T.C. DANIġTAY BAġKANLIĞI. Sayı :.. /.. / 2015 Konu : 2015 Yılı Manavgat Eğitim ve Dinlenme Tesisi Genelgesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. DANIġTAY BAġKANLIĞI. Sayı :.. /.. / 2015 Konu : 2015 Yılı Manavgat Eğitim ve Dinlenme Tesisi Genelgesi"

Transkript

1 T.C. DANIġTAY BAġKANLIĞI Sayı :.. /.. / 2015 Konu : 2015 Yılı Manavgat Eğitim ve Dinlenme Tesisi Genelgesi Bilindiği üzere; Antalya ili, Manavgat ilçesi, Çengerköy mevkiinde bulunan ve Orman Bakanlığı nın tarih ve 1791 sayılı kararıyla m² lik kısmı 49 yıl süreyle Danıştay Başkanlığı na tahsis edilen ormanlık alan, adı geçen Bakanlığın tarih ve 505 sayılı oluruna istinaden turizm amacıyla kullanılmaya başlanmış ve söz konusu tesislerin işletilmesini teminen Başkanlığımız ile Aska Gıda Tekstil Kuyumculuk Emlak İnş. Tur. Tic. San. A.Ş. arasında tarihinde kira sözleşmesi imzalanmıştır. Bu çerçevede, Danıştay Tatil Köyü Aska Costa Holiday Club Manavgat Eğitim ve Dinlenme Tesisinden 2015 yılında yararlanılmasına ilişkin usul ve esaslar aşağıda açıklanmıştır. 1- TESĠSTEN YARARLANMA KOġULLARI ve ÖNCELĠK 2015 yılında aşağıda belirlenen tatil dönemleri için 7 (yedi) ve 10 (on) günlük devreler halinde rezervasyon yapılacaktır. Bu dönemler dışında tesisten yaralanma süresi, rezervasyon yaptırılması kaydıyla, günlük veya istenilen sürede olabilecektir. Yararlanma sırasında öncelik; Sayın Daire Başkanları, Üyelerimiz, Savcılarımız, Tetkik Hâkimlerimiz, personelimiz ve emekli mensuplarımıza ait olup; yer kaldığı takdirde, Bölge İdare Mahkemelerinde görev yapan hâkimlerin başvuruları da değerlendirilecektir. Çalışmaya ara verme döneminde ise; nöbetçi kalan meslek mensupları, savcı, hâkim ve memurlara, tesisten yararlanma isteğinde bulunmaları halinde öncelik tanınacaktır. Yukarıda anılan mensuplarımızın refakatinde olmaları koşulu ile eşleri, çocukları, yer kaldığı takdirde ana-babaları, evli çocukları ile onların eşleri de tesisten yararlanabilecektir. Sayın Daire Başkanları, Üyelerimiz, Savcılarımız, Tetkik Hâkimlerimiz ve emekli mensuplarımıza, refakatindeki yakınları ile birlikte en fazla iki oda (normal veya süit oda olabilir) tahsis edilecektir. 2- TATĠL DÖNEMLERĠ Tatil dönemleri aşağıda belirtilen tarihler arasında 7 (yedi) ve 10 (on) günlük devreler halinde olmak üzere toplam 14 dönemden ibarettir. 7 ve 10 günden kısa süreli konaklama taleplerinin başvuru formunda açıkça bildirilmesi zorunludur.

2 Çalışmaya ara verme döneminde (5,6,7,8,9 ve 10. dönemler) tesis, yedişer günlük devreler halinde Danıştay çalışanlarına tahsis edilecek olup; emekli mensuplarımız ve yakınları ile Bölge İdare Mahkemelerinde görev yapan hâkimler, kural olarak yalnızca çalışmaya ara verme dönemi dışında (1,2,3,4,11,12,13 ve 14. dönemlerde) tesisten yararlanabilecektir. Ancak Danıştay kontenjanına ayrılan odalarda yer kaldığı takdirde, bu dönemlerde de emekli mensuplarımız ve Bölge İdare Mahkemelerinde görev yapan hâkimler tesisten yararlanabileceklerdir. DÖNEMLER: 1. Dönem: 10 Haziran 20 Haziran 2. Dönem: 20 Haziran 30 Haziran 3. Dönem: 30 Haziran 10 Temmuz 4. Dönem: 10 Temmuz 19 Temmuz (Ramazan Bayramı) 5. Dönem: 19 Temmuz 26 Temmuz 6. Dönem: 26 Temmuz 03 Ağustos 7. Dönem: 03 Ağustos 10 Ağustos 8. Dönem: 10 Ağustos 17 Ağustos 9. Dönem: 17 Ağustos 24 Ağustos 10. Dönem: 24 Ağustos 31 Ağustos 11. Dönem: 01 Eylül 10 Eylül 12. Dönem: 10 Eylül 20 Eylül 13. Dönem: 20 Eylül 30 Eylül (Kurban Bayramı) 14. Dönem: 01 Ekim 11 Ekim Bu dönemler dışında tesisten yaralanma süresi bakımından bir sınırlama bulunmayıp, günlük veya istenilen sürede rezervasyon yapılabilecektir. 3- YARARLANILACAK HĠZMETLER Konaklama, gün aşırı oda temizliği, çarşaf değişimi, Açık büfe olarak; kahvaltı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri ile yemek aralarında çay bahçesi, plaj büfe ve restoran bölümlerindeki ikramlar; yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, (Türk kahvesi ve sıkma meyve suları ekstralara dâhil olup, bu hizmetlerden diğer konuklara uygulanan fiyat üzerinden % 50 indirimli olarak yararlanılabilecektir.) Odalarda TV-Klima, Sauna, Türk hamamı, fitness center, yüzme havuzu, animasyon ve aqua park hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanacaklardır. Uygulama sırasında saunanın belirli süre kendilerine hizmet etmesini isteyen mensuplarımızdan tesisçe ücret talep edilebilecektir. Diskoya giriş ücretsizdir. Ancak disko içerisinde sunulan alkollü ve alkolsüz içecekler ile yiyecekler ücrete tâbidir. Tesis yönetimi tarafından düzenlenen özel gecelere katılımdan ücret alınabilecektir.

3 Tesiste bulunan kuaför, berber, SPA ve güzellik merkezi, su sporları, doktor, telefon/faks, odalarda mini bar (su ücrete dahildir) ve kiralık kasa hizmetlerinden; -bu hizmetler anılan şirketle yapılan sözleşme gereği ekstra harcamalar sayıldığından- diğer konuklara uygulanan fiyat üzerinden % 50 indirimli olarak yararlanılabilecektir. 4- ÖDENECEK ÜCRET Tesisten yararlanmak isteyen sayın mensuplarımız için dönemlere göre ayrı ayrı konaklama bedelleri belirlenmiştir. Buna göre, her şey dahil, Mayıs ve önceki aylar için Haziran Ayı için Temmuz ve Ağustos ayları için Eylül Ayı için Ekim Ayı için 75,00.- TL/KiĢi 75,00.- TL/KiĢi 100,00.- TL/KiĢi 85,00.- TL/KiĢi 75,00.- TL/KiĢi olarak belirlenmiştir. 0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir yaş arasındaki çocuklar için nüfus cüzdanı ibrazı halinde % 50 indirim uygulanacaktır. Ödemeler, nakit veya kredi kartıyla yapılabilecek olup; kredi kartına taksit imkânı bulunmamaktadır. Konaklama olmaksızın, Danıştay mensuplarını günlük ziyarete gelen yakınlarının tesisin imkânlarından yararlanabilmesi için; mensubun ödediği günlük ücretini ödemeleri gerekmektedir. Aksi halde ziyaretleri resepsiyon bölümü ile sınırlı kalacak, bu kısmın dışındaki alanlara alınmayacaklardır. 5- BAġVURU Başvuruların, Ek-1 de yer alan matbu forma uygun olarak düzenlenmesi ve Sosyal Tesisler Müdürlüğüne iletilmesi gerekmektedir. Anılan Müdürlükçe başvuruların değerlendirilmesi sonucu tesise katılmaları uygun görülenlere tesisten yararlanabilmeleri için Ek-2 de yer alan Katılma Belgesi verilecek (katılma belgesinin hazır olduğu ilgiliye telefonla bildirilecektir) ve rezervasyon yapılacaktır. İlgili ve refakatindekiler bu belge ile tesise gidecekler ve kalacakları süreye ilişkin kayıtlar yapıldıktan sonra tesis yönetimince oda anahtarları teslim edilecektir. Oda sayısının sınırlı olması nedeniyle tesisten yararlanmak üzere yapılacak başvurularda birden fazla oda isteminde bulunulmamasına özen gösterilmesi gerekmekte olup; zorunluluk hallerinde, ancak aynı döneme yönelik diğer talepler karşılandıktan sonra boş oda kalması durumunda değerlendirme yapılacaktır.

4 Tesisten, yukarıda belirtilen tatil dönemlerinden çalışmaya ara verme dönemine rastlayan 5,6,7,8,9 ve 10. dönemlerinde yararlanmak isteyenlerin başvuru formlarını en geç Cuma günü mesai bitimine kadar; diğer dönemlerde tesisten yararlanmak isteyenlerin ise, tesiste kalacakları tarihten en az 15 (onbeş) gün öncesine kadar Sosyal Tesisler Müdürlüğüne göndermeleri ve katılma belgelerini aynı Müdürlükten almaları gerekmektedir. Belirtilen tarihlerden sonra yapılacak baģvurular dikkate alınmayacaktır. 6- DÖNEMLERĠN BAġLANGIÇ VE BĠTĠMĠ Dönemlerde odalara kabul saat da öğle yemeği ile başlayacak, dönem bitiminde sabah kahvaltısıyla sona erecektir. Tüm dönemlerde odaların anahtarı, dönem bitiş günü en geç saat da resepsiyona teslim edilecek; aynı gün saat da oda yeni gelene teslim edilecektir. Tesisten yararlanacakların belirtilen bu saatlere titizlikle uymaları gerekmektedir. Dönem baģında saat a kadar gelmeyen, haber vermeyen ve ücretini yatırmayan konukların rezervasyonları iptal edilecektir. Dönem başlangıç günü sabah kahvaltısı ile bitiş günündeki öğle yemeği ayrıca ücrete tâbidir. 7- DĠĞER HUSUSLAR Mensuplar otelde kalış ücretinin tamamını ödemek zorundadır. Kendilerine tahsis edilen döneme mazeretsiz olarak katılmayan mensuplarımız adına takip eden çalışmaya ara verme dönemi için rezervasyon yapılmayacaktır. Zorunlu nedenler dışında tesise geç gelme veya tesisten erken ayrılma durumlarında, tahsis edilen döneme ilişkin ücretin tamamı tahsil edilecektir. Tüm mensuplarımıza, emeklilerimize ve Bölge İdare Mahkemeleri, İdare Mahkemeleri ve Vergi Mahkemeleri başkan ve üyelerine duyurulur. Ekler : Ek-1 : Başvuru Formu Ek-2 : Katılma Belgesi İletişim Bilgileri : Tel : Faks :

5 DANIġTAY BAġKANLIĞI SOSYAL TESĠSLER MÜDÜRLÜĞÜ MANAVGAT EĞĠTĠM VE DĠNLENME TESĠSLERĠ BAġVURU FORMU Ek-1 BaĢvuru sahibinin Adı Soyadı Görev Yeri ve Ünvanı İş Telefonu Ev Telefonu Cep Telefonu Konaklama süresi (Gün ve gece sayısı) Tercih edilen tatil dönemini öncelik sırasına göre belirtiniz. Dönem No Giriş Tarihi Çıkış Tarihi 1. Tercih: Tercih: Birlikte Kalacakların Adı Soyadı Yaşı Mensuba Yakınlığı Yukarıda yer alan talebim doğrultusunda Manavgat Eğitim ve Dinlenme Tesislerinden yaralanmam için gerekli işlemlerin yapılmasını dilerim.. / / Başvuru Sahibinin İmzası

6 Ek-2 DANIġTAY BAġKANLIĞI SOSYAL TESĠSLER MÜDÜRLÜĞÜ MANAVGAT EĞĠTĠM VE DĠNLENME TESĠSLERĠ KATILMA BELGESĠ Tahsis Yapılan Mensubun Adı Soyadı : Blok No : Oda No : Dönem No : Refakatindeki Yakınlarının Adı Soyadı Yaşı Bu belge ile belirtilen dönemin ilk günü saat dan itibaren tesise başvurulması gerekmektedir. Oda anahtarı, tesisten yararlanmak istenilen süreye ait katılma belgesi karşılığında verilecektir. İlk gün 19:00 a kadar tesise gidilmediği takdirde, katılma belgesi geçerliğini yitirecektir. Munise KABAKULAK Hâkim Genel Sekreter Yardımcısı * Bu belge, Sosyal Tesisler Müdürlüğü tarafından düzenlenecektir.

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR 1- Kamplar, 17 Mayıs 2016 tarihinde başlayıp 29 Eylül 2016 tarihinde bitecek şekilde 7 gece 8 gündüz olarak planlanmıştır. 2- Müracaatlar

Detaylı

TMO MENSUPLARI SOSYAL YARDIM SANDIĞI VAKFI

TMO MENSUPLARI SOSYAL YARDIM SANDIĞI VAKFI Sayı : Konu : Gümüldür Sosyal Tesisleri Duyurusu. Tarih :././2015 Sayın Üyemiz, Ailenizle birlikte hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz, kargaşa ve gürültüden uzak, huzur içinde, en iyi şekilde ağırlanacağınız,

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Kampa giriş işlemleri saat:12:00 da başlar

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Didim Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR 1- Kamplar, 22 Mayıs 2015 tarihinde başlayıp 27 Eylül 2015 tarihinde bitecek şekilde 7 gece 8 gündüz olarak planlanmıştır. 2- Müracaatlar

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Kampa giriş işlemleri saat:12:00 da başlar

Detaylı

SÖZLEŞME. 6. SENDİKA üyeleri, kalacakları otelde Sendika Üyelik Kartlarını ibraz edeceklerdir.

SÖZLEŞME. 6. SENDİKA üyeleri, kalacakları otelde Sendika Üyelik Kartlarını ibraz edeceklerdir. SÖZLEŞME TARAFLAR OTEL: Taksim Otelcilik A.Ş. (19 Mayıs Cd. Golden Plaza No:3 K:3 Şişli/İSTANBUL) SENDİKA: Petrol-İş Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (Altunizade Mh. Kuşbakışı Cd. No:23 Üsküdar/İSTANBUL)

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılmak isteyen personel yazımız ekinde gönderilen müracaat formunu doldurarak, doğrudan ilgili tesis veya tesisin bağlı bulunduğu İl

Detaylı

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018 2018 FACT SHEET 20 Nisan 2018 30 Ekim 2018 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi 11652 m² Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

OTEL GENEL BİLGİLERİ

OTEL GENEL BİLGİLERİ 2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel Adı Adresi : Aurum Moon Holiday Resort : Yeşilkent pk. 09270 Didim/Aydın Grup Telefon : 444 7603 Grup Web Adresi

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR 1- Kamplar, 16 Mayıs 2017 tarihinde başlayıp 27 Eylül 2017 tarihinde bitecek şekilde planlanmıştır. 2- Müracaatlar sadece bir kamp için ve

Detaylı

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE 2015 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2015 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz AKYARLAR

Detaylı

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR.

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. km, Antalya havaalanına 135 km mesafededir. Galaxy Beach Hotel, Akdeniz'in incisi

Detaylı

2013 YILI KAMP MÜRACAATLARI BAŞLADI

2013 YILI KAMP MÜRACAATLARI BAŞLADI 2013 YILI KAMP MÜRACAATLARI BAŞLADI Emniyet Genel Müdürlüğü Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği hükümlerine göre Kamplarda Uygulanacak Usul ve Esaslar ile Kamp Dönemleri ve Fiyat listeleri ile Genel

Detaylı

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI 2016 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2016 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz SENTIDO

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sayı Konu : B0İMİ0000014-2032 : Bakanlığımıza Bağlı Eğitim ve Dinlenme Tesislerinden (Kamplardan) Yararlanma GENELGE 2005/57 04.04.2005 Bakanlığımız,

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR 1- Kamplar, 18 Mayıs 2019 tarihinde başlayıp 11 Ekim 2019 tarihinde bitecek şekilde planlanmıştır. 2- Müracaatlar sadece bir kamp için ve

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

2017 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ

2017 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ 2017 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel adı Adresi : Aurum Signature : Bayraklıdede Mah. Kuşadası / Aydın Grup telefon : 444 7603 Grup web adresi Grup mail

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI KONAKLAMA KOŞULLARI UYGULAMA YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI KONAKLAMA KOŞULLARI UYGULAMA YÖNERGESİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2013-2014 ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI KONAKLAMA KOŞULLARI UYGULAMA YÖNERGESİ 2013-2014 etkinlik dönemi Türkiye Kupası 31 Ocak - 08 Şubat 2014 tarihleri arasında Antalya-Kemer

Detaylı

erzurum@barobirlik.org.tr

erzurum@barobirlik.org.tr Kime : Sn. TALAT GÖĞEBAKAN Firma : ERZURUM BAROSU Telefon : 0442 233 03 41 Faks : 0442 233 70 46 E-mail : erzurum@barobirlik.org.tr Konu : GRUP KONAKLAMA FİYAT TEKLİFİ Kimden : FATİH UÇAR / Satış ve Pazarlama

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

T E B L İ Ğ 2018/383. Tesisten Ayrılış Tarihi

T E B L İ Ğ 2018/383. Tesisten Ayrılış Tarihi TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O. Tarih : 16/04/2018 GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Konu : Ayvalık Eğitim ve Dinlenme İDARİ İŞLER BAŞKANLIĞI Tesisleri Müracaatları hakkında. (Lojistik Yönetimi Müdürlüğü) T E B L İ Ğ 2018/383

Detaylı

2019 YILI YAZ KAMP SEZONUNDA ENGELLİ BİREYİ OLAN PERSONEL VE AİLELERİNE AYRILAN KAMP KONTENJAN LİSTESİ

2019 YILI YAZ KAMP SEZONUNDA ENGELLİ BİREYİ OLAN PERSONEL VE AİLELERİNE AYRILAN KAMP KONTENJAN LİSTESİ 2019 YILI YAZ KAMP SEZONUNDA ENGELLİ BİREYİ OLAN PERSONEL VE AİLELERİNE AYRILAN KAMP KONTENJAN LİSTESİ TESİS ADI AYRILAN DÖNEM AYRILAN ODA SAYISI TOPLAM ODA SAYISI (Ayrılan Dönem X Ayrılan Oda Sayısı)

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club

Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club GENEL BİLGİLER Adres : Göynük - Antalya - Türkiye Telefon : +90 242 815 17 50 (Pbx) Faks : +90 242 815 17 60 Web : www.majesty.com.tr E-Mail : info.lamerart@majesty.com.tr

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 DE LUXE HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve Seti Kasa Oda Servisi / 01:00-07:00 saatleri arası oda servisi

Detaylı

Detaylı bilgi için: Gaia Spa & Fitness Centre +90 212 368 1148 veya istan-gaia-spa@hyatt.com.

Detaylı bilgi için: Gaia Spa & Fitness Centre +90 212 368 1148 veya istan-gaia-spa@hyatt.com. 1 Aylık Kurumsal Üyelik 1 Üye 700 TL 2 veya 3 Üye 600 TL 2 Aylık Kurumsal Üyelik 1 Üye 1000 TL 2 veya 3 Üye 900 TL 3 Aylık Kurumsal Üyelik 1 Üye 1.300 TL 2 veya 3 Üye 1.250 TL 6 Ay Kurumsal Üyelik 1 Üye

Detaylı

FACT SHEET - KONSEPT

FACT SHEET - KONSEPT FACT SHEET - KONSEPT GENEL BİLGİLER Kategori :3* Toplam Alan :3.000 m2 Plaj Uzunluğu :30 m. Kapasite :86 ODA Kat Sayısı :5 kat Kredi Kartı :Visa - Mastercard Hizmet dönemi :6 AY Konsept :Herşey Dahil Adres

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ FİYAT LİSTESİ TESİS ÜYELİK ÜCRETİ ( 1 Kişi - 1 Yıl ) OMÜ Öğrenci, Personel Eşi ve Çocukları : 25.00 OMÜ

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR 1- Kamplar, 01 Haziran 2018 tarihinde başlayıp 30 Eylül 2018 tarihinde bitecek şekilde planlanmıştır. 2- Müracaatlar sadece bir kamp için

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Otel Bilgisi Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Balıkesir, Edremit'te hizmet vermektedir. İstanbul'a 490, Bursa'ya 240, İzmir'e 210 kilometre mesafede yer almaktadır.

Detaylı

FACT SHEET SUMMER 2018

FACT SHEET SUMMER 2018 FACT SHEET SUMMER 2018 GENEL BAKIŞ Güneşin Gülümsediği Yer Kahya Resort Aqua & Spa, Alanya nın şirin beldesi Payallar da, 36.000 m² lik bir alan üzerinde kurulmuş olup, toplamda 447 oda ve 1200 yatak kapasitesine

Detaylı

2015 YAZ SEZONU OTEL GENEL BİLGİLERİ

2015 YAZ SEZONU OTEL GENEL BİLGİLERİ 2015 YAZ SEZONU 1 / 6 OTEL BİLGİ FORMU & HERŞEY DAHİL PLUS KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel Adı : Aurum Spa Beach Resort Hotel Adresi : Fevzi Paşa Mah Kumluk Cad oteller Mevkii no 10 Akbük/Didim-Aydın

Detaylı

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KONUKEVİ TURİZM VE SPOR EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KONUKEVİ TURİZM VE SPOR EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KONUKEVİ TURİZM VE SPOR EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ I.BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1- Bu yönerge, Konukevi Turizm ve Spor Eğitim

Detaylı

2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ

2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ 2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel adı Adresi : Aurum Club Marmara : Atatürk Mah. 3003 Cad. No:166/A Akbük/Didim-Aydın Grup telefon : 444 7603 Grup

Detaylı

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Binada 487 oda bulunmaktadır. Tesis şunları sunar: 480 çift yataklı oda ve 7 süit. Bu resort, sıcak güneşli tir aile tatili

Detaylı

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR KIŞ KONSEPTİ 2 0 1 8-2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / KIŞ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI SÜRMELİ OTEL ile CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi - 13:00 Cumartesi Patmos 16:00 21:00 Pazar Girit (Heraklion), Yunanistan 07:00

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

BEYAZ YILDIZ YEŞİL YILDIZ

BEYAZ YILDIZ YEŞİL YILDIZ ADRES : GÖYNÜK- KEMER-ANTALYA KATEGORİ : 5 STARS HOLIDAY VILLAGE (Licence nr.3188) ALAN : 42.700M2 ISO 9001:2008 Qua.Mng.System ISO 22000:2005 Food Saf.Mng.System TELEFON : +90 242 815 14 50 MAVİ BAYRAK

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

TEVFİK FİKRET OKULLARI 5 YAŞ 12 YAŞ(5.SINIF) ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KIŞ KAYAK KAMPI (Aileler ile katılım zorunludur.)

TEVFİK FİKRET OKULLARI 5 YAŞ 12 YAŞ(5.SINIF) ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KIŞ KAYAK KAMPI (Aileler ile katılım zorunludur.) TEVFİK FİKRET OKULLARI 5 YAŞ 12 YAŞ(5.SINIF) ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KIŞ KAYAK KAMPI (Aileler ile katılım zorunludur.) TFSK ile işbirliği yapılacak olan kış kayak kampımızın detayları aşağıdaki gibidir;

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE GENEL BİLGİ Oda Sayısı: 515 Yatak Kapasitesi: 1276 293 Standart Rooms (24 m 2 ) (6 oda Engelli Misafirler içindir) 79 Junior Suites (35 m 2 ) 24 Suites (42 m 2 ) 1 King Suite (170 m 2 ) 72 Gloria Family

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA!

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! 2017-2018 İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Spor... İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Sanat... İlkokul & Ortaokul Kış Okulu

Detaylı

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş.

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş. Otel Bilgisi Mukarnas Spa Resort İsmini bir bezeme deseni türünden alan ve mimarisine de bunu yansıtan Mukarnas Spa Resort, sizin için bir otelden daha fazlası... Mimarisini Selçuklu döneminden esinlenen,

Detaylı

5* MSC ARMONIA İtalya,Hırvatistan,Yunanistan,Türkiye / 9 Gece TÜRKÇE REHBERLİ

5* MSC ARMONIA İtalya,Hırvatistan,Yunanistan,Türkiye / 9 Gece TÜRKÇE REHBERLİ 5* MSC ARMONIA İtalya,Hırvatistan,Yunanistan,Türkiye / 9 Gece TÜRKÇE REHBERLİ GÜN LİMAN VARIŞ HAREKET 1.Gün İzmir,Türkiye --- 19:30 2.Gün Patmos,Yunanistan 08:00 18:00 3.Gün Pire,Atina,Yunanistan 07:00

Detaylı

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Katagori : 5 Yıldız Yapım Yılı : 2011 Mesafeler : Şehir merkezi 5km., İzmir 140km., Bodrum 80km. Adres : Altınkum Mah. İnonu Bulvarı

Detaylı

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km LABRANDA GÜLLÜK PRINCESS ADDRESS: Gulluk Mah. Camlik Cad. No: 15 48670 Milas / Mugla TURKEY Tel: +90 2525222911 E-mail: info.gulluk@labranda.com LABRANDA Kategori: konfor Resmi Kategori: **** TANITIM LABRANDA

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE GENEL BİLGİ Oda Sayısı: 515 Yatak Kapasitesi: 1276 293 Standart Rooms (24 m 2 ) (6 oda Engelli Misafirler içindir) 79 Junior Suites (35 m 2 ) 24 Suites (42 m 2 ) 1 King Suite (170 m 2 ) 72 Gloria Family

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI ÇEŞME KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar

Detaylı

SĠDE CROWN SUNSHINE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN SUNSHINE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN SUNSHINE 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Gündoğdu turizm merkezinde kurulan tesisimiz, Manavgat a 15 km, Antalya Havalimanı na 55 km ve Side Antik Kentine 12 km uzaklıktadır. 10.000 m2

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 10.12.2014 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ ve Bulgaristan da kayak kampları planlanmıştır. Bulgaristan'daki

Detaylı

Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club

Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club GENEL BİLGİLER Adres : Göynük - Antalya - Türkiye Telefon : +90 242 815 15 38 (Pbx) Faks : +90 242 815 15 37 Web : www.majesty.com.tr E-Mail : info.lamer@majesty.com.tr

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI SOSYAL TESİSLER İŞLETME YÖNERGESİ

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI SOSYAL TESİSLER İŞLETME YÖNERGESİ Başkanlık Makamı Onay Tarihi : 29.05.2015 Sayı : 230103 Başkanlık Makamı Onay Tarihi : 01.06.2015 Sayı : 230578 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI SOSYAL TESİSLER İŞLETME YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1)

Detaylı

LARA FAMILY CLUB

LARA FAMILY CLUB Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 15 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MERKEZ TEŞKİLATI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MERKEZ TEŞKİLATI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MERKEZ TEŞKİLATI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge, TBMM Genel

Detaylı

1.Erken Rezervasyon Kampanyası 31 Ocak 2017 E KADAR YAPILACAK REZERVASYONLAR %30 İNDİRİMİ UYGULANACAKTIR (indirim vergiler hariç)

1.Erken Rezervasyon Kampanyası 31 Ocak 2017 E KADAR YAPILACAK REZERVASYONLAR %30 İNDİRİMİ UYGULANACAKTIR (indirim vergiler hariç) 1.Erken Rezervasyon Kampanyası 31 Ocak 2017 E KADAR YAPILACAK REZERVASYONLAR %30 İNDİRİMİ UYGULANACAKTIR (indirim vergiler hariç) Celestyal Nefeli ile Yunan Adaları & Atina Gemi Turu IDYLLIC AEGEAN Kuşadası

Detaylı

f) Personel, Necmettin Erbakan Üniversitesinde görevli tüm akademik ve idari personeli ifade eder.

f) Personel, Necmettin Erbakan Üniversitesinde görevli tüm akademik ve idari personeli ifade eder. T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİS VE MİSAFİRHANE YÖNERGESİ I.BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ MADDE 1-Bu yönerge Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Tesis ve Misafirhanesinin yönetimi, yararlanma

Detaylı

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 HOTEL BİLGİLERİ İsim : SEASHELL RESORT & SPA Sınıf : 5 Açılış : 01.06.2013 Adres : Evren Mahallesi 23. Sokak No:3 Evrenseki Side

Detaylı

TATİL ALSANA DAN 4* VE 5* KERVANSARAY OTELLERİNDE 1 GECE KONAKLAMALI ULUDAĞ KAYAK TURU

TATİL ALSANA DAN 4* VE 5* KERVANSARAY OTELLERİNDE 1 GECE KONAKLAMALI ULUDAĞ KAYAK TURU TATİL ALSANA DAN 4* VE 5* KERVANSARAY OTELLERİNDE 1 GECE KONAKLAMALI ULUDAĞ KAYAK TURU TUR TARİHLERİ : 17 Aralık 2016 16 Nisan 2017 tarihleri arasında her hafta sonu hareket edecek turlarda geçerlidir.

Detaylı

SOMUNCU GRUP BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE

SOMUNCU GRUP BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE SOMUNCU GRUP BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge, Somuncu Gruba bağlı birimlerde staj yapacak

Detaylı

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2018 YILI YAZ DÖNEMİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ TALİMATI

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2018 YILI YAZ DÖNEMİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ TALİMATI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2018 YILI YAZ DÖNEMİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ TALİMATI Bakanlığımıza ait Eğitim ve Dinlenme Tesisleri 18 Haziran 2018 Pazartesi gününden itibaren kamp amaçlı olarak

Detaylı

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN SERENĠTY 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Serenity, Manavgat ın doğusuna 15 km, Antalya Havalimanına 55 km ve Antik kent Side merkezine 12 km uzaklıktadır. 18.000 m2 alana kurulmuş

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) Fax: (242) Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) Fax: (242) Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

SĠDE CROWN PALACE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN PALACE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN PALACE 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Palace, Evrenseki turizm merkezinin en güzel yerinde, Manavgat a 12 km, Antalya Havalimanına 55 km ve Side Antik kentine 12 km mesafededir.

Detaylı

HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU HALI SAHA 2 HALI SAHA 1 BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

TESIS BILGILERI VE KONSEPT Otel Adı

TESIS BILGILERI VE KONSEPT Otel Adı TESIS BILGILERI VE KONSEPT Otel Adı GRAND KAPTAN HOTEL Kategori 5 Yıldız (5*) Adres Tosmur Mevkii 07400 Alanya Telefon +90 242 514 01 01 Fax +90 242 514 00 92 Mail adresi sales@kaptanhotels.com Web adresi

Detaylı

DOĞU KARADENİZ & YAYLALAR & BATUM

DOĞU KARADENİZ & YAYLALAR & BATUM ( 27 AĞUSTOS 1 EYLÜL ) DOĞU KARADENİZ & YAYLALAR & BATUM DOĞU KARADENİZ GEZİLERİNDE Yurdumuzun eşsiz mozaiğinden değişik bir bölümü izleyeceksiniz. Bu bölgede size ilginç gelecek bir kültüre, apayrı insan

Detaylı

İzmir çıkışlı : *16,23,30 NİSAN; 07,14,21,28 MAYIS; 04,11,18,25 HAZİRAN; 10,17,24 EYLÜL; 01,08,15 EKİM 2017

İzmir çıkışlı : *16,23,30 NİSAN; 07,14,21,28 MAYIS; 04,11,18,25 HAZİRAN; 10,17,24 EYLÜL; 01,08,15 EKİM 2017 Erken Rezervasyon Kampanyası 31 Ocak 2017 E KADAR YAPILACAK REZERVASYONLARDA %20 (Nisan-Mayıs ) - %30 ( Haziran-Eylül-Ekim) İNDİRİM UYGULANACAKTIR (indirim vergiler hariç) Celestyal Nefeli ile Yunan Adaları

Detaylı

4-6 YAŞ 13:15-14:15 16:30-17:30 10:30-11:30 08:30-09: YAŞ 16:30-17: YAŞ 13:15-14: YAŞ 4-6 YAŞ 15:30-16:30 11:30-12:30 09:30-10:30

4-6 YAŞ 13:15-14:15 16:30-17:30 10:30-11:30 08:30-09: YAŞ 16:30-17: YAŞ 13:15-14: YAŞ 4-6 YAŞ 15:30-16:30 11:30-12:30 09:30-10:30 ERKEK ÇOCUK YÜZME ( 06-12 YAŞ ) KIZ ÇOCUK YÜZME ( 06-12 YAŞ ) YÜZME ERKEK YÜZME TUZLA KAFKALE SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında

Detaylı

17 Mart 2011 Perşembe

17 Mart 2011 Perşembe 1 17 Mart 2011 Perşembe 07:00 Sabiha Gökçen Havalimanı Dışhatlar Terminali prontomice kontuarında buluşma 09:05 Pegasus Havayolları PC212 sefer sayılı uçağı ile Kıbrıs a hareket 10:35 Ercan Havalimanı

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA!

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! 2016-2017 İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Spor... İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Sanat... İlkokul & Ortaokul Kış Okulu

Detaylı

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. PİLATES STEP-AEROBİK ERKEKK FITNESS BAYAN FITNESS HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. Salı 08:30-10:15

Detaylı

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. PİLATES STEP-AEROBİK ERKEKK FITNESS BAYAN FITNESS HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 10:30-12:15

Detaylı

Toplam oda Sayısı: 670 Toplam Yatak Sayısı: 2230

Toplam oda Sayısı: 670 Toplam Yatak Sayısı: 2230 2019 YAZ FACTSHEET Toplam oda Sayısı: 670 Toplam Yatak Sayısı: 2230 ODALAR KONUMU ALAN ÖZELLİKLER STANDART ODA Kara Manzaralı 26m2 470 adettir. (6 adet bedensel engelli konuklarımıza özel odalarımız mevcuttur)

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

METRO ETHERNET İNTERNET YENİ SATIŞ KAMPANYASI NA İLİŞKİN TAAHHÜTNAME TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. ve

METRO ETHERNET İNTERNET YENİ SATIŞ KAMPANYASI NA İLİŞKİN TAAHHÜTNAME TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. ve METRO ETHERNET İNTERNET YENİ SATIŞ KAMPANYASI NA İLİŞKİN TAAHHÜTNAME TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. ve METRO ETHERNET İNTERNET YENİ SATIŞ KAMPANYASI NA İLİŞKİN TAAHHÜTNAME Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu

Detaylı

Uygulamalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi. Sayın Yöneticimiz

Uygulamalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi. Sayın Yöneticimiz Uygulamalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi 10-14 Mart 2014 Sayın Yöneticimiz Derneğimiz, kurumlarımızın ihtiyaçlarına yönelik olmak üzere eğitim seminerlerine devam etmektedir Bu çerçevede kamu kurumlarında

Detaylı

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG ULUDAĞ ZONE Alkoçlar Zone Otel Uludağ 2.Gelişim Bölgesi Alkoçlar Zone Otel Bursa t. +90 224 285 22 88 f. +90 224 285 22 40 2013-2014 KIŞ E-KATALOG Alkoçlar Merkez Sıraselviler Caddesi No:17 Taksim, İstanbul

Detaylı

HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU STEP - AEROBİC PİLATES BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. tesi

Detaylı

: CARETTA RELAX OTEL

: CARETTA RELAX OTEL CARETTA RELA OTEL 2017 YAZ - OTEL TANITIM METNİ GENEL BİLGİLER Otel Adı : CARETTA RELA OTEL Kategori : 4 YILDIZLI OTEL Adres : Konaklı Mah. Nergiz Sok.No:1 07490 Alanya / ANTALYA Telefon : 00 90 242 565

Detaylı

OTEL TANITIM BİLGİLERİ YAZ SEZONU 2017

OTEL TANITIM BİLGİLERİ YAZ SEZONU 2017 TESİS ADI ADRES OTEL TANITIM BİLGİLERİ YAZ SEZONU 2017 TELEFON FAX : +90 242 777 00 01 KATEGORİ : 5 * AÇILIŞ : HAZİRAN - 2011 PANSİYON TİPİ WEB E-MAIL : SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA : EVREN MAHALLESİ

Detaylı

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında BAY FITNESS BAYAN FITNESS STEP AEROBİK PİLATES BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi

Detaylı

: SANCAK MAHALLESĠ 47.SOKAK 27.CADDE NO:1/1 GÜNDOĞDU MANAVGAT - ANTALYA / TURKEY

: SANCAK MAHALLESĠ 47.SOKAK 27.CADDE NO:1/1 GÜNDOĞDU MANAVGAT - ANTALYA / TURKEY HOTEL ADI : SĠDE CROWN SERENITY KATEGORĠ : 5 YILDIZ DE LUX OTEL (RESORT) ADRES : SANCAK MAHALLESĠ 47.SOKAK 27.CADDE NO:1/1 GÜNDOĞDU MANAVGAT - ANTALYA / TURKEY TELEFON : 0090-242 777 05 80 pbx FAX : 0090-242

Detaylı

SĠDE CROWN CHARM YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN CHARM YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN CHARM 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Charm tesisimiz 5 yıldızlı olup sayısız aktivitelerle çiftler ve aileler için mükemmel bir tatil imkanı sağlamaktadır. Manavgat şehir merkezine

Detaylı

YAZ 2017 KAPASİTE VE ODA BİLGİLERİ. : . : ADRES. : Okurcalar, Alanya, Antalya TELEFON

YAZ 2017 KAPASİTE VE ODA BİLGİLERİ. :   . : ADRES. : Okurcalar, Alanya, Antalya TELEFON YAZ 2017 WEB SİTESİ : www.orangecounty.com.tr E-MAIL : info@orangecounty.com.tr ADRES : Okurcalar, 07410 Alanya, Antalya TELEFON : +90 242 527 51 52 (pbx) FAX : +90 242 527 41 45 KATEGORİ : 5 Yıldız Resort

Detaylı