T.C. GEBZE BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/30 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. GEBZE BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/30 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:"

Transkript

1 GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/30 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO kapsamında, Görev, Çalışma Usul ve Esaslarını belirler ve düzenler. KAPSAM: Madde 2) Bu Yönetmelik Belediyemizdeki 23 Adet Birim Müdürlüklerini kapsar. YASAL DAYANAK Madde 3) 5393 Sayılı Belediye Kanunu. GÖREV TANIMLARI A. BELEDİYE EMİR VE YASAKLARI 1. Halkın sağlığı, huzuru, selameti ve emniyeti ile ilgili emir ve yasakları kapsayan yönetmeliği uygulamak, suçların işlenmesini önlemek ve sonuçlarını izlemek. 2. Belediyenin yetkili olduğu sokak, meydan, pazar, iskele, köprü, araç ve yaya üstgeçit yerleri ile han, pasaj gibi umumi binaların girişlerini, halka açık alanları ve belediye parklarını izin almadan işgal edenlere ve seyyar satıcılık faaliyetlerinde bulunanlara engel olmak. 3. İzinsiz altyapı çalışmalarına, binaların üst katlarından alt katlara sıhhi tesisatlardan su akıntı ve sızıntılarına, binalarda ve iş yerlerinde kanalizasyon, fosseptik akıntı ve sularını şebekeye bağlamayanlara, yağmur sularını tabana indirmeyenlere engel olmak. 4. İşyerlerinin önüne masa, sandalye gibi teşhir ve ticari amaçlı emtia çıkarıp işgal edenlere, kaldırım ve yolları kirletenlere vb.lerini yapanlara engel olmak. 5. Tabela ve ilan- reklâm yönetmeliğine aykırı faaliyette bulunanlara engel olmak. 6. Her nevi sokak levhaları ile kapı numaralarının, çöp kutu ve konteynırlarının yerlerini değiştirenlere engel olmak. 7. Belediye sınırları içinde bulunan sarnıç, kuyu, çukur vb.lerini tespit ederek gerekli emniyet tedbirlerini aldırmak. 8. Belediye mallarına ve kamuya ait olan alanlara zarar verenlere ve izinsiz alanlarda alkollü içki içenlere mani olmak. 9. Büyük şehrin sorumlu olduğu alanlarda Belediye emir ve yasakları konusunda koordineli çalışmak. 10. Müdürlük yıllık bütçesini hazırlamak. 11. Müdürlüğe ait ihale ve ayniyat işlemlerini yapmak. 12. Mesleki konularda birim içi ve birim dışı eğitim çalışmalarını yapmak.

2 GÖREV TANIMLARI B. İMAR VE ÇEVRE 13. Ev, apartman ve her türlü işyerinin önlerinde, yollarda araç yıkayarak çevreyi kirletenlere her türlü çöplerini sokağa atanlara mani olmak 14. Yapılışları, görünüşleri ve kokuları ile gelip geçenleri rahatsız edecek çöp, sakatat, yaş deri, toprak, kum, mıcır, kömür ve kömür tozu vb. maddeleri branda örtmeden taşıyan araçlara emniyet trafik birimleri ile koordineli olarak engel olmak. 15. Meydan, yol ve tretuarlarda kazı, inşaat, bina onarım-tadilat, hafriyat yaparken emniyet tedbirleri almayanlara, yıkım ve tamiratlarda etrafı rahatsız edici toz, duman, gürültü ve molozların etrafa yayılmasına engel olmak. 16. Hava kirliliğine, toplum sağlığına ve çevreye; ses, görüntü, gürültü, koku, sis ve dumanla sebebiyet verenlere engel olmak. 17. İnşaatlarda işgalliye ödenen tahta perde ile çevrili alan dışına inşaat malzemesi koyanlar ile yol ve tretuar vasfını bozanlar, her türlü inşaat atığı, hafriyat ve molozlarını, yollara, tretuarlara ve arsalara dökenlere engel olmak. 18. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile koordineli olarak kaçak yapı ve gecekondu takibi ile belediye, vakıf, hazine arazileri üzerine yapılmakta olan gecekondu faaliyetlerine engel olmak. 19. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yıkımı gerçekleştirilecek yapılarda, diğer birimlerce tahliye ve yıkımına karar alınan yerlerde emniyet tedbirlerini almak. C. SEMT PAZARLARI 20. Semt pazarları yönetmeliğini uygulayarak, pazar yerlerinde nizam ve intizamı temin etmek. 21. Pazarın kaldırıldıktan sonra sokak ve caddelerin temizlik ekiplerince temizlenmesine yardımcı olmak 22. Pazar kurulan cadde ve sokaklarda bina ve işyerlerinin giriş çıkışlarının engellenmemesi için gerekli düzenlemeleri yapmak. 23. Semt pazarlarında faaliyet gösteren pazarcı esnafının tezgah kurma belgelerini düzenlemek ve pazarcı esnafı denetlemek.

3 GÖREV TANIMLARI 24. Semt pazarlarında, vatandaşların huzurlu bir şekilde alış-veriş yapabilmeleri için esnafların yüksek sesle satış yapmalarına mani olmak. 25. Semt pazarlarında tezgah yerlerinin sınırlarını ve metrajlarını sabitlemek için işaretleme ve boyama işlemlerini gerçekleştirmek. 26. Pazarcı esnafının satışa sunduğu emtia üzerine fiyat etiketi koyup-koymadığını kontrol etmek 27. Pazarcı esnafı ve işyerlerinde kullanılan ölçü ve tartı aletlerini ölçü ayar memurları ile müşterek kontrol etmek. 28. Pazar kuruluş ve kaldırılış saatlerinde halkın huzurunu bozmayacak önlemleri aldırmak, halkın rahat alış-veriş yapmalarını sağlamak üzere gerekli düzenlemeyi yapmak. 29. Halkın alışverişini kolay yapabilmesi için Pazar içinde veya çevresinde faaliyet gösteren seyyar satıcılara mani olmak. D. İŞYERLERİ AÇMA VE ÇALIŞTIRMA RUHSATI 30. İşyerlerinin ruhsatsız faaliyet göstermelerine engel olmak. 31. İşyerleri işleten ve çalışanların yeterlilik belgelerini kontrol etmek. 32. İşyerlerindeki umumi temizlik ve hijyeni kontrol etmek. 33. Sıhhi ve Gıda maddesi üreten işyerlerinde çalışanların sağlık muayene kontrollerini kontrol etmek. 34. Belediye hudutları içerisinde tüm sıhhi müesseselerle, 2. ve 3.sınıf gayri sıhhi müesseselere, umuma açık işyerlerine ruhsat verme ve denetleme görevini yapmak. 35. Ruhsat almış işyerlerinde 394 sayılı hafta tatili kanunu uyarınca müracaat edenlere hafta tatili ruhsatı vermek sayılı yasanın 81.maddesi gereği diğer kurumlar tarafından yasa gereği ruhsatlandırılan işyerlerine harç belgesi düzenlemek. 37. İzinsiz umuma mahsus istirahat ve eğlence yerlerini, ticaret ve sanat icrasından menetmek. 38. Yetkili organlar tarafından izinsiz çalışan işyerlerini izin alıncaya kadar, ticari sanat icrası faaliyetinde bulunanları men etmek. 39. Yetkili organlar tarafından ruhsatlı olan işyerlerine süreli kapama kararı verilen kararları uygulamak.

4 GÖREV TANIMLARI E. TRAFİK VE DİĞERLERİ 40. Sokaklarda, tretuarlarda ve diğer yerlerde halkın geliş geçişini engelleyecek şekilde park eden araçların kaldırılması için gerekli çalışmaları yapmak. 41. Trafik çocuk eğitim parkında okul öğrencilerine trafik kuralları eğitimi vermek. 42. Halkla ilişkiler servisinden gelen yazı üzerine Asker aile yardımı, mali ve nakdi yardımı için müracaatta bulunanların tahkikatını yapmak. 43. İlçe hıfzısıhha kurul kararlarında zabıtaya verilen görevleri yerine getirmek. 44. Resmi ve dini bayramlarda, genel tatil günleri ile özellik taşıyan günlerde yapılacak törenlerin gerektirdiği hizmetleri yapmak. 45. Büyükşehir ile koordineli olarak Belediye birimlerine yaptığı görevleri bakımından yardımcı olmak. 46. Sağlık İşleri Müdürlüğü ile koordineli olarak meskun mahalde ahır ve kümes bulunduranlara, çevreyi rahatsız edecek şekilde her türlü hayvan besleyenlere mani olmak. 47. Sokakta yaşayan kimsesizlere müdahale etmek, küçük çocukların satış yapmalarını engellemek ve dilenenleri men etmek. 48. Başkanlık binası ve çevresinde bulunan otopark ve müştemilatının güvenlik işlemlerini yürütmek. 49. Kurbanlık ve adaklık satış yerlerini denetlemek, izin verilen yerler dışında satış yapmalarını engellemek. 50. Mevzuatına aykırı gıda satışı yapanlara engel olmak. 51. Halkın sağlığını ve çevreyi ilgilendiren konularda Sağlık İşleri Müdürlüğü ile koordineli olarak katı, sıvı, gıda ve bunun gibi maddelerden numuneler alarak tahlile göndermek ve takibini yapmak. 52. Belediyenin görev, yetki ve sorumluluk alanına giren fakat Belediye Kalite El Kitabında hangi birim tarafından yapılacağı belirtilmemiş olan yardımcı hizmetleri görev, yetki ve sorumlulukları Belediye Başkanının emirleri doğrultusunda yerine getirmek.

5 GÖREV TANIMLARI F. SİVİL SAVUNMA AMİRLİĞİ Sayılı Kanun uyarınca Belediye Hizmet Binalarını kapsayacak şekilde Sivil Savunma Planı hazırlayarak Sivil Savunma Servislerinde görev alacak personel belirlemek, hazırlanan Sivil Savunma Planının İdari ve Mülki makamlarca onayını sağlamak. 54. Onaylanan Sivil Savunma Planı kapsamında tüm hizmet binalarında yılda en az 2 defa tahliye tatbikatı yapmak. 55. Sivil Savunma Servisinde görev verilen personelin İlçe Sivil Savunma Müdürlüğü ile irtibata geçilerek gereken servis eğitimlerinin yaptırılması ve yılda 1 ihbarlı ve yılda 1 de ihbarsız tatbikat gerçekleştirmek. 56. Toplum afet bilinçlendirilmesi ve toplumsal duyarlılığın artırılması amacıyla Belediye Başkanlığının tüm personeline en az yılda 1 kez afetlere karşı korunma yolları hakkında seminer vermek. 57. Nükleer, Biyolojik ve Kimyasal silahlara karşı korunma tedbirleri güncel tutularak, olası NBC saldırılarına karşı hizmet binaları içinde bulunan sığınak ve sığınak olmaya elverişli bölümlerin tespiti yapılarak, ihtiyaç anında kullanıma hazır halde bekletmek. 58. Olağanüstü durumlarda daha hızlı ve aktif bir şekilde hareket ederek ilçe halkının ve belediye personelinin korunma alanlarına girebilmelerini sağlamak amacıyla ikaz alarm sistemlerinin kurulmasını sağlamak ve kurulacak tesislerin bakım kontrolünü yapmak. 59. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik hükümleri çerçevesinde ilçe Sivil Savunma Müdürlüğü ve İtfaiye Teşkilatı ile organize bir şekilde çalışarak belediye hizmet binalarında yangın ekiplerini kurmak, yangın eğitimlerini vermek, zaman içinde periyodik eğitim ve tatbikatlarını yaparak yangından korunma önlemlerini arttırmak. 60. Sabotajlara karşı korunma planı hazırlayarak ilgili makamlara onay için sunmak. 61. Belediye Başkanlığı koruyucu güvenlik talimatı hazırlayarak personel ve evrak güvenliğinin artırılması sağlamak.

6 GÖREV TANIMLARI 62. Muhtemel (Deprem, salgın hastalık, kuş gribi, su baskını, yoğun kar yağışı vb.) afetlerde ilçe kriz merkezi ile organize bir şekilde çalışılarak, gereken tedbirler alınmasına yardımcı olmak ve ihtiyaç olan makine ve teçhizatı sağlamak. 63. Belediye başkanlığı tarafından temin edilen sivil savunma amirliğinin kullanması için alınmış olan kontrol merkezi karargah, yangınla mücadele, arama kurtarma, teknik onarım, ilk yardım, emniyet, trafik ve sosyal yardım malzemelerinin bakım ve onarımını yapmak, çeşitli birimlere dağılmış olan malzemelerin zaman içinde kontrolü yapılarak mevcudiyetinin korunmasını sağlamak. 64. Belediye başkanlığı bünyesinde oluşturulan sivil savunma ekipleri olağanüstü durumlarda Gebze Kaymakamlığı ilçe Sivil Savunma Müdürlüğü ve kriz merkezi başkanlığı ile ortaklaşa çalışmalar yapmak. Yapılan çalışmaların belediye bülteninde yayınlanmasını sağlamak. 65. Belediye başkanlığımız sivil savunma amirliği ile Gebze Kaymakamlığı arasında imzalanan sivil savunma gönüllüsü protokolü çerçevesinde eğitimi tamamlanan sivil savunma gönüllülerinin düzenlenen panel, konferans gibi eğitici toplantılara katılımın sağlamak. 66. Belediyemiz sivil savunma amirliğince gönüllülük esasına uygun olarak eğitim alan personelin olası afetlere hazırlık aşamasında ilçe sivil savunma müdürlüğünde mevcut çadırların kurulması ve araç gereçlerin kullanma tatbikatlarına katılımını sağlamak.

7 GÖREV ÜNVANI: MÜDÜR : 1. Kanun, kanunlara bağlı yönetmeliklerde ilgili kurullar tarafından verilen görevleri yerine getirmek ve Belediye Meclisi, Belediye Encümeni ve Belediye Başkanı tarafından zabıtaya verilen görev ve sorumlulukları yerine getirmek 2. Belediye suçlarının işlenmesini önleyici idari tedbirleri almak, bu suçları işleyenlere karşı verilecek cezaları takip etmek 3. Yangın, deprem, su baskını gibi afet hallerinde görevli ekipler gelinceye kadar ekibi ile birlikte gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamak 4. Belediyenin sosyal, kültürel etkinliklerinde zabıtaya verilen görev ve sorumlulukları yerine getirmek 5. Resmi törenlerde çelenk koyma işlemlerini yürütmek ve törenlerde zabıtaya verilen görev ve sorumlulukları yerine getirmek 6. Belediye Zabıta Müdürlülüğünün en üst amiri sıfatıyla zabıta memurlarına emir vermek 7. Belediye Zabıta Müdürü sıfatıyla, belediye zabıtasının sicil amirliği görevini yapmak 8. Belediye zabıta memurlarının sevk ve idaresini yapmak ve çalışmalarını denetlemek 9. Belediye zabıta hizmetlerinin günün 24 saat esasına göre çalışmasını sağlamak 10. Başkanlık binası, otopark, Zabıta, Mali Hizmetler ve Sağlık Müdürlükleri çevresinin güvenliğinin sağlanmasını ekibiyle birlikte yürütmek 11. Günlük, haftalık, yıllık müdürlük faaliyetleri kayıt altına almak, müdürlüğün hizmet alım işlemlerini yürütmek 12. Sıhhi, Gayri sıhhi ve umuma mahsus istirahat ve eğlence yerlerine işyeri açma ve çalışma ruhsatı vermek ve denetlemek 13. Zabıta Müdürlüğünün görev alanına giren sözlü, yazılı ve benzeri şekilde gelen şikâyetleri değerlendirmek 14. Üstlerinden aldığı emir ve görevleri yerine getirmek

8 GÖREV ÜNVANI: MÜDÜR 1. Direkt olarak Başkan Yardımcısına bağlıdır yürütmekten Başkan Yardımcısına karşı sorumludur 3. Trafik Bürosu Amiri, Zabıta Büro Amiri, Ruhsat Büro Amiri ve Sivil Savunma Büro Amiri ile alt kadroları kendisine bağlı bulunan kadrolardır 1. Üniversite mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Yöneticilik bilgi ve tecrübesine sahip 4. Belediye mevzuatına hakim 5. Toplam kalite anlayışına sahip

9 GÖREV ÜNVANI: TELEFON (SEKRETER) TELSİZ VE OPERATÖR : 1. Müdürün şahıslar ve kurum temsilcileriyle gerekli hallerde telefonla iletişimini sağlamak 2. Randevu talep eden kişilerin isteklerini amirlerine iletmek, onaylaması halinde ilgili kişilere randevu vermek 3. Birime gelen vatandaşlara yardımcı olmak ve yönlendirmek 4. Birimine gelen telefonlara kurum kimliğine uygun olarak bakmak ve ilgililerine aktarılmasını sağlamak 5. Müdürlüğün sunumlarını müdürün talimatları doğrultusunda hazırlamak 6. Bütün büro makinelerinin korunmasından sorumlu olmak 7. Müdürlüğü ilgilendiren yazıların yazılmasından sorunlu olmak 8. Üstlerinden aldığı emir ve görevleri yerine getirmek 9. Belediye sınırları içerisinde vatandaşlardan Beyaz Masa, telefon, yüz yüze görüşmeler v.b. yollarla gelen şikayetlerin incelenmesi için ilgili birimlere çalışmaların yürütülmesini sağlamak 10. Görev unvanına uygun olan amirin görev ve sorumluluklarını da yerine getirir ve istediği işleri yapar 11. Zabıta Müdürünün özel kalem görevini yürütür 12. Zabıta ekiplerinin telsiz anonslarını alır ve ekipler ile koordinesini sağlayarak aracılık yapar 13. İdareden gelen talimat veya vatandaşlardan gelen şikayetlere göre zabıta ekiplerinin yönlendirilmesi için mıntıka amirlerine bilgi vermek 14. Telsiz kullanıcılarını denetlemek, kullanıcıların mevzuata uygun davranmasını sağlamak 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür e karşı sorumludur 1. Lise ve dengi meslek lisesi mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Toplam kalite anlayışına sahip

10 GÖREV ÜNVANI: TRAFİK BÜRO AMİRİ (ZABITA BAŞKOMİSERİ) : 1. Onaylanmış amaçlara doğru tahmin edici bir ilerleme sağlayacak biçimde Trafik Bölümünün tüm elemanlarının faaliyetlerini koordine etmek 2. Trafik Bölümünün tüm düzeyleri ve çalışan grupları arasında haberleşme ve bilgi akış kanallarının kurulmasını sağlamak 3. Yönetimde başarıyı yükseltmek için astlarına yol göstericilik yapmak 4. Gerekli durumlarda Trafik Bürosunun işleyişini Belediye üst yönetimine rapor etmek 5. Trafik Bürosu adına imza etmek v.b. faaliyetleri gerçekleştirmek 6. Trafik Bürosu için gerekli organizasyon planlanmasını yapmak ve üst yönetimin onayına sunmak, kabul edilen organizasyon tipine göre sevk ve idare elemanlarını atamak 7. Üstlerinden aldığı emir ve görevleri yerine getirmek 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür e karşı sorumludur 3. Zabıta Memuru kendisine bağlı bulunan kadrolardır 1. Üniversite mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Belediye mevzuatına hakim 4. Toplam kalite anlayışına sahip

11 GÖREV ÜNVANI: ZABITA MEMURU : 1. Geçiş yolu izin belgelerini hazırlanmasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Komisyonlarına Belediye adına katılmak 2. Müdürlüğe gelen dilekçe ve resmi yazılara rapor tutmak 3. İlçe içindeki çalışmalar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME ile verilen görevler doğrultusunda trafiği yönlendirmek 4. Belediye denetimli halk otobüsleri, dolmuş taksi, minibüs ve servis araçlarının denetim ve kontrollerini yapmak 5. Reklâm tabelalarının dikilmesi için K.K.B., Karayolları Bölge Şefliği personeli ile koordineli olarak yer gösterme işlemini Gelirler Müdürlüğü yapması ve izinsiz Trafik görüş açısından engelleyici tabelaların kaldırılması 6. Üstlerinden aldığı emir ve görevleri yerine getirmek 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür ve Trafik Büro Amirine karşı sorumludur 1. Lise ve dengi meslek lisesi mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Toplam kalite anlayışına sahip

12 GÖREV ÜNVANI: ZABITA MÜDÜR YARDIMCISI (ZABITA AMİRİ) 1. Belediye sınırları içerisinde beldenin düzeni ve belde halkının, huzur ve sağlığını sağlayıp korumak amacıyla kanun, tüzük ve yönetmeliklerde belirtilen görevleri ekibi ile birlikte yerine getirmek 2. Belediye Zabıta Yönetmeliği ve Sağlık Zabıtası Yönetmeliğinde zabıtaya ilişkin olarak yer alan görevleri ve hizmetleri yerine getirmek 3. Belediye suçlarının işlenmesini önleyecek idari tedbirleri almak 4. Ulusal bayram, genel tatil günleri ile özel günlerde yapılacak törenlerde müdürün kendine verdiği görevleri ekibi ile birlikte yerine getirmek 5. Korunması belediyelere ait abide ve mabetler ile tarihi ve turistik eserleri muhafaza etmek, kirletilmesine, çalınmasına ve tahrip edilmesine, her ne şekilde olursa olsun zarara uğratılmasına engel olucu düzenlemeler yapmak 6. Yardıma muhtaç olduğunu beyanla müracaat edenler hakkındaki muhtaçlık durum soruşturması yapılmasını sağlamak 7. Belediyenin iznine veya resim ve vergilerine tabi iken izin almaksızın veya resim, vergi yahut harcı verilmeksizin yapılan işlerin tespit edilmesini, bunların yapılmasında işletilmesinde, kullanılmasında veya sakınca bulunanların men edilmesini ve kanuni işlemin yapılmasını temin etmek 8. İşgaline izin verilmeyen yerlerin işgaline engel olmak, tahakkuku tahsile bağlı belediye gelirlerinden ve borcunu ödemeyenlerden haciz yolu ile tahsilatta ilgililere yardımcı olunmasını sağlamak 9. Yangın, deprem, su baskını gibi hallerde görevli ekipler gelinceye kadar ekibinin gerekli tedbirleri almasını sağlamak 10. Kendisine ait olmayan arsaya izinsiz yapılan yapılara meydan vermemek ve yapılan yapıların belediye işçileri tarafından yıkılmasında gerekli tedbirleri almak, ilgililer hakkında yasal kovuşturma yapmak 11. Çeşitli yerlerin boşaltma veya yıktırma hallerinde ise belediyenin ilgili birimlerine gerekli desteği verdirmek 12. Ekibinin izinlerini ayarlamak ve amirinin bilgilerine sunduktan sonra izine çıkmasını sağlamak

13 GÖREV ÜNVANI: ZABITA MÜDÜR YARDIMCISI (ZABITA AMİRİ) 13. Tüm ekiplerin çalışmalarını denetlemek, kontrol etmek, olumsuzluk ve aksaklıkları gidermek 14. Tüm ekiplerin kılık-kıyafet ve geliş-gidişlerini kontrol etmek, ekipleri bu yönde disiplin etmek 15. Sivil Savunma hizmetlerinin gerektirdiği ve kendine verilen görevler ile de yükümlü kılınmış diğer genel ve özel zabıta kuruluşları ile işbirliği yapmak 16. Zabıta ekiplerinin çalışmalarına (yıkım, toplu çalışma, Pazar içi çalışmaları) iştirak etmek, çalışmaları bizzat yönetmek ve Zabıta Müdürüne çalışmalar hakkında bilgi vermek 17. Üstlerinden aldığı emir ve görevleri yerine getirmek 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür e karşı sorumludur 3. Zabıta Komiseri, Zabıta Memuru, Telsiz Operatörü, Güvenlik ve Hizmetli kendisine bağlı bulunan kadrolardır 1. Üniversite mezunu 2. Belediye mevzuatına hakim 3. Bilgisayar bilgisi yeterli 4. Toplam kalite anlayışına sahip

14 GÖREV ÜNVANI: ZABITA YAZI İŞLERİ SERVİS AMİRİ (ZABITA AMİRİ) 1. Mevzuat geliştirme işlemlerini yürütmek 2. Genel evrak, kayıt işlemlerini yürütmek 3. Encümen kararlarının uygulama işlemlerini yürütmek 4. Askeri ve mali durum tahkikat işlemlerini yürütmek 5. Zabıta personel işlemlerini yürütmek 6. Müdürlükçe verilen görevleri yürütmek 7. Servisine havale edilen evrakın gereğini yerine getirmek ve servisinden çıkan evrakların arşivleme işlemlerini yürütmek 8. Servisinin görev alanına giren iş ve işlemlerini, planlama, programlama, uygulama kontrol etme, önlem alma ve sürekli iyileştirme işlemlerini yürütmek 9. Zabıta Müdürlüğünün WEB sitesinde güncelleme iş ve işlemlerini yürütmek 10. Evrak takip ekibine amirlik görevini yapmak 11. Personelin günlük görev dağıtım çizelgesini hazırlayarak müdür yardımcısı veya müdüre sunmak 12. Uygulama kararı olan encümen kararlarını uygulamak 13. Üstlerinden aldığı emir ve görevleri yerine getirmek 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür ve Zabıta Müdür Yardımcısına karşı sorumludur 1. Yüksekokul mezunu tercihen üniversite mezunu 2. Belediye mevzuatına hakim 3. Bilgisayar bilgisi yeterli 4. Toplam kalite anlayışına sahip

15 GÖREV ÜNVANI: EVRAK TAKİP EKİBİ (ZABITA KOMİSERİ) 1. Görevli bulunduğu mıntıkada kendisine verilen yazılı ve şifai şikâyetleri değerlendirip neticesinden sorumlu bulunduğu amirine bilgi vermek 2. Mıntıkadaki bütün işyerlerini yetkisi dahilinde denetlemek, gerekiyorsa zabıt veya tutanak tutmak 3. Mıntıkasında belediye ekiplerince yapılması gereken bir çalışma varsa rapor edip sorumlu mıntıka amirine bildirmek 4. Müsaadeli satıcıların düzen ve giyim kuşamlarını denetlemek 5. Mıntıkasındaki asker ve aceze yardımı soruşturmalarını yapmak ve raporunu merkez amirine vermek 6. Belediye sınırları içinde beldenin düzenini, belde halkının huzurunu ve sağlığını sağlayıp korumak amacıyla kanun, tüzük ve yönetmeliklerde, belediye zabıtasınca yerine getirileceği belirtilen görevleri yapmak ve yetkileri kullanmak 7. Belediyece yerine getirileceği belirtilip de mahiyeti itibariyle belediyenin mevcut diğer birimlerini ilgilendirmeyen ve belediye zabıta kuruluşunca yerine getirilmesi tabii olan görevleri yapmak 8. Belediye karar organları tarafından alınmış kararları, emir ve yasakları uygulamak ve sonuçlarını izlemek 9. Ulusal bayram ve genel tatil günleri ile özellik taşıyan günlerde yapılacak törenlerin gerektirdiği hizmetleri görmek 10. Cumhuriyet Bayramında iş yerlerinin kapalı kalması için gerekli uyarıları yapmak, tedbirleri almak, bayrak asılmasını sağlamak 11. Kanunların belediyelere görev olarak verdiği hususlar ile aşağıda sayılan görevleri yapmak 12. Belediye cezaları ile ilgili olarak kanunlar uyarınca belediye meclisi ve encümeninin koymuş olduğu yasaklara aykırı hareket edenler hakkında gerekli işlemleri yapmak, sayılı Hafta Tatili Kanununa göre belediyeden izin almadan çalışan işyerlerini kapatarak çalışmalarına engel olmak ve haklarında kanuni işlemleri yapmak 14. Bulunmuş eşya ve malları, mevzuat hükümlerine ve belediye idaresinin bu konudaki karar ve işlemlerine göre korumak; sahipleri anlaşıldığında onlara teslim etmek; sahipleri çıkmayan eşya ve malların, mevzuatta ayrıca özel hüküm yoksa bakım ve gözetim masrafı alındıktan sonra bulana verilmesini sağlamak

16 GÖREV ÜNVANI: EVRAK TAKİP EKİBİ (ZABITA KOMİSERİ) sayılı Sular Hakkındaki Kanuna göre, umumi çeşmelerin kırılmasını, bozulmasını önlemek; kıran ve bozanlar hakkında işlem yapmak, şehir içme suyuna başka suyun karıştırılmasını veya sağlığa zararlı herhangi bir madde atılmasını önlemek, kaynakların etrafını kirletenler hakkında gerekli kanuni işlemleri yapmak sayılı Binaların Numaralanması ve Sokaklara İsim Verilmesi Hakkında Kanun ve bu kanuna göre çıkarılan yönetmelik çerçevesinde binalara verilen numaraların ve sokaklara verilen isimlere ait levhaların sökülmesine, bozulmasına mani olmak sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde etiketsiz mal, ayıplı mal ve hizmetler, satıştan kaçınma, taksitli ve kampanyalı satışlar ve denetim konularında belediyelere verilen görevleri yerine getirmek 18. Kanunen belediyenin izni veya vergi ve harçlara tabi iken izin alınmaksızın veya harç ve vergi yatırılmaksızın yapılan işleri tespit etmek, bunların yapılmasında, işletilmesinde, kullanılmasında veya satılmasında sakınca varsa derhal men etmek ve kanuni işlem yapmak sayılı Ceza Evleriyle Mahkeme Binaları İnşası Karşılığı Olarak Alınacak Harçlar ve Mahkûmlara Ödettirilecek Yiyecek Bedelleri Hakkında Kanuna göre cezaevinde hükümlü olarak bulunanlar ve 4109 sayılı Asker Ailelerinden Muhtaç Olanlara Yardım Hakkında Kanuna göre, yardıma muhtaç olduğunu beyanla müracaat edenler hakkında muhtaçlık durumu araştırması yapmak 20. Üstlerinden aldığı emir ve görevleri yerine getirmek 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür, Müdür Yardımcısı ve Zabıta Yazı İşleri Servis Amirine karşı sorumludur 1. Lise ve dengi meslek lisesi mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Toplam kalite anlayışına sahip

17 GÖREV ÜNVANI: GÜVENLİK VE RAPORLAMA SERVİS AMİRİ (ZABITA AMİRİ) 1. Zabıta Müdürlüğünün günlük, haftalık, aylık ve yıllık faaliyetlerini yazılı kayıt altına almak 2. Hizmet alım işlemlerini yapmak 3. Müdürlüğümüzün çalışmaları hakkında basına yazılı bilgi vermek 4. Güvenlik ve koruma işlemlerini yürütmek (Başkanlık, Kültür Binası, Zabıta, Gelir ve Sağlık Müdürlüklerinin binaları, otopark) 5. Güvenlik ve koruma görevini yapan personele amirlik görevini yapmak 6. Zabıta memurlarının tutmuş olduğu tutanakları kayıt altına alarak gerekli işlemleri yapmak 7. Müdürlüğün idari hizmetlerinin yürütülmesini takip ve denetimini yapmak 8. Hizmet alımı tahakkuk işlemlerini yapmak 9. Müdürlük tarafından verilen emir ve görevleri yerine getirmek 10. Üstlerinden aldığı emir ve görevleri yerine getirmek 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür ve Zabıta Müdür Yardımcısına karşı sorumludur 1. Lise ve dengi meslek lisesi mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Toplam kalite anlayışına sahip

18 GÖREV ÜNVANI: GÜVENLİK EKİBİ 1. Görevli bulunduğu saatlerde görev alanında bulunan Başkanlık binasını, Eğitim Kültür salonunu, bulunduğu binayı ve çevresini hırsızlığa, sabotaja, yangına ve v.b. olaylara karşı korumasını sağlamak 2. Olağanüstü durumlarda üstlerine bilgi vermek 3. Üstlerinden aldığı emir ve görevleri yerine getirmek 1. Direkt olarak Güvenlik ve Raporlama Servis Amirine bağlıdır yürütmekten Müdür ve Güvenlik ve Raporlama Servis Amirine karşı sorumludur 1. Lise ve dengi meslek lisesi mezunu 2. Güvenlik konusunda eğitimli 3. Toplam kalite anlayışına sahip

19 GÖREV ÜNVANI: ALO ZABITA AMİRİ (ZABITA AMİRİ) 1. Yazılı, sözlü ve elektronik ortamda gelen şikayetleri kayıt altına almak, kendisine bağlı bulunduğu ekibe iletmek 2. Şikayet ekibinin amiri olmak 3. Kayıt dışı faaliyet gösterenlerin satış yaparken el konulan mallarını kayıt altına alıp muhafaza işlemlerini yürütmek 4. Kayıp eşyaların kayıtlarını tutup depoda muhafazasını sağlamak 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür ve Müdür Yardımcısına karşı sorumludur 1. Lise ve dengi meslek lisesi mezunu 2. 8 yıllık meslek bilgisine sahip olmak 3. Bilgisayar bilgisi yeterli 4. Toplam kalite anlayışına sahip

20 GÖREV ÜNVANI: ŞİKAYER EKİBİ (ZABITA KOMİSERİ) 1. Alo Zabıta Amirliğinin kayıt altına aldığı şikayetleri yerinde kontrol ederek haklarında yasal işlemleri yapmak, sonuçlandırmak 1. Direkt olarak Müdür ve Alo Zabıta Amirine bağlıdır yürütmekten Müdür ve Alo Zabıta Amirine karşı sorumludur 1. Lise ve dengi meslek lisesi mezunu 2. Halkla ilişkiler mezunu 3. Yabancı dil bilgisi yeterli 4. Toplam kalite anlayışına sahip

21 GÖREV ÜNVANI: HİZMETLİ 1. Müdürlük hizmet binaları ve faaliyet merkezlerinin temizlik ve diğer hizmetlerini vermek 2. Alt hizmet görevlisi olarak faaliyetlerde görev almak 3. Birimler arası evrakların götürülmesinde görev almak 4. Haftalık ve aylık periyotlar dahilinde rutin temizliğin yapılması 5. Üstlerinden aldığı emir ve görevlerini yerine getirmek 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür ve Zabıta Büro Amirine karşı sorumludur 1. İlköğretim mezunu 2. Temizlik konusunda tecrübeli 3. Toplam kalite anlayışına sahip

22 GÖREV ÜNVANI: RUHSAT BÜRO AMİRİ (ZABITA BAŞKOMİSERİ) 1. İşyeri açma ve çalıştırma müracaatı kabul edilen dosyaların mahallinde inceleme yaparak ruhsata uygun olanlara ruhsat yazılımı için vize vermek, uygun olmayanlara ise gerekçeli yazılı cevap verilmesi işlemini sağlamak 2. Yıllık sıhhi, gayri sıhhi ve umuma mahsus yerlerin denetim planı ve programını ve uygulamasını yapmak ve takip etmek 3. Ruhsat müracaat kontrol kaleminin ve işyerleri denetim ekiplerinin amirlik görevini yapmak 4. Ruhsat müracaat kontrol kaleminin yaptığı iş ve işlemleri denetlemek 5. Müdürlük tarafından verilen emir ve görevleri yerine getirmek 6. Servisine ait evrakların arşivlenme işlemlerini yapmak 7. Üstlerinden aldığı emir ve görevleri yerine getirmek 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür e karşı sorumludur 3. Zabıta Memuru ve Ruhsat Memuru kendisine bağlı bulunan kadrolardır 1. Üniversite mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Belediye mevzuatına hakim 4. Toplam kalite anlayışına sahip

23 GÖREV ÜNVANI: RUHSAT MEMURU (ZABITA MEMURU) 1. İşyeri ruhsatı alacak vatandaşlara form vermek 2. İşyeri açma ve çalıştırma müracaatı dosyalarını kontrol ederek teslim almak 3. Umuma mahsus yerlerin mesul müdürlük müracaatlarını kontrol ve kabul işlemlerini yapmak 4. Gıda sicil belgesi düzenlemek 5. Gayri sıhhi müessese komisyon raporlarının yazılımını hazırlamak 6. Sıhhi, gayri sıhhi ve umuma mahsus yerlerin ruhsat yazılımlarını hazırlamak 7. Sıhhi işyerlerine ilişkin işyeri açma ve çalıştırma ruhsatları ile ilgili iş ve işlemleri yapmak 8. Hafta tatil ruhsat müracaatlarını kabul ederek gereğini yapmak 9. İşyerleri için yazışmaları yapmak 10. İşyeri sahiplerinin müracaatlarını kabul ederek gereğini yapmak 11. İşyerlerinin açma ve çalıştırma ruhsatlarının arşivleme işlemlerini yapmak 12. İşyerlerinin süreli ve süresiz kapanışı yapılan işlemlerini takip etmek 13. Denetlenen esnafın arşivleme işlemlerini yürütmek 14. Servise gelen ve giden evrakların kaydını tutmak ve muhafaza etmek 15. İşyeri kontrol komisyonu ile ilgili iş ve işlemleri yapmak saat açık kalma talepleri ile ilgili iş ve işlemleri yapmak 17. Ruhsat memurluğunu ilgilendiren kanun ve tüzükleri takip etmek 18. Müdürlük tarafından verilen emir ve görevleri yerine getirmek 19. Üstlerinden aldığı emir ve görevleri yerine getirmek 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür ve Ruhsat Büro Amirine karşı sorumludur 1. Lise ve dengi meslek lisesi mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Belediye mevzuatına hakim 4. Toplam kalite anlayışına sahip

24 GÖREV ÜNVANI: İŞYERLERİ DENETİM EKİPLERİ (ZABITA KOMİSERİ) 1. Gayri sıhhi denetim ekibi yapılan denetimler esnasında son tüketim tarihi geçmiş ve bozulmuş gıda maddelerini bir tutanakla imha edilmek üzere Belediyemizin yediemin deposuna teslim edip belli bir süre geçtikten sonra toplanan gıda maddelerini uygun bir ortamda zabıta memuru, gıda teknikeri, belediye tabibi ile müştereken tanzim ettikleri imha tutanağı ile imha edilmektedir. İmha tutanakları imha dosyasında muhafaza edilmektedir. Belediye encümenine havale edilen zabıt (tutanakların) sonuçlarının uygulamasını yapar 2. Sıhhi denetim ekibi umuma açık işyerlerinin rutin denetimler yapılarak genel temizlik, işyeri açma ve çalışma ruhsatı, emniyet ruhsatı, açılış kapanış saatlerine uyup uymadığı, 50 adet kitabın kitaplıkta olup olmadığı, günlük gazetenin ve işletmede sigara içilen yerin ayrı bölmede olup olmadığı v.b. gibi denetim formundaki maddeleri inceler 3. Kaymakamlık makamından havaleli gelen mevzuat hükümlerine aykırı faaliyet gösteren umuma açık ruhsatsız işyerlerine mühürlemeye hazırlanması için yazı ile tebligat yapılarak 24 saat süre verilip ruhsat alıncaya kadar faaliyetten men edilecek. İlçe Emniyet Müdürlüğüne işyeri mühürlendiğine dair cevap yazısı yazılacak 4. Ruhsatsız faaliyet gösteren işyerlerine ait zabıt (tutanaklara) belediyemiz encümenine havale edip karar uygulamasını yapar II-ORGANİZASYONDAKİ YERİ 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür ve Ruhsat Büro Amirine karşı sorumludur III-BU KADRO İÇİN ARANAN ÖZELLİKLER 1. Lise ve dengi meslek lisesi mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Belediye mevzuatına hakim 4. Toplam kalite anlayışına sahip

25 GÖREV ÜNVANI: SİVİL SAVUNMA BÜRO AMİRİ 1. Gebze Belediyesi Başkanlığı tarafından yapılması gerekli olan topyekun sivil savunma hizmetleri planlamaları dahilinde gerekli olan planları hazırlamak, bunların icrasını koordine ve kontrol eder. 2. Sivil Savunma Kanunu ile bu kanuna ilişkin çıkarılan diğer mevzuatlar gereğince yapılacak çalışmaları Gebze Belediyesi ve birimlerindeki tatbikini sağlar. 3. Topyekûn Sivil Savunma hizmetlerinin Milli Savunma amaçlarına uygun bir şekilde planlanmasından ve hazırlanmasından Gebze Belediye Başkanı nın yardımcısı ve koordinatördür. 4. Milli alarm planı icaplarının Gebze Belediye Başkanlığı içerisinde tatbikini sağlar. 5. Sivil Savunma ekiplerinin kuruluş ve eğitimini yaptırır. 6. Sivil savunma hizmetleri için lüzumlu ödeneklerin Bütçeye konulmasını, konulanların sarf yerlerini teklif, tespit ve takip eder. 7. Gerekli Sivil Savunma Tesis malzeme ve teçhizatının tedarik ve teminini mevcutların bakım ve korunmalarını takip eder. 8. Sivil Savunma mevzuat, yayın ve emirlerini sürekli izlemek, incelemek ve bunların gereklerini Başkanlık ve bağlı birimlerine teklif tavsiye ve takip eder. 9. Kriz merkezinin sorumlusunun yaptığı iş ve işlemleri takip eder, olabilecek aksaklıkları giderir. 10. Üstlerinden aldığı emir ve görevleri yerine getirmek 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür e karşı sorumludur 3. Büro Elemanı kendisine bağlı bulunan kadrolardır 1. Yüksekokul mezunu tercihen üniversite mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Belediye mevzuatına hakim 4. Toplam kalite anlayışına sahip

26 GÖREV ÜNVANI: PAZAR KONTROL AMİRİ (ZABITA AMİRİ) 1. Belediye Meclis kararına göre Belediye hudutları içinde kurulan semt pazarlarının nizam ve intizamı, düzeni, kuruluşu ve pazarcı esnafının tezgah kurma belgesi düzenleme iş ve işlemlerini yürütmek 2. Servise havale edilen evrak işlemlerinin gereğini yerine getirmek ve arşivleme işlemlerini yürütmek 3. Müdürlükçe verilen görevleri yürütmek 4. Servisine havale edilen evrakın gereğini yerine getirmek ve servisinden çıkan evrakların arşivleme işlemlerini yürütmek 5. Servisinin görev alanına giren iş ve işlemlerini, planlama, programlama uygulama kontrol etme, önlem alma ve sürekli iyileştirme işlemlerini yürütmek 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür e karşı sorumludur 1. Lise ve dengi meslek lisesi mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Toplam kalite anlayışına sahip

27 GÖREV ÜNVANI: PAZAR EKİBİ (ZABITA KOMİSERİ) 1. Belediye hudutları içerisinde kurulan semt pazarlarında halkın rahat ve huzurlu ortamda alış veriş yapması için pazarın nizam ve intizamını sağlamak seyyar faaliyetlerde bulunanları engellemek. Pazar esnafını denetlemek. Dilencileri men etmek 1. Direkt olarak Pazar Kontrol Amirliğine bağlıdır yürütmekten Müdür ve Pazar Kontrol Amirliğine karşı sorumludur 1. Lise ve dengi meslek lisesi mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Halkla ilişkilerin iyi olması 4. Toplam kalite anlayışına sahip

28 GÖREV ÜNVANI: YAPI DENETİM VE KAÇAK YAPI EKİPLERİ (ZABITA MEMURU) 1. Belediye hudutları içerisinde kurulan semt pazarlarında halkın rahat ve huzurlu ortamda alış veriş yapması için pazarın nizam ve intizamını sağlamak seyyar faaliyetlerde bulunanları engellemek. Pazar esnafını denetlemek. Dilencileri men etmek 1. Direkt olarak Pazar Kontrol Amirliğine bağlıdır yürütmekten Müdür ve Pazar Kontrol Amirliğine karşı sorumludur 1. Lise ve dengi meslek lisesi mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Halkla ilişkilerin iyi olması 4. Toplam kalite anlayışına sahip

29 GÖREV ÜNVANI: ÇEVRE KORUMA VE KONTROL AMİRİ (ZABITA AMİRİ) 1. Belediye sınırları dahilinde; çevre kirliliğine yol açan her faaliyete karşı yasa ve yönetmelikler çerçevesinde denetimler yapmak. 2. Hava, su, toprak, gürültü ve görüntü kirlilikleri ile ilgili mahallinde her türlü faaliyeti denetlemek, olumsuz etkilerin kontrolü sağlamak, azaltılması veya bertaraf edilmesi için gerekli tedbirleri almak/alınmasını sağlamak ve bu konuda ilgili kurum ve kuruluşlarla koordineli çalışmalar yaparak müdahale etmek 1. Direkt olarak Pazar Kontrol Amirliğine bağlıdır yürütmekten Müdür ve Müdür Yardımcısına karşı sorumludur 1. Üniversite mezunu (Çevre Mühendisi) 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Toplam kalite anlayışına sahip

30 GÖREV ÜNVANI: NÖBETÇİ AMİRİ (ZABITA AMİRİ) 1. Mesai saatleri haricinde saat esasında dayalı olarak Hafta Tatili, Resmi Tatil, Dini Tatil ve olağan üstü durumlarda zabıta nöbetçi amirliği adı altında Müdürlüğümüzün görev alanına giren görev, yetki ve sorumlulukları yerine getirmede müdürlük adına yetkili kılınan amirlik servisidir. 1. Direkt olarak Müdür e bağlıdır yürütmekten Müdür ve Müdür Yardımcısına karşı sorumludur 1. Lise ve dengi meslek lisesi mezunu 2. Bilgisayar bilgisi yeterli 3. Toplam kalite anlayışına sahip UYGULAMA VE GEÇERLİLİK HÜKÜMLERİ 1- Bu Yönetmelik Belediye Meclisince kabulü ve meclis kararının onayından itibaren yürürlüğe girer. 2- Bu Yönetmelik Belediye Başkanı tarafından yürütülür. İbrahim PEHLİVAN Aydın KOCAMAN A.Faruk KILIÇ Belediye Başkanı Kâtip Kâtip

GÖREV TANIMLARI T.C. GEBZE BELEDİYESİ PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

GÖREV TANIMLARI T.C. GEBZE BELEDİYESİ PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev, Çalışma

Detaylı

ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI İHTİSAS ZABITA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI İHTİSAS ZABITA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI İHTİSAS ZABITA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar no: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar no: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar no: 84 Sayfa No: 1/9 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev, Çalışma

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 01.09.2009 TARİH VE 107 SAYILI KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ

Detaylı

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 -

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/5 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/5 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/5 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev, Çalışma

Detaylı

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Konya Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği Kabul Tarihi: 18/04/2008 Kabul Sayısı: 183 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi:

Detaylı

T.C. MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç, Kapsam, Dayanak, İlke ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönetmeliğinin

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi : 07 / 03 / 2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/11 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi : 07 / 03 / 2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/11 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi : 07 / 03 / 2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/11 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

ZABITA YÖNETMELİĞİ Görev, Yetki ve Sorumluluk Görevleri MADDE 10 (1) Belediye zabıtasının görevleri şunlardır: a) Beldenin düzeni ve esenliği ile

ZABITA YÖNETMELİĞİ Görev, Yetki ve Sorumluluk Görevleri MADDE 10 (1) Belediye zabıtasının görevleri şunlardır: a) Beldenin düzeni ve esenliği ile ZABITA YÖNETMELİĞİ Görev, Yetki ve Sorumluluk Görevleri MADDE 10 (1) Belediye zabıtasının görevleri şunlardır: a) Beldenin düzeni ve esenliği ile ilgili görevleri; 1) Belediye sınırları içinde beldenin

Detaylı

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI AVRUPA YAKASI ZABITA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI AVRUPA YAKASI ZABITA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI AVRUPA YAKASI ZABITA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 - (1)

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. AMASYA BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. AMASYA BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, Amasya Belediyesi Ruhsat ve Denetim

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa 1/6 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa 1/6 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa 1/6 T.C. GÖREV TANIMLARI AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN TEŞKİLAT, GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK I. KISIM BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN TEŞKİLAT, GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK I. KISIM BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN TEŞKİLAT, GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK I. KISIM BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar, Kuruluş Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin

Detaylı

PERSONELİN GÖREVLERİ VE SORUMLULUKLARI GÖREV ÜNVANI: MÜDÜR I-GÖREV VE SORUMLULUKLARI

PERSONELİN GÖREVLERİ VE SORUMLULUKLARI GÖREV ÜNVANI: MÜDÜR I-GÖREV VE SORUMLULUKLARI PERSONELİN GÖREVLERİ VE SORUMLULUKLARI GÖREV ÜNVANI: MÜDÜR 1. Müdürlük işlerinin kanun, nizamname ve talimatnamelere göre yapılmasını temin etmek. 2. Personel arasında disiplini ve işbirliğini kurmak,

Detaylı

T. C. TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

T. C. TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE T. C. TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Torbalı

Detaylı

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1 - Bu yönetmeliğin amacı Bursa Nilüfer Belediye lığı Müdürlüğü nün hukuki statüsünü, teşkilatını,

Detaylı

ESPİYE BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

ESPİYE BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ESPİYE BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin amacı; Espiye Belediyesi İtfaiye teşkilatının kuruluş,

Detaylı

T.C. DERĠNCE BAġKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ

T.C. DERĠNCE BAġKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ T.C. DERĠNCE BAġKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar, Yasal Dayanaklar Amaç MADDE 1 Bu yönetmelik Derince Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü nün

Detaylı

ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07 / 03 / 2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/6 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07 / 03 / 2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/6 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07 / 03 / 2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/6 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK

T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK 1 ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar, Temel

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 08.10.2014 TARİH VE 159 SAYILI MECLİS KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ

Detaylı

T.C. KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM

T.C. KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM DOKÜMAN NO: ZM.ÇY.01 TARİH: 04.05.2011 SAYFA NO: 1 REVİZYON NO: 00 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı, Zabıta Müdürlüğünün ve bağlı amirliklerinin kuruluş,

Detaylı

T.C. KÖRFEZ BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM

T.C. KÖRFEZ BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM DOKÜMAN NO:RDM.ÇY.01 TARİH: 04.05.2011 SAYFA NO: 1 REVİZYON NO: 00 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün kuruluş, görev, yetki

Detaylı

(21 TEMMUZ 2008 TARİHLİ KONYA POSTASI GAZETESİNDE YAYINLANMIŞTIR) : Konya Büyükşehir Belediyesini

(21 TEMMUZ 2008 TARİHLİ KONYA POSTASI GAZETESİNDE YAYINLANMIŞTIR) : Konya Büyükşehir Belediyesini (21 TEMMUZ 2008 TARİHLİ KONYA POSTASI GAZETESİNDE YAYINLANMIŞTIR) Konya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki Ve Çalışma Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

DEFNE BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

DEFNE BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak DEFNE BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ Amaç BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Madde 1: Bu yönetmeliğin amacı; Defne Belediye Başkanlığı Çevre

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/7 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/7 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/7 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev, Çalışma

Detaylı

TC. ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

TC. ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ TC. ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR: Amaç Madde 1: Bu yönetmeliğin amacı Ruhsat

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Gölyaka

Detaylı

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde - Bu yönetmeliğin amacı Bursa Nilüfer Belediye lığı Müdürlüğü nün hukuki statüsünü, teşkilatını,

Detaylı

T.C. ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

T.C. ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK T.C. ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Kuruluş İlkeleri Amaç

Detaylı

TC. MURATPAŞA BELEDİYESİ İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM

TC. MURATPAŞA BELEDİYESİ İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM TC. MURATPAŞA BELEDİYESİ İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/7 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/7 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/7 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev, Çalışma

Detaylı

TEKİRDAĞ / KAPAKLI BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Tanımlar ve Hukuki

TEKİRDAĞ / KAPAKLI BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Tanımlar ve Hukuki TEKİRDAĞ / KAPAKLI BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Tanımlar ve Hukuki Bağlayıcılık. AMAÇ MADDE 1 Bu Yönetmelik, Kapaklı Belediye Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK (GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUK)

T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK (GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUK) T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK (GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUK) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ: Madde 1: Bu Yönetmeliğin amacı; Süleymanpaşa

Detaylı

TC. KAPAKLI BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,Dayanak ve Tanımlar

TC. KAPAKLI BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,Dayanak ve Tanımlar TC. KAPAKLI BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönetmeliğin amacı,kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI BAŞKAN BAŞKAN YARDIMCISI MÜDÜR MÜDÜR?? YARDIMCISI AMİRİ KOMSERİ MEMURU A MERKEZ BÜRO AMİRLİĞİ B EVRAK EKİP AMİRLİĞİ C TRAFİK-MOTORİZE D DENETİM E PAZAR SEYYAR EKİP AMİRLİKLERİ

Detaylı

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ VE KARARLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ VE KARARLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ VE KARARLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Meclis Karar Numarası : 2014/057 Meclis Karar Tarihi : 10/07/2014 Yürürlüğe Girdiği Tarih : 15/07/2014

Detaylı

İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI

İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI İşletme ve İştirakler Müdürü Şef İdari İşler Servisi İşletme ve İştirakler Servisi T.C. KARS BELEDİYESİ İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV

Detaylı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİVİL SAVUNMA UZMANLIĞI GÖREV, SORUMLULUK VE YETKİ ESASLARINI BELİRLEYEN İÇ YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİVİL SAVUNMA UZMANLIĞI GÖREV, SORUMLULUK VE YETKİ ESASLARINI BELİRLEYEN İÇ YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİVİL SAVUNMA UZMANLIĞI GÖREV, SORUMLULUK VE YETKİ ESASLARINI BELİRLEYEN İÇ YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1- Bu yönetmelik Kayseri Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

T.C. KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM

T.C. KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM DOKÜMAN NO:SGM.ÇY.01 TARİH: 04.05.2011 SAYFA NO: 1 REVİZYON NO: 00 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, Strateji Geliştirme Müdürlüğünün kuruluş, görev,

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEMİZLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI YÖNETMELİĞİ

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEMİZLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI YÖNETMELİĞİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEMİZLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde-1: Bu Yönetmeliğin amacı; Mersin

Detaylı

YÜKSEKOKUL SEKRETERİ VEKÂLET EDECEK GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI:

YÜKSEKOKUL SEKRETERİ VEKÂLET EDECEK GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI: YÜKSEKOKUL SEKRETERİ Doküman No SİÜ.GT-122 Sayfa 1/2 : Yüksekokul Müdürüne bağlı görev yapar. : Şef Yüksekokulun idari yapısının kurulması, yönetilmesi ve denetlenmesini sağlamak, kurullara katılmak, bütçeyi

Detaylı

T.C. KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, Bilgi İşlem Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı; Beşiktaş Belediyesi Yazı

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. MERAM BELEDİYESİ İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE

Detaylı

: Konya Büyükşehir Belediyesini, Zabıta Dairesi Başkanlığı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği

: Konya Büyükşehir Belediyesini, Zabıta Dairesi Başkanlığı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Yasal Dayanak Amaç Madde 1 (1) Bu yönetmelik Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi

Detaylı

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ YAZI ĠġLERĠ VE KARARLAR DAĠRESĠ BAġKANLIĞI YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ YAZI ĠġLERĠ VE KARARLAR DAĠRESĠ BAġKANLIĞI YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ YAZI ĠġLERĠ VE KARARLAR DAĠRESĠ BAġKANLIĞI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI YEŞİL ALANLAR PLANLAMA PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve

Detaylı

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, İşletme ve İştirakler

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1)

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu UNVANI BİLGİSAYAR İŞLETMENİ VEYA 1 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının her türlü satın alma ve ayniyat işlemlerinin yerine getirilmesi. Sağlık

Detaylı

ZABITANIN GÖREV, YETKI VE SORUMLULUKLARI. Zabıtanın Görevleri. a) Beldenin düzeni ve esenliği ile ilgili görevleri;

ZABITANIN GÖREV, YETKI VE SORUMLULUKLARI. Zabıtanın Görevleri. a) Beldenin düzeni ve esenliği ile ilgili görevleri; ZABITANIN GÖREV, YETKI VE SORUMLULUKLARI Zabıtanın Görevleri a) Beldenin düzeni ve esenliği ile ilgili görevleri; 1) Belediye sınırları içinde beldenin düzenini, belde halkının huzurunu ve sağlığını sağlayıp

Detaylı

T.C. BUCA BELEDİYESİ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. BUCA BELEDİYESİ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ GENEL GÖREVLERİ İM.GT.01 SAYFA NO: 1/15 NO: 02 1. Yemekhane hazırlama ve günlük yemek dağılımını sağlamak. 2. Yemekhanenin temizliğinden sorumlu olmak. 3. Yemekler ile ilgili talep ve şikâyetleri dikkate

Detaylı

ARALIK 2016 FAALİYET RAPORU

ARALIK 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMALAR Zabıta Müdürlüğü ekipleri her gün mesai başlangıcında, hazırlanan günlük çalışma

Detaylı

SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik Amaç, Kapsam, Dayanak, Kuruluş ve Tanımlar

SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik Amaç, Kapsam, Dayanak, Kuruluş ve Tanımlar SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik Amaç, Kapsam, Dayanak, Kuruluş ve Tanımlar BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ KAPSAM DAYANAK AMAÇ : MADDE 1 Bu Yönetmeliğin amacı; Araklı Belediyesi

Detaylı

T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ 0 T.C. ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

T.C. Karar No : 2018/31 MERAM BELEDİYESİ MERAM. MECLİS KARARI

T.C. Karar No : 2018/31 MERAM BELEDİYESİ MERAM. MECLİS KARARI T.C. Karar No : 2018/31 MERAM BELEDİYESİ MERAM. MECLİS KARARI Tarih : 09/02/2018 BELEDİYESİ Konu Teklif : Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği. : Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nün 30/01/2018

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇEVRE VE İMAR ZABITASI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇEVRE VE İMAR ZABITASI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇEVRE VE İMAR ZABITASI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam MADDE 1-

Detaylı

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. BALIKESĠR ĠLĠ EEDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI RUHSAT VE DENETĠM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM

T.C. BALIKESĠR ĠLĠ EEDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI RUHSAT VE DENETĠM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM T.C. BALIKESĠR ĠLĠ EEDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI RUHSAT VE DENETĠM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönetmeliğin amacı, Edremit

Detaylı

VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: (1) Bu yönergenin amacı Zabıta Müdürlüğü nün görev alanını, sorumluluk ve yetkilerini, görevlerin yerine getirilişi ve yetkilerin kullanımında

Detaylı

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar, Bağlılık Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmelik Kütahya

Detaylı

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1-(1) Bu yönetmeliğin amacı; Tepebaşı Belediyesi

Detaylı

Kerim AKSU Belediye Başkanı. Kazım ELMALI Belediye Başkan Yardımcısı. İsmail DEMİR Temizlik İşleri Müdürü. Hasan ÖZTÜRK Şef

Kerim AKSU Belediye Başkanı. Kazım ELMALI Belediye Başkan Yardımcısı. İsmail DEMİR Temizlik İşleri Müdürü. Hasan ÖZTÜRK Şef GİRESUN BELEDİYESİ TEMIZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜGÜ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI YÖNETMELİĞİ TEŞKİLAT MADDE 5-Temizlik İşleri Müdürlüğü aşağıda yazıldığı şekilde teşkilatlanmıştır.müdürlük;belediye Başkan Yardımcısı

Detaylı

DENĠZLĠ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠNĠN TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK

DENĠZLĠ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠNĠN TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK DENĠZLĠ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠNĠN TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin amacı; Denizli

Detaylı

T.C ALANYA BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C ALANYA BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C ALANYA BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ EYLÜL,2014 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönetmeliğin amacı Alanya Belediyesi Yapı Kontrol

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 -Bu Yönetmeliğin amacı; Torbalı

Detaylı

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK GENEL HÜKÜMLERİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı, nün teşkilat yapısını, hukukî statüsünü, görev,

Detaylı

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

Konya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Konya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Konya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği Kabul Tarihi : 12.07.2013 Kabul Sayısı : 382 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi : 31.07.2013

Detaylı

T.C. ÇUBUK BELEDİYESİ Bilgi İşlem Müdürlüğü Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliği

T.C. ÇUBUK BELEDİYESİ Bilgi İşlem Müdürlüğü Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliği T.C. ÇUBUK BELEDİYESİ Bilgi İşlem Müdürlüğü Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 : Amaç Bu Yönetmelik Çubuk Belediyesi Bilgi işlem Müdürlüğünün,

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI ZABITA DENETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI ZABITA DENETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI ZABITA DENETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönerge,

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDĠYESĠ RUHSAT VE DENETĠM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. KARTAL BELEDĠYESĠ RUHSAT VE DENETĠM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER 1 AMAÇ VE KAPSAM: T.C. KARTAL BELEDĠYESĠ RUHSAT VE DENETĠM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Madde: 1 Bu Yönetmelik Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü nün görev ve çalışma

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ GECEKONDU VE SOSYAL KONUTLAR MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

GEBZE BELEDİYESİ GECEKONDU VE SOSYAL KONUTLAR MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ GEBZE BELEDİYESİ GECEKONDU VE SOSYAL KONUTLAR MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanaklar ve Tanımlar Amaç: Madde 1 Bu yönetmeliğin amacı, Gebze Belediyesi sınırları içerisindeki

Detaylı

ARTVİN İLİ YUSUFELİ İLÇE BELEDİYESİ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

ARTVİN İLİ YUSUFELİ İLÇE BELEDİYESİ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ ARTVİN İLİ YUSUFELİ İLÇE BELEDİYESİ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ AMAÇ Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı, Yusufeli Belediyesinde mevcut hizmet birimlerinin görev, yetki ve sorumluluklarını belirlemek,

Detaylı

: Konya Büyükşehir Belediyesini, Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği

: Konya Büyükşehir Belediyesini, Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği Konya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği Kabul Tarihi: 12/02/2010 Kabul Sayısı: 65 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi: 06/03/2010 Tarihli

Detaylı

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ZABITA DAĠRESĠ BAġKANLIĞI YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ZABITA DAĠRESĠ BAġKANLIĞI YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ZABITA DAĠRESĠ BAġKANLIĞI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Belediye Zabıta Dairesi Başkanlığının görev,

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ

GİRESUN BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜN KURULUŞU : Müdürlüğümüz 5393 sayılı Belediye Kanununun 15 nci maddesi gereği aynı kanunun 49 ncu maddesine istinaden Belediye Meclisinin 03.02.2005

Detaylı

T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK I.BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı, Lüleburgaz

Detaylı

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BÖLÜM I

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BÖLÜM I TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 03.11.2016 TARİH VE 203 SAYILI KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. TEPEBAŞI BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BÖLÜM I AMAÇ,

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ VE ÇEVRE KORUMA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ VE ÇEVRE KORUMA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ VE ÇEVRE KORUMA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 - Bu yönetmeliğin

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI: 13 23/03/ /03/2012

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI: 13 23/03/ /03/2012 ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 13 23/03/2012-30/03/2012 1- İlçemiz genelinde huzur ve sükunu bozanlar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 12 Kişi Hakkında Tretuarı işgal etmekten,9

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı;

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

İTFAİYE BAKIM ONARIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ I. KISIM GENEL ESASLAR

İTFAİYE BAKIM ONARIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ I. KISIM GENEL ESASLAR İTFAİYE BAKIM ONARIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ I. KISIM GENEL ESASLAR Amaç Madde 1 Belediye İtfaiye Yönetmeliği kapsamında İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı her türlü araç, makine ve ekipmanın bakım onarımını planlamak,

Detaylı

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK GENEL HÜKÜMLERİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK (2015/132 Sayılı Meclis Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

T.C ODUNPAZARI BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C ODUNPAZARI BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C ODUNPAZARI BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin amacı, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün kuruluş,

Detaylı

EK 4: ( tarih ve 36 sayılı meclis karar ekidir.)

EK 4: ( tarih ve 36 sayılı meclis karar ekidir.) T.C. DAZKIRI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Zabıta Amirliği GÖREV VE ÇALIȘMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: (1) Bu yönetmeliğin amacı Zabıta Amirliğinin görev alanını,

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı; Çanakkale Belediyesi Fen

Detaylı

Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği

Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmelik Konya Büyükşehir Belediyesi,

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev, Çalışma

Detaylı

SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar

SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Satın Alma

Detaylı

ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER BÜRO AMİRLİĞİ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER BÜRO AMİRLİĞİ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER BÜRO AMİRLİĞİ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE Amaç BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli

Detaylı