Modus ED-SWT Uygulamaları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Modus ED-SWT Uygulamaları"

Transkript

1

2 Modus ED-SWT Uygulamaları Şok dalgaları anatomik bir bölgeye uygulandığında mekanik strese ve mikro travmaya sebep olur. Bu mekanik stres ve mikro travma anjiyogenik faktörlerin oluşmasına yol açar. Böylece kan akışının artmasına ve dokunun neovaskülarizasyonunun tetiklenmesini sağlayan bir dizi biyolojik reaksiyonu indükler. Bu sebeple Modus ED-SWT, erektil disfonksiyon tedavisi özelliğinin yanı sıra Modus ESWT'nin özelliklerini de taşır. 02 efficiency is delivered with style.

3 efficiency is delivered with style. 03

4 Modus ED-SWT Uygulamaları Modus ED-SWT cihazı erektil disfonksiyon rahatsızlığının giderilmesinde kullanıldığı gibi çeşitli ortopedi, fizyoterapi, spor tıbbı, üroloji, estetik, güzellik ve veterinerlik tıbbı uygulamalarında da kullanılmaktadır. Bu uygulamaların başlıcaları şöyledir: - Aşil tendonu ağrısı - Plantar Fasciitis - Myofascial trigger points - Calcified tendonitis of the shoulder - Radial and ulnar humeral epicondylitis - Patellar tendonitis - Other disorders of tendon insertions - Activation of muscle and connective tissue - Acupuncture shock wave therapy 04 efficiency is delivered with style.

5 efficiency is delivered with style. 05

6 Erektil Disfonksiyon (ED) Nedir? Halk arasında iktidarsızlık olarak da bilinen Erektil Disfonksiyon; cinsel ilişki için penisin ihtiyaç duyduğu sertliğe ulaşamaması veya sertliğin sürdürülememesi olarak tanımlanmaktadır. 06 efficiency is delivered with style.

7 efficiency is delivered with style. 07

8 Erektil Disfonksiyon Hangi Sebeplerle Oluşur? Corpus cavernosum adı verilen penis içindeki kan damar adacıkları ile dolu iki adet silindir şekilli yapının kanla dolmasıyla ereksiyon gerçekleşir. Bu kan dolumunu engelleyen her türlü fiziksel rahatsızlık penisin sertleşememesini veya sertliğin korunamamasına sebep olur. 08 efficiency is delivered with style.

9 efficiency is delivered with style. 09

10 Düşük Yoğunluklu Şok Dalga Tedavisi Şok dalgaları enerji taşıyan ve bir ortam içinden yayılan dalgalardır. Bu sebeple uzak mesafedeki seçilmiş bir anatomik bölgeye hedeflenemez ve odaklanamaz. Düşük yoğunluklu şok dalga tedavisinde ise şok dalgaları anatomik bir bölgeye uygulandığında mekanik strese ve mikro travmaya sebep olur. Bu mekanik stres ve mikro travma anjiyogenik faktörlerin oluşmasına yol açar. Böylece kan akışının artmasına ve dokunun neovaskülarizasyonunun tetiklenmesini sağlayan bir dizi biyolojik reaksiyonu indükler. 10 efficiency is delivered with style.

11 efficiency is delivered with style. 11

12 ED-SWT Nedir? Şok dalga tedavisi vücudun bazı bölgelerinde neovaskülarizasyon adı verilen bir süreci başlatmak amacıyla akustik dalgaları kullanır. Neovaskülarizasyon sonucunda yeni kan damarları oluşur. Bu tip tedaviler kırık ve eklem ağrıları gibi ortopedik durumlar ile selülit, çatlak gibi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılmaktadır. Düşük Yoğunluklu Şok Dalga Tedavisi ise Erektil Disfonksiyonu (ED) tedavi etmek için yakın zamanda gerçekleştirilen yeni bir tedavi yöntemidir. ESWT tedavilerinden farklı olarak düşük yoğunluklu dalgalar kullanır. 12 efficiency is delivered with style.

13 efficiency is delivered with style. 13

14 ED-SWT Nasıl Uygulanır? ED-SWT tedavisi direkt olarak penisin çeşitli bölgelerine ve penis köküne uygulanır. Uygulanan her bölgeye bir seansta 300, toplamda şok atışı gerçekleştirilir. Peniste 5 farklı noktaya uygulama yapılır. Tedavi toplam 6 seans sürmektedir. Rahatsızlığın şiddetine göre 3-10 seansta tedavi tamamlanabilir. Her seans yaklaşık olarak 20 dakika sürmektedir. Tedaviden önce sedasyon, yatıştırıcı vb. herhangi bir hazırlığa ihtiyaç duyulmaz. İşlem sırasında veya sonrasında hiçbir şekilde ağrı, sızı, şişlik, morarma, yanma ve tahriş gibi bir yan etkisi yoktur. 14 efficiency is delivered with style.

15 efficiency is delivered with style. 15

16 ED-SWT nin Avantajları ve Başarıları - Tedavide ilaç, protez vb. kullanılmaz. Bu tedavi yöntemi tamamen invazivdir. - Diğer tedavi yöntemlerinde olduğu gibi her cinsel ilişkiden önce kullanılması gerekmez. - İşlem sonrasında hasta günlük hayatına devam etmektedir. - İşlem sırasında ve sonrasında anestezi, sakinleştirici gibi ilaç uygulaması gerektirmez. - ED-SWT tedavi başarısı %80 in üzerindedir. İlaç tedavisine dahi cevap vermeyen ağır hastalarda başarı oranı %60 ı geçmektedir. - ED-SWT tedavisinden sonra hastalar daha önce kullandıkları ilaç tedavilerine artık ihtiyaç duymamaktadır. - Hiçbir yan etkisi yoktur. 16 efficiency is delivered with style.

17 efficiency is delivered with style. 17

18 Çeşitli Araştırmalar ED-SWT alanında çalışmalarıyla tanınan bilim insanı Wang ve meslektaşları ED-SWT tedavisini araştırırken ED-SWT nin endotelyal nitrik oksit sintazı ve vasküler endotelyal büyüme faktörü gibi anjiyogenezle ilişkili büyüme faktörlerinin ve proliferasyonlu hücre nükleer antijeni gibi endotelyal hücre proliferasyon faktörlerinin ekspresyonunu uyardığını keşfetti. Ayrıca ED-SWT nin neovaskülarizasyona yol açtığını ve sonuç olarak kan akışını iyileştirdiğini de bildirdiler. Bunun yanı sıra anjiyojenik seviyeleri ile neovaskülarizasyon ve hücre proliferasyonu değerlerinde önemli ölçüde artış olduğunu; bu artışın etkisinin çok uzun süre devam ettiğini gözlemlediler. ED-SWT nin vasküler endotelyal büyüme faktörü (VEGF) seviyeleri üzerindeki etkisi de Gutersohn ve arkadaşları tarafından bildirilmiştir. ED-SWT nin hücrelerdeki mrna seviyesini önemli ölçüde artırdığını gözlemlemişlerdir. Nishida ve arkadaşlarının araştırmaları ise ED-SWT nin VEGF ekspresyonunun tedaviden sonra iskemik miyokardiyal hücrelerde önemli ölçüde yukarı doğru düzenlendiğini göstermiştir. 18 efficiency is delivered with style.

19 efficiency is delivered with style. 19

20 Cihazın Teknik Özellikleri Modus ED-SWT cihazı elektro-hidrolik prensiple çalışmaktadır. Dokunmatik ekrana sahiptir. 10 adet hazır tedavi protokolü vardır. Sınırsız hasta ve protokol kaydi yapabileceğiniz bir veritabanı vardır. Türk malıdır. Sistem garanti süresi 2 yıldır. CE 1984 ve ISO ürün sertifikalarına sahiptir. Modus Main Unit Handpiece Portable Carriying Bag Trolley (Optionally) Manufacturer Model Frequency of use Power Power Supply Fuses Display Treatment Start / Stop Memory Ready treatment protocol User Password Insulation Water Cushion Generator Warrantly 1 Unit 1 Unit 1 Unit 1 Unit Sağlık Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. Modus ED 1-4 Hz VAC, 50/60 Hz, 50 W mj 2 x 1 A, 230 VAC TFT Touch screen Main Unit Button, Handpiece Button and Optional Foot Pedal 10 - User defined 10 Yes Internal 12 V DC transformer insulation Latex 2 million shock pulses ( Shock) 20 efficiency is delivered with style.

21 Weight Dimensions Classification 35 kg 750 mm x 320 mm x 390 mm Control Unit Conforms to EN criteria. Class 1 Applied Part BF IP 20 (Foot Pedal IPX5) MDD 93/42 CEE Class IIb EMC Tests Report No. LVT, Ankara Custom treatment protocol selections YES Operating environment Storage and Carriage Conditions 10 0 C temperature 30 0 C 30% humidity 75% 700 hpa atmospheric pressure 1060 hpa C temperature C 10% humidity 95% 500 hpa atmospheric pressure 1060 hpa efficiency is delivered with style. 21

22 İnceler Medikal İNCELER MEDİKAL LTD. ŞTİ. şahıs firması olarak 2010 yılında Ankara da kurulmuştur. Türkiye deki tüm sağlık kuruluşlarına ESWL sistemleri, pnömatik taş kırma sistemleri üzerine uzman kadrosuyla satış sonrası desteği vererek çalışmalarına başlamıştır. Zaman içerisinde dünyaca ünlü birçok markaya uygun yedek parça üretebilecek kapasiteye ve uzmanlık seviyesine ulaşarak deneyimli kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerinin güvenini kazanmıştır. Değerli sağlık çalışanlarının beklentilerini aşarak memnuniyetlerini en üst düzeye taşımayı misyon edinmiş, 2012 yılında kendi ürünlerini projelendirmeye başlamıştır. Pneumatic lithotripsy sistemi olan ilk ürünü Lithobox ı sonrasında vücut dışından şok dalgaları ile terapi sistemi olan Modus u ve Vücut dışından şok dalgaları ile böbrek taşı kırma sistemi Spark ı pazara çıkartmıştır. Üretimini yapmış olduğumuz cihazlar yüksek güvenlik, ileri teknoloji, ekonomik ve estetik parametrelerini bir arada bulunduracak şekilde dizayn edilmekte ve sınıfının en iyisi olabilecek kriterlere sahip özelliklerde tasarlanmaktadır. Sektördeki varlığını ar-ge şirketi olarak devam ettirmeyi hedeflemektedir. 22 efficiency is delivered with style.

23 efficiency is delivered with style. 23

24 İNCELER MEDİKAL effiency is delivered with style. Adres: İvedik Organize Sanayi Bölgesi Hasemek Sanayi Sitesi 22. Cad Sok. No: 4 Ostim/Yenimahalle/ANKARA Tel: Faks: E-posta: info@incelermedikal.com Web:

Erektil Disfonksiyon (ED) Nedir?

Erektil Disfonksiyon (ED) Nedir? İnceler Medikal www.incelermedikal.com Erektil Disfonksiyon (ED) Nedir? Halk arasında iktidarsızlık olarak da bilinen Erektil Disfonksiyon; cinsel ilişki için penisin ihtiyaç duyduğu sertliğe ulaşamaması

Detaylı

Şok Dalga Terapi Sistemi Nedir?

Şok Dalga Terapi Sistemi Nedir? Şok Dalga Terapi Sistemi Nedir? Şok dalga tedavisi ortopedi, fizyoterapi, spor tıbbı, üroloji, estetik, güzellik ve veterinerlik tıbbında kullanılan çok amaçlı bir tedavi sistemidir. İnvaziv operasyonlara

Detaylı

İnceler Medikal Eswt, Eswl ve Lithotripsi Sistemleri. Where technology and efficiency is delivered with style.

İnceler Medikal Eswt, Eswl ve Lithotripsi Sistemleri.   Where technology and efficiency is delivered with style. 1 İNCELER MEDİKAL HAKKINDA Ltd. Şti. 2010 yılında Ankara da kurulmuştur. Türkiye deki tüm sağlık kuruluşlarına ESWL-ESWT şok dalga sistemleri, pnömatik taş kırma sistemleri üzerine uzman kadrosuyla satış

Detaylı

İnceler Medikal Eswt, Eswl ve Lithotripsi Sistemleri. Where technology and efficiency is delivered with style.

İnceler Medikal Eswt, Eswl ve Lithotripsi Sistemleri.   Where technology and efficiency is delivered with style. 1 İNCELER MEDİKAL HAKKINDA Ltd. Şti. 2010 yılında Ankara da kurulmuştur. Türkiye deki tüm sağlık kuruluşlarına ESWL-ESWT şok dalga sistemleri, pnömatik taş kırma sistemleri üzerine uzman kadrosuyla satış

Detaylı

YÜKSEK YOĞUNLUKLU LAZER & EKSTRAKORPOREAL ŞOK DALGA TEDAVİSİ (HIL + ESWT) İKİ BENZERSİZ TEDAVİ YÖNTEMİ TEK KOMBİNE CİHAZDA

YÜKSEK YOĞUNLUKLU LAZER & EKSTRAKORPOREAL ŞOK DALGA TEDAVİSİ (HIL + ESWT) İKİ BENZERSİZ TEDAVİ YÖNTEMİ TEK KOMBİNE CİHAZDA YÜKSEK YOĞUNLUKLU LAZER & EKSTRAKORPOREAL ŞOK DALGA TEDAVİSİ (HIL + ESWT) İKİ BENZERSİZ TEDAVİ YÖNTEMİ TEK KOMBİNE CİHAZDA Türkiye info@btlturkiye.com www.btlturkiye.com Her hakkı saklıdır. Bu katalog

Detaylı

ELEKTROMANYETİK TERAPİDE MÜKEMMELLİK. Lider Rehabilitasyon Teknolojisi

ELEKTROMANYETİK TERAPİDE MÜKEMMELLİK. Lider Rehabilitasyon Teknolojisi ELEKTROMANYETİK TERAPİDE MÜKEMMELLİK Lider Rehabilitasyon Teknolojisi Tüm hakları saklıdır. Bütün ürünler ve katalogda yer alan özellikleri, satıldıkları ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir. Önceden

Detaylı

UCK SOLAR PANEL. enerjimiz hiç tükenmeyecek... Solar Fotovoltaik Modül ÜRÜN KATALOĞU

UCK SOLAR PANEL. enerjimiz hiç tükenmeyecek... Solar Fotovoltaik Modül ÜRÜN KATALOĞU UCK SOLAR PANEL enerjimiz hiç tükenmeyecek... Solar Fotovoltaik Modül ÜRÜN KATALOĞU 3 4-5 6-9 10-11 Firma Profili Vizyonumuz Misyonumuz ve Değerlerimiz Üretim Teknolojileri ve Kalite Ürünlerimiz Solar

Detaylı

PİNXEL ALTIN İĞNE KULLANIM KLAVUZU

PİNXEL ALTIN İĞNE KULLANIM KLAVUZU PİNXEL ALTIN İĞNE KULLANIM KLAVUZU İÇERİK 1. Makine Tanıtımı 1.1. Sistem Bileşimi 1.2. Yedek parçalar 1.3. Makine Parametresi 2. Sistem Tanıtımı 2.1. Çalışma Teorisi 2.2. Uygulama Alanları 2.3. Ekran tanıtımı

Detaylı

Marking and Coding Machines

Marking and Coding Machines www.savema.com.tr Marking and Coding Machines Firma Profili Savema Markalama ve Kodlama Makinaları 2010 yılından itibaren siz değerli iş ortaklarımızın memnuniyeti için üretim yapmak amacı ile kurulmuştur.

Detaylı

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi X-Wave Akustik Dalga Terapisi sales@btlnet.com www.btlnet.com All rights reserved. Although every care has been taken to provide accurate and up-to-date information, no responsibility can be accepted for

Detaylı

REGENERATION INSIDE US

REGENERATION INSIDE US SUCCESSFULL METHOD TO GIVE ENERGY AND BRIGHTNESS TO HAIR REGENERATION INSIDE US PROGRAMMA INNOV ATIVO CONTRO CAL VIZIE E DIRADAMENTI INNOVATIVE PROGRAM TO REDUCE THE FALL OF HAIR 0476 AUTOLOGOUS CELLULAR

Detaylı

enpulspro Radyal Şok Dalga Tedavisi Gerekli tüm aksesuarlar için ergonomik ileri tedavi sistemi

enpulspro Radyal Şok Dalga Tedavisi Gerekli tüm aksesuarlar için ergonomik ileri tedavi sistemi TR enpulspro enpulspro Son araştırmaların büyük bir kısmı radyal şok dalga tedavisi uygulamasının pozitif sonuçlar verdiğini göstermektedir. Bu, doku içerisinden geçen hızlı dalga yüzüne bağlı mekanik

Detaylı

Silla DIODELAZERTÜY GİDERİCİ SİSTEM. Süper soğutma: Sa r soğutma 0-5 Profesyonel: Mikro kanal teknolojisi Yüksek : Enerji alman bar Büyü:12*12mmspot

Silla DIODELAZERTÜY GİDERİCİ SİSTEM. Süper soğutma: Sa r soğutma 0-5 Profesyonel: Mikro kanal teknolojisi Yüksek : Enerji alman bar Büyü:12*12mmspot Silla DIODELAZERTÜY GİDERİCİ SİSTEM Süper soğutma: Sa r soğutma 0-5 Profesyonel: Mikro kanal teknolojisi Yüksek : Enerji alman bar Büyü:12*12mmspot - Modern Tasarım - Sabit çıkış - Kısa süreli ışınlama

Detaylı

2) İNVERTÖRLER a) On-Grid ( Şebeke Bağlı ) invertörler Görselleri. a1 - EA3KLPV/EA4KLPV/EA5KLPV a2- EA2KFPV / EA3KFPV. a1 -

2) İNVERTÖRLER a) On-Grid ( Şebeke Bağlı ) invertörler Görselleri. a1 - EA3KLPV/EA4KLPV/EA5KLPV a2- EA2KFPV / EA3KFPV. a1 - 2) İNVERTÖRLER a) On-Grid ( Şebeke Bağlı ) invertörler Görselleri a1 - EA3KLPV/EA4KLPV/EA5KLPV a2- EA2KFPV / EA3KFPV a3- EA4KDL/EA4K6DL/EA5KDL/EA6KDL a4- EA3KBU a5-ea10ktlpv/ea12ktlpv/ea15ktlpv A6- EA

Detaylı

YÜKSEK YOĞUNLUKLU LAZER LAZER TERAPİ TEKNOLOJİSİNDE DEVRİM

YÜKSEK YOĞUNLUKLU LAZER LAZER TERAPİ TEKNOLOJİSİNDE DEVRİM LAZER TERAPİ TEKNOLOJİSİNDE DEVRİM 3 KANITLANMIŞ TIBBİ PRENSİPLERE DAYANAN DEVRİM YARATAN TEKNOLOJİ Lazer tedavisinde yeni jenerasyon teknoloji Derin penetrasyon Üstün klinik sonuçlar Maksimum güvenlik

Detaylı

İDEAL UYGULAMA OLAN 20 SEANSTA İLK 10 SEANS HER GÜN, SONRAKİ SEANSLAR GÜN AŞIRI UYGULANIR. AYDA YAKLAŞIK 10 KG KİLO VERDİREBİLEN BİR SİSTEMDİR.

İDEAL UYGULAMA OLAN 20 SEANSTA İLK 10 SEANS HER GÜN, SONRAKİ SEANSLAR GÜN AŞIRI UYGULANIR. AYDA YAKLAŞIK 10 KG KİLO VERDİREBİLEN BİR SİSTEMDİR. 2 dakikada 700 kalori yaktıran mucize yöntem! Kızılay Natura Beauty'da 1 seanslık Cyro CABİN (soğuk lipoliz) uygulaması 80 TL yerine 19 TL! (3 ay geçerlidir.) Ünlülerin yeni gözdesi: Cyro-Cabin 2 dakika

Detaylı

vücut şekillendirme farkı hisset

vücut şekillendirme farkı hisset vücut şekillendirme EN farkı hisset Sizin başarınız için bizim tecrübemiz Zimmer MedizinSysteme: Cryogenic Competence, Made in Germany 45 yıllık tecrübesiyle, Almanya Neu- Ulm de bulunan Zimmer MedizinSysteme,

Detaylı

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM DOKU YENİLENMESİNDE OTOLOG ÇÖZÜM TÜRKİYEDE TEK DENTAL PRP KİTİ KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM YENİLENMEK KENDİ İÇİMİZDE ONARICI DOKU YENİLENMESİNİ HIZLANDIRAN YENİLİKÇİ

Detaylı

MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ UCKSolarPanel? Fotovoltaik(PV), güneş pilleri ya da dizinleri sayesinde ışık kaynağından, çoğu zaman Güneş ten elektrik elde etme yöntemidir. Fotovoltaik, ışığı olduğu gibi elektrik enerjisine dönüştürebilen

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

HASTA BİLGİLENDİRME. Ortho-ATI Tendon Rejenerasyon amaçlı Otolog Tenosit İmplantasyonu(ATİ)

HASTA BİLGİLENDİRME. Ortho-ATI Tendon Rejenerasyon amaçlı Otolog Tenosit İmplantasyonu(ATİ) HASTA BİLGİLENDİRME Ortho-ATI Tendon Rejenerasyon amaçlı Otolog Tenosit İmplantasyonu(ATİ) Tendon biyopsisinden sonra ne zaman işimin başına dönebilirim? Çoğu hasta 1-2 gün sonra işine döner. Tenositlerin

Detaylı

OTOLOG YENİLENME HIZLANDIRICISI KAS VE İSKELET SİSTEMİNİ ONARICI, SPOR TRAVMA VE ORTOPEDİK RAHATSIZLIKLARIN TEDAVİLERİNDE YENİLKÇİ BİR PROGRAM

OTOLOG YENİLENME HIZLANDIRICISI KAS VE İSKELET SİSTEMİNİ ONARICI, SPOR TRAVMA VE ORTOPEDİK RAHATSIZLIKLARIN TEDAVİLERİNDE YENİLKÇİ BİR PROGRAM OTOLOG YENİLENME HIZLANDIRICISI YENİLENMEK KENDİ İÇİMİZDE KAS VE İSKELET SİSTEMİNİ ONARICI, SPOR TRAVMA VE ORTOPEDİK RAHATSIZLIKLARIN TEDAVİLERİNDE YENİLKÇİ BİR PROGRAM DENSITY PLATELET GEL ONARICI TIPTA

Detaylı

S+S. Q-Switched Nd: Yag Laser Kullanım Kılavuzu 1/17

S+S. Q-Switched Nd: Yag Laser Kullanım Kılavuzu 1/17 S+S Q-Switched Nd: Yag Laser Kullanım Kılavuzu 1/17 Cihaz kullanımı 1. Başlık 10.4 TFT renkli ekran El probu tutacağı El probu Acil buton tuşu Ana makina Cihaz açma anahtarı Sigorta Hava çıkışı Güç soketi

Detaylı

> Alpha KabloTV Çözümleri

> Alpha KabloTV Çözümleri > Alpha KabloTV Çözümleri ALPHA TECHNOLOGIES'DEN TOPLAM GÜÇ ÇÖZÜMLERİ Betsis Bilgisayar ve Enerji Sistemleri San. Tic. Ltd. Sti. Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat: No 9-0039 34384 Okmeydani Sisli Istanbul

Detaylı

PRES BESLEME SİSTEMLERİ

PRES BESLEME SİSTEMLERİ PRES BESLEME SİSTEMLERİ ADRES Esenşehir Mah.Muradiye Sok. No:56/A ümraniye- istanbul TEL: (0216) 540 67 06 Faks: (0216) 540 67 07 TEL: (0535) 434 44 96 TEL: (0532) 223 74 55 pressline@outlook.com PRESSline

Detaylı

FTR 206 Elektroterapi II

FTR 206 Elektroterapi II FTR 206 Elektroterapi II ESWT yrd. doç. dr. emin ulaş erdem GİRİŞ ESWT (Extracorporeal Shock Wave Therapy) yüksek şiddetteki ses dalgalarının vücuda uygulanmasına yönelik bir tedavi yöntemidir. Şok dalgaları

Detaylı

DIODE LASER FOR HAIR REMOVAL

DIODE LASER FOR HAIR REMOVAL LAZER EPİLASYONDA ALTIN STANDART DIODE LASER FOR HAIR REMOVAL www.simge.gen.tr summum Milesman Summum Kalıcı Epilasyon Diode Lazeri diode lazer güçlü ve etkilidir. 4,000 Watt'lık gücü ile sadece birkaç

Detaylı

Autologous Tissue Regenating Kit

Autologous Tissue Regenating Kit 93/42/EEC Kapsamında ClassIIb Tıbbi Cihaz Autologous Tissue Regenating Kit 0476 Saç dış görünüşümüzün ayrılmaz bir parçasıdır, sosyo kültürel bağlamda sembolik anlamları vardır; benlik saygısı, özgüven

Detaylı

ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER. 24ay. Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde kullanılabilen Monitörler.

ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER. 24ay. Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde kullanılabilen Monitörler. ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü Tramvay, Metro TOCHI Design 24ay Garanti Yüksek Kalite Özel Tasarım Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü, Tramvay, Metro, Demiryolu

Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü, Tramvay, Metro, Demiryolu Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü, Tramvay, Metro, Demiryolu ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER 2018-2019 Şehiriçi yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde kullanılabilen Monitörler. TOCHI Design Garantili

Detaylı

İnmede Tedavisi BR.HLİ.102

İnmede Tedavisi BR.HLİ.102 BR.HLİ.102 Serebral Felç (İnme) ve Spastisitede Botoks Spastisite Nedir? Spastisite belirli kasların aşırı aktif hale gelerek, adale katılığına, sertliğine ya da spazmlarına neden olmasıyla ortaya çıkan

Detaylı

Kanıtlanmış Buluş. Long-Pulsed 1064 nm Nd:YAG lazer, IV-VI cilt tiplerinin epilasyonunda en güvenli dalga boyu olarak kabul görmektedir.

Kanıtlanmış Buluş. Long-Pulsed 1064 nm Nd:YAG lazer, IV-VI cilt tiplerinin epilasyonunda en güvenli dalga boyu olarak kabul görmektedir. Kanıtlanmış Buluş Long-Pulsed 1064 nm Nd:YAG lazer, IV-VI cilt tiplerinin epilasyonunda en güvenli dalga boyu olarak kabul görmektedir. trupulse Rakip trupulse teknolojisi sayesinde atış yaptığınız süre

Detaylı

GÜZELLİĞİ KUCAKLAYIN. Tüm Yüz & Vücutta Rejuvenasyon Mucizesi

GÜZELLİĞİ KUCAKLAYIN. Tüm Yüz & Vücutta Rejuvenasyon Mucizesi GÜZELLİĞİ KUCAKLAYIN Tüm Yüz & Vücutta Rejuvenasyon Mucizesi Sizin için En Güvenilir Marka Tüm yüz ve vücudun gençleștirilebilmesi șimdi her zamandan daha iyi ve daha hızlı! Adeline, özellikle estetik

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER!

FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER! ÜTÜLEME DIODE LAZERDE EN SON TEKNOLOJİ FCD FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER! HAFİF EN BAŞLIĞI (300 gr) DÜNYANIN 60.000.000 ATIŞ ÖMRÜ 20.000.000 Garanti 2 YIL GARANTİ BUZ BAŞLIK K142186/878.4810 17.04.2015

Detaylı

Alper ERKEN Metalurji Mühendisi, MBA

Alper ERKEN Metalurji Mühendisi, MBA Hastanın Anatomik Yapısı ile tam uyumlu, Temporomandibular eklem (TMJ-Alt çene eklemi) Protezi Geliştirme, Tasarım ve Üretimi 40 Biyo/Agroteknoloji 14 Tıp Teknolojisi Alper ERKEN Metalurji Mühendisi, MBA

Detaylı

ESWT ŞOK DALGA TERAPİSİ

ESWT ŞOK DALGA TERAPİSİ ESWT ŞOK DALGA TERAPİSİ ESWT YÜKSEK ETKİLİ AĞRI TEDAVİSİ Ekstrakorporeal şok dalga tedavisi, kronik kas iskelet sistemi problemlerinde kullanılan invaziv olmayan bir tedavi yöntemidir. Bu yöntem, en çok

Detaylı

Soleoline, yüksek performans

Soleoline, yüksek performans TR Soleoline Soleo Sono Soleoline, yüksek performans Yüksek teknoloji ve 40 yıllık deneyimin usta bir birleşimi olan Soleoline, modern fizyoterapinin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Sade Ergonomik Yüksek performanslı

Detaylı

ÇEVRESEL TEST HİZMETLERİ 2.ENVIRONMENTAL TESTS

ÇEVRESEL TEST HİZMETLERİ 2.ENVIRONMENTAL TESTS ÇEVRESEL TEST HİZMETLERİ 2.ENVIRONMENTAL TESTS Çevresel testler askeri ve sivil amaçlı kullanılan alt sistem ve sistemlerin ömür devirleri boyunca karşı karşıya kalabilecekleri doğal çevre şartlarına dirençlerini

Detaylı

Değerlendirme. Seksüel Anamnez Detaylı bir medikal ve psikolojik anamnez Partnerle görüşme Medikal anamnez Seksüel anamnez

Değerlendirme. Seksüel Anamnez Detaylı bir medikal ve psikolojik anamnez Partnerle görüşme Medikal anamnez Seksüel anamnez Dr. MANSUR DAĞGÜLLİ Epidemiyoloji Memnun edici seksüel performansa izin verecek yeterli ereksiyonu sağlamak ve devam ettirmedeki kalıcı yetersizlik Hem etkilenen kişiler hem de onların partner ve ailelerinin

Detaylı

DANIÞ ELEKTRÝK CÝHAZLARI SAN. ve TÝC. R ULSELINE R DNS Firmamýz Sektöründe 32 Yýllýk Tecrübe ile, Türkiye Elektrik ve Elektronik iyasasýna Deðiþken Þehir Voltajýný Düzenleyen Normal Düzeyine Getiren Voltaj

Detaylı

Kullaným Kýlavuzu >> HOFFRICHTER RAHAT NEFES ALMAK ÝÇÝN TEKNOLOJÝ. Aksesuar Batarya Paketi powerpackpoint

Kullaným Kýlavuzu >> HOFFRICHTER RAHAT NEFES ALMAK ÝÇÝN TEKNOLOJÝ. Aksesuar Batarya Paketi powerpackpoint Kullaným Kýlavuzu >> HOFFRICHTER RAHAT NEFES ALMAK ÝÇÝN TEKNOLOJÝ Aksesuar Batarya Paketi >> Bilgi Seri numarasý HOFFRICHTER GmbH Firmasý daha sonra takip edebilmek için bütün sistemlerini ve cihazlarýný

Detaylı

Sinerji Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

Sinerji Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. GENEL Yapılarda bugüne kadar yağmur suyunun drenajı ile ilgili olarak konvansiyonel sistemler kullanılmıştır. Konvansiyonel yağmur drenajı, yatay hatta %2-3 derece eğim verilmesi ile suyun hava ile yer

Detaylı

İYC MADENCİLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. NE AİT MUĞLA - FETHİYE YÖRESİ BEJ TÜRÜ KİREÇTAŞININ FİZİKO-MEKANİK ANALİZ RAPORU

İYC MADENCİLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. NE AİT MUĞLA - FETHİYE YÖRESİ BEJ TÜRÜ KİREÇTAŞININ FİZİKO-MEKANİK ANALİZ RAPORU T.C. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ PAMUKKALE UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING İYC MADENCİLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. NE AİT MUĞLA - FETHİYE YÖRESİ BEJ TÜRÜ KİREÇTAŞININ FİZİKO-MEKANİK ANALİZ

Detaylı

STANDBY 250 kva 400 Volt 50 Hz 1500 rpm

STANDBY 250 kva 400 Volt 50 Hz 1500 rpm 250 STANDBY 250 kva 400 Volt 50 Hz 1500 rpm TANITIM 4 ZAMANLI SU SOĞUTMALI DİZEL MOTOR,MEKANİK FANLI VE KORUYUCU KAFESLİ RADYATÖR,AKÜ İLE ÇALIŞTIRMA,AKÜ KABLOLARI VE SEHPASI,ŞARJ ALTERNATÖRÜ,MEKANİK GOVERNOR,MOTOR

Detaylı

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI H A K K I M I Z D A Son yıllarda gelişen ve günümüzde kullanım alanları oldukça artan aydınlatma teknolojisi; LED aydınlatma sistemleridir. Düşük enerji kullanarak uzun

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

Gerilim tipi baş ağrısı erişkin yaşta % oranında yaygın görülür.

Gerilim tipi baş ağrısı erişkin yaşta % oranında yaygın görülür. En sık görülen baş ağrısıdır. Boyun baş ağrısı birlikteliği olarak da bilinir. Başta sıkışma, ağırlık tarzında künt bir ağrı mevcuttur. Başın tümünde hissedilen ağrılar genelde başın ön ve arkasında lokalizedir.

Detaylı

İmplantın Uygulanabilirliği İmplantlar belirli bir kalınlığı ve genişliği olan yapılardır. Bu nedenle implant öngörülen bölgede çene kemiğinin

İmplantın Uygulanabilirliği İmplantlar belirli bir kalınlığı ve genişliği olan yapılardır. Bu nedenle implant öngörülen bölgede çene kemiğinin 2 Dental İmplantlar Dental implant eksik olan dişlerin işlevini ve estetiğini tekrar sağlamak amacıyla çene kemiğine yerleştirilen ve kemikle uyumlu malzemeden yapılan yapay diş köküdür. Köprü ve tam protezlere

Detaylı

Ameliyatsız Yüz Gerdirme ve Vücut Şekillendirme

Ameliyatsız Yüz Gerdirme ve Vücut Şekillendirme REFLEX Robot Teknolojisi ACE Aktif Soğutma Teknolojisi İnce Kartuş Tasarımı Uzatılmış Kullanım Ömrü Yüz ve Vücut İşlemleri Ameliyatsız Yüz Gerdirme ve Vücut Şekillendirme Teknik Veri Genel Özellikler Voltaj

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

Faaliyet Konularımız:

Faaliyet Konularımız: Komple Sistemler Faaliyet Konularımız: Isı Transfer Bölümü Plakalı Isı Eşanjörleri Lehimli Isı Eşanjörleri Daire İstasyonları Borulu ve Tübüler Eşanjörler Komple Sistemler Basınçlı Kaplar Bölümü Boylerler

Detaylı

EGETEST CENTER ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

EGETEST CENTER ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ EGETEST CENTER ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Gülbahçe Mah. Gülbahçe Cad. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Elektrik Elektronik Laboratuvarı, No:113B, Urla-İZMİR Deney Raporu Test

Detaylı

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon deneyimlerimiz

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon deneyimlerimiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon deneyimlerimiz Fizik tedavi ve rehabilitasyon sunumu Kurucu: Aptullah YILMAZ Psikolog Sağlık kurumları işletmeciliği Kurucusu olduğu sağlık firmaları 1-KRM Koşuyolu rehabilitasyon

Detaylı

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİKLER... 1 2. BAĞLANTILAR... 2 3. ÖN PANEL TANIMLARI. 3 4. CİHAZIN PROGRAMLANMASI. 4 4.1. Skala Değerinin Girilmesi (S_Lo /

Detaylı

ALTIS STR-10 STEPPER KULLANIM KILAVUZU

ALTIS STR-10 STEPPER KULLANIM KILAVUZU ALTIS STR-10 STEPPER KULLANIM KILAVUZU 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ 1. Çalışmaya başlamadan önce bu el kitabını iyice okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz. 2. Bir egzersiz programına başlamadan önce

Detaylı

Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri

Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri Eczacıbaşı Topluluğu kuruluşlarından Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri, Türkiye nin yerinde sağlık ve bakım çözümleri sunan ilk ve en büyük kuruluşudur.

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) AVL Akustik Vibrasyon Laboratuarı Tic. Ltd. Şti. Laboratuvarı Akreditasyon No: Adresi : İvedik O.S.B Dericiler sitesi 1385. Sok. No:10 OSTİM 06378 ANKARA / TÜRKİYE

Detaylı

Dräger Sarılık Ölçer JM-105 Sarılık Yönetimi

Dräger Sarılık Ölçer JM-105 Sarılık Yönetimi Dräger Sarılık Ölçer JM-105 Sarılık Yönetimi D-86399-2013 Dräger Sarılık Ölçer JM-105, cihazın ömrü boyunca hesaplı bir şekilde size tutarlı kalitede takip sunar. Sonucunda olağanüstü standartta bir bakım

Detaylı

www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu

www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu 1994 yılında faaliyete başlayan Hizmet Him Makina San. Tic. Ltd. Şti üretime başladığı günden itibaren kenar bantlama

Detaylı

DİABETLİ HASTALARDA CİNSEL SAĞLIK

DİABETLİ HASTALARDA CİNSEL SAĞLIK DİABETLİ HASTALARDA CİNSEL SAĞLIK Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği OP. DR. ÜNSAL ÖZKUVANCI Genel bilgiler Şeker hastalığı bir çok organı etkilediği gibi cinsel fonksiyonları da olumsuz

Detaylı

YARA TEDAVİSİNDE YENİLİKLER KÖK HÜCREDEN DOKU MÜHENDİSLİĞİNE

YARA TEDAVİSİNDE YENİLİKLER KÖK HÜCREDEN DOKU MÜHENDİSLİĞİNE YARA TEDAVİSİNDE YENİLİKLER KÖK HÜCREDEN DOKU MÜHENDİSLİĞİNE A.Kayataş,B.Çetin,D. Ahras,İ. Sarıbıyık,İ.Okşak,O.Kaplan Prof.Dr. Ali Barutçu Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik,Rekonstrüktif ve

Detaylı

II. YIL ASİSTANLARININ SORUMLU OLDUĞU KONULAR:

II. YIL ASİSTANLARININ SORUMLU OLDUĞU KONULAR: II. YIL ASİSTANLARININ SORUMLU OLDUĞU KONULAR: I- TEMEL BİLİMLER Anesteziye Giriş: Anestezide Fizik Kurallar Temel Monitörizasyon Medikal Gaz Sistemleri Anestezi Cihazı Vaporizatörler Soluma sistemleri,

Detaylı

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI H A K K I M I Z D A Son yıllarda gelişen ve günümüzde kullanım alanları oldukça artan aydınlatma teknolojisi; LED aydınlatma sistemleridir. Düşük enerji kullanarak uzun

Detaylı

Academy of B&M. Ortopedist gözü ile Bale Doç. Dr. Haluk H. ÖZTEKİN İzmir Buca Özel Tınaztepe Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı

Academy of B&M. Ortopedist gözü ile Bale Doç. Dr. Haluk H. ÖZTEKİN İzmir Buca Özel Tınaztepe Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Academy of B&M Ortopedist gözü ile Bale Doç. Dr. Haluk H. ÖZTEKİN İzmir Buca Özel Tınaztepe Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Bale Sanatı İdeal Balerin Yapısı Balenin Faydaları Bale Yaralanmaları

Detaylı

DOLPHIN EL MASAJ ALETİ KULLANMA KILAVUZU

DOLPHIN EL MASAJ ALETİ KULLANMA KILAVUZU DOLPHIN EL MASAJ ALETİ KULLANMA KILAVUZU Kullanım talimatları: Lütfen bu kitabı iyi muhafaza ediniz. Sağlığınızın keyfini çıkarmaya buradan başlayabilirsiniz 1 Masaj Prensibi Masaj, Geleneksel Çin Tıbbının

Detaylı

Materials Development Solutions. Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik

Materials Development Solutions. Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik Materials Development Solutions Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik H.C. Starck Zirkonoksit geleceğin hammaddesi High-Tech seramik malzemeleri modern dental teknolojisinin en önemli başarı faktörlerinden

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

T E N S T E R A P İ BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR

T E N S T E R A P İ BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR T E N S T E R A P İ BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR İÇİNDEKİLER TENS TERAPİ NEDİR... 1 TENSİN VÜCUDA UYGULANMASI, TENS İÇİN ELEKTRODLARIN YERLEŞTİRİLMESİ... 2 TENS TERAPİNİN ETKİLİ OLDUĞU HASTALIKLAR... 3 TENS

Detaylı

Bu güce sahip olun.

Bu güce sahip olun. Bu güce sahip olun Bu güce sahip olun Uzun yıllar ÜMİT TAKIM TİCARET ismiyle hırdavat ağırlıklı ürünler ile hizmet veren firmamız 1987 yılından itibaren ÜMİT MAKİNA TİCARET olarak sanayi makinaları ve

Detaylı

Manuel Tıp Kursu. Manuel Tıp Modül Nisan Organizasyon Kurulu. Renaissance Polat Bosphorus Hotel İSTANBUL

Manuel Tıp Kursu. Manuel Tıp Modül Nisan Organizasyon Kurulu. Renaissance Polat Bosphorus Hotel İSTANBUL Manuel Tıp Kursu Renaissance Polat Bosphorus Hotel İSTANBUL Organizasyon Kurulu Dr. Marc-Henri Gauchat, DC, MD, Man Med (SAMM) Prof. Dr. Cihan Aksoy, Manuel Tıp Derneği Başkanı Prof. Dr. Demirhan Dıraçoğlu,

Detaylı

Çene Eklemi (TME) ve Yüz Ağrıları Merkezi

Çene Eklemi (TME) ve Yüz Ağrıları Merkezi Çene Eklemi (TME) ve Yüz Ağrıları Merkezi Beyin Tümörleri Çene Eklemi (TME) ve Yüz Ağrıları Merkezi Sizde mi Diş Sıkıyorsunuz? Diş sıkma ve gıcırdatma, gece ve/veya gündüz oluşabilen istemsiz bir aktivitedir.

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

Üroloji sektörünün yeni ve gelişen yüzü

Üroloji sektörünün yeni ve gelişen yüzü Üroloji sektörünün yeni ve gelişen yüzü Argemet Medikal, teknoloji tasarımı ve medikal üretim alanında faaliyet gösteren ve bu alanda 10 yılı aşkın tecrübesi bulunan bir tasarım firmasıdır. Başlangıç amacı;

Detaylı

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r.

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m.. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e

Detaylı

TELETEK ELECTRONİCS A.Ş. GÜVENLİK VE YANGIN ALGILAMA SİSTEMLERİNDE, YÜKSEK TEKNOLOJİ KULLANAN VE TAM ÜRÜN YELPAZESİ ÜRETEN ÜRETİCİDİR

TELETEK ELECTRONİCS A.Ş. GÜVENLİK VE YANGIN ALGILAMA SİSTEMLERİNDE, YÜKSEK TEKNOLOJİ KULLANAN VE TAM ÜRÜN YELPAZESİ ÜRETEN ÜRETİCİDİR TELETEK ELECTRONİCS A.Ş. GÜVENLİK VE YANGIN ALGILAMA SİSTEMLERİNDE, YÜKSEK TEKNOLOJİ KULLANAN VE TAM ÜRÜN YELPAZESİ ÜRETEN ÜRETİCİDİR Teletek Electronics A.Ş. Teletek Holding Grubu nun bir parçasıdır.

Detaylı

İLAN NO BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI DERECE AÇIKLAMA

İLAN NO BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI DERECE AÇIKLAMA Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve

Detaylı

Sağlık için temizlik!

Sağlık için temizlik! Sağlık için temizlik! ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIR YIKAMA HİZMETLERİ Endüstriyel Çamaşır Yıkama Hizmeti sektöründe olan tecrübemizin getirdiği birikimle teknolojinin buluştuğu yer olan OXİ LAUNDRY olarak biz; Teknolojik

Detaylı

Fizik tedavi ve rehabilitasyon deneyimlerimiz

Fizik tedavi ve rehabilitasyon deneyimlerimiz Fizik tedavi ve rehabilitasyon deneyimlerimiz Fizik tedavi ve rehabilitasyon sunumu Kurucu:Aptullah YILMAZ Psikolog Sağlık kurumları işletmeciliği Kurucusu olduğu sağlık firmaları 1-KRM Koşuyolu rehabilitasyon

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l Evimde Sağlık! Ali AŞCI 1 Şirkete Genel Bakış Evimde Sağlık Aracılık Hizmetleri San. ve Tic Ltd. Şti. Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve diğer

Detaylı

www.scalaturkiye.com.tr

www.scalaturkiye.com.tr www.scalaturkiye.com.tr Giriş Bayan iç çamaşırları, gecelikleri ve korse alanında dünyanın en ünlü üreticilerinden olan Scala, yıllar süren araştırma ve geliştirme faaliyetlerinden sonra, devrim niteliği

Detaylı

HÜCRE KÜLTÜRÜNDEN DOKU MÜHENDİSLİĞİNE

HÜCRE KÜLTÜRÜNDEN DOKU MÜHENDİSLİĞİNE HÜCRE KÜLTÜRÜNDEN DOKU MÜHENDİSLİĞİNE A.Kayataş,B.Çetin,D. Ahras,İ. Sarıbıyık,İ.Okşak,O.Kaplan Prof.Dr. Ali Barutçu Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik,Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Yara

Detaylı

1. İnsan vücudunun ölçülerini konu edinen bilim dalı aşağıdakilerden hangisidir?

1. İnsan vücudunun ölçülerini konu edinen bilim dalı aşağıdakilerden hangisidir? VÜCUT BAKIMI 1. İnsan vücudunun ölçülerini konu edinen bilim dalı aşağıdakilerden hangisidir? A) Anatomi B) Fizyoloji C) Antropometri D) Antropoloji 2. Kemik, diş, kas, organlar, sıvılar ve adipoz dokunun

Detaylı

www.sertkromkaplama.gen.tr Eloksal Adova Sert Krom Kaplama HAKKIMIZDA ADOVA ELOKSAL BOYA SAN. TİC. LTD ŞTİ. 3 Yıllık tecrübesiyle SERT KROM ve SERT ELOKSAL s e k t ö r ü n d e f a a l i y e t g ö s t e

Detaylı

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. 1992 yılında 70m2 lik bir alanda iki kardeşin girişimiyle faaliyetlerine başlayan Alba Kalıp, bugün 20,000 m2 si kapalı olmak üzere toplam

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

BİRİNCİL KEMİK KANSERİ

BİRİNCİL KEMİK KANSERİ BİRİNCİL KEMİK KANSERİ KONDROSARKOM (KS) PROF. DR. LEVENT ERALP Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı İÇİNDEKİLER Kondrosarkom Nedir? KS dan kimler etkilenir? Bulgular nelerdir? KS tipleri nelerdir? Risk faktörleri

Detaylı

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) 2 YIL GARANTİ AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK NANO Teknoloji Başlıklar (1.5mm / 2 Hz, 3mm / 2 Hz ve 4.5mm) NANO Frekans4,3 Mhz 2 Hz Yeni

Detaylı

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE 1.DESCRIPTION PCC 6505 is a servo controlled machine which is specifically designed for the serial cutting of any kind of PVC and aluminum s in the market. The machine is

Detaylı

www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Çözüm Ortağınız...

www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Çözüm Ortağınız... www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Kurutma ve Nem Toplamada Kurutma ve Nem Toplamada Klima adı altında bir şahıs firması olarak 1996 yılında kurulan firma, split klima satış, servis ve montaj

Detaylı

Kalp Kapak Hastalıkları

Kalp Kapak Hastalıkları BR.HLİ.085 içerisinde kanın bulunduğu dört odacık vardır. Bunlardan ikisi sağ, ikisi ise sol kalp yarımında bulunur. Kalbe gelen kan önce sağ atriuma gelir ve kalbin sağ kulakcığı ve sağ karıncığı arasında

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teknik özellikler... 4 3 Fonksiyonlar... 5 4 Ölçüme hazırlık / Ölçüm... 5 4.1 AC Akım ölçümü... 5 4.2 DC

Detaylı

WI180C-PB. Online teknik sayfa

WI180C-PB. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Aksesuar ailesi Bilgi Koruma sınıfı Boyutlar (G x Y x U) Açıklama Sınıflandırmalar Sipariş bilgileri

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Dijital Pens Ampermetre

Kullanım Kılavuzu Dijital Pens Ampermetre PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Dijital

Detaylı

VARİS TEDAVİSİNDE KONFORUN YENİ ADI. Endovenöz Radyofrekans Ablasyon

VARİS TEDAVİSİNDE KONFORUN YENİ ADI. Endovenöz Radyofrekans Ablasyon VARİS TEDAVİSİNDE KONFORUN YENİ ADI Endovenöz Radyofrekans Ablasyon Varis ve venöz yetersizlik toplumda en sık görülen belki de bu nedenle kanıksanabilen ciddi bir hastalıktır.venöz yetersizliğin ana nedeni

Detaylı

Biyomühendiliğin temel alanları

Biyomühendiliğin temel alanları Biyomühendiliğin temel alanları Genetik mühendisliği: Sentetik biyoloji, gen transferi Hücre ve doku mühendisliği: Doku kültürü, hücre biyolojisi, metabolik mühendislik Biyoproses mühendisliği: Biyoproses

Detaylı

10 hastadan 8 i, 4. haftadan sonra etkileri görüp sonuçtan memnun kaldı.

10 hastadan 8 i, 4. haftadan sonra etkileri görüp sonuçtan memnun kaldı. 10 hastadan 8 i, 4. haftadan sonra etkileri görüp sonuçtan memnun kaldı. Jennifer Wasilenchuk, Klinik Manager, Arbutus Lazer Merkezi, Vancouver Kanada Zwave Pro Uygulamalar Seçilebilen tedaviler: TM Tedavi

Detaylı