Projelerinizin tüm dünyada benzersiz bir profili olsun

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Projelerinizin tüm dünyada benzersiz bir profili olsun"

Transkript

1 Projelerinizin tüm dünyada benzersiz bir profili olsun Dış uygulamalar için dekoratif yüzeyler

2 02 RENOLIT dış kullanım folyoları İÇİNDEKİLER: 02 RENOLIT dış kullanım folyoları 04 Kalite, Servis ve Destek 06 Solar Shield Technology 08 RENOLIT exofol fx 10 RENOLIT exofol Mx 12 Restorasyon Yenileme 14 Teknik hizmetler

3 RENOLIT firması RENOLIT Şirketler Grubu yüksek kaliteli plastik folyoların ve ilgili teknik uygulama ürünlerinin uluslararası düzeyde lider üreticilerindendir. Bu aile şirketi 60 yıldan uzun bir süredir kalite ve yaratıcılıkta kriterlerini belirlemiş ve günümüzde 30 u aşkın üretim lokasyonunda yaklaşık personel istihdam etmektedir. RENOLIT markası modern ürün tasarımı, teknik ihtisas ve müşteri odaklı servisi ile dünya çapında bir itibara sahiptir.

4 RENOLIT plastik folyoları ile mobilyaların, yapı elemanlarının ve hi-fi ürünlerinin yüzeyleri kalite kazanır, çatılar ve yer altı konstrüksiyonları yalıtılır veya yüzme havuzları kaplanabilir. RENOLIT in tıbbi uygulamalar için de folyolar ve tüp örneğin; kan torbalarını ürettiği gibi, ayrıca inşaat ve otomotiv sanayi için de doğal elyaftan lamine ürünler olarak geri dönüştürülebilen levhalar da üretim programına dahildir. Bunlara ilave olarak RENOLIT folyolar, büro organizasyonu için ürünler, motorlu araçların iç dekorasyonu, grafik ve etiket sanayi için kendinden yapışan ürünler ve teknik ürünlerden oluşmaktadır. Veka AG

5 RENOLIT dış kullanım folyoları 03 RENOLIT DIŞ KULLANIM FOLYOLARI. Dış değerler söz konusu ise. RENOLIT in dış uygulamalar için yüksek performans folyoları adlarının hakkını veriyorlar: Çok katmanlı yapıları, dış cephe kullanım için plastikten veya metalden profillerin ve levhaların yüzeylerini korur. Her türlü yapı biçimine uyabilecek geniş kapsamlı renk ve desene ait ürünler mevcuttur. RENOLIT EXTERIOR ürünleri pencerelerin ve katlanır kapakların, çitlerin ve ev kapılarının, panellerin, kış bahçelerinin ve garaj kapılarının profillerine yüksek kaliteli görünüm kazandırır. RENOLIT ve COVA markalarının kurumsal bir çatı altında birleşmesiyle ürün yelpazemiz önemli ölçüde genişlemiş bulunmaktadır. Bu broşürle size RENOLIT EXTERIOR folyolarının yeni dünyasını sunuyoruz. 30 yıllık tecrübemiz sonucunda emsalsiz kalitedeki her zaman güvenebileceğiniz ürünlerimizi keşfediniz.

6 04 Kalite, Servis ve Destek BAŞARINIZ İÇİN MAKSİMUM GÜVENLİK. Çünkü biz sözümüzü tutuyoruz. Folyolarımızın kalitesi ve hizmetlerimizin güveninirliği ile değerlendirilmek istiyoruz. Bu nedenle REnOlIT EXOFOL ürünleri için 22,5 yıla kadar bir güvence sunuyoruz. Bu emsalsiz bir taahhüttür. Daima en son teknoloji kullanılır. Folyolarımızı daha iyi ve daha başarılı yapabilmek için sürekli olarak yeni yollar arayışı içerisindeyiz. Yeni gelişmeler yüzeyleri kire ve zararlı maddelere karşı daha dayanıklı hale getirirken, aynı zamanda kızıl ötesi ışınları yansıtan boyaların kullanımı yüzey ısısının çoğalmasını da önler. Bütün araştırma ve geliştirme çalışmalarımız sadece laboratuvar ortamında değil, dış mekanda ve gerçek zamanda da test edilmektedir. Ayrıca, yapıştırıcı ve makine üreticileri, test kurumları ve çalışma grupları ile yoğun bir irtibat halindeyiz. Bu durum ürünlerimizin geliştirilmesinde son yenilikleri yakalamamızı sağlıyor. Kalite yönetim sistemimiz, hammadde seçimi ve üretim aşamalarında yapmış oldugu testler ile yüksek ürün kalite standardının devamlılığını sağlıyor. Bilgi Paylaşımı. Size mümkün olan en iyi desteği sağlayabilmek için güvenli tek yol direkt iletişimdir. Bu sayede sizin ihtiyaçlarınızın ve beklentilerinizin karşılanıp karşılanmadığını sağlıklı bir şekilde öğrenebiliriz. Ürünlerimizi hangi teknoloji ve donanım ile geliştireceğimizi birlikte belirliyoruz. Tüm dünyaya yayılmış olan ağımızdan faydalanabilirsiniz. Ülkenizdeki muhatabınız sorunlarınızla ilgilenir ve grubun sahip olduğu tüm mesleki bilgilere erişme olanağını sağlar. İhtiyaç halinde personel desteği de verilir. Uygulama teknisyenlerimiz folyo üretiminden monte edilmiş pencereye kadar deneyimlerini sizlerle paylaşır.

7 Kalite, Servis ve Destek 05 Müşteri servisimiz, ürünlerimizin çeşitli kullanım olanakları ile ilgili danışmanlık ve özel çözümler sunar.

8 06 Solar Shield Technology SST test sonuçlarını gördüklerinde tasarım ve planlamacılar hemen ikna oluyorlar. Mimar planlama açısından özgürlük kazanıyor. Pencere yapımcısı ise güven.

9 Solar Shield Technology 07 Solar Shield Technology. Isı ve güneş ışığına karşı koruma. RENOLIT EXOFOL ürünlerinin emniyet ve güvenirlilik özelliğine, profilin aşırı ısınmasını engellemek de dâhildir. Solar Shield Technology (SST) sayesinde, güçlü güneş ışınlarına karşı da profillerin deforme olmasını ve yalıtımın bozulmasını engellemekteyiz. Sıcaklık düşüyor. SST tüm profil üzerinde koruyucu bir kalkan görevi görmektedir. Poli metil metakrilat tabakası (PMMA) kızıl ötesi ışınlara karşı şeffafken, renkli baz folyonun pigmentleri bu ışınları geri yansıtmaktadır. Böylece profilin içindeki ısı oluşumunu düşürmekteyiz. Tüm profiller korunur. Kızıl ötesinin baz folyoda geri yansıtılması sadece folyoyu değil aynı zamanda yapıştırıcıyı ve profili de korur. Kızıl ötesi ışınlar profile kadar ulaşamadığından, bundan hem beyaz hem de koyu renkli profiller yararlanmaktadır. Benzersiz olan bu güvenlik özelliğini günümüze kadar kesintisiz geliştirmeye devam ettik ve bunu RENOLIT EXOFOL MX ve RENOLIT EXOFOL FX folyo çeşitleri ile sunmaktayız. Pencere ve kapıların ömrü uzuyor. SST, koyu renkler ve ahşap desenler dahil tüm folyolarda ısının geri yansımasını sağlamaktadır. Bu folyolar profildeki yaşlanma sürecini yavaşlatıp yapı elemanlarının ömrünü uzatmakta ve etkin enerji kullanımını iyileştirmektedir. Sonuç olarak kapı ve pencereler işlevlerini doğru olarak daha uzun süre yapmaktadır. Şeffaf PMMA tabakası SST içeren renkli baz folyo PVC profil Yüksek sıcağın hakim olduğu Arizona eyaletinde yapılan açık hava dayanıklılık testinde; koyu renk folyo ile kaplı profillerin bile 60 C nin altında kaldığı tespit edilmiştir.

10 08 RENOLIT exofol fx RENOLIT EXOFOL FX. Dünya için folyo. RENOLIT EXOFOL FX ile dış mekan folyosu artık sınır tanımıyor. Yeni teknolojiler sayesinde folyolarımız, yapı elemanlarına daha uzun ömür sağlamaktadır. Uzun vadeli düşünen her inşaat sahibini sevindiren bir gelişme. İlave tabaka ile daha güçlü. RENOLIT EXOFOL FX, toplam kalınlığı 180 μm olan çok katmanlı bir folyodur. En üst tabaka poli-viniliden florid (PVDF), ikinci tabaka şeffaf PMMA, baz folyo ise renkli poli metil metakrilat (PMMA) dan oluşmaktadır. Baz folyodaki kızıl ötesi ışınları geri yansıtan renk pigmentleri profilin ısınmasını önler. Kiri kabul etmez. RENOLIT EXOFOL FX hava şartlarına ve mor ötesi ışınlara karşı dayanıklıdır. Yüksek performanslı folyolarımız ömürleri boyunca yüzey kalitesini korurlar. Yüzey geriliminin düşük olması folyonun kir tutmamasını ve bakımının kolay olmasını sağlar. Grafitiler bile kolayca temizlenebilir. RENOLIT EXOFOL FX in kir tutmaz özelliği yapı elemanlarına yeni uygulama alanları açmaktadır; örneğin yüksek yapıların cephelerinin oluşturulması. Şeffaf PMMA tabakası SST li Renklendirilmiş PMMA baz folyo Folyonun yapısının açıklanması: Şeffaf PVDF tabakası Uzun vadede güzel ve güvenli. RENOLIT EXOFOL FX yapı elemanlarına yeni renkler kazandırıyor. Folyonun üç katmanlı yapısı, en yoğun mor ötesi ışınların altında bile, her rengin uzun süre sabit kalmasını sağlamaktadır. Solar Shield Technology içeren RENOLIT EXOFOL FX, profilleri güçlü güneş ışığına karşı da korumaktadır. RAL 716/1 ve EN kapsamında yapılan hava şartlarına dayanıklılık testleri, RENOLIT EXOFOL FX in RAL kalite yönergesindeki beklentilerini fazlasıyla karşıladığını kanıtlamıştır. Baskı rengi Primer Bu nedenle bu ürün için 22,5 yıla kadar güvence vermekteyiz; Bunun15 yılı folyo içindir. Ek olarak 7,5 yıl restorasyon servisimiz üzerindendir. Bu ek süre, Türkiye için geçerli değildir.

11 RENOLIT EXOFOL FX yeni ufuklar açıyor. Benzersiz uzun ömürlülüğü folyoyu her hava şartı için ideal kılıyor. RENOLIT exofol fx 09

12 10 RENOLIT exofol mx RENOLIT EXOFOL MX hayatı kolaylaştırıyor. Bakım gerektirmeyen özelliğiyle yüzey niteliğini koruyor. A. op t Hoog B.V.

13 RENOLIT exofol mx 11 RENOLIT EXOFOL MX. Dış cephe folyosunda bir klasik. Yüksek performans folyosu olan RENOLIT EXOFOL MX senelerdir profillere üstün renk ve yüzey kalitesi kazandırıyor. Özelleşen yüzey görünümü ve fonksiyonelliği yeni standartları belirliyor. Başarılı bir ağ. Müşteri, tutkal ve makina üreticilerinden oluşan ağ sayesinde endüstriyel kaplama sistemi gelişti. RENOLIT EXOFOL MX folyoları ile bu sistem 25 yıldır tüm Avrupa da kendini kanıtlamıştır. RENOLIT EXOFOL MT, kapı ve panellerde pres ile şekillenebilen bir folyo olarak ürün yelpazesini tamamlamaktadır. Kanıtlanmış teknoloji. RENOLIT EXOFOL MX iki katmanlıdır: Alttaki PVC tabaka düz baskı rengini veya ağaç desenini taşır, şeffaf olan üst tabaka renkleri ve desenleri korur. Bu tabaka poli metil metakrilat tan (PMMA) oluşur, Avrupa nın zorlu hava şartlarında bile mor ötesi ışınları minimum % 95 oranında etkisiz hale getirir. RENOLIT EXOFOL MX için on yıla kadar verilen garanti ek bir güvenlik sağlamaktadır. Folyonun yapısı: Şeffaf PMMA tabakası Renklendirilmiş SST içeren PVC baz folyo Baskı Kolay bakım. Tüm folyolarımızda olduğu gibi bakımı oldukça kolaydır: Evde kullanılan deterjan veya sabunlu su ile, sünger veya yumuşak fırça yardımıyla yapılacak temizlik, folyonun güzel görünümünü koruması için yeterlidir. Sürekli gelişim. Worms ve Cramlington merkezlerimizdeki mühendislerimiz ve tasarımcılarımız bu klasikleşmiş ürünün görsel ve teknik kalitesini en üst düzeyde tutmaktadırlar. Güncel olarak desen sunumu Classic ve Premier olmak üzere iki koleksiyona ayrılmaktadır. Toplam 70 den fazla rengi ve deseni kapsamaktadır.

14 12 Restorasyon Yenileme Eskiyi yeni yapar. Yeni bir çehre ile daha fazla ışıltı. Modern malzemeler eski binaların restorasyonunda önümüze çok sayıda seçenek sunmaktadır. Geri dönüştürülebilen, enerji tasarruflu ve ses yalıtımlı pencereler muadillerine göre daha uzun ömürlü ve estetik bir alternatiftir. RENOLIT Exofol ürünleri her yere uyum sağlar. Geleneksel biçim, renk ve yüzey farklılığı yaratmadan modern teknolojinin sunduğu avantajlardan yararlanılmasını sağlar. Dış mekan folyolarının çeşitli renk ve desen alternatifleri zengin tasarım imkanı sağlar. Doğal yüzey görüntüsü ile klasik veya modern tüm pencere uygulamalarında kullanılır. Dayanıklı ve uzun ömürlü. Üzeri folyo ile kaplanmış profilin onarımı gerekirse ne yapılmalı? RENOLIT EXTERIOR bu gibi durumlarda çok özel bir teknik ile profilin tekrar folyo ile kaplanmasına imkan sağlıyor. Bu uygulama için yeterli donanıma sahip teknik ekip şirket içinden veya eğitilmiş elemanlar tarafından yerinde onarılır. RENOLIT Profilin ömrünün sonunda da etkin rol üstlenir: PVC profil üreticilerinin bir araya gelmesiyle oluşan Vinyl 2010 projesini aktif olarak destekleyen Vinyl Derneğinin kurucu üyesiyiz. Bu dernege üye PVC üreticileri, yılda Ton PVC içeren tüketici atığının geridönüşümünü sağlama konusunda mutabık kalmışlardır. PVC pencereler evin içinde ve dışında sağladığı tasarruf kadar güzel görünümlüdür.

15 Restorasyon Yenileme 13 Yeni bir dış görünüm, düşük enerji tüketimi: Folyo ile kaplanmış pencere sistemleri ile yenilenen Berlin Markisches Viertel bölgesindeki konut binalarında önemli ölçüde enerji tasarrufu saglanmıştır. Profine GmbH International Profile Group Veka AG

16 14 Teknik hizmetler RENOLIT geniş ürün alternatifleri sayesinde, farklı tasarımlar ile her türlü bina stiline uygun dış cephe folyosu sunmaktadır.

17 Teknik hizmetler 15 Teknik hizmetlerimiz. Daima önde olmanız için. RENOLIT EXOFOL folyoları dünyanın lider dış cephe folyosudur. Bunun nedeni, sadece kalite odaklı üretim anlayışı değil, aynı zamanda araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin yoğun olarak sürdürülmesidir. Trend oluşturma. Renk, baskı ve dekor teknolojisindeki sürekli gelişme sayesinde ahşap dekorlarımız, gerçeğe çok yakın görünümde bir mükemmeliyete ulaşmıştır. Gözenekleri zımparalanmış ahşap etkisi, boyaya benzer dokular ve yüzeyde kumlanmış duygusunu yaşatır. Colour Road renk, dizayn ve trend servisimiz mimari alandaki son gelişmeleri takip ederken HORIZON araştırma birimi de yeni uygulama alanları açmaktadır. Fikir yaratma. RENOLIT AG firmasının fikir oluşturucuları vizyonlar yaratmayı ve bunları seri üretime kadar götürmeyi amaçlamaktadır. HORIZON araştırma birimi olusturduğu zeminde yeni malzemeleri, teknolojiyi ve işlevselliği birleştiriyor. HORIZON dan bugüne kadar oluşan en büyük başarı Solar Shield Technology olmuştur. Ürünlerin test edilmesi. Yaratıcı ürün fikirlerinin yanı sıra, kalite ve güvenilirlilik başarımızın temelini oluşturmuştur. Bu denenle folyolarımız üretim sonrasında çeşitli dayanıklılık testlerine tabi tutulmaktadır. Folyomuz Kuzey Amerika nın çöl güneşi altında binlerce saat kaldıktan sonra bu testten zarara uğramadan çıkmalı, ayrıca Avrupa nın zor ve değişken hava şartlarına dayanmalı Laboratuar ortamında oluşturulan güneş ısığı yoğunlaştırılmış olarak tatbik edilir. Xenon adı verilen bu test fasılalı olarak arı su ile yapılan yağmurlama sayesinde nemin folye üzerindeki etkisini de ölçer.

18 08/2010 tr Business Unit RENOLIT EXTERIOR RENOLIT AG Horchheimer Str Worms Germany Phone: Fax: RENOLIT Cramlington Limited Station Road Cramlington Northumberland, NE23 8AQ United Kingdom Phone: Fax: PARTNER FOR SUSTAINABILITY

RENOLIT EXOFOL inovatif tasarımlar, akıllı teknoloji. Üç güçlü marka ve Güneş Kalkanı Teknolojisi (SST)

RENOLIT EXOFOL inovatif tasarımlar, akıllı teknoloji. Üç güçlü marka ve Güneş Kalkanı Teknolojisi (SST) RENOLIT EXOFOL inovatif tasarımlar, akıllı teknoloji. Üç güçlü marka ve Güneş Kalkanı Teknolojisi (SST) Talepleriniz çok çeşitli. Bizim ürün paletimiz daha da çeşitli. Isı radyasyonunu rahatça geri yansıtır.

Detaylı

WİNEO LAMİNAT PARKE ÖZELLİKLERİ

WİNEO LAMİNAT PARKE ÖZELLİKLERİ WİNEO LAMİNAT PARKE Yer döşemeleri için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Şirketimizin bu ilkesine ürettiğimiz ürünler ile birlikte 30 yıldır sadık kaldık. Almanya da ilk üreticilerden biri olarak 1991 yılında

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar.

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar. Kneer-Südfenster... İçindekiler 1 Tarihçe 3 2 3 4 5 6 7 8 9 Neden Kneer-Südfenster Dağıtım Kanalları Üretim Tesisleri Referanslar Ürünler Pencereler Kapılar Aksesuarlar 4 5 6 9 15 16 31 35 2 Kneer-Südfenster

Detaylı

CREATING TOMORROW S SOLUTIONS

CREATING TOMORROW S SOLUTIONS CREATING TOMORROW S SOLUTIONS Yapılarda Su İticilik Özelliği I Silres BS 16 Kaba seramikte neme karşı mükemmel koruyucu AYRICA KAYNAKLAR SONSUZ DEĞİLDİR. Enerjinin daha verimli ve dikkatli kullanımı günümüzde

Detaylı

ÜRÜN AVANTAJLARI ÜRÜN BİLGİSİ RENK GARANTİSİ ANTİ-KOROZYON SES YALITIMI ELEKTRİK YALITIMI YÜKSEK VE DÜŞÜK SICAKLIKLARA DAYANIKLILIK YANGIN SINIFI

ÜRÜN AVANTAJLARI ÜRÜN BİLGİSİ RENK GARANTİSİ ANTİ-KOROZYON SES YALITIMI ELEKTRİK YALITIMI YÜKSEK VE DÜŞÜK SICAKLIKLARA DAYANIKLILIK YANGIN SINIFI PVC PANEL KİREMİT ÜRÜN BİLGİSİ ÜRÜN AVANTAJLARI ASA ile kaplanan DURAMİT PVC Panel Kiremitleri ko-ekstrüzyon teknolojisiyle üretilmiş, 2 katmanlı özel çatı kaplama levhalarıdır. Üst katman malzemesi olarak,

Detaylı

İZMİR ÇATI UYGULAMA VE ÇATI AKTARMA. Çatı Nedir?

İZMİR ÇATI UYGULAMA VE ÇATI AKTARMA. Çatı Nedir? Çatı Nedir? Binaların üstünü tüm atmosferik etmenlere karşı korumak, yaşam alanlarını dış etmenlerden korumak, binanın zamanla deformasyonunu engellemek aynı zaman da koruma işlevini sağlayan sistemleri

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA www.romaplastik.com Roma Fabrika, Gebze / Türkiye İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA Dünden Bugüne Roma 3 MÜKEMMEL DEKOR UYUMU ABS/PVC Kenarbantları 4 Strüktürler 6 Parlaklık Dereceleri 7 CAM ETKİSİ Roma DOPPIA, ACRIMARC

Detaylı

Cepheler için silikon reçine emülsiyon boyalar. Sürekli ve uzun vadeli koruma

Cepheler için silikon reçine emülsiyon boyalar. Sürekli ve uzun vadeli koruma Cepheler için silikon reçine emülsiyon boyalar Sürekli ve uzun vadeli koruma Cepheler için modern Ağ 2 Silikon reçine emülsiyon boyalar duvarları hem Bu ağ yapısı, yağmur ve sprey suyu, kar ıslaklığı ve

Detaylı

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte olup, 2007 yılından

Detaylı

1996 yılında kurulan Roma Plastik, Türkiye, Balkanlar ve Ortadoğu da lider, dünyanın 3. büyük kenarbandı üreticisidir. Gebze de

1996 yılında kurulan Roma Plastik, Türkiye, Balkanlar ve Ortadoğu da lider, dünyanın 3. büyük kenarbandı üreticisidir. Gebze de www.romaplastik.com HAKKIMIZDA Dünden Bugüne Roma 1996 yılında kurulan Roma Plastik, Türkiye, Balkanlar ve Ortadoğu da lider, dünyanın 3. büyük kenarbandı üreticisidir. Gebze de 35.000 metrekare kapalı

Detaylı

Bu sunumda yer alan konular;

Bu sunumda yer alan konular; Bu sunumda yer alan konular; Trend Cephe hakkında. Kompakt laminat tanımı, nerelerde kullanılır. Uygulama teknikleri. Fundermax dış cephe kartela Teknik Özellikler Fundermax dış cephe referans görselleri.

Detaylı

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında 1/5 Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında Sapa Building System, 14 19 Ocak 2013 tarihlerinde Münih te düzenlenecek BAU fuarına ilk kez katılacak. Sapa Building System, yapı çözümlerini sunup tanıtımını

Detaylı

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir.

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. ULTRALAM LVL ağaçlardan tabakalar halinde soyularak yapıştırılmış

Detaylı

energeto Siradişi Pencere

energeto Siradişi Pencere 1 energeto Siradişi Pencere Bir pencerenin enerji etkinliği için belirleyici olan şey U w -değeridir. Isı transfer katsayısı (U w ) ne kadar düşük ise, bir pencerenin enerji etkinliği o kadar yüksektir.

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI 1 MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER

Detaylı

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. Ruvitex İndustry AD şirketi, anonim ortaklık olarak 2011 yılında Ruse şehrinde kurulmuştur. Orta ve Doğu Avrupa nın en büyük plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) fabrikalarından biri olan Ruvitex İndustry

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System PANJUR

Automatic Entrance & Acccess System PANJUR Automatic Entrance & Acccess System Panjurların ve Kepenklerin Fonksiyonları Güvenlik ve koruma Evinizi, kapı ve pencerelerinizi korur. Güneşten koruma Sıcak yaz günlerinde evinizde rahat serin bir atmosfer

Detaylı

Dekorasyon Cam Filmleri

Dekorasyon Cam Filmleri Dekorasyon Cam Filmleri Engineered to Perform Better ORAFOL Europe GmbH ORAFOL un Dünya Çapındaki Merkezleri Headquarters Oranienburg, Germany 2 Engineered to Perform Better - www.orafol.com İçindekiler

Detaylı

Building and Engineering a Safer World

Building and Engineering a Safer World Connecting Global Competence Building and Engineering a Safer World February 25 27, 2016 www.sesa-build.com Sürdürülebilir, güvenli şehirler için yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı 25 27 Şubat 2016

Detaylı

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum 2 CS 155 / CP 155-LS Aluminyum Yalıtımlı sürme sistemleri içerisinde en ağır yükü taşımak ve en büyük ebatlarda kanatları hareket ettirmek prensibi ile tasarlanan CP155 serisi 400 kg ağırlığa kadar olan

Detaylı

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Parex ile gelecek nesillere... İçindekiler Cephe Koruma ve Dekorasyonu 6 Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi Avantajları 7 Binalardaki Isı Kayıpları 7 Parex Dış Cephe

Detaylı

ArEmit METAL KİREMİT

ArEmit METAL KİREMİT ArEmit METAL KİREMİT M e t a l Y a p ı K a p l a m a l a r ı Sunuş 1982 yılında kuruluşundan bu güne Arımeks Mühendislik, eğitimli çalışanları, teknik personeli ve üretim makinalarıyla, yurt içi ve yurt

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

Comfort-Design Plus. Teknik değişiklik hakları saklıdır. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

Comfort-Design Plus. Teknik değişiklik hakları saklıdır. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri Comfort-Design Plus TEKNİK BİLGİLER Teknik değişiklik hakları saklıdır. www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri 1. Tanım/Teknik Bilgiler Yapı Birbirine geçen profillerden (10mm kalınlığında içi boş profiller)

Detaylı

Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ;

Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ; Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ; Isı izolasyon katsayısı yüksektir ; Isı izolasyonu, dünya çapındaki ilk beş güneş kollektörü arasındadır.

Detaylı

BENIM ÇİTİM: SONSUZA KADAR.

BENIM ÇİTİM: SONSUZA KADAR. ÇIT VE BALKON BENIM ÇİTİM: SONSUZA KADAR. ALUMINIUM IS OUR BUSINESS - INNOVATION OUR DESTINATION Aluminyum heyecanla buluşmadır Alüminyum eğer alanında motive, enerjik çalışkan azimli ve yetkin kişilerce

Detaylı

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Çatı kaplaması için kullanılan malzemeler şunlardır.

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Daha fazla renk ile kişisellik Rehau pencere profil sistemleri için standart dışı koleksiyon. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

Daha fazla renk ile kişisellik Rehau pencere profil sistemleri için standart dışı koleksiyon. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri Daha fazla renk ile kişisellik Rehau pencere profil sistemleri için standart dışı koleksiyon www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri Pencere profil sistemleri Ahşap dekor folyolardan düz renklere kadar

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor.

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor. Şirket Profilimiz Misyonumuz 2001 yılında İstanbul Şişli de kurulan Sander Ltd. Şti. olarak, 2011 yılı itibariyle kurumsallaşmamızı tamamlamış biçimde, 5000 m 2 lik tesislerimizde, tecrübeli ve eğitimli

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

KARAKTER sahibi AĞAÇLAR

KARAKTER sahibi AĞAÇLAR KARAKTER sahibi AĞAÇLAR www.seca.at Her kullanım için doğru profil ÖN CEPHE Ağaç ön cepheler şu an moda. Ön cephe bir binaya karakteristik bir görünüm verir. OTURMA Alani Ağaç güzel kokar, güzel bir ses

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN Tasarım, bilgi ve tecrübe gerektirir. PVC Gergi Tavan Sistemleri Bamax Gergi Tavan Sistemleri girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyon sahibi ruhuyla 2005 yılında

Detaylı

YUNAN AHŞAP DOĞRAMA SANAYİ. Ahşap Doğramalarda Doğal Üstünlük

YUNAN AHŞAP DOĞRAMA SANAYİ. Ahşap Doğramalarda Doğal Üstünlük YUNAN AHŞAP DOĞRAMA SANAYİ Ahşap Doğramalarda Doğal Üstünlük 2 Güven Gelişme Doğrama seçimi profesyonel ya da bireysel alanda, kısa veya uzun vadede kâr sağlayacak, stratejik bir yatırıma dönüşebilecek

Detaylı

BENİM ÇİTİM: SONSUZA KADAR.

BENİM ÇİTİM: SONSUZA KADAR. ÇİT VE BALKON BENİM ÇİTİM: SONSUZA KADAR. ALUMINIUM IS OUR BUSINESS - INNOVATION OUR DESTINATION Alüminyum heyecanla buluşmadır Alüminyum eğer alanında motive, enerjik, çalışkan, azimli ve yetkin kişilerce

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

güven veren sıcaklık www.asmadencilikinsaat.com

güven veren sıcaklık www.asmadencilikinsaat.com güven veren sıcaklık YERLİ VE UZMAN EKİP neden as İNŞAAT? SÖZLEŞMELİ İ L G A R A N T İ KURUMSAL YAPI K Ö K L Ü F İ R M A İŞ GÜVENLİĞİ As İnşaat, deneyimli personeli ve üstün özelliklere sahip uygulayıcısı

Detaylı

Doğru temizlik ve bakım Rehau profillerinden üretilmiş pencerelerinizin değerini korumak için

Doğru temizlik ve bakım Rehau profillerinden üretilmiş pencerelerinizin değerini korumak için Unlimited Polymer Solutions Doğru temizlik ve bakım Rehau profillerinden üretilmiş pencerelerinizin değerini korumak için www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri Etkin havalandırma Enerji kayıplarını minimum

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

Bol ve Kullanışlı Bir Madde: Alüminyum Nurel KILIÇ

Bol ve Kullanışlı Bir Madde: Alüminyum Nurel KILIÇ Bol ve Kullanışlı Bir Madde: Alüminyum Nurel KILIÇ Alüminyum, yer kabuğunda en çok bulunan üçüncü elementtir. Bugün dünyada; 730.000.000 ton/yıl ile ilk sırada yer alan demir-çelikten sonra 22.000.000

Detaylı

Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi

Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi Yüksek kalite, Uygun Fiyat, Zamanında Teslimat Şirket Profili Jung-ang Steel, Dünya çapında çatı kaplama sektöründe kullanılan metal kiremit imalatçısı ve dağıtımcısıdır.

Detaylı

MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ. STRIPE 100 mm / DERZLİ SİSTEM LEDGE 80 mm/ OMEGALI SİSTEM GLAZE 40 mm / CAM CAMA SİSTEM

MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ. STRIPE 100 mm / DERZLİ SİSTEM LEDGE 80 mm/ OMEGALI SİSTEM GLAZE 40 mm / CAM CAMA SİSTEM www.ortho.com.tr HAKKIMIZDA Alüminyum, cam ve ahşap imalat sektörlerinin önemli bir merkezi olan Ankara da bulunan firmamız, sektördeki tecrübesini ve potansiyelini Modüler Bölme Duvar Sistemleri imalatına,

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

ONURLU İNŞAAT TAAHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. TEL: 0216 469 21 07-08 FAX: 0216 469 21 09 MAIL:info@onurluinsaat.com. www.onurluinsaat.

ONURLU İNŞAAT TAAHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. TEL: 0216 469 21 07-08 FAX: 0216 469 21 09 MAIL:info@onurluinsaat.com. www.onurluinsaat. ONURLU İNŞAAT TAAHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ TRIOTEKS BUHAR DENGELEYICI ÖRTÜLERI YETKİLİ SATICISI TEMELDEN ÇATIYA YAPI &YALITIM MALZEMELERİ SATIŞ MERKEZİ TEL: 0216 469 21 07-08 FAX: 0216 469

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

SOĞUK DEPO PANELLERİ:

SOĞUK DEPO PANELLERİ: SOĞUK DEPO PANELLERİ: KİLİTLİ VE KİLİTSİZ SOĞUK DEPO PANELİ UYGULAMALARIMIZ: İTS GRUP olarak ; Endüstriyel yapının tasarımında ilk önce yapının kullanım amacına göre soğuk depo mimari projeyi hazırlıyoruz.

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap...

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap... Durusu Park Çatı Strüktürü Yapısal Lamine Ahşap... Ahşap Kubbe - Türkmenistan Tarihi Eser - Sultantepe, Üsküdar Yapısal Lamine Ahşap Yüksek teknoloji ürünü Yapısal lamine ahşap, büyük budaklar, reçine

Detaylı

Geleceğin Enerji Çözümleri

Geleceğin Enerji Çözümleri Geleceğin Enerji Çözümleri NGIM HOLDİNG 2 2 1971 de kuruldu. 29 Ortalama yaş ile 600 den fazla çalışan. 6 Farklı sektörde faaliyet gösteren 10 firma. Satışların %40 nı ihracat oluşturmaktadır. Yıllık 100M

Detaylı

Yeşil Yurt. İnşaat ve Mühendislik

Yeşil Yurt. İnşaat ve Mühendislik Yeşil Yurt İnşaat ve Mühendislik 2013 Euro-Design 70 Ticari yapı uygulamaları için 70 mm sistemi Euro-Design 70, ticari yapılar için en iyi ön koşulları sunuyor. Kanıtlanmış REHAU kalite standartları sayesinde

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

KEIM Optil. Yeni bir boyut. İç mekanlar için sol-silikat boyalar Macrofill Teknoloji ile. Mükemmel boya deneyimi. Technology

KEIM Optil. Yeni bir boyut. İç mekanlar için sol-silikat boyalar Macrofill Teknoloji ile. Mükemmel boya deneyimi. Technology KEIM Optil Yeni bir boyut Technology İç mekanlar için sol-silikat boyalar Macrofill Teknoloji ile. Mükemmel boya deneyimi. KEIM Optil-benzersiz estetiğin yeni boyutu Eşsiz bir görünüm için MacroFill-Teknolojisi

Detaylı

UYGULAMA VE SATIŞ BAYİİ

UYGULAMA VE SATIŞ BAYİİ UYGULAMA VE SATIŞ BAYİİ DEĞERLİ APARTMAN SAKİNLERİ ISI YALITIMI DOĞRU YAPILIRSA YATIRIMDIR HEMDE KAZANDIRAN BİR YATIRIMDIR....VE BİZ DEST YAPI OLARAK ATACAĞANIZ BU DOĞRU ADIMDA 14 YILLIK YAPI UYGULAMALARI

Detaylı

GENTAS GRUP

GENTAS GRUP www.hanextr.com GENTAS GRUP KUSURSUZ BİR YÜZEY GÜZELLİK. DAYANIKLILIK TASARIM ESNEKLİĞİ HANEX SOLİD HER TÜRLÜ KONUT VEYA TİCARİ UYGULAMALARDA BELİRGİN OLMAYAN EK YERLERİ İLE ÜRETİLEBİLİR VE KURULABİLİR

Detaylı

AHŞAP KOMPOZİT NEDİR?

AHŞAP KOMPOZİT NEDİR? Apika ahşap kompozit, mikro ahşap talaşı ve kaliteli plastik malzemenin belli bir oranda ileri teknoloji kullanılarak, bir araya getirilmesiyle oluşan, ahşap sektörünün neredeyse bütün ürünlerinde ağaç

Detaylı

KEIM Soldalit. Sol-silikat boyanın yeni jenerasyonu

KEIM Soldalit. Sol-silikat boyanın yeni jenerasyonu KEIM Soldalit Sol-silikat boyanın yeni jenerasyonu KEIM Soldalit Sol-silikat boyanın yeni jenerasyonu Üstün özellikleri ile silikat ürünler Silikat kaplamanın tartışmasız avantajları son derece uzun kullanım

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

m u t l u l u k ü r e t i r...

m u t l u l u k ü r e t i r... mutluluk üretir... Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmeyi başaran Şua İnşaat, kurulduğu günden bu yana öncü

Detaylı

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI hakkımızda 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz kaliteli ve çağdaş fikirleri ile birçok başarılı projeye imza atmıştır. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni ürün

Detaylı

ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER

ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER CREATING TOMORROW S SOLUTIONS ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER En yüksek beklentileri karşılayan profesyonel silikon mastikler Hayat kalitesi yaratan mimarlık. Bu ilke profesyonel silikon

Detaylı

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam..

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. HAKKIMIZDA 2004 YILINDA BAŞLANAN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ AYT GROUP ileri teknoloji odaklı yönetim anlayışı ve güçlü mühendislik altyapısıyla 1O

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Ulyanovsk / Russia TÜRKİYE TEMSİLCİSİ

ÜRÜN KATALOĞU.   Ulyanovsk / Russia TÜRKİYE TEMSİLCİSİ ÜRÜN KATALOĞU Ulyanovsk / Russia www.ruban.com.tr TÜRKİYE TEMSİLCİSİ SİDİNG Binanın Dış Dekorasyonu İçin Kullanılan Ürünler * Kötü hava şartlarına karşı dayanıklılık * Neme karşı dayanıklılık yağmurdan

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT TAVUKÇULUK VE ATERMĐT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2012 Üretimden Net Ciro: 80 Milyon $ / 144 Milyon TL 2012 Đthalat: 16 Milyon $ 2012 Đhracat : 11 Milyon $ Fabrikalar: 4 Satış Ofisleri: 5 Çalışan

Detaylı

AĞAÇ VE İLETİŞİM YAPIŞTIRICI

AĞAÇ VE İLETİŞİM YAPIŞTIRICI AĞAÇ VE İLETİŞİM YAPIŞTIRICI ZETTEX Ahşap ve Kontak Yapıştırıcılar Ahşap Yapıştırıcılar Zettex geniş bir ahşap yapıştırıcısı serisi sunar. Bu ahşap yapıştırıcıları farklı ambalajlarda sunulur. Her bir

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

zemin malzemesinden beklediğiniz her türlü fonksiyon için en üstün performans ve en akıllı seçim

zemin malzemesinden beklediğiniz her türlü fonksiyon için en üstün performans ve en akıllı seçim ürünler nedir? HOMOJEN ZEMĐN KAPLAMALARI A K I L L I Z E M Đ N Ç Ö Z Ü M L E R Đ zemin malzemesinden beklediğiniz her türlü fonksiyon için en üstün performans ve en akıllı seçim iq deneyimi iq teknolojisi

Detaylı

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Doğalgaz Kojenerasyon Modülleri 4.000 kw a kadar der Enerji maliyetlerini düşürün ve kaynakları koruyun www.istockphoto.com Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Li Verimlilikte Güçlü bir

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

Guardian Clarity. Mimari uygulamalar için yansıma engelleyici cam

Guardian Clarity. Mimari uygulamalar için yansıma engelleyici cam Guardian Clarity TM Mimari uygulamalar için yansıma engelleyici cam VIEW Guardian Clarity, üstün bir görüş deneyimi sağlar Cam üç özelliği bünyesinde barındırır: işlev, güç ve güzellik. Camın zamansız

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Master Panel 1000 W Cephe

Master Panel 1000 W Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS:0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 W Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

Mantolama Sistemleri

Mantolama Sistemleri Mantolama Sistemleri 6 7 8 Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Taşyünü sistem uygulama katmanları. 1. Kale Taşyünü Mantotech Yapıştırma Harcı 2. Kale Taşyünü Isı Yalıtım Levhası 3. Kale

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları MacRes MacRes: Tekno Maccaferri nin Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat duvarları, inşaat mühendisliği yapılarında sayısı gün geçtikçe artan

Detaylı

NOVELTIES. www.isveabagno.it

NOVELTIES. www.isveabagno.it NOVELTIES 2015 www.isveabagno.it İtalyan Isvea dan Yeni Tasarımlarla En Yeniler... 52 yıllık deneyimiyle İtalyan Isvea beklentilerin önüne geçen tasarımlarına devam ediyor. Tarz sahibi olan, yaratıcı,

Detaylı

Materials Development Solutions. Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik

Materials Development Solutions. Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik Materials Development Solutions Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik H.C. Starck Zirkonoksit geleceğin hammaddesi High-Tech seramik malzemeleri modern dental teknolojisinin en önemli başarı faktörlerinden

Detaylı

Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri

Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri kuruluş 1993 Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri www.gy.com.tr Merhaba Amacımız yirmi birinci yüzyıla uygun gayrimenkul projeleri geliştirmektir. Anahtar teslim konut, sosyal ve ticari

Detaylı

TAVUKÇULUK VE ATERMİT

TAVUKÇULUK VE ATERMİT TAVUKÇULUK VE ATERMİT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2014 Üretimden Net Ciro: $80 M / 187 M 2014 İthalat: $ 14 M 2014 İhracat : : $ 6 M Fabrikalar: 5 Satış Ofisleri: 2 Çalışan Sayısı: ~500 Bayi

Detaylı