HAKKIMIZDA.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com"

Transkript

1

2 HAKKIMIZDA 2005 yılı başında kurulan Otto Mekanik Malzeme Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited; ısıtma, soğutma, havalandırma, klima, yangın tesisatı ve sıhhi tesisat alanlarında, fizibilite, mühendislik, montaj, bakım, proje denetimi, yönetimi ve danışmanlık gibi taahhüdün tüm aşamalarında yer almaktadır. Kısa zamanda birçok proje ve taahhütü başarı ile tamamlayarak, işini eksiksiz olarak müşterisine teslim etmiştir. Gerçekleştirdiği projeler ile sektöründe her zaman koyduğu hedeflere ulaşmış ve çizgisini korumayı başarmıştır. Yaptığı işlerden aldığı güçle çıtasını her zaman yükseltmeyi ve müşterisine doğru çözümler sunmayı ilke edinmiştir. Şirketimizin kurduğu sistemler, gerek çalışılan ortamlarda konfor şartlarını, gerekse endüstriyel ortamlarda istenilen proses şartlarını sağlayacak şekilde konusunda uzman ve tecrübeli mühendis ve teknik personelimiz tarafından projelendirilmekte ve tecrübeli ekiplerle taahhüdü yapılmaktadır. Otto Mekanik in güvenilir bir şirket olmasında, doğru malzeme seçimi, imalat ve montaj konusundaki teknik yeterliliği ile birlikte iş kalitesi önemli rol oynamaktadır. Kaliteli ekipmanlar ve yüksek kalitedeki işçiliğimiz sayesinde en kısa zamanda ve optimum maliyet anlayışı ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

3 KALİTE POLİTİKAMIZ; Kalite yönetiminin temel taşları olan, sürekli gelişme, iyileştirme ve müşteri memnuniyeti adına, müşteri beklentilerini aşarak, tatmin etmek için satış ve satış sonrası hizmetler sunmaya yöneliktir. Otto mekanik amaç ve hedeflerinin, etkin olarak kullanılmasını sağlamak. Müşterilerimizin ürün ve hizmetlerle ilgili talep ve beklentilerini aşmak, temel ilkemizdir. Ekip çalıșması heves ve arzusu ile iyi bir organizasyon neticesi çalıșanlarımızın memnun edilmesi, Hizmetlerin zamanında, emniyetle, ekonomik bir șekilde ve kaliteden ödün verilmeden gerçekleștirilmesi, Çevre mevzuatının gerektirdiği seviyelerde çevreye saygılı olunması, Küresel ısınma ile mücadele edici tasarımların yapılması ve ilgili tedbirlerin alınması, TEMEL PRENSİPLERİMİZ; OTTO MEKANİK, kuruluşundan itibaren; Kalite çizgisini sürekli artırarak müșteri memnuniyetini sağlamak, Maliyetleri gözden geçirerek,müșteriye zamanında,daha kaliteli hizmet ve uygun fiyatlı çözümler sunmak, Teknolojiyi sürekli takip ederek gerekli kurs ve seminer katılımlarını gerçekleştirerek şirket içi eğitim kalitesini yükseltmek ve gelișmeleri șirket personeline yaymak, Verimli ișletmecilik hedefleyen, güvenilir,kalıcı ve aranan bir firma olmayı Temel prensip olarak benimsemiştir.

