, Tüketim ve CO2-Emisyonu C02 Emisyonu (g/km) Motor Verileri Euro-Norm Şanzıman Güç Tork Kombine Şehir İçi Şehir Dışı Kombine 1.5 L TDCi Dizel 75 PS 5b/5+ Manuel / 5 ileri 75 PS 190 Nm 108 4,7 3,7 4,1 1.6 L TDCi Dizel 95 PS 5b/5+ Manuel / 5 ileri 95 PS 215 Nm 105 4,7 3,6 4,0 1.6 L TDCi Dizel 95 PS (Start-Stop Sistemi ile) 5b/5+ Manuel / 5 ileri 95 PS 215 Nm 100 4,4 3,5 3,8 1.6 L TDCi Dizel 95 PS (Start-Stop Sistemi ve 100 km/h hız sınırlayıcısı ile) 5b/5+ Manuel / 5 ileri 95 PS 215 Nm 97 4,4 3,4 3,7 Not: Deklare edilen yakıt tüketim ve CO 2 emisyonu değerleri Avrupa Birliğinin (EC) 715/2007 direktifinin güncel seviyesine göre ölçümlenmiştir. Yakıt tüketim ve CO 2 emisyon değerleri münferit bir araç için değil, bir araç tipi için belirtilmiştir. Uygulanan standart test prosedürü farklı araç tipleri ve farklı imalatçılar arasında karşılaştırma yapmaya olanak vermektedir. Bir aracın gerçek yakıt tüketimi ve CO 2 emisyonu değerlerinin belirlenmesinde, aracın test değerleri ve yakıt verimliliğinin yanı sıra araç kullanma alışkanlığı gibi diğer teknik olmayan faktörler de önemli rol oynar. CO 2, küresel ısınmaya neden olan en önemli sera gazıdır. 1,6 L TDCi Dizel Motor 97 g/km* 3,7 Ağırlık Motor Verileri Boş Ağırlık (kg) Azami Yüklü Ağırlık (kg) İstiap Haddi (kg) Max. Römorklu Ağırlık (kg) 1.5 L TDCi Dizel 75 PS L TDCi Dizel 95 PS * Ağırlık değerleri Sürücü ile (75 kg) sıvılar tam dolu ve yakıt deposu % 90 dolu düzeydeki en hafif ağırlığı temsil etmektedir. Üretim toleransları ve araçtaki donanım seçeneklerine göre değişebilir. Ölçüler Uzunluk (mm) Uzunluk, Römork tertibatı olmadan Genişlik, dış aynalarla birlikte / dış aynalar katlı iken / Yükseklik, azami (yüksüz) Sürgülü kapı genişliği 612 Tekerlek kasaları arasında bagaj genişliği 983 Bagaj genişliği, azami Bagaj yüksekliği, tabandan tavana kadar Bagaj uzunluğu, zeminde 1. koltuk sırasına kadar (2. koltuk sırası katlanmış ve dik konuma getirilmiş) Bagaj uzunluğu, zeminde 2. koltuk sırasına kadar 837 Bagaj hacmi (Litre) Bagaj hacmi, 1. koltuk sırasına kadar (2. koltuk sırası katlanmış ve dik konuma getirilmiş, tavana kadar yüklenmiş durumda) Bagaj hacmi, 2. koltuk sırasına kadar, tavana kadar yüklenmiş durumda 708 Yakıt Deposu Hacmi (Litre) Dizel Motorlar mm mm mm * Degerler, AB Ölçüm yöntemlerine göre kombine tüketim/emisyona iliskindir. Opsiyonel Start-Stop Sistemi ve 100 km/h hız sınırlayıcısı ile ölçülen deger.

18 Ford yetkili servisleri tüm hizmetleriyle sizi bekliyor... Bir Ford sahibi olduğunuzda, sadece bir otomobil sahibi olmakla kalmazsınız. Aynı zamanda, gelişmiş satış sonrası hizmetleriyle dünyanın sayılı otomotiv firmalarından birinin de desteğini alırsınız. Ford yetkili servisleri, aracınızın her türlü servis ve bakım gereksiniminde, yedek parça ihtiyaçlarınızda ve Ford uzmanlığından yararlanmak istediğinizde, gidebileceğiniz en doğru yerdir. İşte Ford yetkili servislerinde yararlanabileceğiniz ürün ve hizmetler... 8 Ford Garanti Ford yetkili servislerinde bakım, onarım, boya-kaporta işlemleri yaptırarak, Ford aksesuar ve orijinal yedek parçaları satın alarak siz de 3 yıl boyunca Ford Garanti nin sunduğu güvenceye sahip olacaksınız. Tüm değişim ve onarımların en yüksek kalite standartlarında yapılacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca eğer Ford aracınızı satmaya karar verirseniz, garantiniz de transfer edilecek ve yeni kullanıcı da bu güvenceden yararlanabilecek. Ford Gövde Paslanmazlık Garantisi Ford Gövde Paslanmazlık Garantisi ile Ford unuzu korozyona karşı koruyun. Yapmanız gereken, düzenli olarak aracınızı herhangi bir yetkili servisimizde kontrol ettirmek. Ford Boya Garantisi Üstün teknoloji ile özel üretilen ve boyanan araç gövdelerimiz, imalattan kaynaklanan boya hatalarına karşı garantilidir. Yapmanız gereken, düzenli olarak aracınızı herhangi bir yetkili servisimizde kontrol ettirmek. Ford Karoservis Ford Karoservis, güncel boya teknolojisine sahip boya-kaporta servisleri ve ekipmanları ile aracınızı kaza öncesi durumuna getirecek onarım hizmetlerini sağlıyor. Ford Karoservis te aracınızı eğitimli ve deneyimli Ford uzmanlarının ellerine gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz. Kısa zamanda en iyi onarım hizmetini alacaksınız. Üstelik 3 yıl garantiyle! Ford İnteraktif Servis - 8 Adımda Kontrol İnteraktif servis, Ford yetkili servisiyle güçlü bir iletişim kurarak zaman kaybınızı en aza indiren, beklediğiniz hizmeti güvenle almanızı sağlayan bir servis sistemidir. Ford yetkili servisimizden randevu alarak interaktif servisimizde 8 adımda kontrol işlemiyle hem zaman kazanırsınız hem de aracınızla ilgili yapılması gerekenler hakkında detaylı ve güvenilir bilgi alırsınız. Hiçbir sürprizle karşılaşmamak için, belirlenecek bakım ve onarım programına göre, önceden fatura bilgilerinizi alabilir, araç teslim zamanını önceden öğrenebilirsiniz. Bundan sonrasında ise size tüm kontrolleri yapılmış, yenilenmiş aracınızın keyfini sürmek kalıyor. Ford Orijinal Yedek Parçaları Ford yetkili servislerinde yapılan tüm bakım ve onarımlarda, orijinal Ford değişim parçaları kullanılır. Bu parçaların tamamı Ford kalite ve güvenlik standartlarına uygundur. Böylece hem aracınıza tam olarak uyum sağlar hem de aracınızın performansına destek olurlar. F Kasko Sadece Ford markalı araçlar için oluşturulmuş, sizi ve Ford unuzu güvence altına alan, tüm parça değişimlerinde Ford güvenlik standartlarına uygun kaliteli parçaların kullanılmasını sağlayan ve daha birçok detayla donatılmış kapsamlı bir kasko sigortasıdır. Aracınız madem ki Ford marka, kaskonuz da Ford a özel F Kasko olsun. Böylece siz de Ford yetkili servislerinde uzman onarım rahatlığını ve kaliteyi yaşayın. Aracınız ilk günkü değerini korusun, canınız güvende olsun Ford Güvence Ford Güvence bir ek garanti programıdır. Ford Güvence satın alarak; mekanik ve/veya elektrik-elektronik arızalar sonucu oluşacak yedek parça değişimi, tamiri ve ilgili işçiliklerden doğan maliyetlere karşı aracınızı ve bütçenizi güvence altına alabilirsiniz. Ford Güvence ve kapsamı ile ilgili daha detaylı bilgiyi tüm Ford yetkili satıcılarından temin edebilirsiniz. Ford Yakıt Güvence Sistemi Ford Yakıt Güvence Sistemi, kalitesiz yakıt kullanımından doğan sorunları önlemeyi ve güvenilir yakıt kullanımını yaygınlaştırmayı hedefleyen bir programdır. Bu program sayesinde, sürekli Opet yakıt kullanmanıza rağmen aracınızda oluşacak yakıt kaynaklı bir arıza, yakıt kontrol sonucunuz ne olursa olsun herhangi bir ücret ödemeden giderilir. Ford Yakıt Güvence Sistemi nden aracın garanti süresi boyunca yararlanabilirsiniz. Ford Euro Servis Ford Euro Servis hizmeti yeni araç satın aldığınızda sunulan ve ilk 3 yıl boyunca, 7 gün 24 saat araç çekici, yerinde ufak çaplı onarım, seyahat sırasında alternatif ulaşım ya da konaklama gibi olanaklardan yararlanabileceğiniz bir yol kenarı yardım hizmetidir. Ford Euro Servis Kazalı Araç Çekici Programı Aracınız garanti kapsamında olsun ya da olmasın, kaskonuz olsun-olmasın kaza anında 444 FORD u ( ) arayarak, aracınızın en yakın Ford yetkili servise ücretsiz çekilmesini sağlayabilirsiniz. Ford Aksesuarları Aracınız için özel olarak tasarlanmış, yüksek kalite ve emniyet standartlarında üretilmiş pek çok Ford aksesuarı vardır. İçlerinden sizin ihtiyacınıza ve zevkinize uyanları mutlaka bulacaksınız. Ford Servislerinde Aracınıza Uygun Lastikler Ford marka aracınızın, sunduğumuz kalite ve güvenlik standartlarını karşılayan yüksek performanslı lastiklere sahip olması için alanında lider lastik üreticileri ile birlikte çalışıyoruz. Yol ile olan temasınız yalnızca aracınızın lastikleri ile sağlanır. Bu nedenle aracınızda doğru lastiklerin kullanılması son derece önemlidir. Aracınıza uygun yaz ve kış lastik çeşitlerini Ford yetkili servislerimizden uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Ford İkinci El de Garanti Sizi ikinci el araç almanın tüm zorlukları ve risklerinden kurtarıyor, ikinci el parkımızdaki araçları; ekspertizi yapılmış, geçmişini sorgulayabileceğiniz, Ford Finans ın kampanyalı ve çok cazip faiz oranları ile sizlere sunuyoruz. Satın alacağınız tarihten itibaren 1 yıl/ km (hangisi önce dolarsa) boyunca geçerli olan 8 yaş ya da km ye kadar olan ve gerekli şartları sağlayan ikinci el araçlarda sunulan Ford İkinci El güvencesi farkını fark etmek için sizleri Ford İkinci El yetkili satıcılarına bekliyoruz. Ford Direkt Hattı 365 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmetinizde olan Ford Direkt Hattı ndan, çok çeşitli konularda hizmet alabilirsiniz. Kampanyalar ve satış portföyünde bulunan ürünler hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilir, ürünlerle ilgili tanıtım broşürü isteyebilirsiniz. Sadece Ford sahiplerine özel olan bu hattan, her türlü istek ve öneriniz, direkt olarak Ford Otosan a ulaştırılır. Ford un güleryüzlü müşteri temsilcileri size her türlü konuda yardımcı olacaktır.

19 Ford Finans: Sizi hayalinizdeki Ford a ulaştıran ödeme sistemi. Ford Finans yepyeni bir Ford sahibi olurken ya da eski aracınızı yenilerken, ihtiyacınız olan en avantajlı kredi seçeneklerini sunan Ford müşterilerine özel taşıt kredisi sistemidir. Ford Finans Taşıt Kredisi almak için, kimliğiniz ve gelir belgenizle, size en yakın Ford yetkili satıcısına başvurmanız yeterlidir. Siz değerli Ford müşterisinin, araç alırken size özel finansman yöntemi sunmak için oluşturulan Ford Finans ile kredinizi avantajlı faiz oranları ve vade seçeneklerinden yararlanarak, bütçenizi zorlamadan geri ödeyebilirsiniz. Tüm taleplerinizi karşılamak üzere oluşturulan çeşitli geri ödeme yöntemlerinden dilediğinizi seçerek kullanabilir, Ford Finans kredinizi bütçenize göre ödeyebilirsiniz. Böylece size en uygun geri ödeme planına sahip olursunuz. Dilerseniz de aldığınız taşıt kredisinin geri ödemesini vadesinden önce ödeyebilirsiniz. Üstelik taşıt kredinizi öderken size sunulan Otomatik Ödeme kolaylığı sayesinde, geri ödemelerinizi bankaya gitmeden, gecikmeden ve kolayca yapabilirsiniz. Ford Finans ödeme sistemiyle ilgili tüm sorularınız için Ford yetkili satıcılarıyla iletişime geçebilir ya da hemen ü arayıp 7 yi tuşlayarak Ford Direkt hattına ulaşabilirsiniz.

20

21 Mayıs 2015 /5000 Bilgi İçin FordDirekt Hattı Bayi Kaşesi F O R D Bu broşür Ford orijinal aksesuarları ve Ford araçları için onaylanmış aksesuar üreticilerinin kendi markalarıyla sundukları ürünleri içermektedir. Onaylı firmalar tarafından sunulan aksesuarlar üreticinin garanti şartlarına tabidir. Mayıs 2015 te basılmış olan bu broşür, basım tarihinde geçerli olan teknik özellikler ve standart ya da opsiyonel olarak sunulan donanımlar hakkında bilgi verir. Araçların standart ve opsiyonel donanım özelliklerinde zaman zaman değişiklikler gündeme gelebilmektedir. Bu yüzden, satın almak istediğiniz aracın özellikleri hakkında güncel ve doğru bilgiye ulaşmak için Yetkili Satıcılarımıza başvurmanızı rica ederiz. Açıklanan nedenle, bu broşür belirtilen özelliklere ilişkin bir taahhüt teşkil etmez. Broşürde kullanılan görseller ile satılan araçlar arasında farklılıklar olabilir.

YENİ FORD TOURNEO COURIER

YENİ FORD TOURNEO COURIER YENİ FORD TOURNEO COURIER Ford Tourneo Courier Donanım Seviyeleri Trend Deluxe Titanium Titanium Plus Dış Donanım Dış Donanım, Trend modeline ek olarak; Dış Donanım, Deluxe modeline ek olarak; Dış Donanım,

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak)

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak) Dış Tasarım Çift tarafta arka kayar kapılar Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Halojen Farlar Gündüz yanan Farlar Far Yükseklik ayarı İç Tasarım Trend Tek dokunuşta açılan sürücü camı Yük bölümü aydınlatması

Detaylı

FORD TOURNEO COURIER

FORD TOURNEO COURIER FORD TOURNEO COURIER İleri görüşlü. İlham verici. Dikkat çekici. Her otomobil onun imzasını taşıyor. Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar

Detaylı

İleri görüşlü. İlham verici. Dikkat çekici. Her otomobil onun imzasını taşıyor.

İleri görüşlü. İlham verici. Dikkat çekici. Her otomobil onun imzasını taşıyor. İleri görüşlü. İlham verici. Dikkat çekici. Her otomobil onun imzasını taşıyor. Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Her maceranızda,

Detaylı

YENİ FORD TOURNEO COURIER

YENİ FORD TOURNEO COURIER YENİ FORD TOURNEO COURIER İleri görüşlü. İlham verici. Dikkat çekici. Her otomobil onun imzasını taşıyor. Her maceranızda, yanınızda. Yeni Ford Tourneo Courier İyi zaman geçirmek kavramını tam anlamıyla

Detaylı

FORD TOURNEO COURIER

FORD TOURNEO COURIER FORD TOURNEO COURIER İleri görüşlü. İlham verici. Dikkat çekici. Her otomobil onun imzasını taşıyor. Her maceranızda, yanınızda. Ford Tourneo Courier İyi zaman geçirmek kavramını tam anlamıyla karşılar.

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler Turizm Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor tipi 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Trend. Deluxe donanım seviyesine ek olarak. 16" alüminyum alaşımlı jantlar Isıtmalı ön cam

Trend. Deluxe donanım seviyesine ek olarak. 16 alüminyum alaşımlı jantlar Isıtmalı ön cam Trend Sağ Arka Kayar Kapı Yanlara Açılan Çift Kanatlı Arka Kapı Elektrik Ayarlı & Isıtmalı Yan Aynalar Yan Koruma Çıtaları Halojen Farlar 16" Çelik Jant 2 Yönlü Ayarlanabilir Sürücü Koltuğu 2 Yönlü Ayarlanabilir

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

YENİ TOURNEO COURIER

YENİ TOURNEO COURIER YENİ TOURNEO COURIER İLERI GÖRÜŞLÜ. İLHAM VERICI. DIKKAT ÇEKICI. HER OTOMOBIL ONUN IMZASINI TAŞIYOR. Görselde yer alan araç Tourneo Courier modelidir. Görselde yer alan araç Tourneo Courier modelidir.

Detaylı

YENİ FORD TRANSIT COURIER

YENİ FORD TRANSIT COURIER YENİ FORD TRANSIT COURIER İleri görüşlü. İlham verici. Dikkat çekici. Her otomobil onun imzasını taşıyor. 2 3 Günlük İş Hayatında Daha Fazla Verimlilik Tanıştıralım: Karşınızda Yeni Ford Transit Courier!

Detaylı

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 350E Van 350ED Van Çekiş Arka / Ön Arka / Ön Arka / Ön Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

YENİ FORD TRANSIT COURIER

YENİ FORD TRANSIT COURIER YENİ FORD TRANSIT COURIER İleri görüşlü. İlham verici. Dikkat çekici. Her otomobil onun imzasını taşıyor. 2 3 Günlük İş Hayatında Daha Fazla Verimlilik Tanıştıralım: Karşınızda yeni Ford Transit Courier!

Detaylı

İleri görüşlü. İlham verici. Dikkat çekici. Her otomobil onun imzasını taşıyor.

İleri görüşlü. İlham verici. Dikkat çekici. Her otomobil onun imzasını taşıyor. İleri görüşlü. İlham verici. Dikkat çekici. Her otomobil onun imzasını taşıyor. 2 3 Günlük İş Hayatında Daha Fazla Verimlilik Tanıştıralım: Karşınızda Ford Transit Courier! Verimli, seri ve konforlu. Muhteşem

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

İlgi odağı olacak şekilde tasarlandı.

İlgi odağı olacak şekilde tasarlandı. YENİ FORD FIESTA İlgi odağı olacak şekilde tasarlandı. Yeni tasarımıyla çok daha sportif bir görünüme bürünen Yeni Fiesta aynı zamanda segmentinde lider yepyeni teknolojiler sunuyor. SYNC Yeni Fiesta da

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Trend Trend X Titanium

Trend Trend X Titanium Trend Trend X Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Trend donanım seviyesine ek olarak 15" Jant kapağı 15" Alüminyum alaşımlı jantlar 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

ARALIK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi)

ARALIK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi) Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

OCAK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi)

OCAK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi) Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Tek Arka / Çift Arka Teker

Tek Arka / Çift Arka Teker Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı İlan no: 255431 Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2012 model 43540 km de. İSTOÇ 57.500 TL İlan tarihi: 5 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı