SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 ŞUBAT AYI BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 ŞUBAT AYI BÜLTENİ"

Transkript

1 S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 ŞUBAT AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka

2 SI ANTALYA YÖNETIM KURULU İÇINDEKILER Cüneyt Kuru Uğursal Uğur Yönetim Kurulu Üyesi Başkan Yönetim Kurulu Üyesi As Başkan Başkanın Mesajı Sayfa 3 Gündem Sayfa 5 Buluşmalarımız Sayfa 8 K. Dinçer SARIKAYA Yönetim Kurulu Üyesi Başkan Danışmanı Edip Araç Derya BİLLUR Mehmet Agah ÖCAL Fatih SAYGIN Yönetim Kurulu Üyesi Sayman Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreter Yönetim Kurulu Üyesi Toplantı - Organizasyon Yönetim Kurulu Üyesi Young Skal Skal International Antalya Fener Mah Sok. Antalya Evleri Sİtesi C3 Blok ANTALYA T F info@skalantalya.org.tr

3 BAŞKANIN MESAJI Sevgili Skal Dostlarım, Öncelikle yeni Dönem Başkanı olarak herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Planladığımız gibi, Dönemi Genel Kurulumuzu Sevgili Yönetim Kurulu Üyemiz Agah Öcal kardeşimizin ev sahipliğinde ve sizlerin yoğun katılımıyla başarılı bir şekilde tamamladık. Aynı günün akşamında yine Sayın Haydar Barut un evsahipliğinde, Akra Barut Hotel de Sevgili Eşlerimizin de katılımı ile keyifli bir Zincir Değişim Töreni gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına bizi bu onurlu göreve layık gördüğünüz için mutluluk ve gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Yeni Dönem Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak, önceki tüm geçmiş dönem Başkanlarıma, Zinciri devraldığım Dinçer Başkanıma ve tüm Yönetim Kurullarına, bugüne kadar olan emek ve çabaları için çok teşekkür ediyorum. Biz de Yönetim Kurulu olarak süregelen bu güzel başarıları devam ettirmek ve daha da ilerilere taşımak için çok çalışacağımızın sözünü veriyorum. Buradan yola çıkarak Yeni Dönemde yapmak istediklerimizi ve hedeflerimizi aşağıdaki şekilde belirledik: Öncelikli olarak Skal Derneğimizin amaç ve ilkelerine uygun şekilde Bölgemizin ve Ülkemizin Turizm Sektörünün gelişmesine ve kalkınmasına yardımcı olmak ve desteklemek için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda Turizm ile ilgili Özel ve Tüzel kişiler ile sürekli işbirliği, yardımlaşma ve iletişim içinde olacağız. Turizm Sektöründeki Bölgesel ve Ülkesel İşletme ve Kuruluşlardaki tüm görevli, sahip, müdür ve yetkililer ile Skal ilkelerinde de belirtildiği şekilde dostluk, sevgi, saygı ve yardımlaşma içerisinde olacağız. Ülkemizdeki ve Dünyadaki diğer Skal Klüblerimizle bugüne kadar başarılı bir şekilde süregelen dostluk, sevgi, saygı ve yardımlaşlamalarımızı geliştirmek için çaba sarfedeceğiz. Bu nedenledir ki Skal Antalya olarak yeni dönem Motto muzu DOSTLUKLA İŞ YAPMANIN SKAL KEYFİNE VARALIM olarak belirledik ve bu doğrultuda çalışmalarımıza yön vereceğiz. Yıl boyunca her ay yaptığımız Yemekli Toplantılarımızın daha faydalı, etkin ve katılımı etkileyecek şekilde olması için öne çıkmış Otel ve Mekanlarda yapmaya ve üyelerimize sosyal ve kültürel değer katacak Sanatçı-Yazar ve Duayen isimleri Konuşmacı olarak getirmeye çalışacağız.

4 BAŞKANIN MESAJI Bu anlamda Klübümüze maddi, manevi, sosyal ve kültürel katkılar sağlıyacak Sponsor lar bulmak için etkin bir çalışma yapacağız. Her Dönemde olduğu gibi, Profesyonel Sahip ve Yöneticilerden oluşan Antalya Skal Klübümüzün Üye Sayısını, yine aynı seviyede ve bize katkı sağlayacak Üyeler ile arttırmaya çalışacağız. Profesyonel Çizgimizi daha uzun Yıllara taşımak amacıyla kurmuş olduğumuz ve genç, dinamik ve çalışkan kardeşlerimizden oluşan Young Skal Klübümüzü sürdürmek ve üye sayısını arttırmak için gereken desteği vereceğiz. Önceki Dönemlerimizden süregelen ve Komite Başkanlığını yaptığım ve en son olarak MONACO DÜNYA SKAL KONGRE sinde KIRLANGIÇ PROJEMİZ deki çalışmalarımız ile 3.lük Ödülü aldığımız ÇEVRE DESTEK KOMİTEMİZİ Sürdürülebilir Çevre ye daha çok fayda ve katkı sağlayacak şekilde Yeni Projelerimizle destekleyeceğiz. Yönetim Kurulumuza bağlı ve onun desteğinde faydalı çalışmalar yapan Çevre Destek Komitemize ilave olarak yine Klübümüze Basın-Yayın ve İletişim etkinliği sağlayacak bir başka Komitemizi de BASIN-YAYIN ve İLETİŞİM KOMİTESİ olarak hayata geçireceğiz. Ayrıca, yine Klübümüze fayda ve katkı sağlayacak Komiteler üzerinde de çalışmalar yapıyoruz. En önemli hedeflerimizden bir başkası da Asuman Başkanımızın önerileri ile daha önce başarılı bir şeklde evsahipliği yaptığımız DÜNYA SKAL KONGRESİ ne 2020 Yılında da aday olmak istiyoruz. Bu konuda sizin de desteğinizle çalışmalarımızı başlatmak istiyoruz. Yeni Dönemin hepimiz için sağlıklı, mutlu ve başarılı olmasını dilerim. Skal Sevgi ve Saygılarımla, H. Cüneyt KURU Başkan

5 SKAL ANTALYA ŞUBAT AYI GENEL KURUL TOPLANTIMIZI THE MARMARA OTEL DE GERÇEKLEŞTİRDİK Dönemi Genel Kurul toplantısını 10 Şubat Cumartesi günü Sevgili Yönetim Kurulu Üyemiz Agah Öcal ev sahipliğinde The Marmara otel de gerçekleştirdik. Aynı günün akşamında yine Sayın Haydar Barut un evsahipliğinde, Akra Barut Hotel de Sevgili Eşlerimizin de katılımı ile keyifli bir Zincir Değişim Töreni gerçekleştirdik. Yeni Dönemde yapmak istediklerimizi ve hedeflerimizi belirledik. Skal Antalya olarak yeni dönem Motto muzu DOSTLUKLA İŞ YAPMANIN SKAL KEYFİNE VARALIM olarak belirledik ve bu doğrultuda çalışmalarımıza yön vereceğiz.

6 SKAL ANTALYA ŞUBAT AYI GENEL KURUL TOPLANTIMIZI THE MARMARA OTEL DE GERÇEKLEŞTİRDİK.

7 SKAL ANTALYA ZİNCİR DEĞİŞİM TÖRENİMİZİ AKRA BARUT HOTEL DE GERÇEKLEŞTİRDİK.

8 SKAL ANTALYA ZİNCİR DEĞİŞİM TÖRENİMİZİ AKRA BARUT HOTEL DE GERÇEKLEŞTİRDİK.

9 TRT ANTALYA RADYOSU Skal International Antalya kulübü başkanı Cüneyt KURU 28 Şubat Çarşamba günü TRT Antalya radyosunun konuğuydu. Daha önce de bir çok kez Skal çevre projeleri hakkında TRT nin programlarına katılan sayın KURU, yeni teslim aldığı başkanlığının ardından ilk röportajını yine TRT de gerçekleştirdi. Skal ruhu ve kardeşliği hakkında açıklamalar yapan başkan Cüneyt KURU ayrıca yakında hayata geçirilecek olan projeler hakkında da detaylar verdi.

10 ÇOCUK DOSTU TURİZM DİYALOG TOPLANTISI Seyahat ve Turizmde Çocukların Korunması için Sivil Toplum ve Özel Sektör Arasında İşbirliği Köprüleri Kuruldu! Uluslararası Çocuk Merkezi nin organize ettiği Çocuk Dostu Turizm Diyalog Toplantısı 16 Şubat 2018 tarihinde Ankara da yapıldı. Diyalog toplantısında, Türkiye de seyahat ve turizm sektöründe faaliyet gösteren çeşitli şirket, şemsiye kuruluş ve sivil toplum kuruluşunda görev alan yönetici, yatırımcı ve temsilciler bir araya geldi. Skal International Antalya kulübü başkanı sayın Cüneyt KURU beyefendi de bu önemli toplantının katılımcıları arasındaydı. Program dahilinde katılımcılar ile bazı paylaşımlarda bulunan sayın KURU düşüncelerini ve halen mevcut bulunan uygulamalar hakkındaki bilgilerini aktardı. Toplantıda tüm katılımcılar turizm sektöründe çocukların haklarının korunması için başlatılan bu girişimi desteklediklerini ifade ettiler.

11 SEZONA MERHABA BULUŞMASI 2 mart cuma günü Antalya Paloma Foresta otelde Eczacıbaşı Profesyonel Sezona Merhaba adlı bir tüm gün organizasyonu düzenledi. Sektör profesyonellerinin davetli olduğu bu program dahilinde bir de panel organize edildi. Skal International Antalya kulübü başkanı sayın Cüneyt KURU da konuşmacılar arasındaydı. Diğer panelistler ise Kültür ve Turizm Eski Bakanı sayın Ertuğrul GÜNAY, POYD başkanı Hakan DURAN ve Prof. Dr. Kemal BİRDİR di. Moderatörlüğünü Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike KOÇOĞLU num yaptığı panelde sayın Cüneyt KURU sektör gündemi ve alternatif turizm modelleri üzerine paylaşımlarda bulundu.

12

13 PROTEL SUİTE 8 TOPLANTISI Skal International Antalya Kulübü olarak bu ay katıldığımız etkinliklerden biri de Regnum Carya Golf & Spa Resort da düzenlenen PROTEL Suite 8 toplantısıydı. Fidelio Suite 8 in tanıtımının gerçekleştiği toplantıda ayrıca YANDEX Türkiye yetkilileri arama motorları ve Türkiye nin seyahat aramalarındaki sıralaması hakkında bilgi verdi. Toplantıya kulüp başkanımız sayın Cüneyt KURU ile birlikte Basın, Yayın ve İletişim komitesi olarak katılım sağladık.

14 BASIN, YAYIN VE İLETİŞİM KOMİTESİ Basın, Yayın ve İletişim komitesi olarak döneminde değerli SKAL International Antalya Kulübü ailesine hizmet etmek adına sevgili Seha ÖZİRİK BÜYÜKKALFA ve bendeniz Emir HEPOĞLU birlikte yola çıktık. SKAL ruhu ve değerleri ışığında kulübümüzü en iyi şekilde yerel, sektörel ve ulusal basın, yayın ağlarında tanıtmayı, yüceltmeyi ilk amaç olarak belirledik. Yeni ve çok ses getireceğini düşündüğümüz projelerimizi ilk fırsatta kıymetli ailemizle paylaşacak ve bizim için çok önemli olan düşüncelerinizi sizlerden duymak isteyeceğiz. Ayrıca komite faaliyetlerini genişletmek ve daha güçlü kılmak adına birkaç sürpriz ismi daha aramıza almak için teklif götüreceğiz. Bize bu değerli görevi veren başkanımız sayın Cüneyt KURU beyefendi ve nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine müteşekkiriz. Sizlere layık olmaya çalışacağız.

15 SI ANTALYA ÇEVRE KOMİTESİ SI Antalya Kulübü Çevre Komitesinin önceki dönemlerde başlatmış olduğu çevre projelerimizin devamını sağlamak ve yeni projelerimizle çevre ve stratejik yönetim konularını turizm işletmelerinde yaygınlaştırmak amacıyla döneminde, danışmanımız Çağlar İnce ve komitemize katılacak olan değerli üyelerimizle birlikte başkanımız Cüneyt Kuru ve sevgili Emir Hepoğlu nun destekleriyle çalışmalarımıza başlayacağız. İlk hedefimiz Skal Dünya Kongresinde üçüncülük ödülü alan Kırlangıç Projemizi sürdürmek ve yeni projelerimizle birincilik ödülünü kulübümüze kazandırmaktır. Sürdürülebilir Turizm ve çevre uygulamaları, gelecekteki fırsatları koruyup geliştirmeyi gözeterek, bugünkü turistlerin ve ev sahipliği yapan bölgelerin ihtiyaçlarını karşılama ilkesini benimser. Bu şekilde tüm kaynakların yönetimi; kültürel bütünlüğün, zorunlu ekolojik süreçlerin, biyolojik çeşitliliğin ve yaşam destek sistemlerinin devamlılığı sağlanırken, ekonomik, sosyal ve estetik gerekler karşılanacak şekilde öne çıkarılır. Sürdürülebilir turizm ürünleri; turistik kalkınma ile zarar görmek yerine yararlı olan yerel çevre, toplum ve kültürlerle uyum içinde işlenen ürünlerdir. Bu kapsamda hazırlayacağımız projelerimizi sizlere sunarak, destek ve katkılarınızla sektörde çevre, sürdürülebilirlik ve statejik yönetim ile ilgili farkındalık yaratmayı amaçlamaktayız. Bu görevi bize veren kulübümüzün değerli başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Skal sevgi ve saygılarımla. Bülent Dokuzluoğlu Çevre Komite Başkanı

16 3- KAMPANYALAR VE DOĞUM GÜNLERİ İNDİRİM ve KAMPANYALAR... Crystal Hotels % 20 Limak Hotels % 20 The Marmara % 20 J Tüm SKAL kardeşlerimizin indirim ve kampanya çalışmamıza destek olması bizi daha güçlü kılacaktır. KARDEŞLERİMİZE MUTLU YILLAR DİLERİZ KEMAL ORAL CEREN AKYÜZ AVNİ AKER MUSTAFA TÜRK YAVUZ ÖZTÜRK HASAN AKINCIOĞLU VAROL ÇAKIR MÜNCİYE ÇAVUŞOĞLU EMİR HEPOĞLU YUSUF HACISÜLEYMAN 30.03

17 BASINDA BİZ

18 BASINDA BİZ

19 BASINDA BİZ

20 SPONSORLARIMIZ...

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 EYLÜL AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 EYLÜL AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 EYLÜL AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2016 HAZİRAN AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2016 HAZİRAN AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2016 HAZİRAN AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 MAYIS AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 MAYIS AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 MAYIS AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 KASIM AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 KASIM AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 KASIM AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 HAZİRAN AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 HAZİRAN AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 HAZİRAN AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 MAYIS AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 MAYIS AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 MAYIS AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 MART AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 MART AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 MART AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2012 OCAK AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2012 OCAK AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2012 OCAK AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 NİSAN AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 NİSAN AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 NİSAN AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA EKIM AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA EKIM AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA EKIM AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA NİSAN AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA NİSAN AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA NİSAN AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA ARALIK AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA ARALIK AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA ARALIK AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2012 HAZİRAN AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2012 HAZİRAN AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2012 HAZİRAN AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Başkan Başkan Yrd-Genel Sekreter

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 ŞUBAT AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 ŞUBAT AYI BÜLTENİ SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 ŞUBAT AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet Dostluk Ålder Uzun Ömür Lycka Mutluluk SI ANTALYA YÖNETIM KURULU İÇINDEKILER Münciye Çavuşoğlu Dinçer Sarıkaya Uğursal Uğur Cüneyt

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 NİSAN AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 NİSAN AYI BÜLTENİ SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 NİSAN AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet Dostluk Ålder Uzun Ömür Lycka Mutluluk SI ANTALYA YÖNETIM KURULU İÇINDEKILER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Dinçer Sarıkaya Cüneyt

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 TEMMUZ AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 TEMMUZ AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 TEMMUZ AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 NİSAN AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 NİSAN AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 NİSAN AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA AĞUSTOS AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA AĞUSTOS AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA AĞUSTOS AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2015 KASIM AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2015 KASIM AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2015 KASIM AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA EYLÜL AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA EYLÜL AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA EYLÜL AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar Cüneyt Kuru

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 KASIM-ARALIK AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 KASIM-ARALIK AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 KASIM-ARALIK AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA AĞUSTOS AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA AĞUSTOS AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA AĞUSTOS AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar Cüneyt Kuru

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 EKİM AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 EKİM AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2017 EKİM AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA EKİM AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA EKİM AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA EKİM AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 ARALIK AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 ARALIK AYI BÜLTENİ SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 ARALIK AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet Dostluk Ålder Uzun Ömür Lycka Mutluluk SI ANTALYA YÖNETIM KURULU İÇINDEKILER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Dinçer Sarıkaya Cüneyt

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA ARALIK AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA ARALIK AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA ARALIK AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KASIM AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KASIM AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KASIM AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA MAYIS AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA MAYIS AYI BÜLTENİ SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA MAYIS AYI BÜLTENİ 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar Cüneyt Kuru Dinçer Sarıkaya Bülent Dokuzluoğlu Başkan Genel Sekreter Sayman

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2015 AĞUSTOS AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2015 AĞUSTOS AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2015 AĞUSTOS AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 EYLÜL AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 EYLÜL AYI BÜLTENİ SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 EYLÜL AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet Dostluk Ålder Uzun Ömür Lycka Mutluluk SI ANTALYA YÖNETIM KURULU İÇINDEKILER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Dinçer Sarıkaya Cüneyt

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA HAZİRAN AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA HAZİRAN AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA HAZİRAN AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA OCAK AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA OCAK AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA OCAK AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 ŞUBAT AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 ŞUBAT AYI BÜLTENİ SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 ŞUBAT AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet Dostluk Ålder Uzun Ömür Lycka Mutluluk SI ANTALYA YÖNETIM KURULU İÇINDEKILER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Dinçer Sarıkaya Cüneyt

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 OCAK AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 OCAK AYI BÜLTENİ SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 OCAK AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet Dostluk Ålder Uzun Ömür Lycka Mutluluk SI ANTALYA YÖNETIM KURULU İÇINDEKILER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Dinçer Sarıkaya Cüneyt

Detaylı

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 Toplantı No 1076 - Bülten No - Toplantı Yeri WELLBORN HOTEL - Toplantı tarihi 21.09.2015 - Toplantı Saati 10:30 - Dönem Toplantı

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 AĞUSTOS AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 AĞUSTOS AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 AĞUSTOS AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 EKİM AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 EKİM AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 EKİM AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2012 MAYIS AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2012 MAYIS AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2012 MAYIS AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Dinçer Sarıkaya Cüneyt

Detaylı

G20 ZİRVESİ 13. SAYI ARALIK 2015. 15-16 Kasım

G20 ZİRVESİ 13. SAYI ARALIK 2015. 15-16 Kasım ARALIK 2015 13. SAYI G20 ZİRVESİ 15-16 Kasım tarihlerinde Regnum Carya Golf & Spa Resort de gerçekleşen G20 Zirvesinde ne hizmet verdik. Bir yıldan beri süre gelen alt başlıklar altındaki toplantılara

Detaylı

AKDENİZ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ

AKDENİZ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ U.R.2430 BÖLGE MERSİN-TÜRKİYE KURULUŞ :30.03.1993 CHARTER:26.12.1994 AKDENİZ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ John Kenny Hasan Akduman Erdal Helvacıoğlu 2009-2010 UR Başkanı 2009-2010 UR 2430. 2009-2010 UR 2430.

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2016 NİSAN AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2016 NİSAN AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2016 NİSAN AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA EYLUL AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA EYLUL AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA EYLUL AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1105 Dönem Toplantı No: 35 Bülten No: 35 Toplantı Yeri: Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 30 Mart 2016 Toplantı Saati :12:30-13:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010 Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 En iyi bireyler, Kendilerinden çok ait olduğu toplumu dü ünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına, ya amını adayan insanlardır.

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : PODYUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU Kulübümüzün 638. Dönemimizin 17. Toplantısını

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28. Toplantı No: 1092 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 11.01.2015 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 AĞUSTOS AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 AĞUSTOS AYI BÜLTENİ SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 AĞUSTOS AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet Dostluk Ålder Uzun Ömür Lycka Mutluluk SI ANTALYA YÖNETIM KURULU İÇINDEKILER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Dinçer Sarıkaya Cüneyt

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 MAYIS AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 MAYIS AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2014 MAYIS AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:22 Kulüp Toplantı No:956 Dönem Toplantı No: 40 Toplantı i: 03.04.2018 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420. Bölge

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:4 Kulüp Toplantı No: 929 Dönem Toplantı No: 14 Toplantı Tarihi: 10.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35. Toplantı No: 1099 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 29.02.2016 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 EKİM AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 EKİM AYI BÜLTENİ SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 EKİM AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet Dostluk Ålder Uzun Ömür Lycka Mutluluk SI ANTALYA YÖNETIM KURULU İÇINDEKILER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Dinçer Sarıkaya Cüneyt

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 10/02/2011 Kulübümüzün 1267. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/06/2011 Kulübümüzün 1282. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 2. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 2. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 2. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ. Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

UNESCO TÜRKİYE MİLLÎ KOMİSYONU 3. BÜYÜK BULUŞMASI 4-5 KASIM 2016 TARİHLERİNDE ANTALYA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

UNESCO TÜRKİYE MİLLÎ KOMİSYONU 3. BÜYÜK BULUŞMASI 4-5 KASIM 2016 TARİHLERİNDE ANTALYA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ UNESCO TÜRKİYE MİLLÎ KOMİSYONU 3. BÜYÜK BULUŞMASI 4-5 KASIM 2016 TARİHLERİNDE ANTALYA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ UTMK Genel Kurul Başkanı ve Millî Eğitim Bakanı Sayın İsmet YILMAZ ın onurlandırdığı Buluşmaya

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 MAYIS AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 MAYIS AYI BÜLTENİ SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 MAYIS AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet Dostluk Ålder Uzun Ömür Lycka Mutluluk SI ANTALYA YÖNETIM KURULU İÇINDEKILER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Dinçer Sarıkaya Cüneyt

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

Page 1 of 6. Öncelikle, Edirne de yaşanan sel felaketi için çok üzgünüz. Tüm Edirne halkına, şahsım ve üniversitem adına geçmiş olsun demek istiyorum.

Page 1 of 6. Öncelikle, Edirne de yaşanan sel felaketi için çok üzgünüz. Tüm Edirne halkına, şahsım ve üniversitem adına geçmiş olsun demek istiyorum. Page 1 of 6 Edirne Valisi Sayın Dursun Ali Şahin, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası nın değerli üyeleri ve temsilcileri, Bilgi birikimi ve üslubunu,

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016 2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016 2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

FAALİYET BİLGİ RAPORU. 2012 Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

FAALİYET BİLGİ RAPORU. 2012 Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı FAALİYET BİLGİ RAPORU FUAR İLE İLGİLİ BİLGİLER Faaliyetin Adı Faaliyetin Konusu Düzenleyen Kurum/Kuruluş(lar) Faaliyet Yeri (Şehir/Ülke) 2012 Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Turizm

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 19. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 19. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 19. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 24/02/2011 Kulübümüzün 1269. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2012 ŞUBAT AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2012 ŞUBAT AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2012 ŞUBAT AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Dinçer Sarıkaya Cüneyt

Detaylı

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1104 Dönem Toplantı No: 34 Bülten No: 34 Toplantı Yeri: Divan Otel Taksim Toplantı Tarihi: 25 Mart 2016 Toplantı Saati :19:00-22:00

Detaylı

U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 TEMMUZ AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 TEMMUZ AYI BÜLTENİ SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2013 TEMMUZ AYI BÜLTENİ Sundhet Sağlık Karlet Dostluk Ålder Uzun Ömür Lycka Mutluluk SI ANTALYA YÖNETIM KURULU İÇINDEKILER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Dinçer Sarıkaya Cüneyt

Detaylı

Basında. uclgmewaorg. ele ekare. Bele ekare

Basında. uclgmewaorg. ele ekare. Bele ekare Basında www.uclg-mewa.org www.kare. el.tr uclgmewaorg Bal ke rkare Bele e Bele ekare ele ekare Basın UCLG-MEWA 23:47-27 Nisan 2018 Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA NO : 1537 TARİHİ : 14.07.2015 Salı YERİ : Kordon Otel SAATİ : 12:00 KONU : BİZBİZE NOT : 21 Temmuz Salı günü derneğimizin OLAĞAN GENEL KURUL Toplantısı yapılacaktır. Yeterli

Detaylı

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretim

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20 B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 33 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

IFTM TOP RESA TURİZM FUARI RAPORU

IFTM TOP RESA TURİZM FUARI RAPORU IFTM TOP RESA TURİZM FUARI RAPORU 20 23 EYLÜL 2016 PARİS / FRANSA Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi IFTM TOP RESA TURİZM FUARI RAPORU IFTM Top Resa Turizm Fuarı, 20 23 Eylül

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 ARALIK AYI BÜLTENİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 ARALIK AYI BÜLTENİ S K Â L I N T E R N AT I O N A L International Association of Travel and Tourism Professionals founded 1934 www.skalantalya.org.tr SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA 2018 ARALIK AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993 K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1089 Dönem Toplantı No: 17 Bülten No: 17 Toplantı Yeri :Maslak Cumhuriyet Koleji Toplantı Tarihi: 18 Kasım 2015 Toplantı Saati :10:00 15:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok

TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok Antalya daki 4 üniversitenin sektör için gerekli eğitimleri verdiği, Akdeniz Üniversitesi

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa Türkiye-Afrika İkinci Ekonomi ve İş Forumu, 10-11 Ekim tarihlerinde İstanbul da gerçekleştirilecek. Zirve T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın katılımıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı nın koordinasyonunda,

Detaylı

Maslak Rotary Kulübü

Maslak Rotary Kulübü K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1077 Dönem Toplantı No: 5 Bülten No: 5 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 12 Ağustos 2015 Toplantı Saati :12.30 13.30 Hizmetlerinizi

Detaylı

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA TEMMUZ AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA TEMMUZ AYI BÜLTENİ. Sundhet Karlet Ålder Lycka. Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA TEMMUZ AYI BÜLTENİ Sundhet Karlet Ålder Lycka Sağlık Dostluk Uzun Ömür Mutluluk 1 SI ANTALYA YÖNETİM KURULU İÇİNDEKİLER Umman Çetinbaş Münciye Çavuşoğlu Mehmet Biçer Asil Akar

Detaylı

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle Bilişim Sektörünün değerli çalışanları, sektörümüze katkı sağlayan bilişim dostları, Bilindiği üzere Türkiye Bilişim Derneği, Bilişim Sektörünün gelişmesi amacıyla tam 40 yıldır çalışmalarına aralıksız

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN Dönem: 2018 2019 / Sayı: 12 UR BAŞKANI BARRY RASSİN 2420. BÖLGE GUVERNÖRÜ HASAN AKBAYRAK 12. Grup Guvernör Yardımcısı Sinan DEVİN YÖNETİM KURULU Kulüp Başkanı Kulüp Başkan Yrd. ve GDB Kulüp Sekreteri Güler

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : PODYUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU UR. Başkanı John F. GERM UR. 2440

Detaylı

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmaları

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmaları ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. ALBARAKA TÜRK PARTICIPATION BANK KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına 2007 yılında Çevre

Detaylı

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA Muğla nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan mahallesinde ilk kez düzenlenen Carettarun 14 km koşusuna katılan İZAK (İzmir) Kulübü nün lisanslı sporcuları ve

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı