INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM"

Transkript

1 EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

2 PYP VELİ BÜLTENİ EĞİTMEN KOLEJİ 6 YAŞ PRIMARY YEARS PROGRAMME DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA : KİM OLDUĞUMUZ ÜNİTENİN UYGULANMA SÜRESİ : 17 EYLÜL 26 EKİM (6 HAFTA) ANA FİKİR : DUYU ORGANLARIMIZ SAYESİNDE KENDİMİZİ VE ÇEVREMİZİ KEŞFEDERİZ. KİM OLDUĞUMUZ Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel ve ruhsal sağlık, ailelere, arkadaşları, toplulukları ve kültürleri içeren insan ilişkileri, haklar ve sorumluluklar, insan olmanın anlamı. SORGULAMA HATLARI 1) Beş duyu organımız 2) Duyuların işlevi ve korunumu 3) Duyuların öğrenmedeki rolü Kitap Okuma 3D Eğitim Ders Takviye

3 DERS : TÜRKÇE Elif 5 Duyu Organını Öğreniyor adlı eğitici filmi izledikten sonra Y tablosunu doldurduk. Ne duydum?, Ne hissettim?, Ne gördüm? sorularına cevap aradık.

4 DERS : TÜRKÇE Öğrencilerin evde hazırlayıp getirdiği 5 duyu organıyla ilgili ödevleri önce sınıfta anlattık, sonra diğer sınıfları ziyaret ederek bilgi aktarımında bulunduk.

5 DERS : TÜRKÇE PYP ünitesi kapsamında Beş Duyu Organı 1, Beş Duyu Organı 2, Bobo Bisiklet Kazası, Efe ile Ece Parkta, Bobo Ayak İzleri Kimin, Efe ile Ece Doktorda adlı hikaye kitaplarını okuduk.

6 DERS : TÜRKÇE PYP PROGRAMME 6 yaş Öğrencilerimizden getirmelerini istediğimiz röntgenleri kullanarak Derimizin altında ne var? sorusuna yanıt aradık.

7 DERS : MATEMATİK Öğrencilerimiz ayna yardımıyla önce kendilerinin sonra birbirlerinin göz renklerini incelediler. İnceleme sonrası Gözlerim Hangi Renk? grafiğini oluşturdular.

8 DERS : MATEMATİK Kağıtlarda yer alan sayıları ucu renkli kürdanları kullanarak boyama çalışması yaptık.

9 DERS : SEZDİRME Yaptığımız çalışmalarla ilk ses grubu harflerini hissederek tanımaya çalıştık.

10 DERS : ÖRÜNTÜ Legolardan kendi örüntümüzü oluşturduk, daha sonra yaptığımız örüntünün resmini çizdik.

11 DERS : ÖRÜNTÜ Farklı renklerde bulunan tırtılı seçtiğimiz renklerde tekrar boyadık.

12 DERS : FEN VE DOĞA Dersimizde beyaz boya kullanarak, siyah fon kartonlarına parmak izlerimizi oluşturduk. Oluşturduğumuz parmak izlerini büyüteç ile inceledik. Her bireyin parmak izlerinin (deri yapısının) farklı olduğunu gözlemledik.

13 DERS : AKIL OYUNLARI Becerilerimizi ve yaratıcılığımızı kullanarak klasik müzik eşliğinde Becerikli Yapılar adlı oyunumuzu oynadık.

14 DERS : AKIL OYUNLARI Büyük ve ince kaslarımızı kullanarak Legoona adlı oyunumuzu oynadık. Oynarken özyönetim becerilerimizi kullandık.

15 DERS : AKIL OYUNLARI Öğrencilerimiz zihinsel ve görsel dikkatlerini geliştirip, desen kartlarını yaparken temel matematik algılarını geliştirdiler.

16 DERS : ÇİZGİ ÇALIŞMALARI Düz, eğik ve eğri çizgilerin bulunduğu kâğıtları keserek ince motor kaslarımızı geliştirdik.

17 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : DRAMA Duyu organlarımızın olduğu resimleri üzerimize yapıştırdık. Karşımızdaki arkadaşımıza üzerinde bulunan organının işlevini anlatıp hangi duyu organını taşıdığını bulmasını ve duyu organları kutusundan resmini göstermesini istedik.

18 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : DRAMA Duyu organlarımızı temsil eden kuklalarımız ile o duyu organı olduk ve onların yerine konuştuk.

19 DERS : DİKKAT GELİŞTİRME Göz duyu organımızı kullanmadan, ellerimiz ile hissederek hangi nesneye dokunduğumuzu tahmin ettik.

20 DERS : MÜZİK 5 Duyu Organımız adlı şarkıyı öğrendik. Beden hareketlerimizi kullanarak şarkıyı söyledik. PYP PROGRAMME 6 yaş

21 DERS : MATEMATİK Karışık sayıları gösteren kartların üzerine o sayı kadar küp koyarak matematik çalışması yaptık.

22 DERS : MATEMATİK Kartlardaki sayı ve şekilleri sayıp, sayısı kadar mandal taktık.

23 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : MATEMATİK Daha eğlenceli bir çalışma olması için daire ve üçgen şekillerini masalara çizerek öğrendik.

24 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : MATEMATİK Sayı ve renk yönergelerini dikkate alarak belirlenmiş sayıları boyama çalışması yaptık.

25 DERS : ENGLISH The subject of this PYP unit was: The Five Senses. We started this unit with brainstorming about this subject. We watched different videos about the different senses. The central question by every sense was: What is the function of this sense and what is the importance of this sense? We talked together about the answers and write these answers. During the six weeks we have learned the meaning of these terms: See, smell, hear, taste and touch. We have also learned which sense is related with which part of our body.

26 DERS : FEN VE DOĞA Öğrencilerimizle bahçeye çıkarak yaprak, taş ve toprak topladık. Doğayı ve toprak altında yaşayan canlıları keşfedip sınıfımızda inceledik.

27 DERS : FEN VE DOĞA Öğrencilerimizle sıcak su - soğuk su ve buz küpü deneyi yaptık. Deri duyu organımızla neler hissedebildiğimiz hakkında konuştuk.

28 DERS : FEN VE DOĞA Sınıfımıza getirdiğimiz limon, şeker ve tuz gıdalarını dil duyu organımız ile tadarak tatlarını ayırt edip adlandırdık.

29 DERS : FEN VE DOĞA Öğrencilerimizle, bardaklara koyduğumuz farklı ölçülerdeki sıvılarla çıkan ses farklılıklarını dinledik.

30 DERS : ÇİZGİ ÇALIŞMALARI Denizanası çizimlerinin olduğu kartonların, dokun-aç kısımlarını keserek düz çizgi çalışması yaptık.

31 DERS : ÇİZGİ ÇALIŞMALARI Düz, eğik ve eğri çizgilerin olduğu kartlarla, fasulye ve oyun hamuru kullanarak çizgi çalışması yaptık.

32 DERS : DİKKAT GELİŞTİRME Dikkat geliştirme ile ilgili kitaptan çalışma sayfası yaptık.

33 DERS : DİKKAT GELİŞTİRME Dikkat geliştirme dersimizde beş duyumuzun görevlerini öğrendik. Resimlere bakarak hikâyeyi tamamlama çalışması yaptık.

34 DERS : RİTİM-ORFF El-göz koordinasyonu ve büyük-küçük kas gelişimini desteklemek için bardaklar yardımıyla ritim oluşturduk.

35 DERS : RİTİM-ORFF Öğrencilerimizle daire oluşturup şarkılar eşliğinde marakasları sallayarak ritim oluşturduk.

36 DERS : RİTİM-ORFF Orff dersimizde öğrencilerimizle ritim çubuklarını kullanarak keyifli bir öğrenme ortamı oluşturduk.

37 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : MÜZİK Öğrencilerimizle, Müzik dersinde ritim ve nefes çalışmaları yaptık.

38 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : SANAT ETKİNLİĞİ Tuvalet kâğıdı rulosu ve peçeteler kullanılarak kendi özgün kalemliğimizi oluşturduk. Katlama tekniği ile okul çalışması yaptık.

39 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : GÖRSEL SANATLAR Öğrencilerimizle Görsel Sanatlar dersinde siyah kartona ellerimizi çizdik. Çizdiğimiz ellerin üzerinden iplerle kemiklerimizi gösterdik.

40 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : GÖRSEL SANATLAR Öğrencilerimizle, duyu organlarımızı çizdik ve görme duyumuzu hazırladığımız minik konilerin üzerinde gösterdik.

41 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : GÖRSEL SANATLAR Bahçeden toplayıp sınıfımıza getirdiğimiz yaprakları inceleyip gözlemlerimiz hakkında konuştuk. Yaprakları boyayarak baskı çalışması yaptık.

42 DERS : SANAT ETKİNLİĞİ Elimizin şeklinden yardım alarak beş duyu organımızı anlatan el kuklaları oluşturduk. PYP PROGRAMME 6 yaş

43 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : SANAT ETKİNLİĞİ Katlama, boyama ve kesme tekniği kullanarak beş duyu organımızı anlatan bir çalışma hazırladık.

44 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : SANAT ETKİNLİĞİ Kağıtlarda bulunan kız ve erkek resimlerinin üzerine beş duyu organımızı çizip boyayarak bir insan modeli oluşturduk.

45 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : SANAT ETKİNLİĞİ Taşın yapısını önce inceleyip sonra boyadık, traş köpüğü ve tebeşir tozuyla ebru çalışması yaptık.

46 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : SANAT ETKİNLİĞİ Duyarlı profilinde çocuklar yetiştirmek için, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nde getirdiğimiz süt kutularını kullanarak kuşlar için kuş evleri yaptk, barınaktaki köpekler için gazeteler gönderdik.

47 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : SANAT ETKİNLİĞİ Geleceğimizin güvencesi olan çocukların Dünya Çocuk Günü nü çeşitli ülkelere ait kıyafetler giyip danslar ile kutladık.

48 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : SANAT ETKİNLİĞİ Mustafa Kemal Atatürk ün kurmuş olduğu Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünü coşku ile kutlayıp proje çalışmalarımız ile pekiştirdik.

49 DERS : SANAT ETKİNLİĞİ Kağıtlarda bulunan iskelet modelini keserek renkli kartonlara yapıştırma çalışması yaptık. PYP PROGRAMME 6 yaş

50 DERS : OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER Öğrencilerimizle Oyun ve Fiziki etkinlikler dersinde arttırmalı koşu çalışması yaptık. PYP PROGRAMME 6 yaş

51 DERS : OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER Öğrencilerimizle duyu organlarımızı kullanarak slalom çalışması yaptık. PYP PROGRAMME 6 yaş

52 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : GEZİLER İtfaiyecilik Haftasında, itfaiye çalışanlarını ziyaret edip yaptıkları iş hakkında bilgi sahibi olduk.

53 PYP PROGRAMME 6 yaş DERS : OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER Öğrencilerimizle dersimizde top sürmeyi öğrendik. Öğrendiğimiz teknikle hedefe isabet çalışması yaptık.

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 6 YAŞ EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS PROGRAMME

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ ANA SINIFI C. Aralık Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ ANA SINIFI C. Aralık Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık. ANA SINIFI C AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT Aralık 2016 Çocuklar ne ister afişini hazırladık ve çok mutlu olduk. Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık. Atatürk çalışmamızı yuvarlama tekniğini kullanarak tamamladık.

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 29 Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. Cumhuriyet yıldızı hazırladık. Kesme yapıştırma tekniği ile kurbağa yaptık. Makarnalarımızı

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN ST BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 1. SINIF EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik. Rüzgâr

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 6 YAŞ EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS PROGRAMME

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) Atatürk Haftası (10-16 Kasım) Öğretmenler Günü (24 Kasım) DEĞERLER EĞİTİMİ Deneme Sevgi Saygı Kardeşlik Paylaşmak

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU

2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU YAZ MEYVELERİ 2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU 01.06.2017 Dokun Hisset kartlarıyla Oynuyorum. 02.06,2017 MONTESSORI ETKİNLİK Pirinç ve Mercimekleri ayırma çalışmasını Kavramlar Kitabımızdan Sıcak-Soğuk Kavramına

Detaylı

DUYARLI : Her bireyin farklı duyu organlarına sahip olduğunu bilir ve konuda hassasiyet gösterir.

DUYARLI : Her bireyin farklı duyu organlarına sahip olduğunu bilir ve konuda hassasiyet gösterir. PYP VELİ MEKTUBU EĞİTMEN KOLEJİ 6 yaş anaokulu DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA : KİM OLDUĞUMUZ ÜNİTENİN UYGULANMA SÜRESİ : 17.09.2018-26.10.2018 ANA FİKİR : Duyu organlarımız sayesinde kendimizi ve çevremizi keşfederiz.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ NİSAN 2015

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ NİSAN 2015 Sevgili Velimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bayramdır. Bu bayram bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti nin temellerinin

Detaylı

ÖĞRETİM YILI PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖĞRETİM YILI PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2015 2016 ÖĞRETİM YILI PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik.

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI 23 TEMMUZ PAZARTESİ 24 TEMMUZ SALI 25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 26 TEMMUZ PERŞEMBE 27 TEMMUZ CUMA *Deniz mavisi, çimen yeşili Hayatımızda renklerin yerini araştırıyoruz. Renk tonlarının ne olduğunu öğreniyoruz.

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri serbest zaman etkinliklerine yer verildi. Öğrenme merkezlerinde eğitici oyuncak, evcilik, blok, müzik, sanat, kitap,

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi

Detaylı

ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014

ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014 ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014 SEVGİ GÜLEN DİŞLER SÜT Sevgi nedir? Sevgini nasıl gösterirsin? Birinin seni sevdiğini nasıl anlarsın? Kendimde en çok sevdiğim şeyler. Arı grubu neleri seviyor? Arkadaşına

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Öğrencilerimizin bireysel ve akademik özelliklerini tanımaya yönelik uygulama ve gözlemler

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu boyutlu el

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 3 GRADE BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 3 GRADE BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 3 GRADE BULLETIN rd BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 3. SINIFlar EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Çubukların ucuna

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

SICAK SOĞUK AİLEM VE DUYGULARIM

SICAK SOĞUK AİLEM VE DUYGULARIM KAVRAMLAR KIRMIZI MAVİ SARI SICAK SOĞUK UZUN KISA AZ ÇOK İNCE KALIN TEMAMIZ DENEYLER YAPTIK ÇİZGİ ÇALIŞMALARI YAPIK RİTMİK SAYMA AİLEM VE DUYGULARIM TEKERLEMELER ÖĞRENDİK MAVİ RENK PARTİSİNDE EĞLENDİK

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ KALELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Kale

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME. 4 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME. 4 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME TH 4 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ PYP VELİ BÜLTENİ 4. SINIF PRIMARY YEARS

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. öze

ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. öze KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. özelliklerine göre saydık,

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim- 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik.

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Çiçekleri tanıdık. Çiçekleri gözlemledik. Çiçek türlerini isimlendirdik. Çiçeklerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı çiçeklerin

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Kış mevsimine ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim- 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 Anahtarların kenarından kalemle çizdik ve anahtarların şeklini çıkardık. Her anahtarın girinti ve çıkıntılarının farklı olduğunu gördük. Aile bireylerimizi

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 6 YAŞ EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS PROGRAMME

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Mart 3. Sayı 2016 Aralık 2016

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Mart 3. Sayı 2016 Aralık 2016 ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 3. Sayı 2016 Aralık 2016 UZAY SINIFI Hayatımızı kolaylaştıran nesnelerle ilgili tema çalışmasına öncelikle İcatlar sunumunu izledik. Birer

Detaylı

KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kışa ait bir resmi inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Sınıfımızda

Detaylı

OCAK AYINDA NELER YAPTIK?

OCAK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Okula gelişlerde, etkinlik aralarında ve eve dönmeden önce serbest zaman etkinliklerine yer verildi.. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz mum tekniği ile sihirli boya yaparak çiçek oluşturdular. Devamı.. 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz bu ay ressam Van Gogh u tanıdılar ve ayçiçeği

Detaylı

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Sınıfımızda bir

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ FEN ETKİNLİKLERİMİZ KASIM AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ ATÖLYE ÇALIŞMALARIMIZ OKUMA-YAZMAYA

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN ST BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 1. SINIF EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS

Detaylı

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI KONULARIMIZ: Yaz mevsimi Babalar günü Yaz tatili Genel tekrar SORGULAMA HATLARIMIZ *Yaz mevsimi nedir? *Doğada değişiklik gösteren şeyler *Kıyafetlerimizdeki değişiklikler

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik Sonbahar

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

YUNUS GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Kış mevsiminde kullandığımız

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK?

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK? DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER SERBEST ZAMAN YAPTIK? Çocuklara sporun önemi anlatıldı ve her sabah spor yaptırıldı. Çocuklar ilgi köşelerinde öğretmen rehberliğinde serbest

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ KASIM AYI TEMAMIZ; Nasıl Öğreniyoruz? Büyümek, düşünmek, yapmak TÜRKÇE DİL Nasıl öğreniyoruz? Büyümek, düşünmek,

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

h KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ DÖNEMİ KELEBEK GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

h KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ DÖNEMİ KELEBEK GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ h KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ KELEBEK GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ CANLI-CANSIZ VARLIKLAR FARKLI KÜLTÜRLER ÜLKEMİZ PROJESİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KİTAP HAFTASI Canlıların

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ ETKİNLİKLERİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO TEA TIME BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ ECO SCHOOLS ÇALIŞMALARIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 00.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 00. Günü için ailemizle 00 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 00.gün sergimizi

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 100.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı