ANUGA 2011 ULUSLAR ARASI GIDA FUARI SONUÇ RAPORU Ekim 2011 Köln/ ALMANYA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANUGA 2011 ULUSLAR ARASI GIDA FUARI SONUÇ RAPORU 08-12 Ekim 2011 Köln/ ALMANYA"

Transkript

1 ANUGA 2011 ULUSLAR ARASI GIDA FUARI SONUÇ RAPORU Ekim 2011 Köln/ ALMANYA

2 ÇANAKKALE BALIKESİR STAND ORTAKLARI Çanakkale Ticaret Borsası Balıkesir Ticaret Odası Balıkesir Sanayi Odası Balıkesir Ticaret Borsası Bandırma Ticaret Odası Bandırma Ticaret Borsası Erdek Ticaret Odası Susurluk Ticaret Odası Biga Ticaret Borsası Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası

3 Çanakkale İli Odaları ve Borsaları ile Balıkesir İli Odaları ve Borsaları işbirliğinde Ekim 2011 tarihleri arasında Almanya nın Köln şehrinde gerçekleştirilen ANUGA 2011 Uluslararası Gıda Fuarında bölgemizi 60 m²lik bir stant ile temsil ettik. ANUGA Fuarı nda, tüm gıda ve içecek maddeleri, konserve gıdalar, şarküteri, süt ürünleri, yumurta, deniz ürünleri, balık, dondurulmuş gıda maddeleri, yaş meyve ve sebze, tatlı ürünler, diyet gıda maddeleri, et, et ürünleri, unlu mamuller, peynir, alkollü içecekler, alkolsüz içecekler konularında faaliyet gösteren firmalar yer almıştır. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak yurtdışı fuarlara katılım amacımız üyelerimizin ürünlerini dış pazarlarda tanıtmak, ihracat hacmini artırmak, yabancı firmalar ile ilişkilerini ve işbirliklerini güçlendirmek ve küresel ekonomide hak ettikleri yeri almalarını sağlamaktır.

4 Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının baģvurusu ile KOSGEB Çanakkale Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından destek kapsamına alınan ve çalıģmalarına aylar öncesinden baģlanan yurtdıģı iģ gezisinin en önemli ayağı geçen sene Paris SIAL Gıda Fuarında olduğu gibi Türkiye yi Doyuran Bölge ana teması ile açılacak Çanakkale-Balıkesir ortak standı idi.

5 Fuar açılmadan bir gün önce giden ve stant yerleģtirme iģlemini yapan Çanakkale ve Balıkesir Oda ve Borsalarından 6 görevli tüm fuar boyunca hem bölge tanıtımına katkıda bulundular, hem de ikili görüģmelere katıldılar.

6 8. Hall Bölgemize ait 60 metrekarelik stantta Balıkesir ve Çanakkale ye özgü zeytin ve zeytinyağı, bakliyat, tahin helvası, mantar, sebze ve meyve konserveleri, Ģarap çeģitleri, deniz ürünleri, salça gibi gıda ürünleri sergilendi.

7 FUARDA ÜRÜNLERİ SERGİLENEN ÜYELERİMİZ KALE GIDA SAN. VE TİC. A.Ş OKYAYLAR GIDA SAN. LTD. ŞTİ. TATLAN PAZARLAMA GIDA SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. DİZEM YAPI GIDA TURZ. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. DEMKO DEMİRCİ KONSERVECİLİK A.Ş. ÇANAKKALE ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ ATİYE LAÇİN MEVLEVİ TATLILARI KULA GIDA KOMBİNALARI A.Ş. TELLİOĞLU YEM-GIDA ENT.TES.SAN.VE TİZ.A.Ş. KULA YAĞ EMEK YEM A.Ş. YÖRSAN GIDA MAMULLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. SARIKÖY TARIM ÜRÜNLERİ SAN VE TİC. A.Ş. BUZSAN LTD. ŞTİ. BALIKESİR RUMELİ GIDA LTD. ŞTİ. ÖZGÜN ZEYTİN ZEYTİNYAĞ SAN. VE TİC. A.Ş. ATİLLA ÇOBANÖZ KADİRAĞA ZEYTİN ZEYTİNYAĞI PAZ. LTD. ŞTİ. KOCAMAN BALIKÇILIK LTD. ŞTİ. AB GIDA SAN. A.Ş. ŞEN TARIM A.Ş. AGRO TAN TOHUMCULUK LTD. ŞTİ. AKTİF GIDA ETİS EKOLOJİK TARIM ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. MUMCU TENEKE LTD. ŞTİ. AHİ GÜVEN LTD. ŞTİ

8 Tatlan Helvaları ve Laçin Tatlıları fuara kendileri de iģtirak ettiler ve ürünlerini bizzat tanıtma ve pazarlama imkanı buldular. Ġki firmamızda çeģitli kiģi ve kuruluģlar ile görüģmeler yaparak dıģ pazarlara açılma Ģansı yakaladılar. Etis Ekolojik firmasının sahibi Nusret Avcı Gökçeada ilçemizde ürettiği ekolojik Ģarapları ile standımızda en çok ilgi gören kiģilerden biri oldu. Almanya nın en büyük Ģarap distribütörü ile bir anlaģma yapan firma ayrıca alkolsüz Ģarap üretimi ve pazarlaması konusunda Avrupalı bir firma ile ortaklık anlaģmasına vardı.

9 Dizem firmasının sahibi ve 05 No lu Bitkisel Yağ Ġmalatı, Toptan ve Perakende Ticareti Meslek Grubu Komite BaĢkanı Barbaros Özcan fuar boyunca stantta yer alarak Ġngiliz, Belçikalı ve Alman firmalar ile görüģmeler yaptı. Belçika ve Almanya da organik ürünler satan bir zincir mağaza ile anlaģan Özcan Ģimdiden ihracata baģladı. Türkiye ye ait 4000 m2 lik alanda, 146 firma, kurum ve kuruluģun katılım sağladığı fuarda bölgemizin tanıtım ve stant organizasyonunu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası, Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası, Bandırma Ticaret Odası, Susurluk Ticaret Sanayi Odası sağladı.

10 Bizim de Oda olarak üyesi olduğumuz Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Suat BAKIR ve MüĢavir Tuba YELKENCĠ ile görüģme yapıldı. GörüĢmede Çanakkale nin öne çıkan sektörleri hakkında bilgi verildi. Ġhracatın artırılması ve ortak projeler geliģtirilmesi konusu görüģüldü. Çanakkale ve Balıkesir Ġlleri Oda ve Borsalarının ortaklaģa gerçekleģtirdiği fuar katılımı ve üyelerinin ziyareti hem Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi hem de üyeleri tarafından çok olumlu tepkiler aldı. Ġki ilin birlikte hareket etmesinin örnek bir davranıģ olduğunu söyleyen Genel Sekreter Suat BAKIR karģılıklı ziyaretlerin artmasını ve ticaretimizin geliģmesini dilediğini söyledi.

11 Ġstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu BaĢkan Vekili Dursun Topçu Çanakkale Balıkesir Ġli Oda ve Borsaları adına düzenlenen Katılım Belgesini Balıkesir Ticaret Odası Genel Sekreteri Erdoğan Dur a sundu.

12 SONUÇ VE DEĞERLENDİRME Bu yıl partner ülke Ġtalya nın fuarda zayıf kaldığını gözlemledik. Buna rağmen Türkiye nin varlığı daha bir göz doyurucu idi. Standımıza gelen yabancı konuklar bu konudaki gözlemlerini bize aktardılar ve çok baģarılı bir iģ çıkardığımızı söylediler. 5 salonda yer alan Türkiye stantları tüm ziyaretçiler için bir sürpriz niteliğinde idi. ĠTO nun hazırlattığı promosyonlar hemen hemen tüm ziyaretçilerin elindeydi. Bizim de Balıkesir Çanakkale Ġli Oda ve Borsaları olarak hazırlattığımız bir yüzü Çanakkale diğer yüzü Balıkesir baskılı çantalar, Türkçe, Almanca ve Ġngilizce olarak hazırlanan bölge tanıtım kitapçıklar çok ilgi gördü. Personel olarak her gün düzenli Ģekilde hazırladığımız çantalar ile Üyelerimize ait broģür ve bilgi notlarının dağıtılmasını sağladık. Ayrıca ortağı olduğumuz ve Valiliğimiz tarafından yürütülen «Çanakkale nin AB Yolculuğu» projesi kapsamında Ġspanya nın Sevilla Ģehrine gerçekleģtirilen çalıģma ziyaretinde bizleri en iyi Ģekilde karģılayan Sevilla Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinden Uluslar arası ĠliĢkiler Bölümü Direktörü Eduardo FLORES ile tekrar görüģmek çeģitli ticari fırsatları değerlendirebilmek ve ortak çalıģmalara imza atmak açısından çok faydalı oldu.

13 Üyelerimizin ürünlerini dıģ pazarlarda tanıtmak, ihracat hacmini artırmak, yabancı firmalar ile iliģkilerini ve iģbirliklerini güçlendirmek amacı ile katıldığımız ANUGA 2011 Uluslar arası Gıda Fuarı ikili görüģmeler, ürün tanıtımları ve promosyon çalıģmaları ile oldukça faydalı olmuģtur. Avrupa ülkelerinde Türk ürünlerine yabancılık yok. Bizleri ve ürünlerimizi çok iyi tanıyorlar, ancak fuarda ürünlerimize ve bölgemize Asya, Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin ilgisi daha fazla idi. Bundan sonraki yurtdıģı fuarlarda, süt ürünlerimizi ihraç edemediğimiz AB pazarları yerine daha önce yer almadığımız, bizleri çok iyi ama ürünlerimizi pek tanımayan, bölgemizin en önemli üretimini oluģturan ve bir marka haline gelmiģ süt ve süt ürünlerimizi satabileceğimiz bu ülkelerdeki önemli fuarlara katılımımız konusunu dikkate almalıyız. Fuar katılımımızın baģarıyla gerçekleģtirilmesini ve amacına ulaģmasını sağlayan tüm paydaģlara Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak teģekkür ederiz. Bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla Burak GÜNDOĞAN DıĢ Ticaret Uzmanı

14 İKİLİ GÖRÜŞME YAPILAN İŞLETMELER VE TALEPLERİ

15 İşletme Adı Sektörü Görüşülen Kişi Matador Gmbh Enerji Ġçeceği Üretimi Tolga CAN Baqu Gıda Toptancılığı Muhlis GÜR TLS Global Logistic Lojistik Aykut YAKALI SAM99p Stores Toptan ve Perakende Gıda Fida RAJA Turkuaz Food SPRL Toptan Gıda Mehmet TEMİZ Cobalse International Bitkisel Yağ Francisco Jose Alapont Cool Tropics Limited Meyve Suyu Üretimi Melissa Bailey S.T. Standard Trading Ltd. Çay ve Gıda Toptancılığı Yuri LESCEV Empire Foods Ltd. Salça ve Pizza Sosu Üretimi S. MOUSAVI Atlantis GVG Bitkisel Yağ Antonio Bort ESCOBAR MSC Shipping Agency Lojistik Erdem ŞENGÖNÜL European Institute Of Halal STK Yusuf ÇALKARA Companion Company b.v. Toptan Gıda E. SWARTS Afrowave Import-Export Lda. Salça ve Pizza Sosu Üretimi Aurelio FERNANDES Alhayat Foodstuff Bakliyat Mohamed SOBHY CEO Organization Fuarcılık Lulzim KRASNIQI Gulf Trading Holding Co. Bakliyat, KuruyemiĢ, Tatlı Ghaith A. TIMANI Buba Commerce d.o.o. Toptan Gıda Matija MARJANOVIC Aytaç Handels GmbH Toptan Gıda Abdurrahman ÇİĞDEM Bidi GmbH Toptan Gıda Süleyman BİDİ Burc GmbH Toptan Gıda Orhun KOYUNCUOĞLU CPK Toptan gıda Mike ELLIOTT Nishimoto Trading Meyve Suyu Üretimi Sakİ Nishio Agentu Nayante Energy Meyve Suyu Üretimi Lambert Nayante Action France Meyve Suyu Jennifer SCHELIQUET Gulf Trading Toptan Gıda Ghaith A.Timani Wallmart Hyper Market Toptan Gıda Khalil Asadiyan Organic Village Bitkisel Yağ Cengiz Aytaçlı Anka Pack Bitkisel Yağ Hr. H. KILIN TLALIM Konserve Ġth. Ġhr. Yafit Tal Grup Farma Toptan Gıda Cumhur Ön

16 Bitkisel Yağ ve Bakliyat Bitkisel Yağ, Bakliyat ve ġekerleme

17 Uluslar arası fuar organizasyonları Bitkisel Yağ ve Bakliyat

18 ġekerleme ve Bakliyat Gastronomi Medya

19 Bitkisel Yağ Salça

20 ġekerleme, Çay ve Gıda Toptancılığı Salça ve Pizza Sosu

21 Bitkisel Yağ Alkolsüz Ġçecek, Meyve Suyu

22 Bitkisel Yağ ve Bakliyat Bitkisel Yağ ve Bakliyat

23 Lojistik Bitkisel Yağ, Bakliyat ve ġekerleme

24 Bitkisel Yağ, Bakliyat ve ġekerleme Biber, Domates, Son kullanma tarihi yakın ürünler.

25 Enerji Ġçeceği Ġmalatçısı Bitkisel Yağ

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK Ajansımız 13/08/2013 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ve 2014 Yılı Çalışma Programı doğrultusunda, bir yurtdışı

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı ANUFOOD EURASIA ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Hizmetleri Fuarı ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU

Detaylı

ANUFOOD EURASIA. ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU

ANUFOOD EURASIA. ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU ANUFOOD EURASIA ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Hizmetleri Fuarı ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU

Detaylı

Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler)

Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler) Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler) Katılımcı: 87 si yabancı toplam 365 katılımcı Ziyaretçi: 3.465 i yabancı toplam 15.934 ziyaretçi Katılımcı Ülke: 37 Ziyaretçi Ülke: 119 Konuk Ülke: Kosova Fuar

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2010 YILI FAALİYET RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2010 YILI FAALİYET RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2010 YILI FAALİYET RAPORU ZİYARETLERİMİZ 5 OCAK 2010-İL KONTROL LABORATUAR MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ İl Kontrol Laboratuarına yeni alınan ve zirai ilaç kalıntı analizlerini en kapsamlı

Detaylı

2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU

2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU 2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU HAZIRLAYAN : PROF.DR.NÜZHET KARAMAN I. SIA ULUSLARARASI GIDA FUARI HAKKINDA GENEL BİLGİLER Paris Uluslararası Gıda Fuarı nın ilki 1964 yılında düzenlenmiştir.

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

FAALİYET BİLGİ RAPORU

FAALİYET BİLGİ RAPORU FAALİYET BİLGİ RAPORU Faaliyetin Adı Helal Expo 2013 FAALİYET İLE İLGİLİ BİLGİLER Faaliyetin Konusu Düzenleyen Kurum/Kuruluş(lar) Faaliyet Yeri (Şehir/Ülke) Faaliyetin Başlama-Bitiş Tarihleri ve Saatleri

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI SIAL PARİS 2014 ULUSLARARASI GIDA FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI SIAL PARİS 2014 ULUSLARARASI GIDA FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI SIAL PARİS 2014 ULUSLARARASI GIDA FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayanlar: Görkem Şavluğ Zeynep Armağan Küheylan Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar

Detaylı

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı 1 22.ULUSLARARASI ANFAŞ FOOD PRODUCT

Detaylı

Batum/GÜRCİSTAN İnşaat Teknolojileri ve Emlak Fuarı

Batum/GÜRCİSTAN İnşaat Teknolojileri ve Emlak Fuarı 09.12.2017 Batum/GÜRCİSTAN İnşaat Teknolojileri ve Emlak Fuarı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaĢkanı M. Suat Hacısalihoğlu baģkanlığındaki Trabzon heyeti, Gürcistan ın Batum Ģehrinde düzenlenen

Detaylı

FUAR İLE İLGİLİ BİLGİLER

FUAR İLE İLGİLİ BİLGİLER FAALİYET BİLGİ RAPORU FUAR İLE İLGİLİ BİLGİLER Faaliyetin Adı 2011 Uluslararası Anuga Gıda Fuarı Faaliyetin Konusu Gıda Fuarı Düzenleyen Kurum/Kuruluş(lar) Koelnmesse GmbH Faaliyet Yeri (Şehir/Ülke) Köln/ALMANYA

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 10-14 MART 2015 IDS KÖLN 2015 ULUSLARARASI

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

29 MART 1 NİSAN 2016. III. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ. I. TÜRK-ARAP TARIM ve TARIM TEKNOLOJİLERİ İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU

29 MART 1 NİSAN 2016. III. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ. I. TÜRK-ARAP TARIM ve TARIM TEKNOLOJİLERİ İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 29 MART 1 NİSAN 2016 III. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ I. TÜRK-ARAP TARIM ve TARIM TEKNOLOJİLERİ İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 1. ORGANİZASYON TANITIM TURAB Fuarcılık, Türk-Arap Ülkeleri

Detaylı

II. TÜRK-ARAP. GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI, İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU GIDA ZİRVESİ

II. TÜRK-ARAP. GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI, İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU GIDA ZİRVESİ II. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI, İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU GIDA ZİRVESİ 1. ORGANİZASYON TANITIM; TURABEXPO Türk-Arap Ülkeleri İş adamları Derneği (TURAB) desteği ile Türkiye

Detaylı

Fuar Adı Tarih Organizatör Yer Hall Destekleyenler Net Fuar Alanı Telefon Faks Web

Fuar Adı Tarih Organizatör Yer Hall Destekleyenler Net Fuar Alanı Telefon Faks Web Fuar Künyesi Fuar Adı WorldFood İstanbul GIDA Fuarı - 23. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Tarih 3-6 Eylül 2015 Organizatör EUF - E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş.; ITE Turkey

Detaylı

18. MITT Turizm Fuarı ile 2. Medikal Turizm ve Sağlık Turizmi Kongresi Moskova da Yapıldı (16 19 Mart 2011)

18. MITT Turizm Fuarı ile 2. Medikal Turizm ve Sağlık Turizmi Kongresi Moskova da Yapıldı (16 19 Mart 2011) 18. MITT Turizm Fuarı ile 2. Medikal Turizm ve Sağlık Turizmi Kongresi Moskova da Yapıldı (16 19 Mart 2011) Ankara Valiliği, Ankara BüyükĢehir Belediyesi ve Türkiye Sağlık Vakfı birlikteliğinde yapılan

Detaylı

ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ARAB HEALTH Medikal Ürün ve Teknolojileri Fuarı 23 26 Ocak 2012 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri nin Dubai emirliğinde düzenlenmiştir. 37.kez

Detaylı

BELT AND ROAD BRAND EXPO 2017 KUŞAK VE YOL FUARI KATILIMI SONUÇ RAPORU 8 10 ARALIK 2017 ŞANGHAY - ÇİN

BELT AND ROAD BRAND EXPO 2017 KUŞAK VE YOL FUARI KATILIMI SONUÇ RAPORU 8 10 ARALIK 2017 ŞANGHAY - ÇİN BELT AND ROAD BRAND EXPO 2017 KUŞAK VE YOL FUARI KATILIMI SONUÇ RAPORU 8 10 ARALIK 2017 ŞANGHAY - ÇİN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi BELT & ROAD BRAND EXPO KUŞAK VE YOL

Detaylı

ANUGA 2013 ULUSLARARASI GIDA FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

ANUGA 2013 ULUSLARARASI GIDA FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU 2013 ULUSLARARASI GIDA FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Uğur Sülün Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdür Vekili Almanya nın Köln kentinde 5 9 Ekim 2013 tarihleri

Detaylı

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 21-23 KASIM 2013 Erdem ALPTEKİN Araştırma ve Meslekleri Geliştirme Müdürlüğü Uzman Paola YAŞARSOY Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası

Detaylı

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients.

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients. 3. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi fningredients.com Media Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık Mevcut Durum Değerlendirmesi: Dünya ticaretinde gıda sektörü

Detaylı

2016 YILI YURTİÇİ FUAR TAKVİMİ

2016 YILI YURTİÇİ FUAR TAKVİMİ 13 Ocak 16 15 Ocak 16 28 Ocak 16 31 Ocak 16 4 Şubat 16 7 Şubat 16 4 Şubat 16 7 Şubat 16 10 Şubat 16 13 Şubat 16 11 Şubat 16 14 Şubat 16 25 Şubat 16 28 Şubat 16 9 Mart 16 13 Mart 16 2. Ağrı-VIP Tarım ve

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

4.ALGERIA FOODEXPO 20-23 KASIM 2014 ALGERIA-CEZAYIR 4.Uluslararası Gıda,Tarım ve GıdaTeknolojileri fuarı

4.ALGERIA FOODEXPO 20-23 KASIM 2014 ALGERIA-CEZAYIR 4.Uluslararası Gıda,Tarım ve GıdaTeknolojileri fuarı Bölgesel anlamda Komşularımızda yaşanan sıkıntılı olaylardan dolayı İhracat pazarımızda daralmalar söz konusu olmakta; IRAK,SURİYE,LİBYA,MISIR hatta UKRAYNA pazarlarındaki sıkıntılar malumunuz birde BATI

Detaylı

11 16 OCAK 2013 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

11 16 OCAK 2013 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 11 16 OCAK 2013 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

19 24 KASIM 2013 ALMANYA - DÜSSELDORF

19 24 KASIM 2013 ALMANYA - DÜSSELDORF MEDICA 2013 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ZİYARET RAPORU 19 24 KASIM 2013 ALMANYA - DÜSSELDORF Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

TARIMSAL ÜRÜNLER DIŞ TİCARETİ VE POLİTİKA ARAÇLARI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI

TARIMSAL ÜRÜNLER DIŞ TİCARETİ VE POLİTİKA ARAÇLARI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TARIMSAL ÜRÜNLER DIŞ TİCARETİ VE POLİTİKA ARAÇLARI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü Tarım Ürünleri Dairesi Başkanlığı 06.06.2014 Sunum Planı Tarım Ürünleri İhracatımız Dahilde İşleme Rejimi

Detaylı

MEDICA 2011 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

MEDICA 2011 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI MEDICA 2011 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI MEDICA Medikal Ürün ve Teknolojileri Fuarı 16 19 Kasım 2011 tarihleri arasında Almanya nın Düsseldorf kentinde düzenlenmiştir. 43.kez düzenlenen söz konusu

Detaylı

2011 YILI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE BİLGİLERİ ASİL LİSTE

2011 YILI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE BİLGİLERİ ASİL LİSTE 2011 YILI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE BİLGİLERİ ASİL LİSTE Sıra Proje Kodu Başvuru Sahibi Proje Adı 1 TR22.11.İY01.0046 ASTOSAN SÜT VE GIDA MAMÜLLERİ

Detaylı

2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.05.2015 tarihinde düzenlenen TOBB 71. Genel Kuruluna Meclis Başkanımız Fahrettin ZOBALI, Yönetim Kurulu Başkanımız

Detaylı

Doğu Marmara ABİGEM AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ

Doğu Marmara ABİGEM AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ N :19 - EKİM 2016 AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ Doğu Marmara ABİGEM MİDEST ULUSLARARASI ALT YÜKLENİCİLİK FUARI ZİYARETİ Doğu Marmara ABİGEM organizasyonunda 05-08 Aralık

Detaylı

ÇTB 2012 YILI 6 AYLIK EKONOMİK RAPOR HAZIRLAYAN: BURCU GENÇ

ÇTB 2012 YILI 6 AYLIK EKONOMİK RAPOR HAZIRLAYAN: BURCU GENÇ ÇTB 2012 YILI 6 AYLIK EKONOMİK RAPOR HAZIRLAYAN: BURCU GENÇ YILLARA GÖRE İLK ALTI AYLIK İŞLEM HACMİMİZ 200000000 150000000 100000000 50000000 0 2012 2011 Seri 2 2010 2010 yılından 2012 yılına ilk altı

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

e-bülten BORSA DAN HABERLER BURSA TİCARET BORSASI 2016/2 Eylül-Ekim/2016 BURTARIM 2016 Fuarına Katılım Sağladık

e-bülten BORSA DAN HABERLER BURSA TİCARET BORSASI 2016/2 Eylül-Ekim/2016 BURTARIM 2016 Fuarına Katılım Sağladık BURTARIM 2016 Fuarına Katılım Sağladık 12-16 Ekim 2016 tarihleri arasında Tüyap Bursa Fuar ve Kongre Merkezi nde gerçekleştirilen ve Bursa Ticaret Borsası nın da paydaşı olduğu BURTARIM 2016, Bursa 14.

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

Dubai Mücevherat Fuarı 4-7 Kasım 2009 tarihleri arasında B.A.E. nin Dubai şehrinde Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanında düzenlenmiştir.

Dubai Mücevherat Fuarı 4-7 Kasım 2009 tarihleri arasında B.A.E. nin Dubai şehrinde Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanında düzenlenmiştir. DUBAĠ MÜCEVHERAT FUARI Dubai Mücevherat Fuarı 4-7 Kasım 2009 tarihleri arasında B.A.E. nin Dubai şehrinde Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanında düzenlenmiştir. Fuar 25.815 m 2 alanda ve toplamda 3 büyük

Detaylı

12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI BEAUTY EURASIA ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK KUAFÖR FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI BEAUTY EURASIA ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK KUAFÖR FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI BEAUTY EURASIA 2016 2.ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK KUAFÖR FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 21-23

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı

ANUGA nın organizatöründen Reed Tüyap işbirliği ile İstanbul da yeni bir gıda fuarı

ANUGA nın organizatöründen Reed Tüyap işbirliği ile İstanbul da yeni bir gıda fuarı Basın Bülteni No. 1 Anuga destekli - ANUFOOD Avrasya ANUGA nın organizatöründen Reed Tüyap işbirliği ile İstanbul da yeni bir gıda fuarı Gıda endüstrisi için yeni bir uluslararası platform olan ANUFOOD

Detaylı

15. DOĞU AKDENİZ ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI (EMİTT) RAPORU 10-13 ŞUBAT 2011

15. DOĞU AKDENİZ ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI (EMİTT) RAPORU 10-13 ŞUBAT 2011 15. DOĞU AKDENİZ ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI (EMİTT) RAPORU 10-13 ŞUBAT 2011 HAZIRLAYAN: AYŞEGÜL ÖZBEK ŞANLIURFA YATIRIM DESTEK OFİSİ UZMANI 1 FUAR KİMLİĞİ Fuar Tarihi : 10-13.02.2011 Fuar Yeri

Detaylı

EKOLOJİ MARKET TANITIMI

EKOLOJİ MARKET TANITIMI EKOLOJİ MARKET TANITIMI 23.09.2016 1 Baslarken 2003 yılından beri organik tarım sektörünün içinde bulunan Ekoloji Market in en temel özelliği bir aile şirketi olmasıdır. 23.09.2016 2 Ekoloji Market, bugün

Detaylı

NİZİP TİCARET ODASI ST. PETERSBURG RUSYA YURT DIŞI İŞ GEZİSİ SONUÇ RAPORU

NİZİP TİCARET ODASI ST. PETERSBURG RUSYA YURT DIŞI İŞ GEZİSİ SONUÇ RAPORU PROGRAMI ORGANİZE EDEN HİZMET MERKEZİ / MESLEK KURULUŞU/ ORGANİZATÖR KURULUŞ: GidiĢ Tarihi DönüĢ Tarihi Düzenleme Tarihleri 07 /04 / 2014 11/ 04 / 2014 Gidilen Ülke / ġehir RUSYA/ST.PETERSBURG Katılımcı

Detaylı

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

Değerli Proje Ortağımız,

Değerli Proje Ortağımız, Değerli Proje Ortağımız, Sağlıklı ve yeterli miktarda gıdaya erişimin giderek zorlaştığı ve buna paralel olarak gıda üretiminin ve ticaretinin büyük önem kazandığı günümüz dünyasında, gıda endüstrisi içinde

Detaylı

11.GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ULUSLARARASI İHTİSAS FUARI (FOTEG İSTANBUL 2013)

11.GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ULUSLARARASI İHTİSAS FUARI (FOTEG İSTANBUL 2013) 11.GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ULUSLARARASI İHTİSAS FUARI (FOTEG İSTANBUL 2013) Yunus ÇOLAK, Koordinatör Hasan AKDOĞAN, Uzman Baver AYDIN, Uzman Diyarbakır Yatırım Destek Ofisi MART 2013 11.GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

Detaylı

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir.

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir. Tarih Sayı Konu : 12.03.2018 : EBSOV 30/18 : Mütevelli Heyet Top. Hk. Sayın Üyemiz Vakfımız 2018 yılı Mart Ayı Mütevelli Heyet Olağan Toplantısı aģağıdaki gündem çerçevesinde, 26 Mart 2018 Pazartesi Günü

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI AKHİSAR TİCARET BORSASI 2014 YILI RAPORU HAZIRLAYAN: GÖKBEN DİKİLİ ALTAŞ / GENEL SEKRETER ÜYELİK FAALİYET ALANI ÜYE SAYISI (2014 Yılı) %DAĞILIM Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda et perakende

Detaylı

TARIMSAL ÜRÜNLERDE İHRACAT İADESİ YARDIMLARI. Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü

TARIMSAL ÜRÜNLERDE İHRACAT İADESİ YARDIMLARI. Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü TARIMSAL ÜRÜNLERDE İHRACAT İADESİ YARDIMLARI Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü TARIM ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARETİ Yıllara Göre Tarım Ürünleri Dış Ticareti (milyon $) 20.000 18.000

Detaylı

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri:

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri: 3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi pharmaist.net Medya Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat AYÇİÇEK YAĞI 3.18 3.1800 210,948.00 AD 670,814.

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat AYÇİÇEK YAĞI 3.18 3.1800 210,948.00 AD 670,814. HUBUBAT 01/0/01-9/0/01 T.C. Sayfa: 1-7 YEMLİK GTM.S 0.49 0.53 0.5170 155,70.00 KG 80,505.91 ı: 80,505.91 ı 80,505.91 BUĞDAY BUĞDAY YEMLİK BUĞDAY YEMLİK BEYAZ GTM.S 0.63 0.63 0.63 3,80.00 KG 15,059.0 1

Detaylı

NİZİP TİCARET ODASI MOSKOVA/RUSYA YURT DIŞI İŞ GEZİSİ SONUÇ RAPORU

NİZİP TİCARET ODASI MOSKOVA/RUSYA YURT DIŞI İŞ GEZİSİ SONUÇ RAPORU PROGRAMI ORGANİZE EDEN HİZMET MERKEZİ / MESLEK KURULUŞU/ ORGANİZATÖR KURULUŞ: GidiĢ Tarihi DönüĢ Tarihi Düzenleme Tarihleri 14 / 09 / 2013 18 / 09 / 2013 Gidilen Ülke / ġehir Rusya / Moskova Katılımcı

Detaylı

MAKARNA BULGUR BAKLİYAT VE BİTKİSEL YAĞLAR TANITIM GRUBU

MAKARNA BULGUR BAKLİYAT VE BİTKİSEL YAĞLAR TANITIM GRUBU 1. GÜNEY KORE YE İLİŞKİN DEĞERLENDİRME NÜFUS: 50.859.000 (IMF 2016 TAHMİN) GSYİH: 1.509.632 MİLYON $ (IMF 2016 TAHMİN) Kişi Başına Düşen GSYİH: 29.682 $ (IMF 2016 TAHMİN) İhracat: 526 milyar $ (2015) İhracat

Detaylı

31 MART 3 NİSAN 2015 RUSYA - MOSKOVA

31 MART 3 NİSAN 2015 RUSYA - MOSKOVA BATIMAT RUSSIA YAPI VE İÇ DEKORASYON FUARI ZİYARET RAPORU 31 MART 3 NİSAN 2015 RUSYA - MOSKOVA Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Şefi 1 BATIMAT

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI AKHİSAR TİCARET BORSASI BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASINA AİT 1/1/215-31/12/215 ATARİHERİ ARASI BİRİFİNG RAPORU HAZIRLAYAN: GÖKBEN DİKİLİ ALTAŞ GENEL SEKRETER AKHİSAR TİCARET BORSASI nın 215 yılında

Detaylı

LeMit Almanya 2015 Gıda Sektörü Fuar ve Forumu. 10-11 Mayıs 2015 - Swissôtel Neuss/Düsseldorf. BUV Bundesverband der Unternehmervereinigungen e.v.

LeMit Almanya 2015 Gıda Sektörü Fuar ve Forumu. 10-11 Mayıs 2015 - Swissôtel Neuss/Düsseldorf. BUV Bundesverband der Unternehmervereinigungen e.v. LeMit Almanya 2015 Gıda Sektörü Fuar ve Forumu 10-11 Mayıs 2015 - Swissôtel Neuss/Düsseldorf BUV Bundesverband der Unternehmervereinigungen e.v. Program Tanıtımı LeMit Gıda Sektörü Fuar ve Forumu 10-11

Detaylı

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur.

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur. BEİJİNG INTERNATİONAL IMPORT FOOD EXPO 2015( CİPFE 2015) FUAR RAPORU Kuru Meyve Tanıtım Grubu 03-05 Temmuz 2015 tarihleri arasında Pekin Fuar merkezinde düzenlenen Beijing International Import Food Expo

Detaylı

FUAR İLE İLGİLİ BİLGİLER

FUAR İLE İLGİLİ BİLGİLER FAALİYET BİLGİ RAPORU FUAR İLE İLGİLİ BİLGİLER Faaliyetin Adı Faaliyetin Konusu Düzenleyen Kurum/Kuruluş(lar) Faaliyet Yeri (Şehir/Ülke) 2012 ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı Turizm Fuarı Messe Berlin GmbH

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

MİDES FUAR ALANI ZİYARETİ

MİDES FUAR ALANI ZİYARETİ ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MİDEST FUAR ve İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU 04-07 KASIM 2014 MİDEST 2014 FUARI Değişik iş kolları yan sanayilerine yönelik olarak 21.000 m2 alanda kurulu, iki bine yakın firmanın

Detaylı

Yiyecek ve içeceğin Avrasya daki yeni pazarı. FUAR SONUÇ RAPORU 14-16 Mayıs 2015

Yiyecek ve içeceğin Avrasya daki yeni pazarı. FUAR SONUÇ RAPORU 14-16 Mayıs 2015 Yiyecek ve içeceğin Avrasya daki yeni pazarı FUAR SONUÇ RAPORU 14-16 Mayıs 2015 FUAR HAKKINDA YER Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece - İstanbul TARİH 14-16 May 2015 M 2 12.000m 2 KATILIMCI 29 ülkeden

Detaylı

Süreko dan Haberler. Tehlikeli Atık Yönetimi Çalıştayı, İzmir İl Çevre Orman Müdürlüğü ve Taiex/AB, İzmir, 12-13 Ekim 2010

Süreko dan Haberler. Tehlikeli Atık Yönetimi Çalıştayı, İzmir İl Çevre Orman Müdürlüğü ve Taiex/AB, İzmir, 12-13 Ekim 2010 Süreko dan Haberler Değerli Çevre Dostlarımız, Süreko E-Bültenlerinin ikinci sayısını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. İkinci sayımızı yine sizleri, Süreko daki gelişmeler ve organizasyonlar hakkında

Detaylı

TARIM SEKTÖRÜ REHBERİ Guide for Turkish Agricultural Sector

TARIM SEKTÖRÜ REHBERİ Guide for Turkish Agricultural Sector YURT İÇİ TARIMSAL İÇERİKLİ FUARLAR 1 24 Şubat 2011 27 Şubat 2011 Gıda / Gıda Tek 2011 10.Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, İçecek, Unlu Mamuller ve ve Mağaza Market Ekipmanları Gıda ve İçecek Ürünleri,

Detaylı

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ HUBUBAT BUĞDAY 01/0/201 BUGDAY DİĞER DURUM - 31/0/201 T.C. Sayfa: 1-8 BUĞDAY HMS 0.95 0.99 0.9523 182,890.00 KG 14,161.90 3 BUGDAY DİĞER DURUM ı: 14,161.90 3 BUĞDAY ı 14,161.90 3 HUBUBAT 14,161.90 3 BAKLİYAT

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 27 30 Kasım 2014 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 333 katılımcı

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07 / 03 / 2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10

T.C. GEBZE BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07 / 03 / 2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07 / 03 / 2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

WETEX 2013 FUAR KATILIMI DEĞERLENDİRME RAPORU

WETEX 2013 FUAR KATILIMI DEĞERLENDİRME RAPORU WETEX 2013 FUAR KATILIMI DEĞERLENDİRME RAPORU Dubai Electricity and Water Authority (Dewa) tarafından düzenlenen The 15th Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX) 2013, 15 17 Nisan

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI A.B.D. / BOSTON - NEW YORK - WASHINGTON - MIAMI ABX ARCHITECTURE BOSTON MİMARİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR YAPILAR FUARI VE İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU (15-26 Kasım 2012 ) Eskişehir Ticaret

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FUAR İZİNLERİ VE DESTEKLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI YURT DIŞI FUAR DESTEKLERİ YURT DIŞI FUAR MEVZUATI YURT DIŞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FUAR KATILIMLARININ DESTEKLENMESİNE

Detaylı

2016 YILI BRİFİNG RAPORU

2016 YILI BRİFİNG RAPORU a AKHİSAR TİCARET BORSASI 216 YILI BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASINA AİT 1/1/216-31/12/216 TARİHLERİ ARASI BİRİFİNG RAPORU 216 H A Z I R L A Y A N : A Y Ş E N İ L G Ü V E N AKHİSAR TİCARET BORSASI

Detaylı

ATM DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

ATM DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU ATM -2017 DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU BURSA STAND. 24-27 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai de gerçekleşen Arabian Travel Market Turizm Fuarı na BTSO desteği ile ilk kez BURSA olarak katıldık.

Detaylı

125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI

125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI 125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI Ġzmir Ticaret Odası, 125. kuruluģ yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde vitrin tasarımı yarıģması düzenledi. Ġzmir Ticaret Odası Yönetim

Detaylı

EGE SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL MAMULLER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ

EGE SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL MAMULLER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ EGE SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL MAMULLER İHRACATÇILARI BİRLB RLİĞİ EGE İHRACATÇI I BİRLB RLİKLERİ Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği, i, Ege İhracatçı Birlikleri bünyesinde yer alan

Detaylı

Toplantı ve Etkinlikler

Toplantı ve Etkinlikler Gözde KARTAL Aralık 2011 Toplantı ve Etkinlikler Güney Marmara Kalkınma Ajansı hazırladığı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programını kamuoyuna duyurmak amacıyla Çanakkale ve Balıkesir de gerçekleştirdiği

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ÇİNE MESLEK YÜKSEKOKULU DÖNEM: 2015-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Kalite Güvencesi ve Standartları

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ÇİNE MESLEK YÜKSEKOKULU DÖNEM: 2015-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Kalite Güvencesi ve Standartları PROGRAM: ARICILIK YARIYILI: I 09:30 10:15 Arıcılığa Girişi 11:30 12:15 Kalite Güvencesi ve Standartları Genel Entomoloji Prof.Dr.Mehmet Karagöz Türkçe İletişim Genetik Kalite Güvencesi ve Standartları

Detaylı

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi FUAR ÖZET RAPORU Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 4 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 4 2. GENEL FUAR BİLGİLERİ 4 3.

Detaylı

NİZİP TİCARET ODASI ALMANYA İŞ GEZİSİ SONUÇ RAPORU

NİZİP TİCARET ODASI ALMANYA İŞ GEZİSİ SONUÇ RAPORU PROGRAMI ORGANİZE EDEN UYGULAMA BİRİMİ / MESLEK KURULUŞU: NİZİP TİCARET ODASI Düzenleme Tarihleri Gidiş Tarihi Dönüş Tarihi 04.05.2017 07.05.2017 ALMANYA (Düsseldorf / Köln) Gidilen Ülke / Şehir Katılımcı

Detaylı

A R A Ş T I R M A S O N U Ç L A R I

A R A Ş T I R M A S O N U Ç L A R I ARAŞTIRMA HABERLERİ Sayı: 101 Ocak - ġubat 2011 A R A Ş T I R M A S O N U Ç L A R I Güney Marmara Bölgesinde Yetiştirilen Bodur ve Yarı Bodur Anaçlı Granny Smith Elma Çeşidinin Beslenme Durumları Belirlenmiştir.

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ÇİNE MESLEK YÜKSEKOKULU DÖNEM: 2014-2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Tarımsal İşletmecilik ve Pazarlama

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ÇİNE MESLEK YÜKSEKOKULU DÖNEM: 2014-2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Tarımsal İşletmecilik ve Pazarlama PROGRAM: ARICILIK YARIYILI: I Genel Ekonomi Öğr.Gör.Nermin Çelik Genel Entomoloji Öğr.Gör.Birsen Erincik Arıcılığa Girişi 09:30 10:15 Kalite Güvencesi ve Standartları Tarımsal İşletmecilik ve Pazarlama

Detaylı

STRATEJİK PLAN İZLEME ÇİZELGESİ

STRATEJİK PLAN İZLEME ÇİZELGESİ STRATEJİK PLAN İZLEME ÇİZELGESİ Hedefler ve Faaliyetler Strateji 1 ARAŞTIRMA ALTYAPISININ GELİŞTİRİLMESİ 1.1 Hedef: 2009 Laboratuarlarımızın Gelişimini sağlamak 1.1.1 Faaliyet. Gelibolu ilçemizde bulunan

Detaylı

IFTM TOP RESA TURİZM FUARI RAPORU

IFTM TOP RESA TURİZM FUARI RAPORU IFTM TOP RESA TURİZM FUARI RAPORU 20 23 EYLÜL 2016 PARİS / FRANSA Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi IFTM TOP RESA TURİZM FUARI RAPORU IFTM Top Resa Turizm Fuarı, 20 23 Eylül

Detaylı

2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU Salone Internazionale del Mobile

2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU Salone Internazionale del Mobile 2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU 2011 Salone Internazionale del Mobile 13-17 Nisan tarihleri arasında İtalya nın Milano kentinde düzenlenen 42. (S. Internazionela Del Mobile) Milano Uluslararası

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI YILLARI STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI YILLARI STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009-2013 YILLARI STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009-2013 YILLARI STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE İsmetpaşa Mah. Piri Reis Cad.No:104

Detaylı

Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14

Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14 Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14 37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 106.537 ziyaretçiyi ağırladı! Yapı sektörünün zirvesi Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, uluslararası etkinlikleri ve yarattığı iş fırsatları

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

2015 Temmuz Ayı Bülteni

2015 Temmuz Ayı Bülteni 2015 Temmuz Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 08.07.2015 tarihinde AFSİAD ın düzenlediği iftar yemeğine Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER katılım

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/002034 17/06/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/176 Sayın Üyemiz, 1. Irak Agrofood 2013 Fuarı

Detaylı

Fuar süresince katılımcılar ve organizatör firma olan Hannover Messe tarafından birçok seminer ve basın toplantısı düzenlenmiştir.

Fuar süresince katılımcılar ve organizatör firma olan Hannover Messe tarafından birçok seminer ve basın toplantısı düzenlenmiştir. DOMOTEX 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI DOMOTEX Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 14 17 Ocak 2012 tarihleri arasında Almanya nın Hannover kentinde düzenlenmiştir. Söz konusu fuar dünyanın en büyük

Detaylı

GAYRİMENKUL VE YATIRIM

GAYRİMENKUL VE YATIRIM FUAR RAPORU İRAN ULUSLARARASI GAYRİMENKUL VE YATIRIM FUARI 19-21 MAYIS 2016 Tebriz - İRAN Tabriz International Fair Ground Organizatör www.irexpo.net info@irexpo.net Fuar Alanı Tabriz International Fair

Detaylı

IFDTEX 2010 23.ULUSLARARASI GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI

IFDTEX 2010 23.ULUSLARARASI GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI IFDTEX 2010 23.ULUSLARARASI GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI IFDTEX 2010 23.Uluslararası Atina Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, 5 8 Şubat 2010 tarihleri arasında Yunanistan ın başkenti Atina daki Metropolitan

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı