PRESTASHOP SANAL POS +3D ÖDEME MODÜLÜ V10

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PRESTASHOP SANAL POS +3D ÖDEME MODÜLÜ V10"

Transkript

1 PRESTASHOP SANAL POS +3D ÖDEME MODÜLÜ V10 Kullanma Kılavuzu ve Ürün Bilgileri EticSoft Eticaret Teknolojileri 0(242)

2 MODÜL HAKKINDA Nedir? Bu modül (eklenti formatındaki yazılım) Prestashop altyapılı e-ticaret yazılımlarının Türkiye bankaları ile entegrasyonunu sağlayıp kredi kartı ile ödeme almanızı sağlar. Bu sistemlere teknik literatürde Sanal POS denilmektedir. Kimler kullanıyor? Şu ana kadar üzerinde e-mağazada kullanılmış ve kullanılmaya devam edilmektedir. Güncel midir? Modülün ilk versiyonu 2009 yılında yapılmış olup, değişen banka altyapılarına ve Prestashop sürümlerine uyumluluğu sağlamak adına şu ana kadar 28 ücretsiz güncelleme versiyonu yayınlanmıştır. Güncellemeler devam etmekte olup tamamen ücretsizdir. Güvenli midir? Bu yazılımı kullanan mağazalarda her gün ortalama toplam güvenli işlem yapılmaktadır. 5 yılda 9 milyondan fazla işlem yapılmış olup herhangi bir güvenlik problemi söz konusu dahi olmamıştır. Nasıl Geliştiriliyor? Bu yazılım EticSoft E-ticaret Teknolojilerinin Akdeniz Ünv. Teknokent ArGe ofimizde geliştirilmiş ve geliştirilmektedir. Teknoloji geliştirme bölgeleri kanununa uygun olarak başvurusu yapılmış ve uygun bulunmuş yazılım projelerimiz içindedir. Bu nedenle bu yazılım KDV'den muaftır. EticSoft E-ticaret Teknolojileri 9 yıllık bir yazılım firmasıdır. Resmi kayıtları ve belgeleri eksiksiz olan firmamızın ilgili meslek örgütlerine ve odalarına da kayıtları mevcuttur. Nasıl Satın Alınır? Bu yazılımı prestashopsanalpos.com ve eticsoft.com adreslerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Nasıl Destek Alınır? Bu yazılım ile ilgili teknik desteği ücretsiz olarak, eticsoft.com adresindeki iletişim bilgilerinden alabilirsiniz.

3 TEMEL ÖZELLİKLERİ GENEL ÖZELLİKLERİ GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ ARAYÜZ ÖZELLİKLERİ YÖNETİM PANELİ Tek tıklama ile kurulum Tüm bankalar ile uyumlu Tüm bankaları bir arada kullanabilme Her banka için taksit oranları tablosu Hem 3D Secure Hem Klasik sanal POS Online kullanım kılavuzu Otomatik versiyon kontrolü Prestashop çoklu dil desteği Prestashop 1.5 ve 1.6 uyumludur Tüm cihazlara uyumlu arayüz Entegre istatistik ve raporlama motoru Tüm işlemler için Csv/Excell dışarı aktarma Yapılan çekimler için Csv/Excell dışarı aktarma Randomize Sanal Klavye Full SSL uyumlu Css, Js Bağımsız Terminal Yapısı ile SIFIR (0) GÜVENLİK RİSKİ 3 Katmanlı Form Kontrolü Anti keylogger Prestashop kodlarından bağımsız çalışabilme XML HTML Transferlerinde kendini tetikleyen Feed Back Http Head Trans Sahte Kart Tanımlayıcı XML Kripto motoru (Benzersiz) Şüpheli işlem kayıt sistemi PDF faturaya ve sipariş sayfasına işlem yapılan IP adresi ile banka işlem numarası Android, Iphone, Mac, Windows Mobille, PC vb. Cihazların tümüne uyumludur. Responsive arayüz Chrome, Safari, Opera, MS IE (internet explorer) 6+, Mozilla Firefox için test edilmiştir. Seçilebilir 3 ayrı ödeme ekranı teması (responsive) Ürün fiyatına taksitli fiyat yerleşimi 4 ayrı taksit seçenekleri teması (responsive) JS destekli kolay seçilebilir taksit seçenekleri Taksit tablosunun ürün sayfasındaki yerleşimini belirleme Ödeme ekranında taksitleri ve kart formunu yerini belirleme Bilinen en kapsamlı yönetim paneli Aynı anda sınırsız banka kontrolü. Son 500 işlemi içeren ajax destekli son işlemler tablosu. Son işlemlerde arama yapabilme yapısı. Her banka için ayrı ayrı 24 taksit seçeneği belirleme, herhangi bir seçeneği veya bankayı pasif bırakma Entegre rapor sistemi (Grafik destekli) (Benzersiz) Dinamik hızlı bağlantı araç kutusu ve destek sistemi Hızlı kampanya tanımlama sistemi

