KOMPLE ASANSÖR SİSTEMLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KOMPLE ASANSÖR SİSTEMLERİ"

Transkript

1 - 1 - İÇİNDEKİLER SAYFA 1. İÇİNDEKİLER 1 2. GENEL 2 3. TEK PARÇA PİSTONLAR 3 4. EKLİ PİSTONLAR 5 5. TAŞIMA VE MONTAJ TALİMATI 6 6. EKLİ PİSTON BİRLEŞTİRME TALİMATI 9 7. PİSTON KEÇE TAKIMI DEĞİŞTİRME TALİMATI DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR VE BAKIM 18

2 GENEL 1.1. AMAÇ Bu dosyada tek parça ve ekli pistonlar ile ilgili tüm teknik bilgileri, taşıma ve montaj detaylarını, ekli piston birleştirme işlemini, dikkat edilmesi gereken noktaları ve pistonlarla ilgili bakım işlemlerini bulabilirsiniz KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ - GARANTİ ISO 9001 kalite güvence sistemi, müşterilerimizin isteklerini belirttikleri ve detay bilgilerin yazılı olduğu sipariş formu, direktif ve kanunlara uygun üretim KLEEMANN ürünlerinin yüksek kalitesini garanti eder. Üreticinin yanlış veya hatalı üretilmiş ürünler ile ilgili sorumluluğu teslimat ve ödeme şartlarında bellidir. Montaj, bakım veya nakliye sırasında oluşacak hasar ve arızalardan üretici sorumlu değildir. Bunların yanı sıra sipariş formunda belirtilen detayların firmamızın bilgisi ve onayı haricinde değiştirilmesi durumunda oluşacak sıkıntılardan üretici sorumlu değildir.(seyir, hız, kapasite) GÜVENLİK - ÖNEMLİ NOKTALAR Bu talimatlar montajı ve bakımı yapacak teknik elemanlar tarafından okunmalıdır. Bunun yanı sıra talimatlar ihtiyaç duyulacak bir anda kolay erişilebilmesi için yakın bir yerde bulundurulması faydalı olacaktır. Tüm montaj ve bakım işlemleri eğitilmiş ve talimatları okumuş teknik elemanlar tarafından yapılmalıdır. Tüm işlemeler sistem devre dışı olduğu zaman yapılmalıdır. Malzemeler teslim alındığı zaman kontrol edilmeli, hasarlı veya eksik malzeme hemen tespit edilmeli ve üreticiye hemen bildirilmelidir. Nakliye, montaj ve bakım sırasında güvenlik ve emniyet detaylarına çok dikkat edilmelidir.

3 TEK PARÇA PİSTONLAR Tek parça piston aşağıda belirtilen parçalardan oluşmaktadır: 1. CİVATA Μ30x50 2. RONDELA Φ EMNİYET LAMASI 4. PLASTİK KORUMA KILIFI 5. ALLEN VİDA Μ6x16 6. PİSTON KAFASI EMNİYET HALKASI EMNİYET SEGMANI 8. PİSTON KAFASI KEÇE BLOKU 8.1. TOZ KEÇESİ 8.2. YAĞ KEÇESİ 4 9. PİSTON KAFASI Ο-RING LERİ 10. KLAVUZ 11. PİSTON KAFASI KLAVUZ BLOKU PİSTON TEPESİ 13. PİSTON BORUSU SİLİNDİR YAĞ GİRİŞİ 15. SİLİNDİR BORUSU KONİK SÖNÜMLEYİCİ 17. PİSTON DİBİ ELASTİK KLAVUZ 18. ALTIGEN PİSTON MERKEZLEME PARÇASI ALLEN VİDA Μ30x PİSTON DİBİ 21. SİLİNDİR MERKEZLEME HALKASI (ŞEKİL 1)

4 (ŞEKİL 2) (ŞEKİL 3)

5 EKLİ PİSTONLAR Ekli piston tek parça pistonu oluşturan tüm parçalardan ve aşağıda belirtilen ek yeri ile ilgili parçalardan oluşmaktadır. Silindir ve piston iki parçalı olabileceği gibi üç parça da olabilmektedir. Ekleme işlemini geçekleştiren parçalar aşağıdaki gibidir: (ŞEKİL 4) 1. SİLİNDİR ÜST BORUSU 2. SİLİNDİR VİDALI BAĞLANTI YERİ - ÜST 3. SİLİNDİR VİDALI BAĞLANTI YERİ - ALT 4. SİLİNDİR ALT BORUSU 5. PİSTON EK BAĞLANTI YERİ ÜST/ALT 6. PİSTON BORUSU ÜST 7. PİSTON BORUSU ALT 8. PİSTONLAR ARASI BAĞLANTI VİDASI 9. SİLİNDİR EKLEME HALKASI 10. SİLİNDİRLER ARASI SIZDIRMAZLIK O-RING İ

6 TAŞIMA VE MONTAJ TALİMATI Tek parça (şekil 5) ve ekli piston (şekil 6 & 7) aşağıda görüldüğü gibi sevk edilmektedir : TEK PARÇA PİSTON (ŞEKİL 5) EKLİ PİSTON ÜST KISIM (ŞEKİL 6) EKLİ PİSTON ALT KISIM (ŞEKİL 7)

7 - 7 - Pistonlar halat ve vinç yardımıyla, halatları açık şekilde bağlayarak sevk edilmelidir (şekil 8). (ŞEKİL 8) Kuyu içine montaj için,pistonu silindirin üst kısmında bulunan 65 lik NPU kulaklardan asarak (şekil 9) pistonun tam dik olduğunu sağlayarak taşıyınız (ŞEKİL 9)

8 EKLİ PİSTON BİRLEŞTİRME TALİMATI Birleştirme sırasında pistonun ilerki zamanlarda çalışması esnasında oluşabilecek olumsuzlukları önlemek için montör çok dikkatli hareket etmeli ve işlem sırasını bire bir takip etmelidir. Aşağıda doğru birleştirme için işlem sırası açıklanmaktadır : Pistonun alt kısmını doğru bir şeklide kuyu içine yerleştirin, piston kelepçeleri ile sabitleyin ve dikkatli bir şekilde teraziye alın. Sarı plastik koruma kapağını çıkarın. (Νο.1) (şekil 10) (ŞEKİL 10) (ŞEKİL 11) ΚΑΤΩ ΤΜΗΜΑ ΕΜΒΟΛΟΥ DİKKAT : Siyah plastik koruma takozlarını yerinden çıkarmayın (Νο.2) Bu takozlar pistonun sislindir içinde sabit ve merkezde durmasını sağlamaktadır. (şekil 11). Gözle ek yerinde toz veya çapak kontrolü yapın varsa temizleyin.

9 - 9 - Üst pistonu şekilde görüldüğü gibi yandaki askı yerlerinden asın. Sarı plastik koruma kılıfını üzerindeki lamadan ayırarak çıkarın (şekil 1), sonra lamayı M30x50 vida yardımıyla(fazla sıkmadan) tekrar takın (şekil 12) ve alt kısma yaklaştırın. Asılı olan üst kısmın alt kısma tam dik olarak yaklaşmasına çok dikkat edin. (ŞEKİL 12) Üst kısmın alt plastik koruma kılıfını çıkarın (Νο.3)(şekil 13) DİKKAT: Siyah plastik koruma takozlarını yerinden çıkarmayın (Νο.4) Bu takozlar pistonun silindir içinde sabit ve merkezde durmasını sağlamaktadır. (ŞEKİL 14). (ŞEKİL 13) (ŞEKİL 14) 3 4

10 Silindir ekleme halkasını üzerindeki vidalar yardımı ile ek yerinin biraz üzerinde sabitleyin. Açıkta kalan pistona sıkma aparatını takın ve sıkın. (şekil 15) Ara bağlantı vidasını üst pistona en sona dayanmasına iki tur kalana kadar vidalayın. (Νο.5) (ŞEKİL 15) 5 Üst pistonu alt pistona 5mm kalıncaya kadar yavaşça yaklaştırın. Dikkatli bir şekilde ara bağlantı vidasını alt pistona vidalayın No: tur vidaladıktan sonra vida yüzeyine pistonla beraber gelen yapıştırıcıyı sürün (şekil 16). Yapıştırıcıyı vidanın dişlerine ve oklarla belirtilen yere sürün. Bu yapıştırıcı hem bağlantıyı sağlıyor hem de sızdırmazlığı sağlıyor. Sızdırmazlık ek yerinde büyük önem taşır. Çünkü sızdırmazlığı sağlayamazsak piston ek yeri silindirin içinde olduğu sürede yüksek basıncın etkisiyle içine yağ girecek ve ek yeri silindirin dışına çıktığı anda içindeki yağı dışarı çıkaracaktır. Bu şekilde yağı dışarı atma olayı bazen bizi yanıltarak piston yağ keçesinde yağ kaçağı olduğunu zannetmemize neden olur.

11 (ŞEKİL 16) İki pistonu sıkmaya sıkma aparatı yardımıyla devam edin. Son olarak, kuvvetlice, iki piston tam birleşecek şekilde sıkın. Bu sıkma işleminde el gücümüz yeterlidir, çekiç gibi başka yardımcı aletler kullanmayın. Sıkma aparatını sökün ve verilen zımpara kağıdı ile ek yerini tırnağınızla hissetmeyecek dereceye gelene kadar sadece yatay yönde zımparalayın. (şekil 17)

12 (ŞEKİL 17) Hiçbir şekilde zımparalama işlemini dik yönde uygulamayın. Dik olarak oluşacak ince çizgiler ileriki zamanlarda yağ kaçaklarına neden olacaktır. Ek yerindeki yüzeyin tamamen düzgün olduğuna kanaat getirdiğiniz zaman, oluşabilecek yapıştırıcı artıklarını ve tozları da temizleyin ve siyah plastik merkezleme takozlarını üst ve alt pistondan çıkarın Sızdırmazlık o-ringini dişi ek yerine yerleştirin (şekil 4) Üst silindiri alt silindire yapışacak şekilde yaklaştırın. Bağlantı halkasını tutan vidaları gevşetin ve halkayı dikkatli bir şekilde vidalamaya başlayın. Vidalama sırasında zorlanma ile karşılaşırsanız 1-2 tur gevşetin, her silindirin terazisini kontrol edin ve tekrar dikkatlice vidalamaya devam edin. En sona kadar vidalanması gerekir. Vidalama esnasında çekiç kullanmayın. El gücünüz vidalam için yeterli olacaktır.

13 PİSTON KEÇE TAKIMI DEĞİŞTİRME TALİMATI İlk olarak Allen Μ6x16 vidaları sökün ve emniyet halkasını çıkarın. (şekil 18 & 19) (ŞEKİL 18) (ŞEKİL 19)

14 Sonra büyük bir segman pensesi yardımıyla emniyet segmanını sökün. (Şekil 20). Dikkat: Şekil 19 da segmanın yerine dikkat edin. Tekrar geri takarken vida yerleri uyum sağlaması açısından aynı yere takmaya özen gösterin (ŞEKİL 20) Çektirme ve 19luk bir anahtar yardımıyla piston kafasını çıkarın. Piston kafası üzerinde toz keçesi,yağ keçesi ve o-ringler bulunmaktadır. (şekil 21 & 22). (ŞEKİL 21) 19

15 (ŞEKİL 22) Keçeleri değiştirin ve sistemi aynı işlem sırası ile tekrar geri toplayın. Κάνουμε την αλλαγή των στεγανοποιητικών που θέλουμε και επανασυναρμολογούμε με την ίδια σειρά το έμβολο. Bu işlem sırasında o-ringler zarar görebileceğinden her seferinde o-ringleri değiştirmeniz tavsiye edilir. (şekil 21 & 22). Klavuzları değiştirmek için yine çektirme yardımıyla klavuzların bulunduğu parçayı sökün ve klavuzları değiştirin. (şekil 23). (ŞEKİL 23)

16 Geri toplama işleminde hem klavuzların bulunduğu hem de keçelerin bulunduğu piston kafasını çektirme yerine oturtma aparatını kullanarak yerine takın. Ortadaki vidayı anahtarla sıktığınızda yan kollar piston kafasını eşit güçle içeriye doğru itecektir. (şekil 24 25) (ŞEKİL 24) (ŞEKİL 25) ΕΣΟΛΚΕΑΣ Eğer piston ufaksa ve geri yerine takma işleminde yukarı çıkıyorsa bir lama yardımıyla pistonu sabitleyin. (şekil 26)

17 (ŞEKİL 26)

18 GENEL TALİMATLAR DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR VE BAKIM Kuyu içinde piston herhangi bir nem temasından korunmalıdır. Piston parlak yüzeyi tozdan, kaynak çapağından, harçlardan, boyadan korunmalıdır. Eğer kuyu içinde bu tür bir işlem yapılması gerekiyorsa piston kapalı durmalıdır veya yüzeyi naylon veya benzeri bir şekilde korunmalıdır Belli sürelerde pistonun sürekli dışarıda duran kısmı yağlanmalıdır.(şekil 27) (ŞEKİL 27) Normal şartlarda piston yatık bekletilmemelidir. Mümkünse dik olarak bekletilmesi daha uygundur. Eğer piston uzun süre yatık olarak bekletildiyse montaj esnasında yağ keçesinin değiştirilmesinde fayda vardır. Çünkü keçenin aşağıya bakan kısmı pistonun ağırlığı ile az da olsa ezilmiştir. Pistonu, çevresinde ona zarar verebilme ihtimali olan tüm dış etkilerden korumak gerekir.

19 Her piston ile beraber 4litrelik bir bidon verilmektedir. Bu bidona, piston kafasına taktığımız tahliye hortumunu yerleştirin. Böylece burada toplanan yağın tahliyesini sağlamış olursunuz. Bidonda toplanan yağı bakıma gidilen her ay kontrol edin. o Aylık bidonda toplanan yağ 500ml geçmiyorsa sorun yoktur. o Aylık, bidonda toplanan yağ miktarı ml arasında ise yağ keçesinin değiştirilmesi gerektiğinin göstergesidir. (sayfa 13). o Eğer aylık bidonda toplanan yağ 2000ml üzerinde ise piston yağ keçesinin hemen değiştirilmesi gerekir. (ŞEKİL 28)

20 Piston havasını alma : Piston kafasındaki ufak hava alma vidasını 2-3 tur gevşettikten sonra motora belli aralıklarla (2-3 saniye) yol vermek süretiyle gevşettiğiniz vidadan yağ gelip gelmediğini kontrol edin. Eğer yağ gelmiyorsa işlemi yağ gelene kadar tekrarlayın. Sonra yağ basma işlemini el pompası ile devam edin. Gelen yağ kabarcıksız olana kadar işleme devam edin. Son olarak hava alma vidasını sıkın. (ŞEKİL 29)

