Edge 520. Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Edge 520. Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1 Edge 520 Kullanım Kılavuzu

2 Giriş UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Egzersiz programına başlamadan veya programı değiştirmeden önce her zaman doktorunuza danışın. Cihazı Şarj Etmek DİKKAT Aşınmayı önlemek için şarj etmeden ya da bilgisayara bağlamadan önce USB portunu, koruyucu kapağı ve çevresini iyice kurulayın. Cihaz gücünü, standart bir duvar prizi veya bilgisayarınızdaki bir USB girişini kullanarak şarj edebileceğiniz dahili bir lityum iyon pilden alır. NOT: Cihaz, onaylı sıcaklık aralığı dışında şarj olmaz (sayfa 9). 1 USB yuvasının ➁ kapağını 1 yukarı çekerek açın. 2 USB kablosunun küçük ucunu cihaz üzerindeki USB yuvasına takın. 3 Kablonun geniş USB ucunu AC adaptörü veya bir bilgisayar USB girişine takın. 4 AC adaptörünü standart bir duvar prizine takın. Cihazı bir güç kaynağına bağladığınızda cihaz açılır. 5 Cihazı tümüyle şarj edin. Standart Yuvayı Kurmak En iyi GPS sinyali alımı için bisiklet yuvasını, cihazın ön kısmı gökyüzüne bakacak şekilde takın. Bisiklet yuvasını bar veya gidon üzerine takabilirsiniz. 1 Cihazınızı takmak için bisikletinizin güvenli şekilde çalışmasını engellemeyecek güvenli bir yer belirleyin.

3 2 Kauçuk diski 1 bisiklet yuvasının arkasına yerleştirin. Yerinden oynamaması için kauçuk tırnaklar bisiklet yuvasının arkası ile hizalanır. 3 Bisiklet yuvasını barın üstüne yerleştirin. 4 İki bandı ➁ kullanarak bisiklet yuvasını güvenli şekilde bağlayın. 5 Cihazın arkasındaki tırnakları bisiklet yuvasının dişleri ➂ ile hizalayın. 6 Hafifçe bastırarak cihaz yerine oturuncaya kadar saat yönünde döndürün. Ön Yuvayı Kurmak 1 Edge cihazını takmak için bisikletinizin güvenli şekilde çalışmasını engellemeyecek güvenli bir yer belirleyin. 2 Vidayı 1 gidon bağlantısından ➁ çıkarmak için alyan anahtarını kullanın. 3 Gerektiğinde, yuvanın arkasındaki iki vidayı çıkarın ➂, bağlantı elemanını ➃ döndürün ve vidaları hareket ettirerek yuvanın yönünü ayarlayın.

4 4 Kauçuk pedi gidonun etrafına yerleştirin: Eğer gidon çapı 25,4 mm ise kalın pedi kullanın. Eğer gidon çapı 31,8 mm ise ince pedi kullanın. 5 Gidon bağlantı elemanını kauçuk pedin etrafına yerleştirin. 6 Vidayı hareket ettirerek sıkın. NOT: Garmin 0,8 N-m'lik bir tork spesifikasyonu tavsiye eder. Vidanın sıkılığını periyodik olarak kontrol etmelisiniz. 7 Edge cihazının arkasındaki tırnakları bisiklet yuvasının dişleri ➄ ile hizalayın. 8 Hafifçe bastırarak Edge cihazı yerine oturuncaya kadar saat yönünde döndürün. Tuşlar 1 ➁ ➂ ➃ Arka aydınlatma parlaklığını ayarlamak için seçin. Cihazı açmak veya kapatmak için basılı tutun. Veri ekranları, opsiyonlar ve ayarlar arasında gezinmek için seçin. Ana sayfadan, durum sayfasını görüntülemek için seçin. Veri ekranları, opsiyonlar ve ayarlar arasında gezinmek için seçin. Ana sayfadan, cihaz menüsünü görüntülemek için seçin. Yeni bir tur işaretlemek için seçin.

