ÖNEMLĠ UYARI GRUP A ASSURANCE TOURISTES ( DOMINIQUE RENAUD )

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖNEMLĠ UYARI GRUP A ASSURANCE TOURISTES ( DOMINIQUE RENAUD )"

Transkript

1 ÖNEMLĠ UYARI Ġkili olarak eģleģtirildiniz ve her ikili aynı ödevi almıģ bulunmaktadır ancak herkes ödevi bireysel olarak yapmak zorundadır. Ödevi beraber yapmanız, birbirinize vermeniz, özeti hazır bir yerden yazmanız ve bunun fark edilmesi durumunda, 4. quiz e girmemiģ kabul edileceksiniz. Bu nedenle ödevi tek baģınıza yapmaya özen gösteriniz. Bu ödevlerin ikinci yarıyılın ilk ders haftasının son gününe kadar (27 ŞUBAT CUMA GÜNÜ SON TESLİM GÜNÜ) teslim edilmiģ olması gerekmektedir. O güne kadar teslim edilmeyen ödevler kabul edilmeyecektir. Yukarıda anlatılanların öneminin farkına varılmasının altını önemle çizeriz. GRUP A ASSURANCE TOURISTES ( DOMINIQUE RENAUD ) SILA AKSEKİLİ & MEHTAP IŞIKALP Kitapta geçen COD (complement d objet direct) ve COI (complement d objet indirect) in hepsi bulunacak ve COD ve COI hangi cümlede geçmiģse, o cümle olduğu gibi Cümlede hangisinin COD ve hangisinin COI olduğu belirtilecek. Cümlenin geçtiği her satır ve sayfa numarası mutlaka cümle sonuna not edilecek. Örneğin: Je lui ai dit que c était certainement une idée de Léonard de Vinci. (COI) (satır 24 sayfa 12). AHMET EFE KARADUMAN & DEMET BULUT Kitapta geçen bütün birinci grup fiiller (-er) bulunup yalın halde yazılacak ve anlamları bilinecek. Fiilin geçtiği her satır ve sayfa numarası mutlaka cümle sonuna not edilecek. Örneğin: Profiter (satır 15, sayfa 15).

2 BEYZA BORA & MEHTAP SARIGÜL Kitapta geçen bütün ikinci grup fiiller (-ir) bulunup yalın halde yazılacak ve anlamları bilinecek. Fiilin geçtiği her satır ve sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: finir (satır 1, sayfa 7). BELKIS DEMİREL & AŞKIN LOFÇALI Kitapta geçen bütün üçüncü grup fiiller (-re ve -oir) bulunup yalın halde yazılacak ve anlamları bilinecek. Fiilin geçtiği her satır ve sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: vouloir (satır 15, sayfa 35) apprendre (satır 10, sayfa 7) MERTHAN ÇELİK & FATOŞ AKTAŞ Kitapta geçen bütün PRÉSENT kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Aujourd hui, il est à la retraite. (satır 6, sayfa 35) ELİF SESLİ & BÜŞRA TAN GÜLEN Kitapta geçen bütün PASSÉ COMPOSÉ kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Julie vous a parlé. (satır 15, sayfa 31)

3 CAFER ŞAŞMAZLAR & LEVENT CAN BEREKET Kitapta geçen bütün IMPARFAIT kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Je ne pouvais pas faire autrement. (satır 11, sayfa 37) BANU DİK & ZELAL ÇELİK Kitapta geçen bütün IMPÉRATIF kullanımları bulunup Cümlenin geçtiği her satır ve sayfa numarası mutlaka cümle sonuna not edilecek. Örneğin: Essayez de vous rappeler (satır 16, sayfa 21) ÇAĞLA BENGÜ ÇEKEN & BİRKAN GÜLER Kitapta geçen bütün PRONOMINAL fiiller bulunup, bulunduğu cümle olduğu gibi yazılacak ve anlamları bilinecek. Daha sonra da fiilin yalın hali Fiilin geçtiği her satır ve sayfa numarası mutlaka cümle sonuna not edilecek. Örneğin: Il s appelle Delcour. = S appeler. (satır 9, sayfa 20) GİZEM ABADAY & DİLGE DALCI Kitapta geçen bütün SIFATLAR (LES ADJECTIFS) bulunup yazılacak ve anlamları bilinecek. Sıfatın geçtiği her satır ve sayfa numarası mutlaka cümle sonuna not edilecek. Örneğin: grand blond (satır 18, sayfa 48)

4 ZEYNEP ÖZGE BOZACIOĞLU & MENEKŞE KALAYCI Kitapta geçen bütün İYELİK SIFATLARI (LES ADJECTIFS POSSESSIFS) bulunup nitelediği isimle beraber Ġyelik sıfatının geçtiği her satır ve sayfa numarası mutlaka cümle sonuna not edilecek. Örneğin: mon père ( satır 27, sayfa 49), ma chambre (satır 18, sayfa 30) BORA ÜZEYİR İMAMOĞLU & DUYGU ENGİN & ALİ ÖZGÜR KARAÇOBAN Kitapta geçen bütün FUTUR PROCHE kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Je vais te demander un service. (satır 15, sayfa 34) GİZEM AKTAŞLI & ÇAĞAN GÖZCÜ Kitapta geçen bütün soru sormak için L interrogation avec Qui, que, comment, où, combien, pourquoi, quand, quelle, quel, qu est-ce que, quand est-ce que, est-ce que kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve sayfa numarası mutlaka cümle sonuna not edilecek. 24). Örneğin: -Qui est Chikako? (satır 15, sayfa 31) Pour quelle raison? (satır 13, sayfa RÜYAM TÜRKEL & EDA BAKTUNAYA Kitapta geçen bütün Les adjectifs demonstratifs ce, cet, cette, ces ve Les adjectifs interrogatifs quel, quelle, quels, quelles kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve sayfa numarası mutlaka cümle sonuna not edilecek. Örneğin: Quel est ton rôle dans cette histoire? (satır 12, sayfa 37) Quelles études a-t-elle suivies? (satır 18, sayfa 34)

5 ÖNEMLĠ UYARI Ġkili olarak eģleģtirildiniz ve her ikili aynı ödevi almıģ bulunmaktadır ancak herkes ödevi bireysel olarak yapmak zorundadır. Ödevi beraber yapmanız, birbirinize vermeniz, özeti hazır bir yerden yazmanız ve bunun fark edilmesi durumunda, 4. quiz e girmemiģ kabul edileceksiniz. Bu nedenle ödevi tek baģınıza yapmaya özen gösteriniz. Bu ödevlerin ikinci yarıyılın ilk ders haftasının son gününe kadar (27 ŞUBAT CUMA GÜNÜ SON TESLİM GÜNÜ) teslim edilmiģ olması gerekmektedir. O güne kadar teslim edilmeyen ödevler kabul edilmeyecektir. Yukarıda anlatılanların öneminin farkına varılmasının altını önemle çizeriz. GRUP B LES CĠNQ CENTS MĠLLĠONS DE LA BÉGUM (JULES VERNE) GÖKTUĞ ÖZTÜRK& BERFU ġġma ÇEġMEBAġI Kitapta geçen COD (complement d objet direct) ve COI (complement d objet indirect) in hepsi bulunacak ve COD ve COI hangi cümlede geçmiģse, o cümle olduğu gibi Cümlede hangisinin COD ve hangisinin COI olduğu belirtilecek. Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Je ne te dis pas le nom pour le moment? (COI) (satır 15 sayfa 52). ġafak GÜNDÜZ & UĞUR YASĠN SAĞLAM Kitapta geçen bütün birinci grup fiiller (-er) bulunup yalın halde yazılacak ve anlamları bilinecek. Fiilin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Partager (satır 5, sayfa 30).

6 KAAN CANSIN HENDEK & TARKAN ORKUN ÇAY Kitapta geçen bütün ikinci grup fiiller (-ir) bulunup yalın halde yazılacak ve anlamları bilinecek. Fiilin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Sortir (satır 13, sayfa 26). ÖZGE ĠDĠGÜK & ĠSMAĠL KEÇE & CELAL YILDIRAY YILDIZ Kitapta geçen bütün üçüncü grup fiiller (-re ve -oir) bulunup yalın halde yazılacak ve anlamları bilinecek. Fiilin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: voir (satır 1, sayfa 26). Ecrire (satır 17, sayfa 26) EMĠR KAÇAN & SENA GÖKSEL Kitapta geçen bütün PRÉSENT kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Il donne à Marcel (satır 6, sayfa 36)

7 BÜġRA YAPICI & SEYĠT MUHAMMET GÜÇĠN Kitapta geçen bütün PASSÉ COMPOSÉ kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: On ne m a jamais demandé (satır 5, sayfa 31) DENĠZ BEKMEZ & ġener GÜLER Kitapta geçen bütün İMPARFAİT kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Il allait vers l ouest et circulait dans le vide.(satır 16, sayfa 44) ĠREM AKÇĠÇEK & UFUK POLAT Kitapta geçen bütün İMPERATİF kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Accompagnez-moi! (satır 22, sayfa 30) BERKAY ÇĠÇEK & SERDAR ARNĠYAZOV

8 Kitapta geçen bütün PRONOMİNALE fiiller bulunup bulunduğu cümle olduğu gibi yazılacak ve anlamları bilinecek. Daha sonra da fiilin yalın hali Fiilin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Plusieurs mois s écoulent et = S écouler. (satır 15, sayfa 30) NURULLAH DOĞRU & SELEN YAYLA Kitapta geçen bütün SIFATLAR (LES ADJECTIFS) bulunup olduğu yazılacak ve anlamları bilinecek. Sıfatın geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: jeune fort (satır 9, sayfa 24) HAKAN MACĠT & FURKAN AYTEKĠN Kitapta geçen bütün İYELİK SIFATLARI (LES PRONOMS POSSESSİFS) bulunup nitelediği isimle beraber Ġyelik sıfatının geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: son tour, sa sœur ainée, mon aide (satır , sayfa 20-21) RECEP KAAN AMRAĞ & ÇĠSEL SU GÖNÜL

9 Kitapta geçen bütün FUTUR PROCHE kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Dans trois minutes nous allons savoir si Mrcel a raison. (satır 17, sayfa 43) MERT KARAMEHMETO & AYKUT TAHA ġan Kitapta geçen bütün soru sormak için L interrogation avec Qui, que, comment, où, combien, pourquoi, quand, quelle, quel, est-ce que, qu est-ce que, quand est-ce que kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: -Où? demande Marcel. (satır 9, sayfa 36). Et pourquoi (satır 2, sayfa 34). ONUR AYDENĠZ & ÇĠSEM DEMĠRTAġ Kitapta geçen tüm Les adjectifs demonstratifs ce, cet, cette, ces ve Les adjectifs interrogatifs quel, quelle, quels, quelles kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Ces deux géants le suivent toute la journée en fumant la pipe (satır 11,sayfa 37) Bien sûr, il ne fume pas ce tabac. (satır 2, sayfa 38)

10 ÖNEMLĠ UYARI Ġkili olarak eģleģtirildiniz ve her ikili aynı ödevi almıģ bulunmaktadır ancak herkes ödevi bireysel olarak yapmak zorundadır. Ödevi beraber yapmanız, birbirinize vermeniz, özeti hazır bir yerden yazmanız ve bunun fark edilmesi durumunda, 4. quiz e girmemiģ kabul edileceksiniz. Bu nedenle ödevi tek baģınıza yapmaya özen gösteriniz. Bu ödevlerin ikinci yarıyılın ilk ders haftasının son gününe kadar (27 ŞUBAT CUMA GÜNÜ SON TESLİM GÜNÜ) teslim edilmiģ olması gerekmektedir. O güne kadar teslim edilmeyen ödevler kabul edilmeyecektir. Yukarıda anlatılanların öneminin farkına varılmasının altını önemle çizeriz. GRUP C EN FAMĠLLE (HECTOR MARLOT) RABĠA EPÖZDEMĠR & EMRE AKINCI Kitapta geçen COD (complement d objet direct) ve COI (complement d objet indirect) in hepsi bulunacak ve COD ve COI hangi cümlede geçmiģse, o cümle olduğu gibi Cümlede hangisinin COD ve hangisinin COI olduğu belirtilecek. Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Tu le sais ou tu ne le sais pas? (COD) (satır 8 sayfa 35). zamana dikkat HURĠYE ÇÜM & MEHNUR YILMAZ Kitapta geçen bütün birinci grup fiiller (-er) bulunup yalın halde yazılacak ve anlamları bilinecek. Fiilin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Chercher (satır 26, sayfa 7).

11 zamana dikkat HATĠCE YILDIRAN & TUĞBA ġengöz Kitapta geçen bütün ikinci grup fiiller (-ir) bulunup yalın halde yazılacak ve anlamları bilinecek. Fiilin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Partir (satır 19, sayfa 15). zamana dikkat KAAN UZUN & SEZER KARABOZ Kitapta geçen bütün üçüncü grup fiiller (-re ve -oir) bulunup yalın halde yazılacak ve anlamları bilinecek. Fiilin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Voir (satır 2, sayfa 15). Rendre (satır 7, sayfa 15) zamana dikkat FATOġ BAYDAN & HAKAN YĠĞĠT Kitapta geçen bütün PRÉSENT kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Elle entre chez un boulanger (satır 21, sayfa 17) zamana dikkat

12 ESRANUR KARAYEL & MERĠÇ KALEMCĠ Kitapta geçen bütün PASSÉ COMPOSÉ kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: On m a ordonné d aller vous chercher (satır 13, sayfa 34) zamana dikkat BAHAR KARADUMAN & ġaġme ELMAS Kitapta geçen bütün İMPARFAİT kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: il y avait une cannettes (satır 12, sayfa 34) zamana dikkat OĞUZHAN PIRNIZOĞLU & SEFA SERTTAġ Kitapta geçen bütün İMPERATİF kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Prends ton temps (satır 21, sayfa 41) zamana dikkat

13 AHMET AKTAġ & SEVĠNÇ MOTUR Kitapta geçen bütün PRONOMİNAL fiiller bulunup bulunduğu cümle olduğu gibi yazılacak ve anlamları bilinecek. Daha sonra da fiilin yalın hali Fiilin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Elle se trouve dans la campagne = Se trouver. (satır 11, sayfa 19) zamana dikkat edilerek cevaplandırılacak ELĠF GĠZEM GĠDER & MEHMET CAN ELFANĠ Kitapta geçen bütün SIFATLAR (LES ADJECTIFS) bulunup olduğu yazılacak ve anlamları bilinecek. Sıfatın geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: faible fatiguée (satır 1, sayfa 21) zamana dikkat edilerek cevaplandırılacak EMRE DOĞRAMACI & ġeyda NAYIR Kitapta geçen bütün İYELİK SIFATLARI (LES ADJECTİFS POSSESSİFS) bulunup nitelediği isimle beraber Ġyelik sıfatının geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: mon père, ma mère, mon tour, son bras (satır 4-5-7, sayfa 21) zamana dikkat AYMĠLA GÜÇLÜ & BETÜL GÜLER

14 Kitapta geçen bütün FUTUR PROCHE kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Je vais mourir, se dit-elle. (satır 4, sayfa 21) zamana dikkat MÜMTAZ ÇOBAN & MERT VURAL Kitapta geçen bütün soru sormak için L interrogation avec Qui, que, comment, où, combien, pourquoi, quand, quelle, quel, est-ce que, qu est-ce que, quand est-ce que kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: -Où es-tu (satır 13, sayfa 22). que fais-tu ici (satır 21, sayfa 22). zamana dikkat ĠRFAN POLAT & ELV AN CEYLAN Kitapta geçen bütün soru sormak için LES ADJECTİFS DEMONSTRATİFS ce, cet, cette, ces ve LES ADJECTİFS İNTERROGATİFS quel, quelle, quels, quelles kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Mais si ces gens sont aussi dur avec moi (satır 24, sayfa 39) De quel côté, à droite ou à gauche? (satır 9, sayfa 52) zamana dikkat

15 ÖNEMLĠ UYARI Ġkili olarak eģleģtirildiniz ve her ikili aynı ödevi almıģ bulunmaktadır ancak herkes ödevi bireysel olarak yapmak zorundadır. Ödevi beraber yapmanız, birbirinize vermeniz, özeti hazır bir yerden yazmanız ve bunun fark edilmesi durumunda, 4. quiz e girmemiģ kabul edileceksiniz. Bu nedenle ödevi tek baģınıza yapmaya özen gösteriniz. Bu ödevlerin ikinci yarıyılın ilk ders haftasının son gününe kadar (27 ŞUBAT CUMA GÜNÜ SON TESLİM GÜNÜ) teslim edilmiģ olması gerekmektedir. O güne kadar teslim edilmeyen ödevler kabul edilmeyecektir. Yukarıda anlatılanların öneminin farkına varılmasının altını önemle çizeriz. GRUP D FRANÇOĠS LE CHAMPĠ (GEORGE SAND) EZGĠ ÇĠFÇĠ & AYTUNÇ GÜRÜN Kitapta geçen COD (complement d objet direct) ve COI (complement d objet indirect) in hepsi bulunacak ve COD ve COI hangi cümlede geçmiģse, o cümle olduğu gibi Cümlede hangisinin COD ve hangisinin COI olduğu belirtilecek. Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Il la regarde sans dire un mot? (COD) (satır 1 sayfa 29). EDĠS BERKAY AKGÜN & MUHAMMET YILDIZ Kitapta geçen bütün birinci grup fiiller (-er) bulunup mastar halde yazılacak ve anlamları bilinecek. Fiilin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Penser (satır 18, sayfa 35). PELĠN ARABACI & MĠRAY ASLAN

16 Kitapta geçen bütün ikinci grup fiiller (-ir) bulunup mastar halde yazılacak ve anlamları bilinecek. Fiilin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Finir (satır 13, sayfa 35). MEHMET ALTUĞ TATAROĞLU & GĠZEM YILMAZ Kitapta geçen bütün üçüncü grup fiiller (-re ve -oir) bulunup mastar halde yazılacak ve anlamları bilinecek. Fiilin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: faire (satır 24, sayfa 35). savoir (satır 6, sayfa 37) EBRU TOPÇU & BEYZA GÜNAD Kitapta geçen bütün PRÉSENT kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Il ne faut pas avoir peur (satır 23, sayfa 12) GONCA SIRMALI & YUNUS AKÇAY

17 Kitapta geçen bütün PASSÉ COMPOSÉ kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Il a observé que (satır 16, sayfa 37) EMRE DADAK & DUYGU GÜL Kitapta geçen bütün IMPARFAIT kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Quand il était vivant pour (satır 15, sayfa 34) KARDELEN ZÜMRÜT BÜYÜKAYKIN & MUSTAFA ATALAY DANACI Kitapta geçen bütün IMPÉRATIF kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Appelez Jeannie (satır 7, sayfa 32) ASLIHAN TÜFEKÇĠ & TUĞÇE ÖZER

18 Kitapta geçen bütün PRONOMINAL fiiller bulunup bulunduğu cümle olduğu gibi yazılacak ve anlamları bilinecek. Daha sonra da fiilin yalın hali Fiilin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: de se venger = Se venger. (satır 5, sayfa 37) OĞULCAN SEZEN & FATMANUR ATEġ Kitapta geçen bütün SIFATLAR (LES ADJECTIFS) bulunup olduğu yazılacak ve anlamları bilinecek. Sıfatın geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: petite (satır 16, sayfa 37) YASEMĠN ÇAKMAK & UMUT YILMAZ Kitapta geçen bütün İYELİK SIFATLARI (LES ADJECTIFS POSSESSIFS) bulunup nitelediği isimle beraber Ġyelik sıfatının geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: son tour, votre belle sœur, ma bonne (satır , sayfa 41)

19 FATMA ġeyma DENĠZ & ELDĠYAR ERKĠN Kitapta geçen bütün FUTUR PROCHE kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: Je vais vous laisser passer, (satır 1, sayfa 40) GĠZEM SÜSLÜ & ÇAĞLAR ġġmġek & MELĠSA KILIÇ Kitapta geçen bütün soru sormak için L interrogation avec Qui, que, comment, où, combien, pourquoi, quand, quelle, quel, est-ce que, qu est-ce que, quand est-ce que kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: - Est-ce que vous êtes devenu fou, François? (satır 22, sayfa 38). MERT YÖNTEM & SERKAN DAVUT Kitapta geçen tüm Les adjectifs demonstratifs ce, cet, cette, ces ve Les adjectifs interrogatifs quel, quelle, quels, quelles kullanımları bulunup geçen cümle olduğu gibi Cümlenin geçtiği her satır ve her sayfa numarası mutlaka cümle sonuna Örneğin: C est moi le gardien de ce pont (satır 20, sayfa 38).

20

Pazartesi. Salı. Çarşamba. Perşembe. Cuma. conjugaison du verbe. Grammaire progressive du français avec 680 exercices-page:8

Pazartesi. Salı. Çarşamba. Perşembe. Cuma. conjugaison du verbe. Grammaire progressive du français avec 680 exercices-page:8 Dilbilgisi (A1-A2) (17 hafta) 2017/2018Grammaire progressive du français avec 680 exercices 09-13 Ekim Kişi zamirleri, Fiil Je-tu-il-elle-nous-vous-ils-elles. La conjugaison du verbe. Grammaire progressive

Detaylı

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Fransızca-Hintçe

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Fransızca-Hintçe Dilekler : Evlilik Félicitations. Nous vous souhaitons à tous les deux tout le bonheur du monde. त म ह र श द क अवसर पर बध ई ह. म र आश र व द ह क त म सद स ख रह. Yeni evli bir çifti Félicitations et meilleurs

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS FRANSIZCA III AFFA 201 1 3 + 0 3 3

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS FRANSIZCA III AFFA 201 1 3 + 0 3 3 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS FRANSIZCA III AFFA 201 1 3 + 0 3 3 Ön Koşul Dersleri AFFA 102 Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler Fransızca Lisans

Detaylı

Votre Cah er d'exerc ces. Eda BİLGEN

Votre Cah er d'exerc ces. Eda BİLGEN Votre Cah er d'exerc ces Eda BİLGEN Eda BİLGEN VOTRE CAHIER D EXERCICES ISBN 978-605-241-168-1 DOI 10.14527/9786052411681 Kitap içeriğinin tüm sorumluluğu yazarlarına aittir. 2018, PEGEM AKADEMİ Bu kitabın

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 2015 8. SINIF 2. DÖNEM DERSİ MERKEZİ ORTAK (MAZERET) SINAVI 17 MAYIS 2015 Saat: 11.20 Adı ve

Detaylı

bab.la Phrases: Personnel Meilleurs Vœux français-turc

bab.la Phrases: Personnel Meilleurs Vœux français-turc Meilleurs Vœux : Mariage Félicitations. Nous vous souhaitons à tous les deux tout le bonheur du monde. Tebrikler. Dünyadaki tüm mutluluklar üzerinizde olsun. Félicitations et meilleurs vœux à vous deux

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS FRANSIZCA V AFFA 301 1 3 + 0 3 3

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS FRANSIZCA V AFFA 301 1 3 + 0 3 3 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS FRANSIZCA V AFFA 301 1 3 + 0 3 3 Ön Koşul Dersleri AFA 202 Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler Fransızca Lisans

Detaylı

Sıfat ve zarf ile kıyaslama/karşılaştırma Plus que, aussi que, moins que Grammaire progressive du français avec 680 exercices-page:96 100

Sıfat ve zarf ile kıyaslama/karşılaştırma Plus que, aussi que, moins que Grammaire progressive du français avec 680 exercices-page:96 100 Dilbilgisi A1-A2 (18 hafta) 2017/2018Grammaire progressive du français avec 680 exercices 19-23 Şubat Gelecek zaman Grammaire progressive du français avec 680 exercices-page:224 Fiillerin gelecek zamanda

Detaylı

Seyahat Etrafı Dolaşma

Seyahat Etrafı Dolaşma - Yer Je suis perdu. Nerede olduğunu bilmeme Vous pouvez me montrer où c'est sur le plan? Haritada belli bir sorma Où puis-je trouver? Belli bir hakkında sorma... des toilettes?... une banque / un bureau

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI ÖĞRETMENLĠK UYGULAMASI DERSĠ DEVAM ÇĠZELGESĠ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI ÖĞRETMENLĠK UYGULAMASI DERSĠ DEVAM ÇĠZELGESĠ GRUP ADI: MATEMATĠK ÖĞRETMENLĠĞĠ - 1 UYGULAMA OKULU: ĠSTĠKLAL MESLEKĠ VE TEKNĠK ANADOLU LĠSESĠ DANIġMAN ÖĞRETĠM ÜYESĠ: Yrd. Doç. Dr. Rezan YILMAZ : Cep Tel: Dahili: 036231211 (.) e-posta: 1 MÜKERREM ġen

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF FRANSIZCA 2016 8. SINIF 2. DÖNEM FRANSIZCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI 28 NİSAN 2016 Saat: 11.20

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS FRANSIZCA II AFFA

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS FRANSIZCA II AFFA DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS FRANSIZCA II AFFA 102 2 3 + 0 3 3 Ön Koşul Dersleri AFFA 101 Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler Fransızca Lisans

Detaylı

FRANKOFON TOP 50 BİRİNCİ AŞAMA A1/A2 FİŞİ (17 Mart - 28 Mart)

FRANKOFON TOP 50 BİRİNCİ AŞAMA A1/A2 FİŞİ (17 Mart - 28 Mart) FRANKOFON TOP 50 BİRİNCİ AŞAMA A1/A2 FİŞİ (17 Mart - 28 Mart) Etkinlik 1: Fransız şarkılarını biliyorum Tanıdığınız Fransız sanatçılar kimlerdir ve hangi şarkılarını biliyorsunuz? Sanatçı... Şarkı.....

Detaylı

T.C. BOLU VALİLİĞİ Merkez Yunus Emre Ortaokulu Müdürlüğü 2014 YILI E-KAYIT OKUL ÖĞRENCİ LİSTESİ 11/10/2004 ORTAOKUL 01/04/2004 ORTAOKUL

T.C. BOLU VALİLİĞİ Merkez Yunus Emre Ortaokulu Müdürlüğü 2014 YILI E-KAYIT OKUL ÖĞRENCİ LİSTESİ 11/10/2004 ORTAOKUL 01/04/2004 ORTAOKUL 1 ABDULLAH KADİR EDİŞ 11/11/2004 ORTAOKUL 2 ABDÜLMUTTALİP KARAMAN 01/04/2004 ORTAOKUL 3 AHMET KOÇ 4 AHMET CAN ÇAMUR 12/07/2004 ORTAOKUL 5 ALEYNA AKKAYA 17/11/2004 ORTAOKUL 6 ALEYNA TAYŞİ 03/04/2004 ORTAOKUL

Detaylı

TC YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ / 2017 Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuruları Değerlendirme Listesi

TC YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ / 2017 Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuruları Değerlendirme Listesi 0 / 0 Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuruları Değerlendirme Listesi Eğitim Bilimleri Eğitim Programları ve Öğretim (İÖ)Tezsiz Yüksek Lisans Tezsiz Yüksek Lisans (Alan Dışı) S. HÜSEYİN KOÇDAĞ,,,0 MUHARREM TALU,,,

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 2. DÖNEM FRANSIZCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 2. DÖNEM FRANSIZCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI FRANSIZCA 2017 AKİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 2. DÖNEM FRANSIZCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI 27 NİSAN 2017 Saat: 11.20 SORU

Detaylı

TARİH: 9A F Şubesi 68 EBUBEKİR OĞLAKCI Fizik. 9A F Şubesi 83 PINAR KARAKOCA Fizik. 9A A Şubesi 94 MERT TOPCU 87.

TARİH: 9A F Şubesi 68 EBUBEKİR OĞLAKCI Fizik. 9A F Şubesi 83 PINAR KARAKOCA Fizik. 9A A Şubesi 94 MERT TOPCU 87. 9A F Şubesi 68 EBUBEKİR OĞLAKCI 77.0264 Fizik 9A F Şubesi 83 PINAR KARAKOCA 86.9533 Fizik 9A A Şubesi 94 MERT TOPCU 87.2029 Fizik 9A K Şubesi 98 SERHAT VURAL 86.3067 Fizik 9A D Şubesi 208 SEVİM ÖZEY 89.7381

Detaylı

GRUP. Devam Çizelgesi UYGULAMA OKULU KOORDİNATÖRÜ UYGULAMA SINIFI. ÖĞRETMEN ADAYININ NUMARASI Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM. 1.

GRUP. Devam Çizelgesi UYGULAMA OKULU KOORDİNATÖRÜ UYGULAMA SINIFI. ÖĞRETMEN ADAYININ NUMARASI Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM. 1. Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM Tülay SANCAR Özlem ESEN Yeliz KUMAŞ Kübra TUNCA Vasfiye KALAMAN 7 Mart Ortaokulu Orhun BÜYÜK Şehmuz BULUT Yrd. Doç. Dr. Mustafa CANSIZ Engin SÖNMEZ Murat YÖNDEM (İ.Ö.) Sultan

Detaylı

Immigration Documents

Immigration Documents - Général Où se trouve le formulaire pour? Demander où trouver un formulaire Quand votre [document] a-t-il été délivré? Demander quand un document a été délivré Où votre [document] a été délivré? Demander

Detaylı

MEZUNİYET PUANI YAZILI SINAV PUANI %30

MEZUNİYET PUANI YAZILI SINAV PUANI %30 30.12.2016 TARİHLİ İLANIMIZIN SONUÇLARI : Bilgisayar Mühendisliği DİL NOTU GİRİŞ I NOTU 1 Seda KUL 78,17134 62,50 89,030 65,000 23,451 6,250 26,709 19,500 75,9104 ASİL 2 Abdurrahman GÜN 78,51463 65,00

Detaylı

ERASMUS YABANCI DİL SINAV LİSTESİ. Mavi Anfi. 1.AHMET GĠRAY KARTAL 20112903025 ALANYA ĠġLETME FAKÜLTESĠ Uluslararası Ticaret

ERASMUS YABANCI DİL SINAV LİSTESİ. Mavi Anfi. 1.AHMET GĠRAY KARTAL 20112903025 ALANYA ĠġLETME FAKÜLTESĠ Uluslararası Ticaret ERASMUS YABANCI DİL SINAV LİSTESİ Mavi Anfi 1.AHMET GĠRAY KARTAL 20112903025 ALANYA ĠġLETME FAKÜLTESĠ Uluslararası Ticaret 2. ALĠYENUR DEMĠROĞLU 20102903079 ALANYA ĠġLETME FAKÜLTESĠ Uluslararası Ticaret

Detaylı

MANGALA TURNUVASI 7. 8.SINIF LİSTESİ

MANGALA TURNUVASI 7. 8.SINIF LİSTESİ MANGALA TURNUVASI. 8.SINIF LİSTESİ. Grup. Grup. Grup. Grup FURKAN KURUOĞLU MUHAMMET BAKSİ ELİF ELVİN ÖZDEMİR ŞEYMA YILDIZ ECEM SAYAR DURU ECE CİNGÖZ ALİ BÜYÜKÖZDEMİR ORKUN BALCI ELİF ÖZCİHAN SELEN FİGEN

Detaylı

Seyahat Konaklama. Konaklama - Bulma. Konaklama - Rezervasyon. Nereden bulabilirim? Où puis-je trouver? Konaklama için yön sorma

Seyahat Konaklama. Konaklama - Bulma. Konaklama - Rezervasyon. Nereden bulabilirim? Où puis-je trouver? Konaklama için yön sorma - Bulma Nereden bulabilirim? Où puis-je trouver? için yön sorma kiralamak için... oda?... une chambre à louer? türü... bir hostel?... une auberge de jeunesse? türü... bir otel?... un hôtel? türü... bir

Detaylı

DÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

DÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! D KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF FRANSIZCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM FRANSIZCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

% 10 'a Giren Öğrenciler

% 10 'a Giren Öğrenciler % 10 'a Giren Öğrenciler Mühendislik ve Mimarlık si İnşaat Mühendisliği (İ.Ö.) 1.Sınıf Öğrenci Yarıyıl Ağırlıklı t 1 180351010 EMRULLAH YILMAZ 3,81 2 180351035 MUHAMMET CAN AZLIK 3,54 3 180351027 BEYZANUR

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI 276 Büşranur KURU 24 Rakiye ÖZDAL 54 İrfan KANKUL 118 Hanife ÖZTÜRK 225 Ayşe ÖZKAN 574 Gülden ÖZTÜRK 390 Leyla ÖMEROĞLU 74 Büşra DEMİR 13 Dilek CANKUR 224 Hacer TAŞ 391 Yeliz ZAMBAK 73 Ebru KARA 315 Vildan

Detaylı

haftalık ders saati 2, yıllık toplam 74 ders saati

haftalık ders saati 2, yıllık toplam 74 ders saati 1 FRANSIZCA haftalık ders saati 2, yıllık toplam 74 ders saati GİRİŞ Fransızca, Kosova da halen öğrenilmesi gereken önemli uluslararası dillerdendir. BM nin resmi dili, diplomasi, kültür, sanat, moda vb

Detaylı

CUMA. Not: Okul Deneyimi dersi kapsamında öğretmen adayları haftada en az 4 saat gözlem yapmak zorundadır. UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI

CUMA. Not: Okul Deneyimi dersi kapsamında öğretmen adayları haftada en az 4 saat gözlem yapmak zorundadır. UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI 1 1001001 ERHAN ACAR İLK BÖLÜMÜ SINIF EĞİTİMİ ANABİLİM DALI 2015-2016 EĞİTİM- YILI BAHAR YARIYILI DERSİ PROGRAMI 2 1001002 KÜBRA HİLAL EKİN 100100 UĞUR AYGÜNEŞ 4 1001004 BÜŞRA YILMAZ 5 1001005 MELEK DİNÇER

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FELSEFE 2. SINIF

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FELSEFE 2. SINIF FELSEFE. SINIF Kırıkkale 1 Ebru UZUN Gizem Kübra SÜMER Kırıkkale Türü Felsefe Felsefe 013 TM-3 90,8801 3,66 9,06 03,61608 7,61800 31,3408 Felsefe Felsefe 013 TM-3 76,79084 3,3 84,13 193,75359 5,3900 18,9959

Detaylı

Yılı Guz Dönemi Başvuru Sonuçları

Yılı Guz Dönemi Başvuru Sonuçları TÜRK UYRUKLU ÖĞRENCİLER 1 17*******02 HATİCE AKTAŞ Türkiye ALES-EA : 74,56 83,43 78,10 1.Kazandı 2 11*******34 ÖMER FARUK ŞAHİN Türkiye ALES-EA : 81,91 71,50 77,74 2.Kazandı 3 26*******60 Yavuz Selim Özeren

Detaylı

BASKENT UNIVERSITY ENGLISH PREPARATORY DEPARTMENT 673-B-PR1-SPEAKING EXAM AUG 04, 2017 STUDENT LIST FOR CLASSROOM ANNOUNCEMENT

BASKENT UNIVERSITY ENGLISH PREPARATORY DEPARTMENT 673-B-PR1-SPEAKING EXAM AUG 04, 2017 STUDENT LIST FOR CLASSROOM ANNOUNCEMENT LIST B01 B106 09:45 21693378 ABAY YAĞMUR 09:45 21693720 AYKUT CEREN 09:45 21694454 ERDOĞ AHMET 09:45 21695048 KAYALI BERKAY 09:45 21698015 KOÇ CANSU 09:45 21695471 ÖZDEMİR MECİT BURAK 21695858 ŞEKER ARDA

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF FRANSIZCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM FRANSIZCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! B KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF FRANSIZCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM FRANSIZCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

CÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

CÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! C KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF FRANSIZCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM FRANSIZCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SINAV ALANI İL İLÇE SINIF YE GÖRE LI LİSTE SAYFA LAMA ALANI SINAV TARİHİ 01.07.2014 RAPOR TÜRÜ Ders Grup 1 TC KİMLİK ADI SOYADI DOĞRU YANLIŞ NET SAYISAL SÖZEL EŞİT AĞIRLIK D Y N D Y N 1 57730254654 106-Kayıtlı

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ (ÖRGÜN ÖĞRETİM) 1993 Merkezi Yerleştirme Madde 1 30 2,00 481,16900 1 3*********4 ABDURRAHMAN ÇELİK ANKARA ÜNİVERSİTESİ 485,04600 TS 1 2,43 481,16900 Kazandı Sayfa 1/1 08.09.2015 19:55:46 (ÖRGÜN ÖĞRETİM)

Detaylı

Yeri Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlük Binası 24.Kat

Yeri Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlük Binası 24.Kat İlan Tarihi İlan Numarası Anabilim/Anasanat Dalı Kadro Derecesi Kadro Adedi nin Yapıldığı Tarih 24.11.2016 1012374 Özel Hukuk - 6 1 14.12.2016 19.12.2016 Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlük Binası

Detaylı

Ayşe KOÇER Resim (İÖ) 29 Neslihan AYAN Resim (İÖ) 30

Ayşe KOÇER Resim (İÖ) 29 Neslihan AYAN Resim (İÖ) 30 Ad Soyad Yedek kazanılan Program Kodu Yedek kazanılan Program Adı Yedek Sıra Anıl KÜRT 18141 Çizgi Film Animasyon (NÖ) 1 Rumeysa ERŞAN 18141 Çizgi Film Animasyon (NÖ) 2 Buket ÇAKAR 18141 Çizgi Film Animasyon

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ GRUP ADI: COĞRAFYA ÖĞRETMENLİĞİ - 1 UYGULAMA OKULU: 1 MAYIS ANADOLU LİSESİ DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ: PROF. DR. CEVDET YILMAZ : Cep Tel: Dahili: 036231211 (.) e-posta: 1 OĞUZHAN KAYA 2 MEHMET ASKERİ KARABULUT

Detaylı

Tür (20) 0, , , , , , , , ,

Tür (20) 0, , , , , , , , , /A -/Basaran- TEOG -Deneme TEOG1.. EGE DEHA EGE DEHA: Genel Katilim: Puan leri 1.TEOG-Puan 2.TEOG-Dogru.TEOG-Yanlis.TEOG-Bos.TEOG-Net 0,1,000 1, 0,0,000,,,,,, 1 /a -HARDAL ZEYNEP 1,1 1-2- 1-2-2,000 --

Detaylı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMI İÇİN YAPILAN ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU Sağlık Bilimleri

Detaylı

Voyage Général. Général - Bases. Général - Conversation. Demander de l'aide. Demander si une personne parle anglais

Voyage Général. Général - Bases. Général - Conversation. Demander de l'aide. Demander si une personne parle anglais - Bases Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Demander de l'aide Parlez-vous anglais? Demander si une personne parle anglais Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? İngilizce konuşuyor musunuz? Parlez-vous

Detaylı

ADI-SOYADI İLAN NO MEZUN OLDUĞU ÜNV. LİSANS MEZUNİYET ORTALAMA SI YÖK 4'LÜK SİSTEMDEKİ NOTLARIN 100'LÜK SİSTEMDEKİ KARŞILIKLARI ALES TOEFL IELTS ÜDS YDS + Eşdeğer e-yds YÖKDİL KPDS Yabancı Dil Notu Öndeğerlendirme

Detaylı

GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL YABANCI DİL 1.GRUP. Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL YABANCI DİL 1.GRUP. Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL BETÜL BAHAR YILMAZ FERYAL KIZILTAN ALKAN Gazi BÜŞRA POLAT FERYAL KIZILTAN ALKAN Gazi ÇELEN ECRİN KABRAN FERYAL KIZILTAN ALKAN Gazi DUYGU ÖZGÜL AKKARTAL FERYAL KIZILTAN ALKAN

Detaylı

202 nolu sınıf Ders Adı LAW 201 Borçlar Hukuku Genel Hükümler I SIRA NO Öğrenci No Adı Soyadı Öğretim Elemanı Doç. Dr.

202 nolu sınıf Ders Adı LAW 201 Borçlar Hukuku Genel Hükümler I SIRA NO Öğrenci No Adı Soyadı Öğretim Elemanı Doç. Dr. 202 nolu sınıf LAW 201 Borçlar Hukuku Genel Hükümler I 1 1201011040 SAFİYE BÜKE 2 1201011010 TAHA EMİN YARIŞ 3 1101011062 SALİH YILDIZ 4 1201011030 KÜBRA ŞAHİN 5 1201011067 TUĞHAN ERTÜRK 6 1201011034 AYTEN

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. (BAHAR) YARIYILI TEK DERS SINAVI SONUÇ LİSTESİ SIRA NO ADI VE SOYADI NUMARASI DERSİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ NOTU BAŞARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. (BAHAR) YARIYILI TEK DERS SINAVI SONUÇ LİSTESİ SIRA NO ADI VE SOYADI NUMARASI DERSİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ NOTU BAŞARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. (BAHAR) YARIYILI TEK DERS SINAVI SONUÇ LİSTESİ SIRA NO ADI VE SOYADI NUMARASI DERSİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ NOTU BAŞARI DURUMU 1 İbrahim Erkal YAVUZ 179542092 Özel Öğretim Yöntemleri

Detaylı

SINIF LİSTESİ. Kocasinan 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi OKUL ADI: KURS SINIFI: SAYISAL 1. DERSLER - ÖĞRETMENLER: Öğretmen Adı Ders Adı

SINIF LİSTESİ. Kocasinan 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi OKUL ADI: KURS SINIFI: SAYISAL 1. DERSLER - ÖĞRETMENLER: Öğretmen Adı Ders Adı KURS SINIFI: SAYISAL Kocasinan 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu TAHSİN DAĞDELEN ADİLE DAŞDEMİR 553. SINIF D Şubesi Kocasinan 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu AYKUT DEVECİ 463. SINIF D Şubesi Kocasinan 75.Yıl Cumhuriyet

Detaylı

U.Ü. EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU LİSTESİ

U.Ü. EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU LİSTESİ PUAN 50% TÜRÜ PUANI 15% GA KARŞILIK 15% PUANI 20% Kontenjan 6 1 Safiye AYDIN 84,33810 42,16905 YDS 85,000 12,750 3,720 93,460 14,019 73,660 14,732 83,670 Asıl 2 Şeyma ASLAN 83,26829 41,63415 ÜDS 82,500

Detaylı

KAZANAN ANADOLU MESLEK LİSESİ PROGRAMINA KAYIT OLACAK ÖĞRENCİ LİSTESİ

KAZANAN ANADOLU MESLEK LİSESİ PROGRAMINA KAYIT OLACAK ÖĞRENCİ LİSTESİ SİMGE İBBİĞİ Hasanpaşa Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ADALET ALANI/İngilizce 82 81,2998 82 NARİN ATEŞ Hasanpaşa Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ADALET ALANI/İngilizce 83 76,9872 81 AYLİN ÇAĞLAR Hasanpaşa

Detaylı

OKUL NET LİSTESİ (Puan sıralı)

OKUL NET LİSTESİ (Puan sıralı) OKUL NET LİSTESİ (Puan sıralı) 1 84 GÖZDE AĞKÜL 3A 15 0 15,00 15 0 15,00 15 0 15,00 45 0 45,00 700,000 1 1 1 1 1 2 513 ZELİHA DURAN 3B 15 0 15,00 15 0 15,00 15 0 15,00 45 0 45,00 700,000 1 1 1 1 1 3 455

Detaylı

İngilizce Yeterlilik Sınavı Sonuçları

İngilizce Yeterlilik Sınavı Sonuçları Sınıf: A 305 1 Enes Atalay 52 İşletme Başarısız 2 Bekir Said Çalışkan 50 Siyaset Bilimi Başarısız 3 Hilal Türk 51 Ekonomi Başarısız 4 Ozan Başarır Girmedi 5 Yunus Emre Karakaş 77 Ekonomi Başarılı 6 Gülser

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ EK-1 MADDE İLE YATAY GEÇİŞ LİSTESİ

GÜZ DÖNEMİ EK-1 MADDE İLE YATAY GEÇİŞ LİSTESİ 206-207 GÜZ DÖNEMİ EK- MADDE İLE YATAY GEÇİŞ LİSTESİ Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Öğretmenliği 205 kayıt sayısı 93 kontenjan yüzde 30 kontenjan sayısı 27 kişi 205 332,09360 TM-2

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF FRANSIZCA 2015 8. SINIF 2. DÖNEM FRANSIZCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 30 NİSAN 2015 Saat: 11.20

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU BAŞVURULARI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU BAŞVURULARI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU BAŞVURULARI Abdullah Enes Çelik 226031 Anayasa Abdullah Oğuzhan Hırçın 225234 Anayasa Ahmet Mete Tamer 229587 İdare Ahmet Remzi Açıkgöz 218602 İdare, İdare, Medeni Ali Bertan

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ GAZETECİLİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN 993 45 2,00 47,42200 3*********4 ABDURRAHMAN ÇELİK ANKARA ÜNİVERSİTESİ 485,04600 TS 2,43 47,42200 Kazandı Sayfa / 08.09.205 6:3:39 GAZETECİLİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN

Detaylı

Seyahat Etrafı Dolaşma

Seyahat Etrafı Dolaşma - Yer Kayboldum. Nerede olduğunu bilmeme Onun haritada nerede olduğunu bana gösterir misiniz? Haritada belli bir sorma Je suis perdu. Vous pouvez me montrer où c'est sur le plan? ı nerede bulurum? Où puis-je

Detaylı

Lisans Mezuniyet Not Ortalaması 100'lük Sistem. 4'lük Sistem

Lisans Mezuniyet Not Ortalaması 100'lük Sistem. 4'lük Sistem İlan Tarihi 24.11.2016 İlan Numarası 1012374 Özel Hukuk - Kadro Derecesi 6 Kadro Adedi 1 Sınav Tarihi 19.12.2016 ın ın t Ortalaması 1 Abdüssamet USLU 80,05914 24,02 75,00 7,50 3,59 90,43 27,13 75,00 22,50

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÖSYM YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE (EK-1) YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÖSYM YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE (EK-1) YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LARINA GÖRE (EK-1) BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ ULUSLARARASI Ü (BİRİNCİ ÖĞRETİM) SOY I 1 EMİNE HATUN BOYUN 1 TM-3 329,10544 ULUSLARARASI 2 HASAN SÜRER

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Eğitime Başvuran Adayların Sonuçları

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Eğitime Başvuran Adayların Sonuçları AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Eğitime Başvuran Adayların Sonuçları Kazanan Adaylar 02-06 Eylül 2013 Tarihleri Arasında Kesin Kayıtlarını

Detaylı

16 KASIM 2016 ÇARŞAMBA SAAT: FRANSIZCA HAZIRLIK SINIFLARI GRAMER OKUMA SINAVI B TALHA ÇAM

16 KASIM 2016 ÇARŞAMBA SAAT: FRANSIZCA HAZIRLIK SINIFLARI GRAMER OKUMA SINAVI B TALHA ÇAM 16 KASIM 2016 ÇARŞAMBA SAAT: 13.00-14.30 FRANSIZCA HAZIRLIK SINIFLARI GRAMER OKUMA SINAVI B-216 1 162609012 TALHA ÇAM 2 162609018 ŞEYMA NUR AKTAŞ 3 162609019 NAGİHAN ASUDE CİCERALİ 4 162609034 MÜKRİME

Detaylı

Adı Soyadı Sertifika Sınav Hakkı 100034 ÖMER EMRE B 2 MERKEZ Denizli Lisesi

Adı Soyadı Sertifika Sınav Hakkı 100034 ÖMER EMRE B 2 MERKEZ Denizli Lisesi Sınav Kodu Adı Soyadı Sertifika Sınav Hakkı İlçe Adı Kurum Adı 100034 ÖMER EMRE B 2 Denizli 100034 ENGİN GÜLDAL B 3 Endüstri Meslek 100034 BAYRAM KUTLU A2 1 Anafartalar 100034 ÖZCAN CEYHAN B 1 Denizli

Detaylı

GAMZE İPEK Yrd.Doç.Dr. Berfu İLTER BÜŞRA GÜRLER Yrd.Doç.Dr. Berfu İLTER NUR SİNEM BAKTEMUR Yrd.Doç.Dr.

GAMZE İPEK Yrd.Doç.Dr. Berfu İLTER BÜŞRA GÜRLER Yrd.Doç.Dr. Berfu İLTER NUR SİNEM BAKTEMUR Yrd.Doç.Dr. Öğrenci No Ad Soyad ÖĞR.ELEMANI 130208094 HASAN HÜSEYİN KAYA Prof.Dr.Veysel KULA 130208044 BÜNYAMİN ÇELİK Prof.Dr.Veysel KULA 140208006 BÜŞRA ÖZMEN Prof.Dr.Veysel KULA 130208007 İBRAHİM EYÜP YAMAN Prof.Dr.Veysel

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MATEMATİK BÖLÜMÜ OPSİYON ATAMA LİSTESİ (İlan Tarihi: )

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MATEMATİK BÖLÜMÜ OPSİYON ATAMA LİSTESİ (İlan Tarihi: ) 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MATEMATİK BÖLÜMÜ OPSİYON ATAMA LİSTESİ (İlan Tarihi: 20.09.2016) ÖĞRENCİ BİLGİLERİ GANO I. TERCİH II. TERCİH III. TERCİH 11130000135 GİZEM ERİKLİ 3,35 11110000544 Cem Erkal

Detaylı

GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL YABANCI DİL 1.GRUP. Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL YABANCI DİL 1.GRUP. Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi GRUP İSİM SOYİSİM ÖĞRETMEN OKUL BETÜL BAHAR YILMAZ FERYAL KIZILTAN ALKAN Gazi BÜŞRA POLAT FERYAL KIZILTAN ALKAN Gazi ÇELEN ECRİN KABRAN FERYAL KIZILTAN ALKAN Gazi DUYGU ÖZGÜL AKKARTAL FERYAL KIZILTAN ALKAN

Detaylı

T.C. 8. SINIF I. DÖNEM. ORTAK SINAVI 29 KASIM 2013 Saat: 12.00

T.C. 8. SINIF I. DÖNEM. ORTAK SINAVI 29 KASIM 2013 Saat: 12.00 T.C. 8. SINIF I. DÖNM ORTAK SINAVI 29 KASIM 2013 Saat: 12.00 FRANSIZCA 1-7. sorularda boş bırakılan yere uygun gelen kelime ya da ifadeyi işaretleyiniz. 1. L été et le printemps sont les saisons... chaudes

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BAHAR DÖNEMİ ÖĞRETMENLİK UYGULAMALARI BAŞVURU FORMMU ANABİLİM DALI:

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BAHAR DÖNEMİ ÖĞRETMENLİK UYGULAMALARI BAŞVURU FORMMU ANABİLİM DALI: UYGULAMA DERSİNİN ADI: FBÖ 402-01 ÖĞRETMENLĠK UYGULAMASI 1 Zeki BAYRAM/ Yrd.Doç.Dr. Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi 1 BEYTEPE ORTAOKULU ÇANKAYA 1 20915372054 CANSU AK 2 16360834360 BÜġRA ARSLAN 3 39493317784

Detaylı

Seyahat Genel. Genel - Olmazsa olmazlar. Genel - Muhabbet. Yardım isteme. Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak

Seyahat Genel. Genel - Olmazsa olmazlar. Genel - Muhabbet. Yardım isteme. Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak - Olmazsa olmazlar Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme Parlez-vous anglais? Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak Parlez-vous _[langue]_? Birinin belli bir dili konuşup konuşmadığını

Detaylı

Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme

Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme - Olmazsa olmazlar Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme İngilizce konuşuyor musunuz? Parlez-vous anglais? Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak

Detaylı

Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme

Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme - Olmazsa olmazlar Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Vous pouvez m'aider, s'il vous plaît? Yardım isteme İngilizce konuşuyor musunuz? Parlez-vous anglais? Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA RESMİ/ÖZEL SAĞLIK KURUMLARINDA İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM YAPACAK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA RESMİ/ÖZEL SAĞLIK KURUMLARINDA İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM YAPACAK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ 1 ABDULLAH ÇETİN Sağlık Hizmetleri Hemşire Yardımcılığı Orhangazi Devlet Hastanesi 2 ALEYNA AKYÜREK Sağlık Hizmetleri Ebe Yardımcılığı Orhangazi Devlet Hastanesi 3 ALİ FARUK YILMAZ Sağlık Hizmetleri Sağlık

Detaylı

ÇİÇEK Muratpaşa Anadolu Lisesi. 2 BERFU NAZ SARIŞIN COĞRAFYA Muratpaşa Anadolu Lisesi AHMET OLCAY ÖZÇINAR

ÇİÇEK Muratpaşa Anadolu Lisesi. 2 BERFU NAZ SARIŞIN COĞRAFYA Muratpaşa Anadolu Lisesi AHMET OLCAY ÖZÇINAR AKADEMİSYEN GRUPLAR NO İSİM SOYİSİM BÖLÜM STAJ OKULU ÖĞRETMEN 1 ALİ ÇİÇEK COĞRAFYA Muratpaşa Anadolu Lisesi AHMET OLCAY ÖZÇINAR 2 BERFU NAZ SARIŞIN COĞRAFYA Muratpaşa Anadolu Lisesi AHMET OLCAY ÖZÇINAR

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ T.C. YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ Fakülte Program Sınıf Kontenjan Tür Ek Koşul Kontenjan AGNO Taban İKTİSAT FAKÜLTESİ İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ ÖĞRETİM) 2. Sınıf Kurumlar Arası Yatay Geçiş Yurtiçi

Detaylı

2016 Gençler Kadetler Türkiye Şampiyonası

2016 Gençler Kadetler Türkiye Şampiyonası 06 Gençler Kadetler Türkiye RJM Klasik Yay Genç Erkek Alptekin Fırat A. Üsame Köse İsmail Akatlı Onur Sukatar Doğan İşler Egem Tabak Tuna Dalaman Berat Aydın Orkun Ege Tokuşoğlu RJW Klasik Yay Genç Bayan

Detaylı

DR. BİNNAZ EGE DR. RIDVAN EGE ANADOLU LİSESİ 2013 YILI ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARI ADI - SOYADI KAZANDIĞI ÜNİVERSİTE KAZANDIĞI BÖLÜM

DR. BİNNAZ EGE DR. RIDVAN EGE ANADOLU LİSESİ 2013 YILI ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARI ADI - SOYADI KAZANDIĞI ÜNİVERSİTE KAZANDIĞI BÖLÜM SIRA NO 1 2 3 ADI - SOYADI KAZANDIĞI ÜNİVERSİTE KAZANDIĞI BÖLÜM ONUR ASLAN ALİ RIZA AKGÜN SILA DENİZ ÇALIŞGAN 4 İSMAİL TAYLAN YEŞİLYURT 5 HASAN FURKAN TUNÇAY 6 SABRİ FURKAN YILMAZ 7 MERT DEMİREL 8 9 ÜLKER

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KÜTAHYA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN OLEN VE DİPLOMASI GELEN ÖĞRENCİ LİSTESİ MEZUNLARI OKUL NO ADI

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KÜTAHYA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN OLEN VE DİPLOMASI GELEN ÖĞRENCİ LİSTESİ MEZUNLARI OKUL NO ADI DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KÜTAHYA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN OLEN VE DİPLOMASI GELEN ÖĞRENCİ LİSTESİ 09.08. 2017 MEZUNLARI 201651501801 BARIŞ KAPLAN Bilgisayar Programcı BASIM AŞAMASINDA 201551501016

Detaylı

TARİH BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ)

TARİH BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) TARİH BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) Sıralam a Adı Soyadı Üniversite Fakülte Fakült e Türü Mezun olduğu Program GNO Öğrenim

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM FRANSIZCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM FRANSIZCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI FRANSIZCA 2016 A SORU SAYISI : 20 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM FRANSIZCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI 24 KASIM 2016 Saat: 11.20 Adı

Detaylı

Açılan Kurslar Öğretmenin Adı Soyadı Ders Saati Sınıfı HAMDİ ÜNAL Matematik 2 11 HAMDİ ÜNAL Matematik 2 11 ARZU ÇİLİNGİR Matematik 2 11 AYFER PARLAK

Açılan Kurslar Öğretmenin Adı Soyadı Ders Saati Sınıfı HAMDİ ÜNAL Matematik 2 11 HAMDİ ÜNAL Matematik 2 11 ARZU ÇİLİNGİR Matematik 2 11 AYFER PARLAK Açılan Kurslar Öğretmenin Adı Soyadı Ders Saati Sınıfı HAMDİ ÜNAL Matematik 2 11 HAMDİ ÜNAL Matematik 2 11 ARZU ÇİLİNGİR Matematik 2 11 AYFER PARLAK KIZILTAŞ Fizik 2 11 AYFER PARLAK KIZILTAŞ Fizik 2 11

Detaylı

OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-5 Puan Sıralı)

OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-5 Puan Sıralı) OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-5 Puan Sıralı) BURSA İNEGÖL Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi 12. SINIF GENEL DENEME 19 712 5362 5362 Sıra Öğr.Nu. İsim Sınıf Puan Sn Okul İlçe İl Genel Puan Sn Okul İlçe İl Genel

Detaylı

4.ALANYA ALTINKEPÇE ULUSLAR ARASI YEMEK YARIŞMASILİSE DÜZEYİ ÖĞRENCİ AŞÇI YARIŞMACILARI.24/10/ 2014

4.ALANYA ALTINKEPÇE ULUSLAR ARASI YEMEK YARIŞMASILİSE DÜZEYİ ÖĞRENCİ AŞÇI YARIŞMACILARI.24/10/ 2014 4.ALANYA ALTINKEPÇE ULUSLAR ARASI YEMEK LİSE DÜZEYİ ÖĞRENCİ AŞÇI YARIŞMACILARI.24/10/ 2014 JP1- LİSE DÜZEYİ TAVUK YEMEĞİ 1.GÜN 09:00-09:30 1 FATİH YAŞAR 2 EMİNE KESKİN NO AWARDED 3 SAADET UYAR 4 KEMAL

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI Soyadı 193 Abdulkadir DEMİR 9 Havva AKBULUT 167 Mine ÇELEBİ 479 Büşra ÇALIŞKAN 481 Hümeyra LİKOĞLU 484 Gülfem Merve ALEMDAROĞLU 383 Arzu ŞEKER 192 Mustafa GÖK 300 Berat ŞAHİN 322 Fulya ÇOLAK 164 Nuray

Detaylı

T.C. 8. SINIF I. DÖNEM. 27 KASIM 2014 Saat: 11.20

T.C. 8. SINIF I. DÖNEM. 27 KASIM 2014 Saat: 11.20 T.C. 8. SINIF I. DÖNEM 27 KSIM 2014 Saat: 11.20 FRNSIZC 1-10. sorularda boş bırakılan yere uygun gelen kelime ya da ifadeyi işaretleyiniz. 1. La couleur de la voiture qu il a... est très belle. 4. Victor

Detaylı

Manisa Celal Bayar University Yazılım Mühendisliği Ders Değerlendirme Raporu

Manisa Celal Bayar University Yazılım Mühendisliği Ders Değerlendirme Raporu Yazılım Mühendisliği Değerlendirme Raporu Bilgileri Öğretim Yılı / Yarıyılı / Birimi İmza Değerlendirme Bağıl Vize 15 Proje 30 Ödev 15 Final 40 Dağılımı : Sayısı Sınıf Ortalaması :74,37 Standart Sapma

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇ LİSTESİ SIRA SOYAD AD KURUM ADAY NO SERTİFİKA TÜRÜ PUAN SONUÇ Çağrı Merkezi Elemanı 85 GEÇTİ

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇ LİSTESİ SIRA SOYAD AD KURUM ADAY NO SERTİFİKA TÜRÜ PUAN SONUÇ Çağrı Merkezi Elemanı 85 GEÇTİ Sayfa : 1 / 5 1 ERTÜRK Ahmet 08897 Çağrı Merkezi Elemanı 98 GEÇTİ 2 ŞİMŞEK Ahmet 08933 Çağrı Merkezi Elemanı 95 GEÇTİ 3 ÇELİK Ahu 08937 Çağrı Merkezi Elemanı 93 GEÇTİ 4 İMAL Ali 08922 Çağrı Merkezi Elemanı

Detaylı

ĠZZET LATĠF ARAS ORTAOKULU EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI YABANCI DĠL AĞIRLIKLI 5. SINIFLAR ĠÇĠN SEVĠYE TESPĠT SINAVI SALON ADAY LĠSTESĠ

ĠZZET LATĠF ARAS ORTAOKULU EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI YABANCI DĠL AĞIRLIKLI 5. SINIFLAR ĠÇĠN SEVĠYE TESPĠT SINAVI SALON ADAY LĠSTESĠ 1 2.KAT 1 NOLU SINIF 1 10957168388 BERRU ADI ORHAN SOYADI AÇIKLAMA 2 10675176306 EMİR EFE ŞENEL 3 10547316298 İREM YAĞMUR KILIÇ 4 10948174060 BORA BAYKUŞ 5 10430338574 BEREN NİSRA SARI 6 14215146330 ALİ

Detaylı

4.BELEDİYELER SALON ATLETİZM YARIŞMALARI

4.BELEDİYELER SALON ATLETİZM YARIŞMALARI Türkiye Atletizm Federasyonu Yarışma Bilgileri Yarışma Adı : Yarışmanın Yapıldığı İl : Kategori : U20 ERKEK Tarih : Katılan Sporcu Sayısı : Katılan Takım Sayısı : 18 Mart 2018 65 12 Sıra 1 1 17.01.2002

Detaylı

MAYIS 2018 PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI MUAFİYET BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ

MAYIS 2018 PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI MUAFİYET BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ MAYIS 2018 PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI MUAFİYET BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ ADI SOYADI BÖLÜMÜ 1 ERCAN ÖZDEMİR SPOR YÖNETİCİLİĞİ 2 ERDOĞAN AKBEY ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ MUAFİYET TALEP EDİLEN DERSLER

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS FRANSIZCA IV AFFA

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS FRANSIZCA IV AFFA DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS FRANSIZCA IV AFFA 202 2 3 + 0 3 3 Ön Koşul Dersleri AFFA 201 Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler Fransızca Lisans

Detaylı

KİŞİSEL BİLGİLER BAŞVURU YAPTIĞI PROGRAM. Değerlendirme

KİŞİSEL BİLGİLER BAŞVURU YAPTIĞI PROGRAM. Değerlendirme 1 Hacer ALPMEN Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2 Melis ERZEN Elektrik-Elektronik Mühendisliği 3 Aydın UZUN Elektrik-Elektronik Mühendisliği 4 Gönül Nur KİRAZDİKEN Elektrik-Elektronik Mühendisliği 5 Mehmet

Detaylı

OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-1 Puan Sıralı)

OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-1 Puan Sıralı) YGS PUAN LİSTESİ (YGS-1 Sıralı) İL İLÇE SINAV ADI İLÇE İL GENEL MANİSA MANİSA MERKEZ 9 SINIF DS 04 (OG00-09.11DS04) 107 258 387 19212 KATILIMLAR Sıra Öğr.Nu. İsim Sınıf YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6

Detaylı

TEMEL EĞİTİM (SINIF ÖĞRETMENLİĞİ) ANABİLİM DALI GİRİŞ SINAVI LİSTESİ. Adı Soyadı Başvurduğu Program Adı

TEMEL EĞİTİM (SINIF ÖĞRETMENLİĞİ) ANABİLİM DALI GİRİŞ SINAVI LİSTESİ. Adı Soyadı Başvurduğu Program Adı TEMEL EĞİTİM (SINIF ÖĞRETMENLİĞİ) ANABİLİM DALI GİRİŞ SINAVI LİSTESİ Adı Soyadı Başvurduğu Program Adı abdullah ADALI Sınıf Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans Abdullah Şahin Sınıf Öğretmenliği Tezli Yüksek

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Sayfa: 1/6 1 185 SAMET ĠCĠK 86,393 92,530 0,000 0,00 0,000 80,00 85,702 Kazandı Hayır 2 1 ENĠS ATMACA 75,835 68,500 0,000 0,00 32,500 90,00 78,617 Kazandı Hayır 3 198 HÜSEYĠN DEMĠR 70,506 73,640 0,000

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü. 2017/ 2018 Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınav Yoklaması

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü. 2017/ 2018 Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınav Yoklaması Sınıfı: ZEMİN KAT-105 Nolu Dershane - 1. 20303473912 ELİF ÇELİK FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2. 21661611442 NURSEL KANIK SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 3. 20431885786 ABDULKADİR DURSUN FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 4.

Detaylı

SN Numara Ad Soyad Not Başarı Durumu

SN Numara Ad Soyad Not Başarı Durumu SN Numara Ad Soyad Not Başarı Durumu 1 172809030 82 BAŞARILI 2 176207001 MUSTAFA TOPAL 80 BAŞARILI 3 162810040 78 BAŞARILI 4 174101005 76 BAŞARILI 5 164118026 76 BAŞARILI 6 174203018 SEFA KAYA 76 BAŞARILI

Detaylı

FRANSIZCA HAZIRLIK KONUŞMA SINAVI SAAT: FRANSIZCA HAZIRLIK GRAMER/OKUMA SINAVI SAAT: ARASI

FRANSIZCA HAZIRLIK KONUŞMA SINAVI SAAT: FRANSIZCA HAZIRLIK GRAMER/OKUMA SINAVI SAAT: ARASI 04 MAYIS 2017 PERŞEMBE FRANSIZCA HAZIRLIK YAZMA SINAVI SAAT: 09.30-10.30 ARASI FRANSIZCA HAZIRLIK DİNLEME SINAVI SAAT: 11.00-12.00 ARASI 05 MAYIS 2017 CUMA FRANSIZCA HAZIRLIK KONUŞMA SINAVI SAAT: 10.00

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI SONUÇLARI ( Eğitim-Öğretim Yılı)

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI SONUÇLARI ( Eğitim-Öğretim Yılı) ADI SOYADI BÖLÜMÜ KABUL EDİLDİĞİ BÖLÜM Y.YIL ÖĞRETİMİ NOT ORT. ASİL/YEDEK SALİHA ÜLEV SOSYOLOJİ SOSYAL HİZMET 5 1 3,26 ASİL ESRA ÇİÇEK SOSYOLOJİ SOSYAL HİZMET 5 1 3,18 ASİL HİLAL ŞENKARDEŞLER SOSYOLOJİ

Detaylı

03/03/2016 TARİHLİ ERASMUS+ SÖZLÜ SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ SINIF A2 B01

03/03/2016 TARİHLİ ERASMUS+ SÖZLÜ SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ SINIF A2 B01 SINIF A2 B01 1 13310271063 HAVVA NUR YILMAZ İNGİLİZCE 2 13310271008 ZEHRA SAADT KURŞUN İNGİLİZCE 3 12310271040 AHMET ÜSTÜN İNGİLİZCE 4 58114011002 MÜRSEL DOĞRUL İNGİLİZCE 5 15310271017 CAN GÜLSAN İNGİLİZCE

Detaylı

2014 YILI BAŞARILI ÖĞRENCİ LİSTESİ

2014 YILI BAŞARILI ÖĞRENCİ LİSTESİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI BAŞARILI ÖĞRENCİ LİSTESİ HAZAL VATANSEVER. : MARMARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ ASLI ARIBURNU. : MARMARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MODA

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Karar Tarihi : Karar Sayısı : 2018/26

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Karar Tarihi : Karar Sayısı : 2018/26 T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Karar Tarihi : 13.07.2018 Karar Sayısı : 2018/26 Karar 5: Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yüzde On Başarı Değerlendirme

Detaylı

Elektrik Müh - Elektrik Makinaları ve Güç Elektroniği. Alan İçi. Tezli Yüksek Lisans

Elektrik Müh - Elektrik Makinaları ve Güç Elektroniği. Alan İçi. Tezli Yüksek Lisans T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA 2016 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME LİSTESİ Elektrik Müh - Elektrik Makinaları ve Güç Elektroniği Alan İçi Tezli Yüksek Lisans Başvuru No Ad

Detaylı