optipoint 500 Sistem Telefonları HiPath/Hicom Sistemlerinin Yeni Telefon Ailesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "optipoint 500 Sistem Telefonları HiPath/Hicom Sistemlerinin Yeni Telefon Ailesi"

Transkript

1 optipoint 500 Sistem Telefonları HiPath/Hicom Sistemlerinin Yeni Telefon Ailesi optipoint 500 telefonları, HiPath /Hicom fonksiyonlarına hızlı ve kolay erişimi sağlamak üzere tasarlanmıştır. Çalışma prensibi, ekranla birlikte üç diyalog tuşu ile tanımlanan interaktif kullanıcı uyarı sistemine dayanır. Aydınlatmalı tuş tasarımı, aktif fonksiyonların görüntülenmesi için kullanılır. Çok sayıdaki kontrol fonksiyonları, mantıksal olarak düzenlenmiş alt menülere bölünmüş ve ekranda görülebilmektedir. Özellikler, aynı zamanda servis tuşu ile girilebilen bir kod aracılığıyla doğrudan da seçilebilir. Önemli fonksiyonlara her biri için özel olarak seçilmiş fonksiyon tuşlarından ulaşılabilir. Telefon modelleri aşağıdaki gibidir: optipoint 500 entry, optipoint 500 economy, optipoint 500 basic, optipoint 500 standart, optipoint 500 advance. Bu modüllerin bir kısmı, entegre USB 1.1 arayüzü ile bilgisayara bağlanabilir. CallBridge TU TAPI servis sağlayıcısı, bilgisayar üzerinde telefon bağlantılarını ayarlayabilmenizi ve telefon uygulamalarını çalıştırabilmenizi sağlar. Telefonların yeni adaptör tasarımı birçok çalışma istasyonunun gereksinimlerine hızlı cevap veren kullanımlara olanak sağlar. Ek cihazlar (örneğin, faks cihazı, telefon, kulaklık), telefonun alt tarafında bulunan yuvaya çeşitli adaptörlerin basit bir şekilde takılması ve çıkarılması ile doğrudan bağlanabilir.

2 Telefonlar optipoint 500 entry LED destekli 8 fonksiyon tuşu Ahizeyi kaldırmadan dinleme Zil sesi, zil seviyesi ve uyarı tonu ayarları için 2 tuş (artı, eksi) Duvara monte edilebilir optipoint 500 economy LED destekli 12 fonksiyon tuşu Ahizeyi kaldırmadan dinleme 2 satırlı alfanümerik LCD ekran (satır başına 24 karakter) Menüler arasında kolay dolaşmayı ve seçimi sağlayan 3 diyalog tuşu: Geri, İleri ve Onay tuşları Zil sesi, zil seviyesi, uyarı tonu ve ekran kontrast ayarları için 2 tuş (artı, eksi) Duvara monte edilebilir

3 Telefonlar optipoint 500 basic LED destekli 12 fonksiyon tuşu Ahizeyi kaldırmadan dinleme Entegre USB 1.1 arayüzü 1 adaptör girişi Azami 2 tuş modülü için 1 arayüz - optipoint tuş modülü - optipoint signature modülü 2 satırlı alfanümerik LCD ekran (satır başına 24 karakter) Menüler arasında kolay dolaşmayı ve seçimi sağlayan 3 diyalog tuşu: Geri,İleri ve Onay tuşları Zil sesi, zil seviyesi, uyarı tonu ve ekran kontrast ayarları için 2 tuş (artı, eksi) Duvara monte edilebilir optipoint 500 standard LED destekli 12 fonksiyon tuşu Ahizeyi kaldırmadan konuşma ve dinleme (çevre şartlarına uyan yankı bastırma özelliği) Entegre USB 1.1 arayüzü 1 adaptör girişi Azami 2 tuş modülü için 1 arayüz - optipoint tuş modülü - optipoint imza modülü 2 satırlı alfanümerik LCD ekran (satır başına 24 karakter) Menüler arasında kolay dolaşmayı ve seçimi sağlayan 3 diyalog tuşu: Geri,İleri ve Onay tuşları Zil sesi, zil seviyesi, ahizesiz konuşma kalitesi, uyarı tonu ve ekran kontrast ayarları için 2 tuş (artı, eksi) Duvara monte edilebilir

4 Telefonlar optipoint 500 advance LED destekli 19 fonksiyon tuşu Ahizeyi kaldırmadan konuşma ve dinleme (çevre şartlarına uyan yankı bastırma özelliği) Entegre USB 1.1 arayüzü 2 adaptör girişi 1 kulaklık girişi (121 TR9-5) Azami 2 tuş modülü için 1 arayüz - optipoint tuş modülü - optipoint imza modülü 2 satırlı alfanümerik LCD ekran (satır başına 24 karakter); yaklaşık 5 saniye boyunca yanan ilave arka plan aydınlatması Menüler arasında kolay dolaşmayı ve seçimi sağlayan 3 diyalog tuşu: Geri,İleri ve Onay tuşları Zil sesi, zil seviyesi, ahizesiz konuşma kalitesi, uyarı tonu ve ekran kontrast ayarları için 2 tuş (artı, eksi) Duvara monte edilebilir

5 Tuş Modülleri optipoint tuş modülü optipoint 500 basic, optipoint 500 standard ve optipoint 500 advance için tuş modülü Bu cihaz, ilave fonksiyonların programlanabilmesini ve numaraların kaydedilebilmesini sağlar. Herhangi bir fonksiyon ve/veya numaraya (hafızadan numara çevirme için) atanabilen 16 fonksiyon tuşu Shift tuşu ile 30 farklı fonksiyon programlanabilir. Aktif fonksiyon ve tuşları optik olarak uyaran LED ler Azami 2 tuş modülü bağlanabilir optipoint BLF (meşguliyet panosu) Cihaz, yapısal olarak tuş modülüne benzemekle beraber 90 Led ve fonksiyon tuşu içerir. Aşağıdaki sistemlerin konsolları için tasarlanmıştır: Hicom 150 E/150 H Office HiPath AllServe 150 HiPath 3000 optipoint signature modülü optipoint 500 basic optipoint 500 standard ve optipoint 500 advance için tuş modülü olarak tasarlanmış akıllı kart okuyucusu.

6 Adaptörler Yeni adaptör tasarımı, harici cihaz takılmasına olanak tanıyarak optipoint 500 basic, optipoint 500 standard ve optipoint 500 advance sistem telefonlarının genişletilmesinde esneklik sağlar. optipoint akustik adaptörü. Aşağıdaki telefon aksesuarlarının bağlanabilmesini sağlar: Aktif hoparlör, Y kablosu ile takılan masa mikrofonu Kablolu kulaklık (121 TR9-5) veya Kablosuz kulaklık (121 TR9-5*) Bir mobil ünitenin çağrı kabul / çağrı sonlandırma fonksiyonuna sahiptir. Meşguliyet panosu / kapı otomatiği ve İkinci zil / bir hareketli bağlantılı bağımsız güç ünitesiyle görsel çağrı optipoint analog adaptörü. Telefon, G3 faks cihazı, modem veya kablosuz telefon gibi bir analog terminalin sistem telefonuna bağlanması için kullanılır. Ek bir güç ünitesi gerekir. optipoint ISDN adaptörü. Bağımsız güç üniteli standart ISDN S 0 terminallerinin bağlanması için kullanılır. Örneğin S 0 kartlı bir bilgisayar bağlantısı için bu kart kullanılabilir. optipoint telefon adaptörü. İkinci bir sistem telefonunu mevcut bir sistem telefonu üzerinden bağlamak için kullanılır. Bağlanan ikinci telefonun ikinci B kanalını kullanabilmesi için bağımsız bir güç ünitesi ile beslenmesi gerekir. optipoint kayıt adaptörü. Harici bir kayıt cihazının veya ikinci bir kulaklığın bağlanması için kullanılır. Kullanıcı, çağrının kaydedildiği konusunda bilgilendirilmelidir. optipoint IP adaptörü. optipoint 500 sayısal sistem telefonlarını ve optiset E telefonlarının tümünü IP çalışma istasyonlarına dönüştürür.

7 Aksesuarlar Duvar kiti Tüm optipoint 500 telefonlarında kullanılabilir; ancak aşağıdaki durumlarda kullanılamaz: Ek tuş takımı vb. cihaz kullanılan telefonlar USB 1.1 arayüz kullanılan telefonlar Adaptör takılmış telefonlar Aksesuar kabloları Bilgisayar bağlantısı için USB client dirsek girişli USB 1.1 kablo (CallBridge TU ve CallBridge for Data için gerekli) Aktif hoparlör ve masa mikrofonu için Y kablosu Kulaklık Kulaklık, telefon ahizesinin yerine geçer. Bu, kullanıcının ellerinin telefonu kullanırken serbest olması anlamına gelir. Bu ek donanım, sıklıkla telefon kullanan kişiler (operatörler, satış personeli) için son derece kullanışlıdır. Aşağıdaki kulaklıklar, optipoint akustik adaptörüne ve optipoint 500 advance telefona bağlanabilir: Encore monaural Encore binaural Tristar Supra DuoSet Profile moaural Profile binaural Masa mikrofonu Masa mikrofonu, telefona entegre mikrofonun yerine geçer ve akustik kalitenin zayıf olması halinde ahizesiz görüşme özelliğinin en iyi kapasitede kullanılabilmesini sağlar. Bu mikrofon, aynı zamanda kullanıcıya telefonu kullanırken hareket özgürlüğü de sağlar. Işıklı LED, telefon üzerindeki hoparlör tuşuna basılarak mikrofonun aktif duruma geçtiğini gösterir. Mikrofon, sessiz tuşuna basarak kapalı konuma geçirilebilir. LED in sönmesi, mikrofon bağlantısının kesildiğini gösterir. Teknik veriler Boyutlar (Y x G x D) mm 25 x 68 x 77 Tuş etiketleme aracı Bu araç, Siemens servis departmanı veya sistem uygulayıcısı şirket tarafından optipoint 500 telefonlar hizmete sokulduğunda telefon tuşlarının düzgün bir şekilde etiketlenmesi için kullanılır. Tüm telefonlar için etiket yaprakları, 50 yapraklık paketler halinde sipariş edilebilir (içindekiler: optipoint entry için 10 yaprak, optipoint basic/standard için 40 yaprak). Aktif hoparlör Aktif hoparlör, telefona entegre hoparlörü güçlendirir, akustik kaliteyi arttırır ve telefon aracılığıyla yapılan konferanslar için idealdir. Bu hoparlör aynı zamanda üst düzey yöneticilerin ofisleri için popüler bir aksesuardır. Hoparlör güç ünitesine bağlandıktan sonra hoparlörün çalıştığını gösterir LED yanar. Hoparlör, telefon üzerindeki hoparlör tuşu ile açık konuma getirilir. Ön taraftaki ses kontrol ünitesi, sesin oda şartlarına göre ayarlanmasını sağlar. Hoparlör tuşu, görüşme esnasında sesin kontrol edilmesi için kullanılır. Teknik veriler Boyutlar (Y x G x D) mm 160 x 100 x 95 İkinci kulaklık optipoint kayıt adaptörüne ikinci bir kulaklık bağlanabilir.

8 Teknik Veriler optipoint 500 telefonları entry economy basic standard advance LED destekli fonksiyon tuşu li tuş takımı 2 tuş (artı, eksi) Ahizesiz dinleme Full-duplex ahizesiz görüşme Adaptör girişi USB 1.1 arayüz Kulaklık girişi L(121 TR9-5) 3 diyalog tuşu Ekran (karakterler) 2 x 24 2 x 24 2 x 24 2 x 24 Ekran için arka aydınlatma Azami 2 tuş modülü için arayüz 2 tuş modülü veya 1 tuş modülü ve 1 signature modülü Duvar kiti Boyutlar mm Genişlik Derinlik Yükseklik optipoint 500 telefonları aşağıdaki sistemlere bağlanabilir: Hicom 150 E/150 H Office HiPath AllServe HiPath 3000 Hicom 300 E/300 H HiPath 4000 Şirket logosu taşıyan telefonlar Tüm optipoint 500 telefonları, aynı zamanda Siemens logosuz olarak da mevcuttur. Bu nedenle ilgili şirkete ait logolar sonradan uygulanabilir. Bu belgedeki bilgiler genel tanımları ve varolan teknik seçenekleri göstermektedir. Sistem kurulumlarının hepsinde özel görüşme ile özel konfigürasyonlar saptanarak, gereksinime uygun çözümler üretilmelidir. Veri İletişim Sistemleri Ticaret A.Ş Gazeteciler Sitesi, Sağlam Fikir Sokak, No 3, Esentepe, Istanbul Telefon: (212) Faks: (212) e-posta: info@elkotek.com.tr URL : Elkotek Veri İletişim Sistemleri A.Ş., Siemens AG Information and Communication Networks ün Kurumsal Şebekeler Ürünleri Dağıtıcısıdır.

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu TÜRKÇE Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu Konftel 55Wx masa üstü telefonunuza, cep telefonunuza ve bilgisayarınıza bağlanabilen bir konferans ünitesidir. Konftel in benzersiz ses teknolojisi, OmniSound

Detaylı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı Panasonıc KX-TGP600, akıllı IP kablosuz telefon sistemi Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı KX-TGP600, birçok sektör için tek sistem KX-TGP600'ın çok yönlülüğü, onu birçok farklı endüstri ve sektör

Detaylı

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar.

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. Kataloğu - SafeLine 2011, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. EN81-28 ve EN81-70 koşullarını yerine getirerek, asansörün en gelişmiş teknoloji olduğunu gösterirken ihtiyacınız olan tüm

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Pil kapağı Kullanıcı

Detaylı

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu SMT-i5243 Tanım IP Telefonlar sesi data paketlerine çevirerek her türlü data hattı üzerinden telefon görüşmesi sağlamaya yarayan cihazlardır. Bu sayede ADSL,

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Splitter Kullanıcı

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Pil kapağı Kullanıcı

Detaylı

Jabra LInk 850. Kullanım kılavuzu.

Jabra LInk 850. Kullanım kılavuzu. Jabra LInk 850 Kullanım kılavuzu www.jabra.com İÇİNDEKİLEr 1. ÜRÜNE GENEL BAKIŞ...3 1.1 Jabra LINK 850...3 1.2 İSTEĞE BAĞLI AKSESUARLAR...4 2. Jabra LINK 850 İN BAĞLANMASI...5 2.1 GÜÇ KAYNAĞINA BAĞLAMA...5

Detaylı

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr .3 X X testregistrierung Genişletme modülleri TAM EASYLAB adaptör modülü EASYLAB'in 30 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için TCU3 Tipi EASYLAB kontrolörlerinin ve TAM Tipi adaptör modüllerinin

Detaylı

OTEL TELEFONLARI KAREL ANALOG VE IP TELEFONLAR

OTEL TELEFONLARI KAREL ANALOG VE IP TELEFONLAR OTEL TELEFONLARI KAREL ANALOG VE IP TELEFONLAR AMT-6110 AMT-6110S ANALOG TELEFON AMT-6110 Tek Hatlı 10 Adet Misafir Servis Tuşlu Analog Telefon AMT-6110S Tek Hatlı 10 Adet Misafir Servis Tuşlu Handsfree

Detaylı

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu BT-03i Kullanıcı Kılavuzu 1 Genel Bakış İçindekiler Başlangıç Telefon çağrısı nasıl yanıtlanır? Spesifikasyonlar 2 1. Genel Bakış A B E D F 1-1 Fonksiyon Tuşları: C A B C D E F Silikon kulak askısı Güç

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SIEMENS GIGASET DA410

Kullanım kılavuzunuz SIEMENS GIGASET DA410 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya SIEMENS GIGASET DA410 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki SIEMENS GIGASET DA410 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma,

Detaylı

Genişletme modülleri EM-TRF. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısına yönelik. 08/2012 DE/tr K

Genişletme modülleri EM-TRF. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısına yönelik. 08/2012 DE/tr K .3 X X testregistrierung Genişletme modülleri EASYLAB'in 30 V şebekeye bağlantısına yönelik TCU3 Tipi EASYLAB kontrolörlerinin ve TAM Tipi adaptör modüllerinin 30 V şebekeye doğrudan bağlantısına yönelik

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU Mobil Telefon Elektrik-Elektronik Teknolojisi Haberleşme Sistemleri

DERS BİLGİ FORMU Mobil Telefon Elektrik-Elektronik Teknolojisi Haberleşme Sistemleri Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler BİLGİ FORMU Mobil

Detaylı

Jabra LINK 860. Kullanım kılavuzu. www.jabra.com

Jabra LINK 860. Kullanım kılavuzu. www.jabra.com Jabra LINK 0 Kullanım kılavuzu www..com İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜNE GENEL BAKIŞ... 1.1 JABRA LINK 0... 1.2 İSTEĞE BAĞLI AKSESUARLAR...4 2. JABRA LINK 0 İN BAĞLANMASI...5 2.1 GÜÇ KAYNAĞINA BAĞLAMA...5 2.2 MASAÜSTÜ

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu www.philips.com/welcome adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz CD250 CD255 SE250 SE255 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Keyfini cıkarın Kutuda neler var Baz istasyonu

Detaylı

KALİTELİ İLETİŞİM MALİYET AZALTMA GÜCÜ PANASONIC KX-TGP600 AKILLI IP KABLOSUZ TELEFON SİSTEMİ

KALİTELİ İLETİŞİM MALİYET AZALTMA GÜCÜ PANASONIC KX-TGP600 AKILLI IP KABLOSUZ TELEFON SİSTEMİ KALİTELİ İLETİŞİM MALİYET AZALTMA GÜCÜ PANASONIC KX-TGP600 AKILLI IP KABLOSUZ TELEFON SİSTEMİ TAMAMEN KABLOSUZ İLETİŞİM ÇÖZÜMÜ KX-TGP600 Kalite önemli, maliyet düşürme de dikkate alınması gereken bir konu

Detaylı

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ İŞLETMELER İÇİN TASARLANAN MS26IP, IP VE GELİŞMİŞ İLETİŞİM ÖZELLİKLERİNİ SİSTEME ENTEGRE OLARAK SUNAR. SANTRALLA BİRLİKTE BEDELSİZ SUNULAN ÖZELLİKLER

Detaylı

48 H KONSOL. MONTAJ ve KULLANIM KILAVUZU

48 H KONSOL. MONTAJ ve KULLANIM KILAVUZU OP 48 H KONSOL 02/2002 MONTAJ ve KULLANIM KILAVUZU OP48 MK- V001 05/02/2002 KAREL bu dokümanda belirtilen aksesuar özelliklerinde önceden haber vermeden deðiþiklik yapma hakkýna sahiptir. ÝÇÝNDEKÝLER OP48

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz www.philips.com/welcome SE650 SE655 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Tadını çıkarın Kutunun içindekiler Baz istasyonu VEYA El

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik .5 X X testregistrierung Kontrol panelleri Tipi Kontrolör yapılandırmasına ait bağlantı soketi EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik kontrolörleri ile birlikte kullanılacak kontrol panelleri, çalışma

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

PX24n Nano rev.6 Hibrid IP Santral KOLAY KURULUM KLAVUZU VER 2.00

PX24n Nano rev.6 Hibrid IP Santral KOLAY KURULUM KLAVUZU VER 2.00 PX24n Nano rev.6 Hibrid IP Santral KOLAY KURULUM KLAVUZU VER 2.00 Paket İçeriği PX24n rev.6 IP Santral paketi içeriği: PX24n rev.6 IP santralı, yönetici sayısal telefon setine entegre AC/DC Güç adaptörü

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT

BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT Teslimat kapsamı Teslimat kapsamı şunları içerir: - BT Drive Free 114 - Lityum-iyon batarya - 12 Volt DC araç şarj adaptörü - USB şarj kablosu - Güneşliğe montaj klipsi - Kullanım

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0 Sistem Kataloğu İ N F O S E T S E S K A Y I T S İ S T E M İ V 2. 0 Sistem Kataloğu İnfoset Yazılım Marmara Cad.Yüksel Sok. 6/7 Pendik-İstanbul Telefon 216 379 81

Detaylı

PVA-CSK PAVIRO Çağrı İstasyonu Seti

PVA-CSK PAVIRO Çağrı İstasyonu Seti İletişim Sistemleri PVA-CSK PAVIRO Çağrı İstasyonu Seti PVA-CSK PAVIRO Çağrı İstasyonu Seti www.boschsecurity.com/tr PVA-CSK çağrı istasyonu seti, PAVIRO sistemi için bir çağrı istasyonu basılı devre kartıdır

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3 DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı CAT5/CAT6/ DT8

Detaylı

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ İŞLETMELER İÇİN TASARLANAN MS26IP, IP VE GELİŞMİŞ İLETİŞİM ÖZELLİKLERİNİ SİSTEME ENTEGRE OLARAK SUNAR. SANTRALLA BİRLİKTE BEDELSİZ SUNULAN ÖZELLİKLER

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

Aydınlatma kontrolü için çözüm

Aydınlatma kontrolü için çözüm Aydınlatma kontrolü için çözüm Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018 +90 216 481 0300 06.10.2016

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

Genişletme modülleri EM-LIGHT. Aydınlatmanın EASYLAB çeker ocak kontrolörüne kolay bağlantısı için. 08/2012 DE/tr K

Genişletme modülleri EM-LIGHT. Aydınlatmanın EASYLAB çeker ocak kontrolörüne kolay bağlantısı için. 08/2012 DE/tr K .3 X X testregistrierung Genişletme modülleri 1 Aydınlatmanın EASYLAB çeker ocak kontrolörüne kolay bağlantısı için Aydınlatma bağlantısına ve kontrol panelini kullanarak ışıkları açıp kapamaya yarayan

Detaylı

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm...

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... 2 CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi...hepsi bir arada çözümle gelen yenilik Mükemmel dijital MP formatında kayıt ve dinleme Dijital akustik geri besleme

Detaylı

Her bakımdan üstün performans. KX-HDV130 ve KX-HDV230 SIP telefonlar

Her bakımdan üstün performans. KX-HDV130 ve KX-HDV230 SIP telefonlar Her bakımdan üstün performans KX-HDV130 ve KX-HDV230 SIP telefonlar Her koşulda uygun maliyet Yeni nesil KX-HDV serisi telefonlar, ekonomik fiyatlarla olağanüstü esneklik ve kullanılabilirlik özellikleri

Detaylı

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65 Kullanım Kılavuzu jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, sahiplerinin

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2

ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2 AMAÇ Kablosuz kişisel alan ağlarda kullanılan teknolojileri kavrayıp wi-fi ve bluetooth ağ cihazlarını tanıyacak, kablosuz kişisel alan ağ kurulumunu yapabileceksiniz.

Detaylı

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM NETWORKER GÖZLEMLEME SİSTEMİ ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM Her tür makinene de kullanılabilir Kullanıcının bilgisayarına ilave bir yazılım yüklenmesi gerekmiyor Bağımsız

Detaylı

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ... 2 JABRA SPEAK 510'A GENEL BAKIŞ... 3 BAĞLANMA... 5 JABRA SPEAK 510'UN KULLANIMI... 8 DESTEK.... 11 TEKNİK ÖZELLİKLER... 12 1 HOŞ GELDİNİZ Jabra

Detaylı

Her bakımdan üstün performans. KX-HDV SIP masa telefonu serisi

Her bakımdan üstün performans. KX-HDV SIP masa telefonu serisi Her bakımdan üstün performans KX-HDV SIP masa telefonu serisi Ödün vermeksizin maliyet tasarrufu SIP masa telefonlarının yenilikçi KX-HDV serisi tek bir pakette size olağanüstü iletişim performansı, kusursuz

Detaylı

Gigaset ten küçük ofislere büyük teknoloji: DX800A - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Gigaset ten küçük ofislere büyük teknoloji: DX800A - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Sabit telefonda sektörün güçlü oyuncusu Gigaset, VoIP, ISDN ve sabit hatlı aramalar için hibrid masaüstü telefon DX800A yı kullanıcılara sunuyor. Birçok özelliği bir araya getiren DX800A, küçük ofislerin

Detaylı

IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı

IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı Önemli Güvenlik Talimatları Kullanma Kılavuzu DS-55202 1. Kurulumdan önce verici ve alıcıyı karıştırmayın. 2. Cihaz çalışıyorken fişini prizden çekmeyin. Kolay

Detaylı

Safety and Certifications

Safety and Certifications 007-07-003.qxd 5.03.004 9:37 Uhr Seite (,) xxxx Başlamadan önce: Aşağıdaki parçaların da DSL kitinizle birlikte verildiğinden emin olun: SpeedStream SpeedStream Safety and Certifications Safety and Certifications

Detaylı

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu 06-2016 / v1.0 I. Ü rün Bilgileri I-1. Paket İçeriği - RE11S x 2 - Çok Dilli Hızlı Kurulum Kılavuzu (HKR) ve Kullanım Kılavuzu

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

USB Tip-C Evrensel Takma Birimi

USB Tip-C Evrensel Takma Birimi USB Tip-C Evrensel Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu DA-70864 ÜRÜN TANITIMI Bu Tip-C takma birimi güç, veri, Ethernet, ses ve video için entegre bir çözüm sağlar. Video aktarımı için VGA, HDMI, DisplayPort

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Kullanım

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Kullanım Hoşgeldiniz Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Kullanım Kutuda neler var CD140 Baz istasyonu VEYA CD140/CD145 El cihazı CD145 Baz istasyonu Baz istasyonu için güç kaynağı ünitesi Telefon kablosu

Detaylı

fiyat listesi

fiyat listesi SENS ORIA 2 0 1 5 fiyat listesi www.layt.com.tr 420,00 420,00 190 27 105 Daireden Dış Kapı ile Görüşme Daireden Blok Görevlisini Arayabilme Daireden Ana Güvenliği Arayabilme Giriş Kapısı Otomatiği Açma

Detaylı

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 585 Kablosuz ADSL Router

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 585 Kablosuz ADSL Router BİLGİ NOTU SpeedTouch 585 Kablosuz ADSL Router SpeedTouch 585 Kablolu Ethernet Kurulumu (MS Windows 98) 1. 2. SpeedTouch Kurulum CD sini taktıktan sonra lütfen bekleyiniz. SpeedTouch Kurulum Sihirbazı

Detaylı

ACT ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ

ACT ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ ACT ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ ACT DONANIM ÖZELLİKLERİ ACT elektrikli asansörler için tasarlanmıştır. EN 81-1 standartlarına uygundur. Simplex, dublex, triplex,... 8 asansöre kadar grup olarak çalışır. Paralel,

Detaylı

VISOCALL IP. Hasta El Seti.

VISOCALL IP. Hasta El Seti. VISOCALL IP. Hasta El Seti. Kullanım kılavuzu. HEALTH CARE www.schrack-seconet.com Hasta elseti telefon özellikleri. 1 Çağrı Tuşu 2 Hoparlör 3 Ekran TV Tuşu 4 5 Radyo Tuşu 6 Telefon Tuşu /+ Tuşu 7 8 9

Detaylı

Bileşenler Broşürü DX CONNEXION

Bileşenler Broşürü DX CONNEXION Yangın Güvenliği Bileşenler Broşürü DX CONNEXION Morley-IAS DXc Kontrol Panelleri DXc Kontrol Panelleri DXc1 Tek Döngülü Kontrol Paneli, 230Vac, 2 siren devresi Boyutlar 260 x 390 x 147mm (H x W x D) 714/001/111

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7 DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı DT8/CAT5

Detaylı

Yellowtec Headquarters Heinrich-Hertz-Str. 1-3, 40789 Monheim Germany www.yellowtec.com

Yellowtec Headquarters Heinrich-Hertz-Str. 1-3, 40789 Monheim Germany www.yellowtec.com 2015 Ürün Kataloğu Yellowtec Headquarters Heinrich-Hertz-Str. 1-3, 40789 Monheim Germany www.yellowtec.com Yellowtec USA 1551 Vaquero Glen Escondido, CA 92026 www.yellowtecusa.com www.facebook.com/yellowtec

Detaylı

ACS ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ

ACS ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ ACS ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ ACS DONANIM ÖZELLİKLERİ ACS elektrikli asansörler için tasarlanmıştır. EN 81-1 standartlarına uygundur. Simplex, dublex, triplex,... 8 asansöre kadar grup olarak çalışır. Full

Detaylı

JABRA PRO 935. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Kullanım Kılavuzu jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/ S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili sahiplerinin

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 İçindekiler Baz ünitesi Not * Birden fazla ahize içeren paketlerde, ek ahizeler, şarj cihazları ve güç adaptörleri bulunur. ** Bazı ülkelerde, hat adaptörünü hat kablosuna

Detaylı

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi.

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Verimli sensörlerle birlikte proses masraflarının optimizasyonu SC 1000 Kontrol ünitesi aynı anda sekiz sensör ile birlikte

Detaylı

Smartnet PRO-W Kullanım Kılavuzu

Smartnet PRO-W Kullanım Kılavuzu Sayfa 1 / 22 Kutu Đçeriği 1-) Smartnet PRO-W Kablosuz Adsl2+ 1Port Modem 2-) Güç adaptörü 3-) Sesli görüntülü interaktif kurulum CD si 4-) Türkçe Kulanım kitapçığı ve Garanti Belgesi 5-) Ayırıcı Splitter.

Detaylı

Genişletme modülleri EM-AUTOZERO. EASYLAB için otomatik sıfır noktası kalibrasyonu. 08/2012 DE/tr K

Genişletme modülleri EM-AUTOZERO. EASYLAB için otomatik sıfır noktası kalibrasyonu. 08/2012 DE/tr K .3 X X testregistrierung Genişletme modülleri EASYLAB için otomatik Sağlam, uzun vadeli hava debisi ölçümü ve az bakım gerektiren otomatik sıfır noktası kalibrasyonu sunan EASYLAB kontrolörlerine yönelik

Detaylı

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 580. Kablosuz ADSL Modem

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 580. Kablosuz ADSL Modem BİLGİ NOTU SpeedTouch 580 Kablosuz ADSL Modem SpeedTouch 580 Kablolu USB Kurulumu (MS Windows 98) 1. 2. SpeedTouch Kurulum CD sini taktıktan sonra lütfen bekleyiniz. SpeedTouch Kurulum Sihirbazı ekranı

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu Jabra Speak 810 Kullanım Kılavuzu 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S (GN Netcom A/S)'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar

Detaylı

JABRA SPEAK 510. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Kullanım Kılavuzu jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/ S'nin tescilli markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer tescilli markalar, sahiplerinin

Detaylı

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810 JABRA speak 810 Kullanım Kılavuzu jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili

Detaylı

İnsan Odaklı Aydınlatma (Human Centric Lighting) Quelle: Imageshack

İnsan Odaklı Aydınlatma (Human Centric Lighting) Quelle: Imageshack İnsan Odaklı Aydınlatma (Human Centric Lighting) Quelle: Imageshack İnsan Odaklı Aydınlatmada Pörtföyümüz Segmentler Premium Paket PI-LED Moduller Liner Flat Spot PI-LED Konvertör & Kontrol Üniteleri LMU

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

MODELLER D8210, D8220, D8520

MODELLER D8210, D8220, D8520 IR Dome IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER D8210, D8220, D8520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

CLASSE 300. Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ

CLASSE 300. Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ CLASSE 300 Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ CLASSE 300X13E iç ünite ile evler, her yerden ulaşılabilen bağlı evlere dönüşüyor. Nerede olursanız olun evinizle hep iletişim halinde olursunuz. Eliot (nesnelerin interneti)

Detaylı

Cisco için Jabra SPEAK 450

Cisco için Jabra SPEAK 450 Cisco için Jabra SPEAK 450 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ...2 CISCO İÇİN JABRA SPEAK 450'YE GENEL BAKIŞ...3 BAĞLANMA...5 CISCO İÇİN JABRA SPEAK 450'NİN KULLANIMI...7 DESTEK...8 TEKNİK ÖZELLİKLER...9

Detaylı

4 Portlu USB Şarj Cihazı, USB Type-C

4 Portlu USB Şarj Cihazı, USB Type-C 4 Portlu USB Şarj Cihazı, USB Type-C Kullanıcı Kılavuzu DA-10195 1.0 ÜRÜN TANITIMI Digitus 4 portlu USB Şarj Cihazı, USB Type-C tüm cihazlarınız için evrensel şarj istasyonudur. USB-C şarj portu (5-20V

Detaylı

3 YIL GARANTĠ YÜKSEK KALĠTE SERİ KUMANDA KUTUSU RPB

3 YIL GARANTĠ YÜKSEK KALĠTE SERİ KUMANDA KUTUSU RPB SERİ ÇÖZÜMLER Seri çözümler, orta ve büyük ölçekli tesisler için en iyi sistemlerdir. Bu aletle, kontrol ve kumanda cihazlarına valfların bağlantı maliyetlerinin azalmasını hatta neredeyse tamamen yok

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans 10.1 Dokunmatik dijital poster EP1032r-T ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar.

WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar. WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar. Akıllı zile basıldığında ev içerisindeki zil aksesuarı çalar ve bu sırada

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA E10 Serisi Kullanım

Detaylı

AIRTIES MESH NETWORK KURULUMU:

AIRTIES MESH NETWORK KURULUMU: AIRTIES MESH NETWORK KURULUMU: Eğer AirTies RT-210 veya birden fazla AP-300 e sahipsiniz yeni AP- 300 ünüzü Tekrarlayıcı modunda kullanarak AirTies Mesh Networks oluşturur ve kablosuz kapsama alanınızı

Detaylı

Enerji Yönetimi. Mevcut ve yeni binalar için.

Enerji Yönetimi. Mevcut ve yeni binalar için. Enerji Yönetimi Mevcut ve yeni binalar için www.inelstr.com Eenerji Yönetim BUS (kablolu çözüm) büyük yapılar ve binalar için (kablosuz çözüm) mevcut apartman, bina ve evler için gün / ay / yıl gün / ay

Detaylı

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.6372.UM.TR.D00REV24032011

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.6372.UM.TR.D00REV24032011 www.airties.com Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 444 0 239 7/24 destek hattı 444 0 239 Üç yıl garanti YM.WR.6372.UM.TR.D00REV24032011 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu 2 VoIP Portlu

Detaylı

AST-2008V ALARM CİHAZI KULLANIM KILAVUZU

AST-2008V ALARM CİHAZI KULLANIM KILAVUZU AST-2008V ALARM CİHAZI KULLANIM KILAVUZU Mavi ışıklı, LCD ekranlı 95 Kablosuz, 4 kablolu zonlu 6 grup telefon aramalı 10 saniye ses kayıtlı Uzaktan dinleme ve ayarlama fonksiyonu Detektörler için öğrenme

Detaylı

ANALOG SANTRALLAR IP HYBRID SANTRALLAR

ANALOG SANTRALLAR IP HYBRID SANTRALLAR Telefon Santralları ANALOG SANTRALLAR IP HYBRID SANTRALLAR Analog Telefon Santralları MT300S Telefon Santralı STAR1S STAR2S MT26S IP Tabanlı Telefon Santralları IP SANTRALLAR IP Tabanlı Telefon Santralları

Detaylı

Enerji Yönetimi. Mevcut ve yeni binalar için.

Enerji Yönetimi. Mevcut ve yeni binalar için. Enerji Yönetimi Mevcut ve yeni binalar için www.inelstr.com Eenerji Yönetim BUS (kablolu çözüm) büyük yapılar ve binalar için gün / ay / yıl gün / ay / yıl Wi-Fi Su Su Doğalgaz Doğalgaz Elektrik Elektrik

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek bir haberleşme

Detaylı

Spectro LED Bluetooth Hoparlör

Spectro LED Bluetooth Hoparlör Spectro LED Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33042 Önemli Güvenlik Talimatları Bu hoparlör, tüm açılarda gelecek su sıçramasından korunacak şekilde tasarlanmıştır. Tümünün suya girmesi, ürüne zarar

Detaylı

5. Bu alt butonlardan Kanal ve SSID isimli butona tıklayınız. B. AP-300 AYARLARI Bu bölümde 2 AP-300 ün Kanal ve SSID bölümü ile kablosuz ayarları LAN

5. Bu alt butonlardan Kanal ve SSID isimli butona tıklayınız. B. AP-300 AYARLARI Bu bölümde 2 AP-300 ün Kanal ve SSID bölümü ile kablosuz ayarları LAN AIRTIES MESH NETWORK KURULUMU AirTies WAR-140 ile (veya birden fazla AP-300 e sahipseniz) kapsamış olduğunuz kablosuz ağınızı genişletmek isterseniz bir adet AirTies AP-300 alıp yeni AP-300 ünüzü Tekrarlayıcı

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 15.11.2014 1 1. KULLANIM AMACI Personel takip sistemi kullanmak isteyen tüm işletmeler için geliştirilmiştir. WOLVOX İnsan Kaynakları programı

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME DAĞITIM ŞİRKETİ Kontrol Odası Yönetimi IP Altyapısı MV Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek

Detaylı

WAE Music uygulamasını indirin

WAE Music uygulamasını indirin TÜRKÇE 3 1. Açma/Kapama düğmesi 2. FM/Bluetooth modu 3. 4. 3+4. 5. Pil göstergesi 6. FM/Bluetooth göstergesi 7. USB Girişi 8. Giriş Hattı 9. Koruyucu kapak 10. ¼" montaj için vida deliği 11. Bilek askısı

Detaylı

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Dell Vostro 230 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. UYARI: Bilgisayarı kendiniz

Detaylı

USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002

USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002 USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002 LÜTFEN BU ÜRÜNÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE BU TALİMAT ELKİTABINI OKUYUN VE İLERİDE BAŞVURMAK İÇİN BU KİTAPÇIĞI SAKLAYIN. ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Bu cihazı

Detaylı

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1-

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1- -1- -2- Temel Fonksiyonlar-Özellikler 1. Ücretsiz çağrı atarak kapı ve bariyer kumanda edebilme (1 adet kuru kontak çıkış) 2. Tüm programlama işlemlerinin SMS ile yapılabilmesi ve SMS ile geri bildirim

Detaylı