4 HİZMETLERİMİZ Müşterilerinin talepleri, yürürlükteki mevzuatlar ile uluslar arası standartların gerekleri doğrultusunda her türlü endüstriyel ve genel ihtiyaçtan doğan ; Isıtma,Soğutma,Havalandırma,Yangından Korunum,Otomasyon, Sıhhi Tesisat,Doğalgaz Sistemleri ile ilgili,fizibilite, projelendirme, imalat, tedarik, montaj, devreye alma, çalıştırma,teslim, idame ve bakım hizmetlerini iyi bir organizasyon, yetişkin kadrosu, makine ve teçhizatı ile zamanında ve emniyetle gerçekleştirmektedir. Taleplerin karşılanmasında yurt içi ve yurt dışı teknolojilerin takibi ile gelişmiş uygulamalara yer verilmektedir. Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sulu ve/veya gazlı ısıtma soğutma sistemleri olarak da açıklanan sistemlerdir.başlıca konutlar, AVM, Hotel, Hastane ve endüstriyel ortamlarda v.b. ısıtma soğutma amaçlı çeşitli uygulamalarının ( chiller-kazan grubu, kombi,klima santrali, radyatör, fan coil,yerden ısıtma,günej enerjisi, ısı pompası gibi ) yapıldığı sistemlerin genel adıdır. Yangın Tesisatı Sistemleri Yapıların yangın risk sınıfının belirlenmesi, yangın senaryolarının oluşturulması, uygun sistem seçimi (sulu sistem söndürme, kuru sistem,gazlı sistem söndürme) ve yangına karşı alınması gereken önlemler (NFPA, Türkiye Yangından Korunma Yönetmeli klerine uygun olarak) konusunda müşterilere uluslararası standartta danışmanlık, projelendirme, malzeme temini, süpervizörlük, uygulama, montaj, devreye alma ve bakım hizmetlerini kapsar. Havalandırma Sistemleri Havalandırma sistemleri genel olarak; ısıtma,soğutma,taze hava, egzoz ve duman tahliye sistemlerinde gerekli akışkan havanın istenilen yere planlanan amaç doğrultusunda taşınması ile istenilen konfor şartlarının yerine getirilmesidir. Sıhhi Tesisat Sistemleri Sıhhi Tesisat sistemleri genel olarak konut, otel,hastaneler,endüstriyel tesisler v.b yerlerde temiz su, sıcak su, pis su tahliye sistemlerinin kurulması, her türlü alt yapı ihtiyacına cevap verilmesi. Doğalgaz Sistemleri Gaz Dağıtım A.Ş. tarafından yetkilendirilmiş, doğalgaz hatları konusunda sertifikalar ile her türlü ( SANAYİ - TİCARİ - EV ) gaz tesisatlarının anahtar teslimi olarak yapılmasıdır.

5 Otomasyon Sistemleri Hızla büyüyen inşaat ve sanayi sektöründe her geçen gün kompleks,daha büyük,konforlu üretim ve yaşam alanları tesis edilmektedir.yaşayan bir organizmaya dönüşen bu tür yapılarda gerek konfor,gerekse üretim talep ve gereksinimleri ile açığa çıkan kontrol,izleme ve denetim ihtiyacı doğrultusunda, insan ile makine arasında paylaşılmasının sağlanabilmesidir. VRV Klima Sistemleri VRV Klima Sistemi ; bir dış ünite ile, gaz akış dağıtıcıları yardımıyla birden çok iç ünitenin birbirinden bağımsız olarak kontrol edilebildiği klima sistemleridir.sistem için gerekli miktardaki soğutucu akışkan, doğru fan ve doğru zamanda ihtiyaç duyulan iç üniteye sevk edilerek ısıtma ve soğutmada kullanılması sağlanır. Firmamız vrv sistemlerinde sektörün öncü markaları olan DAIKIN, MITSUBISHI, FUJITSU ve LG ile bayilik bazında çalışmaktadır.sulu Yangın Söndürme Sistemleri. Bireysel ve Kurumsal Klima Sistemleri Firmamızın hizmetleri arasında bireysel ve kurumsal müşterilerine klima satışı ve uygulamasıda mevcuttur. Firmamız; Mitsubishi Fujitsu Fuji Therma LG Midea markalı dünyanın en kaliteli ve tercih edilen klima markalarının satışını ve uygulamalarını gerçekleştirmektedir.