4 DESTEKLENEN BANKALAR Banka/Kart Banka Adı Desteklenen 3D Secure yöntemleri Banka/Kart Banka Adı Desteklenen 3D Secure yöntemleri HSBC Bankası Tamamı Halk Bank Tamamı Anadolu Bank Tamamı Kuveyt Türk Tamamı Akbank A.Ş. Tamamı Türkiye İş Bankası Bank Asya Tamamı Türkiye Ekonomi Bankası Tamamı Tamamı Garanti Bankası A.Ş. Tamamı Vakıfbank Tamamı Finans Bank Tamamı Yapıkredi Bankası CıtıBank Tamamı T.C. Ziraat Bankası Tamamı Tamamı DenizBank Tamamı Fortis Bank Tamamı

5 KURULUM Modülün kurulumunu diğer Prestashop modülleri gibi basitçe yapabilirsiniz. Ayrıca desteğe ihtiyacınız olursa kurulumu bize ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz. Modülün standartları Prestashop 1.5.x ve büyük (1.6 dahil) tüm versiyonlara uygundur adresinden INDIR bağlantısına tıklayıp ilgili dosyayı kayıt ediniz. 2. Prestashop-SanalPOSv-x.x.zip dosyasını yönetim panelinizden modüller -> yeni ekle yükleyiniz. (Veya: Bu dosyayı da arşivden çıkarıp prestashop/modules/ dizinine gönderebilirsiniz.) 3. Yönetim panelinden modüller sekmesine geçin ve SanalPos +3D Plus modülünü kur bağlantısına tıklatın. 4. Ayrıca dilerseniz FTP ile /modules/ klasörüne yükleme yapıp yönetim panelinden yükleyebilirsiniz.

6 YÖNETİM PANELİ Modülün yönetim panelinde 5 sekmeye ayrılmış gelişmiş bir panel bulunur. 1) GENEL AYARLAR 1. Hata kayıt modu, bankanıza gönderilen istek ve cevapların tamamını veri tabanınıza kayıt eder. Sunucu uyumsuzluğu gibi durumlarda teknik destek sırasında açmanız istenilebilir. 2. Sorumlu e-posta desteklenen banka işlemlerinde bankanıza ek bilgi olarak gönderilir. 3. En fazla taksit seçeneği yeni değişen kredi kartı düzenlemesi ve ilerideki olası düzenlemeler için sınırlandırma yapabilmeniz için eklenmiştir. 4. Puan harcama opsiyonu (desteklenen bankalarda) alışverişin müşteri kart puanlarıyla yapılmasına olanak sağlar. 5. 3DS otomatik yönlendirme, (üç boyutlu güvenlik sistemi ile) ödeme formundaki adımlardan sonuncusu olan adımı (onaylıyorum butonu) otomatik olarak gerçekleştirip müşterinizi bankanıza yönlendirir.

7 2) BANKA AYARLARI 1. Banka Yapılandırma, bankanızdan aldığınız POS hizmetinin türü ve çeşitli parametreleri seçebileceğiniz alandır. 3DS için her methodu ayrıca seçebilirsiniz. Her bankanın taksitlerinin görünümünü yönetebilir, ödeme formundan veya taksit tablosundan kaldırabilirsiniz. Bu form her banka için banka özelliklerine göre otomatik değişir. 2. Banka kullanıcı bilgileri bankanızın gönderdiği kullanıcı bilgilerini gireceğiniz alandır. Bu alandaki parametrelerin teknik isimleri farklı olabilir. Bu alanı doldururken bizden ücretsiz teknik destek istemeyi unutmayın. Bu form her banka için banka özelliklerine göre otomatik değişir. 3. Kampanya ayarları Bankanız destekliyorsa kampanya kodu veya taksit öteleme gibi üye iş yeri kampanyaları yapabilirsiniz. Bu form her banka için banka özelliklerine göre otomatik değişir 4. Taksit vade seçenekleri opsiyonu Tüm bankalar için ayrı ayrı giriş yapabileceğiniz bu tabloya komisyon oranlarınızı girebilirsiniz. Dilediğiniz taksit seçeneğini pasifleştirebilirsiniz.

