. T.C. KONYA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü VALİLİK MAKAMINA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ". T.C. KONYA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü VALİLİK MAKAMINA"

Transkript

1 . T.C. KONYA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü. Sayı : 889 Konu :9 Yılı Denetim Planı VALİLİK MAKAMINA 8 sayılı Aile Hekimliği Uygulaması Hakkında Kanunun. maddesi, Resmi Gazete'de yayımlanan Ocak tarih ve 89 sayılı Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği nin. maddesi ve.. tarih ve 8 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Aile Hekimliği Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliği hükümleri ile Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü nün.. tarih ve 9 sayılı yazısı gereğince, toplum sağlığı merkezi, aile sağlığı merkezleri ve aile hekimliği birimlerinin denetimlerinin yapılması gerekmektedir. bağlamda; İlimiz merkez ve taşrada faaliyet gösteren, ilçe sağlık müdürlüğü/toplum sağlığı merkezleri ve bağlı birimleri (AÇSAP, ÇİM, entegre ilçe devlet hastaneleri, halk sağlığı laboratuvarı, kanser kayıt merkezi, KETEM, sağlık evleri, sıtma birimi, TRSM, VSD, göçmen sağlığı merkezi, sağlıklı hayat merkezi, seyahat sağlığı birimi) ile aile sağlığı merkezleri ve aile hekimliği birimlerinin 9 yılı Denetim Planı ekte sunulmuş olup; Olurlarınıza arz ederim. Prof. Dr. Mehmet KOÇ İl Sağlık Müdürü O L U R.../.../8 Fazlı AKGÜN Vali a. Vali Yardımcısı EKLER: 9 Denetim Planı ( Sayfa) Horuzluhan Mah. A. Basri Sk. No: Selçuklu/KONYA Faks No: eposta:hacer.komurcusahin@saglik.gov.tr İnt.Adresi: Bilgi için:hacer KÖMÜRCÜ ŞAHİN Unvan:HEMŞİRE Telefon No:/ imzalı ile sayılı imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

2 imzalı ile sayılı imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

3 İçindekiler O,, Denetleme Faaliyetlerinde Uygulanacak Usul Ve Esaslar... O İlçe Sağlık Müdürlüğü/ Toplum Sağlığı Merkezi/ Entegre Hastane Başhekimlikleri Ve Bağlı Birimlerin Ve Denetimi... O Sağlık Evlerinin Denetimi... O Aile Sağlığı Merkezleri ve Aile Hekimliği Birimlerinin Ve Denetimi... O Diğer Hususlar... O 9 Yılı Komisyon Üyeleri Yılı Değerlendirilmesi Yapılacak Sağlık Evleri Listesi... Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

4 o İZLEME, DEĞERLENDİRME, DENETLEME FAALİYETLERİNDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR Konya İl Sağlık Müdürlüğü ne bağlı olarak faaliyet gösteren İlçe Sağlık Müdürlüğü/ Toplum Sağlığı Merkezleri/ Entegre Hastane Başhekimlikleri ve bağlı birimleri ile aile sağlığı merkezleri, aile hekimliği birimlerinin izlemedeğerlendirme denetleme faaliyetleri Ocak Aralık 9 tarihleri arasında yapılacaktır. Denetim faaliyetleri, Konya İl Sağlık Müdürlüğü Hizmetleri bünyesinde oluşturulan bir komisyonla, T.C. Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan formlarla belirtilen usul ve esaslara göre yürütülecektir. o İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ/ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ/ ENTEGRE HASTANE BAŞHEKİMLİKLERİ VE BAĞLI BİRİMLERİN DEĞERLENDİRME VE DENETİMİ. Denetim faaliyetleri İl Sağlık Müdürü nün uygun görüşü ve Valilik Oluruyla görevlendirilen ekiplerce (Sayfa ) yapılacaktır.. Denetlemelerde hukuki, idari ve insani kurallara uygun davranılacak, hasta ve çalışanların haklarına dikkat edilecektir.. Denetleme öncesinde İl Sağlık Müdürlüğü Hizmetleri ve tarafından denetim ekiplerine eğitim verilecektir.. Denetleme takvimi Valilik Olur u ile belirlenmesine müteakip İl Sağlık Müdürlüğü nün resmi internet sitesinden yayınlanacak ve Hizmetleri Birimlerine ve İlçe Sağlık Müdürlükleri/ Toplum Sağlığı Merkezleri/ Entegre Hastane Başhekimlikleri'ne bildirilecektir.. Denetleme faaliyeti sonrasında mevzuatta belirtilen doldurulan formların bir fotokopisi denetlenen birimin sorumlusuna, aslı ise Hizmetleri ve ne teslim edilecektir.. Faaliyetlerin sekretaryası Hizmetleri ve İstatistik Birimi nce yürütülecektir.. Denetim sonrasında Hizmetleri ve tarafından rapor hazırlanarak Hizmetleri Başkanlık Makamına arz edilecektir. 8. Denetim sonrasında gerekli görülürse İlçe Sağlık Müdürleri, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanları, Entegre Hastane Başhekimleri ile Birim Sorumluları Müdürlüğe davet edilerek istişare toplantısı yapılacak, bu toplantıda hizmet ve kalitenin arttırılması yönünde görüşler paylaşılacaktır. 9. Denetim ekibi, zorunluluk halinde Başkanlık Makamının Olur u ile başka bir ekip ile değiştirilebilir veya ekipteki bir personel diğer bir personel ile değiştirilebilir. Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

5 Usul ve Esaslar Denetleme faaliyetinin belirlenen tarihte gerçekleştirilmesi için azami gayret gösterilecek, zorunluluk halinde Başkanlık Makamının Olur u ile denetimi yapılmayan birim, belirlenen ay içerisinde başka bir tarihte denetlenecektir.. Zorunlu haller dışında denetlenecek birimin personeli denetim gününde izin kullanmayacaktır. o SAĞLIK EVLERİNİN DENETİMİ Sağlık Evlerinin denetimi, bağlı oldukları İlçe Sağlık Müdürlüğü/ Toplum Sağlığı Merkezleri/ Entegre Hastane Başhekimlikleri nin denetim ekipleri tarafından 9 Mart Eylül ayları arasında ilgili mevzuata uygun denetim formları ile yapılacaktır. Doldurulan formlar da 9 Ekim Ayının ilk haftası içerisinde Müdürlüğümüz Hizmetleri ve İstatistik Birim'ine ulaştırılacak, aynı zamanda Sağlık Evlerine ait İcmal Tablosu da Birimimizin konya.hsmahizleme@saglik.gov.tr adresine EXCEL formatında mail yoluyla bildirilecektir. o AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ ve AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ. Denetim ekipleri İl Sağlık Müdürlüğü Hizmetlerinde, İlçe Sağlık Müdürlüğünde, Toplum Sağlığı Merkezlerinde ve Entegre Hastane Başhekimliklerinde görev yapan en az bir hekim ve iki yardımcı sağlık personeli olmak üzere kişiyle kurulur.(sorumlu idareci, personel yeterlilik durumunu dikkate alır.). Denetlemelerde hukuki, idari ve insani kurallara uygun davranılacak, hasta ve çalışanların haklarına dikkat edilecektir.. Denetleme öncesinde Hizmetleri ve İstatistik Birimi tarafından denetim ekiplerine eğitim verilecektir.. Denetleme takvimi Valilik Olur u ile belirlenmesini müteakip İl Sağlık Müdürlüğü nün resmi internet sitesinden yayınlanacaktır ve en az gün önceden de denetimin yapılacağı Aile Sağlığı Merkezlerine ve Aile Hekimliği Birimlerine İlçe Sağlık Müdürlüğü/ Toplum Sağlığı Merkezleri / Entegre Hastane Başhekimlikleri aracılığıyla tebliğ yapılacaktır.. Denetim ekibi, zorunluluk halinde Başkanlık Makamının Oluru ile başka bir ekip ile değiştirilebilir veya ekipteki bir personel diğer bir personel ile değiştirilebilir.. Denetlemenin yapılacağı tarihte zorunlu haller dışında izin kullanılmayacaktır. Zorunlu hallerde İlçe Sağlık Müdürlüğü/ Toplum Sağlığı Merkezi / Entegre Hastane Başhekimlikleri tarafından Hizmetleri ve İstatistik Birimi ne bilgi verilerek, söz konusu denetim Başkanlık Makamının Oluru ile başka bir tarihte gerçekleştirilecektir. Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

6 Usul ve Esaslar. Denetlemenin yapılacağı güne denk gelen mobil hizmet uygulama tarihlerinin değiştirilmemesine azami özen gösterilecek, ancak zorunlu hallerde mobil hizmet uygulama tarihi İlçe Sağlık Müdürü / Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı/ Entegre Hastane Başhekimleri onayı ile bölge halkına duyurularak değiştirilebilecektir. 8. Denetlemeler, yerinde Aile Sağlığı Merkezi ziyareti yapılmak suretiyle gerçekleştirilecektir. 9. Denetleme sonrasında Aile Sağlığı Merkezi denetim formunun bir nüshası yönetici hekime, Aile Hekimliği Birimi denetim formunun bir nüshası ise ilgili aile hekimine teslim edilecektir.. Asgari fiziki şartlar konusunda tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için güne kadar ek süre verilecek, denetlemenin yapıldığı gün tebliğ tebellüğ si düzenlendiğinde bu süre başlatılmış olacaktır.. Verilen ek süre sonunda kontrol denetlemesi, Hizmetleri ve İstatistik B irimimizin yazısıyla, birimin bulunduğu ilçenin İlçe Sağlık Müdürlüğü/ Toplum Sağlığı Merkezi/ Entegre Hastane Başhekimlikleri ekibi tarafından gerçekleştirilecektir ve Aile Sağlığı Merkezi ve Aile Hekimliği Birimi Kontrol Denetimi Formu ile Müdürlüğümüze bildirilecektir.. Tanzim edilen tebliğ tebellüğ si ile denetleme formlarının aslını, Merkez İlçelerimiz aynı gün veya takip eden iş gününde elden, Perifer İlçelerimiz ise gizlilik ve güvenliği sağlanmış olarak posta yoluyla Hizmetleri, ve ne ulaştıracaklardır.. Denetim formlarının TSİM/ÇKYS e girişleri Hizmetleri ve tarafından yapılacaktır.. Denetim sonrasında aile hekimleri ve aile sağlığı elemanları hakkında ihtar ceza puanı gereken durumlar için tesis edilecek iş ve işlemler Hizmetleri ve miz tarafından takip edilecektir. Diğer personel hakkında disiplin işlemi gerekliliğinde İl Sağlık Müdürlüğü Disiplin Birimine bilgi verilecektir. o DİĞER HUSUSLAR İlçe değerlerlendirme ekiplerimiz denetim faaliyetlerini kurumlarına tahsis edilmiş olan kendi araçlarıyla yürüteceklerdir. Sağlıklı Hayat Merkezleri içerisinde bulunan KETEM Birimi, VSD, ÇEKÜS vb. birimlerin değerlendirmelerinin mevzuatta ilgili birime ait değerlendirme formuyla yapılması uygundur. Merkez İlçelerimizde denetim ekiplerine verilen görevlerde (Selçuklu, Meram, Karatay ) yer alacak ekip personelini, ilgili ilçenin Komisyondaki eğitim almış kişileri arasından İlçenin Sağlık Yöneticisi belirleyebilir. Tüm ilçelerimizde değerlendirme sürecinin aksamdan yürütülmesinden, İlçe Sağlık Müdürü, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı, İlçe Entegre Hastane Başhekimleri sorumludur. Değerlendirilme sürecinde tespit edilen binaların fiziki durumlarıyla ilgili hususlar fotoğraflanarak lenmelidir. Bildirim yapılırken fiziki şartlara ait görseller eklenmelidir. Sayfa / Hizmetleri imzalı ile sayılı ve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

7 Komisyonu o 9 YILI İZLEME DEĞERLENDİRME KOMİSYON ÜYELERİ Konya İl Sağlık Müdürlüğü ne bağlı olarak faaliyet gösteren İlçe Sağlık Müdürlüğü/ Toplum Sağlığı Merkezleri/ Entegre Hastane Başhekimlikleri ve bağlı birimleri ile aile sağlığı merkezleri, aile hekimliği birimlerinin Ocak Aralık 9 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan izlemedeğerlendirmedenetleme faaliyetlerinde görev alacak olan personeller aynı zamanda komisyon üyeleridir. Komisyon Başkanı İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Kerim YEŞİLDAĞ olup, üyeler tabloda sunulmuştur. İlçe Birim Adı İlçenin Birimin Sorumlusu Hizmetleri Denetim Ekibi Görevi Uz.Dr.Kerim YEŞİLDAĞ Uz.Dr.Engin DİNÇ Dr.Abdullah ÖZÜDOĞRU Başkan Başkan Yardımcısı Başkan Yardımcısı Aile Hekimliği Birimi Dr. Murat Soğancı laşıcı Hastalıklar Aşı Programları ve Tüberküloz Birimi Dr. Levent Kartal Dr. Murat Soğancı Durmuş Yeşil Hüseyin Bayır Birsen Ertaş Gürhan Altay Ayşegül Parlakyıldız Bilecen Sabriye Örek Dr. Levent Kartal Mustafa İlhan Çelik Birim Sorumlusu Tıbbi Sekreter Vhki Birim Sorumlusu Sağ. Memuru laşıcı Olmayan Hast. ve Kronik Durumlar İle Sağ.Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi Çalışan Sağlığı Birimi Dr.Kürşad Kıraç Dr.Kürşad Kıraç Nimet Akkoca Birim Sorumlusu Oktay Sarıçoban Oktay Sarıçoban Bünyamin Macit Mustafa Saraç Birim Sorumlusu Biyolog Çev.Sağ.Tek. Çevre Sağlığı Birimi Uz.Biyolog Murat Yılmaz Uz.Biyolog Murat Yılmaz Fatih Doğan Büşra Arısoy Birim Sorumlusu Çev.Sağ.Tek. Çevre Mühendisi Çocuk Kadın Ergen ve Üreme Sağlığı Birimi Dr.Tuba Esra Şahlar Dr.Tuba Esra Şahlar Dr.Canan Doğan Dr.Emine Arslan Reyhan Tuncer Dilek Kocabaş Birim Sorumlusu Yönetim Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

