TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. 1. DOME KAMERA (7 adet)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. 1. DOME KAMERA (7 adet)"

Transkript

1 TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADNAN ÖZTRAK KONFERANS SALONU, EĞİTİM SINIFI ve MOBİL EĞİTİM, SUNUM HİZMETLERİ İÇİN, YAYIN (WEBCASTING) ve KAYIT SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. DOME KAMERA (7 adet) Kameranın sensoru 1/3 SONY CCD özellikte olmalıdır. Sinyal sistemi PAL/NTSC olmalıdır. Piksel Sayısı PAL:768(Yatay)x494(Dikey) NTSC:752(Yatay)x582(Dikey) En az 540 TVL/Renkli olmalıdır. Video Çıkışı 0.7Lux/F1.8(color), 0.02Lux/F1.8(B/W) olmalıdır. Kameranın en az 220 x Zoom (22x Optik x 10x Dijital) 360 derece Pan, 235 derece Tilt ve saniyede 110 derece dönme hızı olmalıdır. Kameranın odaklama aralığı f=3.8 to 38.0mm olmalıdır. Kameranın Yatay Tarama hızı 360 Derece/s Dikey tarama hızı 0-90 derece/s olmalıdır. Preset pozisyonu en az 80 adet olmalıdır. 360 derece çalışma modu 7 hız dereceli olmalıdır. Kameranın protokol desteği PELCO-D, PECLCO-P, HTS, ALEC, LILIN, VIDO-B01, SUMSANG, NEON olmalıdır. Kameranın veri hızı 9600bps,4800bps,2400bps,1200bps olmalıdır. Kameranın Bağlantı RS485 Bus, Maksimum Mesafe:2000m olmalıdır. Kameranın elektronik Shutter Hızı otomatik(x128-1/50(60)-1/120,000saniye)sens-up ve Sens-up Limit seçilebilir olmalıdır. 2. KAMERA KONTROL ÜNİTESİ (3 adet) Kamera kontrol ünitesi üzerinde bütünleşik en az 3.5 Renkli LCD Ekran olmalıdır. Kamera kontrol ünitesinin üzerinde 3 eksenli joystik kontrolü olmalıdır. Kamera kontrol ünitesinin Protokol Desteği aşağıdaki gibi olmalıdır. HD600- TOTA KALATEL - VCLDOME REDAPPLE - SANTACHI450 SANTACHI650 - VICON HTSCAM Kamera kontrol ünitesinin iletişim hızı en az 2400 m olmalıdır. Kontrol ünitesi üzerinde zoom özelliği olmalıdır.

2 Kamera kontrol ünitesi yardımıyla önceden kaydedilmiş kamera pozisyonları seçilebilmelidir. Kontrol ünitesinin en az 1 adet video girişi olmalıdır. 3. VİDEO MİKSER ÖZELLİKLİ KAYIT VE STREAM ve TASARIM YAZILIMI (3 adet) Yazılımın Video Mikser, Video Streaming, alt yazı, chromakey özellikleri olmalıdır. Yazılım içerisinde kullanılacak efektler cut, smooth, browstring, swoop, side away, cube, swing door, long slide, slide left olmalıdır. Yazılımın auto live özelliği olmalıdır. Kayıt ve stream yazılımı, yayınları Windows Media, DV, veya DVCPro formatında kodlayabilecektir. Kayıt ve stream yazılımı aynı anda tek sistemde birden fazla farklı veya aynı kartı kullanarak kayda imkan verecektir. Aynı anda sistemde birden fazla kart bulunması durumunda yazılım tek pencerede sistemdeki kartlara destek vermeyecektir, bunun yerine ayrı ayrı pencerelerde açılacaktır, bu sayede kayıtlardaki oluşabilecek problemlerin minimuma indirilmesi sağlanacaktır. Kayıtçının üzerindeki kartın herhangi bir portuna tek video sinyali girilecektir ve bu sinyalden 8 farklı ses ile birlikte stream edebilecektir. Kayıt ve stream yazılımı tek video kartından gelen ses ve videoyu tek ekranda, aynı anda iki farklı formatta kayıt edebilecek, ve bu sırada aynı kaynak görüntüyü aynı anda WMV formatında iki farklı porta iki farklı çözünürlük ve kalitede stream yapabilmelidir. Kayıt formatlarından ayrı olarak tek başına streami başlatma durdurma gibi kontrolleri yapılabilmelidir. Kayıt ve stream yazılımı ile tek kaynaktan aynı anda iki farklı formatta kayıt alınırken ikisini de aynı anda veya tek tek kontrol edilebilecektir. Yani gelen video ve ses kaynağından 720 x 576 çözünürlükte MPEG kayıt devam ederken, 352 x 288 formatında DV veya WMV kayıt başlatılabilmeli veya durdurulabilmelidir. Kayıt ve stream yazılımında tek kaynaktan iki farklı format ve iki stream özellikleri birbirlerinden bağımsız kayda girip çıkma kayıt formatı seçme gibi tüm kontrolleri birbirinden bağımsız olarak yapılabilmelidir. Kayıt ve stream yazılımı harici bir kontrol uygulaması ile IP üzerinden uzaktan kontrol edilebilmeli ve kaynak görüntü ile sesin önizlemesi yapılabilmelidir. Sistem üzerinde performans kazanmak için mini modta kayıt ve stream anında biri küçük diğeri büyük olmak üzere iki tane video önizleme penceresi ve ses göstergesi olacak bu pencereler tek tek veya birlikte çalışabilmelidir.

3 Kayıt ve stream yazılımının önizleme penceresinde tarih saat ve time-code bilgisi görülebilecek ve bu sırada kayıt ve stream devam edecek, kaydedilen dosyada veya streamde bu bilgiler görüntü üzerinde görünmeyecektir. Kayıt ve stream yazılımında iki farklı kayıttan ve iki farklı streamden istenilen herhangi birinde veya aynı anda ikisinde kaydedilen video görüntüsünün üzerine tarih, saat ve time-code bilgisi üçü birlikte veya ayrı ayrı kayıt anında kaydedilen görüntüye ve stream edilen video üzerine bindirilebilmelidir. Kayıt ve stream yazılımında dosyaları (+),(-) 1 kare hassasiyetinde istenilen aralıklarla kayıt devam ederken bölebilmelidir Testini yapabilmek için de minimum 10 kare uzunluğunda dosyalar oluşturacak şekilde dosyaları bölebilmelidir. Kayıt ve stream yazılımı kaydedilen dosyalar için otomatik olarak yıl klasörü içinde ay klasörü, ay klasörünün içinde saat klasörü açabilecek,. Ve bu klasör içerisine istenilen uzunlukta kayıt dosyaları oluşturacak ve bu kaydedilen dosyalara da otomatik olarak tarih, saat bilgisini dosya ismine ekleyebilecektir. Kayıt ve strem yazılımında kaydedilen dosya otomatik olarak belirli bir süre bekledikten sonra bir kopyası networkde verilen birden fazla noktaya transferi yapılabilecek ve dosya transferi işini yaparken networkü zorlamaması için buffer mekanizması oluşturulabilmelidir. Dosya transferi işlemi bittikten sonra istenilen süre kadar bekleyerek kaynak dosyayı otomatik olarak silebilecektir. Kayıt ve stream yazılımının içerisinden kaydedilen son 10 dosyayı direk oynatılabileceği gibi kaydedilen klasöre de gidilebilmelidir. Kayıt ve stream yazılımında tam çözünürlük olan 768x576 ve 720 x 576 çözünürlükte ve saniyede 25 kare kayıt ve stream yapabilmelidir. Kayıt ve stream yazılımında hazırlanan tüm proje dosyaları saklanabilmelidir. Kayıt ve stream yazılımında sistemin ve kayıt yazılımının kullanmış olduğu işlemci ve bellek durumunu gösteren gösterge olmalıdır. Kayıt ve stream yazılımında istenildiği anda kaydedilen dosyayı bölebilecek bir buton olmalıdır. Kayıt ve stream yazılımında kayda girmesini sağlayan kayıt ve kayıttan çıkmasını sağlayan durdurma butonları olması gerekmektedir. Kayıt ve stream anında video önizleme penceresi ve ses önizlemesi istenildiği gibi açılıp kapatılabilmelidir. Kayıt ve stream yazılımında iki farklı kayıt ve iki streamin o anki ilerleme durumunu gösteren ana göstergesi olmalıdır. Kayıt sırasında kaydedilen dosyaları otomatik olarak bir veya birden fazla noktaya bufferlayarak kopyalayabilmeli ve bu işlemi 2 farklı formattaki kayıt için ayrı ayrı yapabilir olmalıdır. Kayıt ve stream yazılımında kopyalama işleminden sonra istenilen süre kadar işin bitmesini beklemeli ve daha sonra transfer edilen dosyayı otomatik olarak silebilmelidir.

4 Kayıt ve stream yazılımında herhangi bir Batch File otomatik olarak çalıştırılabilmelidir. Kayıt ve stream yazılımının stream özelliği seçildiğinde hangi port üzerinden stream edeceği yazılımın arayüzünden belirlenebilmelidir. Kayıt ve stream programında ses girişleri birbirinden bağımsız olarak iki kayıt ve iki stream formatlarına atanabilmelidir. Kayıt ve stream programında ses klonlama özelliği olmalıdır. Bu sayede stereo ses girişleri mono olarak kullanılabilecektir. Bu sayede iki farklı dil kayıt veya stream edilebilecektir. Mono gelen ses stream noktasında kulaklıkların her ikisinden de duyulabilmelidir. Yazılım aynı anda windows media, flash media ve mpeg stream edebilmelidir. Yazılım ile birlikte kullanılacak olan tasarım modülü sayesinde - yeni proje oluşturulabilmelidir ve bu projeler 4:3, 16:9 seçimleri yapılabilmelidir. - Yazılımın içerisinde tasarım için kullanılabilecek hazır olarak sunulmuş aşağıdaki şablonlar olmalıdır. Saat şablonları Kayan yazı şablonları Çoklu ekran şablonları RSS Besleme şablonları Arka plan şablonları XML Desteği şablonları Veri tabanı bağlantısı şablonları Hazır kullanıma hazır çeşitli Ekran düzenleri şablonları - Yazılımın SVG dosyaları desteklemelidir - Yazılımın ischedule desteği olmalıdır.. Yazılım aşağıdaki formatları ve codecleri desteklemelidir. Multi bitrate Windows Media MPEG4 3gpp FLASH h.264 Quictime H.264 Yazılım AAC audio codecini desteklemelidir. Yazılımın Windows media stream seçeneğinde PULL ve PUSh yöntemlerini desteklemelidir. Yazılımın Flash media stream seçeneğinde RTMP protokolünü desteklemelidir. Yazılım MPEG4 stream seçeneğinde sdp file yaratabilmelidir.

5 Yazılım yüklü olduğu sistemdeki vídeo kaynaklarını tanımalı ve bu kaynakları ayrı ayrı kullanabilmelidir. Yazılımın yardımcı bir yazılımı olmalı ve bu yazılım sayesinde sunum yapan bilgisayarın ekranını network aracılıgıyla yazılım içerisinden kaynak olarak seçebilmelidir. Yazılım VGA 4:3, NTSC 4:3, PAL 4:3, NTSC 16:9, PAL 16:9, 1080 HDV, 720 HDV formatlarını desteklemelidir. Yazılım vídeo kaynağını ayrı ses kaynağını ayrı seçebilmeli ve stream edebilmelidir. Yazılımın içerisinde hazır ekran layoutlar bulunmalıdır. Yazılımın içerisinde KJ için cut, smooth, browstring, swoop, side away, cube, swing door, long slide, slide left efektleri uygulanabilmelidir. Yazılım network üzerindeki bir video dosyasını veya sistemin üzerindeki video dosyasını kaynak olarak tanımlayabilmeli ve istenildiği anda bu kaynağı yayına seçebilmelidir. Yazılım stream işlemini gerçekleştirirken kayıt yapabilme özelliği olmalıdır. Yazılım vmw, mov ve f4v formatlarında kayıt yapabilmelidir. Yazılım içerisinde preview ekranı olmalıdır ve bu ekranda görünen görüntüyü yayına seçebilmelidir. Yazılım MAC ve PC uyumlu olmalıdır. 4. SINIF İÇİ SES SİSTEMİ (1 adet) Sınıf içi ses sistemi 5+1 yapıda olmalıdır. Sınıf içi ses sisteminde 2 adet ön, 2 adet arka, 1 adet merkez ve 1 adet sub bas olmak üzere 6 adet ses monitöründen oluşmalıdır. Ses sisteminin anfisi CD,DVD ve Mp3 çalar özelliğinde olmalıdır. Ses sisteminin hoparlörleri sınıf içerisinde duvar monte edilmelidir. Ses sistemi sınıf içi eğitim sistemine bağlı çalışmalıdır. Sınıf içi ses sisteminde en az 1 adet kablosuz yaka tipi mikrofon verilmelidir. Sınıf içi ses sisteminde en az 1 adet kablosuz kafa tipi mikrofon verilmelidir. Sınıf içi ses sisteminde kullanılmak üzere en az 1 adet 4 giriş 1 çıkış ses mikseri verilmelidir. 5. HD SCAN CONVERTOR (3 adet) En az 1920x1200 DVI girişe sahip olmalıdır. Cihazın dijital çıkışları SD/HD ve SDI olmalıdır. Stereo ses girişini SDI çıkışına ekleyebilmelidir. (Embeded SDI/Audio) Cihazın analog çıkışları HD/SD komponent SVideo ve kompsite olmalıdır. Cihaz aynı anda analog ve dijital çıkışlardan sinyal üretebilmelidir.

6 Cihazın SD black-burst veya HD tri-level genlock özellikleri timing ofset özelliği ile birlikte olmalıdır. Cihaz gerçek zamanlı HD den SD ye downscaling yapabilmeli ve aynı zamanda aspect oranlarını ayarlayabilmelidir. Anti flicker filtreleme özelliği olmalıdır. Cihazın sadece sürücüsü yüklenerek kurgu yazılımlarından direk HD/SD ve SDI çıkış verebilmelidir. 6. ADNAN ÖZTRAK İŞ İSTASYONU (1 adet) İş istasyonunu işlemcisi Intel Xeon M/1333 QC,1st CPU olmalıdır. İş istasyounun en az 4GB(2x2GB)DDR2-667 ECC Memory si olmalıdır. İş istasyonunun en az 250GB SATA 3Gb/s NCQ,1st HDD si olmalıdır. İş istasyonunun DVD+/-RW SuperMulti SATA,1st Driverı olmalıdır. İş istasonun ile aynı marka en az 2 adet En az 22 geniş ekran monitör verilmelidir. 7. MOBİL EĞİTİM YAYIN (WEBCASTING) ve KAYIT CİHAZI (1 adet) Taşınabilir sistemin taşıma kulbu olmalıdır. İşlemcisi en az Intel core 2 Duo işlemcili olmalıdır. Cihazın en az 15" kasa ile bütünleşik LCD Ekran olmalıdır. Cihazın 1 adet en az 160 GB ve 1 adet en az 500 GB kapasiteli toplam 2 adet sabit diski olmalıdır. Taşınabilir sistemin kolay taşınabilir yapıda olmalıdır. Sistem içerisine en az 3 adet PCI dahili kart takılabilmelidir. Sistemin kasasına entegre 13.1 active matrix monitör olmalıdır. Sistemin kasasına entegre klavye ve touchpad olmalıdır ve bu sistem kasadan ayrılarak kullanıla bilmelidir. Sistem aşağıdaki özelliklere sahip sistemin ayrılmaz parçası olan cihazlar ile birlikte verilmelidir. Sistemin tekerlekli taşıma çantası olmalıdır. Cihaz ile birlikte mobil eğitimleri merkeze aktarabilmek için aşağıdaki özelliklere sahip en az 2 adet kodek çözücü verilecektir. HDMI ve VGA görüntü çözünürlüklerini oynatabilme özelliğine sahip olmalıdır. En fazla 2 watt güç harcamalıdır. Cihaz ömür boyu garantili olmalıdır. Cihaz herhangi bir alarm durumunda RS232 portundan gelen sinyalleri okuyabilmeli ve bu sinyallere uygun önceden tasarlanmış ekran senaryolarını gösterebilmelidir.

7 Cihazın yazılım güncellemeleri network üzerinden otomatik olarak yapabilmelidir. Network ortamının bulunmadığı durumlarda usb den takılabilecek usb memory yi otomatik olarak algılamalı ve updati otomatik olarak yapabilmelidir. Önceden belirtilmiş RSS sayfalarından verileri otomatik olarak algılayabilmeli ve bu bilgileri yapılan tasarım aracılığıyla gösterebilmelidir. SVG dosyaları sorunsuz olarak gösterebilmelidir. Video stream olarak yayınlanan videoları gösterebilmelidir. Tam olarak multimedia (Video ses ve animasyon) destekli olmalıdır. Web ara yüzü ile kontrol edilebilme özelliği olmalıdır. Icalender desteği olmalıdır. PHP script desteği ve XML desteği olmalıdır. Oynattığı senaryoların sayılarını tutabilme özelliği olmalıdır. Usb memory takılır takılmaz içerisindeki içeriği göstermeye başlama özelliği olmalıdır. Network üzerinden canlı rss, web kamera, video streaming, network diskinden video oynatabilme özellikleri olmalıdır. SNMP desteği olmalıdır. 4 ekranı tek ekran gibi kullanabilme (Video Wall) özelliği olmalıdır. MPEG2, MPEG4, VM9, Real, Quicktime, avi, VOB, MOV, MP3, WMA, real Audio, JPEG, PNG, GIF, GIF ANIMATED, SVG, MMS, RTSP,RTP, SDP http(streaming) destekleri olmalıdır. Bilinen tüm fontları destekleyecek yapıda olmalıdır. Dokunmatik ekran kullanılabilir yapıda interaktif/etkileşimli çalışabilmelidir. Veritabanı bağlantısı olmalıdır. Http protokolü üzerinden içerik gösterebilme özelliği olmalıdır. PULL vepush mode özellikleri olmalıdır. Desteklediği video standartları 480p, 576p, 720p, 50 or 60 fps olmalıdır. Desteklediği maksimum çözünürlükler 1280x720 (16:9), 1024x640 (16:10) 1024x768 (4:3) olmalıdır. Yeni codec eklenmesine izin vermelidir. Ekranı dikey ve yatay gösterebilme özelliğine sahip olmalıdır W PORTATİF DIŞ ÇEKİM IŞIK SETİ 1 adet portatif ışık seti aşağıdaki malzemelerden oluşacaktır:

8 a. 3 adet 300W ışık projektörü b. 3 adet ışık projektörlerine uygun 4 kanatlı kapakçık (Barndoor 360 derece dönebilen ) c. 3 adet ışık projektörlerine uygun yumuşak ışık filtresi (Diffuser) d. 3 adet ışık projektörlerine uygun gün ışığı filtresi (Daylight fitler 1/5600K) e. 1 adet % 75 yansıtma % 25 geçirme özelliğine sahip şemsiye ve bağlantı aparatı f. 3 adet ışık sehpası g. 1 adet yukarıdaki malzemelerin tümünün taşınabileceği taşıma çantası Bir setin portatif taşıma çantası ile birlikte toplam ağırlığı 12 kg dan az olmalıdır. 300 W portatif ışık kaynağı: Portatif ışık seti içerisindeki projektörlerin ana gövdesi ve parçaları sağlam ve darbelere karşı dayanıklı olacaktır. Portatif ışık seti içerisindeki projektörlerin ana gövdesine olabilecek elektrik sızıntılarına karşı gerekli koruma sağlanacak ve işletmecilerin güvenliği için gerekli bütün tedbirler alınacaktır. Portatif ışık seti içerisindeki projektörlerin dizaynı ampullerin kolayca değiştirilmesine uygun olacaktır. Projektörde kullanılan yansıtıcılı yüzeyler (reflektörler) oksitlenmeyen malzemeden yapılacak ve zamanla yansıtma faktörü değerini ve renk sıcaklığını değiştirmeyecektir. Projektörlerin boyası, ortaya çıkan ısıya sürekli dayanacak şekilde olmalıdır. Siyah boya tercih edilecektir. Projektörde kullanılan duy tipleri açıklanacaktır. Projektörlerle birlikte en az 4mt uzunluğunda enerji kablosu verilecektir. Projektörler hafif ve boyutları küçük olacaktır. Projektör çapı 110 mm den küçük olmalıdır. Işık kafasının gövde azami sıcaklığı 135 derece olacaktır. Projektörlerin kendi ağırlığı ( 4 kanatlı kapakçıklar, filtreler vs hariç) 700 gr veya daha az olmalıdır. Projektörlerin ışık değerleri 5m mesafede ve spot konumunda 500 lux, en yaygın konumunda ( Flood pozisyonunda ) ise 170 lux den aşağı olmamalıdır. Tungsten halojen lambalar 300W olacak ve projektörlerle birlikte verilecektir. Projektörlerin fokus oranı 1:6 veya daha iyi olacaktır. Projektörlerin sehpaya doğrudan bağlanabilmesi için projektörde 16 mm yuva olacaktır. Sehpa üzerinde ise 16mm erkek spigot (bağlantı kiti) bulunacaktır.

9 Lambaların tipleri, markaları, ortalama ömürleri, boyutları ve diğer özellikleri firma tekliflerinde belirtilecek ve teknik dökümanlar verilecektir. Lambaların renk sıcaklıkları 3200 kelvin olacaktır. Lambaların çalışma gerilimi 220V, 50 Hz AC olacaktır. Lambaların çalışma gerilimindeki toleranslar belirtilecektir. Işık setleri: Işık sehpası teleskopik yapıda açılıp, kapanabilecek ve en az 2.4 mt ye kadar yükselebilecektir. Işık sehpası paslanmaz ve kaliteli 1 sınıf malzemeden imal edilmiş olacaktır. Işık sehpası kolay taşınabilir yapıda, katlandığında 70 cm den az uzunlukta ve en fazla 1,5 kg. ağırlığında olacaktır. Işık sehpası ışık kaynaklarını taşıyabilecek kapasitede ve uygun şekilde bağlantılarının yapılabilmesine imkan sağlayacak şekilde dizayn edilmiş olacaktır. Işık sehpası ile birlikte 16 mm spigot (bağlantı kiti) verilecektir. 9. KABLOLAMA VE KURULUM - ADNAN ÖZTRAK KONFERANS SALONU Adnan Öztrak Konferans salonuna montajı yapılacak olan 3 adet kameraların tüm görüntü kabloları, kamera kontrol ünitesi için ihtiyaç duyulacak data kabloları firma tarafından salonun kontrol odasına çekilecektir ve bağlantıları yapılacaktır. Adnan Öztrak Salonunun sahnesine en az 1 adet video bağlantı panosu kurulacaktır ve bu video bağlantı panosu üzerinde en az 1 adet BNC video girişi olacaktır. Data kabloların ve 4 adet video kablolarının kamera kontrol ünitesine bağlantısı firma tarafından yapılacaktır. Kameralardan ve sahnede bulunan video bağlantı kutusundan gelen video kablolarının iş istasyonu bağlantıları firma tarafından yapılacaktır. Sistem içerisinde kurulacak olan tüm cihazların ve yazılımların kurulumları firma tarafından yapılacaktır.

10 Sistem içerisinde kurulacak olan tüm cihazların yazılımları, kullanım kılavuzları ve eğitimleri firma tarafından verilecektir. - SINIF İÇİ EĞİTİM SİSTEMİ Sınıf içerisinde montajı yapılacak olan 2 adet kameraların tüm görüntü kabloları, kamera kontrol ünitesi için ihtiyaç duyulacak data kabloları firma tarafından salonun kontrol noktasına çekilecektir ve bağlantıları yapılacaktır. Sınıf içerisinde Öğretmen masasında en az 1 adet video bağlantı panosu kurulacaktır ve bu video bağlantı panosu üzerinde en az 1 adet BNC video girişi olacaktır. Data kablolarının ve 3 adet video kablolarının kamera kontrol ünitesine bağlantısı firma tarafından yapılacaktır. Kameralardan ve öğretmen masasında bulunan video bağlantı kutusundan gelen video kablolarının iş istasyonu bağlantıları firma tarafından yapılacaktır. Sistem içerisinde kurulacak olan tüm cihazların ve yazılımların kurulumları firma tarafından yapılacaktır. Sistem içerisinde kurulacak olan tüm cihazların yazılımları, kullanım kılavuzları ve eğitimleri firma tarafından verilecektir. - MOBİL EĞİTİM SİSTEMİ Mobil eğitim sisteminde kullanılacak kameralar mobil kullanıma uygun firma tarafından sağlanacak kamera ayaklarına montajı yapılacaktır. Mobil sistem için ihtiyaç duyulacak en az 50 mt video, data ve network kabloları firma tarafından kullanıma hazır halde teslim edilecektir. Sistem içerisinde kurulacak olan tüm cihazların ve yazılımların kurulumları firma tarafından yapılacaktır. Sistem içerisinde kurulacak olan tüm cihazların yazılımları, kullanım kılavuzları ve eğitimleri firma tarafından verilecektir.

STÜDYO TİPİ PROJEKTÖRLER İÇİN TEKNİK ŞARTNAME 1. AMAÇ: Bu şartname, Stüdyo içerisinde ihtiyaç duyulan projektörlerin teknik ve fonksiyonel özelliklerini tanımlamaktadır. 2. TEÇHİZAT: Aşağıda belirtilen

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI DL-62CM Kola Bağlı Monitör S.K.: 22.1107 DL-6A DL-6D DL-62A DL-62D DL-662A DL-662D

Detaylı

AKTÜEL DIŞ ÇEKİM IŞIK TEÇHİZATI

AKTÜEL DIŞ ÇEKİM IŞIK TEÇHİZATI AKTÜEL DIŞ ÇEKİM IŞIK TEÇHİZATI A-) 200, 575, 1200,2500,4000 W GÜN IŞIKLARI : 4. Projektörde kullanılan yansıtıcılı yüzeyler (reflektörler) oksitlenmeyen malzemeden yapılacak ve zamanla yansıtma faktörü

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.24468 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı 28/12/2015 İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN TEKNĐK ŞARTNAME

IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN TEKNĐK ŞARTNAME BTD.07.(DIŞ).2010/110 IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN 1. AMAÇ: TEKNĐK ŞARTNAME Bu şartnamenin amacı Kurumumuz stüdyolarında kullanılmak üzere satın alınacak ışık projektörleri

Detaylı

SPSDB7-15-IH-60784 KURGU YAZILIM VE DONANIMI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1/8

SPSDB7-15-IH-60784 KURGU YAZILIM VE DONANIMI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1/8 SPSDB7-15-IH-60784 KURGU YAZILIM VE DONANIMI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1/8 1. Amaç: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuz birimlerinde kullanılmak üzere muhtelif kurgu yazılım ve donanımının teknik özelliklerini

Detaylı

VITEC IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR

VITEC IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR IP CCTV BİLGİ ELEKTRONİK A.Ş. OCAK-2012 GENEL FİYAT LİSTESİ IP CCTV RESİM MARKA MODEL AÇIKLAMA LİSTE FİYATI IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR VID-MP720 VID-AT536 2 MP HARİCİ TİP X20 TRUE DAY/NIGHT (ICR) IP

Detaylı

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2012

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2012 IP SABİT KAMERALAR SNB-1001P VGA IP Sabit Kamera 1/4" PS CMOS, Progressive Tarama, Renkli 1.4 Lüks@50IRE, 0.17 Lüks (sens-up 8x), 8x Sens-Up 50dB, H.264/MPEG-4/MJPEG Çoklu Codec, 640x480 Maks. Çözünürlük,

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491

Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491 Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491 Bu belge, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununa göre Güvenli Elektronik İmza ile imzalanmıştır. Evrak sorgulaması http://ebys.gop.edu.tr/envision/validate_doc.aspx?v=bek44ht6

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ KASIM 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. No:5/7 Gayrettepe Beşiktaş / İstanbul T: +90 (212) 275 70 45 / F: +90 (212) 275 70 45 www.selectronik.com info@selectronik.com

Detaylı

HXR-MC1500P. 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera. Genel Bakış HXR-MC1500P 1

HXR-MC1500P. 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera. Genel Bakış HXR-MC1500P 1 HXR-MC1500P 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera Genel Bakış Profesyonel bir izlenim bırakb rakın HXR-MC1500P 1 Sony nin G Lensi, Exmor R sensör ve en son Aktif Optik SteadyShot ile

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME VİDEO KURGU İSTASYONU (15 ADET) VİDEO KURGU İSTASYONU DONANIM ÖZELLİKLERİ VİDEO KURGU KARTI ÖZELLİKLERİ

TEKNİK ŞARTNAME VİDEO KURGU İSTASYONU (15 ADET) VİDEO KURGU İSTASYONU DONANIM ÖZELLİKLERİ VİDEO KURGU KARTI ÖZELLİKLERİ TEKNİK ŞARTNAME KONU: Kurumumuzda kullanılmak üzere 15 adet profesyonel video kurgu istasyonu ve 6 adet profesyonel video kurgu kartı alımı, teknik şartlarını kapsar. VİDEO KURGU İSTASYONU (15 ADET) VİDEO

Detaylı

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr CCTV KAMERALAR IP-K2700 IP-K2701 Sinyal Sistemi 1/3 SONY SUPER HAD CCD DAY&NIGHT Çözünürlük PAL:752(H)*582(V) NTSC:768(H)*492(V) Tarama Alanı 4.9mm-3.7mm Min.İlimünasyon 0.01 Lux / F1.2 Tarama Sistemi

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF 7004HDMI TOSY QF 7008HDMI TOSY QF-7004 TOSY QF-7008

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF 7004HDMI TOSY QF 7008HDMI TOSY QF-7004 TOSY QF-7008 Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. No:5/7 Gayrettepe Beşiktaş / İstanbul T: +90 (212) 275 70 45 / F: +90 (212) 275 70 45 www.selectronik.com info@selectronik.com

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD TOSY QF 7004HDMI

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD TOSY QF 7004HDMI Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. Gayret Apt. No:5/7 Gayrettepe-Beşiktaş / İstanbul T: 0212 275 70 45 / F: 0212 275 70 45 info@selectronik.com www.selectronik.com TOSY

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

TOSHIBA C55-C- 11RSatellite Ci5-5200U 2.20GHz 8GB 1TB 2GB 930M 15.6" INTEL CI5-5200U 2,2GHZ

TOSHIBA C55-C- 11RSatellite Ci5-5200U 2.20GHz 8GB 1TB 2GB 930M 15.6 INTEL CI5-5200U 2,2GHZ C55-C- 11JSatellite Ci5-8GB 1TB 2GB 930M 15.6" C55-C- 11RSatellite Ci5-8GB 1TB 2GB 930M 15.6" C55-C- 13HSatellite Ci5-920M 15.6'' C55-C- 14FSatellite 500GB 15.6" İşletim Sistemi DOS DOS MS WINDOWS DOS

Detaylı

720P IP KAMERALAR 960P IP KAMERALAR $325,0 $300,0 $140,0 $145,0 $150,0 $325,0 $375,0 D-IP012 D-IP013 DC-9511S1 DC-9411S1 DC-9412S1 D-IP020 D-IP021

720P IP KAMERALAR 960P IP KAMERALAR $325,0 $300,0 $140,0 $145,0 $150,0 $325,0 $375,0 D-IP012 D-IP013 DC-9511S1 DC-9411S1 DC-9412S1 D-IP020 D-IP021 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI D-IP012 D-IP013 1/3 " SONY Super HAD CCD & IR-CUT FİLTRELİ 540TVLINE Çözünürlük PAL: 720*576/25FPS - 10Kb-4M - ÇİFT YOLLU SES, G723.1/6.3kbps -RJ-45,

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

Bölüm 1 Başlarken WindBOX

Bölüm 1 Başlarken WindBOX Bölüm 1 Başlarken WindBOX u satın aldığınız için tebrikler. Bu, ince sistem için en iyi tercihinizdir. Herhangi bir yerde kolaylıkla kurulabilir. Özelliği içinde bulunan platform, aynı zamanda size heyecan

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [PCE-TC 9] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun çeşitli birimlerinde kullanılacak olan; (50-52)- inç (127-132 cm) Full HD LCD

Detaylı

MAKRO IP TEKNOLOJİ SAN ve GÜVENLİK SİST. TİC. LTD. ŞTİ.

MAKRO IP TEKNOLOJİ SAN ve GÜVENLİK SİST. TİC. LTD. ŞTİ. MAKRO IP TEKNOLOJİ SAN ve GÜVENLİK SİST. TİC. LTD. ŞTİ. Eğitim Mah. Ahsen Sokak Sadıkoğlu 4 İş Merkezi No:14 Kapı No:10 Kadıköy- Hasanpaşa - İSTANBUL Telefon : 0216-457 58 45 (pbx) GSM 0553-244 43 10 Fax:

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet)

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) 1) İşlemci : En az 2.3 GHz 6 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip, Intel Core i7 işlemci (3.5 GHz'e kadar Turbo Boost) olmadır. 2) Ram : En az 16 GB 1600 MHz DDR3L

Detaylı

T.C, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

T.C, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ T.C, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.4673 23/02/2016 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS 1387S 1368 1366 1359 1380 1377 1375 1309 1313 1308 1320 1105 1304 2015-OCAK FİYAT LİSTESİ 480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR LİSTE 480 TVL Çözünürlük, 1/3 SONY CCD Sensör, Sony DSP, 3,6-6 mm Lens

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5)

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) 1. Dizüstü Bilgisayar en az Intel Core i5 2,3 GHz hızında işlemcisi olmalıdır. 2. Dizüstü bilgisayarın 4 GB DDR3 1333 MHz belleğe sahip olmalıdır. 3. Dizüstü bilgisayar ekran kartının

Detaylı

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ 2012

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ 2012 SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ 2012 NETWORK ÜRÜNLERİ RESİM MODEL AÇIKLAMA FİYAT SNB-1001P SNB-2000P SNB-3000P SNP-3002P IP SABİT KAMERALAR VGA IP Sabit 1/4" PS CMOS, Progressive Tarama, Renkli 1.4 Lüks@50IRE,

Detaylı

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 1320 1425 1122 1121 1504 1503 1519 1528 1368 1377 1375 1381 1308 2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP,

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

STOK KODU MODEL RESİM ÖZELLİK LİSTE

STOK KODU MODEL RESİM ÖZELLİK LİSTE 1.0 mp TVI KAMERALAR 6.01.01.03.40253 DS-2CE16C0T-IR *1.0 MP çözünürlük * 2.8mm M12 lens *CMOS Sensör * 25/30 fps Kare Hızı * 1296(H) x 732(V) piksel * 0.1 Lux Minimum Aydınlatma * Gece Görüş Mesafesi

Detaylı

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir?

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? SORULAR (-36) SORU - Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? A) Ses kartı B) Klavye C) Yazıcı D) Ekran SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? A) Paralel

Detaylı

2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ

2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ 1390 1122 1121 1368 1359 1436 1377 1375 1381 1308 1320 1425 1105 2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ 480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR LİSTE 480 TVL Çözünürlük, 1/3 SONY CCD Sensör, Sony DSP, 30 IR Pro

Detaylı

DVR KAYIT CİHAZLARI SABİT KAMERALAR DOME KAMERALAR IR KAMERALAR

DVR KAYIT CİHAZLARI SABİT KAMERALAR DOME KAMERALAR IR KAMERALAR DVR KAYIT CİHAZLARI VT-TR04 H VT-TR08 H VT-TR16 H Orijinal Türkçe CMS, h.264 3G, 4 KANAL VIDEO, 4 KANAL SES, WAN, LAN, IE, 960x582 ÇÖZÜNÜRLÜK, PAL 100FPS GÖRÜNTÜ 100FPS KAYIT, 1X3TB HDD DESTEKLER, USB

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

1.550,00 TL 4 MEGAPİKSEL

1.550,00 TL 4 MEGAPİKSEL NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ MART 2016 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma hakkı

Detaylı

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR RESİM MODEL AÇIKLAMA AHD DOME KAMERALAR LİSTE FİYATI SA-5836 AHD SA-5836 AHD PLUS 1.0 MP3.6MM-140-36LED 120 $ SA-6736 AHD METAL KASA SA-6736 AHD PLUS 1.0 MP 3.6MM-243+0141-3MP HD LENS-OSD-36 LED 170 $

Detaylı

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 1474 1413 1513 1425 1122 1121 1503 1519 1368 1377 1375 1381 1308 2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP, İç

Detaylı

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ 1441 1437 1418 1416 1490 1523 1434 1481 1433 1399 1474 1413 1513 1425 1122 2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ BOX CCD KAMERALAR CCD SENSOR CM-733B 1/3" SONY CHIP CCD, 700 TVL ÇÖZÜNÜRLÜK, AES, AGC, ALC, AWB,

Detaylı

2 Megapiksel. CMOS Sensor. 1.3 Megapiksel. 2015-1 Fiyat Listesi www.pinetron.com.tr. Yenilik

2 Megapiksel. CMOS Sensor. 1.3 Megapiksel. 2015-1 Fiyat Listesi www.pinetron.com.tr. Yenilik 2 Megapiksel 1.3 Megapiksel Heyecan Yenilik Güven 2015-1 Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR Box / IR Dome / IR Bullet MENU 2D/3D Noise Reduction Super HAD II CCD Sensor Super HAD II CCD Sensor 20 M 30 M PDR-DX401

Detaylı

İNTERAKTİF TAHTA TEKNİK ŞARTNAMESİ

İNTERAKTİF TAHTA TEKNİK ŞARTNAMESİ İNTERAKTİF TAHTA TEKNİK ŞARTNAMESİ İnteraktif Tahta, üzerine yansıtılan projeksiyon görüntüsü ile beraber çalışan, özel kalemiyle bilgisayarı tahta üzerinden kontrol etmeye olanak veren, tahtada yapılan

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası

Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası Eye 320 ile gerçek tak ve çalıştır özelliğini yaşayın! Bu USB Video Sınıfı web kamerası için hiçbir sürücü gerekmez. Her yerde, her türlü dizüstü, masaüstü

Detaylı

GECE GÖRÜŞ KAMERALARI

GECE GÖRÜŞ KAMERALARI GECE GÖRÜŞ KAMERALARI GECE SR ÜRÜN MODEL IMAGE SENSOR TV LİNES LENS IR LED GÖRÜŞ ÖZELLİKLER MESAFESİ 1 RS-59FX Sony 960H Effio V Ext. 700 7 SİYAH SMART IR LED FİLTER 80-100mt WDR,, UTC KONTROL, DNR, DEFOG

Detaylı

2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ

2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ 1473 1582 1442 1534 1555 1419 1418 1416 1523 1538 1433 1474 1413 1561 1425 GİZLİ KAMERA 2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ CM-555 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı

DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME

DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME 1. İŞLEMCİ 1.1. En az 1.3 Ghz hızında işlemciye sahip, çift çekirdekli Intel-core i5 1.2. İşlemci başına paylaşımlı en az 3 MB L3 ön belleğe sahip 2. BELLEK 2.1. Sistem

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BAZI HUSUSLAR

TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BAZI HUSUSLAR TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BAZI HUSUSLAR 1. Teknik şartnamede yer alacak hükümler ve talep edilecek her husus; tereddüde, yanlış anlamaya ve bir isteğin diğeri ile çelişmesine

Detaylı

VITEC IP/NETWORK SABİT KAMERALAR

VITEC IP/NETWORK SABİT KAMERALAR IP CCTV SİSTEMİ IP/NETWORK SABİT KAMERALAR VIC-6284 2 MEGAPIKSEL TRUE DAY/NIGHT (ICR) IP 1/3" PROGRASSIVE SCAN CMOS, H.264, 1600x1200, RENKLİ 0,1 LUX / S/B 0,01 LUX, X5 SENS-UP, DAHİLİ SD/SDHG KART YUVASI,

Detaylı

FİYAT LİSTESİ GÜVENİLİR YENİLİKÇİ ÖZGÜN EKONOMİK

FİYAT LİSTESİ GÜVENİLİR YENİLİKÇİ ÖZGÜN EKONOMİK FİYAT LİSTESİ GÜVENİLİR YENİLİKÇİ ÖZGÜN EKONOMİK ESSE GRUP Esse Grup 1992 yılında İstanbul 'da kurulmuş olup elektronik ürünlerin ithalatını ve pazarlamasını yapmaktadır. ESSE Grup araç içi eğlence sistemlerinde

Detaylı

1 Mp SN-AHD /4 " 1 MP Progressive scan CMOS

1 Mp SN-AHD /4  1 MP Progressive scan CMOS 1 Mp SN-AHD3609 > 1/4 1MP progressive scan CMOS > 3.6mm Sabit > 3D,,AGC,DPC,IRC > Ir led Mesafesi 20-25 mt Çıkış i SN-AHD3609 1/4 " 1 MP Progressive scan CMOS / Manuel(X30~1/50000), FLK 0 Lux/F1.4 (IR

Detaylı

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR RESİM MODEL AÇIKLAMA AHD DOME KAMERALAR LİSTE FİYATI SA-5836 AHD SA-5836 AHD PLUS 1.0 MP3.6MM-140-36LED 60 $ SA-6736 AHD METAL KASA SA-6736 AHD PLUS 1.0 MP 3.6MM-243+0141-3MP HD LENS-OSD-36 LED 85 $ SA-5801

Detaylı

BOX KAMERALAR GECE GÖRÜŞ KAMERALAR

BOX KAMERALAR GECE GÖRÜŞ KAMERALAR BOX KAMERALAR ÜRÜN GÖRSELİ MODEL ÖZELLİKLER FİYAT D-116 Sesli Box Kamera 1/3 SHARP CCD Board, 480 TVL Çözünürlük 0,05 Lux Işık Hassasiyeti, Day/Night 30 $ D-117 Sesli Box Kamera 1/3 SONY CCD Board, 480

Detaylı

VITEC EKONOMİK IP KAMERA SERİSİ (ÖNEMLİ : Lütfen aşağıdaki "Önemli Not" u okuyunuz)

VITEC EKONOMİK IP KAMERA SERİSİ (ÖNEMLİ : Lütfen aşağıdaki Önemli Not u okuyunuz) VITEC EKONOMİK IP KAMERA SERİSİ (ÖNEMLİ : Lütfen aşağıdaki "Önemli Not" u okuyunuz) VIC-1520 2MP D/N IP KAMERA 1/2.8" SONY EXMOR PROGRESSİVE SCAN CMOS, H.264, 1920 x 1080, AES, AWB, AGC,TRİPLE STREAMİNG,

Detaylı

HD Serisi Kart Kullanım Kılavuzu

HD Serisi Kart Kullanım Kılavuzu HD Serisi Kart Kullanım Kılavuzu 1/14 İçindekiler 1. GİRİŞ... 3 1.1 HD Kartları Özellikleri... 3 1.2 HD-C1 Teknik Özellikler... 4 1.3 HD-C3 Teknik Özellikler... 5 2. Donanım Bağlantısı... 6 2.1 LED Ekran

Detaylı

RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ KASIM 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

1.550,00 TL 4 MEGAPİKSEL

1.550,00 TL 4 MEGAPİKSEL NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ HAZİRAN 2016 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

SABİT KAMERALAR IR BULLET KAMERALAR

SABİT KAMERALAR IR BULLET KAMERALAR SABİT KAMERALAR VCC-4588 1/3" D/N DWDR ICR KAMERA 700 TVL,SONY EFFIO-A, DWDR, SENSUP, SİS ENGELLEYİCİ (DEFOG), OSD, 3DNR, 20 BOLGE MASKELEME, DIJITAL ZOOM, GÖRÜNTÜ SABİTLEME (DIS), HLC, OTOMATİK RESİM

Detaylı

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4136 CCD Sony 1/3 480 TV LİNE Renkli 48 IR Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 40$ SY-2448 CCD Sony 1/3 480

Detaylı

RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL. IPC2324EBR-DPZ28 Motorize Lens 1.550,00 TL IPC2124SR3-DPF36 992,00 TL

RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL. IPC2324EBR-DPZ28 Motorize Lens 1.550,00 TL IPC2124SR3-DPF36 992,00 TL 1.3 MEGAPİKSEL 2 MEGAPİKSEL 4 MEGAPİKSEL RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL IPC2324EBR-DPZ28 Motorize Lens IPC2124SR3-DPF36 Görüntü çözünürlüğü : 1/2.8'',4 Megapiksel (2592X1520) SONY

Detaylı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı ve 30.000 saat lamba

Detaylı

RESİM MODEL AÇIKLAMA

RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

2015-KASIM AYI FİYAT LİSTESİ

2015-KASIM AYI FİYAT LİSTESİ 1474 1413 1513 1425 1122 1121 1503 1519 1368 1377 1375 1381 1308 2015-KASIM AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP, İç

Detaylı

2015-1 Fiyat Listesi. Yenilik

2015-1 Fiyat Listesi. Yenilik Heyecan Yenilik Güven 2015-1 Fiyat Listesi TEKNOLOJİ KALİTE PERFORMANS İSTİKRAR Momentum Serisi 700 / 900 TVL Kameralar DSP Görüntü Sensörü Dijital Sinyal İşlemci True Day&Night Megapiksel Lens Metal Kasa

Detaylı

GÜVENLİK AMAÇLI IP KAMERA KAYIT CİHAZI (NVR) TEKNİK ŞARTNAMESİ (PINETRON PNR-HD4004P) 1. Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim

GÜVENLİK AMAÇLI IP KAMERA KAYIT CİHAZI (NVR) TEKNİK ŞARTNAMESİ (PINETRON PNR-HD4004P) 1. Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim GÜVENLİK AMAÇLI IP KAMERA KAYIT CİHAZI (NVR) TEKNİK ŞARTNAMESİ (PINETRON PNR-HD4004P) 1. Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim sağlayarak kayıt ve görüntü transferi yapabilen Network

Detaylı

TEKNĐK ŞARTNAME 1. GENEL

TEKNĐK ŞARTNAME 1. GENEL 1. GENEL TEKNĐK ŞARTNAME Bu teknik şartnamenin amacı; Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun (TRT), IP, EDGE, 3. nesil (3G) cep telefonu servisleri ve 4. nesil (4G) mobil ağlar üzerinden, dış mekanlardan yapılan

Detaylı

SORULAR. A) Ses kartı. SORU -1 Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? D) Ekran. B) Klavye. C) Yazıcı

SORULAR. A) Ses kartı. SORU -1 Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? D) Ekran. B) Klavye. C) Yazıcı SORULAR SORU -1 Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? A) Ses kartı B) Klavye C) Yazıcı D) Ekran SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? A) Paralel port

Detaylı

MULTİMEDYA VE İŞ İSTASYONU BİLGİSAYAR ALIMLARI TEKNİK ŞARTNAME Haziran 2014

MULTİMEDYA VE İŞ İSTASYONU BİLGİSAYAR ALIMLARI TEKNİK ŞARTNAME Haziran 2014 MULTİMEDYA VE İŞ İSTASYONU BİLGİSAYAR ALIMLARI TEKNİK ŞARTNAME Haziran 2014 ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Multimedya Bilgisayar ve İş İstasyonu Bilgisayar Alımı Teknik Şartname 1- GİRİŞ 1.1. Multimedya Bilgisayar

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Yapısal Kablolama

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ URLA TESİSLERİ CCTV KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMİ KURULUM İŞİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ. Sayfa 1 / 6

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ URLA TESİSLERİ CCTV KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMİ KURULUM İŞİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ. Sayfa 1 / 6 DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ URLA TESİSLERİ CCTV KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMİ KURULUM İŞİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 1. GENEL ÖZELLİKLER 1.1. Satın alınacak olan tüm cihazlar 365 gün 24 saat çalışabilirlik

Detaylı

DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz, Lazer-Doppler Akımölçme (Flowmetre) yöntemi ile çalışmalıdır. 2. Cihaz, Mikro vasküler alanda kan akımı saptanması amacına uygun tasarlanmış olmalıdır. 3. Deney

Detaylı

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR 1653s 1659s 1689s 1601s 1602s 1704s 1534 1473S 1418 1587s 1625 1604 1603 1138s 1703 1425 2017-KASIM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi

Detaylı

(BULLWARK BLW-3016H AHD HYBRID)

(BULLWARK BLW-3016H AHD HYBRID) GÜVENLİK AMAÇLI DİGİTAL GÖRÜNTÜ KAYIT CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ (BULLWARK BLW-3016H AHD HYBRID) 1. Cihaz, 16 kanal video girişi ile 1080P-H yüksek çözünürlüklü kameralardan gelen görüntüyü işleyip, yüksek

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

Kameralar. Pazarizyon Online Al??veri? http://www.pazarizyon.com/

Kameralar. Pazarizyon Online Al??veri? http://www.pazarizyon.com/ URUN ADI: Wireless USB DVR 4 Kanal Destekli 2.4GHz Kablosuz Video ve Ses Aktar?m? Sa?lay?n MODEL: 130328033225 FIYAT: 94.90? URUN ADI: Çok Fonksiyonlu Hareket Alg?lama Özellikli Spy Kamera DVR R/C Alarml?

Detaylı

PRESTIGIO ÇÖZÜMLERİ PRESTIGIO MULTI BOARD (MB) ALL-IN-ONE (HEPSİ BİR ARADA) BİLGİSAYAR

PRESTIGIO ÇÖZÜMLERİ PRESTIGIO MULTI BOARD (MB) ALL-IN-ONE (HEPSİ BİR ARADA) BİLGİSAYAR PRESTIGIO ÇÖZÜMLERİ PRESTIGIO MULTI BOARD (MB) ALL-IN-ONE (HEPSİ BİR ARADA) BİLGİSAYAR Ana Ürün- AIO Bilgisayarlı Prestigio MB Prestigio MB (MultiBoard) All In One Bilgisayar size 2 avantaj sunuyor: 1.Dokunmatik

Detaylı

ATEM Television Studio HD

ATEM Television Studio HD Product Technical Specifications ATEM Television Studio HD ATEM Television Studio HD hem yayıncılar hem de AV profesyonelleri için tasarlanmış ilk prodüksiyon switcher'dır. Yayın ve tüketici kameraları

Detaylı

BİLGİLENDİRME PANOSU ŞARTNAMESİ

BİLGİLENDİRME PANOSU ŞARTNAMESİ BİLGİLENDİRME PANOSU ŞARTNAMESİ 1.1. SİSTEMİN GENEL ÖZELLİKLERİ 1. Proje kapsamında 6 farklı noktaya toplam 10 adet monitör konulacak. 2. Bilgilendirme panosu uygulaması merkez yönetim server, LCD ekran

Detaylı

Güvenlik Sistemleri. Security Equipments. Geçiş Kontrol Access Control. www.novacom.com.tr

Güvenlik Sistemleri. Security Equipments. Geçiş Kontrol Access Control. www.novacom.com.tr Güvenlik Sistemleri Security Equipments 2016 Geçiş Kontrol Access Control HAKKIMIZDA Nova Grup Mühendislik, 2002 Yılında ilkeli yönetim, kaliteli hizmet, satış sonrası destek ve müşteri memnuniyeti anlayışını

Detaylı

I.Dönem II.Yazılı Çalışma Notları

I.Dönem II.Yazılı Çalışma Notları 2016-2017 I.Dönem II.Yazılı Çalışma Notları Sınav Tarihi : 26-30 ARALIK Soru Sayısı :? Bu dosyanın tamamında sınavda sorulacak soruların %80 i yer almaktadır. Geriye kalan sorular sınavdan önceki ilk konulardandır

Detaylı

Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera.

Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera. ÇIFT. MODÜLER. BENZERSIZ. Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera. Sonuç olarak, performans, işlevsellik ve

Detaylı

HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ. Ali Rıza Septioğlu Bulvarı No:113 23-297-191

HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ. Ali Rıza Septioğlu Bulvarı No:113 23-297-191 DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES Başarıya Koşuyorum Projesi kapsamında Güvenlik Sistemleri alımına ilişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan temin usulü ile

Detaylı

NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ NİSAN 2015 RESİM 1.999,00 TL IPC242E-IR-Z-IN 2 MEGAPİKSEL 1.499,00 TL IPC242E-DLIR-IN 899,00 TL IPC222ER-F36

NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ NİSAN 2015 RESİM 1.999,00 TL IPC242E-IR-Z-IN 2 MEGAPİKSEL 1.499,00 TL IPC242E-DLIR-IN 899,00 TL IPC222ER-F36 NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ NİSAN 2015 RESİM NOT : Fiyat listelerimiz bir ay geçerlidir.neutron sadece döviz kurları değişiklerinde fiyat listesi değişiklik hakkını saklı tutar. MODEL STAR SERİSİ IR

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

EXPOTECH DAHUA IP SİSTEM EXPOHD * Lens : Opsiyonel Lens * Led Sayısı : - * Ir Aydınlatma Mesafesi : - * Bağlantı : RS485 220 $ EX-2000 B * Resim Sensörü : 1/3 Aptina Cmos * Çözünürlük : 1.3 Megapiksel

Detaylı

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Sayı: 20 Bu Ay... Dünya nın en küçük ve hafifi çok havalı Taşınabilir High Definition İhtişamı BRAVIA D3000 Serisi ile Tanışın Cyber-shot ile su altı keyfi Anılarınızı

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti.

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti. Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2014 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme sistemleri: Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı Masası Hareketli

Detaylı

IP KÜP (CUBE) KAMERALAR

IP KÜP (CUBE) KAMERALAR DS-2CD2132-I DS-2CD2512F-IS DS-2CD2532F-IS DS-2CD2712F-IS 3MP Mini IR Dome Kamera 1/3" PS CMOS, 2.8mm sabit Lens, 30mt IR Görüş Mesafesi, 3D DNR, DWDR, BLC,, ROI, Analizler, ONVIF, IP66, Vandal-proof(IK10),

Detaylı

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FOTOĞRAFI KOD

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FOTOĞRAFI KOD 1706s 1691s 1629s 1631s 1656s 1705s 1481s 1709s 1571s 1413s 1474s 1561s 1138s 1703 1425 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik

Detaylı

2016-ŞUBAT AYI FİYAT LİSTESİ

2016-ŞUBAT AYI FİYAT LİSTESİ 1418 1416 1490 1523 1434 1538 1433 1480 1474 1413 1561 1425 1122 M 1559 2016-ŞUBAT AYI FİYAT LİSTESİ 5400 TVL SONY CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 540 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony CCD, 6 mm Sabit Lens, 72 Ir Led,

Detaylı

FİYAT LİSTESİ AĞUSTOS

FİYAT LİSTESİ AĞUSTOS FİYAT LİSTESİ 2018 - AĞUSTOS IR BULLET KAMERALAR TRA-7412 HD 4 MEGAPİKSEL 1/2,7'' Süper Exmor Cmos 4mm Sabit Lens 6 ARRAY LED 745,00 TRA-7411 HD 4 MEGAPİKSEL 1/2,7'' Süper Exmor Cmos 2.8-12mm Varifokal

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

2015-HAZİRAN AYI FİYAT LİSTESİ

2015-HAZİRAN AYI FİYAT LİSTESİ 1399 1474 1413 1513 1320 1425 1122 1121 1368 1436 1377 1375 M 1381 M 1308 2015-HAZİRAN AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD,

Detaylı

HyperDeck Studio Mini

HyperDeck Studio Mini Product Technical Specifications HyperDeck Studio Mini HyperDeck Studio Mini yaygın olan SD kartlarına ProRes kaydedebilen portatif bir yayın kalite disk kaydedicidir 2160p30'a kadar tüm formatlarda kayıt

Detaylı

2015 Fiyat Listesi. SCSI Premium. IP Ürünler. Kameralar. SCSI Premium Serisi Ürünler Dahua Technology Tarafından Üretilmektedir.

2015 Fiyat Listesi. SCSI Premium. IP Ürünler. Kameralar. SCSI Premium Serisi Ürünler Dahua Technology Tarafından Üretilmektedir. 2015 Fiyat Listesi SCSI Premium SCSI Premium Serisi Ürünler Dahua Technology Tarafından Üretilmektedir. IPC-HFW1200S IP Ürünler Kameralar 2 MP Full HD Small IR Bullet Kamera 1/3 2 MP CMOS, 3.6 m sabit

Detaylı

Her şey dahil. Mükemmel çözüm!

Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Profesyonel ve düşük maliyetli lensleri değiştirilebilen kamera iç ve dış ortam kullanım için uygundur.dahili olarak 32 GB a kadar dijital video kayıt sistemine ve 3.1 megapiksele

Detaylı

SC-Z56. Genel Bakış. Yüksek performanslı Teradici işlemci ve 512MB sistem belleği

SC-Z56. Genel Bakış. Yüksek performanslı Teradici işlemci ve 512MB sistem belleği Genel Bakış ViewSonic SC-Z56 dört çıkışlı sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda güvenli, yönetilmesi kolay, güvenilir bir seçenek arayan şirketler için mükemmel çözümdür. VMware Horizon View sertifikasına

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı