3100 Lümen XGA DLP (Beyaz) Fiyat Performans Projeksiyon Cihazı PJD5255L

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "3100 Lümen XGA DLP (Beyaz) Fiyat Performans Projeksiyon Cihazı PJD5255L"

Transkript

1 300 Lümen XGA DLP (Beyaz) Fiyat Performans Projeksiyon Cihazı PJD5255L Viewsonic PJD5255L meydan okuyan görüntü & ses performansı ve yumuşak hatlara sahip etkileyici şık beyaz kasa tasarımı, parmak izi bırakmayan yüzeyi ve dokunmatik hissi veren tuş takımı ile kendi segmentinin en ideal çözümünü sunuyor. ViewSonic özel olarak geliştirdiği SuperColor ve SonicExpert Teknolojileri ile kullanım amacına uygun olarak gerek sınıflarda gerekse ofis-toplantı odalarında kaliteli görüntü ve net ses deneyimini sunuyor. PJD5255L, HDMI bağlantısı ile hem ses hem de görüntüyü tek kabloda aktarabilmesi ve XGA 4:3 (024x768) çözünürlüğü ile görüntüde herhangi bir kayıp olmadan net görüntü akışı sağlar. 300 Lümen parlaklık ve 8000: Kontrast oranı sayesinde net ve parlak görüntü performansının yanında,vga, mini USB ve RS232 portları ile geniş bağlantı seçenekleri ve farklı cihazlarla uyumlu olarak çalışma imkanını da sunuyor. DynamicEco Teknolojisinin getirdiği saate varan uzun kullanım ömrü ve bakım gerektirmeyen tasarımı ile hem küçük ve orta ölçekli sınıflar hem de ofis toplantı odaları için standart projeksiyon cihazlarının üzerinde görüntü ve ses performansı ile sınıfını bir üst seviyeye çıkarıyor.

2 Öne Çıkan Özellikler XGA (024x768) 4:3 Çözünürlük 300 Lümen parlaklık ve 8.000: Kontrast oranı ile daha net, keskin ve canlı renkler SuperColor Teknolojisi ile gerçek ve akıcı renk deneyimi SonicExpert Teknolojisi ile daha net ses deneyimi DynamicEco Teknolojisi ile Saate varan Uzun Lamba Ömrü 6 Renk Tekerleği ve.07 Milyar Renk Desteği ile HD Görüntü Kalitesi HDMI, VGA ve RS232 portları ile Geniş Bağlantı Filtresiz Bakım Gerektirmeyen Tasarım ile Kolay Kullanım DLP Link Teknolojisi ile 20Hz ve 3D Ready Özelliği Eco-Mode ile Çevre Dostu Enerji Tasarrufu Kolay ve Hafif Taşınabilirlik Etkileyici Şık Tasarı ve Tuş Takımı Etkileyici yuvarlatılmış hatları sayesinde ön plana çıkan şık tasarımı ile her zaman rakiplerinin bir adım önünde. Parmak izi bırakmayan yüzeyi ve dokunmatik hissi veren tuş takımı ile her türlü kullanım alanı için şık bir çözüm sunuyor. HDMI ile Geniş Bağlantı Seçenekleri HDMI sayesinde her zaman daha yüksek görüntü ve ses kalitesi elde edersiniz. Yeni nesil HDMI.4 girişi ile ViewSonic projeksiyon cihazlarını Blu-ray / DVD oynatıcılar, TV alıcıları, oyun konsolları, Windows ve MAC bilgisayarlar gibi farklı bağlantı seçenekleri sunan HDMI uyumlu cihazlarınızla beraber herhangi bir çevirici olmadan 3 boyut yayınları izleyebilirisiniz.

3 SuperColor Teknolojisi ile En İyi Renk Performansı ViewSonic özel olarak geliştirdiği SuperColor Teknolojisi ile geniş renk yelpazesi sunarak yüksek renk performansı sergiler. 6 renkten oluşan renk tekerleği ve dinamik renk lamba kontrolcüleri sayesinde gerçek renk performansını her ortamda deneyimleyebilirsiniz..07 Milyar renk desteği ile gerçek hayatta gördüğünüz renkleri size gösterir. SonicExpert Teknolojisi ile Net Ses Deneyimi ViewSonic özel olarak geliştirdiği SonicExpert Teknolojisi ile gerek bass gerekse treble ses aralıklarında daha geniş frekans değerlerine ulaşarak kendi sınıfındaki rakiplerine göre daha net bir ses deneyimi sunar. Böylelikle gerek sınıflarda gerekse ofis toplantı odalarında ekstra bir hoparlör bağlantısına gerek kalmadan hem satın alma maliyetinizi düşürerek net ses deneyimi hem de oluşabilecek gereksiz kablo karmaşasından sizi kurtamış olur. Her Ortam için Yüksek Parlaklık 300 Lümen parlaklık değeri ile ışık alan kullanım alanlarında bile keskin görüntü performansı sergiler : Kontrast oranı sayesinde karanlık ve aydınlık ortamlarda oluşan görüntü kayıplarının önüne geçmek için siyah ve beyaz tonlamaları daha iyi işleyerek net renkler elde edebilmenizi sağlar.

4 Kablo Yönetim Tasarımı Özel olarak tasarlanan opsiyonel kablo yönetim aparatı sayesinde giriş/çıkış kablolarınızı kolayca yönetebilirsiniz. Cihazın arkasında oluşan kablo bağlantılarını saklayabilir ve kullandığınız ortamın görüntüsünü bozmasının önüne geçebilirsiniz. "Özel Tuş" Özelliği Hızlı Kullanım Cihazın menüsünden istediğiniz özelliği açmak zaman alabilir. Uzaktan kumanda üzerinden yapacağınız ayar ile "özel tuş" seçerek dilediğiniz fonksiyonu atayabilir ve hızlıca kullanabilirsiniz.

5 Otomatik Güç Açıp Kapama VGA kablosu bağlandığında sinyali otomatik olarak belirler ve açılır. Fakat herhangi bir sinyal algılamadığında otomatik olarak cihaz kendini kapatır ve enerji tasarrufu sağlar. 3D Ready Keyfi DLP Link Teknolojisi desteği ile 20Hz 3D görüntü elde edebilirsiniz. Yapılması gereken tek şey, cihaz üzerindeki 3D Ready özelliğini aktive etmek ve aktif shutter 3D PGD-350 gözlükler ile birlikte 3D görüntünün keyfine varmaktır. Teknik Özellikler Ürün Teknik Özellikleri Giriş Bağlantıları Çözünürlük XGA (800 x 600) Parlaklık ( Ansi Lümen) 3,00 Kontrast ( Dinamik Kontrast Oranı) 8,000: Lamba Ömrü (Normal / Eco / DynamicEco) 4500 / 0000 Atım Oranı (Geniş ~ Tele).95 ~ 2.5 Optik Zoom.x Dijital Zoom 2.0x Görüntü Alanı 30" ~ 300" Projeksiyon Ofseti 30% +/- 5% Renk Desteği.07 Milyar Renk Köşe Düzeltme +/- 40 (Dikey) Fan Gürültü Oranı 32dB/28dB Hoparlör 2W x HDMI Giriş

6 Çıkış Bağlantıları Kontroller PC / Mac VGA Giriş Komponent Giriş VGA ile paylaşımlı S-Video Kompozit Giriş Ses Girişi (3.5mm) Ses Girişi (RCA pair) USB Tip A USB Tip B Mini USB 2 (Firmware, mouse kontrol) Mikrofon (3.5mm) SD Kart Okuyucu VGA Çıkış Ses Çıkışı (3.5mm) RS232 (9 pin) Ağ Yönetimi (Lan Kablosu) 2V Güç Video/Audio Streaming Genişletilmiş/Mirror(ayna) Görüntüsü 4 'e Bölünmüş Tek Ekran Tek Projeksiyondan Birden Fazla Projeksiyona ios / Android DOC Dosya streaming (sadece okunabilir) Canlı Kamera Canlı Çizim Yapabilme Bulut Bilişim Servisi (DropBox) WiFi ( Tek ya da çift band) Miracast DLNA Ethernet Köprüsü Video/Media streaming 3D Uyumu (Opsiyonel PGD-350 3D gözlük Yes İleri Düzey Özellikler gerektirir) İnteraktiflik ( Opsiyonel PJ-PEN-003 gerektirir) Düşük Güç Tüketimi - Standby <0.5W 3sn 'de Açılıp Kapanma Kablosuz Görüntü

7 Boyutlar ve Güç Kutu İçeriği Ağ Yönetimi Ağ Görüntüleme Otomatik Köşe Düzeltme Microsoft Office Viewer Uyku Zamanlayıcısı Sunum Zamanlayıcısı Şifre Koruması Güvenlik Çubuğu Tuş Takımı Kilidi Ayarlanabilir Başlangıç Ekranı DynamicEco / Film modu / Kontrast / / Boyutlar (GxDxY) 36 x 228 x 03.7 mm Net Ağırlık 2.kgs Güç Kaynağı 00V ~ 240V / 50~60Hz Güç Tüketimi 265W (Max) Güç Kablosu VGA Kablosu HDMI Kablosu Uzaktan Kumanda (Piller ile) Kablo Düzenleyici Hızlı Başlangıç Kılavuzu & CD Taşıma Çantası PGD-350 (3D gözlük x) PJ-PEN-003 (2x interaktif kalem ve infrared Opsiyonel Aksesuarlar modül) PJ-WMK-40 (Ultra Kısa Mesafe projeksiyon cihazı için duvar monte kiti) Diller PJ-WPD-200 (USB WiFi dongle) WPG-300 (HDMI-MHL WiFi dongle) WPD-00 (USB WiFi dongle) WPG-370 (kablosuz sunum kutusu) Ekranda English, French, Spanish, Thai, Korea, German, Italian, Russian, Swedish, Dutch, Polish, Czech, T-Chinese, SChinese, Japanese, Turkish, Portuguese, Finnish, Indonesiann, Indian, Arabic

8 ViewSonic Sınırlı Garanti ViewSonic müşterilerine kusurlu ürünlere karşı bir üretici garantisi sağlar. Uygulanabilir garanti hizmetlerinin türü ve süresi ürün türüne, ürünün satın alındığı ülkeye göre değişiklik gösterir ve ayrıca ürünün satın alındığı tarihte mutabık kalınan müşteri taleplerine göre bireysel farklılık ta gösterebilir. Garanti süresinin sona ermesi ile garanti de geçerliliğini kaybeder. Daha fazla ürün bilgisi için lütfen bizi adresinde ziyaret edin. Tüm hakları ViewSonic Corporation tarafından saklıdır. Tüm diğer Kurumsal adları ve ticari markalar ilgili şirketlerin mülkiyetindedir. E&EO. Tüm fiyat ve özellikler yazılı bildirimde bulunulmaksızın değiştirilebilir. Resimler yalnızca temsil amaçlıdır. Şartlar ve Koşullar Başvurun.