8 Komisyonu İlçe Birim Adı İlçenin Birimin Sorumlusu Denetim Ekibi Görevi Dr.Ercan Fatih Ataş Ayşe Tunç Binnur Altıntaş Hacer Kömürcü Şahin Kamile Büyükgöz Mehmet Akın Avcı Hatice Önder İlknur Akgöl Birim Sorumlusu Birim Tabibi Kanser Birimi Dr.Seyfettin Abuoğlu Dr.Seyfettin Abuoğlu Durdu Ödül Birim Sorumlusu Ruh Sağlığı Tütün Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birimi Toplum Ve Göç Sağlığı Hiz. Birimi Dr. Ferahnur Çavdarcı Yaman Dr. Ferahnur Çavdarcı Yaman Emine Koçak Birim Sorumlusu Ahırlı Dr.Nur Erdem Akören Dr. Hasan Yıldırım Ve İstatistik Birimi Akşehir Dr. Aykut Emre Yıldırım Dr.Muhammet Sait Yalçın Dr. Aykut Emre Yıldırım Dr. Faik Şenyıl Mustafa Öz Sibel Eğilmez Fatma Kotan Mehmet Ziya Güner Funda Gürbüz Dr.Nur Erdem Bülent Yiğit Ahmet Erkan Dr.Hasan Örnek Gülşen Ağır Hediye Güder Dr. Hasan Yıldırım Tarık Bektaş Ali Öz Birim Sorumlusu Birim Tabibi İlçe TSM Başkanı İlçe Entegre Hast.Başhekimi Dr. Muhammet Sait Yalçın Dr.Mecit Terzi Nuray Telli Hava Arda Vahit Demirtaş Muhammet Akgül İlçe Sağlık Müdürü Tıbbi Sekreter Çevre Sağlığı Teknisyeni Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

9 Komisyonu İlçe Birim Adı Altınekin İlçenin Birimin Sorumlusu Dr.Güldane Koyuncuoğlu Denetim Ekibi Görevi Dr.Güldane Koyuncuoğlu İlçe Entegre Hast.Başhekimi İlçe Sağlık Müdürü Memur Lab.Tekn. İlçe TSM Başkanı İlçe Sağlık Müdürü EBE İlçe Entegre Hast.Başhekimi Hastane Müdürü İlçe Entegre Hast.Başhekimi İlçe TSM Başkanı Beyşehir Dr. Mehmet Özkan Bozkır Dr. H.İbrahim Taşçı Cihanbeyli Dr. Mehriban ERYAVUZ Çeltik Dr.Derya Baran Dr.Emre Yılmaz Emine Turgut Yaşar İşleker Dr. Mehmet Özkan Dr. Sebahat Ege Dr. Müberra Erkaya Dr. Emine Dinç Ayfer Akbulut Levent Sevgili Şaziye Göztepe Keziban Özel Dr. H.İbrahim Taşçı Dr.Ahmet Rasim Türköz Mehmet Yiğit Dr.Havva Büyükyavuz Fatma Hamarat Dr. Mehriban ERYAVUZ Dr. Hakan KESKİN Dr. Boran KESKİN Büşra AYRANCI Gizem Özden Özbayram Gülsüm BARAN Esra KARABACAK Songül Ceylan Kaya Dr.Derya Baran Dr.Faik Serdar Aydın Fatih Ölmez Dr.Meliha Ece Özbaran Tuğba Akdağ Dr.Faik Serdar Aydın Çumra Derbent Dr. İsmail Öz Dr. rak Aktaş Dr. Meryem Betül Yeşil Marziye Sarı Dr. İsmail Öz Dr. Fatih Gürkan Paskal Meryem Alişar Ülkü Öztürk Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

10 Komisyonu İlçe Birim Adı Derebucak İlçenin Birimin Sorumlusu Dr.Ömer Aydemir Doğanhisar Dr. Sinan Uguz Emirgazi Dr. Munise AYVAZ Denetim Ekibi Görevi Dr.Ömer Aydemir İlçe Entegre Hast.Başhekimi Çst İlçe TSM Başkanı Vhki İlçe Entegre Hast.Başhekimi Hastane Müdürü Seyit Metli Zülfiye Yarar Dr. Sinan Uguz Akif Küçüksarı Hakkı Demirkut Dr. Munise AYVAZ Orhan ARICIOĞLU Ereğli Dr.ismail Yavuz Güneysınır Dr. Emine Çiçek Dr.ismail Yavuz Dr.Hüseyin Taha Bütükeren Tuncay Gündoğdu İbrahim Ezen Dr. Emine Çiçek Dr. Cennet Büyükyörük Ayşe Balcı İlçe Sağlık Müdürü Tıbbi Sekreter İlçe Entegre Hast.Başhekimi Uzm. Hadim Uzm. Dr. Barış Balasar Uzm. Dr. Barış Balasar Dr. Ömer Zekey Dr. Esra Özdal Eda Gündüz İlçe TSM Başkanı Halkapınar Dr. Mehmet Esen Hüyük Dr. Kazım Serkan Kasapoğlu Dr. Mehmet Esen Ayşegül Gülsem Ramazan Oruç Dr. Kazım Serkan Kasapoğlu Dr. Ömer Utku Can Turgut Çalışkan Fazlı İmdat Özlem Coşkun İlçe TSM Başkanı İlçe TSM Başkanı Çevre Sağlığı Teknisyeni Ilgın Dr. Abdül Muttalip Sarı Dr. Abdül Muttalip Sarı Selime İvgin Sevgi Meral İlçe Sağlık Müdürü Kadınhanı Dr. Mustafa Güneş Karapınar Dr. Mehmet Akif Akyurt Dr. Mustafa Güneş Dr.Halil Eren Özeren Sema Koç Dr. Mehmet Akif Akyurt Dr. Ahmet Taşdemir Züleyha Beydilli Halil Aker İlçe Sağlık Müdürü İlçe Sağlık Müdürü Sayfa 8 / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

11 Komisyonu İlçe Birim Adı Karatay İlçenin Birimin Sorumlusu Dr. Mehmet Şeker Kulu Uz.Dr. Önder Aydemir Meram Dr. Muammer Özdemir Dr. Muammer Özdemir Suna Ercan Dr. Hanife Aydın Fatma Erkan İlçe Sağlık Müdürü Sarayönü Dr. Ebubekir Özkardaş Selçuklu Dr. Saliha Acar Dr. Ebubekir Özkardaş Ayten Gülşah Yeşiloğlu Dr. Elif Uzar Emine Kaçar Dr. Şükrü Söğüt Abdullah Özdemir Dr. Saliha Acar Dr.Taner Demirbaş Fikri Yıldırım Dr.Sedef Altın Ece Diker Dr.Aysun Küpelioğlu Serap Yavuz Dr.Gülay Şahiner Önal Nisa Berkcan İlçe TSM Başkanı Tıb.Sek. Çst Tıb.Sek. İlçe Sağlık Müdürü Seydişehir Dr. Hakan Özdemir Dr. Hakan Özdemir İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ayşegül Candan Harmankaya Erhan Lafçı Zübeyde Aslan Dr.İsmail Hakkı Tunçez Necla Eryiğit Tıbbı Sekreter Uzmanı Dr.Ayşenur Ersoy Dr.Mustafa Acar Ayşe Nur Ataş Durmuş Ali Karaca Dr.Abdi Gürhan Çiğdem Dinler Sevgi Tulupcu İlçe Ent.Hast.Başhekimi Taşkent Dr.Ayşenur Ersoy Denetim Ekibi Görevi Dr. Mehmet Şeker Dr.Dilek Yavuz Nermin Demiray Aygül Tekin Dr. Mahmut Duru Nergiz Kırkılıç Orhan Soycan Uz.Dr. Önder Aydemir Uz.Dr Rıza Sönmez Dr.Abdullah Ersan Hafalır rcu Coşkun İlçe Sağlık Müdürü Çev.Sağ.Tek. İlçe Sağlık Müdürü Uzman Sayfa 9 / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

12 Komisyonu İlçe Birim Adı Tuzlukçu Yalıhüyük Yunak İlçenin Birimin Sorumlusu Dr. Muhammet Sait Yalçın (Vekaleten) Dr. Naciye Hilal Büyükboyacı Dr.Alper Seven Denetim Ekibi Görevi Dr. Muhammet Sait Yalçın İlçe Entegre Hast.Başhekimi İlçe TSM Başkanı Bayram Özekinci Bestami Güven Mahmut Baysal Dr. Naciye Hilal Büyükboyacı Ramazan Çelik Oğuz Öztürk Saadet Doğan Gülden Tütüncü Dr.Alper Seven Elif Can Fatih Mehmet Karagöz Tıbbi Sekreter İlçe TSM Başkanı Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

13 Plan DEĞERLENDİRME TARİHİ Ocak 9 Pazartesi İLÇESİ KURUM ADI KONYA NOLU KARBEL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AHB KURUM Denetim Ekipleri / Ekip SAYISI TÜRÜ Başkanı İSM/ Meram Ocak 9 Pazartesi KONYA NOLU AZİZİYE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Pazartesi KONYA NOLU KARŞEHİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Pazartesi KONYA NOLU ÇANDIR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ocak 9 Salı KONYA NOLU ÖZCAN ÇALIKUŞU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ocak 9 Salı KONYA NOLU ÖZALKENT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ocak 9 Salı KONYA NOLU MUSALLA BAĞLARI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 8 Ocak 9 Salı KONYA NOLU DERE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 9 Ocak 9 Çarşamba 9 Ocak 9 Çarşamba KONYA NOLU ŞEHİT ÜSTEĞMEN MUSTAFA ÇUHADAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ KONYA NOLU İŞGALAMAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Ocak 9 Çarşamba KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Perşembe KONYA NOLU YEDİLER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Perşembe KONYA NOLU KALENDERHANE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Perşembe KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Perşembe KONYA NOLU ZEMBURİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Pazartesi KONYA 8 NOLU ÖZALAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Pazartesi KONYA NOLU HASAN YUMRUTAŞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Pazartesi KONYA NOLU SEDİRLER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Pazartesi KONYA NOLU KAMPUS AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Salı KONYA NOLU BOSNA HERSEK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Çarşamba KONYA NOLU KARKENT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Çarşamba KONYA NOLU FETİH AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Çarşamba KONYA 8 NOLU MUAZZEZ VE MEHMET HİLMİ UYAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Perşembe KONYA 9 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Perşembe KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Perşembe KONYA NOLU MEVLÜT BÜYÜKAMBARLAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 8 Ocak 9 Cuma KONYA NOLU SELİM SULTAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ocak 9 Cuma KONYA 8 NOLU İSTİKLAL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ocak 9 Cuma KONYA 8 NOLU LADİKLİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ HSH BAŞK. ARAÇ DURUM 9 YILI DENETİM PLANI ARAÇ PLANI o TSM Selçuklu Karatay Dr.Levent Kartal Selçuklu Meram Karatay Dr.Faik ŞENYIL Karatay Selçuklu Meram Meram Dr.Emine Arslan 8 Ocak 9 Cuma KONYA NOLU KARAKULAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Pazartesi KONYA NOLU SARAÇOĞLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Pazartesi KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Pazartesi KONYA 9 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Salı KONYA NOLU ZEKİ ALTINDAĞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Çarşamba KONYA 9 NOLU HARMANCIK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Çarşamba KONYA 9 NOLU LALEBAHÇE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Perşembe KONYA NOLU FAHRÜNNİSA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Dr.Seyfettin ABUOĞLU Ocak 9 Perşembe KONYA NOLU ULUIRMAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Dr.Emine Arslan 8 Ocak 9 Pazartesi KONYA NOLU AYDINLIKEVLER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Meram 9 Ocak 9 Salı KONYA NOLU AKINCILAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Dr.Tuba Esra ŞAHLAR Selçuklu Karatay Selçuklu Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

14 İLÇESİ KURUM ADI AHB KURUM Denetim Ekipleri / Ekip SAYISI TÜRÜ Başkanı Ocak 9 Çarşamba KONYA NOLU DUMLUPINAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Çarşamba KONYA 9 NOLU. YIL KARAASLAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ocak 9 Çarşamba KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Pazartesi KONYA NOLU YAYLAPINAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Pazartesi KONYA ÇAYIRBAĞI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Pazartesi KONYA HATUNSARAY AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Pazartesi KONYA TOKİ NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Salı KONYA NOLU ÖĞRETMEN FAZİLET ULUIŞIK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Salı KONYA NOLU MAHMURİYE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Salı KONYA NOLU ŞEHİT ER SAMET BÜTÜN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Salı KONYA NOLU OSMAN NURİ KAÇAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba Şubat 9 Çarşamba KONYA 9 NOLU ABİDİN VE SANİYE ERÇAL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ KONYA NOLU HAYRİYE VE HASAN KORKMAZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA NOLU ERTUĞRULGAZİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA E TİPİ KAPALI CEZAEVİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA NOLU ÇATAL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA NOLU AKŞEMSETTİN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA NOLU ŞÜKRİYE SERT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA NOLU HAVVA VE MEMİŞ KOÇAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Şubat 9 Cuma KONYA NOLU NECLADURAN SEZER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Şubat 9 Cuma KONYA NOLU GAZİALEMŞAH AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Şubat 9 Cuma KONYA 8 NOLU HOCACİHAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Meram HSH BAŞK. ARAÇ DURUM DEĞERLENDİRME TARİHİ ARAÇ PLANI Plan Dr.Seyfettin ABUOĞLU Dr.Levent KARTAL Karatay Meram Selçuklu Selçuklu Karatay 8 Şubat 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Pazartesi KONYA NOLU BAKKALBAŞI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Pazartesi KONYA NOLU YENİDOĞAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Pazartesi KONYA NOLU ÇAYBAŞI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Salı KONYA TÜRKMENCAMİLİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Salı KONYA KARKIN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Salı KONYA ALİBEYHÜYÜĞÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Salı KONYA İÇERİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA OSMANCIK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA LADİK HALICI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba ALTINEKİN KONYA ALTINEKİN AKINCILAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba ALTINEKİN KONYA ALTINEKİN MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe TUZLUKÇU KONYA TUZLUKÇU MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA YEŞİLYURT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA KAYALI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA HOTAMIŞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Cuma GÜNEYSINIR KONYA GÜNEYSINIR MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Cuma AHIRLI KONYA AHIRLI AKKİSE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Cuma AHIRLI KONYA AHIRLI MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Cuma YALI KONYA YALI MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Çumra Çumra Dr.Levent KARTAL Sayfa / Altınekin Tuzlukçu Karapınar Ahırlı sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

15 İLÇESİ AHB KURUM Denetim Ekipleri / Ekip SAYISI TÜRÜ Başkanı KURUM ADI 8 Şubat 9 Pazartesi AKÖREN KONYA AKÖREN MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Şubat 9 Pazartesi KONYA ÇEŞMELİSEBİL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Şubat 9 Pazartesi KONYA MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Şubat 9 Salı KONYA NOLU MUSTAFA AKKAYA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Şubat 9 Salı KONYA NOLU HACI NURİ NOYAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Şubat 9 Salı KONYA NOLU AMİL ÖNAL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Akören Karapınar EMİRGAZİ KONYA EMİRGAZİ MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA KOLUKISA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA ATLANTI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA MERKEZ KARAKAYA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA BAŞKÖY AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA YUKARIÇİĞİL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA AŞAĞIÇİĞİL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA KARAAĞA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA NOLU HARMAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Perşembe KONYA NOLU KUZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Cuma KONYA NOLU FATİH AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Cuma KONYA ARGITHANI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Cuma KONYA MERKEZ MEHMET ÖZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Pazartesi KONYA NOLU CAMİATİK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Pazartesi KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Pazartesi KONYA ZENGEN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba HSH BAŞK. ARAÇ DURUM DEĞERLENDİRME TARİHİ ARAÇ PLANI Plan Emirgazi Kadınhanı Dr.Tuba Esra ŞAHLAR Şubat 9 Pazartesi KONYA BELKAYA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Pazartesi KONYA AZİZİYE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Salı KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Salı KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Salı KONYA NOLU CAHİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Salı KONYA NOLU TOKİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA NOLU HACI MÜTAHİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA 9 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA CEZAEVİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA NOLU KAZANCI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA NOLU ABDULLAH ÖZDOĞAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Şubat 9 Çarşamba KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Şubat 9 Perşembe KONYA KETENLİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Şubat 9 Perşembe KONYA GEVREKLİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Şubat 9 Perşembe KONYA ORTAKARAÖREN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Şubat 9 Perşembe KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Cuma KONYA NOLU DR. HALİL COŞAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Cuma KONYA NOLU ALAYLARİKİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Cuma KONYA NOLU EMEKLİ ALBAY MUAMMER TOLASALI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Bozkır Ilgın Ereğli Ereğli Ereğli Dr.Seyfettin ABUOĞLU Seydişehir Dr.Levent KARTAL Sayfa / Seydişehir sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

16 İLÇESİ AHB KURUM Denetim Ekipleri / Ekip SAYISI TÜRÜ Başkanı KURUM ADI Mart 9 Pazartesi KONYA KANDİL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA BÜYÜKBEŞKAVAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA SÜLÜKLÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA TAŞPINAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA GÜNYÜZÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA GÖLYAZI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Salı KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Salı KONYA NOLU BAHÇELİEVLER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ HSH BAŞK. ARAÇ DURUM DEĞERLENDİRME TARİHİ ARAÇ PLANI Plan Mart 9 Salı KONYA KARABAĞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba KONYA ÜÇPINAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba KONYA SARIOĞLAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba KONYA HİSARLIK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba HALKAPINAR KONYA HALKAPINAR MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba HALKAPINAR KONYA HALKAPINAR TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TSM Mart 9 Perşembe DEREBUCAK KONYA DEREBUCAK MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Perşembe DEREBUCAK T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DEREBUCAK İLÇE DEVLET HASTANESİ EİDH Mart 9 Perşembe HADİM KONYA HADİM KORUALAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Perşembe HADİM KONYA HADİM BADEMLİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Perşembe HADİM KONYA HADİM MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Mart 9 Cuma KONYA SELKİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Mart 9 Cuma KONYA KIRELİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Mart 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Mart 9 Cuma KONYA MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA YARMA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA OVAKAVAĞI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA İSMİL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA KIZILÖREN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA 9 NOLU OVA UN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Salı KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Salı KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Salı KONYA KIZÖREN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Salı KONYA NOLU ULUBATLI HASAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba KONYA NOLU KAŞINHANI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba KONYA NOLU DAMLAKÖY AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Perşembe KONYA NOLU TOKİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Perşembe KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Perşembe KONYA NOLU HEKİM HACIPAŞA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Perşembe KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Cihanbeyli Cihanbeyli Bozkır Dr.Aykut Emre YILDIRIM Hadim Hüyük Selçuklu Karatay Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

17 İLÇESİ KURUM ADI AHB KURUM Denetim Ekipleri / Ekip SAYISI TÜRÜ Başkanı Mart 9 Cuma KONYA NOLU YENİŞEHİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Mart 9 Pazartesi KONYA NOLU HASANKÖY AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Mart 9 Pazartesi KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Mart 9 Pazartesi KONYA NOLU ALPASLAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Mart 9 Pazartesi KONYA 8 NOLU EĞİTİM AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Mart 9 Salı KONYA NOLU. YIL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Meram 9 Mart 9 Salı KONYA NOLU MERAL ÇINAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Selçuklu Mart 9 Çarşamba KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba KONYA 9 NOLU BÜSAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Perşembe KONYA YEŞİLDAĞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Perşembe KONYA ÜZÜMLÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Perşembe KONYA HUĞLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Cuma KONYA NOLU HACI ARMAĞAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Cuma KONYA NOLU GÖRGÜN YAVUZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Cuma KONYA MERKEZ NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Cuma KONYA NOLU EVSAT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Cuma KONYA NOLU İÇERİŞEHİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA ALTUNTAŞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA ATAKENT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA ADSIZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Pazartesi KONYA NOLU HACI İZZET BAYSAL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Salı KONYA NOLU NİHAL VE ALİ YETİŞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Salı KONYA DOĞRUGÖZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Salı KONYA ÇAKILLAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Salı KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Salı KONYA NOLU SEYRAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba KONYA NOLU SELÇUK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba KONYA KARAALİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Mart 9 Çarşamba KONYA DOĞANBEY AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Mart 9 Perşembe KONYA YENİCEOBA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Mart 9 Cuma DERBENT KONYA DERBENT MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Mart 9 Cuma KONYA TEPEKÖY AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Nisan 9 Pazartesi KONYA KOZANLI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Nisan 9 Pazartesi KONYA CANIMANA ŞEHİT JANDARMA ER MUSA DİNÇ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Nisan 9 Pazartesi KONYA NOLU KARŞIYAKA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Nisan 9 Pazartesi KONYA TAVŞANÇALI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Nisan 9 Pazartesi KONYA NOLU KEMALİYE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Nisan 9 Pazartesi KONYA ZİNCİRLİKUYU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Nisan 9 Salı AKÖREN T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI AKÖREN İLÇE DEVLET HASTANESİ EİDH Dr.Kürşad KIRAÇ Dr.Ferahnur ÇAVDARCI YAMAN HSH BAŞK. ARAÇ DURUM DEĞERLENDİRME TARİHİ ARAÇ PLANI Plan Dr.Seyfettin ABUOĞLU Beyşehir Beyşehir Akşehir Dr.Kürşad KIRAÇ Dr.Ferahnur ÇAVDARCI YAMAN Beyşehir Cihanbeyli Kulu Dr.Levent KARTAL Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

18 İLÇESİ Nisan 9 Çarşamba ALTINEKİN Nisan 9 Perşembe KURUM ADI AHB KURUM Denetim Ekipleri / Ekip SAYISI TÜRÜ Başkanı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ALTINEKİN İLÇE DEVLET HASTANESİ EİDH ÇELTİK KONYA ÇELTİK GÖKPINAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Nisan 9 Perşembe ÇELTİK KONYA ÇELTİK MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Nisan 9 Perşembe KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Nisan 9 Perşembe KONYA KUZÖREN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Nisan 9 Pazartesi KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Nisan 9 Pazartesi KONYA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TSM 9 Nisan 9 Salı TAŞKENT KONYA TAŞKENT BALCILAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Nisan 9 Salı TAŞKENT KONYA TAŞKENT MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Nisan 9 Çarşamba KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÇOCUK ERGEN KADIN VE ÜREME SAĞLIĞI BİRİMİ ÇEKÜS Nisan 9 Çarşamba KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSM Nisan 9 Çarşamba KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VEREM SAVAŞ BİRİMİ VSD Nisan 9 Pazartesi KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ NOLU ÇOCUK ERGEN KADIN VE ÜREME SAĞLIĞI BİRİMİ Mayıs 9 Pazartesi KONYA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TSM Mayıs 9 Perşembe KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YETKİLENDİRİLMİŞ BİRİMİ İSG Haziran 9 Perşembe KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSM Haziran 9 Perşembe KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ HEMOGLOBİNOPATİ TANI BİRİMİ HTB Haziran 9 Perşembe KONYA HALK SAĞLIĞI LABORATUVARI HSL Haziran 9 Salı SHM Haziran 9 Salı SHM Haziran 9 Çarşamba SHM Temmuz 9 Pazartesi VSD Temmuz 9 Pazartesi VSD Temmuz 9 Salı ÇELTİK KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ DERNEK VEREM SAVAŞ BİRİMİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ÇELTİK ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ RAMAZAN GÜLLE İLÇE DEVLET HASTANESİ EİDH 8 Temmuz 9 Pazartesi KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSM 8 Temmuz 9 Pazartesi T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İÇERİ İLÇE DEVLET HASTANESİ EİDH Temmuz 9 Pazartesi KONYA NOLU KARBEL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Pazartesi KONYA NOLU AZİZİYE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Pazartesi KONYA NOLU KARŞEHİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Pazartesi KONYA NOLU ÇANDIR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Salı KONYA NOLU ÖZCAN ÇALIKUŞU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Salı KONYA NOLU ÖZALKENT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Salı KONYA NOLU MUSALLA BAĞLARI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Temmuz 9 Salı KONYA NOLU DERE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Çarşamba KONYA NOLU ŞEHİT ÜSTEĞMEN MUSTAFA ÇUHADAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Temmuz 9 Çarşamba KONYA NOLU İŞGALAMAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Dr.Aykut Emre YILDIRIM HSH BAŞK. ARAÇ DURUM DEĞERLENDİRME TARİHİ ARAÇ PLANI Plan Çeltik Yunak Dr.Seyfettin ABUOĞLU Oktay SARIÇOBAN Dr.Murat SOĞANCI Dr.Aykut Emre YILDIRIM Dr.Canan Doğan Taşkent KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ NOLU SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ NOLU SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ NOLU NAKİPOĞLU SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ MÜMTAZ KORU VEREM SAVAŞ BİRİMİ ÇEKÜS Murat YILMAZ Oktay Sarıçoban Dr.Murat SOĞANCI Temmuz 9 Çarşamba KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Perşembe KONYA NOLU YEDİLER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Perşembe KONYA NOLU KALENDERHANE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Cuma KONYA NOLU ZEMBURİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Sayfa / Dr.Murat SOĞANCI Meram Selçuklu Karatay sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

19 İLÇESİ AHB KURUM Denetim Ekipleri / Ekip SAYISI TÜRÜ Başkanı KURUM ADI 9 Temmuz 9 Pazartesi KONYA 8 NOLU ÖZALAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Temmuz 9 Pazartesi KONYA NOLU HASAN YUMRUTAŞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Temmuz 9 Pazartesi KONYA NOLU SEDİRLER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Temmuz 9 Pazartesi KONYA NOLU KAMPUS AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Salı KONYA NOLU BOSNA HERSEK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Çarşamba KONYA NOLU KARKENT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Çarşamba KONYA NOLU FETİH AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Temmuz 9 Çarşamba KONYA 8 NOLU MUAZZEZ VE MEHMET HİLMİ UYAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Perşembe KONYA 9 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Perşembe KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Perşembe KONYA NOLU MEVLÜT BÜYÜKAMBARLAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Dr.Murat SOĞANCI Ağustos 9 Cuma KONYA NOLU FAHRÜNNİSA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Cuma KONYA NOLU ULUIRMAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Selçuklu Ağustos 9 Pazartesi KONYA NOLU SELİM SULTAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Pazartesi KONYA 8 NOLU İSTİKLAL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Pazartesi KONYA 8 NOLU LADİKLİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ HSH BAŞK. ARAÇ DURUM DEĞERLENDİRME TARİHİ ARAÇ PLANI Plan Meram Karatay Dr.Canan Doğan Dr.Murat SOĞANCI Ağustos 9 Pazartesi KONYA NOLU KARAKULAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Salı KONYA NOLU AYDINLIKEVLER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Salı KONYA NOLU SARAÇOĞLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Salı KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Çarşamba KONYA 9 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Çarşamba KONYA NOLU AKINCILAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Çarşamba KONYA NOLU ZEKİ ALTINDAĞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Meram Ağustos 9 Çarşamba KONYA NOLU DUMLUPINAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Karatay Ağustos 9 Çarşamba KONYA 9 NOLU. YIL KARAASLAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Çarşamba KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ağustos 9 Perşembe KONYA NOLU YAYLAPINAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ağustos 9 Perşembe KONYA ÇAYIRBAĞI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ağustos 9 Perşembe KONYA HATUNSARAY AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ağustos 9 Perşembe KONYA TOKİ NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Ağustos 9 Cuma KONYA 9 NOLU HARMANCIK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Ağustos 9 Cuma KONYA 9 NOLU LALEBAHÇE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Salı KONYA NOLU ÖĞRETMEN FAZİLET ULUIŞIK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Salı KONYA NOLU MAHMURİYE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Salı KONYA NOLU ŞEHİT ER SAMET BÜTÜN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Karatay Dr.Faik ŞENYIL Dr.Kürşad KIRAÇ Dr.Murat SOĞANCI Meram Ağustos 9 Salı KONYA NOLU OSMAN NURİ KAÇAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Çarşamba KONYA 9 NOLU ABİDİN VE SANİYE ERÇAL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ KONYA NOLU HAYRİYE VE HASAN KORKMAZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Çarşamba Ağustos 9 Çarşamba KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Çarşamba KONYA NOLU ERTUĞRULGAZİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Dr.Canan Doğan Dr.Emine Arslan Dr.Levent KARTAL Selçuklu Karatay Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

20 İLÇESİ AHB KURUM Denetim Ekipleri / Ekip SAYISI TÜRÜ Başkanı KURUM ADI Ağustos 9 Perşembe KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Perşembe KONYA E TİPİ KAPALI CEZAEVİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Perşembe KONYA NOLU ÇATAL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Perşembe KONYA NOLU AKŞEMSETTİN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Perşembe KONYA NOLU ŞÜKRİYE SERT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Perşembe KONYA NOLU HAVVA VE MEMİŞ KOÇAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Cuma KONYA NOLU NECLADURAN SEZER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Cuma KONYA NOLU GAZİALEMŞAH AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Cuma KONYA 8 NOLU HOCACİHAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Pazartesi KONYA NOLU BAKKALBAŞI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Pazartesi KONYA NOLU YENİDOĞAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Meram Selçuklu HSH BAŞK. ARAÇ DURUM DEĞERLENDİRME TARİHİ ARAÇ PLANI Plan Karatay Ağustos 9 Pazartesi KONYA NOLU ÇAYBAŞI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Salı KONYA TÜRKMENCAMİLİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Salı KONYA KARKIN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Salı KONYA ALİBEYHÜYÜĞÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ağustos 9 Salı KONYA İÇERİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ağustos 9 Çarşamba KONYA OSMANCIK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ağustos 9 Çarşamba KONYA LADİK HALICI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ağustos 9 Çarşamba ALTINEKİN KONYA ALTINEKİN AKINCILAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ağustos 9 Çarşamba ALTINEKİN KONYA ALTINEKİN MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Pazartesi TUZLUKÇU KONYA TUZLUKÇU MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Pazartesi TUZLUKÇU T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TUZLUKÇU İLÇE DEVLET HASTANESİ EİDH Eylül 9 Pazartesi KONYA YEŞİLYURT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Çumra Eylül 9 Pazartesi KONYA KAYALI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Pazartesi KONYA HOTAMIŞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Salı GÜNEYSINIR KONYA GÜNEYSINIR MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Salı AHIRLI KONYA AHIRLI AKKİSE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Salı AHIRLI KONYA AHIRLI MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Salı YALI KONYA YALI MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Çarşamba AKÖREN KONYA AKÖREN MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Çarşamba KONYA ÇEŞMELİSEBİL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Çarşamba KONYA MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Perşembe KONYA NOLU MUSTAFA AKKAYA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Perşembe KONYA NOLU HACI NURİ NOYAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Perşembe KONYA NOLU AMİL ÖNAL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma EMİRGAZİ KONYA EMİRGAZİ MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma EMİRGAZİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI EMİRGAZİ İLÇE DEVLET HASTANESİ EİDH Eylül 9 Cuma KONYA KOLUKISA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA ATLANTI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA MERKEZ KARAKAYA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Dr.Murat SOĞANCI Dr.Aykut Emre YILDIRIM Dr.Ferahnur ÇAVDARCI YAMAN Güneysınır Yalıhüyük Akören Sarayönü Karapınar Dr.Aykut Emre YILDIRIM Kadınhanı Sayfa 8 / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

21 İLÇESİ KURUM ADI AHB KURUM Denetim Ekipleri / Ekip SAYISI TÜRÜ Başkanı 9 Eylül 9 Pazartesi KONYA BAŞKÖY AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Eylül 9 Pazartesi KONYA YUKARIÇİĞİL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Eylül 9 Pazartesi KONYA AŞAĞIÇİĞİL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Eylül 9 Pazartesi KONYA KARAAĞA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Eylül 9 Pazartesi KONYA NOLU HARMAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Eylül 9 Pazartesi KONYA NOLU KUZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Salı KONYA NOLU FATİH AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Salı KONYA ARGITHANI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Salı KONYA MERKEZ MEHMET ÖZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Salı KONYA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TSM Eylül 9 Çarşamba KONYA NOLU CAMİATİK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Çarşamba KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Çarşamba KONYA ZENGEN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Çarşamba KONYA BELKAYA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Çarşamba KONYA AZİZİYE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Perşembe KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Perşembe KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Perşembe KONYA NOLU CAHİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ HSH BAŞK. ARAÇ DURUM DEĞERLENDİRME TARİHİ ARAÇ PLANI Plan Doğanhisar Ilgın Dr.Murat SOĞANCI Dr.Murat SOĞANCI Eylül 9 Perşembe KONYA NOLU TOKİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA NOLU HACI MÜTAHİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA 9 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA CEZAEVİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA NOLU KAZANCI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA NOLU ABDULLAH ÖZDOĞAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Eylül 9 Çarşamba KONYA KETENLİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Eylül 9 Çarşamba KONYA GEVREKLİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Eylül 9 Çarşamba KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Eylül 9 Çarşamba KONYA ORTAKARAÖREN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Eylül 9 Perşembe KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Eylül 9 Perşembe KONYA NOLU DR. HALİL COŞAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Eylül 9 Perşembe KONYA NOLU ALAYLARİKİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Eylül 9 Perşembe KONYA NOLU EMEKLİ ALBAY MUAMMER TOLASALI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA KANDİL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA BÜYÜKBEŞKAVAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA SÜLÜKLÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA TAŞPINAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA GÜNYÜZÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA GÖLYAZI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Pazartesi KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Pazartesi KONYA NOLU BAHÇELİEVLER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Pazartesi KONYA KARABAĞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ereğli Seydişehir Dr.Faik ŞENYIL Sayfa 9 / Cihanbeyli sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

22 İLÇESİ KURUM ADI AHB KURUM Denetim Ekipleri / Ekip SAYISI TÜRÜ Başkanı Eylül 9 Salı KONYA ÜÇPINAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Salı KONYA SARIOĞLAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Salı KONYA HİSARLIK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Salı HALKAPINAR KONYA HALKAPINAR MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Halkapınar Eylül 9 Çarşamba DEREBUCAK KONYA DEREBUCAK MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Derebucak Eylül 9 Çarşamba HADİM KONYA HADİM KORUALAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Dr.Ferahnur ÇAVDARCI YAMAN Hadim Eylül 9 Çarşamba HADİM KONYA HADİM BADEMLİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Perşembe HADİM KONYA HADİM MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Perşembe HADİM KONYA HADİM TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TSM Eylül 9 Cuma KONYA SELKİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA KIRELİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Cuma KONYA MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Pazartesi KONYA YARMA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Pazartesi KONYA OVAKAVAĞI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Pazartesi KONYA İSMİL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Pazartesi KONYA KIZILÖREN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Eylül 9 Pazartesi KONYA 9 NOLU OVA UN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Salı KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Salı KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Salı KONYA KIZÖREN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Salı KONYA NOLU ULUBATLI HASAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Çarşamba KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Çarşamba KONYA NOLU KAŞINHANI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Çarşamba KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ HSH BAŞK. ARAÇ DURUM DEĞERLENDİRME TARİHİ ARAÇ PLANI Plan Hüyük Meram Karatay Dr.Levent KARTAL Dr.Emine Arslan Ekim 9 Çarşamba KONYA NOLU DAMLAKÖY AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Perşembe KONYA NOLU TOKİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Perşembe KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Perşembe KONYA NOLU HEKİM HACIPAŞA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Perşembe KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Cuma KONYA NOLU YENİŞEHİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Pazartesi KONYA NOLU HASANKÖY AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Pazartesi KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Pazartesi KONYA NOLU ALPASLAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Dr.Ferahnur ÇAVDARCI YAMAN Ekim 9 Pazartesi KONYA 8 NOLU EĞİTİM AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ekim 9 Salı KONYA NOLU. YIL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Karatay 8 Ekim 9 Salı KONYA NOLU MERAL ÇINAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Selçuklu 9 Ekim 9 Çarşamba KONYA NOLU SELÇUK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Ekim 9 Çarşamba KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Ekim 9 Çarşamba KONYA 8 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Ekim 9 Çarşamba KONYA 9 NOLU BÜSAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Akşehir Sayfa d8b99889ed8fe8ec / suretine adresinden ve İstatistik Birimi sayılı imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

23 İLÇESİ KURUM ADI HSH BAŞK. ARAÇ DURUM DEĞERLENDİRME TARİHİ ARAÇ PLANI Plan Dr.Levent KARTAL AHB KURUM Denetim Ekipleri / Ekip SAYISI TÜRÜ Başkanı Ekim 9 Perşembe KONYA YEŞİLDAĞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Perşembe KONYA ÜZÜMLÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Perşembe KONYA HUĞLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Cuma KONYA NOLU HACI ARMAĞAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Cuma KONYA NOLU GÖRGÜN YAVUZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Cuma KONYA MERKEZ NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Cuma KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Cuma KONYA NOLU EVSAT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Cuma KONYA NOLU İÇERİŞEHİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Pazartesi KONYA ALTUNTAŞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Pazartesi KONYA ATAKENT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Pazartesi KONYA ADSIZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Pazartesi KONYA NOLU HACI İZZET BAYSAL AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Salı KONYA NOLU NİHAL VE ALİ YETİŞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Salı KONYA DOĞRUGÖZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Salı KONYA ÇAKILLAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Salı KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Beyşehir Akşehir Dr.Tuba Esra ŞAHLAR KONYA NOLU SEYRAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Çarşamba KONYA KARAALİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Çarşamba KONYA DOĞANBEY AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Perşembe KONYA YENİCEOBA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Perşembe KONYA YENİCEOBA ENTEGRE SAĞLIK MERKEZİ ESM 8 Ekim 9 Cuma DERBENT KONYA DERBENT MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8 Ekim 9 Cuma KONYA TEPEKÖY AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Pazartesi KONYA KOZANLI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Pazartesi KONYA CANIMANA ŞEHİT JANDARMA ER MUSA DİNÇ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Pazartesi KONYA NOLU KARŞIYAKA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Pazartesi KONYA TAVŞANÇALI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Salı KONYA NOLU KEMALİYE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Salı KONYA ZİNCİRLİKUYU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Çarşamba ÇELTİK KONYA ÇELTİK GÖKPINAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Çarşamba ÇELTİK KONYA ÇELTİK MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Akşehir Ekim 9 Salı Derbent Kulu Ekim 9 Çarşamba TAŞKENT KONYA TAŞKENT BALCILAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Perşembe KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Perşembe KONYA KUZÖREN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Dr.Seyfettin ABUOĞLU Dr.Kürşad KIRAÇ Taşkent Ekim 9 Perşembe KONYA NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Cuma TAŞKENT KONYA TAŞKENT MERKEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Ekim 9 Cuma TAŞKENT T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞKENT İLÇE DEVLET HASTANESİ EİDH Kasım 9 Salı AHIRLI KONYA AHIRLI TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TSM Kasım 9 Salı YALI KONYA YALI TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TSM Kasım 9 Çarşamba KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÇOCUK ERGEN KADIN VE ÜREME SAĞLIĞI BİRİMİ ÇEKÜS Kasım 9 Çarşamba KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSM Yunak Dr.Kürşad KIRAÇ Dr.Tuba Esra ŞAHLAR Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

24 İLÇESİ KURUM ADI AHB KURUM Denetim Ekipleri / Ekip SAYISI TÜRÜ Başkanı Kasım 9 Çarşamba TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ TRSM Kasım 9 Çarşamba KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VEREM SAVAŞ BİRİMİ VSD Kasım 9 Perşembe KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSM Kasım 9 Perşembe KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSM Kasım 9 Pazartesi KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÇOCUK ERGEN KADIN VE ÜREME SAĞLIĞI BİRİMİ ÇEKÜS Kasım 9 Pazartesi KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSM Kasım 9 Pazartesi TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ TRSM Kasım 9 Pazartesi KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ SHM Kasım 9 Pazartesi KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ M.NACİ ŞEN VEREM SAVAŞ BİRİMİ VSD Kasım 9 Çarşamba KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KANSER ERKEN TEŞHİS VE TARAMA BİRİMİ KETEM Kasım 9 Çarşamba KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KANSER ERKEN TEŞHİS VE TARAMA BİRİMİ KETEM Kasım 9 Çarşamba KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KANSER ERKEN TEŞHİS VE TARAMA BİRİMİ KETEM 8 Kasım 9 Pazartesi KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSM Kasım 9 Perşembe KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSM Kasım 9 Perşembe KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSM Kasım 9 Pazartesi GÜNEYSINIR T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI GÜNEYSINIR VALİ İHSAN DEDE İLÇE DEVLET HASTANESİ EİDH Kasım 9 Çarşamba KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GÜÇLENDİRİLMİŞ GÖÇMEN SAĞLIĞI MERKEZİ GGSM Kasım 9 Çarşamba KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GÖÇMEN SAĞLIĞI MERKEZİ GSM 8 Kasım 9 Perşembe GGSM 8 Kasım 9 Perşembe GSM Aralık 9 Pazartesi KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSM Aralık 9 Çarşamba DERBENT KONYA DERBENT ENTEGRE SAĞLIK MERKEZİ ESM Aralık 9 Çarşamba DERBENT KONYA DERBENT TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TSM Aralık 9 Cuma KONYA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ 9 Aralık 9 Pazartesi KONYA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ Aralık 9 Salı Aralık 9 Çarşamba HSH BAŞK. ARAÇ DURUM DEĞERLENDİRME TARİHİ ARAÇ PLANI Plan Dr.Canan Doğan Dr.Murat SOĞANCI Dr.Aykut Emre YILDIRIM Dr.Faik ŞENYIL Dr.Murat SOĞANCI Dr.Seyfettin ABUOĞLU Dr.Aykut Emre YILDIRIM Dr.Murat SOĞANCI Dr.Kürşad KIRAÇ TSM TSM KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSM Dr.Murat SOĞANCI KONYA SEYDIŞEHİR İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSM Dr.Kürşad KIRAÇ Aralık 9 Pazartesi TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ TRSM Aralık 9 Pazartesi TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ TRSM Dr.Ferahnur ÇAVDARCI YAMAN Aralık 9 Pazartesi TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ TRSM 9 Aralık 9 Perşembe ÇOCUK İZLEM MERKEZİ ÇİM Dr.Ferahnur ÇAVDARCI YAMAN Aralık 9 Pazartesi SITMA SAVAŞ BİRİMİ SITMA Aralık 9 Pazartesi KONYA KANSER KAYIT MERKEZİ KANSER Aralık 9 Çarşamba SEYAHAT SAĞLIĞI BİRİMİ SSB KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GÜÇLENDİRİLMİŞ GÖÇMEN SAĞLIĞI MERKEZİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GÖÇMEN SAĞLIĞI MERKEZİ ler, Denetçi Personel Eğitimi Almış Ekiplerce yapılacaktır. Bina durumlarına ilişkin tespitler fotoğraflanmalıdır. Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

25 Sağlık Evleri 9 YILI DEĞERLENDİRİLMESİ YAPILACAK SAĞLIK EVLERİ LİSTESİ ( TARİHLERİ ARASINDA İLÇE EKİPLERİNCE) SIRA İLÇESİ SAĞLIK EVİNİN ADI AKÖREN KONYA AKÖREN İLÇE DEVLET HASTANESİ ÇUKURÇİMEN SAĞLIK EVİ AKÖREN KONYA AKÖREN İLÇE DEVLET HASTANESİ ALAN SAĞLIK EVİ AKÖREN KONYA AKÖREN İLÇE DEVLET HASTANESİ KAYASU SAĞLIK EVİ AKÖREN AKÖREN KONYA AKÖREN İLÇE DEVLET HASTANESİ HÜSEYİN ERSÖZ SAĞLIK EVİ KONYA AKÖREN İLÇE DEVLET HASTANESİ AVDAN SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ DEĞİRMEN SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GÖZPINARI SAĞLIK EVİ 8 KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KARA SAĞLIK EVİ 9 KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÜÇ SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÇAMLIKÖYÜ SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KARABULUT SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ENGİLLİ SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ILICAK SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YAZLA SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ REİS SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ORTAKÖY SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GÖLÇAYIR SAĞLIK EVİ 8 9 KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GEDİL SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SARAY SAĞLIK EVİ ALTINEKİN KONYA ALTINEKİN İLÇE DEVLET HASTANESİ OĞUZELİ SAĞLIK EVİ ALTINEKİN KONYA ALTINEKİN İLÇE DEVLET HASTANESİ DEDELER SAĞLIK EVİ ALTINEKİN KONYA ALTINEKİN İLÇE DEVLET HASTANESİ KOÇYAKA SAĞLIK EVİ ALTINEKİN ALTINEKİN KONYA ALTINEKİN İLÇE DEVLET HASTANESİ SARNIÇ SAĞLIK EVİ KONYA ALTINEKİN İLÇE DEVLET HASTANESİ MANTAR SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ DURAK SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SEVİNDİK SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ AKBURUN SAĞLIK EVİ 8 KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GÖLYAKA SAĞLIK EVİ 9 KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GÖKÇİMEN SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GÖLKAŞI SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BAYINDIR SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ADAKÖY SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜİ ÇUKURAĞIL SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜİ DAMLAPINAR SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SARIKÖY SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÜÇPINAR SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜİ ÇİÇEKLER SAĞLIK EVİ 8 KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜZİ EMEN SAĞLIK EVİ 9 KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜİ YENİDOĞAN SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜİ ÜSTÜNLER SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SADIKHACI SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KURUCUOVA SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KAYABAŞI SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KARAHİSAR SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ESENCE SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BAYAVŞAR SAĞLIK EVİ KONYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ AKÇABELEN SAĞLIK EVİ Sayfa / sayılıve imza kanuna göre güvenli imza ile imzalanmıstır.

2015 YILI 2.DÖNEM (Temmuz-Aralık) İZLEME-DEĞERLENDİRME-DENETİM PLANI

2015 YILI 2.DÖNEM (Temmuz-Aralık) İZLEME-DEĞERLENDİRME-DENETİM PLANI KONYA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI 2.DÖNEM (Temmuz-Aralık) İZLEME-DEĞERLENDİRME-DENETİM PLANI -Denetim Usul ve Esasları -Denetim Komisyonu -2.Dönem Planı KONYA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI 2. DÖNEM

Detaylı

BİRİM Dahili No Kullanıcı Dış Hat No HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 4600 Santral HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 4601 Santral HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ

BİRİM Dahili No Kullanıcı Dış Hat No HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 4600 Santral HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 4601 Santral HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ BİRİM Dahili No Kullanıcı Dış Hat No HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 4600 Santral 3104600 HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 4601 Santral 3104601 HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 4602 Santral 3104602 HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 4604 Sekreter

Detaylı

. T.C. KONYA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü VALİLİK MAKAMINA

. T.C. KONYA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü VALİLİK MAKAMINA . T.C. KONYA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü Sayı : 8577870679 Konu : 08 Yılı Denetim Planı. GÜNLÜDÜR VALİLİK MAKAMINA 558 sayılı Aile Hekimliği Uygulaması Hakkında Kanunun 6. maddesi, Resmi Gazete'de yayımlanan

Detaylı

EK YER. GRUBU HİZMET PUANI ,83 MERAM ,20 KADINHANI ,88 SELÇUKLU ,71 KADINHANI

EK YER. GRUBU HİZMET PUANI ,83 MERAM ,20 KADINHANI ,88 SELÇUKLU ,71 KADINHANI 20/. AİLE HEKİMLİĞİ EK YERLEŞTİRME HİZMET PUAN SIRALAMASI SIRA NO A.H.B. KODU 42.24.02 ULVİYE ŞEYLAN UÇAR 2 42.20.00 HEKİM ADI SOYADI DURUMU ÜNVANI AYŞE DURAN KARAGÜLMEZ 42.26.2 FATMA SELEK DEMİREL 4 42.20.005

Detaylı

Konya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları

Konya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları On5yirmi5.com Konya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları 2015-2016 yılı Konya Teog hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu listede.

Detaylı

HİZMET PUANI İLÇESİ ÇALIŞTIĞI KURUM AÇIKLAMA ,59 KARATAY KARATAY 72 NOLU FETİH AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

HİZMET PUANI İLÇESİ ÇALIŞTIĞI KURUM AÇIKLAMA ,59 KARATAY KARATAY 72 NOLU FETİH AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 2018/5. HEKİMLİĞİ EK YERLEŞTİRME HİZMET PUAN SIRALAMASI SN AHB KODU HEKİM ADI DURUMU EK YERLEŞTİRME GRUBU 1 42.22.077 AYŞE ÖZLEM KILIÇASLAN HİZMET PUANI İLÇESİ ÇALIŞTIĞI KURUM AÇIKLAMA 2 20888,59 KARATAY

Detaylı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar 200 Kişi (150 Bayan, 50 Erkek) Konya Lisesi Toplantı Salonu 09.10.2013 Çarşamba Saat : 10.00 09.10.2013 Çarşamba Saat :

Detaylı

24 HAZİRAN A 24 KALA KONYA DA SON DURUM ANKETİ HAZİRAN

24 HAZİRAN A 24 KALA KONYA DA SON DURUM ANKETİ HAZİRAN 24 HAZİRAN A 24 KALA KONYA DA SON DURUM ANKETİ HAZİRAN - 2018 24 HAZİRANA 24 KALA KONYADA SON DURUM ANKETİ Buaraştırma 29 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında 24 Haziran 2018 de yapılacak Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

Tahir AKYÜREK Konya Büyükşehir Belediye Başkanı. Tarım Şehri Konya...

Tahir AKYÜREK Konya Büyükşehir Belediye Başkanı. Tarım Şehri Konya... Tahir AKYÜREK Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tarım Şehri Konya... Türkiye de şehirciliğin ilk uygulandığı kökenlerinde şehircilik olan Konya, tarihi bir şehir olması, medeniyetlere başkentlik etmesi,

Detaylı

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. KONYA MERAM Konya- Meram Fen Lisesi ,059. KONYA KARATAY Karatay Fen Lisesi ,073

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. KONYA MERAM Konya- Meram Fen Lisesi ,059. KONYA KARATAY Karatay Fen Lisesi ,073 İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı Konya- Meram Fen Lisesi 120 492,059 Karatay Fen Lisesi 150 487,073 Selçuklu Fen Lisesi 90 484,707 Meram Anadolu Lisesi 204 478,840 Ereğli Fen Lisesi 120 475,356 Akşehir

Detaylı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar 190 Kişi Konya Lisesi Toplantı Salonu Seçim Başlangıç Tarihi ve Saati 14.10.2014 Salı Saat : 10.00 Seçim Bitiş Tarihi ve

Detaylı

T.C. KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTYAPI KOORDİNASYON MERKEZİ " AYKOME " GENEL KURUL KARARI KARAR NO: 1 Kurul Başkanı B.Ş.Bld.Fen İşl.Dai.Bşk.

T.C. KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTYAPI KOORDİNASYON MERKEZİ  AYKOME  GENEL KURUL KARARI KARAR NO: 1 Kurul Başkanı B.Ş.Bld.Fen İşl.Dai.Bşk. LERi I NO: 1 NO: 2015 / 1 A.Nevzat Sönmez Oğuz Yılmaz Ahmet Okutan Osman Acar Erhan Acı Hasan Çelik S. Elif Tuncez M.Akif Yaman Abdullah Mermerkaya 1.Bölge Şefi Fatih Halıcı Mehmet Üçler 2015-2016 kış

Detaylı

T.C. KONYA VALİLİĞİ Halk Sağlığı Müdürlüğü MÜDÜRLÜK MAKAMINA

T.C. KONYA VALİLİĞİ Halk Sağlığı Müdürlüğü MÜDÜRLÜK MAKAMINA TC KONYA VALİLİĞİ Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 35706687/9030201 Konu : KAMU PERSONELİ OLMAYAN AİLE SAĞLIĞI ELEMANI ALIMI DUYURU METNİ MÜDÜRLÜK MAKAMINA Sağlık Bakanlığının 01072011 tarih ve 22100 sayılı

Detaylı

KONYA İLİ BOŞ OLAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMLERİNE KAMU PERSONELİ OLMAYAN AİLE SAĞLIĞI ELEMANI ALIMI DUYURU METNİ

KONYA İLİ BOŞ OLAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMLERİNE KAMU PERSONELİ OLMAYAN AİLE SAĞLIĞI ELEMANI ALIMI DUYURU METNİ KONYA İLİ BOŞ OLAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMLERİNE KAMU PERSONELİ OLMAYAN AİLE SAĞLIĞI ELEMANI ALIMI DUYURU METNİ Sağlık Bakanlığının 01.07.2011 tarih ve 22100 sayılı yazısı gereği ilimize kamu görevlisi olmayan

Detaylı

2017 YILI KURBAN KESİM YERLERİ

2017 YILI KURBAN KESİM YERLERİ Sıra No Birim Yer Adı Yer Adresi İletişim 1 Konya Karatay Sedirler Yolu Üzeri (Ahmet Haşhaş İ.Ö.Okulu Yanı) Hacıyusuf Mescit Mah. Sedirler Cad. (0-332) 3511261-3501313 - 3500508 2 Konya Karatay Karatay

Detaylı

Aşağıdaki liste ilimizde görev yapan öğretmenlerin 2013 yılı il içi isteğe bağlı atama

Aşağıdaki liste ilimizde görev yapan öğretmenlerin 2013 yılı il içi isteğe bağlı atama Aşağıdaki liste ilimizde görev yapan öğretmenlerin 2013 yılı il içi isteğe bağlı atama döneminde sağlıklı tercih yapabilmeleri için BİLGİ AMAÇLI olarak yayımlanmıştır. KONYA İL MEM İnsan Kaynakları Öğretmen

Detaylı

KONYA FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ TABAN PUAN 2014

KONYA FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ TABAN PUAN 2014 PANSİYON DURUMU TERCİH KONYA FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ TABAN PUAN KONTENJAN 2014 2015 SÜRE ŞEKLİ 2015 2016 % İLK YERL SON NAK. % 65321 MERAM / Konya- Meram Fen Lisesi FL 4 K/E K/E İng 120 120 0,31

Detaylı

KOSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN OLUNUR

KOSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN OLUNUR KOSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN OLUNUR PLAN VE BÜTÇE MALİYE KOMİSYONUNUN 01/12/2015 TARİHLİ TOPLANTISINA AİT KOMİSYON RAPORLARI KOSKĠ Genel Kurulunun 25/11/2015 tarihli toplantısında görüģülmek üzere komisyona

Detaylı

HÜYÜK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ. PERSONEL LİSTESİ Adı ve Soyadı. Abdullah YALMAN Doğum Yeri ve Tarihi BOZKIR / Görevi. İlçe Müftüsü Görev Yeri

HÜYÜK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ. PERSONEL LİSTESİ Adı ve Soyadı. Abdullah YALMAN Doğum Yeri ve Tarihi BOZKIR / Görevi. İlçe Müftüsü Görev Yeri HÜYÜK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ PERSONEL LİSTESİ Abdullah YALMAN BOZKIR / 21.09.1972 İlçe Müftüsü 15.09.1997 02.02.2017 Sosyal Bilimler Enstitüsü/Lisansüstü/Hafız Ahmet KAÇAR MERAM / 01.04.1978 VAİZ 05.10.2005 03.03.2014

Detaylı

Mesken Genel Durum Listesi

Mesken Genel Durum Listesi C2-04 1 C2-0402 HANİFE TÜRKMEN 142,47 (Borçlu) 2 C2-0403 MEHMET FİKRİ ERTÜRK 266,18 (Borçlu) 3 C2-0405 KADRİYE AŞIKKUTLU 82,87 (Borçlu) 4 C2-0406 HACER MİRZA 126,15 (Borçlu) 5 C2-0410 MUTLU İLANLI 65,16

Detaylı

DynEd Şifre İşlemleri

DynEd Şifre İşlemleri DynEd Şifre İşlemleri adresinden giriş yapıyoruz, çıkan ekranda kurum girişi bölümüne tıklıyoruz. Her kurum şube Güncelleme ekranındaki Şube Öğrencilerini Güncelle bölümüne tıklayarak okula ait şubeleri

Detaylı

KONYA İLİ YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ 4 YILLIK ANALİZİ

KONYA İLİ YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ 4 YILLIK ANALİZİ KONYA İLİ YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ 4 YILLIK ANALİZİ www.mevka.org.tr Yatırım Teşvik Sistemi olarak bilinen ve yatırımcıların yaptıkları yatırımlarda devlet yardımlarını düzenleyen Yatırımlarda Devlet Yardımları

Detaylı

Bilgi Raporu. Sayı : 2008/05/37 Konu : SON NÜFUS SAYIMI VE KONYA YA ETKİLERİ. KONYA TİCARET ODASI Etüt Araştırma Servisi. Tarih:

Bilgi Raporu. Sayı : 2008/05/37 Konu : SON NÜFUS SAYIMI VE KONYA YA ETKİLERİ. KONYA TİCARET ODASI Etüt Araştırma Servisi. Tarih: KONYA TİCARET ODASI Etüt Araştırma Servisi Bilgi Raporu Tarih: 01.02.2008 Sayı : 2008/05/37 Konu : SON NÜFUS SAYIMI VE KONYA YA ETKİLERİ Hazırlayan: Seyida ERKEK SON NÜFUS SAYIMI VE KONYA YA ETKİLERİ Giriş

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 05/06/2018-E.60244 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6P5KE0H* Sayı : 39904088-010.99/ Konu : Kurumsal Kart ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 01/06/2018-E.59033 T.C. Sayı : 50346461-010.99/ Konu : Masal Yarışması VETERİNER FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : 28/05/2018 tarihli, 460707 sayılı yazı Konya Valiliği İl Kültür Turizm

Detaylı

Mesken Genel Durum Listesi

Mesken Genel Durum Listesi C2-04 1 C2-0402 HANİFE TÜRKMEN 432,71 (Borçlu) 2 C2-0403 MEHMET FİKRİ ERTÜRK 3 C2-0405 KADRİYE AŞIKKUTLU 436,21 (Borçlu) 4 C2-0408 MELİK KIRMAÇ 49,50 (Borçlu) 5 C2-0409 MUSTAFA BAL 2,20 (Borçlu) 6 C2-0410

Detaylı

10:00 Sıra No Adı Soyadı Müdürlüğü 1 AZİZ KAYA Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 ALİ ŞANVER Park ve Bahçeler Müdürlüğü 3 BASRİ AYBEK Park ve Bahçeler

10:00 Sıra No Adı Soyadı Müdürlüğü 1 AZİZ KAYA Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 ALİ ŞANVER Park ve Bahçeler Müdürlüğü 3 BASRİ AYBEK Park ve Bahçeler 10:00 1 AZİZ KAYA Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 ALİ ŞANVER Park ve Bahçeler Müdürlüğü 3 BASRİ AYBEK Park ve Bahçeler Müdürlüğü 4 SADİ AYDIN Park ve Bahçeler Müdürlüğü 10:30 1 HANİFE BİRGÖZ İşletme ve İştirakler

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ 2012-2013 EĞİTİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YEDEK ADAY KAYIT LİSTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ 2012-2013 EĞİTİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YEDEK ADAY KAYIT LİSTESİ İLAHİYAT T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ 2012-2013 EĞİTİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YEDEK ADAY KAYIT LİSTESİ Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi KAYIT HAKKI KAZANAN

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ HMK 109 ŞB 10 FİZİK

GÜZ DÖNEMİ HMK 109 ŞB 10 FİZİK 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ HMK 109 ŞB 10 FİZİK SOY 1 21351367 AKKUZU HÜSEYİN 2 21351463 ÇELİKOĞLU SÜLEYMAN 3 21351549 KOCAOĞLU DENİZ CAN 4 21451696 ASLAN BAYRAM 5 21451702 AŞIRIM YİĞİT AŞAN 6 21451716 AYDIN

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Bursa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Bursa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tarih: Sayı : Sözleşmeli Sağlık Personeli Kura Komisyonu Genel Sekreterliğimize bağlı hastanelerde çalışan tabip ve uzman tabiplerden başvurusu uygun bulunarak 02/04/2015 tarihinde yapılan kura ile görev

Detaylı

GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL FELSEFE 1.GRUP

GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL FELSEFE 1.GRUP GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL ÖMER TEMEL MÜSLÜME MANAVGAT ASLAN TUĞÇE DENİZLİ MÜSLÜME MANAVGAT ASLAN VAHİDE TURAN MÜSLÜME MANAVGAT ASLAN HATİCE ÖNKOL MÜSLÜME MANAVGAT ASLAN MELEK KAPLANGÖRAY MÜSLÜME

Detaylı

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK SPOR ETKİNLİKLERİ

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK SPOR ETKİNLİKLERİ 10 OCAK 2015 CUMARTESİ 10:00 Gençlikspor A Sistem Koleji Yıldız Kız 100. Yıl Spor Salonu 11:30 Sema Sanat Gençlikspor B Yıldız Kız 100. Yıl Spor Salonu 13:00 Selçuk Ünv. Selçuk Besyomed Yıldız Kız 100.

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı SIRA 696 SAYILI KANUN KAPSAMINDA 21/03/2018 TARİHİNDE YAPILAN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ YAPACAK PERSONELE AİT UYGULAMALI SINAV

Detaylı

GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL FELSEFE 1.GRUP

GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL FELSEFE 1.GRUP GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL ÖMER TEMEL MÜSLÜME MANAVGAT ASLAN TUĞÇE DENİZLİ MÜSLÜME MANAVGAT ASLAN VAHİDE TURAN MÜSLÜME MANAVGAT ASLAN Nazime Baki Saatçioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Nazime Baki Saatçioğlu

Detaylı

b) Çok hassas kullanım alanlarını etkileyen açık ve yarı açık eğlence yerlerinde canlı müzik yapılmasının yasaklanmasına,

b) Çok hassas kullanım alanlarını etkileyen açık ve yarı açık eğlence yerlerinde canlı müzik yapılmasının yasaklanmasına, MAHALLİ ÇEVRE KURULU NUN 06/07/2010 TARİH VE 2010/06 SAYILI TOPLANTISINDA ALINAN KARAR GEREĞİ OLUŞTURULAN KOMİSYONUN 06/12/2010 TARİHLİ RAPORUNUN 18/01/2011 TARİHLİ M.Ç.K. TOPLANTISINDA DÜZENLENEREK KABUL

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 19/06/2018-E.64001 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BEL95LRH4* Sayı : 25669789-312/ Konu : Öğrenci Affı DOĞANHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ELEKT. ÜRETİMİ ÇATALTEPE İSMAİL D GÜNEY YİĞİT ALP B KADIOĞLU HATİCE SENA B

GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ELEKT. ÜRETİMİ ÇATALTEPE İSMAİL D GÜNEY YİĞİT ALP B KADIOĞLU HATİCE SENA B 641214-10-GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ELEKT. ÜRETİMİ 1 21249221 ÇATALTEPE İSMAİL D 2 21249287 GÜNEY YİĞİT ALP B3 3 21249292 KADIOĞLU HATİCE SENA B3 4 21249307 KARAKAYA SEFA B3 5 21249364 KÜÇÜKLERGİL YAĞIZ C2 6

Detaylı

İHALE BİRİMİ KOMİSYON BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUCU ADI SOYADI FİRMA ADI SIRA NO

İHALE BİRİMİ KOMİSYON BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUCU ADI SOYADI FİRMA ADI SIRA NO SIRA NO ADI SOYADI FİRMA ADI İHALE BİRİMİ KOMİSYON BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUCU 1 ABDULKADİR GENÇ 2 ADEM ATAMAN 3 ADEM KÖSE 4 ADEM TURAN 5 AHMET CAN AKÇAY 6 AHMET DEMİR 7 AHMET DURAN UÇAK 8 AHMET TURGUT

Detaylı

2015 ŞUBAT AYI AİLE HEKİMİ / AİLE SAĞLIĞI ELAMANI NÖBET LİSTESİ

2015 ŞUBAT AYI AİLE HEKİMİ / AİLE SAĞLIĞI ELAMANI NÖBET LİSTESİ ADI NÖBET TUTULACAK 42.01.001 ULAŞ BEKİR ARI AYŞE ATALAY AHIRLI AHIRLI MERKEZ 1 CUMHURİYET CAD.MERKEZ MAHALLE NO:62 AHIRLI/KONYA 0.332.4814452 14 Şubat 2015 Cumartesi 09:00-17:00 42.01.002 ARAS YILDIZ

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı SIRA 696 SAYILI KANUN KAPSAMINDA 15/03/2018 TARİHİNDE YAPILAN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ YAPACAK PERSONELE AİT UYGULAMALI SINAV

Detaylı

118 ÜMMÜGÜLSÜM TURGUT LUTFİ /03/2013 Gerçek BUCAK ÜRKÜTLÜ 119 İBRAHİM KAPLAN HÜSEYİN /10/2012 Gerçek BUCAK

118 ÜMMÜGÜLSÜM TURGUT LUTFİ /03/2013 Gerçek BUCAK ÜRKÜTLÜ 119 İBRAHİM KAPLAN HÜSEYİN /10/2012 Gerçek BUCAK Çiftçi Kayıt Sisteminde Kayıtlı Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteklemesi (2013) Desteklemesinde Tanımlanmayan İşletmeler İl BURDUR Adı : İlçe BUCAK Adı : Sıra Adı Soyadı Baba Adı T.C. Kimlik No ÇKF

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 26/10/2017 PERŞEMBE SAAT:14.00

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 26/10/2017 PERŞEMBE SAAT:14.00 MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 26/10/2017 PERŞEMBE SAAT:14.00 1. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın yetki ve sorumluluğunda bulunan ekli ilan listesinde koordinatları belirtilen

Detaylı

(5900) - MERKEZ / (223444) - Anadolu Lisesi (5900) - (5900) - MERKEZ / (814955) - Anadolu Öğretmen Lisesi. Öğretmen / (5900) - Öğretmen (5900) -

(5900) - MERKEZ / (223444) - Anadolu Lisesi (5900) - (5900) - MERKEZ / (814955) - Anadolu Öğretmen Lisesi. Öğretmen / (5900) - Öğretmen (5900) - T.C BOLU VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI (1) NO'LU ÖĞRETMEN ONAY LİSTESİ ADI SOYADI HATİCE ÇALIŞKAN CANTÜRK LEVENT ERKAL ALPASLAN MARANGO Z MEHTAP BULHAZ GÖREV GÖREV YERİ YERİ Almanca

Detaylı

Eğitim ve Öğretim Yılı Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E.

Eğitim ve Öğretim Yılı Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E. SIRA NO ÖĞRENCİ NUMARASI 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı ADI SOYADI PROGRAMI 1. 12330304 Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö. 2. 12330303 Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E. 3. 12330178 Kardelen

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 15/01/2015-3898 *BENDSC4U* T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sayı :25669789-301.06/ Konu :Yatay Geçiş MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Yükseköğretim

Detaylı

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU NO ADI SOYADI SINIFI GİRİŞ YILI YERLEŞME PUANI İ.E.Ü.TABAN PUAN AÇIKLAMA AMELİYATHANE HİZMETLERİ PROGRAMI 1 Bülent ÖZER 1 2016 237,159

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 03/05/2018-E.48980 T.C. Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6E546PF* Sayı : 39904088-051.09/ Konu : Mevlâna -Panel-Davet ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlgi :

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ GRUP ADI: TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ - 1 UYGULAMA OKULU: CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ: YRD. DOÇ. DR. ADEM ÇALIŞKAN : Cep Tel: Dahili: 036231211 (.) e-posta: 1 ÖZLEM KIRIMLI

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/10/2017-E.101670 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6EBC1C3* Sayı : 25669789-304.01/ Konu : Üniversite Burs Kontenjanları VETERİNER FAKÜLTESİ

Detaylı

2016 YILI ADAY MEMUR (İLK-ORTA-YÜKSEKOKUL) HAZIRLAYICI EĞİTİM SINAV SONUÇLARI UNVANI ÖĞRENİM DURUMU GÖREV YERİ SONUÇ

2016 YILI ADAY MEMUR (İLK-ORTA-YÜKSEKOKUL) HAZIRLAYICI EĞİTİM SINAV SONUÇLARI UNVANI ÖĞRENİM DURUMU GÖREV YERİ SONUÇ 2016 YILI ADAY MEMUR (İLK-ORTA-YÜKSEKOKUL) HAZIRLAYICI EĞİTİM SINAV SONUÇLARI SIRA ADI SOYADI NO UNVANI ÖĞRENİM DURUMU GÖREV YERİ SONUÇ 1 ÖMER ÖZBAKIR SAĞLIK MEMURU LİSE MERKEZ 6 NOLU ASH. BAŞARILI 2 TUĞBA

Detaylı

TEMEL EĞİTİM (SINIF ÖĞRETMENLİĞİ) ANABİLİM DALI GİRİŞ SINAVI LİSTESİ. Adı Soyadı Başvurduğu Program Adı

TEMEL EĞİTİM (SINIF ÖĞRETMENLİĞİ) ANABİLİM DALI GİRİŞ SINAVI LİSTESİ. Adı Soyadı Başvurduğu Program Adı TEMEL EĞİTİM (SINIF ÖĞRETMENLİĞİ) ANABİLİM DALI GİRİŞ SINAVI LİSTESİ Adı Soyadı Başvurduğu Program Adı abdullah ADALI Sınıf Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans Abdullah Şahin Sınıf Öğretmenliği Tezli Yüksek

Detaylı

4/B 2019 / Mart SENDİKA Sayfa No : 1 / 3

4/B 2019 / Mart SENDİKA Sayfa No : 1 / 3 4/B 2019 / Mart SENDİKA Sayfa No : 1 / 3 SIRAADI - SOYADI KADRO ÜNVAN ADI ÜYE NO SENDİKA ADI 1 ABDULLAH DAŞLI TEKNİKERİ 439814 TÜRK -SEN SENDİKASI 2 ABDULLAH BURAK ASLAN TEKNİKERİ(CERRAHİ) 408494 TÜRK

Detaylı

KONYA İLİ 2016 YILI ÖĞRETMENLERİN İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRMELERİ İÇİN 18/05/2016 TARİHİ İTİBARİ İLE ÖĞRETMEN İHTİYAÇ LİSTESİDİR

KONYA İLİ 2016 YILI ÖĞRETMENLERİN İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRMELERİ İÇİN 18/05/2016 TARİHİ İTİBARİ İLE ÖĞRETMEN İHTİYAÇ LİSTESİDİR Akşehir Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki ve Teknik 1 AKŞEHİR 1 1 175302 Anadolu 7028 Adalet 1 2 KARAPINAR 1 2 Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadolu 760795 7028 Adalet 1 3 MERAM 1 1 174992

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ TARİH BÖLÜMÜ LİSTESİ SIRA AD-SOYAD TC NO BAŞVURULAN ALAN GANO MEZUNİYET YILI LYS-PUAN ÜNİVERSİTE ASIL/YEDEK 1 YÜCEL

BOZOK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ TARİH BÖLÜMÜ LİSTESİ SIRA AD-SOYAD TC NO BAŞVURULAN ALAN GANO MEZUNİYET YILI LYS-PUAN ÜNİVERSİTE ASIL/YEDEK 1 YÜCEL 1 YÜCEL YILDIZ 5379 TARİH 3,68 2014 387,023 BOZOK ASIL 2 AYŞE GÜZEL 4643 TARİH 3,67 2014 402,210 BOZOK ASIL 3 FATMA ELİF TURAN 1335 TARİH 3,57 2014 386,714 BOZOK ASIL 4 DİLEK AKDEMİR 3009 TARİH 3,57 2014

Detaylı

konya.bel.tr 2016 TEMMUZ ETKİNLİK BÜLTENİ

konya.bel.tr 2016 TEMMUZ ETKİNLİK BÜLTENİ 2016 TEMMUZ ETKİNLİK BÜLTENİ 2 3 4 5 Program İftar ve Kadir Gecesi Programı Ribat Vakfı Abdullah BÜYÜK Mavera Düğün Salonu Saat: 20:30 01 Temmuz 2016 Cuma Teravih Sultan Selim Camii Teravih Namazı Mevlana

Detaylı

CUMA. Not: Okul Deneyimi dersi kapsamında öğretmen adayları haftada en az 4 saat gözlem yapmak zorundadır. UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI

CUMA. Not: Okul Deneyimi dersi kapsamında öğretmen adayları haftada en az 4 saat gözlem yapmak zorundadır. UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI 1 1001001 ERHAN ACAR İLK BÖLÜMÜ SINIF EĞİTİMİ ANABİLİM DALI 2015-2016 EĞİTİM- YILI BAHAR YARIYILI DERSİ PROGRAMI 2 1001002 KÜBRA HİLAL EKİN 100100 UĞUR AYGÜNEŞ 4 1001004 BÜŞRA YILMAZ 5 1001005 MELEK DİNÇER

Detaylı

BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA - I

BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA - I BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA - I AREL ÜNİVERSİTESİ NOTLAR SBYO - Beslenme ve Diyetetik Adı/ Soyadı Sınıfı Staj Yapacağı Kurum Staj Yapacağı Kl Dilan AYDOĞAN 4 Hülya AYMAK 4 Tuğçe BAHÇECİ

Detaylı

TARİHLİ İLANIMIZIN ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

TARİHLİ İLANIMIZIN ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI 26.11.2015 TARİHLİ İLANIMIZIN ÖN SONUÇLARI MYO PROGRAMI KADRO ÜNVANI : DEĞİRMENDERE ALİ ÖZBAY MYO : SERAMİK, CAM VE ÇİNİCİLİK : ÖĞR.GÖR. ADI SOYADI ALES MEZUNİY ET TU ALES %70 MEZUNİY ET TU %30 TOPLAM

Detaylı

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr.

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM Sİ İLK BÖLÜMÜ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI 2016-2017 EĞİTİM YILI GÜZ YARIYILI OKUL DENEYİMİ DERSİ PROGRAMI (RMAL -4/A) S 1 130302001 MEHMET SIDDIK YALÇIN 2 130302002

Detaylı

ÖĞRENİM DURUMU 1 DR166617 MUSTAFA SALİH KARATEPE FTR ASİSTAN 13.01.2014 TIP FAKÜLTESİ FİZİK TEDAVİ REHABİLİTASYON EAH.

ÖĞRENİM DURUMU 1 DR166617 MUSTAFA SALİH KARATEPE FTR ASİSTAN 13.01.2014 TIP FAKÜLTESİ FİZİK TEDAVİ REHABİLİTASYON EAH. ANKARA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ADAY MEMUR TEMEL EĞİTİMİNE KATILACAK PERSONEL LİSTESİ (02-13 ŞUBAT 2015) SIRA NO SİCİL NO ADI SOYADI ÜNVANI

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADUZEP ZORUNLU STAJ UYGULAMASI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADUZEP ZORUNLU STAJ UYGULAMASI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Sıra No T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADUZEP 2016-2017 ZORUNLU STAJ UYGULAMASI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Öğrenci No Adı Soyadı Staj Başlama Tarihi Staj Bitiş Tarihi

Detaylı

4/B 2015 / Mayıs SENDİKA

4/B 2015 / Mayıs SENDİKA 4/B 2015 / Mayıs SENDİKA SIRA T.C.NO ADI - SOYADI KADRO ÜNVAN ADI ÜYE NO SENDİKA ADI 1 19687722204 ABDULLAH DAŞLI TEKNİKERİ 359024 TÜRK -SEN SENDİKASI 2 46084459112 AFİFE YİĞİT TEKNİKERİ 331822 TÜRK -SEN

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİNİN

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİNİN MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİNİN 02.10.2017 16.10.2017 TARİHLERİ ARASINDA YAYIMLANAN AKADEMİK KADRO İLANI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KADROSU 1019458 NOLU İLAN ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU Sr.N o 1 BAŞVURANIN ADI

Detaylı

GRUP. Devam Çizelgesi UYGULAMA OKULU KOORDİNATÖRÜ UYGULAMA SINIFI. ÖĞRETMEN ADAYININ NUMARASI Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM. 1.

GRUP. Devam Çizelgesi UYGULAMA OKULU KOORDİNATÖRÜ UYGULAMA SINIFI. ÖĞRETMEN ADAYININ NUMARASI Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM. 1. Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM Tülay SANCAR Özlem ESEN Yeliz KUMAŞ Kübra TUNCA Vasfiye KALAMAN 7 Mart Ortaokulu Orhun BÜYÜK Şehmuz BULUT Yrd. Doç. Dr. Mustafa CANSIZ Engin SÖNMEZ Murat YÖNDEM (İ.Ö.) Sultan

Detaylı

ÜNV. UYGULAMA AKADEMİSYENİ ADI- SOYADI

ÜNV. UYGULAMA AKADEMİSYENİ ADI- SOYADI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI 2017-2018 GÜZ YARIYILI OKULLARDA GÖZLEM DERSİ UYGULAMA LİSTESİ S.NO ÖĞRENCİNİN ADI- SOYADI ÖĞRENCİ TC KİMLİK NO FAKÜLTESİ BÖLÜMÜ

Detaylı

SINAV PROGRAMI SONUÇ LİSTESİ

SINAV PROGRAMI SONUÇ LİSTESİ SINAV PROGRAMI SONUÇ LİSTESİ ULUSAL YETERLİLİK 17UY0299-5 MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SORUMLUSU SEVİYE 5 (Rev 0) SINAV PROGRAMI KODU 142553 TEORİK SINAV YERİ AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI TEORİK

Detaylı

ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 16 MART-15 NİSAN 2015 TARİHLERİ ARASINDA ADAY MEMUR HAZIRLAYICI EĞİTİMİNE KATILACAK PERSONEL LİSTESİ

ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 16 MART-15 NİSAN 2015 TARİHLERİ ARASINDA ADAY MEMUR HAZIRLAYICI EĞİTİMİNE KATILACAK PERSONEL LİSTESİ 16 MART-15 NİSAN 2015 TARİHLERİ ARASINDA ADAY MEMUR HAZIRLAYICI EĞİTİMİNE KATILACAK PERSONEL LİSTESİ UNVANI İLK GÖREVE BAŞLAMA ÖĞRENİM DURUMU GÖREV YERİ EĞİTİM YERİ 1 H138515 Ali Rıza KELTEN Hemşire 15.01.2015

Detaylı

Sıra No: Fatmanur MİZAN Serkan AKGÜN Halil İbrahim ÇELEBİ

Sıra No: Fatmanur MİZAN Serkan AKGÜN Halil İbrahim ÇELEBİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI Uygulama Okulu : İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Öğrenim Türü(N.Ö/İ.Ö.) : N.Ö Grup : 1 Öğretim Elemanı : Yrd. Doç. Dr. Yunus AKYÜREK 1. 130303002 Esra KURUCAN 2. 130303003

Detaylı

GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL YABANCI DİL 1.GRUP. Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL YABANCI DİL 1.GRUP. Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL BETÜL BAHAR YILMAZ FERYAL KIZILTAN ALKAN Gazi BÜŞRA POLAT FERYAL KIZILTAN ALKAN Gazi ÇELEN ECRİN KABRAN FERYAL KIZILTAN ALKAN Gazi DUYGU ÖZGÜL AKKARTAL FERYAL KIZILTAN ALKAN

Detaylı

38 SONER USLU FİZİK 2,43 MEZUN 39 İDRİS YAMAN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 2,43 MEZUN 40 EMRE İŞSEVER MATEMATİK 2,42 MEZUN 41 GÖZDE GÖNÜL KUŞÇU TÜRK DİLİ

38 SONER USLU FİZİK 2,43 MEZUN 39 İDRİS YAMAN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 2,43 MEZUN 40 EMRE İŞSEVER MATEMATİK 2,42 MEZUN 41 GÖZDE GÖNÜL KUŞÇU TÜRK DİLİ YEDEK LİSTE ** ASIL LİSTEDE İSMİ BULUNANLARDAN KESİN KAYITLARINI YAPMAYAN ÖĞRENCİLERİN SAYISI KADAR AŞAĞIDAKİ YEDEK LİSTEDEN GNO SIRALAMASINA GÖRE ÖĞRENCİ KABUL EDİLECEKTİR. ** YÖK KARARINA GÖRE TOPLAM

Detaylı

ELEKTRONİK DEVRELER LABORATUVARI

ELEKTRONİK DEVRELER LABORATUVARI MÜHENDİSLİK ve MİMARLIK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ELEKTRONİK DEVRELER LABORATUVARI SINIF LİSTELERİ Elektronik Devreler Laboratuvarı Kuralları 1. Listede adı geçen her öğrenci aşağıda belirtilen

Detaylı

GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL YABANCI DİL 1.GRUP. Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL YABANCI DİL 1.GRUP. Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL BETÜL BAHAR YILMAZ FERYAL KIZILTAN ALKAN Gazi BÜŞRA POLAT FERYAL KIZILTAN ALKAN Gazi ÇELEN ECRİN KABRAN FERYAL KIZILTAN ALKAN Gazi DUYGU ÖZGÜL AKKARTAL FERYAL KIZILTAN ALKAN

Detaylı

Dosya/Kredi Kullanım. Masrafı. Masrafı. Masrafı. Masrafı. Dosya/Kredi Kullanım. Masrafı

Dosya/Kredi Kullanım. Masrafı. Masrafı. Masrafı. Masrafı. Dosya/Kredi Kullanım. Masrafı TC ODUNPAZARI KAYMAKAMLIĞI Tüketici -30.1.2015 Tarih ve 15/2 Numaralı Gündeme Karar Listesidir- SN Dosya No TCKN Adı/Soyadı Konu Firma Karar 1 T14/991 1663xxxxxxx GÖKHAN ÖZ KOÇ FİAT FİNANSMAN 2 T14/1260

Detaylı

4/B 2017 / Şubat SENDİKA LİSTESİ

4/B 2017 / Şubat SENDİKA LİSTESİ 4/B 2017 / Şubat SENDİKA LİSTESİ SIRA ADI - SOYADI KADRO ÜNVAN ADI ÜYE NO SENDİKA ADI 1 ABDULLAH DAŞLI TEKNİKERİ 359024 2 ABDULLAH BURAK ASLAN 408494 3 AÇELYA KAVLAK 408493 4 AFİFE YİĞİT TEKNİKERİ 331822

Detaylı

11 ŞUBAT TARİHİNDE PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞLAYAN KURSİYERLERİN DERS MUAFİYET LİSTESİ

11 ŞUBAT TARİHİNDE PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞLAYAN KURSİYERLERİN DERS MUAFİYET LİSTESİ SIRA NO ADI SOYADI BÖLÜMÜ MUAF OLDUĞU DERSLER 1 ABDULLAH GÜLSEVER FELSEFE MUAF DEĞİL 2 ABDULSAMET ŞENDİL İLAHİYAT 3 ABDURRAHMAN BADACI İLAHİYAT 4 AÇELYA PORTAKALDALI FELSEFE MUAF DEĞİL 5 6 AHMET FURKAN

Detaylı

2019 GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVINA GİRECEKLERİN LİSTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ. TC Numarası Adı Soyadı Başvurulan Unvan

2019 GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVINA GİRECEKLERİN LİSTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ. TC Numarası Adı Soyadı Başvurulan Unvan 2019 GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVINA GİRECEKLERİN LİSTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ TC Numarası Adı Soyadı Başvurulan Unvan 171*****762 AHMET TOPAL BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ 214*****790 AYŞE YÜREKLİ

Detaylı

OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-1 Puan Sıralı)

OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-1 Puan Sıralı) OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-1 Puan Sıralı) Sıra Öğr.Nu. İsim Sınıf Puan Sn Okul İlçe İl Genel Puan Sn Okul İlçe İl Genel Puan Sn Okul İlçe İl Genel Puan Sn Okul İlçe İl Genel Puan Sn Okul İlçe İl Genel

Detaylı

KADROSUNUN BULUNDUĞU BİRİM UNVANI. 364 Osman ÇETİN Ulus Kaymakamlığı YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ UYGUN - Kastamonu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü

KADROSUNUN BULUNDUĞU BİRİM UNVANI. 364 Osman ÇETİN Ulus Kaymakamlığı YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ UYGUN - Kastamonu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü 2015 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI İÇİN KASTAMONU VALİLİĞİNDE İLAN EDİLEN 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ NA MÜRACAATTA BULUNAN ADAYLARDAN YAZILI SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLARA AİT KESİN

Detaylı

HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ DAHİLİ TELEFON LİSTESİ Müdür Dr. Haci Bayram ZENGİN Müdür Yardımcısı Dr.Egemen YAVAŞ Müdür Yardımcısı

HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ DAHİLİ TELEFON LİSTESİ Müdür Dr. Haci Bayram ZENGİN Müdür Yardımcısı Dr.Egemen YAVAŞ Müdür Yardımcısı HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ DAHİLİ TELEFON LİSTESİ Müdür Dr. Haci Bayram ZENGİN 2582425 Müdür Yardımcısı Dr.Egemen YAVAŞ Müdür Yardımcısı 2582425 Müdür Yardımcısı Dr.Mahmut AKDAĞ Müdür Yardımcısı 2582425 Müdür

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : 015 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2011/015 01: 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KÜTAHYA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN OLEN VE DİPLOMASI GELEN ÖĞRENCİ LİSTESİ MEZUNLARI OKUL NO ADI

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KÜTAHYA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN OLEN VE DİPLOMASI GELEN ÖĞRENCİ LİSTESİ MEZUNLARI OKUL NO ADI DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KÜTAHYA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN OLEN VE DİPLOMASI GELEN ÖĞRENCİ LİSTESİ 09.08. 2017 MEZUNLARI 201651501801 BARIŞ KAPLAN Bilgisayar Programcı BASIM AŞAMASINDA 201551501016

Detaylı

NO A/Y BAŞVURU KONUT ADI SOYADI BLOK TİPİ KAT NO

NO A/Y BAŞVURU KONUT ADI SOYADI BLOK TİPİ KAT NO NO A/Y BAŞVURU KONUT ADI SOYADI BLOK TİPİ KAT NO ASİL FATMA BAL 0 -.Kat Giriş.KAT ASİL SALİYE ŞAHİNLER 0 -.Kat Giriş.KAT ASİL TEMEL ALAN 0 -.Kat Giriş.KAT ASİL NEJLA ZAMAN 0 -.Kat Giriş.KAT ASİL EMİNE

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı 696 SAYILI KANUN KAPSAMINDA 07/03/2018 TARİHİNDE YAPILAN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ YAPACAK PERSONELE AİT UYGULAMALI SINAV SONUÇ

Detaylı

AKŞEHİR Akşehir Şehit Özden Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4957 Güzellik ve Saç Bakım Hizmetler 1

AKŞEHİR Akşehir Şehit Özden Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4957 Güzellik ve Saç Bakım Hizmetler 1 23 EYLÜL 2016 TARİHİ İTİBARİ İLE KONYA İLİ OKUL/KURUMLARININ ÖĞRETMEN İHTİYAÇ DURUMUDUR. (NORM KADRO FAZLASI ÖĞRETMENLERİNİ BİLGİLENDİRMEK İÇİNDİR-ATAMA ESNASINDA MEBBİS KAYITLARI ESAS ALINACAKTIR.) ILC_ADI

Detaylı

EVRAK EKSİKLİĞİ NEDENİ İLE VİZE TALEBİ GERÇEKLEŞTİRİLMEYEN DENETÇİ LİSTESİ ADI SOYADI DENETÇİ NO EKSİK EVRAK NEDENİ

EVRAK EKSİKLİĞİ NEDENİ İLE VİZE TALEBİ GERÇEKLEŞTİRİLMEYEN DENETÇİ LİSTESİ ADI SOYADI DENETÇİ NO EKSİK EVRAK NEDENİ EVRAK EKSİKLİĞİ NEDENİ İLE VİZE TALEBİ GERÇEKLEŞTİRİLMEYEN DENETÇİ LİSTESİ ADI SOYADI DENETÇİ NO EKSİK EVRAK NEDENİ Abdullah ACAR 2058 05.01.2012 tarihine kadar cezalı olduğundan vize işlemi yapılmamıştır.

Detaylı

2013 Yılı Norm Kadro Fazlası Yönetici Atama Sonuç Listesidir.

2013 Yılı Norm Kadro Fazlası Yönetici Atama Sonuç Listesidir. 2013 Yılı Norm Kadro Fazlası Yönetici Atama Sonuç Listesidir. Sıra No Adı SOYADI Eski İlçe Eski Kurum Adı Branşı Yeni İlçe Yeni Kurum Adı Görev Unvan Puan 1 ABDULLAH ÇUMRA İcericumra Ziya Gökalp Türk Dili

Detaylı

NOTU RAKAMLA SIRA NO YAZIYLA REHBER ÖĞRETİM ELEMANI: YRD. DOÇ. DR. VEYSİ AKIN

NOTU RAKAMLA SIRA NO YAZIYLA REHBER ÖĞRETİM ELEMANI: YRD. DOÇ. DR. VEYSİ AKIN 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI II GRUPLARI Sınıf Grubu Rehber Öğretim Elemanı Okulun Adı Günü 1.Grup Yrd.Doç.Dr. Veysi AKIN Plevne İlkokulu Perşembe-Sabah 4/A 2.Grup Yrd.Doç.Dr.

Detaylı

KONUŞMA SINAVI ÇARŞAMBA GÜNÜ DERS YAPILAN SINIFLARDA 1. ÖĞRETİM İÇİN SAAT DA 2. ÖĞRETİM İÇİN SAAT: DE YAPILACAKTIR.

KONUŞMA SINAVI ÇARŞAMBA GÜNÜ DERS YAPILAN SINIFLARDA 1. ÖĞRETİM İÇİN SAAT DA 2. ÖĞRETİM İÇİN SAAT: DE YAPILACAKTIR. KONUŞMA SINAVI 07.06.2017 ÇARŞAMBA GÜNÜ DERS YAPILAN SINIFLARDA 1. ÖĞRETİM İÇİN SAAT 10.00 DA 2. ÖĞRETİM İÇİN SAAT: 13.00 DE YAPILACAKTIR. B-101 1 162601005 ZEHRA SABAZ 1 HALM 1 2 162601041 BENGÜ ÇELEN

Detaylı

OKUL DENEYİMİ İlköğretim Matematik öğretmenliği

OKUL DENEYİMİ İlköğretim Matematik öğretmenliği OKUL DENEYİMİ İlköğretim Matematik öğretmenliği Bölüm Öğrenci No Adı Soyadı Grup Uygulama Öğretim Elemanı Uygulama Okulu Uygulama Öğretmeni İlköğretim Matematik öğretmenliği 04160035016 Ali AKBOĞA A1 Yrd.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ANADOLU ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. Karar No:2013/606 Evrak No: 2013/1158

T.C. İSTANBUL ANADOLU ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. Karar No:2013/606 Evrak No: 2013/1158 T.C. İSTANBUL ANADOLU ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI Karar No:2013/606 Evrak No: 2013/1158 LOJMAN TALEBİNDE BULUNAN PERSONELİ GÖSTERİR LİSTE Sıra No Adı - Soyadı Görev Yeri

Detaylı

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL 2012-2013 EĞİTİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRETMENLİK SI II DERSİ PROGRAMI 1 090301001 NİLAY BOSTANCI 2 090301002 ZÜLBETTİN EMLİ 3 080301093 MUSTAFA TOK 4 090301004 EMİNE NAR 5 090301005 RABİYE KILINÇARSLAN

Detaylı

MERSİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ OBEZİTE-KARDİYOVASKÜLER HASTALIKLAR VE HİPERTANSİYON EĞİTİMİ 18 KASIM 2014-SAAT:16:00-17:00

MERSİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ OBEZİTE-KARDİYOVASKÜLER HASTALIKLAR VE HİPERTANSİYON EĞİTİMİ 18 KASIM 2014-SAAT:16:00-17:00 MERSİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ OBEZİTE-KARDİYOVASKÜLER HASTALIKLAR VE HİPERTANSİYON EĞİTİMİ 18 KASIM 2014-SAAT:16:00-17:00 SIRA NO ADI VE SOYADI BRANŞ GÖREV YERİ 1 TÜLİZ KILINÇ VHKİ BULAŞICI HASTALIK KONTROL

Detaylı

ERTUNÇ BEKTAŞ SANİYE TOPÇU ARZU EREN OĞUZ ÖZCAN HAZAL NUR HAKALMAZ

ERTUNÇ BEKTAŞ SANİYE TOPÇU ARZU EREN OĞUZ ÖZCAN HAZAL NUR HAKALMAZ ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI I GRUPLARI Sınıf Grubu Rehber Öğretim Elemanı Okulun Adı Günü 1.Grup Yrd. Doç. Dr. İbrahim COŞKUN Şükrüpaşa İlkokulu Perşembe-Sabah 4/A 2.Grup Yrd. Doç. Dr. Suat YAPALAK Trakya Birlik

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKR3C2JC* ÇOK İVEDİ Sayı : 39904088-/89073 15/10/2015 Konu : Yemek Bursu BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlgi : 14/10/2015 tarihli, 88405 sayılı yazı Bölümünüzde

Detaylı

3,25 21,50 492,160 29,6716 Erciyes Üniversitesi 11 Pınar Beyhan 3,92 20,50 476,762 29,1876 Yeditepe Üniversitesi 12 Veysi Kanat

3,25 21,50 492,160 29,6716 Erciyes Üniversitesi 11 Pınar Beyhan 3,92 20,50 476,762 29,1876 Yeditepe Üniversitesi 12 Veysi Kanat Yurtiçi 2.sınıf yatay geçiş sıralaması İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı Yatay Geçiş Sonuçları ASIL 1 İbrahim Sağlam 3,96 26,00 486,441 34,8244 Yeditepe Üniversitesi

Detaylı

Sıra No Öğrencinin Adı ve Soyadı 1. Hafta 2. Hafta 3. Hafta 4. Hafta 5. Hafta 6. Hafta 7. Hafta 8. Hafta 9. Hafta Hafta Hafta Hafta

Sıra No Öğrencinin Adı ve Soyadı 1. Hafta 2. Hafta 3. Hafta 4. Hafta 5. Hafta 6. Hafta 7. Hafta 8. Hafta 9. Hafta Hafta Hafta Hafta Sorumlu Öğretim Elemanı : Yrd.Doç.Dr. Cemal AKÜZÜM Uygulama Okulu : MEVLANA İLKOKULU Sıra No Öğrencinin Adı ve Soyadı......... 0... 00 BUŞRA YONTAŞ 0 00 MEHMET ZABIT MENTEŞ 00 SAADET MERVE BAYDİLLİ 00

Detaylı

OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-1 Puan Sıralı)

OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-1 Puan Sıralı) YGS PUAN LİSTESİ (YGS-1 Sıralı) İL İLÇE SINAV ADI İLÇE İL GENEL BURDUR GÖLHİSAR YGS OZEL DES (EH00-SS.04DES00) 122 122 122 5938 KATILIMLAR Sıra Öğr.Nu. İsim Sınıf YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6 Sn

Detaylı

AKADEMİK YILI ERASMUS ve MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMLARI ÖĞRENCİ BAŞVURU LİSTESİ

AKADEMİK YILI ERASMUS ve MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMLARI ÖĞRENCİ BAŞVURU LİSTESİ 2016-2017 AKADEMİK YILI ERASMUS ve MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMLARI ÖĞRENCİ BAŞVURU LİSTESİ NO. ADI-SOYADI ÖĞRENCİ NO EĞİTİM DÜZEYİ (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora) BAŞVURDUĞU PROGRAM DURUMU 1. CANSU UYAR 142157055

Detaylı

İŞLETMEDEKİ HAYVAN SAYISI

İŞLETMEDEKİ HAYVAN SAYISI MAYIS 2015-1 1 ALTINYAYLA KIZILYAKA NUSRET HASYILMAZ TR150000010293 20 TR150000857245 CANLI 2 ERKAN Çİ 18.6.2015 18.6.2015 MAYIS 2015-1 2 AĞLASUN YEŞİLBAŞKÖY MUSTAFA GÜLGÜR TR150000007392 19 TR150000551414

Detaylı

S.No. Adı Soyadı Üyelik Tarihi Bölümü 18:27:52 18:27:52 18:27:52 18:27:52 18:27:52 18:27:52 13:21:42 21:22:47 18:27:52 18:27:52 18:27:52 18:27:52

S.No. Adı Soyadı Üyelik Tarihi Bölümü 18:27:52 18:27:52 18:27:52 18:27:52 18:27:52 18:27:52 13:21:42 21:22:47 18:27:52 18:27:52 18:27:52 18:27:52 1 ANZILHA TURMAK 2018-03-16 2 MEHMET SADIK AKELMA 2018-03-16 3 İPEK NUR AKYILDIZ 2018-03-16 4 MUSTAFA BERKAN BAYRAKTAR 2018-03-16 5 İLHAMİ YAŞAR BURHAN 2018-03-16 6 MEHMET AKİF ÇİFTÇİ 2018-03-16 7 YUSUF

Detaylı