Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2013 30.09.2013 DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU"

Transkript

1 Sayfa No: 1 ġġrketġn UNVANI : Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. MERKEZ : ĠSTANBUL KURULUġ TARĠHĠ : TĠCARET SĠCĠL NO : ADRESĠ : ĠĢ Kuleleri Kule 2 Kat Levent/Ġstanbul TELEFON-FAKS : / INTERNET ADRESĠ : KAYITLI SERMAYE : TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : TL RAPOR DÖNEMĠ : FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme potansiyeli taģıyan ve kaynak ihtiyacı olan giriģim Ģirketlerine uzun vadeli yatırımlar yapmaktır. ġirketin , tarihinde yapılan 2012 yılı ortaklar olağan genel kurul toplantısında bir sonraki olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri ve son durum itibariyle yönetim kadrosuna aģağıda yer verilmiģtir. Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetçiler ġirket AnasözleĢmesi ve ilgili mevzuat çerçevesinde görevlerini yerine getirirler. YÖNETĠM KURULU LERĠ SERDAR GENÇER BAġKAN Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olan Sayın Gençer 1990 yılında T. ĠĢ Bankası A.ġ. de müfettiģ yardımcısı olarak göreve baģlamıģtır yılında University of Nottingham da finans konusunda iģletme yüksek lisans programını tamamlamıģ ve aynı bankada çeģitli kademelerde yönetici olarak çalıģmıģtır. Sayın Gençer T. ĠĢ Bankası A.ġ. de Genel Müdür Yardımcısı olarak da görev yapmıģ olup halen T. ġiģe ve Cam Fabrikaları A.ġ. de Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü görevini yürütmektedir. AHMET METE ÇAKMAKCI BAġKAN YARDIMCISI Ortadoğu Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra Syracuse Üniversitesinde yüksek lisans ve doktora yapan Sayın Çakmakcı bu üniversitede araģtırma asistanı ve öğretim görevlisi olarak da çalıģmıģtır. Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.ġ. de mühendis ve ĠĢ GeliĢtirme Müdürü olarak çalıģan Çakmakcı 2003 yılında T.Teknoloji GeliĢtirme Vakfında Teknoloji Politikaları ve Uluslararası ĠliĢkiler Koordinatörü olarak göreve baģlamıģ ve 2009 yılında Genel Sekreterlik görevine atanmıģtır. ALĠ ERDAL ARAL Marmara Üniversitesi Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi Ġngilizce Ġktisat Bölümünden mezun olan Sayın Aral Loughborough University of Technology de Uluslararası Bankacılık konusunda yüksek lisans programını tamamlamıģtır yılında T. ĠĢ Bankası A.ġ. de TeftiĢ Kurulu BaĢkanlığında müfettiģ yardımcısı olarak göreve baģlamıģ ve aynı bankada çeģitli kademelerde yönetici olarak çalıģmıģtır. Sayın Aral 11 ġubat 2013 tarihinden itibaren ĠĢ Yatırım Menkul Değerler A.ġ. Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. KADĠR AKGÖZ Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden 1974 yılında mezun olan Sayın Akgöz 1978 yılında T. ĠĢ Bankası A.ġ. de göreve baģlamıģtır yılında Bilgi ĠĢlem Bölümü Müdürü olan Sayın Akgöz yılları arasında da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı Bankadan 2010 yılında emekli olmuģtur.

2 Sayfa No: 2 ERGÜN YORULMAZ Atatürk Üniversitesi ĠĢletme Fakültesi Pazarlama bölümünden 1980 yılında mezun olan Sayın Yorulmaz 1983 yılında T. ĠĢ Bankası A.ġ. de memur olarak çalıģma hayatına baģlamıģtır yılları arasında çeģitli Ģubelerde Müdürlük görevinde bulunmuģtur yılları arasında Güneydoğu Anadolu, yılları arasında ise Ege 2. Bölge Müdürlüklerinde Bölge Müdürlüğü görevlerini yürütmüģ, 2008 yılı sonundan itibaren de Perakende Krediler Ġzleme ve Takip Bölümünde Bölüm Müdürü olarak görev yapmaktadır. FERHUNDE AYGEN Boğaziçi Üniversitesi ĠĢletme Bölümünden mezun olan ve aynı üniversitede ĠĢletme konusunda yüksek lisansını tamamlayan Sayın Aygen 1995 yılında mali analiz uzmanı olarak T. Sınai Kalkınma Bankası A.ġ. de göreve baģlamıģ ve çeģitli kademelerde yönetici olarak çalıģmıģ olup halen aynı bankada Krediler Müdürü olarak görevine devam etmektedir. PROF. DR. KAMĠL YILMAZ BAĞIMSIZ Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan Sayın Yılmaz, Maryland Üniversitesi nde yüksek lisans ve doktorasını tamamlamıģtır yılları arasında Dünya Bankası nda çalıģan, 1994 yılında Koç Üniversitesi nde öğretim üyesi olarak göreve baģlayan Sayın Yılmaz, ve yılları arasında Pennsylvania Üniversitesi Ekonomi Bölümü nde ziyaretçi öğretim üyesi olarak araģtırmalarda bulunmuģtur yılları arasında TÜSĠAD-Koç Üniversitesi Ekonomik AraĢtırma Forumu Direktörü olarak görev yapan Sayın Yılmaz halen Koç Üniversitesi Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. ĠNCĠ ÖNAL Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan ve 1992 yılında T. ĠĢ Bankası A.ġ. de kredi uzman yardımcısı olarak göreve baģlayan Sayın Önal çeģitli kademelerde yöneticilik yapmıģ olup halen Ticari Bankacılık Pazarlama Bölümünde Bölüm Müdürü olarak görev yapmaktadır. G.FAĠK BYRNS BAĞIMSIZ Portland State Üniversitesi Siyasal Bilimler Bölümünden 1973 yılında mezun olan Sayın Byrns yılları arasında çalıģtığı A.B.D. Deniz Kuvvetlerindeki görevinden ayrıldıktan sonra yıllarında A.B.D de Coopers&Lybrand da denetçi, yıllarında Suudi Arabistan da McDonell Douglas da Kıdemli Muhasebeci, yıllarında Venezüella da General Dynamics de Muhasebe Yöneticisi, yıllarında Türkiye de Vinnell, Brown&Root (VBR) de Finans Yöneticisi, ve yılları arasında da The Coca Cola Company de Doğu Bölgesi Direktörü olarak çalıģan Sayın Byrns bu görevinden emekli olmuģtur. VOLKAN KUBLAY Sayın Volkan Kublay, Marmara Üniversitesi Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi Ġngilizce Ġktisat Bölümü mezunudur. T. ĠĢ Bankası'ndaki kariyerine 2000 yılında Stajyer MüfettiĢ Yardımcısı olarak baģlayan Sayın Kublay, 2008 yılında ĠĢtirakler Bölümüne Müdür Yardımcısı olarak atanmıģ olup 2012 yılından itibaren aynı Bölümde Birim Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

3 Sayfa No: 3 ġġrket YÖNETĠM KADROSU Alim Murat Özgen : Genel Müdür Fatma Banu Gül : Direktör Süleyman Burak Bayhan : Direktör Hulki Okan Tabak : Direktör tarihleri arasında görev yapan yönetim kurulu üyeleri aģağıda verilmiģtir. Serdar Gençer : Yönetim Kurulu BaĢkanı Ahmet Mete Çakmakcı : Yönetim Kurulu BaĢkan Yardımcısı Kadir Akgöz : Yönetim Kurulu Üyesi Ġlhami Koç : Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Yorulmaz : Yönetim Kurulu Üyesi Ferhunde Aygen : Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Kublay : Yönetim Kurulu Üyesi Ġnci Önal : Yönetim Kurulu Üyesi G. Faik Byrns : Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Prof. Dr. Kamil Yılmaz : Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) KOMĠTELER Denetim Komitesi : Prof. Dr. Kamil Yılmaz (BaĢkan) G. Faik Byrns (Üye) Riskin Erken Saptanması Komitesi : G. Faik Byrns (BaĢkan) Volkan Kublay (Üye) Kurumsal Yönetim Komitesi : Prof. Dr. Kamil Yılmaz (BaĢkan) Volkan Kublay (Üye)

4 Sayfa No: 4 1. DÜNYADA VE TÜRKĠYE DE GENEL EKONOMĠK DURUM 2013 yılının ilk ayında küresel büyüme verilerinin olumlu gelmesi nedeniyle yükseliģe geçen dünya piyasalarında, Haziran ayında FED in ABD de ekonomik güçlenmenin devam etmesi durumunda varlık alımlarını azaltacağı ve 2014 yılında da tamamen durduracağı açıklaması ve Çin ekonomisindeki yavaģlama düģüģlere neden olmuģtur. Bu geliģmeler karģısında geliģmekte olan ülkelerde faiz oranları yükselirken yerel para birimleri de ABD Doları karģısında değer kaybetmiģtir. Ağustos ayında Suriye ye yönelik askeri bir operasyonun gündeme gelmesiyle piyasalardaki dalgalanma ve geliģmekte olan ülkelerden sermaye çıkıģı devam etmiģtir. Eylül ayında Suriye de yaģanan geliģmeler soruna diplomatik yollarla çözüm aranmaya baģlandığı görüģlerinin ağırlık kazandığına iģaret ederken ABD Merkez Bankası nın piyasaların beklentilerinin aksine tahvil alım programını değiģtirmemesi nedeniyle piyasalarda yaģanan kayıplar bir miktar telafi edilmiģtir. YurtdıĢında yaģanan geliģmelere bağlı olarak geliģmekte olan ülkelere yönelik risk iģtahının azalması ülkemiz piyasalarında da olumsuz sonuçlar doğurmuģtur. BIST-100 endeksi Eylül ayını 2012 sonuna göre %4,76 düģüģle puandan kapatmıģ, DĠBS gösterge faizi de % 8,69 civarında gerçekleģmiģtir yılının dokuz ayında Avro Türk Lirası karģısında 2012 sonuna göre %16,87 ABD Doları %14,11 oranında değer kazanmıģtır. Enflasyonda 2013 yılının Eylül ayında bir önceki yıl sonuna göre TÜFE de %5,01 ve ÜFE de de %4,43 lük artıģ kaydedilmiģtir. 2. ORTAKLIK YAPISI Son durum itibariyle ortaklık yapısı aģağıda verilmiģtir. ORTAKLAR GRUBU PAY TUTARI (TL) PAY ORANI (%) 2013 Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. (*) A ,89 Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. B ,11 TÜRKĠYE SINAĠ KALKINMA BANKASI A.ġ. B ,67 TÜRKĠYE TEKNOLOJĠ GELĠġTĠRME VAKFI (*) B ,11 ANADOLU ANONĠM TÜRK SĠGORTA ġġrketġ B ,67 MĠLLĠ REASÜRANS T.A.ġ. B ,44 Ġġ FACTORĠNG FĠNANSMAN HĠZMETLERĠ A.ġ. B ,89 DĠĞER B ,22 TOPLAM ,00 (*) Yönetim kurulu üyelerinin 6 sı A Grubu pay sahiplerinin göstereceği adaylar arasından seçilir. ġu kadar ki; çıkarılmıģ sermayedeki payı (ikimilyon) Türk Lirası nın altına düģmemek kaydıyla, yönetim kurulu üyelerinden 1 i kurucu ortak ve (B) Grubu pay sahibi Türkiye Teknoloji GeliĢtirme Vakfı tarafından gösterilecek adaylar arasından seçilir. 3. FAALĠYETLERĠMĠZ a. Nakit Yönetimi ve Finansal Göstergeler 2013 yılının dokuz ayında giriģim sermayesi yatırımları dıģında kalan portföyün ortalama %0,15 i döviz cinsi vadesiz mevduatta, %99,85 i de TL menkul kıymet ve vadeli mevduatta değerlendirilmiģtir.

5 Sayfa No: yılının ilk altı ayında Ģirkete ait temel konsolide tutarlar aģağıdaki gibidir. TL 2013/ Toplam Varlıklar Toplam Borçlar Özsermaye Dönem Karı (ana ortaklık payı) Piyasa Hisse Fiyatı (*) 3,11 1,96348 Piyasa Değeri (*) 2012 yılı sonu fiyatı 2013 yılında dağıtılan nakit temettüler ve bedelsiz sermaye artırımı oranında düzeltilmiģ fiyattır. 30 Eylül 2013 itibariyle hazırlanan ve 8 Ekim 2013 tarihinde kamuya açıklanan portföy tablosunun özeti aģağıda verilmiģtir. PORTFÖYDE BULUNAN VARLIKLAR YATIRIM DEĞERĠ+OPSĠYON (TL) ENFLASYONA ENDEKSLĠ YATIRIM DEĞERĠ / RAYĠÇ DEĞER (TL) VARLIK GRUBUNUN PORTFÖYDEKĠ ORANI (%) A.UZUN VADELĠ YATIRIMLAR ,55 GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIMLARI ,43 DĠĞER UZUN VADELĠ YATIRIMLAR (*) ,12 B. KISA VADELĠ YATIRIMLAR ,45 PORTFÖY DEĞERĠ (A+B) 330,799, ,00 C.HAZIR DEĞERLER D.ALACAKLAR 150 E.DĠĞER AKTĠFLER F.BORÇLAR (-) G.OPSĠYON KARġILIKLARI (-) NET AKTĠF DEĞERĠ (A+B+C+D+E-F-G) PAY SAYISI PAY BAġINA NET AKTĠF DEĞERĠ 4,0518 (*) 30 Eylül 2013 tarihi itibariyle Nevotek BiliĢim Ses ve ĠletiĢim Sis. San. Ve Tic. A.ġ.'ye yapılan ilk yatırımımız, yatırım tarihinin üzerinden 10 yıl geçmesi nedeniyle, portföy tablosunun kamuya açıklandığı tarihte yürürlükte olan Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri VI, No:15 sayılı tebliğinin 18. maddesinin (b) bendi gereğince giriģim sermayesi yatırımı kapsamından çıkarılarak diğer uzun vadeli yatırımlar baģlığı altında gösterilmiģtir. 30 Temmuz 2013 tarihinde Aras Kargo ve 13 Eylül 2013 tarihindeki Turkmed satıģları ile Nevotek'e yapılan ilk yatırımın diğer uzun vadeli yatırmlarda gösterilmesi nedeniyle giriģim sermayesi yatırımlarının toplam portföye oranı Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatında belirlenen oranın altına düģmüģtür. Yıl sonunda da giriģim sermayesi yatırımlarının toplam portföye oranının mevzuatta belirtilen oranın altında kalması durumunda Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) mevzuatı kapsamında ek süre için Kurul'a baģvuru yapılacaktır.

6 Sayfa No: 6 b. Projeler ĠĢ GiriĢim Sermayesi 2013 yılının dokuz ayında 111 proje incelemiģtir. Projelerin sektörlere göre sayısal dağılımı tabloda gösterilmiģtir. Sektör Dağılımı 2013 dokuz aylık Gıda 20 Perakende 18 Üretim 14 Teknoloji 12 Sağlık 9 Enerji 7 Turizm 7 Medya 4 Hizmet 4 Diğer 16 Toplam 111 c. ĠĢ GiriĢim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.ġ. Portföy ġirketleri Bağlı ortaklıklar pay oranları 30 Eylül 2013 itibariyle aģağıdaki gibidir : BAĞLI ORTAKLIKLAR PAY ORANI (%) 1- Nevotek BiliĢim Ses ve ĠletiĢim Sis. San. ve Tic. A.ġ. 81,24 2- Ortopro Tıbbi Aletler San. ve Tic. A.ġ. 32,50 3- Toksöz Spor Malzemeleri Ticaret A.ġ. 56,00 4- Numnum Yiyecek ve Ġçecek A.ġ. 61,66 d. Önemli Risk ve Belirsizlikler ġirketi ve iģtiraklerini etkileyecek en önemli faktör ekonomik belirsizliktir. Belirsizlik ortamında ĠĢ GiriĢim in nakit portföyü, portföyünde bulundurduğu menkul kıymetler açısından faiz, kur ve piyasa riskleri ile karģı karģıya kalabilme potansiyelini taģımaktadır. ĠĢ GiriĢim yatırımlarını öz kaynakları ile finanse etmektedir. ĠĢ GiriĢim in alacak ve borç tutarları cüzi miktarlarda olup Ģirket için herhangi bir risk yaratmamaktadır. ġirketimiz Sermaye Piyasası Mevzuatı kapsamında faaliyet göstermektedir. GiriĢim sermayesi Ģirketlerine dair Sermaye Piyasası Kurulu nun (SPK) 9 Ekim 2013 tarihinde yayınlanan tebliğinde ise Ģirketimizin faaliyet alanlarına belli sınırlandırmalar getirilmiģtir. ġirketimiz bu tebliğe göre portföyünün en az %51 ini giriģim sermayesi yatırımlarına yöneltmek zorundadır. Bu durumda ikinci el piyasalarda iģlem gören ve nakit portföyü değerlendirmek için kullanılabilecek yatırım araçlarına portföyünün en fazla %49 unu yatırabilmektedir. Nakit portföyünün değerlendirilmesinde de yine SPK nın tebliğ, ilke kararı gibi uygulamalarının getirdiği Ģartlar çerçevesinde yatırım yapılmaktadır. ġirketimiz nakit portföyünün karģılaģacağı riskleri en aza indirmek amacı ile piyasa Ģartlarını izleyerek portföyündeki yatırım araçlarını vade, para birimi, sabit getiri, değiģken getiri gibi kriterlere göre çeģitlendirmektedir. GiriĢim Ģirketi yatırımlarında ise bu Ģirketlerin belirsizlik durumundan olumsuz etkilenmesi ĠĢ GiriĢim i de menfi yönde etkileyebilecektir. Ekonomideki olumsuzluklardan etkilenebilecek iģtiraklerimizin bu nedenle değerinin düģmesi dolayısıyla ĠĢ GiriĢim in de gelirlerinin düģmesi söz konusu olabilecektir. Ayrıca, giriģim Ģirketinin elden çıkarılacağı dönemde finansal piyasalarda meydana gelebilecek dalgalanmalar bir ertelemeye veya planlanandan daha düģük bir fiyatın oluģmasına neden olabilecektir.

7 Sayfa No: 7 Makro ekonomik riskler dıģında, yatırım yapılan sektörlerde meydana gelebilecek olumsuzluklar da ĠĢ GiriĢim ve iģtirakleri için risk oluģturabilecektir. ġirketimiz giriģim sermayesi alanında yatırım yaptığı Ģirketleri büyüme potansiyeli olan sektörlerden ve bu sektörler içinde rekabet avantajına sahip kuruluģlardan seçmeye özen göstermektedir. ĠĢ GiriĢim sektörlerde meydana gelebilecek olumsuzluklara karģı riskleri en aza indirmek için de yatırımlarında bir sektöre yoğunlaģmayıp değiģik alanlara yatırım yapmaya dikkat etmektedir. Yatırım yapılan Ģirketlerin yönetimine katkıda bulunulurken, bu Ģirketlerin karģı karģıya oldukları baģta mali riskler olmak üzere çeģitli riskler incelenerek bunların en aza indirilmesini sağlayacak yapıların kurulması hedeflenmektedir. e. Diğer Rapor tarihine kadar meydana gelen geliģmeler: - Toksöz Spor, 28 ġubat 2013 tarihinde Türk Ticaret Kanunu nun 136 ve ilgili maddeleri ile 5520 Sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu nun 18, 19 ve 20. maddeleri uyarınca Ons Spor, Arena, Sportive ve Tajmahal ile tasfiyesiz olarak bir bütün halinde külliyen devralarak birleģmiģtir. ġirket in yeni sermayesi TL dir. Bu sermaye her biri 1 TL itibari değerde toplam adet nama yazılı paya bölünmüģtür. Bu paylardan adedi A Grubu ve adedi B Grubu paydan oluģmaktadır. Bu kararlar 6 Mart 2013 tarih ve 8272 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanmıģtır Eylül 2013 tarihinde ġirketimizin Toksöz Spor daki %2,5 oranındaki payı, Toksöz Spor un pay sahipleri ile 27 Haziran 2012 tarihinde imzalanan Sermayeye ĠĢtirak, Pay Devri ve Pay Sahipleri SözleĢmesi'nde yer alan hükümler çerçevesinde diğer pay sahiplerinden ġamil Toksöz ve Kamil Toksöz'e bedelsiz olarak devredilmiģtir. Buna göre Toksöz Spor'un sermayesinde ġirlketimizin payı %58,50'den %56 ya düģmüģtür. - ġirketimizin Aras Kargo da sahip olduğu payların tamamı 30 Temmuz 2013 tarihinde Post 206 Beteiligungs GmbH a TL karģılığında satılmıģtır. - ġirketimizin Turkmed de sahip olduğu payların tamamı 13 Eylül 2013 tarihinde Sayın Basri Yılmaz a TL karģılığında satılmıģtır. - ĠĢ GiriĢim Sermayesi nin, 16 Ocak 2013 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısında elektronik ortamda da genel kurul yapılabilmesine iliģkin olarak genel kurul toplantılarına iliģkin maddelerde değiģikliği içeren ana sözleģme tadili kabul edilmiģ ve nakit kar payı dağıtımı kararı alınmıģtır. Pay sahiplerinin toplantıya katılımı %73,20 oranında gerçekleģmiģtir TL çıkarılmıģ sermaye üzerinden %12,70 oranında ve TL tutarındaki nakit kar payı ödemesine 21 Ocak 2013 tarihinde baģlanmıģ ve 23 Ocak 2013 tarihinde tamamlanmıģtır. Olağanüstü genel kurul sonuçları 22 Ocak 2013 tarihinde tescil edilmiģ ve sözkonusu iģlem 28 Ocak 2013 tarihli Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edilmiģtir. - ĠĢ GiriĢim Sermayesi nin, 11 ġubat 2013 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla; ġirket Ana SözleĢmesi'nin bazı maddelerinin değiģen mevzuat kapsamında değiģtirilmesi kararlaģtırılmıģ ve konuya iliģkin Sermaye Piyasaı Kurulu ve TC Gümrük ve Ticaret Bakanlığı izinleri sırasıyla 1 Nisan ve 5 Nisan 2013 tarihinde alınmıģ olup değiģiklik 3 Mayıs 2013 tarihli olağan genel kurul toplantısında kabul edilmiģtir. - ĠĢ GiriĢim Sermayesi nin 3 Mayıs 2013 tarihli olağan genel kurul toplantısına pay sahiplerinin katılımı %69,07 olarak gerçekleģmiģtir. Genel kurul kararları 10 Mayıs 2013 tarihinde tescil olmuģ ve 15 Mayıs 2013 tarihli Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edilmiģtir. Toplantıda alınan önemli kararlar; Yönetim Kurulu üyelerinin raporun ilk bölümünde yer aldığı Ģekilde belirlenmesi, ana sözleģme değiģikliği, bağımsız denetçi olarak Akis Bağımsız Denetim ve SMMM A.ġ. nin seçimi, "ĠĢ GiriĢim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim ġirketi Genel Kurulunun ÇalıĢma

8 Sayfa No: 8 Esas ve Usulleri Hakkında Ġç Yönerge"nin kabulü, Yönetim Kurulu üyelerine, Türk Ticaret Kanunu nun 395. ve 396. maddelerinde belirtilen muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi ve ġirketin 2013 yılı bağıģ limitinin TL olarak belirlenmesidir. Bu kararların yanı sıra dönem karından ödenmiģ sermayenin %17,50 si oranında nakit temettü ( TL) ve %15 i ( TL) oranında bedelsiz hisse senedi verilmesi kabul edilmiģ, 10 Mayıs 2013 tarihi itibariyla nakit kar dağıtımı, 13 Haziran 2013 tarihi itibariyle de sermaye artırımı tamamlanmıģtır TL olan yeni çıkarılmıģ sermaye 28 Haziran 2013 tarihinde tescil edilmiģ ve sözkonusu iģlem 4 Temmuz 2013 tarihli Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edilmiģtir. - ĠĢ GiriĢim Sermayesi nin, 1 Ekim 2013 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısında nakit kar payı dağıtımı kararı alınmıģtır. Pay sahiplerinin toplantıya katılımı %68,83 oranında gerçekleģmiģtir TL çıkarılmıģ sermaye üzerinden %20 oranında ve TL tutarındaki nakit kar payı ödemesine 4 Ekim 2013 tarihinde baģlanmıģ ve 8 Ekim 2013 tarihinde tamamlanmıģtır. - Olağan ve olağanüstü genel kurul toplantılarına ait ilanlar yurt çapında yayın yapan günlük gazetede ve TTSG de yasal süreler içinde yapılmıģ ve gerekli belgeler ortakların bilgisine açık tutulmuģtur. Genel kurul toplantıları ayrıca ve adreslerinde duyurulmuģ ve Merkezi Kayıt KuruluĢunun e-genel kurul sisteminde de yayınlanmıģtır. Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanları da Ģirketin internet sayfasında kamunun bilgisine sunulmuģtur. Genel kurul toplantılarına ait tutanak ve hazirun cetvelleri ile 2012 yılı faaliyet raporu adresinde yayınlanmaktadır. - Nakit kar payı dağıtımı ve bedelsiz sermaye artırımı ile ilgili açıklamalar internet sitemizde kamuoyunun bilgisine sunulmuģtur. - ġirketimiz tarafından rapor tarihine kadar toplam 37 adet özel açıklama yapılmıģtır. - 9 Ekim 2013 tarih ve sayılı Resmi Gazete de III-48.3 sayılı GiriĢim Sermayesi Yatırım Ortaklıklarına ĠliĢkin Esaslar Tebliği yayınlanmıģtır. Bu tebliğ ile giriģim sermayesi yatırım ortaklıklarına iliģkin Seri:VI, No:15 sayılı tebliğ yürürlükten kaldırılmıģtır. Yeni tebliğ ile getirilen değiģikliklere uyum sağlanması ve gerekli ana sözleģme değiģikliklerinin yapılması için yürürlük tarihinden itibaren bir yıllık süre verilmiģtir.

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 50.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2012 31.03.2012 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 YTL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 23.400.000 YTL DÖNEM : 01.01.2008 31.03.2008 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuş veya kurulacak olan,

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 ġġrketġn UNVANI : Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. MERKEZ : ĠSTANBUL KURULUġ TARĠHĠ : 31.10.2000 TĠCARET SĠCĠL NO : 447258 ADRESĠ : ĠĢ Kuleleri Kule 2 Kat 2 34330 Levent/Ġstanbul

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 250.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 57.960.000 TL DÖNEM : 01.01.2012 30.06.2012 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 50.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2011 31.03.2011 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 250.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 57.960.000 TL DÖNEM : 01.01.2012 30.09.2012 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 ŞİRKETİN UNVANI : İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. MERKEZ : İSTANBUL KURULUŞ TARİHİ : 31.10.2000 TİCARET SİCİL NO : 447258 ADRESİ : İş Kuleleri Kule 2 Kat 2 34330 Levent/İstanbul

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 23.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2009 31.03.2009 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 25.200.000 TL DÖNEM : 01.01.2009 30.06.2009 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 YTL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 23.400.000 YTL DÖNEM : 01.01.2008 30.06.2008 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan,

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 50.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2011 30.09.2011 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 25.200.000 TL DÖNEM : 01.01.2009 30.09.2009 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 YTL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 23.400.000 YTL DÖNEM : 01.01.2008 30.09.2008 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan,

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 50.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2011 30.06.2011 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : İSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIŞ SERMAYE : 25.200.000 TL DÖNEM : 01.01.2010 31.03.2010 FAALİYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuş veya kurulacak olan, gelişme

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2014 31.03.2014 DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2014 31.03.2014 DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 1. GENEL BĠLGĠLER ġġrketġn UNVANI : Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. MERKEZ : ĠSTANBUL KURULUġ TARĠHĠ : 31.10.2000 TĠCARET SĠCĠL NO : 447258 ADRESĠ : ĠĢ Kuleleri, Kule 2 Kat 2, 34330

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2014 30.09.2014 DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2014 30.09.2014 DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 1. GENEL BĠLGĠLER ġġrketġn UNVANI : Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. MERKEZ : ĠSTANBUL KURULUġ TARĠHĠ : 31.10.2000 TĠCARET SĠCĠL NO : 447258 ADRESĠ : ĠĢ Kuleleri, Kule 2 Kat 2, 34330

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : İSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIŞ SERMAYE : 50.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2010 30.06.2010 FAALİYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuş veya kurulacak olan, gelişme

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2015 30 Haziran 2015 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Merkezi : İstanbul Kuruluş

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2017 31 Mart 2017 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

FĠBA HAYAT SĠGORTA ANONĠM ġġrketġ Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Dönem (01.01.2012-31.12.2012)

FĠBA HAYAT SĠGORTA ANONĠM ġġrketġ Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Dönem (01.01.2012-31.12.2012) FĠBA HAYAT SĠGORTA ANONĠM ġġrketġ Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Dönem (01.01.2012-31.12.2012) İşbu rapor Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenerek 28.08.2012 tarih ve 28395 sayılı Resmi Gazete

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2015 30 Eylül 2015 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Merkezi : İstanbul Kuruluş

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2016 31 Mart 2016 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2014 30.06.2014 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2014 30.06.2014 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. GENEL BİLGİLER ŞİRKETİN UNVANI : İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. MERKEZ : İSTANBUL KURULUŞ TARİHİ : 31.10.2000 TİCARET SİCİL NO : 447258 ADRESİ : İş Kuleleri, Kule 2 Kat 2, 34330

Detaylı

SĠRKÜLER (2019/39) Bilindiği üzere 6102 sayılı TTK nun 516,518,565 ve 610.ncu maddeleri hükümlerine göre;

SĠRKÜLER (2019/39) Bilindiği üzere 6102 sayılı TTK nun 516,518,565 ve 610.ncu maddeleri hükümlerine göre; Ġstanbul, 24.02.2019 SĠRKÜLER (2019/39) Konu Yıllık Faaliyet Raporları Bilindiği üzere 6102 sayılı TTK nun 516,518,565 ve 610.ncu maddeleri hükümlerine göre; Anonim ġirketler ve kooperatiflerde yönetim

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2017 30 Eylül 2017 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Merkezi : İstanbul Kuruluş

Detaylı

1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU

1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU TURKISH BANK A.ġ. 1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU A-BANKAMIZDAKĠ GELĠġMELER 1-ÖZET FĠNANSAL BĠLGĠLER Bankamızın 2008 yıl sonunda 823.201 bin TL. olan aktif büyüklüğü

Detaylı

01 OCAK EYLÜL 2011 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. I. Giriş. 1- Raporlama Dönemi :

01 OCAK EYLÜL 2011 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. I. Giriş. 1- Raporlama Dönemi : 01 OCAK 2011-30 EYLÜL 2011 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I. Giriş 1- Raporlama Dönemi : 01.01.2011-30.09.2011 2- Ortaklığın Unvanı : İş Portföy Yönetimi AŞ Şirket Hakkında Genel Bilgi ĠĢ

Detaylı

NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA

NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN 20.01.2011 TARIHINDE ONAYLANAN 26.01.2011 TARĠHĠNDE TESCĠL

Detaylı

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin 1.3.1 Genel Kurul BaĢlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur 2013 Yılı Olağan Genel

Detaylı

SERĠ:XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

SERĠ:XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 ġġrketġn ÜNVANI : Ġġ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ MERKEZĠ : Ġstanbul KURULUġ TARĠHĠ : 16/08/1995 FAALĠYETĠ : Portföy ĠĢletmeciliği RAPORUN DÖNEMĠ : 01/01/2011 30/09/2011 ÇIKARILMIġ SERMAYESĠ

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2016 30 Haziran 2016 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.ġ. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik

Detaylı

HSBC Portföy Yönetimi A.Ş. 2006 YILI FAALİYET RAPORU

HSBC Portföy Yönetimi A.Ş. 2006 YILI FAALİYET RAPORU HSBC Portföy Yönetimi A.Ş. 2006 YILI FAALİYET RAPORU 27/3/2007 İÇİNDEKİLER Sayfa No I. GİRİŞ ve İDARİ FAALİYETLER 3 KISACA HSBC PORTFÖY YÖNETĠMĠ A.ġ. 3 YÖNETĠM ve DENETLEME KURULLARI 4 ÜST YÖNETĠM 5 SERMAYE

Detaylı

SERĠ:XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

SERĠ:XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 ġġrketġn ÜNVANI : Ġġ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ MERKEZĠ : Ġstanbul KURULUġ TARĠHĠ : 16/08/1995 FAALĠYETĠ : Portföy ĠĢletmeciliği RAPORUN DÖNEMĠ : 01/01/2011 30/06/2011 ÇIKARILMIġ SERMAYESĠ

Detaylı

SERİ:XI NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 ŞİRKETİN ÜNVANI : İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ MERKEZİ : İstanbul KURULUŞ TARİHİ : 16/08/1995 FAALİYETİ : Portföy İşletmeciliği RAPORUN DÖNEMİ : 01/01/2011 31/03/2011 ÇIKARILMIŞ SERMAYESİ

Detaylı

ORTAKLIK YAPISI (%1'den fazla iģtiraki olanlar)

ORTAKLIK YAPISI (%1'den fazla iģtiraki olanlar) A. GiriĢ TEB PORTFÖY YÖNETĠMĠ ANONĠM ġġrketġ 1 OCAK 2011 30 EYLÜL 2011 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU TEB Portföy Yönetimi A.ġ. ( ġirket ), 2 Kasım 1999 tarih ve 428025-375607 sicil numarası ile Ana SözleĢmesi

Detaylı

NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA

NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN 20.01.2011 TARIHINDE ONAYLANAN 26.01.2011 TARĠHĠNDE TESCĠL,

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2018 31 Mart 2018 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.ġ. Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım

Detaylı

ĠNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.ġ. - BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir)

ĠNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.ġ. - BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir) ĠNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.ġ. BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir) İncelemeden Bağımsız Geçmiş Den. Geçmiş Cari Dönem Önceki Dönem Notlar 30.06.2011 31.12.2010 VARLIKLAR Dönen Varlıklar

Detaylı

EGELĠ & CO YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. SERĠ: XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU 1 Ocak 31 Mart 2011

EGELĠ & CO YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. SERĠ: XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU 1 Ocak 31 Mart 2011 EGELĠ & CO YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. SERĠ: XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU 1 Ocak 31 Mart 2011 12 Mayıs 2011 0 ĠÇĠNDEKĠLER EGELĠ & CO HAKKINDA... 2 YÖNETĠM KURULU

Detaylı

Madde 1.1 in ikinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir.

Madde 1.1 in ikinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir. TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN 20.01.2011 TARIHINDE ONAYLANAN 26.01.2011 TARĠHĠNDE TESCĠL

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU) 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik A.ġ. Esnek Emeklilik Yatırım Fonu Fon Kurulu na Giriş ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.ġ. Esnek Emeklilik

Detaylı

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2018 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VE UYGUNLUK GÖRÜŞÜ

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2018 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VE UYGUNLUK GÖRÜŞÜ OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2018 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VE UYGUNLUK GÖRÜŞÜ OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 01.01.2018-30.06.2018 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET

Detaylı

PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU

PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 01.01.2015 31.12.2015 DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU 1- GENEL BĠLGĠLER Raporun Dönemi : 01.01.2015 31.12.2015 Ticaret unvanı : Pemar Turizm Yatırımları

Detaylı

ĠNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.ġ. - BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir) Bağımsız Denetimden Geçmiş. İncelemeden Geçmemiş

ĠNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.ġ. - BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir) Bağımsız Denetimden Geçmiş. İncelemeden Geçmemiş - BĠLANÇO İncelemeden Bağımsız Denetimden Geçmiş Notlar 31.03.01 31.1.011 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 40.794.59 19.73.168 Nakit ve Nakit Benzerleri Not.6 0.311.637 14.714.69 Finansal Yatırımlar Not.7 7 7

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2018 30 Eylül 2018 İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu (1 Ocak 2018 30 Eylül 2018)

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU) 30 HAZİRAN 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik

Detaylı

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.ġ. YÖNETĠM KURULU EYLÜL 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.ġ. YÖNETĠM KURULU EYLÜL 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.ġ. YÖNETĠM KURULU EYLÜL 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU I. SUNUġ 1. Tarihsel GeliĢim, Ortaklık Yapısı ve Sermaye ve Ortaklık Yapısı DeğiĢimleri Merrill Lynch Menkul Değerler

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2016 30 Eylül 2016 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

ĠNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.ġ. - BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir)

ĠNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.ġ. - BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir) ĠNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.ġ. 0 BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir) İncelemeden Bağımsız Geçmemiş Denetimden Geçmiş Cari Dönem Önceki Dönem Notlar 30.09.2011 31.12.2010 VARLIKLAR

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. SERMAYE PĠYASASI DÜZENLEMELERĠ KAPSAMINDA 2012 YILI GENEL KURUL BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. SERMAYE PĠYASASI DÜZENLEMELERĠ KAPSAMINDA 2012 YILI GENEL KURUL BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI Ġġ GĠRĠġĠM SERMYESĠ YTIRIM ORTKLIĞI.ġ. SERMYE PĠYSSI DÜZENLEMELERĠ KPSMIND 2012 YILI GENEL KURUL ĠLGĠLENDĠRME DOKÜMNI Olağan Genel Kurul Toplantısı ilgileri: Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 3 Mayıs

Detaylı

INFO YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir.) XI-29-KONSOLİDE OLMAYAN Bağımsız Denetimden Bağımsız Denetimden

INFO YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir.) XI-29-KONSOLİDE OLMAYAN Bağımsız Denetimden Bağımsız Denetimden INFO YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir.) XI-29-KONSOLİDE OLMAYAN Bağımsız Denetimden Bağımsız Denetimden GeçmiĢ Cari Dönem Önceki Dönem Notlar 31/03/2012 31/12/2011

Detaylı

SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-30 HAZĠRAN 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU

SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-30 HAZĠRAN 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-30 HAZĠRAN 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER 1-Ortaklık Yapısı 2-Yönetim ve Denetleme Kurulu 3-2008/2 Dönem Faaliyetleri a)üretimler b)satıģlar c)yapılan

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GELİR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.ġ. Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik A.ġ. Likit Emeklilik Yatırım Fonu Fon Kurulu na Giriş ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.ġ. Likit Emeklilik

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 HAZİRAN 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 HAZİRAN 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR 30 HAZİRAN 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik A.ġ. Likit Emeklilik Yatırım Fonu Fon Kurulu na Giriş ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.ġ. Likit Emeklilik

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 31.03.2011 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

TEB PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 / 01 / 2010-30 / 09 / 2010 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TEB PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 / 01 / 2010-30 / 09 / 2010 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TEB PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 / 01 / 2010-30 / 09 / 2010 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 OCAK 2010 30 EYLÜL 2010 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU 1. Rapor Dönemi, Ortaklığın unvanı, yönetim ve

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

T.C. Ziraat Bankası A.Ş.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. 2011 Yılı I. Üç Aylık Ara Dönem Konsolide Faaliyet Raporu Ġçindekiler Ana Ortaklık Bankanın Ortaklık Yapısı... 1 Ana Ortaklık Bankanın Hesap Dönemi Ġçerisinde Ana SözleĢmesinde

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU. İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU. İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi nin ( Şirket

Detaylı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı sayfa 1 Yönetim Kurulumuzun 06.04.2010 tarihli toplantısında, ġirketimiz Pay Sahipleri nin TTK nın 368. maddesi uyarınca ilanlı olarak aģağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

KENT KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU

KENT KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU KENT KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK ANONĠM ġġrketġ 1- GENEL BĠLGĠLER 01.01.2016 31.12.2016 Ġ YILLIK FAALĠYET RAPORU ġirketimiz 14.05.2010 tarihinde kurulmuģ olan Ģirketimiz: -Sermaye Piyasası

Detaylı

Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 31 MART 2012 TARĠHĠ ĠTĠBARĠYLE 3 AYLIK ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU

Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 31 MART 2012 TARĠHĠ ĠTĠBARĠYLE 3 AYLIK ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 31 MART 2012 TARĠHĠ ĠTĠBARĠYLE 3 AYLIK ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU 1. Raporun Dönemi 01/01/2012 31/03/2012 2. Ortaklığın Ünvanı Global Yatırım

Detaylı

HALK FAKTORĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU

HALK FAKTORĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU HALK FAKTORĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU Mehmet Akif Aydemir Yönetim Kurulu BaĢkanı 1963 yılında Ankara'da doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ġktisat Bölümünden mezun oldu. 20.10.1986

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU

PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 01.01.2013 31.12.2013 DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU 1- GENEL BĠLGĠLER Raporun Dönemi : 01.01.2013 31.12.2013 Ticaret unvanı : Pemar Turizm Yatırımları

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ. 31 Mart 2014 Tarihinde Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Özet Finansal Tablolar

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ. 31 Mart 2014 Tarihinde Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Özet Finansal Tablolar Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ 31 Mart 2014 Tarihinde Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Özet Finansal Tablolar ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA ÖZET FĠNANSAL DURUM TABLOSU.. 1 ÖZET KAR

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz faaliyetlerini Sermaye Piyasası Mevzuatına göre yürütmekte

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz faaliyetlerini Sermaye Piyasası Mevzuatına göre yürütmekte KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz faaliyetlerini Sermaye Piyasası Mevzuatına göre yürütmekte olan halka açık bir kuruluştur. Şirket kurucu ortaklarının

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2011/50 HAFTALIK BÜLTEN 12/12/2011 16/12/2011 A. 03.01.2011 16.12.2011 TARĠHLERĠ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERĠLEN ĠHRAÇ TALEPLERĠ: Tablo: 1 Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan ĠHRAÇ

Detaylı

1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 ARA DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE FAALĠYET RAPORU

1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 ARA DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE FAALĠYET RAPORU TURKISH BANK A.ġ. 1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 ARA DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE FAALĠYET RAPORU I- FĠNANSAL BĠLGĠLER VE GELĠġMELER Turkish Bank A.ġ, Bakanlar Kurulu nca 14 Eylül 1991 tarihli 91/2256 no lu Karar çerçevesinde

Detaylı

PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU

PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 01.01.2012 31.12.2012 DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU 1- GENEL BĠLGĠLER Raporun Dönemi : 01.01.2012 31.12.2012 Ticaret unvanı : Pemar Turizm Yatırımları

Detaylı

TÜRK PATENT ENSTĠTÜSÜ. 2013 YILI SAYIġTAY DENETĠM RAPORU

TÜRK PATENT ENSTĠTÜSÜ. 2013 YILI SAYIġTAY DENETĠM RAPORU TÜRK PATENT ENSTĠTÜSÜ 2013 YILI SAYIġTAY DENETĠM RAPORU Ağustos 2014 İÇİNDEKİLER KAMU ĠDARESĠNĠN MALĠ YAPISI VE MALĠ TABLOLARI HAKKINDA BĠLGĠ... 1 DENETLENEN KAMU ĠDARESĠ YÖNETĠMĠNĠN SORUMLULUĞU... 2

Detaylı

ASLAN ÇİMENTO A.Ş FAALİYET RAPORU

ASLAN ÇİMENTO A.Ş FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. 01.01.2011-30.06.2011 FAALİYET RAPORU Sayfa No: 2 İÇİNDEKİLER SAYFA 1 Raporun Dönemi 3 2 Ortaklığın Ünvanı 3 3 Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri 3 4 Üst Yönetim 3-4 5 Kurumsal

Detaylı

Özet Bilgi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu na sunulan mali tabloları hk.

Özet Bilgi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu na sunulan mali tabloları hk. TARİH: 24/01/2013 TARİH: 29/01/2013 Özet Bilgi: Mali Suçları AraĢtırma Kurulu BaĢkanlığı tarafından ġirketimize Uygulanan Ġdari Para Cezasına Yönelik Açılan Davaya ĠliĢkin Mahkeme Kararı hakkında ġirketimizin

Detaylı

ORTAKLIK YAPISI ( %1'den fazla iģtiraki olanlar)

ORTAKLIK YAPISI ( %1'den fazla iģtiraki olanlar) A. GiriĢ TEB PORTFÖY YÖNETĠMĠ ANONĠM ġġrketġ 1 OCAK 2011 30 HAZIRAN 2011 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU TEB Portföy Yönetimi A.ġ. ( ġirket ), 2 Kasım 1999 tarih ve 428025-375607 sicil numarası ile Ana SözleĢmesi

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ESPARK ESKİŞEHİR PARK BAHÇE PEYZAJ, TEMİZLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2014 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ESPARK ESKİŞEHİR PARK BAHÇE PEYZAJ, TEMİZLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2014 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ESPARK ESKİŞEHİR PARK BAHÇE PEYZAJ, TEMİZLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2014 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU Ekim 2015 İÇİNDEKİLER 1. KAMU İDARESİNİN MALİ YAPISI VE MALİ TABLOLARI

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. FAALĠYET RAPORU (01.01.2011-31.12.2011)

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. FAALĠYET RAPORU (01.01.2011-31.12.2011) Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. FAALĠYET RAPORU (01.01.2011-31.12.2011) MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 50.400.000 TL YÖNETĠM KURULU ġirketin 29.04.2011

Detaylı

TARĠH VAKFI YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NA

TARĠH VAKFI YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NA TARĠH VAKFI YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NA Ġstanbul, 03.05.2015 Tarih Vakfı ve vakfa bağlı Döner Sermaye ĠĢletmesi hesapları ile ilgili olarak 31.12.2013 ve 31.12.2014 kesitlerinde tespit edilen durum aģağıda

Detaylı

TACĠRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2013 30.06.2013 DÖNEMĠ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU (01.01.2013 31.06.2013)

TACĠRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2013 30.06.2013 DÖNEMĠ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU (01.01.2013 31.06.2013) TACĠRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2013 30.06.2013 DÖNEMĠ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU (01.01.2013 31.06.2013) I. GĠRĠġ 1. Raporun Dönemi : 01.01.2013 30.06.2013 2. Ortaklığın Ünvanı: Tacirler Yatırım

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONĠM ġġrketġ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONĠM ġġrketġ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONĠM ġġrketġ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 31 Mart 2013 Tarihinde Sona Eren Üç Aylık Ara Döneme Ait Özet Konsolide Finansal Tablolar 17 Mayıs 2013 Bu rapor, 63 sayfa konsolide finansal

Detaylı

ASLAN ÇİMENTO A.Ş FAALİYET RAPORU

ASLAN ÇİMENTO A.Ş FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 ASLAN ÇİMENTO A.Ş. 01.01.2011-31.03.2011 FAALİYET RAPORU Sayfa No: 2 İÇİNDEKİLER SAYFA 1 Raporun Dönemi 3 2 Ortaklığın Ünvanı 3 3 Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri 3 4 Üst Yönetim 3-4 5 Kurumsal

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/03/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/03/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/03/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz faaliyetlerini Sermaye Piyasası Mevzuatına göre yürütmekte

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz faaliyetlerini Sermaye Piyasası Mevzuatına göre yürütmekte KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz faaliyetlerini Sermaye Piyasası Mevzuatına göre yürütmekte olan halka açık bir kuruluştur. Şirket kurucu ortaklarının

Detaylı

HSBC Yatırım Menkul Değerler A.ġ. 2007 YILI FAALĠYET RAPORU

HSBC Yatırım Menkul Değerler A.ġ. 2007 YILI FAALĠYET RAPORU HSBC Yatırım Menkul Değerler A.ġ. 2007 YILI FAALĠYET RAPORU 27/3/2008 ĠÇĠNDEKĠLER Sayfa No I. GĠRĠġ ve ĠDARĠ FAALĠYETLER 3 1.1. KISACA HSBC YATIRIM MENKUL DEĞ. A.ġ. 3 1.2. YÖNETĠM ve DENETLEME KURULLARI

Detaylı

TEB PORTFÖY YÖNETĠMĠ ANONĠM ġġrketġ 1 OCAK 2011 31 ARALIK 2011 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU

TEB PORTFÖY YÖNETĠMĠ ANONĠM ġġrketġ 1 OCAK 2011 31 ARALIK 2011 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU A. GiriĢ TEB PORTFÖY YÖNETĠMĠ ANONĠM ġġrketġ 1 OCAK 2011 31 ARALIK 2011 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU TEB Portföy Yönetimi A.ġ. ( ġirket ), 2 Kasım 1999 tarih ve 428025-375607 sicil numarası ile Ana SözleĢmesi

Detaylı

01 OCAK 30 EYLÜL 2012 KONSOLİDE OLMAYAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

01 OCAK 30 EYLÜL 2012 KONSOLİDE OLMAYAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01 OCAK 30 EYLÜL 2012 KONSOLİDE OLMAYAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Takasbank A.ġ. 2012 Yılı III. Dönem Faaliyet Raporu ĠÇĠNDEKĠLER BaĢlık... Sayfa Yönetim Kurulu BaĢkanı nın Döneme ĠliĢkin Değerlendirmeleri...

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ. 30 Eylül 2014 Tarihinde Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Özet Finansal Tablolar

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ. 30 Eylül 2014 Tarihinde Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Özet Finansal Tablolar Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ 30 Eylül 2014 Tarihinde Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Özet Finansal Tablolar ĠÇĠNDEKĠLER Sayfa Özet Finansal Durum Tablosu (Bilanço)...

Detaylı

HSBC Portföy Yönetimi A.ġ YILI FAALĠYET RAPORU

HSBC Portföy Yönetimi A.ġ YILI FAALĠYET RAPORU HSBC Portföy Yönetimi A.ġ. 2007 YILI FAALĠYET RAPORU 27/03/2008 ĠÇĠNDEKĠLER Sayfa No I. GĠRĠġ ve ĠDARĠ FAALĠYETLER 3 1.1. KISACA HSBC PORTFÖY YÖNETĠMĠ A.ġ. 3 1.2. YÖNETĠM ve DENETLEME KURULLARI 4 1.3.

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLĠLĠK A.ġ. 1 OCAK 2013-31 MART 2013 ARA DÖNEM KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER. 1. BÖLÜM SUNUġ

ANADOLU HAYAT EMEKLĠLĠK A.ġ. 1 OCAK 2013-31 MART 2013 ARA DÖNEM KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER. 1. BÖLÜM SUNUġ ANADOLU HAYAT EMEKLĠLĠK A.ġ. 1 OCAK 2013 31 MART 2013 ARA DÖNEM KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER 1. BÖLÜM SUNUġ 1.1 DÜNYA VE TÜRKĠYE EKONOMĠSĠ 1.2 ANA SÖZLEġME DEĞĠġĠKLĠKLERĠ 1.3 ORTAKLIK

Detaylı

SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM

SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 01.01.2012/31.03.2012 DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER 1-Son Durum Ġtibariyle Ortaklık Yapısı 2-Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Denetçilerimiz 3-2012/1 Dönem

Detaylı

HSBC Yatırım Menkul Değerler A.ġ YILI FAALĠYET RAPORU

HSBC Yatırım Menkul Değerler A.ġ YILI FAALĠYET RAPORU HSBC Yatırım Menkul Değerler A.ġ. 2006 YILI FAALĠYET RAPORU 27/3/2007 ĠÇĠNDEKĠLER Sayfa No I. GĠRĠġ ve ĠDARĠ FAALĠYETLER 3 KISACA HSBC YATIRIM 3 YÖNETĠM ve DENETLEME KURULLARI 4 ÜST YÖNETĠM 5 SERMAYE YAPISI

Detaylı

ACTUS PORTFÖY YÖNETĠMĠ A.ġ DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU

ACTUS PORTFÖY YÖNETĠMĠ A.ġ DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU ACTUS PORTFÖY YÖNETĠMĠ A.ġ. 01.01.2018-30.09.2018 DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU A. GENEL BĠLGĠLER: Ġlgili Hesap Dönemi: 01.01.2018-30.09.2018 ġirket Ticaret Unvanı: Actus Portföy Yönetimi A.ġ. Ticaret Sicil Numarası:

Detaylı

Mardin Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Mardin Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Mardin Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Şirketin internet sitesinde, genel kurul toplantı ilanı ile birlikte, şirketin mevzuat gereği yapması gereken bildirim ve açıklamalar; a) Açıklamanın yapılacağı tarih

Detaylı

AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. / AKSGY [] 10.04.2015 16:53:00

AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. / AKSGY [] 10.04.2015 16:53:00 AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. / AKSGY [] 10.04.2015 16:53:00 ĠliĢkili Taraf ĠĢlemleri 1 MEHMET AKTAġ 2 NAĠLE BANUHAN YÜRÜKOĞLU Muhasebe Müdürü Genel Müdür Yardımcısı AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM

Detaylı

LOGO YAZILIM SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ.

LOGO YAZILIM SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. 1 Ocak-30 Eylül 2011 DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 2 Yönetim Kurulu 1 Ocak-30 Eylül 2011 ġirketimizin 3.05.2011 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında, 2011 yılı faaliyet ve sonuçlarının görüģüleceği

Detaylı