Bizler; projelerimizle, değişimin en önemli parçası olan yüksek yaşam standardının ve kentli yaşamın temelini atıyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bizler; projelerimizle, değişimin en önemli parçası olan yüksek yaşam standardının ve kentli yaşamın temelini atıyoruz."

Transkript

1

2 Hayatımızın değişimi, yaşadığımız çevrenin güzelleşmesi ile başlar Çevrenizde ne kadar çok güzellik ve hizmet görürseniz kendinizi o kadar mutlu hissedersiniz. Sizler ne kadar mutlu olursanız, bizler de kendimizi o kadar başarılı sayarız. Doğanın bize bahşettiği güzellikleri, insan emeği ile harmanlamak yerel yönetimlerin en anlamlı görevlerinden biridir. Küçükçekmece yi çok daha modern ve yaşanır bir ilçe yapmak temel hedefimiz. Bizler; projelerimizle, değişimin en önemli parçası olan yüksek yaşam standardının ve kentli yaşamın temelini atıyoruz. Tamamen bütünsellik içinde ele aldığımız ve ilçemizi bir yıldız haline getiren projelerimizi, siz değerli vatandaşlarımızla paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Küçükçekmece bölgesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi nin gerçekleştireceği yeni ulaşım hatlarıyla kısa bir süre sonra İstanbul un yeni ulaşım üssü olacak. Vatandaşlarımız kısa bir sürede İstanbul un her bölgesine çok rahat bir şekilde gidebilecek. Her zaman söylediğimiz gibi değişim ve dönüşümün en çok yakıştığı ilçemize hizmet, bizim için onurdur. Güveninize layık olmaya devam edeceğiz Temel KARADENİZ Belediye Başkanı

3

4 tamamlanan yatırımlar

5 NURETTİN ŞEN PARKI PARKI

6 Atakent Mahallesi, 3.Etap, 213. Sokak ta inşaatı tamamlanan yatırım dahilinde açık spor alanları, süs havuzları, yürüyüş ve dinlenme alanları, fitness spor aletleri, kameriyeler ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Yatırımın toplam alanı m2 dir.

7 MENEKŞE ANAOKULU ALTI PARKI Atakent Mahallesi, 1.Etap Güneş Ortaokulu karşısı ve Halkalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu nun arkasında bulunan alanda yapımı tamamlanan parkımızda çocuk oyun alanları, basketbol sahası, fitness spor aletleri alanı, dinlenme, koşu ve yürüyüş parkurları ile birlikte piknik masaları da bulunmaktadır.

8 HALKALI MEYDANI İlçemizdeki en büyük meydanlardan biri olan Halkalı Meydanı 2015 yılında çevre yolları ile birlikte yeniden düzenlenmiştir. 10 dönümlük arazi üzerinde yapımı tamamlanan yatırım dahilinde, Atatürk heykeli, dekoratif Küçükçekmece silüetli ışıklandırmalar, 75 araçlık otopark ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Ayrıca meydana yerleştirilen LED ekranlarda Belediyemiz ile ilgili haber ve bilgiye halkımız kolaylıkla ulaşabilmektedir. Halkalı meydanımız, konserler, gösteriler ve spor aktivitelerine uygun olarak tasarlanmıştır.

9

10 YARIMBURGAZ BİLGİ EVİ 28 Mayıs 2005 tarihinde açılışını yaptığımız, 10. Bilgi evimiz olan Yarımburgaz Bilgi Evi nin toplam inşaat alanı 1000m2 dir. 4 kattan oluşan kompleksimizde, bilgisayar ve ingilizce sınıfları, öğretmenler odası, rehberlik odası, kütüphane, kulüp odası, danışma ve bekleme alanı, yönetici odası, kantin ve mescit bulunmaktadır.

11 TRAFİK EĞİTİM PARKI Atakent Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ile 222. Cadddesi arasında kalan parkımız toplamda m 2 alana sahiptir. Nisan 2015 te açılışını yaptığımız parkımız; hastane, anaokulu, trafik market, üstgeçit, konuk evi ve labirent gibi görsel yapılar kullanılarak küçük bir şehir olarak tasarlanmıştır. Eğitimlerde, 16 bisiklet, 15 akülü araç, 1 golf arabası kullanılmakta ve bu eğitim sırasında kask, dizlik, dirseklik, eldiven gibi güvenli sürüş materyalleri kullanılmaktadır. Açıldığı günden bu yana 255 sınıf öğretmeni ve çeşitli yaş gruplarından toplam öğrenci ve 4 engelli grubu (bedensel, zihinsel, özel eğitim ) ziyaret etmiş ve trafik eğitimi almıştır. Ayrıca, parkımız Türkiye deki ilk engelli çocuklar için trafik eğitim verilen parktır.

12

13 DEVAM EDEN yatırımlar

14

15 FEVZİÇAKMAK MAHALLESİ FEVZİ ÇAKMAK MEYDANI, PAZAR YERİ VE YERALTI OTOPARKI Fevziçakmak Mahallesi, Halkalı Caddesi üzerinde, Güldallar Sanayi Sitesinin yanında yapımı devam etmekte olan çalışmanın toplam alanı 23 dönümdür. Kapalı inşaat alanı m2 olan yatırımın içeriğinde, araç kapasiteli otopark, 610 tezgahlı pazar yeri bulunmaktadır. Bunların yanında, toplanma alanı (meydan), yeşil alanlar, süs havuzları, dinlenme, gezi ve yürüyüş alanları da projenin içeriğinde yer almaktadır.

16 KANARYA MAHALLESİ KANARYA BİLGİ EVİ MUHTARLIK VE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 8-14 yaş aralığındaki ilk öğretim okulu öğrencilerine yönelik hizmet veren bilgi evlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. 11. Bilgi Evimiz olan Kanarya Bilgi Evinin temelini 23 Mayıs 2015 tarihinde attık yılı eğitim - öğretim yılı başında tamamlanması planlanan yatırım m2 lik kapalı inşaat alanına sahiptir. Bina içerisinde, 12 Muayene Odalı Aile Sağlığı Merkezi ve Bina içersinde Mahalle Muhtarlığımız yer alacaktır.

17 ATAKENT MAHALLESİ NE YENİ BİR PARK Atakent Mahallesi, 1. Etap, Halkalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu karşısındaki Eda Camii yanında bulunan yatırımın toplam alanı m2 dir. Çalışma dahilinde, açık amfi tiyatro, tiyatro binası, restaurant, kafeterya, dinlenme ve fitness alanları, havuz, kaya tırmanma alanı, macera parkı ve açık spor sahası bulunmaktadır.

18

19 CUMHURİYET MAHALLESİ NE MACERA PARKI Cumhuriyet Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi üzerinde bulunan Soğuksu Çamlığının yeniden düzenlenmesi çalışmasıdır. 41 dönümlük Soğuksu Ormanı Macera Parkı projesi dahilinde; kaya tırmanışı alanı, skate park, açık spor alanları, piknik alanları, çocuk oyun alanları,kafeteryalar, koşu ve yürüyüş parkurları, suni gölet, seyir kulesi ve hayvan barınakları bulunacaktır. Mevcutta bulunan tüm ağaçlar numaralandırılarak kayıt altına alınmıştır.

20 inönü MAHALLESİ SEMT KONAĞI İnönü Mahallesi, Hakan Caddesi üzerinde yapımı devam eden proje 2000 m2 kapalı inşaat alanına sahiptir. Yatırım dahilinde, etüt salonları, çok amaçlı toplantı salonu, sergi alanı ve kreş bulunmaktadır.

21 SULTANMURAT MAHALLESİ MEYDAN, PAZAR YERİ VE YERALTI OTOPARKI Sultanmurat Mahallesi, Anadolu Sokak ta yapılmakta olan ve m2 kapalı alana sahip yatırım dahilinde,meydan, 500 tezgahlık kapalı pazar yeri, kurban kesim alanı, dinlenme, gezi ve spor alanları, kafeler ve 300 araç kapasiteli yeraltı otoparkı bulunacaktır.

22 CUMHURİYET MAHALLESİ MEVLANA CAMİİ Cumhuriyet Mahallesi, Halide Edip Adıvar İlkokulu karşısında bulunan alanda yapımı başlayan yatırımın toplam inşaat alanı m2 dir. 700 kişi kapasiteli olacak Camii mizde gasilhane de bulunmaktadır.

23 ATATÜRK MAHALLESİ İKİTELLİ ŞENEVLER CAMİİ Atatürk Mahallesi nde yapımı devam eden yatırımın toplam inşaat alanı m2 dir. 800 kişi kapasiteli olacak Camii mizde, 2 adet 12 kişilik derslik, 1 adet 24 kişilik derslik, 1 adet eğitmen odası, gasilhane, 327 m2 büyüklüğünde çok amaçlı salon ve şadırvan bulunmaktadır.

24

25 ATAKENT MAHALLESİ MENEKŞE DERESİ ÇEVRESİ REKREASYON PROJESİ Yarımburgaz ve Atakent Mahalleleri arasında kalan toplu konut alanları arasından geçen ve daha önce ıslahı yapılmış olan Menekşe deresi ve çevresinde yeni bir yaşam alanı oluşturulmaktadır. 220 dönümlük yatırım dahilinde, koşu, bisiklet ve yürüyüş yolları, kış bahçeleri, aromik bitki bahçeleri, ümeydan, yaya geçiş köprüleri gibi donatılar bulunmaktadır.

26 YEŞİLOVA MAHALLESİ KÜÇÜKÇEKMECE ÖĞRETMEN EVİ Yeşilova Mahallesi, Reyhan Caddesi üzerindeki eski öğretmen evinin bulunduğu yerde yapımı devam eden yatırım yaklaşık 2.600m2 lik bir alanda uygulanmaktadır. 44 yatak kapasiteli bir otel işletmesi tarzında inşa edilecek yatırımda restoran, dinlenme ve aktivite alanları da bulunmaktadır.

27

28 İSTASYON MAHALLESİ SEMT KONAĞI İstasyon Mahallesi, Taştepe Bilgi Evi karşısında inşaatı devam eden yatırımın kapalı inşaat alanı 2710 m2 dir. Yatırımın dahilinde, derslikler, etüd salonları, çok amaçlı toplantı salonu ve yemekhane bulunmaktadır.

29 YENİMAHALLE KENTSEL DÖNÜŞÜM REZERV KONUTLARI Yenimahalle, İmaret Caddesi üzerinde, Tepeüstü Mezarlığının altında bulunan alanda inşa edilmekte olan yatırımın kapalı inşaat alanı m2 dir. Bu toplu konut projesi dahilinde; 108 konut, 4 mağaza ve kapalı otopark bulunmaktadır.

30 BAŞLAYACAK OLAN YATIRIMLAR

31 TEVFİKBEY MAHALLESİ SEFAKÖY MERKEZ CAMİİ Tevfikbey Mahallesi nde bulunan, Merkez Camii, Küçükçekmece Toplum Sağlığı Merkezi ve Sefaköy Erkek Öğrenci Yurdu nun bulunduğu bölgede yapılması planlanan proje yaklaşık 5.240m2 lik bir alanda uygulanacaktır. Planlama dahilinde, yine mevcutta bulunan Camii, Yatılı Öğrenci Yurdu ve Toplum Sağlığı Merkezi yeniden inşa edilerek daha geniş kapsamlı ve gelişmiş mimari özelliklere sahip bir kompleks oluşturulacaktır.

32 CENNET MAHALLESİ CENNET MEYDANI PAZAR YERİ VE YERALTI OTOPARKI Cennet Mahallesi, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi arkasında bulunan Küçükçekmece Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne ait alanda yapılması planan proje yaklaşık m2 lik bir alanda uygulanacaktır. Yatırım dahilinde, meydan, kapalı pazar yeri, kurban kesim alanı, sosyal tesis ve 400 araç kapasiteli 2 katlı kapalı otopark bulunmaktadır.

33 İKİTELLİ PAZAR YERİ VE OTOPARKI Atatürk Mahallesi, Güven Sokak ta Teknik Yapı Konutlarının altında inşa edilecek olan yatırım yaklaşık m2 lik bir alanda uygulanacaktır. Proje dâhilinde, kapalı otopark, kurban kesim yeri ve kapalı pazar yeri bulunacaktır.

34 HALKALI SAĞLIK OCAĞI VE KAPALI PAZAR YERİ Halkalı Merkez Mahallesi, Tuna Caddesi üzerinde yapılması planlanan yatırım yaklaşık m2 lik bir alanda uygulanacaktır. Yatırım dahilinde, 2 katlı kapalı pazar yeri, kapalı otopark, aile sağlığı merkezi ve belediye hizmet birimi bulunacaktır.

35 YEŞİLOVA MAHALLESİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Yeşilova Mahallesinde bulunacak olan yatırımın toplam alanı 573 m2 dir. Yatırımın içeriğinde, 5 muayene odası, idare odası ve laboratuar bulunmaktadır.

36 HALKALI MAHALLESİ KÜÇÜKÇEKMECE SGK HİZMET BİNASI Halkalı Meydanı karşısında yapılması planlanmaktadır.

37 KEMALPAŞA MAHALLESİ KEMALPAŞA SAĞLIK OCAĞI VE BELEDİYE HİZMET BİNASI Kemalpaşa Mahallesi, Nahit Menteşe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi arkasında yapılması planlanan proje m2 lik kapalı inşaat alanına sahiptir. Yatırımın dahilinde, toplum sağlığı merkezi ve belediye hizmet binası bulunacaktır.

38 HALKALI MAHALLESİ YENİ SPOR KOMPLEKSİ Halkalı Merkez Mahallesi, Aytaç Mevkii, Fatih Caddesi üzerinde bulunan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi yanında yapımı planlanan yatırımın toplam alanı m2 dir. Yatırım dahilinde, futbol sahası, buz pisti, basketbol sahası, savunma sporları salonları, mağazalar, kafeler ve 3 katlı kapalı otopark bulunacaktır.

39

40 ATATÜRK MAHALLESİ MUNİS FAİK OZANSOY İLKOKULU NUN YENİDEN YAPIMI (Proje Aşamasında) Planlama dahilinde Atatürk Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi üzerinde bulunan okulun yıkılıp yeniden inşa edilmesi okulun yıkılması ve daha geniş olanaklara sahip modern konseptli bir eğitim kompleksine dönüştürülmesi düşünülmektedir.

41 ATAKENT MAHALLESİ GENÇLİK MERKEZİ (Proje Aşamasında) Atakent Mahallesindeki Soyak Parkapart Evleri yanında inşa edilecek olan yatırımın toplam inşaat alanı m2 dir. İçeriğinde, derslikler, tiyatro ve sergi salonları, spor ve aktivite alanları,kütüphane ve sağlık birimi bulunmaktadır.

42 KİRAZLI - HALKALI METRO HATTI 9.4 km uzunluğundaki Bağcılar(Kirazlı) - Küçükçekmece(Halkalı) metro hattında toplamda 9 istasyon olacaktır. Bu istasyonlardan 4 ü ilçemiz sınırlarındadır. Yatırım tamamlandığında iki ilçe arasındaki ulaşım 14 dakika gibi kısa bir sürede sağlanacaktır. Yatırımın 2019 yılında tamamlanması planlanmaktadır. İLÇEMİZDEKİ İSTASYONLAR FATİH CAD. İSTASYONU HALKALI MERKEZ İSTASYONU HASTANE İSTASYONU YARIMBURGAZ İSTASYONU

43 MAHMUTBEY - HALKALI BAHÇEŞEHİR METRO HATTI 14 km uzunluğundaki Mahmutbey-Halkalı-Bahçeşehir metro hattında toplamda 7 istasyon olacaktır. Bu istasyonlardan 3 ü ilçemiz sınırlarındadır. İLÇEMİZDEKİ İSTASYONLAR MEHMET AKİF İSTASYONU ATAKENT İSTASYONU TEMAPARK İSTASYONU

44 ATAKÖY - İKİTELLİ METRO HATTI 13 km uzunluğundaki Ataköy - İkitelli metro hattında toplamda 12 istasyon olacaktır. Bu istasyonlardan 2 si ilçemiz sınırlarındadır. Yatırım tamamlandığında Ataköy ve İkitelli arasındaki ulaşım 19,5 dakikada yapılacaktır. İLÇEMİZDEKİ İSTASYONLAR MEHMET AKİF İSTASYONU İKİTELLİ İSTASYONU

45 HAVARAY HATTI 11,6 km uzunluğundaki Havaray hattında toplamda 5 istasyon olacaktır. Bu istasyonlardan 3 ü ilçemiz sınırlarındadır. Yatırımın 2023 yılında tamamlanması planlanmaktadır. İLÇEMİZDEKİ İSTASYONLAR SEFAKÖY İSTASYONU HALKALI İSTASYONU MEHMET AKİF İSTASYONU

46 21 km uzunluğundaki Zeytinburnu- Halkalı Gümrüğü Marmaray Hattında toplamda 9 istasyon olacaktır. Bu istasyonlardan 4 ü ilçemiz sınırlarındadır. Eski Halkalı-Sirkeci tren hattının yerine yapılacak olan yatırımın 2016 yılında tamamlanması planlanmaktadır. İLÇEMİZDEKİ İSTASYONLAR KÜÇÜKÇEKMECE İSTASYONU SOĞUKSU İSTASYONU HALKALI GÜMRÜK İSTASYONU ZEYTİNBURNU- HALKALI GÜMRÜĞÜ MARMARAY HATTI

47 KONUTBİRLİK KAVŞAĞI (İnşaat Çalışmaları Başladı) Turgut Özal Caddesi ile Yarımburgaz Caddesi kesişiminde inşa edilecek olan yatırımda, dönel katlı kavşak, çift gidiş çift gelişli yol bulunmaktadır.

48 KANARYA MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI Proje Alanı 9,2 hektar olan kentsel yenileme projesinin inşaat alanı m2 dir. Alanda mevcutta, 2061 konut ve 102 işyeri bulunmaktadır.

49

50

51

52 ÇEVRE 1.5 YILDA; 1.5 YILDA; 1.5 YILDA; Ağaç Dikimi, Çiçek Dikimi, Gül Dikimi, Çalı Formunda Bitki Dikimi Yaptık. Yeni Yapılan, Refüj, Park Ve Çevre Düzenlemeleri İle Yeşil Alan Miktarında Toplam M2 Artış Gerçekleştirdik. 58 Cadde Ağaçlandırıldı İlçemizdeki sitelerin bahçe bakımları, ağaç ve çalıların dönem budamaları yapılmaktadır. Ayrıca bank ve piknik masalarının periyodik olarak tamiratları yapılmaktadır. PARKLARDA İNTERNET BEDAVA... Alt yapısını hazırlamakta olduğumuz sistemde, tüm parklarımızda halkımız Wi-Fi hizmetinden ücretsiz olarak yararlanacaktır. Küçükçekmece Nikah Sarayı, Sefaköy Atatürk Parkı, Küçükçekmece Göl Kenarı, Belediye Altı Koru Parkı, Halkalı Çamlığı ve Cennet Mah. Hürriyet Caddesi nde alt yapı çalışmaları tamamlanmıştır. 1.5 YILDA; 42 Adet Yol Yenilendi Ton Asfalt, M Bordür, M2 Tretuvar, M2 Yol Ortası Parke Taşı Döşemesi Yapıldı. VAN DA 4 KÖY KONAĞI YAPTIK. YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI Ekim 2011 de Van da meydana gelen deprem sonrasında yenilenme sürecine giren Erciş te yaptırdığımız 4 adet Köy Konağı ile sosyal sorumluluk projelerimizden birini gerçekleştirdik. Konutlarda, taziye ve toplantı salonları, kütüphaneler, muayene salonları, sosyal aktivite alanları ve mutfak bulunmaktadır.

53

54

55 OKULLARA YÖNELİK TAMİR VE BAKIM ÇALIŞMALARI 1.5 YILDA; Okulların Boya badana, tamir, bakım, sınıf yenileme, konferans salonu ve tiyatro salonları yenileme işleri yapılmaktadır. OKULLARIN, CAMİ VE CEMEVLERİNİN SEBİL VE SU DEPOLARINI TEMiZLEDİK. 95 adet okulun ve 42 adet camiinin su deposu ve sebil dezenfekte ve hijyen çalışmaları yapılmıştır. CAMİ VE CEMEVLERİMİZİ TEMiZLEDİK. 4 er kişilik 2 ekip halinde çalışan Küçükçekmece Belediyesi Temizlik Ekibi ibadethanelerimizi temizliyor. 1.5 YILDA; TON ÇÖP TOPLADIK. Her Akşam Saat: Arası Çöp Topluyoruz. GERi DÖNÜŞÜMDE istanbul BiRiNCiSiYiZ Atık dönüşümü konusunda İstanbul belediyeleri arasında 1. olduk 1.5 YILDA; 55 ton tıbbi atık, ton sanayi atığı, kg atık pil, kg elektronik atık topladık.

56 KÜLTÜR-SANAT FAALİYETLERİ 1.5 YILDA; Kültür ve Sanat Merkezlerimizde etkinlik yaptık ve Küçükçekmeceli bu etkinliklerden faydalandı. KÜLTÜR SANATTA TÜRKİYE DEKİ İLKLERİMİZ Belediye Binasındaki İlk Müzeyi Kurduk. İlk Multimedya Gösterimli Çanakkale Geçilmez Prodüksiyonunu Gerçekleştirdik. Türkiye De Bir İlk! Sosyal Hizmetler Ve 2023 Vizyonu. Kudüs Sempozyumu. KÜLTÜR MERKEZLERİ MESLEK VE SANAT EĞİTİMLERİ 3 Kültür merkezinde hayat boyu öğrenme programı kapsamında ortalama 25 branşta, sanat eğitimlerinde ise ortalama 10 branşta eğitimlerimiz devam etmektedir. GELENEKSEL SANAT AKADEMİSİ Gençlerimiz, 14 FARKLI BRANŞTA 1.5 Yılda 5926 Meslek, 2869 Sanat kursiyeri Eğitim görerek sertifikalarını aldı. MÜZİK AKADEMİSİ İLÇEMİZ OKULLARINDAKİ ÖĞRENCİLERİN %50 Sİ BİLGİ EVLERİMİZE KAYITLI yılında hizmete giren Yarımburgaz Bilgi Evi ile birlikte Bilgi Evi sayımız 10 a çıkmıştır. Bilgi evlerimizdeki kayıtlı öğrenci sayısı , aktif olan öğrenci sayımız ise dir.

57

58

59 OKUL BAHÇELERi HAVUZLARLA RENKLENDi 8 Okulumuzda başlattığımız bu uygulama ile çocuklarımız yaz günlerinde eğlenceli vakit geçirdi. Havuzlarımızdan 1.5 yılda öğrencimiz faydalandı. MOBİL AFET EĞİTİM TIRI Gezici Afet Eğitim TIR ını halkımızın hizmetine sunduk. OKUL BAHÇELERİ PORTATİF OYUN GRUPLARI İlçemizde 8 okulun bahçesinde portatif oyun grupları kurduk. YAZ - KIŞ SPOR OKULLARI 1.5 yılda; Küçükçekmece Belediyesi Yaz ve Kış Spor Okullarımızdan, 25 farklı tesiste, 13 branşta, öğrencimiz faydalandı. SOSYAL YARDIM FAALİYETLERİ 1.5 YILDA; Aileye Gıda Kolisi Yardımı, Aileye Giyim Eşyası Yardımı, 932Aileye Ev Eşyası Yardımı, 233 Öğrenciye Kırtasiye Seti ve Okul Çantası Yardımı, 275Aileye Günlük 2 Öğün Sıcak Yemek Yardımı yaptık. (1600 Porsiyon) Yaşlı ve Engelli Vatandaşımıza Kişisel Bakım ve Temizlik Hizmeti verdik. RAMAZAN AYI İFTARLARIMIZ 1, 5 Yılda vatandaşımızla iftar sofralarında buluştuk. Aşevimizde, Günde kişiye iki öğün sıcak yemek dağıtımı yapılmaktadır. Ayrıca, 1.5 yılda, Aileye gıda yardımı yaptık. CENAZE HİZMETLERİ Cenazesi olan evlerimize, porsiyon taziye yemeği dağıttık ve cenaze çadırı kurduk. Ayrıca cenaze yakınlarının tüm ulaşım hizmetlerini sağladık. ENGELLİ VE YAŞLI BAKIM HİZMETLERİ Engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza evlerinde kişisel bakım hizmeti sunduk. Ayrıca evlerinin temizliği, bakım ve onarım çalışmalarını da yaptık. 1.5 yılda; hizmet verilen aile sayısı 1009 dur.

60 İSTİHDAM MASASI İşçi Ve İşvereni Buluşturduk İş başvurusu yapan kişi sayısı : İşe yerleştirilen kişi sayısı : ENGELLERİ AŞIYORUZ İlçemizde ikamet eden engelli vatandaşlarımıza özel dizayn edilmiş servis aracı tahsis ettik.engelliler Koordinasyon Merkezimiz i arayan Engelli vatandaşlarımızı gitmek istedikleri her yere ücretsiz olarak ulaşımlarını sağladık. Belediye Binamızı engelli vatandaşlarımıza uygun olarak düzenledik. İlçemizde ikamet eden ve raporu ile müracatta bulunan sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarımızın tümüne bugüne kadar 340 adet manuel, 75 akülü araba hediye ettik. 246 vatandaşımızın engelli aracının bakım ve tamir çalışmalarını yaptık. KÜÇÜKÇEKMECE ENGELLİLER REHABİLİTASYON MERKEZİ Küçükçekmece sınırları içerisinde ikamet eden bedensel ve zihinsel engelli bireylerimize ve ailelerine yönelik tedavi, eğitim, öğretim, psikolojik destek, okul destek, meslek edindirme, iş bulma, hidroterapi, fizyoterapi, aile terapisi, zeka testleri hizmetleri verilmeye devam ediliyor. YAŞLILARA HİZMET BİRİMİ Belediyemize gelen yaşlılarımızın işlemleri, yaşlılara hizmet birimimiz tarafından yürütülmektedir. 8 ayda yaşlımızın işlemleri gerçekleştirildi. Ayrıca tüm ulaşım gereksinimlerini karşıladık. KADIN KONUK EVİ Bugüne kadar konuk evimizde 1518 kadın ve çocuk ikamet etmiştir yılında yaptığımız yenileme çalışmaları ile daha güzel bir çehreye büründürülen evimizde son 1.5 yılda ise 39 kadın ve 60 çocuğumuzu misafir ettik. AiLE DANIŞMA MERKEZLERİ İnönü Mahallesi Şubemizde 5 uzman psikolog, Bezirganbahçe deki şubemizde 4 uzman psikolog görev yapmaktadır. Merkezlerimizde, 1.5 yılda, kişiye psikolojik destek ve danışmanlık hizmeti verdik.

61

62

63 DÜĞÜN FOTOĞRAFLARINIZ BİZDEN Nikah Sarayımızdaki tüm merasimlerin fotoğraf çekimlerini ücretsiz yapıyoruz. Evlenen çiftlerimize fotoğrafların baskısını yapıp hediye ediyoruz. YENİDOĞAN BEBEKLERİN AİLELERİNİ ZİYARET EDİYORUZ İlçemizde yeni doğmuş bebek sahibi ailelerimize ziyaretler düzenlemekteyiz. 6 ayda aileyi ziyaret ettik. ÇOCUKLARIMIZ HAYATA SAĞLIKLA GÜLÜMSÜYOR... İlçemizdeki 55 okulda öğrencimizin diş taramasını yaptık öğrencimizin tedavisini gerçekleştirdik. EVDE SAĞLIK VE HASTA NAKİL HİZMETLERİ İlçemizde ikamet eden ve kendi imkanlarıyla hastaneye gidemeyen tüm hastalarımıza, hasta nakil hizmeti verilmektedir. Ayrıca ihtiyaç sahibi hastalarımıza hemşirelik hizmeti de vermekteyiz. 1.5 yılda, kişiye evde bakım ve hemşirelik hizmeti, kişiye de hasta nakil hizmeti verdik. SOKAK HAYVANLARINA YÖNELİK HİZMETLER 1.5 YILDA; 60 adet kuru mama,su istasyonu ve su odağı, 1 adet Mamamatik yerleştirildi. 23 adet kedi evi yapıldı tedavi ve kısırlaştırma işlemi gerçekleştirildi.288 köpek sahiplendirildi. 40 kedi sahiplendirildi. Kış aylarında soğuk ve açlıktan ölme tehlikesi içinde olan kediler için 23 parkımıza kedi evleri yaptık.ilçemizde bulunan parklara, sokak hayvanlarımız için 60 adet su ve mama istasyonu ile 1 adet mamamatik yerleştirdik.

64 E T K İ L R İ B P E H... E Y İ Y İ A DAH

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER KONUT BİRLİK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI KÜLTÜR MERKEZİ Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ MERKEZ MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ MERKEZ MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ MERKEZ MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER LOKMAN HEKİM PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve

Detaylı

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280.

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bağcılar da Toplam Yatırım 280.000 Milyon YTL (İkiyüz Seksen Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bakırköy Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL (Yüz Altmış Sekiz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER ATATÜRK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bahçelievler de Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL (213.520 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Zeytinburnu Toplam Yatırım 170 Milyon YTL (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

ULAŞ MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı ERSİN ÇABUKER. Bulvar Sayısı:2 Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 77 Nüfus: 5684

ULAŞ MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı ERSİN ÇABUKER. Bulvar Sayısı:2 Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 77 Nüfus: 5684 Mahalle Muhtarı ERSİN ÇABUKER Bulvar Sayısı:2 Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 77 Nüfus: 5684 TARİHÇE: 1937 yılında Bulgaristan dan göç eden vatandaşlar tarafından kurulmuş. Kasabanın ilk yerleşim birimleri

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU Yayın Tarihi: 27.04.2007 Revizyon No: Revizyon Tarihi: Formun Başlanğıç Tarihi: Kapsadığı Bitiş Tarihi: Müdürlüğü H E D E F FAALİYET

Detaylı

CAMİ LİSTELERİ S.NO İli İlçesi Cami Adı. İstanbul Küçükçekmece ABDÜSSELAM C. İstanbul Küçükçekmece ALTINŞEHİR ORTA MH.YENİ C.

CAMİ LİSTELERİ S.NO İli İlçesi Cami Adı. İstanbul Küçükçekmece ABDÜSSELAM C. İstanbul Küçükçekmece ALTINŞEHİR ORTA MH.YENİ C. CAMİ LİSTELERİ S.NO İli İlçesi Cami Adı 1 2 3 4 5 6 ABDÜSSELAM C. ALTINŞEHİR ORTA MH.YENİ C. ATAKENT HZ.HAMZA C. BAĞLAR BEYAZIT C. BELEDİYE MESCİDİ BEZİRGANBAHÇE MEDİNE C. 7 CENNET MH.C. 8 CENNET MH.YAVUZSELİM

Detaylı

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Küçükçekmece. 711 Milyon YTL. (Yediyüz On Bir Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Küçükçekmece. 711 Milyon YTL. (Yediyüz On Bir Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Küçükçekmece Toplam Yatırım 711 Milyon YTL (Yediyüz On Bir Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı 1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı Engelli vatandaşlarımıza kültürel ve sosyal anlamda daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş, kendileri veya yakınları ile birebir görüşerek yeterli

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM.

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Avcılar da Toplam Yatırım 169 Milyon YTL (Yüz Altmış Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kağıthane. 147 Milyon YTL. (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kağıthane. 147 Milyon YTL. (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kağıthane Toplam Yatırım 147 Milyon YTL (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Vaziyet Planı İstanbul Bahçeşehİr de Yenİ Bİr Yaşam Spradon Vadİ de! 2011 Ocağında başlatılan Spradon Vadi projesi 2014 Ocak ında teslim ediliyor. 42.000 m²

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ İçindekiler SİSTEM DİNAMİKLERİ ALTERNATİF DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ... 2 Aile Yapısı... 2 Çocuk ve Gençlerle ilgili Faaliyetler... 2 Eğitim Kültür...

Detaylı

İçindekiler. S a y f a 3

İçindekiler. S a y f a 3 KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI 2011 S a y f a 2 S a y f a 3 İçindekiler GİRİŞ...4 ÖZÜRLÜLER KOORDİNASYON MERKEZİ...5 ORGANİZASYON ŞEMASI...6 HİZMETLERİ...7 ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON

Detaylı

hizmet sınıfı, alt grupları

hizmet sınıfı, alt grupları PEYZAJ MİMARLIĞI PROJE/PLANLAMA YAKLAŞIK UYGULAMA MALİYETİ T.M.M.O.B. PEYZAJ MİMARLARI ODASI PEYZAJ MİMARLIĞI PROJE / PLANLAMA HİZMET SINIFLARINA GÖRE BİRİM (m²), YAKLAŞIK UYGULAMA MALİYETLERİ (YUM m²/ytl)

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E T.C. S A R I Y E R B E L EDİYE B A Ş K A N L I Ğ I 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E B E K L E N T İ L E R R A P O R U İÇİNDEKİLER GİRİŞ...2 I - 2013 YILI İLE 2014 YILI BAŞLANGIÇ ÖDENEKLERİ

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI 1 PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI PROJE BAŞLANGICI: 05/05/2017 PROJE BİTİŞ TARİHİ: 10/05/2017 PROJENİN TOPLAM MALİYETİ: 63.720,00 TL FİZİKİ GERÇEKLEŞMESİ: % 100 2 PROJENİN

Detaylı

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı TURKUAZ GÜNEŞLİ Güneşli nin yükselen yıldızı TURKUAZ GÜNEŞLİ...Güneşli nin yükselen yıldızı Firmamız kuruluş tarihinden günümüze kadar yaptığı çalışmalar ile ülkenin kalkınmasında ve istihdam konusunda

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

Bin TL yatırım yaptı.

Bin TL yatırım yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 2014-2015 Yılında Muğla ya 247 Milyon 454 Bin TL yatırım yaptı. 2016 Yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 410 Milyon 218 Bin TL yatırım yapacak. 2 FEN İŞLERİ

Detaylı

Esenyurt un Parlayan Güneşi

Esenyurt un Parlayan Güneşi Esenyurt un Parlayan Güneşi Esenyurt un Parlayan Güneşi TEKNİK ÖZELLİKLERİ Esenyurt un Parlayan Güneşi Turgutreis Group tarafından inşa edilen Esila KENT, 17.000 m² üzerine konumlandırılmış 6 blok 407

Detaylı

VELİMEŞE MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERKUL. Cadde Sayısı: 15 Sokak Sayısı: 261 Nüfus: 8844

VELİMEŞE MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERKUL. Cadde Sayısı: 15 Sokak Sayısı: 261 Nüfus: 8844 Mahalle Muhtarı MEHMET ERKUL Cadde Sayısı: 15 Sokak Sayısı: 261 Nüfus: 8844 TARİHÇE: Bir kasaba/ belde olarak resmi anlamda 12 Mayıs 1974 yılında kurulmuştur. 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ Buski Tenis Kortları Acemler, BUSKİ Tesisleri İçi, - Osmangazi / BURSA 0 224 251 05 55 Dobruca Tenis Kortları BUSKİ Dobruca Sosyal Tesisleri, Osmangazi - BURSA 0 224

Detaylı

SEFAKÖY BÖLGESİ TEVFİKBEY MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

SEFAKÖY BÖLGESİ TEVFİKBEY MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER SEFAKÖY BÖLGESİ TEVFİKBEY MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER 75.YIL CUMHURİYET PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi

Detaylı

Yatırım Caddeye Çıkıyor

Yatırım Caddeye Çıkıyor 4 GAYRİMENKUL Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran 4 Gayrimenkul,

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339.000 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 TARİHÇE: 20. Yy da iskan görmüş bir mahalledir. 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı kanun

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

A-KADIN SIĞINMA EVİ (toplam 980m 2 )

A-KADIN SIĞINMA EVİ (toplam 980m 2 ) İHTİYAÇ PROGRAMI Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi projesinin, ihtiyaç programı aşağıda alt bileşenler ve açılımları ile birlikte verilmiştir. Bununla birlikte yarışmacılar ilgili yönetmeliklere bağlı

Detaylı

YEŞİLTEPE MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSEYİN DOĞRU. Cadde Sayısı: 28 Sokak Sayısı: 111 Nüfus: 14436

YEŞİLTEPE MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSEYİN DOĞRU. Cadde Sayısı: 28 Sokak Sayısı: 111 Nüfus: 14436 Mahalle Muhtarı HÜSEYİN DOĞRU Cadde Sayısı: 28 Sokak Sayısı: 111 Nüfus: 14436 TARİHÇE: 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı kanun ve kanun hükmündeki kararname ile Ergene

Detaylı

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar 862m 2 si yeşil alana ait % 65 YEŞİL ALAN toplam 1.272 etrafı açık alanda Kendi Adanızda Yaşayın Bölge

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Maltepe Toplam Yatırım 310.000 Milyon YTL (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak MALTEPE

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

Hadımköy / Satılık Malikane

Hadımköy / Satılık Malikane Hadımköy / Satılık Malikane SPACE MERKEZ Pelican Hill (1.Etap) 3200 m² arazi içerisinde 800 m² kullanım alanlı 2 katlı İç avlu 75 m2 açık havuz Kış bahçesi Meyve ağaçları ve özel bahçe peyzajı Akıllı ev

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012 1/2 İŞİN ADI : Spil Dağı Milli Parkı Alt Yapı Yapım İşi İDARE : Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü YÜKLENİCİ : As İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İHALE BEDELİ : 11.890.000,00

Detaylı

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 TARİHÇE: 1820 yıllara ait haritada Büyükkarıştıran Merkez konumda olup, daha büyük yazılmıştır. Hemen yakınında Misinli (Missinli),

Detaylı

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 TARİHÇE: PINARBAŞI MAHALLESİ Pınarbaşı Köyünü Kırcaali ve Harmanlı yöresinden göç eden aileler kurmuştur. Burası daha önce çiftlik arazisidir.

Detaylı

VAKIFLAR MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN. Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304

VAKIFLAR MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN. Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304 Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304 TARİHÇE: Vakıflar köyü 1900 yılında Bulgaristan Hasköy'den gelen Mümin Ağa tarafından kurulmuştur. Tipik Trakya köy yerleşimi özelliklerini

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

Beyoğlu. Toplam Yatırım 765 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Beyoğlu. Toplam Yatırım 765 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Beyoğlu Toplam Yatırım 765 Milyon YTL (Yediyüz Altmış Beş MilyonYTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Tebliğler Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak

Detaylı

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 TARİHÇE: Çok eski zamanlardan günümüze iskan göre Büyükkarıştıran ile yol bağlantısı olup, geçiş güzergahında bulunan köy, 19. Yy.dan

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MAHALLE BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 2010 İŞİN ADI MİKTARI BİRİMİ YOL AÇILMASI 1515.00 M 2 CADDE 11 SOKAK

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MAHALLE BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 2010 İŞİN ADI MİKTARI BİRİMİ YOL AÇILMASI 1515.00 M 2 CADDE 11 SOKAK İLÇE GENELİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 200 YOL AÇILMASI 55.00 M 2 CADDE SOKAK STABİLİZE, MICIR, TAŞ TOZU SERİMİ 6320.00 TON 9 CADDE 5 SOKAK TRETUVAR İMALATI 9732.08 M² 7 CADDE

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2018 İÇİNDEKİLER I- 2018 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik.

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2016 da Osmangazi Köprüsü hizmete girdi. 2017 de Akçaray seferlerine başladı. Tramvayımızın yeni hat yatırımları bütün hızıyla

Detaylı

Ek 1-B- (Değişik: RG-19/6/ ) 2.TAPUDA KAYITLI OLMAYAN TAŞINMAZLAR

Ek 1-B- (Değişik: RG-19/6/ ) 2.TAPUDA KAYITLI OLMAYAN TAŞINMAZLAR Ek 1-B- (Değişik: RG-19/6/2014-29035) 2.TAPUDA KAYITLI OLMAYAN TAŞINMAZLAR 2.1. Üzerinde Bina ve Tesis Olan Taşınmazlar 2.1.1. İdare Binaları 2.1.1.1. Hizmet Binaları 2.1.2. Eğitim ve Öğretim Amaçlı Bina

Detaylı

Burada GELİŞİM var: PAŞAKÖY MAHALLESİ. Genç Sancaktepe Tarih yazarak büyüdü. Birlikte başardık.

Burada GELİŞİM var: PAŞAKÖY MAHALLESİ. Genç Sancaktepe Tarih yazarak büyüdü. Birlikte başardık. Burada GELİŞİM var: PAŞAKÖY MAHALLESİ Genç Sancaktepe Tarih yazarak büyüdü. Birlikte başardık. Değerli Hemşehrilerim, Hizmet bayrağını devraldığımız gün, bir vizyon ortaya koyarak söz vermiştik: Sancaktepe

Detaylı

HABİPLER MAHALLESİ HABİPLER MAHALLESİ

HABİPLER MAHALLESİ HABİPLER MAHALLESİ BAŞKANDAN ŞEHİR HAYATI MAHALLE DE BAŞLAR Değerli hemşehrilerim! Mahalle kültürü geniş bir aile gibidir. Eğer bir mahallenin çocuğuysan, seni koruyacak, düştüğünde kaldıracak komşuların vardır. Kan bağına

Detaylı

Konsept Ana Fikiri / Misyon

Konsept Ana Fikiri / Misyon Misyon Amaç Hayvan Sağlığı Korunmadan İnsan Sağlığının korunamayacağı ilkesi ile hayvanlardan insanlara bulaşan (Zoonoz) hastalıklarla mücadele etmek, Hayvan sağlığını korumak ve refahını artırmak; böylece

Detaylı

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şile Toplam Yatırım 164 Milyon YTL (Yüz Altmış Dört Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak ŞİLE

Detaylı

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor.

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor. Metro Hayat şehrin merkezinde ulaşım ağının ortasında gelişen ve değer kazanan bölgesinde, İstanbul a hayat veren metro hatlarının tam üstünde yükselen bir yıldız. Avrupa nın en işlek otoyolu olan Avrupa

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL (440.704 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak KARTAL

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL (Dörtyüz Kırk Bir Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

CUMHURİYET CUMHURİYET MAHALLESİ MAHALLESİ

CUMHURİYET CUMHURİYET MAHALLESİ MAHALLESİ BAŞKANDAN ŞEHİR HAYATI MAHALLE DE BAŞLAR Değerli hemşehrilerim! Mahalle kültürü geniş bir aile gibidir. Eğer bir mahallenin çocuğuysan, seni koruyacak, düştüğünde kaldıracak komşuların vardır. Kan bağına

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

VAN ERCiŞ DEPREMi FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI

VAN ERCiŞ DEPREMi FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI VAN DEPREMi 23 Ekim de Van da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde şehir merkezinde ve çevre yerleşimlerde çok sayıda bina yerle bir oldu. Başbakanlık ve

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

Hız kesmeden devam... Zeytinburnu Yatırımları Yeni Biten ve Devam Eden Projeler

Hız kesmeden devam... Zeytinburnu Yatırımları Yeni Biten ve Devam Eden Projeler Hız kesmeden devam... Zeytinburnu Yatırımları Yeni Biten ve Devam Eden Projeler zeytinburnu.istanbul 444 1984 Zeytinburnu nu Türkiye nin Vizyon İlçesi Yapacak Projeler zeytinburnu.istanbul 444 1984 Değerli

Detaylı

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2 6 Mayıs 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28992 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2014 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Sultanbeyli. 219 Milyon YTL. (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Sultanbeyli. 219 Milyon YTL. (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Sultanbeyli Toplam Yatırım 219 Milyon YTL (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü KARAR TARİHİ : 31.10.2013 KARAR NO : 03 İL MAHALLİ ÇEVRE KURULU KARARI 4/6/2010 tarihli ve 27601 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Çevresel Gürültünün

Detaylı

İLÇESİ : İLKADIM İŞİN PROGRAM YILINA KADAR YAPILAN HARCAMA TUTARI ( TL ) 2014 YILI ÖDENEĞİ ( TL ) PROJE TUTARI ( TL ) PROJE NO SIRA NO KURULUŞ

İLÇESİ : İLKADIM İŞİN PROGRAM YILINA KADAR YAPILAN HARCAMA TUTARI ( TL ) 2014 YILI ÖDENEĞİ ( TL ) PROJE TUTARI ( TL ) PROJE NO SIRA NO KURULUŞ İLÇESİ : İLKADIM SIRA 1 İLBNK-7 İLBANK A.Ş. BÖLGE (Alt Yapı) Beton Yol, Kaldırım Kaplama işi-9/1 Yol Yapımı 2013 2014 924.032 582.304 Devam Ediyor 2 İLBNK-8 İLBANK A.Ş. BÖLGE (Alt Yapı) Beton Yol, Kaldırım

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI HİZMETLERİ

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI HİZMETLERİ KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014-2016 YILI HİZMETLERİ HAZIRLAYANLAR Züver ÇETİNKAYA Cevdet KABAKÇI Cengiz BERBEROĞLU Ümit DUYULER Erhan DALYAN SAYFA VE KAPAK TASARIM Ümit DUYULER GRAFİK TASARIM

Detaylı