TASARIM, ÜRETİM, DAĞITIM. Yaşlanmanın görsel etkilerini azaltmak için çapraz bağlı ve çapraz bağlı olmayan hiyaluronik asit tabanlı medikal ürünler.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TASARIM, ÜRETİM, DAĞITIM. Yaşlanmanın görsel etkilerini azaltmak için çapraz bağlı ve çapraz bağlı olmayan hiyaluronik asit tabanlı medikal ürünler."

Transkript

1 Dogal Gorunum

2 TASARI, ÜRETİ, DAĞITI Yaşlanmanın görsel etkilerini azaltmak için çapraz bağlı ve çapraz bağlı olmayan hiyaluronik asit tabanlı medikal ürünler. Çapraz bağlı hiyaluronik asit (patentli IPN-ike teknolojisi) ve doğal antioksidandan oluşan ilk yenilikçi tek fazlı jeller.

3 Yüksek Teknolojinin En İyisi ve En Sağlıklısı Yararları annitol / Sorbitol Antioksidanlar Tek fazlı çapraz bağlı ağ A Tek fazlı çapraz bağlı ağ B UZUN-SÜREİ anti-radikal etki ETKİİ stabilize edici etki GÜVENİ biyo-uyumlu IPN-BENZERİ TEKNOOJİNİN AVANTAJARI Derin kırışıklıklar ya da kalınlaşmış cilt için yüksek elastikiyet Her bir tedavi için kullanılmaya uygun nitelikte viskoziteye sahip jel Kolay enjeksiyon ve dermise giriş yapmaya uygun şırıngayla birlikte, mükemmel seviyede deri yumuşatıcı etki. Tek fazlı IPN-benzeri ağ Tek-Faz IPN-inek Ağı ÇAPRAZ-BAĞI AĞARIN İÇİNE NÜFUZ ETE Tek fazlı jeldeki kimyasal nodüllerin yoğunluğunu en iyi hale getirir. ve bu arada çapraz-bağlama ajanın (BDDE) kullanımını en aza indirger ve böylece dokularda STYAGE ın kalma süresini uzatır. İçine nüfuz edilen ağları kısmen de olsa serbest bırakır, böylece kolay ve düzenli enjeksiyon uygulamasını ve dermise mükemmel bir giriş yapılmasını garanti etmiş olur. Hiyaluronik asidin hem enjeksiyon sırasında hem de sonrasında, enjeksiyon yerinde zayıf halde olan ağlararası bağlarda yerini almasını ve yapışmasını garanti eder (hidrojenler, elektrostatikler vs ) Ürün hiçbir şekilde başka yere hareket etmez ve görünüm pürüzsüz hale gelir. Sorbitol ve annitol agresif hidroksil radikallere özgü oksidan maddelerdir ve enjekte edildikleri andan itibaren hiyaluronik asidin bozulmasına mani olurlar. Böylelikle dokularda hiyaluronik asidin süresini uzatırlar. STYAGE ürünlerin imalat prosesi: Termal stabilizörler STYAGE ürünlerin stabilitesini ve fizikokimyasal özelliklerinin yüksek sıcaklıklarda dahi sabit kalacağını garanti eder. Böylece uzun süre saklandıktan sonra dahi ürün etkili ve içeriği tamdır. Biyo-fermantasyon yoluyla hiyaluronik asit kullanılarak ; Farmasötik sınıfından ham maddeler kullanılarak; Kalifiye personel tarafından, kontrollü bir proses kapsamında, çok kesin kontrollü bir çalışma ortamında imal edilerek. Her iki doğal antioksidan, Avrupa Farmakopesinde tanımlanan enjekte edilebilme kalitesine sahiptir ve çok yüksek dozlarda dahi vücut tarafından mükemmel bir şekilde tolere edilirler. STYAGE içindeki konsantrasyonları izo-ozmolar son ürünler meydana getirir ( mosm).

4 Hassas Ambalaj Ergonometrik KİNİK VERİER Performans, güvenirlilik, dayanıklılık Güvenli Çok sayıda klinik çalışma ve profesyonel kişilerce yayınlanan estetik, tıp, dermatoloji ve plastik cerrahi alanlarında yazılmış bilimsel makalelerde STYAGE ürünlerin klinik etkinliğe ve yüksek performansa sahip oldukları belirtilmiştir. İZENEBİİRİK Bir barkodla izlenebilir sistem sayesinde her bir şırınga ve ambalajının tanınması mümkündür. ateks-içermeyen, farmasötik sınıfı cam şırıngalar, esas itibariyle geçirgen olmayan ve inert madde içeren; Spesifik ve ergonometrik bir yakalama sistemi ile donatılmış haldedir; Enjekte edilen hacmin tam ve doğru olarak okunmasını sağlayabilen kesin derecelendirme işaretleri ile derecelendirilmiştir; Yeni ve benzeri olmayan kurcalanmaya dayanıklı sistem ürünün sterilitesi için bir garanti sağlar. ENJEKSİYON GRAFİĞİ TOERANS On uzman tarafından (dermatolog, anestezi hekimleri ve plastik cerrahlar) 96 hasta üzerinde bir yıl boyunca yapılan bir çalışma STYAGE ürünlerin deri tarafından mükemmel bir toleransa sahip olduklarını onaylamaktadır (öyle ki, derideki ödemler, kızarıklık, hematomlar genel anlamda bu enjeksiyonun ardından 3 gün içinde ortadan kaybolmuştur - 3 yıllık takiplerde ise herhangi bir ters etkiye rastlanılmamıştır). 1 Aynı sonuçlar STYAGE idocaine 2, STYAGE Hydromax 3 ve STYAGE X 4 ile de elde edilmiştir. ETKİNİK ORTAAA ENUNİYET ENDEKSİ Bir yıllık bir süre boyunca, cilde enjekte edildikten 3 ay içinde cildin doğal pürüzsüz bir görünüme ve akabinde mükemmel bir kaliteye kavuştuğu görülmüştür.hasta/doktor ile ilgili memnun kalma oranı çalışma boyunca 8/10 olarak tespit edilmiştir. Burada elde edilen etkinlik idokain olsun ya da olmasın aynıdır.2 (1) Retrospective, multicentered, open, non-controlled study on STYAGE products. 1 year follow-up -VIVACY bilimsel verileri (2) ole B.Gozlan - Benefitsof adding lidocaine to a hyaluronic gel - STYAGE - J.Cosm. ve lzer terapisi-2011 Ekim 13(5): (3) Zakarşan B- Cross-linked hyaluronic acid and sorbitol: a new approach to mesolift and dermal restructuring - AFE Nisan (4) Pignatti. et al - High density hyaluronic acid for the treatment of HIV-related facial lipoatrophy - Aesth Plas Surg. Haziran 2011.

5 S S Kırışıklıkların doldurulması ve düzeltilmesi İnce çizgilerin ve yapay kırışıklıkların düzeltilmesi Orta ve derin kıvrımların düzeltilmesi Göz kapağı bölgesinin düzeltilmesi Kırışmış ve çizgilenmiş bölgelerin düzleştirilmesi STYAGE S : İnce ve yapay çizgiler için STYAGE : Orta ve derin kırışıklıklar için STYAGE : Derin ya da çok derin kırışıklar ya da ellerin üzeri gibi kalın cilt üzerindeki orta derinlikte çizgiler için ENJEKSİYON PROTOKOÜ Seçilen ürüne ya da tedavi edilen alana bağlı olarak ince iğneler ya da küt uçlu hortum kullanılarak çeşitli cilt seviyelerine enjeksiyon. *İpucu: Ürün ile birlikte sunulan iğnelerden daha büyük çaplar için hortum kullanınız (örnek: 30G1/2 iğne ile birlikte sunulan STYAGE için 27 G40 hortum)

6 Special ips Dudakların doğal olarak düzeltilmesi Dudak hacminin artışı Dudak kenarlarının belirginleştirilmesi Ağız çevresi çizgileri Dudakların nemlendirilmesi Hareketliliği, damar oluşumu termal ve mekanik şoklara karşı hassaslığından dolayı dudak doğru olarak tedavi edilmesi çok zor bir alandır. Bu engellere cevap verebilecek bir ürün gereklidir. STYAGE Special ips bu gereksinimleri karşılamak üzere tasarlanmış ve formüle edilmiştir. Yenilikçi bileşimi bu hassas bölgenin en etkili tedavi sonucunu verir. AVANTAJARI Dudakların yaşlanma ile ilişkilendirilen belirtilerinin tedavi edilmesi için özel bir ürün: dudak kenarları, dudak hacmi, dudak kenarındaki kırışıklıklar, dudak üzeri kırışıklıkları (Dudak üst çizgisinin arttırılması için) ve dudak nemlendirilmesi Kolay uygulama ve ciltle uyumlu bir sonuç için esnek ve şekil vermesi kolay Antioksidan annitol dan ötürü dudaklardaki tedavi edilen bölgenin korunması ENJEKSİYON PROTOKOÜ Bir iğne ya da hortum kullanılarak geleneksel yöntemlere uygun olarak (gerileyen izleme mikro-bolus) dudak mukozasının içine ve çevresine enjeksiyon.

7 Dolgu cildin kırışıklıklarının düzeltilmesi sağlanırken enjeksiyon sırasında hastanın rahatlığını sağlanır E XC U S I V E «S P E C I A CO F O R T» R A N G E VIVACY laboratuarları enjeksiyonları daha ağrısız hale getirmek ve işlem sırasında hastanın rahatlığını arttırmak için bir formül geliştirmiştir. STYAGE idocaine, cildi yumuşatan güçlü antioksidan nemlendirmesi sağlarken enjeksiyon sırasındaki rahatsızlığı da azaltır. Sonuç doğal, hızlı ve uzun sürelidir (9-12 ay arası) STYAGE idocaine Special Comfort ürün grubunun performansı idocaine içermeyen ürünler ile aynıdır. KİNİK DEĞERENDİRE AĞRI HASSASİYETİ ENDEKSİ Enjeksiyon sırasında asaj sırasında * Tedavinin süresinin tamamen bireyseldir ve hastanın cilt tipi ve yapısı, yaşı, hayat biçimi, tedavi edilen alan ve uygulayıcı tarafından kullanılan enjeksiyon tekniği gibi çok sayıda faktöre dayalıdır. ANESTEZİK ANESTEZİK ANTİOXİDAN ANTİOXİDAN TEKNOOJİ IPN-BENZERİ IPN-BENZERİ TEKNOOJİ Performans ve Konfor

8 S Special ips ÖNCE / SONRA Special ips Special ips

9 X XX Onarmak ve hacim oluşturmak Hacimsel onarım Elmacık kemiklerinin ve yanakların hacmini arttırır Yüz çizgilerinin tedavisi Derin şakakların tedavisi STYAGE X, cilde destek sağlayan ve hızlı ve uzun süreli bir sonuç ile yüzü şekillendiren IPN benzeri teknoloji ile çapraz bağlanmış hiyalüronik asit bazlı bir hacim kazandırıcı jeldir. AVANTAJARI Bir iğne ya da kanül ile kolay enjeksiyon Ürünün istenen ve nihai şekline ulaşmasını sağlayan masajla uygulanan yüksek işlenebilirliği. Ürüne cilt dokusunun hareketlerine uyum sağlama konusunda kayda değer bir beceri sağlayan ancak enjeksiyon alanında kalan yüksek esneklik. ENJEKSİYON PROTOKOÜ Kullanılan tekniğe ve istenen etkiye bağlı olarak cildin derinlerine ve/veya deri altına. * Stylage X üçlü HIV tedavisi ile ilişkili hacim kaybının tedavi edilmesi için de uygundur.

10 ÖNCE / SONRA X Ekstra Hacim Onarımı XX XX Yüksek volümden ötürü, STYAGE XX, yüzün uyumlu hale gelmesini önemli ölçüde arttırır. AVANTAJARI Volüm oluşturma; STYAGE XX, STYAGE ürün grubunun en fazla volüm kazandırıcı ve en fazla uyum sağlayan ürünüdür. Bir kanül ile kolayca enjekte edilir ve kolay şekillendirilir halde kalır ve böylece etkili ve çok doğal bir düzeltme sağlar. Derialtı dokularının volümünü arttırır (elmacık kemikleri, yanaklar, çene) ve derideki cilt bozukluklarının hızlı bir şekilde düzeltilmesini sağlar. Tam hacim oluşturmayı sağlamak amacıyla 2.2 mililitrelik şırıngalarda paketlenmiştir. X ENJEKSİYON PROTOKOÜ Kullanılan tekniğe ve istenen etkiye bağlı olarak cildin derinlerine ve/veya deri altına. * STYAGE XX, üçlü HIV tedavisi gören hastalara enjeksiyonu konusunda CE onayına sahiptir.

11 Nemlendirici ve Antioksidan etki Dermiste etkin ve uzun süreli nemlendirme İyileştirilmiş cilt tonu Derinin tekrar yapılandırılması Derinin yaşlanma sürecinin geciktirilmesi STYAGE Hydro, orta derecede dehidrasyonun ve derideki gevşemenin tedavi edilmesi için geliştirilmiş bir hiyaluronik asit jelidir. AVANTAJARI annitol olarak tanınan antioksidan madde serbest radikallere karşı koruyucu bir örtüyü güçlendirir ve uzun süreli bir nemlendirici etki sağlayarak çapraz-bağlı olmayan hiyaluronik asidin aşırı derecede bozunmaktan korur. ENJEKSİYON PROTOKOÜ Başlangıçtaki tedavi protokolü : 3 haftalık aralıklarla 3 seans. Derinin kalınlığına bağlı olarak, her 3 ile 6 ayda bir dermo-epidermal birleşme yerine ya da yüzeysel dermise enjeksiyonu tekrarlayın. Retrograd enjeksiyonlar ikro punctures Çoklu delme ya da nappage ezoterapi enjektör tabancası

12 ÖNCE / SONRA aksimum Nemlendirme 4 ü bir arada etki Çifte nemlendirme Uzun süreli etki Ciltsel yapilandirma Antioksidan etki: sorbitol STYAGE HydroAX, yoğun kuruluğu ya da cilt gevşekliğini tedavi etmek için tasarlanmış olan, steril, biyolojik olarak tamamen parçalanabilen, toksinsiz bir nemlendirme aracı içeren çapraz bağlı bir hiyalüronik jeldir. AVANTAJARI D0 D30 D90 Güçlü bir antioksidan ve nemlendirme aracı olan Sorbitol ün varlığı, cildin kaybettiği suyu geri kazanmasına yardımcı olarak nemliliği korur ve zayıf bir şekilde çapraz bağlanmış olan HA nın hızlı çözünmesini sınırlar. Bu durum hızlı bir tazelik hissi ve HydroAX tedavisinin uzun süreli nemlendirici etkisi ile sonuçlanır. Hızlı ve uzun süreli, sağlıklı, parlak cilt Zaman içinde en iyi hale getirilmiş dermal yapılanma. ENJEKSİYON PROTOKOÜ İlk tedavi protokolü: 1 ay arayla 2 enjeksiyon seansı + 2 ay sonra tekrar edilerek 1 seans. Daha ilerideki seanslar istenilen düzgünlüğün korunmasını sağlayacaktır. Kullanılan tekniğe ya da istenen etkiye bağlı olarak dermo epidermal bağlantı yerine ya da derin deri altına enjeksiyon: Retroizleme (iğneler ya da kanül) inik delikler (çapraz bağlı olduğu için derin deri altına); Fışkırtma enjeksiyonlar (çok delikli ya da nappage ).

13 Doğal Düzeltme Her tip kırışıklık için BİEŞİ YOĞUNUK HACİ İĞNEER BEİRTİER ENJEKSİYON DERİNİĞİ SÜRE S Kaş Arası kırışıklıkları S Benzeri+annitol 16 g/g 2 x 0,8 ml 30 G 1/2 İnce ya da orta kırışıklıklar Yapay ile deri Dudaklar ortası arası 9 Ay S S X Şakak Bölgesi Göz kenarındaki kırışıklık Koyu renk halkalar Benzeri+annitol - %0,3 idokain de bulunur 20 g/g 2 x 1 ml 30 G 1/2 Orta ile derin arası kırışıklıklar Orta ile alt deri arası 12 Ay X Burun XX Elmacık kemikleri ve yanaklar Benzeri+annitol 24 g/g 2 x 1 ml 27 G 1/2 Derin ile çok derin kırışıklıklar Derin deri altı 12 Ay Kulak memeleri Burun kenarı kıvrımları Yanak kırışıklıkları Special ips Ağız çevresi kırışıklıkları X Benzeri+annitol 26 g/g 2 x 1 ml 27 G 1/2 23 G1 1/4 Yüz Hacmi onarımı Derin deri altı ya da deri altı (SQ) 12 ay ve + Special ips Dudak hacmi ve kenarları S Dudak birleşim noktaları X XX Yüz ovali XX Benzeri+annitol 21 g/g 1 x 2,2 ml 21 G1 1/2 21 G60 Yüksek hacim onarımı Deri altı (SQ) 12 ay ve + X Gülme çizgileri Çene şekillendirmesi Special ips Benzeri+annitol - %0,3 idokain de bulunur 18,5 g/g 1 x 1 ml 30 G 1/8 Dudaklar Dudak 6-9 Ay mukozası içine ya da çevresine Boyun Benzeri+annitol 14 g/g 1 x 1 ml 30 G 1/2 EZOTERAPİ Yapay Deri Dekolte bölgesi El Gençleştirme Benzeri+Sorbitol EZOTERAPİ 2-4 Ay 12,5 g/g 1 x 1 ml 30 G 1/8 - Yapay Nappage 30 G 1/2 - PPP, Derin deri altı 2 ila 25 derece arası sıcaklıkta, orijinal paketi içerisinde saklayınız, ışıktan uzak tutunuz. Dondurmayınız. KAİTE/SAFIK: Endotoksin içeriği <0,5 EU/şırınga Protein içeriği < 20 ppm aşırı öldürmeli otoklav döngüsü ile sterilizasyon ph 6,7-7,8 izoozmolarlar: mosm BDDE<1 ppm.

14 international Teka Teknik A.Ş. Altan Erbulak Sokak No: 3 Kat: 2 ecidiyeköy - İstanbul Tel: info@tekateknik.com.tr ADE IN FRANCE PIDC065 va-eng

15 Etkin, Uzun Sureli, Guvenilir Hyaluronik Asit Teka Teknik A.Ş. Altan Erbulak Sokak No: 8 Kat: 2-3 ecidiyeköy - İstanbul Tel: info@tekateknik.com.tr

GET BETTER RESULTS WITH DERMYAL

GET BETTER RESULTS WITH DERMYAL THE ULTIMATE HYALURONIC ACID FILLER GET BETTER RESULTS WITH DERMYAL S t r o n g e r - S a f e r - F a s t e r - L o n g e r THE ULTIMATE HYALURONIC ACID FILLER Cosmoscience Laboratuvarları Cenevre de kurulmuş

Detaylı

HA+Lidocaine Princess FILLER Princess VOLUME Princess VOLUME PLUS

HA+Lidocaine Princess FILLER Princess VOLUME Princess VOLUME PLUS Dünya nın en büyük ve yüksek kalite hyaluronic acid üre cilerinden. Güzelliğin yara cıları için. HA+Lidocaine PLUS Doktorlar için ürün bilgileri Düşük ekstrüzyon kuvveti Konfor ve Güvenlik için son yeniliğimiz

Detaylı

KIRIŞIKLIKLARA UYGULANAN İSVİÇRE YENİLİĞİ. Göz altı Işık Dolgusu

KIRIŞIKLIKLARA UYGULANAN İSVİÇRE YENİLİĞİ. Göz altı Işık Dolgusu KIRIŞIKLIKLARA UYGULANAN İSVİÇRE YENİLİĞİ Göz altı Işık Dolgusu GÖZ ÇEVRESİ, HASSAS BİR ALANDIR ANATOMİK VE HİSTOLOJİK İŞARETLER Duru cilt, düşük hyalüronik asit seviyesi Supraorbiküler yağ Orbiküler kas

Detaylı

Patentli Resilient Hyaluronic Acid Teknolojisi

Patentli Resilient Hyaluronic Acid Teknolojisi Patentli Resilient Hyaluronic Acid Teknolojisi François Bourdon, Emeline Charton, Stéphane Meunier PhD* Teoxane SA, Les Charmilles, Rue de Lyon 105, CH-1203 CENEVRE Teknoloji Tüm çapraz bağlı Teosyal hyalüronik

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION

OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION 0476 OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON NEDİR VE NASIL ETKİLİ OLUR? Daha genç ve canlı bir cilt arzuluyorsanız Density Platelet Jel

Detaylı

IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM

IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM Işık Dolgusu Göz altı Işık Dolgusu Işık Dolgusu TEOXANE ARGE UZMANLIĞINDAN ÖZGÜN BİR

Detaylı

Princess VOLUME PLUS

Princess VOLUME PLUS Dünya nın en büyük ve yüksek kalite hyaluronic acid üre cilerinden. Güzelliğin yara cıları için. Princess VOLUME PLUS Yüz konturlarını yeniden yapılandırmak ve modellemek enjeksiyon kolaylığı üstün gerdirme

Detaylı

Princess VOLUME. Derin kırışıklıkları doldurma ve hacmi geri kazandırma

Princess VOLUME. Derin kırışıklıkları doldurma ve hacmi geri kazandırma Dünya nın en büyük ve yüksek kalite hyaluronic acid üre cilerinden. Güzelliğin yara cıları için. Princess VOLUME Derin kırışıklıkları doldurma ve hacmi geri kazandırma Görünür gelişmeler Güvenli ve etkili

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

ALGENESS %100 DOĞAL & BİYOÇÖZÜNÜR HACİM VERİCİ DOLGU

ALGENESS %100 DOĞAL & BİYOÇÖZÜNÜR HACİM VERİCİ DOLGU AGARSE MLECULE WHAT Y U S EE IS WHAT YU GET H H H H H n H ALGENESS %100 DĞAL & BİYÇÖZÜNÜR HACİM VERİCİ DLGU Yaşımız ilerledikçe yüzümüz dolgun ve genç gösteren hacmini kaybeder. Dermal dolgular genellikle

Detaylı

COURSE 6 : 3D FILLER TUNNEL TECHNIQUE USING RF CANULE

COURSE 6 : 3D FILLER TUNNEL TECHNIQUE USING RF CANULE COURSE 6 : 3D FILLER TUNNEL TECHNIQUE USING RF CANULE Assoc. Prof. Dermatologist Dr. Erol KOC Mezoklinik, Koçyiğit Medikal www.perfecthaturkiye.com 2 Ürünler PERFECTHA FINELINES İnce ve Yüzeysel Çizgiler

Detaylı

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada yardımcı bir madde olarak gösterilir ve dermişin bağ

Detaylı

SANATINIZ KONUŞSUN. Akıllı Dolgu Kalemi PEN

SANATINIZ KONUŞSUN. Akıllı Dolgu Kalemi PEN SANATINIZ KONUŞSUN Akıllı Dolgu Kalemi PEN HYALURONİK ASİT ENJEKSİYONLARI TEOSYAL PEN ile ilk uygulama endişesi ve uygulama çekinceleri tarihe karışıyor NE BEKLEMELİYİM? Önemli olan doğal bir sonuca ulaşmaktır

Detaylı

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) 2 YIL GARANTİ AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK NANO Teknoloji Başlıklar (1.5mm / 2 Hz, 3mm / 2 Hz ve 4.5mm) NANO Frekans4,3 Mhz 2 Hz Yeni

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar INTRACEL - Altın İğne RF 16.02.2015 İyi Haftalar Intracel nedir? INTRACELL Altın iğne uygulamasında cildin yüzeyinin altında kalan tabakalarına onarılabilir ölçüde ufak bir hasar vererek ilgili bölgedeki

Detaylı

estetik kanül yenilikleri

estetik kanül yenilikleri Silkann. Dermal dolgu enjeksiyonu ve diğer estetik prosedürler için Sterimedix tek kullanımlık iğneler ve esnek kanüllerden oluşan tam bir ürün aralığı. estetik kanül yenilikleri Sterimedix'ten estetik

Detaylı

Yüz ve vücut kontürü için çapraz bağlı (özel teknik) yeni Hyalüronik Asit

Yüz ve vücut kontürü için çapraz bağlı (özel teknik) yeni Hyalüronik Asit Yüz ve vücut kontürü için çapraz bağlı (özel teknik) yeni Hyalüronik Asit Hyaluronic acid (HA) tıpta uzun zamandır güvenli oluşuyla bilinir. Ancak, HA natürel formundayken enzimatik yıkılma ve serbest

Detaylı

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM DOKU YENİLENMESİNDE OTOLOG ÇÖZÜM TÜRKİYEDE TEK DENTAL PRP KİTİ KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM YENİLENMEK KENDİ İÇİMİZDE ONARICI DOKU YENİLENMESİNİ HIZLANDIRAN YENİLİKÇİ

Detaylı

ANTEIS INJECTION PEN

ANTEIS INJECTION PEN ANTEIS INJECTION PEN ANTEIS INJECTION PEN NEDİR? Anteis in HA ürünlerinin lokal enjeksiyonu için geliştirilmiş elektronik bir enjeksiyon sistemidir. Estetik uygulamacılara Hastalar için uygulama konfor

Detaylı

Ameliyatsız Yüz Gerdirme ve Vücut Şekillendirme

Ameliyatsız Yüz Gerdirme ve Vücut Şekillendirme REFLEX Robot Teknolojisi ACE Aktif Soğutma Teknolojisi İnce Kartuş Tasarımı Uzatılmış Kullanım Ömrü Yüz ve Vücut İşlemleri Ameliyatsız Yüz Gerdirme ve Vücut Şekillendirme Teknik Veri Genel Özellikler Voltaj

Detaylı

Made in Switzerland. İ s v i ç r e K a l i t e s i i l e G e l e n E s t e t i k

Made in Switzerland. İ s v i ç r e K a l i t e s i i l e G e l e n E s t e t i k Made in Switzerland İ s v i ç r e K a l i t e s i i l e G e l e n E s t e t i k The Ultimate Hyaluronic Acid Filler The Ultimate Hyaluronic Acid Filler İsviçre Farkıyla Değişim Zamanı..! Daha genç ve güzel

Detaylı

Güzelliğiniz için herşey

Güzelliğiniz için herşey Güzelliğiniz için herşey 1 lazer uygulamaları Lazer ışığı; sadece hedeflenen dokuda (kıl kökü, damar gibi) ışık ısısıyla tahribat yaparak etki gösterir. Hastanemiz Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ

ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ Özel Özkaya Hastane İşletmeciliği olarak 2006 yılından itibaren Kızılay da bulunan Tıp Merkezlerimiz siz değerli hastalarımıza hizmet vermektedir. Merkezlerimiz ; - Milli

Detaylı

BOTOKS VE DOLGU UYGULAMALARI

BOTOKS VE DOLGU UYGULAMALARI BOTOKS VE DOLGU UYGULAMALARI BOTOX UYGULAMASI - Zamanın etkisi ile belirginleşen mimik çizgilerini hafifletmek ya da ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan kolay ve güvenilir bir yöntemdir. - Botoks enjeksiyonu

Detaylı

TIBB I GÜZELL IKTE UZMAN

TIBB I GÜZELL IKTE UZMAN TIBB I GÜZELL IKTE UZMAN NAZİK ALTERNATİF MODERN KOZMETİK İÇİN OLMAZSA OLMAZDIR Teknik Kozmetik Düzeltici cilt ger - ginleştirici ameliyata nazik bir alternatiftir. Plazma ve düşük frekans teknolojisinin

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

Autologous Tissue Regenating Kit

Autologous Tissue Regenating Kit 93/42/EEC Kapsamında ClassIIb Tıbbi Cihaz Autologous Tissue Regenating Kit 0476 Saç dış görünüşümüzün ayrılmaz bir parçasıdır, sosyo kültürel bağlamda sembolik anlamları vardır; benlik saygısı, özgüven

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

Uygulama yirmi dakika sürüyor ve hemen normal yaşamınıza dönebiliyorsunuz. "Kaşlarımın arasındaki çizgi beni aslında olmasamda, kızgın gösteriyor.

Uygulama yirmi dakika sürüyor ve hemen normal yaşamınıza dönebiliyorsunuz. Kaşlarımın arasındaki çizgi beni aslında olmasamda, kızgın gösteriyor. Yüzümüzde aşırı çalışan mimik kasları dinamik yüz çizgilerine yol açıyor ve bizi olduğumuzdan daha yaşlı gösteriyor. Bu çizgilerin cerrahi ile giderilmesi çok zahmetli olabiliyor. Botoks maddesini yüzdeki

Detaylı

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN %98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN SPF30 Mineral güneş koruyucu Temel olarak cildin tüm dokularına oksijen geçirgenliği sağlayan üçlü silika retiküler taşıyıcı sistem. FDA nın cilt iyileştirici

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

Stres testleri neden uygulanır?

Stres testleri neden uygulanır? Stres testleri neden uygulanır? Etkin maddelerin kimyasal degradasyon mekanizmalarının belirlenmesi Degradasyon ürünlerinin tanımlanması Molekülün intrinsik stabilitesinin gösterilmesi Analitik yöntemlerin

Detaylı

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri Glikolik Asit Bazlı Cilt Bakım Ürünleri Cosmoscience Laboratuvarları nda geliştirilmiştir ve Fransa da üretimi yapılmaktadır. Bitki ekstraktları ve glikolik asit bazlı amenokozmetk ürün serisine sahiptir.

Detaylı

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ Sedna Aire, sizlere SolarCool İklimlendirme Sistemini sunmaktan gurur duymaktadır. İki aşamalı bir split ya da paket iklimlendirme sistemine entegre edilmiş, tescilli

Detaylı

MaxiFlex. prorange TM. Ultimate TM. MaxiFlex Ultimate

MaxiFlex. prorange TM. Ultimate TM. MaxiFlex Ultimate Ultimate TM MaxiFlex Ultimate Hava geçirgen bir eldiven olarak tasarlanıp geliştirilen MaxiFlex Ultimate kuru ortamlarda hassas işleme için ölçüt haline gelmiştir. 7 boy ve 4 kaplama çizgisine sahip MaxiFlex

Detaylı

Enjeksiyon Kalıplama Prosesi için Statik Mikserler

Enjeksiyon Kalıplama Prosesi için Statik Mikserler Enjeksiyon Kalıplama Prosesi için Statik Mikserler Karıştırıcılı enjeksiyon memeleri ve statik mikserler Prosesinizi geliştirin! Yaşadığınız sorunların birçoğunu, üretiminizi kesintiye uğratmadan, hızlı

Detaylı

Yeni nem programı. hpm* Ha. b1055. Boletus extract. bpm. Exclusively in beauty institutes & spas.

Yeni nem programı. hpm* Ha. b1055. Boletus extract. bpm. Exclusively in beauty institutes & spas. Yeni nem programı Ha. hpm* Ha. bpm * b1055. * Boletus extract. Exclusively in beauty institutes & spas. Hydra3Ha_Tr.indd 1 11.02.2016 15:53:48 İyi nemlendirilmiş cilt daha genç görünür ve dış etkenlere

Detaylı

PRP Terapi nedir? Kanınızdaki güzel ilaç, Genesis PRP

PRP Terapi nedir? Kanınızdaki güzel ilaç, Genesis PRP PRP Terapi nedir? Plateletten zengin plazma (platelet rich plasma-prp), doku iyileşmesini arttırıcı etkisiyle yaklaşık 20 senedir tıpta kullanılmakta olup, son dönemlerde uygulama alanları oldukça genişlemiş

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Dermaceutic, dünya çapında 30.000 i aşkın dermatoloji uzmanının tercih ettiği bir markadır. İçeriğinde, hyaluronik asit, stabilize

Detaylı

Cerrahi Prosedür. Silhouette Lift Süturlar Mid-face (Orta Yüz) Cerrahi Prosedür

Cerrahi Prosedür. Silhouette Lift Süturlar Mid-face (Orta Yüz) Cerrahi Prosedür Cerrahi Prosedür Silhouette Lift Süturlar Mid-face (Orta Yüz) Cerrahi Prosedür Silhouette Lift Süturlar Silhouette Lift süturun mid-face de (orta yüz) kullanımı FDA tarafından onaylıdır. Silhouette Lift

Detaylı

PRP NEDİR... 1 PRP UYGULAMASINDA AMAÇ NEDİR... 2 PRP UYGULAMASI NASIL YAPILIR, PRP UYGULAMA SÜRESİ... 3

PRP NEDİR... 1 PRP UYGULAMASINDA AMAÇ NEDİR... 2 PRP UYGULAMASI NASIL YAPILIR, PRP UYGULAMA SÜRESİ... 3 İÇİNDEKİLER PRP NEDİR... 1 PRP UYGULAMASINDA AMAÇ NEDİR... 2 PRP UYGULAMASI NASIL YAPILIR, PRP UYGULAMA SÜRESİ... 3 PRP UYGULAMASI AĞRILI MIDIR, PRP UYGULAMASININ ETKİLERİ, PRP UYGULAMASI SONRASINDA YAN

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Şirket hakkında Araştırma ve Geliştirme Kalite Yönetmelik Özel Marka Mezoterapi... 9

İÇİNDEKİLER. Şirket hakkında Araştırma ve Geliştirme Kalite Yönetmelik Özel Marka Mezoterapi... 9 www.drkorman.com İÇİNDEKİLER Şirket hakkında... 3 Araştırma ve Geliştirme... 5 Kalite... 6 Yönetmelik... 7 Özel Marka... 8 Mezoterapi... 9 Biorevitalizasyon...14 Dermal Dolgular...20 Kalsiyum Hidroksiapatit...28

Detaylı

Düğün hazırlıklarınız başladı, check-listinize her gün yeni bir tik atıyorsunuz ancak bu esnada cildinizin sesine kulak verdiniz mi?

Düğün hazırlıklarınız başladı, check-listinize her gün yeni bir tik atıyorsunuz ancak bu esnada cildinizin sesine kulak verdiniz mi? Düğün hazırlıklarınız başladı, check-listinize her gün yeni bir tik atıyorsunuz ancak bu esnada cildinizin sesine kulak verdiniz mi? Estetik Dermatolog Yrd. Doç. Dr. Melisa Eczacıbaşı cildinizi de düğüne

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Profesyonel Kimyasal Pe Leke Tedavi Kimyasal peeling, cilt soymanın kimyasal ajanlarla gerçekleştirilen hızlandırılmış

Detaylı

İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ HAFTA

İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ HAFTA İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ 961 1. HAFTA İLAÇ Hastalıkların teşhisi, tedavisi, profilaksisi (hastalıktan korunma) cerrahi girişimlerin kolaylaştırılması ve

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG. КРАСОТА HER YAŞTA В GÜZELLİK! ЛЮБОМ ВОЗРАСТЕ! ПРЕДСТАВЛЯЕМ ВАМ ОБНОВЛЕННУЮ И УСОВЕРШЕНСТВОВАННУЮ СЕРИЮ ЛЮБИМЫХ АНТИВОЗРАСТНЫХ СРЕДСТВ CHRONOLONG Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Detaylı

DERMOAROMA PEELİNG SİSTEMİ

DERMOAROMA PEELİNG SİSTEMİ PEELING SYSTEM DERMOAROMA PEELİNG SİSTEMİ Cildin Kimyasal Stimülasyonu UYGUNLUK AVANTAJLARI Sert kimyasal peeling yapma fikri konusunda tereddütlü hastalarda ilk adımdır. Dermal dolgu etkilerini destekler.

Detaylı

Selülit ile mücadelede son nokta. Cellulaze. www.ortadoguas.com

Selülit ile mücadelede son nokta. Cellulaze. www.ortadoguas.com Be Selülit ile mücadelede son nokta Cellulaze www.ortadoguas.com Cellulite Laser Workstation Sadece tek bir uygulamadan sonra etkinli i kan tlanm fl, baflar l sonuçlar Cellulaze minimal invaziv bir selülit

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

Yüz Germe-Yenileme Ameliyatı Nedir?

Yüz Germe-Yenileme Ameliyatı Nedir? Plastik ve Estetik Cerrahi ameliyatlarından olanı yüz germe ameliyatı İngilizceden geçen deyimlerle "face lift" veya "ritidektomi" diye de anılır. Yüz germe-yenileme ameliyatları ile alın, yüz ve boyun

Detaylı

Bu bölümde ZAMAN MAKİNESİ(Time Machine)'nin yüze ait uygulamalarda kullanımını inceleyeceğiz.

Bu bölümde ZAMAN MAKİNESİ(Time Machine)'nin yüze ait uygulamalarda kullanımını inceleyeceğiz. TEDAVİ / UYGULAMA : Bu bölümde ZAMAN MAKİNESİ(Time Machine)'nin yüze ait uygulamalarda kullanımını inceleyeceğiz. Dalga Tipi / Wave Type 1,2,3 ve 4 Dalga Tipi Seviyesi ayarı / Wave Level setting: Hassas

Detaylı

İnmede Tedavisi BR.HLİ.102

İnmede Tedavisi BR.HLİ.102 BR.HLİ.102 Serebral Felç (İnme) ve Spastisitede Botoks Spastisite Nedir? Spastisite belirli kasların aşırı aktif hale gelerek, adale katılığına, sertliğine ya da spazmlarına neden olmasıyla ortaya çıkan

Detaylı

Sleep well. Move better.

Sleep well. Move better. Sleep well. Move better. Sleep well. Slow Motion Yatakları Günlük hayatımız giderek yoğunlaşmakta, sorumluluklarımız artmakta, çalışma saatlerimiz eskisine oranla daha uzun olup, buna karşın daha az uyumaktayız.

Detaylı

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi TEMPUR-MED Ürününün Sağladıkları Optimum basınç azaltımı Yüksek konfor Yüksek hijyen Kullanım kolaylığı Geniş uygulama alanı Minimum

Detaylı

DERMACEUTIC LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM

DERMACEUTIC LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM DERMACEUTIC LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM HEDEF Ciltteki pigment lekelerinin karmaşıklığına yönelim ; - Çeşitli cilt tipleri ve fototipler -Orijin çeşitlilikleri -Pigment

Detaylı

KISA ÜRÜN BĐLGĐSĐ. Kuru göz sendromunun semptomatik tedavisinde kullanılır.

KISA ÜRÜN BĐLGĐSĐ. Kuru göz sendromunun semptomatik tedavisinde kullanılır. KISA ÜRÜN BĐLGĐSĐ 1. BEŞERĐ TIBBĐ ÜRÜNÜN ADI EYESTIL 10 ml göz damlası 2. KALĐTATĐF VE KANTĐTATĐF BĐLEŞĐM Etkin madde : 100 ml de : 0.150 g hiyalüronik asit sodyum tuzu içerir. Yardımcı maddeler : Yardımcı

Detaylı

Dr.Jale Yüksek Pehlivan. Tarih Aralığı: 25.03.2015-25.03.2015. Haber Sayısı: 38

Dr.Jale Yüksek Pehlivan. Tarih Aralığı: 25.03.2015-25.03.2015. Haber Sayısı: 38 Dr.Jale Yüksek Pehlivan Tarih Aralığı: 25.03.2015-25.03.2015 Haber Sayısı: 38 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 25.03.2015 BEYAZGAZETE.COM Fokuslu Ultrason İle Hayata Genç Bakış - İstanbul Ameliyat, Dekolte,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Doğanın güzelliği bir yatakta Uyuyan güzel yatak uygulamaları koleksiyonu, sizi doğanın güzellik ürünlerini keşfederek, dünya çapında

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Piksel. RF Mikro İğne & RF Fraksional

Piksel. RF Mikro İğne & RF Fraksional Piksel RF Mikro İğne & RF Fraksional RF enerjisi iletmek için özel olarak tasarlanmış olan doğrudan her iki epidermis veya dermis katmanına RF mikro tarafından etkili modeli kollajen modu ( invaziv ) veya

Detaylı

PLAZMA ENERJİSİ. ELEKTROPORASYON (İğnesiz Mezoterapi) SONOPORASYON (Düşük Frekanslı Ultrason) ESTETİKTE 4.BOYUT. www.khrono-x.com

PLAZMA ENERJİSİ. ELEKTROPORASYON (İğnesiz Mezoterapi) SONOPORASYON (Düşük Frekanslı Ultrason) ESTETİKTE 4.BOYUT. www.khrono-x.com PLAZMA ENERJİSİ RADYOFREKANS FRAKSİYONEL RF ELEKTROPORASYON (İğnesiz Mezoterapi) SONOPORASYON (Düşük Frekanslı Ultrason) ESTETİKTE 4.BOYUT www.khrono-x.com 1-PLAZMA ENERJİSİ Plazma enerjisi maddenin 4.halidir.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111738 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

prorange TM MaxiCut CutTech teknoloji platformu

prorange TM MaxiCut CutTech teknoloji platformu Hava geçirgen ve kesiklere karşı dirençli eldiven olarak tasarlanıp geliştirilen kuru ortamlarda kesiklere karşı korumayı; konfor, esneklik ve hünerle birleştirir. 6 boy, 2 kaplama çizgisi ve 4 kesme seviyesi

Detaylı

ANA ÜRÜNLERİMİZ 2012

ANA ÜRÜNLERİMİZ 2012 LEADING IN WELDING SAFETY CEPRO, kaynak yapılan çalışma alanları çevresinde kullanılan koruma sistemler için dünyanın önde gelen tedarikçisi konumundadır. CEPRO tarafından sağlanan ürünler en yüksek Avrupa

Detaylı

Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Yeni Dräger VentStar Koaksiyel solunum devresi portföyü, hasta ile ventilatör veya anestezi çalışma istasyonu arasında esnek, alan tasarruflu bir

Detaylı

ELEKTROMANYETİK TERAPİDE MÜKEMMELLİK. Lider Rehabilitasyon Teknolojisi

ELEKTROMANYETİK TERAPİDE MÜKEMMELLİK. Lider Rehabilitasyon Teknolojisi ELEKTROMANYETİK TERAPİDE MÜKEMMELLİK Lider Rehabilitasyon Teknolojisi Tüm hakları saklıdır. Bütün ürünler ve katalogda yer alan özellikleri, satıldıkları ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir. Önceden

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

anti-age güzelliðinizin sýrrý

anti-age güzelliðinizin sýrrý anti-age güzelliðinizin sýrrý 1 Lubex anti-age Lubex in Vizyonu 2 güzelliðinizin sýrrý 3 day light Cildinizin ideal þekilde nemlenmesini, cilt elastikiyetinin saðlanmasýný, serbest radikallere karþý korunmasýný,

Detaylı

REGENERATION INSIDE US

REGENERATION INSIDE US SUCCESSFULL METHOD TO GIVE ENERGY AND BRIGHTNESS TO HAIR REGENERATION INSIDE US PROGRAMMA INNOV ATIVO CONTRO CAL VIZIE E DIRADAMENTI INNOVATIVE PROGRAM TO REDUCE THE FALL OF HAIR 0476 AUTOLOGOUS CELLULAR

Detaylı

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04 SECRETS DE SOTHYS Sothys'in Prestij Serisi Haz ve teknolojinin simyası 1 Sothys uzmanlığı Cilt yaşlanmasında uzmanlık 2 yıl boyunca süren araştırmalar Yeni buluş Cilt stresine karşı zafer Hormonal ve beslenme

Detaylı

Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları

Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları 1 Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları Raedlinger şirket grubu Raedlinger Raedlinger RWenergy Primus Line BBZ İnşaat Mekanik PV Sistemleri Kazısız Profesyonel Şirketi Mühendislik

Detaylı

Experienced & Confidence FARKINI YAŞAYARAK HİSSEDİN..

Experienced & Confidence FARKINI YAŞAYARAK HİSSEDİN.. Experienced & Confidence FARKINI YAŞAYARAK HİSSEDİN.. Confort tek parçalı kolostomi ve ileostomi torbalarının hidrokololloid yapısı yüksek düzeyde yapışkanlığa ve esnekliğe sahip olması hastaların kendilerini

Detaylı

Kompakt IPL çözümü. pürüzsüz cilt için tüylerin yeniden uzamasını önler SC1981/00

Kompakt IPL çözümü. pürüzsüz cilt için tüylerin yeniden uzamasını önler SC1981/00 Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Philips Lumea Comfort IPL tüy alma sistemi Vücutta ve yüzde kullanım için Alt bacak uygulaması 22 dakika Kullanım ömrü >100.000 ışık atışı Kompakt kablolu

Detaylı

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Saç Dökülmesi Artık Korkulu Rüya Değil 15.02.2015. Tarih Aralığı: 15.02.2015-15.02.2015. Haber Sayısı: 45

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Saç Dökülmesi Artık Korkulu Rüya Değil 15.02.2015. Tarih Aralığı: 15.02.2015-15.02.2015. Haber Sayısı: 45 Dr.Jale Yüksek Pehlivan Saç Dökülmesi Artık Korkulu Rüya Değil 15.02.2015 Tarih Aralığı: 15.02.2015-15.02.2015 Haber Sayısı: 45 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 15.02.2015 AJANSMANISA.COM Saç Dökülmesi

Detaylı

CELLULITE CONTROL BODY SMOOTHING CREME

CELLULITE CONTROL BODY SMOOTHING CREME CELLULITE CONTROL BODY SMOOTHING CREME - Yağı hedefler - Yağı parçalar - Yeni yağ depolarının oluşumunu engeller - Hücrenin metabolizmasını arttırır Normal Cilt Selülit Cellulite Control, selülit görünümünü

Detaylı

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir.

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir. SYNERGY + Synergy+ Nedir? Synergy + cildin derinlemesine temizliğini bakımını sağlayan, çeşitli cilt problemlerine çözüm bulmayı hedefleyen kombine bir bakım cihazıdır. Bu bakımları farklı çalışma modu

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut Hava geçirgen ve kesiklere karşı dirençli eldiven olarak tasarlanıp geliştirilen kuru ortamlarda kesiklere karşı korumayı; konfor, esneklik ve hünerle birleştirir. 6 boy, 2 kaplama çizgisi ve 4 kesme seviyesi

Detaylı

Dental ve Medikal Estetik Akademi. Yüz Estetiğine Giriş Programı. Sağlık için teknoloji...

Dental ve Medikal Estetik Akademi. Yüz Estetiğine Giriş Programı. Sağlık için teknoloji... Dental ve Medikal Estetik Akademi Yüz Estetiğine Giriş Programı 1. Gün / Öğleden Önce Botulinum Toksin ( BTX ) Başlangıç ve İleri Seviye Teoriği 09:00-11:00 Botilunum Toksin ( BTX )Tarihçesi Tıpta Botulinum

Detaylı

Başlıca uygulama alanları şu şekilde özetlenebilir:

Başlıca uygulama alanları şu şekilde özetlenebilir: Laminate kaplama (Laminat Vener-dental veneer) nedir? (Laminey, Lamine ya da lamina olarak da bilinir.=yaprak Porselen) Görünüşünüzü olumsuz yönde etkileyen bir çok diş bozukluklarında mükemmel bir kozmetik

Detaylı

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi X-Wave Akustik Dalga Terapisi sales@btlnet.com www.btlnet.com All rights reserved. Although every care has been taken to provide accurate and up-to-date information, no responsibility can be accepted for

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Doç. Dr. Hoşnuter: Basit Merdiven Altı Güzellik Merkezlerine Dikkat Yaz aylarında

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186048 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 14/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

All from a Single Source. All from a Single Source. Products of Rotem Amfert Negev

All from a Single Source. All from a Single Source. Products of Rotem Amfert Negev Potash House P.O. Box 75 Beer-Sheva, 84100 Israel Tel: +972-8-6465731 Fax: +972-8-6465811 novapeak@iclfertilizers.com www.iclfertilizers.com All from a Single Source Products of Rotem Amfert Negev All

Detaylı

Minavit Enjeksiyonluk Çözelti

Minavit Enjeksiyonluk Çözelti Prospektüs ; berrak sarı renkli çözelti olup her ml'si 500.000 IU Vitamin A, 75.000 IU Vitamin D 3 ve 50 mg Vitamin E içerir. FARMAKOLOJİK ÖZELLİKLERİ uygun farmasötik şekli, içerdiği A, D 3 ve E vitamin

Detaylı

Natalis Doğum Jeli Obstetrik Jel

Natalis Doğum Jeli Obstetrik Jel Natalis Doğum Jeli Obstetrik Jel Natalis doğum jeli, vajinal doğumu kolaylaştırmak için özel olarak geliştirilmiş bir jeldir. Anne ve bebek için doğumu kolaylaştırmak, pelvik tabanı ve perineal bölgeyi

Detaylı

vücut şekillendirme farkı hisset

vücut şekillendirme farkı hisset vücut şekillendirme EN farkı hisset Sizin başarınız için bizim tecrübemiz Zimmer MedizinSysteme: Cryogenic Competence, Made in Germany 45 yıllık tecrübesiyle, Almanya Neu- Ulm de bulunan Zimmer MedizinSysteme,

Detaylı