Robotix CC 6300 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL TEM ZL K ROBOTU T P W 11

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Robotix CC 6300 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL TEM ZL K ROBOTU T P W 11"

Transkript

1 Robotix CC 6300 SU F LTREL TEM ZL K ROBOTU T P W 11 KULLANMA KILAVUZU

2 Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl ROBOTIX CC 6300 Su Filtreli Temizlik robotumuzu seçti iniz için teflekkür ederiz. Bu ürünü alarak markas na duydu unuz güveni göstermifl oldunuz. Bizim de bütün hedefimiz size ödedi inizden daha fazlas n sunarak bu güveni sürekli k lmakt r. Alm fl oldu unuz ürünü kullanma k lavuzuna uygun olarak kulland n z takdirde performans ve ömrü uzun süreli olacakt r. Ürünlerimiz ile ilgili ar za durumunda ürün garanti belgesi ile beraber size en yak n FANSET Yetkili Servisi ne müracat ediniz. Ayr ca her türlü bilgi için bize no lu ücretsiz tüketici dan flma hatt ndan ulaflabilirsiniz. yi günlerde kullanman z dile iyle. Sayg lar m zla...

3 MAK NEN N BÖLÜMLER Tafl ma Sap 2- Pompay Devreye Sokan Anahtar 3- Açma-Kapama Anahtar 6 4- Motor Gövdesi 5- By-pass Adaptörü 7 6- fiamand ra 8 7- Motor Filtresi 8- Kazan Ara Gövde Filtreleri 9 9- Kazan Ara Gövdesi 10- Yönlendirici Egzoz 11- Temiz Su Tank Rekoru Kazan Kilitleme Mandal Kazan Temiz Su Tank 15- Kazan Emifl A z 16- Araba Gövdesi 17- Döner Tekerlekler AKSESUARLAR Hortum 2- By-pass Hortumu 3- Su Pompalama Tetikli Hortum Sap 4- Uzatma Borular 5- Komple Süpürücü Gövde 6- Koltuk ve Döfleme Süpürücü Aparat 7- Kenar - Köfle ve Radyatör Süpürücü Aparat 8- Hal Y kama Aparat 9- Koltuk ve Döfleme Y kama Aparat 10- Cam ve Sert Zemin Aparat 11- Ka t Toz Filtre 12- Bez Toz Filtre 13- Hal Y kama fiampuan 14- Oda Parfümü

4 UYARI: MAK NEY KULLANMADAN ÖNCE OKUYUNUZ! EMN YET KURALLARI Cihaz sadece üzerinde belirtilen ak mdaki prizde kullan n z. Priz emniyetli ve en az 10 Amper olmal d r. Cihaz n z n emniyetini korumak için orjinal yedek parça ve aksesuarlar kullan n z. Uygun olmayan parça kullan m ndan kaynaklanan ar zalarda garanti geçerli olmaz. Tamir ve yedek parça için en yak n yetkili servise baflvurunuz. Cihaz n z tafl madan, temizlemeden ve bak m yapmadan önce mutlaka fiflini prizden çekiniz. Kablonun izolasyonunu ve yap s n bozmay n z. Kablo hasar görürse yetkili servis taraf ndan de ifltirilmelidir. Cihaz hasarl kablo ile kullanmay n z. Motor filtresinin her türlü temizleme iflleminde tak l olmas gerekir. Yönlendirici egzozu her zaman temiz tutulmal d r. Temiz tutuldu u takdirde makinenin emifl gücü max. seviyede kal r. Makinenizi soba, f r n ve benzeri s kaynaklar ndan uzak tutunuz. Yan c s v veya gaz bulunan yerlerin yak n nda makinenizle çal flmay n z. Makinenizi yan c maddelerden uzak tutunuz. 60 C den yüksek s ya sahip yanan sigara, s cak kül gibi maddeleri vakumlamay n z. Makinenizle jilet, çivi gibi maddeler ve yan c patlay c ; benzin, alkol, ya gibi s v lar vakumlamay n z. Sa l a zararl toz vakumlamay n z.

5 SU F LTREL KURU VAKUMLAMA Kazan kilitleme mandallar n resimde görüldü ü gibi sa a-sola do ru çekerek aç n z. Motor gövdesini tafl ma sap ndan tutup bir kenara koyunuz. Kazan içine su filtre egzozunu resimdeki gibi iç k s mdan emifl a z na tak n z. Kazan içerisine kırmızı çizgi ile belirtilmifl olan MAX. SU SEV YES ne kadar su doldurunuz. (2 lt.) NOT: Su miktar n n MAX. SU SEV YES ile belirtilmifl olan su seviyesi miktar ndan az olmamas gerekmektedir. MAX. SU SEV YES Motor gövdesini tafl ma sap ndan tutup kazan üzerine yerlefltiriniz ve kazan kilitleme mandallar n sa a-sola bast rarak kilitleyiniz. Hortumu kazan emifl a z na iterek tak n z.

6 SU F LTREL KURU VAKUMLAMA Uzatma Borular n hortum tutma sap na, daha sonrada temizlemek istedi iniz yüzeye göre seçti iniz uygun süpürücü aparat uzatma borusuna monte ediniz. Uzatma borusu kullanmadan, seçti iniz uygun süpürücü aparat direkt hortum tutma sap na monte ederek kullanabilirsiniz. Makinenizin elektrik kablosundaki fifli prize tak n z. Açma-kapama anahtar n açarak makinenizi çal flt r n z. NOT: Kuru vakumlama ifllemi yaparken pompay devreye sokan anahtar kapal konumda kalmal d r. Temizlemek istedi iniz yüzey üzerine seçti iniz uygun süpürücü aparatla ileri geri hareketle kuru vakumlama ifllemini gerçeklefltiriniz. NOT: Makinenizi su filtreli temizleme iflleminde kesinlikle susuz kullanmay n z. D KKAT! Hal ve parkelerde elle yap lan temizlik ifllemleri sonucunda deterjan kal nt lar kazan içerisindeki suyun afl r derecede köpürmesine neden olaca ndan makinan z n çal flmas n durdurarak suyu de ifltiriniz. KÖPÜREN su de ifltirilmezse köpük motora kadar ulaflabilir bu da makinan z n ar zalanmas na neden olabilir.

7 MONTAJ VE YIKAMA FONKS YONU Kazan kilitleme mandallar n resimde görüldü ü gibi sa a-sola do ru çekerek aç n z. Motor gövdesini tafl ma sap ndan tutup bir kenara koyunuz. Kazan içerisinde su varsa boflalt n z. NOT: Makinenizin y kama fonksiyonunu kullan rken kazan içerisine su koymay n z. D KKAT! Y kama fonksiyonunu kullan rken yönlendirici egzozu takmay n z tak l ise ç kart n z. Aksi halde köpürmeye neden olur. Kazan ara gövdeyi kazan üzerine yerlefltiriniz. Motor gövdesini tafl ma sap ndan tutup kazan üzerine yerlefltiriniz ve kazan kilitleme mandallar n sa a-sola bast rarak kilitleyiniz. Temiz su tank n yaklafl k 6 lt. su ile doldurunuz ve içine köpü ü kontrollü Fantom fiampuan n dan 3-4 ölçek (kapak) ekleyiniz. A B Temiz su tank n n üzerinde bulunan su verifl hortumunu (B) makinenizin üzerindeki yerine (A) bast rarak tak n z. C D Hortum rekorunu (D) by-pass adaptörüne (C) tak p bast rarak saat yönünde (sa tarafa) çevirerek kilitleyiniz.

8 MONTAJ VE YIKAMA FONKS YONU Hal y kama iflleminde; Resimde görüldü ü gibi birbirine ekleyerek monte etti iniz uzatma borular n su pompalama tetikli hortum sap na, daha sonrada hal y kama aparat n uzatma borular na monte ediniz. ki uzatma borusu yerine tek boru kullanabilece iniz gibi hiç uzatma borusu kullanmadan da hal y kama aparat n direkt su pompalama tetikli hortum sap na monte ederek kullanabilirsiniz. Resimde görüldü ü gibi ince su hortumunu borular üzerindeki kanallara yerlefltiriniz. NOT: Borular üzerindeki su hortum kanallar bir hizada olmal d r. A B Resimde görüldü ü gibi ince su hortumunun ucunda bulunan rekoru (B) su pompalama tetikli hortum sap nda bulunan (A) yuvas na iterek yerlefltiriniz ve saat yönünde çevirerek (sa tarafa) kilitleyiniz. Cam ve sert zemin y kama iflleminde; Resimde görüldü ü gibi hal y kama aparat n n ucuna cam ve ser t zemin aparat n tak n z. NOT:Uzatma borular n n monte edilmesi ve onlar n su pompalama tetikli hortum sap na monteleri hal y kama iflleminde yap lanlarla ayn d r. A B Koltuk y kama iflleminde; Koltuk y kama aparat n direkt su pompalama tetikli hortum sap na tak n z. Resimde görüldü ü gibi koltuk y kama aparat ndaki rekor (B) direkt olarak su pompalama tetikli hortum sap nda bulunan (A) yuvas na tak p bast rarak saat yönünde (sa ) tarafa do ru çevirerek kilitleyiniz.

9 MONTAJ VE YIKAMA FONKS YONU Makinenizin elektrik kablosundaki fifli prize tak n z. Açma-kapama anahtar n açarak makinenizi çal flt r n z. Pompay devreye sokan anahtar aç k konuma getiriniz. Temizlemek istedi iniz yüzey üzerine flampuanl suyu püskürtmek için resimde gösterildi i gibi teti i s k n z. Yeterli miktarda su s kt ktan sonra teti i serbest b rak n z, bu takdirde su püskürmesi kesilecektir. Y kad n z yüzeye püskürtülen flampuanl suyu çekmek için y kama bafll n resimdeki gibi geriye do ru çekiniz böylelikle kirli suyu aksesuar yard m yla makinenizin kazan na vakumlam fl olacaks n z. Y kama ifllemine bafllamadan önce y kayaca n z yerin (hal, koltuk, vb) görünmeyen bir köflesini y kayarak, y kamaya uygun olup olmad n kontrol ediniz.

10 AKSESUARLARIN SÖKÜLMES Hortumu kazan emifl a z ndan çekerek ç kart n z. Motor gövdesinde bulunan by-pass adaptörü üzerindeki rekoru basarak saat yönünün tersine (sola) do ru çevirerek ç kart n z. Temiz su tank üzerindeki su verifl hortumunu çekerek ç kart n z. Su pompalama tetikli hortum sap nda bulunan tetik adaptöründeki rekoru basarak saat yönünün tersine (sola do ru) çevirerek ç kart n z. E er koltuk ve döfleme y kama aparat n kulland ysan z, su pompalama tetikli hortum sap nda bulunan tetik adaptöründeki rekoru basarak saat yönünün tersine (sola do ru) çevirerek ç kart n z. nce su hortumunu borular n üzerindeki su hortum kanallar ndan çekerek ç kart n z. Borular ve aparatlar çekerek ç kart n z. YIKAMA FONKS YONU LE LG L D KKAT ED LECEK HUSUSLAR Daima orjinal ve makineye uygun köpü ü kontrollü hal y kama flampuan kullan n z. Uygun olmayan hal y kama flampuan veya yedek parça kullan mdan kaynaklanan ar zalarda garanti geçerli olmaz. Kullan mdan sonra kazan n içerisinde deterjanl su veya kirli su b rakmay n z. Not:Kirli su b rakt n z takdirde kazan içerisinde kötü koku oluflur. fiampuanl su bitti inde pompa anahtar n mutlaka kapat n z. MONTAJ VE SIVI VAKUMLAMA Kazan kilitleme mandallar n sa a-sola do ru çekerek aç n z. Motor gövdesini tafl ma sap ndan tutup bir kenara koyunuz. Kazan içerisinde su varsa boflalt n z. NOT: Makinenizin s v vakumlama fonksiyonunu kullan rken kazan içerisine su koymay n z. Yönlendirici egzozu kazan n iç k sm ndan ç kart n z.

11 MONTAJ VE SIVI VAKUMLAMA Motor gövdesini tafl ma sap ndan tutup kazan üzerine yerlefltiriniz ve kazan kilitleme mandallar n sa a-sola bast rarak kilitleyiniz. Hortumu kazan emifl a z na iterek tak n z. Birbirine ekleyerek monte etti iniz uzatma borular n teti e, daha sonrada s v vakumlayaca n z yere göre seçti iniz uygun aparat uzatma borular na monte ediniz. ki uzatma borusu yerine tek boru kullanabilece iniz gibi hiç uzatma borusu kullanmadan da s v vakumlayaca n z yere göre seçti iniz uygun aparat direkt teti e monte ederek kullanabilirsiniz. NOT: S v vakumlama yaparken kazan ara gövdeyi, yönlendirici egzozu, ka t toz ve bez toz filtreyi takmay n z. Makinenizin elektrik kablosundaki fifli prize tak n z.

12 MONTAJ VE SIVI VAKUMLAMA Açma-kapama anahtar n açarak makinenizi çal flt r n z. NOT: S v vakumlama ifllemi yaparken pompay devreye sokan anahtar kapal konumda kalmal d r. S v vakumlama yaparken s v n n bulundu u yer derin ise yeterli hava ak m n n engellenmemesi için seçti iniz aparat s v n n içine tamamen sokmay n z. E er s v bir yüzey üzerinde ise kulland n z uygun aparatla ileri geri hareketle vakumlama ifllemini gerçeklefltiriniz. Vakumlanan s v MAX. seviyeye ulaflt nda flamand ra otomatik olarak vakumu kesecektir. Bu durumda kazan boflalt p yeniden iflleme devam edebilirsiniz. D KKAT! s v vakumlama iflleminde kazan içerisine hiçbir aksesuar n tak lmamas gereklidir. KA IT VE BEZ TORBALI KURU VAKUMLAMA Kazan kilitleme mandallar n resimde görüldü ü gibi sa a-sola do ru çekerek aç n z. Motor gövdesini tafl ma sap ndan tutup bir kenara koyunuz. Ka t toz filtreyi kazan emifl a z arkas ndaki toz torba klipslerine tak n z ve bez toz filtreyi resimdeki gibi kazana yerlefltiriniz. NOT: Bez ve ka t toz filtreyi birlikte kullan n z. Bu temizleme iflleminde kazan ara gövde ve yönlendirici egzozu kullanmayınız.

13 KA IT VE BEZ TORBALI KURU VAKUMLAMA Kazan kilitleme mandallar n resimde görüldü ü gibi sa a-sola do ru bast rarak kilitleyiniz. Hortumu kazan emifl a z na iterek tak n z. Temizlenecek yüzeye göre seçti iniz süpürücü aparatlar ileri geri hareketleriyle süpürüme ifllemini gerçeklefltiriniz. HAVA TEM ZLEME ÜN TES N N KULLANIMI Kazan kilitleme mandallar n resimde görüldü ü gibi sa a-sola do ru çekerek aç n z. Motor gövdesini tafl ma sap ndan tutup bir kenara koyunuz. Kazan içine yönlendirici egzozu resimdeki gibi iç k s mdan emifl a z na tak n z. Kazan içerisinde MAX SU SEV YES ile belirtilmifl olan su seviyesine kadar su doldurunuz. 2 lt. NOT: Su miktar n n MAX SU SEV YES ile belirtilmifl su seviyesi miktar ndan az olmamas gerekmektedir.

14 HAVA TEM ZLEME ÜN TES N N KULLANIMI Kazan ara gövde üzerindeki filtrelere Fantom oda parfümünden 4-5 damla damlat n z. Motor gövdesini tafl ma sap ndan tutup kazan üzerine yerlefltiriniz ve kazan kilitleme mandallar n sa a-sola bast rarak kilitleyiniz. Makinenizin elektrik kablosundaki fifli prize tak n z. Açma-kapama anahtar n açarak makineyi çal flt r n z. NOT: Makinenizin hava temizleme fonksiyonunu kullan rken pompay devreye sokan anahtar kapal konumda kalmal d r. Makineniz çal fl rken emifl a z na hortum veya hiçbir aksesuar n tak lmamas gereklidir. NOT: Hava temizleme fonksiyonunu kullanırken kazanın ve ara gövde filtrelerinin mutlaka temiz olması gerekir. TEM ZL K VE BAKIM Her kullan mdan sonra kazan boflalt n z (kaba kir, toz ve s v ) motorun metal k s mlar na zamanla zarar verece inden öncelikle cihaz n içerisinde s v b rakmay n z. NOT: Kazan içerisinde su b rakt n z takdirde kötü koku oluflur bu nedenden dolay kazan içerisindeki suyu boflalt n z ve kazan temizleyiniz. S v vakumlad ktan sonra borular, hortumu ve motor k sm n kurulay n z. Kazan da boflalt p kurulad ktan sonra birkaç dakika vakumu çal flt r n z. Bu sayede boru ve hortum grubunda pisliklerin kalarak pis kokular n oluflmas engellenmifl olacakt r. Motor gövdesini y kamay n z, suya dald rmay n z, sadece silerek temizleyiniz. Kazan silerek veya y kayarak temizleyebilirsiniz. Aksesuarlar silerek veya y kayarak temizleyebilirsiniz. Ka t toz filtreyi her doldu unda yenisi ile de ifltiriniz. Bez toz filtreyi silkeleyerek temizleyiniz. Emifl gücünün düflmemesi için yönlendirici egzozunun pislendikçe temizlenmesi gerekmektedir.kazan ara gövde filtrelerinin pislendikçe yerinden ç kart p y kayarak temizleyebilirsiniz. T P W 11 Anma Gerilim : V AC Anma Frekans : 50/60 Hz Güç : 1400 W. TEKN K ÖZELL KLER Net A rl k : 8 kg IPX4

15 ELEKTR KL EV ALETLER SAN. VE T C. LTD. fit. Merkez Mah. Kavakl Cad. Sönmez Sok. No: Halkal - stanbul-türkiye Tel: (0212) (pbx) Fax: (0212)

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 HAMARAT P1500 KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 KULLANMA KILAVUZU Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl olan HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrik Süpürgemizi

Detaylı

Su Perisi WF 5500 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18

Su Perisi WF 5500 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18 Su Perisi WF 5500 SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18 KULLANMA KILAVUZU Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl olan SU PER S WF 5500 Su Filtreli

Detaylı

CC 3300 - CC 3400 HALI YIKAMA MAKİNESİ

CC 3300 - CC 3400 HALI YIKAMA MAKİNESİ CC 3300 - CC 3400 HALI YIKAMA MAKİNESİ TİP S 14 KULLANMA KILAVUZU MAK NANIN BÖLÜMLER 1 4 3 2 12 5 7 6 8 10 9 11 13 1- Açma-kapama anahtar 2- Pompay devreye sokan anahtar 3- Tafl ma sap 4- Elektrik kablosu

Detaylı

POSEIDON CC 6500. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU

POSEIDON CC 6500. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU POSEIDON CC 6500 Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș POSEIDON CC 6500 Su Filtreli Halı Yıkama

Detaylı

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

ROBOTIX CC 6300. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU

ROBOTIX CC 6300. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU ROBOTIX CC 6300 Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ROBOTIX CC 6300 Su Filtreli Halı Yıkama

Detaylı

MASTER CC 5750. Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU

MASTER CC 5750. Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU MASTER CC 5750 Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU MAKİNENİN BÖLÜMLERİ 13 14 15 2 3 17 1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 1- Tașıma Sapı 2- Pompayı Devreye Sokan Anahtar 3- Açma-Kapama Anahtarı 4- By-pass Adaptörü

Detaylı

WD 2300 WD 2400 WD 1900 WD 2850

WD 2300 WD 2400 WD 1900 WD 2850 WD 2300 WD 2400 WD 1900 WD 2850 ISLAK KURU ELEKTRİK SÜPÜRGESİ TİP S 14 KULLANMA KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiş ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiş olan FANTOM WD 2300-WD

Detaylı

OCEAN WF 5000-5100. Su Filtreli Elektrik Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

OCEAN WF 5000-5100. Su Filtreli Elektrik Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU OCEAN WF 5000-5100 Su Filtreli Elektrik Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș OCEAN WF 5000-5100 Su Filtreli Elektrik

Detaylı

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HAMARAT P 1500 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

SU İNCİSİ WF 5200. Yatık Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SU İNCİSİ WF 5200. Yatık Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SU İNCİSİ WF 5200 Yatık Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SU İNCİSİ WF 5200 Yatık Su Filtreli

Detaylı

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli

Detaylı

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SESSİZ SS 2400 Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SESSİZ SS 2400 Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli

Detaylı

SU FİLTRE WF 6200. Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SU FİLTRE WF 6200. Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SU FİLTRE WF 6200 Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș WF 6200 Su Filtreli Elektrikli Süpürge

Detaylı

SU BOMBASI WF Yatık Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SU BOMBASI WF Yatık Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SU BOMBASI WF 2000 Yatık Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SU BOMBASI WF 2000 Yatık Su Filtreli

Detaylı

4 ÇEKER DC 4300. Toz Torbalı Elektrikli süpürge KULLANIM KILAVUZU

4 ÇEKER DC 4300. Toz Torbalı Elektrikli süpürge KULLANIM KILAVUZU 4 ÇEKER DC 4300 Toz Torbalı Elektrikli süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș 4 ÇEKER DC 4300 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge

Detaylı

TURBO TR 8650. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TURBO TR 8650. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TURBO TR 8650 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TURBO TR 8650 Torbasız Multi Cyclone

Detaylı

2750 ISLAK - KURU ELEKTRİK SÜPÜRGESİ TİP S 14 KULLANMA KILAVUZU

2750 ISLAK - KURU ELEKTRİK SÜPÜRGESİ TİP S 14 KULLANMA KILAVUZU WD 2750 ISLAK - KURU ELEKTRİK SÜPÜRGESİ TİP S 14 KULLANMA KILAVUZU Sayın FANSET dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș olan FANTOM WD 2750 Islak - Kuru Elektrik

Detaylı

TECHNOVAC TR 8700. Torbasız Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TECHNOVAC TR 8700. Torbasız Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TECHNOVAC TR 8700 Torbasız Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TECHNOVAC TR 8700 Torbasız Multi Cyclone

Detaylı

CC 5400 - CC 5600 KULLANMA KILAVUZU HALI YIKAMA MAKİNESİ TİP CC S 14 - TİP CC D 16

CC 5400 - CC 5600 KULLANMA KILAVUZU HALI YIKAMA MAKİNESİ TİP CC S 14 - TİP CC D 16 CC 5400 - CC 5600 HALI YIKAMA MAKİNESİ TİP CC S 14 - TİP CC D 16 KULLANMA KILAVUZU Sayın FANSET dostu; Modern tesislerde üretilmiş ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiş FANTOM CC 5400 - CC 5600

Detaylı

SPEEDY DU Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

SPEEDY DU Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU SPEEDY DU 2000 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SPEEDY DU 2000 Kuru Tip Elektrikli El Süpürge mizi

Detaylı

İKONCAN TR Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

İKONCAN TR Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU İKONCAN TR 8500 Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș İKONCAN TR 8500 Torbasız Elektrikli Süpürge

Detaylı

TOZ KAPANI TR Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

MUCİZE WS 2500. Siklonik Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

MUCİZE WS 2500. Siklonik Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU MUCİZE WS 2500 Siklonik Su Filtreli Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș MUCİZE WS 2500 Siklonik Su Filtreli

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür ederiz.

Detaylı

DC 2800. Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

DC 2800. Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU DC 2800 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș DC 2800 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

BLENDER BL 700. Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU

BLENDER BL 700. Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU BLENDER BL 700 Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș BLENDER BL 700 Çelik Blender imizi seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU MİNİ ROBOT R 200 Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș MİNİ ROBOT R 200 Mutfak Robotu muzu seçtiğiniz için

Detaylı

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz.

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Gazl cihazlar n za ba lad n z gaz hortumu boyunun maksimum 150cm. olmas na ve hortum ba

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 3000 Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 3000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 2450 Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 2450 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür ederiz.

Detaylı

HAYAT İKSİRİ PR 2000. Katı Meyve Sıkacağı KULLANIM KILAVUZU

HAYAT İKSİRİ PR 2000. Katı Meyve Sıkacağı KULLANIM KILAVUZU HAYAT İKSİRİ PR 2000 Katı Meyve Sıkacağı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HAYAT İKSİRİ PR 2000 Katı Meyve Sıkacağı mızı seçtiğiniz

Detaylı

SEMAVER SM Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU

SEMAVER SM Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU SEMAVER SM 1600 Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SEMAVER SM 1600 Otomatik Semaver imizi seçtiğiniz için

Detaylı

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri 8 > Güvenlik Uyar lar >4-6

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri 8 > Güvenlik Uyar lar >4-6 Ekova Filtration Su Filtrasyonlu Süpürge Kullanma K lavuzu BKS 9218 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün

Detaylı

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU PRATIC P 1200 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PRATIC P 1200 Kuru Tip Elektrikli El Süpürge mizi

Detaylı

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi

Detaylı

4 Cihaz n Park Edilmesi > 7. 5 Bak m ve Temizlik > Tüketici Hizmetleri > 10. Güvenlik Uyar lar > 2 > 3 >4-6.

4 Cihaz n Park Edilmesi > 7. 5 Bak m ve Temizlik > Tüketici Hizmetleri > 10. Güvenlik Uyar lar > 2 > 3 >4-6. Elektrikli Süpürge Kullanma K lavuzu BKS 2520 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 8. Güvenlik Uyar lar. Dikkat!

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 8. Güvenlik Uyar lar. Dikkat! Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun için, bu k lavuzun

Detaylı

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU PROKETTLE 2650KG Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM PROFESSIONAL dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PROKETTLE 2650KG Otel

Detaylı

EEE Yönetmeli ine Uygundur.

EEE Yönetmeli ine Uygundur. Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun için, bu k lavuzun

Detaylı

robotto filtration su filtrasyonlu süpürge S-7500

robotto filtration su filtrasyonlu süpürge S-7500 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun için, bu k lavuzun

Detaylı

ÇAY SAATİ CY 1100. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU

ÇAY SAATİ CY 1100. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU ÇAY SAATİ CY 1100 Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ÇAY SAATİ CY 1100 Otomatik Çay Robotu muzu seçtiğiniz

Detaylı

ȘİPȘAK SR Kuru Tip Șarjlı Elektrik Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

ȘİPȘAK SR Kuru Tip Șarjlı Elektrik Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU ȘİPȘAK SR 3000 Kuru Tip Șarjlı Elektrik Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ȘİPȘAK SR 3000 Kuru Tip Șarjlı Elektrikli

Detaylı

SVC 3440 ELEKTR KL SÜPÜRGE

SVC 3440 ELEKTR KL SÜPÜRGE SVC 3440 ELEKTR KL SÜPÜRGE for Turkey KULLANIM KILAVUZU KÜÇÜKLER BÜYÜK filer BAfiARIR De erli Müflterimiz, Ürün seçiminizde S NBO'yu tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Uzun ve verimli bir kullan m

Detaylı

EEE Yönetmeli ine Uygundur.

EEE Yönetmeli ine Uygundur. Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun için, bu k lavuzun

Detaylı

JOKER BS 3000. Buharlı Temizlik Robotu KULLANIM KILAVUZU

JOKER BS 3000. Buharlı Temizlik Robotu KULLANIM KILAVUZU JOKER BS 3000 Buharlı Temizlik Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș JOKER BS 3000 Buharlı Temizlik Robotu muzu seçtiğiniz

Detaylı

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5 Ekmek K zartma Makinas Kullanma K lavuzu BKK 09 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu 2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya baģlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. Ġleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE SX 2018/1 017 SX 2017/1 017

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE SX 2018/1 017 SX 2017/1 017 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE SX 2017/1 017 SX 2018/1 017 1. Açma / kapama anahtarı 2. Motor bölümü 3. Bypass soğutma havası giriş 4. Kazan kilitleme mandalı 5. Kazan 6. Kazan emiş ağzı

Detaylı

CLEANO. Toz Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge - Kullanma K lavuzu Bagless Dry Vacuum Cleaner - Instruction Manual

CLEANO. Toz Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge - Kullanma K lavuzu Bagless Dry Vacuum Cleaner - Instruction Manual CLEANO Toz Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge - Kullanma K lavuzu Bagless Dry Vacuum Cleaner - Instruction Manual Girifl Uzun y llar sorunsuz çal flmas için tasarlanan ve üretilen Fakir Cleano kuru elektrik

Detaylı

Bu ürün çevreye sayg l modern tesislerde do aya zarar vermeden üretilmifltir. EEE Yönetmeli ine Uygundur.

Bu ürün çevreye sayg l modern tesislerde do aya zarar vermeden üretilmifltir. EEE Yönetmeli ine Uygundur. Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilmifl ve titiz kalite kontrol ifllemlerinden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun için, bu

Detaylı

PROCOFFEE 7600CF. Profesyonel Türk Kahve Makinesi KULLANIM KILAVUZU

PROCOFFEE 7600CF. Profesyonel Türk Kahve Makinesi KULLANIM KILAVUZU PROCOFFEE 7600CF Profesyonel Türk Kahve Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PROCOFFEE 7600CF Profesyonel Türk Kahve

Detaylı

4 Cihaz n Park Edilmesi > 7. 5 Bak m ve Temizlik > Tüketici Hizmetleri > 10. Güvenlik Uyar lar > 2 > 3 >4-6

4 Cihaz n Park Edilmesi > 7. 5 Bak m ve Temizlik > Tüketici Hizmetleri > 10. Güvenlik Uyar lar > 2 > 3 >4-6 Elektrikli Süpürge Kullanma K lavuzu BKS 2522 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

LARA KOMPAKT S STEM. MONTAJ AfiAMALARI. 155x120 cm

LARA KOMPAKT S STEM. MONTAJ AfiAMALARI. 155x120 cm LARA KOMPAKT S STEM 155x120 cm Ebat (cm) Yükseklik (cm) A rl k (kg) : 155x120 cm : 220 : 150 kg Dikkat Edilecek Noktalar: Kompakt Sistemler in garanti kapsam nda olabilmesi için montajlar n n VitrA-Artema

Detaylı

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz.

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER VOLTAJ GİRİŞ GÜCÜ DEVİR HIZI MAX. BETON DELME ÇAPI UÇ TİPİ 230V-50HZ 1700W 900-1900d/dk 50mm SDS MAX CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. SDS UÇ

Detaylı

UZ 964 SerVac KULLANIM TALİMATI

UZ 964 SerVac KULLANIM TALİMATI UZ 964 SerVac KULLANIM TALİMATI CE 822 9311 000 Edisyon 9905 NA1 İÇİNDEKİLER İngilizce 6-7 Elektrik bağlantıları, sadece İngiltere için 8-9 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Bu elektrikli süpürge ticari amaçlı

Detaylı

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

ÇAY SAATİ CY 1300. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU

ÇAY SAATİ CY 1300. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU ÇAY SAATİ CY 1300 Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ÇAY SAATİ CY 1300 Otomatik Çay Robotu muzu seçtiğiniz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8 Kullanım Kılavuzu İçindekiler İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3 MONTAJ o Koşullar 4 o Musluğa su bağlantısının yapılması 4 Kullanım o Kuru buhar ile temizleme

Detaylı

SAÇ KURUT SK 2400. Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU

SAÇ KURUT SK 2400. Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU SAÇ KURUT SK 2400 Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SAÇ KURUT SK 2400 Saç Kurutma Makine mizi seçtiğiniz

Detaylı

2 BÖLMEL OCAK DNG 322 X. Kullan m ve montaj k lavuzu. Model No. DNG 322 X Ürün No Seri No.

2 BÖLMEL OCAK DNG 322 X. Kullan m ve montaj k lavuzu. Model No. DNG 322 X Ürün No Seri No. 2 BÖLMEL OCAK Kullan m ve montaj k lavuzu DNG 322 X Model No. DNG 322 X Ürün No. 9496 00234 Seri No. VESTEL Dayan kl Tüketim Mallar Pazarlama A.fi. Ambarl Petrol Ofisi Dolum Tesisleri Yolu Avc lar 34840

Detaylı

BUHARBİ BH 1500. Buharlı Temizlik Makinesi KULLANIM KILAVUZU

BUHARBİ BH 1500. Buharlı Temizlik Makinesi KULLANIM KILAVUZU BUHARBİ BH 1500 Buharlı Temizlik Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș BUHARBİ BH 1500 Buharlı Temizlik Makine mizi

Detaylı

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU NOT PRC 100 KULLANIM KLAVUZU 12 2 11 NOT PROGRAM AYARLARI Ç NDEK LER POWER BUTON 1- Ç NDEK LER... 3 GÖSTERGE Power buton ON konumuna getirildi inde ekranda

Detaylı

PROKETTLE 2600KT. Profesyonel Çelik Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

PROKETTLE 2600KT. Profesyonel Çelik Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU PROKETTLE 2600KT Profesyonel Çelik Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PROFESSIONAL PROKETTLE 2600KT Su Isıtıcı mızı

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

AL 760. Pratik El Süpürgesi Kullanma K lavuzu

AL 760. Pratik El Süpürgesi Kullanma K lavuzu Pratik El Süpürgesi Kullanma K lavuzu AL 760 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilmifl ve titiz kalite kontrol ifllemlerinden geçirilmifl olan ürününüzün size en

Detaylı

4 Cihaz n Park Edilmesi > 7. 5 Bak m ve Temizlik > Tüketici Hizmetleri > 10. Güvenlik Uyar lar > 2 > 3 >4-6

4 Cihaz n Park Edilmesi > 7. 5 Bak m ve Temizlik > Tüketici Hizmetleri > 10. Güvenlik Uyar lar > 2 > 3 >4-6 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun için, bu k lavuzun

Detaylı

MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMLERİ WOLLY2 KULLANMA KILAVUZU

MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMLERİ WOLLY2 KULLANMA KILAVUZU MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMLERİ WOLLY2 KULLANMA KILAVUZU İçindekiler GENEL BİLGİLER Kullanma Kılavuzu Teknik Servisimiz ile İrtibata Geçiniz Ünite Etiketi Teknik Destek Emniyet ve Güvenlik Önlemleri TAŞIMA

Detaylı

EEE Yönetmeli ine Uygundur.

EEE Yönetmeli ine Uygundur. Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun için, bu k lavuzun

Detaylı

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA TEMİZ SU DALGIÇ POMPA MODEL RTM860 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ HORTUM BAĞLANTISI POMPA EMİŞ TABANI ELEKTRİK KABLOSU ÇALIŞTIRMA ANAHTARI Teknik Özellikler Ana voltaj 230 V Frekans 50

Detaylı

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 9. Güvenlik Uyar lar >4-7

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 9. Güvenlik Uyar lar >4-7 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun için, bu k lavuzun

Detaylı

Elektrikli Süpürge Kullanma K lavuzu AL 662 K

Elektrikli Süpürge Kullanma K lavuzu AL 662 K Elektrikli Süpürge Kullanma K lavuzu AL 662 K Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi

Detaylı

Cihazınızın Tanıtılması

Cihazınızın Tanıtılması GARANT 2 YIL Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. Cihazınızın Tanıtılması 1. Tutamak 2. Ön Kapak 3. Açma/Kapama Düğmesi 4. Devir Ayar Düğmesi

Detaylı

İKONCAN TR 8500. Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

İKONCAN TR 8500. Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU İKONCAN TR 8500 Torbasız Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș İKONCAN TR 8500 Torbasız Elektrikli Süpürge

Detaylı

EVOTRON EVOTRON D EVOTRON SOL EVOTRON SAN

EVOTRON EVOTRON D EVOTRON SOL EVOTRON SAN EVOTRON 40-60 - 80 EVOTRON D 60-80 EVOTRON SOL 40-60 - 80 EVOTRON SAN 40-60 - 80 EVOTRON SER S POMPALAR MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU www.baymak.com.tr UYARI! Lütfen cihazınızı kullanmaya bafllamadan önce

Detaylı

HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00. Kullanım ömrü 10 yıldır

HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00. Kullanım ömrü 10 yıldır HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00 Kullanım ömrü 10 yıldır ÜRÜN İLE İLGİLİ TANITICI RESİM ÜRÜNE AİT TANITICI VE TEMEL BİLGİLER Bu ürün, 5 tona kadar olan gölet

Detaylı

SICACIK SB 1500. Elektrikli Quartz Soba KULLANIM KILAVUZU

SICACIK SB 1500. Elektrikli Quartz Soba KULLANIM KILAVUZU SICACIK SB 1500 Elektrikli Quartz Soba KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SICACIK SB 1500 Elektrikli Quartz Soba mızı seçtiğiniz

Detaylı

FORAS OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ

FORAS OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ FORAS OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ FORAS OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ Kullanım Kılavuzu -Kullanmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. Tehlike: Cihazı kullanırken ya da cihazın yanında sigara içmeyiniz. Rev:02 Yayın

Detaylı

Halı Yıkama Makinesi Kullanma Kılavuzu BKS 9370 I

Halı Yıkama Makinesi Kullanma Kılavuzu BKS 9370 I Halı Yıkama Makinesi Kullanma Kılavuzu BKS 9370 I Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ 1 A. Önemli Güvenlik Uyarıları ve Kullanım Önerileri Mini Kondisyon Bisikletinizi kullanmadan önce bu kılavuzdaki bütün talimatları okuyunuz. Kullanım öncesi bütün uyarı

Detaylı

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri 8 > Güvenlik Uyar lar >2-3 >5-6

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri 8 > Güvenlik Uyar lar >2-3 >5-6 Otomatik Do ray c Kullanma K lavuzu BKK 9 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas

Detaylı

Magician saç şekillendirme seti Kullanma kılavuzu

Magician saç şekillendirme seti Kullanma kılavuzu Magician saç şekillendirme seti Kullanma kılavuzu K 5119 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün

Detaylı

KURU. Evine toz kondurmayanlara, kolay kullan ml ve

KURU. Evine toz kondurmayanlara, kolay kullan ml ve ELEKTR KL SÜPÜRGE Evine toz kondurmayanlara, kolay kullan ml ve KURU ELEKTR KL SÜPÜRGELER eflsiz tasar ml, yüksek emifl gücüyle çal fl rken bile ses kirlili i yaratmayan elektrikli süpürgeler. Arçelik

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Elektrikli Zemin Temizleme Makinesi Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Elektrikli Zemin Temizleme Makinesi Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Elektrikli Zemin Temizleme Makinesi Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. KISIKLI CAD.NO.79 ALTUNIZADE 34662

Detaylı

AQUATİC AR 454 SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE KULLANMA KILAVUZU 1600 W

AQUATİC AR 454 SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE KULLANMA KILAVUZU 1600 W AQUATİC AR 454 SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE KULLANMA KILAVUZU 1600 W AQUATİC AR 454 SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 9 17 18 1 2 4 15 1- Taşıma sapı 2- Açma/kapama düğmesi 3- Kablo sarma düğmesi 4- Emiş

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

QT-U601 Kullan m K lavuzu

QT-U601 Kullan m K lavuzu QT-U601 Kullan m K lavuzu Instruction Manual 01 De erli Müflterimiz, Bluelight ı tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz de erli müflterilerimizin hayatını kolaylafltırmak için

Detaylı

SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU

SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

NEM ALMA C HAZI. Kullan m K lavuzu

NEM ALMA C HAZI. Kullan m K lavuzu NEM ALMA C HAZI Kullan m K lavuzu Afla daki durumlarda nem alma cihaz nda her hangi bir sorun yoktur Ç NDEK LER Durum Nedeni Çal flma arada bir duruyor Cihaz defrost ifllemi yapmaktad r (bkz. sayfa 5).

Detaylı

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE SX 2016/1 017

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE SX 2016/1 017 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE SX 2016/1 017 1. Taşıma sapı 2. Açma / Kapama anahtarı 3. Fişli kablo sarma yuvası 4. Ekzost çıkış kanalları 5. Emiş ağzı 6. Kazan 7. Araba gövdesi 8. 360

Detaylı

Sorunların Giderilmesi THOMAS TWIN T2 AQUAFILTER süpürgeniz, beklenenin aksine sizi tatmin edecek şekilde çalışmayacak olursa, Müşteri Hizmetleri Departmanı ile temasa geçmeden önce, söz konusu arızanın

Detaylı

CADILLAC AIR. Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur.

CADILLAC AIR. Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. CADILLAC AIR Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. Çocuğunuzun güvenliği için açıklamaları dikkatlice okuyup kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. 1 2 3 4 1 Ana filtre 3 Makine üzerinde kablo muhafaza 2 Geniş, değiştirilmeyen ana filtre sayesinde makinenin

Detaylı

Bulafl k Makinesi Kullan m K lavuzu

Bulafl k Makinesi Kullan m K lavuzu Bulafl k Makinesi Kullan m K lavuzu THALATÇI F RMA VESTEL Dayan kl Tüketim Mallar Pazarlama A.fi. Ambarl Petrol Ofisi Dolum Tesisleri Yolu Avc lar 34840 stanbul - TÜRK YE Tel : (212) 422 00 00 (30 Hat)

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Torbasız Siklonik Elektrikli Süpürge BVC356_8. Bu kılavuzu lütfen gerektiğinde başvurmak üzere saklayın

Kullanım Kılavuzu. Torbasız Siklonik Elektrikli Süpürge BVC356_8. Bu kılavuzu lütfen gerektiğinde başvurmak üzere saklayın Kullanım Kılavuzu Torbasız Siklonik Elektrikli Süpürge BVC356_8 Bu kılavuzu lütfen gerektiğinde başvurmak üzere saklayın ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Kullanmadan önce kılavuzun tamamını okuyun ve gerektiğinde

Detaylı