8 3) GÖRÜNÜM AYARLARI 1. Taksitler sekmesi, ürün sayfalarında ürün fiyatına göre taksit seçeneklerini gösterir. 2. Taksitler Yerleşim taksit tablosunun ürün sayfasındaki konumu seçebileceğiniz alandır. 3. Taksitler Tema 4 farklı tema içerisinden ürün sayfalarınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Tüm seçenekler responsive yani mobil cihazlara uyumludur. Temaların görüntüsünü ilerleyen sayfalarda görebilirsiniz. 4. Ürün Fiyatına Yerleşim Ürün sayfasındaki fiyat bölümüne taksitli fiyatı ekleyebilmenize olanak sağlar. 5. Ödeme ekranı Yerleşim ödeme ekranında kredi kartı formu ile taksit tablosunun yerini belirler. 6. Ödeme ekranı teması 3 farklı tema içerisinden ödeme ekranınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Tüm seçenekler responsive yani mobil cihazlara uyumludur. Temaların görüntüsünü ilerleyen sayfalarda görebilirsiniz.

9 4) RAPORLAR ve İŞLEMLER 1. Toplam İşlem, sanalpos modülü ile yapılan işlem sayısı (başarılı + başarısız) 2. Başarılı İşlem sanalpos modülü ile yapılan başarılı işlem sayısı 3. Toplam tutar çekim yapılan toplam miktar 4. Toplam Komisyon çekim yapılan miktarların taksit komisyonları toplamı. 5. İşlem başarı oranı grafik destekli olarak başarılı işlemlerin, başarısız işlemlere oranı. Herhangi bir teknik sorunda başarısız işlemler artacağından bu grafik ipi ucu olacaktır. 6. Banka kullanım oranı yapılan çekimlerin hangi bankadan kaç kez yapıldığını içeren grafik destekli bir istatistiktir. 7. CSV olarak dışarı aktarmanız için sadece başarılı işlemler veya tüm işlemler seçenekleri bulunmaktadır. CSV formatında dışarı aktardığınız tabloyu Office Excell v.b. Programlarla açabilirsiniz. Muhasebe işlemleriniz için oldukça kolaylaştırıcı olacaktır. 8. Bu sekmenin en altında bulunan son işlemler tablosu yapılan işlemleri banka işlem numarası, banka tutar tarih gibi bilgileri ile birlikte listeler.

10 SİPARİŞ SAYFALARI Prestashop 1.6 görüntüsü Prestashop 1.5 görüntüsü Sanal POS + 3D Plus ile yapılan tüm alışverişlerin detay sayfasında yapılan çekim ile ilgili ayrıntılı bilgiler bulunur. Bu bilgiler alışverişin teyidi, onaylanması ve faturalandırma süreçlerinde kullanılması için tüm sipariş detaylarında bulunmaktadır. Ayrıca olası hukuki süreçler, itilaf gibi durumlarında mağaza için hayati önem taşır. Bunlar 1. Çekim yapılan bank 2. Toplam çekim tutarı ve Taksit sayısı 3. Komisyon miktarı 4. İşlemin tarih ve saati 5. İşlem yapan ip adresi 6. Bankanızın verdiği cevap mesajı 7. bankanızdaki işlem numarası

11 PDF FATURALAR Sanal POS + 3D Plus ile yapılan tüm alışverişlerin PDF faturalarında yapılan kredi kartı işlemine ait bir dokümantasyon bulunur.

12 TAKSİT TABLOSU TEMALARI Beyaz Arka Planlı Renkli Renk Efektli Sade (simple)

13 MOBİL CİHAZ GÖRÜNTÜLERİ

14 DESTEK Modülün kullanımı sırasında ve satınalma öncesindeki her türlü konuda EticSoft'dan ücretsiz destek alabilirsiniz. EticSoft 0 (242) veya 0(242) E-posta ile prestashop@eticsoft.com Prestashop Türkiye Topluluk portalı SATIN ALMA EticSoft 0 (242) veya 0(242) PrestashopModul (eticsoft) (Yetkili satış kanalı) Prestashopsanalpos.com modül bilgilendirme sitesi TELIF ve KOŞULLAR (c) ETICSOFT E-ticaret Teknolojileri Dağıtım ve satışı sadece EticSoft ve EticSoft'un yetkilendirdiği firmalar tarafından yapılabilir. 2. E-mağazanıza kurmadan önce yedekleme yapınız. Sitenizde oluşabilecek zarar ve olası hatalar konusunda hiç bir garanti verilmemektedir. 3. E-mağazanızda kullanılabileceği ve kusursuz çalışacağı garanti edilmemektedir. 7 gün boyunca ücret ödemeden deneyebilirsiniz. 4. Sadece Prestashop altyapılı ve çekirdeği modifiye edilmemiş siteler için üretilmiştir. 5. Kaynak kodlarına müdahale edilemez. Aksi durumda çalışması ve güvenliği müdahale eden kişinin sorumluluğundadır.

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a)

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a) Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a) Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcıların kurulu olan Proticaret Exclusive portalının versiyon v3.0'dan versiyon 3.1.0'a yükseltirken

Detaylı

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e)

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e) Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e) Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcıların kurulu olan Proticaret Exclusive portalının versiyon v3.2.0'dan versiyon 3.2.1'e yükseltirken

Detaylı

ProTicaret Exclusive 4.05 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı

ProTicaret Exclusive 4.05 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı Döküman Numarası 2350 Döküman Hazırlanma Tarihi 01.01.2019 Dökümanın Konusu Proticaret Versiyon Exclusive v4.0.5 Kurulum Kurulumu Dokümanı Hazırlayan Teknik Destek Ekibi ProTicaret Exclusive 4.05 E-Ticaret

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

Proticaret Exclusive v3.2.0 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı

Proticaret Exclusive v3.2.0 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı Proticaret Exclusive v3.2.0 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı Doküman Exclusive Ver 3.2.0 Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcılar için, Proticaret e-ticaret portalının kurulumunda izlenecek adımları

Detaylı

K12NET Öğrenci Bilgi Sistemi Kullanım Kılavuzu. denge.k12.tr

K12NET Öğrenci Bilgi Sistemi Kullanım Kılavuzu. denge.k12.tr K12NET Öğrenci Bilgi Sistemi Kullanım Kılavuzu denge.k12.tr INTERNET SİTEMİZİNİN ADRESİ www.denge.k12.tr K12NET ÖĞRENCİ BİLGİ SERVİSİ ADRESİ www.denge.k12net.com İçindekiler K12NET Sistemine Giriş... 2

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 15.11.2014 1 1. KULLANIM AMACI Personel takip sistemi kullanmak isteyen tüm işletmeler için geliştirilmiştir. WOLVOX İnsan Kaynakları programı

Detaylı

ProTicaret yazılımının, en son sürüm dosyasını indirin.(http://www.proticaret.org/eticaretucretsizindir.aspx)

ProTicaret yazılımının, en son sürüm dosyasını indirin.(http://www.proticaret.org/eticaretucretsizindir.aspx) ProTicaret Exclusive v3.3.1 E-Ticaret Yazılımı Kurulum Dokümanı Bu belgede, Webmaster düzeyindeki kullanıcılar için ProTicaret E-ticaret portalının kurulumunda izlenecek adımlar anlatılmaktadır. İçindekiler

Detaylı

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Ekim 2014 Ankara www.raptadmin.com info@raptadmin.com Giriş İşlemleri Raptadmin yönetim paneline www.alanadınız.com/admin adresini kullanarak gidebilirsiniz.

Detaylı

E-Firma Rehberi Sistemi Plus

E-Firma Rehberi Sistemi Plus ASPXPLUS e-firma Rehberi Sistemi, asp.net destekli profesyonel - güçlü - hızlı - sade ve güvenli bir sistemdir. E-Firma Rehberi'nin amacı, üyelerin firmalarını ve firmaya ait ilanlarını sisteme ekleyerek

Detaylı

*Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.!

*Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.! *Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.! ÜRÜN YÖNETİMİ Sınırsız ürün kayıt, Sınırsız marka tanımı, 4 farklı fiyat belirleyebilme... GÖRÜNÜM YÖNETİMİ Ana ekran vitrini, Her grup ve marka için özel vitrin tanımlama

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

LUCA NET BANKA EKSTRELERİ MODÜLÜ

LUCA NET BANKA EKSTRELERİ MODÜLÜ LUCA NET BANKA EKSTRELERİ MODÜLÜ Banka ekstrelerinizi bankanızdan alıp LUCA NET Kobi Ticari Yazılımı sistemine entegre edebilirsiniz.banka ekstrelerinizi Luca Net Kobi Ticari Yazılımına aktarma işlemlerinizi

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi

İstanbul Arel Üniversitesi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

SERIES. Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi

SERIES. Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi SERIES Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi Düzenleyen : Figen ÇOBAN, Emine AK Düzenleme Tarihi: 01.08.2018 Hakkımızda; HAKKIMIZDA CPV Endüstriyel Proje Enerji Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. bilişim

Detaylı

TurkPOS a GENEL BAKIŞ

TurkPOS a GENEL BAKIŞ Turk a GENEL BAKIŞ Turuncu Holding A.Ş. yazılımdan, donanıma, inşaattan eğitime, finanstan finansal teknoloji alanındaki iştirak şirketleri ile güçlü bir yapıya sahiptir. Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU İçindekiler Tablosu EDI AKTARIM UYGULAMASI... 2 1. EDI B2B Aktarımı... 2 2. Migros B2B Aktarım... 7 3. Metro E-İrsaliye Oluşturma... 9 1 EDI AKTARIM UYGULAMASI EDI

Detaylı

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI Ana Sayfa Ana Sayfada yer alan sekmelerden Alıcı Başvurusu Yapılan Firmaları Eksik Kalan Bildirimlerinizi ve Alıcı Analiz ve Prim Borcunuzu izleyebilirsiniz. ANA SAYFA Poliçe

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Not : Arama sayfası sonuçları, metin kutusu altında görüntülenen listedeki gibi Ürün, Marka ve kategori sıralanacaktır.

Not : Arama sayfası sonuçları, metin kutusu altında görüntülenen listedeki gibi Ürün, Marka ve kategori sıralanacaktır. Güncelleme Dokümanı Versiyon 2.75 Ürün Arama Auto Complete Yeni eklenen bu özellik ile ilgili site kullanıcısı arama metin kutusuna yazacağı sözcüğe bağlı olarak, iki karakterli ve daha büyük sözcüklerde

Detaylı

UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI FATURA GELEN KUTUSU

UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI FATURA GELEN KUTUSU UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI FATURA GELEN KUTUSU İçindekiler UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI... 2 1 UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI Gelen kutusunda gönderici firmalarınızın, tarafınıza başarılı gönderilen faturalarınızı

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Ödeme seçenekleri taksitli gösterimlerde bankanın artı olarak uyguladığı taksit miktarlarının da belirtilmesi.

Ödeme seçenekleri taksitli gösterimlerde bankanın artı olarak uyguladığı taksit miktarlarının da belirtilmesi. Güncelleme Dokümanı Versiyon 2.95 Ödeme seçenekleri taksitli gösterimlerde bankanın artı olarak uyguladığı taksit miktarlarının da belirtilmesi. Taksitli ödeme seçeneklerine eklenen taksit(+) alanı kullanılarak

Detaylı

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ECZANE İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ECZANE İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU İlaç Takip Sistemi ile ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğü nüze şahsen başvuru yapan eczanelerin bilgilerini sisteme kayıt etmek ve daha sonra bu bilgilerden sorgulamalar yapabilmek amacıyla bu kılavuzda

Detaylı

Elektronik Ticaret Yazılımı

Elektronik Ticaret Yazılımı Elektronik Ticaret Yazılımı www.dortgendizayn.com.tr A) GENEL ÖZELLİKLER (ÖZET) 1.Ürün Yönetimi Dilediğiniz sıklıkta ve sınırsız sayıda ürün girebilir, ve ürünleri güncelleyebilirsiniz. HTML kod desteği

Detaylı

iphone & ipad için e-posta hesabı kurulumu

iphone & ipad için e-posta hesabı kurulumu iphone & ipad için e-posta hesabı kurulumu iphone veya ipad üzerine yönetim panelinizden aktif hale getirdiğiniz bir e-posta hesabınızı rahatlıkla kurabilirsiniz. Sahip olduğunuz bir mail adresi ve o adrese

Detaylı

MEB E-Posta Hizmetleri ve Outlook Programı

MEB E-Posta Hizmetleri ve Outlook Programı MEB E-Posta Hizmetleri ve Outlook Programı İçindekiler Bakanlık E-Posta Hizmetleri ve Sistem Ara yüzü E-posta Hizmetlerinin Outlook Programına Bağlanması Outlook 2010 Kullanımına ilişkin temel bilgiler

Detaylı

IdeaSoft 2011 Fiyat Listesi

IdeaSoft 2011 Fiyat Listesi IdeaSft 2011 Fiyat Listesi 1 IdeaSft Akıllı E-ticaret Paket Fiyatları IdeaSft Akıllı E-ticaret Lite 120 GB/Yıl Trafik, 5 E-Psta, Havale/Eft ödeme sistemi, Kapıda Ödeme Sistemi, B2C Mdülü, Teknik Destek,

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

Türkiye Barolar Birliği internet sitesi

Türkiye Barolar Birliği internet sitesi Türkiye Barolar Birliği internet sitesi Türkiye Barolar Birliği internet sitesi, güncel teknolojinin sunduğu son imkânlarla, tamamen merkezi yönetim sistemine sahip dinamik ve geliştirilebilir bir sistem

Detaylı

Başlangıç; Sayfa 1. Sanal pos tanımlandığında üye numarası admin kullanıcı adı parolası email ile Garanti Bankasından tarafınıza iletilecektir.

Başlangıç; Sayfa 1. Sanal pos tanımlandığında üye numarası admin kullanıcı adı parolası email ile Garanti Bankasından tarafınıza iletilecektir. Başlangıç; Sayfa 1 Sanal pos tanımlandığında üye numarası admin kullanıcı adı parolası email ile Garanti Bankasından tarafınıza iletilecektir. Şifreniz SMS olarak gelecektir. Yönetim ekranı : https://sanalposweb.garanti.com.tr

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

SAMSUN SOFTWARE YAZILIM BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

SAMSUN SOFTWARE YAZILIM BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ YENİ NESİL E-TİCARET SİSTEMİ NEDİR? BİZ, AİLESİ OLARAK MÜŞTERİLERİMİZE VE PROJELERİMİZDE BASİT ÜSÜL DEĞİL, PROFESYONEL ÜSÜL METHODLARI İLE PROJELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. GENEL OLARAK KODLAMA DİLLERİNDE,

Detaylı

Türk Telekom Güvenlik Güvenli Aile(Safe Family) Ürünü Kurulum Kılavuzu

Türk Telekom Güvenlik Güvenli Aile(Safe Family) Ürünü Kurulum Kılavuzu Türk Telekom Güvenlik Güvenli Aile(Safe Family) Ürünü Kurulum Kılavuzu Kurulum tamamlandıktan sonra çocukların cihazlarına Safe Family uygulamasının kurulması gerekmektedir. PC için http://family.mcafee.com/

Detaylı

EK1 PortalPLUS GİB arayüzü ile kullanım kılavuzu

EK1 PortalPLUS GİB arayüzü ile kullanım kılavuzu EK1 PortalPLUS GİB arayüzü ile kullanım kılavuzu Sürüm 10112014 Mevzuat ve uygulama sürüm değişikliklerinden kaynaklanacak düzenleme ihtiyaçları konusunda PROTEL A.Ş. sorumluluk kabul etmez. Dökümanın

Detaylı

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x.

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır.  KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x. KURULUM ŞEMASI 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x ANA BİLGİSAYAR Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM SİHİRBAZI adresine girerek aktahta_kur.exe dosyasını

Detaylı

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu SEYMEN ISI SİSTEMLERİ BayiPos Sistemi BayiPos, Seymen Isı Sistemlerinin bayilerine ve Seymen Isı Sistemleri bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

Başlangıç; Sayfa 1. Sanal pos tanımlandığında üye numarası admin kullanıcı adı parolası email ile Garanti Bankasından tarafınıza iletilecektir.

Başlangıç; Sayfa 1. Sanal pos tanımlandığında üye numarası admin kullanıcı adı parolası email ile Garanti Bankasından tarafınıza iletilecektir. Başlangıç; Sayfa 1 Sanal pos tanımlandığında üye numarası admin kullanıcı adı parolası email ile Garanti Bankasından tarafınıza iletilecektir. Şifreniz SMS olarak gelecektir. Yönetim ekranı : https://sanalposweb.garanti.com.tr

Detaylı

NicProxy Registrar WHMCS Modül Kurulumu Versiyon 1.0

NicProxy Registrar WHMCS Modül Kurulumu Versiyon 1.0 NicProxy Registrar WHMCS Modül Kurulumu Versiyon 1.0 Tescil Bilgisi 2009 NicProxy. Tüm Hakları Saklıdır. Bu belge, NicProxy mülkiyetinde ve NicProxy e ait özel bilgiler içermektedir. NicProxy yetkili temsilcisinin

Detaylı

İNTERNET EXPLORER AYARLARI 1. Başlat-Ayarlar-Denetim Masası menüsünden "İnternet Özellikleri" (Seçenekleri)'ni seçiniz. Resim. 1

İNTERNET EXPLORER AYARLARI 1. Başlat-Ayarlar-Denetim Masası menüsünden İnternet Özellikleri (Seçenekleri)'ni seçiniz. Resim. 1 A.K.Ü VERİTABANLARINA UZAKTAN ERİŞİM AYARLARI Araştırmacılar, kampüs dışından erişim için kullanıcı adı ve parola doğrulaması ile Üniversitemiz sistemi üzerinden Kütüphane veri tabanlarını kullanabilmektedir.

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

Ecofont Yazılım Kullanıcı Rehberi

Ecofont Yazılım Kullanıcı Rehberi Ecofont Yazılım Kullanıcı Rehberi Ecofont Yazılım, baskılarınızı yaparken %50 ye, ve hatta resimsiz yazdırma seçeneğini kullandığınızda çok daha fazlasına varan tasarruf yapmanızı sağlar. Sadece tek bir

Detaylı

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1.Bölüm:............................ Programın Amacı ve Size Katacakları 2.Bölüm:........................... Programın Genel Özellikleri 3.Bölüm:............................

Detaylı

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLER UZEM (ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİ) BİLDİRİM KILAVUZU SÜRÜM 1.0

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLER UZEM (ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİ) BİLDİRİM KILAVUZU SÜRÜM 1.0 TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLER UZEM (ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİ) BİLDİRİM KILAVUZU SÜRÜM 1.0 Amaç MADDE 1- (1) Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Elektronik Uygulamalar Projesi (EUP)

Detaylı

Bilgisayarınızda bulunan dosyalara dilediğiniz her yerden erişin ve bu dosyaları istediğiniz yerde paylaşın

Bilgisayarınızda bulunan dosyalara dilediğiniz her yerden erişin ve bu dosyaları istediğiniz yerde paylaşın Bilgisayarınızda bulunan dosyalara dilediğiniz her yerden erişin ve bu dosyaları istediğiniz yerde paylaşın İhtiyaç duyduğunuz her yerde, tüm dosyalarınıza erişin İstediğiniz bilgisayar, akıllı telefon

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

Ufuk Üniversitesi Kütüphanesi Kütüphane Kaynaklarına Erişim Bilgileri

Ufuk Üniversitesi Kütüphanesi Kütüphane Kaynaklarına Erişim Bilgileri İçindekiler Proxy... 3 Windows Proxy Ayarlama... 4 İnternet Explorer Web Tarayıcıda Proxy Ayarlama - Windows... 4 Chrome Web Tarayıcıda Proxy Ayarlama - Windows... 8 Mozilla Firefox Web Tarayıcıda Proxy

Detaylı

ProTicaret Versiyon Exclusive v3.3.1 Güncelleme

ProTicaret Versiyon Exclusive v3.3.1 Güncelleme Doküman No: 1601 Doküman Tarihi: 22.09.2016 ProTicaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.3.0'dan v3.3.1'e) Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcıların kurulu olan ProTicaret Exclusive portalının

Detaylı

EpostaGonder V1.4 KULLANIM KLAVUZU

EpostaGonder V1.4 KULLANIM KLAVUZU EpostaGonder V1.4 KULLANIM KLAVUZU GRUP OLUŞTURMAK Programın açılış ekranındaki Grup Oluştur düğmesi ile yeni email grubumuzu oluşturuyoruz. GRUBA EMAIL ADRESLERİNİ YÜKLEMEK Email adreslerini yüklemek

Detaylı

3 Ödeme seçeneklerinde komisyonsuz periyotların belirgin olması

3 Ödeme seçeneklerinde komisyonsuz periyotların belirgin olması Güncelleme Dökümanı Versiyon 2.11 1 Ürün grubları yönetim panelinde gösterim sırasıyla görüntülemek Ürün grubları son kullanıcı ekranlarında olduğu gibi yönetim paneli ekranlarında da aynı şekilde sıralanacak

Detaylı

Güçlü SEO Desteği Easy Shop e-ticaret yazılımda kişiselleştirilebilir SEO ayarları, SEO URL desteği, etiket. Kolay Tasarım

Güçlü SEO Desteği Easy Shop e-ticaret yazılımda kişiselleştirilebilir SEO ayarları, SEO URL desteği, etiket. Kolay Tasarım Güçlü SEO Desteği Easy Shop e-ticaret yazılımda kişiselleştirilebilir SEO ayarları, SEO URL desteği, etiket desteği, içeriğe özel farklı meta tanımlama, Google sitemap tanımlama ve otomatik Google keyword

Detaylı

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu Süha Makina BayiPos Sistemi BayiPos, Süha Makina'nın bayilerine ve Süha Makina bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI E-DEFTER İŞLEMLERİ

UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI E-DEFTER İŞLEMLERİ UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI E-DEFTER İŞLEMLERİ İçindekiler UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI E- DEFTER... 2 A-UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTAL GİRİŞ:... 2 1. :... 2 1.1. E-Defter Verileri :... 4 1.2 E-Defter Listesi

Detaylı

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali www.neosinerji.com.tr / www.babonline.com.tr TEKNİK DESTEK e-mail: acentedestek@mapfregenelsigorta.com tel: 212 334 90 90 MAPFRE GENEL SİGORTA SİSTEME

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA 1996 yılında bilişim dünyasına adım atmış olan Analiz Bilişim, kuruluşundan bu yana gelişim ve ilerlemeyi hedeflemiştir. Geliştirdiğimiz Jetra Raporlama Programı bu kurumsal çabanın

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları General Mobile DSTL1 Sürüm Güncelleme Notları Bu sürüm notları General mobile DSTL1 cihazı için en son gönderilen yazılım güncelleme bilgisi içermektedir. Bu sürüm güncelleme, cihazınızın işlevselliğini

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

M L y b a s Plus K llan llan m ı Kı K la ı vuz vuz ( ğrenciler için)

M L y b a s Plus K llan llan m ı Kı K la ı vuz vuz ( ğrenciler için) MLb MyLabs Plus Kullanım Kılavuzu (öğrenciler ğ için) PC Uyumlu Bilgisayarlar için: MyLabs Plus Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows 2000, XP, veya Vista Web Tarayıcı: Internet Explorer 6.0 veya

Detaylı

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLER UZEM (ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİ) BİLDİRİM KILAVUZU

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLER UZEM (ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİ) BİLDİRİM KILAVUZU TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK ÜRÜNLER UZEM (ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİ) BİLDİRİM KILAVUZU Amaç MADDE 1- Bu kılavuz Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Elektronik Uygulamalar Projesi (EUP)

Detaylı

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU AÇILIŞ Programa giriş yaptığınızda karşınıza destek sayfamız gelecektir. Buradan program kullanımı ve olası hatalar hakkında bilgiler alabilir, güncellemeler ve gerekli programların

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS)

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) 1 Bu doküman T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. tarafından hazırlanmış olup, bütün tasarım ve çoğaltma hakları T.VAKIFLAR BANKASI

Detaylı

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması Hazır Giyim Mağazacılığı Programı Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi Müşteriye özel Club Kart uygulanması Satışlarda Manyetik Kart yada RFID Kart kullanımı CRM uygulamalarında sınırsız seçenek

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Eğitmenler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Giriş Ekranı Programı ilk defa kurduysanız kullanıcı adınız ve şifreniz palmiye dir. Server a bağlanmak için server yazan kutuya tıklayınız. IP Numarası olarak Server IP Numarası

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura 6 Ocak 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Özel Entegratör ile e-fatura Uygulaması e-fatura uygulama yöntemlerinden biriside; firmaların özel entegratörler vasıtası

Detaylı

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide DHL EXPRESS 1 DHL IntraShip User Guide IntraShip Uygulamasının Genel Özellikleri; WEB tabanlı olup kurulum gerektirmez Internet erişimi ve çıktı almak için bir yazıcı yeterli Ortak veri tabanı vasıtası

Detaylı

efinans e-fatura Başvuru Kılavuzu

efinans e-fatura Başvuru Kılavuzu efinans e-fatura Başvuru Kılavuzu İçindekiler Mali Mühür Başvuru Süreci... 2 e-fatura Başvuru Süreci... 4 efinans Sözleşme Aşaması... 11 1 Mali Mühür Başvuru Süreci 1. Mali Mühür Sertifikası için mportal.kamusm.gov.tr/bp/edf.go

Detaylı

. Standart Profesyonel Kurumsal. Tahsilat Kaynağı - - - Tahsilat Yöntemi - - - Tahsilat Araçları - - - Tahsilat Türü - - -

. Standart Profesyonel Kurumsal. Tahsilat Kaynağı - - - Tahsilat Yöntemi - - - Tahsilat Araçları - - - Tahsilat Türü - - - Tahsilat Kaynağı - - - Bayi Bayi'nin Alt Bayisi Müşteri Son Kullanıcı (Tüketici) Tahsilat Yöntemi - - - Cari Hesap Bakiyesine İstinaden Tahsilat Bakiyeden Bağımsız Tahsilat Fatura/Tahakkuk Bazında Tahsilat

Detaylı

AKINSOFT Web Emlak. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012

AKINSOFT Web Emlak. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı emlakçılar için geliştirilmiş web ara yüzü ile çalışan programdır.

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

e-fatura Suite 8 kullanım kılavuzu

e-fatura Suite 8 kullanım kılavuzu e-fatura Suite 8 kullanım kılavuzu Sürüm 14122013 Bu döküman elektronik fatura düzenlemekle mükellef olan ve Micros-Fidelio ürünleri kullanan işletmeler için hazırlanmıştır. Mevzuat ve uygulama sürüm değişikliklerinden

Detaylı

Ek Gereksinimler Standard Pro Plus EE HR

Ek Gereksinimler Standard Pro Plus EE HR Haziran-Aralık 2013 Workcube E-Business Portal Editions* Paketler (Sunucu bazlı lisanslama) / USD Standart Edition 19.900 $ Pro Edition 29.900 $ Plus Edition 39.900 $ Enterprise Edition 49.900 $ Open Enterprise

Detaylı

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ U Z A K T A N E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ Öğretim Yönetim Sistemi ve Sanal Sınıf (ESLMS) Öğrenci Kılavuzu İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim

Detaylı

B2C. Güçlü ve Tam Donanımlı. E-ticaret Yazılımı

B2C. Güçlü ve Tam Donanımlı. E-ticaret Yazılımı B2C Güçlü ve Tam Donanımlı E-ticaret Yazılımı B2C E-TİCARET Ürünlerini İnternette satmak mı istiyorsun? Biz de sana yardımcı olmak istiyoruz. Yeni nesil e-ticaret yazılım özelliklerini keşfet ihtiyacın

Detaylı

Arena Online Sipariş & Paynet Ödemelerine Kampanya Kodu Ekleme

Arena Online Sipariş & Paynet Ödemelerine Kampanya Kodu Ekleme Arena Online Sipariş & Paynet Ödemelerine Kampanya Kodu Ekleme Online sipariş sistemi neticaret kullanan Arena bayilerinin neticaret üzerinden elde ettikleri Arena ürünlü siparişlerini yine neticaret üzerinden

Detaylı