Yeni konsept üstün özellikler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yeni konsept üstün özellikler"

Transkript

1 Türkiye 600 serisi

2 Yeni konsept üstün özellikler Tasarım ve teknolojide lider AVANT, yeni konsept makinesiyle bir kez daha üstün teknik özellikleri ve en iyi tasarımı bir arada sunuyor. AVANT tasarımcıları, müşterilerin isteklerini göz önünde bulundurarak, profesyonel kullanım için mini boyutlarda, güçlü ve olağan üstü geniş kullanım alanları olan bir makine meydana getirdiler. Şu ana kadar bu sınıftaki makine ve ataşmanları için en kuvvetli kaldırma kapasitesi ve hidrolik gücü oluşturmada başarılı olduk. Testlerde, AVANT 600 serisi, tüm çalışma koşullarında kapasitesini şimdiden kanıtlamış durumda.

3 AVANT 600- Kusursuz tasarlanmış bir Ergonomi Boyut - Ağır yüklerle hareketine yetecek boyutta Yumuşak hareket Çimlere, kaldırımlara ve diğer hassas yüzeylere zarar vermemesi için özellikle tasarlandı Verimlilik Hem kaldırma hem de ataşmanlar için üstün verim Hareket kabiliyeti Mükemmel manevra kabiliyetiyle avlularda, bahçelerde ve bilhassa dar alanlarda çalışmak için idealdir. Güç Verilecek her görevi tamamlamak için yeterlidir. Farklı kullanım alanları Vizyonunuzu olabildiğince geniş tutunuz, AVANT geniş ataşman yelpazesi ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek mükemmel bir makinedir. Farklı işlerinizi sadece tek bir makine kullanarak yapabilirsiniz.

4 Ergonomi ve görüş alanı AVANT üstün ergonomisi ile kullanıcı dostudur: Büyük beden operatörlere bile yetecek kadar geniş kabin hacmi. Kolay kullanılabilen, operatörü yormayacak tarzda yerleştirilmiş kumanda kolları Yürüyüş ve hidrolik kullanımda mükemmel konfor. Kısıtlanmayan, geniş açılı görüş alanı. Operatör koltuğuna güvenli ve rahat erişim.

5 AVANT- Hareketlerinizi ve operasyonlarınızı net olarak görün. Makinenin ön tarafında yer alan operatör koltuğu ataşmanlara güvenlikten ödün vermeden yakın tutulmuştur. Bu sayede operatörün çalışma mahallini yerinden kalkmadan ve ileri uzanmadan izleyebilmesi mümkün kılınmıştır. Özel olarak tasarlanmış yanal yükleme kolu (boom) ve alçak ön şase tasarımı operatöre daha geniş bir görüş alanı sunarak, çalışılan ataşmanın net bir şekilde görülerek kumanda edilmesini sağlar. AVANT makineleri iş verimliliğini, iş mükemmeliyetini, ve çalışma güvenliğini arttırmak üzere tasarlanmıştır.

6 AVANT -- Teleskopik bir yükleyicinin kaldırma AVANT 600 Serisi Teleskopik bir yükleyicinin tüm avantajlarını bünyesinde barındırır. AVANT uzun yıllardır müşterilerinin takdirini almış mükemmel kaldırma kapasitesi, sağlam ve güçlü gövde yapısı gibi standartların yanı sıra aşağıdaki eşsiz özellikleri de bünyesinde barındırmaktadır. Teleskopik yükleme kolu (boom) daha yukarılara erişme ve yük kaldırma imkânı sunar. Modern teleskopik kolun özel olarak ortalanmamış tasarımı mükemmel ve sınırsız görüş imkânını garanti eder. Teleskopik kolun otomatik seviye sistemi sayesinde yükleme işi daha hızlı ve daha hassas yapılır. Teleskopik kolun elektriksel kontrollerinin bağlı bulunduğu kumanda kolu (Joystick) ve hidrolik ataşman çıkışları işi hızlandırarak ilave konfor sağlarlar.. Aşırı yükleme uyarı sistemi daha fazla güvenlik sunar. Belden kırmalı gövde tasarımı sayesinde sıkışık alanlarda yükü (Teleskopik kol u) yanal hareket ettirmek mümkündür.

7 kapasitesine sahiptir Yükleyici kolun her pozisyonunda yüksek kaldırma gücü Kol mekanizmasının güçlü tasarımı sayesinde AVANT 600 ün koparma gücü sınıfının (tüm yükleme pozisyonlarında) en iyisidir. Kolun kaldırma eğim açısı, hem doldurma hem de boşaltma için verimlidir. Yükleyici kolun kaldırma kapasitesi her türlü kullanım için yeterlidir ve ihtiyaç halinde otomatik seviye denge silindirinin kaldırma kuvveti sayesinde daha da artar. AVANT 600 ile bir ton a kadar olan yükleri güvenlikten ödün vermeden taşıyabilirsiniz.

8 Kararlılık ve Güvenlik Ağır yükte kararlılık Yere yakın ağırlık merkezi AVANT 600 makinelerin yere yakın tasarlanmış ağırlık merkezi en ağır yüklerde bile yanal devrilmelere karşı üst düzeyde denge sağlar. Denge testlerinde AVANT 600 makineler son sınıra kadar yanlara eğilmeye zorlanmış ve en üst değerlerde başarılı sonuçlar alınmıştır. Teleskopik kol (boom) Teleskopik yükleyici kol aracı dengede tutan en temel bileşenlerden birisidir. AVANT 600 ün özel tasarımı operatörün teleskopik kolu toplayarak yükü makineye olabildiğince yakın tutmasına ve ihtiyaç duyduğunda ise kolu uzatmasına izin verir. Yük denetimi Yük denetim sistemi, AVANT 600 serisinin standart bir donanımıdır. Arka tekerleklerin zemine yaptığı baskı gücünün azalması ile sesli bir uyarı sinyali operatörü uyarır. Örneğin: operatör dikkatsizce teleskopik kolu uzatarak ağır bir yükü makinenin ağırlık merkezinden uzaklaştırırsa devreye girer.

9 Gelişmiş güvenlik özellikleri Sağlam belden kırma Yanlara salınım yapmayan rijit belden kırma bu boyutta bir makine için çok önemli bir özelliktir. Bu özel tasarım sayesinde, makinenin devrilme riski çok düşüktür, çünkü sağlam arka şase ön şasenin makineyi devirmesine müsaade etmez. Operatör güvenlik kafesi ROPS* Operatör güvenlik kafesi renkli pleksiglas gölgeliği ile birlikte AVANT 600 serisinin standart bir özelliğidir ve operatörü kazalara karşı korur. İsteğe bağlı olarak FOPS** emniyet tavanı da mevcuttur. ROPS çerçevesi ve isteğe bağlı FOPS emniyet tavanı test edilip ilgili ISO standartlarına uygunluğu tescil edilmiştir. * Rollover Protective Structure ** Falling-object protective structures

10 Üç farklı kabin seçeneği Kabin daha fazla çalışma saati demektir AVANT 600 serisinde üç adet farklı kabin seçeneği ile kademeli konfor sunulmaktadır: Light Kabin L: Silecek tertibatlı ön camı, sağ penceresi ve arka penceresi olup kapı ve ısıtıcısı yoktur. Light Kabin LX: Kabin L özelliklerinde olup ilave olarak ısıtıcısı ve kapısı vardır. Full Kabin DLX: Kapısı, kabin ısıtıcısı, radyosu ve farları olan eksiksiz bir kabindir. Kabin tasarımında göz önünde bulundurulmuş objeler şunlardır: ana Geniş ve kullanıcı dostu Operatör için geniş bir hacim bırakılmış olup tüm kontrol mekanizmaları ergonomik pozisyonlarda konumlandırılmıştır. Kolay erişim Büyük kapı girişi ve düz zemini kabin içerisine erişimi kolaylaştırmaktadır. Mükemmel görüş açısı Büyük ve geniş ön kabin camı operatöre geniş bir görüş açısı sunar. Verimli kabin ısıtıcısı (sadece LX ve DLX kabinlerde) Kabin ısıtıcı hava şartları ne olursa olsun kabini sıcak tutarak buğulanmayı önler. Güvenlik Tüm AVANT kabinleri test edilmiş ve sertifikalandırılmış ROPS güvenlik sistemi ile donatılmış olup yönetmeliklere uygun ISO standartlarına haizdir.

11 AVANT L Kabin AVANT L tipi kabinler operatörü yağmurlu, rüzgârlı ve karlı havalarda koruyarak konfor ve çalışma kondisyonunu oldukça arttıran ekonomik bir çözümdür. Kabin standart 600 serisinde ROPS güvenlik kabini üzerine yerleştirilmiştir. Bu durum güvenliği garantilemektedir. Silecek tertibatlı ön camı, sağ penceresi ve arka penceresi vardır. AVANT LX Kabin AVANT LX tipi kabinler, kabin içinin ısıtılmasının arzu edildiği durumlarda doğru bir çözümdür. LX kabinler L tipi kabinlerin tüm özelliklerine sahip olmakla beraber, operatörlerin kötü hava şartlarında daha verimli ve konforlu çalışmalarını sağlayan bir kapısı ve kabin içi ısıtıcısı vardır. Sıcak hava koşulları gerektirdiğinde kapı ve camlar rahat bir şekilde sökülebilir. İsteğe bağlı olarak L ve LX tipi kabinlere aydınlatma farları, sinyal lambaları, reflektör ve uyarı lambası takılabilmektedir. AVANT DLX Kabin DLX kabin, standart ROPS kafesi yerine makine üzerine yerleştirilmiş bağımsız ROPS/ FOPS kabindir. Kabin içi ısıtıcı, ses yalıtımlı iç bölme, radyo ve kabin hava filtresine sahiptir. Ön far, sinyal lambası, reflektör ve işaret ışığı kiti standart bir özelliktir. AVANT DLX kabin geniştir, tam donanımlıdır, iyi ışıklandırılmıştır ve pazardaki benzer boyutlardaki kabinlerle karşılaştırıldığında daha avantajlıdır.

12 AVANT İnşaat, peyzaj ve toprak düzenleme işlerinizde

13 profesyonel bir yardımcıdır AVANT 600 peyzaj için doğru makine Konsept e uygun boyutlar AVANT 600 serisi taş paletler, büyük balyalar vs gibi ağır yüklerle çalışabilecek kadar güçlüdür. Diğer yandan çimlere, kaldırımlara ve diğer yüzeylere zarar vermeyecek kadar da hafiftir. Ağır yüklerle bile hassas yüzey ve çimler üzerinde zarar vermeden nazik hareketlerle iş yapabilir (Özel çim lastiği). AVANT 600 kompakt tasarımı sayesinde her türlü çalışma alanında rahatlıkla çalışılabilir, bir iş alanından diğerine araç arkasına bağlanan römork, kamyonet ve hatta dar ölçüleri sayesinde yüksek tavanlı bir panelvan içersine bile yüklenerek sevk edilebilir. Çok yönlü Çok yönlü bir makineye en çok ihtiyaç duyanlardan biriside peyzaj ustalarıdır. Çünkü tek bir makineyle birçok işlemi yapabilmek önemli bir avantajdır; toprağın taşınması, kaldırma ve boşaltma işleri, ağaç atıklarını öğütme, kazma, tesviye, sıkıştırma, kaldırım yapma, v.b. AVANT çok yönlü kullanımı ile (Bilhassa Belediyelerin peyzaj, kaldırım ve küçük inşaat işlerinde) emsali olmayan başarılı ve dayanıklı bir makinedir. Tarım ve hayvancılık işlerinde de konu ile ilgili geliştirilmiş geniş ataşman yelpazesi sayesinde en zor görevlerin üstesinden gelir. Kısaca siz yapacaklarınızı hayal edin gerisini AVANT a bırakın!

14 Yerleşim, mülk ve arazi bakım

15 işlerinde Çok amaçlı bir bakım makinesi AVANT 600 serisi çok amaçlı kullanım için eşsiz bir makinedir. Bu zorlu görev için tüm gerekli özelliklere sahiptir: Çok yönlülük Eksiksiz ve geniş ataşman yelpazesi sayesinde AVANT 600 serisi her mevsim kullanılabilecek çok amaçlı bir makinedir. Yumuşak hareketler Belden kırmalı özel tasarımı ve kompakt boyutları sayesinde AVANT 600 son derece yumuşak hareket eden, çevik ve mükemmel dönüş kabiliyeti olan bir makinedir. Dar yollar, engebeli, eğimli ve taşlı araziler gibi zor koşullarla AVANT rahatlıkla başa çıkabilir. Kabin Yüksek randımanlı ısıtıcısıyla donatılmış geniş kabin her türlü olumsuz hava koşulunda bile daha rahat sürüş imkânı sağlar. Sürüş hızı AVANT 600 serisinin sürüş hızı makul sürüş mesafeleri için yeterlidir. Bu da gayrimenkul bakım işleriyle uğraşanlar için AVANT ı son derece kullanışlı bir makine haline getirmektedir.

16 AVANT- Malzeme taşıma ve yükleme

17 işlerinde profesyoneldir Malzeme yükleme işlerinde AVANT verimliliği Birçok şirket AVANT 600 serisini, dış ortamda malzeme yüklerken kullanılabilecek bir lastikli yükleyici ve her mevsim kullanılabilecek bir forklift özelliğinden dolayı tercih etmektedir. AVANT ın teleskopik kolu ve otomatik seviyeleme özelliği mükemmel bir kaldırma ve yükleme kapasitesini garanti etmekle birlikte tek bir makine ile peyzaj, süpürme, zemin ve araç yıkama, inşaat, kış aylarında kar küreme vb. işlerinizi verimden ödün vermeden gerçekleştirebilir siniz. Kendi işinizi kendiniz yapın Küçük kardeşleri gibi AVANT 600 serisi de, kendi başınıza küçük çaplı kazma, malzeme taşıma, peyzaj işleri, süpürme, hendek açma, kazma, çim ve ot biçme, ağaç dallarını öğütme, odun kesme/bölme, taşıma, kırma, vb. gibi her türlü şahsi işlerinizi yapabilmeniz için, mükemmel bir makinedir AVANT ın yapabilecekleri konusundaki tek sınır hayal gücünüzdür!

18 Teknik özellikler, seçenekler 600 mm 252 mm 2820 mm 2335 mm 2090 mm 920 mm 1200 mm 430 mm 2550 mm mm Çekme gücü Hidrolik motor Sürüş hızı Çekme gücü OMT km/h 900 kp OMT km/h 1100 kp OMT km/h 1400 kp Lastikler Lastik boyutu Genişlik 27 x mm 23 x mm 26 x mm Model. AVANT 630 AVANT 635 Uzunluk 2550 mm En (26x tekerlekle) 1290 mm Yükseklik 2090 mm 1350 kg 1380 kg Standart tekerlekler 26x Çim Lastiği 26x Çim Lastiği Vites, tahrik Hidrostatik Ataşman hidroliği yağ debisi / basınç 44 l/min 200 bar 66 l/min 200 bar Dönüş yarıçapı (içe dönüş/ dışa dönüş) 900 / 2190 mm Max.kaldırma yüksekliği (teleskopik bomla) 2820 mm Max. kaldırma kapasitesi (hidrolik) 1400 kg Azami yük (Devrilme yükü)* 1100 kg Max. koparma gücü / 50 cm 1250 kg Motor markası ve türü Kubota D 1105 Kubota V1505 Motor verimi (ISO Gross) 21 kw (28 hp) 28 kw (37,5 hp) Yakıt Dizel *Denge ağırlıkları ile birlikte

19 Avant ın isteğe bağlı özelikleri ile çalışmalarınızın verimliliğini ve konforunu arttırın. L Kabin Teleskopik kol Otomatik seviyeli kol Hassas sürüş valfi LX Kabin Serbest kol hareketi Anti patinaj valfi HD yan kaplamalar DLX Kabin Trafik ışık seti Çalışma ışığı seti FOBS güvenlik tavanı Joystick Arka hidrolik çıkışlar Katalitik konvektör Motor blok ısıtıcı Arka yan ağırlıklar Arka ağır tampon İlave ağırlıklar ve Römork bağlantısı Arka hidrolik kaldırma tesisatı Ağır hizmet lastikleri Kar zinciri Tilt adaptörü Akü şarj cihazı

20 En kapsamlı, en yüksek kaliteli ataşman serisi AVANT ataşmanları aşağıdaki prensipler çerçevesinde AVANT yükleyiciler ile eş olarak çalışmak üzere dizayn edildi: Uyumluluk En iyi makine-ataşman birleşimi, özel olarak tasarlanmış ataşmanların iyi bir temel makineye bağlanmasıyla elde edilir. Uygun boyutları, hidrolik çıkışları ve diğer özellikleri AVANT ın ataşmanları ile uyum içinde çalışmasını garanti eder. Verimlilik Ataşmanların çalışma verimliliği büyük önem taşımaktadır. AVANT ataşmanları ana makineataşman uyumu ile maksimum verimi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Sağlamlık Ataşmanlar zorlu ve sürekli profesyonel işler için tasarlanmıştır. Güvenlik Ataşman tasarımında güvenlik özelliklerine bilhassa önem verilmiştir.

