her şeyin üstesinden gelebilen aletler.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "her şeyin üstesinden gelebilen aletler."

Transkript

1 Her detay için. Her durum için. Birçok yeteneğe sahip her şeyin üstesinden gelebilen aletler. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Salınım yapan çok fonksiyonlu aletler PMF 250 CES, PMF 190 E ve PMF 10,8 LI ile evinizi yuvaya dönüştürün. İnanılmaz derecede çok yönlü: Çok fonksiyonlu aletlerle kesme, ayırma, zımparalama ve kazıma... artık sorun değil!

2 Testere ile kesme AIZ 32 EC HCS daldırmalı testere bıçağı Ahşap, 32 x 40 mm Plastik AIZ 10 EC HCS daldırmalı testere bıçağı Ahşap, 10 x 30 mm Plastik AIZ 32 AB BIM daldırmalı testere bıçağı Metal, 32 x 30 mm AIZ 20 AB BIM daldırmalı testere bıçağı Metal, 20 x 20 mm AIZ 10 AB BIM daldırmalı testere bıçağı metal Metal, 10 x 20 mm Derinlik mesnedi Basic (segman testere bıçakları için) C61

3 Başka fikirler duymak ister misiniz? adresini ziyaret ederek evinizi güzelleştirebileceğiniz fikirler ve tasarımlar için ilham alabilirsiniz. Burada sadece evinizde karşınıza çıkan olağan işler hakkında öneri ve ipuçları değil, olağandışı tasarım objeleri ile ilgili yapım kılavuzları ve tabi ki tüm Bosch hafif hizmet serisi el aletleri hakkında güncel ve kapsamlı bilgiler bulabilirsiniz G37939 TR Almanya da basılmıştır Teknik değişiklik hakkı saklıdır. Baskı hatalarından sorumluluk kabul edilmez. Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Elektrikli El Aletleri Bölümü Posta kodu Polaris Plaza, Ahi Evran Cad. No: 21 Maslak / İstanbul

4 Bosch'un PMF serisini artık çevrimiçi olarak da keşfedin: Mükemmeliyetçi aletler. Nerede çalıştığınız fark etmez, çok fonksiyonlu aletler PMF 250 CES, PMF 190 E ve PMF 10,8 LI sizi en zor ulaşılan yerlerde dahi destekler. Zira diğer aletlerin pes ettiği yerde, bu çok yönlü yeteneklerin güçlü tarafları devreye girer. İşlerinizi kısa sürede halledin ve büyük ölçüde zaman kazanın. Böylece yaptığınız işin sonuçlarının keyfini istediğiniz gibi sürebilirsiniz.

5

6 Çok fonksiyonlu aletler her zaman yapacak yeni bir iş bulurlar. PMF 250 CES, PMF 190 E ve akülü çok fonksiyonlu alet PMF 10,8 LI çok yönlülük konusunda gerçek birer ustadır. İster eski bir halı güzel bir parke zeminle yer değiştirecek olsun, ister banyodaki derzler yenilenecek olsun, ister balkon korkulukları nihayet pastan arındırılacak olsun bu çok yönlü yetenekler sayısız aksesuarlarıyla her şeyi hızla ve kolayca halledecek ölçüde esnek kullanıma sahiptir. Hassas, hızlı ve güçlü: Alet 2,8 derecelik açıyla, dakikada e kadar ileri geri salınım yapar.

7

8 Tüm ev için çok yönlü yardımcılar. Mevcut aksesuar gamı ne kadar geniş olursa, çok fonksiyonlu aletlerin kullanım alanları da o derece genişler. Böylece evinizin her tarafında detaylı işler için mükemmel aletlere sahip olursunuz. Ancak evinizin dışındaki yeşil alanlarda da sahip oldukları çok yönlü yetenekler ve konforlu kullanımlarıyla etkileyicidirler.

9 1 Dışarıda bahçede Testere ile kesme Kaplamalı levhalarda ve sert ahşapta daldırmalı kesimler, örneğin prizler, aydınlatma, vs. Kazıma Eski boya ve boya kalıntılarının, yapışkan artıklarının, silikon ve yumuşak malzemelerin çıkarılması AIZ 32 BB ATZ 52 SFC Ahşap zımparalama Kiriş ve tahtaların zımparalanması ve düz olmayan ahşap zeminlerin ince zımparası Metal zımparalama Şekil zımparası ve kenar kırma yanında kenar yuvarlama veya şekil verme Kum 120, İç mekan tadilatında Testere ile kesme Alçıpan levhalarda parça kesme, örneğin su ve elektrik tesisatı için Frezeleme Derzlerin çekilmesi, gözenekli betondaki kanalların frezelenmesi AIZ 28 BB ACZ 85 RT Kesme Genleşme derzlerinin, sızdırmazlık macunlarının, cam macununun ve yalıtım malzemesinin ayrılması Zımparalama Boya ve astarların çıkarılması AIZ 28 SC

10 2 Oturma mekanlarının yenilenmesi Testere ile kesme Parke ve laminant malzemenin kesilmesi Kısaltma Düzgün yüzeyli kısaltma, örneğin yumuşak, sert ve kontrplak kaplı ahşap kapı pervazları için Uzunlamasına kesme Testere ile metal kesme, örneğin alüminyum zemin kapama çıtalarının veya profil çıtaların uzunlamasına kesilmesi için ACZ 85 EB ACZ 100 BB AIZ 10 AB Uyarlama Ahşapta yüzeyleri aynı hizaya getirerek uyarlama çalışmaları, örneğin mobilya elemanları ve ahşap yapı elemanları için ACZ 85 EC Kazıma Esnek raspa, örneğin halı yapışkan artıklarının, boya kalıntılarının veya silikon derzlerin çıkarılması ATZ 52 SFC Kesme Yumuşak malzemeler, örneğin ses izolasyonu için yalıtım malzemesi, halı ACZ 100 SWB 4 Mutfak ve banyoda Testere ile kesme Yumuşak ahşapta daldırmalı kesimler, örneğin mobilya elemanlarındaki ve ahşap parçalardaki girintiler AIZ 20 EC Kesme Metal yüzeyler için daldırmalı testere bıçağı, örneğin sertleştirilmemiş çivilerin ve bakır boruların düz şekilde ayrılması AIZ 32 AB Uzunlamasına kesme Plastik, ahşap ve metalin uzunlamasına kesimi, örneğin plastik borular ve ahşap çıtalar ACZ 85 EB Raspalama Fayans yapıştırıcısı benzeri yapışkan artıklarının esaslı biçimde kazınması veya derz açılması AVZ 70 RT Frezeleme Yumuşak fayanslardaki derzlerin veya parçaların çıkarılması ACZ 85 RD Kazıma Rijit raspa, örneğin harç, fayans yapıştırıcısı, halı yapıştırıcısı ve beton kalıntılarının temizlenmesi ATZ 52 SC

11

12 Ahşap için HCS testere bıçağı, çap 85 mm Ahşap ve metal için BIM testere bıçağı, çap 85 mm Ahşap ve metal için BIM testere bıçağı, çap 100 mm Derinlik mesnedi Basic Segman testere bıçakları Segman testere bıçaklarının bombesi sayesinde bilinen uçlarla çok zor eriştiğiniz hatta hiç ulaşamadığınız kenar bölgelerine de erişebilirsiniz.

13 Kenara kadar hassas kesim. Testere ile kesme İster kısa ister uzun, ister ortada ister tümüyle kenarda kesimler: Çok fonksiyonlu aletler ve segman testere bıçakları ile tüm bu işlerin üstesinden hızla ve kolayca gelirsiniz. İster parke ve laminant döşeme, ister kapı kasasının kısaltılması veya oturma odasındaki dolabın arkasında bulunan prizin ortaya çıkarılması olsun. Çok yönlü aletler metal karşısında da duraksamazlar. Metal testere bıçakları ile çivi ve boruları kısa süre içinde istenilen uzunlukta kesersiniz. Üstelik bütün bunları çok fazla yorulmadan ve yüksek hassasiyetle yaparsınız. Parkenin kenara yakın biçimde kesilmesi. Ahşap parçaları aynı hizada olacak şekilde kesip alma. Plastik boru kısaltma. Piyano bantı kısaltma.

14 Ahşap Bosch'un çok fonksiyonlu aletleri PMF 250 CES, PMF 190 E veya PMF 10,8 LI daldırmaya uygun testere bıçaklarının farklı genişlikleri sayesinde daima optimum sonuçlar elde edilmesini sağlar. Malzemeler: Ahşap, plastik Testere bıçağı genişlikleri: 65, 32, 20, 10 mm Ahşap kesme çok kolay bir iş haline geliyor. Havalandırma ızgarası boşluğunun kesip çıkarılması. Kaplamanın kapıya uyarlanması. Teras zemini dizaynı. Mobilya tasarrufu.

15 Metal dahi karşı koyamaz. Metal PMF 250 CES, PMF 190 E ve PMF 10,8 LI çıkıntı yapan çivi ve boruların (sertleştirilmemiş) kolaylıkla üstesinden gelir. Ancak alçıpan levhaların da çok fonksiyonlu aletlere karşı direnmesi mümkün değildir. Malzemeler: Çivili ahşap, metal (alüminyum, bakır, sac), alçıpan Testere bıçağı genişlikleri: 32, 28, 20, 10 mm Testere ile kesme Çivi çıkartma. Boru kesme. Kartonlu alçı levhaları testereleme. Zemin profili ayarlama.

16 HM-RIFF segman testere bıçağı, çap 85 mm Diamant-RIFF segman testere bıçağı, çap 85 mm HM-RIFF harç çıkarıcı, çap 70 mm HM-RIFF zımpara tabanı Universal Sert zeminde çalışmayı kolaylaştırın: Sert metal RIFF segman testere bıçakları eski derz macunlarını zahmetsizce çıkartırken, Diamant RIFF segman testere bıçağı duvar fayanslarıyla çalışırken de yardımcı olur.

17 Frezeleme ve raspalama kaba ve ince. Frezeleme ve raspalama İşler zora girince dahi çok fonksiyonlu aletler PMF 250 CES, PMF 190 E ve PMF 10,8 LI ile rahatlıkla üstesinden gelirsiniz. Çok yönlü aletler sahip oldukları yüksek performans ile her zaman güvenli ve hassas biçimde frezeler. HM-RIFF segman testere bıçaklarından herhangi birini alete bağlayın ve artık çalışmaya hazırsınız: Duvarda kolayca ilave bir kablo kanalı açın veya banyodaki eski derzleri temizleyin. Özellikle dar kesitli kesip çıkarma işleri söz konusu olduğunda HM-RIFF dar kesim segman testere bıçağı devreye girer. Duvar fayanslarının temiz şekilde kesip çıkarılmasında ise en uygunu Diamant-RIFF segman testere bıçağıdır. HM-RIFF zımpara tabanı yüzeylere mükemmel uyum sağlar. Harç veya fayans yapıştırıcılarını temizleme. Kablo kanallarını frezeleme. Derzlerin frezelenip çıkartılması. Çok küçük köşelerdeki derzlerin çıkarılması.

18 HCS esnek raspa HCS rijit raspa Kazıma uçları. Rijit veya esnek, tam ihtiyacınıza göre: Kazıma uçları ile temizlemek istediğiniz her şeye karşı tam donanımlı olursunuz.

19 Kazıma Halıfleks artıklarını kaldırma. Silikon birleşme yerlerini kazıma. Harç veya fayans yapıştırıcılarını temizleme. Fazla güç harcamadan Yeni bir şeyler için yer açma. Eğer eski halınız uzun süredir gözünüze batıyorsa, şimdi ondan kurtulmak için mükemmel bir fırsata sahipsiniz. Hemen arksından banyo ile devam edebilirsiniz. Hala yetmediyse: Koridordaki şık komodinin rengi solmaya başlamış ve çoktandır bakılası bir hali yok. Çok fonksiyonlu aletlerin kazıma uçlarıyla eski yapıştırıcı ve beton kalıntılarını, derz macununu, boya katmanlarını ve önünüze çıkan her şeyi temizleyebilirsiniz. Zeminler, banyolar ve mobilyalar için parlak bir gelecek hazırlayın.

20 BIM segman oluklu testere bıçağı, çap 100 mm BIM segman bıçağı, çap 100 mm HCS üniversal derz kesici, 28 x 50 mm Özel uçlarla strafor plakalar, derz macunu, muşamba, lastik veya halı gibi yumuşak malzemeleri sorunsuzca kesersiniz.

21 Her yerde iyi kesim. Evinizin en ücra köşesinde dahi tam hassasiyetle kesim yapın. Çok fonksiyonlu aletlerin sahip olduğu form size en dar yerlerde bile hassas biçimde çalışma konusunda yardımcı olacaktır. Çok yönlü aletler özellikle zemine ve duvara yakın yerlerde bilinen elektrikli el aletlerine göre net biçimde üstündür. Bu sayede örneğin bir zemin plakasının tam ölçüde kesilmesi veya çatı katında kullanılan yalıtım malzemesinin yüzeyler bitişik olacak şekilde kesimi mümkün olur. Ancak çok yönlü yetenekler yumuşak lastik, halı veya derz malzemesinin kesimini de tümüyle hassas ve tam ölçüde halleder. Kesme Halı kesilmesi. Derz macunu kesilmesi. İzolasyon ve yalıtım malzemesi (örn. strafor), yumuşak malzemeler (örn. karton, lastik, deri).

22 Mükemmel bir sonuç için son perdah. Pıtrak tutturmalı zımpara tabanı. Zımpara tabanı uzun ömürlü mikro pıtrak tutturma sistemi ile donatılmıştır. Bu şekilde zımpara kağıtları kolayca ve hızla değiştirilebilir: Eski zımpara kağıdı çıkarılır ve yenisi takılır. İşlem tamam. PMF 250 CES, PMF 190 E ve der PMF 10,8 LI sadece yeni fikirlerin yolunu açmakla kalmaz, aynı zamanda ince zımparaya da olanak tanır. İster ahşap, ister plastik, ister metaller, ister taş veya zımparalamak istediğiniz her ne ise: Bunu çok kolay yaparsınız ve Bosch aksesuar programından sayısız zımpara bıçaklarından birini kullanınız. Uçlar sadece üzerinde çalışılan malzemeye değil, aynı zamanda tüm çok fonksiyonlu aletlere de uyar. Malzemeyi temizlediğiniz ve parlaklık verdiğiniz keçeler ve polisaj keçesinde olduğu gibi.

23 Zımparalama, temizleme ve polisaj için aksesuarlar Eğer boyada ve vernikte çalışacaksanız White Paint size yardımcı olur. Red Wood ahşap ile yapılan tüm çalışmalar için uzmandır. Kumsuz temizlik keçesi ve polisaj keçesi ile parlak sonuçlar alırsınız. Toz emme sistemi zımpara tozunu esaslı biçimde emer ve çalışma esnasında net görüş sağlar. Zımparalama ve polisaj Temizleme keçesi Toz emme kum 60, 80, 120, 180, 240 kum 60, 80, 120, 180, 240 kum tanecikleri olmadan PMF 250 CES ve PMF 190 E için

24 Çok yönlü ve her şeyin üstesinden gelebilen alet: PMF 190 E. Yumuşak tutuşlu tutamak Rahat ve güvenli kullanım için 190 W motor Tüm uygulamalar için yeterli güç Ergonomik tasarım Kısa tutamak çevresi sayesinde küçük ve kullanışlı alet Titreşim Dakikada 2,8 derecelik açı ile arası titreşim Uç girişi Tüm uç adaptörlerinin alyan anahtar ile hızlı ve kolay değişimi Harici toz emme sistemine bağlantı olanağı Tozsuz zımparalama için (ilave aksesuar olarak mevcut) Kademesiz titreşim sayısı ön seçimine sahip Bosch Elektronik Malzemeye uyumlu çalışma için

25 Tip Boyutlar (U x Y x G) Giriş gücü Titreşimler PMF 190 E 284 x 95 x 61 mm 190 W /dak. Aksesuarlar uç girişine farklı pozisyonlarda yerleştirilebilir ve ilgili kullanım alanına uygun hale getirilir. Uç girişi, sahip olduğu biçim kenetlenmesi özelliği ile her türlü kaymayı önler. Tek vida prensibi sayesinde uç değişimi hızlı ve kolay şekilde gerçekleşir. Titreşim açısı 2,8 Aksesuarsız ağırlık Bosch Elektronik yakl. 1,2 kg P Teslimat kapsamı PMF 190 E 1 x plastik çanta 1 x BIM segman testere bıçağı ahşap + metal 1 x HCS daldırmalı testere bıçağı ahşap 1 x delta zımpara tabanı 1 x delta zımpara kağıdı seti 1 x dört kademeli derinlik mesnedi (segman testere bıçakları için)

26 Güçlü çok yönlü alet: PMF 250 CES. 250 Watt motor Düşük devirli yumuşak başlangıca sahip ve güçlü İlave tutamak Her şey güvenilir ve sağlam biçimde elinizin altında Ergonomik tasarım Kısa tutamak çevresi ve yumuşak tutuş sağlayan kaplama mükemmel kullanım sağlar Bosch SDS sistemi Anahtar olmadan hızlı ve kolay aksesuar değişimi Titreşim Dakikada 2,8 derecelik açı ile arası titreşim Kademesiz titreşim sayısı ön seçimi Malzemeye uyumlu çalışma için Sabit Elektronik Sistemi Yük altında da değişmeyen yükseklikte performans sağlar Sağlam model Alüminyum hasarlara karşı korur Harici toz emme sistemine bağlantı olanağı Tozsuz zımparalama için (ilave aksesuar olarak mevcut)

27 Tip Boyutlar (U x Y x G) Giriş gücü Titreşimler PMF 250 CES 284 x 95 x 61 mm 250 W /dak. Kapsamlı aksesuar gamı fikirlerinizi gerçekleştirebilmeniz için sayısız olanak sunar. Ayrıca anahtarsız değiştirme fonksiyonu ve ilave tutamak ile daha hızlı ve etkin biçimde çalışırsınız. Titreşim açısı 2,8 Aksesuarsız ağırlık SDS Sistem yakl. 1,3 kg P Sabit Elektronik Sistemi P Teslimat kapsamı 1 x plastik çanta 1 x BIM segman testere bıçağı ahşap + metal 1 x HCS daldırmalı testere bıçağı ahşap 1 x HCS sağlam raspa 1 x delta zımpara tabanı PMF 250 CES 1 x dört kademeli derinlik mesnedi (segman testere bıçakları için) 1 x tutamak

28 Kablosuz çok yönlü yetenek: PMF 10,8 LI. Akü Volt Hafıza ve şarj kaybı olmayan 10,8 Volt, dayanıklı akü Ergonomik tasarım Güçlü motor Kısa tutamak çevresi sayesinde küçük ve kullanışlı alet Düşük titreşime sahip, sessiz 10,8 Volt motor TİTREŞİM Dakikada 2,8 derecelik açı ile arası titreşim Kademesiz titreşim sayısı ön seçimine sahip Bosch Eco Elektronik sistemi Malzemeye uyumlu çalışma, aletin daha kolay yönlendirilmesi ve daha uzun akü kullanım süresi için Harici toz emme sistemine bağlantı olanağı Tozsuz zımparalama için (ilave aksesuar olarak mevcut)

29 Tip Boyutlar (U x Y x G) Akü gerilimi Titreşimler PMF 10,8 LI 274 x 71 x 47 mm 10,8 V /dak. Titreşim açısı 2,8 Aksesuarsız ağırlık yakl. 0,9 kg Lityum İyon teknolojisinin avantajlarına genel bakış Bosch Elektronik Bosch Eco Elektronik Lityum İyon Teknolojisi Şarj süresi P P P 60 dak. Lityum İyon teknolojisine sahip Bosch aletleri pratik olarak her zaman kullanıma hazırdır. Aküyü dolu, yarı dolu ya da boş olup olmadığını düşünmeden şarj cihazına takabilirsiniz. Zira kendiliğinden deşarj ve veya hafıza kaybı çoktan geçmişte kalmış durumda. Bosch'un Lityum İyon teknolojisine sahip akülü el aletleri her an yeniden çalıştırılmaya hazırdır ve bilinen NiCd akülere göre yaklaşık 6 kat daha uzun kullanım süresine sahiptir. Bu sayede tam olarak doldurulmuş bir Lityum İyon akü, 4 aylık bekleme süresinden sonra bile kapasitesinin %85'ini korur. PMF 10,8 LI Teslimat kapsamı 1 x plastik çanta, 1 x BIM segman testere bıçağı ahşap + metal, 1 x HCS daldırmalı testere bıçağı ahşap, 1 x delta zımpara tabanı, 1 x delta zımpara kağıdı seti, 1 x akü, 1 x Li-İon hızlı şarj cihazı up to +50% Eco Electronic Yeni ve yenilikçi Bosch Eco Elektronik sistemi Motorda maksimum devir sayısında yük oluşmuyorsa, otomatik olarak Eco Elektronik sistemi tarafından rölantiye geçirilir. Yeniden bir yüklenme oluştuğunda ise anında tekrar tüm hızıyla dönmeye başlar. Bu sayede belirgin ölçüde daha uzun akü kullanım süresi ve daha kolay kullanım sağlanır. Daima tam güç Yarı büyüklükte aynı performans Yüksek performans, düşük ağırlık Uzun kullanım ömrü

30 Çok yönlü aksesuarlar da! Testere ile kesme BIM segman testere bıçağı Ahşap + metal, çap 100 mm ACZ 100 BB BIM segman testere bıçağı Ahşap + metal, çap 85 mm ACZ 85 EB HCS segman testere bıçağı Ahşap, çap 85 mm ACZ 85 EC AIZ 65 BB AIZ 28 EB AIZ 32 BB 26mm 20mm 20mm BIM daldırmalı testere bıçağı Ahşap + metal, 65 x 40 mm BIM daldırmalı testere bıçağı Ahşap + metal, 28 x 50 mm BIM daldırmalı testere bıçağı Sert ahşap, 32 x 40 mm

31 Frezeleme ve raspalama HM-RIFF harç çıkarıcı, çap 70 mm C51 HM-RIFF zımpara tabanı Universal Diamant-RIFF segman testere bıçağı, çap 85 mm HM-RIFF segman testere bıçağı, çap 85 mm HM-RIFF segman testere bıçağı, çap 85 mm C53 HM-RIFF segman testere bıçağı, çap 65 mm HM-RIFF daldırmalı testere bıçağı, 32 x 30 cm C48 AVZ 70 RT AVZ 78 RT ACZ 85 RD ACZ 85 RT ACZ 85 RTT ACZ 65 RT AIZ 32 RT

32 Kazıma ATZ 52 SC HCS rijit raspa, 52 x 26 mm ATZ 52 SFC HCS esnek raspa, 52 x 45 mm Kesme ACZ 100 SWB BIM segman oluklu testere bıçağı, çap 100 mm ACZ 100 SB BIM segman bıçağı, çap 100 mm C50 AIZ 28 SC HCS üniversal derz kesici, 28 x 50 mm Silicon

33 Zımparalama ve polisaj AVI 93 G Delta zımpara tabanı, 93 mm Zımpara kağıtları Red Wood, 93 mm Zımpara kağıtları White Paint, 93 mm Zımpara maddesiz temizlik keçesi, 93 mm PVC Polisaj keçesi, 93 mm PMF 10,8 LI için toz emme sistemi PMF 250 CES ve PMF 190 E için toz emme sistemi C55

34 Setler Üniversal 1 BIM segman testere bıçağı Wood and Metal ACZ 85 EB 1 BIM daldırmalı testere bıçağı Wood and Metal AIZ 28 EB 1 HCS raspa ATZ 52 SFC 10 Red Wood-top zımpara kağıdı 10 White Paint zımpara kağıdı Fayans seti 1 HM-RIFF segman testere bıçağı ACZ 85 RT 1 HM-RIFF zımpara tabanı AVZ 78 RT 1 HCS raspa ATZ 52 SFC 1 BIM daldırmalı testere bıçağı metal AIZ 20 AB Zemin montaj seti 1 BIM segman testere bıçağı Wood and Metal ACZ 85 EB 1 BIM daldırmalı testere bıçağı Hard Wood AIZ 32 BB 1 HCS daldırmalı testere bıçağı Wood AIZ 32 EC 1 HCS raspa ATZ 52 SC

her şeyin üstesinden gelebilen aletler.

her şeyin üstesinden gelebilen aletler. Her detay için. Her durum için. Birçok yeteneğe sahip her şeyin üstesinden gelebilen aletler. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Salınım yapan çok fonksiyonlu aletler PMF 250

Detaylı

çok yönlü! İnanılmaz derecede YENİ!

çok yönlü! İnanılmaz derecede YENİ! İnanılmaz derecede çok yönlü! YENİ! Yeni! Bosch tan kablosuz, çok fonksiyonlu alet PMF 10,8 LI. İnanılmaz derecede çok yönlü: kesme, ayırma, frezeleme, zımparalama, raspalama... PMF 180 E ve yeni akülü

Detaylı

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış.

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI PowerAutomatic ile. YENİ! Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI. Onunla kablosuz, kullanışlı ve son derece rahat biçimde zımparalarsınız.

Detaylı

Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar. Back

Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar. Back Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar Back 650 Çok fonksiyonlu kesici için aksesuarlar Giriş Bosch aksesuarları 11/12 Sadece 3Ma harç çıkarmakla ilgili piyasada alışılagelmiş tüm uygulamaları tek bir

Detaylı

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma Her zaman en doğrusu Bosch Compact Serisi. Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma inanılmaz güç. Yeni, kompakt Bosch eksantrik zımpara. New Compact Generation YENİ! Yeni Compact eksantrik zımpara serisi. veya

Detaylı

Her işin üstesinden gelir.

Her işin üstesinden gelir. Farklı birçok çalışma. Kendine özgü bir ev. Her işin üstesinden gelir. Üstelik bütün işler ona çok kolay gelir. Çok fonksiyonlu aletler PMF 350 CES, PMF 250 CES ve PMF 220 CE. Çoklu aksesuarları kolayca

Detaylı

108 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ahşap işleme aletleri

108 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ahşap işleme aletleri 108 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 109 Frezeler, planyalar ve zımpara makineleri gözle görülür derecede iyi sonuçlar için Profesyonel yüzey işlemenin anlamı: frezelemede

Detaylı

Küçük bir karmaşa. Büyük bir övgüyü hak ediyor. hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası

Küçük bir karmaşa. Büyük bir övgüyü hak ediyor. hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası Küçük bir karmaşa. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Büyük bir övgüyü hak ediyor. Make it your home. Akülü darbeli delme/vidalama makinesi PSB 10,8

Detaylı

güvenli biçimde elinizin altında.

güvenli biçimde elinizin altında. Güç güvenli biçimde elinizin altında. Make it your home. PWS 700-115, PWS 750-115 ve PWS 850-125 taşlama makineleriyle kendi evinizi yaratın. Güçlü ve sağlam olmalarının yanı sıra yeni ve kompakt tasarımları

Detaylı

Uygun vidalama ucu her zaman kullanıma hazır.

Uygun vidalama ucu her zaman kullanıma hazır. Yerini al. Başla. Uygun vidalama ucu her zaman kullanıma hazır. Make it your home. Yenilikçi PSR Select ile evinizi yuvaya dönüştürün. Uygun vidalama ucu arayışı nihayet son buluyor. Bosch EasySelect'in

Detaylı

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın.

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın. Ona bırakın. Doğru sonucu alın! YENİ! Bosch PowerControl özelliğine sahip Bosch akülü delme/ vidalama makinesi PSR 14,4 LI-2 ve PSR 18 LI-2. Delme ve vidalama daha önce hiç olmadığı kadar rahat ve kolay.

Detaylı

Çok fonksiyonlu kesici için aksesuarlar

Çok fonksiyonlu kesici için aksesuarlar Aksesuarlar 2016 Fiyat Listesi Vidalama uçları 331 Vidalama uçları Çok fonksiyonlu kesici için aksesuarlar Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar (GOP-PMF) 333 Aksesuarlar

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

zahmetsiz temizlik çözümü.

zahmetsiz temizlik çözümü. Hareket zamanı. Eğlence zamanı. Ev, bahçe ve araçlarınız için zahmetsiz temizlik çözümü. Make it your home. AQT yüksek basınçlı yıkama cihazları ile evinizi yuvaya dönüştürün. Bahçe mobilyasının yenilenmesinden,

Detaylı

Hassasiyetin peşinde.

Hassasiyetin peşinde. Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi. Hassasiyetin peşinde. Bosch'un dekupaj testereleri. Universal Compact Generation Universal Bosch'tan nesil Compact dekupaj testereleri., Universal veya size uygun

Detaylı

keskileme. Delme, pnömatik delme, Her uygulama için uygun ürün.

keskileme. Delme, pnömatik delme, Her uygulama için uygun ürün. Delme, pnömatik delme, keskileme. Her uygulama için uygun ürün. Bosch elektrikli el aletleri işlerinizi gerçekleştirme konusunda size daima yardımcı olur. Vidalama ve delme işleri için mükemmel performansa

Detaylı

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi.

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi. Fırçayla boya - ma eskidendi. Bugün Bosch var. SprayControl teknolojisine sahip yeni hassas püskürtme sistemleri. Basit ve göz alıcı. Çok şaşıracaksınız. Bu cihaz sayesinde boyalar parlak olacaktır yeni

Detaylı

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın.

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Kenar kesmede mükemmellik. Make it your home. Yeni Rotak çim biçme makineleriyle evinizi yuvaya dönüştürün. Bosch'un yeni Rotak çim biçme makineleriyle tek seferde

Detaylı

Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı.

Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı. Rahatlayın ve çalışın. Rahatlayın ve keyfini çıkarın. Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı. Yormayan vidalama ve delme işlemleri için güçlü EC motor ve kompakt ürün yapısı. Syneon Chip'li ergonomik

Detaylı

bir boyut Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE

bir boyut Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni bir boyut Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE YENİ! Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE Kompakt tasarım ve düşük ağırlık sayesinde optimum

Detaylı

harcadığınız enerjiden de tasarruf ettirir.

harcadığınız enerjiden de tasarruf ettirir. Dalları keserken harcadığınız enerjiden de tasarruf ettirir. Keo Bahçe Testeresi www.bosch-garden.com Ergonomik tutamak Yüksek manevra kabiliyeti için yumuşak yüzeyli tutamak ve ergonomik form Entegre

Detaylı

Hassas kesimler. için mükemmel.

Hassas kesimler. için mükemmel. Hassas kesimler için mükemmel. Sabit cihazlar PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S ve dekupaj testereleri için kesme tezgahı PLS 300 ve Bosch un fayans kesicisi PTC 1 ile hiç olmadığı kadar hassas kesmek. Daha

Detaylı

Bitti bile! Başla. Haydi duvara. Duvar boyama yeniden keşfedildi. Duvar boyası için yeni elektrikli boya rulosu PPR 250.

Bitti bile! Başla. Haydi duvara. Duvar boyama yeniden keşfedildi. Duvar boyası için yeni elektrikli boya rulosu PPR 250. Duvar boyama yeniden keşfedildi. Haydi duvara. Başla. Bitti bile! Duvar boyası için yeni elektrikli boya rulosu PPR 250. YENİ! Bosch'tan elektrikli boya rulosu PPR 250 duvar ve tavanları boyamak için en

Detaylı

Tam çizgimin üzerinde.

Tam çizgimin üzerinde. Tam çizgimin üzerinde. Bosch'tan Quigo. YENİ! Quigo Bosch'tan kusursuz küçük çizgi lazeri. Hiç karmaşık değil. % 100 hizalı. Şaşıracaksınız. Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Elektrikli El Aletleri Bölümü Posta

Detaylı

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar 140 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 141 Bosch un gönye kesme makineleri: her zorluğun üstesinden gelir Bosch'un gönye kesme makineleri ve tezgah tipi daire testereleri

Detaylı

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00 Sipariş No EAN Kodu Model Ürün Tanımı Liste Fiyatı 2016-1 F0130290JM 8710364046850 290 Dremel Engraver Gravür Makinesi F0130200JC 8710364049691 200 Dremel 200 125 Watt El Motoru F0133000JC 8710364060870

Detaylı

122 Profesyonel elektrikli el aletleri. Testereler

122 Profesyonel elektrikli el aletleri. Testereler 122 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 123 Bosch'un profesyonel testereleri: Performans ve hassasiyette en yüksek standart Bosch'un testereleri performans, hassasiyet

Detaylı

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme 90 Profesyonel elektrikli el aletleri ve metal işleme Profesyonel elektrikli el aletleri 91 Başarı formülü: daha uzun kullanım süresi, daha rahat kullanım Bosch'un büyük ve avuç taşlama makineleri, güçlü

Detaylı

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri YENİ! Bosch'un yeni avuç taşlama makineleri. Daha yüksek performans, kusursuz kullanım ve daha uzun kullanım ömrü. Profesyonel elektrikli

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler Elmas kesme taşlama ve delme Kesme, Elmas taşlayarak kesme,kesme taşlama ve fırçalama ve delme 145 Aksesuarlar 2013 2015 Fiyat Listesi Kesici ve Aşındırıcı 146 Kesici ve aşındırıcı diskler Aksesuarlar

Detaylı

Hepsi için güç. Sadece cihazı değiştirin aküyü değil.

Hepsi için güç. Sadece cihazı değiştirin aküyü değil. Hepsi için güç. Sadece cihazı değiştirin aküyü değil. YENİ! Lityum İyon teknolojili güçlü 18 volt ailesi. Hepsi için tek akü evde ve bahçedeki kullanıma yönelik Bosch cihazları için 18 volt Lityum İyon

Detaylı

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur.

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur. Decoser CTP Duvar ve Tavan Kaplama Levharı Montaj Detayları Decoser levhalar sadece sert duvar yüzeylerine kaplanmalıdır ( ahşap, alçı levhalar, ince sıva vs ). Duvar yüzeyleri temiz, düz, kuru ve düzgün

Detaylı

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç.

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Yeni Bosch yüksek basınçlı yıkama cihazları. Yeni Aquatak Go. Küçük, mobil ve çok güçlü. Bu yüksek basınçlı yıkama cihazı ile ileri geri itmeyi unutun. Aquatak

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 433 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 434 Seri Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri 56 Profesyonel elektrikli el aletleri Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, Profesyonel elektrikli el aletleri 57 Tavizsiz çok yönlülük Profesyonel darbeli matkaplar ve vidalama makineleri

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

3'ü 1 Arada Güç Paketleri!

3'ü 1 Arada Güç Paketleri! 3'ü 1 Arada Güç Paketleri! Amatör kullanıcıların tüm çalışmaları için her şeyi yapabilen alet: Kırma, delme ve vidalama için Uneo Maxx ve Uneo Bosch Uneo Maxx ve Uneo. Pnömatik darbe mekanizması ile dünyanın

Detaylı

Delik açma testereleri. Back

Delik açma testereleri. Back Delik açma testereleri Back 208 Delik açma testereleri Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri: her zaman doğru uzman Progressor, ü ile Sayfa 212 Sheet Metal, ü ile Sayfa 217 Multi

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 415 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 416 Seri Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI DUVAR Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI BLOK DUVAR Alçı panel, alçının belirli oranda suyla karıştırılıp

Detaylı

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Solid Yüzey Çözümleri

Solid Yüzey Çözümleri Solid Yüzey Çözümleri Mirka Solid Yüzey Çözümleri Günümüzde iç tasarımlarda solid yüzey materyalleri sıklıkla kullanılmaktadır. Bu materyaller mutfaklar, banyolar, mobilya, kamusal alanlar ve benzeri yerlere

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

Bisiklet garajı Bikeport

Bisiklet garajı Bikeport Bisiklet garajı Bikeport Rüzgar ve kötü hava şartlarına karşı koruma. Bisiklet garajı Bikeport Bisikletinizi her defasında bodruma veya kilere taşımaktan bıktınız mı? Kendi kendinize monte edebileceğiniz

Detaylı

UYGULAMA TALİMATLARI 1/5

UYGULAMA TALİMATLARI 1/5 UYGULAMA TALİMATLARI 1/5 Sevgili Müşterimiz, Par-ky zemini seçtiğiniz için teşekkür ediyoruz. Uygulamaya başlamadan önce, bu talimatları dikkatlice okumanız gerekmektedir. UYGULAMA MALZEMELERİ (resim 1)

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI

DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI 1. Seramik kesme ve delme aletleri hangi özelliklerde olmalıdır? a. Kesme ve delme aletlerin kesici kısımları keskin olmalıdır. b. Kızaklar temiz ve kolay

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı.

İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı. Dekupaj ve panter testereleri Genel bakış 487 İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı. Tilki kuyruğu bıçağının doğru seçimi kesme işleminin sonucunu büyük ölçüde etkiler. nin türü ve in özel

Detaylı

YENİ AKÜLÜ ALETLER SERİSİ

YENİ AKÜLÜ ALETLER SERİSİ YENİ AKÜLÜ ALETLER SERİSİ YENİ AKÜLÜ ÇİT BİÇİCİ Laser kesimli, elmas bilemeli, çift etkili bıçaklarla hassas kesme. YENİ AKÜLÜ YAPRAK ÜFLEYİCİ Sessiz ve güçlü türbin fanı. YENİ AKÜLÜ ÇİM TIRPANI Kullanması

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı

Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları:

Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W625 - W626 Duvar Giydirme Sisteminde Metal Konstrüksiyon, Duvar U (DU) ve sadece 75mm ve 100mm Duvar U ve Duvar C profiller

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları:

Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W623 Duvar Giydirme Sisteminde, Metal Konstrüksiyon tavan U (TU) ve tavan C (TC) profillerden oluşturulur. Duvarın şakülünde ve terazisinde

Detaylı

Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın.

Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın. Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın. Teknoloji harikası, üstelik çok hafif Elektronik parçalar için ömür boyu garanti Geleneksel kumandalı hortumlar gibi, hortum boyutunda sınırlama yok, istediğiniz

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50 ECOFILM Isıtma Folyoları En yeni teknolojilerden yararlanılarak üretilen Ecofilm ısıtma folyoları, özellikle büyük yüzeylerin ısıtılmasında kullanılıyor. Bu ısıtma sistemleri; grafit kaplamalı polyester

Detaylı

Delme. Delme 63. Keskiler. Keskiler

Delme. Delme 63. Keskiler. Keskiler Delme Delme 63 Aksesuarlar 2016 2013 Fiyat Listesi 64 % 100 Bosch: Yeni SDS-max yassı kesi RTec Sharp ve yeni SDS-max sivri keski RTec Speed Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE. www.arline.com.tr

Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE. www.arline.com.tr Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE GİRİŞ Elinizdeki kılavuzda Arline Cephe Kaplama kurulumuna başlamak için ihtiyacınız olan bilgiler mevcuttur. Montaj ve kurulum tekniklerinin anlatıldığı bu kılavuz ürünlerimizin

Detaylı

W152 Diamant Bölme Duvar

W152 Diamant Bölme Duvar W152 Diamant Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profiller, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Diamant Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir.

Detaylı

Akülü boru kesme makinesi. REMS Akku-Cento 22 V YENI. for Professionals

Akülü boru kesme makinesi. REMS Akku-Cento 22 V YENI. for Professionals Akülü boru kesme makinesi REMS Akku-Cento 22 V YENI for Professionals Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 14 7 1 15 16 12 2 4 17 6 3 11 13 5 19 REMS Akku-Cento

Detaylı

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza 59 db (A) ses seviyesi ile çok sessiz çalışır. Bu özellik kullanıcıların, otel koridorları, fuayeler, hastaneler, butikler gibi çalışırken sessizlik sağlanması gereken her mekan için uygundur. 1 Elektronik

Detaylı

1948 siaflex. Her bir uygulama alanı için esneklik

1948 siaflex. Her bir uygulama alanı için esneklik 1948 siaflex Her bir uygulama alanı için esneklik 1948 siaflex Her bir uygulama alanı için esneklik 1948 siaflex farklı özellikleriyle ön plana çıkmaktadır. Esnek lateks tabanı sayesinde birçok form özelliği

Detaylı

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ.

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ. ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ www.ardex.com.tr 1949 yılında kurulan ARDEX, dünyanın önde gelen yüksek kaliteli uzman inşaat malzemeleri geliştirip, üreten firmalarından biridir. Genel merkezi Witten, Almanya

Detaylı

DİLATASYON DERZİ. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

DİLATASYON DERZİ. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DİLATASYON DERZİ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DİLATASYON DERZİ Yapının kendi ağırlığından ya da oturduğu zeminden

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha W118 Bölme Duvar W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5 sac levha W118 WK3 _ Her iki yüzünde üç kat Diamant ve çift kat 0,5 sac levha Tek dikmeli 5075/100 duvar Duvar C veya M Profili

Detaylı

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172 Küçük ve kompakt panolar HD Terminal kutuları HD...170 Kompakt panolar HD...171...172 Rittal Katalog 34/Endüstriyel panolar 169 HD aksesuarları Sayfa 172 Sistem aksesuarları Sayfa 507 KL paslanmaz çelik

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

Metal Kablo ve Boru Tespitleme Sistemleri. Ayarlı kelepçeler ve vidalı ayarlı kelepçeler

Metal Kablo ve Boru Tespitleme Sistemleri. Ayarlı kelepçeler ve vidalı ayarlı kelepçeler Metal malzemeden üretilmifl OBO Kablo ve Boru Tespitleme Sistemleri, kablo ve boruların tekli veya çiftli tespit kelepçeleri yardımıyla her türlü zemine veya vidalı ayarlı kelepçeler sayesinde duvarlara

Detaylı

W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi

W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Knauf TU Profili Knauf TU Profiller tavana dübel+vida ile monte edilir. i ler agraflara sabitlenerek tavan ve taban U Profillere geçirilir. Alçıpan Kaplama Alçıpan knauf

Detaylı

İyi yapılandırılmış: Bosch panter testere bıçakları programı

İyi yapılandırılmış: Bosch panter testere bıçakları programı Bosch aksesuarları 11/12 Dekupaj testereleri ve panter testereler Genel bakış 611 İyi yapılandırılmış: Bosch panter testere bıçakları programı Panter testere bıçağının doğru seçimi kesme işleminin sonucunu

Detaylı

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4 İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4 Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4 Asma Klozet İçin Duvar Önü Hızlı Montaj Set-Block Sistem 5 Asma Klozet İçin Duvar

Detaylı

Her harekette mükemmellik

Her harekette mükemmellik Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () SmartClean PLUS Sistemine sahip, Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi V-Track Precision Bıçaklar 8 yönlü Contour Detect Başlıklar SmartClean

Detaylı

Bilgi için: Tel: 0 22 58 30 0 Faks: 0 22 58 30 4 5 7 8 9 0 3 4 Boyacı Grubu Macun Ispatulası Ahşap Saplı Profesyonel Ispatula Plastik Saplı Proaktif Ispatula Plastik Saplı Sahra Ispatulası Ahşap Saplı

Detaylı

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS 2016 PSCS 10-3,6V İki pozisyonlu akülü tornavida / matkap 3,6 V akü LED çalışma lambası Üç kademeli akü kapasite göstergesi İki pozisyonlu vidalama

Detaylı

SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU

SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU ARKİTERMO PARÇALARI RESİM KOD AÇIKLAMA BTR-01 SICAK SU BATARYASI (1 BOY 2,5 MT.) APK-01 ALUMİNYUM PANEL KAPAK (1 BOY 2,5 MT.) BBE-DR 90 DİRSEK BBE-SN 180 SONLANDIRMA BBE-PS 180

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon.

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, 8000-10400m²/sa alanlar için idealdir. 1 2 3 4 1 2 Tampon Temizlik esnasında süpürücüyü ve nesneleri korur Otomatik filtre temizleme

Detaylı

sianet Gu çlu Ağ Aşındırıcılar

sianet Gu çlu Ağ Aşındırıcılar sianet Gu çlu Ağ Aşındırıcılar sianet-çeşit 7900 sianet Üru n Profili Kum tipi: Kum aralığı: Taban: Pu sku rtme şekli: Bağlantı: blue fired / Alu minyum Oksit P80 P240; P320; P400 Ağ Elektrostatik Tam

Detaylı

renkleniyor. Yaşamınız Duvar boyama yeniden keşfedildi.

renkleniyor. Yaşamınız Duvar boyama yeniden keşfedildi. Yaşamınız renkleniyor. Duvar boyama yeniden keşfedildi. Duvarlarınız gri ve donuk mu veya ahşabınız solmuş mu? Bosch duvar ve ahşap boyaları için geliştirdiği boya sistemleriyle yaşamınızı renklendirmek

Detaylı

Daire testere bıçakları 283. Daire testere bıçakları. Freze Bıçakları

Daire testere bıçakları 283. Daire testere bıçakları. Freze Bıçakları 283 Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi Freze Bıçakları 284 Freze Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi İdeal Sonuçlar İçin Önce Doğru Kesim Yönü Kalite, makinenin becerisi ve freze ucunun hassasiyeti ile yakından

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler

Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler Ten çekmece sistemini seçmek için on neden 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kusursuz bir tasarım Şekli her zaman için uygun, en ince ayrıntısı dikkatle değerlendirilmiş, renk

Detaylı

Minimum efor maksimum sonuç

Minimum efor maksimum sonuç Minimum efor maksimum sonuç Aquatak yüksek basınçlı yıkama cihazı programı www.bosch-garden.gen.tr 1619LA8539 Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Maslak Polaris Plaza Maslak Mh.Ahi Evran Cd. No:21 Kat:22 34398

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

Robert Bosch GmbH. Mobil servis arabası

Robert Bosch GmbH. Mobil servis arabası Mobil servis arabası Mobil yardımcı Mobil servis arabası Son derece pratik: Bu tekerlekli araba ihtiyaç anında daima oradadır ve her şey için fazlasıyla yer sunar. 1 Giriş Mutfağınızda harikalar yaratmak

Detaylı

T 12/1 eco!efficiency

T 12/1 eco!efficiency Yüksek verimli ve sessiz yeni Kärcher T12/1; oteller, restoranlar, ofisler, dükkanlar, hastanelerde kullanılabilir. Manevra kabiliyeti önde ve arkada bulunan 2'şer tekerlek ile sağlanmıştır. 1 Enerji tasarrufu

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011 1 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA

Detaylı