5 ➄ 6 7 Zamanlayıcıyı başlatmak ve durdurmak için seçin. Önceki ekrana dönmek için seçin. Bir opsiyonu seçmek veya bir mesajı onaylamak için seçin. Bir bisiklet sürüşü sırasında, uyarılar ve veri alanları gibi menü opsiyonlarını görüntülemek için seçin.. Bisiklet Turuna Çıkmak Eğer cihazınız bir ANT+ sensörü ile paket halinde sunuluyor ise bunlar eşleştirilmiş durumdadırlar ve ilk kurum sırasında etkinleştirilebilirler. 1 Cihazı açmak için basılı tutun. 2 Dışarı çıkın ve cihaz uyduları bulurken bekleyin. Cihaz hazır hale geldiğinde uydu çubukları yeşile dönecektir. 3 Ana ekrandan opsiyonunu seçin. 4 Bir aktivite profili seçin. 5 Zamanlayıcıyı başlatmak için seçin. NOT: Geçmiş yalnızca zamanlayıcı çalışırken kaydedilir. 6 İlave veri sayfaları için ya da opsiyonunu seçin. 7 Gerektiğinde, uyarılar ve veri alanları gibi menü opsiyonlarını görüntülemek için opsiyonunu seçin. 8 Zamanlayıcıyı durdurmak için opsiyonunu seçin. 9 Save Ride opsiyonunu seçin. Sürüşünüzü Garmin Connect 'e Göndermek DİKKAT Aşınmayı önlemek için şarj etmeden ya da bilgisayara bağlamadan önce USB portunu, koruyucu kapağı ve çevresini iyice kurulayın.

6 1 USB yuvasının ➁ kapağını 1 yukarı çekerek açın. 2 USB kablosunun küçük ucunu cihaz üzerindeki USB yuvasına takın. 3 USB kablosunun büyük ucunu bir bilgisayarın USB yuvasına takın. 4 adresine gidin. 5 Ekrandaki talimatları izleyin. Bluetooth Bağlı Özellikler Edge cihazı, uyumlu akıllı telefonunuz veya fitness aletiniz için Bluetooth bağlı özelliklere sahiptir. Bazı özellikler, akıllı telefonunuza Garmin Connect Mobile kurmanızı gerektirir. Daha fazla bilgi almak için adresini ziyaret edin. NOT: Cihazınızın bazı özelliklerden yararlanması için Bluetooth destekli akıllı telefonunuza bağlanması gerekir. LiveTrack: Arkadaşlarınız ve ailenizin, yarışlarınızı ve egzersiz aktivitelerinizi gerçek zamanlı olarak izlemesini sağlar. E-posta veya sosyal medyayı kullanarak takipçilerinizi davet edebilir, onların Garmin Connect izleme sayfasından canlı verilerinizi görüntülemesini sağlayabilirsiniz. Garmin Connect'e aktivite yüklemeleri: Aktiviteyi kaydetmeyi tamamladığınız anda aktivitenizi Garmin Connect otomatik olarak gönderir. Garmin Connect'ten sürüş rotası ve antrenman indirmeleri: Akıllı telefonunuzu kullanarak Garmin Connect'te aktiviteler aramanıza ve onları cihazınıza göndermenize izin verir. Cihazdan cihaza aktarımlar: Dosyaları uyumlu başka bir Edge cihazına kablosuz olarak göndermenize imkan tanır. Sosyal medya etkileşimleri: Garmin Connect e bir aktivite yüklediğinizde favori sosyal medya sitesinde bir güncelleme yayınlamanıza izin verir. Hava durumu güncellemeleri: Hava durumu koşulları ve uyarılarını gerçek zamanlı olarak cihazınıza gönderir. Bildirimler: Telefon bildirimleri ve mesajlarını cihazınızda görüntüler.

7 ANT+ Sensörler Cihazınız kablosuz ANT+ sensörlerle kullanılabilir. Uyumluluk hakkında daha fazla bilgi almak ve isteğe bağlı sensörleri satın almak için adresine gidin. Kalp Hızı Monitörünü Takmak NOT: Kalp hızı monitörünüz yoksa bu adımı atlayabilirsiniz. Kalp hızı monitörünü göğüs kemiğinizin hemen alt kısmına, cildinize doğrudan temas edecek şekilde takmanız gerekir. Etkinliğiniz sırasında yerinde duracak kadar sıkı olmalıdır. 1 Kalp hızı monitörü modülünü 1 banda takın. Modül ve bant üzerindeki Garmin logoları yukarı bakacak şekilde olmalıdır. 2 Göğsünüz ve verici arasında güçlü bir bağlantı kurmak için elektrotları ➁ ve bandın arkasındaki bağlantı parçalarını ➂ ıslatın. 3 Bandı göğsünüze sarın ve bant kancasını ➃ halkaya ➄ takın. NOT: Bakım etiketi katlanmamalıdır. Garmin logoları yukarı bakacak şekilde olmalıdır. 4 Cihazı kalp hızı monitörünün 3 m (10 ft.) yakınına getirin. Kalp hızı monitörü takıldıktan sonra etkinleşir ve veri göndermeye başlar. Kadans Sensörünü Takmak NOT: Bu sensör yoksa bu adımı atlayabilirsiniz. İPUCU: Garmin, sensörü takarken bisikletinizi bir ayak üzerinde sabitlemenizi önerir.

8 1 Ayna kolunuza 1 güvenli şekilde uyan bant boyutunu seçin. Seçtiğiniz bant, ayna kolu boyunca uzanan en küçük bant olmalıdır. 2 Sürüşün tersi yönünde, kadans sensörünün düz tarafını ayna kolunun içine yerleştirin ve bastırın. 3 Bantları ➁ ayna kolunun üzerinden gerin, ve onları sensörün üzerindeki kancalara ➂ bağlayın dakikalık bir test sürüşü yapın ve sensör ile bantları inceleyerek hiçbir hasar oluşmadığından emin olun. Hız Sensörünü Takmak NOT: Bu sensör yoksa bu adımı atlayabilirsiniz. İPUCU: Garmin, sensörü takarken bisikletinizi bir ayak üzerinde sabitlemenizi önerir. 1 Sensörü tekerlek göbeğinin üzerine yerleştirin ve bastırın. 2 Kayışı 1 tekerlek göbeğinin çevresi boyunca çekerek sensör üzerindeki kancaya ➁ bağlayın. 4 Aralığı kontrol etmek için ayna kolunu döndürün. Sensör ve bantlar bisikletiniz veya ayakkabınızın herhangi bir parçasıyla temas etmemelidir. NOT: LED, iki çevirmeden sonra aktiviteyi ifade etmek için beş saniyeliğine yeşil renkte yanıp söner. Asimetrik bir göbek üzerine takıldığında sensör yana yatabilir. Bu, çalışmasını engellemez.

9 3 Aralığı kontrol etmek için tekerleği döndürün. Sensör, bisikletinizin diğer parçaları ile temas etmemelidir. NOT: LED, iki çevirmeden sonra aktiviteyi ifade etmek için beş saniyeliğine yeşil renkte yanıp söner. Cihaz Bilgileri Sıcaklık Özellikleri Edge çalışma sıcaklığı aralığı: -20º'den 60ºC'ye (-4º ile 140ºF arası) Edge şarj sıcaklık aralığı: 0º'den 45ºC'ye (32º ile 113ºF arası) Hız sensörü ve kadans sensörü çalışma sıcaklığı aralığı: -20º'den 60ºC'ye (-4º ile 140ºF arası) Kalp atış hızı monitörü çalışma sıcaklığı aralığı: -5º'den 50ºC'ye (23º ile 122ºF arası) Daha Fazla Bilgi Almak adresine gidin. adresine gidin. Opsiyonel aksesuarlar ve değişim parçaları hakkında bilgi almak için adresine gidin veya Garmin yetkili satıcınıza başvurun. Kullanım Kılavuzunu Edinme En güncel kullanım kılavuzuna web'den erişebilirsiniz. 1 adresine gidin. 2 Kullanım kılavuzunun tamamını tercih ettiğiniz formatta görüntüleyin veya indirin.

10

11

12 +43 (0) Garmin, Garmin logosu, ANT+, ve Edge, Garmin Ltd. veya iştiraklerinin ABD veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalarıdır. Garmin Connect, Garmin Ltd. veya iştiraklerinin ticari markasıdır. Bu ticari markalar Garmin'in açık izni olmaksızın kullanılamaz. Bluetooth kelime markası ve logoları Bluetooth SIG, Inc. şirketine aittir ve Garmin tarafından bu kelime markasının tüm kullanımları lisansa tabidir. Diğer ticari markalar ve ticari isimler ilgili sahiplerine aittir. M/N: A (+52) (+35) GARMIN ( ) +27 (0) ext (0) (0) zum Ortstarif - Mobilfunk kann abweichen 2015 Garmin Ltd. veya iştirakleri

FORERUNNER 220 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

FORERUNNER 220 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU FORERUNNER 220 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için GPS cihazının ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Herhangi bir egzersiz programına

Detaylı

Edge 1000. Temmuz 2014 190-00000-00 Baskı Taiwan

Edge 1000. Temmuz 2014 190-00000-00 Baskı Taiwan Edge 1000 Temmuz 2014 190-00000-00 Baskı Taiwan Giriş UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Her hangi bir egzersiz programına

Detaylı

FORERUNNER 620 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

FORERUNNER 620 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU FORERUNNER 620 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için GPS cihazının ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Herhangi bir egzersiz programına

Detaylı

Edge 510 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ekim 2013 190-00000-00 Baskı Taiwan

Edge 510 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ekim 2013 190-00000-00 Baskı Taiwan Edge 510 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Ekim 2013 190-00000-00 Baskı Taiwan GİRİŞ UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Herhangi

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Ürününüzü www.philips.com/welcome adresinde kaydedin. XL390 XL395 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlanın 2 Başlarken 3 Keyfini çıkarın İçindekiler Baz istasyonu (XL395) Baz istasyonu (XL390) Şarj cihazı*

Detaylı

İçindekiler 2. Giriş 3. Başlarken 4. Hız sensörü parçaları 4. Hız Sensörünün Kurulumu 4. Eşleştirme 5. Önemli bilgiler 6. Bakım 6.

İçindekiler 2. Giriş 3. Başlarken 4. Hız sensörü parçaları 4. Hız Sensörünün Kurulumu 4. Eşleştirme 5. Önemli bilgiler 6. Bakım 6. KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER İçindekiler 2 Giriş 3 Başlarken 4 Hız sensörü parçaları 4 Hız Sensörünün Kurulumu 4 Eşleştirme 5 Önemli bilgiler 6 Bakım 6 Pil 6 Sıkça Sorulan Sorular 6 Teknik Özellikler

Detaylı

fēnix 2 Başlarken 1 Kablonun USB çıkışını AC adaptöre veya Cihazın Şarjı

fēnix 2 Başlarken 1 Kablonun USB çıkışını AC adaptöre veya Cihazın Şarjı Başlarken fēnix 2 UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Radar ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Cihazın Şarjı UNUTMAYIN Aşınmayı önlemek için, şarj etmeden ya da

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu CJB1JM0LCAHA Kullanım Kılavuzu Saatinizi tanıyın Hoparlör Şarj bağlantı noktası Güç tuşu Açmak/kapatmak için 3 sn. basılı tutun. Yeniden başlatmaya zorlamak için 10 sn. basılı tutun. Ana ekrana geri dönmek

Detaylı

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo Baby'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Arlo Baby kamera USB güç kablosu USB güç adaptörü

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Ürününüzü şu adresten kaydettirin ve destek alın: www.philips.com/welcome CD490 CD495 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlanın 2 Hazırlanma 3 Keyfini çıkarın Kutuda ne var Baz ünitesi (CD495) Baz ünitesi (CD490)

Detaylı

Forerunner 920XT Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Forerunner 920XT Hızlı Başlangıç Kılavuzu Forerunner 920XT Hızlı Başlangıç Kılavuzu UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Herhangi bir egzersiz programına başlamadan

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu CD170/CD175

Hızlı başlangıç kılavuzu CD170/CD175 Hızlı başlangıç kılavuzu CD170/CD175 İçindekiler Baz istasyonu (CD175) Baz istasyonu (CD170) Not * Birden fazla el cihazı içeren paketlerde, ek el cihazları, şarj cihazları ve güç adaptörleri bulunur.

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 İçindekiler Baz ünitesi Not * Birden fazla ahize içeren paketlerde, ek ahizeler, şarj cihazları ve güç adaptörleri bulunur. ** Bazı ülkelerde, hat adaptörünü hat kablosuna

Detaylı

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hoş Geldiniz Arlo Baby'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. İçindekiler Arlo Baby kamera USB güç kablosu USB güç adaptörü

Detaylı

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Özellikler Alıcı Işık/Yakınlık Sensörü LED Dokunmatik Ekran Programlanabi lir Düğme Ses Kontrolü Programlanabi lir Düğme Mikrofon Hoparlör Şarj Kontakları Kamera Pil Kapağı

Detaylı

POLAR CADENCE SENSOR. Model:Y6. Kullanım Kılavuzu

POLAR CADENCE SENSOR. Model:Y6. Kullanım Kılavuzu POLAR CADENCE SENSOR Model:Y6 Kullanım Kılavuzu 1 ID: A 2 A TÜRKÇE Polar Kadans Sensörü, kadansı, yani bisiklete binerken dakikadaki pedal turu sayısını ölçecek şekilde tasarlanmıştır. Sensör şu ürünlerle

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1 İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo'yu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Baz İstasyonu güç adaptörü %100 kablosuz kameralar Ethernet Kablosu

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo'yu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. %100 kablosuz kamera Manyetik duvar montaj parçası Lityum 123 piller

Detaylı

POLAR CADENCE SENSOR POLAR SPEED SENSOR

POLAR CADENCE SENSOR POLAR SPEED SENSOR POLAR CADENCE SENSOR POLAR SPEED SENSOR Model:Y6 Kullanım Kılavuzu 1 ID: ID: A 2 B A TÜRKÇE Polar Kadans Sensörü, kadansı, yani bisiklete binerken dakikadaki pedal turu sayısını ölçecek şekilde tasarlanmıştır.

Detaylı

Bu kılavuz EziWeigh7i ağırlık indikatörünü ilk kez kullanmanızda size yardımcı olacaktır.

Bu kılavuz EziWeigh7i ağırlık indikatörünü ilk kez kullanmanızda size yardımcı olacaktır. HIZLI BA LAMA KILAVUZU EziWeigh7i Bu kılavuz EziWeigh7i ağırlık indikatörünü ilk kez kullanmanızda size yardımcı olacaktır. İçindekiler Kutunun açılması... 1 Pilin şarj edilmesi... 2 Cihaza bakış... 3

Detaylı

nüvi 2400 serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu Aşağıdaki nüvi modelleri ile kullanılabilir: 2440, 2450, 2460

nüvi 2400 serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu Aşağıdaki nüvi modelleri ile kullanılabilir: 2440, 2450, 2460 nüvi 2400 serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu Aşağıdaki nüvi modelleri ile kullanılabilir: 2440, 2450, 2460 Başlarken UYARI Ürün ile ilgili uyarılar ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusunda yer alan Önemli

Detaylı

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810 JABRA speak 810 Kullanım Kılavuzu jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili

Detaylı

Bu kılavuz EziWeigh6i ağırlık indikatörünü ilk kez kullanmanızda size yardımcı olacaktır. İçindekiler

Bu kılavuz EziWeigh6i ağırlık indikatörünü ilk kez kullanmanızda size yardımcı olacaktır. İçindekiler HIZLI BA LAMA KILAVUZU EziWeigh6i Bu kılavuz EziWeigh6i ağırlık indikatörünü ilk kez kullanmanızda size yardımcı olacaktır. İçindekiler Kutunun açılması... 1 Pilin şarj edilmesi... 2 Cihaza bakış... 3

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1 Hoş Geldiniz Arlo Q Plus'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. 2 3 İçindekiler Yeni Kameranızı Bağlamanın 3 Yöntemi Arlo Q Plus

Detaylı

Edge 810 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ekim 2013 190-00000-00 Baskı Taiwan

Edge 810 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ekim 2013 190-00000-00 Baskı Taiwan Edge 810 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Ekim 2013 190-00000-00 Baskı Taiwan ne girin. GİRİŞ UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın.

Detaylı

Jabra. Halo Free. Kullanım kılavuzu

Jabra. Halo Free. Kullanım kılavuzu Jabra Halo Free Kullanım kılavuzu 2016 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu Jabra Speak 810 Kullanım Kılavuzu 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S (GN Netcom A/S)'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu www.philips.com/welcome adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz CD250 CD255 SE250 SE255 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Keyfini cıkarın Kutuda neler var Baz istasyonu

Detaylı

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java, Sun Microsystems, Inc. şirketinin ABD ticari markasıdır. SD logosu sahibinin ticari markasıdır.

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Game Control Mount GCM10

Kullanım kılavuzu. Game Control Mount GCM10 Kullanım kılavuzu Game Control Mount GCM10 İçindekiler Giriş...3 Game Control Mount hakkında...3 Game Control Mount ürününü kullanma...4 Oyun kumandasını telefona veya tablete takma...4 Telefonunuzu veya

Detaylı

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım Hoş geldiniz Çabuk başlama kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Kullanım IMAGE TO FOLLOW Teslimat kapsamı SE140/SE145 El cihazı SE140 veya SE145 Baz ünite Güç adaptörü Telefon kablosu* Pil kapağı 2xAAA Şarj

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Pil kapağı Kullanıcı

Detaylı

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD Logosu sahibinin ticari markasıdır. Java, Sun Microsystems, Inc. Kuruluşunun ABD de tescilli markasıdır.

Detaylı

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost Kullanım Kılavuzu jabra.com/boost 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65 Kullanım Kılavuzu jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, sahiplerinin

Detaylı

TR Kablosuz Akıllı Termostat Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TR Kablosuz Akıllı Termostat Hızlı Başlangıç Kılavuzu TR Kablosuz Akıllı Termostat Hızlı Başlangıç Kılavuzu 3 adımda kurulum 1 1 2 3 a. Termostatı kurun b. Kombi röle kutusunu kurun İnternet ağ geçidini kurun Hesabınızı oluşturun 2 Hazırlık Kurulumdan Önce

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Philips GoGear müzik çalar Hızlı başlangıç kılavuzu TR SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Başlarken Ana menü hakkında genel

Detaylı

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım Kablosuz Dijital Telefon SE 240 Telesekreterli Kablosuz Dijital Telefon SE 245 Hoş geldiniz Çabuk başlama kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Kullanım IMAGE TO FOLLOW Teslimat kapsamı SE240/SE245 El cihazı

Detaylı

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler HP Roar Plus Hoparlör Diğer Özellikler Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ve Windows Vista, Microsoft şirketler grubunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SeekTech. a Bağlanma. Orijinal kılavuzun çevirisidir Türkçe 1

Kullanım Kılavuzu. SeekTech. a Bağlanma. Orijinal kılavuzun çevirisidir Türkçe 1 Kullanım Kılavuzu SeekTech & a Bağlanma Orijinal kılavuzun çevirisidir Türkçe 1 İçindekiler Listesi Sisteme Genel Bakış Tanım...3 Bluetooth Özellikleri...3 Yayılma Alanı...4 Bluetooth Bağlantısı Aygıtları

Detaylı

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ... 2 JABRA SPEAK 510'A GENEL BAKIŞ... 3 BAĞLANMA... 5 JABRA SPEAK 510'UN KULLANIMI... 8 DESTEK.... 11 TEKNİK ÖZELLİKLER... 12 1 HOŞ GELDİNİZ Jabra

Detaylı

Garmin Swim. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Ocak 2013 000-00000-00_0A Taiwan Baskı

Garmin Swim. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Ocak 2013 000-00000-00_0A Taiwan Baskı Garmin Swim Hızlı Başlangıç Kılavuzu Ocak 2013 000-00000-00_0A Taiwan Baskı Giriş UYARI Herhangi bir egzersiz programına başlamadan ya da programı değiştirmeden önce daima hekiminize başvurun. Ürün uyarıları

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Pil kapağı Kullanıcı

Detaylı

JABRA STEP WIRELESS. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stepwireless. jabra

JABRA STEP WIRELESS. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stepwireless. jabra L jabra Kullanım Kılavuzu jabra.com/stepwireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra GN Netcom A/ S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer tescilli markalar, sahiplerinin

Detaylı

Başlayalım. Bu kılavuzdaki konular: GAMEPAD. Moto Mod modülünüzü takma ve çıkarma. Moto Gamepad'inizi şarj etme

Başlayalım. Bu kılavuzdaki konular: GAMEPAD. Moto Mod modülünüzü takma ve çıkarma. Moto Gamepad'inizi şarj etme Başlayalım Moto Mod modülünüzü takma ve kullanma konusunda size rehberlik edeceğiz. Bu kılavuzdaki konular: Moto Mod modülünüzü takma ve çıkarma Moto Gamepad inizi şarj etme Moto Gamepad kontrolleri Oyun

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz www.philips.com/welcome SE650 SE655 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Tadını çıkarın Kutunun içindekiler Baz istasyonu VEYA El

Detaylı

JABRA HALO FUSION. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/halofusion

JABRA HALO FUSION. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/halofusion Kullanım Kılavuzu jabra.com/halofusion 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu kılavuzun amacı bir motoru çalıştırmak üzere bir sürücünün kurulması için gerekli temel bilgileri sunmaktır. Lütfen www.controltechniques.com/userguides veya www.leroy-somer.com/manuals adresinden indirebileceğiniz

Detaylı

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanıyor olmanız ne güzel * Geleceğin tam otomatik kahve pişirme makinelerinden birine sahip olduğunuz

Detaylı

RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU 2 RFD8500 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Zebra; güvenilirliği, işlevselliği ya da tasarımı geliştirmek için tüm ürünlerinde her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Zebra,

Detaylı

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java, Sun Microsystems, Inc.'in ABD'deki ticari markasıdır. SD Logosu sahibinin ticari markasıdır. Ürün

Detaylı

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java, Sun Microsystems, Inc. şirketinin ABD ticari markasıdır. SD logosu sahibinin ticari markasıdır. Ürün

Detaylı

Arlo Baby Masa/Duvar Standı Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Masa/Duvar Standı Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Masa/Duvar Standı Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1 Hoş Geldiniz Arlo Baby Masa/Duvar Standını tercih ettiğiniz için teşekkürler. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Uzun çubuk Kısa çubuk Kamera

Detaylı

Kullanım Kılavuzul GTU 10

Kullanım Kılavuzul GTU 10 Kullanım Kılavuzul GTU 10 GPS KONUM BELİRLEYİCİ 2010-2011 Garmin Ltd. ya da yan kuruluşları Bütün hakkı saklıdır. Burada açıkça belirtilenlerin dışında, bu kılavuzun hiçbir kısmı her hangi bir nedenle

Detaylı

Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_

Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_ Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_20100518 GÜVENLİK TALİMATLARI Lütfen kullanım öncesinde bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak üzere güvenli bir yerde saklayın. Doğrudan güneş ışığından

Detaylı

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu Plantronics Explorer 10 Kullanıcı Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz 3 Kutunun İçinde Ne Var 4 Kulaklığa Genel Bakış 5 Güvende olun 5 Eşleştirme ve Şarj Etme 6 Eşleştirme 6 Eşleştirme modunu etkinleştirme

Detaylı

JABRA SPORT PULSE WIRELESS

JABRA SPORT PULSE WIRELESS JABRA SPORT PULSE WIRELESS Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

Donanım Kurulum Kılavuzu

Donanım Kurulum Kılavuzu Paketi açma Tüm koruyucu malzemeleri çıkartın. Bu kılavuzdaki resimler benzer bir model içindir. Mevcut modelden farklılık göstermesine karşın, çalışma yöntemi aynıdır. Tüm koruyucu malzemeleri çıkartın.

Detaylı

vívoactive Kullanma Kılavuzu

vívoactive Kullanma Kılavuzu vívoactive Kullanma Kılavuzu 2015 Garmin Ltd. veya yan kuruluşları Tüm hakları saklıdır. Telif hakkı yasaları kapsamında bu kılavuzun tamamı veya bir kısmı Garmin'in yazılı izni olmadan kopyalanamaz. Garmin,

Detaylı

Jabra. Talk 2. Kullanım kılavuzu

Jabra. Talk 2. Kullanım kılavuzu Jabra Talk 2 Kullanım kılavuzu 2017 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde olan

Detaylı

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright 2016 Ascensia Diabetes Care Holdings AG diabetes.ascensia.com

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright 2016 Ascensia Diabetes Care Holdings AG diabetes.ascensia.com CONTOUR PLUS ONE akıllı ölçüm cihazınızı kullanarak ilk defa kan şekerinizi test etme CONTOUR PLUS ONE ölçüm cihazının son derece doğru ölçüm sonuçları sağladığı gösterilmiştir. CONTOUR PLUS ONE ölçüm

Detaylı

Donanım Kurulum Kılavuzu

Donanım Kurulum Kılavuzu Paketi açma Tüm koruyucu malzemeleri çıkartın. Bu kılavuzdaki resimler benzer bir model içindir. Mevcut modelden farklılık göstermesine karşın, çalışma yöntemi aynıdır. Ürünü bir Telefon Hattına Bağlama

Detaylı

Dell Latitude E7240/E7440

Dell Latitude E7240/E7440 Dell Latitude E7240/E7440 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Latitude E7240

Detaylı

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı:

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı: HASTA KILAVUZU Hasta adı-soyadı: Icare HOME (Model: TA022) HASTA KILAVUZU TA022-035 TR-3.1 3 Giriş Bu kılavuz, Icare HOME tonometrenin nasıl kullanılması gerektiği konusunda size yol gösterecektir. Tonometreyi

Detaylı

İçindekiler. Navigasyon...6 Bir Varış Yerine Doğru Seyretme...6 Navigasyonu Durdurma...7 Rota Noktaları...7

İçindekiler. Navigasyon...6 Bir Varış Yerine Doğru Seyretme...6 Navigasyonu Durdurma...7 Rota Noktaları...7 Kullanım Kılavuzu Bütün hakkı saklıdır. Telif hakları altında, bu kılavuz Garmin in yazılı izni olmadan kısmen ya da tamamen kopyalanamaz. Garmin yaptığı değişiklikleri veya gelişmeleri herhangi bir kişiye

Detaylı

Çok Fonksiyonlu Kablo Test Cihazı. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

Çok Fonksiyonlu Kablo Test Cihazı. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Çok Fonksiyonlu Kablo Test Cihazı Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz GİRİŞ Bu alet bir Net Toner ve bir Net Probdan oluşur. Aktif bir ağa kablo bağlantısını test etmek ve port

Detaylı

Inspiron 15. Servis El Kitabı Serisi. Bilgisayar Modeli: Inspiron 7547 Resmi Model: P41F Resmi Tip: P41F001