21 Yükleme boşaltma Genel kovalar Genişlik Kapasite 890 mm 180 l 57 kg 1050 mm 210 l 65 kg 1100 mm 215 l 68 kg 1280 mm 260 l 75 kg 1400 mm 285 l 90 kg AVANT genel kovaları işinizi daha da hızlandırmak ve daha etkili hale getirmek için tasarlanmıştır: operatör kovanın ön ucunu sürücü koltuğundan görebilir, bu da daha hızlı ve kolay yükleme ve boşaltma anlamına gelmektedir. Kovanın üst ucunda taşların operatöre doğru düşmesini engelleyen bir ızgara vardır. Hafif malzeme kovaları Genişlik Kapasite 1050 mm 400 l 95 kg 1100 mm 420 l 99 kg 1280 mm 485 l 105 kg 1600 mm 610 l 125 kg 1800 mm 685 l 137 kg AVANT, değişik türlerde işler için farklı genişlik ve ağırlıklarda kovalar üretmektedir, örneğin talaş, gübre, malç gibi hafif malzemelerin taşınması, kar küreme vs. Yüksek uçlu kovalar Kıskaçlı kova Genişlik Kova kıskacı normal bir kova ve hidrolik kapanan tırmık şeklinde bir kıskaç kombinasyonundan oluşur ve birçok iş için uygundur. Dallar, çıtalar, posa, gübre, saman gibi malzemelerin taşınması ve yüklenmesinde kullanılır. Ayrıca kıskaç tamamen açık olacak şekilde normal bir kova olarak kullanmak da mümkündür. Dozer bıçağı Çalışma Genişliği 1400 mm 2000 mm 100 kg 165 kg Açı ±30 º 900 mm 130 kg 1050 mm 145 kg 1300 mm 165 kg Bıçak yüksekliği 380 mm 500 mm Hidrolik dönüş özelliğine sahip AVANT dozer bıçağı satıhtaki materyallerin süratlice temizlenmesi gereken işler için ideal araçlardır. Bıçak değiştirilebilir; standart bıçağın düz bir ucu vardır, ayrıca lastik uç veya buzlu zeminlerin etkili bir şekilde kesilebilmesi için testere türünde bir uç ile de kullanılabilir. Vinç Genişlik Kapasite 1050 mm 150 l 129 kg 1280 mm 350 l 160 kg 1800 mm 700 l 330 kg Çekme kuvveti Çekme hızı Halat uzunluğu 1000 kp 2,3 m/s 30 m 105 kg Yüksek uçlu kovalar kullanarak birçok büyük makineden daha yükseğe ve daha uzağa uzanabilirsiniz. Kova ön ucundan boşaltma yapar, bu da teleskopik bom ile birlikte 3,15m yüksekliğe boşaltma anlamına gelir! 4 ü bir arada kovalar AVANT hidrolik vinci makineyle gidemediğiniz yerlerden her türlü nesnenin çekilebilmesini sağlar, örneğin: tomruklar, direkler, tekneler, araçlar, v.s. Vinç ünitesi üzerinde güvenlik ağı, 30m lik tel halat ve bir çekme düğümü vardır. Hidrolik motorla çalışır, ataşman bağlantı levhasına takılır ve ataşman hidroliği kontrol levyesiyle kullanılır. Palet çatalı Genişlik Kapasite 1100 mm 155 l 152 kg 1280 mm 170 l 175 kg 1400 mm 190 l 190 kg Etkili ve çok amaçlı kova, hem normal bir kova, hem dozer bıçağı, tesviye, taş kaldırıcı, vs. olarak kullanılabilir. Kovanın ön kısmı kepçenin arka tarafındaki iki hidrolik silindirle açılır, bu sayede taşlar kaldırılabilir, düzeltilebilir. Kova açılmak suretiyle de boşaltma yapılabilir ve bu da daha fazla boşaltma yüksekliği sağlar. Düz kenarlı ya da dozer bıçaklı kova tipleri mevcuttur. Ayaklı kova Kapasite 350 l 700 l Genişlik 950 mm 1390 mm 120 kg 175 kg AVANT ayaklı kova, atık toplama ve depolama işlemleri için son derece ideal bir ataşmandır. İki adet destek ayağı sayesinde istediğiniz yerde bırakabilir ve AVANT tarzını kullanarak yani sürücü koltuğundan inmeden doldurma ve boşaltma yapabilirsiniz. Kova, kapaklı olarak da kullanılabilir. Uzunluk 850 mm 1100 mm 90 kg 105 kg AVANT palet çatalı paletler üzerindeki değişik türde hafif malzemelerin kaldırılması ve taşınması için ideal bir ataşmandır. Çatal genişliği, hızlı kilitleme mekanizması sayesinde kolaylıkla ayarlanabilir. Çatallar ısıyla işlenmiş dövme çelikten üretilir ve ilgili ISO standartlarına uygundur. Forklift asansörü Kaldırma yüksekliği Kaldırma kapasitesi Çatal uzunluğu 1750 mm 1500 kg 1100 mm Lastikler 18x kg AVANT forklift asansörü sayesinde makineniz bir forklift haline gelir. Ağır paletleri (Taş, Gübre, Torf, v.s), büyük torbaları ve diğer ağır malzemeleri taşımak, kaldırmak ve kamyonlara yüklemek, boşaltmak için kullanabilecek ideal bir ataşmandır. Asansör mekanizması sahip olduğu büyük dolgu lastiklerle her türlü yüzeyde rahat çalışır. Ataşmanı yükleyiciye bağlamak ve çıkarmak AVANT hızlı bağlantı sistemi sayesinde son derece kolaydır.

22 İnşaat İşleri Beko kazıcı 210 Kazma derinliği Yükleme yüksekliği Kazma derinliği Yükleme yüksekliği 2200 mm 2500 mm 2100 mm 2100 mm Dönüş açısı 180 º 180 º Kova 2100 mm 2000 mm Dönüş açısı 140 º Kova 250/400/750 mm 190 kg Yeni AVANT Beko kazıcı 210 son derece kompakt ve güçlü bir kazma birimidir. Yükleyici üzerine birkaç dakika içerisinde monte edilir ve ayarlanabilir kol hareket hızı ile en zorlu durumlarda bile verimli çalışabilmenizi sağlar. Hafif olması römork üzerinde taşınabilmesine olanak sağlar. Beko kazıcı 220/ /400/700 mm 350 kg 370 kg AVANT 220 ve 250 Beko kazıcılar özellikle zor şartlar ve ağır profesyonel işler için tasarlanmıştır. Her iki modelin de dönüş açısı tam 180 derecedir. Yükleyici üzerine hızlı ve kolay bir şekilde takılırlar. Yükleyici şasesi üzerine yerleştirilen hidrolik kilitleme çubuğu kazı esnasında emniyet sağlar. Manüel olarak ayarlanabilen destek ayakları standart özellik olarak sunulmaktadır. Operatör koltuğundan kazıyı yönetmek son düzeyde kolay ve konforlu olup isteğe bağlı olarak hidrolik tahrik ile yanal kazı açısı verilebilen kovalar da mevcuttur. Kazıcı 140 Hidrolik kırıcılar Model Darbe gücü AVANT B J 70 kg AVANT B J 110 kg AVANT B J 160 kg AVANT hidrolik kırıcıları yıkım ve restorasyon işleri için etkili ve üst düzeyde sağlam ataşmanlardır. Tüm Avant kırıcıları ses yalıtımlı bir gövdeye sahiptirler. Bu ataşman ile donatılmış bir AVANT makinesi ile önce yıkma işini gerçekleştirir, sonra da bir kova sayesinde arta kalan tüm molozları hızlı ve etkili bir şekilde kaldırabilirsiniz. Makinenin Ataşman ile birlikte kompakt boyutları bina içi çalışmalarda avantaj sağladığı gibi kolay nakledilmesine de imkân tanır. Beton mikseri Genişlik Hacim 1400 mm 250 lt 200 kg AVANT beton mikseri, elektriğin olmadığı sahalarda veya karıştırılmış betonun ulaşılması zor bir yere taşınması, kaldırarak dökülmesi vs. gereken durumlarda ideal bir ataşmandır. Beton mikseri, hidrolik bir motorla tahrik edilmekte olup, beton döküm işi makinenin teleskopik uzanan ve hareketli kolu sayesinde kolay bir şekilde gerçekleştirilir. Zemin sıkılaştırma tablası Kazma derinliği 1400 mm 1400 mm Yükleme yüksekliği 2500 mm 2500 mm Kova 250 mm 400 mm 80 kg 90 kg Tabla Boyutları Vibrasyon Kuvveti Vibrasyon Frekansı 285 x 500 mm Hidrolik motor 2000 vuruş/dk 150 kg AVANT kazıcı 140 modeli maksimum 1400 mm ye kadar kazım derinliği olan küçük saha çalışmalarında idealdir. Kazıcı yükleyicinin hızlı bağlantı levhasına takılır ve ataşman hidroliğine bağlı kontrol levyesiyle kullanılır. Boşaltma işlemi direksiyon (aracın belden kırma mekanizması) hareketi ile yönlendirilir. Kanal kazıcı Vibrasyonlu zemin sıkıştırma tablası toprağı sıkıştırmak için kullanılır ve AVANT a montajı çok kolaydır. Bu ataşman sayesinde zemin sıkıştırma işlemi çok kolaylaşır. Operatör titreşim ve aşırı gürültüye maruz kalmaz. Asfalt kazıma ataşmanı Kazma derinliği max 900 mm Kazı derinliği 80 mm Kanal genişliği mm 260 kg Kanal kazıcı ile çimleri ve bahçeleri bozmadan dar kanallar açarak kablo ve sulama borularının döşenmesini son derece kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kazım süresi Beko ünitesi ile karşılaştırıldığında 2 ile 3 misli daha kısa sürelerde gerçekleşir. Kazıcı arzu edildiğinde zor şartlar için Tungsten ve Volfram dişli ile donatılabilir. Hafifliği, zemine zarar vermeyen yumuşak yürüyüş sistemi ile Avant kanal kazıcı sahada hasar yaratmaz. Delme burgusu Burgular Azami Tork Direk tahrik mm 1355 Nm HD mm 1886 Nm HD mm 2452 Nm HD mm 3017 Nm Farklı çapları olan güçlü hidrolik burgu ile çukur kazmak, ağaç ve kazık dikmek vb. gibi pek çok işinizi yapabilirsiniz. İsteğe bağlı ağır hizmet (HD) Planet dişli tahriki ile daha yüksek tork lu dönüş elde edilebilir. Standart olarak sunulan değiştirebilir tungsten dişler ve kılavuz uç en sert topraktan kumtaşı zeminlere kadar rahat çalışma olanağı sağlar. İsteğe bağlı uzatma milleri sayesinde zeminde maksimum 2,5 m. derinliğe kadar delik açılabilir. Asfalt kazıma ataşmanı ile asfalt yüzeylerin tamir işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ataşman asfalt zemini 80mm derinliğe kadar aşındırarak tamirat işlerinin rahatlıkla yapılmasına imkan tanır. Teleskopik Jib Boom Azami uzunluk Uzunluk 1900 mm 1300 mm 110 kg Jib boom Forklift çatalı ile çalışma yapmanın mümkün olmadığı her ortamda mükemmel bir çözümdür. Teleskopik olarak uzanan kol yükü istediğiniz her noktaya taşımanıza olanak tanır. Hassas teleskopik kol yüklemeyi rahat yapmanızı sağlar Bu ataşmanla aracınızı ufak bir teleskopik bir vinç gibi kullanabilirsiniz.

