T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Halk Sağlığı M üdürlüğü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Halk Sağlığı M üdürlüğü"

Transkript

1 I.C - ANTALYA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ - ANTALYA ÇEVRE SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ : İti i T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Halk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : / Konu Biyosidal Ürün Ruhsat Sürelerinin Uzatılması. ANTALYA SANAYİ VE TİCARET ODASI BAŞKANLIĞINA Çevreyolu Üzeri Göksu Mahallesi Gazi Bulvarı No: Kepez/ANTALYA Başkanlığının 30/10/2014 tarih ve / / sayılı "Biyosidal Ürün Ruhsat Sürelerinin Uzatılması" ve 13/11/2014 tarih ve / sayılı " Diflubenzuron" isimli aktif madde içeren ürünler ile ilgili yazılarının bir örneği yazımız ekinde gönderilmiştir. Başkanlığımız yazısının Odanıza kayıtlı Biyosidal Ürün üretici, İthalatçı şirketlere ve şahıslara tebliğ edilmesi hususunda. Bilgi ve gereğini arz ederim. Uzm. Dr. Murat ÖZDEMİR Halk Sağlığı M üdürü EKLER: 1- Biyosidal Ürün Ruhsat Sürelerinin Leyla ÇELİK Uzatılması ile ilgili yazılar.(2 sayfa)? e _ t 2-Dıflubenzuron rv fi u -ı ile -ı ilgili yazı.(2 /-> sayfa) Evrak uvrdt\ Kayıt B rım Sorumlusu ( Çevre Sağlığı Şube M üdürlüğü Soğuksu Mah. Defterdarlık Bulv. N o: Muratpaşa / ANTALYA A jşi. tılı bilgi için: Çst. Bayram ÜSTLHMDAŞ Tel: / 2048 e-posta: antalyacs@ saglik.gov.tr Bu belge 5070 sayılı elektronik imza kanuna göre güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. Evrakın elektronik imzalı suretine adresinden 2eb5c24e-l 96b bff-be922d016e3c kodu ile erişebilirsiniz.

2 T.C. Başkanlığı Konu : Biyosidal Ürün Ruhsat S ü r e l ^ ı j î ^ J ^ ^ n ^ ^ j ^ j ^ j ^ g (Halk Sağlığı M üdürlüğü) T C SAÔLK BAKANLIĞI - THSK ÇEVRE SAiV ırtı n afd ir AŞKANL1* 1 T» 3«ÇEVRE SAÖUÖI DAİRE BAŞKANLIĞI EVRAK BÎRİMİ 30 n MM?.1 0:39 ' / İlgi : tarihli ve 2014/ / sayılı M akam Oluru. Bilindiği üzere tarihli ve sayılı M akam O luru na istinaden tarihinde süreleri dolan biyosidal ürünlerin ruhsat süreleri uzatılm aktadır. Bu kapsamda, biyosidal ürünlerin ruhsat sürelerinin uzatılmasına ilişkin iş ve işlemlerin adresinde yer alan ilgi makam oluru doğrultusunda aşağıda belirtilen usul ve esaslara göre uygulanm ası planlanmıştır. Biyosidal Ürünler Yönetm eliği nin Ek-V inde 3 üncü ana grupta yer alan haşere kontrolü için kullanılan biyosidal ürünlerde; 1- Ruhsatlandırma aşamasında, uzun süreli stabilité testleri yetki verilen laboratuvarlarda yaptırılmayan ancak muz tarafından kabul edilmiş olan ürünler için; yetki verilen laboratuvarlarda, tarihli ve sayılı yazımız ekinde yayımlanan laboratuvar çalışm a usul ve esasları doğrultusunda kısa süreli stabilité testinin yaptırılması, 2- Ruhsatlandırma aşamasında uzun süreli stabilité testleri yetki verilen laboratuvarlarda çalışılan ve muz tarafından uygun bulunan ürünlerden tekrar uzun süreli stabilité testi istenmem esi, 3- A ktif madde içeriği, Biyosidal ürün analiz laboratuvarlarının çalışma usul ve esaslarına göre kabul edilebilir tolerans sınır değerlerinin dışında olan ancak analiz sonuçları muz tarafından kabul edilen ürünlerden yeniden uzun süreli stabilité testleri istenmesi, 4- Açılmış ambalajın raf ömrü beyanının; rodentisitlerde bir ay, insektisitlerde bir yıldan fazla olması durumunda ambalajı açılmış biyosidal ürünün kullanım süresinin uygunluğuyla alakalı testlerin yaptırılm ası, hususunun Ticaret ve Sanayi Odası ile koordineli şekilde iliniz dâhilindeki ilgili üretici ve ithalatçı şirketlere ve şahıslara ivedilikle tebliğ edilmesini rica ed erim i ü Uzm. Dr. Haşan IRMAK Bakan a. Kurum Başkan Yardımcısı DAĞITIM: 81 İl Valiliğine HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ.../20.t.. Vali Adına -Vali Yardımcısı İrtibat: S.Y Ü K SEL Sağlık Mah. Adnan Saygun Cad. N o:55 B B lok Ç ankaya/a NK AR ATelefon: (0312) Faks: (0312)

3 * T.C. Başkanlığı Konu : Biyosidal Ürün Ruhsatnamelerinin G eçerlilik Sürelerinin Uzatılması n ' i t D Î ^ BAKANLIĞI THSK ÇEVRE S A Ğ U * DAİRE BAŞKANLIĞI THSK ÇEVRE SAĞLIĞI DAİRE BAŞKANLIĞI EVRAK BÎRİMİ 10: ( / ANTALYA VALİLİĞİNE (H alk Sağlığı M üdürlüğü) İlgi : tarihli ve 2014/ sayılı Olur. Biyosidal Ürünler Y önetm eliği nin geçici 2 nci maddesinde, Yönetmelik yayımlanmadan önce üretim veya ithalat izni almış ve biyosidal ürün envanter bildirimleri uygun bulunan ürünlerin 2014 yılı sonuna kadar piyasaya arz edilebileceği hüküm altına alınmıştır. Ayrıca, mezkûr Yönetmeliğin 14 üncü maddesine göre ruhsatlandırılan ürünlerin ruhsat geçerlilik süreleri de 2014 yılı sonunda sona erecektir. Ancak, ruhsatname geçerlilik süresi uzatılması gereken ürün sayısının çok fazla olması, buna karşılık gerekli işlemlerin tamamlanması için çok az zaman kalması nedeniyle yetkilendirilmiş laboratuvarlara kapasitelerinin çok üzerinde başvurular olmaktadır. Ayrıca haşere kontrolünde kullanılan biyosidal ürünlerin etkinlik testlerinin yapılabilmesi için gerekli doğal popülasyon, m evsim in uygun olm am ası nedeniyle bulunamamaktadır. Bu sebeplerle; 1- K ısa süreli stabilité testi sonuçları uygun bulunan ancak, ruhsatnam e geçerlilik süreleri tarihi itibarıyla sona erecek olan ürünlere sahip firmaların uzun süreli stabilité testlerinin sonuçlanacağı tarihi belirterek yapacakları başvurularla ürüne uzun süreli stabilité testinin sonuçlanacağı tarihe kadar geçerli olacak biyosidal ürün ruhsatnamesi düzenlenm esi, 2- Uzun süreli stabilité test sonuçlan uygun bulunan ancak, ürünün ruhsatname geçerlilik süresi tarihi itibarıyla sona erecek olan firmaların yapacakları başvuruya istinaden tarihine kadar geçerli biyosidal ürün ruhsatnam esi düzenlenm esi,- 3- Yukarıda zikredilen uygulamaların Ticaret ve Sanayi Odası ile koordineli şekilde iliniz dâhilindeki ilgili üretici ve ithalatçı şirketlere ve şahıslara ivedilikle tebliğ edilmesi, İrtibat: S.Y Ü K SEL Sağlık Mah. Adnan Saygun Cad. N o:55 B B lok Ç ankaya/a NK AR ATelefon: (0312) Faks: (0312)

4 * T.C. Konu : Ditlubenzuron BIII! II lllllll IIII9I! İlliIII İlgi : tarihli ve 2014/ / sayılı Makam Oluru CAS ve EC no'lu Dillubenzuron isimli aktif madde. Avrupa Birliği Resmi Gazetesi'nin (Oflıcial Journal o f the European Union) tarihli ve L 48 sayılı nüshasında yayımlanan. Avrupa Parlamentosu ve Konseyi'nin 98/8/EC sayılı direktifinin Ek-l'ine Diilubenzuronun aktif madde olarak eklenmesi hakkındaki tarihli ve 2013/6/EÖ sayılı Komisyon Direktifi ile onaylanmış ve Biyosidal Ürünler Yönetmeliği'nin eki olan Bivosidal ürünlerde kullanımı serbest olan aktif maddeler listesine (Liste-I) eklenmiştir. Söz konusu kararda; ditlubenzuron içeren ürünlerin kuru gübrede kullanımına izin verileceği, su sistemlerinde kullanımına izin verilmeyeceği, tarihi itibarıyla kararın uygulamaya gireceği ve tarihine kadar üye devletlere geçiş süresi verildiği belirtilmektedir. Bilindiği üzere. Biyosidal Ürünler Yönetmeliği'nin geçici 2 nci maddesinde. Yönetmelik yayımlanmadan önce üretim veya ithalat izni almış ve biyosidal ürün envanter bildirimleri uygun bulunan ürünlerin 2014 yılı sonuna kadar piyasaya arz edilebileceği hüküm altına alınmıştır. Ayrıca mezkûr Yönetmeliğin 14 üncü maddesine göre ruhsatlandırılan ürünlerin ruhsat geçerlilik süreleri 2014 yılı sonunda sona erecektir. Bu kapsamda biyosidal ürünlerin ruhsat sürelerinin uzatılmasına ilişkin iş ve işlemler hakkında tarihli ve / /020 sayılı Makam Olur u doğrultusunda firmalardan başvurular alınmaktadır. Diflubenzuron içeren ürünlerin kuru gübre dışında kullanımına izin verilmeyeceği ile ilgili kararın tarihi itibarıyla uygulamaya gireceği belirtildiğinden, süre uzatımıyla ilgili başvurularda bu husııs göz önüne alınarak ürünlerin kuru gübrede kullanılması ve etkinlik testlerinin de bu doğrultuda yapılması gerektiği firmalara bildirilmiştir. Ancak. İsveç Kimyasallar Ajansı ile e-posta kanalıyla yapılan görüşmeden. Üye Devletlerin dillubenzuron içeren ve su sistemlerinde sivrisinek kontrolü için kullanılan. Listc-I'e ekleme tarihi olan tarihinden önce ruhsat yenileme için başvuru yapılmış olan ürünler için ruhsat geçerlilik süresinin tarihine kadar uzatılabileceği anlaşılmıştır. İrtibat: S.ODAC1 Sağlık Malı. Adnan Saygun Cad. No:55 B Blok Çankaya/ANKARATelefon: (0312) Faks: (0312)

5 * T.C. Başkanlığı Konu : Diflubenzuron Avrupa Parlamentosu ve Konseyi'nin Biyosidal Ürünlerin Piyasada Bulundurulması ve Kullanımına İlişkin 528/2012/EU sayılı Regülasyonunda değişiklik yapan ve Avrupa Birliği Resmi Gazetesinin tarihli ve L 103 sayılı nüshasında yayımlanan Avrupa Parlamentosu ve Konseyi'nin 334/2014/EU sayılı Regülasyonu ile onaylanan aktif maddeler ile üretilen ürünlere ilişkin düzenlemeler için Üye Devletlere verilen 2 yıllık geçiş süresinin 3 vıla çıkarıldığı görülmüştür. Bu nedenle diflubenzuron içeren ürünlerin su sistemlerinde sivrisinek kontrolü için kullanımına yönelik ruhsatların geçerlilik süresinin tarihine kadar uzatılması hususunun Ticaret ve Sanayi Odası ile koordineli şekilde iliniz dâhilindeki ilgili üretici ve ithalatçı şirketlere ve şahıslara ivedilikle tebliğ edilmesi hususunda; Bilgilerini ve gereğini rica ederim. Uzm. Dr. Hasan IRM.AK Bakan a. Kurum Başkan Yardımcısı DAĞITIM: 81 II Valiliğine jnibal: s.odaci Sağlık Mah. Adnan Saygun Cad. No:5S B Blok Çankaya/ANKARATelefon: (0312) Faks: (0312)

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARSU TEKSTİL SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARSU TEKSTİL SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSU TEKSTİL SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü. Sayı: / Konu: Ünvan/Vergi Numarası Değişikliği

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü. Sayı: / Konu: Ünvan/Vergi Numarası Değişikliği Sayı: 43549071-155/68181 14.3.2017 Konu: Ünvan/Vergi Numarası Değişikliği BENLİ GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ESKİŞEHİR 1 NOLU ŞUBESİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 9.CAD NO:64 ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR

Detaylı

T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 99691855-400-E.6052259 12.06.2015 Konu: İzinsiz Eğitim ve Öğrenci Barındırma Faaliyeti Gösteren Yerler... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM İ l g i: Muğla Valiliği

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 24/01/2019-E.12836 *BENNLCAPA* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 85835788-051.99/ Konu : Toplantı Duyurusu TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Akdeniz Üniversitesi

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMUNA

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMUNA T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Sayı : 31678769-700 Konu : e-nabız Sistemine Geçici Şifre Tanımlanması TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMUNA e-nabız sistemi ile ilgili Genel Müdürlüğümüze

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: Konu: TİM.OAİB.GSK.ARG1.2014/606-8180 TAREKS Uygulaması Hk./Kullanılmış Eşya İthali Ankara, 24/04/2014 SİRKÜLER (M/2014) Türkiye İhracatçılar

Detaylı

46-a-I) Özçınarlar Ltd.Şti.-Maliyet/Satış Tespit Tutanaklarının Serbest Muhasebeci Mali Müşavirden İstenilmesi Özçınarlar İnşaat Turizm Ticaret

46-a-I) Özçınarlar Ltd.Şti.-Maliyet/Satış Tespit Tutanaklarının Serbest Muhasebeci Mali Müşavirden İstenilmesi Özçınarlar İnşaat Turizm Ticaret 46-a-I) Özçınarlar Ltd.Şti.-Maliyet/Satış Tespit Tutanaklarının Serbest Muhasebeci Mali Müşavirden İstenilmesi Özçınarlar İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi aşırı düşük teklif açıklamasında İşçilik

Detaylı

KDZ. EREĞLİ DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİNE ZONGULDAK

KDZ. EREĞLİ DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİNE ZONGULDAK T.C. TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Zonguldak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sayı : 80347494-^003 Konu : (Ebola Virüs Hastalığı) ZONGULDAK İ l İ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİSİ

Detaylı

Konu: DOĞAL REÇİNE VE DOĞAL REÇİNELERDEN ELDE EDİLEN REÇİNE ASİTLERI İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASI HAKKINDA TEBLİĞ YAYIMLANMIŞTIR

Konu: DOĞAL REÇİNE VE DOĞAL REÇİNELERDEN ELDE EDİLEN REÇİNE ASİTLERI İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASI HAKKINDA TEBLİĞ YAYIMLANMIŞTIR GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 29/12/2014 Sayı: 2014/132 Ref : 6/132 Konu: DOĞAL REÇİNE VE DOĞAL REÇİNELERDEN ELDE EDİLEN REÇİNE ASİTLERI İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASI HAKKINDA TEBLİĞ YAYIMLANMIŞTIR

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Sayı : 93778809/405.01/6379473 12/12/2014 Konu: Eğitim ve Öğretim Desteği/ İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri Nakil Hareketliliği Takibi...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi :a) Millî Eğitim

Detaylı

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 29/12/2014 Sayı: 2014/129 Ref : 6/129

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 29/12/2014 Sayı: 2014/129 Ref : 6/129 GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 29/12/2014 Sayı: 2014/129 Ref : 6/129 Konu: AKRİLONİTRİL İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASI HAKKINDA TEBLİĞ YAYIMLANMIŞTIR A. Genel Bilgi 20/11/2014 tarihli ve 29181 sayılı

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. ÇOK ACELE Sayı : 74686402-774.01-E.398340 13.01.2016 Konu: Rehberlik Tamamlama Kursu

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. ÇOK ACELE Sayı : 74686402-774.01-E.398340 13.01.2016 Konu: Rehberlik Tamamlama Kursu T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÇOK ACELE Sayı : 74686402-774.01-E.398340 13.01.2016 Konu: Rehberlik Tamamlama Kursu KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi : Milli Eğitim Bakanlığı

Detaylı

Konu: VİNİL ASETAT İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASI HAKKINDA TEBLİĞ YAYIMLANMIŞTIR

Konu: VİNİL ASETAT İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASI HAKKINDA TEBLİĞ YAYIMLANMIŞTIR GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 30/12/2014 Sayı: 2014/135 Ref : 6/135 Konu: VİNİL ASETAT İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASI HAKKINDA TEBLİĞ YAYIMLANMIŞTIR A. Genel Bilgi 20/11/2014 tarihli ve 29181 sayılı

Detaylı

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 29/12/2014 Sayı: 2014/134 Ref : 6/134

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 29/12/2014 Sayı: 2014/134 Ref : 6/134 GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 29/12/2014 Sayı: 2014/134 Ref : 6/134 Konu: TİTANYUM OKSİT VE TUNGSTEN TRİOKSIT İÇEREN KATALİZÖR İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASI HAKKINDA TEBLİĞ YAYIMLANMIŞTIR A. Genel

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. Sayı : E Konu : Yılı Umre Organizasyonu Görevli Seçimi Talimatı.

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. Sayı : E Konu : Yılı Umre Organizasyonu Görevli Seçimi Talimatı. T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü Sayı : 10471392-302.99-E.122425 12.09.2018 Konu : 2018-2019 Yılı Umre Organizasyonu Görevli Seçimi Talimatı. BEYKOZ KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Müftülüğü) İlgi : Diyanet İşleri

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 74686402/405/7468916 23.07.2015 Konu: 2015-2016 Öğretim Yılı Eğitim ve Öğretim Desteği

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 74686402/405/7468916 23.07.2015 Konu: 2015-2016 Öğretim Yılı Eğitim ve Öğretim Desteği T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 74686402/405/7468916 23.07.2015 Konu: 2015-2016 Öğretim Yılı Eğitim ve Öğretim Desteği KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) Milli Eğitim Bakanlığı

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Sayı: 43986390-150.01/69278 24.4.2017 Konu: Ünvan/Vergi Numarası Değişikliği BENLİ GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 75 YIL MAH. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 9/A CAD. NO:12 ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR

Detaylı

HÜSEYİN ÖZYURT İSTANBUL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRÜ. hozyurt25@gmail.com 0212-679 93 13 0532-484 73 23

HÜSEYİN ÖZYURT İSTANBUL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRÜ. hozyurt25@gmail.com 0212-679 93 13 0532-484 73 23 HÜSEYİN ÖZYURT İSTANBUL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRÜ hozyurt25@gmail.com 0212-679 93 13 0532-484 73 23 BİYOSİDAL ÜRÜNLERİN RUHSATLANDIRILMASI VE PİYASA GÖZETİMİ VE DENETİMİ SIRASINDA

Detaylı

BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ. 1-Dilekçe 2-Ödeme

BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ. 1-Dilekçe 2-Ödeme Ek - 2 AYDIN İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (İŞ GÜNÜ,

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü İVEDİ Sayı : 23447294-121.01-E.78106 03/09/2015 Konu : 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri İlgi : a) 31/08/2015 tarihli ve 29461 sayılı

Detaylı

T.C. ANTALYA B Ü Y Ü K ^H İR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Da resi Başkanlığı

T.C. ANTALYA B Ü Y Ü K ^H İR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Da resi Başkanlığı r v ıııa ıy a u u } u r ^ c iih u c ı c u ı y c o ı Planlama Şube Müdürlüğü S3/ 1: 90852262-301.03-E.948 Tarih: 05.04.201712:27 Dosya Numarası: 2017-63843 ^ 0 T.C. ANTALYA B Ü Y Ü K ^H İR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI 2018/11 Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI 2018/11 Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI 2018/11 Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Sayı : 24010506-010.06-E.165478516 Tarih :16.03.2018 Konu : Otomatik İşyeri Tescili 1- GENEL AÇIKLAMALAR Bilindiği üzere,

Detaylı

Paslanmaz Çelikten Soğuk Haddelenmiş Sac İthalatında Tarife Kontenjanı Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (20.06.2015 t. 29392 s. R.G.)

Paslanmaz Çelikten Soğuk Haddelenmiş Sac İthalatında Tarife Kontenjanı Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (20.06.2015 t. 29392 s. R.G.) Paslanmaz Çelikten Soğuk Haddelenmiş Sac İthalatında Tarife Kontenjanı Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (2.6.215 t. 29392 s. R.G.) Ekonomi Bakanlığından: Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, 2/3/215

Detaylı

Sayfa 1 / 5 29 Ocak 2013 SALI Resmî Gazete Sayı : 28543 Ekonomi Bakanlığından: TEBLİĞ BUTİL AKRİLAT İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı,

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı : 85593407-156.01 Konu : ÖTV (I) sayılı liste bakımından görevlendirilmiş/yetkilendirilmiş vergi dairesi listesi DAĞITIM YERLERİNE İlgi :

Detaylı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması... İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ...MÜDÜRLÜĞÜ Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri

Detaylı

KULLANILMIŞ VEYA YENİLEŞTİRİLMİŞ OLARAK İTHAL EDİLEBİLECEK BAZI MADDELERE İLİŞKİN TEBLİĞ (İTHALAT: 2014/9)

KULLANILMIŞ VEYA YENİLEŞTİRİLMİŞ OLARAK İTHAL EDİLEBİLECEK BAZI MADDELERE İLİŞKİN TEBLİĞ (İTHALAT: 2014/9) Ekonomi Bakanlığından: KULLANILMIŞ VEYA YENİLEŞTİRİLMİŞ OLARAK İTHAL EDİLEBİLECEK BAZI MADDELERE İLİŞKİN TEBLİĞ (İTHALAT: 2014/9) Kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğ; ek-1/a, ek-1/b ve ek-2 deki listelerde gümrük

Detaylı

Ekonomi Bakanlığından: ETİLEN GLİKOL (ETANDİOL) İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ (21.10.2014 T. 29152 R.G.

Ekonomi Bakanlığından: ETİLEN GLİKOL (ETANDİOL) İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ (21.10.2014 T. 29152 R.G. Ekonomi Bakanlığından ETİLEN GLİKOL (ETANDİOL) İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ (21.10.2014 T. 29152 R.G.) Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, 5/12/2013 tarihli ve 2013/5724

Detaylı

Resmî Gazete TEBLİĞ TEBLİĞ NO: (2011/15)

Resmî Gazete TEBLİĞ TEBLİĞ NO: (2011/15) 29 Aralık 2010 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 27800 (5. Mükerrer) TEBLİĞ Dış Ticaret Müsteşarlığından: PİL VE AKÜMÜLATÖRLERİN İTHALAT DENETİMLERİNE DAİR DIŞ TİCARETTE STANDARDİZASYON TEBLİĞİ Amaç ve kapsam

Detaylı

=-,~:~~~~~ Uğur KOLSll~ MÜdÜra. T.C SİNCAN KAYMAKAMLlGI TÜM OKUL MÜDÜRLÜKLERİNE SİNCAN

=-,~:~~~~~ Uğur KOLSll~ MÜdÜra. T.C SİNCAN KAYMAKAMLlGI TÜM OKUL MÜDÜRLÜKLERİNE SİNCAN T.C SİNCAN KAYMAKAMLlGI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bölüm: Temel Eğitim Bölümü 2 Sayı : 34203882.330.. ~~ ~ O.:t-/05/2013 Konu :Afiş ve Yetenekli Oğrenci Taraması TÜM OKUL MÜDÜRLÜKLERİNE SİNCAN İlgi :

Detaylı

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 29/12/2014 Sayı: 2014/131 Ref : 6/131

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 29/12/2014 Sayı: 2014/131 Ref : 6/131 GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 29/12/2014 Sayı: 2014/131 Ref : 6/131 Konu: KLİMALARIN ÜRETİMİNDE KULLANILAN KOMPRESÖRLERİN İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ YAYIMLANMIŞTIR A. Genel Bilgi

Detaylı

BA IKF-SİR,RF."J" OOASI Kay t rarihl: No. o. No. f(. Ot,. lfj ı5 IO'.t2. S KAVDEDiLMİŞTiR. Tarih Sayı Konu

BA IKF-SİR,RF.J OOASI Kay t rarihl: No. o. No. f(. Ot,. lfj ı5 IO'.t2. S KAVDEDiLMİŞTiR. Tarih Sayı Konu BALIKESIR TICARET ODASI GENEL SEKRETERL! lne BASIN SOK.N0.10/2-3 BALIKESİR L BA IKF-SİR,RF."J" OOASI Kay t rarihl: No. o. No. f(. Ot,. lfj ı5 IO'.t2. S KAVDEDiLMİŞTiR. _J Tarih Sayı Konu O 8 J6. 2015 511/

Detaylı

T.C. BAYINDIRLIK VE ĐSKAN BAKANLIĞI Yapı Đşleri Genel Müdürlüğü GENELGE

T.C. BAYINDIRLIK VE ĐSKAN BAKANLIĞI Yapı Đşleri Genel Müdürlüğü GENELGE T.C. BAYINDIRLIK VE ĐSKAN BAKANLIĞI Yapı Đşleri Genel Müdürlüğü Sayı : B.09.0.YĐG.0.15.00.07/ 153 24/01/2008 Konu : Yapı Denetim Sistemi Uygulaması. GENELGE Bilindiği üzere, 4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında

Detaylı

T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü. 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası:

T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü. 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası: T.C. ANKARA VALiLiöi ATıK AKÜMÜLATÖR TAŞıYAN ARAÇLAR için LisANS " 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası: Keresteciler Sanayi Sitesi 7. Cadde 4. Sokak No:5 Saray

Detaylı

T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü. 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası:

T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü. 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası: T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü ATıK AKÜMÜLATÖR TAŞıYAN ARAÇLAR için LisANS " 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası: Batuhan Geri Kazanım,

Detaylı

TIBBİ CİHAZ SATIŞ, REKLAM VE TANITIM YÖNETMELİĞİ NİN UYGULANMASINA İLİŞKİN KILAVUZ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak, Tanımlar

TIBBİ CİHAZ SATIŞ, REKLAM VE TANITIM YÖNETMELİĞİ NİN UYGULANMASINA İLİŞKİN KILAVUZ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak, Tanımlar TIBBİ CİHAZ SATIŞ, REKLAM VE TANITIM YÖNETMELİĞİ NİN UYGULANMASINA İLİŞKİN KILAVUZ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Kılavuz, 15/05/2014 tarihli ve 29001 sayılı Resmî Gazete de

Detaylı

TEBLİĞ. Ekonomi Bakanlığından: ETİLEN GLİKOL İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ

TEBLİĞ. Ekonomi Bakanlığından: ETİLEN GLİKOL İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ 25 Ocak 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı 28539 TEBLİĞ Ekonomi Bakanlığından ETİLEN GLİKOL İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, 20/12/2012

Detaylı

Konu : Sağlık Bakanlığının Özel İznine Tabi Maddelerin İthalat Denetimi Tebliği (Ürün Güvenliği ve Denetimi: 2017/4) hk.

Konu : Sağlık Bakanlığının Özel İznine Tabi Maddelerin İthalat Denetimi Tebliği (Ürün Güvenliği ve Denetimi: 2017/4) hk. Ankara, 30 Aralık 2016, Cuma Sirküler 2016 / 447 Konu : Sağlık Bakanlığının Özel İznine Tabi Maddelerin İthalat Denetimi Tebliği (Ürün Güvenliği ve Denetimi: 2017/4) hk. Sayın Üyemiz; 30 Aralık 2016 Tarihli

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Sayı: B.09.0.ÇED.0.10.01.00-150.01/499 17/11/2012 Konu: Çevre İzin ve Lisans Belgesi METALİMPEX GERİ DÖNÜŞÜM VE TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ - BURSA ŞUBESİ BURSA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Detaylı

Söz konusu Tebliğ değişikliği ile 01 Mayıs 2008 tarihinden itibaren;

Söz konusu Tebliğ değişikliği ile 01 Mayıs 2008 tarihinden itibaren; TSPAKB TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI ARACI KURULUŞLARI BİRLİĞİ Büyükdere Cad.No:173 1. Levent Plaza A-Blok Kat:4 34394 1. Levent - İstanbul Tel : (212) 280 85 67 Faks : (212) 280 85 89 www.tspakb.org.tr İstanbul,

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004219 13/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 454 Sayın Üyemiz, 1. Avrupa Birliği Komisyon

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü...

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü... T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sayı : 95966346/010.06.02 Konu : Genelge 2015/14... 09.10.2013 tarih ve 28790 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Tıbbi Laboratuvarlar Yönetmeliği

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü Sayı : 53773008/-902.E.1320 03/ 01./2018 Konu :Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı VALİLİĞİNE (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü)

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: Konu: TİM.OAİB.GSK.ARG3.2014/513-14059 Anti-Damping Soruşturmaları / ABD Ankara, 01/07/2014 SİRKÜLER (D-2014) Sayın Üyemiz; Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

TIBBİ CİHAZ SATIŞ, REKLAM VE TANITIM YÖNETMELİĞİ NİN UYGULANMASINA İLİŞKİN KILAVUZ

TIBBİ CİHAZ SATIŞ, REKLAM VE TANITIM YÖNETMELİĞİ NİN UYGULANMASINA İLİŞKİN KILAVUZ TIBBİ CİHAZ SATIŞ, REKLAM VE TANITIM YÖNETMELİĞİ NİN UYGULANMASINA İLİŞKİN KILAVUZ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Kılavuz, 15/05/2014 tarihli ve 29001 sayılı Resmî Gazete de

Detaylı

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞINA

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 08/06/2015-6335 T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı *BE5NBPPP* Sayı : 13960294-774.99- Konu : Hizmetiçi Eğitim. STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞINA

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Sayın Üyemiz,

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Sayın Üyemiz, ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.TEŞV.2015/728-15792 Ankara, 28/08/2015 Konu: Dahilde İşleme Rejimi Tebliği'nde Değişiklik SİRKÜLER (G-2015) Sayın Üyemiz,

Detaylı

SÜREYYAPAŞA GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE

SÜREYYAPAŞA GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 21/08/2015-1635 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği *BE5U4DCZC* Sayı : 71587699-930- Konu:

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.İDARİ.2015/1091-16891 Ankara, 16/09/2015 Konu: Belarus Grodno Serbest Bölgesi SİRKÜLER (G 2015 ) T.C. Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı BAŞKANLIK MAKAMINA A rım I/a B üyc kşe lııt Btdeulyesi ^ lanlanw Şube f/ucıırloiiu Sayı 9085??6?-301 03-F?3?0 Tafth 21.08 2017 Dosya Numarast- 2017-153512 T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı BAŞKANLIK MAKAMINA Antalya Büyukşelılr Belediyesi Planlama Şube VüOüJluğü Sayı 90852?6?-301 03-F?cr3 S - Tarih 03.1Û2Û17 Dosya Numarası- 2ü'7-i7857ö V T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi

Detaylı

ANKARA DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

ANKARA DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ANKARA DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 21704200-TİM.OAİB.11.ARG3.2015/740-15441 Ankara, 25/08/2015 Konu: Fas / Korunma Önlemi Soruşturması Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (D-2015) Ekonomi

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Sayı : 31678769/700 Konu : Patoloji Veri Seti DAĞITIM YERLERİNE İlgi: Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığının 11.11.2014 tarihli ve 2014.5679.84410

Detaylı

Bilindiği üzere, 17/01/2005 tarihli ve 2005/8391 sayılı Dahilde İşleme Rejimi Karan 27/01/2005 tarihli ve sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.

Bilindiği üzere, 17/01/2005 tarihli ve 2005/8391 sayılı Dahilde İşleme Rejimi Karan 27/01/2005 tarihli ve sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Sayı : 31429883-105.01 Konu : Dahilde İşleme Rejimi hk. T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü 0000120003132 TELEFAKS - TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ GEN. SEK. -İSTANBUL - AKDENİZ İHR.BİR.GEN.SEK.

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Emniyet Genel Müdürlüğü. Sayı : 47227715-45271 (63233)-550-99383 13./07/2015 D O S Y A S I N A

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Emniyet Genel Müdürlüğü. Sayı : 47227715-45271 (63233)-550-99383 13./07/2015 D O S Y A S I N A T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Emniyet Genel Müdürlüğü Sayı : 47227715-45271 (63233)-550-99383 13./07/2015 Konu : Özel Güvenlik Eğitimi Sertifikası D O S Y A S I N A İlgi : 17.07.2012 tarih ve 2012/42 sayılı

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü GENELGE (2017/1)

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü GENELGE (2017/1) T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı : 85593407-010.06.02 Konu : Takas İşlemleri - KKDF 02.01.2017 / 21212864 GENELGE (2017/1) İlgi: 28.06.2013 tarihli ve 2013/21 sayılı Genelge

Detaylı

Sayı : / b 3 ^ b 6. / l 1/2015 Konu: Kepez İlçesi, Teomanpaşa Mahallesi, Ada 1 parsel UİP değ.

Sayı : / b 3 ^ b 6. / l 1/2015 Konu: Kepez İlçesi, Teomanpaşa Mahallesi, Ada 1 parsel UİP değ. i * m ; mt _ * >?.» * ı T.C. V V ;V ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI exp-02016 îmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03- / b 3 ^ b 6. / l 1/2015 Konu:

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü. Sayı : 16915068-50.01.04-E.7793330 05.08.2015 Konu :...

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü. Sayı : 16915068-50.01.04-E.7793330 05.08.2015 Konu :... T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Sayı : 16915068-50.01.04-E.7793330 05.08.2015 Konu :... DAĞITIM YERLERİNE İlgi: Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı'nın 31.07.2015 tarihli

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Temel Eğitim Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Temel Eğitim Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Sayı : 43769797-10.07-E.652511 19.01.2016 Konu : 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Okutulacak Seçmeli Dersler DAĞITIM YERLERİNE İlgi: a) Talim ve

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 26/02/2015-14633 *BD601177842* T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü Sayı : 99884131-824.07- Konu : Resmi Yazışma Kuralları. ZİRAAT FAKÜLTESİ

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu TC SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Sayı : 88701720/0100701 Konu : 2015 Mali Yılsonu İşlemleri Kurumumuz halk sağlığı müdürlüklerinin ve sağlık kurumları döner sermaye saymanlıklarının yılsonu

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Antalya Büyükşehir Belediyesi Planlama Şube Müdürlüğü Sayı: 90852262-301 03-E 313 Tarih 31.01 2017 22:05 Dosya Numarası: 2017-21113 T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2018-82197 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE84K7Z05* Sayı : 61939645-312-E.82197 02/07/2018 Konu : Akdeniz Üniversitesi 7143 Sayılı Öğrenci

Detaylı

T.C. GÜMRÜKVETİCARETBAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü 21.06.2016/16841000 DAĞITIMYERLERİNE

T.C. GÜMRÜKVETİCARETBAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü 21.06.2016/16841000 DAĞITIMYERLERİNE T.C. GÜMRÜKVETİCARETBAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı : 85593407-63087 Konu : İthalat Bedellerinin Transferi 21.06.2016/16841000 DAĞITIMYERLERİNE İthalat bedellerinin yurtdışına gönderilmeksizin

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 06/12/2018-E.352507 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BEAC6PEVL* Sayı : 83289901-010.07.02 Konu : Öğrencilere Yönelik

Detaylı

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir. GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 05/01/2015 Sayı: 2015/8 Ref : 6/8 Konu: AVRUPA BİRLİĞİ ÇIKIŞLI BAZI İŞLENMİŞ TARIM ÜRÜNLERİ İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu DAĞITIM YERLERİNE

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu DAĞITIM YERLERİNE TC SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Sayı : 13588366/149 Konu : Bulaşıcı Hastalıkların İhbar ve Bildirim Sistemi Genelgesi Uygulaması DAĞITIM YERLERİNE İlgi: 10/06/2015 tarihli ve 23248055/700-719/26391

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ . T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı : 72093537-010.06.02 09.07.2018 Konu : 2017/22 Sayılı Genelgede Değişiklik Yapılmasına Dair Genelge İlgi : 17.11.2017 tarihli ve 2017/22

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü 03.01.2014 / 00152 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü 03.01.2014 / 00152 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE Sayı :74428289-120.01.99 S 02 Konu :Türkiye'ye girişte T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü 03.01.2014 / 00152 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan

Detaylı

o. i lt. lö ı) S ' KAVl>EDi.:;- 9'1" Tarih Sayı Konu

o. i lt. lö ı) S ' KAVl>EDi.:;- 9'1 Tarih Sayı Konu BALIKESIR TICARET ODASI GENEL SEKRETERL!NE BASIW SOK.H0.10/2-3 Kayıt 1'.-ırlhl: 7. o. i lt. lö ı).. 1 123 S ' KAVl>EDi.:;- 9'1" - s_,... - - TOBB TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİGİ BALIKESİR 266-2446781

Detaylı

T.C. GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 48096402-200-E.4612425 Konu: Kayıp Öğrenci Mohammed Ali Haşan 25.04.2016 MÜDÜRLÜĞÜNE GÜLNAR Î1 Milli Eğitim Müdürlüğünün 25/04/2016 tarihli ve

Detaylı

LİSANSSIZ ÜRETİM BAĞLANTI BAŞVURU FORMU

LİSANSSIZ ÜRETİM BAĞLANTI BAŞVURU FORMU Ek-1 LİSANSSIZ ÜRETİM BAĞLANTI BAŞVURU FORMU Başvuru Sahibinin Bilgileri Adı-Soyadı/Ünvanı Adresi Telefonu Faks Numarası E-Posta Adresi T.C. Vergi/ T.C. Kimlik Numarası Banka Hesap Numarası Üretim Tesisinin

Detaylı

LİSANSSIZ ÜRETİM BAĞLANTI BAŞVURU FORMU Başvuru Sahibinin Bilgileri. Üretim Tesisinin Bilgileri. AG Tek Faz

LİSANSSIZ ÜRETİM BAĞLANTI BAŞVURU FORMU Başvuru Sahibinin Bilgileri. Üretim Tesisinin Bilgileri. AG Tek Faz Adı Adresi LİSANSSIZ ÜRETİM BAĞLANTI BAŞVURU FORMU Başvuru Sahibinin Bilgileri EK-1 Telefonu Faks Numarası E-Posta Adresi Vergi/Kimlik Numarası Banka Hesap Numarası Adresi Üretim Tesisinin Bilgileri Coğrafi

Detaylı

Bu çerçevede aşağıda bahse konu yönetmeliğin Ek-10 u verilmiştir.

Bu çerçevede aşağıda bahse konu yönetmeliğin Ek-10 u verilmiştir. 07/04/2017 tarihli ve 30031 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Ozon Tabakasını İncelten Maddelere İlişkin Yönetmelik kapsamında Ek - 10 Ürün ve Ekipman Beyan Dilekçe Başvurusuna ilişkin Bilgi Notu Bilindiği

Detaylı

TEBLİĞ. Ekonomi Bakanlığından: ETİLEN GLİKOL İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ

TEBLİĞ. Ekonomi Bakanlığından: ETİLEN GLİKOL İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ 20 Nisan 2012 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28270 Ekonomi Bakanlığından: TEBLİĞ ETİLEN GLİKOL İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, 5/3/2012

Detaylı

e-posta Kapatılmasında Yaşanan Gecikmeler Sayın Üyemiz;

e-posta Kapatılmasında Yaşanan Gecikmeler Sayın Üyemiz; Sayı : 75577333-TİM.EİB.GSK.00.8/5184 İzmir, 10/06/2015 Konu : İhracat Beyannamelerinin e-posta Kapatılmasında Yaşanan Gecikmeler Sayın Üyemiz; Bilindiği üzere, Birliklerimiz Yönetim Kurulu Başkanları

Detaylı

(5) Değerlendirmeye alınabilecek nitelikteki başvurularda talep edilen toplam tarife

(5) Değerlendirmeye alınabilecek nitelikteki başvurularda talep edilen toplam tarife 25 Ocak 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28539 TEBLİĞ Ekonomi Bakanlığından: ETİLEN GLİKOL İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, 20/12/2012

Detaylı

YURT DIŞI ÜRETİM TESİSLERİNİN GMP DENETİMİ İÇİN YAPILACAK MÜRACAATA DAİR KILAVUZ

YURT DIŞI ÜRETİM TESİSLERİNİN GMP DENETİMİ İÇİN YAPILACAK MÜRACAATA DAİR KILAVUZ YURT DIŞI ÜRETİM TESİSLERİNİN GMP DENETİMİ İÇİN YAPILACAK MÜRACAATA DAİR KILAVUZ İÇİNDEKİLER 1- GMP Denetimine İlişkin Genel Prensipler 2-Daha Önce Bakanlığımızca Denetlenmiş ve GMP Uygunluğu Almış Başvurular

Detaylı

T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü. TÜM RESMi VE ÖZEL ilkokul/ortaokul VE lise MÜDÜRLÜKLERiNE SiNCAN

T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü. TÜM RESMi VE ÖZEL ilkokul/ortaokul VE lise MÜDÜRLÜKLERiNE SiNCAN T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 34203882.821.99/35 'lls '2'3./02/2013 Konu : Türk Dili Dergisi Armağanlı Abone Kampanyası TÜM RESMi VE ÖZEL ilkokul/ortaokul VE lise MÜDÜRLÜKLERiNE

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.ARG3.2016/291-5487 Ankara, 17/03/2016 Konu: ABD GTS 2015/16 Yıllık Değerlendirmesi hk. SİRKÜLER (H-2016) Sayın Üyemiz, Türkiye

Detaylı

T.C. YAYLADAĞI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...MÜDÜRLÜĞÜNE. İlgi :İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 11/11/2014 tarihli ve sayılı yazısı.

T.C. YAYLADAĞI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...MÜDÜRLÜĞÜNE. İlgi :İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 11/11/2014 tarihli ve sayılı yazısı. T.C. YAYLADAĞI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 565696/00/560 Konu: DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi //0...MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi :İl Milli Eğitim Müdürlüğünün //0 tarihli ve 5596 sayılı yazısı.

Detaylı

Konu: Şirket Kuruluş Sözleşmesinin Ticaret Sicili Müdürlüklerinde İmzalanması

Konu: Şirket Kuruluş Sözleşmesinin Ticaret Sicili Müdürlüklerinde İmzalanması Sayı: 2018/30 Konu: Şirket Kuruluş Sözleşmesinin Ticaret Sicili Müdürlüklerinde İmzalanması Mevzuat: Web: http://taxauditingymm.com/sirkuler.aspx Email 1 : cakmakciali@taxauditingymm.com; info@taxauditingymm.com

Detaylı

PİL VE AKÜMÜLATÖRLERİN İTHALAT DENETİMLERİNE DAİR DIŞ TİCARETTE STANDARDİZASYON TEBLİĞİ TEBLİĞ NO: (2011/15)

PİL VE AKÜMÜLATÖRLERİN İTHALAT DENETİMLERİNE DAİR DIŞ TİCARETTE STANDARDİZASYON TEBLİĞİ TEBLİĞ NO: (2011/15) 29 Aralık 2010 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 27800 (5. Mükerrer) Dış Ticaret Müsteşarlığından: TEBLİĞ PİL VE AKÜMÜLATÖRLERİN İTHALAT DENETİMLERİNE DAİR DIŞ TİCARETTE STANDARDİZASYON TEBLİĞİ TEBLİĞ NO: (2011/15)

Detaylı

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 33179930-TİM.OAİB.08.ARG3.2016/292-5505 Ankara, 18/03/2016 Konu: ABD GTS 2015/16 Yıllık Değerlendirmesi Hk. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER

Detaylı

T.C. ARTVİN VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ Çevre Yönetimi ve Çevre Denetim Hizmetleri Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. ARTVİN VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ Çevre Yönetimi ve Çevre Denetim Hizmetleri Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1 Şikâyet Değerlendirme Şikâyet Dilekçesi veya Bimer Başvurusu 30 Gün Tesis veya faaliyete ait;

Detaylı

Sirküler 2018 / 6. Ankara, 2 Ocak 2018 Salı. Konu : Tıbbi Cihazların İthalat Denetimi Tebliği hk. Sayın Üyemiz;

Sirküler 2018 / 6. Ankara, 2 Ocak 2018 Salı. Konu : Tıbbi Cihazların İthalat Denetimi Tebliği hk. Sayın Üyemiz; Ankara, 2 Ocak 2018 Salı Sirküler 2018 / 6 Konu : Tıbbi Cihazların İthalat Denetimi Tebliği hk. Sayın Üyemiz; 30 Aralık 2017 Tarihli ve 30286 Sayılı Resmi Gazete - 2. Mükerrer de yayımlanan Tıbbi Cihazların

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENFKLKKN* Sayı :62287957/821.05/E. 11395 01/02/2019 Konu :Makale Yarışması DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

BİYOSİDAL ÜRÜNLER YÖNETMELİĞİ. Genel açıklamalar ve Yönetmelik hükümlerinin ihlali halinde uygulanan yaptırımlar

BİYOSİDAL ÜRÜNLER YÖNETMELİĞİ. Genel açıklamalar ve Yönetmelik hükümlerinin ihlali halinde uygulanan yaptırımlar BİYOSİDAL ÜRÜNLER YÖNETMELİĞİ Genel açıklamalar ve Yönetmelik hükümlerinin ihlali halinde uygulanan yaptırımlar Biyosidal ürün nedir ve Yönetmelik neyi amaçlamıştır? Biyosidal ürün; Bir ve birden fazla

Detaylı

Sirküler Rapor Mevzuat 11.01.2016/30-1 TAHSİLAT GENEL TEBLİĞİ (SERİ: B SIRA NO: 9) YAYIMLANDI

Sirküler Rapor Mevzuat 11.01.2016/30-1 TAHSİLAT GENEL TEBLİĞİ (SERİ: B SIRA NO: 9) YAYIMLANDI Sirküler Rapor Mevzuat 11.01.2016/30-1 TAHSİLAT GENEL TEBLİĞİ (SERİ: B SIRA NO: 9) YAYIMLANDI Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı nın Artvin Valiliğine hitaben yazdığı 25/11/2015 tarih ve 80100189-105[13-1227]-111814

Detaylı

/50-1 UYGULAMANIN USUL VE ESASLARI

/50-1 UYGULAMANIN USUL VE ESASLARI 21.03.2018/50-1 VALİLİKLER, BELEDİYELER VE RUHSAT VERMEYE YETKİLİ DİĞER KAMU VE ÖZEL HUKUK TÜZEL KİŞİLERİNCE VERİLEN YAPI RUHSATLARINA İSTİNADEN YAPI RUHSATLARININ VERİLME AŞAMASINDA İŞYERİ BİLDİRGESİ

Detaylı

T.C. BANAZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 56748813/10.07/9876869 05.10.2015 Konu: Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Güvenlik Tedbirleri

T.C. BANAZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 56748813/10.07/9876869 05.10.2015 Konu: Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Güvenlik Tedbirleri T.C. BANAZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 56748813/10.07/9876869 05.10.2015 Konu: Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Güvenlik Tedbirleri...MÜDÜRLÜĞÜNE BANAZ İlgi : Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğünün

Detaylı

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir. GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 05/01/2015 Sayı: 2015/15 Ref : 6/15 Konu: FİLİSTİN ULUSAL YÖNETİMİ MENŞELİ BAZI TARIM VE İŞLENMİŞ TARIM ÜRÜNLERİ İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

Sayı : E Konu : M uratpaşa 11çesi, Demi rci kara Mahallesi 6311 ada 1 2 parsel UİP değ. BAŞKANLIK M AKAM INA

Sayı : E Konu : M uratpaşa 11çesi, Demi rci kara Mahallesi 6311 ada 1 2 parsel UİP değ. BAŞKANLIK M AKAM INA Antalya Büyûkşehir Belediyesi Planlama Şube Müdürlüğü Sayı: 90852262-301.03-E.609 Tarih: 28.02.2017 20:00 Dosya Numarası: 2017-41275.....TC. A N TA LYA BUYUKŞEHIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Sayı: 43986390-150.01/48360 24.11.2014 Konu: Ünvan/Vergi Numarası Değişikliği HALİL KAYIKCI ATIK GERİ KAZANIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KOZLUK MAH. 1 NOLU CAD. NO:3 ERENLER/SAKARYA İlgi: 02.10.2014

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİK

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİK T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 22 Ağustos 2013 PERŞEMBE YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 28743 Mükerrer YÖNETMELİK Millî Eğitim Bakanlığından: MİLLÎ

Detaylı

Ek 1 Oyuncaklar Hakkında Yönetmelik Kapsamında Olup İthalatta Denetime Tabi Ürünlerin Listesi

Ek 1 Oyuncaklar Hakkında Yönetmelik Kapsamında Olup İthalatta Denetime Tabi Ürünlerin Listesi 31 Aralık 2007 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 26743 TEBLİĞ Dış Ticaret Müsteşarlığından: OYUNCAKLARIN İTHALAT DENETİMLERİNE DAİR DIŞ TİCARETTE STANDARDİZASYON TEBLİĞİ TEBLİĞ NO: (2008/10) MADDE 1 - (1)

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 25/08/2017-E.109154 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü *BEK4BPCCA* Sayı : 87671735-051.01-E.109154 25/08/2017 Konu : Uluslararası 4. Helal ve

Detaylı

485 SIRA NOLU VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ

485 SIRA NOLU VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ Genelge : 2017/22 21.12.2017 GENELGE (Sadece Müşterilerimiz içindir) Açıklama; 17/12/2017 tarihli ve 30273 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 485 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğinde; 5/12/2017

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı Sayı : 23776858/157.05 Konu : Patoloji Veri Seti DAĞITIM YERLERİNE İlgi: 14.11.2014 tarihli ve 67523305-700/2014.5181.5446 sayılı yazı Kanser

Detaylı