TOKAT MİLLİ PİYANGO İHYA BALAK FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TOKAT MİLLİ PİYANGO İHYA BALAK FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ"

Transkript

1 TOKAT MİLLİ PİYANGO İHYA BALAK FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON KURALLARI A- PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI * Hafta içi sabah saat 06:30 ; hafta sonu 07:30 saatlerinde kalkılır. *Hafta içi 06:30 07:00 saatleri arasında ; hafta sonu 07:30-08:00 saatleri arasında öğrenciler kişisel temizliğini yapar, dolaplarını düzenler,yatağını toplar, nevresimlerini düzenli olarak katlar,oda içerisinde açıkta malzeme bırakmadan odasından çıkar. *Hafta içi 07:00 07:30 saatleri arasında ; hafta sonu 08:00-08:30 saatleri arasında kahvaltı yapılır. *Derslerin olduğu günler pansiyon öğrenciler için 07:45 te kapatılır ve derslerin bitim saatinde (15:00 da) açılır. *Öğle yemeği 12:00 13:00 saatleri arasında yenir.hafta sonu 12:30-13:30 saatleri arasında yenir. *Öğle yemeği arasında ve okul çıkışları sonrası okul-pansiyon bahçe duvarlarının dışına izinsiz çıkılmaz. *Öğrenciler dersler bittikten sonra çarşıya çıkmak için nöbetçi öğretmenden izin almak zorundadır. En geç saat 18:30 da pansiyona dönmüş olmaları gerekir.( Ancak veli nezaretinde, son sınıf öğrencilerinin dershane etütleri olduğu zamanlarda ve deneme sınavları için nöbetçi öğretmenin bilgisi dâhilinde izin süresi uzatılabilir.) *Akşam yemeği saatleri arasında yenir. * saatleri arasında öğrenciler yemek sonrası kişisel temizliklerini yapar etüt için hazırlanırlar. *Saat da öğrenciler akşam yoklaması için etüt günleri etüt odalarında diğer günler yatakhanelerinde yada nöbetçi öğretmenin belirteceği yerlerde bulunur.yoklamalara ve etütlere katılmak zorunlu olup ( raporlu öğrenciler raporlu olduklarını nöbetçi öğretmene bildirir)etüt saatleri periyodik olarak 19:00-19:45;20:00-20:45;21:00-21:45 ve isteğe bağlı olarakta 22:45 e kadar sürer.bu saatten sonraki çalışmalar için nöbetçi öğretmenden izin alarak başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde ders çalışmaya devam edebilir. *Tüm öğrenciler için yat saati 23:00 dır.nöbetçi öğretmenden izinli olanlar izin süreleri sonunda yatarlar. *Cumartesi, Pazar günleri ve tatile denk gelen günler; öğrenciler ihtiyaçlarını karşılamak, spor vb. faaliyetlerde bulunmak için sabah 08:00 deki kahvaltıdan sonra 08:30 12:00 saatleri ve 13:00 18:30 saatleri arasında izinli sayılır.bu izinler nöbetçi belletici öğretmenin bilgisi dahilinde kullandırılır. *Öğrenciler katılmaları uygun görülen sosyal ve kültürel faaliyetler için okul idaresinden izin alırlar.

2 B-GENEL DİSİPLİN VE AHLAK KURALLARI Öğrenciler; *Arkadaşlarını rahatsız edecek davranışlar içerisinde bulunmazlar. *Pansiyona ait eşya ve mefruşatın yerini değiştirmemelidir. *Pansiyon içinde laubali hareketlerde bulunmamalı ve yatakhaneler dışında pijama ile dolaşmamalıdır. *Temizliğe dikkat etmeli,kullanım alanlarını temiz bırakmalı ve her gün yatağını düzeltmelidir. *Yatakhane bölümlerine yiyecek ve içecek çıkartmamalıdır. *Günlük zaman çizelgesinde öngörülen hususlara uymalıdır. *Duvarlara çivi çakmamalı ve kesinlikle resim, afiş, çizelge vb. asmamalıdır. *Bahçe içerisindeki çim,çiçek ve ağaçlar itina ile korunmalıdır. *Öğrenciler kendi kimlik ve kişiliğine zarar verecek ; örf,adet ve ananelerimize ters düşecek davranışlar içerinde olmamalıdır. *Pansiyona gelirken ve pansiyondan ayrılırken gerekli görüldüğünde bavul, çanta gibi eşyalarını yetkililere kontrol ettirmelidir. *Yatakhanelerde elektrikli tıraş makinesi, radyo teyp,saç kurutma makinesi,su ısıtıcısı vb. gibi cihazları kullanmamalıdır. *Başkasının eşyasını izinsiz kullanmamalıdır. *Dolaplarını, yatakhane dolap yerleşim planı ve kullanma talimatına uygun kullanmalıdır. *Pansiyondan izinsiz ayrılmamalıdır. *Kirli çamaşırlar bir file-poşet içerisinde dolabının kirli bölümünde bulundurmalıdır. *Yatakhane içerisinde ayakkabı ile dolaşılmamalıdır. *Her öğrenci yatağını düzeltmeli,battaniyesini ve yastığını nizami bir şekilde bırakmalı ayrıca dolapta bulunan eşyaları yerli yerinde olmalıdır. *Kişisel eşyalar mutlak suretle dolaplarda ve yerli yerinde bulundurulmalıdır. *Pansiyona izinsiz olarak ziyaretçi getirilmemeli, ziyaretçilerle ziyaretçi salonlarında görüşülmelidir. *Yatakhane ve etüt odalarında ayakkabı,çanta,valiz vb.malzemeleri bulundurmamalıdır. Ayakkabılar ayakkabı dolaplarına valiz ve çantalar valiz odalarına konmalıdır.

3 C-PANSİYON İÇİN KILIK KIYAFET *Öğrenciler kılık kıyafet konusunda gündüz dersleri olduğu sürelerde okulunun belirleyeceği kıyafet usulüne uyar. *Öğrenciler okul sonrası zamanlarda okulumuz misyonuna ve Türk kültürüne uyan kılık ve kıyafetle bulunur. *Öğrenciler akşam yatış zamanından sabah kalkış zamanına kadar eşofman takımları ile bulunur. Yatakhane de eşofman ya da pijama kullanmak zaruridir. Yatakhane bölümleri dışında (Yemekhane, etüt salonları, hobi odaları, v.b.) pijama ile dolaşılmaz. D-GENEL TEMİZLİK KURALLARI 1- LAVABO, TUVALET VE DUŞLARIN KULLANIMI *Pansiyonumuzda her zaman sıcak suyumuz mevcut olmakla birlikte; *Öğrenciler okul derslerinin olduğu zamanlar,etüt saatlerinin olduğu zamanlar ve yat saatinin başladığı saatten kalkış saatine kadar geçen zamanlar hariç genel olarak banyolarını yapabilir. *Zaruret hallerinde nöbetçi öğretmenden izin almak kaydı ile duş alınabilir. *Duş kabinleri çıkışta temiz olarak bırakılır.duş aparatlarıyla oynanmaz. *Duş alanları ve lavabolarda özel eşya bırakılmamalıdır.(sabun, şampuan, havlu, lif vb.) *Tuvalet adabına ve temizliğine özen gösterilir.tuvaletler mutlak suretle temizlendikten sonra terk edilir. *Suyun kullanıldığı tüm alanlarda israftan kaçınarak açık su bırakılmamalıdır. 2-ÇAMAŞIRHANENİN KULLANIMI -Kirli çamaşırlar çamaşırhanede bulunan çamaşır makinelerinde öğrenciler tarafından çamaşır makinesi kullanım kurallarına uygun olarak yıkanır. -Kirli çamaşırlar file içerisinde yıkanmalıdır. -Kirlilerde renk ayrımına dikkat edilmelidir.(renkliler ayrı, beyazlar ayrı şeklinde) -Makinenin programı bittikten sonra kapatma düğmesinden kapatılarak kapak açılmalı ve yıkanan çamaşırlar alınmalıdır. -Yıkanan çamaşırlar çamaşır kurutma iplerine asılarak kurutulmalıdır. -Kurumuş çamaşırlar mutlak suretle iplerden alınmalıdır. -Çamaşır makinesinin kurulu olduğu alanlarda fazladan çamaşır, deterjan vb.malzeme bırakılmamalıdır. *Yapılacak işlemlerin kendi sağlığınız ve faydanıza olduğunu bilerek malzemelerin dikkatli kutlanılmasına özen gösterilmesi gerekir.

4 D-ÖĞRENCİLERİN ETÜT SAATLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ *Etütlerde öğrencilerin tümünün mutlak suretle ders araç ve gereçleriyle etüt salonunda bulunmaları gerekir. *Öğrenciler etütlere pansiyon kılık kıyafetine uygun olarak katılmak zorundadır. *Etütlerde telefon,mp3,müzik çalar vb.cihazlar getirmemeli, telefon görüşmelerinde aileler mutlak suretle etüt sonrası zamanı değerlendirmelidir.buna uymayan öğrencilerin cihazları nöbetçi öğretmen tarafından alınarak idareye teslim edilir. *Derslik içerisine yiyecek ve içecek kesinlikle getirilmemeli. *Etüt saatleri aşağıdaki gibi düzenlenmiş olup hasta ve izinli öğrenciler hariç tüm öğrenciler etütlere katılmak zorundadır.etütler aşağıdaki tabloya göre takip edilir. DİNLENME ve ETÜT HAZIRLIK 18:30-19:00 I.AKŞAM ETÜDÜ 19:00-19:45 CUMA ve CUMARTESİ AKŞAMLARI 1.YOKLAMA 19:00 DİNLENME 19:45-20:00 ETÜT GÜNLERİ PAZAR- PAZARTESİ-SALI-ÇARŞAMBA- II. AKŞAM ETÜDÜ 20:00-20:45 PERŞEMBE ve CUMA AKŞAMLARIDIR DİNLENME 20:45-21:00 III. AKŞAM ETÜDÜ 21:00-21:45 DİNLENME 21:45-22:00 IV. AKŞAM ETÜDÜ (İSTEĞE BAĞLI) 22:00-22:45 SALI GÜNLERİ KIZLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ ERKEKLER II.ETÜT KISALTILARAK 20:30-22:30 ARASI HALI SAHA YADA KAPALI SPOR SALONU ÖĞRETMEN NEZARETİNDE KULLANILABİLİR. CUMA ve CUMARTESİ AKŞAMLARI 2.YOKLAMA 23:00 *Son etütten sonra ders çalışmak isteyecek olanlar nöbetçi belletici öğretmenin bilgisi dahilinde yatan öğrencileri rahatsız etmeden nöbetçi öğretmenlerin yönlendireceği salonlarda ders çalışabilir. *Etüt olmadığı zamanlar da akşam yemeği sonrası TV seyredilebilir veya serbest çalışılır. *Etüt sonrası 22:00-22:45 arası tv.seyredilebilir,yurt içi aktiviteler değerlendirilebilir. *Milli maçlar etüt saatine denk gelirse nöbetçi öğretmen nezaretinde maçın izlenmesine izin verilebilir. * Salı günleri Erkekler,Çarşamba günleri kızlar 2.etüt saati 30 dk.tutularak 20:30 dan 22:30 a kadar sosyal etkinlik saati olarak değerlendirilir.sosyal etkilik saatini değerlendirmek isteyen öğrenciler yapacakları faaliyeti ve kimlerin katılacağını nöbetçi öğretmene bildirmek zorundadır.sosyal etkinlik saatleri okul idaresinin ve nöbetçi öğretmenin bilgisi dahilinde içinde bulunulan hafta için uygulanmayabilir.

5 E-EVCİ İZİNLER VE HAFTA SONU EVCİ ÇIKMA İŞLEMLERİ *Öğrenciler evci çıkabilmeleri için velilerden her eğitim öğretim yılı başında EVCİ DİLEKÇE Sİ alınır. Velinin herhangi bir adres değişikliğinde bu dilekçeyi yeniden vermesi zorunludur. *Evci çıkmak isteyen öğrenciler Perşembe akşamları ( tatil olan günlerden bir önceki akşam) evci listelerini doldurmak zorundadır. *Öğrenciler ancak evci dilekçesi doğrultusunda evci çıkabilir. *Evci izni Cuma akşam ders bitiminde başlar Pazar akşamı etüt başlangıcından önce (saat 18:30 da )sona erer. Bu zaman diliminde öğrenciler izinlerini belirtilen adreslerde velilerinin yanında geçirir. Pazartesi sabah dönmek isteyen öğrenci Velisinin izni ve idarenin bilgilendirilmesi kaydı ile Pazartesi en geç saat 07:45 da pansiyonda olmak üzere iznini kullanabilir. *Evci izinlerinden erken dönmek durumunda kalan öğrenci; mutlak suretle nöbetçi belletici öğretmeni bilgilendirir. *Öğrenciler Evci izin formunu doldurmamış ve evci çıkmak zarureti oluşmuş ise velisinin nezaretinde nöbetçi öğretmene dilekçe bırakarak evci çıkabilir. *Herhangi bir nedenden dolayı evci çıkılan günlerde bir değişim olursa öğrenci velisi telefonla nöbetçi öğretmene bilgi vermek ve dönüşte de dilekçesini göndermek zorundadır.aksi durumda öğrenciye kayıp kaçak muamelesi yapılır. F-ÖĞRENCİ ODA YERLEŞİMLERİ *Yatakhanelerde her oda 3 öğrenciye zaruret halinde 4 öğrenciye tahsis edilir. *Öğrenciler yatakhanelerin her türlü düzen ve temizliğinden sorumludur. *Odalara öğrenciler seçilirken; 1.Sınıf kategorileri dikkate alınır 2.Pansiyondan kaydı silinen öğrencilerin yerleri odalar bazında uygun olan diğer öğrenciler arasından doldurulur. 3.Yeni kayıt yaptıran öğrenciler için oda belirlemesi kayıt esnasındaki veli görüşleri dikkate alınarak yapılır. 4.İdare uyumsuzluk gördüğü öğrenci yerlerini değiştirebilir. 5.Her eğitim öğretim yılı başında odalarda kalan öğrenci listeleri yenilenir. *Etüt odaları 12.sınıflar ayrı etüt odalarında olmak üzere diğer sınıflar karışık bir düzende dağıtılır.

6 G-YURTTA GÖREVLİ NÖBETÇİ ÖĞRETMEN GÖREV VE SORUMLULUKLARI Nöbetçi Öğretmen-Belletici Öğretmen Belletici listeleri aylık periyotlar halinde hazırlanarak her ay belleticilere imza karşılığı tebliğ edilir. Zorunlu hallerde ( Rapor,okuluyla alakalı bir faaliyet,görevlendirmeler,sevk) nöbet değişimi ilgili kişinin yazılı müracaatıyla okul idaresi tarafından yapılır. * Nöbetçi öğretmenler sabah öğrencileri zaman çizelgesinde belirtilen saatlerde( derslerin olduğu zamanlar 06:30;derslerin olmadığı zamanlar 07:30) kaldırır,yatak ve dolaplarının düzenlenmesini kontrol eder, * Sabah kahvaltısı için yemekhane kapısını zaman çizelgesine göre açar- açtırır. Belirtilen zaman dilimi içerisinde( derslerin olduğu zamanlar 07:00-07:30;derslerin olmadığı zamanlar 07:30-08:00) kahvaltının yapılmasını sağlar, * Derslerin olduğu zamanlarda öğrencilerin 07:45 te yurttan ayrılmalarını sağlar.raporlu ve izinli öğrenci haricinde yurtta öğrenci kalmadığını temin ettikten sonra pansiyon yatakhane ve etüt kapılarını kilitleyerek nöbetini bitirir. Nöbetçi öğretmenler Sabah 08:00 da bir önceki nöbetçilerden nöbeti devralır. *Gün içerisinde Ambardan malzeme çıkartılması için müdür yardımcısı ve pansiyon memuru ile birlikte hareket eder.günlük dışarıden gelen malzemelerin kontrol işlemlerinde bulunur.( tartılması,tazelik kontrolü,etiket kontrolü ve tarih kontrolleri gibi) Öğle yemeği için yemekhanenin kapısını açar yada açtırır.yemekhanede öğrencinin başında bulunur sıra ile yemeklerin alınmasını sağlar ve paralı yemek yiyen personel ve öğrencilerin fiş yada kart kontrollerini yapar. Öğrencilerin yemek işlemleri bittikten sonra mutfak ve bulaşıkhane alanlarını dolaşarak sorun olup olmadığını kontrol eder. Öğrencilerin derslerinin bitiminden sonraki zaman dilimi içerisinde( 15:00-18:00) öğrencilerin takibini yapar herhangi bir nedenle dışarı çıkmak isteyen öğrencileri not alarak gerekli önlemleri alır. Akşam yemeklerinde yemekhanenin açılmasını sağlayarak düzenli bir şekilde öğrencilerin yemeklerini almalarını sağlar.yemeklerin bitiminde aşçı ve yardımcılarının mutfaktan ayrıldıktan sonra kapı kilitlerini kontrol eder. Etütlerin olduğu akşamlar( Bir sonraki günü ders olan akşamlar) öğrencileri etüt saatlerine göre ders yapmalarını sağlar.öğrencilerin karşılaşabileceği sorunlara çözüm üretmeye çalışır. Etütlerin olduğu akşamlar öğrenciler etüt katına alınarak yatakhane kapıları etütlerin bitimine kadar kilitli tutulur. Etüt aralarında öğrencilerin kantin alanından faydalanmaları ve dinlenmeleri sağlanır. Etütlerin bitimini müteakip verilen akşam yiyeceklerinde görevli personele yardımcı olarak gerekli titizliğin gösterilmesini sağlar. Gözetmen öğretmen 22:30 da görevini bitirerek pansiyondan ayrılabilir. 23:00 da öğrencilerin yatmaları sağlanır.ders çalışmak isteyen öğrencilere belirleyeceği bir süreye kadar izin verir. Gerekli son güvenlik önlemlerinin (Elektrik, ısı, dış kapılar vb.)alınıp, alınmadığı kontrol edilerek istirahata çekilir.

7 Nöbetçi öğretmenlerimizin dikkat edeceği hususlar; Her ne suretle olursa olsun Veli dilekçeli başvuru haricinde öğrenciye GECE İZNİ verilmez. Nöbet defterinin ilgili alanları doldurulmalı ve mutlak suretle imzalanmalıdır. Nöbet defteri, anahtarlar nöbetçi belleticiler tarafından her gün saat 08:00 'da ilgili müdür yardımcısına teslim edilmeli. Ve o günün gözetmen ve nöbetçi belletmenleri de dosyayı ve beraberindekileri yine ilgili müdür yardımcısından teslim almalıdır. Günlük yoklama fişleri işlenecek ve yoklamada olmayan öğrenci (İzinli,raporlu,vb. ibaresi olmayanlar) velileri ilk yoklamada telefonla aranarak bilgilendirilecek ve ertesi gün bu öğrenciler ilgili müdür yardımcısı tarafından takip edilecek. Perşembe akşamları yada ara tatillerden önceki akşamlara denk gelen zamanlarda öğrencilere evci listeleri imza karşılığı eksiksiz olarak doldurtulur. Hafta sonları nöbetler nöbet başlangıç saatiyle başlar, öğrencilerin okul içerisindeki sosyal alanları kullanmalarına yardımcı olunur.akşamları öğrencilerin pansiyon içerisindeki takipleri yapılır. Herhangi bir olay vukuunda öncelikle ilgili Müdür Yardımcısına veya Okul Müdürüne ve de gerektiğinde 155 ALO POLİSE telefon edip haber verilecektir.(idareciler ile irtibat telefonları Yurt dosyasında bulunmaktadır.) Nöbetçi belletici öğretmen, pansiyon yönetmeliğinde belirtilen görevlerini yerine getirir. YURTTA GÖREVLİ PERSONEL GÖREV VE SORUMLULUKLARI Nöbetçi Personel Pansiyon giriş ve çıkış saatlerine uygun alarak kapıların açılmasını ve kapanmasını sağlar. Nöbetçi personel pansiyonun kapalı olduğu günlerde 24 saat nöbet tutar (Yaz tatili, bayram tatili vb. günler dâhil) Nöbet sonrası dinlenir. Nöbet esnasında pansiyonun tümünden sorumludur. Elektrik, ısı, su ve tüp gaz tesisatlarını kontrol eder. Nöbet esnasında meydana gelen aksaklıkları nöbet defterine rapor eder. Önemli olayları emniyet müdürlüğünün 155 numaralı telefonuna, yangın ihbarını da itfaiyenin ilgili telefonuna yapar. Önemli olayları anında pansiyon müdür ve müdür yardımcısına bildirir. Pansiyona izinsiz giriş ve çıkışları önler.

8 TEMİZLİK İŞLERİNİN YAPTIRILMASI: Pansiyon temizliği 2092 sayılı Tebliğler Dergisinde yayımlanan Temizlik Rehberi ne göre yaptırılır. Hizmetliler Kendilerine verilen ünitelerin temizlik işlerini temizlik rehberindeki günlük, haftalık, aylık, yarı yıl ve yaz tatili planlarına göre en iyi şekilde yapar. Kendilerine verilen temizlik araç ve gereçlerinin temiz, ekonomik ve sağlık kurallarına uygun bir şekilde kullanılmasından ve bakımından sorumludurlar. Pansiyon müdür yardımcısı ve belletici nöbetçi öğretmenin kendisine vereceği diğer temizlik görevlerini yapar. Yemekhanenin Düzenlenmesi ve Yemek Hazırlıkları: Tabldotta bulunan yemeklerin malzemeleri bir gün önceden pansiyon yönetmeliğinde belirtilen ilgililer tarafından tartılarak çıkartılır. Çıkarılan erzaklar aşçı ve aşçı yardımcıları tarafından yıkanıp, temizlenir ve ıslatılacak olan bakliyatlar suya konulur. Sabah kahvaltısı aşçı tarafından saat 06:30 de hazırlanır. Aşçı yardımcıları da gerekli hazırlıkları saat 07:00 ye kadar yaparlar.(ekmek doğranması ve servisin hazırlanması gibi). 07:00 da kahvaltı saati başlar, bütün öğrencilerin kahvaltı yapmaları sağlanır.07:30 da kahvaltı biter.(hafta sonları kahvaltı saatleri 07:30-08:00 arasıdır.) Yemekhane masalarının, çatal, kaşık ve servis tabaklarının yıkanması ve yemekhanenin iç temizliği aşçı yardımcıları tarafından yapılır. Aşçı, sabah kahvaltısından sonra öğle ve akşam yemeklerinin pişirilmesi için hazırlıklarını yapar ve pişirir. Yemek öğrencilere yedirilmeden önce son kontrol yapılarak numunesi sefer tasına, belletici öğretmen ve aşçı tarafından konularak 72 saat bekletilmesi sağlanır. Yemekhane ve mutfak aşçı ve yardımcıları tarafından temizlik kurallarına uygun olarak itinalı bir şekilde temizlenir. Her öğün için gerekli hazırlıklar önceden yapılır. Çamaşırhanenin Kullanılması ve Düzenlenmesi Pansiyonda kalan öğrencilerin kirli çamaşırları banyo yapımından sonra çamaşırhane de öğrenciler tarafından makinelerde yıkanarak askılarda kurutulur.personel yardımcı olur. Nevresimler, yatak ve yastık çarşafları en fazla 15 günde bir değiştirilir, yıkanır ve ütülenir. Çamaşırların yıkanması ve asılması esnasında personel birbirine yardımda bulunur.

9 ÇEVRE DÜZENİ Bahçede ekili bulunan ağaçlar, güller ve çimler sürekli bakımlı halde bulundurulur. Bahçede bulunan oyun alanları en çok 3 gün aralıklarla süpürülür ve temizlenir. PANSİYON BAŞKANLIĞI-TEMSİLCİLER VE PANSİYON NÖBETLERİ Pansiyon Başkanı Öğrencinin Sorumlulukları Pansiyon başkanı, pansiyonun sağlıklı işleyişini takip etmekle okul idaresi, nöbetçi öğretmen ve belleticilerden aldığı talimatlar doğrultusunda sorumludur. Öğrenciler tarafından oy çoğunluğuyla pansiyon başkanı ve başkan yardımcıları seçilir ve okul idaresince görevlendirilir. Başlıca görevleri: 1) Yatakhane oda temsilcilerinin görevlerini kontrol etmek, oda talimatının uygulanmasını sağlamak, aksaklıkları okul idaresine bildirmek, 2) Etüt oda temsilcilerinin görevlerini kontrol etmek, aksaklıkları okul idaresine bildirmek, 3) Pansiyon genel düzeninin sağlanmasında, korunmasında idareciler ve belletici öğretmenlere yardımcı olmak, 4) Yatılı öğrencilerle okul yönetimi arasında irtibatı sağlamak, 5) Okul idaresinin gerekli görüldüğü hususları yatılı öğrencilere duyurmak, 6) Öğrencilerin genel isteklerini müdür yardımcısına bildirmek, 7) Pansiyonda giderilmesi gereken aksaklık ve eksiklikleri belletici öğretmenlere ve müdür yardımcısına bildirmek, Pansiyon başkanı, düzen ve işleyişle ilgili bütün yönergelerin yürütülmesinden belletici öğretmenlere ve müdür yardımcısına karşı sorumludur. Pansiyon başkanının izin vs. sebeplerle görevi başında bulunamadığında görevi başkan yardımcıları yürütür.

10 DİĞER HÜKÜMLER Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyonları Yönetmeliği ve İç Yönerge hükümlerine aykırı davranan ve disiplini bozan öğrenciler hakkında Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Disiplin Yönetmeliği hükümleri uygulanır. Bu Yönerge, her öğretim yılı ve ihtiyaçlara göre yeniden düzenlenir. Bu yönergede yazılı olarak bulunmayan işlerin yapılması için mutlaka okul müdürü, yurt müdür yardımcısından ve belletici öğretmenlerden izin alınarak yapılması gerekir. Bu yönerge Tokat Milli Piyango İhya Balak Fen Lisesi Kız ve Erkek Pansiyonlarında uygulanır. Pansiyon görevlilerine Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyonları Yönetmeliği ndeki görevleri ve İç Yönerge yazılı olarak tebliğ edilir ve öğrencilerin devamlı okuyabileceği bir yere asılır. Osman DURAK Okul Müdürü

ŞEHĐT PĐYADE ASTEĞMEN YILMAZ KAAN ÇOK PROGRAMLI LĐSESĐ PANSĐYONU ĐÇ YÖNERGESĐ

ŞEHĐT PĐYADE ASTEĞMEN YILMAZ KAAN ÇOK PROGRAMLI LĐSESĐ PANSĐYONU ĐÇ YÖNERGESĐ ŞEHĐT PĐYADE ASTEĞMEN YILMAZ KAAN ÇOK PROGRAMLI LĐSESĐ PANSĐYONU ĐÇ YÖNERGESĐ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSĐYON GÜNLÜK ZAMAN

Detaylı

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır.

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: 07.00 da Öğrenciler nöbetçi

Detaylı

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır.

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: -Öğrenciler sabah saat 06.45

Detaylı

MİLLİ EGITIM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMİ OKULLARDA YATILILIK, BURSLULUK, SOSYAL YARDIMLAR VE OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ

MİLLİ EGITIM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMİ OKULLARDA YATILILIK, BURSLULUK, SOSYAL YARDIMLAR VE OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ MİLLİ EGITIM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMİ OKULLARDA YATILILIK, BURSLULUK, SOSYAL YARDIMLAR VE OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ 2017-2018 EDİRNE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim

Detaylı

ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: Öğrenciler

Detaylı

SAFRANBOLU ĠMKB GÜZEL SANATLAR VE SPOR LĠSESĠ PANSĠYON ĠÇ YÖNERGESĠ

SAFRANBOLU ĠMKB GÜZEL SANATLAR VE SPOR LĠSESĠ PANSĠYON ĠÇ YÖNERGESĠ SAFRANBOLU ĠMKB GÜZEL SANATLAR VE SPOR LĠSESĠ PANSĠYON ĠÇ YÖNERGESĠ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıģtır. PANSĠYON GÜNLÜK ZAMAN ÇĠZELGESĠNĠN

Detaylı

T.C Kavak Kaymakamlığı Kavak Anadolu Lisesi Pansiyon İç Yönergesi

T.C Kavak Kaymakamlığı Kavak Anadolu Lisesi Pansiyon İç Yönergesi T.C Kavak Kaymakamlığı Kavak Anadolu Lisesi Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Kavak Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan paralı parasız

Detaylı

TEPEŞEHİR YATILI BÖLGE ORTAOKULU PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

TEPEŞEHİR YATILI BÖLGE ORTAOKULU PANSİYON İÇ YÖNERGESİ TEPEŞEHİR YATILI BÖLGE ORTAOKULU PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Madde 1: Tepeşehir Yatılı ilköğretim Bölge Ortaokulu öğrenci pansiyonu ile ilgili hizmetlerin yürütülmesi amacıyla hazırlanmıştır. Madde 2: Bu yönerge

Detaylı

T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü

T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü Pansiyon Ġç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı Ankara Fen Lisesi pansiyonunda kalan paralı/parasız

Detaylı

ÇAYCUMA TSO FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ ZONGULDAK

ÇAYCUMA TSO FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ ZONGULDAK ÇAYCUMA TSO FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2016-2017 ZONGULDAK Adres:Yeni Mahalle Uğur Mumcu Caddesi No:33 Çaycuma /Zonguldak İletişim:0 372 615 14 54 1 T.C ÇAYCUMA KAYMAKAMLIĞI ÇAYCUMA TSO FEN LİSESİ

Detaylı

T.C. URLA KAYMAKAMLIĞI İZMİR CENGİZ AYTMATOV SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar

T.C. URLA KAYMAKAMLIĞI İZMİR CENGİZ AYTMATOV SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar T.C. URLA KAYMAKAMLIĞI İZMİR CENGİZ AYTMATOV SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal

Detaylı

KÜTAHYA NAFİ GÜRAL FEN LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ

KÜTAHYA NAFİ GÜRAL FEN LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ KÜTAHYA NAFİ GÜRAL FEN LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve resmi ortaokullar, imam-hatip ortaokulları,

Detaylı

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI 2017 İÇİNDEKİLER SUNUŞ... 3 TARİHÇEMİZ... 3 PERSONELİMİZ... 3 FİZİKİ YAPI... 4 Derslikler... 4 Bilişim Teknolojileri Sınıfı... 4 Spor Salonu ve Spor Alanları...

Detaylı

PANSİYON TALİMATNAMESİ

PANSİYON TALİMATNAMESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ PANSİYONDA KALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE 1-Okul pansiyonunda kalacak olan dokuzuncu ve diğer sınıf öğrencileri burslu iseler parasız yatılı olarak; burs almıyorlarsa paralı yatılı

Detaylı

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü (EVCĠ ĠZĠN BELGESĠ) ÖĞRENCĠNĠN Adı ve... Doğum Yeri ve Yılı :... Cep Telefonu :. Email :.. VELĠSĠNĠN Adı ve... Mesleği :... İş i :... Ev i :...... Ev Tel No :... İş Tel No :... Cep Telefonu : Email : Evci

Detaylı

KADINHANI ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ

KADINHANI ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ KADINHANI ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu iç yönerge, Kadınhanı Anadolu İmam Hatip Lisesi DPY Pansiyonu nun işleyişini

Detaylı

ĠSMET KÖROĞLU ANADOLU LĠSESĠ ÖĞRENCĠ PANSĠYONU TALĠMATNAMESĠ

ĠSMET KÖROĞLU ANADOLU LĠSESĠ ÖĞRENCĠ PANSĠYONU TALĠMATNAMESĠ ĠSMET KÖROĞLU ANADOLU LĠSESĠ ÖĞRENCĠ PANSĠYONU TALĠMATNAMESĠ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı Ġsmet Köroğlu Anadolu Lisesi müdürlüğüne

Detaylı

T.C KARESİ KAYMAKAMLIĞI T.C. Ziraat Bankası Balıkesir Fen Lisesi Müdürlüğü PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C KARESİ KAYMAKAMLIĞI T.C. Ziraat Bankası Balıkesir Fen Lisesi Müdürlüğü PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı T.C. Ziraat Bankası Balıkesir Fen Lisesi pansiyonunda kalan paralı / parasız yatılı öğrencilerle, pansiyonda görevli tüm

Detaylı

BEYOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ

BEYOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ BEYOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2017 DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüne

Detaylı

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit çizelgesini uygulamak, 2-Öğretmenlerin derslere zamanında

Detaylı

MERKEZ ÇANAKKALE ANADOLU LİSESİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ

MERKEZ ÇANAKKALE ANADOLU LİSESİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ MERKEZ ÇANAKKALE ANADOLU LİSESİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ MERKEZ ÇANAKKALE ANADOLU LİSESİ PANSİYONU 2017 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Merkez Çanakkale Anadolu Lisesi

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSİYONLARI TALİMATNAMESİ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSİYONLARI TALİMATNAMESİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSİYONLARI TALİMATNAMESİ ULUBORLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî

Detaylı

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU T.C. ARGUVAN KAYMAKAMLIĞI Arguvan Çok Programlı Lisesi Pansiyonu 2015/2016 1 2015 I. BÖLÜM a) Pansiyon Adı : Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Erkek Pansiyonu Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız

Detaylı

MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSĠYONLARI TALĠMATNAMESĠ YENİŞEHİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HACI ASİYE İSMET ORHAN ÖĞRENCİ YURDU

MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSĠYONLARI TALĠMATNAMESĠ YENİŞEHİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HACI ASİYE İSMET ORHAN ÖĞRENCİ YURDU MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSĠYONLARI TALĠMATNAMESĠ YENİŞEHİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HACI ASİYE İSMET ORHAN ÖĞRENCİ YURDU 2017 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin

Detaylı

ÖĞRENCĐ GÖREV DAĞILIMI PANSĐYON BAŞKAN YRD. :MERVE NUR ARSLANDOĞAN

ÖĞRENCĐ GÖREV DAĞILIMI PANSĐYON BAŞKAN YRD. :MERVE NUR ARSLANDOĞAN ÖĞRENCĐ GÖREV DAĞILIMI PANSĐYON BAŞKANI :LEYLA ERTÜRK PANSĐYON BAŞKAN YRD. :MERVE NUR ARSLANDOĞAN 1.ETÜT BAŞKANI :ĐREM ARI 2.ETÜT BAŞKANI :MĐHRĐBAN ÜNAL 1.KAT BAŞKANI :FUNDA AKBAŞ 2.KAT BAŞKANI :ŞULE KAYA

Detaylı

T.C. KONYA TÜRK TELEKOM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. KONYA TÜRK TELEKOM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. KONYA TÜRK TELEKOM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı Konya Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi Pansiyonunun

Detaylı

HACIBEKTAŞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ

HACIBEKTAŞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ HACIBEKTAŞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı,millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve resmi ortaokullar,

Detaylı

T.C DÖŞEMEALTI KAYMAKAMLIĞI. Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Müdürlüğü. Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar

T.C DÖŞEMEALTI KAYMAKAMLIĞI. Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Müdürlüğü. Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar T.C DÖŞEMEALTI KAYMAKAMLIĞI Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Müdürlüğü Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi

Detaylı

YOZGAT BOĞAZLIYAN CEMİL ÇİÇEK ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

YOZGAT BOĞAZLIYAN CEMİL ÇİÇEK ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU PANSİYON İÇ YÖNERGESİ YOZGAT BOĞAZLIYAN CEMİL ÇİÇEK ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1- Bu yönergenin amacı Cemil Çiçek Anadolu

Detaylı

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ 2017-2018 DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI PARASIZ YATILILIK HAKKI KAZANABİLMEK İÇİN; a) Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak. b) Ortaokullar,

Detaylı

HAYDARPAŞA LİSESİ PANSİYON EL KİTABI hpal.meb.k12.tr

HAYDARPAŞA LİSESİ PANSİYON EL KİTABI hpal.meb.k12.tr HAYDARPAŞA LİSESİ PANSİYON EL KİTABI 2018-2019 hpal.meb.k12.tr İçindekiler İLETİŞİM BİLGİLERİ...3 YATILILIK TAKVİMİ (2018-2019)...4 YATILILIK...5 GENEL KURALLAR...6 GÜNLÜK YAŞAM VE KURALLAR...6 2 OKUL

Detaylı

TC. MEB İLDUŞ HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

TC. MEB İLDUŞ HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TC. MEB İLDUŞ HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Okul Pansiyonu İç Yönergesi Bu Yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10. Maddesine Göre Hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN

Detaylı

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulu sınıfı Öğrencisi nın okulunuz pansiyonuna giriş çıkış saatleri ve evci adresi aşağıdaki çizelgede bulunmaktadır. Aşağıda belirttiğim pansiyon saatleri

Detaylı

T.C. BİNGÖL VALİLİĞİ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜLÜĞÜ

T.C. BİNGÖL VALİLİĞİ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜLÜĞÜ T.C. BİNGÖL VALİLİĞİ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2017 BİNGÖL ATATÜRK ANADOLU LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Paralı Yatılı olarak öğrenim gören okulunuz.. sınıfından... nolu kızım/oğlum..... nın 2016-2017 Öğretim yılı sonuna kadar paralı yatılı olarak okul pansiyonuna kaydının

Detaylı

UŞAK VALİLİĞİ UŞAK FEN LİSESİ

UŞAK VALİLİĞİ UŞAK FEN LİSESİ TC UŞAK VALİLİĞİ UŞAK FEN LİSESİ Okul Pansiyonu İç Yönergesi Bu Yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10. Maddesine Göre hazırlanmıştır. Okulumuz Pansiyonu Kız ve Erkek Öğrenci olmak

Detaylı

A) EVCİ YATILI (Her hafta Cuma ders bitiminden Pazar günü saat 20:00 ye kadar okulda. bulunmayan ve kalmayan ) Evet ( )

A) EVCİ YATILI (Her hafta Cuma ders bitiminden Pazar günü saat 20:00 ye kadar okulda. bulunmayan ve kalmayan ) Evet ( ) GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ GALATASARAY LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE İSTANBUL ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :... OKUL NO VE SINIF I :... A) EVCİ YATILI (Her hafta Cuma ders bitiminden Pazar günü saat 20:00 ye kadar okulda

Detaylı

GÖL ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ

GÖL ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ GÖL ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ KASTAMONU 2016 1 GÖL ANADOLU LİSESİ KIZ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ İÇİNDEKİLER 1.Nöbetçi Belleticilerin Görevleri 2.Etüt

Detaylı

T.C KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi Müdürlüğü. Pansiyon İç Yönergesi

T.C KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi Müdürlüğü. Pansiyon İç Yönergesi T.C KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi Müdürlüğü Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı İbrahim-Süheyla İzmirli

Detaylı

T.C. KONYA SELÇUKLU MEHMET TUZA PAKPEN MESLEKİ VTEKNİK ANADOLU LİSESİPANSİYON İÇ YÖNERGESİ

T.C. KONYA SELÇUKLU MEHMET TUZA PAKPEN MESLEKİ VTEKNİK ANADOLU LİSESİPANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C. KONYA SELÇUKLU MEHMET TUZA PAKPEN MESLEKİ VTEKNİK ANADOLU LİSESİPANSİYON İÇ YÖNERGESİ Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İç Yönergesi Sayfa 1 T.C. KONYA SELÇUKLU MEHMET TUZA PAKPEN

Detaylı

ADIYAMAN 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALTINŞEHİR ANADOLU LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

ADIYAMAN 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALTINŞEHİR ANADOLU LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ ADIYAMAN 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALTINŞEHİR ANADOLU LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. T.C. ADIYAMAN

Detaylı

SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ

SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve resmi

Detaylı

ÇAYCUMA TSO FEN LİSESİ PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİ

ÇAYCUMA TSO FEN LİSESİ PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİ PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİ ÇALIŞMA GÜNLERİ SABAH KALKIŞ 07.00 07.10 08.00 TEMİZLİK DÜZEN VE 07.10 07.20 ---------------- HAZIRLIK SABAH KAHVALTISI 07.20 07.50 08:00-09:00 DERSLERE HAZIRLIK VE 07.50

Detaylı

GÜNLÜK TEMİZLİK, BANYO VE TUVALET KULLANMA TALİMATI

GÜNLÜK TEMİZLİK, BANYO VE TUVALET KULLANMA TALİMATI GÜNLÜK TEMİZLİK, BANYO VE TUVALET KULLANMA TALİMATI 1. Öğrenciler her gün banyo yapabilir. 2. Banyoya, havlu ya da bornozla girilir. 3. Her öğrencinin banyo terliği ayrı olmalıdır. 4. Çıkarken banyo temizlenir,

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Namık Karamancı Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Namık Karamancı Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Namık Karamancı Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi pansiyonunda

Detaylı

T.C. KASTAMONU VALİ Lİ Ğ İ KASTAMONU ANADOLU İ MAM HATİ P Lİ SESİ MU DU RU LU Ğ U

T.C. KASTAMONU VALİ Lİ Ğ İ KASTAMONU ANADOLU İ MAM HATİ P Lİ SESİ MU DU RU LU Ğ U T.C. KASTAMONU VALİ Lİ Ğ İ KASTAMONU ANADOLU İ MAM HATİ P Lİ SESİ MU DU RU LU Ğ U 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2014 KASTAMONU KASTAMONU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYONU Telefon:

Detaylı

19 EYLÜL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ

19 EYLÜL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ Pansiyonda kalan öğrenciler aşağıdaki talimatlara uymak zorundadır. Uymayanlar hakkında gerekli disiplin işlemi uygulanır. 1. Pansiyonda

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU (Pansiyon Müracaat Dilekçesi) YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuzun./.. Sınıfı,.. nolu. nın velisiyim. Çocuğumun okulunuz pansiyonunda Parasız / Paralı yatılı olarak kalmasını istiyorum. Gereğini

Detaylı

T.C. EDREMİT KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Van Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

T.C. EDREMİT KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Van Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi T.C. EDREMİT KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Van Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015--2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

ÜRGÜP ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU İÇ YÖNERGESİ

ÜRGÜP ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU İÇ YÖNERGESİ ÜRGÜP ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU İÇ YÖNERGESİ Amaç: MADDE 1- Bu yönergenin amacı Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerle, pansiyonda görevli tüm personelin

Detaylı

MUTFAK PERSONELİ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLAR

MUTFAK PERSONELİ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLAR SAYFA NO 1/5 1.POZİSYON ADI: Mutfak Personeli 2.BAĞLI OLDUĞU ÜST POZİSYON: Baş Diyetisyen, Mutfak Sorumlu Diyetisyeni, Destek Hizmetleri Müdürü 3.KENDİSİNE BAĞLI ALT POZİSYONLAR: İaşe Memuru, Aşçı, Garson,

Detaylı

T.C. KARAMAN VALİLİĞİ Karaman Toki Anadolu Lisesi Müdürlüğü Pansiyon İç Yönergesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

T.C. KARAMAN VALİLİĞİ Karaman Toki Anadolu Lisesi Müdürlüğü Pansiyon İç Yönergesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI T.C. KARAMAN VALİLİĞİ Karaman Toki Anadolu Lisesi Müdürlüğü Pansiyon İç Yönergesi 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Karaman

Detaylı

ŞEHİT DEMET SEZEN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ YURDU TALİMATNAMESİ

ŞEHİT DEMET SEZEN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ YURDU TALİMATNAMESİ ŞEHİT DEMET SEZEN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ YURDU TALİMATNAMESİ Amaç, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- Bu yönergenin amacı Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. GÜLLÜ ŞAHİN ÖĞRENCİ PANSİYONU Pansiyon İç Yönergesi

T.C. ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. GÜLLÜ ŞAHİN ÖĞRENCİ PANSİYONU Pansiyon İç Yönergesi T.C. ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü GÜLLÜ ŞAHİN ÖĞRENCİ PANSİYONU Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin

Detaylı

YÜKSEL İLHAN ALANYALI FEN LİSESİ Pansiyon İç Yönergesi

YÜKSEL İLHAN ALANYALI FEN LİSESİ Pansiyon İç Yönergesi YÜKSEL İLHAN ALANYALI FEN LİSESİ Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi pansiyonunda kalan paralı parasız

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Cemil Meriç FenLisesi Müdürlüğü EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Cemil Meriç FenLisesi Müdürlüğü EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Cemil Meriç FenLisesi Müdürlüğü 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ ELAZIĞ - 2015 1 T.C ELAZIĞ VALİLİĞİ Cemil Meriç Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi Bu yönerge 15/08/1983

Detaylı

T.C HATAY VALİLİĞİ İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi

T.C HATAY VALİLİĞİ İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi T.C HATAY VALİLİĞİ İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Tosçelik Fen Lisesi pansiyonunda kalan paralı parasız

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi

T.C. HATAY VALİLİĞİ İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi T.C. HATAY VALİLİĞİ İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Tosçelik Fen Lisesi pansiyonunda kalan paralı

Detaylı

T.C ANTAKYA KAYMAKAMLIĞI Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

T.C ANTAKYA KAYMAKAMLIĞI Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C ANTAKYA KAYMAKAMLIĞI Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2015 Mustafa DURAN Okul Müdürü Naciye ALCA Müdür Yardımcısı Okul Tel : (0326)2695100 Okul Fax : (0326)2695101 Sayfa 1 Bu yönerge

Detaylı

ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU

ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU Form 1 ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU Öğrencinin Adı Soyadı Sınıfı ve No Doğum Yeri ve Yılı Velisinin Adı ve Soyadı Yakınlık derecesi Ev Telefonu İş Adresi İş Telefonu Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesine

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu UNVANI BİLGİSAYAR İŞLETMENİ VEYA 1 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının her türlü satın alma ve ayniyat işlemlerinin yerine getirilmesi. Sağlık

Detaylı

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C. GİRESUN VALİLİĞİ Giresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2014 Ali Kemal Kılıçaslan Müdür Yardımcısı 0 533 779 12 10 Okul Tel : 0 454 215 63 73 Okul Fax: 0 454 215 73 93 Sayfa 1 Bu

Detaylı

TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu

TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu Ek-5:Pansiyon Öğrenci Sözleşmesi TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu PANSİYON İDARESİ ÖĞRENCİ SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİNİN YURT İDARESİNE KARŞI SORUMLULUKLARI 1)

Detaylı

T.C. ÇORLU KAYMAKAMLIĞI Çorlu İMKB Fen Lisesi Müdürlüğü PANSİYON TALİMATNAMESİ (PANSİYON İÇ YÖNERGESİ)

T.C. ÇORLU KAYMAKAMLIĞI Çorlu İMKB Fen Lisesi Müdürlüğü PANSİYON TALİMATNAMESİ (PANSİYON İÇ YÖNERGESİ) T.C. ÇORLU KAYMAKAMLIĞI Çorlu İMKB Fen Lisesi Müdürlüğü PANSİYON TALİMATNAMESİ (PANSİYON İÇ YÖNERGESİ) 0 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Çorlu İMKB Fen Lisesi öğrencilerinin

Detaylı

T.C ELAZIĞ VALİLİĞİ Kaya Karakaya Fen Lisesi. Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar

T.C ELAZIĞ VALİLİĞİ Kaya Karakaya Fen Lisesi. Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar T.C ELAZIĞ VALİLİĞİ Kaya Karakaya Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi Bu yönerge 15/08/1983 tarih ve 6950 sayılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Pansiyonları Yönetmeliğinin 10. maddesinin İ bendine dayanılarak

Detaylı

ANTALYA SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Kepez/ANTALYA

ANTALYA SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Kepez/ANTALYA ANTALYA SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Kepez/ANTALYA Velisi bulunduğum Okulunuz... sınıfı... nolu... aşağıdaki ekli belgeleri incelenerek 2017-2018 öğretim yılında pansiyona kabulünü arz ederim. Bilgilerinize

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ KIZ ÖĞRENCİ KONUKEVİ İLKE VE KURALLARI

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ KIZ ÖĞRENCİ KONUKEVİ İLKE VE KURALLARI ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ KIZ ÖĞRENCİ KONUKEVİ İLKE VE KURALLARI Üsküdar Üniversitesi Kız Öğrenci Konukevi, Üniversitemize 200 m. yakınlıkta 26 odadan oluşmakta olup, 72 kişilik kapasiteye sahiptir. Öğrenciler

Detaylı

PANSİYON TALİMATNAMESİ

PANSİYON TALİMATNAMESİ T.C. GİRESUN VALİLİĞİ Giresun Atatürk Anadolu Lisesi PANSİYON TALİMATNAMESİ Hamza ILGAZ Müdür Yardımcısı Okul Tel : 0 454 215 18 04 Okul Fax: 0 454 216 68 56 Sayfa 1 Bu talimatnamenin amacı, Milli Eğitim

Detaylı

AKÇADAĞ FATİH FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

AKÇADAĞ FATİH FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ AKÇADAĞ FATİH FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Madde 1 : Bu yönerge Akçadağ Fatih Fen Lisesi Pansiyonu ile ilgili hizmetlerin yürütülmesi amacıyla hazırlanmıştır. (2015-2016 Öğretim Yılı) Madde 2: Bu yönerge

Detaylı

ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na)

ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na) ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na).. Yılında yapılan Merkezi Sistem sınavını kazanarak ilçenizdeki..okulunu kazandım. Boş kontenjan kalması durumunda Çaycuma

Detaylı

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Anadolu Lisesi PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2015-2016 Şermin KABAKCI Müdür Yardımcısı Okul Tel : 454 314 32 70 Okul Fax : 454 314 32 71 Bu yönerge Bulancak Anadolu Lisesi öğrenci

Detaylı

T.C. SEYDİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ TÜZÜĞÜ

T.C. SEYDİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ TÜZÜĞÜ T.C. SEYDİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ TÜZÜĞÜ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu yönergenin amacı, pansiyonlu okullara ilişkin tüm iş ve işlemlerle ilgili rehber niteliğinde bir metin oluşturarak ilgililerin bilgi sahibi olmasını sağlamak

Detaylı

TC. ARAÇ KAYMAKAMLIĞI Araç Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Pansiyonu İç Yönergesi

TC. ARAÇ KAYMAKAMLIĞI Araç Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Pansiyonu İç Yönergesi TC. ARAÇ KAYMAKAMLIĞI Araç Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Pansiyonu İç Yönergesi 1-PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI Veliler pansiyonda kalan öğrencilerin Pansiyon veli Sözleşmesi

Detaylı

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C. TATVAN KAYMAKAMLIĞI Tatvan Soyal Bilimler Lisesi PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2015-2016 Sabahattin BULDUK Müdür Yardımcısı Okul Tel : 0434 827 65 50 Okul Fax : 0434 827 19 37 Bu yönerge Milli EğitimBakanlığı

Detaylı

TC. MEB ÇANAKKALE FEN LİSESİ

TC. MEB ÇANAKKALE FEN LİSESİ TC. MEB ÇANAKKALE FEN LİSESİ Okul Pansiyonu İç Yönergesi Bu Yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10. Maddesine Göre Hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI

Detaylı

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE Kırmızı Sınıf 2014 NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE KIRMIZI SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Farklı bir ortamda matematik ve ingilizce öğrenmek. Öğrencilerin

Detaylı

KIRKAĞAÇ ŞEHİT MEHMET YILMAZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

KIRKAĞAÇ ŞEHİT MEHMET YILMAZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ Pansiyon İç Yönergesi KIRKAĞAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI KIRKAĞAÇ ŞEHİT MEHMET YILMAZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ pc6 [Şirket adını yazın] [Tarihi

Detaylı

Madde-2 Genel Şartlar:

Madde-2 Genel Şartlar: TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OR-AN SİTESİ KAMPÜSÜNDE BULUNAN KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİNE DİYETİSYEN, EĞİTİM GÖREVLİSİ VE BAKICI ANNE HİZMETLERİ SATIN ALINMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde-1 İşin Konusu : 1.1. TRT Genel

Detaylı

T.C. GÖLCÜK KAYMAKAMLIĞI Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

T.C. GÖLCÜK KAYMAKAMLIĞI Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C. GÖLCÜK KAYMAKAMLIĞI Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu yönergenin amacı Gölcük Kız Anadolu

Detaylı

T.C. ESENLER BELEDĠYESĠ SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ ANNE ÇOCUK OYUN MERKEZĠ ÇALIġMA USÜL VE ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM

T.C. ESENLER BELEDĠYESĠ SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ ANNE ÇOCUK OYUN MERKEZĠ ÇALIġMA USÜL VE ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM T.C. ESENLER BELEDĠYESĠ SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ ANNE ÇOCUK OYUN MERKEZĠ ÇALIġMA USÜL VE ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Temel Ġlkeler Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı,

Detaylı

istekli olanlara öncelik verilerek okul müdürünün teklifi ve milli eğitim müdürünün onayı

istekli olanlara öncelik verilerek okul müdürünün teklifi ve milli eğitim müdürünün onayı NÖBET YÖNERGESİ İÇİN TALEPLERİMİZ Belleticiler, okulda görevli öğretmenlerden, yeterli sayıda öğretmen olmaması halinde aynı yerleşim yerindeki diğer eğitim kurumlarında görevli öğretmenler arasından istekli

Detaylı

PERVARİ İMKB ANADOLU LİSESİ

PERVARİ İMKB ANADOLU LİSESİ YATAKHANE DOLAP YERLEŞİM PLANI VE KULLANMA TALİMATI 1. Banyo havlusu, el ve yüz havlusu, iç çamaşırları düzgünce katlanarak yerine konulur. Günlük elyüz havlusu askılığa asılır. 2. Tıraş takımları, diş

Detaylı

Pansiyonun Eve Yaklaştırılması

Pansiyonun Eve Yaklaştırılması Korgan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Erkek Öğrenci Pansiyonu Pansiyonun Eve Yaklaştırılması Sayfa 1 İÇİNDEKİLER Projenin Adı : 3 Projenin Tanımı : 3 Yasal Dayanak : 3 Projenin Amacı : 3 Projenin

Detaylı

T.C AKSARAY VALĠLĠĞĠ Merkez Ahmet Cevdet PaĢa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C AKSARAY VALĠLĠĞĠ Merkez Ahmet Cevdet PaĢa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü VELİSİ ANNE BABA ÖĞRENCİNİN T.C 1 TC Kimlik No Adı Soyadı Geldiği Yer Telefon No Kan Grubu 2016-2017 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÖĞRENCĠ PANSĠYONU BAġVURU BĠLGĠ FORMU İlaç Alerjisi var mı? Rahatsızlığı Sosyal

Detaylı

İSTANBUL KADIKÖY LİSESİ YATILI ÖĞRENCİ-VELİ EL KİTABI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

İSTANBUL KADIKÖY LİSESİ YATILI ÖĞRENCİ-VELİ EL KİTABI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL KADIKÖY LİSESİ YATILI ÖĞRENCİ-VELİ EL KİTABI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1 İÇİNDEKİLER I. OKUL İLETİŞİM BİLGİLERİ 3 II. OKULUN TARİHÇESİ 4 III. FİZİKİ ŞARTLAR 5 IV YATILI BÖLÜM TAKVİMİ 2013-2014

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ-5 AMAÇ

ÖĞRENME FAALİYETİ-5 AMAÇ ÖĞRENME FAALİYETİ-5 39 AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, hastaneye göre genel iş planı oluşturabileceksiniz. ARAŞTIRMA Hastane temizlik hizmetlerinde günlük işlemleri araştırınız. Örnek günlük

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU GÖREV/İŞ TANIMI FORMU Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı /Genel Hizmetler Birimi/Barınma Hizmetleri Bürosu BEKÇİ BEKÇİ Genel Hizmetler Birimi Şefi, Genel Hizmetler Birimi Şube Müdürü, Daire Üst yönetim

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İMAM-HATİP LİSELERİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İMAM-HATİP LİSELERİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İMAM-HATİP LİSELERİ YÖNETMELİĞİ Resmî Gazete : 31.7.2009/27305 Tebliğler Dergisi : AĞUSTOS 2009/2623 Ek ve Değişiklikler: 1) 16.10.2009/27378 RG KASIM 2009/2626 TD 2) 2.12.2010/27773

Detaylı

TUZLA YUNUS EMRE ORTAOKULU. Öğretmen El Kitabı

TUZLA YUNUS EMRE ORTAOKULU. Öğretmen El Kitabı TUZLA YUNUS EMRE ORTAOKULU Öğretmen El Kitabı 2014 2015 İçindekiler 1.Okulumuzun Tarihçesi... 3 2.Misyonumuz... 5 3.Vizyonumuz... 6 4.Okulumuzun İlkeleri... 7 5.İzinler... 8 6.Kim Kimdir?... 9 7.Okulda

Detaylı

T.C ERCİŞ KAYMAKAMLIĞI Sevim Kürüm Anadolu Lisesi Müdürlüğü PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

T.C ERCİŞ KAYMAKAMLIĞI Sevim Kürüm Anadolu Lisesi Müdürlüğü PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C ERCİŞ KAYMAKAMLIĞI Sevim Kürüm Anadolu Lisesi Müdürlüğü PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Sevim Kürüm Anadolu Lisesi pansiyonunda

Detaylı

BORSA İSTANBUL İSLAHİYE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

BORSA İSTANBUL İSLAHİYE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE BORSA İSTANBUL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuz öğrencilerinden...'in velisiyim.öğrencimiz Borsa İstanbul İslahiye Fen Lisesi pansiyonunda kalacağından almış olduğu bursluluk parasının kesilmesi gerekmektedir.

Detaylı

ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU

ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU E S K İ Ş E H İ R A N A D O L U L İ S E S İ ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU 2012-2013 ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

önsöz Çalışmanın pansiyonlardan yararlanan öğrencilere faydalı olması dileğiyle

önsöz Çalışmanın pansiyonlardan yararlanan öğrencilere faydalı olması dileğiyle önsöz Kadıköy ilçemizde bulunan pansiyonlu okullarda eğitim gören ve pansiyonlarda kalan öğrencilerin yatılılığa oryantasyon hizmetlerinin kalitesini arttırmak, eğitim dışında öğrencinin ders çalışma,beslenme,

Detaylı

PANSİYON TALİMATNAMESİ

PANSİYON TALİMATNAMESİ 2018 PANSİYON TALİMATNAMESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI [Ankara Fen Lisesi nin yatılı programı; öğrencilerin sosyal, psikolojik ve akademik yönlerden gelişmelerine yöneliktir. Bu amaçla dürüstlük, karşılıklı

Detaylı

PANSİ YON ÇALİŞMA PLANİ

PANSİ YON ÇALİŞMA PLANİ PANSİ YON ÇALİŞMA PLANİ 2015-2016 VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LSİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON MÜDÜR YARDIMCISI YILLIK ÇALIŞMA PLANI EYLÜL 1. Dersliklerin temizlenmesi ve eğitim öğretime

Detaylı

1-Yemek listelerinde belirtilen yemek çeşitlerinin hazırlanması ve pişirilmesinde diğer aşçılarla koordineli bir şekilde çalışmak.

1-Yemek listelerinde belirtilen yemek çeşitlerinin hazırlanması ve pişirilmesinde diğer aşçılarla koordineli bir şekilde çalışmak. AŞCI(SÜMEYRA KORKMAZ) 1-Yemek listelerinde belirtilen yemek çeşitlerinin hazırlanması ve pişirilmesinde diğer aşçılarla koordineli bir şekilde çalışmak. 2- Servis saatlerinde aşçıbaşının direktifleri doğrultusunda

Detaylı

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 Perşembe 4 11 18 25 Cuma 5 12 19 26 Cumartesi 6 13 20 27 Pazar 7 14 21 28 12 İş günü 1-15-19 Eylül İlköğretim Haftası. 2-19 Eylül Gaziler Günü.

Detaylı

T.C. ODUNPAZARI KAYAMAKAMLIĞI ESKİŞEHİR ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ ( )

T.C. ODUNPAZARI KAYAMAKAMLIĞI ESKİŞEHİR ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ ( ) T.C. ODUNPAZARI KAYAMAKAMLIĞI ESKİŞEHİR ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ (2017-2018) 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı

Detaylı

T.C. BEYLİKOVA KAYMAKAMLIĞI Müberra Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

T.C. BEYLİKOVA KAYMAKAMLIĞI Müberra Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C. BEYLİKOVA KAYMAKAMLIĞI Müberra Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BEYLİKOVA - 2014 1 T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜBERRA MEHMET GÜLEÇ

Detaylı