Ariba Cloud Services İçin Hizmet Düzey Programı. Güvenlik Diğer Konular

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ariba Cloud Services İçin Hizmet Düzey Programı. Güvenlik Diğer Konular"

Transkript

1 Ariba Cloud Services İçin Hizmet Düzey Programı Hizmete Erişilebilirlik Garantisi Güvenlik Diğer Konular 1. Hizmete Erişilebilirlik Garantisi a. Uygulanabilirlik. Hizmete Erişilebilirlik Garantisi, ilgili Çözüme aittir. "Çözüm" veya "Hizmet", Müşteri (veya "Siz") ile Ariba veya başka bir SAP şirketi arasındaki bir sözleşmede tanımlandığı şekilde, Müşterinin kendisi ve burada listelenen Hizmetlere erişim amacıyla yararlandığı ilgili veri merkezi için kullanıldığı ve Müşteri tarafından ödendiği takdirde, aşağıdaki ürünleri ifade eder ve içerir: "SAP", Hizmet için sözleşme yaptığınız SAP şirketini ifade eder. b. Garanti. i. Yüzde. Hizmet, bir takvim ayı üzerinden hesaplandığı üzere, haftanın yedi günü, günün yirmi dört saati boyunca, toplam sürenin %99,5'i boyunca erişilebilir olacaktır ("Hizmete Erişilebilirlik Garantisi"). %99,5 lik Hizmete Erişim Garantisi, yılda (= 0,995 * 60 * 24 * 365) dakika çalışma süresine karşılık gelir. ii. Yerine Getirilememesi Durumunda Telafi. Hizmetin, Hizmete Erişilebilirlik Garantisi'ni yerine getirememesi durumunda, SAP, Müşterinin hesabına, aşağıdaki formüle göre Toplam Alacak Birimi işler. Müşteri bu Alacak Birimlerini ileride SAP den yapacağı bir alışverişte kullanabilir. (A) Hesaplama. Toplam Alacak Birimi sayısı aşağıdaki gibi hesaplanır: Toplam Alacak Birimi = [Erişilemeyen Süre (yukarıya yuvarlanarak hesaplanan dakika sayısı)] X Dakika Başına, Ödenmiş Yıllık Abonelik Ücretleri (yalnızca o Çözüm için). "Erişilemeyen Süre", Hizmetin, Hizmete Erişilebilirlik Garantisini yerine getiremediği süre anlamına gelir. Erişilemeyen Süre, yalnızca Müşterinin abone olduğu ürün(ler) için kullandığı veri merkezinde oluşan erişim kesintisini kapsar. "Alacak Birimi". Alacak Birimi, Müşterinin ilgili Çözüm için SAP ye ödediği döviz cinsindeki para birimini temsil eder (Avro, ABD Doları vb.). Bir Alacak Birimi, bir para birimine eşittir. Örneğin Müşteri ABD Doları cinsinden ödeme yapmışsa, bir Alacak Birimi 1,00 ABD Doları'na eşit olur.

2 "Yıllık Dönem", Müşterinin ilgili çözüme aboneliğinin yıldönümüne kadar olan on iki aylık dönem anlamına gelir. Örneğin Müşteri 1 Ocak 2015 ten başlayarak iki yıl boyunca bir Hizmete abone olarak işlem yaparsa, Yıllık Dönemler (a) 1 Ocak 2015 ile 31 Aralık 2015 arası ve (b) 1 Ocak 2016 ile 31 Aralık 2016 arasıdır. "Dakika Başına, Önceden Ödenmiş Yıllık Abonelik Ücreti", Müşterinin ilgili Hizmet için SAP ye ödediği ve yıllık (=60*24*365) dakikaya bölünen tutardır. Not: Müşteri Aralık 2006 dan önce belirli Ariba yazılım ürünlerinin lisansını aldıysa ve Ariba Network kullanımını Teknik Destek Hizmetleri Ücretlerinin bir parçası olarak Temel Hizmetler şeklinde alıyorsa, Teknik Destek Hizmet Ücretleri, Yıllık Abonelik Ücretinin hesaplanması amacıyla kullanılır. c. Planlı Çalışma Kesintileri. SAP gerekirse Çözüm için düzenli bakım ve sistem yükseltmeleri amacıyla, çalışmanın kesintiye uğrayacağı zamanlar belirleyebilir ("Planlı Çalışma Kesintileri"). SAP, ticari çıkarları mümkün olduğunca gözeterek, bakım ve sistem yükseltme zamanlamalarını trafiğin en yoğun olduğu zamanların dışında yapmak için gereken çabayı gösterecektir. Genelde bu bakım ve sistem yükseltme işlemleri Cumartesi günleri Pasifik Saati'yle 08:00 ile 20:00 (TSİ Cumartesi 18:00 - Pazar 06:00) arasında yapılır ("Bakım Aralığı"). SAP bu Bakım Aralığı süresini uzatma veya değiştirme hakkını saklı tutar. SAP, ticari çıkarları mümkün olduğunca gözeterek, Planlı Çalışma Kesintilerini en az 72 saat önceden Müşterilere bildirmek için gereken çabayı gösterecektir. d. İstisnalar. Erişilemeyen Süre hesaplamasına şu durumlar dahil edilmez: (i) Müşteriye en az bir iş günü önceden bildirilmiş olan Planlı Çalışma Kesintileri; (ii) SAP den kaynaklanmayan erişim kesintileri (SAP nin doğrudan kontrolünde olmayan nedenlerle, örneğin üçüncü bir tarafın kontrolündeki ekipman veya yazılım nedeniyle gerçekleşen arızalar) ve (iii) Müşterinin talebi üzerine yapılan veya Müşterinin önceden kabul ettiği erişim kesintileri. Verilerini Hizmete iletmede yeterli kontrolü sağlamak, bu iletimleri izlemek ve Hizmete erişimdeki tüm aksaklıkları, başladıkları andan itibaren beş (5) gün içinde SAP ye bildirmek tamamen Müşterinin sorumluluğundadır. İlgili veri işleme ve iletim parametrelerinin belirlenmesi, tüm veri giriş-çıkışlarının doğru ve tam olup olmadığının denetlenmesi tamamen Müşterinin sorumluluğundadır. 2. Güvenlik Unsurları Hizmet şu güvenlik unsurlarını içerir: a. Fiziksel Güvenlik. Hizmet ya SAP'nin kontrolünde veya üçüncü bir tarafa ait, tesis dışı, güvenli bir ortamda bulunur. Hizmeti oluşturan donanıma, yazılıma ve diğer bileşenlere yalnızca yetkili personel erişebilir. SAP, erişilebilirliği maksimum düzeyde tutmak için yeterli özelliklere sahip sunucular kullanmaktadır.

3 b. Acil Durumda Kurtarma. Hizmette, SAP nin bu Hizmet Düzeyi Programında anlatılan Hizmete Erişilebilirlik Garantisini yerine getirmesini sağlayacak bir acil durum kurtarma planı kullanılır. c. Veri Güvenliği. Hizmet kullanılarak yapılan işlemler, kaybı önlemek amacıyla baştan bir veritabanında depolanır. Sistemlerdeki tüm Müşteri Verileri her gün yedeklenir. Yedeklemeler, üçüncü tarafa ait, başka bir yerde depolanır. Yedeklemeler, Müşterinin kayıt ve hesap bilgilerini içerir. Hizmette belirli aralıklarla koruyucu bakım yapılır. Bu koruyucu bakım, trafiğin en yoğun olduğu saatlere denk gelmeyecek şekilde zamanlanır. Gerektiğinde, bakım yapılırken işlem kuyrukları bekletilir ve bakım sona erince işlemleri devam eder. SAP den teknik bir sorunu gidermesi istendiği ve İşlem belgesine erişmesi gerektiği durumlar dışında, İşlemi yalnızca İşleme dahil olan kuruluşlar görebilir. Gerektiğinde [1], Hizmet, İşlem yönlendirmeyle ilgili kritik yazılım alt sistemlerinin tümünün fazladan kopyasını alabilir. Bu fazla kopyalar hata sırasında yük devretmeyi devreye sokarak, Hizmetin olabilecek en az miktarda kesintiye uğramasını sağlar. d. Hizmet Güvenliği. SAP, Çözümün izinsiz kullanımını en düşük düzeye indirmek ve önlemek için, piyasadaki mevcut güvenlik yazılım, donanım ve tekniklerini uygular. Bunlar, güvenlik duvarları, izinsiz giriş algılama yazılım araçları ve Çözüm kullanımının izlenmesini içerir. Hizmet, etkileşimli kullanıcı oturumlarında kimlik doğrulama da uygular. Hizmet, güvenliği artırmak amacıyla HTTPS (SSL (Güvenli Yuva Katmanı) üzerinden HTTP) kullanır. SSL güvenlik protokolü, TCP/IP bağlantıları için veri şifreleme, sunucu kimlik doğrulaması, mesaj bütünlüğü ve isteğe bağlı olarak istemci kimlik doğrulaması sağlar. Çözümün Web sunucuları SSL bağlantılarını etkinleştirmek için bir sunucu dijital sertifikası kullanır. e. Denetçi Tarafından Doğrulama. SAP nin, bu belgenin yayın tarihinden itibaren mevcut olan, Hizmetleri barındırdığı veri merkezleriyle ilgili olarak, Hizmete ilişkin taahhütler yılda en az bir kez olmak kaydıyla, bilinen bir üçüncü taraf denetçi tarafından denetlenerek SAP nin Güvenlikle ilgili bu taahhütlerindeki performansı doğrulanır. Lütfen, SAP birimi Ariba ya verilen WebTrust mührüne bakın. Hizmetleri barındırmak için daha sonra yeni bir veri merkezi kullanıma sokulduğu takdirde, SAP bu veri merkezini de yapılacak ilk denetim kapsamına dahil eder.

4 3. Diğer Konular a. Hizmet Bütünlüğü. Müşteri: (i) Çözümün doğru bir şekilde çalışmasına müdahale edecek veya etmeye teşebbüs edecek cihaz, yazılım veya teknik kullanmayacağını; (ii) Hizmette virüs, hata, iptal botu, solucan, Truva Atı veya başka bir zararlı öğe içeren bir şey yayınlamayacağını ve bunları Hizmete göndermeyeceğini; (iii) Hizmette diğer kullanıcıları olumsuz etkileyecek, uygun olmayan veya orantısız derecede büyük yük getiren işlemler yapmayacağını; (iv) Müşteriye Ariba'nın veya SAP nin geçerli bir parola vermediği, parola korumalı Hizmet bölümlerine erişmek için yinelenen otomatik girişimlerde bulunan cihaz veya teknoloji kullanmayacağını kabul eder. Müşteri, SAP'nin önceden yazılı iznini almadan, başkalarına Müşteri parolasını kullandıramaz. Ayrıca, Müşteri, Çözümden yüklenerek temin edilen, SAP ye ait olmayan, herhangi bir kaynaktan ve türden, yazılımların virüs, solucan, Truva Atı veya benzeri, bulaşıcı ya da zarar verecek özelliklere sahip kod veya kusur taşımayacağı garantisini SAP nin vermediğini ve veremeyeceğini kabul eder. Müşteri, SAP nin, Hizmet kullanımıyla ilgili bazı eylemleri (içerik kaldırma, belirli verileri yönlendirmeyi reddetme vb.) yasal açıdan gerekli gördüğü durumlarda bu eylemleri uygulama hakkına sahip olduğunu, ancak uygulama zorunluluğu olmadığını kabul eder. b. Dünyanın çeşitli yerlerindeki müşterilerimize kolaylık sağlamak amacıyla, bu belge başka dillere çevrilebilir. Bu çevirilerden kaynaklanan belirsizlikler olursa, İngilizce sürümün esas alınacağını lütfen unutmayın. c. BU BÖLÜM 1'DE BELİRTİLEN HİZMETE ERİŞİLEBİLİRLİK AÇIK GARANTİSİ HARİCİNDE, BU BELGE, (I) ÇÖZÜMÜN UYGUNLUĞU, ERİŞİLEBİLİRLİĞİ VE KULLANILABİLİRLİĞİ İLE İLGİLİ BAŞKA BİR BEYAN VEYA GARANTİ TEŞKİL ETMEZ; (II) TARAFLAR ARASINDA İMZALANMIŞ HİÇBİR ANLAŞMADAKİ DİĞER AÇIK GARANTİLERİ DARALTMAZ, DEĞİŞTİRMEZ VEYA GEÇERSİZ KILMAZ. Bölüm 1'de belirtilen tazminler, yukarıdaki bölüm 1'de belirtilen garantilerin yerine getirilememesi durumunda Müşterinin alacağı tek ve münhasır tazminat olup, SAP nin yükümlülüğü bu tazminattan ibarettir. [1] Ariba nın kendi tesisinden sunduğu bir ürünü kullanırsanız ve size tahsis edilmiş ayrı bir uygulamayı Ariba nın veya SAP nin barındırması Barındırma Hizmetleri satın alırsanız,

5 Ariba nın/sap nin bu barındırmayı SAP alt yüklenicisi AT&T ile yapması durumunda bu madde geçerli değildir. Bundan farklı olarak, AT&T barındırma hizmeti, tüm kritik yazılım alt sistemlerinin fazladan bir kopyasını çıkarmaz, ancak Hizmet, Hizmete Erişim Garantisi yüzdesi korunarak verilir. Bu Barındırma Hizmetlerini alan çoğu müşteri için AT&T den yararlanılmadığına dikkat edin. SLP 1 Mart 2014

SAP Lumira Cloud Enterprise Edition İlave Koşullar ve Şartlar

SAP Lumira Cloud Enterprise Edition İlave Koşullar ve Şartlar SAP Lumira Cloud Enterprise Edition İlave Koşullar ve Şartlar SAP ve Müşteri, belirli SAP ürün ve hizmetlerinin satın alınması için bir anlaşma gerçekleştirmiştir ( Anlaşma ) ve Müşteri bu anlaşma uyarınca

Detaylı

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP ile Müşteri, belirli SAP ürün ve hizmetlerinin satın alınması için bir anlaşma gerçekleştirmiştir ("Anlaşma") ve Müşteri, bu anlaşma uyarınca SAP Connected

Detaylı

SAP Mobile Documents. İlave Şartlar ve Koşullar

SAP Mobile Documents. İlave Şartlar ve Koşullar SAP Mobile Documents SAP ve Müşteri, belirli SAP ürünlerinin ve hizmetlerinin satın alınmasına ilişkin bir anlaşma ( Anlaşma ) imzalamıştır; bu Anlaşma uyarınca Müşteri, SAP Mobile Documents hizmetini

Detaylı

SAP Predictive Maintenance and Service cloud edition İlave Şartlar ve Koşullar

SAP Predictive Maintenance and Service cloud edition İlave Şartlar ve Koşullar SAP Predictive Maintenance and Service cloud edition İlave Şartlar ve Koşullar SAP ile Müşteri, belirli SAP ürün ve hizmetlerinin satın alınması için bir anlaşma gerçekleştirmiştir ("Anlaşma") ve Müşteri,

Detaylı

Bilgi Güvenliği Eğitim/Öğretimi

Bilgi Güvenliği Eğitim/Öğretimi Bilgi Güvenliği Eğitim/Öğretimi İbrahim SOĞUKPINAR Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü İçerik Bilgi Güvenliği Eğitim/Öğretimi Dünyadaki Örnekler Türkiye deki Örnekler GYTE de Bilgi Güvenliği Dersi Sonuç ve

Detaylı

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ Sürüm, 01 Ocak 2017 Tüm Kullanıcılarımızın gizliliği bizim için çok önemlidir. Bir Uygulama Kullanıcısı olarak Hizmetimizi kullandığınızda, (Uygulama Yayıncısı olarak)

Detaylı

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ. Veri trafiğinin geçmesi için Türk Telekom üzerinden sağlanan hat.

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ. Veri trafiğinin geçmesi için Türk Telekom üzerinden sağlanan hat. 1 İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ İşbu HİZMET EKİ, İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ nin (bundan sonra SÖZLEŞME olarak adlandırılacaktır ) ayrılmaz bir parçası olup, SÖZLEŞME hükümleri

Detaylı

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bu alanadı sözleşmesi (bundan sonra kısaca sözleşme" olarak anılacaktır), bir taraftan, alanadı tahsis etmek, yenilemek, transfer etmek

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

NATRO SERVİS SEVİYESİ SÖZLEŞMESİ (NATRO SLAs NATRO SERVICE LEVEL AGREEMENTS)

NATRO SERVİS SEVİYESİ SÖZLEŞMESİ (NATRO SLAs NATRO SERVICE LEVEL AGREEMENTS) NATRO SERVİS SEVİYESİ SÖZLEŞMESİ (NATRO SLAs NATRO SERVICE LEVEL AGREEMENTS) Son revizyon tarihi: 28.06.2011 1. İş bu Sözleşme, NATRO tarafından sunulan muhtelif Web Barındırma ve Veri Merkezi Hizmetlerinin

Detaylı

Yeni Nesil Ağ Güvenliği

Yeni Nesil Ağ Güvenliği Yeni Nesil Ağ Güvenliği Ders 6 Mehmet Demirci 1 Bugün Taşıma katmanı güvenliği (TLS, SSL) İnternet katmanı güvenliği (IPSec) Kablosuz bağlantı güvenliği Güvenlik duvarları 2 SSL/TLS SSL ilk olarak Netscape

Detaylı

Tellcom.net.tr ve Quiknet.com.tr Eposta Servisleri Aktivasyonu

Tellcom.net.tr ve Quiknet.com.tr Eposta Servisleri Aktivasyonu Tellcom.net.tr ve Quiknet.com.tr Eposta Servisleri Aktivasyonu 1) http://webislem.superonline.net adresinden müşteri numarası ve şifresi ile giriş yapılır. Servislerim sekmesi altından Tellcom Posta menüsüne

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Işık Hızını Dene TAAHHÜTNAMESİ

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Işık Hızını Dene TAAHHÜTNAMESİ Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Işık Hızını Dene TAAHHÜTNAMESİ İşbu taahhütname Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan sonra TURKCELL SUPERONLINE olarak anılacaktır)

Detaylı

HİKAYE TAHTASI ETKİNLİĞİ. Yetişkinler İçin Güvenli İnternet Hilal Seda Yıldız

HİKAYE TAHTASI ETKİNLİĞİ. Yetişkinler İçin Güvenli İnternet Hilal Seda Yıldız HİKAYE TAHTASI ETKİNLİĞİ Yetişkinler İçin Güvenli İnternet Hilal Seda Yıldız Güvenli internet nedir? Güvenlik Sertifikası Güvenilmez içerikler Arama araçları Güvenli internet nedir? İnternetten korkmayın!

Detaylı

BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ

BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ İş bu sözleşme ekte belirtilen 10 Bölüm ve bu bölümler içerisinde yer alan maddelerden oluşmaktadır. Tarafların aralarında karşılıklı okunup anlaşılarak her sayfasının ayrı ayrı

Detaylı

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 İçindekiler Office 365 Nedir?... 2 Office 365 Özellikleri ve Kullanımı... 3 Kurumsal Zimbra E-Posta Adresindeki E-Postaları Yönlendirme... 9 2 Office 365 Nedir? Office

Detaylı

SAP Hybris Commerce, bulut sürümü ve SAP Hybris Commerce, Edge bulut sürümü. İlave Koşullar ve Şartlar

SAP Hybris Commerce, bulut sürümü ve SAP Hybris Commerce, Edge bulut sürümü. İlave Koşullar ve Şartlar SAP Hybris Commerce, bulut sürümü ve SAP Hybris Commerce, Edge bulut sürümü İlave Koşullar ve Şartlar Bu ilave şartlar ve koşullar ( İlave ), SAP ve Müşteri arasında yapılan belirli SAP Bulut hizmetlerine

Detaylı

------------------------------------------------- [SUB-TITLE 1] Özellikler

------------------------------------------------- [SUB-TITLE 1] Özellikler [TITLE] CitiDirect CitiDirect Online Bankacılık sistemi birçok alanda ödül almış, çok uluslu şirketlere ve finansal kuruluşlara sorunsuz, verimli ve web-tabanlı global bankacılık hizmetlerine güvenli erişim

Detaylı

MEDİTEK YAZILIM. Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi

MEDİTEK YAZILIM. Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi MEDİTEK YAZILIM Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi Yayın Tarihi: 01.01.2013 Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi Meditek Yazılım, kurumsal şirket anlayışı, müşteri memnuniyeti ve müşteri bilgilerinin güvenliği

Detaylı

Güven Kurumları ve İtibar Yönetimi Oturumu Can ORHUN

Güven Kurumları ve İtibar Yönetimi Oturumu Can ORHUN Güven Kurumları ve İtibar Yönetimi Oturumu Can ORHUN E-GÜVEN Bilgi güvenliği alanında Türkiye nin en güçlü ve güvenilir kurumu olmayı hedefleyen E-GÜVEN Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş., Eczacıbaşı ve Türkiye

Detaylı

Web Uygulama Güvenliği Kontrol Listesi 2010

Web Uygulama Güvenliği Kontrol Listesi 2010 Web Uygulama Güvenliği Kontrol Listesi 2010 1 www.webguvenligi.org Web uygulama güvenliği kontrol listesi 2010, OWASP-Türkiye ve Web Güvenliği Topluluğu tarafından güvenli web uygulamalarında aktif olması

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Sadece Turkcell TV+ Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Sadece Turkcell TV+ Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Sadece sı TAAHHÜTNAMESİ İşbu taahhütname Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan sonra TURKCELL SUPERONLINE olarak anılacaktır) Abonelik

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

HP Yazılım Teknik Desteği

HP Yazılım Teknik Desteği HP Yazılım Teknik Desteği HP Teknoloji Hizmetleri Sözleşmeli Hizmetler Teknik veriler HP Yazılım Teknik Desteği, HP yazılım ürünleri ve belirli üçüncü taraf yazılım ürünleri için kapsamlı uzaktan yazılım

Detaylı

Elektronik Haberleşme Sektöründe Şebeke ve Bilgi Güvenliği Yönetmeliği. 13 Temmuz 2014 PAZAR Resmî Gazete Sayı : sayılı Resmi Gazete de

Elektronik Haberleşme Sektöründe Şebeke ve Bilgi Güvenliği Yönetmeliği. 13 Temmuz 2014 PAZAR Resmî Gazete Sayı : sayılı Resmi Gazete de CEVAP 199 : Elektronik Haberleşme Sektöründe Şebeke ve Bilgi Güvenliği Yönetmeliği 13 Temmuz 2014 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 29059 sayılı Resmi Gazete de yayınlandı. Bu yönetmelikle bilişim dünyasında bilinen

Detaylı

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim HİZMET SÖZLEŞMESİ Altay Bilgisayar İcadiye mah. Arifbey sok No: 23 Da: 5 Üsküdar İstanbul Telefon: 0850 800 13 75 E-Posta: info@altaybilgisayar.com Sayfa 1 I. SÖZLEŞME TARAFLARI: İşbu sözleşme... adresinde

Detaylı

Bilgisayar Ağları ve Ağ Güvenliği DR. ÖĞR. ÜYESİ KENAN GENÇOL HİTİT ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH.

Bilgisayar Ağları ve Ağ Güvenliği DR. ÖĞR. ÜYESİ KENAN GENÇOL HİTİT ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. Bilgisayar Ağları ve Ağ Güvenliği DR. ÖĞR. ÜYESİ KENAN GENÇOL HİTİT ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. TCP/IP (Transmission Control Protocol/Internet Protocol) Bilgisayarlar arasında veri haberleşmesini

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

BİLGİ GÜVENLİĞİ. Temel Kavramlar

BİLGİ GÜVENLİĞİ. Temel Kavramlar BİLGİ GÜVENLİĞİ Temel Kavramlar Bilgi güvenliği ne demektir? Bilgi güvenliği denildiğinde akla gelen kendimize ait olan bilginin başkasının eline geçmemesidir. Bilgi güvenliği, bilginin izinsiz veya yetkisiz

Detaylı

KOŞULLAR VE SÜRELER Koşullar ve Süreler 1. Tanımlar Bu koşul ve süreler bağlamında, aşağıdaki kelimeler, karşılarında yazan anlamlara geleceklerdir. DataSafe Storage Limited, Ticaret Sicilinde 02674267

Detaylı

Kullanıcı Sözleşmesi. 1. Kullanım Yetkisi. 2. e-eğitim platformuna giriş. Nasıl e-learning platformuna giriş yapabilirim?

Kullanıcı Sözleşmesi. 1. Kullanım Yetkisi. 2. e-eğitim platformuna giriş. Nasıl e-learning platformuna giriş yapabilirim? Kullanıcı Sözleşmesi Olympus e-eğitim platformu (https://elearning.olympus-europa.com), Olympus Europa Holding GmbH ve Avrupa Olympus Grup Şirketleri (liste için burayı - http://www.olympus-europa.com

Detaylı

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

4. Sunucu ayarları veya ek sunucu türlerinı manüel olarak yapılandır'a tıklayın ve İleri'yi tıklayın.

4. Sunucu ayarları veya ek sunucu türlerinı manüel olarak yapılandır'a tıklayın ve İleri'yi tıklayın. Yalova Üniversitesi email adresini outlook ile kullanmak için, bilgisayarınızda kurulu Outlook sürümüne bağlı olarak ücretsiz olarak Microsoft Office Outlook Connector programını indirebilir veya POP3

Detaylı

Belge Sorumlusu. Đlk yayın tarihi POLĐ.BT.02 1 Gülçin Cribb Murat Gülver

Belge Sorumlusu. Đlk yayın tarihi POLĐ.BT.02 1 Gülçin Cribb Murat Gülver POLĐTĐKA BT Olanaklarını Kullanma (Öğrenciler) Politika No. Sürüm No. Belge Sahibi Belge Sorumlusu Đlk yayın tarihi POLĐ.BT.02 1 Gülçin Cribb Murat Gülver 07.08.2008 Güncelleme Tarihi Amaç Bu belge, Özyeğin

Detaylı

Turkcell Superonline HD Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi

Turkcell Superonline HD Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi Turkcell Superonline HD Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi Kampanya 15.11.2012-01.08.2015 tarihleri arasında geçerlidir. HD Konuşma Kampanyası kapsamında, mevcut fiber internet hizmetimi devam ettirerek

Detaylı

Merkezi Yönetim & Merkezi Yedekleme

Merkezi Yönetim & Merkezi Yedekleme MakroBackup ağ üzerindeki tüm bilgisayar ve sunucuların, dosya ve imaj yedeklerinin otomatik alınması için geliştirilmiş bir yedekleme ünitesidir. Dikkat çeken en önemli özelliklerinden bir tanesi merkezi

Detaylı

Yazılım Destek Hizmeti

Yazılım Destek Hizmeti Veri sayfası Yazılım Destek Hizmeti HP Care Hizmetleri kapsamında Care Pack ve Sözleşmeli Hizmetler Hizmetin sağladığı avantajlar Sorun çözme amacıyla HP teknik kaynaklarına Yazılım güncellemelerini ayrı

Detaylı

SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ

SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ Gülbağ Mah. Esentepe Cad. Karanfil Sk. No:8/1 Mecidiyeköy / İstanbul adresinde faaliyet gösteren ARMAK Büro Mak. Ltd.Şti. (Bundan sonra ARMAK olarak adlandırılacaktır.) ile...

Detaylı

VEGANET TEKNOLOJILERİ SUNUCU BARINDIRMA ve HİZMET KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

VEGANET TEKNOLOJILERİ SUNUCU BARINDIRMA ve HİZMET KİRALAMA SÖZLEŞMESİ VEGANET TEKNOLOJILERİ SUNUCU BARINDIRMA ve HİZMET KİRALAMA SÖZLEŞMESİ 1 İş bu sözleşmede geçen hizmet sağlayan taraf VEGANET Teknolojileri olarak anılacaktır. 2 Hizmet satın alan taraf MÜŞTERİ olarak anılacaktır.

Detaylı

w w w. n a r b u l u t. c o m

w w w. n a r b u l u t. c o m KOLAYCA YÖNETİN! Narbulut un size özel panelinden yetkileriniz dahilinde tüm bilgisayarlarınızın buluta yedeklemelerini kolayca yönetebilir ve kontrollerini yapabilirsiniz. Kullanıcı grupları oluşturabilir,

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki 3 lü Süper Paket Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki 3 lü Süper Paket Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki 3 lü Süper Paket sı TAAHHÜTNAMESİ İşbu taahhütname Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan sonra TURKCELL SUPERONLINE olarak anılacaktır)

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

Telekomünikasyon Sektöründe Hizmet Kalitesi Yönetmeliği

Telekomünikasyon Sektöründe Hizmet Kalitesi Yönetmeliği Telekomünikasyon Kurumundan: Telekomünikasyon Sektöründe Hizmet Kalitesi Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı; telekomünikasyon hizmetleri yürüten ve/veya telekomünikasyon

Detaylı

TEBLİĞ. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan: ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜNDE HİZMET KALİTESİ YÖNETMELİĞİ EK-4 ÜN UYGULAMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ

TEBLİĞ. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan: ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜNDE HİZMET KALİTESİ YÖNETMELİĞİ EK-4 ÜN UYGULAMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ 17 Mart 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28236 TEBLİĞ Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan: ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜNDE HİZMET KALİTESİ YÖNETMELİĞİ EK-4 ÜN UYGULAMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ BİRİNCİ

Detaylı

HP CloudSystem Matrix Yükseltme Uygulama Hizmetleri

HP CloudSystem Matrix Yükseltme Uygulama Hizmetleri HP CloudSystem Matrix Yükseltme Uygulama Hizmetleri HP Hizmetleri Teknik veriler HP CloudSystem Matrix ortamınızı yükseltirken, ortamınızdaki her bileşenin uygun ve ilgili ürün yazılımı sürümüne yükseltildiğinden

Detaylı

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone 958 Brandy Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

VPN NEDIR? NASıL KULLANıLıR?

VPN NEDIR? NASıL KULLANıLıR? VPN NEDIR? NASıL KULLANıLıR? VPN NEDIR? VPN, Virtual Private Network, yani Sanal Özel Ağ ın kısaltılmasıdır. VPN sayesinde ağlara uzaktan erişim sağlanır. VPN sanal bir ağ uzantısı oluşturduğu için ağa

Detaylı

HATAY KHB BILGI İŞLEM BİRİMİ

HATAY KHB BILGI İŞLEM BİRİMİ TANIMLAR HBYS: Hastane Bilgi Yönetim Sistemi. Hatay Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve diğer sağlık tesislerinde kullanılan hasta kayıtlanın saklanmasına ve erişimine imkân veren bilgi sistemidir.

Detaylı

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ SABİT TELEFON HİZMET EKİ

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ SABİT TELEFON HİZMET EKİ 1 İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ SABİT TELEFON HİZMET EKİ İşbu HİZMET EKİ, İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ nin (bundan sonra SÖZLEŞME olarak adlandırılacaktır ) ayrılmaz bir parçası olup, SÖZLEŞME hükümleri ile birlikte

Detaylı

Siber Teröristlere Karşı Kurumlar Nasıl Korunmalıdır? Yusuf TULGAR NetDataSoft Genel Müdürü

Siber Teröristlere Karşı Kurumlar Nasıl Korunmalıdır? Yusuf TULGAR NetDataSoft Genel Müdürü Siber Teröristlere Karşı Kurumlar Nasıl Korunmalıdır? Yusuf TULGAR NetDataSoft Genel Müdürü email: yusuf@netdatasoft.com Siber Teröristlerin Amaçları Bilgisayar Sistemlerine ve Servislerine Yetkisiz Erişim

Detaylı

GÖZETMEN İLE BAŞVURU FORMU DOLDURMA TALİMATI

GÖZETMEN İLE BAŞVURU FORMU DOLDURMA TALİMATI GÖZETMEN İLE BAŞVURU FORMU DOLDURMA TALİMATI Doküman Kodu Yayın Numarası Yayın Tarihi TALM-001-001 01 12.11.2012 Uyarı : Yalnız dosya sunucudan erişilen elektronik kopyalar güncel ve kontrollü olup, elektronik

Detaylı

Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi. Kampanya Şartları

Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi. Kampanya Şartları Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi Kampanya Şartları 1. Kampanya 06.06.2014 01.10.2014 tarihleri arasında geçerli olup kampanya kapsamında sunulan ürünler stoklar ile sınırlıdır.

Detaylı

e-fatura e-arşiv e-defter

e-fatura e-arşiv e-defter e-fatura e-arşiv e-defter Şirket Profili Veriban, Özel entegratör statüsü ile e-fatura ve ilgili hizmetleri hızlı, güvenilir ve etkin bir şekilde şirketlerin kullanımına sunabilmek amacıyla 2013 yılında

Detaylı

Sirküler Rapor Mevzuat 06.04.2015/76-1 VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 397) NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SIRA NO: 447) YAYIMLANDI

Sirküler Rapor Mevzuat 06.04.2015/76-1 VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 397) NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SIRA NO: 447) YAYIMLANDI Sirküler Rapor Mevzuat 06.04.2015/76-1 VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 397) NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SIRA NO: 447) YAYIMLANDI ÖZET : Faturanın elektronik belge olarak düzenlenmesi,

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber 3 lük Yeniden Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber 3 lük Yeniden Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber 3 lük Yeniden Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ İşbu taahhütname Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan sonra TURKCELL SUPERONLINE olarak

Detaylı

uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony MVS ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun.

uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony MVS ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun. uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony MVS ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun. MVS Resim Masaları için Servis ve Destek Servis ve Destek Sony MVS

Detaylı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı PROGRAM ÖDEME DESTEK ALAN Sayın Data Media Yazılımları Kullanıcısı, Uzun bir süredir sizlere vermekte olduğumuz hizmetlerin devamını sağlayabilmek, Telefon destek servisimizden (mesai saatleri içinde)

Detaylı

Ders İçeriği

Ders İçeriği BİLGİ GÜVENLİĞİ Ders İçeriği Bilgi Nedir Öğrenme, araştırma veya gözlem sonucu elde edilen gerçek ve ilkelerin bütününe verilen addır. İşlenmiş veridir. Bilgi diğer önemli iş kaynakları gibi kurum için

Detaylı

Remote access? Tabi ki!

Remote access? Tabi ki! Çözümlerin çözümü. saytrust ACCESS Remote access? Tabi ki! saytrust karşılaştırma Geleneksel VPN: IPSEC veya SSL VPN Client-Lisans saytrust ACCESS Internet CRM-Tüneli PowerPoint-Tüneli Excel-Tüneli Engellenen

Detaylı

ELEKTRONİK İMZALARA İLİŞKİN UNCITRAL MODEL KANUN TASARISI

ELEKTRONİK İMZALARA İLİŞKİN UNCITRAL MODEL KANUN TASARISI ELEKTRONİK İMZALARA İLİŞKİN UNCITRAL MODEL KANUN TASARISI (2001) (UNCITRAL Elektronik Ticaret Çalışma Grubunun 18 19 Eylül 2000 tarihinde Viyana da yapılan 37. toplantısında onaylanan şekliyle) Uygulama

Detaylı

ĐSTEMCĐ SUNUCU SĐSTEMLER DERSĐ FĐNAL ÇALIŞMASI SORULAR YANITLAR

ĐSTEMCĐ SUNUCU SĐSTEMLER DERSĐ FĐNAL ÇALIŞMASI SORULAR YANITLAR ĐSTEMCĐ SUNUCU SĐSTEMLER DERSĐ FĐNAL ÇALIŞMASI SORULAR YANITLAR 4.ÜNĐTE Đyi bir DNS in içermesi gereken özellikler nelerdir? ( 5 ) Đsimlendirme imlası açık ve süphesiz olmalıdır; Bir kullanıcı bir isme

Detaylı

Mobil Güvenlik ve Denetim

Mobil Güvenlik ve Denetim Mobil Güvenlik ve Denetim IV. Bilgi Teknolojileri Denetim ve Yönetişim Konferansı Ümit Şen, Ernst & Young 14 Mart 2013 Gündem Mobil veri üretimi ve kullanımına ilişkin sayısal bilgiler Mobil cihazlara

Detaylı

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş. YASAL BİLGİLENDİRME

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş. YASAL BİLGİLENDİRME YASAL BİLGİLENDİRME Burada yer alan bilgiler, Sermaye Piyasası Kurulu nun III-39.1 sayılı Yatırım Kuruluşlarının Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Tebliği nin 28. maddesi hükümleri gereği açıklanmaktadır.

Detaylı

Ağ Nedir? Birden fazla bilgisayarın iletişimini sağlayan printer vb. kaynakları, daha iyi ve ortaklaşa kullanımı sağlayan yapılara denir.

Ağ Nedir? Birden fazla bilgisayarın iletişimini sağlayan printer vb. kaynakları, daha iyi ve ortaklaşa kullanımı sağlayan yapılara denir. TEMEL AĞ TANIMLARI Ağ Nedir? Birden fazla bilgisayarın iletişimini sağlayan printer vb kaynakları, daha iyi ve ortaklaşa kullanımı sağlayan yapılara denir WAN ve LAN Kavramları Bilgisayarlar ve paylaşılan

Detaylı

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI Aşağıdaki Kullanım Koşulları, Alastian web sitesi için geçerlidir. Lütfen bu koşulları dikkatle okuyunuz. Bu koşullar, hak ve yükümlülükleriniz ile sizin için

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız

Detaylı

Ecat 8 KIRALAMA VE GÜNCELLEME SÖZLEŞMESI

Ecat 8 KIRALAMA VE GÜNCELLEME SÖZLEŞMESI 2016 Ecat 8 KIRALAMA VE GÜNCELLEME SÖZLEŞMESI Ecat8 Kiralama ve Güncelleme Sözleşmesi MADDE 1. TANIMLAR İş bu sözleşme ("Sözleşme") 01/01/2016 ( Yürürlük Tarihi ) tarihi itibari ile Hakbim Bilgi İşlem

Detaylı

KONU: Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğin (Sira No: 397) de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Sıra No: 447) Yayımlandı.

KONU: Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğin (Sira No: 397) de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Sıra No: 447) Yayımlandı. AA BAĞIMSIZ DENETİM VE YMM AŞ Şehit Ersan Cad. No: 28 / 5 06680 Çankaya- Ankara. Tel:+90 312 4688150 Faks: +90 312 4270847 Ticaret Sicil No: Ankara-170606 www.aa-ymm.com SİRKÜLER Tarih,06/04/2015 Sayı:2015/07

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Konuşturan Fiber İnternet Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Konuşturan Fiber İnternet Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Konuşturan Fiber İnternet Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ İşbu taahhütname Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan sonra TURKCELL SUPERONLINE

Detaylı

IBM Kenexa Talent Framework Olanakları

IBM Kenexa Talent Framework Olanakları IBM Kullanım Koşulları Hizmet Olarak Sunulan Yazılımlara Özgü Olanak Koşulları IBM Kenexa Talent Framework Olanakları Kullanım Koşulları, bu IBM Kullanım Koşulları Hizmet Olarak Sunulan Yazılımlara Özgü

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ PARÇA HARİÇ : SÖZLEŞME NO : 1. TARAFLAR : 2. SİSTEM : 1.1 Bir tarafta ticari ikametgahı AKŞEMŞETTİN MAH. ÇAĞLAYAN CAD. NO: 21/A Sincan / ANKARA olan YEDİEL ISITMA SOĞUTMA

Detaylı

Ek 2 yıl destek, HP Sınırlı Garantisi nin sona ermesinin ardından başlar ve HP nin adresinde bulabileceğiniz standart hüküm ve koşullarına tabidir.

Ek 2 yıl destek, HP Sınırlı Garantisi nin sona ermesinin ardından başlar ve HP nin adresinde bulabileceğiniz standart hüküm ve koşullarına tabidir. HP OfficeJet/OfficeJet Pro yazıcılar için garanti süresinin 3. yıla uzatılması Bu hüküm ve koşullar, geçmişteki benzer kampanyalara bağlı olmaksızın, önceki versiyonları geçersiz kılar ve onların yerini

Detaylı

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Kurumsal firmaların Bilgi Teknolojileri departmanlarından iki kritik beklentisi var: Verilerin

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ. Central Disc System Merkezi Disk Sistemi

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ. Central Disc System Merkezi Disk Sistemi İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ Central Disc System Merkezi Disk Sistemi AMAÇ Bu sunumda İzmir Ekonomi Üniversitesi Merkezi Disk Sistemi tanıtımı ve teknik detaylarının sunulması amaçlanmıştır. KONULAR Tanımlar

Detaylı

1.2 SERVİS SAĞLAYICI'dan hizmet alan kişi yada kurum (Bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır) MADDE 2 - TANIMLAR İş bu sözleşmede yer alan;

1.2 SERVİS SAĞLAYICI'dan hizmet alan kişi yada kurum (Bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır) MADDE 2 - TANIMLAR İş bu sözleşmede yer alan; HİZMET SÖZLEŞMEMİZ MADDE 1 - TARAFLAR 1.1 Fethiye Mah. Sanayi Cad. No: 263 İç kapı : 24 Nilüfer / BURSA adresinde mukim Air Fiber İnternet ve İletişim Hizmetleri San.ve Tic. Ltd. Şti Telefon : +90 (224)

Detaylı

Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü CDRP. Clonera Disaster Recovery Program

Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü CDRP. Clonera Disaster Recovery Program Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü CDRP Clonera Disaster Recovery Program İşiniz için çok kritik veri ve uygulamalarınız var mı? Yapılan araştırmalar gösteriyor ki; dijital felaketlere uğrayan

Detaylı

Vodafone Yarına Hazırlayan Cihazlar Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Yarına Hazırlayan Cihazlar Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Yarına Hazırlayan Cihazlar Kampanyasından (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, EK 2 de belirtilen GSM hatlarım için imzaladığım

Detaylı

HP Insight Control için HP Kurulum ve Başlatma Hizmeti

HP Insight Control için HP Kurulum ve Başlatma Hizmeti HP Insight Control için HP Kurulum ve Başlatma Hizmeti HP Care Pack Hizmetleri Teknik veriler HP Insight Control için HP Kurulum ve Başlatma Hizmeti, HP ProLiant ML serisi sunucular, HP ProLiant DL serisi

Detaylı

Pac Dosyası İle Proxy Kullanmak

Pac Dosyası İle Proxy Kullanmak Pac Dosyası İle Proxy Kullanmak Websense Web Security Gateway V7.X Sürüm Yükseltme Pac Dosyası İle Proxy Kullanmak Amaç Bu dökümanda, Pac dosyası ile istemcilerin nasıl proxy kullanabileceği anlatılacaktır.

Detaylı

Bulut Bilişim. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri

Bulut Bilişim. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri Bulut Bilişim Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri Ediz TÜRKOĞLU 05-07-8509 Özlem GÜRSES 05-07-8496 Savaş YILDIZ 05-07-8569 Umut BENZER 05-06-7670 İ çerik İçerik...2 Bulut Bilişim Nedir?...3

Detaylı

MADDE 1. TARAFLAR. Madde 2. SÖZLEŞMENİN YÜRÜRLÜĞE GİRİŞİ VE SÜRESİ

MADDE 1. TARAFLAR. Madde 2. SÖZLEŞMENİN YÜRÜRLÜĞE GİRİŞİ VE SÜRESİ MADDE 1. TARAFLAR İş bu sözleşme ticari merkezi, Yeditepe mah. 85204 sok No:71A-13 Şahinbey/Gaziantep - Türkiye adresinde bulunan Conrol Telekomünikasyon(Bundan böyle CONTROL.COM.TR olarak anılacaktır.)

Detaylı

SAP CLOUD HİZMETLERİ İÇİN HİZMET DÜZEYİ ANLAŞMASI ("SLA")

SAP CLOUD HİZMETLERİ İÇİN HİZMET DÜZEYİ ANLAŞMASI (SLA) SAP CLOUD HİZMETLERİ İÇİN HİZMET DÜZEYİ ANLAŞMASI ("SLA") 1. Hizmet Düzeyi Anlaşması SAP Cloud Hizmetlerine yönelik bu Hizmet Düzeyi Anlaşması, müşterinin SAP tarafından sağlanan Sipariş Formu aracılığıyla

Detaylı

Bilgisayar Güvenliği Etik ve Gizlilik

Bilgisayar Güvenliği Etik ve Gizlilik Bilgisayar Güvenliği Etik ve Gizlilik Bilgisayar Güvenliği Riskleri Bilgisayar güvenliği bilgi, donanım ve yazılım gibi kaynakların etkin şekilde korunmasıdır. Bilgisayar virüsleri, solucanlar, Truva atları,

Detaylı

BİLGİ VE VERİ GÜVENLİĞİ VİRÜSLER VE DİĞER ZARARLI YAZILIMLAR KİŞİSEL MAHREMİYET VE TACİZ

BİLGİ VE VERİ GÜVENLİĞİ VİRÜSLER VE DİĞER ZARARLI YAZILIMLAR KİŞİSEL MAHREMİYET VE TACİZ BİLGİ VE VERİ GÜVENLİĞİ VİRÜSLER VE DİĞER ZARARLI YAZILIMLAR KİŞİSEL MAHREMİYET VE TACİZ VERİ: İşletme içinde oluşan olayları temsil eden belirli bir işe yarayan ya da yaramayan ham gerçekler, görüntüler,

Detaylı

VODAFONE iphone 4 8GB CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE iphone 4 8GB CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone iphone 4 Kampanyası ndan (kısaca Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,...numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır)

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır) Türkiye Bankalar Birliği'nden: TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ RİSK MERKEZİ ÜYELERİNİN MÜŞTERİLERİNİN RİSK MERKEZİ NEZDİNDEKİ BİLGİLERİNİN KENDİLERİNE YA DA ONAY VERMELERİ KOŞULUYLA BELİRLEDİKLERİ GERÇEK VEYA

Detaylı

Page 1 of 6. SAP Business ByDesign Supplement trtr v

Page 1 of 6. SAP Business ByDesign Supplement trtr v SAP Business ByDesign İlave Şartlar ve Koşullar SAP ile Müşteri, belirli SAP ürün ve hizmetlerinin satın alınması için bir anlaşma gerçekleştirmiştir ("Anlaşma") ve Müşteri, bu anlaşma uyarınca SAP Business

Detaylı

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk yazılımınızı satın alma yönteminiz değişiyor Autodesk, kademeli olarak yazılımlarının sadece Abonelik seçenekleri ile satın alınabileceği bir modele geçiyor.

Detaylı

Hızlı izleme raporu kılavuzu. Sayfa 1(6)

Hızlı izleme raporu kılavuzu. Sayfa 1(6) Sayfa 1(6) Uygulama İzleme raporu, filodaki araçların belirli bir dönem boyunca nasıl sürüldüğünün izlenmesini mümkün kılar. İzleme raporunun üst kısmı filonun toplam yakıt tüketiminin ve karbondioksit

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VERİTABANLARINA KAMPÜS DIŞINDAN ERİŞİM REHBERİ

BATMAN ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VERİTABANLARINA KAMPÜS DIŞINDAN ERİŞİM REHBERİ BATMAN ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VERİTABANLARINA KAMPÜS DIŞINDAN ERİŞİM REHBERİ Batman Üniversitesi Kütüphanesi veritabanlarına kampüs dışından erişebilmek için Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Detaylı

BİLGİ GÜVENLİĞİ VE BİLGİ İŞLEM PROSEDÜRÜ

BİLGİ GÜVENLİĞİ VE BİLGİ İŞLEM PROSEDÜRÜ 1.AMAÇ: Kurumun otomasyon üzerindeki tüm bilgilerinin yönetimini, korunmasını, dağıtımını ve önemli işlevlerinin korunmasını düzenleyen kuralları ve uygulamaları belirlemeyi amaçlar. 2. KAPSAM: Bu talimat,

Detaylı

İNTERNET EXPLORER AYARLARI 1. Başlat-Ayarlar-Denetim Masası menüsünden "İnternet Özellikleri" (Seçenekleri)'ni seçiniz. Resim. 1

İNTERNET EXPLORER AYARLARI 1. Başlat-Ayarlar-Denetim Masası menüsünden İnternet Özellikleri (Seçenekleri)'ni seçiniz. Resim. 1 A.K.Ü VERİTABANLARINA UZAKTAN ERİŞİM AYARLARI Araştırmacılar, kampüs dışından erişim için kullanıcı adı ve parola doğrulaması ile Üniversitemiz sistemi üzerinden Kütüphane veri tabanlarını kullanabilmektedir.

Detaylı

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. İŞ SÜREKLİLİĞİ PLANLAMASI A. AMAÇ

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. İŞ SÜREKLİLİĞİ PLANLAMASI A. AMAÇ Sayfa No: 1/7 A. AMAÇ Bu politika, nin deprem, yangın, fırtına, sel gibi doğal afetler ile sabotaj, donanım veya yazılım hatası, elektrik ve telekomünikasyon kesintileri gibi önceden tahmin edilebilen

Detaylı

DE-CIX GLOBEPEER ÖZEL HİZMET SEVİYESİ SÖZLEŞMESİ

DE-CIX GLOBEPEER ÖZEL HİZMET SEVİYESİ SÖZLEŞMESİ DE-CIX GLOBEPEER ÖZEL HİZMET SEVİYESİ SÖZLEŞMESİ 1. Genel Bakış 1.1 İşbu belge GlobePEER ürününe yönelik Özel Hizmet Seviyesi Sözleşmesi ni (Özel HSS) içermektedir. GlobePEER Özel HSS, DE-CIX sözleşmesel

Detaylı

RESTORANTABLET ELEKTRONİK MENÜ ABONELİK SÖZLEŞMESİ

RESTORANTABLET ELEKTRONİK MENÜ ABONELİK SÖZLEŞMESİ RESTORANTABLET ELEKTRONİK MENÜ ABONELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TANIMLAR İş bu sözleşme.../.../... tarihi ( Yürürlük Tarihi ) itibari ile PINAR Gıda Yazılım ( RESTORANTABLET ) Çamlıca mah. 145. Cd.No:10/67

Detaylı

VODAFONE 5 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 5 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 5 TL ye Avantaj Kampanyasından (Kampanya) Cep Avantaj Midi 5 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 1 ) Cep Avantaj Heryöne 5 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 2 ) Dahil

Detaylı

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Pocket Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı