Adaylar hakkında bilgi / Information about candidates

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Adaylar hakkında bilgi / Information about candidates"

Transkript

1 Adaylar hakkında bilgi / Information about candidates Sn. Deniz Özkul Sayın Deniz Özkul, 1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, Duke Üniversitesinde iş eğitimini, Rotterdam Erasmus Üniversitesinde de MBA ini tamamlamıştır. Yapı Kredi Bankası ve Benkar da Kredi ve Risk Değerlendirme görevlerinde bulunduktan sonra yılları arasında GE de Dublin, Brüksel ve Londra da risk yönetimi üzerinde farklı yönetici pozisyonlarında bulundu. Kendisi 2007 yılından itibaren Citibank Londra da EMEA Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev almaktadır. Sn. Deniz Özkul SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri kapsamında bağımsız yönetim kurulu üyesi kriterlerini taşımaktadır. Ms Deniz Ozkul has completed her university education at Bogazici University Chemical Engineering Department in After graduating from Bogazici, she finished Duke University School of Business. She holds an MBA from Rotterdam Erasmus University. After she took the position of risk management at YKB and Benkar, she got management positions at GE in Dublin, Brussels and London between 2000 and Currently, she is holding position of Vice President EMEA Credit at Citibank Consumer Group. Ms Deniz Ozkul meets all criteria to be an independent director according to the Corporate Governance Principles of the Capital Market Board.

2 Sn. Emre Alkin Sayın Emre ALKİN, 1995 yılında İstanbul Üniversitesi nde Ekonomi bölümünden mezun olduktan sonra, aynı üniversitede Para ve Bankacılık bölümünde önce yüksek lisans daha sonra da doktorasını tamamladı yılında Profesör oldu. Şu anda Kemerburgaz Üniversitesinde Rektör Yardımcısı ve Kültür Üniversitesinde Ekonomi bölüm başkanlığı görevlerini üstlenmektedir. Bunların yanında TFF Genel Sekreteri ve Göztepe Kulübü yönetim kurulu üyesidir. Sn. Emre Alkin SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri kapsamında bağımsız yönetim kurulu üyesi kriterlerini taşımaktadır. Mr Emre ALKİN has completed her university education at Istanbul University Economics Department in After graduating from Economics, at the same university he got his master and PhD degree at Money&Banking Department, and then became a professor at He holds Vice rector position at Kemerburgaz University and head of Economics at Kultur University. Besides, he is the Secretary General at Turkish Football Federation and board member at Goztepe Corportion. Mr Emre ALKIN meets all criteria to be an independent director according to the Corporate Governance Principles of the Capital Market Board.

3 Sn. Jean-Marc Antoine Bergmann, Gemalto 1961 doğumlu Marc Bergmann, 2007 den beri Birleşme ve Devralmalar Danışmanlığı görevini yürütmektedir. Bundan önce yılları arasında Gemplus ın 20 den fazla avukatının bağlı çalıştığı departmanın Genel Hukuk Danışmanlığı görevinde bulunmuştur. İki eski rakip olan Gemplus ve Axalto nun birleşme sürecinde görev almıştır ten Mart 2005 e kadar Atos Origin de, 1990 dan 2004 e kadar da Schlmberger Group ta çeşitli hukuk danışmanlığı pozisyonlarında bulunmuştur. Sn. Marc Bergman, Institut d'etudes Politiques Siyasi Bilimler mezunu olup CEIPI Strasbourg'da Sınai Mülkiyet Hukuku yüksek lisans derecesine sahiptir. Sn. Jean-Marc Antoine Bergmann SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri kapsamında bağımsız yönetim kurulu üyesi kriterlerini taşımamaktadır. Marc Bergmann, born in 1961, is the, General Counsel Mergers & Acquisitions since Prior to that he was Deputy General Counsel at Gemplus between 2005 and 2007 in charge of managing all the inhouse lawyers 20+. He involved complex merger process between Gemplus and Axalto, two former competitors. From 2004 to March 2005 he was at Atos Origin and between 1990 to 2004, he held various legal counsel positions at Schlmberger Group. Mr.Marc Bergman is a graduate from Political Sciences at Institut d Etudes Politiques and has master degree in Industrial Property Law at CEIPI Strasbourg Mr. Jean-Marc Antoine Bergmann does not meet the criteria to be an independent director according to the Corporate Governance Principles of the Capital Market Board.

4 Sn. Philippe Cambriel, Gemalto 1958 doğumlu Philippe Cambriel, halen Güvenli İşlemler İş Birimi nin Üst Düzey Başkan Yardımcısı konumunda bulunmaktadır. Sn. Cambriel, şimdiki görevinden önce, Schlumberger in Avrupa,Orta Doğu ve Afrika Akıllı Kartlar biriminin Başkanı konumunda bulunmaktaydı ile 2003 yılları arasında da yine Schlumberger in e-işlem Kartları biriminin Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür de Bull CP8 in satış ve pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmış olan Cambriel, ondan önce de yine Bull un PC ve Intel sunucu biriminin yöneticiliği ve Fransa da IPC nin Genel Müdürlüğünü yapmıştır. Cambriel in bundan önceki görevi de IPC Fransa nın Genel Müdürlüğüdür yılında kariyer hayatına Aerospatiale de başlamış olan Philippe Cambriel, 1989 ile 1996 yılları arasında Fransa ve Almanya Compaq ın çeşitli satış ve pazarlama görevlerini yürütmüştür. Philippe Cambriel, Ecole Nationale Supérieure de l Aéronautique et de l Espace (Sup Aéro) mezunu olup, INSEAD da işletme yüksek lisansını tamamlamıştır. Sn. Philippe Cambriel SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri kapsamında bağımsız yönetim kurulu üyesi kriterlerini taşımamaktadır. Philippe Cambriel, born in 1958, is the Executive Vice-President, Secure Transactions Business Unit. Prior to that, he was President of Schlumberger s Smart Cards business for Europe, the Middle East and Africa. From 2001 to 2003, he was Vice-President of Schlumberger s e-transaction Cards business. In 1998 he was appointed Chief Officer, sales and marketing at Bull CP8, and prior to that he was General Manager for IPC in France before managing the PC and Intel server unit of Bull. From 1989 to 1996 he held various sales and marketing positions at Compaq in France and in Germany after starting his career at Aerospatiale in Philippe Cambriel is a graduate from the Ecole Nationale Supérieure de l Aéronautique et de l Espace (Sup Aéro) and has an MBA from INSEAD. Mr. Philippe Cambriel does not meets all criteria to be an independent director according to the Corporate Governance Principles of the Capital Market Board.

5 Sn. Aydın ÇAMLIBEL, Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. Sn. Aydın Çamlıbel İstanbul Erkek Lisesi ni 1976 yılında bitirdikten sonra Almanya da Darmstadt Teknik Üniversitesi Elektronik Bölümünde lisans ve yüksek lisansını tamamlamıştır yılında Siemens İstanbul da zayıf akım ürünleri Satış Mühendisi olarak ise başlayan Sn. Aydın Çamlıbel, 16 yıl çalıştığı Siemens te daha sonra sırasıyla Dahili Telefon Santralleri ve Telefon Cihazları Satış Müdürü, Kablo TV Proje Müdürü ve Erişim Şebekeleri Yöneticisi olarak görev yapmıştır yılında Mobil şebeke operatörü Telsim de Teknik Yatırımlar Koordinatörü olarak çalışmaya başlamış, 2003 yılında da Pazarlama ve Regülasyon Koordinatörü ardından da aynı sene Satış Koordinatörü olmuştur yılında Telsim de Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı na atanmıştır. Kasım Şubat 2011 arasında ise Türk Telekom da Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmıştır. Sn. Aydın Çamlıbel Kasım 2011 den bu yana Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. nin Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Sn. Aydın Çamlıbel SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri kapsamında bağımsız yönetim kurulu üyesi kriterlerini taşımamaktadır. Mr. Aydın Çamlıbel graduated from Istanbul Boys High School in 1976 and then studied in the division of Electronics of Darmstadt Technical University, from which he was awarded his BSc and MSc degrees. Following his study, he started to work at Siemens as the Sales Engineer for weak current products in His following positions at Siemens where he worked for 16 years were Internal Telephone Exchanges and Telephone Devices Sales Manager, Cable TV Project Manager and Access Networks Director in order. It was 1999 when he started to work at Telsim, a mobile network operator, as a Technical Investments Coordinator. His following positions at Telsim were Marketing and Regulation Coordinator and the Sales Coordinator both in He was appointed as the Asst. General Manager in charge of Sales and Marketing of Telsim in He worked as the Asst. General Manager in charge of Sales at Türk Telekom between November 2007 and February Mr. Aydın Çamlıbel has been acting as the General Manager of our Company since November Mr. Aydın Çamlıbel does not meets all criteria to be an independent director according to the Corporate Governance Principles of the Capital Market Board.

6 Sn. Jean-Pierre Nougier, Gemalto 1971 doğumlu olan Jean-Pierre Nougier, 2010 yılından bu yana Güvenli İşlemler İş Birimi nin Finanstan Sorumlu Başkan Yardımcısı görevini yürütmektedir. Sn. Nougier kariyer hayatına 1995 te Valeo ta başlamıştır ile 1997 yılları arasında Valeo nun Arjantin ve Meksika ofislerinde çeşitli denetim görevlerini yürüten Nougier, 1997 de Schlumberger Meksika nın İmalat kontrolörü olarak atanmış, 2001 yılında da Kuzey Amerika Kontrolörlüğü görevine atanmıştır. Axalto nun 2004 yılında gerçekleştirilen halka arzında Amerika Kontrolörü olarak atanmıştır ile 2009 yılları arasında Axalto ve Gemalto nun Latin Amerika bölgesinde çeşitli Yönetici pozisyonlarında çalışmış olan Jean-Pierre Nougier, 2007 den bu yana Secure Transactions Business Unit (Güvenli İşlemler İş Birimi) sorumlusu görevini yürütmektedir. Sn. Nougier Ecole Supérieure de Commerce de Paris ten (ESCP) mezundur. Sn. Jean-Pierre Nougier SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri kapsamında bağımsız yönetim kurulu üyesi kriterlerini taşımamaktadır. Mr. Nougier, born in 1971, is Vice-President Finance of Secure Transactions Business Unit since He began his career at Valeo in From 1995 to 1997, he held various controlling positions in Valeo Argentina and Mexico. He was then appointed Manufacturing controller for Schlumberger in Mexico in 1997, and became North America Controller in At Axalto s IPO time, in 2004, he was appointed Americas Controller. From 2005 to 2009 Jean-Pierre then held several Management positions in Axalto and Gemalto in the Latin American Region, where he was in charge of the Secure Transactions Business Unit from 2007 onwards. Mr. Nougier is a graduate from the Ecole Supérieure de Commerce de Paris (ESCP). Mr. Jean-Pierre Nougier does not meet the criteria to be an independent director according to the Corporate Governance Principles of the Capital Market Board.

7 Sn. Emmanuel Unguran, Gemalto 1964 doğumlu Emmanuel Unguran, 2006 dan beri İmalat tan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı dır. Kariyerine 1987 de Vallourec de başlamıştır den 1990 a kadar Fransa ve Amerika Birleşik Devletleri nde çeşitli üretim pozisyonlarında bulunmuştur. Daha sonra bir otomotiv alt yüklenicisi olan Labinal / Purflux ın Birleşik Krallık taki fabrikasının yeni cihaz geliştirme başkanı olarak atandı. Ardından aynı Şirketin Birleşik Krallık taki fabrikasının başmühendisi olarak atandıktan sonra Metod ve Mühendislik Yöneticisi olarak görev yaptı yılında Gemplus ın Mühendislik Yöneticisi olarak atandı ve Gemplus Amerika nın Üretim Direktörü olarak pek çok üretim pozisyonunda bulundu yılından bu yana Gemplus İş Geliştirme ve Destek Başkanı ve Avrupa Üretim Direktörü dür. Ecole Supérieure des Arts et Metiers (ENSAM) mezunudur. Sn. Emmanuel Unguran SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri kapsamında bağımsız yönetim kurulu üyesi kriterlerini taşımamaktadır. Mr. Unguran, born in 1964, is Senior Vice-President Manufacturing since He began his career at Vallourec in From 1987 to 1990, he held various manufacturing positions in France and in the USA. He was then appointed head of new equipment development for Labinal/Purflux an automotive subcontractor than move as head of engineering of the UK factory and ended up as method and engineering manager for Labinal/Purflux. He was then appointed in 1999 Engineering manager in Gemplus and several Manufacturing positions in Gemplus as Manufacturing Director of the America s, Head of development and support of Gemplus and manufacturing director of the European plan till Mr. Unguran is a graduate from the Ecole Supérieure des Arts et Metiers (ENSAM) Mr. Emmanuel Unguran does not meet the criteria to be an independent director according to the Corporate Governance Principles of the Capital Market Board.

PANEL EUROPEAN DEBT CRISIS/ AVRUPA BORÇ KRİZİ. November 19, 2012, Monday 19 Kasım 2012, Pazartesi Martı Hotel, Taksim

PANEL EUROPEAN DEBT CRISIS/ AVRUPA BORÇ KRİZİ. November 19, 2012, Monday 19 Kasım 2012, Pazartesi Martı Hotel, Taksim PANEL EUROPEAN DEBT CRISIS/ AVRUPA BORÇ KRİZİ November 19, 2012, Monday 19 Kasım 2012, Pazartesi Martı Hotel, Taksim KATILIMCILARIN KISA ÖZGEÇMİŞLERİ Harris Dellas doktora derecesini 1985 yılında Rochester

Detaylı

Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcılığı Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı Danışmanı

Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcılığı Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı Danışmanı Atamalar 1 Adı Soyadı Geçerlilik Tarihi Bölüm ve Görevi Eski Şirketi ve Görevi ENİS ERKEL 01.07.2013 Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcılığı Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı

Detaylı

Koç Üniversitesi-TÜSİAD Ekonomik Araştırma Forumu, Avrupa Borç Krizi başlıklı bir konferans düzenleyecek

Koç Üniversitesi-TÜSİAD Ekonomik Araştırma Forumu, Avrupa Borç Krizi başlıklı bir konferans düzenleyecek 15 Kasım 2012 TS/BAS-BÜL/12-80 Koç Üniversitesi-TÜSİAD Ekonomik Araştırma Forumu, Avrupa Borç Krizi başlıklı bir konferans düzenleyecek Konferansta, Avrupa borç krizinin gelişimi, mevcut durum analizi,

Detaylı

Araştırma, Proje Geliştirme ve Teknoloji Transferi Direktörlüğü Şirketleşme ve Girişimcilik Yöneticisi. Satınalma Müdürlüğü Satınalma Sorumlusu

Araştırma, Proje Geliştirme ve Teknoloji Transferi Direktörlüğü Şirketleşme ve Girişimcilik Yöneticisi. Satınalma Müdürlüğü Satınalma Sorumlusu Atamalar 1 Adı Soyadı Geçerlilik Tarihi Bölüm ve Görevi Eski Şirketi ve Görevi JASON NICK SHING LAU 22.07.2013 Araştırma, Proje Geliştirme ve Teknoloji Transferi Direktörlüğü Şirketleşme ve Girişimcilik

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

University (Yüksek Lisans) Selcuk University 75 / 100 09.2003-06.2006 Mechanical Engineering Faculty, Mechanical Engineering

University (Yüksek Lisans) Selcuk University 75 / 100 09.2003-06.2006 Mechanical Engineering Faculty, Mechanical Engineering Engin Avlar Address : Turkey - Tekirdağ - Çorlu - muhittin Home Telephone : 90 (532) 285 52 86 Cell Phone : 90 (532) 285 52 86 E-Mail : enginavlar@hotmail.com Personal Information Total experience : 14

Detaylı

Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Bölüm ve Görevi. Araştırma Proje Geliştirme ve Teknoloji Transferi Direktörlüğü Proje Sorumlusu

Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Bölüm ve Görevi. Araştırma Proje Geliştirme ve Teknoloji Transferi Direktörlüğü Proje Sorumlusu Görev Değişiklikleri 1 Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Bölüm ve Görevi EMRAH GÖKER 01.07.2013 Araştırma Proje Geliştirme ve Teknoloji Transferi Direktörlüğü Proje Sorumlusu Sosyal Politikalar

Detaylı

Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Şirketi ve Görevi. Uluslar Arası Programlar Ofisi Öğrenci Değişim Uzmanı

Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Şirketi ve Görevi. Uluslar Arası Programlar Ofisi Öğrenci Değişim Uzmanı Atamalar 1 Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Şirketi ve Görevi AYCAN AKÇIN 01.04.2013 Uluslar Arası Programlar Ofisi Öğrenci Değişim Uzmanı Kadem Araştırma Merkezi Proje Koordinatörü ERTAÇ NEBİOĞLU

Detaylı

PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK-31 MART 2014 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER Akıllı Kart ve Kısa Şirket Tanıtımı Plastkart Yönetim 1 Ocak-31 Mart 2014 Dönemine

Detaylı

PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK-30 EYLÜL 2016 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER Akıllı Kart ve Kısa Şirket Tanıtımı Plastkart Yönetim 1 Ocak-30 Eylül 2016 Dönemine

Detaylı

FORUM ISTANBUL MAYIS 2016 OTURUM/SESSION KENTLERİN PLANLANMASI I URBAN PLANNING - I

FORUM ISTANBUL MAYIS 2016 OTURUM/SESSION KENTLERİN PLANLANMASI I URBAN PLANNING - I FORUM ISTANBUL 2016 6 MAYIS 2016 OTURUM/SESSION KENTLERİN PLANLANMASI I URBAN PLANNING - I Açılış Konuşması: Dr. Kadir TOPBAŞ* İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mayor, İstanbul Metropolitan Municipality

Detaylı

Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Bölüm ve Görevi. İnsan Kaynakları Direktörlüğü İş Etiği Sorumlusu. İnsan Kaynakları Direktörlüğü HR Partner

Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Bölüm ve Görevi. İnsan Kaynakları Direktörlüğü İş Etiği Sorumlusu. İnsan Kaynakları Direktörlüğü HR Partner Görev Değişiklikleri 1 Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Bölüm ve Görevi ARZU İNAN 01.09.2013 İş Etiği Sorumlusu İdari İşler Sorumlusu DUYGU UTLU 01.09.2013 İnsan Kaynakları Sorumlusu ELİF DURMUŞ

Detaylı

Görev Değişiklikleri. Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Bölüm ve Görevi. Kütüphane Direktörlüğü Satın alma Uzman Yardımcısı 13.09.

Görev Değişiklikleri. Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Bölüm ve Görevi. Kütüphane Direktörlüğü Satın alma Uzman Yardımcısı 13.09. Görev Değişiklikleri 1 Adı Soyadı Geçerlilik Bölüm ve Görevi Eski Bölüm ve Görevi BİLGE ULUTÜRK 13.09.2013 Kütüphane Direktörlüğü Satın alma Uzman Yardımcısı Kütüphane Direktörlüğü Dolaşım Hizmetleri Uzman

Detaylı

FORUM ISTANBUL 2016 6 MAYIS 2016

FORUM ISTANBUL 2016 6 MAYIS 2016 FORUM ISTANBUL 2016 6 MAYIS 2016 OTURUM/SESSION HUB LAR COĞRAFYASI TÜRKİYE: İSTANBUL FİNANS MERKEZİ VE YENİ NESİL BANKACILIK TURKEY AS GEOGRAPHY OF HUBS : ISTANBUL FINANCIAL CENTER AND NEW GENERATION BANKING

Detaylı

ULUSLARARASI HUKUK VE POLİTİKA DERGİSİ EDİTÖRLERİ

ULUSLARARASI HUKUK VE POLİTİKA DERGİSİ EDİTÖRLERİ ULUSLARARASI HUKUK VE POLİTİKA DERGİSİ EDİTÖRLERİ Alfabetik Sırayla / In Ayphabetical Order Sedat LAÇİNER Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu (USAK) Başkanı, Uluslararası Hukuk ve Politika (UHP)

Detaylı

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Özel Durum Açıklaması (Genel) AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / AKCNS [] 23.03.2012 17:23:59 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Telefon ve Faks No. : 0216 571 30 00-0216 571 30 30 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. GAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Ekonomi Bölüm Başkanı

ÖZGEÇMİŞ. GAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Ekonomi Bölüm Başkanı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Hüda Hüdaverdi 2. Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1964 3. Ünvanı: Yrd. Doç. Dr., GAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Ekonomi Bölüm Başkanı 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

Mehmet DÜLGER Doğum tarihi 18.10.1940 Eğitim Durumu Okul Bitirme Tarihi Mimarlık Yüksek Lisansı Genève Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1968

Mehmet DÜLGER Doğum tarihi 18.10.1940 Eğitim Durumu Okul Bitirme Tarihi Mimarlık Yüksek Lisansı Genève Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1968 Mehmet DÜLGER Doğum tarihi 18.10.1940 Mimarlık Yüksek Lisansı Genève Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1968, Fransızca Konya Çimento A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği / Başkanlık 2010- Devam Devam Serbest Mimarlık

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

OTURUM / SESSION: KÜRESEL DENGE ARAYIŞLARI KÜRESEL TRENDLER THE NEED FOR GLOBAL REBALANCING - GLOBAL TRENDS

OTURUM / SESSION: KÜRESEL DENGE ARAYIŞLARI KÜRESEL TRENDLER THE NEED FOR GLOBAL REBALANCING - GLOBAL TRENDS FORUM ISTANBUL 2016 MAY 5,2016 OTURUM / SESSION: KÜRESEL DENGE ARAYIŞLARI KÜRESEL TRENDLER THE NEED FOR GLOBAL REBALANCING - GLOBAL TRENDS Moderator: Prof. İlter TURAN İstanbul Bilgi University & Forum

Detaylı

Özgeçmiş (CV/Resume) Hazırlanması

Özgeçmiş (CV/Resume) Hazırlanması Özgeçmiş (CV/Resume) Hazırlanması CV (curriculum vitae): (Kısa özgeçmiş) (Kaynak: Cambridge Dictionary Online :http://dictionary.cambridge.org/ dictionary/english/cv) (In UK) A short written description

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate Ömür Benek, 1982 yılında İzmir de doğdu. Erciyes Üniversitesi nden Elektronik

Detaylı

Organizasyon Şeması / Organizational Chart Yönetim Kurulu / Board of Directors Genel Koordinatör / General Coordinator Teknik Danışmanlar Technical Consultants Genel Müdür General Manager Finansal Hukuki

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] 16.05.2012 10:38:37 Özel Durum Açıklaması (Genel)

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] 16.05.2012 10:38:37 Özel Durum Açıklaması (Genel) EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] 16.05.2012 10:38:37 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : BALIKHİSAR MAH. KÖY İÇİ KÜMEEVLERİ NO:574 AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0312 398 01

Detaylı

FAKÜLTE VE BÖLÜMLERİMİZ

FAKÜLTE VE BÖLÜMLERİMİZ www.izu.edu.tr 1 2 3 4 FAKÜLTE VE BÖLÜMLERİMİZ Eğitim Fakültesi - İngilizce Öğretmenliği - Okul Öncesi Öğretmenliği - Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık - Türkçe Öğretmenliği - Üstün Zekalılar Öğretmenliği

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirketin sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı pay grubunu temsil eden pay sayısı

Detaylı

Özgeçmiş (CV/Resume) Hazırlanması

Özgeçmiş (CV/Resume) Hazırlanması Özgeçmiş (CV/Resume) Hazırlanması CV (curriculum vitae): (Kısa özgeçmiş) (Kaynak: Cambridge Dictionary Online :http://dictionary.cambridge.org/ dictionary/english/cv) (In UK) A short written description

Detaylı

PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK-31 MART 2018 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER Akıllı Kart ve Kısa Şirket Tanıtımı Plastkart Yönetim 1 Ocak-31 Mart 2018 Dönemine

Detaylı

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler All the photographs used in this calendar have been donated by Ara Güler for the benefit

Detaylı

International Electronic Industry & Sector Relations Conference

International Electronic Industry & Sector Relations Conference 17 Aralık / December, 2015 ULUSLARARASI ELEKTRONİK SANAYİİ VE SEKTÖR İLİŞKİLERİ KONFERANSI International Electronic Industry & Sector Relations Conference 5*The Green Park Pendik Hotel & Convention Center,

Detaylı

Electronic Industry & Sector Relations Conference

Electronic Industry & Sector Relations Conference 17 Aralık / December, 2015 ELEKTRONİK SANAYİİ VE SEKTÖR İLİŞKİLERİ KONFERANSI Electronic Industry & Sector Relations Conference 5*The Green Park Pendik Hotel & Convention Center, Istanbul 08.00-09.00 Kayıt

Detaylı

Mehmet DÜLGER Doğum tarihi 18.10.1940 Eğitim Durumu Okul Bitirme Tarihi Mimarlık Yüksek Lisansı Genève Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1968

Mehmet DÜLGER Doğum tarihi 18.10.1940 Eğitim Durumu Okul Bitirme Tarihi Mimarlık Yüksek Lisansı Genève Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1968 Mehmet DÜLGER Doğum tarihi 18.10.1940 Mimarlık Yüksek Lisansı Genève Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1968, Fransızca Konya Çimento A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği / Başkanlık 2010- Devam Devam Serbest Mimarlık

Detaylı

EGELĠ & CO. TARIM GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. OLAĞAN ORTAKLAR GENEL KURULU N ĠLANI ĠLE BĠRLĠKTE WEBSĠTESĠNDE YAYINLANACAK DÖKÜMANLAR

EGELĠ & CO. TARIM GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. OLAĞAN ORTAKLAR GENEL KURULU N ĠLANI ĠLE BĠRLĠKTE WEBSĠTESĠNDE YAYINLANACAK DÖKÜMANLAR EGELĠ & CO. TARIM GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. OLAĞAN ORTAKLAR GENEL KURULU N ĠLANI ĠLE BĠRLĠKTE WEBSĠTESĠNDE YAYINLANACAK DÖKÜMANLAR a) ġirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı

Detaylı

ÜST YÖNETİM. Genel Müdür ve Yardımcıları ve Bankadaki Sorumlulukları

ÜST YÖNETİM. Genel Müdür ve Yardımcıları ve Bankadaki Sorumlulukları Genel Müdür ve Yardımcıları ve Bankadaki Sorumlulukları Varol Civil Görevli Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Nilsen Altıntaş Genel Müdür Yardımcısı İnsan Kaynakları Melis Coşan Baban Genel Müdür Yardımcısı

Detaylı

BÖLÜM 2- YÖNETİME VE KURUMSAL YÖNETİM UYGULAMALARINA İLİŞKİN BİLGİLER

BÖLÜM 2- YÖNETİME VE KURUMSAL YÖNETİM UYGULAMALARINA İLİŞKİN BİLGİLER BÖLÜM 2- YÖNETİME VE KURUMSAL YÖNETİM UYGULAMALARINA İLİŞKİN BİLGİLER Yönetim Kurulu Başkan ve leri İsim Yavuz Canevi Dr. Akın Akbaygil Varol Civil Jean-Paul Sabet Musa Erden Yves Paul Henri Martrenchar

Detaylı

Geçerlilik Tarihi Bölüm ve Görevi Eski Şirketi ve Görevi. Teknik Müdürlük Elektrik Teknisyeni. Güvenlik Müdürlüğü Güvenlik Görevlisi

Geçerlilik Tarihi Bölüm ve Görevi Eski Şirketi ve Görevi. Teknik Müdürlük Elektrik Teknisyeni. Güvenlik Müdürlüğü Güvenlik Görevlisi Atamalar 1 Adı Soyadı Geçerlilik Tarihi Bölüm ve Görevi Eski Şirketi ve Görevi Cafer Dıranaz 06.03.2017 Teknik Müdürlük Elektrik Teknisyeni Nas İnşaat Elektrik Teknikeri Adı Soyadı Geçerlilik Tarihi Bölüm

Detaylı

Doğu Akdeniz Üniversitesi Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Doğu Akdeniz Üniversitesi Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi 14 Mart Tıp Bayramı ve Beyaz Önlük Giydirme Tören Programı Eastern Mediterranean University Dr. Fazıl Küçük Faculty of Medicine 14 th March Medicine

Detaylı

PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK-30 EYLÜL 2018 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER Akıllı Kart ve Kısa Şirket Tanıtımı Plastkart Yönetim 1 Ocak-30 Eylül 2018 Dönemine

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

Assc. Prof. Dr. Mahmut YAVAŞİ

Assc. Prof. Dr. Mahmut YAVAŞİ Assc. Prof. Dr. Mahmut YAVAŞİ Yıldırım Beyazıt University, Faculty of Law Department of International Law (European Union Law) PERSONAL DETAILS Adres Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Cinnah

Detaylı

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına Elkotek

Detaylı

Karaağaç Cad.No: Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks Numarası : (0212) (0212) :

Karaağaç Cad.No: Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks Numarası : (0212) (0212) : ARÇELİK A.Ş. / ARCLK [] 18.02.2015 17:56:23 Özel Durum Açıklaması (Genel) 1 FAİK BÜLENT ALAGÖZ SERMAYE PİYASASI MEVZUATI UYUM YÖNETİCİSİ ARÇELİK A.Ş. 18.02.2015 16:47:47 2 ALİ TAYYAR MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ

Detaylı

FORUM ISTANBUL English 5 MAYIS 2016 AÇILIŞ KONUŞMASI / OPENING SPEECH

FORUM ISTANBUL English 5 MAYIS 2016 AÇILIŞ KONUŞMASI / OPENING SPEECH FORUM ISTANBUL 2016 5 MAYIS 2016 AÇILIŞ KONUŞMASI / OPENING SPEECH Sunuş / Inauguration Yavuz CANEVİ Forum İstanbul Başkanı Chairman of Forum İstanbul Temmuz 1996 yılından itibaren TEB (2005 ten itibaren

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Kurumsal Yönetim Eğitimi 22 Şubat 2014 Eğitmen:Dr. Güler Manisalı Darman Eğitimin Amacı Bütün dünyada, şirketlerin temeline bakıldığı

Detaylı

CURRICULUM VITAE. Assoc.Prof.Dr. Güner GÜRSOY

CURRICULUM VITAE. Assoc.Prof.Dr. Güner GÜRSOY CURRICULUM VITAE Assoc.Prof.Dr. Güner GÜRSOY Istanbul Kemerburgaz University Director of Graduate School of Social Sciences & Faculty Member of Economics and Administrative Sciences, International Logistics

Detaylı

Yardımcı Doçent İşletme ve Ekonomi Fakültesi Girne Amerikan Üniversitesi Doktor İşletme Yönetimi Girne Amerikan Üniversitesi 2013

Yardımcı Doçent İşletme ve Ekonomi Fakültesi Girne Amerikan Üniversitesi Doktor İşletme Yönetimi Girne Amerikan Üniversitesi 2013 Hüda Hüdaverdi Asst. Prof. Dr. E-mail address: huda.hudaverdi@akun.edu.tr Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Yönetimi Doğu Akdeniz Üniversitesi 1991 Y. Lisans İşletme Doğu Akdeniz

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 77572889-TİM.UİB.GSK.PRUY.2017/606-7566 Bursa, 05/10/2017 Konu: Dünya 4. Otomotiv Konferansı Türkiye Etkinliği Hk. ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI

Detaylı

MEZUN ANKETİ Alumni Survey

MEZUN ANKETİ Alumni Survey MEZUN ANKETİ Alumni Survey Tarih Date :././ Değerli mezunlarımız, Bölümümüzde eğitimde kalitenin sürekli gelişiminin ve modern mühendislik eğitimi standartlarının sağlanabilmesinin son derece önemli olduğunun

Detaylı

ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ALANYA PUBLIC EDUCATION CENTRE S FINAL INFORMATIVE MEETING OF THE GRUNDTVIG

Detaylı

Proje Yönetimi Profesyonellerinin Yetenekleri LinkedIn üzerinden incelemeler. 25.10.2014 www.erdemseherler.com Erdem Seherler, MBA, PMP

Proje Yönetimi Profesyonellerinin Yetenekleri LinkedIn üzerinden incelemeler. 25.10.2014 www.erdemseherler.com Erdem Seherler, MBA, PMP Proje Yönetimi Profesyonellerinin Yetenekleri LinkedIn üzerinden incelemeler 25.10.2014 www.erdemseherler.com Erdem Seherler, MBA, PMP Okuyucu Özeti Proje yönetimi ile ilgileniyorsanız veya profesyonel

Detaylı

INSTITUTE OF SOCIAL SCIENCES

INSTITUTE OF SOCIAL SCIENCES BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ/BASKENT UNIVERSITY 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI/2016-2017 ACADEMIC YEAR LİSANSÜSTÜ ve DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI INTERNATIONAL STUDENTS QUOTAS FOR GRADUATE PROGRAMMES

Detaylı

İKRAMETTİN KARAMAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER

İKRAMETTİN KARAMAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER İKRAMETTİN KARAMAN Erzurum doğumlu. İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Resim iş Bölümü mezunu. Eskişehir Anadolu üniversitesinde Lisans tamamladı. 1985-1993 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli

Detaylı

TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ

TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ 1. Süreç 9 2015 tarihinde Merkez Bankası Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek olup süresi dolan iki Banka Meclisi Üyesi ve yine süresi

Detaylı

www.yankigoktepe.com TASARIM / DESIGN

www.yankigoktepe.com TASARIM / DESIGN www.yankigoktepe.com TASARIM / DESIGN Yankı Göktepe www.yankigoktepe.com 1 970 yılında doğdu. Orta öğrenimini International School of Naples İtalya da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümünden

Detaylı

Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi. 30 Haziran 2009 Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi. 30 Haziran 2009 Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi 30 Haziran 2009 Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Kriz Döneminde Finansal Planlama ve Risk Yönetimi Eğitimi 30 Haziran 2009, Bilkent Otel,

Detaylı

Ö Z G E Ç M İ Ş. İsim: FEYZA TEVRÜZ. Adres

Ö Z G E Ç M İ Ş. İsim: FEYZA TEVRÜZ. Adres Ö Z G E Ç M İ Ş İsim: FEYZA TEVRÜZ Adres İş : VLD Danışmanlık, Tıbbi Ürünler ve Tanıtım Hizmetleri Ltd.Şti. Büyükdere Cad. No. 127 Astoria İs Merkezi A Blok K9 34394 Esentepe 34394 İstanbul Ev : Eflatıun

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YURTDIŞI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI/INTERNATIONAL STUDENT QUOTAS FOR ACADEMIC YEAR

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YURTDIŞI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI/INTERNATIONAL STUDENT QUOTAS FOR ACADEMIC YEAR GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) GAZI UNIVERSITY (ANKARA) 104110015 Diş Hekimliği Fakültesi Faculty of Dentistry 5 10 104110024 Eczacılık Fakültesi Faculty of Pharmacy 5 10 11 Edebiyat Fakültesi Faculty of Letters

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) BEYKENT UNIVERSITY (İSTANBUL)

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) BEYKENT UNIVERSITY (İSTANBUL) Programın Adı BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Meslek Yüksekokulu Adalet Adalet (İÖ) Ağız ve Diş Sağlığı Ağız ve Diş Sağlığı (İÖ) Ameliyathane Hizmetleri Anestezi Anestezi (İÖ) Aşçılık Aşçılık (İÖ) Bankacılık

Detaylı

2nd International Defence Industry New Investments & Innovation Conference

2nd International Defence Industry New Investments & Innovation Conference 21 EKİM 2015 / 21 OCTOBER 2015 2. ULUSLARARASI SAVUNMA SANAYİİ YENİ YATIRIMLAR VE İNOVASYON KONFERANSI 2nd International Defence Industry New Investments & Innovation Conference 5*The Green Park Hotel,

Detaylı

Dünya devinin gücünü hissedin

Dünya devinin gücünü hissedin Türkiye Distribütörü Feel the power of world giant Dünya devinin gücünü hissedin Yıllık üretim 110.000 adet Kapalı üretim alanı 7.000 m² 10msn hız İleri teknoloji Çevreci Annual capacity 110.000 pcs Building

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Ekonomi Bölümü Girne Amerikan Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Ekonomi Bölümü Girne Amerikan Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Ergin Akalpler 2. Doğum Tarihi: 13 Ekim 1962 3. Unvanı: Yardımcı Doçent/ Asst. Professor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Lisans Ekonomi Idari Bilimler Gazi Universitesi

Detaylı

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA YAPILARI EDUCATION AND RESEARCH CENTERS. Üniversite Yerleşkeleri Ar-Ge Yapıları ve Enstitüler Okullar

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA YAPILARI EDUCATION AND RESEARCH CENTERS. Üniversite Yerleşkeleri Ar-Ge Yapıları ve Enstitüler Okullar Üniversite leşkeleri Ar-Ge Yapıları ve Enstitüler Okullar EĞİTİM VE ARAŞTIRMA YAPILARI EDUCATION AND RESEARCH CENTERS University Campuses Research Institutes Schools 47 EĞİTİM ve ARAŞTIRMA YAPILARI REFERANS

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 5-6 Ağustos 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

Özel Koşullar Requirements & Explanations Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği

Özel Koşullar Requirements & Explanations Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Faculty of Education Teacher Training in Sciences İlköğretim Matematik Öğretmenliği Teacher Training in Mathematics at Primary School Level Rehberlik ve Psikolojik

Detaylı

TOBB ETÜ Co-Op with Erasmus Placement Program

TOBB ETÜ Co-Op with Erasmus Placement Program TOBB ETÜ Co-Op with Erasmus Placement Program Dr. Erdogan Dogdu Ms. Fisun Talay Erasmus Coordinator External Relations Dept. edogdu@etu.edu.tr ftalay@etu.edu.tr 28 March 2013 Berlin TD-IHK Seminar Content

Detaylı

EYE ON TURKEY. RĐSK YÖNETĐMĐ & ĐÇ KONTROL Eğitimi 22 Kasım 2008. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

EYE ON TURKEY. RĐSK YÖNETĐMĐ & ĐÇ KONTROL Eğitimi 22 Kasım 2008. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY RĐSK YÖNETĐMĐ & ĐÇ KONTROL Eğitimi 22 Kasım 2008 Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY RĐSK YÖNETĐMĐ ve ĐÇ KONTROL EĞĐTĐMĐ 22 Kasım 2008, Bilkent Otel, Ankara 09.00-09.15

Detaylı

Bedri Baykam. Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: *

Bedri Baykam. Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: * 08~29 Ocak/Jan. 2016 Kültür Sanat Merkezi Kordon'da Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: +90 232 4649935 * 4649835 Http://www.kedikultursanat.org*info@kedikultursanat.org Kültür Sanat

Detaylı

3.000.000.000,00 100,00 100,00

3.000.000.000,00 100,00 100,00 Sermaye Piyasası Kurulu nun Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) uyarınca yapılan bilgilendirmedir: 1. Şirketin ortaklık yapısı, ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirket sermayesinde

Detaylı

Fabrication and Erection Üretim ve Uygulama. Project and Engineering Services Proje ve Mühendislik Hizmetleri. Consultancy Teknik Danışmanlık

Fabrication and Erection Üretim ve Uygulama. Project and Engineering Services Proje ve Mühendislik Hizmetleri. Consultancy Teknik Danışmanlık Fabrication and Erection Üretim ve Uygulama Project and Engineering Services Proje ve Mühendislik Hizmetleri Consultancy Teknik Danışmanlık Michael Knudsen - Alüminyum levha, cephe ve çatı kaplamaları

Detaylı

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır.

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır. About Us Hakkımızda nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. It was founded at 2012. From its beginning, with local presence and international expert team, the company is

Detaylı

Management (Co-Governance) of Local Development International Conference

Management (Co-Governance) of Local Development International Conference Management (Co-Governance) of Local Development International Conference 24-25 October, 2008 Green Park Hotel, Istanbul Organizer: Istanbul Policy Center Partner Institution: Friedrich Naumann Stiftung,

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

FORUM ISTANBUL 2016. English 6 MAYIS 2016 OTURUM/SESSION KENTLERİN PLANLANMASI III URBAN PLANNING - III

FORUM ISTANBUL 2016. English 6 MAYIS 2016 OTURUM/SESSION KENTLERİN PLANLANMASI III URBAN PLANNING - III FORUM ISTANBUL 2016 6 MAYIS 2016 OTURUM/SESSION KENTLERİN PLANLANMASI III URBAN PLANNING - III Açılış Konuşması: İlhami KOÇ Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, Başkan Chairman, Turkish Capital Markets

Detaylı

KIRMIZI SALON MAVİ SALON YEŞİL SALON 10 11 12. Yenilenebilir Enerjide Sivil Toplum Kuruluşlarının Önemi

KIRMIZI SALON MAVİ SALON YEŞİL SALON 10 11 12. Yenilenebilir Enerjide Sivil Toplum Kuruluşlarının Önemi 2. GÜN 2 nd DAY 7 KASIM 2013 KIRMIZI SALON MAVİ SALON YEŞİL SALON 10 11 12 10:00-12:00 Türkiye de RES Proje Geliştirme ve Yeni RES Müracaatları RES lerde Özkaynak ve Proje Finasmanında Yaşanan Sorunlar

Detaylı

T.C. AKÇAKOCA SCHOOL OF TOURISM AND HOTEL MANAGEMENT DUZCE UNIVERSITY TRAINING FILE

T.C. AKÇAKOCA SCHOOL OF TOURISM AND HOTEL MANAGEMENT DUZCE UNIVERSITY TRAINING FILE T.C. AKÇAKOCA SCHOOL OF TOURISM AND HOTEL MANAGEMENT TRAINING FILE Name-Surname: Student Number: STUDENT S Internship Date: /. Number: Subject: Training STUDENT S; Name-Surname : Class : Student Number

Detaylı

Ece Usluel Sezen. Endüstri Mühendisi. 02 Bilkent Üniversitesi İdeal Kurumsal Hizmetler Danışman, Eğitmen

Ece Usluel Sezen. Endüstri Mühendisi. 02 Bilkent Üniversitesi İdeal Kurumsal Hizmetler Danışman, Eğitmen Ece Usluel Sezen Endüstri Mühendisi 02 Bilkent Üniversitesi 2014 -. İdeal Kurumsal Hizmetler Danışman, Eğitmen 2012-2014 Arçelik A.Ş. Stratejik Planlama Kıdemli Uzman 2011-2012 ISG Sabiha Gökçen Havaalanı

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

EĞİTİMLERİ NİSAN - HAZİRAN 2015. Kurumsal

EĞİTİMLERİ NİSAN - HAZİRAN 2015. Kurumsal TKYD EĞİTİMLERİ NİSAN - HAZİRAN 2015 Kurumsal TAKVİMİNİZE NOT EDİNİZ! 2015 GİRİŞİM SERMAYESİ VE FİNANSMAN KAYNAKLARI NİSAN MAYIS HAZİRAN PZT SAL ÇAR PER CUM CTS PAZ PZT SAL ÇAR PER CUM CTS PAZ PZT SAL

Detaylı

2013 MÜFREDATINA GÖRE ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANSMAN BÖLÜMÜ NÜN İNGİLİZCE İŞLETME BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÇİFT ANADAL -YANDAL MÜFREDATI

2013 MÜFREDATINA GÖRE ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANSMAN BÖLÜMÜ NÜN İNGİLİZCE İŞLETME BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÇİFT ANADAL -YANDAL MÜFREDATI 1 MÜFREDATINA GÖRE ULULARARAI TİCARET VE FİNANMAN BÖLÜMÜ NÜN İNGİLİCE İŞLETME BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÇİFT ANADAL -YANDAL MÜFREDATI ınıfı :1 Yarıyıl :1 Adı / Teo. Uyg. Introduction to Business Introduction

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

ÖZEL KOŞULLAR REQUİREMENTS & EXPLANATIONS SÜRE DURATION KONTENJAN QUOTA. FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ Teacher Training in Sciences 4 4 -

ÖZEL KOŞULLAR REQUİREMENTS & EXPLANATIONS SÜRE DURATION KONTENJAN QUOTA. FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ Teacher Training in Sciences 4 4 - MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA BÖLÜM/PROGRAMLARA YURT DIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI QUOTAS OF MANİSA CELAL BAYAR UNIVERSITY BACHELOR'S DEGREE PROGRAMS

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ BÖLÜM KODU: 0207

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ BÖLÜM KODU: 0207 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ BÖLÜM KODU: 0207 01.Yarıyıl Dersleri Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS IKT105 İktisada Giriş Introduction to Economics 3 0 3 4 ISL101

Detaylı

MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ. 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ. 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ 09.00-09.15 Kayıt Güler Manisalı Darman

Detaylı

2017 Yılı Polonya Üniversiteleri Master Programları

2017 Yılı Polonya Üniversiteleri Master Programları 2017 Yılı Polonya Üniversiteleri Master Programları LAZARSKI UNIVERSITY (Varşova) (Özel Üniversite) İngilizce Hazırlık Programı Bölümün İngilizce Adı Süre Fiyat-Yıllık Başlangıç Genel İngilizce Programı

Detaylı

Yönetim Kurulu Adayları

Yönetim Kurulu Adayları Can Çelebioğlu Çelebi Hava Servisi A.Ş. - Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi Havacılık Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Boğaziçi Üniversitesi/ İşletme / ÇHH Yönetim Kurulu Başkanı 1982- Çelebi Hava Servisi

Detaylı

2017 Yılı Polonya Üniversite ve Bölüm Listesi

2017 Yılı Polonya Üniversite ve Bölüm Listesi 2017 Yılı Polonya Üniversite ve Bölüm Listesi LAZARSKI UNIVERSITY (Varşova) (Özel Üniversite) Genel İngilizce Programı (A0/A1/A2 Level) English Preparation Course (700 Saat İngilizce+20 Saat Lehçe) 28

Detaylı

CTN Centre.com CTN Russia.com CTN Turkey.com CTN Research.com CTN Events.com CTN Business.com CTN Trading.com CTN Logistics.com

CTN Centre.com CTN Russia.com CTN Turkey.com CTN Research.com CTN Events.com CTN Business.com CTN Trading.com CTN Logistics.com Sayfa: 1/6 YENİLENEBİLİR ENERJİ KONFERANSI 30 NISAN 2013, ISTANBUL GIRIS CTN Centre olarak sizleri 30 Nisan 2013 tarihinde Istanbul Marriott Asia Otel`inde duzenleyecegimiz Uluslararası Yenilenebilir Enerji

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

CURRICULUM VITAE. Level Program University Year

CURRICULUM VITAE. Level Program University Year CURRICULUM VITAE 1. Name Surname: Figen Yeşilada 2. Date of birth: 24.02.1970 3. Academic Level: Assistant Professor Dr. 4. Educational Background: Level Program University Year Undergraduate Faculty of

Detaylı

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TürkMMMB), 25 Nisan 1980 tarihinde kurulan

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 İşveren Markası ve İK Pazarlaması İlişkisi: İşveren Markası, İK Pazarlaması Nedir? Nasıl Kullanılır? İrem Önal - Saha Satış İK Müdürü - PepsiCo Türkiye 10:15-11:00 Tutarlı Bir İşveren Marka

Detaylı

Yönetim Kurulu Üye Adayları Özgeçmişleri

Yönetim Kurulu Üye Adayları Özgeçmişleri Murat ÜLKER (Yönetim Kurulu Başkanı) Yönetim Kurulu Üye Adayları Özgeçmişleri Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Murat Ülker, 1982 yılında çalışma yaşamına başladı.

Detaylı