Dürüstlük ilkesi, kaliteli hizmet anlayışı ve son teknolojiyi takip ederek ulusal ve uluslararası alanda lider bir firma olmak.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dürüstlük ilkesi, kaliteli hizmet anlayışı ve son teknolojiyi takip ederek ulusal ve uluslararası alanda lider bir firma olmak."

Transkript

1 OG ENGINEERING

2

3 GERÇEK MÜHENDİSLİK, İŞGÜCÜ, İYİ İŞ 2013 yılında faaliyetlerine başlayan OG Mühendislik, mekanik tesisat sektörünün lider firmaları arasında yer almıştır. HVAC Teknolojileri ana görevimizin yanı sıra, yeraltı atık su sistemlerinde de faaliyet göstermekteyiz. Hedefimiz, birlikte çalıştığımız firmalarla güvene ve faydaya dayalı faydalı ilişkiler kurarak geleceğin şirketi olmaktır. Temel ilke beklentilerinizi iyi analiz etmek ve ihtiyacınıza kaliteli hizmet ve ürünlerle hizmet etmektir. Mekanik tesisattaki kalitemizle ve hizmetimizle mutlu müşterilerimizle iş hayatımıza devam ediyoruz ve gelecekteki ihtiyaçlarını teslimatlardan sonraki bakım periyotlarıyla kolaylaştırıyoruz. OG Mühendislik olarak, yenilikleri takip etderek ve tüm departmanlarımıza uygulayarak bir gelenek oluşturuyoruz. Ayrıca, tüm müşterilerimizle yararlı iletişim kurarak, önerilerinizi işimizi ilerletmek için bir öncelik olarak görüyoruz. Hedefimiz, müşterilerimizi mutlu etmek için ürün kalitemiz, yenilikçiliğimiz ve zihniyetimizle lider bir firma olmaktır. VİZYON Dürüstlük ilkesi, kaliteli hizmet anlayışı ve son teknolojiyi takip ederek ulusal ve uluslararası alanda lider bir firma olmak. MİSYON Teknolojinin yeniliklerini takip ederek, mühendisliği kurumun ve kültürümüzün temel prensibi olarak alıp, tüm sistem çözümlerimizle müşterilerimizin dünyamız için çevrenin önemini hissetmelerini sağlamak.

4

5 KAMUYA SAYGILI, DOĞAYA SAYGILI, İŞİMİZE SAYGILIYIZ İşimizin her aşamasına saygıyla yaklaşıyoruz,kamuya saygıyla, doğaya saygıyla ve işbirlikçilerimize değer veren bir anlayışla çalışıyoruz. KALİTE POLİTİKASI OG Engineering vizyonu olarak güncellenmiş ve gelişmiş bir teknolojiyle iyi bir hizmet veriyoruz. Tüm projelerimizi zamanında, doğru planlama ve yönetimle teslim etmek bizim ilkemizdir. Toplam kalite felsefesinin gereği olarak hedeflerimizi eksiksiz bir ekiple başarmayı hedefliyoruz. İş süreçlerimizi gözlemleyerek, gelişmiş yönlerimizi belirler ve uygun yaklaşımı oluştururuz. Yasal makamlara göre planlarımızı ekibimizle birlikte inceleriz. Önceliğimiz, çalışanların, tedarikçilerin ve müşterilerin memnuniyetini göz önünde bulundurarak bir yönetim anlayışı ile değerli ve faydalı ilişkilere sahip olmaktır. PROJE ALANLARI Hastane, Alişveriş Merkezleri, Endüstriyel Yapılar, Havaalanları, Eğitim Binaları, Askeri Yapılar, Konutlar, Oteller, Restoranlar, Kafe & Bar, İş Merkezleri sorumluluk ilkemizi yansıtan taslak ve kurulum işleri hizmet alanlarımızdır.

6 ALÇAK AKIM Alçak akım uygulamaları yangın alarmı, telefon, ses sistemleri, VHF-UHF ve uydu TV, acil aydınlatma, kapalı TV devreleri ve DATA sistemlerini içerir. YÜKSEK AKIM Kontrol ve iletişim devreleri dışında, düşük akım, orta akım ve yüksek akım devresi ve hatları yüksek akım uygulamalarını oluşturur. Yüksek akım devreleri aşağıdaki sistemlerde kısmen veya tamamen kullanılmaktadır. Her türlü aydınlatma tesisatı, Enerji iletim hatları, Transformatörler, jeneratörler. BYS Bina Yönetim Sistemi (BYS) tüm talimatlarınızı görüntülemek ve yönetmek için merkezi bir sistemdir. Böylece tüm mekanik ve elektronik cihazlarınızı tek bir merkezden yönetebilirsiniz. BYS, kazanlar, klima santralleri, soğutma cihazları, VRV sistemleri, jeneratörler ve hidroforlar vb. sistemleri birlikte yönetmenizi sağlayan bir sistemdir. Günümüzde otomasyon sistemleri, her türlü yapı için, enerji ve iş gücü tasarrufu olarak da kullanılabilir. İyi planlanmış bir sistem 2-3 yıl içinde kendisini telafi edebilir.

7

8 ISITMA SİSTEMLERİ Kaliteli ısıtma ve sıcak su kaynakları, merkezi ısıtma cihazları ile sağlanabilir. Çalışma ve yaşam atmosferinin sıcaklığı, performans ve yaşam standartları üzerinde daha etkilidir. Çalışma şartları nedeniyle personel performansının kaybı, ilk yatırımdan daha az maliyete neden olacaktır. İyi bir mühendislik ile yapılmış iyi bir ısıtma sistemi daha önemlidir. SOĞUTMA SİSTEMLERİ Soğutma, bir malzemenin veya ortamın sıcaklığının ortamdan daha düşük seviyelerde düşürülmesi ve bu sıcaklığın sürdürülmesi işlemidir. Merkezi soğutma, soğutma ekipmanına borularla aktarılan soğutucu sıvı ile yapılır. Soğutma ekipmanı hava kontrol üniteleri veya fan-coil üniteleri olabilir. Soğutucu sıvının soğutulması için merkezi soğutma ekipmanı soğutucu olarak yapılır. Chiller, soğutucu sıvıyı soğutur ve pompalarla boruların içindeki soğutma ekipmanına aktarır. Bazen soğutma işlemi çok fonksiyonlu split sistemler tarafından da yapılabilir. Çok fonksiyonlu soğutma sistemleri birden fazla iç ünitel tarafından yapılır. YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ Mühendisliğin mükemmel bir muhasebe işi olduğunu biliyoruz. Ve her detayı daha fazla düşünerek işimizin daha mükemmel olacağını biliyoruz. Bu nedenle, bizden beklendiği gibi mükemmel yangın söndürme sistemleri kuruyoruz. Yangın söndürme sistemleri, insanlara ve mobilyalara zarar gelmesini önlemek ve yangını söndürme işlemlidir. Yangın söndürme sistemleri bu iki sistemin entegrasyonundan oluşur.

9

10 SIHHİ TESİSAT Sıhhi tesisat mühendisliği, insanların güvenli, sağlıklı, konforlu ve ekonomik bir hayata sahip olmaları ve çağdaş binalara sahip olmaları için büyük öneme sahiptir. Su temini, suyun depolanması, suyun ısıtılması ve arıtılması, suyun basınçlandırılması ve dağıtılması, atık suyun boşaltılması, yağmur suyu tahliye işleri tasarlıyor ve uyguluyoruz. En iyi boruların ve en iyi ekipmanların seçilmesi için tesisat planları üzerinde tüm detaylarıyla mimari departman ile iş birliği yapıyoruz. SULAMA SİSTEMLERİ Sulama sistemi her tür yapıda başvurulan genel bir uygulamadır. Bu yüzden bu sistemleri yapmak çok önemlidir. Tasarım ve uygulama sürecinde tamamen hizmetinizdeyiz. HAVUZ Özellikle günümüzde havuz uygulaması artmaktadır. Ancak bu, uygun bir havuz sistemi yoksa, insan sağlığına yönelik bir tehdit oluşturan çok tehlikeli bir işlemdir. Su havuzu sistemlerinin tüm tasarım ve uygulama işlemlerini, insan sağlığına yönelik tüm tehlikeleri dikkatlice ele alarak yapıyoruz

11

12 DOĞAL GAZ TESİSATI Teknolojinin gelişmesi ve maliyetlerin düşümesi, doğal gaz sistemlerinin kullanımını daha yaygın hale geldi. Bu artış, kaliteli hizmeti daha önemli hale getirdi. İlkemiz, başlangıçtan sistem kurulmasına ve onaylanmasına kadar komple bir sistem oluşturmaktır. Basınç kayıplarını ve hızlarını dikkate alarak, yapıya uygun en iyi planları çizeriz. Mühendislik süreçlerimizi doğal gaz tesisatı işleri konusunda bağlantısız bırakmıyoruz. SU ARITMA SİSTEMLERİ Her gün su kaynağımız daha fazla azalmaktadır. Bilinçsiz tüketim, küresel ısınma vb., Dünyadaki su için gerçek bir tehdittir. Bu yüzden, gün geçtikçe, konutlarda, fabrikalarda, sosyal kurumlarda ve insanların olduğu her yerde, su arıtma sisteminin kullanımı artmaktadır. DUMAN TAHLİYE SİSTEMLERİ Duman tahliye sisteminin amacı, binayı insanlar tarafından yeterli bir sürede tahliye edebilmek için uygun bir atmosfer yaratmaktır. Duman miktarı ve yerin büyüklüğü insanların gitmesi için elverişli olmalıdır. Duman, yangın sırasında alevlerden daha fazla ölüme neden olur. Bu da duman tahliye sistemlerini insan yaşamı için daha hayati kılıyor.

13

14 PROJE & TASARIM Sıhhi tesisat, ısıtma ve soğutma, yangın söndürme, havalandırma ve iklimlendirme çizimleri için koordinasyon içerisinde mimari grupla birlikte projelerin ve tasarımların üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca mutfak, çamaşırhane ve otomasyon için proje ve saha uygulamaları. Çizimlerin onaylanması sırasında müşterilerimizle çok yakın işbirliği içindeyiz ve tüm çizimleri yerinde uygulanabilir hale getirmeye çalışıyoruz. Çizimleri yetkililere uluslararası ve yerel standartlara göre teslim ediyoruz. Çizimlerin uygulanması için yeterli emek ve insan gücü sağlıyoruz, aynı zamanda standartlara göre uygunluğu kontrol ediyoruz. Önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyetidir ve bunu Profesyonel kadromuz ve işçimiz tarafından sağlamaktayız. Şirketimiz, yıllardan beri edindiğimiz deneyimlerle ve yüksek teknoloji işlem hızını kullanabilme özelliği ile farklıdır. DANIŞMANLIK Sıhhi tesisat, ısıtma ve soğutma, yangın söndürme, havalandırma ve iklimlendirme çizimleri için koordinasyon içerisinde mimari grupla birlikte projelerin ve tasarımların üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca mutfak, çamaşırhane ve otomasyon için proje ve saha uygulamaları. Çizimlerin onaylanması sırasında müşterilerimizle çok yakın işbirliği içindeyiz ve tüm çizimleri yerinde uygulanabilir hale getirmeye çalışıyoruz. Çizimleri yetkililere uluslararası ve yerel standartlara göre teslim ediyoruz. Çizimlerin uygulanması için yeterli emek ve insan gücü sağlıyoruz, aynı zamanda standartlara göre uygunluğu kontrol ediyoruz. Önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyetidir ve bunu Profesyonel kadromuz ve işçimiz tarafından sağlamaktayız. Şirketimiz, yıllardan beri edindiğimiz deneyimlerle ve yüksek teknoloji işlem hızını kullanabilme özelliği ile farklıdır.

15

16 TAMAMLANAN PROJELER Eğitim SANJAR GURLUSYK - Turkmenabat 160 Kişilik Anaokulu Projesi Anahtar teslim proje olarak tüm Mekanik, Elektrik, BMS Sistemi ve Dış İşlerin yapımı ve devreye alınması. Ocak / Ocak / 2015 Proje Bedeli: $ ,00 Endüstriyel ANT ÇEVRE - Serdarabat m3 / Gün Evsel Su Arıtma Tesisi Tüm Mekanik ve Harici İşlerin yapımı ve devreye alınması. Mayıs / Mayıs / 2016 Proje Bedeli: $ ,00 Sosyal & Kültürel BOUYGUES CONSTRUCTION - Ashgabat - Turkmenistan Anahtar teslimi proje olarak 2. aşama tüm mekanik ve elektrik işlerinin yapımı ve devreye alınması. Temmuz / Şubat / 2015 Proje Bedeli: $ ,00 KAYI İNŞAAT - Kayi İnşaat Park Mall Setif & Courtyard Marriott Tüm Mekanik ve Harici İşlerin anahtar teslimi olarak yapılması ve devreye alınması. Ocak / Nisan / 2016 Proje Bedeli: $ ,00 Ofis ZİNCİR YAPI - Istanbul Tower Satış Ofisi Tüm Mekanik ve Harici İşlerin anahtar teslimi olarak yapılması ve devreye alınması. Eylül / Ocak / 2016 Proje Bedeli: ,00TL

17 SUN İNŞAAT - Aselsan Macunköy Temizlik Odası Projesi Temizlik Odaları HVAC Sistemleri Kurulumu ve Partikül Ölçüm Sistemlerinin Kurulumu Ağustos / Aralık / 2016 Proje Bedeli: ,00TL OGUZ BAYAZIT MİMARLIK - Takeda Ofis Projesi Tüm Mekanik ve Harici İşlerin anahtar teslimi olarak yapılması ve devreye alınması. Şubat/ Mayıs / 2016 Proje Bedeli: ,00TL Sağlık GAP İNŞAAT - Maternity Hastanesi, Ashgabat - Turkmenistan Tüm Mekanik İşlerin m² kapalı alanda 100 yatak kapasiteli anahtar teslimi olarak yapılması ve devreye alınması. Şubat/ Mayıs / 2014 Proje Bedeli: $ ,00 GAP İNŞAAT - Ashgabat Diagnostic Center, Ashgabat - Turkmenistan 6500 m² kapalı alanda tüm Mekanik ve Dış İşlerin anahtar teslimi olarak yapılması. Mart / Nisan / 2015 Proje Bedeli: $ ,00 GAP İNŞAAT - Turkmenabat Diagnostic Center, Turkmenabat - Turkmenistan 6500 m² kapalı alanda tüm Mekanik ve Dışişlerin anahtar teslimi olarak yapılması. Mayıs / Haziran / 2015 Proje Bedeli: $ ,00 GAP İNŞAAT - Balkanabat Diagnostic Center, Balkanabat - Turkmenistan 6500 m² kapalı alanda tüm Mekanik ve Dış İşlerin anahtar teslimi olarak yapılması. Ağustos / Eylül / 2015 Proje Bedeli: $ ,00 DOST GURLUSUK - Sayat Kamu Hastanesi, Lebab - Turkmenistan Tüm Mekanik ve Elektrik işlerinin anahtar teslimi olarak 8000 m² kapal alanda yeniden düzenlenmesi ve devreye alınması. Mayıs / Haziran / 2015 Proje Bedeli: $ ,00 DOST GURLUSUK - Garabek Hastanesi, Lebab - Turkmenistan 6500 m² kapalı alanda tüm Mekanik ve Elektrik İşlerinin anahtar teslimi olarak yapılması. Aralık / Kasım / 2015 Proje Bedeli: $ ,00

18 DOST GURLUSUK - Sakar Hastanesi, Lebab - Turkmenistan 6500 m² kapalı alanda tüm Mekanik ve Elektrik İşlerinin anahtar teslimi olarak yapılması. Aralık / Kasım / 2015 Proje Bedeli: $ ,00 DIA İNŞAAT / YANMAKS İNŞAAT - Ankara Şehir Hastanesi, Ankara - Türkiye Tüm Mekanik faaliyetlerin Proje ve saha yönetimi. Eylül / Kasım / 2016 Proje Bedeli: ,00TL DEVAM EDEN PROJELER ARSAN KAUÇUK - Arsan Kauçuk Plastik Makine Sanayi ve Tic. A.S. Fabrikadaki tüm Binalar için tüm Mekanik ve Elektrik Sistemlerin Tasarımı. Mayıs / Proje Bedeli: ,00TL DEMİRLAND - Dergah Apartmanı. Tüm Mekanik ve Harici işlerin anahtar teslimi olarak yapılması ve devreye alınması. Haziran / 2017 Project Cost: ,00TL DEMİRLAND - Korman Apartmanı. Tüm Mekanik ve Harici işlerin anahtar teslimi olarak yapılması ve devreye alınması. Haziran / 2017 Proje Bedeli: ,00TL DEMİRLAND - Sefa Apartmanı. Tüm Mekanik ve Harici işlerin anahtar teslimi olarak yapılması ve devreye alınması. Nisan / 2017 POLİNART YAPI - Fenerbahce Belbez Apartmanı. Proje Bedeli: ,00TL Tüm Mekanik ve Harici işlerin anahtar teslimi olarak yapılması ve devreye alınması. Haziran / 2017 Proje Bedeli: ,00TL

19 TAN YAPI - Arel Üniversitesi Otel & Apart. Tüm Mekanik ve Harici İşlerin anahtar teslimi olarak yapılması ve devreye alınması. Mayıs / 2016 NEF - NEF 22 Apartman Projesi. Proje Bedeli: ,00TL Tüm Mekanik ve Harici İşlerin anahtar teslimi olarak yapılması ve devreye alınması. Haziran / Proje Bedeli: ,00TL İGA-TBİ - Istanbul Havalimanı. Hizmet binalarının mekanik işlerinin yapımı ve ayrıca danışmanlık. Ocak / Proje Bedeli: ,00TL

20 İLETİŞİM OG ENGINEERING Genel Merkez : Taşdelen Mah. Kıbrıs Cad. Neveser Konakları A2 D5 ÇEKMEKOY / İSTANBUL Tel: Ataşehir Şube: Küçükbakkalköy Mah. Mavi Deniz Sok. No.9/A ATAŞEHİR/ İSTANBUL Tel: info@ogengineering.com.tr

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz Vizyon Misyon Vizyonumuz Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyeti ile Tesis Yönetimi ve Danışmanlık hizmetleri sektöründe Türkiye de örnek şirket olmak. Misyonumuz İş çeşitlerimiz, çözümlerimiz,

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel :

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : 0507 077 16 51 www.okurtes.com info@okurtes.com Faaliyet Alanlarımız Endüstriyel ve Sanayi Doğalgaz Tesisatları LNG ve CNG Gaz Tesisatları Sanayi

Detaylı

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com HAKKIMIZDA 2005 yılı başında kurulan Otto Mekanik Malzeme Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited; ısıtma, soğutma, havalandırma, klima, yangın tesisatı ve sıhhi tesisat alanlarında, fizibilite, mühendislik,

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

Duvarların içindeki sağlık...

Duvarların içindeki sağlık... KONUTLAR, İŞ MERKEZLERİ, ENDÜSTRİYEL ALANLAR... 2005 den bu yana sağlıklı yapıları sağlıklı yaşamlara dönüştürüyoruz www.sfsmekaniktesisat.com.tr AİLESİ SFS Ailesi Günümüz dünyasının baş döndüren teknolojik

Detaylı

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim :

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim : Proje Adı: Proje Resim : 6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi Proje Durumu: Tamamlanan Proje Proje Tipi: Hastane Binası Alanı: 4130 m 2 Başlangıç: 2009 Bitiş: 2010 Yeri: Azerbaycan / Bakü Proje Detayları:

Detaylı

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com.

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com. Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02 İstanbul : Haznedar Mah. Bağcılar Cad. Üçler Sit. Gonca Apt. No: 5/5 Bahçelievler - İstanbul T: +90 224 644

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP www.bakangroup.com GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve mühendislik operasyonları etkilenebilir herhangi bir diğer kişilerin sağlık, güvenlik ve

Detaylı

Enerji Verimliliğinde İklimlendirme Çözümleri

Enerji Verimliliğinde İklimlendirme Çözümleri 1 Enerji Verimliliğinde İklimlendirme Çözümleri Günümüzün İklimlendirme İhtiyaçları Nelerdir? 2 Değişen Yaşam Kültürümüz ve Mimari Hayat Tarzlarımız, yaşam kültürümüz, İş yapış şekillerimiz değişiyor Çok

Detaylı

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon DKP SİYAH KANAL Biz Kimiz! 2004 Yılında Havalandırma sektöründe siz değerli müştelerimize hizmet vermek üzere kurulan firmamız kuruluşundan itibaren dürüst kaliteli uygun fiyat politikasını prensip edinmiş

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri

AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

REFERANS KATALOĞU SİSTEM TEKNOLOJİ ve MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. 2002 yılında kurulan firmamız, mekanik tesisatlarda gelişen teknoloji hizmetlerinden müşterilerini en üst düzeyde faydalandırarak, proje yönetimi

Detaylı

AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri

AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER Ekin Endüstriyelin Isıtma-Soğutma sanayisine sunduğu paket sistem çözümleri ile uygulamacı firmalar ve son kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Detaylı

BİNALARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ ÖN ETÜDÜ

BİNALARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ ÖN ETÜDÜ BİNALARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ ÖN ETÜDÜ Murat BAYRAM Binalarda Enerji Verimliliği Şubesi Şube Müd.V. bayram.bay@gmail.com Enerji Nedir? İş yapabilme kabiliyetidir. Enerji Yönetimi Nedir? Yaşam için gerekli

Detaylı

AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri

AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup.

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup. Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz Yetkili : Yaşar TÜRKMEN Ofis Tel : 0212 482 11 99 Direkt : 0533 414 50 37

Detaylı

BİRLEŞİK GÜÇ ve ISI SANTRALLERİ

BİRLEŞİK GÜÇ ve ISI SANTRALLERİ BİRLEŞİK GÜÇ ve ISI SANTRALLERİ ENERJİ GİDERLERİNİZİ AZALTMAYA, OPERASYON GELİRLERİNİZİ ARTTIRMAYA, KESİNTİSİZ,TEMİZ ve BAĞIMSIZ KENDİ ENERJİLERİNİZİ SAĞLAMAYA, GELECEĞE HAZIR MISINIZ?... Tres Enerji Üretim

Detaylı

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU Projelerinize eksiksiz hizmet & akılcı çözüm anlayışıyla yaklaşıyoruz... HAKKIMIZDA 20 senelik sektör deneyimimizle yurt içi ve yurt dışında birçok

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

AirMidi Serisi Isı Pompaları

AirMidi Serisi Isı Pompaları AirMidi Serisi Isı Pompaları Otel, tatil köyü, okul, yurt, hastane ve iş merkezleri gibi hizmet binaları, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, Apartman, siteler gibi toplu konut projeleri ve Daire,

Detaylı

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul +90 212 657 26 18 ŞİRKETİMİZİN HEDEFLERİ; KUASAR MEKANİK ŞİRKETİMİZİN KALİTE POLİTİKASI;

Detaylı

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri 100 m² - 1.000.000 m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri Hotel, Hastane, Üniversite, AVM, Villa, Cafe, Restaurant, Fabrika, Okul, İş Merkezi, Ofis, Residence,

Detaylı

KATALOG.

KATALOG. KATALOG ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette

Detaylı

www.hidrotekmekanik.com.tr HİDROTEK MÜHENDİSLİK İÇİNDEKİLER 2000 yılından günümüze endüstriyel ve konut tipi genel mekanik tesisat imalat ve montaj alanlarında faaliyetlerini sürdüren Hidrotek Mühendislik,

Detaylı

EKOTEC ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ

EKOTEC ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ ENERJİ KİM? 1999 yılından beri Ekotec yenilenebilir enerji sektöründe çalışmalar yapmaktadır. Avusturya da konut ısıtma soğutma konusunda hizmet veren Ekotec, Avrupa da ki yenilenebilir

Detaylı

2017 FİRMA TANITIM DOSYASI

2017 FİRMA TANITIM DOSYASI 2017 FİRMA TANITIM DOSYASI FİRMA TANITIM FORMU FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER FİRMANIN; ÜNVANI : ETKA MEKANİK ELEKTRİK TEKNİK MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESİ : AŞAĞI ÖVEÇLER MAH. 1042. CADDE 1325.

Detaylı

MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Kemeraltı Mahallesi 78.Sokak 1/3 Marmaris MUĞLA TEL : (553) 721 39 39 www.mpuenerji.com info@mpuenerji.com NELER YAPIYORUZ MÜHENDİSLİK PROJE UYGULAMA

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013 TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI 2013 / 2014 EKİM 2013 1 25 Ekim 13 Cuma Soğutmanın Temel İlkeleri 2 30 Ekim 13 Çarşamba Havalandırma Sistemlerinde ve Klima 3 31 Ekim 13 Perşembe Soğutma Sistemlerinde Otomatik Kontrol

Detaylı

Referanslarımızdan Bazıları ( )

Referanslarımızdan Bazıları ( ) Referanslarımızdan Bazıları (2018-2000) MEDITIME HAST. ATAŞEHİR - İSTANBUL Kullanım alanı : 7.250 M2 44 Yataklı - 3 Ameliyathane - Bebek Yoğun Bakım Ünitesi İstanbul DEVAM EDİYOR NEF 19 SANCAKTEPE - İSTANBUL

Detaylı

ÜSTÜN TEKNOLOJİ VE MÜHENDİSLİĞİN BULUŞMASI

ÜSTÜN TEKNOLOJİ VE MÜHENDİSLİĞİN BULUŞMASI BASIN BÜLTENİ Ayrıntılı Bilgi İçin: İNOMİST İLETİŞİM Ayşe Ekşioğlu - ayse@inomist.com 0216 639 60 16 0539 314 24 28 Aralık 2015 Mitsubishi Electric, Türkiye deki dev iklimlendirme projelerinin otomasyonuna

Detaylı

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. AYSA GRUP YAPI Kurulduğu günden bu yana hizmet kalitesinden ödün vermeyen firmamız,

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün vermeden

Detaylı

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCE + Grup 2 İCE Grup - İCELOONG Ürün Kataloğu İCE + Grup bünyesinde İCE Soğutma Sistemleri şirketi ve İCELOONG markasını bulunmaktadır. Sektöre 15 yıl önce giren şirketimiz ilk

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi ETNA Norm Pompalar Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA Norm Pompalar (DIN EN 733) İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın ARGE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün

Detaylı

MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.

MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. Sayın İşletme İdari ve Teknik Yönetimleri, Mühendislik hizmetlerinde proje ve uygulama alanlarında geçmişten bugüne yürütmüş olduğumuz çalışmalardan edindiğimiz tecrübelere paralel olarak, bu hizmetlerin

Detaylı

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt ELEKTRİK Tanıtım Dosyası Mühendislik, Proje, Taahhüt 2017 NELER VAR? Hakkımızda (1) Biz Kimiz, Uzmanlığımız (2) Faaliyetlerimiz (3) Tamamlanan ve Devam eden Projeler (4-18) HAKKIMIZDA Elektrik sektöründe

Detaylı

AirMini Serisi Isı Pompaları

AirMini Serisi Isı Pompaları AirMini Serisi Isı Pompaları Apartman, siteler gibi toplu konut projeleri ve Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için 70 kw'a kadar performans aralığında Isı geri kazanımı özellikli

Detaylı

EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ EĞİTİM MODÜLÜ

EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ EĞİTİM MODÜLÜ EK-2 PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ MODÜLÜ MÜFREDAT KONUSU MODÜL GENEL Enerji verimliliği mevzuatı, M1 Teorik Enerjide arz ve talep tarafındaki gelişmeler, M1 Teorik Enerji tasarrufunun ve verimliliğin önemi

Detaylı

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ATIKSU ARITMA TESİSİ İLE POMPA İSTASYONU VE TERFİ HATTI YAPIM VE İŞLETİLMESİ DETAYLI İŞ PROGRAMI

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ATIKSU ARITMA TESİSİ İLE POMPA İSTASYONU VE TERFİ HATTI YAPIM VE İŞLETİLMESİ DETAYLI İŞ PROGRAMI 1 1 ATIKSU ARITMA TESİSİ İLE POMPA İSTASYONU VE TERFİ HATTI YAPIM VE İŞLETİLMESİ İŞİ 346 days Thu.09 Thu 18.0.16 346 days Thu.09 Thu 18.0.16 Thu.09 Thu.09 Thu.09 Thu.09 Thu 4.09.09 Thu 4.09.09 Thu 4.09.09

Detaylı

Ticaret Merkezi Referanslarımız

Ticaret Merkezi Referanslarımız Proje Adı Şehri CNR Fuar Alanı (Hall 2-3-4-5-6-7-8 ) İstanbul STANDALONE/EY2400 32 900 CNR Fuar Alanı (Hall 9/10) İstanbul STANDALONE/EY2400 22 750 Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Kayseri STANDALONE/EY3600

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

AirMaxi Serisi Isı Pompaları

AirMaxi Serisi Isı Pompaları AirMaxi Serisi Isı Pompaları Otel, tatil köyü, okul, yurt, hastane ve iş merkezleri gibi hizmet binaları, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, Apartman ve siteler gibi toplu konut projeleri için 100-1000

Detaylı

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir.

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir. Elektrik Tesisatı konusunda projelendirme, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri ile kapsamlı bir mühendislik tasarım firması olarak, teknik bilgiye, müşteri ihtiyaçlarına, gelişen teknolojiye odaklı

Detaylı

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır.

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. - 1 - Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışı anahtar teslim projelere imza atarak, inşaat ve dekorasyonun yanı sıra

Detaylı

Su arıtma Teknolojisi

Su arıtma Teknolojisi www.arieco.com Su arıtma Teknolojisi Katodik koruma ekipmanları Arieco co. Ltd. Şirket Profili Arieco, dünya çapında korozyona karşı boru tesisatı korumada kullanılan galvanik anotlu katodik korunma ekipmanları

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

K4-109, Budva'da Hotel

K4-109, Budva'da Hotel Montenegro Emlak Konutları +382 68 803389 +382 68 803382 Karadağ'ın lider emlak ilan sitesi +382 68 803381 info@luxestate-montenegro.com +905338754767 K4-109, Budva'da Hotel 3 500 000 Emlak Tıpı: Işyeri

Detaylı

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır...

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Mekanikte çözüm ortağınız... 1992 yılında faaliyetine başlayan Serkon A.Ş., ısıtma-soğutma, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri sektörüne hizmet

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

BÝZ... yürüttüğü kalite anlayışını, çeşitli kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmektedir.

BÝZ... yürüttüğü kalite anlayışını, çeşitli kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmektedir. Çözüm ortaðýnýz BÝZ... 2012 yılında İstanbul da kurulan İVME MÜHENDİSLİK, enerji sektöründe Mühendislik, Süpervizörlük, Sistem Kurulumu, Endüstriyel doğalgaz mekanik tesisat alanlarında faaliyet gösteren

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

Tekvum Savunma Teknolojileri ve Endüstriyel Ürünler A.Ş.

Tekvum Savunma Teknolojileri ve Endüstriyel Ürünler A.Ş. Tekvum Savunma Teknolojileri ve Endüstriyel Ürünler A.Ş. - MARİN TİP CHILLER- ŞirkeDmiz, marin Dp chiller sistemleri grubunda, istenilen kapasite ve güçte sistemler üretmektedir. Marin Dp chiller ve fan

Detaylı

Vinç Klima Cihazları

Vinç Klima Cihazları Vinç Klima Cihazları VİZYONUMUZ: İMAS A.Ş., Klima, Soğutma ve Havalandırma sektöründe güvenirliği, tecrübesi ve vazgeçilmez ilkesi olan dürüstlüğü ile tanınan bir kuruluştur. MİSYONUMUZ: Yeniliklere açık

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

YAPIDA MEKANİK TESİSAT: SİSTEM TASARIMI

YAPIDA MEKANİK TESİSAT: SİSTEM TASARIMI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YAPIDA MEKANİK TESİSAT: SİSTEM TASARIMI Mühendislik Müşavirlik ltd. şti. Konuşmacılar: Nihat Bozkurt Makine Müh. İzzet

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

FİRMA PROFİLİ KALİTE POLİTİKAMIZ VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ

FİRMA PROFİLİ KALİTE POLİTİKAMIZ VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ FİRMA PROFİLİ Firmamız 1991 yılında üç ortaklı bir aile şirketi olarak kurulmuştur. Daha sonra 2000 yılında Aytes Mühendislik Tesisat İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti adı altında faaliyet göstermeye başlamıştır.

Detaylı

ARKOM Kombinize Değer Katar

ARKOM Kombinize Değer Katar Kombinize Değer Katar içinizi ısıtan öneriler! %30 a varan Değerli müşterilerimiz; Doğalgazı daha verimli, daha tasarruflu ve daha güvenli kullanmaya yönelik öneri ve uyarılarımızı dikkate alınız. Sağlıklı,

Detaylı

R E N G I N E E R I N G

R E N G I N E E R I N G Misyonumuz, gücünü teknolojiden alıp, mühendislikte mükemmelliği yakalayarak, müşteri memnuniyetini sağlayan öncü bir firma olmaktadır. Vizyonumuz, Ulusal ve Uluslararası arenada aranan, söz sahibi bir

Detaylı

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ MARGEM ENERJİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. Yalım Atalay Mak. Yük. Mühendisi DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİSİ VARIABLE REFRIGERANT FLOW Sistemin Temel Elemanları 1. İÇ ÜNİTELER

Detaylı

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ...

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... Akuzman Havuz, yüzme havuzu ve SPA uygulamaları alanında; proje tasarımı ve uygulaması, bakım sonrası hizmeti ve satış organizasyonu ile sektöründe 25 yıla yakın

Detaylı

Faaliyet Konularımız:

Faaliyet Konularımız: Komple Sistemler Faaliyet Konularımız: Isı Transfer Bölümü Plakalı Isı Eşanjörleri Lehimli Isı Eşanjörleri Daire İstasyonları Borulu ve Tübüler Eşanjörler Komple Sistemler Basınçlı Kaplar Bölümü Boylerler

Detaylı

DIAMOND PLAZA MALTEPE E-5 CEPHELİ KİRALIK YENİ PLAZA. www.tnl.com.tr

DIAMOND PLAZA MALTEPE E-5 CEPHELİ KİRALIK YENİ PLAZA. www.tnl.com.tr Z DIAMOND PLAZA MALTEPE E-5 CEPHELİ KİRALIK YENİ PLAZA www.tnl.com.tr YÖNETİCİ ÖZETİ KÜNYE Lokasyon İSTANBUL - MALTEPE Toplam İnşaat Alanı 10.877 m² Kiralanabilir Alan 8968,5 m² Binadaki Kat Sayısı Kiralama

Detaylı

Bina Yönetim Sistemleri

Bina Yönetim Sistemleri Bina Yönetim Sistemleri Bizler, Bina Yönetim Sistemi gereksinimlerinizde size çözüm sunacak olan uzman ekibiz. Bina Yönetim Sistemleri nde; anahtar teslimi çözümler, ekipman tedariği, proje geliştirme

Detaylı

Elit Yönetim Elit Yönetim

Elit Yönetim Elit Yönetim Çözüm için doğru seçim... hakkımızda Elit Profesyonel Bina Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Mali Müşavir ve Uzman Avukatlar gözetiminde yetkin, genç ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Detaylı

ÇEVRECİ EKONOMİK GÜVENLİ

ÇEVRECİ EKONOMİK GÜVENLİ ÇEVRECİ EKONOMİK GÜVENLİ İçindekiler 1. Dünya daki ve Türkiye deki CNG Otobüs Pazarı 2. Neden CNG Yakıt Tercih Edilmeli? 3. Doğalgaz (CNG) ile Dizel Yakıt Karşılaştırması 4. CNG Yakıtlı Otobüslerin SWOT

Detaylı

Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük,invertörlü Isıtma, soğutma,

Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük,invertörlü Isıtma, soğutma, AirMini Serisi Isı Pompas Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük,invertörlü Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

En Ucuz Enerji, Tasarruf Edilen Ve Verimli Kullanılan Enerjidir.

En Ucuz Enerji, Tasarruf Edilen Ve Verimli Kullanılan Enerjidir. 2011 Dünya alarm veriyor Fosil kaynaklarının tükenmesi, alternatif kaynakların henüz ekonomik olmaması nedeniyle, kullanılan enerjinin tamamının faydaya dönüştürülmesi ile daha temiz çevre sağlanabilecektir.

Detaylı

Açılış-Genel Bilgiler Kursun amacı, kurs genel tanıtımı, derslerle ilgili bilgiler

Açılış-Genel Bilgiler Kursun amacı, kurs genel tanıtımı, derslerle ilgili bilgiler 1. gün Program GG.AA.YYYY Açılış-Genel Bilgiler Kursun amacı, kurs genel tanıtımı, derslerle ilgili bilgiler Kişisel Gelişim Problem çözme yeteneği, ikna kabiliyeti 11:00-11:50 Kişisel Gelişim Yenilikleri

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

AIRPORT PLAZA KURTKÖY / İSTANBUL. Geleceğin İş Dünyasında KENDİNİZE YER AYIRIN. A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet. Tnl.com.tr

AIRPORT PLAZA KURTKÖY / İSTANBUL. Geleceğin İş Dünyasında KENDİNİZE YER AYIRIN. A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet. Tnl.com.tr Z AIRPORT PLAZA Geleceğin İş Dünyasında KENDİNİZE YER AYIRIN A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet KURTKÖY / İSTANBUL Tnl.com.tr YÖNETİCİ ÖZETİ Proje Adı Airport Plaza Lokasyon Kurtköy / Istanbul Geliştirici

Detaylı

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY Özel Kredi Programı TurSEFF? Programın Yapısı 240 Mio luk Fon ÜcretsizTeknik Destek Paketi KOBİ lerde EV ve YE

Detaylı

Enervis H o ş g e l d i n i z Ocak 2015

Enervis H o ş g e l d i n i z Ocak 2015 Enervis H o ş g e l d i n i z Ocak 2015 Enervis Sanayide Enerji Verimliliği Hizmetleri Soğutmanın Temelleri Doğalgazlı Soğutma Otomotiv Fabrikası İçin Örnek Çalışma Örnek Çalışma Sonuçları Enervis Sanayide

Detaylı

teskon 2011 de buluşmak üzere SUNUŞ

teskon 2011 de buluşmak üzere SUNUŞ SUNUŞ Ulusal Kongresi 18 yıl önce, 15-17 Nisan 1993 tarihleri arasında, Balçova Termal Tesisleri İzmir de TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından düzenlendi. Bu toplantı bir teknik toplantı olduğu kadar,

Detaylı