6 REFERANSLARIMIZ Bağcılar Kültür Merkezi Mekanik Tesisat Uygulama Projeler (16.000m2) Hvac Tesisatı -Isıtma Soğutma Tesisatı VRV Tesisatı Sıhhi Tesisat Yangın Tesisatı Projeleri ile proje hesapları, keşif metraj dosyası teknik şartname ile birlikte ihale dosyası hazırlanması. Sivas Kültür Merkezi Mekanik Tesisat Uygulama Projeler (24.000m2) Hvac Tesisatı -Isıtma Soğutma Tesisatı VRV Tesisatı Sıhhi Tesisat Yangın Tesisatı Projeleri ile proje hesapları, keşif metraj dosyası teknik şartname ile birlikte ihale dosyası hazırlanması. Tekfen Mühendislik A.Ş. İstanbul Metrosu Kirazlı-Başak Konutları Metro Hattı İstasyon mekanik uygulama projelerinin hazırlanması. Tekfen Mühendislik A.Ş. İstanbul Metrosu Raylı Sistem Beşiktaş-Şişli-Otogar Hattı kesin mekanik projelerinin hazırlanması. Forum AVM Ankara - ASSOS Pırlanta Mağazası Mekanik tesisat projelerinin hazırlanması ve mekanik taahhüt işlerinin yapılması Markacity AVM İstanbul- ASSOS Pırlanta Mağazası Mekanik tesisat projelerinin hazırlanması ve mekanik taahhüt işlerinin yapılması. Forum AVM Ankara - ALTINBAŞ Kuyumculuk Mekanik tesisat projelerinin hazırlanması ve mekanik taahhüt işlerinin yapılması. Maltepe AVM Ankara - ALTINBAŞ Kuyumculuk Mekanik tesisat projelerinin hazırlanması ve mekanik taahhüt işlerinin yapılması. Bayhanlar Tekstil Genel Merkez Binası - Zeytinburnu 2000 m2-7 kat - Genel Merkez Binası ısıtma, soğutma, havalandırma, yangın, sıhhi tesisat, yağmur suyu ve doğalgaz tesisatı sistemleri, projelendirme ve imalat, kazan ve yangın pompa dairesi imalat ve montaj, devreye alma işleri. Büyükçekmece Kolan Hastanesi Genel poliklinik katlarının havalandırma, vrv sistem ısıtma ve soğutma tesisat, sıhhi tesisat sistemlerinin anahtar teslim yapılması. Silivri Kolan Hastanesi Genel poliklinik katlarının havalandırma, vrv sistem ısıtma ve soğutma tesisat, sıhhi tesisat sistemlerinin anahtar teslim yapılması.

7 REFERANSLARIMIZ Medical Park İstanbul Bahçelievler Hastanesi 1) Tüp bebek bölümü hijyenik paket tip tam otomasyonlu klima santrali ile havalandırma, ısıtma, soğutma, yangın korunma, sıhhi tesisat sistemlerinin projelendirme, imalat,montaj, devreye alma işlerinin anahtar teslim yapılması. 2) 21 Yataklı Kemik İliği bölümü katı hijyenik paket tip tam otomasyonlu klima santrali ile havalandırma, ısıtma, soğutma, yangın korunma, sıhhi tesisat sistemlerinin projelendirme, imalat,montaj, devreye alma işlerinin anahtar teslim yapılması. 3) Genel Yoğun Bakım Bölümlerinin hijyenik klima sistemleri revizyonlarının yapılması, Sağlık bakanlığı partikül ölçümü kriterlerine uygun hale getirilerek gerekli validasyon işlemlerinin yapılması,hepa filtre sistemlerinin yenilenmesi. 4) Ameliyathane Laminar Flow Sistemlerinin kurulması hijyenik klima santrali ile gerekli ısıtma, soğutma, havalandırma tesisat sistemlerinin anahtar teslim yapılması. Medical Park İstanbul Sultangazi Hastanesi 1) Ameliyathane hijyenik paket tip tam otomasyonlu klima santrali ile havalandırma sistemlerinin projelendirme, imalat,montaj, devreye alma işlerinin anahtar teslim yapılması. 2) Yenidoğan bebek bölümü hijyenik havalandırma ve soğutma sistemlerinin projelendirme, imalat,montaj, devreye alma işlerinin anahtar teslim yapılması. Sakarya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Genel Yoğun Bakım Bölümleri ve ameliyathane hijyenik klima sistemleri revizyonlarının yapılması, Sağlık bakanlığı partikül ölçümü kriterlerine uygun hale getirilerek gerekli validasyon işlemlerinin yapılması,hepa filtre sistemlerinin yenilenmesi. T.C Sağlık Bakanlığı Beykoz Devlet Hastanesi Genel Yoğun Bakım Bölümlerinin hijyenik klima sistemleri revizyonlarının yapılması, Sağlık bakanlığı partikül ölçümü kriterlerine uygun hale getirilerek gerekli validasyon işlemlerinin yapılması,hepa filtre sistemlerinin yenilenmesi. Balat Özel Or-Ahayım Hastanesi Yoğun Bakım ve Ameliyathanelerin hijyenik klima sistemleri revizyonlarının yapılması, Sağlık bakanlığı partikül ölçümü kriterlerine uygun hale getirilerek gerekli validasyon ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesi.

8 Yıldırım Mah. Tunca Sok. No:9/A Bayrampaşa İstanbul Türkiye Tel: 0(212) Fax: 0(212)

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel :

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : 0507 077 16 51 www.okurtes.com info@okurtes.com Faaliyet Alanlarımız Endüstriyel ve Sanayi Doğalgaz Tesisatları LNG ve CNG Gaz Tesisatları Sanayi

Detaylı

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP www.bakangroup.com GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve mühendislik operasyonları etkilenebilir herhangi bir diğer kişilerin sağlık, güvenlik ve

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com.

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com. Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02 İstanbul : Haznedar Mah. Bağcılar Cad. Üçler Sit. Gonca Apt. No: 5/5 Bahçelievler - İstanbul T: +90 224 644

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri 100 m² - 1.000.000 m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri Hotel, Hastane, Üniversite, AVM, Villa, Cafe, Restaurant, Fabrika, Okul, İş Merkezi, Ofis, Residence,

Detaylı

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU Projelerinize eksiksiz hizmet & akılcı çözüm anlayışıyla yaklaşıyoruz... HAKKIMIZDA 20 senelik sektör deneyimimizle yurt içi ve yurt dışında birçok

Detaylı

VRF/V SİSTEMLERİ Keşif, satış, montaj ve bakım hizmetleri

VRF/V SİSTEMLERİ Keşif, satış, montaj ve bakım hizmetleri Mevsimler Değişse de Konfor Hep Aynı VRF/V SİSTEMLERİ Keşif, satış, montaj ve bakım hizmetleri Mevsimler Değişse de Konfor Hep Aynı DOĞ-TEK Mühendislik bünyesinde VRV / VRF sistemlerin satış, montaj, bakım

Detaylı

MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Kemeraltı Mahallesi 78.Sokak 1/3 Marmaris MUĞLA TEL : (553) 721 39 39 www.mpuenerji.com info@mpuenerji.com NELER YAPIYORUZ MÜHENDİSLİK PROJE UYGULAMA

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

R E N G I N E E R I N G

R E N G I N E E R I N G Misyonumuz, gücünü teknolojiden alıp, mühendislikte mükemmelliği yakalayarak, müşteri memnuniyetini sağlayan öncü bir firma olmaktadır. Vizyonumuz, Ulusal ve Uluslararası arenada aranan, söz sahibi bir

Detaylı

2017 FİRMA TANITIM DOSYASI

2017 FİRMA TANITIM DOSYASI 2017 FİRMA TANITIM DOSYASI FİRMA TANITIM FORMU FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER FİRMANIN; ÜNVANI : ETKA MEKANİK ELEKTRİK TEKNİK MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESİ : AŞAĞI ÖVEÇLER MAH. 1042. CADDE 1325.

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim :

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim : Proje Adı: Proje Resim : 6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi Proje Durumu: Tamamlanan Proje Proje Tipi: Hastane Binası Alanı: 4130 m 2 Başlangıç: 2009 Bitiş: 2010 Yeri: Azerbaycan / Bakü Proje Detayları:

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul +90 212 657 26 18 ŞİRKETİMİZİN HEDEFLERİ; KUASAR MEKANİK ŞİRKETİMİZİN KALİTE POLİTİKASI;

Detaylı

CENK YILDIRIM ÇALIŞTIĞI FİRMA VE PROJELER

CENK YILDIRIM ÇALIŞTIĞI FİRMA VE PROJELER CENK YILDIRIM ÇALIŞTIĞI FİRMA VE PROJELER 1 ÇALIŞTIĞI FİRMALAR Nisan 2014 ÇALIŞMA SÜRESİ : 2003-2004 / Askerlik ŞİRKETİN ÜNVANI : AŞAR Tem.Güven.Taş.Hizmet Mimarlı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Detaylı

-KURUMSAL KİMLİĞİMİZ-

-KURUMSAL KİMLİĞİMİZ- -KURUMSAL KİMLİĞİMİZ- BORDAŞ MEKANİK, Endüstri ve Enerji Tesisleri Mekanik Kurulumunda ve İnşaat Mekanik Tesisat Sektöründe Faaliyet Gösteren Şirketimiz Yurtiçinde ve yurtdışında gerçekleştirecek olduğumuz

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

BÝZ... yürüttüğü kalite anlayışını, çeşitli kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmektedir.

BÝZ... yürüttüğü kalite anlayışını, çeşitli kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmektedir. Çözüm ortaðýnýz BÝZ... 2012 yılında İstanbul da kurulan İVME MÜHENDİSLİK, enerji sektöründe Mühendislik, Süpervizörlük, Sistem Kurulumu, Endüstriyel doğalgaz mekanik tesisat alanlarında faaliyet gösteren

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.

MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. Sayın İşletme İdari ve Teknik Yönetimleri, Mühendislik hizmetlerinde proje ve uygulama alanlarında geçmişten bugüne yürütmüş olduğumuz çalışmalardan edindiğimiz tecrübelere paralel olarak, bu hizmetlerin

Detaylı

REFERANS KATALOĞU SİSTEM TEKNOLOJİ ve MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. 2002 yılında kurulan firmamız, mekanik tesisatlarda gelişen teknoloji hizmetlerinden müşterilerini en üst düzeyde faydalandırarak, proje yönetimi

Detaylı

1987 yılında şahıs firması olarak kurulan firmamız, 1992 yılında şirkete dönüştürülerek TÜRKOĞLU MÜHENDİSLİK adı altına faaliyetine devam etmektedir.

1987 yılında şahıs firması olarak kurulan firmamız, 1992 yılında şirkete dönüştürülerek TÜRKOĞLU MÜHENDİSLİK adı altına faaliyetine devam etmektedir. 1987 yılında şahıs firması olarak kurulan firmamız, 1992 yılında şirkete dönüştürülerek TÜRKOĞLU MÜHENDİSLİK adı altına faaliyetine devam etmektedir. 1992 yılında mekanik tesisat sektörünün en büyük firmalarından

Detaylı

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon DKP SİYAH KANAL Biz Kimiz! 2004 Yılında Havalandırma sektöründe siz değerli müştelerimize hizmet vermek üzere kurulan firmamız kuruluşundan itibaren dürüst kaliteli uygun fiyat politikasını prensip edinmiş

Detaylı

Referanslarımızdan Bazıları ( )

Referanslarımızdan Bazıları ( ) Referanslarımızdan Bazıları (2018-2000) MEDITIME HAST. ATAŞEHİR - İSTANBUL Kullanım alanı : 7.250 M2 44 Yataklı - 3 Ameliyathane - Bebek Yoğun Bakım Ünitesi İstanbul DEVAM EDİYOR NEF 19 SANCAKTEPE - İSTANBUL

Detaylı

KATALOG.

KATALOG. KATALOG ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek İleri Teknoloji - Profesyonel Destek 2004 YILINDA KURULAN AKIŞ KONTROL ENDÜSTRİYEL TESİSLERE YÖNELİK; MALZEME TEMİNİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TAAHHÜT KONULARINDA HİZMET VERMEKTEDİR. Uzman ve dinamik şirket

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

Bina Yönetim Sistemleri

Bina Yönetim Sistemleri Bina Yönetim Sistemleri Bizler, Bina Yönetim Sistemi gereksinimlerinizde size çözüm sunacak olan uzman ekibiz. Bina Yönetim Sistemleri nde; anahtar teslimi çözümler, ekipman tedariği, proje geliştirme

Detaylı

Duvarların içindeki sağlık...

Duvarların içindeki sağlık... KONUTLAR, İŞ MERKEZLERİ, ENDÜSTRİYEL ALANLAR... 2005 den bu yana sağlıklı yapıları sağlıklı yaşamlara dönüştürüyoruz www.sfsmekaniktesisat.com.tr AİLESİ SFS Ailesi Günümüz dünyasının baş döndüren teknolojik

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

FİRMA PROFİLİ KALİTE POLİTİKAMIZ VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ

FİRMA PROFİLİ KALİTE POLİTİKAMIZ VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ FİRMA PROFİLİ Firmamız 1991 yılında üç ortaklı bir aile şirketi olarak kurulmuştur. Daha sonra 2000 yılında Aytes Mühendislik Tesisat İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti adı altında faaliyet göstermeye başlamıştır.

Detaylı

e k n a d k r tek yol

e k n a d k r tek yol da n a d okta n r i ib z e k r Me ha itleye k r i b geniş www.madencity.com GRUP MEDESA GRUP 2 011 yılında Aksaray'da İlkyardım Eğitim Merkezi olarak yola çıkan MEDESA; girdiği tüm sektörlerde en iyi hizmeti

Detaylı

GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ.

GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. Firmamız Hakkımızda 1998 Yılında kurulan GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. mekanik tesisat uygulamaları alanında hizmet vermektedir. Yaptığı her işin arkasında durmayı prensip edinmiş firmamız endüstriyel

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

www.hidrotekmekanik.com.tr HİDROTEK MÜHENDİSLİK İÇİNDEKİLER 2000 yılından günümüze endüstriyel ve konut tipi genel mekanik tesisat imalat ve montaj alanlarında faaliyetlerini sürdüren Hidrotek Mühendislik,

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Yurtdışı Referanslarımız:

Yurtdışı Referanslarımız: Yurtdışı Referanslarımız: 1. Azerbaycan Savunma Bakanlığı İdari Binası Mekanik Tadilat Projesi Isıtma Tesisatı Uygulama Projesi Soğutma Tesisatı Uygulama Projesi HVAC Uygulama Projesi Mekanik Keşif Dosyası

Detaylı

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır...

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Mekanikte çözüm ortağınız... 1992 yılında faaliyetine başlayan Serkon A.Ş., ısıtma-soğutma, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri sektörüne hizmet

Detaylı

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410 DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com TRİA ENERJİ 1992 DEN BERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN DİNAMİK BİR MÜHENDİSLİK ŞİRKETİDİR. VİZYONUMUZ Müşterilerimize verdiğimiz danışmanlık ve taahhüt işlerinde

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

FORENT ENERJİ KLAPE VE SIZDIRMAZLIK SİSTEMLERİ

FORENT ENERJİ KLAPE VE SIZDIRMAZLIK SİSTEMLERİ FORENT ENERJİ KLAPE VE SIZDIRMAZLIK SİSTEMLERİ Hakkımızda Firmamız, WHR (ısı geri kazanım) ve CHP (soğutma-ısıtma-güç) sistemleri uygulamalarında geniş bir referans yelpazesine sahip olup, yirmi yılı aşkın

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

YAVUZ YANGIN GÜVENLİK

YAVUZ YANGIN GÜVENLİK YAVUZ YANGIN GÜVENLİK GÜVENİLİR ORTAĞINIZ İLETİŞİM Batı Bulvarı ATB İş merkezi G Blok No: 175 Macunköy / Yenimahalle /ANKARA Telefon: 0 (312) 397 85 25 Faks 0 ( 312) 397 85 26 E-posta: info@yavuzyangin.com

Detaylı

teskon 2011 de buluşmak üzere SUNUŞ

teskon 2011 de buluşmak üzere SUNUŞ SUNUŞ Ulusal Kongresi 18 yıl önce, 15-17 Nisan 1993 tarihleri arasında, Balçova Termal Tesisleri İzmir de TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından düzenlendi. Bu toplantı bir teknik toplantı olduğu kadar,

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

accurate solution for engineering

accurate solution for engineering hakkımızda Şirketimiz 2006 Yılında, Elektrik Sektöründe Danışmanlık, Proje ve Taahhüt konularında hizmet vermek üzere kurulmuştur. Uluslar arası düzeyde uygulama projeleri geliştirerek, geliştirdiği bu

Detaylı

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

VRF SİSTEMLERİ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ

VRF SİSTEMLERİ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ VRF Sistemleri Merve Ecemiş Makine Mühendisi 2 VRF Klima / VRV Klima Sistemleri Nedir? Variable Refrigerant Flow Kelimelerinin baş harflerinden oluşan VRF; Değişken Debili

Detaylı

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCE + Grup 2 İCE Grup - İCELOONG Ürün Kataloğu İCE + Grup bünyesinde İCE Soğutma Sistemleri şirketi ve İCELOONG markasını bulunmaktadır. Sektöre 15 yıl önce giren şirketimiz ilk

Detaylı

ADDA MÜHENDİSLİK HAKKIMIZDA

ADDA MÜHENDİSLİK HAKKIMIZDA ADDA HAKKIMIZDA Bina teknolojisi, endüstri ve altyapı alanlarında her türlü mekanik tesisat ve endüstriyel tesisat uygulamaları yüklenicisi olarak hizmetini sürdürmekte olan ADDA Mühendisliği 16 Ekim 1998

Detaylı

PROJE KATALOĞU

PROJE KATALOĞU PROJE KATALOĞU www.promesmuhendislik.com.tr promes@promesmuhendislik.com.tr 0 212 222 0 333 Hakkımızda Promes Mühendislik, Türkiye ve Yurt dışında, elektrik taahhüt ve projelendirme konusunda, en yaygın

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

ENERJİ ÜRETİMİNDE ESCO MODELİ KONFERANS VE ÇALIŞTAYI

ENERJİ ÜRETİMİNDE ESCO MODELİ KONFERANS VE ÇALIŞTAYI Organize edenler Tasarlayan Destekleyen Uygulayan ENERJİ ÜRETİMİNDE ESCO MODELİ KONFERANS VE ÇALIŞTAYI 1 Nisan 2016, Conrad Bosphorus Hotel, Istanbul Ana sponsor Altın sponsorlar Gümüş sponsor Harun AKÇINAR

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA SEPİCİ MÜHENDİSLİK, mekanik tesisat projelendirme alanında faaliyete başlayıp sektördeki bilgi, beceri ve tecrübesini arttırarak, ısıtma, soğutma, havalandırma, buhar, kızgın yağ, yangın, doğalgaz

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2018 yeni yatırımlar rekabetçi, verimli kazandıran tesisler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuz Bizi Geleceğe Taşır SLOGANIMIZ ÜRETİMİN ENERJİSİ!.. SUNUM İÇERİK GEO Tarihçe

Detaylı

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz Vizyon Misyon Vizyonumuz Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyeti ile Tesis Yönetimi ve Danışmanlık hizmetleri sektöründe Türkiye de örnek şirket olmak. Misyonumuz İş çeşitlerimiz, çözümlerimiz,

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE AVM VE OFİS ÇÖZÜMLERİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE AVM VE OFİS ÇÖZÜMLERİ YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE M A AVM VE OFİS ÇÖZÜMLERİ AVM VE OFİS ÇÖZÜMLERİ AVM, OFİS, site, okul, hastahane, iş merkezleri, hizmet binaları vs. merkezi sistemle ısıtılıp soğutulabilmesi için; 60-500 kw performans

Detaylı

www.misyonelektrik.com

www.misyonelektrik.com ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE SAVING ENERGY, THE FUTURE SECURITY www.misyonelektrik.com Biz Kimiz ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE Misyon Elektrik, otomasyon proje ve taahhüt alanında faaliyet

Detaylı

AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri

AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

BİZ KİMİZ

BİZ KİMİZ BİZ KİMİZ İstanbul Hadımköy de kurduğumuz fabrikamızda en yeni teknoloji makinalar ve uzman yönetim kadrolarımız ile sizlere bu güne kadar paslanmaz alanında hizmet vermiş, bu alanda yaptığımız yatırımlarla

Detaylı

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak...

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... 1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... YILDIRIMDAN KORUNMA TOPRAKLAMA İÇ YILDIRIMLIK / A.G.PARAFODUR Üretim Tesisi ANKARA / Hasanoğlan RADSAN A BAKIŞ Radsan, 1953 yılından beri, çalışmalarını üretim,

Detaylı

Geleceğİ çizen PROJELER

Geleceğİ çizen PROJELER Geleceğİ çizen PROJELER Bazen sahip olduğunuz alanlar, hayal dünyanıza yetmeyebilir. Hayallerinizin tümünü bir mekana sığdırabilmek ise profesyonel bir dokunuş gerektirir. ANATOLIA TÜP BEBEK VE KADIN SAĞLIĞI

Detaylı

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE HAKKIMIZDA Şirketimiz 2007 yılında Ankara da TEPE MÜHENDİSLİK ELEKTRİK ismi altında şahıs firması

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr fax:

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr fax: mata yatırım a.ş. 2015 mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr +90 532 111 62 82 fax: +90 252 317 15 61 mataconcept sentido bellazure bodrum

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

Vizyon - Misyon. Şirket Profili

Vizyon - Misyon. Şirket Profili www.ak-grup.com.tr Vizyon - Misyon Şirket Profili Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler tasarlamak, geliştirmek,

Detaylı

İNŞAAT SEKTÖRÜ SİNPAŞ G.Y.O. İSTANBUL SARAYLARI - AKYAPI İNŞAAT

İNŞAAT SEKTÖRÜ SİNPAŞ G.Y.O. İSTANBUL SARAYLARI - AKYAPI İNŞAAT REFERanslarımız İNŞAAT SEKTÖRÜ OTOMOTİV SEKTÖRÜ KAUÇUK SEKTÖRÜ TEKSTİL SEKTÖRÜ SAĞLIK SEKTÖRÜ HİZMET SEKTÖRÜ GIDA SEKTÖRÜ TURİZM SEKTÖRÜ MOBİLYA SEKTÖRÜ DİĞER SEKTÖRLER İNŞAAT SEKTÖRÜ SİNPAŞ G.Y.O. İSTANBUL

Detaylı

AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri

AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

markalarımız Şirketimiz Modüler Askı Destek Sismtemleri Sismik Askılama Ürünleri Yivli Boru Bağlantı Elemanları Yaylı Titreşim Ürünleri

markalarımız Şirketimiz Modüler Askı Destek Sismtemleri Sismik Askılama Ürünleri Yivli Boru Bağlantı Elemanları Yaylı Titreşim Ürünleri Ürün grupları markalarımız Modüler Askı Destek Sismtemleri Şirketimiz FALKON MÜHENDİSLİK PROJE & DANIŞMANLIK firması olarak geleceğiniz güvence altına almak, insan hayatını ve yatırımlarınızı korumak için

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

İDETEK Tanıtım Föyü. İdeal Teknoloji YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİTEMLERİ SAN. TİCARET LTD. ŞTİ.

İDETEK Tanıtım Föyü. İdeal Teknoloji YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİTEMLERİ SAN. TİCARET LTD. ŞTİ. İDETEK Tanıtım Föyü YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİTEMLERİ SAN. TİCARET LTD. ŞTİ. İdeal Teknoloji 2010 İçerik 1. Firma Profili 3 2. İdetek Kimdir? 4 3. Bina Otomasyon Sistemleri 5 6 4. Bina

Detaylı

Daiseku/Türkiye olarak Mayıs 2017 tarihi itibariyle Türkiye klima sektörüne başlangıç yapmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz.

Daiseku/Türkiye olarak Mayıs 2017 tarihi itibariyle Türkiye klima sektörüne başlangıç yapmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Değerli İş Ortaklarımız; Daiseku/Türkiye olarak Mayıs 2017 tarihi itibariyle Türkiye klima sektörüne başlangıç yapmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Czm Mühendislik olarak 15 yılı aşkın süredir ısıtma

Detaylı

A. YAVUZLAR MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK PROJE YÖNETİM HİZMETLERİ

A. YAVUZLAR MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK PROJE YÖNETİM HİZMETLERİ AKARYAKIT İSTASYONU PROJESi Akaryakıt istasyonu projesi,inşaatı,yenilenmesi,dönüştürülmesi ve bakımlarının yapılması projelerinde,proje yönetim ve danışmanlık hizmeti verdiğimiz konular aşağıda detaylandırılmaktadır.bu

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Toprak Kirliliğinin Kontrolü ve Noktasal Kaynaklı Kirlenmiş Sahalara Dair Yönetmelik Kapsamında Saha Uygulamaları

Toprak Kirliliğinin Kontrolü ve Noktasal Kaynaklı Kirlenmiş Sahalara Dair Yönetmelik Kapsamında Saha Uygulamaları Toprak Kirliliğinin Kontrolü ve Noktasal Kaynaklı Kirlenmiş Sahalara Dair Yönetmelik Kapsamında Saha Uygulamaları Nazire MERCAN Çevre Yüksek Mühendisi TORA ÇEVRE DEPARTMANI 1 TORA Sürdürülebilir Çevre

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri

AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

www.enveenerji.com.tr Enve Enerji Mühendislik Proje Müşavirlik Taahhüt Ticaret A.Ş. 1971 yılında kurumsal çalışmalarına başlayan organizasyonumuz; elektrik, elektronik ve makina mühendisliği uygulamalarının

Detaylı

Information Technology Solutions

Information Technology Solutions Information Technology Solutions 10035 Sokak No: 3 A.O.S.B Çiğli / İzmir TÜRKİYE Posta Kodu : 35620 Tel :+90 232 328 23 86 Faks: +90 232 328 28 12 www.atekmuhendislik.com.tr info@atekmuhendislik.com Şirketimiz

Detaylı