23 Arazi bakımı Döner süpürge Çalışma genişliği 1050 mm 1300 mm Süpürge çapı 500 mm 500 mm Süpürge malzemesi Naylon 130 kg 160 kg AVANT döner süpürgesi, yaklaşık 100 mm. dikey harekete müsaade eden bir kılavuz ve yolun şekline uyum sağlamasına yarayan üç büyük destek tekerleği ile donatılmıştır. Süpürme açısı ayarı elle yapılabilir (düz veya ±20 ). Süpürge naylondan yapılmıştır. Sağlam çelik süpürgeler veya Naylon/Çelik süpürgeler de isteğe bağlı olarak mevcuttur. Toplayıcı kutulu süpürge Çalışma genişliği 1050 mm 1300 mm Kenar fırçası ile çalışma genişliği 1350 mm 1600 mm Kolektör kutu hacmi 170 l 170/200 l 230 kg 380 kg AVANT kolektör kutulu süpürgeleri özellikle geniş avluların ve caddelerin temizliği için üretilmiştir. Üç büyük destek tekerleği sayesinde temizleme işlemi, kolay ve sorunsuz bir şekilde yapılır. İsteğe bağlı yan fırçalar sayesinde, cadde köşeleri ve kaldırım kenarlarının temizliği de kolayca yapılır. Kolektör kutusunun boşaltılması işlem ataşman hidroliği levyesiyle hidrolik tahrik yapılır. Kar süpürgesi Çalışma genişliği 1050 mm 1300 mm Süpürge çapı 550 mm 550 mm Süpürge malzemesi Açı ayarı Nylon Hidrolik 130 kg 160 kg AVANT kar süpürgesi özellikle karları süpürmek için yapılmıştır. Pürüzlü yüzeylerde bile en iyi kar temizleme sonuçlarını elde etmek için tasarlanmıştır. Yılın her mevsiminde yapılacak süpürme işlerinde, normal bir süpürge olarak da kullanılabilir. Yüksek basınçlı cadde yıkama ünitesi Damperli römork Yük kapasitesi 1200 kg 1800 kg Genişlik 1125 mm 1350 mm Uzunluk 1710 mm 2240 mm Lastikler 23x8, x12-12 Yan kapak yüksekliği 280 mm 560 mm AVANT römorkun 1200 kg. ve 1800 kg taşıma kapasiteli iki modeli mevcuttur. Her ikisinde de hidrolik boşaltma mevcuttur. Gerekli olduğunda yan ve arka kapaklar kaldırılabilir. Küçük olan model için ekstra yan kapak seti seçeneği mevcuttur, büyük modellerde bu set standarttır. DİKKAT! Yükleyiciyi kullanabilmek için araçta arka ataşman hidrolik çıkışı ve römork bağlantısı gereklidir. Kum yayıcı Çalışma genişliği 1050 mm 1280 mm Kapasite 230 l 280 l Çalışma Hidrolik motor 170 kg 170 kg Hidrolik kum dağıtıcısı kumun hızlı ve etkili bir şekilde dağıtılmasını sağlar. Ön bağlantı plakası normal kovalarda olduğu gibi yer seviyesinden yükleme yapılmasına imkan verir. Hidrolik motorla güçlendirilmiş ve kumun tıkanmasını engelleyen bir mikser ile donatılmıştır. Besleme makarasındaki levhalar yaylıdır, yani taşlar dağıtıcıyı tıkamayacak ve kırmayacaktır. Çalışma genişliği Kar pulluğu Bıçak yüksekliği max mm min mm 600 mm Dönüş açısı ±35 º 240 kg AVANT kar pulluğu karların etkili bir şekilde temizlenmesi için en doğru ataşmandır. Birbirinden bağımsız olarak ayarlanabilen iki kürek palası vardır. Her iki kürek palası da yaylıdır ve kepçenin seyyar tasarımı sayesinde zeminin yapısına çok iyi bir şekilde uyum gösterir. Her bir kürek palasının açısı elektrikli kontrol düğmesi sayesinde birbirlerinden ayrı olarak ayarlanabilir. Dairesel merkezkaç Kum/Tuz dağıtıcı Çalışma basıncı Su tüketimi Su tankı kapasitesi Püskürtme memesi 200 bar 5-30 l/dk 270 l 8 adet Dağıtım mesafesi Hacim Taşıma ağırlığı 0,8-6 m 250 l 500 kg 105 kg Bu verimli hidrolik yıkayıcı 270 l su tankıyla donatılmıştır. Maksimum su basıncı 200 bardır. Su kullanımı ve basıncı ayarlanabilir. Cadde / Kaldırım yıkama çalışmaları için açısı ayarlanabilir 8 adet yüksek basınçlı püskürtme ucu ile donatılı fıskiye, 15 mt. Hortum, otomatik hortum toplama makarası ve yüksek basınçlı profesyonel yıkama tabancası standart donanımdır. Hidrolik kollu harman biçici Azami uzanma Çalışma genişliği 3,5 m 1,0 m Bu ataşman katlanır boom sistemi sayesinde yol kenarlarındaki ve eğimli banket içersindeki otları, otoyol bariyerleri arasındaki otları vs. 3,5m kadar uzanarak biçebilir. Bu ataşman oransal bir joystick ile donatılı olup operatör koltuğundan kumanda edilir. Bu Kum/ Tuz dağıtma ataşmanı kış aylarında büyük alanlarda kumlama/ Tuzlama işleri için doğru bir seçimdir. Merkezkaç yöntemi ile çalışan dağıtıcı 0,8 ile 6 metre arasında hızlı ve güvenli bir dağıtımı garanti eder. Aynı zamanda gübre dağıtımı için de kullanılabilir. Yan taraflardan dağıtılan malzemenin miktarı kolayca ayarlanabilir. Kar püskürtme ataşmanı HD Çalışma genişliği 1350 mm Baca dönüş açısı 200 º Püskürtme mesafesi 8-12 m 200 kg AVANT kar püskürtme ataşmanının iki safhalı tasarımı, onu hem ıslak hem de ağır karları temizlemede oldukça verimli bir kar temizleme aracı haline getirmektedir. Baca rotasyonu 200 olup hidrolik bir motorla güçlendirilmiştir, şoför koltuğundan idare edilebilir ve püskürtme yüksekliği manüel olarak ayarlanabilir.

24 Peyzaj işleri Çim biçici 1200 Döner çapa Kesim genişliği Bıçaklar Kesim yüksekliği 1200 mm 2 adet mm 170 kg Çalışma genişliği Çalışma derinliği 1300 mm max. 150 mm 180 kg AVANT çim biçici dört destek tekerleğine sahip güçlü ve etkili hidrolik biçicidir. Malç biçme aleti olan bu ataşmandan malç bıçakları çıkarıldığında kesilen çim, kesicinin altından ya da yan taraflarından dışarı atılır. Kesim yüksekliği her bir tekerlek üzerinde bağımsız olarak ayarlanabilir. Kılavuz bağlantılı tasarımı ve büyük kauçuk destek tekerlekleri sayesinde her tür zeminde rahatlıkla kullanılabilir. Çim biçici 1500 AVANT döner çapa hidrolik motor ve tahrik zincirine sahip olup ağır hizmet için tasarlanmıştır. Bahçe tarhlarının ve fideliklerin ince işlerinde idealdir. 150mm ekim derinliğine kadar ayarlanabilir. Ayrıca ekim derinliği ayarlamasını daha kolay hale getiren ve ekilmiş toprağı tesviye eden bir merdaneyle de kullanılabilir. Taş gömücü Kesim genişliği Bıçaklar Kesim yüksekliği 1500 mm 3 adet mm 200 kg Çalışma genişliği 1300 mm 1500 mm Çalışma derinliği mm 250 kg 300 kg Tohumlama dahil ağırlık 290 kg 350 kg AVANT 1500 serisi çim biçici daha geniş alanların biçilmesi için tasarlanmıştır. Bağlantı plakasına Kılavuz bağlantı ile bağlı olup dört kauçuk destek tekerleğine sahiptir. Bu son düzeyde sağlam biçici kesilen çimeni arkaya atar.. Toplamalı çim biçici Çimen tarhlarının (zeminlerinin) hazırlanması için hidrolik tahrikli profesyonel bir Ataşmandır. Taş gömücü toprağı çapalar, taşları ve diğer nesneleri 150 mm derinliğe kadar tek geçişte gömerek sıkıştırılmış bir zemin meydana getirir. Çalışma derinliği ataşmanın arka merdanesiyle ayarlanabilir. Taş gömücü üzerine takılabilecek bir tohumlama birimi de mevcuttur. Dönel tırmık Kesim genişliği Bıçak adedi Kesim yüksekliği Toplama kabı hacmi 1200 mm 2 pcs mm 210 l Çalışma genişliği 1220 mm 1400 mm Merdane genişliği 1350 mm 1500 mm Çalışma derinliği mm 220 kg 250 kg Bu çim biçici ile biçilen çimenler sisteme adapte edilmiş olan güçlü vakum ünitesi sayesinde 210 lt kapasitesinde olan toplama haznesine vakumlanır. Harman biçici Kesim genişliği Kesim yüksekliği Kesim bıçakları 1280 mm mm 60 adet 240 kg AVANT döner tırmık bahçeler, çim tarhları, v.s.. gibi zeminin tesviye edilerek ekime hazırlanması gereken sahalarda mükemmel bir toprak tesviye ataşmanıdır. Sadece üst toprağı tohum ekimine son derece uygun bir hale getirir. Taş gömücüden daha az hidrolik verim gerektirir. Çalışma derinliği işlem sırasında tohum tarhını düzleyen arka merdanesiyle ayarlanır. Kenar kırpıcı Kenar kırpıcı max. 150 mm 65 kg AVANT harman biçici normal çim biçicinin yeterli olmadığı durumlarda uygundur. Uzun çimleri, yaban otlarını etkili bir şekilde keser, bu nedenle yol kenarlarının biçilmesi ve benzeri işler için idealdir. Yanal uzatma koluyla kullanılarak yan taraftan da biçme yapılabilir. Parmak çubuklu biçici AVANT kenar kırpıcı, çim, çalı, çit, çiçek aranjmanları gibi ekili bitkilerin peyzaj çerçevelerini düzenlemek için kullanılabilecek mükemmel bir ataşmandır. Hidrolik tahrikli kesici bir diskten oluşur. Ataşman kesilen/ kazılan kenarları düzleştirir ve kesim derinliğini ayarlar. Parke taşı döşeme mengenesi Genişlik 1600 mm 100 kg Ana kıskaç genişliği Toplam genişlik mm mm Taşıma kapasitesi 400 kg 230 kg AVANT parmak çubuklu biçici tarlalar, ovalar ve yol kenarlarındaki kalın gövdeli otların ve çayırların biçilmesi için uygundur. İki hareketli orak çubuğu vardır. Uzun kesilmiş saman, at yemi vs gibi amaçlara hizmet etmek için kullanılabilir. Hidrolik taş döşeme mengenesini kullanarak parke taşlarını palet üzerinden bir sırayı blok olarak alır ve topluca döşer. Ayarlanabilir yan kıskaçlar, hidrolik rotasyon ve ADV itme gücü donatısına sahiptir. Çift hidrolik devreye sahip hidrolik kontrol ünitesi mevcut olup AVANT ana makinesinin jib koluna takılır.

25 Peyzaj işleri Açma genişliği İç yükseklik Kıskaç uzunluğu Kapasite Taş kıskacı mm 170 mm 420 mm 900 kg 55 kg Mekanik taş tutucu, AVANT jib kolu üzerine kolaylıkla monte edilebilir. Yüksek kavrama gücü sayesinde beton bileşenler, kaldırım taşları, mezar taşları vs. ile kolay ve hızlı çalışmalar yapılması mümkün olur. Ağaç kökü sökme aparatı Freze bıçak çapı Tahrik mili uzunluğu AVANT kök sökücü ağaç köklerini sökmenin etkili, kolay ve güvenli yoludur. Kökte büyük delikler açarak içini boşaltır ve kademeli bir şekilde kökün yerinden çıkmasını temin eder. Yıldız şeklindeki kesici bıçak kafası düşük hızda ve yüksek torkla çalışır. Bu da sınırlı alanlar ve yaya bölgelerinde güvenli bir şekilde kullanılabileceği anlamına gelir. Genişlik Yırtma derinliği 250/350 mm 500 mm 250 kg Yırtıcı 500 mm 300 mm 50 kg Güçlü AVANT yırtıcı ile toprağı açabilir, kökleri dışarı çekebilir ve sıkıştırılmış toprağı karıştırabilirsiniz. Üç adet değiştirilebilir dişe sahip ataşmanın açısı yükleyicinin eğim silindiri sayesinde değiştirilebilir. Tesviye ataşmanı Kütük çapı Kütük uzunluğu Bölme kapasitesi Maks. 400 mm 600 mm 1000 mm 40 kütük/dk 150 kg 250 kg Azami dal çapı Öğütme boyu yaklş. Kütük bölücü AVANT kütük bölücüsünde ağaç kütüğünü bölücü bıçağa iten bir hidrolik silindir bulunur. Bıçağın yüksekliği ayarlanabilir ve bu sayede kütük iki ya da dört parçaya bölünerek soba/şömine için odun üretilebilir. Güvenlik özellikleri arasında bıçak kapağının açık olduğunu algılayarak bölücünün çalışmasına müsaade etmeyen bir koruma sistemi vardır. Ağaç ve dal öğütme ataşmanı 90/160 mm 13 mm 300 kg Hidrolik AVANT öğütücü ile dalları, küçük ağaç gövdelerini, kütük atıklarını vs.. kolaylıkla öğütebilirsiniz. Bu güçlü çift bıçaklı parçalayıcıda manüel malzeme girişi vardır. Öğütülen parçaların dışarı verilmesini sağlayan çıkış bacası 360 derece ayarlanabilir. Model Tek aks Çift aks Net 100 kg 130 kg Azami yükleme 500 kg 800 kg Toplam genişlik Romörk 1200 mm Manüel boşaltmalı AVANT römorkları bahçe atığı, üst toprak, malç vs gibi malzemeleri taşımak için üretilmiştir.. Gerektiğinde tüm yan kenarlıklar yerinden çıkarılarak kereste taşıma aracı haline getirilebilir. Büyük tekerlekleri sayesinde ıslak zeminlerde de sorunsuz hareket edebilir. 50 mm lik çekme topuzuna uygun bağlantı ile donatılmıştır. Kütük ataşmanı Genişlik 1200 mm 1500 mm 85 kg 95 kg Kütük Çapı Maks. 500 mm 60 kg Geniş alanların tesviye edilmesi için basit, ucuz ama son derece etkili bir ataşmandır. AVANT düzleyici sayesinde toprak, kum, malç, vs. hızlı bir şekilde tesviye edebilir veya toprağı çim ekimi için hazırlayabilirsiniz. Ayrıca bahçe ve yürüme yollarının düzlenmesinde de son derece etkilidir. Kütük kesici / bölücü AVANT kütük ataşmanı AVANT palet çatalının üzerine yerleştirilir. Kütük tutucusu sayesinde tek kütükleri veya daha küçük kereste gruplarını kaldırabilir ve taşıyabilirsiniz. Tutucunun güçlü bir hidrolik silindiri vardır ve bu sayede daha büyük taşlar ve dallar, çalılar ve benzeri malzemeleri kaldırabilir. Taş toplama kovası Azami kütük çapı 300 mm Kesim boyu mm Testere boyu kg Genişlik 1050 mm??? kg AVANT kütük kesici/bölücü son derece etkili bir soba/şömine odunu üretme makinesidir. Zincirli testere ve hidrolik kütük bölücüden oluşur. Ağaç tek bir ünite ile önce kesilir sonra odun parçalarına bölünür. Kütük kesici/bölücü AVANT yükleyici ile, ataşman plakasına takılarak ya da arkadaki treylere bağlanmak suretiyle taşınabilir. Tarlalar sürüldükten sonar yüzeye çıkan taşların toplanması için tasarlanmıştır. Avant 500, 600 veya 700 serisi makineler ile tarlalardaki taşlar aracı hiç durdurmadan süratle toplanır

26 Çiftçilik/ Hayvancılık Genişlik Silaj çatalı 800 mm 85 kg 900 mm 100 kg 1050 mm 120 kg 1300 mm 140 kg Bu çok yönlü ataşman normal bir kepçe veya palet çatalı ile kavranamayan malzemelerin kaldırılıp taşınmasında kullanılır. Kıskacın üst parçasında güçlü bir hidrolik silindir vardır ve dikey olarak sonuna kadar açılabilir. Bu sayede güçlü bir kavrama ve koparma kapasitesi sunulmaktadır. Silaj çatalı için dozer bıçağı Dış uzatma ile genişlik Yan uzatma ile genişlik 1200 mm 550 mm 50 kg Bu temizleme aparatı yeni silaj dağıtımından önce mandıra içindeki zeminin sıyrılarak temizlenmesinde kullanılır. Sıyırıcı bıçak direkt olarak silaj çatalının ucuna takılır, böylece ataşman söküp takma işlemi için zaman kaybedilmez. Bıçağın alt tarafındaki kauçuk sıyırıcı zeminin en iyi şekilde temizlenmesini temin eder. Dikkat! Sadece Avant Silaj çatalı ile kullanılır. Bant konveyörlü silaj dağıtıcı Silaj kesici Genişlik 1000 mm 1280 mm 190 kg 220 kg Kapasite n. 250 kg n. 400 kg İki güçlü hidrolik silindirle çalışan dayanıklı silaj kesici 300, 500, 600 ve 700 serisi AVANT yükleyicileriyle kullanılabilir. Kesiciyle silajı kolaylıkla kesebilir ve doğrudan ağıla götürebilirsiniz. Kesme bıçağının görüş alanında kalması, silaj dağıtımını kolaylaştırır. Makine her seferde 8 hayvanlık silaj kesebilir. Çatal dişleri sertleştirilmiş çelikten yapılmıştır. Dairesel süpürge Çalışma genişliği Süpürge çapı Süpürge malzemesi 1000 mm 1000 mm Naylon 70 kg Hidrolik tahrik ile çalışan bu süpürge, zemini yanlara doğru süpürmek için çok faydalı bir ataşmandır. Her iki doğrultuda da dönebilir, farklı işler için ve farklı türlerdeki süpürgelere takviye olarak kullanılabilir. Örneğin: Toplamalı süpürgeye ilave olarak. Balya ataşmanı Hacim 650 l 120 kg Genişlik 1360 mm Azami Balya ağırlığı 900 kg 240 kg Azami kıskaç genişliği 1470 mm Bu dağıtıcının alt tarafı bir bant konveyör sistemi ile donatılı olup hem sağ tarafa hem de sol tarafa dağıtım yapabilir. Özellikle yem karıştırıcılarında hazırlanmış yemlerin dağıtımı için tasarlanmıştır. Dağıtıcı normal bir kova gibi kullanılarak zeminden yem yüklenebilir. Yaklaşık olarak 10 dakika içersinde 50 büyükbaş hayvana silaj dağıtılabilir. Helezon konveyörlü Yem dağıtıcı Balya tutucu ile 900 kg ağırlığına kadar sarılmış silaj ve saman balyalarını, balyanın yapısını bozmadan taşıyabilirsiniz. Avant ın teleskopik uzanan kolları balyaların kolayca yüklenip boşaltılmasına imkân tanır. Koşu pisti tırmığı Hacim 300 l Çalışma genişliği 1350 mm Genişlik 1100 mm 240 kg 90 kg Avant 300 litrelik yem dağıtıcısı hidrolik tahrikli bir motor ve Ø 200 mm bir helezon ile donatılmıştır. Standart olarak sağdan dağıtım yapmasına rağmen isteğe bağlı olarak soldan dağıtım yapan modeller de vardır. Dağıtıcının kova ağzı zeminden kolayca yükleme yapmaya elverişli olarak tasarlanmıştır. Saman püskürtme kovası Hacim Yükseklik Genişlik 665 l 1270 mm 1460 mm 200 kg Saman püskürtme kovasıyla Avant ınızı sürerek, ağıllara hızlı ve kolay bir şekilde saman dağıtabilirsiniz. Püskürtme fanı, motor devrine bağlı olarak samanı en fazla 3 4 m. uzaklığa kadar atabilir. Kova kesilmiş saman, talaş, çim vb. malzemeleri püskürtebilir. İsteğe bağlı seçeneklerde kovanın altına monte edilen ve yer temizleme için uygun olan bir kazıma bıçağı mevcuttur. Gene isteğe bağlı olarak monte edilebilen yan fırça ile ağılın arka tarafı da temizlenebilir. Kovanın sol tarafa veya sağ tarafa boşaltım yapacak şekilde ayarlanması mümkündür. Koşu Pisti tırmığı at eğitim alanlarının (Manej) ve Hipodrom zeminlerinin tesviye edilerek yumuşatılması için tasarlanmıştır. Tırmıkta, yüzeyi tamamen düzleştirecek olan bir tesviye donatısı, toprağı düzleyerek yüzeyi kompakt hale getirmeye yarayan bir toprak sürme merdanesi ve yüzeyi yumuşatmaya yarayan iki adet yaylı diş dizesi bulunur. Tırmık zeminin alt tabakalarına zarar vermez ve tek bir geçişte düzlemeyi tamamlar.. Dikkat: Bu ataşmanı kullanabilmek için yükleyicinin tek veya çift yönlü arka hidrolik çıkışı ve römork ataşmanına ihtiyacı vardır. Büyük çuval taşıyıcısı Kaldırma kancası yüksekliği Genişlik 1200 mm 1000 mm 80 kg Büyük çuval (Big bag) taşıyıcısı ile çuvalları kaldırıp taşıyabilirsiniz. Bu basit ataşman gübre veya diğer malzeme dolu büyük çuvalların taşınmasını ve istiflenmesini kolaylaştırır.

27 Son teknoloji üretim AVANT en modern üretim makineleri ve metotlarını kullanmakta ve seri üretim gerçekleştirmektedir. Kalite kontrol, test ve teslimattan önce her bir makine için detaylı test sürüşü AVANT kalite sisteminin temel özellikleri arasındadır. Yedek parçalar Hızlı ve güvenilir yedek parça hizmeti her makine kullanıcısı ve sahibi için son derece önemli konulardır. Tüm dünyaya yayılmış olan AVANT distribütörlerinin stoklarından yedek parça temin etmek mümkün olmakla birlikte, mevcut olmayan parçalar fabrikadan yaklaşık birkaç gün içerisinde tedarik edilebilmektedir. İkinci el satış değeri AVANT değerini son derece iyi korur. Güçlü yapısı, güvenilir, karmaşık olmayan tasarımı, dünya çapında her türlü çalışma ortamından elde edilen deneyimler, kapsamlı servis ağı ve yedek parça servisi ile birleşince AVANT ın neden güvenilir seçim olduğu ortaya çıkmaktadır.

28 AVANT yükleyici ve ataşmanlar serisini web sitemizden inceleyebilirsiniz. Web sitemizden ayrıca makineleri çalışırken gösteren videoları da indirebilirsiniz. Yerel AVANT distribütörünün web sitesini de takip ediniz ( ). REKARMA Makine San. Ve Tic. A.Ş. Kimya Sanayicileri O.S.B. Aromatik Cad. No: Aydınlı, Tuzla İSTANBUL Tel: Fax: Web : Mail : avant@rekarma.com Ylotie YLOJARVI FINLAND AVANT sürekli yenilikçi bir politika izlemekte olup kataloglarda yazılı olan özellikleri haber vermeden değiştirme hakkını saklı tutar.