TUYUP PROJESİ İNTERNET HABER SİTELERİNDE YER ALAN HABERLER. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 24

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TUYUP PROJESİ İNTERNET HABER SİTELERİNDE YER ALAN HABERLER. Tarih Aralığı: 01.10.2014-20.10.2014. Haber Sayısı: 24"

Transkript

1 TUYUP PROJESİ İNTERNET HABER SİTELERİNDE YER ALAN HABERLER Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 24

2 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı MILLIYET.COM.TR TUYUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI AVANOS TA YAPILACAK - Nevşehir Haberleri - Milliyet Nevşehir HABER3.COM Tuyup Bilgilendirme Toplantısı Avanos ta Yapılacak HABERCINIZ.BIZ Tuyup Bilgilendirme Toplantısı Avanosta Yapılacak HABERKENTI.COM Tuyup Bilgilendirme Toplantısı Avanosâ??ta Yapılacak TRABZONTV.COM Tuyup Bilgilendirme Toplantısı Avanosta Yapılacak TURIZMGUNCEL.COM Kapadokya'nın ilk çevreye duyarlı özel konaklama tesisi oldu Turizm Güncel - Turizm Haberleri TURIZMGUNCEL.COM Nuri Özaltın; Bu belge, tüm tesislere örnek olsun Turizm Güncel - Turizm Haberleri YURTHABER.MYNET.COM Tuyup Bilgilendirme Toplantısı Avanos'ta Yapılacak MALATYAGUNCEL.COM Turizm sektörüne eğitim desteği veriyorlar YENIALANYA.COM Üç otele yeşil yıldız verildi BATMANDOGUSGAZETESI.COM Ukash ile internetin güvenli sularında sörf yapın - Batman Doguş Gazetesi HABER3.COM Turizmciler Bir Araya Geldi HABERCINIZ.BIZ Turizmciler Bir Araya Geldi HABEREXEN.COM Turizmciler Bir Araya Geldi HABERKENTI.COM Turizmciler Bir Araya Geldi HABERMRT.COM Turizmciler Bir Araya Geldi HABERX.COM TURİZMCİLER BİR ARAYA GELDİ HAKIMIYET.COM Turizmciler Bir Araya Geldi STARGUNDEM.COM Turizmciler Bir Araya Geldi - Star Gündem TICARETGAZETESI.COM.TR Dünya çapında otel zinciri üretmeliyiz TRABZONTV.COM Turizmciler Bir Araya Geldi TURIZMNEWS.COM Turizm sektörü temsilcileri İzmirÂ?de buluştu YURTHABER.MYNET.COM Turizmciler Bir Araya Geldi DHA.COM.TR TURİZMDE UYUM ARTTIRILMASI PROJESİ TANITILDI

3 Adı : MILLIYET.COM.TR Bağlantı : :18:14 : TUYUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI AVANOS TA YAPILACAK Nevşehir Haberleri Milliyet Nevşehir Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen TUYUP (Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi) kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı 20 Ekim 2014 tarihinde Nevşehir in Avanos ilçesinde gerçekleştirilecek. Toplantıya Nevşehir, Aksaray, Niğde ve Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürleri, bölgede turizm sektöründe faaliyet gösteren otel ve tesislerin yöneticileri, birlikler, sanayi ve ticaret odaları, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, üniversitelerin ilgili bölümlerinden akademisyenler ve eğitim kuruluşları katılacak. Toplantıda katılımcılar; hayata geçirilecek Özel Eğitim Kuponları uygulaması, evreye duyarlı turizm işletmelerinin çoğaltılması ve bu alandaki bilinirliğin artırılması için Yeşil Yıldız Belgesi Farkındalık Programı, turizm sektörü işgücü araştırması ve turizm sektörünün hizmetine açılacak online bilgi bankası hakkında bilgilendirilecek.

4 Adı : HABER3.COM Bağlantı : :07:48 : h.htm Tuyup Bilgilendirme Toplantısı Avanos ta Yapılacak Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen TUYUP (Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi) kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı 20 Ekim 2014 tarihinde Nevş :03 Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen TUYUP (Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi) kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı 20 Ekim 2014 tarihinde Nevşehir in Avanos ilçesinde gerçekleştirilecek. Toplantıya Nevşehir, Aksaray, Niğde ve Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürleri, bölgede turizm sektöründe faaliyet gösteren otel ve tesislerin yöneticileri, birlikler, sanayi ve ticaret odaları, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, üniversitelerin ilgili bölümlerinden akademisyenler ve eğitim kuruluşları katılacak. Toplantıda katılımcılar; hayata geçirilecek Özel Eğitim Kuponları uygulaması, evreye duyarlı turizm işletmelerinin çoğaltılması ve bu alandaki bilinirliğin artırılması için Yeşil Yıldız Belgesi Farkındalık Programı, turizm sektörü işgücü araştırması ve turizm sektörünün hizmetine açılacak online bilgi bankası hakkında bilgilendirilecek.

5 Adı : HABERCINIZ.BIZ Bağlantı : :08:30 : h.htm Tuyup Bilgilendirme Toplantısı Avanosta Yapılacak Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen TUYUP (Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi) kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı 20 Ekim 2014 tarihinde Nevşehir in Avanos ilçesinde gerçekleştirilecek. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen TUYUP (Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi) kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı 20 Ekim 2014 tarihinde Nevşehir in Avanos ilçesinde gerçekleştirilecek. Toplantıya Nevşehir, Aksaray, Niğde ve Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürleri, bölgede turizm sektöründe faaliyet gösteren otel ve tesislerin yöneticileri, birlikler, sanayi ve ticaret odaları, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, üniversitelerin ilgili bölümlerinden akademisyenler ve eğitim kuruluşları katılacak. Toplantıda katılımcılar; hayata geçirilecek Özel Eğitim Kuponları uygulaması, evreye duyarlı turizm işletmelerinin çoğaltılması ve bu alandaki bilinirliğin artırılması için Yeşil Yıldız Belgesi Farkındalık Programı, turizm sektörü işgücü araştırması ve turizm sektörünün hizmetine açılacak online bilgi bankası hakkında bilgilendirilecek. Kaynak: IHA

6 Adı : HABERKENTI.COM Bağlantı : :05:12 : Tuyup Bilgilendirme Toplantısı Avanosâ ta Yapılacak Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen TUYUP (Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi) kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı 20 Ekim 2014 tarihinde Nevşehir in Avanos ilçesinde gerçekleştirilecek. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen TUYUP (Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi) kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı 20 Ekim 2014 tarihinde Nevşehir in Avanos ilçesinde gerçekleştirilecek. Toplantıya Nevşehir, Aksaray, Niğde ve Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürleri, bölgede turizm sektöründe faaliyet gösteren otel ve tesislerin yöneticileri, birlikler, sanayi ve ticaret odaları, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, üniversitelerin ilgili bölümlerinden akademisyenler ve eğitim kuruluşları katılacak. Toplantıda katılımcılar; hayata geçirilecek Özel Eğitim Kuponları uygulaması, evreye duyarlı turizm işletmelerinin çoğaltılması ve bu alandaki bilinirliğin artırılması için Yeşil Yıldız Belgesi Farkındalık Programı, turizm sektörü işgücü araştırması ve turizm sektörünün hizmetine açılacak online bilgi bankası hakkında bilgilendirilecek.

7 Adı : TRABZONTV.COM : :33:50 Bağlantı : Tuyup Bilgilendirme Toplantısı Avanosta Yapılacak Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen TUYUP (Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi) kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı Ekim 2014 Cumartesi 11:58 Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen TUYUP (Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi) kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı 20 Ekim 2014 tarihinde Nevşehir in Avanos ilçesinde gerçekleştirilecek. Toplantıya Nevşehir, Aksaray, Niğde ve Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürleri, bölgede turizm sektöründe faaliyet gösteren otel ve tesislerin yöneticileri, birlikler, sanayi ve ticaret odaları, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, üniversitelerin ilgili bölümlerinden akademisyenler ve eğitim kuruluşları katılacak. Toplantıda katılımcılar; hayata geçirilecek Özel Eğitim Kuponları uygulaması, evreye duyarlı turizm işletmelerinin çoğaltılması ve bu alandaki bilinirliğin artırılması için Yeşil Yıldız Belgesi Farkındalık Programı, turizm sektörü işgücü araştırması ve turizm sektörünün hizmetine açılacak online bilgi bankası hakkında bilgilendirilecek.

8 Adı : TURIZMGUNCEL.COM : :02:23 Bağlantı : Kapadokya'nın ilk çevreye duyarlı özel konaklama tesisi oldu Turizm Güncel Turizm Haberleri Fresco Cave Suites, Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri projesi kapsamında Kapadokya'da ilk Yeşil Yıldız Sertifikası alan konaklama tesisi oldu. Fresco Cave Suites Müdürü Gamze Toybıyık Kaya yaptığı açıklamada Dünyada kaynaklarımızın sınırlı olduğunun ve bu hızla tüketmemiz halinde gelecek nesillere kalmayacağının bilincindeyiz. Bu kapsamda, Kapadokya nın ilk Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi olma özelliğini taşıyan otelimizin temel çevre politikası; herşeyden önce proaktif bir yaklaşımla kirliliğin ve atık oluşumunun engellenmesini sağlamak. Amacımız, sürdürülebilir bir yaşam ve turizm için yaşanılabilir bir Kapadokya yı gelecek nesillere bırakmak, tüm paydaşlarımıza ve çalışanlarımıza bu yaklaşımı aşılamaktır. dedi. Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi ( Yeşil Yıldız) Sürdürülebilir turizm kapsamında, çevrenin korunması, çevre bilincinin geliştirilmesi, turistik tesislerin çevreye olan olumlu katkılarının teşvik edilmesi ve özendirilmesi amacıyla, 1993 yılından itibaren talep eden ve aranılan nitelikleri taşıyan konaklama tesislerine, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Çevre Dostu Kuruluş Belgesi (Çam Simgesi) verilmiştir. Çevrenin korunmasına yönelik önlemler ülkemizde giderek daha fazla önem kazanmaktadır. Bu nedenle, çevreye duyarlı konaklama işletmeleri için uygulanmakta olan sınıflandırma formu, güncelleştirilmiş ve geliştirilmiş olup Turizm İşletmesi Belgeli Konaklama Tesislerine Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Verilmesine Dair 2008/3 no lu Tebliğ ekinde, tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe

9 Adı : TURIZMGUNCEL.COM Bağlantı : :59:41 : Nuri Özaltın; Bu belge, tüm tesislere örnek olsun Turizm Güncel Turizm Haberleri Nuri Özaltın; Bu belge, tüm tesislere örnek olsun Turizm Güncel Turizm Haberleri 18 Ekim 2014 Cumartesi Nuri Özaltın; Bu belge, tüm tesislere örnek olsun :09:02 Gloria Verde Resort, doğaya duyduğu saygı ve duyarlılığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen ve Yeşil Yıldız olarak da bilinen Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi ni almaya layık görüldü. Gloria Verde Resort, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucu Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi almaya hak kazandı. Türkiye de birçok proje ve aktivite ile ilkleri gerçekleştiren Gloria Hotels&Resorts, her projesinde doğayı ve insanı ön planda tutmaya devam ediyor. 10 başlık altında 122 kriter üzerinden yapılan uzun denetimler ve değerlendirmeler sonucu tesislere Yeşil Yıldız veriliyor. Sürdürülebilir turizm kapsamında çevre korunması ve bilincinin geliştirilmesi, turistik tesislerin çevreye olan olumlu katkılarının teşvik edilmesi ve özendirilmesi amacıyla doğaya zarar vermeyen tesislere verilen bu sertifika ile Gloria Verde Resorts ödül ve sertifikalarına bir yenisini daha ekliyor. Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, Misafir memnuniyetine verdiğimiz önem ve özeni aynı şekilde doğaya da gösteriyoruz. Biliyoruz ki doğaya saygı, insana saygı ve kendine saygıdır. Bu görüş tüm Özaltın Holding yatırımları için geçerlidir. Biz doğadan, onun bin bir renklerinden ilham alıyor ve projelerimizin fizibilite raporlarında bu konuya hassasiyet gösteriyoruz. Elimizdeki sınırlı kaynakları olabildiğince tasarruflu kullanarak, yok etmeden, doğaya yük olmadan kullanarak ve ondan aldığımızı yerine koyarak, çevresel sürdürülebilirlik konusuna şirket olarak çok dikkat ediyoruz ve önemsiyoruz. Tahrip edilmemiş, korunmuş doğa, çevresel sürdürülebilirlik anlayışı bizden sonra gelecek nesillere devredeceğimiz en büyük mirasımızdır. dedi. Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın sözlerine, Kültür ve Turizm Bakanlığı ndan aldığımız yeşil yıldız bizleri onurlandırdı. Doğaya zarar vermeden misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayabilmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. İsteğimiz Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi nin turizm sektöründeki diğer tesisler için de örnek olması dedi. Sağlıklı yaşam konusunda da çalışmalarını sürdüren Gloria Verde Resorts, Thalasso terapi yanına Wellness spa hizmetlerini ve kişiye özel sağlık paketlerini ekleyerek, Gloria Sağlıklı Yaşam Merkezi nde sağlıklı bir tatil geçirmek için doğu ve batı tıbbını birleştiriyor. Doğal yaşam felsefesi ile aromoterapi, çeşitli masaj uygulamaları, rekreasyonel sporların yanı sıra Türkiye de ilk defa; manuel terapi, reflexoloji ve elektroterapi yöntemlerini fizyoterapi ve rehabilitasyon uygulamaları altında sunuyor. Gloria Sağlıklı Yaşam Merkezi hastalıklar oluşmadan önce önleminin alınması, hastalık sırasında medikal destek sağlanması ve hastalıklardan sonra yeniden günlük yaşama dönülmesi konularında hizmet veriyor. Bu haber :09:02 tarihinde eklendi. turizmci :49:40 BU BELGE TÜRKİYEDE 103 TANE TESİSTE BULUNMAKTADIR ŞUAN HATIRLATIRIM. REKLAMA GEREK YOK. Bizi Takip Edin En Çok Tıklananlar Hava Durumu ANKARA İSTANBUL İZMİR MUĞLA Turizm'den PORTRELER HER HAKKI TURİZMGUNCEL.COM'A AİTTİR COPYRIGHT 2014 Rusya'daki tur operatörü iflasları Türkiye'yi olumsuz etkiler mi? Evet Hayır Fikrim yok Ücretsiz Abone Olun

10 Adı : YURTHABER.MYNET.COM : :54:28 Bağlantı : Tuyup Bilgilendirme Toplantısı Avanos'ta Yapılacak Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen TUYUP (Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi) kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı 20 Ekim 2014 tarihinde Nevşehir in Avanos ilçesinde gerçekleştirilecek.toplantıya Nevşehir, Aksaray, Niğde ve Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürleri, bölgede turizm sektöründe faaliyet gösteren otel ve tesislerin yöneticileri, birlikler, sanayi ve ticaret odaları, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, üniversitelerin ilgili bölümlerinden akademisyenler ve eğitim kuruluşları katılacak.toplantıda katılımcılar; hayata geçirilecek Özel Eğitim Kuponları uygulaması, evreye duyarlı turizm işletmelerinin çoğaltılması ve bu alandaki bilinirliğin artırılması için Yeşil Yıldız Belgesi Farkındalık Programı, turizm sektörü işgücü araştırması ve turizm sektörünün hizmetine açılacak online bilgi bankası hakkında bilgilendirilecek.

11 Adı : MALATYAGUNCEL.COM Bağlantı : :25:51 : h.htm Turizm sektörüne eğitim desteği veriyorlar DENİZLİ (AA) Turizm sektöründe eğitim kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmek için hayata geçirilen "Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin... DENİZLİ (AA) Turizm sektöründe eğitim kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmek için hayata geçirilen "Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi" (TUYUP) kapsamında Denizli'de bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yürütülen proje dolayısıyla Denizli'de bir otelde düzenlenen toplantıda, sektör temsilcileri bir araya geldi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, toplantının açılışında yaptığı konuşmada projeyle turizm sektörüne eğitim desteği verildiğini belirttti. Bu proje kapsamında verilen eğitimlerin ücretsiz olduğunu anlatan Proje Uzmanı Fulya Sürmen, projeye Avrupa Birliği nin 7 milyon 500 bin avro katkı sağladığını bildirdi. Türkiye'nin 81 ilinde 2016 yılının Mayıs ayına kadar 4 bin tesis ile 5 bin çalışana eğitim verileceğini dile getiren Sürmen, hat hizmetleri, temel mutfak, ileri mutfak, servis, bar, ön büro, davranış, iş sağlığı konularında 30 saat, Almanca, İngilizce, Rusça, Japonca, Arapça, Fransızca ve Çince dillerinde 60 saat eğitim verileceğini kaydetti.

12 Adı Bağlantı : YENIALANYA.COM : :37:49 : Üç otele yeşil yıldız verildi Okurcalar'da faaliyet gösteren 3 otele çevreye duyarlılık etiketi olan 'Yeşil Yıldız' verildi Facebook'ta Paylaş Tweetle Google+ Paylaş LinkedIn'de Paylaş Takip - Mustafa ADIYAMAN OKURCALAR Mahallesi, Karaburun Mevkii'nde faaliyet gösteren Water Planet Otel, Delphin Delux Resort Otel ve Delphin Platinium Otel'e, insana, doğaya ve geleceğe yatırım yapan duyarlı konaklama ödülü olan 'Yeşil Yıldız' verildi. Water Planet Otel sahipleri Okan Sami Soylu ve Atilla Murat Genelioğlu, Delphin Otelleri sahipleri Ufuk Cömertoğlu ve ailesi, 'Yeşil Yıldız' aldıkları için Alanya turizmi adına çok mutlu olduklarını söylediler. YEŞİL YILDIZ NEDİR? Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama tesisleri ve sürdürülebilir turizm kapsamında konaklama tesislerine verilen "Çevre Etiketi" uygulamasıdır.

13 Adı : BATMANDOGUSGAZETESI.COM : :22:31 Bağlantı : Ukash ile internetin güvenli sularında sörf yapın Batman Doguş Gazetesi İnternet alışverişlerinizde ödemelerinizi kredi kartı ve banka bilgilerinizi paylaşarak değil de tüm dünyada 14 binden fazla web sitesinde geçerli, İnternet alışverişlerinizde ödemelerinizi kredi kartı ve banka bilgilerinizi paylaşarak değil de tüm dünyada 14 binden fazla web sitesinde geçerli, yeni nesil, güvenli bir ödeme yöntemiyle yapmak istemez misiniz? Ukash kart, kullanıcı bilgilerini kesinlikle gizli tutarak çalışan bir ödeme sistemidir. Üzerinde 19 rakam bulunan benzersiz ve size özel Ukash pin kodunuzu binlerce web sitesinde kredi kartı yerine kullanabilirsiniz. Ukash satın al, güvenli Ukash dünyasına adım at. kart.org/ucuz ukash size uygun fiyatlarla Ukash kart sunuyor kart.org sitemizden en uygun fiyatlarla Ukash kart edinebilmeniz mümkün. Ukash fiyatları döviz dalgalanmalarına göre güncellenmektedir. Sitemizde 5 Euro karşılığı Ukash kart 20 TL, 25 Euro Ukash kart 85 TL, 100 Euro Ukash kart 315 TL gibi ortalama fiyatlarla satın alınabilir. 5 Euro, 10 Euro, 15 Euro, 20 Euro, 25 Euro, 30 Euro, 40 Euro, 50 Euro, 75 Euro, 100 Euro, 150 Euro, 250 Euro Ukash kart seçeneklerimiz bulunmaktadır. Unutmayın, güvenli Ukash için adresiniz kart.org olsun. Ukash nasıl bir ödeme sistemi? Hızlı büyümesi ve başarılı operasyonu nedeniyle Ukash geçtiğimiz yıllarda uluslar arası ticaret ve ön ödemeli sistemler kategorilerinde pek çok ödüle layık görülmüştür. Ukash İngiltere merkezli bir firmadır ve tüketicilere dünya çapında güvenli ve etkili alışveriş, para transferi ve online ödeme olanakları sunar. Geçerli olduğu alanların çokluğu ve kullanım pratikliği Ukash in hızla yayılan bir alternatif ödeme metodu haline gelmesini sağlamıştır. Ukash, Smart Voucher Ltd. tarafından yönetilmektedir ve İngiltere Finansal Yönetim Otoritesi (FCA) tarafından belirlenen kurallara tabidir. Tüketiciler bayiler aracılığı ile nakit paralarını Ukash e çevirerek geçerli olduğu binlerce web sitesi ve başka ortamlarda 19 rakamlı Ukash kodu ile alışveriş yapabilirler. Her Ukash kodu tamamen benzersiz ve tektir. Bu da güvenli kullanım olanağı sağlar. kart.org Ukash kart alırken ne gibi avantajlar sağlıyor? Piyasadaki en uygun fiyatları sunan sitemiz sizlere güvenli ve sorunsuz Ukash yükleme seçenekleri temin ederek binlerce platformda bu konforlu ve alternatif ödeme yöntemini kullanabilmenizi sağlar. kart.org aracılığıyla yükleyeceğiniz Ukash de beklediğinizden çok daha fazlasını bulacak, alışverişlerinizi yaparken, hobileriniz ve oyunlarınızla ilgili ürünleri satın alırken Ukash in rahatlığını yaşayacaksınız. Sitemizdeki canlı destek hattı sayesinde en güncel Ukash kart fiyatlarını öğrenebilir, banka hesabımıza bu fiyatlarla ödemenizi gerçekleştirerek anında Ukash kartınıza sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda sitemizde Ukash bozdurabilir, elinizdeki Ukash kartları nakite çevirebilirsiniz. Her türlü soru ve sorunlarınızda canlı destek hattımız sizlere yardımcı olmaya hazırdır. %100 güvenilir, en hızlı hizmeti ve en uygun fiyatları sunan Ukash kart sitesi ve Ukash bayisi kart.org sizi Ukash dünyası ile tanıştırmaya kararlı. Her geçen gün büyüyen müşteri kitlemiz Ukash ten çok memnun. Ukash kart nerelerde kullanılır? Sanal alışverişte güvenlik önemli bir unsur. Kredi kartınızı ya da banka hesabınızı her yerde kullanmak, bu bilgileri her site ile paylaşmak istemeyebilirsiniz ya da örneğin aradığınız bir ürünü yurtdışındaki bir sitede buldunuz ve uluslar arası para transferinin getirdiği ekstra güvenlik sorunu, masraf ve işlemlerle uğraşmak istemiyorsunuz. İşte Ukash özellikle bu durumlarda devreye giriyor. Bayilerden elde edeceğiniz Ukash kart ile güvenlik endişesi yaşamadan, hızlı ve sorunsuz alışveriş yapma özgürlüğünün tadına varabilirsiniz. Ukash binlerce web sitesinde geçerlidir. Spor, bahis, bilgisayar oyunları ile ilgili ürünler, giyim, dekorasyon, Facebook ve Skype gibi sosyal medya ve online iletişim araçları ve daha pek çok alanda Ukash ile alışveriş yapabilirsiniz. Ukash para transfer işlemlerinde de sorunsuz ve hızlı bir biçimde kullanılabilmektedir. Siz de hemen şimdi kart.org/ adresine girerek Ukash kart satın alın ve internette güvenli sularda sörf yapmaya başlayın.

14 Adı : HABER3.COM : :25:58 Bağlantı : Turizmciler Bir Araya Geldi Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi kapsamında Düzce, Kocaeli, Bolu ve Düzce de bulunan otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Sapanca da bir ar :28 Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi kapsamında Düzce, Kocaeli, Bolu ve Düzce de bulunan otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Sapanca da bir araya geldi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı Sapanca gerçekleştirildi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum ve Yeteneklerinin Arttırılması Projesi Türkiye çapında 4 bin in üzerinde turizm işletmesi, sektör çalışanları, ilgili meslek odaları, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve üniversitelere doğrudan ulaşacak. Ocak 2014 de başlayan ve 2016 yılının Temmuz ayında tamamlanması planlanan 30 aylık projede özellikle, Turizm İşletme Belgeli tesislerin ön büro, servis, kat hizmetleri ve mutfak çalışanlarının mesleki, teknik ve yabancı dil becerilerinin ihtiyaçları ve AB standartları çerçevesinde geliştirilmesi amaçlanıyor. DÜZCE AYRICALIKLI Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak bilgilendirme toplantısının ardından katılımcılara Düzce nin bölgedeki konumunun önemi ile ilgili sunum eşliğinde bilgiler verdi. Budak yaptığı konuşmasında Düzce nin iklimi, doğal kaynakları, bozulmamış çevresi, tarihi, kültürel varlıkları, yerel yaşam tarzı ve gelenekleri, İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir gibi önemli anakentlerin ortasında bulunan coğrafi konumu nedeni ile ana pazarlara yakınlığı, alternatif turizme uygunluğu, dört mevsim turizm imkanları ile ilgili bilgiler vererek, Düzce nin önemli bir destinasyon ağının merkezinde olması sebebiyle ayrıcalıklı olduğunun altını çizdi.

15 Adı : HABERCINIZ.BIZ : :32:25 Bağlantı : Turizmciler Bir Araya Geldi Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi kapsamında Düzce, Kocaeli, Bolu ve Düzce de bulunan otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Sapanca da bir araya geldi. Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi kapsamında Düzce, Kocaeli, Bolu ve Düzce de bulunan otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Sapanca da bir araya geldi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı Sapanca gerçekleştirildi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum ve Yeteneklerinin Arttırılması Projesi Türkiye çapında 4 bin in üzerinde turizm işletmesi, sektör çalışanları, ilgili meslek odaları, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve üniversitelere doğrudan ulaşacak. Ocak 2014 de başlayan ve 2016 yılının Temmuz ayında tamamlanması planlanan 30 aylık projede özellikle, Turizm İşletme Belgeli tesislerin ön büro, servis, kat hizmetleri ve mutfak çalışanlarının mesleki, teknik ve yabancı dil becerilerinin ihtiyaçları ve AB standartları çerçevesinde geliştirilmesi amaçlanıyor. DÜZCE AYRICALIKLI Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak bilgilendirme toplantısının ardından katılımcılara Düzce nin bölgedeki konumunun önemi ile ilgili sunum eşliğinde bilgiler verdi. Budak yaptığı konuşmasında Düzce nin iklimi, doğal kaynakları, bozulmamış çevresi, tarihi, kültürel varlıkları, yerel yaşam tarzı ve gelenekleri, İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir gibi önemli anakentlerin ortasında bulunan coğrafi konumu nedeni ile ana pazarlara yakınlığı, alternatif turizme uygunluğu, dört mevsim turizm imkanları ile ilgili bilgiler vererek, Düzce nin önemli bir destinasyon ağının merkezinde olması sebebiyle ayrıcalıklı olduğunun altını çizdi.

16 Adı : HABEREXEN.COM : :01:46 Bağlantı : Turizmciler Bir Araya Geldi Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi kapsamında Düzce, Kocaeli, Bolu ve Düzce de bulunan otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Sapanca da bir ar Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi kapsamında Düzce, Kocaeli, Bolu ve Düzce de bulunan otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Sapanca da bir araya geldi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı Sapanca gerçekleştirildi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum ve Yeteneklerinin Arttırılması Projesi Türkiye çapında 4 bin in üzerinde turizm işletmesi, sektör çalışanları, ilgili meslek odaları, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve üniversitelere doğrudan ulaşacak. Ocak 2014 de başlayan ve 2016 yılının Temmuz ayında tamamlanması planlanan 30 aylık projede özellikle, Turizm İşletme Belgeli tesislerin ön büro, servis, kat hizmetleri ve mutfak çalışanlarının mesleki, teknik ve yabancı dil becerilerinin ihtiyaçları ve AB standartları çerçevesinde geliştirilmesi amaçlanıyor. DÜZCE AYRICALIKLI Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak bilgilendirme toplantısının ardından katılımcılara Düzce nin bölgedeki konumunun önemi ile ilgili sunum eşliğinde bilgiler verdi. Budak yaptığı konuşmasında Düzce nin iklimi, doğal kaynakları, bozulmamış çevresi, tarihi, kültürel varlıkları, yerel yaşam tarzı ve gelenekleri, İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir gibi önemli anakentlerin ortasında bulunan coğrafi konumu nedeni ile ana pazarlara yakınlığı, alternatif turizme uygunluğu, dört mevsim turizm imkanları ile ilgili bilgiler vererek, Düzce nin önemli bir destinasyon ağının merkezinde olması sebebiyle ayrıcalıklı olduğunun altını çizdi.

17 Adı : HABERKENTI.COM : :34:52 Bağlantı : Turizmciler Bir Araya Geldi Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi kapsamında Düzce, Kocaeli, Bolu ve Düzce de bulunan otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Sapanca da bir araya geldi. Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi kapsamında Düzce, Kocaeli, Bolu ve Düzce de bulunan otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Sapanca da bir araya geldi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı Sapanca gerçekleştirildi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum ve Yeteneklerinin Arttırılması Projesi Türkiye çapında 4 bin in üzerinde turizm işletmesi, sektör çalışanları, ilgili meslek odaları, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve üniversitelere doğrudan ulaşacak. Ocak 2014 de başlayan ve 2016 yılının Temmuz ayında tamamlanması planlanan 30 aylık projede özellikle, Turizm İşletme Belgeli tesislerin ön büro, servis, kat hizmetleri ve mutfak çalışanlarının mesleki, teknik ve yabancı dil becerilerinin ihtiyaçları ve AB standartları çerçevesinde geliştirilmesi amaçlanıyor. DÜZCE AYRICALIKLI Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak bilgilendirme toplantısının ardından katılımcılara Düzce nin bölgedeki konumunun önemi ile ilgili sunum eşliğinde bilgiler verdi. Budak yaptığı konuşmasında Düzce nin iklimi, doğal kaynakları, bozulmamış çevresi, tarihi, kültürel varlıkları, yerel yaşam tarzı ve gelenekleri, İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir gibi önemli anakentlerin ortasında bulunan coğrafi konumu nedeni ile ana pazarlara yakınlığı, alternatif turizme uygunluğu, dört mevsim turizm imkanları ile ilgili bilgiler vererek, Düzce nin önemli bir destinasyon ağının merkezinde olması sebebiyle ayrıcalıklı olduğunun altını çizdi.

18 Adı : HABERMRT.COM : :04:01 Bağlantı : Turizmciler Bir Araya Geldi Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi kapsamında Düzce, Kocaeli, Bolu ve Düzce de bulunan otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Ekim 2014 Salı 16:24 Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi kapsamında Düzce, Kocaeli, Bolu ve Düzce de bulunan otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Sapanca da bir araya geldi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı Sapanca gerçekleştirildi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum ve Yeteneklerinin Arttırılması Projesi Türkiye çapında 4 bin in üzerinde turizm işletmesi, sektör çalışanları, ilgili meslek odaları, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve üniversitelere doğrudan ulaşacak. Ocak 2014 de başlayan ve 2016 yılının Temmuz ayında tamamlanması planlanan 30 aylık projede özellikle, Turizm İşletme Belgeli tesislerin ön büro, servis, kat hizmetleri ve mutfak çalışanlarının mesleki, teknik ve yabancı dil becerilerinin ihtiyaçları ve AB standartları çerçevesinde geliştirilmesi amaçlanıyor. DÜZCE AYRICALIKLI Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak bilgilendirme toplantısının ardından katılımcılara Düzce nin bölgedeki konumunun önemi ile ilgili sunum eşliğinde bilgiler verdi. Budak yaptığı konuşmasında Düzce nin iklimi, doğal kaynakları, bozulmamış çevresi, tarihi, kültürel varlıkları, yerel yaşam tarzı ve gelenekleri, İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir gibi önemli anakentlerin ortasında bulunan coğrafi konumu nedeni ile ana pazarlara yakınlığı, alternatif turizme uygunluğu, dört mevsim turizm imkanları ile ilgili bilgiler vererek, Düzce nin önemli bir destinasyon ağının merkezinde olması sebebiyle ayrıcalıklı olduğunun altını çizdi.

19 Adı : HABERX.COM : :33:15 Bağlantı : TURİZMCİLER BİR ARAYA GELDİ Tweet Follow DÜZCE (İHA) Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi kapsamında Düzce, Kocaeli, Bolu ve Düzce de bulunan otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Sapanca da bir araya geldi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı Sapanca gerçekleştirildi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum ve Yeteneklerinin Arttırılması Projesi Türkiye çapında 4 bin in üzerinde turizm işletmesi, sektör çalışanları, ilgili meslek odaları, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve üniversitelere doğrudan ulaşacak. Ocak 2014 de başlayan ve 2016 yılının Temmuz ayında tamamlanması planlanan 30 aylık projede özellikle, Turizm İşletme Belgeli tesislerin ön büro, servis, kat hizmetleri ve mutfak çalışanlarının mesleki, teknik ve yabancı dil becerilerinin ihtiyaçları ve AB standartları çerçevesinde geliştirilmesi amaçlanıyor. DÜZCE AYRICALIKLI Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak bilgilendirme toplantısının ardından katılımcılara Düzce nin bölgedeki konumunun önemi ile ilgili sunum eşliğinde bilgiler verdi. Budak yaptığı konuşmasında Düzce nin iklimi, doğal kaynakları, bozulmamış çevresi, tarihi, kültürel varlıkları, yerel yaşam tarzı ve gelenekleri, İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir gibi önemli anakentlerin ortasında bulunan coğrafi konumu nedeni ile ana pazarlara yakınlığı, alternatif turizme uygunluğu, dört mevsim turizm imkanları ile ilgili bilgiler vererek, Düzce nin önemli bir destinasyon ağının merkezinde olması sebebiyle ayrıcalıklı olduğunun altını çizdi.

20 Adı : HAKIMIYET.COM : :36:40 Bağlantı : Turizmciler Bir Araya Geldi Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi kapsamında Düzce, Kocaeli, Bolu ve Düzce de bulunan otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Ekim 2014 Salı 16:24 Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi kapsamında Düzce, Kocaeli, Bolu ve Düzce de bulunan otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Sapanca da bir araya geldi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı Sapanca gerçekleştirildi. Turizm sektöründe eğitimin kalitesini ve çevre duyarlılığını güçlendirmeyi hedefleyen Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum ve Yeteneklerinin Arttırılması Projesi Türkiye çapında 4 bin in üzerinde turizm işletmesi, sektör çalışanları, ilgili meslek odaları, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve üniversitelere doğrudan ulaşacak. Ocak 2014 de başlayan ve 2016 yılının Temmuz ayında tamamlanması planlanan 30 aylık projede özellikle, Turizm İşletme Belgeli tesislerin ön büro, servis, kat hizmetleri ve mutfak çalışanlarının mesleki, teknik ve yabancı dil becerilerinin ihtiyaçları ve AB standartları çerçevesinde geliştirilmesi amaçlanıyor. DÜZCE AYRICALIKLI Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak bilgilendirme toplantısının ardından katılımcılara Düzce nin bölgedeki konumunun önemi ile ilgili sunum eşliğinde bilgiler verdi. Budak yaptığı konuşmasında Düzce nin iklimi, doğal kaynakları, bozulmamış çevresi, tarihi, kültürel varlıkları, yerel yaşam tarzı ve gelenekleri, İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir gibi önemli anakentlerin ortasında bulunan coğrafi konumu nedeni ile ana pazarlara yakınlığı, alternatif turizme uygunluğu, dört mevsim turizm imkanları ile ilgili bilgiler vererek, Düzce nin önemli bir destinasyon ağının merkezinde olması sebebiyle ayrıcalıklı olduğunun altını çizdi.

TUYUP PROJESİ. Tarih Aralığı: 20.10.2014-06.11.2014. Haber Sayısı: 83

TUYUP PROJESİ. Tarih Aralığı: 20.10.2014-06.11.2014. Haber Sayısı: 83 TUYUP PROJESİ Tarih Aralığı: 20.10.2014-06.11.2014 Haber Sayısı: 83 İÇİNDEKİLER No Yayın Yayın Adı Haber Başlığı 1 05.11.2014 AJANSMANISA.COM TURİZM ÇALIŞANI MEMNUN OLMADAN TURİST MEMNUN OLMAZ 2 05.11.2014

Detaylı

TUYUP PROJESİ. Tarih Aralığı: 03.08.2014-31.08.2014. Haber Sayısı: 25

TUYUP PROJESİ. Tarih Aralığı: 03.08.2014-31.08.2014. Haber Sayısı: 25 TUYUP PROJESİ Tarih Aralığı: 03.08.2014-31.08.2014 Haber Sayısı: 25 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 03.08.2014 TURIZMDEBUSABAH.COM 7,5 milyon Euro'luk dev proje 2 21.08.2014 HURRIYET.COM.TR Mesleki

Detaylı

TUYUP PROJESİ. Tarih Aralığı: 02.09.2014-18.09.2014. Haber Sayısı: 34

TUYUP PROJESİ. Tarih Aralığı: 02.09.2014-18.09.2014. Haber Sayısı: 34 TUYUP PROJESİ Tarih Aralığı: 02.09.2014-18.09.2014 Haber Sayısı: 34 İÇİNDEKİLER No Yayın Yayın Adı Haber Başlığı 1 02.09.2014 EMLAKKULISI.COM Erzurum'da turizm çalışanlarına uyum eğitimi verildi! 02-09-2014

Detaylı

TUYUP PROJESİ. Tarih Aralığı: 01.02.2016-29.02.2016. Haber Sayısı: 79

TUYUP PROJESİ. Tarih Aralığı: 01.02.2016-29.02.2016. Haber Sayısı: 79 TUYUP PROJESİ Tarih Aralığı: 01.02.2016-29.02.2016 Haber Sayısı: 79 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı 1 29.02.2016 61SAAT.COM İSTEYEN HERKESE AÇIK İSTEYEN HERKESE EĞİTİM 2 27.02.2016

Detaylı

Dış Paydaş Toplumsal Katkı Araştırması Anketi Sonuçları

Dış Paydaş Toplumsal Katkı Araştırması Anketi Sonuçları ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İstatistik Araştırma ve Uygulama Merkezi 28.9.217 Dış Paydaş Toplumsal Katkı Araştırması Anketi Sonuçları 1 İÇİNDEKİLER Sayfa Yönetici Özeti 3-4 Dış Paydaş Toplumsal

Detaylı

Dr. Müge ŞANAL. Ziraat Mühendisi Antalya

Dr. Müge ŞANAL. Ziraat Mühendisi Antalya Dr. Müge ŞANAL Ziraat Mühendisi 06.04.2017 Antalya 1 Ülkemiz binlerce yıllık kültürel birikimi ve doğal güzellikleri ile dünyanın önemli kültür ve turizm merkezleri arasında yer almaktadır. 2 Kültür ve

Detaylı

Ücret Sistemleri ve Verimlilik Arastırması. 2008463065 Tuğçe Karaçevirgen 2007463085 Seçil Terk 2007463019 Hatice Çağan 2008463037 Şebnem Demiröz

Ücret Sistemleri ve Verimlilik Arastırması. 2008463065 Tuğçe Karaçevirgen 2007463085 Seçil Terk 2007463019 Hatice Çağan 2008463037 Şebnem Demiröz Ücret Sistemleri ve Verimlilik Arastırması 2008463065 Tuğçe Karaçevirgen 2007463085 Seçil Terk 2007463019 Hatice Çağan 2008463037 Şebnem Demiröz Görüşme Yapılan Kişi Eğitim ve Kalite Müdürü Deniz ERSUBASI

Detaylı

Türkiye E Ticaret Pazarı

Türkiye E Ticaret Pazarı Türkiye E Ticaret Pazarı 28 Mart 2012 İTO Okyar Tahaoğlu 1 Bankalararası Kart Merkezi 1990 yılında kamu ve özel banka ortaklığıyla kuruldu 27 üyeye hizmet veriyoruz Misyon Ödemeler sektöründe, nakitsiz

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

1) 3.Yaş turizmi nedir? 2)3.Yaş turizmi nasıl yapılır? 3)Türkiye 3.Yaş turist sayıları (Vasco Turizm) 4) 3.Yaş Turizmi davranışsal özellikleri

1) 3.Yaş turizmi nedir? 2)3.Yaş turizmi nasıl yapılır? 3)Türkiye 3.Yaş turist sayıları (Vasco Turizm) 4) 3.Yaş Turizmi davranışsal özellikleri İÇİNDEKİLER 1) 3.Yaş turizmi nedir? 2)3.Yaş turizmi nasıl yapılır? 3)Türkiye 3.Yaş turist sayıları (Vasco Turizm) 4) 3.Yaş Turizmi davranışsal özellikleri 5)Birleşmiş Milletler ve Dünya Yaşlanma Örgütü

Detaylı

ISSA İyi Uygulamalar Ödül Töreni

ISSA İyi Uygulamalar Ödül Töreni ISSA İyi Uygulamalar Ödül Töreni SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -SGK OLARAK SÜRATLİ VE KALİTELİ HİZMET SUNAN KÖKLÜ BİR KURUM OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ -BUNDAN YILLAR ÖNCE İLAÇLARIN

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır. Değerli Sektör Yöneticileri; Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır. Otelcilik sektöründe çalışanların niteliklerini ve uzmanlaşmalarını

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu (ECZACILIK FAKÜLTESİ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021

Detaylı

EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ.

EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ. EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) ve Avrupa Birliği (AB) ile ortaklaşa finanse edilen ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından

Detaylı

24.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

24.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 24.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Seyfi GÜL Katip Çelebi Üniversitesi eğitime sanal destek verecek İzmir in yeni devlet

Detaylı

Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları. İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz

Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları. İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz OTI HOLDING OTI Holding, yenilikçi vizyonu ve kalite odaklı yönetimi ve turizm

Detaylı

ANKARA KALKINMA AJANSI

ANKARA KALKINMA AJANSI ANKARA KALKINMA AJANSI MALİ DESTEK PROGRAMLARI 2012 TEKLİF Ç A Ğ R I S I Yaşam kalitesi yüksek, dünya ile rekabet eden, düşünce ve yeniliğin başkenti Ankara Ankara Kalkınma Ajansı Ülkelerin hatta şehirlerin

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının

Detaylı

Türkiye de Stratejik Çevresel Değerlendirme: İhtiyaçlar, Zorluklar ve Fırsatlar

Türkiye de Stratejik Çevresel Değerlendirme: İhtiyaçlar, Zorluklar ve Fırsatlar Technical Assistance for Implementation of the By-Law on Strategic Environmental Assessment EuropeAid/133447/D/SER/TR Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliği'nin Uygulanması Teknik Yardım Projesi

Detaylı

Söz konusu dönemde benzinli otomobil sayısı ise yüzde 27,8'lik azalışla 4 milyon 62 bin adetten 2 milyon 929 bin adete geriledi.

Söz konusu dönemde benzinli otomobil sayısı ise yüzde 27,8'lik azalışla 4 milyon 62 bin adetten 2 milyon 929 bin adete geriledi. Lpg li araçlar güvenli mi diye tereddüt eden araç sahipleri gün geçtikçe azalıyor. Türkiye'de son yıllarda benzin fiyatlarında yaşanan artış tüketicileri LPG'li otomobillere yönlendirdi. AA muhabirinin

Detaylı

TURİZMDE FETHİYE NASIL MA KA OLUR? (ARAMA KONFERANSININ ARDINDAN ) Yrd.Doç.Dr.Burhan KILIÇ. Muğla Üniversitesi

TURİZMDE FETHİYE NASIL MA KA OLUR? (ARAMA KONFERANSININ ARDINDAN ) Yrd.Doç.Dr.Burhan KILIÇ. Muğla Üniversitesi TURİZMDE FETHİYE NASIL MA KA OLUR? (ARAMA KONFERANSININ ARDINDAN ) Yrd.Doç.Dr.Burhan KILIÇ Muğla Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu E-Posta: bkilic@mu.edu.tr 7-8 Nisan 2010 tarihlerinde

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler EYPRO BÜLTENİ Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma Ve Uygulama Merkezi engelli bireylerin bağımsız yaşama koşullarına erişme ve kent yaşamına

Detaylı

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ KAYITLI KADIN İSTİHDAMINI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ARTTIRDI

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ KAYITLI KADIN İSTİHDAMINI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ARTTIRDI EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ KAYITLI KADIN İSTİHDAMINI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ARTTIRDI Sosyal Güvenlik Kurumu nun yürüttüğü, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti nin ortaklaşa finanse ettiği Evde Çocuk Bakım Hizmetleri

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

ANKARA KALKINMA AJANSI 2012 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI

ANKARA KALKINMA AJANSI 2012 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI ANKARA KALKINMA AJANSI 2012 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI Ankara Kalkınma Ajansı, 2012 yılı teklif çağrısı kapsamında, mali destek programı ile dört ayrı başlıkta toplam 27.000.000 TL tutarında destek sağlayacaktır.

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

Stratejik Plan 2015-2019

Stratejik Plan 2015-2019 Stratejik Plan 2015-2019 Bu Stratejik Plan önümüzdeki beş yıl Bezmiâlem in gelmesini umut ettiğimiz yeri ve buraya nasıl geleceğimizi anlatan bir Vizyon Belgesidir. 01.01.2015 Rektör Sunuşu Sevgili Bezmiâlem

Detaylı

2014-02 KALKINMA KURULU TOPLANTISI 13.11.2014 UŞAK

2014-02 KALKINMA KURULU TOPLANTISI 13.11.2014 UŞAK 2014-02 KALKINMA KURULU TOPLANTISI 13.11.2014 UŞAK GÜNDEM 1 2 3 4 5 Açılış ve Yoklama 2014 Yılı Ajans Ara Faaliyet Raporunun Görüşülmesi Bölge İllerinin Turizm Potansiyellerinin Değerlendirilmesi ve Kurul

Detaylı

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ULUSAL BİLDİRİMLERİNİN HAZIRLANMASI PROJESİ 6. ULUSAL BİLDİRİM TURİZM BÖLÜMÜ

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ULUSAL BİLDİRİMLERİNİN HAZIRLANMASI PROJESİ 6. ULUSAL BİLDİRİM TURİZM BÖLÜMÜ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ULUSAL BİLDİRİMLERİNİN HAZIRLANMASI PROJESİ 6. ULUSAL BİLDİRİM TURİZM BÖLÜMÜ Özgür ZEYDAN Öğr. Gör. Dr. Kasım 2014 Ankara Sunum Planı Önceki bildirimlerde Turizm bölümleri İklim Değişikliği

Detaylı

YATIRIMCI EĞİTİMİ VE FİNANSAL EĞİTİM ÇALIŞMALARI

YATIRIMCI EĞİTİMİ VE FİNANSAL EĞİTİM ÇALIŞMALARI T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULU YATIRIMCI EĞİTİMİ VE FİNANSAL EĞİTİM ÇALIŞMALARI 13 Kasım 2012, İstanbul Aydın HASKEBABÇI Sermaye Piyasası Kurulu Daire Başkanı ahaskebabci@spk.gov.tr www.yes.gov.tr

Detaylı

Milli Eğitim Bakanlığı 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Yabancı Dil ve Pilot Okul Çalışmaları by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer İnönü Üniversitesi Siirt Üniversitesi Fırat Üniversitesi Ardahan Üniversitesi

Milli Eğitim Bakanlığı 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Yabancı Dil ve Pilot Okul Çalışmaları by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer İnönü Üniversitesi Siirt Üniversitesi Fırat Üniversitesi Ardahan Üniversitesi MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 2019 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE YABANCI DİL VE PİLOT OKUL PROJELERİ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ / FIRAT ÜNİVERSİTESİ / ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ / SİİRT ÜNİVERSİTESİ SEFA SEZER / İNGİLİZCE

Detaylı

Tanıtımda Seyahat Acenteleri ve Aracı Kurumların İşbirliği. Ahmet Genç www.travelforcure.com

Tanıtımda Seyahat Acenteleri ve Aracı Kurumların İşbirliği. Ahmet Genç www.travelforcure.com Tanıtımda Seyahat Acenteleri ve Aracı Kurumların İşbirliği Ahmet Genç www.travelforcure.com Sağlık Turizmi Tanımı Kişilerin sağlık hizmetleri almak üzere seyahat etmesi ve bu hizmetlerden faydalanması

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Kruvaziyer Liman Çalıştayı 30 Nisan 2014 Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi

Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Kruvaziyer Liman Çalıştayı 30 Nisan 2014 Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Sayın Vali Yardımcısı, Sayın Belediye Başkanları, Deniz Ticaret Odalarının Sayın Temsilcileri; Değerli Konuklar, Kıymetli Basın mensupları, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Fethiye Kruvaziyer

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama

Detaylı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Kadın İşletmelerine Finansman

Detaylı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi. Turizm Fakültesi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi. Turizm Fakültesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Çiğli/İzmir Temmuz 2012 İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi; 14.07.2010 tarihinde kabul edilen ve 22.07.2010 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan

Detaylı

Gelecek Nesillere Bırakacağımız Alanya İçin Sorumlu Turizm Sorunsuz Gelecek

Gelecek Nesillere Bırakacağımız Alanya İçin Sorumlu Turizm Sorunsuz Gelecek Gelecek Nesillere Bırakacağımız Alanya İçin Sorumlu Turizm Sorunsuz Gelecek PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI 29.08.2012 Saat: 11.00 / Alanya Proje Sahibi Hibe Kaynağı Destek Programı Projenin Öncelik Alanı Alanya

Detaylı

Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş. Basın Toplantısı 18 Haziran 2008

Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş. Basın Toplantısı 18 Haziran 2008 Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş. Basın Toplantısı 18 Haziran 2008 Murat Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Dedeman Holding Turizm/ Sektör Değerlendirmesi Dünyada Turist Sayısı Türkiye de Turist Sayısı Kaynak:

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Yönetim Sistemi Standartları etkin bir yönetim sistemi kurmak için uluslararası olarak kanıtlanmış en önemli referanslardandır. Firmanızın, dünya

Detaylı

Seyitgazi ve Turizm Gürcan Banger

Seyitgazi ve Turizm Gürcan Banger Seyitgazi ve Turizm 31 Ağustos 2013 Seyitgazi 2 Elimizde ne var? Seyitgazi, ağırlıklı potansiyel olarak değerlendirilmeyi bekleyen inanç turizmi, tarih turizmi, doğa ve köy turizmi, dış alan sporları turizmi

Detaylı

BÖLÜM 3. Bilişim Sistemleri, Örgütler ve Strateji. Doç. Dr. Serkan ADA

BÖLÜM 3. Bilişim Sistemleri, Örgütler ve Strateji. Doç. Dr. Serkan ADA BÖLÜM 3 Bilişim Sistemleri, Örgütler ve Strateji Doç. Dr. Serkan ADA Bilişim Sistemleri nin Örgütlere Etkisi Örgüt çevre tarafından sağlanan sermaye ve işgücü (ve bilişim teknolojileri) gibi temel üretim

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

KADEM METE: MUĞLA DA 12 AY TURİZM HAYAL DEĞİL

KADEM METE: MUĞLA DA 12 AY TURİZM HAYAL DEĞİL KADEM METE: MUĞLA DA 12 AY TURİZM HAYAL DEĞİL AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Bodrum da basınla bir araya geldi. 12 Ay Turizm konusu üzerine yoğunlaşan basın toplantısında Mete, yaklaşık 6 milyon

Detaylı

Sektör paydaşı seçkin bir davetli grubu ile gerçekleştirilen Çalıştayda, aşağıdaki soruların yanıtları aranmıştır:

Sektör paydaşı seçkin bir davetli grubu ile gerçekleştirilen Çalıştayda, aşağıdaki soruların yanıtları aranmıştır: Likya Yolunun Turizme Kazandırılması Projesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 2015 Yılı Proje Teklif Çağrısı Alternatif Turizmin Desteklenmesi Mali Destek Programı kapsamında, TR61/15/TRZMK/0022 sözleşme

Detaylı

FAALİYET RAPORU

FAALİYET RAPORU FAALİYET RAPORU 2015-2016 1 İÇERİK Başkanın Mesajı 3 Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeleri 4 Hakkımızda 5 Vakıf Faaliyetleri 6-8 Yeminli Mali Müşavir Onaylı Mali Tablolar 9-14 2017 Vakıf Hedefleri

Detaylı

UR-GE ODAK TOPLANTISI

UR-GE ODAK TOPLANTISI UR-GE ODAK TOPLANTISI Düzce Fındığı Dünyaya Açılıyor Projesi kapsamında Düzce Ticaret Borsası nda UR-GE Odak Toplantısı gerçekleģtirildi. Borsanın Meclis Salonunda yapılan toplantıya, projeye dahil olan

Detaylı

TÜROB ÜYELİĞİ ve AVANTAJLARI

TÜROB ÜYELİĞİ ve AVANTAJLARI Dinamik Kapsayıcı Köklü Dynamic Embracing Prominent TÜROB ÜYELİĞİ ve AVANTAJLARI www.turob.com Turizm sektörünün en köklü ve saygıdeğer kurumlarından biri olan TÜROB un üyesi olarak, tüm sektörel lobi

Detaylı

UR-GE ODAK TOPLANTISI

UR-GE ODAK TOPLANTISI UR-GE ODAK TOPLANTISI Düzce Fındığı Dünyaya Açılıyor Projesi kapsamında Düzce Ticaret Borsası nda UR-GE Odak Toplantısı gerçekleģtirildi. Borsanın Meclis Salonunda yapılan toplantıya, projeye dahil olan

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Araştırma ve Tasarım S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Araştırma ve Tasarım S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 3 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaraBuLuT Hilton Worldwide, 4 yeni otel için anlaşma imzaladı. 2015 2016 2017 24 >12 Grup, 5 yılda

Detaylı

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kazananlar Konferansı 26 Şubat 2015 Seyhun Araz Üretim Müdürü Coca-Cola İçecek Bursa Fabrika Coca-Cola İçecek Coca-Cola Sistemi içinde en büyük 6. şişeleyici Faaliyet

Detaylı

Dış Paydaş Toplumsal Katkı Araştırması Anketi Sonuçları

Dış Paydaş Toplumsal Katkı Araştırması Anketi Sonuçları ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İstatistik Araştırma ve Uygulama Merkezi 28.9.217 Dış Paydaş Toplumsal Katkı Araştırması Anketi Sonuçları 1 BÖLÜM-I I. YÖNETİM ANLAYIŞI Tablo 1. Saygın ve güvenilir

Detaylı

İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirmesi

İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirmesi İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirmesi Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Burçin Hatipoğlu Maria Dolores Alvarez Kıvanç İnelmen Dilek Ünalan Değerlendirme... İnsan Kaynağına Yatırım

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ Direktif Proje Yönetim Ofisi / Haziran.2016 TURQUALITY Destekleri Nedir? Firmaların, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine

Detaylı

KARADENİZ HAVZASINDAKİ TURİZM GÜZERGAHLARI Projesi

KARADENİZ HAVZASINDAKİ TURİZM GÜZERGAHLARI Projesi KARADENİZ HAVZASINDAKİ TURİZM GÜZERGAHLARI Projesi TR11C1.01-02/354 3.04.2015 Turizm Platformu Toplantısı/ EDİRNE Karadeniz Havzası Sınırötesi İşbirliği Programı Text PROJE ORTAKLARI ENPI Ortakları: Orta

Detaylı

12. MĐSYON 13. VĐZYON

12. MĐSYON 13. VĐZYON 12. MĐSYON Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi nin misyonu, evrensel ölçütleri kendisine temel alan, beraberinde ulusal değerlere sahip çıkan, çağdaş tıp bilgi birikimine sahip, koruyucu hekimlik ilkelerini

Detaylı

TTGV ÇEVRE PROJE FAALİYETLERİ VE İŞBİRLİĞİ AĞLARI OLUŞTURULMASI PROJESİ

TTGV ÇEVRE PROJE FAALİYETLERİ VE İŞBİRLİĞİ AĞLARI OLUŞTURULMASI PROJESİ TTGV ÇEVRE PROJE FAALİYETLERİ VE İŞBİRLİĞİ AĞLARI OLUŞTURULMASI PROJESİ ÇİMENTO SEKTÖRÜ ÇEVRE GRUBU MESLEKTAŞLAR TOPLANTISI Emrah Alkaya Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı 12 Ekim 2012 Türkiye Çimento

Detaylı

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan 3. Yaş Baharı Kongresine Katıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: - SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

Detaylı

Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır.

Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır. Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır. Facebook / SivilDusun Twitter / SivilDusun YouTube / sivildusunab Instagram / sivildusun Çalışmalarınızla ilgili duyuruları haber@sivildusun.eu adresine iletebilirsiniz.

Detaylı

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TÜKETİCİ ALGI ARAŞTIRMASI Özet Bulgular. GfK 2012 AVM Algı Araştırması 2012

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TÜKETİCİ ALGI ARAŞTIRMASI Özet Bulgular. GfK 2012 AVM Algı Araştırması 2012 ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TÜKETİCİ ALGI ARAŞTIRMASI Özet Bulgular 1 Araştırma Künyesi Kalitatif ve kantitatif tekniklerden birlikte faydalanılan araştırmada; kantitatif araştırma kapsamında Türkiye nin 20 kentinde

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

Son yapılan arkeolojik kazılar kentimizin yıllık bir tarihi olduğunu gösteriyor.

Son yapılan arkeolojik kazılar kentimizin yıllık bir tarihi olduğunu gösteriyor. Ekonomik Veriler Işığında İzmir (I) İzmir, geçmişi çok eskilere dayanan bir kent. Son yapılan arkeolojik kazılar kentimizin 7.000 8.000 yıllık bir tarihi olduğunu gösteriyor. Uzun yıllar çeşitli medeniyetlere

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

MAVİ BAYRAK ARAŞTIRMA SONUÇLARI

MAVİ BAYRAK ARAŞTIRMA SONUÇLARI MAVİ BAYRAK ARAŞTIRMA SONUÇLARI FEE nin 2011 yılında Mavi Bayraklı plaj ve marina yöneticilerine yönelik olarak düzenlenen anket sonuçları açıklandı. Toplamda 33 ülkeden 1151 plaj ve marina yöneticisinin

Detaylı

TÜRKİYE TURİZM STRATEJİSİ 2023 VE MALATYA İLİ TURİZMİ

TÜRKİYE TURİZM STRATEJİSİ 2023 VE MALATYA İLİ TURİZMİ TÜRKİYE TURİZM STRATEJİSİ 2023 VE MALATYA İLİ TURİZMİ Dr. ADNAN ASLAN 27 MART 2013 ANKARA KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI YATIRIM ve İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İÇERİK 1.Dünyada ve Türkiye de Turizm 2. Türkiye

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu

Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Hizmet üretimi ve işletmeler arası bilgi paylaşımı temelinde çalışan turizm işletmeleri, karlılıklarını, verimliliklerini,

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı

Dünyada yılda bir milyar kişi ülke değiştiriyor ve bu sayı her yıl %7 artıyor.

Dünyada yılda bir milyar kişi ülke değiştiriyor ve bu sayı her yıl %7 artıyor. Sağlık Turizmi GENEL BİLGİ Dünyada yılda bir milyar kişi ülke değiştiriyor ve bu sayı her yıl %7 artıyor. Türkiye 2002 de 17. Sıradan 2012 de 7 sıraya yükseldi. (Fransa, ABD, Çin, İspanya, İtalya, İngiltere,

Detaylı

TURİZMİN GENEL DEĞERLENDİRİLMESİ. Necip BOZ Koordinatör TÜROFED Türkiye Otelciler Federasyonu

TURİZMİN GENEL DEĞERLENDİRİLMESİ. Necip BOZ Koordinatör TÜROFED Türkiye Otelciler Federasyonu TURİZMİN GENEL DEĞERLENDİRİLMESİ Necip BOZ Koordinatör TÜROFED Türkiye Otelciler Federasyonu 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 199 1991 1992 2 25 Turizm İşletmesi Belgeli Tesis Sayısı 1982-1992 2

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 11 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Dedeman Hotels Rezidor Hotels Tempo Hotels Majesty Hotels Accor Hotels Türkiye

Detaylı

İstanbul Shopping Fest 2014

İstanbul Shopping Fest 2014 İstanbul Shopping Fest 2014 İSF, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve özel sektörün işbirliği ile İstanbul u dünyanın sayılı alışveriş merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefleyen alışveriş, eğlence

Detaylı

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. 2005 YILI FAALİYET RAPORU

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. 2005 YILI FAALİYET RAPORU MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. 2005 YILI FAALİYET RAPORU Sayın Hissedarlarımız, Şirketimizin 2005 yılı faaliyet sonuçlarını incelemek ve karara bağlamak üzere toplanmış bulunan Olağan Genel

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI. 17 Ocak 2013 Bartın

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI. 17 Ocak 2013 Bartın Valiliklerde AB İşleri İçin ç Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı 17 Ocak 2013 Bartın SUNUMUN İÇERİĞİ 1. SEI Nedir? 2. Valiliklerde AB İşleri için Kapasite Oluşturulması Projesi Hakkında

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 16.01-2017 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Kurumsal Dış Değerlendirme Süreci Tamamlandı Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği Gereği, 2016 yılında 20 üniversite ile başlanan kurumsal dış değerlendirme

Detaylı

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA İLGİLİ HER BİREYİN VE TOPLUMUN BİR TAKIM ÇALIŞMALARDA BULUNMASI

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Sürdürülebilirlik Raporu 2016

Sürdürülebilirlik Raporu 2016 Sürdürülebilirlik Raporu 2016 1 KALİTE POLİTİKAMIZ Turizm sektöründe yabancı misafirlerin dinlenme ve eğlence amaçlı konaklama ihtiyaçlarına hizmet eden Palmiye Hotels yönetimi olarak; Turizm sektöründeki

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 6 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Orange Palace Öz Hotels Doğuş-Bilgili Ortaklığı Doğuş Holding Rubi Hotels Crown

Detaylı

Uluslararası Yeşil Anahtar Ödülü. Arzu Akdağ Yeşil Anahtar Programı Ulusal Koordinatörü Çevre Mühendisi

Uluslararası Yeşil Anahtar Ödülü. Arzu Akdağ Yeşil Anahtar Programı Ulusal Koordinatörü Çevre Mühendisi Uluslararası Yeşil Anahtar Ödülü Arzu Akdağ Yeşil Anahtar Programı Ulusal Koordinatörü Çevre Mühendisi Sunumun İçeriği Yeşil Anahtar Ödülü nedir? Yeşil Anahtarlı Tesisler Yeşil Anahtar Ödülü nün Kriterleri

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 16 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Avantgarde Collection Majesty Hotels Dedeman Hotels Tavros Holding Yılmaz Ulusoy

Detaylı

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017 MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017 MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ 1 UR-GE Desteği 2 Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi 3 Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği 4 Yurtdışı

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

MAMAK BELED?YES? Tarih Aralığı: 29.01.2014-31.01.2014. Haber Sayısı: 46

MAMAK BELED?YES? Tarih Aralığı: 29.01.2014-31.01.2014. Haber Sayısı: 46 MAMAK BELED?YES? Tarih Aralığı: 29.01.2014-31.01.2014 Haber Sayısı: 46 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 29.01.2014 AJANSMANISA.COM MAMAKâ??TA ÇOCUK OYUNLARINA AKADEMİK EĞİTİM 2 29.01.2014 ANKARALABIRENTI.COM

Detaylı

Başkan Acar 4. Ulusal Sağlık Kurultayına Katıldı

Başkan Acar 4. Ulusal Sağlık Kurultayına Katıldı Başkan Acar 4. Ulusal Sağlık Kurultayına Katıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: -BÜTÇEDEN SAĞLIK HARCAMALARINA 2012 YILINDA 47,8 MİLYAR LİRA AYRILDI -TÜRKİYE DE 3 MİLYON 447 BİN 166 KİŞİ DİYABET

Detaylı

IPA Kapsamında STK lara Sağlanan Destekler

IPA Kapsamında STK lara Sağlanan Destekler IPA Kapsamında STK lara Sağlanan Destekler 24 Aralık 2015 Türkiye nin AB ye Üyelik Süreci Sivil Toplumla Diyalog Toplantısı SAMSUN IPA Kapsamında STK lara Sağlanan Destekler Merkezi Düzeyde Yürütülen Projeler

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ 31.07.2015 GİRİŞ Ahiler Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Enerji

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM HAREKETLİLİK KONSORSİYUMU

YÜKSEKÖĞRETİM HAREKETLİLİK KONSORSİYUMU UBYO Konsorsiyumu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı 08.07.2015 YÜKSEKÖĞRETİM HAREKETLİLİK KONSORSİYUMU Necmettin Erbakan Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi ile Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi

Detaylı

ELÇİN ÜNER GfK Türkiye Yönetici Ortağı

ELÇİN ÜNER GfK Türkiye Yönetici Ortağı Sürdürülebilir Marka Şehir: İzmir Araştırması ELÇİN ÜNER GfK Türkiye Yönetici Ortağı Araştırmanın Amacı İzmir in sürdürülebilirlik konusunda bir marka şehir olması yolunda İzmir de yapılan / yapılması

Detaylı