2006 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2006 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI"

Transkript

1 2006 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI TARİH:25/12/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Tarih ve 2006/31 sayılı Özelleştirme Yüksek Kurulu kararı uyarınca, Yarımca Sosyal Tesislerinde takas işlemine konu gayrimenkuller dışında kalan, Kocaeli ili, Korfez İlçesi, Yarımca Köyü, Harmanlar Mevkii, 214 ada 39, 213 ada 10, 257 ada 1, 1761 ada 1 sayılı parsellerdeki arazi ve üzerindeki yapıların 4046 Kanunun 4. Maddesinin son fıkrasına uygun olarak satışına oy birliği ile karar verilmiştir. TARİH:18/12/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizde boş bulunan Denetim Kurulu Üyeliğine, Bakanlık Makamının tarih ve 439 sayılı oluru ile, tarihine kadar görev yapmak üzere Mustafa Bulut atanmıştır. TARİH:11/12/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Petkim'in ithalat yoluyla karşılamak durumunda olduğu 2007 yılı nafta ihtiyacını karşılayacak olan tonluk nafta tedariki için gerekli kontratlar imzalanmış olup anlaşmalar yürürlüğe girmiştir. Bakiye nafta ihtiyacı yurtiçi kaynaktan karşılanmaya devam edilecektir. TARİH:30/11/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Kazanlarda Doğal Gaz modifikasyonu ve enstrumantasyon sisteminin modernize edilmesi ve ilave 50 MW gas türbini jeneratörü yatırımı kapsamında; -İnşaat montaj, devreye alma çalışması tamamlanan 3 no.lu kazanda tarihinde doğal gaz yakılmaya başlanmış olup 4 no.lu kazanda ise 1 ay içinde doğal gaz yakılması planlanmaktadır. -Gaz türbini Jeneratör yatırımı ile 2-3 no.lu kazanların dönüşüm çalışmaları devam etmekte olup Nisan 2007 tarihinde tüm sistemin tamamlanması hedeflenmektedir. Yatırım tamamlandığında; -Emisyonlarda iyileşme ve AB çevre standardına uyum sağlanacak, -Enerji maliyetlerinde bugünkü fiyatları baz aldığımızda %30-40 tasarruf sağlanacak, -Enerji üretim kapasitemiz %30 artarak 210 MW olacaktır.

2 TARİH:27/10/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Erkan Gürkan'ın Yönetim Kurulu Üyeliği görevi tarihinde, Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Mustafa Bulut'un Denetim Kurulu üyeliği görevi tarihinde sona ermiştir. TARİH:27/10/2006 PETKM T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 27 Ekim 2006 tarih ve B.02.1.ÖİB /00/9461 sayılı yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı ile, Petkim Petrokimya Holding A.Ş.'nin (Petkim) tarih ve 95/4 sayılı Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararına (ÖYK) ek yapılması hakkındaki tarih ve 2006/80 sayılı ÖYK Kararı ile ilgili açıklama istenmektedir. Bu çerçevede yapılacak iş ve işlemler ilgili mevzuat ve 4046 sayılı Kanun'da yer alan hüküm ve usuller çerçevesinde düzenlenecek olup, herhangi bir şekilde Petkim'in mali tablolarını olumsuz olarak etkileyecek bir uygulama yapılmayacaktır. TARİH:18/10/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. ile ilgili olarak T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı nın tarih ve B.02.1.ÖİB /9272 sayılı yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Konu: Petkim. Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin mülkiyetinde bulunan arazilere ilişkin tarih ve 2006/80 sayılı Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı aşağıda gönderilmektedir. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. Metin KİLCİ Başkan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı Tarih: Karar No: 2006/80 Konu: Petkim Özelleştirme Yüksek Kurulu nca Özelleştirme İdaresi Başkanlığı nın tarih ve 3798 sayılı yazısına istinaden, Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin (Petkim) tarih ve 95/4 sayılı Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararına 3. maddeden sonra gelmek üzere, 4- Petkim in mülkiyetinde bulunan arazilerle ilgili olarak, bu arazilerden petrokimya veya petrokimya ile entegre tesisi kurulabilecek vasıfta olanlarının, bu alanda faaliyette bulunmak veya fabrika ve/veya tesisler kurulmak üzere, 49 yıla kadar da üst hakkı verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesine ibaresi eklenmesine karar verilmiştir. Ek: Gerekçe.

3 TARİH:25/09/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. ile ilgili olarak T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın tarih ve B.02.1.ÖİB /8588 sayılı yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Konu: Petkim'in özelleştirme çalışmaları. İlgi: tarih ve 8167 sayılı yazımız. Petkim Petrokimya Holding A.Ş.'nin özelleştirilmesi çalışmaları kapsamında ihtiyaç duyulan danışmanlık hizmet alımına yönelik açılan ihaleler çerçevesinde; "Ana Danışmanlık İhalesi" sonucunda birinci olan, Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş./Raiffeisen Inv. AG'den oluşan konsorsiyum ile İdaremiz arasında sözleşme imzalama aşamasına gelindiği ilgide kayıtlı yazımız ile belirtilmiş olup, Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş./ Raiffeisen Inv. AG'den oluşan konsorsiyum ile İdaremiz arasında danışmanlık hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. TARİH: 06/09/2006 PETKM T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın tarih, B.02.1.ÖİB /8167 sayılı yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Konu: Petkim'in Özelleştirme Çalışmaları. Petkim Petrokimya Holding A.Ş.'nin özelleştirilmesi çalışmaları çerçevesinde ihtiyaç duyulan danışmanlık hizmet alımına yönelik açılan ihaleler çerçevesinde; Hukuk Danışmanı İhalesi sonucunda birinci olan Bulut Aksan Hukuk Firmaları Konsorsiyumu ile tarihinde hukuk danışmanlığı sözleşmesi imzalanmıştır. Ana Danışmanlık İhalesi sonucunda birinci olan, Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş./Raiffeisen Inv. AG'den oluşan Konsorsiyum ile İdaremiz arasında sözleşme imzalama aşamasına gelinmiştir. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. Osman İLTER Başkan a. Başkan Yardımcısı TARİH:05/09/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan M. Ali Gürkaynak ın Yönetim Kurulu Üyeliği görevi, Bakanlık Makamının tarih, B.02.1.ÖİB /345 sayılı oluru ile tarihine kadar uzatılmıştır. TARİH:18/08/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Uluslarası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Fitch Raitings tarihli açıklamasında, Şirketimizin uzun vadeli döviz cinsi kredi notunu (Foreign Currency/ıssuer default ratings) "BB-" den "BB"ye yükseltmiştir. Görünüm Pozitiftir. Şirketimizin uzun vadeli yerel para cinsi kredi notu (Local currency/issuer default ratings) "BB" ve ulusal notu (National Long/term rating) "AA-" dir.

4 TARİH:26/07/2006 PETKM T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı nın tarih ve B.02.1.ÖİB /6852 sayılı yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Konu: Petkim in özelleştirme çalışmaları. Petkim in özelleştirme çalışmalarına yardımcı olmak için danışmanlık hizmeti almak üzere bu alanda deneyimli danışman/danışmanlar tutulması amacıyla 4046 Sayılı Kanun Kapsamında Danışmanlık Hizmetleri İhalelerinde Uygulanacak Esas ve Usullere İlişkin Yönetmelik çerçevesinde danışmanlık firmalarına davet mektubu gönderilecektir. Basında yer aldığı şekliyle daha önce danışmanlık firmalarına faks/yazı veya diğer iletişim araçları ile hiçbir surette İdaremiz tarafından bilgi verilmemiş olup, işbu bildirimin Borsa Bülteninizde yer almasını müteakip gerekli duyurular yapılacaktır. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. Metin KİLCİ Başkan TARİH:24/07/2006 PETKM T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın tarih ve B.02.1.ÖİB /6759 sayılı yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Konu: Petkim Yarımca arazisi. Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun tarih ve 2006/59 sayılı kararı ile, mülkiyeti Petkim Petrokimya Holding A.Ş.'ye ait Kocaeli İli, Körfez İlçesi'nde bulunan 214 ada 39 ve 40 parsel nolu taşınmazlar üzerinde "Ticaret Alanı" fonksiyonu önerilmesine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onaylanmasına karar verilmiştir. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. Metin KİLCİ Başkan TARİH:17/07/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun tarih ve 2006/31 sayılı Kararı ile; -Mülkiyeti Petkim Petrokimya Holding A.Ş.'ye (Şirket) ait Yarımca Sosyal Tesis alanındaki, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Yarımca köyü, 1760 ada 1, 214 ada 36, 37, 38 ve 40 sayılı parsellerdeki arazi ve üzerindeki yapıların İzmir Aliağa Kompleksinde, Şirketin kullanımında veya tesis genişleme alanı içerisindeki mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı veya devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan ekli listede yer alan gayrimenkullerle rayiç değerler üzerinden takas edilmesine, -Taşınmaz malların üzerindeki sınırlı ayni haklar da dikkate alınarak değer tespitleri ve devir işlemlerinin Şirket ile Maliye Bakanlığı arasında yapılacak protokolle belirlenmesine -Yarımca Sosyal Tesislerinde takas işlemine konu yukarıda belirtilen gayri menkuller dışındaki taşınmazların satış yöntemiyle özelleştirilmesine karar verilmiş, konuya ilişkin olarak Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın yukarıdaki açıklaması İMKB'nin tarihindeki bülteninde yayınlanmıştır tarihide basında çıkan haberlerle ilgili olarak Petkim'in sahası içerisindeki arazilerin yerli ve yabancı yatırımcılara açılmasına ilişkin, yatırımcıların bu yönde talepleri olmakla birlikte, arazilerinin yatırımcılara açılması hakkında tasarruf yetkisini elinde bulunduran Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından alınmış bir karar henüz mevcut değildir.

5 TARİH:04/07/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli Özel Durum Açıklaması ile ilgili olarak gönderilen düzeltilmiş dipnot dosyası internet sitemizde güncellenmiştir. TARİH:30/06/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin 31 Mart 2006 tarihinde sona eren üç aylık ara döneme ait Mali Tablolara ilişkin dipnotların 27. maddesinde Ticari Alacaklar kaleminde USD cinsi ticari alacakların USD yerine sehven USD olarak girildiği, 36. maddesinde ise bir önceki dönem olarak 31 Mart 2005 yerine, sehven 31 Aralık 2005 tarihi ve değerleri girildiği fark edilmiştir. Söz konusu dipnotların ilgili sayfaları (sayfa no 21 ve sayfa no 25) düzeltilmiş olarak ekte gönderilmektedir. Söz konusu düzeltilmiş sayfalar ekte yayınlanmaktadır. TARİH:16/06/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Maliye Bakanlığı'nın tarih ve 4046 sayılı oluru ile Şirketimizde boş bulunan yönetim kurulu üyeliğine Aziz Gümüş atanmıştır. TARİH:25/05/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan Fikret Uslu'nun Yönetim Kurulu Üyeliği görevi, Bakanlık Makamının tarih, B.02.1.ÖİB /213 sayılı oluru ile tarihine kadar uzatılmıştır. TARİH:12/05/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan Naci Ağbal'ın yönetim kurulu üyeliği görevi, bakanlık makamının tarih ve 193 sayılı oluru ile sona ermiştir.

6 TARİH:26/04/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. ile ilgili olarak T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın tarih B.02.1.ÖİB /4096 sayılı yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Konu: Petkim arazileri Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun tarih ve 2006/31 sayılı Kararı ile; Mülkiyeti Petkim Petrokimya Holding A.Ş.'ye (Şirket) ait Yarımca Sosyal Tesis alanındaki, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Köyü, 1760 ada 1, 214 ada 36, 37, 38 ve 40 sayılı parsellerdeki arazi ve üzerindeki yapıların İzmir Aliağa Kompleksinde, Şirketin kullanımında veya tesis genişleme alanı içerisindeki, mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı veya Devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan, ekli listede yer alan gayrimenkullerle rayiç değerler üzerinden takas edilmesine, Taşınmaz malların üzerindeki sınırlı ayni haklar da dikkate alınarak değer tespitleri ve devir işlemlerinin, Şirket ile Maliye bakanlığı arasında yapılacak protokolle belirlenmesine, Yarımca Sosyal Tesislerinde takas işlemine konu yukarıda belirtilen gayrimenkuller dışındaki taşınmazların satış yöntemiyle özelleştirilmesine Karar verilmiştir. TARİH: 24/03/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin tarihinde yapmış olduğu Olağan Genel Kurul Toplantısında; 2005 yılı Bilanço ve kar-zarar hesapları okundu ve müzakere edildi. Yapılan oylama sonucunda çekimser oy kullanıldı, bilanço ve kar-zarar hesapları oyçokluğu ile tasdik edildi. Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ile Denetim Kurulu üyeleri, Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu nun denetlemeleri ve diğer denetçilerin denetlemeleri sonucu çıkması muhtemel sorumluluklar saklı kalmak kaydıyla Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ile Denetim Kurulu üyeleri ayrı ayrı oylandı, yapılan oylama sonucunda çekimser oy kullanıldı oyçokluğu ile ibra edildiler yılında kar elde edilemediğinden Yönetim Kurulu nun, kar dağıtılmaması konusundaki önerisi oybirliği ile kabul edildi. Şirket Ana Sözleşmesinin Geçici 2. md. gereğince A grubu hisselerini temsilen, Ana Sözleşmenin 11. maddesine göre Yönetim Kurulu Üyesi, 22. maddesine göre denetçi seçimi hususunda çekimser oy bildirildi, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Denetim Kurulu Üyeliği için halka açık ortaklardan üyeliğe ilişkin talep gelmediğinden mevcut Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerinin devam etmesine oy çokluğu ile karar verildi. Özel durum açıklaması ekinde yer alan Genel Kurul toplantı tutanağında; Gerekli yasal prosedürün tamamlanması halinde, halen M.E.B. nca ilköğretim okulu olarak kullanılmakta olan, Petkim Petrokimya Holding A.Ş. ne ait, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca da bulunan arazi ve arazi üzerindeki binanın Milli Eğitim Bakanlığı na tahsis edilmek üzere Maliye Hazinesine bedelsiz devredilmesi hususunda çekimser oy bildirildiği, gerekli yasal prosedür tamamlanmadığı için maddenin gündemden çıkarılmasına karar verildiği, hususu da yer almaktadır. Genel Kurul toplantı tutanağı ekte yayınlanmaktadır.

7 TARİH: 24/03/2006 BORSA BAŞKANLIGI DUYURUSU: Ulusal Pazar da işlem görmekte olan Petkim Petrokimya Holding A.Ş. hisse senetlerinin sırası (PETKM.E), şirketin tarihinde yapılan olağan genel kurul sonuçlarını Borsa ya göndermemesi nedeniyle Hisse Senetleri Piyasası Yönetmeliği'nin 25/a maddesi uyarınca, tarihli 1. seans öncesinde geçici olarak işleme kapatılmıştır. Hisse senetlerinin sırası, söz konusu genel kurul sonuçlarının Borsa ya ulaştırılarak kamuya duyurulmasının ardından aynı seansta saat 10:20:00 dan itibaren yeniden işleme açılmıştır. TARİH: 16/03/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bakanlık Makamının tarih ve B.02.1.ÖİB /104 sayılı oluru ile Şirketimizde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Osman İlter ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Kenan Yavuz'un görevi tarihine kadar uzatılmıştır. Bakanlık Makamının tarih ve B.02.1.ÖİB /37 sayılı oluru ile Şirketimizde Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Mustafa Özel'in Denetim Kurulu Üyeliği görevi, tarihine kadar uzatılmıştır. TARİH: 09/03/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. ilgi:08 Mart 2006 tarih 8884 sayılı yazımız. ( tarihli Günlük Bülten de yayınlanmıştır.) Şirketimizin ilgi tarih ve sayılı yazı ile bildirdiği Özel Durum Açıklama Formu konusu, 2005 yılının Mart, Haziran ve Eylül aylarına ait, Seri:XI, No:25 tebliği hükümlerine göre hazırlanan Denetimden Geçmiş mali tablolarına ve eklerine, ilgi yazımızda belirtilen değişiklikler yansıtılarak, ekteki CD ye yüklenmiş olup, tekrar yayınlanmak üzere yazımız ekinde gönderilmektedir. Söz konusu mali tablolar internet sitemizde güncellenmiştir. TARİH: 08/03/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin 31 Aralık 2005 tarihli, mali tablolarının hazırlanması çalışmaları esnasında; 2005 yılı ara dönem mali tablolarında, yatırım indirimi istisnası tutarlarına ilişkin ertelenmiş vergi alacağının, yatırım indiriminin %30 u olarak hesaplanması gerekirken, sehven, yatırım indirimi tutarının tümü ertelenmiş vergi alacağı olarak hesaplanmıştır. Diğer taraftan, 31 Mart 2005 tarihli mali tablolar, SPK Seri XI 25 no lu Tebliğ e göre ilk defa hazırlanan mali tablolar olması nedeniyle, açılış bilançosunun ve cari dönemin 25 no lu Tebliğ hükümlerine göre düzenlenmesi gerektiğinden, öncelikle 31 Aralık 2004 tarihli bilanço hazırlanmıştır. Bahse konu bilançonun hazırlanması esnasında, o döneme ait yatırım indirimi, YTL nin ertelenmiş vergi alacağı etkisi hesaplanırken, %30 unun mali tablolara alınması gerektiği halde, hata sonucu, %100 ü alınmış ve bunun sonucunda, bilançoda, YTL tutarında net ertelenen vergi yükümlülüğü olması gerekirken, sehven, YTL tutarında ertelenen vergi alacağı kayıtlara alınmıştır. Bunun sonucunda, Geçmiş Yıllar Zararı YTL eksik gösterilmiştir.

8 Aynı hatanın 31 Mart, 30 Haziran ve 30 Eylül 2005 tarihli bilanço ve gelir tablolarına etkisi ekteki tablolarda gösterilmektedir. 30 Eylül 2005 tarihi itibarıyla, bahse konu hatanın, yatırım indirimi tutarının yıl içinde artması sonucu, 9 aylık gelir tablosuna etkisi, dönem zararını YTL eksik göstermek; 30 Eylül 2005 tarihindeki bilançosundaki Geçmiş Yıllar Zararını da, YTL kadar eksik göstermek suretiyle, toplamda öz kaynaklarını, YTL fazla göstermek şeklindedir. Aynı etki, 31 Mart 2005 ve 30 Haziran 2005 döneminde, sırasıyla, gelir tablosunda net zararın YTL ve YTL eksik gösterilmesi, toplam öz kaynakların, YTL ve YTL tutarlarında fazla gösterilmesi şeklindedir. Söz konusu hatanın etkilerinin yansıtıldığı , ve tarihli mali tablolar ile ilgili dipnotlar ekte yayınlanmaktadır. TARİH:22/02/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihinde yapılacak 2005 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gündemine Gerekli yasal prosedürün tamamlanması halinde, halen M.E.B. nca ilköğretim okulu olarak kullanılmakta olan, Petkim Petrokimya Holding A.Ş. ne ait, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca da bulunan arazi ve arazi üzerindeki binanın Milli Eğitim Bakanlığı na tahsis edilmek üzere Maliye Hazinesine bedelsiz devredilmesi maddesinin de ilave edildiği bildirilmiştir. Genel Kurul gündemi ekte yayınlanmaktadır. TARİH:02/02/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin olağan gündem maddelerinin yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri ile Denetim Kurulu Üyelerinin Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu nun denetlemeleri sonucu çıkması muhtemel sorumlulukları saklı kalmak kaydı ile ibra edilmeleri konusunun da görüşüleceği 2005 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı nın Perşembe günü saat 10:30 da Aliağa, İzmir adresindeki şirket merkezinde yapılacağı bildirilmiştir. Genel Kurul gündemi ekte yayınlanmaktadır. TARİH : 16/01/2006 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Birol Aydemir'in Yönetim Kurulu Üyeliği görevi Bakanlık Makamının tarih, B.02.1.ÖİB /630 sayılı oluru ile tarihine kadar uzatılmıştır.

2006 YILI PETKM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2006 YILI PETKM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2006 YILI ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI TARH : 16/01/2006 Petkim Petrokimya Holding A.. nin 16.01.2006 tarihli yazısı aaıya çıkarılmıtır. irketimizde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Birol Aydemir'in

Detaylı

2007 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2007 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2007 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI TARİH: 28/12/2007 BORSA BAŞKANLIĞI DUYURUSU: Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan Petkim Petrokimya Holding A.Ş (PETKM.E) ve Turcas Petrol A.Ş (TRCAS.E) hisse senetlerinin

Detaylı

PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. Socar&Turcas Enerji A.Ş.

PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. Socar&Turcas Enerji A.Ş. 2008 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI ÖDA NO:22 TARİH:04/12/2008 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin 04.12.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. İç ve dış pazarlarda meydana gelen talep daralması

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI Tarih : 25/01/2016 Karar No : 2016/01 Konu : Kütahya İli, Simav İlçesi, Çavdır Mah. (949 ada 5 no lu parsel) İmar Planı Değişikliği Özelleştirme Yüksek Kurulunca; Özelleştirme

Detaylı

TARİH:08/04/2008. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 16.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

TARİH:08/04/2008. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 16.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:08/04/2008 Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 08.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin Yönetim Kurulu toplantısında ekte bulunan gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanması

Detaylı

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. : eksi =

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. : eksi = TARİH:28/01/2008 (İMKB 28.01.2008 BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. 28.01.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimiz ile Ak Ay Elektrik Dış Ticaret Kollektif Şirketi

Detaylı

2007 YILI İÇERİSİNDE YAPILAN PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2007 YILI İÇERİSİNDE YAPILAN PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2007 YILI İÇERİSİNDE YAPILAN PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI TARİH:26/01/2007 Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin 26.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun 17.04.2006

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ATA YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN 07.09.2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET - Şirketimizin 2011 faaliyet

Detaylı

2005 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2005 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2005 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI TARİH:13/12/2005 PETKM Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin 13.12.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bakanlık Makamı nın 05.12.2005 tarihli oluru ile Şirketimizde

Detaylı

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH: 31/01/2007 Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bağımsız denetim kuruluşu seçimi. Şirketimizin 2007 yılına ait finansal tablolarının Sermaye Piyasası

Detaylı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: 7 Mayıs 2014 Sayı : 28993 RESMÎ GAZETE KARAR NO : 2014/27 KONU : Sümer Holding A.Ş.ye ait İzmir/Bornova taşınmazı. Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) nca; Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) nın 27/1/2014

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ORTAKLIĞIN UNVANI/ORTAKLARIN ADI : KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİC A.Ş. ADRESİ : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merkezi No:5 K:3 Gayrettepe/İstanbul TELEFON VE FAX NO : 0-212

Detaylı

2005 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2005 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2005 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI TARIH:07/01/2005 Petkim Petrokimya Holding A.Ş. nin 07.01.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] :55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] :55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] 25.04.2011 14:55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : ESENBOĞA YOLU 23.KM AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0 312 398 01 81-0 312 398 04 74 Ortaklığın

Detaylı

YAPI KREDĠ FĠNANSAL KĠRALAMA A.O. NIN 17 MAYIS 2012 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI

YAPI KREDĠ FĠNANSAL KĠRALAMA A.O. NIN 17 MAYIS 2012 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI YAPI KREDĠ FĠNANSAL KĠRALAMA A.O. NIN 17 MAYIS 2012 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI Şirketimizin Ortaklar Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı Gündemi

Detaylı

Kurumumuzun sermaye/ortaklık yapısı ve hisse oranları aşağıdaki gibidir.

Kurumumuzun sermaye/ortaklık yapısı ve hisse oranları aşağıdaki gibidir. TASFİYE HALİNDE MEGES BOYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. NİN 31 ARALIK 2012 TARİHİNDE SONA EREN 12 AYLIK HESAP DÖNEMİNE (BEŞİNCİ TASFİYE HESAP DÖNEMİ ) AİT TASFİYE FAALİYETLERİ T A S F İ Y E MEMURLUĞU R A P O

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

Tire Kutsan 04/01/2008 04/01/2008 IMKB Bülteni B.Ş.B. Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan Tire Kutsan Oluklu Mukavva Kutu ve Kağıt Sanayii A.Ş. (TIRE.E) hisse senetlerinin sırası, şirketten gelen açıklamanın

Detaylı

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 01 HAZİRAN 2018 DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. NİN 01 HAİZRAN 2018 TARİHLİ NA İLİŞKİN Şirketimizin İlişkili Taraf ile Önemli Nitelikteki İşlem onayına ilişkin Olağanüstü Genel Kurulu, gündemdeki

Detaylı

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇ BİLDİRGESİ HK. Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [HITIT] İlgili Fonlar

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: 3 Ocak 2014 Sayı : 28871 RESMÎ GAZETE Sayfa : 59 Karar No : 2013/201 Konu : Karayolları Genel Müdürlüğü ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı; İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14217 ada, 1 nolu

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Zaman Özer Mustafa Uluç Özen

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Zaman Özer Mustafa Uluç Özen TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 25 Haziran 2008 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2007 29 Şubat 2008 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (YENİ UNVAN:EGELİ & CO. B TİPİ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ) 01.01.2012-30.06.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU A. GİRİŞ 1. Ak B Tipi Yatırım Ortaklığı

Detaylı

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] 01.12.2010 16:12:45 Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Hüseyin Yücel tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış

Detaylı

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:23/01/2007 (İMKB 23.01.2007 BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin 23.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Elektrik dağıtım ihalesinin ertelenmesi ve Emek Elektrik

Detaylı

NET HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

NET HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Sermaye Piyasası Kurulu nun, Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Seri: X, No.22 Tebliği gereğince, Şirket Ana Sözleşmesine bir madde eklenmesinin ve

Detaylı

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı.

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Özel Durum Açıklaması Tarih : 04 Nisan 2008 Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 4 Nisan 2008

Detaylı

2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI Ö.D.A. NO12 01.03.2013 173049 Sermaye Piyasası Kurulu Başvuru Sonucu Adres P.K. 12 Aliağa Telefon 232-6161240 Faks 232-6161248 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

TARÝH:03/01/2000 DOHOL MIPAZ TARÝH:03/01/2000

TARÝH:03/01/2000 DOHOL MIPAZ TARÝH:03/01/2000 TARÝH:03/01/2000 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. nin 03.01.2000 tarihinde gelen yazısı aşağıya Holdingimizin Mali Grup Başkan Yardımcısı Mustafa Horata 31.12.1999 tarihi itibariyle Holdingimizden ve

Detaylı

NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : III no 48.1 sayılı Sermaye Piyasası

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2009/4 HAFTALIK BÜLTEN 19/01/2009 23/01/2009 A. 02.01.2009-23.01.2009 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: Tablo: 1 (TL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 9 AYLIK USAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2015-30.09.2015 Dönemi 0 I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Usaş Yatırımlar Holding A.Ş. nin 09 Nisan 2015 tarihinde yapılan 2014 yılı Olağan Genel Kurul

Detaylı

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHLİ

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHLİ EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 24.04.2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURULU NUN TOPLANTI TUTANAĞI Ege Profil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi nin 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI Ö.D.A. NO:9 07.02.2013 13:33:35 2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI Sermaye Piyasası Kurulu Başvurusu Adres P.K. 12 Aliağa Telefon 232-6161240 Faks 232-6161248 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş 13.06.2013 Tarihli Resmi Gazetede yayımlanan II.14.1 Sayılı Finansal Raporlamalara İlişkin Esaslar Tebliği İle 03.01.2014 Tarihli ve 28871 Sayılı Resmi

Detaylı

PETROL OFİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

PETROL OFİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET PETROL OFİSİ A.Ş. NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2005 yılı Hesap Dönemine ait Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere 20 Nisan 2006

Detaylı

19 MART 2009 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

19 MART 2009 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 19 MART 2009 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz Yönetim Kurulu, 2008 faaliyet yılı için ilişik ilan metnindeki gündemleri müzakere ederek karara bağlamak üzere, 19.03.2009 Perşembe

Detaylı

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İlişkili Taraf İşlemleri Gönderim Tarihi:09.03.2018 18:22:01 Bildirim Tipi:ODA İlişkili Taraf İşlemleri Şirketler Fonlar Türkç e İlişkili Taraf İşlemleri Yapılan

Detaylı

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 28.01.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 28.01.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:17/01/2005 Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nin 17.01.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimize ait emeklilik planlarının ve hayat sigortası ürünlerinin pazarlanmasına aracılık etmek üzere

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 19.03.2012 17:38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Davutpaşa Cad. No:10 Topkapı - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 26.02.2016;2016/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2016 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket Yatırımcı İlişkileri Bölümü tarafından Sermaye Piyasası Kurulu nun Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'inci

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. Raporun Dönemi:

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. Raporun Dönemi: TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş 13.06.2013 Tarihli Resmi Gazetede yayımlanan II.14.1 Sayılı Finansal Raporlamalara İlişkin Esaslar Tebliği İle 03.01.2014 Tarihli ve 28871 Sayılı Resmi

Detaylı

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 29 Temmuz 2016 Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit

Detaylı

TARİH:23/01/2003 TARİH:03/03/2003

TARİH:23/01/2003 TARİH:03/03/2003 TARİH:23/01/2003 Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin 23.01.2003 tarihli yazısı aşağıya Konu: Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:VIII, No: 20 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.

Detaylı

EKİZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş TARİHLİ TTK 376 FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLARI

EKİZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş TARİHLİ TTK 376 FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLARI EKİZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31.12.2016 TARİHLİ TTK 376 FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLARI EKİZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31 ARALIK 2016 TARİHİ İTİBARIYLA TTK 376 FİNANSAL DURUM TABLOSU (BİLANÇO)

Detaylı

Tasfiye Halindeki Şirketimizin sermaye/ortaklık yapısı ve hisse oranları 30 Haziran 2013 tarihi itibariyle aşağıdaki gibidir.

Tasfiye Halindeki Şirketimizin sermaye/ortaklık yapısı ve hisse oranları 30 Haziran 2013 tarihi itibariyle aşağıdaki gibidir. TASFİYE HALİNDE MEGES BOYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. NİN ALTINCI TASFİYE DÖNEMİ 01.01.2013 30.06.2013 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT TASFİYE FAALİYETLERİ TASFİYE MEMURLUĞU RAPORU Tasfiye Halinde Meges Boya Sanayi

Detaylı

Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 26.12.2007 Tarih ve 33 Sayılı Toplantısı'nda;

Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 26.12.2007 Tarih ve 33 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun, 08.03.2006 tarih ve 11 sayılı toplantısında yapılmasına karar verdiği; haddehanede ikinci soğutma platformu ve ek

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

TARİH:10/03/2005 TARİH:11/03/2005

TARİH:10/03/2005 TARİH:11/03/2005 TARİH:10/03/2005 TARİH:10/03/2005 Alkim Alkali Kimya A.Ş.'nden Alkim Kimya A.Ş. ortağı Cihat Kora nın 10.03.2005 tarihli yazısı yapılan açıklamadır. 10 Mart 2005 tarihinde şahsıma ait 129.248 adet Alkim

Detaylı

TARİH:06/03/2003 HURGZ

TARİH:06/03/2003 HURGZ TARİH:06/03/2003 HURGZ Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. nin 06.03.2003 tarihli yazısı aşağıya Yönetim Kurulumuzun 28.02.2003 tarih ve 2003/2 sayılı kararı ile, 1- Şirket Ana Sözleşmesi nin Maksat

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE ve GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş.

MUTLU YATIRIM PROJE ve GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. MUTLU YATIRIM PROJE ve GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. 01.01.2014 31.03.2014 HESAP DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 13.06.2013 TARİHLİ RESMİ GAZETE DE YAYIMLANAN II.14.1 SAYILI FİNANSAL

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR 1 OCAK 2005 31 ARALIK 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Oyak Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Karma Emeklilik Yatırım ( Fon ) 31 Aralık 2005

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı : Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. Adresi : Bahçelievler Mah.Adnan Kahveci Bulvarı No.5 Bahçelievler/ISTANBUL Telefon No.

Detaylı

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 3 Şubat 2017 Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit

Detaylı

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 18 Mayıs 2016 METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme Raporu VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. Raporun Dönemi:

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. Raporun Dönemi: TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş 13.06.2013 Tarihli Resmi Gazetede yayımlanan II.14.1 Sayılı Finansal Raporlamalara İlişkin Esaslar Tebliği İle 03.01.2014 Tarihli ve 28871 Sayılı Resmi

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 10 Ağustos 2011 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2010 28 Şubat 2011 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] 26.02.2014 17:35:41 Pay Alım Teklifi Yoluyla Pay Toplanmasına İlişkin Bildirim Ortaklığın Adresi : Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No:51, 34771- Ümraniye

Detaylı

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Vestel Elektronik A.Ş., Ortaklar Genel Kurulu, 2005 yılı çalışmalarını incelemek ve Genel Kurul gündemini görüşüp karara

Detaylı

TARİH: 18/05/1999 TARİH: 24/05/1999 BORSA BAŞKANLIĞI DUYURUSU:

TARİH: 18/05/1999 TARİH: 24/05/1999 BORSA BAŞKANLIĞI DUYURUSU: TARİH: 18/05/1999 BORSA BAŞKANLIĞI DUYURUSU: Borsa Yönetim Kurulu'nun 18.05.1999 tarihli toplantısında, Ak Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin 490 Milyar TL nominal değerli, 1. Tertip, B grubu hamiline yazılı hisse

Detaylı

ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05

ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05 ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05.2018 TARİH VE 77 SAYILI KARARINA İSTİNADEN HAZIRLANAN UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG [] 23.10.2013 16:26:59

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG [] 23.10.2013 16:26:59 / MUTGG [] 23.10.2013 162659 1 LEYLA YASEMİN 2 ATTİLA ÜYESİ 23.10.2013 162409 23.10.2013 162610 Tepeören Mah. Eski Ankara Asfaltı Cad.No.210 Tuzla/İSTANBUL Telefon ve Faks No. 0216 581 62 00-0216 304 18

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı 2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2017 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 29 Mart 2018 Perşembe günü saat 10.00 da Bentley-Lamborghini Showroom,

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Mart 2016 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır.

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. 08/01/2010 Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Orjinal Açıklamanın Tarihi: 09.11.2009 : Moody's Investors Service, Inc.'in Bankamızla ilgili kredi notunun açıklanması

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2015 31/03/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Yönetim Kurulu Başkanı Sn., 1951 doğumlu

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİK

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİK T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 22 Ağustos 2013 PERŞEMBE YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 28743 Mükerrer YÖNETMELİK Millî Eğitim Bakanlığından: MİLLÎ

Detaylı

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1- Açılış ve başkanlık divanının seçimi 2- Toplantı tutanağının tanzim ve imzası için başkanlık divanına yetki

Detaylı

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 2009 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemi görüşmek ve karara bağlamak üzere;

Detaylı

2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ 2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 3 Ocak 2014 tarihinde yürürlüğe giren II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken ek açıklamalardan

Detaylı

TURİZM YATIRIMCILARINA KAMU ARAZİSİ TAHSİSİ SÜRECİ

TURİZM YATIRIMCILARINA KAMU ARAZİSİ TAHSİSİ SÜRECİ TURİZM YATIRIMCILARINA KAMU ARAZİSİ TAHSİSİ SÜRECİ Kültür ve Turizm Bakanlığı nca, 2634/4957 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu ve bu Kanun uyarınca yürürlüğe giren Kamu Arazisinin Turizm Yatırımcılarına Tahsisi

Detaylı

ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi ORFİN FİNANSMAN AŞ 2016 Yılı Olağan Genel Kutul Toplantısı Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili Şirketler []

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH: 05/01/2009 Hisse senetleri Borsamızda işlem gören aşağıda belirtilen şirketlerin ortaklarınca Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği nin 5/h-1 ve 14 üncü maddeleri kapsamında

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2014 31/03/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Yönetim Kurulu Başkanı Sn., 1951 doğumlu

Detaylı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: 23 Haziran 2015 Sayı : 29395 RESMÎ GAZETE Karar No : 2015/34 : Maliye Hazinesi Adına Kayıtlı Afyonkarahisar/Merkez/Güvenevler Mahallesi, 49 ada, 3 Parselin Özelleştirilmesi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 08.05.2008 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan Sermaye

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

II-14.1 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği Değişiklik Taslağı

II-14.1 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği Değişiklik Taslağı II-14.1 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği Değişiklik Taslağı Mevcut Hali Değişiklik Önerisi Kapsam MADDE 2 (1) Bu Tebliğ, 4 üncü maddenin birinci fıkrasının Kapsam

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş 13.06.2013 Tarihli Resmi Gazetede yayımlanan II.14.1 Sayılı Finansal Raporlamalara İlişkin Esaslar Tebliği İle 03.01.2014 Tarihli ve 28871 Sayılı Resmi

Detaylı

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurulu 28/03/2018 tarihinde yapılmıştır. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili

Detaylı

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 26.02.2013 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Akhan Mah. 104 Sok N0 8 DENİZLİ Telefon ve Faks No. Tel 258-2680580 Fax 258-2681085 Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü. Sayı : 90192509-010.03-14955 31/12/2014 Konu : Muhasebe Yönetmelikleri

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü. Sayı : 90192509-010.03-14955 31/12/2014 Konu : Muhasebe Yönetmelikleri T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü Sayı : 90192509-010.03-14955 31/12/2014 Konu : Muhasebe Yönetmelikleri Genel bütçe kapsamındaki kamu idarelerinin idare hesaplarının Sayıştaya verilmesi

Detaylı

Yönetim Kurulumuzun 09 Nisan 2012 tarihinde yapılan toplantısında;

Yönetim Kurulumuzun 09 Nisan 2012 tarihinde yapılan toplantısında; REYSAŞ TAŞIMACILIK VE LOJĐSTĐK TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Ticaret Sicil no: 629760 Sayın Ortağımız; Yönetim Kurulumuzun 09 Nisan

Detaylı

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28,

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28, SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun ve Seri:II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim İlkeleri nin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ i hükümleri gereği yapılması

Detaylı

Sirküler Rapor 17.03.2014/81-1 BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLACAK ŞİRKETLERİN BELİRLENMESİNE DAİR KARARDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Sirküler Rapor 17.03.2014/81-1 BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLACAK ŞİRKETLERİN BELİRLENMESİNE DAİR KARARDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI Sirküler Rapor 17.03.2014/81-1 BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLACAK ŞİRKETLERİN BELİRLENMESİNE DAİR KARARDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI ÖZET : 10.02.2014 tarihli ve 2014/ 5973 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile, 19.12.2012

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 02 Eylül 2016 Cuma günü saat 18.00 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında Kültür

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 01.01.2005-31.12.2005 Hesap Dönemi ne ait Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri

Detaylı