KOMPLE ASANSÖR SİSTEMLERİ

KOMPLE ASANSÖR SİSTEMLERİ SAYFA- 1 - İÇİNDEKİLER SAYFA 1. GENEL 2 2. AĞIR TİP UCF- KARKASIN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. GENEL TALİMATLAR 17 5. ŞİRKET BİLGİLERİ son sayfa SAYFA- 2-1. GENEL 1.1. AMAÇ Bu dosyada Zu-210

Detaylı

Zu- 2 7 0 H A S İÇİNDEKİLER 1. GENEL 2 2. AĞIR TİP ZU-270 KARKASIN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. GENEL TALİMATLAR 16

Zu- 2 7 0 H A S İÇİNDEKİLER 1. GENEL 2 2. AĞIR TİP ZU-270 KARKASIN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. GENEL TALİMATLAR 16 KOMPLE ASANSÖR SİSTEMLERİ SAYFA - 1 - İÇİNDEKİLER SAYFA 1. GENEL 2 2. AĞIR TİP ZU-270 KARKASIN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. GENEL TALİMATLAR 16 5. ŞİRKET BİLGİLERİ son sayfa KOMPLE ASANSÖR

Detaylı

İÇİNDEKİLER SAYFA - 1 - SAYFA 1. GENEL 2. 2. Zu-210 KARKASLI HİDROLİK PAKETİN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ 21

İÇİNDEKİLER SAYFA - 1 - SAYFA 1. GENEL 2. 2. Zu-210 KARKASLI HİDROLİK PAKETİN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ 21 SAYFA - 1 - İÇİNDEKİLER SAYFA 1. GENEL 2 2. Zu-210 KARKASLI HİDROLİK PAKETİN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ 21 5. GENEL TALİMATLAR 25 6. ŞİRKET BİLGİLERİ son sayfa

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. İÇİNDEKİLER 1 2. GENEL 2 3. KABİN PAKTELEME ŞEKLİ 3 4. KABİN DETAYLARI 5 5. KABİN MONTAJ VE YERLEŞTİRME KLAVUZU 6

İÇİNDEKİLER 1. İÇİNDEKİLER 1 2. GENEL 2 3. KABİN PAKTELEME ŞEKLİ 3 4. KABİN DETAYLARI 5 5. KABİN MONTAJ VE YERLEŞTİRME KLAVUZU 6 SAYFΑ - 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. İÇİNDEKİLER 1 2. GENEL 2 3. KABİN PAKTELEME ŞEKLİ 3 4. KABİN DETAYLARI 5 5. KABİN MONTAJ VE YERLEŞTİRME KLAVUZU 6 6. MEMCO FOTOSEL MONTAJI 24 SAYFΑ - 2 1. GENEL 1.1. AMAÇ

Detaylı

İÇİNDEKİLER SAYFA - 1 SAYFA 1. GENEL 2 2. AĞIR TİP ZU-270 KARKASIN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. GENEL TALİMATLAR 17

İÇİNDEKİLER SAYFA - 1 SAYFA 1. GENEL 2 2. AĞIR TİP ZU-270 KARKASIN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. GENEL TALİMATLAR 17 SAYFA - 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. GENEL 2 2. AĞIR TİP ZU-270 KARKASIN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. GENEL TALİMATLAR 17 5. ŞİRKET BİLGİLERİ son sayfa SAYFA - 2 1. GENEL 1.1. AMAÇ Bu dosyada Zu-210

Detaylı

İÇİNDEKİLER SAYFA - 1 SAYFA 1. GENEL Zu-210/1:1 KARKASLI HİDROLİK PAKETİN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. GENEL TALİMATLAR 14

İÇİNDEKİLER SAYFA - 1 SAYFA 1. GENEL Zu-210/1:1 KARKASLI HİDROLİK PAKETİN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. GENEL TALİMATLAR 14 SAYFA - 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. GENEL 2 2. Zu-210/1:1 KARKASLI HİDROLİK PAKETİN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. GENEL TALİMATLAR 14 5. ŞİRKET BİLGİLERİ son sayfa SAYFA - 2 1. GENEL 1.1. AMAÇ

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları 2001 model, AKE motor kodlu A4 (B6) 2,5ltr. V6 TDI bir CT1015 WP1 ve CT1018K1 Audi modeline yönelik ayrıntılı kılavuz ContiTech, kayış değişiminde

Detaylı

İÇİNDEKİLER SAYFA - 1 - SAYFA 1. GENEL 2 3. NAKLİYE VE DEPOLAMA 5. 4. Zu-180 KARKASLI HİDROLİK PAKETİN GENEL ÖZELLİKLERİ 6 5.

İÇİNDEKİLER SAYFA - 1 - SAYFA 1. GENEL 2 3. NAKLİYE VE DEPOLAMA 5. 4. Zu-180 KARKASLI HİDROLİK PAKETİN GENEL ÖZELLİKLERİ 6 5. SAYFA - 1 - İÇİNDEKİLER SAYFA 1. GENEL 2 2. EMNİYET 3 3. NAKLİYE VE DEPOLAMA 5 4. Zu-180 KARKASLI HİDROLİK PAKETİN GENEL ÖZELLİKLERİ 6 5. MONTAJ KLAVUZU 7 6. GENEL TALİMATLAR 23 ŞİRKET BİLGİLERİ son sayfa

Detaylı

İÇİNDEKİLER SAYFA - 1 - SAYFA 1. GENEL 2 3. NAKLİYE VE DEPOLAMA 4 4. GENEL ÖZELLİKLER VE SİSTEMİN ANA PARÇALARI 5 5.

İÇİNDEKİLER SAYFA - 1 - SAYFA 1. GENEL 2 3. NAKLİYE VE DEPOLAMA 4 4. GENEL ÖZELLİKLER VE SİSTEMİN ANA PARÇALARI 5 5. SAYFA - 1 - İÇİNDEKİLER SAYFA 1. GENEL 2 2. EMNİYET 3 3. NAKLİYE VE DEPOLAMA 4 4. GENEL ÖZELLİKLER VE SİSTEMİN ANA PARÇALARI 5 5. MONTAJ TALİMATI 6 6. GENEL TALİMATLAR 23 SAYFA - 2-1. Genel 1.1 Kullanma

Detaylı

Bisiklet garajı Bikeport

Bisiklet garajı Bikeport Bisiklet garajı Bikeport Rüzgar ve kötü hava şartlarına karşı koruma. Bisiklet garajı Bikeport Bisikletinizi her defasında bodruma veya kilere taşımaktan bıktınız mı? Kendi kendinize monte edebileceğiniz

Detaylı

DM-SL (Turkish) Bayi El Kitabı. YOL MTB Trekking. City Touring/ Comfort Bike. Vites Kolu. RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700

DM-SL (Turkish) Bayi El Kitabı. YOL MTB Trekking. City Touring/ Comfort Bike. Vites Kolu. RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700 (Turkish) DM-SL0006-02 Bayi El Kitabı YOL MTB Trekking City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Vites Kolu RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700 İÇİNDEKİLER ÖNEMLİ UYARI... 3 GÜVENLİĞİ GARANTİ ETMEK İÇİN...

Detaylı

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA UNIVERSAL GAS VALVES HUPF/HUP Serisi GAZ BASINÇ REGÜLATÖRLERİ FİLTRELİ VEYA FİLTRESİZ UYGULAMA KULLANMA KILAVUZU Karışımlı, birleşik sistemler ve endüstriyel dağıtım sistemleri dahil tüm gaz yakıcılardaki

Detaylı

U Y A R I. Lütfen kullanmadan önce kılavuzu okuyunuz. Güle güle kullanınız.

U Y A R I. Lütfen kullanmadan önce kılavuzu okuyunuz. Güle güle kullanınız. U Y A R I Satın almış olduğunuz mangalın gövdesi çelik sac, ızgarası çelik dökümdür. Ürün üzerinde pas olması normal olup, ilk kullanımla beraber, ürün doğal olarak yağ ile kaplanacak ve paslanmaz özelliğe

Detaylı

TURBO GENEL TALIMATLAR

TURBO GENEL TALIMATLAR ADIM 1: TURBOYU DEĞIŞTIRMEDEN ÖNCE Arızanın gerçekten turboşarjdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını belirlemek için motor sisteminde ayrıntılı bir arıza teşhis kontrolü yapmak önemlidir. Güç yetersizliği,

Detaylı

HİDROLİK VALF. Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI

HİDROLİK VALF. Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI HİDROLİK VALF Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI AKON HIDROLIK tarafından üretilen ürünlerin size en iyi performansı sunması amacıyla valfinizi monte etmeden önce kılavuzun tamamını dikkatle

Detaylı

KLINGER contaları için montaj talimatları

KLINGER contaları için montaj talimatları KLINGER contaları için montaj talimatları 1. Conta ebatları 2. Muhafaza 3. Taşıma 4. Cıvatalar/ Somunlar/ Rondelalar 5. Conta montajı KLINGER Statik sızdırmazlıkta küresel lider KLINGER contaları için

Detaylı

KK01 / Rev: 00 / 20.06.2011 Sayfa 1 / 9

KK01 / Rev: 00 / 20.06.2011 Sayfa 1 / 9 NİP MAKİNA SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Adres : Cumhuriyet Mah. Çilek Sok. No:7/A Yakacık Kartal / İstanbul Tel :. 0216 3773420 Faks :. 0216 3773420 Web : http://www.nippompa.com E.posta : info@nippompa.com

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : ASTRON 7014 TM SIRT ATOMİZÖR SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : ASTRON 7014 TM SIRT ATOMİZÖR SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40-50114-2000113 Mamül adı : ASTRON 7014 TM SIRT ATOMİZÖR SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 2002709 İlaç deposu 14 lt. M 1 2 2002702 Süzgeç depo 1 3 2002013

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 65. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 65. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31330748 Sürüm 1.0 Parça No. 31330744 Park yardımı, pilot Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot- 31330748 - V1.0 Sayfa 1 / 65 Özel aletler 999 5919

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 89. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 89. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31470176 Sürüm 1.3 Parça No. 32207367, 31470821 Park yardımı, pilot Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot- 31470176 - V1.3 Sayfa 1 / 89 Özel aletler

Detaylı

ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU

ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU 1 GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Çalışmaya başlamadan önce bu el kitabını iyice okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz. 2. Bir egzersiz programına başlamadan önce sağlığınızı

Detaylı

Montaj kılavuzu. Anten uyarlama koniği. VEGAPULS 62 ve 68 için. Document ID: 31381

Montaj kılavuzu. Anten uyarlama koniği. VEGAPULS 62 ve 68 için. Document ID: 31381 Montaj kılavuzu Anten uyarlama koniği VEGAPULS 62 ve 68 için Document ID: 31381 İçindekiler İçindekiler 1 Kendi emniyetiniz için 1.1 Yetkili personel... 3 1.2 Amaca uygun kullanım... 3 1.3 Yanlış kullanma

Detaylı

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur.

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur. Decoser CTP Duvar ve Tavan Kaplama Levharı Montaj Detayları Decoser levhalar sadece sert duvar yüzeylerine kaplanmalıdır ( ahşap, alçı levhalar, ince sıva vs ). Duvar yüzeyleri temiz, düz, kuru ve düzgün

Detaylı

3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası

3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası HİDROLİK SİSTEM KURMAK VE ÇALIŞTIRMAK 3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası Basınç hattından gelen hidrolik akışkan, 3/2 yön kontrol valfine basılınca valften geçer. Silindiri

Detaylı

1. Aletler BOŞALTMA - DOLDURMA - HAVASINI ALMA : SOĞUTMA DEVRESI. ZORUNLU : Güvenlik ve temizlik talimatlarına uyunuz.

1. Aletler BOŞALTMA - DOLDURMA - HAVASINI ALMA : SOĞUTMA DEVRESI. ZORUNLU : Güvenlik ve temizlik talimatlarına uyunuz. BOŞALTMA - DOLDURMA - HAVASINI ALMA : SOĞUTMA DEVRESI ZORUNLU : Güvenlik ve temizlik talimatlarına uyunuz. DİKKAT : Soğutma sıvısının kontrol edilmesinin periyodu için aracın bakım planına bakınız. Soğutma

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları Ford Focus 2,0 ltr. için detaylı kılavuz. 16V Motor kodu EDDB, EDDC, EDDD ile. ContiTech, kayış değişiminde hataların nasıl önlenebilir olduğunu

Detaylı

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER I. TEKNİK ÖZELLİKLER...1 II. E22 KULLANILDIĞINDA...1 1. Montaj prosedürü... 1 2. Ayarlama prosedürü... 5 III. E23 KULLANILDIĞINDA...6 1. Montaj prosedürü...

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 68. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 68. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31330747 Sürüm 1.3 Parça No. 31399130, 31330743 Park yardımı, pilot Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot- 31330747 - V1.3 Sayfa 1 / 68 Özel aletler

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, arka. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Park yardımı, arka. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Talimat No 31339907 Sürüm 1.2 Parça No. 31339904, 9487267, 31359217 Park yardımı, arka Volvo Car Corporation Park yardımı, arka- 31339907 - V1.2 Sayfa 1 / 26 Donanım

Detaylı

Hazırlıklar: Aracı, motor bloğundaki motor kodu yardımıyla tanımlayın (Şekil 1). Aracın akü bağlantısını çıkarın.

Hazırlıklar: Aracı, motor bloğundaki motor kodu yardımıyla tanımlayın (Şekil 1). Aracın akü bağlantısını çıkarın. Technical Info www contitech de Triger kayışı değişimi montaj tavsiyeleri Renault Clio II 1,6 16V, motor kodu K4M 748 örneği Clio II 1,6 16V motoru - çeşitli motor hacimlerinde olmak üzere - Renault markasının

Detaylı

Emniyet. Kullanım kılavuzu Sönümlemesiz manyetik ventilin. sönümlemeli manyetik ventile dönüştürülmesi veya sönümleme

Emniyet. Kullanım kılavuzu Sönümlemesiz manyetik ventilin. sönümlemeli manyetik ventile dönüştürülmesi veya sönümleme 0 Elster GmbH Edition 0. Almanca metnin çevirisi D GB F NL I E DK S N P GR CZ PL RUS H www.docuthek.com Kullanım kılavuzu Sönümlemesiz manyetik ventilin sönümlemeli manyetik ventile dönüştürülmesi veya

Detaylı

HİDROLİK GÜÇ ÜNİTESİ Valf bloğu

HİDROLİK GÜÇ ÜNİTESİ Valf bloğu ΣΕΛΙ Α 4.1 - - 1-4. VALF BLOĞU 4.1 Genel Asansör kabinin istenilen hareketleri gerçekleştirmesi için gerekli tüm parçaları bulunduran yekpare bir bloktur. Kısaca : Pompanın normal çalışma basıncını çok

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40-50120-2000118 Mamül adı : ASTRON 7020 TM SIRT ATOMİZÖR SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40-50120-2000118 Mamül adı : ASTRON 7020 TM SIRT ATOMİZÖR SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40-50120-2000118 Mamül adı : ASTRON 7020 TM SIRT ATOMİZÖR SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 2002706 İlaç deposu 20 lt. TM 1 2 2002702

Detaylı

KLINGER contaları için montaj talimatları

KLINGER contaları için montaj talimatları KLINGER contaları için montaj talimatları 1. Conta ebatları 2. Muhafaza 3. Taşıma 4. Cıvatalar/ Somunlar/ Rondelalar 5. Conta montajı KLINGER Statik sızdırmazlıkta küresel lider KLINGER contaları için

Detaylı

Giriş. Basınçlı Şaft Akışölçeri. Akışölçer Servis Kitleri. Sökme. Kasnak Şaftı Sökümü

Giriş. Basınçlı Şaft Akışölçeri. Akışölçer Servis Kitleri. Sökme. Kasnak Şaftı Sökümü Akışölçer Servis Kitleri Giriş Şekile bakın. Bu talimat sayfasında basınçlı ya da vidalı şaftları kullanan akışölçerler için tamir prosedürleri bulunmaktadır. Uygun tamir prosedürüne başvurun: Basınçlı

Detaylı

RTR100HD HANDLE CONTROL PARTS

RTR100HD HANDLE CONTROL PARTS 1 HANDLE CONTROL PARTS 6 104 - BENZİNLİ ÇAPA MAKİNASI 101 Kavrama Kolu 102 Gaz Kolu 103 Civata M6X20 105 Gaz Kablosu 106 Emniyet Mandalı 112 Geri Vites Veya Debriyaj Mandalı 113 Pim 7X24 114 Pim 10X24

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları FXJA motor kodlu Fiesta V 2004 model (JH_JD_) 1,4 ltr 16 V bir Ford un dişli kayış seti CT881K2 / CT881WP1 için ayrıntılı kılavuz ContiTech, kayış

Detaylı

Emniyet. Kullanım kılavuzu Sönümlemesiz manyetik ventilin. sönümlemeli manyetik ventile dönüştürülmesi veya sönümleme

Emniyet. Kullanım kılavuzu Sönümlemesiz manyetik ventilin. sönümlemeli manyetik ventile dönüştürülmesi veya sönümleme 0 Elster GmbH Edition 0. Almanca metnin çevirisi D GB F NL I E DK S N P GR CZ PL RUS H www.docuthek.com Kullanım kılavuzu Sönümlemesiz manyetik ventilin sönümlemeli manyetik ventile dönüştürülmesi veya

Detaylı

Ø 16 BS250 03. Hidrokraft - Blok Silindir Ölçüleri 250 16/10/_ /03. Hidrolik Blok Silindir. 50 mm BS250 16 / 10 / / 03 / 40+STROK 11 R1/4" R1/4" R1/4"

Ø 16 BS250 03. Hidrokraft - Blok Silindir Ölçüleri 250 16/10/_ /03. Hidrolik Blok Silindir. 50 mm BS250 16 / 10 / / 03 / 40+STROK 11 R1/4 R1/4 R1/4 BS50 03 Hidrolik Blok Silindir Ø 16 Nominal Basınç Test Basıncı Max. Strok Standart Strok : 50 Bar : 400 Bar : 0 mm : 16 mm 50 mm Silindir tipi ve çalışma basıncı Piston Ø mm Mil Ø mm Strok mm Montaj şekli

Detaylı

Park yardımcısı, arka

Park yardımcısı, arka Installation instructions, accessories Talimat No 31373473 Sürüm 1.0 Parça No. 31373087 Park yardımcısı, arka Volvo Car Corporation Park yardımcısı, arka- 31373473 - V1.0 Sayfa 1 / 24 Özel aletler 999

Detaylı

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.0

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.0 Installation instructions, accessories Talimat No 31414353 Sürüm 1.0 Parça No. 31359329 Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V IMG-378302 Volvo Car Corporation Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V- 31414353 - V1.0

Detaylı

DARBESİZ DİNAMİK VANTUZ

DARBESİZ DİNAMİK VANTUZ su kadar güçlü DARBESİZ DİNAMİK VANTUZ İÇERİK 1. GENEL BİLGİLER 1.1 Verimli Kullanım için İpuçları 1.2 Nakliye ve Depolama için Talimatlar 2. MONTAJ KILAVUZU & DEVREYE ALMA TALİMATLARI 2.1 Montaj Yeri

Detaylı

MRL SÜSPANSİYON VE MAKİNA ŞASESİ KURULUM KILAVUZU

MRL SÜSPANSİYON VE MAKİNA ŞASESİ KURULUM KILAVUZU MRL SÜSPANSİYON VE MAKİNA ŞASESİ KURULUM KILAVUZU İçindekiler i. Giriş... 3 ii. Güvenlik Önlemleri ve Uyarılar... 3 iii. Sevkiyat ve Saklama Koşulları... 3 1. Süspansiyon Genel Ölçüler... 4 1.1. Parça

Detaylı

Yazan: Nicolas Siemsen

Yazan: Nicolas Siemsen Mercedes W123 Buji, Kalem Stil Değiştirme Sizin dizel her türlü hava koşulunda hızlı başlatmak için, ve başladıktan kısa sürede sorunsuz çalıştırmak için kızdırma bujileri çalışma tam bir set bağlıdır.

Detaylı

Ek kılavuz. Su Soğutma - MINITRAC 31. MINITRAC 31 radyometrik sensörleri için aktif su soğutma sistemi. Document ID: 48522

Ek kılavuz. Su Soğutma - MINITRAC 31. MINITRAC 31 radyometrik sensörleri için aktif su soğutma sistemi. Document ID: 48522 Ek kılavuz Su Soğutma - MINITRAC 31 MINITRAC 31 radyometrik sensörleri için aktif su soğutma sistemi Document ID: 48522 İçindekiler İçindekiler 1 Ürün tanımı 1.1 Yapısı... 3 2 Montaj 3 3.1 Yedek parçalar...

Detaylı

Duraflow Kullanım Kılavuzu

Duraflow Kullanım Kılavuzu Duraflow Kullanım Kılavuzu BLOVER KULLANIM KILAVUZU EL KİTABI Kerep Çubuk DURA MAKİNA OSB. 14 CAD. NO:7 / ÇORUM TEL : +90 364 254 92 22 1 İÇİNDEKİLER A. ÖNSÖZ..2 B. UYGULANAN DİREKTİF VE STANDARTLAR..3

Detaylı

D06F. Kurulum Kılavuzu. Basınç Düşürme Vanası

D06F. Kurulum Kılavuzu. Basınç Düşürme Vanası D06F Kurulum Kılavuzu Basınç Düşürme Vanası Güvenlik Kılavuzu: 1. Kurulum talimatlarına uyunuz. 2. Cihazı: Kullanım amacına uygun olarak İyi durumda iken Güvenliğe ve tehlike riskine ilişkin yapılması

Detaylı

Robert Bosch GmbH. Tenteli Kum Havuzu

Robert Bosch GmbH. Tenteli Kum Havuzu Tenteli Kum Havuzu Yüksek koruma faktörü Tenteli Kum Havuzu Çocuklarınız artık entegre tente sayesinde isterlerse yaz ortasında da kum havuzunda oynayabilecekler. 1 Giriş Çocuklar için bir klasiği yeniden

Detaylı

Ford Focus Ön Fren Rotors

Ford Focus Ön Fren Rotors 2005-2007 Ford Focus Ön Fren Rotors Değiştirilmesi arka kampana frenli 2005-2007 Ford Focus modellerinde rotorları değiştirilmesi. Yazan: David Hodson GİRİŞ Bu kılavuzda adımlar biraz daha farklı frenler

Detaylı

Montaj kılavuzu. Dekorasyon paneli BYCQ140D7W1 BYCQ140D7W1W

Montaj kılavuzu. Dekorasyon paneli BYCQ140D7W1 BYCQ140D7W1W Montaj kılavuzu Dekorasyon paneli BYCQ40D7W BYCQ40D7WW 4 9 8 7 4 6 4 4 4 4 6 4 4+6 a g a c e f d g g h 6 mm 6 4 8 7 9 4 6 BYCQ40D7W Dekorasyon paneli BYCQ40D7WW Montaj kılavuzu İngilizce metin asıl talimattır.

Detaylı

Samsung Galaxy Tab Wi-Fi Anakartının

Samsung Galaxy Tab Wi-Fi Anakartının Samsung Galaxy Tab 4 8.0 Wi-Fi Anakartının Değiştirilmesi Bu kılavuzda, anakartın yerini alacağız; Cihazın ana işleyen bileşeni. Çoğu teknik sorun arızalı bir anakarttan kaynaklanabilir; Bu yüzden basitçe

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Özet... 2. Çalışma özellikleri... 2. Ayar diyagramı... 3. Boyutlar... 4. Montaj talimatı... 5. Deneme-kontrol talimatı...

İÇİNDEKİLER. Özet... 2. Çalışma özellikleri... 2. Ayar diyagramı... 3. Boyutlar... 4. Montaj talimatı... 5. Deneme-kontrol talimatı... Sayfa 1 / 7 İÇİNDEKİLER Özet... 2 Çalışma özellikleri... 2 Ayar diyagramı... 3 Boyutlar... 4 Montaj talimatı... 5 Deneme-kontrol talimatı... 5 Ç Sayfa 2 / 7 Giriş Kopma valfi hidrolik hortumun kopması-delinmesi

Detaylı

iphone 4S 'hücresel antene değiştirin. Yazan: Walter Galan

iphone 4S 'hücresel antene değiştirin. Yazan: Walter Galan iphone 4S Hücresel Anten Değişimi iphone 4S 'hücresel antene değiştirin. Yazan: Walter Galan GİRİŞ Normalde hoparlör kasasına yapıştırılmış hücresel antene değiştirmek için bu kılavuzu kullanın. ARAÇLAR:

Detaylı

C-TEK CNC FREZE MERKEZİ KULLANMA KLAVUZU

C-TEK CNC FREZE MERKEZİ KULLANMA KLAVUZU C-TEK CNC FREZE MERKEZİ KULLANMA KLAVUZU MODEL : KM-80D KM-100D KM-150D KM-200D KM 2085 KM-2585 İMALATÇI FİRMA: C-TEK TECHNOLOGY CORPORATION No. 23-2, LUNG HSING LANE, SEC.2, FENG HSING RD., TANTZU, TAICHUNG,

Detaylı

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Talimat No 31414355 Sürüm 1.0 Parça No. 31359329 elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design IMG-378205 Volvo Car Corporation elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design-

Detaylı

Montaj Kılavuzu. Logamax plus. Kaskad Ünitesi GB162-65/80/100. Uygulayıcı için. Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR

Montaj Kılavuzu. Logamax plus. Kaskad Ünitesi GB162-65/80/100. Uygulayıcı için. Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR Montaj Kılavuzu Kaskad Ünitesi 7214 6000-000.1TD Logamax plus GB162-65/80/100 Uygulayıcı için Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR Ürüne Genel Bakış Ürüne Genel Bakış 9 1 7 A2 5 A1

Detaylı

Açıklama Kullanıldığı Araçlar Motor No. Fiyat Avantajı %24

Açıklama Kullanıldığı Araçlar Motor No. Fiyat Avantajı %24 CONTA TAKIMI MOTOR PİSTONU 06X, 06S D2066LF %24 D2066LF, 26S, 37S, 38S, 39S D2066LF41/42 MOTOR CONTA KİTİ %27 MOTOR PİSTONU DMR120 MOTOR PİSTONU DMR120 SİLİNDİR KAFASI CONTASI R07, R08, P21, P22 D2066LOH07/08

Detaylı

Periyodik Bakım ve Yağlama Tablosu

Periyodik Bakım ve Yağlama Tablosu 1inci 500-750 kmler / 30 45 gün, 2nci 5000km sonra Rölanti Hızı / CO% Vana Manivela Boşluğu Motor Yağı (Bajaj DTS-i 10000 Yağ)* Yağ Filtresi (Bajaj DTS-i 10000 Yağ)* Motor Yağı Filtresi (Bajaj DTS-i 10000

Detaylı

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları 1 BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ POMPANIZIN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA

Detaylı

REMAK REDÜKTÖR MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

REMAK REDÜKTÖR MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. REMAK REDÜKTÖR MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. REMAK REDÜKTÖR MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kemalpaşa Org. San. Böl. Kuyucak Mevkii No:211 Kemalpaşa-İZMİR Tel : 0090-232- 479 68 48 Faks : 0090-232- 479 68 49 www.remakreduktor.com.tr

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları Fiat 500 1,2 ltr. için detaylı kılavuz. Motor kodu 169 A4.000 ContiTech, kayış değişiminde hataların nasıl önlenebilir olduğunu gösterir. Dişli kayışının

Detaylı

CETOP RP 53P-43P PNÖMATİK SİLİNDİRLER PNS SERİSİ Ø125 - Ø320

CETOP RP 53P-43P PNÖMATİK SİLİNDİRLER PNS SERİSİ Ø125 - Ø320 CETOP RP 53P-43P PNÖMATİK SİLİNDİRLER PNS SERİSİ Ø125 - Ø320 PNS GENEL BİLGİ PNS SERİSİ CETOP RP 53P - 125-320 ALÜMİNYUM BORULU YASTIKLAMALI SİLİNDİR Eloksal kaplaması sayesinde maksimum keçe performansı.

Detaylı

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu.

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu. HARİCİ SİREN Kullanım Kılavuzu www.eds.com.tr 1 Giriş Harici Sirenler, harici ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmış, tüm güvenlik sistemlerine uyumlu, her türlü hava şartlarına ve darbeye dayanıklı

Detaylı

Sıkma sırasında oluşan gerilmeden öngerilme kuvvetini hesaplarız. Boru içindeki basınç işletme basıncıdır. Buradan işletme kuvvetini buluruz.

Sıkma sırasında oluşan gerilmeden öngerilme kuvvetini hesaplarız. Boru içindeki basınç işletme basıncıdır. Buradan işletme kuvvetini buluruz. Ø50 Şekilde gösterilen boru bağlantısında flanşlar birbirine 6 adet M0 luk öngerilme cıvatası ile bağlanmıştır. Cıvatalar 0.9 kalitesinde olup, gövde çapı 7,mm dir. Cıvatalar gövdelerindeki akma mukavemetinin

Detaylı

su kadar güçlü DEMONTAJ PARÇALARI * Tüm hakları Özkan Makina'da saklıdır. Kopyalamanız durumda yasal yollara başvurulucaktır.

su kadar güçlü DEMONTAJ PARÇALARI * Tüm hakları Özkan Makina'da saklıdır. Kopyalamanız durumda yasal yollara başvurulucaktır. su kadar güçlü DEMONTAJ PARÇALARI İÇERİK 1. GENEL BİLGİLER 1.1 Verimli Kullanım için İpuçları 1.2 Nakliye ve Depolama için Talimatlar 2. MONTAJ KILAVUZU & DEVREYE ALMA TALİMATLARI 2.1 Montaj Yeri 2.2 Montaj

Detaylı

Installationsanvisning J Köksfläkt DIPQ10/DIPQ13 Frihängande fläktar Driftsätt: Frånluft/återcirkulation

Installationsanvisning J Köksfläkt DIPQ10/DIPQ13 Frihängande fläktar Driftsätt: Frånluft/återcirkulation Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

İpuçları, test ve onarım bilgileri: Kampanalı frenler

İpuçları, test ve onarım bilgileri: Kampanalı frenler İpuçları, test ve onarım bilgileri: Kampanalı frenler 15. Fren kampanası montajı Tekerlek poyrasının temizlenmiş, parlak, metalik yüzeyine yağlayıcı, macun veya boya sürmeyin. Fren kampanasını takın. Fren

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları Fiat Doblò Kasten/Kombi (263) 1.6 D Multijet için detaylı kılavuz. ContiTech, kayış değişiminde hataların nasıl önlenebilir olduğunu gösterir. Bu

Detaylı

HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI

HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI MODEL RTM 0125 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ KOVANI 2. ÇALIŞTIRMA TETİĞİ 3. HAVA GİRİŞİ 4. BASINÇ AYARLAYICI 5. SAĞ SOL BUTONU TEKNİK VERİLER Hız Maks.

Detaylı

PSI Link-Seal Modüler Sızdırmazlık Contası

PSI Link-Seal Modüler Sızdırmazlık Contası Genel bilgi Teknik veri Montaj prosedürü PSI Link-Seal Modüler Sızdırmazlık Contası www.adamuhendislik.net Boru Hattı Aksamları Link-Seal Modüler Sızdırmazlık Contası Genel Bilgi Uygulama yeri Özellikleri

Detaylı

Promassive Ahşap Mutfak Tezgahını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Montaja başlamadan önce bu kılavuzu mutlaka okuyunuz.

Promassive Ahşap Mutfak Tezgahını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Montaja başlamadan önce bu kılavuzu mutlaka okuyunuz. Promassive Ahşap Mutfak Tezgahını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Montaja başlamadan önce bu kılavuzu mutlaka okuyunuz. Tezgahı depolama Tezgahı teslim aldığınızda ilk önce nakliye sırasında zarar

Detaylı

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.0

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.0 Installation instructions, accessories Talimat No 31373630 Sürüm 1.0 Parça No. 31359397 Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V IMG-380479 Volvo Car Corporation Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V- 31373630 - V1.0

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları Ford Focus C-Max 1,6 ltr. Ti motor kodu HXDA,SIDA için ayrıntılı kılavuz Dişli kayışının değiştirilmesinde çoğunlukla ciddi sonuçları olan hatalar

Detaylı

Technical Info. Triger kayışı değişimi montaj tavsiyeleri

Technical Info. Triger kayışı değişimi montaj tavsiyeleri Technical Info www contitech de Triger kayışı değişimi montaj tavsiyeleri VW Scirocco, Golf V, Golf VI, Golf Plus ve Jetta III modellerindeki 2,0 l Common Rail motor tipi için ayrıntılı montaj bilgileri

Detaylı

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Talimat No 31399504 Sürüm 1.0 Parça No. 31269367, 31408215 elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design IMG-378205 Volvo Car Corporation elektrikli motor ısıtıcı, 230

Detaylı

Soğutma suyu doldurulması. Soğutma suyu doldurma koşulları. Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışma UYARI!

Soğutma suyu doldurulması. Soğutma suyu doldurma koşulları. Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışma UYARI! Soğutma suyu doldurma koşulları Soğutma suyu doldurma koşulları Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışma UYARI! Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışırken koruyucu ekipman kullanın. Soğutma suyu ciltte

Detaylı

GRUP-EX ALT XX-YY ALTERNATOR - KULLANICI KILAVUZU -

GRUP-EX ALT XX-YY ALTERNATOR - KULLANICI KILAVUZU - GRUP-EX ALT XX-YY ALTERNATOR - KULLANICI KILAVUZU - Bu kılavuz GRUP ASM tarafından üretilen ALT-XX-YY Alternator hakkında güvenliğiniz için gerekli bilgileri ve kullanım talimatlarını içerir. 1. Genel

Detaylı

Robert Bosch GmbH. Gol!-Duvarı. Tam isabet! Gol!-Duvarı Kale duvarına gol atma artık sadece spor stüdyolarında değil, evinizin bahçesinde de mümkün.

Robert Bosch GmbH. Gol!-Duvarı. Tam isabet! Gol!-Duvarı Kale duvarına gol atma artık sadece spor stüdyolarında değil, evinizin bahçesinde de mümkün. Gol!-Duvarı Tam isabet! Gol!-Duvarı Kale duvarına gol atma artık sadece spor stüdyolarında değil, evinizin bahçesinde de mümkün. 1 Giriş Kale duvarı futbol meraklıları için bir klasiktir. Size; kayın ağacı

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22S TARAL HONDA GX 160 EL TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22S TARAL HONDA GX 160 EL TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3601500 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3601369 Saplama M8x100 6 2 0103021 Yaylı rondela M8 8 3 0102010 Somun 6Kö.B. M8 6 4 0109156 Anahtar 10/13/17 açıkağız

Detaylı

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Doç.Dr.İrfan AY-Arş.Gör.T.Kerem DEMİRCİOĞLU CIVATA-SOMUN ve RONDELALAR

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Doç.Dr.İrfan AY-Arş.Gör.T.Kerem DEMİRCİOĞLU CIVATA-SOMUN ve RONDELALAR CIVATA-SOMUN ve RONDELALAR CIVATALAR Cıvatalar: Özel baş biçimine sahip silindirik gövde üzerine belli boylarda diş açılmış bağlantı elemanlarına cıvata denir. Cıvataların diş açılmış kısımları üçgen vida

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Talaş Nem Ölçüm Cihazı PCE-WT1N

Kullanım Kılavuzu Talaş Nem Ölçüm Cihazı PCE-WT1N PCE Teknik Cihazları Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Küçükçekmece / İstanbul Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr.pce-instruments.com/turkish

Detaylı

DEPOLAMA VE SEVKİYAT TALİMATLARI

DEPOLAMA VE SEVKİYAT TALİMATLARI - 1 - DEPOLAMA VE SEVKİYAT TALİMATLARI *Cihazlar taşınma esnasında kesinlikle sürüklenmemeli ve takla attırılmamalıdır *Kamyon ve taşıma araçları üzerine dengeli bir şekilde koyulmalıdır. Aksi taktir de

Detaylı

Teknik bilgi broşürü Aquanova Su filtreleri

Teknik bilgi broşürü Aquanova Su filtreleri Teknik bilgi broşürü Aquanova Su filtreleri Şartname: Oventrop Aquanova su filtreleri konut tesisatında içme suyu kalitesini güvence altına almaya hizmet eder. Bunlar, değiştirilebilir filtre elemanı olan

Detaylı

HP Pavilion dv6000 Isı Emici Değiştirme. HP Pavilion dv6000 ısı alıcıyı takın. Yazan: Ben Hirsch. ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.

HP Pavilion dv6000 Isı Emici Değiştirme. HP Pavilion dv6000 ısı alıcıyı takın. Yazan: Ben Hirsch. ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit. HP Pavilion dv6000 Isı Emici Değiştirme HP Pavilion dv6000 ısı alıcıyı takın. Yazan: Ben Hirsch ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 15 GİRİŞ HP Pavilion dv6000 ısı alıcıyı takın. ARAÇLAR: Phillips

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40-50014-2000093 Mamül adı : ATOMIC 6314 TPG SIRT ATOMİZÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40-50014-2000093 Mamül adı : ATOMIC 6314 TPG SIRT ATOMİZÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET MAMÜL LİSTESİ Grup : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40-50014-2000093 Mamül adı : ATOMIC 6314 TPG SIRT ATOMİZÖRÜ ADI - STANDART ADET 1 2002602 İlaç deposu atomic 14 lt. 1 2 2002614 Depo süzgeci 1 3 2002627 Conta

Detaylı

Montaj ve Bakım Kılavuzu

Montaj ve Bakım Kılavuzu 6302 0489 06/97 TR Montaj ve Bakım Kılavuzu SU 160 300 serisi Boylerler Lütfen saklayınız İçindekiler 1 Genel..................................................... 3 2 Boyutlar ve Bağlantılar.......................................

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : ATOMIC 6314 TP SIRT ATOMİZÖRÜ SIRA NO

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : ATOMIC 6314 TP SIRT ATOMİZÖRÜ SIRA NO Grup : DEPO GRUBU Mamül kodu : 50014-2000090 Mamül adı : ATOMIC 6314 TP SIRT ATOMİZÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 2002678 İlaç deposu 14 lt. MP 1 2 2002614 Depo süzgeci 1 3 2002627

Detaylı

DOZAJ POMPASI TÜRKÇE KURULUM VE BAKIM KILAVUZU

DOZAJ POMPASI TÜRKÇE KURULUM VE BAKIM KILAVUZU DOZAJ POMPASI TÜRKÇE KURULUM VE BAKIM KILAVUZU POMPALAR ME1 Uyarı Lütfen aşağıdaki talimatları dikkatlice okuyunuz. Bu talimatlar, cihazın kurulumuna ve bakımına dair ipuçları ve önemli bilgiler içermektedir.

Detaylı

Genel onarım ve test ipuçları. WABCO cihazlarının emniyetli bir şekilde onarımı ve test edilmesi

Genel onarım ve test ipuçları. WABCO cihazlarının emniyetli bir şekilde onarımı ve test edilmesi Genel onarım ve test ipuçları WABCO cihazlarının emniyetli bir şekilde onarımı ve test edilmesi Genel onarım ve test ipuçları WABCO cihazlarının emniyetli bir şekilde onarımı ve test edilmesi 2. Basım

Detaylı

Montaj Talimatnamesi. MONDIAL RX3i EVO. UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Montaj Talimatnamesi. MONDIAL RX3i EVO. UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü Montaj Talimatnamesi MONDIAL RX3i EVO UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü TSB No : MNT 16/06 Tarih: 22.12.26 İlgili Marka(lar) : MONDIAL İlgili Model(ler): RX3İ Evo Konu : RX3İ

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞASİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : ATOMIX 5414 SIRT ATOMİZÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET PARÇA KODU

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞASİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : ATOMIX 5414 SIRT ATOMİZÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET PARÇA KODU Grup : ŞASİ GRUBU Mamül kodu : 40-50014-2000123 Mamül adı : ATOMIX 5414 SIRT ATOMİZÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 2001601 Şasi gövde 1 2 2004622 Titreşim takozu - uzun 2 3 2001620

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Kuvvet Test Standı PCE-MTS500

KULLANIM KILAVUZU Kuvvet Test Standı PCE-MTS500 KULLANIM KILAVUZU Kuvvet Test Standı PCE-MTS500 İçindekiler 1 Fonksiyon... 3 2 Yapı... 3 3 Kuvvet Ölçer Kurulumu... 4 4 Özellikler... 4 5 Uyarı... 4 6 İşlem... 5 7 Bakım... 5 8 Paket Listesi... 5 2 1 Fonksiyon

Detaylı

SERVĐS BÜLTENĐ BĐLGĐ C

SERVĐS BÜLTENĐ BĐLGĐ C SERVĐS BÜLTENĐ BĐLGĐ C Eylül 2010 MODEL: SERĐSĐ TRAKTÖRLER KONU: ÖZEL TAKIMLAR AÇIKLAMA: Servis işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla üretilen ve kullanılması gerekli olan özel takımlar ekli listede verilmiştir.

Detaylı

RTR075 RTR075-RTR075HD RTR075HD

RTR075 RTR075-RTR075HD RTR075HD RTR075 RTR075-36 RTR075 - BENZİNLİ ÇAPA MAKİNASI Kod No Parça İsmi Fiyat $ B101 Yağ Tıpası B102 Yağ Keçesi B103 Tıpa B104 Dişli Kutusu B105 Dişli Kutsu Contası B106 Dişli Kutusu Kapağı B107 Dişli Kutusu

Detaylı

Teknik Bülten. Şirket İçi Gizli TB Hav (tiftik) Önleme Modifikasyonu Bacalı Kurutucular

Teknik Bülten. Şirket İçi Gizli TB Hav (tiftik) Önleme Modifikasyonu Bacalı Kurutucular Hav (tiftik) Önleme Modifikasyonu Bacalı Kurutucular Etkilenen ürünler: Aksiyon Bacalı Kurutucular Modifikasyon Tambur ve arka paneli 2015 versiyonuna uygun hale getiriniz. Platform: Tüm 5Kg, 6Kg, 7Kg,

Detaylı

Naturel Kauçuk Sızdırmazlık Elemanları İml. San. İÇİNDEKİLER

Naturel Kauçuk Sızdırmazlık Elemanları İml. San. İÇİNDEKİLER Sızdırmazlık Elemanları İml. San. İÇİNDEKİLER PUTZMEISTER... 2 SERMAC... 5 CİFA... 6 SCHWİNG... 8 REICH... 10 WEITZİNGER... 12 ELBA DRUETTA... 13 BETON GRUBU... 14 MİKSER... 15 VOLVO... 18 ATLAS... 19

Detaylı

Spoyler, bagaj kapağı

Spoyler, bagaj kapağı Talimat No Sürüm Parça No. 31265296 1.3 39820264, 39820262, 39820260, 39814567, 39802132, 39802130, 39802128, 39802126, 39802122, 39802120, 39802118, 39802116, 39802114, 39802112, 39802108, 39802106, 39802104,

Detaylı

Ön Hazne/Arka Hazne (Standart tip)

Ön Hazne/Arka Hazne (Standart tip) (Turkish) DM-HB0001-05 Bayi El Kitabı Ön Hazne/Arka Hazne (Standart tip) YOL HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800 Trekking HB-T670 FH-T670 HB-T610

Detaylı

PİS SU DALGIÇ POMPALARI GENEL KULLANIM KILAVUZU

PİS SU DALGIÇ POMPALARI GENEL KULLANIM KILAVUZU PİS SU DALGIÇ POMPALARI GENEL KULLANIM KILAVUZU ÖNSÖZ Atık Su Pompaları ürün programımızdaki pompaların tamamında motor ile pompa arasındaki sızdırmazlık iki adet mekanik salmastra ve bir adet sızdırmazlık

Detaylı