Inspiron 15. Servis El Kitabı Serisi. Bilgisayar Modeli: Inspiron 7547 Resmi Model: P41F Resmi Tip: P41F001 Inspiron 15 7000 Serisi Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 7547 Resmi Model: P41F Resmi Tip: P41F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java, Sun Microsystems, Inc. şirketinin ABD ticari markasıdır. SD logosu sahibinin ticari markasıdır. Ürün

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Stereo Mikrofon STM10

Kullanım kılavuzu. Stereo Mikrofon STM10 Kullanım kılavuzu Stereo Mikrofon STM10 İçindekiler Temel Bilgiler...3 Fonksiyona genel bakış...3 Donanıma genel bakış...3 Montaj...4 Mikrofonunuzun kullanımı...5 Ses kaydetme...5 Videolar için ses kaydetme...8

Detaylı

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation

Detaylı

Jabra. Sport Coach. special edition. Kullanım Kılavuzu

Jabra. Sport Coach. special edition. Kullanım Kılavuzu Jabra Sport Coach special edition Kullanım Kılavuzu 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S (GN Netcom A/S) nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer

Detaylı

vívoactive Kullanım Kılavuzu Şubat 2015 Basım yeri Tayvan 190-01749-00_0A

vívoactive Kullanım Kılavuzu Şubat 2015 Basım yeri Tayvan 190-01749-00_0A vívoactive Kullanım Kılavuzu Şubat 2015 Basım yeri Tayvan 190-01749-00_0A Tüm hakları saklıdır. Telif hakkı yasalarına göre bu kılavuz, Garmin'in yazılı izni olmadan bütün veya kısmi olarak kopyalanamaz.

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Splitter Kullanıcı

Detaylı

Hızlı Başlangıç. NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender. Model PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN.

Hızlı Başlangıç. NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender. Model PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN. Hızlı Başlangıç NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender Model PR2000 NETGEAR Reset Internet/LAN LAN USB WiFi Internet Power USB Başlarken NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender PR2000

Detaylı

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu TÜRKÇE Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu Konftel 55Wx masa üstü telefonunuza, cep telefonunuza ve bilgisayarınıza bağlanabilen bir konferans ünitesidir. Konftel in benzersiz ses teknolojisi, OmniSound

Detaylı

Jabra. Sport Pulse. special edition. Kullanım Kılavuzu

Jabra. Sport Pulse. special edition. Kullanım Kılavuzu Jabra Sport Pulse special edition Kullanım Kılavuzu 2014 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S (GN Netcom A/S) nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer

Detaylı

Jabra. Elite 25e. Kullanım kılavuzu

Jabra. Elite 25e. Kullanım kılavuzu Jabra Elite 25e Kullanım kılavuzu 2017 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde

Detaylı

IBM Gen-II Sürgü Takımı için Raf Kuruluş Yönergeleri

IBM Gen-II Sürgü Takımı için Raf Kuruluş Yönergeleri IBM Gen-II Sürgü Takımı için Raf Kuruluş Yönergeleri Güvenlik ve kablolama bilgileri için raf kabiniyle birlikte gönderilen belgeleri inceleyin. Sunucuyu raf kabinine kurmadan önce aşağıdaki yönergeleri

Detaylı

Hairdryer. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Kullanım kılavuzu

Hairdryer.  Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 TR Kullanım kılavuzu Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

VIRB Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Ekim 2013 190-00000-00 Baskı USA

VIRB Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Ekim 2013 190-00000-00 Baskı USA VIRB Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu Ekim 2013 190-00000-00 Baskı USA Giriş UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusunda bulunan Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgisi Rehberine başvurun.

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kontrol modülü (TRM) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kontrol modülü (TRM) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Talimat No 31346084 Sürüm 1.2 Parça No. 31288762, 31350479, 31407108 Çekme çubuğu, kontrol modülü (TRM) Volvo Car Corporation Çekme çubuğu, kontrol modülü (TRM)-

Detaylı

N300 WiFi Yönlendirici (N300R)

N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

JABRA STEEL. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/steel. jabra

JABRA STEEL. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/steel. jabra jabra Kullanım Kılavuzu jabra.com/steel 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT

BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT Teslimat kapsamı Teslimat kapsamı şunları içerir: - BT Drive Free 114 - Lityum-iyon batarya - 12 Volt DC araç şarj adaptörü - USB şarj kablosu - Güneşliğe montaj klipsi - Kullanım

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 8.1 Windows Server 2012 R2 Windows 7 SP1 Windows

Detaylı

Straightener. Register your product and get support at HP4666/22. Kullanım kılavuzu

Straightener.  Register your product and get support at HP4666/22. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4666/22 TR Kullanım kılavuzu Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından

Detaylı