TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ"

Transkript

1

2 TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ

3 Daİma hatırlamak İçİn Organizasyonlarınıza Kemer Country Event baksın, siz keyfinize bakın. Kemer Country Event, en güzel ve en anlamlı anlarınızı unutulmaz kılacak mekan ve imkanları, sizin için bir araya getiriyor. Açık havada bir kokteylden yıldızların altında romantik bir geceye, masalsı bir salon düğününden ormanın içinde bir kurumsal davete, çocukların cıvıl cıvıl eğlendiği rengarenk bir doğum günü partisinden firmanızı yeni başarılara taşıyacak bir workshop çalışmasına, hayal ettiğiniz tüm konseptleri hayata geçirmek için her şey, tüm detaylarıyla düşünüldü.

4 DOĞANIN TAM KALBİNDE İstanbul un doğal kalmış en güzel noktalarından birinde, birbirinden şık mekan seçenekleri... Kemer Country kalitesinde, yemyeşil Belgrad Ormanları nın büyüleyici atmosferi içerisinde muhteşem bir davet... Farklı konsept ve organizasyonlarınız için özel seçenekler... Mekanı seçin ve hayalinizdeki organizasyonu hayata geçirmeye başlayın. Bırakın organizasyonunuzun kusursuz işleyişi için gereken her şeyi Kemer Country Event düşünsün, size o değerli anların tadını çıkarmak kalsın. Kemer Country nin düğün, nişan, iş yemeği ve her türlü seçkin davetinizi unutulmaz kılacak benzersiz seçenekleriyle hayalleriniz hayat bulsun.

5 Hayattakİ değerli anlar

6 Özel zamanlara, tüm güzellikleriyle hatıralarınızda yer ayırın. Hayatın dönüm noktalarını işaretleyen ve herkesin yaşamında değer taşıyan anlar vardır. Bir ömür boyu mutluluğa adım attığınız an, okuldaki çalışmalarınızın karşılığını aldığınız an, ailenize yeni bir üyenin katılacağı an, eski dostlarla yıllar sonra bir araya geldiğiniz an... Kemer Country Event; düğün, nişan, mezuniyet balosu, kutlama yemeği ve diğer her türlü seçkin davetinizi unutulmaz kılmak, bu özel anlara daha da değer katmak için, size özel organizasyon ve mekan seçenekleri sunuyor.

7 MUTLU SON Evet demek için en güzel mekanlar... Bugün sizin gününüz. Nasıl geçirmek istediğinize siz karar verin. Kemer Country Event, düğün veya kır düğünü olsun, özel gününüzü en güzel şekilde geçirebilmeniz için pastoralden rustiğe geniş konsept seçenekleri ve farklı mekan alternatiflerini tercihlerinize göre düzenliyor. Kemer Country Event, davetlilerinizin de en az sizin kadar güzel vakit geçireceği, romantik ve eğlenceli bir düğün programını sizin için oluşturuyor. Muhteşem bir düğünün ardından, Kemer Country Hotel de keyifli ve konforlu bir balayı programını da dilerseniz düğün paketinize dahil edebilirsiniz.

8 Kemer Country Event, kutlamaya değer gördüğünüz her gün yanınızda. Organİzasyonlar Kemer Country Event, yalnızca düğün değil, farklı konsept ve içeriklerdeki çeşitli organizasyonları da en iyi şekilde üstelenerek, siz ve davetlileriniz için eksiksiz bir deneyim yaratıyor. Baby Shower lardan sünnet düğünlerine, Bar Mitzvah ve Bat Mitzvah kutlamalarından tema partilerine, doğum günlerinden iftar yemeklerine, eski mezunlar buluşmalarına ve ödül törenlerine, yıllarca hatırlamak istediğiniz güzel günlerin organizasyonunda, Kemer Country Event sizi yalnız bırakmıyor. > Düğün / Kır Düğünü > Kına / Söz / Nişan > Doğum Günü > Piknik Organizasyonları > Mezuniyet Baloları > Baby Shower > Bar Mitzvah / Bat Mitzvah > Sünnet Davetleri > Panayır > İftar Yemekleri > Konser > Festival > Temalı Partiler > Kutlama Yemekleri

9 Kemer Country, sponsorlu ve biletli etkinlikleriniz için de ideal mekanı sunuyor. Festİval havası Kemer Country Event, kişisel ve kurumsal organizasyonların ötesinde; sponsorlu müzik-sanat festivalleri, konserler, spor etkinlikleri, panayırlar, lansman partileri gibi geniş çaplı prodüksiyonlara da ev sahipliği yapıyor. Yemyeşil doğa ile çevrili keyifli bir ortamda, katılımcılar için tüm olanakların en iyi standartlarda sunulduğu organizasyonlarınız, Kemer Country farkıyla hayata geçiyor.

10 PROFESYONEL KALİTE

11 Kemer Country kalitesiyle kurumsal toplantılarınıza şıklık katın. TOPLANTININ HAVASI DEĞİŞİyor Kemer Country Event, kurumsal toplantılarınız için de farklı salon, mekan, organizasyon ve konsept seçenekleri sunuyor. Yemyeşil doğa içerisinde, İstanbul un yorucu karmaşasından uzakta, en modern teknoloji ve olanaklar elinizin altında... Şehrin ana arterlerine rahat erişim imkanıyla, İstanbul un merkezine yalnızca dakikalar içerisinde ulaşmak mümkün.

12 Dilerseniz ferah düzeniyle Salon Allure, şirket içi gizlilik gerektiren toplantılarınız için tamamen size özel bir alan sunan Orman Evi, daha rahat bir buluşma için Orman Evi bahçesi ya da terasta şık bir kokteyl... Kemer Country Event; doğanın rahatlatıcı ortamı içerisinde, her detayı incelikle düşünülmüş eksiksiz bir toplantı deneyimini sizin için tasarlıyor. Kemer Country nin rahatlatıcı ve konforlu ortamında, ihtiyacınız olan her şey elinizin altında. Organizasyonlarınız boyunca yiyecekten teknolojik ekipmana, oturma düzeninden sunum gereçlerine, dekorasyon ve yönlendirmeye, Kemer Country Event in profesyonel ekibi; size en iyi deneyimi sunmak için çalışıyor. Profesyonel buluşmalar için profesyonel bir ekip... > Şirket Toplantıları > Lansmanlar > Şirket Piknikleri > Şirket Yemekleri > Gala Yemekleri > Test Sürüşü > Basın Toplantısı > Özel Sunumlar > Eğitim Toplantıları > Workshop lar

13 En güzel anlarınıza sahne olacak mekanı siz seçin. Kemer Country Event, organizasyonunuzun içeriğine, konseptine ve beklentilerinize uygun, birbirinden şık ve seçkin mekan alternatifleri sunuyor. Hayalinizdeki organizasyonu hayata geçirmek için, 2000 dönümlük bu yemyeşil vaha içerisinde, size uygun bir mekan mutlaka var. İster çimenlere yayılın, ister şık bir salonun konforunu yaşayın. Ferah düzeniyle Kemer Country Hotel in davet ve toplantı salonu Salon Allure, tamamen size özel bir alan sunan Orman Evi, doğayla iç içe bir buluşma için Orman Evi bahçesi, eğlenceli bir parti için havuz başı ya da Bistro Restaurant ın terasında şık bir kokteyl... Kemer Country Event, organizasyonunuzu her yönüyle tasarlıyor ve seçeceğiniz mekanda sizin için kusursuz bir deneyim yaratıyor. SİZE ÖZEL MEKANLAR

14 Salon Allure Kemer Country Hotel in şık ve zarif salonu Salon Allure; kullanışlı tasarımıyla yemekli davetlerden kurumsal toplantılara, birçok farklı organizasyon için ideal bir seçenek oluyor. Düğün, nişan, toplantı, seminer gibi organizasyonlarınızın yanı sıra, keyifli terasıyla kokteyl buluşmaları için de son derece konforlu bir ortam sunuyor. Şıklığa davet En son teknoloji ve imkanlarla donatılmış gün ışığı alan salonu ve yemyeşil bir bahçeye açılan terası ile bu etkileyici mekan, davet ve organizasyonlarınıza değer katmak için sizi bekliyor.

15 Orman Evİ Doğanın her mevsiminde en güzel tonlarını bulacağınız bu eşsiz mekan, evinizin rahatlığını aratmayan sıcak atmosferi ve ormanı kucaklayan verandasıyla sizi ve misafirlerinizi karşılıyor. Şirket içi özel toplantılar, workshop aktiviteleri ve stratejik planlama buluşmaları için ihtiyacınız olan gizliliği ve huzuru, konforlu bir çalışma ortamı ile bir arada sunuyor. Ağaçların ALTINDA Orman Evi bahçesi ise toplantılarınız, davetleriniz ve özel günlerinizde, sizi doğanın kalbinde, ağaçların altında ağırlamaya hazır. Orman Evi ve bahçesi, tüm organizasyonlarınız için her türlü okazyona uygun, kullanışlı çözümler yaratıyor.

16 GREENWOOD CAMP Bistro Restaurant Kemer Country Event, Greenwood Camp işbirliğiyle, doğanın içerisinde firmanıza özel Outdoor Training eğitimleri ve aktiviteleri sunuyor. Farklı konseptler çerçevesinde tasarlanan aktiviteler; gerek ekibinizin birlikte hareket etmeyi öğrenmesi ve böylece kurumsal sinerjinin yakalanması, gerekse her çalışanınızın bireysel olarak gelişerek firma kültürüne katkıda bulunması açısından son derece etkili. Kemer Country nin olanaklarıyla eşsiz bir doğa ve keyifli bir ortam içerisinde, uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilen aktiviteler, ihtiyaçlarınıza ve ekibinizin geçmiş eğitim ve tecrübelerine göre çeşitlendiriliyor; gerçek bir takım olarak çalışmanın iş dünyasının rekabet ortamında sizi daha güçlü kılmasına olanak tanıyor. Muhteşem gün batımı ve golf sahası manzarasına hakim Bistro Restaurant; dört mevsim kullanılabilen aydınlık cam salonu, açık hava sevenler için terası ve serin günler için iç salonuyla farklı beklentilerinize hitap ediyor. Leziz menüsüyle özellikle yemekli buluşmalar için değerlendirebileceğiniz Bistro Restaurant ın terasta 125 kişilik, salonda ise 150 kişilik oturma kapasitesi bulunuyor. Bistro Restaurant günün her saati farklı bir lezzet, farklı bir keyif sunuyor.

17 Yaz partisi Havuz Başı Kemer Country de havuz sezonunun açılması ile havuz başı da yaz aylarının en keyifli partilerine sahne oluyor. Doğum günü partileri, mezuniyet kutlamaları, bekarlığa veda partileri, iş kokteylleri ve daha pek çok farklı organizasyon... Yaz mevsiminin sıcak günlerine, Kemer Country nin yemyeşil doğasıyla çevriliyken havuzun serin gölgesini yanı başınızda hissetmek için, havuz başı organizasyon seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Kidsville Cıvıl cıvıl eğlence Ormanın içinde, 1660 m 2 bir alan üzerine kurulmuş olan Kidsville, çocuklara hem oynayabilecekleri hem de gönüllerince eğlenebilecekleri, hayallerindeki parti ortamını sunuyor. Doğum günlerinin küçük kahramanları, yaşıtlarıyla birlikte doyasıya eğlenerek, Kidsville in rengarenk ortamında, oyun alanlarının ve oyuncakların tadını çıkartıyorlar.

18

19

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

DOĞANIN KALBİNDE YERİNİZİ AYIRIN

DOĞANIN KALBİNDE YERİNİZİ AYIRIN DOĞANIN KALBİNDE YERİNİZİ AYIRIN DOĞAYI KONFORLA BULUŞTURAN, KEYİFLİ BİR KONAKLAMA DENEYİMİ Kemer Country Hotel İstanbul da, zaman tamamıyla size ait. Tenisten biniciliğe, sayısız aktivite seçeneğinden

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz bozulmamış doğası, tertemiz havası ve binlerce yıllık geçmişiyle Anadolu nun hem yüce bir dağı hem de pek çok medeniyetin harmanlandığı önemli bir kültür coğrafyasıdır.

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız.

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız. La Maison des Fleurs, 2009 yılında çiçekçilikte farklı bir anlayış ve kaliteyi uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturma fikriyle Kuruçeşme'de kuruldu. Yurt dışında iç mimarlık ve Event Management konusunda

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

Salonumuza daha ilk adım attığınızda bir güzellik; insani bir sıcaklık ve mükemmel dekore edilmiş yeni mekanımız size Hoş Geldiniz der.

Salonumuza daha ilk adım attığınızda bir güzellik; insani bir sıcaklık ve mükemmel dekore edilmiş yeni mekanımız size Hoş Geldiniz der. 2003 yılından itibaren birçok düğün, davet ve organizasyon gerçekleştiren Sâdâbad Restaurant ın vizyonu, daima müşteri memnuniyeti ve sürekliliği olmuştur. Evliliğe giden mutlu yolda söz, nişan, düğün

Detaylı

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir.

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir. HAKKIMIZDA Her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk yeteneği ile hizmet anlayışımızı Aktivitem Catering çatısı altında birleştirdik.

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Flora Konakları nda hayat var! İstanbul un Anadolu yakasında Tuzla ya yeni bir şehir kuruluyor. Hayalini kurduğunuz yaşamı size sunmaya hazırlanan

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir

Detaylı

İzmir in İlk Business Class Oteli

İzmir in İlk Business Class Oteli Konaklama Hizmetler Bar & Restoranlar Toplantı & Seminer Düğün & Ziyafet Rezervasyon & İletişim Shuttle Service Kaya Group Konaklama Misafirlerimizin yaşam standartları ve beklentileri göz önüne alınarak,

Detaylı

BİR DÖNEMİN RUHU SİZİ ALIP ZAMANIN GERİSİNE GÖTÜRECEK, HERBİRİ OTOMOBİL TARİHİNDE KİLOMETRE TAŞI OLMUŞ KLASİKLERLE DOLU, HAYRANLIK VE TUTKUYU DORUKLARA TAŞIYAN BİR MEKAN... Henry Ford un otomobil fabrikasında

Detaylı

Gerçek olan bir rüya gibi..

Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek mavi... Gerçek yaşam! Adana konforun en üst düzeyde yaşanacağı, çok farklı bir projeyle tanışıyor... Villa Del Lago ile.. Villa Del Lago, benzersiz ayrıcalıkları ile

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. ... SEHIRCILIK VE KONT ALGISINI YENIDEN TANIMLIYORZ Safranbolu nun en değerli ve en büyük arazileri üzerinde hayata geçireceğimiz Anadolu Yaşam

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax:

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax: DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ Düğün Paket Fiyatlarımız Set Menü 1 Set Menü 2 Set Menü 3 280 TL 290 TL 300 TL Yiyecek İçecek Hizmet Fiyatları After Party (beach) 110 TL (2 saat limitli 12:00-02:00) Hizmetler: Limitsiz

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

O Gün. mutluluğa. ömür boyu sürecek. adım atacaksınız

O Gün. mutluluğa. ömür boyu sürecek. adım atacaksınız O Gün ömür boyu sürecek mutluluğa adım atacaksınız H er detay beklentilerinizin üzerinde karşılanırken size sadece hafızanızda ömür boyu tazeleğini koruyacak anıların yaratılacağı O gün ün keyfini sürmek

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

İs İ t s a t n a bu b l l

İs İ t s a t n a bu b l l İstanbul Oniva Tur Toplantı organizasyonları, Konferanslar, Incentive turlar, özel etkinlikler, özel gruplar ve şirketlere özel teşvik programlarında 1995 ten bu yana 18 yıllık profesyonel deneyimi ile

Detaylı

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. 11.170 m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. Ferahlık, huzur ve güvenliği temel alan bir anlayışla gerçekleştirilen

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü sonrasında rahat edebileceğiniz modern tarzla tasarlanmış,

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz.

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz. Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz. 29.000 metrekarede, 32 konutluk ilk etabını sizlerle buluşturan Aden Ballıkpınarı, toplam 78 adet özel villa ile kurgusunu tamamlayacak. 4

Detaylı

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE HAYALLERİMİZİ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ HAYALLERİMİZ BİRLİKTE YEŞERECEK KALEMLERDEN ÇIKAN TOHUMU YETİŞTİRİRKEN, YUVANIZ İÇİN BİZLER ÇALIŞIYOR OLACAĞIZ. ÇEKİRDEK OLARAK SİZİN

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir.

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. SPA & Fitness D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. Fitness: Son teknoloji Techno-Gym ekipmanları ile donatılmış, klimalı spor

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı!

Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı! Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı! Tabiat Her Canlının Evidir... Doğanın yaşam fışkıran renklerinden ilham aldığımız Eston Şehir Koru da, sizin de bir yuvanız olsun! Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı!

Detaylı

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz...

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz... www.oncuteras.com Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz... İstanbul un güzellikleri sarmış dört bir yanınızı Bir yanınızda sakinliğiyle içinize huzur veren Küçük Çekmece Gölü, diğer yanınızda

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

0850 888 85 01 info@bayiturlari.com Neden BayiTurlari.com? A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız turizm sektöründe 50 yılı aşkın süredir on binlerce müşterimizi misafir, her misafirimizi üst düzeyde ağırlamaya

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı,

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, HAYAT DE GÜZEL Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, Doğaköy Premium ile Kerpe nin doğal güzelliklerini

Detaylı

RAFİNE BİR YAŞAM KULÜBÜ

RAFİNE BİR YAŞAM KULÜBÜ RAFİNE BİR YAŞAM KULÜBÜ Kemer Country Club İstanbul, köklü geçmişini daima kendini yenileyen bir anlayışla buluşturan, dünya standartlarında bir yaşam kulübü. Belgrad Ormanları nın yemyeşil ve uçsuz bucaksız

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM.

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM. KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM. 1 Zamanın ve doğanın ruhuna yenilmeyen modern projeler üretme fikriyle çıktık yola. Bu yüzden adımızı yenilmez anlamına gelen INVICTUS koyduk. Evler; insanların

Detaylı

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr DENİZE AÇILAN KAPI Ege nin gözbebeği Çeşme de maviyle yeşili birbirinden ayırmadık, Çeşme ye yakışan bir hayat tasarladık. ÇEŞME MARİNA PAŞALİMANI KOYU ILICA

Detaylı

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL!

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! (2 Temmuz konseri için geçerlidir.) Bodrum'un yaz konserlerinde yerinizi alın! BODRUM ARENA'nın bu yaz unutulmaz

Detaylı

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Hayallerinizi inşa ediyoruz. Sanat Park Hakkında Sanat Park, Konya nın en değerli caddelerinden Şefik Can ın hemen yanı başında yükseliyor. Konya

Detaylı

VRD GROUP İNŞAAT. www.vardargroups.com

VRD GROUP İNŞAAT. www.vardargroups.com V VRD GROUP İNŞAAT www.vardargroups.com YUVACIK GARDEN İLE STANDARTLAR YÜKSELİYOR! HAKKIMIZDA VRD Group un temeli 2000 de atıldı. O tarihten günümüze inşaat sektöründe hizmet vermekte olan VRD Group bu

Detaylı

erkanyukselorganizasyon.com

erkanyukselorganizasyon.com 0232 422 71 00 info@ Kr eat i fyakl aşı ml ar Kurumsal Hizmetler Firmaların kurumsal değer ve prensiplerini analiz ederek onların beklentileri doğrultusunda planlı, kaliteli, çözüm odaklı ve enerjik bir

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam... 1 A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam... 5 Pursaklar da Safİr kadar parlak bir yaşam... İnşaatın güven veren markası Çiftçioğlu Grup un 20 senelik deneyimiyle Pursaklar da yükselen bu prestijli

Detaylı

Şehrin en doğal hali!

Şehrin en doğal hali! Şehrin en doğal hali! Geleceğe dair hayalleriniz vardır, ne zaman gerçekleşeceğini bilemediğiniz... Konforlu bir ev yer alır hayallerinizde. Dışarı çıkmak içinizden gelmez... Çocuklarınız doğanın kucağında

Detaylı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı konsept Otel Samm Hotel Konaklama Sanatı Konaklamayı aleladelikten kurtarıp sanat içinde bir keyfe dönüştüren SAMM Hotel,modern ve minimal çizgisiyle Ankara nın vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor Ankara

Detaylı

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge FACTSHEET 2015 Genel Bilgiler Kimera Lounge Kusursuz bir tatilin, daha önce yașamadığınız konfor ve rahatlıkla yeni ve modern sunumu. Kimera Lounge, tüm misafirlerini Akdeniz in eșsiz güzelliklerini doyasıya

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, yüksek tavanlı düz ayak 300 m2 büyüklüğünde geniş iç mekanı, sade mimarisi, asırlık bir ormana bakan manzaralı bahçe terası, kurulu sahnesi, sabit ses ve görüntü sistemi

Detaylı

Toplantı Planlama Rehberi

Toplantı Planlama Rehberi 2. KAT SALONLAR Salonu (2. Kat) * Gün ışığı, 3 adet barkovizyon ve 3 adet otomatik perde, ve tonmaister teknik alanı * 220v ve 3v elektrik akımı, * lerde müzik yayını / ses sistemi (9 m2) sahip toplantı

Detaylı

WWW.KAYNASLİKONAKLARİ.COM PROJE HAKKINDA Şaheser Grup Güvencesiyle inşaa edilen Kaynaşlı konakları Bölgenin Turizm cenneti yakın Karadeniz Kaynaşlı sloganıyla çıtayı her geçen gün yükselen Düzce kaynaşlıda

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Bir projesidir. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor GENEL BAKIŞ Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Ankara nın en temiz havasına sahip Göksu Gölü ne komşu olarak yarınınıza

Detaylı

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum 2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum Sekiz Müzik Organizasyon,1996 yılından beri müzik piyasasında bir çok ünlü sanatçıya eşlik etmiş,orkestralarını kurmuş,yönetmiş,bir çok gecenin organizasyonunu

Detaylı

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını; ... www. 2 3 Şimdi yepyeni, görkemli ve hayatınıza huzur katacak bir ELSA projesi Merzifon da yükseliyor. Şehrin rutinine başkaldıran bu proje, hayata bakışınızı değiştirecek renkli detaylarla tasarlandı

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

Fortis Yapı // Hakkında

Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı A.Ş., sektörün öncü firmaları Bimpeks, Erdil ve Şentürk ü aynı çatı altında bir araya getiren dinamik ve modern bir şirkettir. Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

HILTON ISTANBUL KOZYATAGI

HILTON ISTANBUL KOZYATAGI HILTON ISTANBUL KOZYATAGI istanbul A HOŞ GELDiNiZ HILTON ista N BU L KO ZYATAĞ I KISACA Hilton Hotels & Resorts markasının Anadolu Yakası'ndaki ilk Hilton oteli 47'si Executive, 23'ü Suit 320 Misafir Odası

Detaylı

SUENO. Tanıtım & Organizasyon 09 HAZİRAN 2014 ANKARA

SUENO. Tanıtım & Organizasyon 09 HAZİRAN 2014 ANKARA SUENO Tanıtım & Organizasyon 09 HAZİRAN 2014 ANKARA CASUAL COCTAIL Değerli misafirlerimizin hafif bir müzik eşliğinde mekâna kurulan bistro masalar etrafında birbirleriyle rahatça iletişim kurabilecekleri,

Detaylı