MİKRO PERAKENDE ÇÖZÜMLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MİKRO PERAKENDE ÇÖZÜMLERİ"

Transkript

1 MİKRO PERAKENDE ÇÖZÜMLERİ KULLANICI DOSTU ANLAYIŞTA YENİ YORUMLAR... GERÇEK BİR KULLANICI DOSTU Mikro Yazılımevi, kullanıcılarına tümüyle kendi çalışma ortamlarını esnek bir yapı içerisinde oluşturabilme kolaylığı sunmaktadır. Kullanıcılar; değiştirilebilir yüzeyler (skin) seçeneği ile ekran görüntülerini kendi istedikleri gibi düzenleyebiliyorlar, en çok kullandıkları alan ve menülerden kendilerine özel çalışma tabloları oluşturabiliyorlar. Mağaza, market ve toptan dağıtım yapan firmaların yönetimi karmaşık ve kesintisiz bir süreç. Rekabet koşulları gittikçe zorlaşırken, standart bir yazılım ile hedeflerinize ya da rekabet koşullarına ne kadar yaklaşabilirsiniz? Günümüzde; Hızlı karar değiştirebilen müşteri yerine; Sadık müşteri, Tedarikçi yerine; İş ortağı, Raftaki mal yerine; Performansı ölçülebilir ürün, Rapor yerine; Bilgi yönetimi kavramları geliyor. Üstelik ihtiyaçlar bunlarla da sınırlı değil. Market ve mağazalar müşteri için daha cazip hale gelebilmek amacıyla; oyun salonu, restoran, kafe gibi eklemeler ile kompleks yatırımlara dönüşüyor. Dağıtım yapan firmalarda ise; müşteriyi yerinde ziyaret, zamanında mal teslimi ve doğru ürün tanıtımı çok önemli. İşletmenin bu farklı işlerini tek bir sistem altında toplaması, yönetmesi ve analiz etmesi gerekiyor. Mikro perakende çözümleri işletmelerin tüm bu farklı ihtiyaçlarının tek bir otomasyon sistemi ile karşılanması amacı ile hazırlanmıştır.

2 METROSTYLE GÖRÜNÜM Retail, klasik menüye ilaveten geliştirilen yeni nesil MetroStyle görünümü ile de farklı bir deneyimi sizlerin hizmetine sunmaktadır. Böylelikle en çok kullanılan menüleri içeren kendi masa üstünüzü oluşturabilecek, işlemlerinizi daha da pratik olarak gerçekleştirebileceksiniz. AÇIK MİMARİ Windows otamında geliştirilen ürün ailesi ile kullanıcılarına birçok ayrıcalıklı işlemi kolaylıkla yapabilme esnekliğini sunmaktadır. MS-SQL açık veri tabanı kullanıcılara pek çok kolaylık ve geliştirme seçeneği, dış ortamda hazırlanan DLL dosyaları ile haberleşme (event driven DLL calling) özelliği sunar. BİR DÜNYA VATANDAŞI Gerçek bir dünya vatandaşı ile karşı karşıyasınız. Birden fazla yabancı dili rahatça kullanabilen, işlemleri farklı döviz cinsiyle takip etmenizi sağlayabilen MİKRO ERP bu özelliklerine ek olarak ithalat ve ihracat yapan işletmelere, uluslararası kurallara uygun dokümantasyon hazırlamakta ve dövizle alınıp satılan ürünlerde ya da enflasyonist ekonomi şartlarında alternatif finans kontrolü sağlamaktadır.

3 NEYE İHTİYACINIZ VAR İSE MİKRO DA ÇÖZÜMÜ VAR PERAKENDEDE YENİ YAKLAŞIMLAR MODÜLLER STOK YÖNETİMİ HİZMET VE MASRAF YÖNETİMİ SATIN ALMA YÖNETİMİ SATIŞ YÖNETİMİ FİNANS YÖNETİMİ KARAR DESTEK SİSTEMİ SABİT KIYMETLER MUHASEBE MAĞAZA MARKET YÖNETİMİ PROMOSYON YÖNETİMİ AKARYAKIT İSTASYONU YÖNETİMİ EN GELİŞMİŞ PERAKENDE YÖNETİM SİSTEMİDİR Sektörün ihtiyaçlarına göre bir araya getirilmiş olan modüllere ilave olarak, ERP ürün grubundaki tüm modüller ile tam ve sorunsuz bir şekilde entegre çalışacak biçimde geliştirilmiştir. Böylelikle büyüyen iş hacminiz ve/veya çeşitlenen iş gereksinimlerinizde, işinize özel uygulamaları yine Mikro uzmanlığı ile karşılıyor olacaksınız. MİKRO ERP grubunun modüllerini ilave ederek; Üretimden İthalat ve İhracat modülüne, İnsan kaynaklarından Personel bordro takibine, e-devlet (e-fatura, e-defter, e-beyanname vb.) işlemlerinden Tamir servis ve bakım yönetimine, CRM/VRM den UFRS ye kadar tüm faaliyetlerinizi tek bir otomasyon çatısı altında birleştirebilirsiniz. Retail Mağaza-Market Satış ve Yönetim Sistemi iki temel süreç sunar. Bunlardan ilki; mağazamarket otomasyonlarında, POS satışlarından muhasebeye kadar; işletmenin tüm ticari ve finansal süreçlerinin program içerisinde gerçekleştirilmesine dayanan Operasyon, diğeri ise; işletmeye özel bir model oluşturulmasına dayanan ve bilginin analiz edilerek bir karar destek sistemine dönüşmesini sağlayan Yönetim mimarisidir. Retail perakende ve dağıtım sektörüne özel pek çok ayrıcalıkla donatılmıştır. Satış ve ödeme noktaları ile haberleşme, dağıtım ağı organizasyonu ile stok, hizmet, masraf, satın alma, satış, finans, karar destek, sabit kıymetler ve muhasebe modülleri bir programdan beklenen standart işlevlerinin yanında, perakendeci ve dağıtıcı işletmelere özel çözümler içerir.

4 MALİ ONAYLI POS VE YAZARKASALAR İLE MÜKEMMEL UYUM ÇEVRE ÜNİTELER İLE ENTEGRASYON Teknik altyapısı uygun olan POS cihazları ve Mikroshop (PC POS çözümü) ile satışlar online (anlık) olarak takip edilebilmektedir. Bu sayede stok, cari ve muhasebe verileri gün sonunu beklemeden anında elinizin altında... Retail programı, perakende sektöründe ihtiyaç duyulan her türlü donanım ile entegre çalışacak bir yapıda geliştirilmiştir. Bu özelliği ile perakende sektöründe yaygın olarak kullanılan sistem terazileri, barkod yazıcı ve okuyucuları, fiyat gör - kiosk cihazları, elektronik raf etiketi sistemleri gibi birçok sektörel cihaz ile kolay ve zahmetsizce çalışabilmektedir. Retail programı, Türkiye genelinde mali onay almış olan hemen hemen tüm POS ve akıllı yazarkasalar ile entegre çalışmaktadır. Sadece tek bir marka kullanma zorunluluğu bulunmamaktadır. Birden fazla marka ve modelde cihazı aynı anda kullanabilirsiniz... Program içerisinde var olan veri aktarımı özelliğini, kullanıcı düzeyinde basit ayarlamalar ile ihtiyacınıza yönelik içerik ve formatlara sahip veri dosyalarının oluşmasını sağlayabilirsiniz. Retail programının bu özelliği sayesinde marka ve modele bağlı kalmaksızın her türlü donanım ile uyumlu çalışan bir perakende sistemini yönetmenin keyfini sürmüş olacaksınız.

5 SATIN ALMA YÖNETİMİ Satın alma modülü; işletmenin en kârlı satın almayı gerçekleştirmesi, satın alma öncesinde ve sonrasında işletmenin en optimum stok seviyelerini tutturması, mal kabul sırasında ve sonrasında etkin bir kontrol mekanizması kurmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Satın alma talebine bağlı olarak teklif toplama operasyonları aşamasından çok çeşitli rapor ve analizleri yapmanızı sağlar. Yapılan satın alma ile ilgili tüm izleme ve kârlılık detaylarını kullanıcılara sunarak, geleceğe yönelik daha doğru karar alternatiflerini hazırlar. C H S A U P P L Y I N M A N A G E M E N T SİPARİŞ YÖNETİMİ Perakende sektörünün en önemli unsurlarından birisi de hiç şüphesiz ki etkin bir sipariş yönetimidir. En son teknoloji ile sürekli yenilenen Retail programı ile ister satın alma taleplerinden, ister stok sipariş seviyelerinden isterseniz de satış hızlarından otomatik sipariş oluşturabilirsiniz. Tek bir nokta ya da tüm noktalarınız için şubeler arası (iç) sipariş ya da tedarikçilere (dış) geçilmesi gereken siparişlerinizi zahmetsizce ve optimum düzeyde oluşturabilirsiniz. Tercihinize en uygun sipariş yöntemi Retail programı ile elinizin altında.

6 MAĞAZA - DEPO GRUP VE DETAY KARTLARI YÖNETİMİ Çok şubeli işletmeler için birden fazla şube ve depo tanımlayabilir, bu depoları kategorileri ya da bölgelerine göre gruplandırabilirsiniz. Depo grupları bazında stoklarınızı ayrıştırabilir ve sipariş seviyelerinden satış ve alış fiyatlarına, tedarikçisinden sorumlusuna kadar grup bazında takip edebilirsiniz. Depo detay kartlarının tüm detaylarını Stok depo detay kartları operasyonu menüsünden pratik ve görsel olarak yönetebilirsiniz. CARİ SÖZLEŞME VE CİRO PRİMİ UYGULAMALARI Satın alma modülü içerisinde yer alan Cari sözleşme ve Ciro primi uygulamaları ile ciro primlerinizi ve diğer aktivitelerinizi yönetebilirsiniz. İster satın aldığınız ürünlerin tutar veya adetleri üzerinden, isterseniz daha önceden satın alınmış ve stokta mevcut olan ürünlerin satış tutar veya adetleri üzerinden ciro primi tanımı yapabilirsiniz. Çok detaylı bir şekilde hazırlanmış olan ciro primleri uygulamaları ile ciro primi geri dönüşlerini fiyat farkı olarak doğrudan ürünlerin maliyetine ya da sadece hizmet bedeli olarak tanımlayıp sadece cari hesaplarınıza yansıtabilirsiniz.

7 e-dünya B2B (işletmeler arası e-ticaret), B2C (firmadan müşteriye yönelik e-ticaret) Hayal ettiklerinizi gerçekleştirebileceksiniz... Retail programı işletmelerin elektronik platformdaki her türlü iş biçimlerini destekleyecek şekilde geliştirilmiştir. Bu alt yapı sayesinde nihai müşterilere internet ortamından satış yapılmasına yönelik her türlü geliştirmeleri gerçekleştirebilirsiniz. Retail programı ile kurduğunuz her türlü sanal mağazaları haberleştirebilir, anlık stok bilgisi tutabilir, ürün bilgisi gönderebilir, sipariş alabilir, satış ve tahsilat işlemlerinizi takip edebilirsiniz. OLAP SERVİSLERİ OLAP servisleri ile analitik raporlarınız her an ulaşımınıza hazır. Parametrik yapısıyla önceden belirlemiş olduğunuz zaman dilimlerinde otomatik olarak güncellenmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede gerek rapor içeriğine gerekse görsel ayarlarına sizin karar verdiğiniz raporlarınız, her zaman güncel ve hızlı olarak kullanımınıza sunulmaktadır. BÜTÇE YÖNETİMİ İşletmenizdeki tüm birimler için detaylı (satış, satın alma, masraf) bütçe tanımlamaları oluşturup, Planlama küpü ile değer girebilecek; Bütçe yönetimi ile de hedeflenen gerçekleşen bütçe değerlerinin karşılaştırmalarını yapabileceksiniz. VERİ SORGU YÖNETİMİ Raporlamada sınırları kaldırdık. Veri Sorgu Yönetimi; işletmenize özel raporlar hazırlayabileceğiniz ve istediğiniz kullanıcının menüsünün ara yüzüne koyarak kendi rapor menünüzü oluşturabilmeniz için tasarlandı. Veri tabanı tarafında hazırlamış olduğunuz özel sorgu cümlelerini veri sorgu yönetimi menüsü yardımıyla; belirlemiş olduğunuz parametrelerle istediğiniz kullanıcının menüsüne ilave ederek sınırsız raporlama yapabilirsiniz. KARAR DESTEK SİSTEMLERİYLE İLERİ RAPOLAMA KARAR DESTEK Karar destek sistemi ile raporlara bakış açınız değişecek... Verilerinizi istediğiniz detayda inceleme imkânına sahip olacak, var olan veri küplerini kullanabileceğiniz gibi kendi küplerinizi kolaylıkla oluşturabileceksiniz. RAPOR BANKASI Rapor bankası modülü ile artık yazılımcı olmadan işletmeniz için özel rapor tasarlayabileceksiniz. Report Builder ile tasarladığınız bu raporları istediğiniz kullanıcıda aktif edebileceksiniz.

8 AKARYAKIT İSTASYON YÖNETİMİ RETAIL programı sınırsız ve süresiz hizmet veren akaryakıt istasyonları için özenle tasarlandı. Pompadan markete, satın almadan muhasebeye kadar istasyonların tüm operasyonlarını yönetebileceğiniz RETAIL, aynı zamanda vardiya hesapları, market otomasyonu, kredi kartlı ve veresiye satışlar, yağ ve katkı maddelerinin de takibini gerçekleştiriyor. RETAIL akaryakıt modülü sayesinde iş akışlarınızı; Akaryakıt satışları, Market satışları, Bakım ve servis, Satın alma, Finans ve muhasebe başlıkları altında kategorileştirebileceksiniz. Bu özellik ile istasyondaki tüm ticari sektörleri kâr zarar merkezleri olarak ayrıntılı bir şekilde izleme ve değerlendirme şansına sahip olacak, işletmenizi kurumsal bir yapıya oturtabileceksiniz. Üstelik RETAIL in yetenekleri bu kadarla da sınırlı değil. İstasyonunuzun marketinde bulunan POS cihazları, yazarkasalar, teraziler, fiyat gör cihazları ile hiçbir ek işlem yapmaya gerek kalmadan tam ve mükemmel bir uyum içerisinde çalışacaksınız. Farklı lisanlarda çalışması ve dövizli kullanımı, Pompalardan anında bilgi alımı, Kullanıcıların kendilerine özel rapor üretmelerini sağlayan açık yapısı, Çoklu istasyon yönetimi sağlayan ONLINE programı ile entegrasyonu ve kullanım kolaylıkları ile yeni ve güvenilir bir yardımcı...

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

RETAIL 9000. Mikro Perakende Çözümleri. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

RETAIL 9000. Mikro Perakende Çözümleri. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. RETAIL 9000 Mikro Perakende Çözümleri 2008 Mikro Yazılımevi A.ġ. 1 RETAIL9000 Mağaza-market ve toptan dağıtım yapan firmaların yönetimi karmaşık ve kesintisiz bir süreç. Rekabet koşulları gittikçe zorlaşırken,

Detaylı

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR!

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR! MikroFly da Ana Paketin İçerdiği Modüller Stok/ürün yönetimi Hizmet ve masraf yönetimi Satınalma ve tedarikçi yönetimi Satış ve müşteri yönetimi Finans yönetimi Bütçe yönetimi Genel ve sabit kıymetler

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Yazılım Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Akaryakıt vardiya alımında,ilgili vardiya tarihindeki satış

Detaylı

ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ!

ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ! ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ! Büyümek isteyen her şirkete lazım. mikro.com.tr Büyük bir işletmeye sahipseniz ama en büyük olmak

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA!

KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA! KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA! Büyümek isteyen her şirkete lazım. mikro.com.tr Sektör bağımsız çalışıyorsanız, birden fazla lokasyonda ya da sektörde faaliyet

Detaylı

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde.

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. www.hqtech.co.za Tekstil, konfeksiyon, ayakkabı, aksesuar, mobilya, beyaz eşya, gıda vb. perakende mağazalarına özel olarak geliştirilmiş

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı SİNAN KARAGÖZ Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARIN DA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ 20 Mayıs 2015 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ 20 Mayıs 2015 tarihinden itibaren geçerlidir. LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ 20 Mayıs 2015 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel Açıklamalar 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans fiyatları Logo tarafından tavsiye edilen son kullanıcı fiyat ve

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 28 Aralık 11 Winner Sektörel Kobi... 2 Winner Ticari Hesap Kobi... 4 Winner Tek Mağaza Kobi... Winner Üretim Yönetimi Kobi... 7 Winner Tedarik Yönetimi

Detaylı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı 2016 BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış noktalarında (market, mağaza, kırtasiye, kuruyemişçi, hediyelik

Detaylı

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması Hazır Giyim Mağazacılığı Programı Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi Müşteriye özel Club Kart uygulanması Satışlarda Manyetik Kart yada RFID Kart kullanımı CRM uygulamalarında sınırsız seçenek

Detaylı

MİKROSHOP. Mağaza Satış ve Yönetimi. 2007 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKROSHOP. Mağaza Satış ve Yönetimi. 2007 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKROSHOP Mağaza Satış ve Yönetimi 1 MİKROSHOP Günümüz rekabet koşullarında her sektörde olduğu gibi perakende sektöründe de koşulsuz müşteri memnuniyetini oluşturmak gereklilik olmaktan çıkmış olmazsa

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

Turkuaz Grup Otomasyon. Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi. Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi

Turkuaz Grup Otomasyon. Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi. Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi Turkuaz Grup Otomasyon 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) Proje Kapsamı Proje Kapsamı Birden fazla şirketin verileri tek programda konsolide

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

MİSYONUMUZ Barsoft Barkod Çözümleri, Perakende sektöründe yaklaşık 15 yıllık bir deneyimin ardından, yine sektördeki deneyimli personeli ile 7 yıl önce kurulan bir yazılım firmasıdır. Amacımız barkodun

Detaylı

İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım. Lastik Servis Satış. Finans. Dış Ticaret. Lastik Otel Fatura. Lastik Kaplama Cari CRM

İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım. Lastik Servis Satış. Finans. Dış Ticaret. Lastik Otel Fatura. Lastik Kaplama Cari CRM İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım Satınalma Finans Lastik Servis Satış Dış Ticaret Lastik Otel Fatura CRM Lastik Kaplama Cari E-Fatura B2B (Bayii Yönetimi) Muhasebe E-Defter B2C( Müşteri Yönetimi)

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi İçerik Likom Yazılım Gusto Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı Gıda Sektörüne Yönelik Uygulamalar Uyarlama Adımları Referanslar 2 Likom Yazılım, 24 yıldır büyük ölçekli

Detaylı

LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ 5 Şubat 2018 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ 5 Şubat 2018 tarihinden itibaren geçerlidir. GENEL AÇIKLAMALAR 1. Fiyat listesinde bulunan tüm fiyatlar Logo tarafından tavsiye edien son kullanıcı fiyat ve koşullarıdır. 2. Tüm fiyatlar Türk Lirası (TL) cinsindendir, fiyatlara KDV dahil değildir.

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014 1 Temmuz 2014 Ana Paket Eğitim Fiyatı Eğitim Saati Netsis Standard 2 Temel Set ( 1 Kullanıcı) Satış Yönetimi, Satınalma Yönetimi, Stok Yönetimi, Finans Yönetimi, Genel Muhasebe, Kalite Kontrol, Esnek yapılandırma,

Detaylı

LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ - TEK SEFERLİK 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ - TEK SEFERLİK 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerlidir. GENEL AÇIKLAMALAR 1. Fiyat listesinde bulunan tüm fiyatlar Logo tarafından tavsiye edien son kullanıcı fiyat ve koşullarıdır. 2. Tüm fiyatlar Türk Lirası (TL) cinsindendir, fiyatlara KDV dahil değildir.

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri İşletmeniz kontrolünüz altında İşletmenize günlük gelen müşteri istatistiğine Masa hesaplarınıza Hesap ve sipariş hareketlerinize Stok durumunuza Kasa

Detaylı

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ RESTORAN Sistemi WOLVOX Restaurant Programı, Restaurant, kafe, bar, otel, spa ve bilardo salonlarında adisyonları takip etmek için kullanabilirsiniz R T S B İ L G İ S A Y A R L E V E N T - İ S T A N B

Detaylı

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ 16 EYLÜL 2016 31 MART 2017 SAYI : 103 YENİ NESİL ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ Ürünler Grup 1 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek, İrsaliye, Form Ba Bs Grup 2 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek,

Detaylı

LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ 10 Şubat 2017 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ 10 Şubat 2017 tarihinden itibaren geçerlidir. LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ GENEL AÇIKLAMALAR 1. Fiyat listesinde bulunan tüm fiyatlar Logo tarafından tavsiye edien son kullanıcı fiyat ve koşullarıdır. 2. Tüm fiyatlar Türk Lirası (TL) cinsindendir,

Detaylı

LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ 10 Şubat 2017 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ 10 Şubat 2017 tarihinden itibaren geçerlidir. LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ 10 Şubat 2017 tarihinden itibaren geçerlidir. GENEL AÇIKLAMALAR 1. 2. 3. LEM (Logo Enterprise Membership) Fiyat listesinde bulunan tüm fiyatlar Logo tarafından tavsiye

Detaylı

gururluyuz! YAZILIM SİSTEMLERİ

gururluyuz! YAZILIM SİSTEMLERİ YAZILIM SISTEMLERI YAZILIM SİSTEMLERİ yazılım paketlerimiz GOLD Pet Klinikleri ve Hastaneler İçin SİLVER Belediyeler ve Hayvan Barınakları İçin BRONZ Büyükbaş Klinik ve Hastaneleri İçin ÜNİVERSİTE Vet.Fak.

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

Ek Gereksinimler Standard Pro Plus EE HR

Ek Gereksinimler Standard Pro Plus EE HR Haziran-Aralık 2013 Workcube E-Business Portal Editions* Paketler (Sunucu bazlı lisanslama) / USD Standart Edition 19.900 $ Pro Edition 29.900 $ Plus Edition 39.900 $ Enterprise Edition 49.900 $ Open Enterprise

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket!

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital dönüşüme ayak uyduran şirketler yoğun rekabet ortamında zaman, maliyet ve iş gücü avantajı elde etmektedir. eplatform ile dijital dönüşümde güvenilir alt yapı, uzman

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ 22 Şubat 2016 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ 22 Şubat 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. LOGO DİKEY ÇÖZÜMLER FİYAT LİSTESİ 22 Şubat 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. 1. 2. 3. 4. Genel Açıklamalar Fiyat listesinde bulunan tüm lisans fiyatları Logo tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında Bilist Hakkında Bilist Hakkında Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: 1 1TÇ yazılım ürünlerini satmak ve tam desteği sağlamak; - Satış - Eğitim/Destek - Yazılım geliştirme

Detaylı

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014 1 Temmuz 2014 Ana Paket Fiyatı Saati Netsis Standard 2 Temel Set ( 1 Kullanıcı) Satış Yönetimi, Satınalma Yönetimi, Stok Yönetimi, Finans Yönetimi, Genel Muhasebe, Kalite Kontrol, Esnek yapılandırma, Dinamik

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

Parçalı fiyat değişim fişleri

Parçalı fiyat değişim fişleri Günümüz ekonomik koşullarının sonucu oluşan rekabet ve risk ortamında, perakende sektöründeki işletmelerin tehditleri iyi analiz etmesi ve fırsatları iyi değerlendirmesi gerekmektedir. Bu noktada işletmeler

Detaylı

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ MAYIS 2013 SAYI : 96 Revizyon2 YENĐ NESĐL ÜRÜNLERĐ FĐYAT LĐSTESĐ Ürünler Pro SQL Grup 1 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek, Đrsaliye, Form Ba Bs Grup 2 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek,

Detaylı

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi 03.05.2011 1 İÇERİK OTO-MOBILE Standart Süreç OTO-MOBILE Avantajlar Sistem Görünümü Sistem Bilgisi Yazılım / Donanım Gereksinimi 2 3 Tamir/Bakım Talebi Müşteri Araç Kontrolü Servis İş Emri Servis Parça

Detaylı

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKROGEN Genel Muhasebe Paketi 1 MİKROGEN GENEL MUHASEBE PAKETİ Hesap planı ve kartları; Bu alandan; tekdüzen hesap planı kullanılarak, bu plan üzerinden kullanıcılar, muavin ve tali hesaplarını istedikleri

Detaylı

program alt yapısında ufrs için rapor ve izleme seçenekleri ufrs hesap kodları gibi yapılr eklenmiştir

program alt yapısında ufrs için rapor ve izleme seçenekleri ufrs hesap kodları gibi yapılr eklenmiştir Mikro yazılımevi Ufrs uyulması şimdilik Erp900 ürünlerinde mevcut menümüzde Ufrs yönetimi mevcut Ufrs menüsü içinde dikkat edilirse ufrs fişleri şekliden muhasebe fişleri benzeri bir yapı mevcut ufrs için

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

JUMP ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ

JUMP ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ JUMP ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ 22 Haziran 2018 tarihinden itibaren geçerlidir. GENEL AÇIKLAMALAR 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri MİKRO Yazılım

Detaylı

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ Plasiyerlerinizin sıcak ve soğuk satışlarını yürütmelerine olanak sağlayan AKINSOFT un uzun yıllardan beridir tercih edilen ve içeriği itibariyle memnuniyet sağlayan yazılımlarından

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim!

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Kurumun misyon ve hedefini benimsemiş, iyi eğitim almış, konusunda uzman kişilerin doğru görev tanımları altında verimli bir şekilde görev aldıkları firmalarda

Detaylı

Daha ayrıntılı bilgi için: rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101

Daha ayrıntılı bilgi için: rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101 Daha ayrıntılı bilgi için: Rabia Başay rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101 Doğadaki uyumu projelerinize taşıyın... Hizmet Sektörü Firmaları için Uluslararası ERP Yazılımı -

Detaylı

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü 30.07.2018 Tarihli Mikro R/J/F/ Müavir 02a Sürümü Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Stok Tanıtım Kartına Birime Göre Fiyat Tanımlama Özellii Eklenmitir Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı 20 Yılı aşan bilgi birikimi 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi Değişen ihtiyaçlara uygun teknolojik çözümler 450 Tesis ve işletme Sınırsız müşteri memnuniyeti Yaygın destek ağı RMOS FRONT OFFICE

Detaylı

FLY ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ

FLY ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ 22 Haziran 2018 tarihinden itibaren geçerlidir. GENEL AÇIKLAMALAR 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans fiyatları ile eğitim süreleri MİKRO Yazılım tarafından tavsiye edilen son kullanıcı fiyat ve koşullarıdır.

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

1 KARAR DESTEK SİSTEMİ

1 KARAR DESTEK SİSTEMİ 1 KARAR DESTEK SİSTEMİ Günümüzde işletmeler için, bilginin en doğru ve en hızlı şekilde harmanlanıp analiz edilebilmesi, gelişim sürecinin en önemli yapı taşlarını oluşturmaktadır. İster kendi işletmeniz,

Detaylı

Fiyat Listesi. 04 Aralık 2013

Fiyat Listesi. 04 Aralık 2013 Fiyat Listesi 04 Aralık 2013 Netsis Standard Versiyon 7 Temel Set 5 Kullanıcı $ 980 Satış Yönetimi Satınalma Yönetimi Stok Yönetimi Finans Yönetimi Genel Muhasebe Kalite Kontrol Esnek Yapılandırma Dinamik

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü LOS Energy Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. 2003 Yılında kuruldu. Alışan Group Şirketi ISO 9001 Certified Microsoft Çözüm Ortağı Custom Solutions Competency Data Management

Detaylı

2014inovasyonları. Adam Perakende Otomasyon Sistemleri

2014inovasyonları. Adam Perakende Otomasyon Sistemleri 2014inovasyonları Adam Perakende Otomasyon Sistemleri İnovasyonlar 2013 01 ELEKTRONİK RAF ETİKETİ 02 KASA TERAZİLERİ 03 EFT POS 04 PC BASE TERAZİLER 05 MYAHAWK 06 DİJİTAL TABELA 07 KASİYERSİZ KASA İnovasyon

Detaylı

AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM!

AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM! AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM! Tiger HR ile daha hızlı ve verimli İK süreçleri... Tiger HR ile tüm insan kaynakları süreçleriniz kontrol altında. Web tabanlı online mimarisi, modüler yapısı

Detaylı

SAP Sigortaclık Zirvesi 2015

SAP Sigortaclık Zirvesi 2015 SAP Sigortaclık Zirvesi 2015 Sigortacılık için ERP Çözümleri Turgut BAKIR / Proje Yöneticisi 22 Mayıs 2015, Cuma Agenda CYBERSOFT Hakkında ERP Nedir? SAP ERP ve Sigortacılık İnsan Kaynakları Lojistik Süreçler

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

«yeni nesil ticaret» ve 2015 uygulamalarımız

«yeni nesil ticaret» ve 2015 uygulamalarımız «yeni nesil ticaret» ve 2015 uygulamalarımız Bursa Eticaret ve Dijital Pazarlama Konferansı Hilton Hotel, 30.12.2014 Tolga YÜCEL Yönetim Kurulu Danışmanı www.bilginet.com.tr Sektör bağımsız yaklaşık 3.000

Detaylı

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Sipariş yönetim uygulaması Netsim ERP ile uyumlu Android uygulamasıdır.genel itibariyle sipariş işlemleri,stok işlemleri,finans işlemleri raporlama gibi işlemlerinizi telefon

Detaylı

Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar.

Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar. SKTBBarkod Programı Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar. Cironuzu takip eder, kârınızı görürsünüz En çok

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir.

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Opcode Yazılım Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Şirketin çalışma alanları arasında; Nükleer tıp sektörüne yönelik otomasyon yazılımları,

Detaylı

Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatınızı kolaylaştıran çözümler sunmak! İŞLETMELERİ LİDERLİĞE TAŞIYAN GÜÇ!

Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatınızı kolaylaştıran çözümler sunmak! İŞLETMELERİ LİDERLİĞE TAŞIYAN GÜÇ! Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatınızı kolaylaştıran çözümler sunmak! İŞLETMELERİ LİDERLİĞE TAŞIYAN GÜÇ! LOGO dan İşletmelerin Büyüme Sürecini Destekleyen Yazılımlar Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine can

Detaylı

NETKOD HAL OTOMASYONU. Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1

NETKOD HAL OTOMASYONU. Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1 HAL OTOMASYONU Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1 Program İçeriği 1 Hal Programı Giriş Ekranı...5 2 Hal Programı Ana Ekran ve Üst menü...6 3 Üst Menü...7 3.1 STOK...7 3.1.1 STOK KART KAYITLARI...8 3.1.2 STOK

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 BarkomatikPOS Barkomatik Mucizesi olarak bilinen bilgisayarsız sistemlerimizin kolay ve hızlı kullanım özeliği olan yazılımlarına paralel olarak hazırlanan

Detaylı

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA İşletme Çözümü'nün merkezinde OPERA Otel Yönetimi Sistemi (Property Management System / PMS) bulunur. Her boyuttaki otel ve otel zincirinin değişken ihtiyaçlarını

Detaylı

MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ

MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ GENEL ÖZELLİKLERİ * Kolay kullanım * Güncel teknoloji * Eşsiz mimari * Güvenilir veritabanı * Modüler yapı, modüller arası tam uyum

Detaylı

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. 1. 2. 3. 4. LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel Açıklamalar Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri Logo tarafından

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 9 Ocak 0 Winner Sektörel Kobi... Winner Ticari Hesap Kobi... Winner Tek Mağaza Kobi... Opsiyon Fiyatlar... 6 Mobil... 8 Winner Sektörel Kobi Winner

Detaylı

Bütçelemenin En Kolay Hali!

Bütçelemenin En Kolay Hali! Bütçelemenin En Kolay Hali! LOGO MIND BUDGET, GELİŞMİŞ YAZILIM MİMARİSİ İLE BÜTÇE HAZIRLAYAN KULLANICILARA ESNEK VE GÜVENLİ BİR ÇALIŞMA PLATFORMU SUNUYOR. GÜÇLÜ KONTROL MEKANİZMALARI VE HATAYA YER BIRAKMAYAN

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı