RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE"

Transkript

1 RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE

2

3

4 BAŞROLDE YENİ RENAULT FLUENCE Akıcı, ahenkli, göz alıcı... Mühendislerimizin yaratıcılığı, ekiplerimizin bilgi birikimiyle birleşti ve karşınıza Renault markasının yeni kimliği olan Fluence olarak çıktı. Onu tasarlamak için sizden ilham aldık. izlerin isteklerini, ihtiyaçlarını, gereksinimlerini dikkate aldık. onuç: Yeni Fluence. Kalite konusunda olduğu kadar konfor ve teknoloji konusunda da beklediğiniz araç. O, Renault değerlerinin mükemmel birleşimi. Yeni ön yüzü, teknolojik donanımları ve ultra performansa sahip benzinli ve dizel motor seçenekleri ile Yeni Fluence, sizi iç mekanının dingin sessizliğinde ağırlıyor. Koltuğunuza rahatça yerleşin. Dokunmatik Renault R-Link ekranı parmaklarınızın ucunda... Cazibe ve konforu tatma sırası sizde. İş, eğlenceli geceler, hafta sonları... Yeni Fluence ister birkaç dakika, ister birkaç saat sürsün, tüm seyahatlerinizde size eşlik ediyor. Onu kullanmanın keyfi ve gururu da size kalıyor. JEAN-CHRITOPHE KUGLER, AVRAYA BÖLGEİ BAŞKANI BRUNO ANCELIN, RENAULT GRUBU ÜRÜN PLANLAMA VE PROGRAMLAR BAŞKAN YARDIMCII

5 RENAULT FLUENCE BAKIȘ. 6 DURUȘ. 13 YAKIN PLAN. 20 İNOVAYON.28 KALİTE. 32 GÜVENLİK. 34 CARLAB. 38 KAPAK Renault Fluence Fotoğraf Jan Van Endert

6

7 TARZINIZ BAKIŞ6 / 7 İZİ TAŞIIN! ONUN ÖNCE BAKIŞLARINI FARK EDERİNİZ; HEM KEKİN, HEM DE GÖZ ALICI... ARACIN YENİ ÖN TAARIMI, FLUENCE KİMLİĞİNİN GERÇEK İMZAI. ARDINDAN HEMEN HATLARI GÖZÜNÜZE ÇARPAR, ETETİK TAARIMIYLA İLHAM VERİR, ARZU UYANDIRIR. ALINDA ONU TANIMLAMAYA ADECE BİR KELİME YETER; ÖZGÜN.

8 BAKIŞ8 / İLK BAKIŞTA AŞK Ön Tasarım: Renault logosu, yeni marka kimliğini vurgulayan parlak siyah fon üzerinde gözünüze çarpıyor. 2. LED gündüz farları: LED gündüz farları ve krom çerçeveler, ön yüzün çekiciliğini daha da artırıyor. 3. Profil: ağlam kasa yanlarında akıcı ve dinamik çizgilere öncelik veriliyor. 4. Ön farlar: Yeni projeksiyon mercekli farlar daha güçlü ve daha keskin bir bakış sunuyor. 5. Arka tasarım: Fluence kişiliğinin ifadesi olan yuvarlak hatlı arka bölüm sağlamlık ve etkinlik hissi veriyor.

9 DOKUNMATİK TEKNOLOJİLER BİR OTOMOBİLDEN DAHA FAZLAI; FLUENCE'İN TEKNOLOJİK YENİLİKLERİYLE DOKUNARAK TANIŞIN. DOKUNMATİK EKRANLI RENAULT R-LINK, ELEKTRONİK PARK FRENİ VE ELLER ERBET RENAULT CARD İTEMİ İLE YOLCULUKLARINIZ BOYUT DEĞİŞTİRİYOR.

10 BAKIŞ 10 / DAHA ADE BİR YAŞAM İÇİN Renault R-Link. 7" ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konuşarak yenilikçi ve pratik işlevlere erişin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı. Fluence'ınızla bir kez senkronize edildiğinde, artık telefonunuzu cebinizden veya çantanızdan çıkarmaya hiç ihtiyacınız yok, eller serbest Bluetooth sistemi onu otomatik olarak tanıyacak. 2. Yokuşta Kalkış Destek istemi (Hill holder)*. Yokuşta kalkış sırasında, sürücüye manevra süresi bırakmak için fren basıncını otomatik olarak 2 saniye daha tutuyor. 3. Dijital gösterge. Dijital hız göstergesi, daha net, daha ergonomik. 4. Otomatik vites kutusu. Yeni CVT X-Tronic otomatik şanzıman ile akıcı ve rahat bir sürüş. Gaza bastığınızda, bu yepyeni şanzıman her zaman kontrollü bir yakıt tüketimi ile tüm isteklerinize anında cevap veriyor. 5. Renault Card istemi. Anahtarsız, zahmetsiz giriş ve çalıştırma. 6. Elektrikli Park Freni. Araç hareket ettiğinde otomatik olarak devreden çıkar ve durduğunda devreye girer. Tek bir parmak hareketiyle fren manuel olarak aktive edilebiliyor. * adece 1.5 dci 110 bg EDC motorlu araçlarda.

11 okaklar şimdi boş, geceyse uzun. Kişiliğini tam anlamıyla ifade etmek için Fluence'ın seçtiği an bu. Akıcı, cesur ve etkileyici çizgileri, yuvarlak arka tasarımı, delici bakışlarıyla seçkin ve gösterişli.

12

13 DURUŞ 12 / 13 HAYATINIZI YENİDEN TAARLAYIN RENAULT FLUENCE, İZİ HAYAL ETTİKLERİNİZİN BİLE BİR ADIM DAHA İLERİİNE GÖTÜRÜR. DIŞTA YENİ ÖN YÜZ, İÇTE EN ON TEKNOLOJİ, HER ALANINDA TAARIM VE KONFOR. IŞIL IŞIL PARLAYAN ARACINIZIN KAPIINI AÇTIĞINIZ ANDA HERKEİN GÖZÜ İZİN ÜZERİNİZDE! İŞ ARKADAŞLARINIZ VE DOTLARINIZ YENİ OTOMOBİLİNİZE EN AZ İZİN KADAR HAYRAN. HERKE ONA DOKUNMAK, TET ETMEK VE DENEMEK İTİYOR. KIKANÇLIK YOK! FLUENCE'TA HERKEİ AĞIRLAYACAK YER VAR. İş dünyası, hobiler, toplantılar, hafta sonu tatilleri... Fluence'la yolculuk yeniden tanımlanır, size de sürüş keyfini yaşamak kalır. Aracınızı açın, koltuğunuza oturun ve yeni bir hikayeye başlayın. Konforlu kabininde teknoloji hizmetinizde... İlk adım kontağı çevirin!

14 Görüşmeler, paylaşımlar, mailler... Renault R-Link ile işiniz otomobilinizin içinde. Ofis hayatı Renault Fluence'la güzel!

15

16 Gece nefesini tutmuş... Eller direksiyonda, gözler dijital göstergede... Gaz pedalına hafif bir dokunuş, LED farlarla aydınlanan asfalt... ürüş keyfi dorukta...

17

18

19 okaklar şimdi boş, geceyse uzun. Kişiliğini tam anlamıyla ifade etmek için Fluence'ın seçtiği an bu. Akıcı, cesur ve etkileyici çizgileri, yuvarlak arka tasarımı, delici bakışlarıyla seçkin ve gösterişli.

20 YAKIN PLAN 20 / 21 RENAULT FLUENCE YAKIN PLAN DİNAMİK MOTORLAR, CEUR TAARIM, İNCE DETAYLARLA DONATILMIŞ BİR KABİN VE ÜRÜŞ KEYFİNİN YENİDEN KEŞFİ... RENAULT FLUENCE'I YAKINDAN İNCELEYİN, KENDİ KODLARINI YARATTIĞINI GÖRECEKİNİZ.

21 RENAULT FLUENCE 5 KOLTUKLU Dingil mesafesi: mm Uzunluk: mm Genişlik*: / mm Yükseklik: mm Bagaj hacmi (VDA): 530 dm 3 * Toplam / dikiz aynaları ile

22 YAKIN PLAN 22 / 23 TAARIM HİKAYEİ

23 KEKİN HIZLANMALAR, AKICI BİR ÜRÜŞ EKONOMİK TÜKETİM; YENİ FLUENCE İLE AŞAMAYACAĞINIZ YOL YOK. 1.5 dci 110 BG EDC DİZEL MOTOR: KONFOR, TEPKI GÜCÜ, ENEKLİK Güçlü 1.5 dci 110 bg dizel motor kendisine mükemmel ivmelenmeler ve ara hızlanmalar sağlayan 240 Nm'lik bir torktan yararlanıyor. Kullanımda olduğu gibi satın almada da güvenilir ve hesaplı : 1.5 dci 110 bg EDC ile, Fluence karma çevrimde 100 kilometrede sadece 4.4 lt yakıt tüketiyor* ve kilometrede sadece 114 gram CO 2 salımı gerçekleştiriyor*. ürüş keyfi ve konforun ideal bir birleşimi. Çift kavramalı altı ileri EDC otomatik şanzımanı dinamizm ve esnekliği birleştiriyor. Vites geçişleri ivme kaybı olmadan, sarsıntısız şekilde hızla gerçekleşiyor. EDC yokuşta kalkış desteği fonksiyonunu sunuyor. ıkışık trafikte ve manevra sırasında ideal. BENZİNLİ MOTOR VE OTOMATİK VİTE : V 115 CVT X-TRONIC Güçlü ve dinamik yeni benzinli motorla donatılan Fluence (115 bg ve 156 Nm), canlılık dolu. on nesil CVT X-tronic otomatik vites kutusu ile eşleşen1.6 16v 115 bg motor tepkime ve düşük yakıt tüketimini birleştiriyor (6,4 lt / 100 km *). CVT-sürekli değişken aktarma teknolojisi- anında, sarsıntısız, akıcı hızlanmalar ve vites değişim hissi olmayan bir sürüş sunuyor. Fluence v 115 bg CVT X-tronic rahat ve dinamik, canlı ve tutumlu v 115 bg CVT X-TRONIC Benzinli Motor Güç: d/d'da 115 bg (85 kw) Tork: d/d'da 155 Nm Yakıt tüketimi: 6.4 lt / 100 km * CO 2 emisyonu: 149 g / km * 1.5 dci 110 bg EDC Dizel Motor Güç: d/d'da 110 bg (81 kw) Tork: d/d'da 240 Nm Yakıt tüketimi: 4.4 lt / 100 km * CO 2 emisyonu: 114 g / km * * Yakıt tüketimleri ve emisyonlar yürürlükteki mevzuata göre onaylanmıştır.

24 YAKIN PLAN 24 / 25 ÜTÜN TAARIM ÖNEMLİ OLAN TARZ, TAVIR VE HAREKET, İŞTE FARK YARATAN BU. AYNI ZAMANDA FLUENCE'I YARATAN DA... Yeni ön tasarımı, kendini ifade eden dinamik çizgileriyle yeni Renault Fluence... Renault'nun tasarım direktörü Laurens van den Acker, Fluence'a gösteriş, karakter ve kişilik kazandırdı. Değişimi anlamanız için alaşımlı jantlarına ya da yeni nesil LED farlarına bakmanız yeter.

25

26 YAKIN PLAN 26 / 27 ÖZEL ALON BİNMEDEN ÖNCE İÇ MEKANI BİR BAKIŞLA ÜZÜN YA DA ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE KOLTUKLARA, TORPİDO PANELİNE DOKUNUN. RAHATÇA YERLEŞİN. ŞİMDİ YOLCULUĞA HAZIRINIZ. Şık malzemeler, çekici bir döşeme, seçkin bir atmosfer... Konforda daha ötesine gitme isteğini açığa vuran pek çok işaret; çift bölgeli otomatik klima 3D ound by Arkamys ses teknolojisi, krom düğmeler... Bir an için gözlerinizi kapatın. adece keyfinize bakın...

27

28 İNOVAYON 28 / 29

29

30 İNOVAYON 30 / 31 BİR DOKUNUŞ UZAKLIKTA... GELECEĞİN OTOMOBİLİ RENAULT FLUENCE İLE HEMEN ŞİMDİ HER YERDE, HER AN ÇEVİRİM İÇİ KALIN.

31 Yeniliklerimizle otomobili daha da cazip hale getiriyoruz. Renault R-Link ile, gündelik hayatınıza bağlı kalarak seyahat eder, ajandanız, kontaklarınız, internet üzerinden bilgiler ve müzik içeriklerinizi dokunmatik ekran üzerinde gezinerek, sistemi direksiyondaki kumandalarla ya da ses tanıma sistemi sayesinde kontrol edebilirsiniz. Yeniliklerimizle yaşamınızın her anına nüfuz ediyoruz. Renault, akıllı telefonlara özgü işlevsel veya ergonomik sınırlamalar olmaksızın otomobil kullanımı için tasarlanmış bir uygulamalar kataloğu sunuyor. Bu uygulamaları, Renault R-Link tore yoluyla otomobilinizden veya evinizden indirebilirsiniz. Yeniliklerimizle beklentilerinizi karşılamak için geleceği inşa ediyoruz. Fluence eşi benzeri olmayan yeniliklere de imza atıyor. Mesela motor devrine göre kendini uyarlayan, farklı motor seslerini eğlenceli bir şekilde veren R-ound ses efekti uygulaması... Yeni bir duyusal deneyim için bire bir * ikonlu ana menü. Farklı dünyaları keşfedin; navigasyon, multimedya, telefon, hizmetler ve uygulamalar, ayarlar. 2. Kişiselleştirilebilir ana sayfalı dokunmatik ekran. Tercih ettiğiniz fonksiyonlara erişmek için kısa yollarınızı seçin. 3. Telefon. Daha fazla güvenlik için, Bluetooth sayesinde eller serbest sistemiyle telefon edin veya telefon rehberinizden** bir numarayı veya ismi aramak için sesli komut kullanın. 4. Mobil müzik. Müziğinizi dinlemek için Bluetooth'tan veya Renault R-Link'in UB girişinden bağlanın. 5. Multimedya. evdiğiniz fotoğraflarınızı ve videolarınızı doğrudan Renault R-Link ekranınız üzerinde arşivleyin ve seyredin. 6. istem. Tercihlerinize göre Renault R-Link ayarlarınızı kolayca kişiselleştirin (Dil, saat sesler, vs.). * Araçlar Menüsünün bulunurluğu motor seçeneklerine göre değişiklik gösterebilir. ** Mobil telefonun uyumlu olması kaydıyla.

32 KALİTE 32 / 33 İLK HEDEFİMİZ İZİN MEMNUNİYETİNİZ KALİTE KONUUNDA HER DETAY ÖNEM TAŞIR. RENAULT KALİTEYİ İLK HEDEFİ OLARAK GÖRÜR VE BUNU: «QUALITY MADE» İMZAIYLA İMGELER. DÖŞEME KALİTEİ, AÇILIR TAVAN VE KROM DOKUNUŞLAR... TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM!

33 Kalite Renault nun genlerine ișlenmiș olan bir zorunluluktur. Bu mükemmellik arayıșı, araçlarımızın tasarımından satıș sonrası hizmetlerine kadar her așamada kendini gösterir. Renault, bugün basın ve uzman kurulușlar tarafından binek ve ticari araç gamlarının güvenilirliği konusundaki bașarısı tescilli bir kuruluștur. Dahası, ticari șebekesi, müșterilerine karșı her an gösterdiği ilgi ve hizmet odaklılığı sayesinde gerek satıșta ve gerekse satıș sonrasında hizmet kalitesi alanında bugün pazarın en iyileri arasında yer alır. RAKAMLARLA RENAULT KALİTEİ 10 müşteriden 9'u Renault'yu hizmet kalitesi nedeniyle tavsiye ediyor. (2010 yılında tüm dünyada Renault müşterisi ile QVN (Yeni Araç atışı Kalitesi) Anketi. Şebekede çalışan personel Renault Mükemmellik Planı kapsamında eğitim aldı. Bu plan, 2006 yılından beri Renault şebekesinde hizmet kalitesi yaklaşımını biçimlendiriyor. Araçlarımız aylarca ve milyonlarca kilometre boyunca test edildi. Renault tarafından bütün kıtalarda gerçekleştirilen testler.

34 GÜVENLİK 34 / 35 MUTLAK ÖNCELİĞİMİZ: HERKEİN GÜVENLİĞİNİ AĞLAMAK RENAULT'NUN ORUMLULUK VİZYONU, OMUT OLARAK, ARACINIZIN DONANIM EVİYEİ NE OLURA OLUN, EN MODERN VE EN PERFORMANLI AKTİF VE PAİF GÜVENLİK İTEMLERİNDEN YARARLANDIRMAKTIR. FLUENCE İLE EKİKİZ BİR GÜVENLİK DONANIMI YELPAZEİNDEN YARARLANIRINIZ.

35 ÖNLEMEK Riskleri öngörmek ve her koşulda sürücüyü bilgilendirmek ürücüyü anında uyarmak ve bilgilendirmek için Renault tarafından tasarlanan ve geliştirilen teknolojiler, size daha güvenli ve daha huzurlu bir sürüş sağlar. DÜZELTMEK Her şeyi değiştiren ileri teknolojiler Renault, çevredeki her şeye duyarlı bir tepkisellik sağlayan ve böylece trafikte öngörülemeyen durumları ve sürüş hatalarını telafi etmeye katkıda bulunan sürüş yardım sistemleri geliştirir. KORUMAK Araçta seyahat eden ve aynı zamanda trafikte bulunan herkesi korumak Kaza verileri alanındaki uzmanlığı ve yenilikçi teknolojileri sayesinde, Renault pazarın en güvenli ürün gamlarından birini sunuyor. Önceliğimiz, kaza durumunda hayat kurtarmak için maksimum güvenlik sağlamak Koruma. Renault yenilikçiliğinin ürünü hava yastıkları grubuyla bağlantılı fix4sure teknolojisi kemer altından kayma olayını önlemek için tasarlandı ve tüm yolcuları etkin şekilde koruyor. 2. Acil fren desteği AFU ve elektronik fren dağıtıcı EBV fonksiyonlarıyla birleşen tekerlek anti blokaj sistemi AB: ani ve sert frenleme durumunda direksiyon hakimiyetinin korunmasını sağlıyor. 3. Elektronik stabilite programı EP (anti patinaj AR ve virajda savrulma kontrolü CV sistemleri eşliğinde). Aracın özellikle zor yol koşullarında dengede kalmasını sağlıyor. 4. Hız ayar ve sınırlayıcı. Belli bir seyir hızının veya aşılmaması gereken maksimum hızın sabitlenmesini sağlıyor. Direksiyondan bir kumanda seçilen hızın ayarlanmasına olanak veriyor. EĞİTMEK VE KURTARMAK Herkesin güvenliği için hareket etmek Renault, insanı her türlü yaklaşımının merkezine yerleştiriyor. Gerek okullarda ve üniversitelerde öğrenciler, gerekse çocuklar için ve uluslararası kurumlar aracılığıyla trafik risklerine karşı eğitim ve önleme konularında çok sayıda sosyal sorumluluk projesine destek veriyor. Renault, aynı zamanda müdahale durumunda ilkyardım hizmetlerinin etkinliğini artırmak için de çalışmalar yapıyor. Rakamlarla Renault güvenliği Renault'da 600'den fazla kişi, özel olarak araçların güvenliği konusunda çalışmalar yapıyor. Güvenlikle ilgili araştırma ve geliştirme için her yıl 100 milyon Euro yatırım yapılıyor. Her yıl 400 gerçek çarpma testi ve 4000 simülasyon yapılıyor.

36 BAŞROLDE YENİ FLUENCE

37

38 TARZ & KİŞİELLEŞTİRME KONFOR DERECEİNİ, DONANIM EVİYEİNİ EÇİN... ARACINIZI KİŞİELLEŞTİRİN, ÖZGÜRLÜK EN UFAK DETAYLARDA YAŞANIR. RENK KARTELAI / Fluence renkleri TAARIM ATÖLYEİ / İç ambiyanslar MOTOR EÇENEKLERİ VE BOYUTLAR DONANIMLAR & OPİYONLAR / Kapsamlı liste AKEUARLAR / Bir tarza imza atan donanımlar

39 CHROMO ZONE OPAK, METALİK... TÜM RENK PALETİ. FİLDİŞİ BEYAZ (O) KÜL BEJİ (M) BEYAZ (O) DİNAMİK KIRMIZI (M) PLATİN GRİ (M)

40 BULUT GRİ (M) YILDIZ İYAH (M) KOYU KETANE (M) KEKOVA MAVİ (M) AÇIKLAMALAR O= opak - M = metalik

41 TAARIM ATÖLYEİ DONANIM EVİYELERİ, RENKLER, OPİYONLAR, EÇİM İZE KALMIŞ! TOUCH TOUCH VERİYONUNDAKİ TANDART DONANIMLAR Anti Blokaj Fren istemi (AB) Acil Fren Destek istemi (AFU) Elektronik tabilite Programı (EC) Yokuşta Kalkış Destek istemi* Elektronik Patinaj Önleyici (AR) ürücü ve yolcu ön hava yastıkları Yan hava yastıkları IOFIX çocuk koltuğu bağlantısı Yükseklik ayarlı direksiyon Projeksiyon mercekli farlar Elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları Elektrikli ön ve arka camlar Manuel klima Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu is farları Ön kol dayama Arka park sensörü Direksiyondan kumandalı MP3 çalar müzik sistemi ve Bluetooth bağlantısı Deri direksiyon ve vites topuzu Gövde rengi kapı çıtaları ve krom kaplı cam fitilleri 16" Fiexwheel Jantlar *Türkiye ürün gamında Touch versiyonunda otomatik klima seçeneği bulunmamaktadır. Görsel bilgi amaçlıdır. Alternova 16" jant OPİYONLAR Renault R-Link internet bağlantılı entegre navigasyon ve multimedya sistemi 16" alüminyum jantlar Touch Plus Paketi: Hız ayar ve sınırlayıcı, eller serbest Renault Card istemi. LED gündüz farları, elektrikli katlanan dış dikiz aynaları, yan aynaya entegre Led sinyaller, Led arka farlar * adece 1.5 dci 110 bg EDC motorda

42 ICON ICON VERİYONUNDAKİ TANDART DONANIMLAR = TOUCH+ Perde hava yastıkları Cruise Control Eller erbest Kart istemi LED gündüz farları Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası Yağmur sensörü Otomatik yanan farlar Çift bölgeli elektronik klima Elektrikli katlanan dış dikiz aynaları Arka koltuklarda havalandırma çıkışı ürücü koltuğu bel desteği 17" Akihiro alüminyum jant Parçalı deri döşeme Led arka farlar 17" alüminyum jantlar OPİYONLAR Renault R-Link internet bağlantılı entegre navigasyon ve multimedya sistemi Prestij Paketi: Xenon farlar, far yıkama sistemi, Elektrikli açılır tavan, elektrikli park freni Deri döşeme paketi.

43 ilindir hacmi (cm 3 ) Çap x trok (mm) ilindir adedi ubap adedi Maksimum güç kw (bg) Maksimum güç devri (dev/dak) Maksi tork Nm CEE (m.kg) Maksimum tork devri (dev/dak.) Emisyon normu Tip CO 2 (g/km) Ortalama V 110 bg V CVT 115 bg ,5 x 80, (110) Benzin Euro 5 Manuel 5 ileri x 83, (115) Benzin Euro dci 90 bg 1.5 dci 110 bg 1.5 dci EDC 110 bg x 80, (90) Dizel Euro 5 Manuel 5 ileri x 80, (110) Dizel Euro 5 Manuel 6 ileri x 80, (110) Dizel Euro 5 Otomatik 6 ileri

44 HACİM (dm 3 ) Bagaj hacmi 530 BOYUTLAR VE ÖLÇÜLER (mm) A Dingil mesafesi 2,702 B Toplam uzunluk 4,622 C Ön dingil çıkıntısı 911 D Arka dingil çıkıntısı 1,010 E Ön tekerlek izi 1,541 F Arka tekerlek izi 1,563 G Dış dikiz aynaları hariç toplam genişlik 1,809 G1 Dış dikiz aynaları dahil toplam genişlik 2,037 H Boş yükseklik 1,479 J Boş bagaj eşik yüksekliği 727 K Yüklü halde yerden yükseklik 120 BOYUTLAR VE ÖLÇÜLER (mm) M Ön dirsek genişliği 1,480 M1 Arka dirsek genişliği 1,475 N Ön omuz genişliği 1,420 N1 Arka omuz genişliği 1,392 P Ön koltukta 14 açıyla tavan yüksekliği 892 P1 Arka koltukta 14 açıyla tavan yüksekliği 850 Y1 Bagaj alt giriş genişliği 1,020 Y2 Çamurluklar arası iç genişlik 1,160 Z Arka açıklık yüksekliği 450 Z2 Tablet altı yükseklik 504 Z3 Banket arkası yükleme uzunluğu 1,025

45 Anti Blokaj Fren istemi (AB) Elektronik Patinaj Önleme istemi (AR) Acil Fren Destek istemi (AFU) Arka park sensörü Lastik tamir kiti tepne Manuel klima Elektronik klima Merkezi kilit Elektrikli park freni amlar Deri direksiyon - Touch Plus Paketi Touch Plus Paketi - Touch Plus Paketi Touch Plus Paketi Prestij Paketi Prestij Paketi Prestij Paketi -

46 Radyo CD MP3 çalar TOUCH O O O O O Xenon far

47 TEMEL AKEUARLAR DAHA DA FAZLA TARZ, KONFOR VEYA TEKNOLOJİ Mİ? RENAULT ÖZEL OLARAK FLUENCE'INIZ İÇİN TAARLANMIŞ VE GELİŞTİRİLMİŞ GENİŞ ORİJİNAL AKEUAR GAMINI HİZMETİNİZE UNUYOR. KİŞİELLEŞTİRME port kit. Fluence'ınızı kişiselleştirmeye ve tasarımını ön plana çıkarmaya yarıyor. portif bir görünüş için, marşpiye takımı ve arka spoiler seçin. 2. Avanza jantlar. 3. Arka rüzgarlık. Fluence'ınızın tasarımına mükemmel olarak uyum sağlamak için tasarlandı. 4. Krom egzoz çıkışları. Fluence'ınızın sportif görünüşünü güçlendiriyor. 5. Bagaj kapısı üzerindeki krom baget. Yükleme alanını koruyor ve bagaj girişini kişiselleştiriyor.

48 DIŞ Tavan üstü yatay tavan barları. En katı standartlara göre test edilmiş, 2 adet alüminyum tavan barı seti araç ile mükemmel uyum sağlıyor. Montajı kolay ve hızlı set tavan port- bagajınızı, kayak taşıyıcı veya bisiklet taşıyıcınızı güvenlik içerisinde taşımanızı sağlayacak. 2. Çeki demiri. Bisiklet taşıyıcı veya karavan çekmek için Çeki demiri fiyat ve estetik arasında en iyi dengeyi sunuyor. 3. Paçalık. Çamur ve çakıl sıçramalarına karşı kasa altını etkin şekilde korur. 4. Hava deflektörleri. İndirilmiş camlar, aracınızın doğal havalandırılmasına izin verir ve yağmurdan korur. 5. Alarm. Bu aracın güvenliğini sağlamak için zorunlu bir aksesuar. Araç ve kabin içindeki eşyaların çalınma risklerini etkin şekilde azaltıyor.

49 İÇ Bagaj paspası. Çift taraflı, bir yüzü dokuma, bukle halı diğer yüzü kauçuktan. Aşınma ve kire karşı aracınızı korur. 2. Kapı eşiği. Fluence'ınızın girişini şık bir şekilde korumak için ideal. 3. Tekstil paspaslar. Fluence'ın renklerine özel ve uyumlu, Renault paspas gamı kalitesi ve dayanıklılığı ile sizi memnun edecek. 4. Bagaj havuzu. u geçirmez bagaj havuzu ıslak ve kirli eşyaları taşımaya izin verir. Kolayca çıkartılabilir, su püskürtülerek temizlenir. 5. Multimedya. Multimedya sistemi ile aracınızda video izleyebilir, navigasyon ile yolunuzu bulabilir, geri görüş kamerası ile aracınızın arkasını görebilirsiniz.

50

51

52

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

RENAULT MEGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE HATCHBACK RENAULT MEGANE LEVEL TEKNOLO BEN GÜRLÜK Megane, çekicikadar fonksiyonel de... cebinizde bulunan Renault kart sistemi ile otomatik

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ SYMBOL 1.2 16v 75 bg 1.5 dci 90 bg 1.2 16v 75 bg 1.5 dci 90 bg Stepne Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi

Detaylı

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 42.40 45.40 1.5 dci 90 bg 55.05

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Modern ve dinamik hatlar

Modern ve dinamik hatlar Renault SYMBOL Modern ve dinamik hatlar Renault Symbol her şeye sahip! Yeni tasarımıyla Renault Symbol artık çok daha modern ve dinamik. Yeniden tasarlanan ön ve arka kısmında Renault imzası taşıyan

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Sis Farı ve Kademeli Silecek 16'' Siyah

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Ön Sis Farları 16" Gri Renk Alüminyum Jantlar

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Yeni Renault MEGANE Sedan

Yeni Renault MEGANE Sedan Yeni Renault MEGANE Sedan Teknolojiye güven! Renault nun MEGANE Sedan da kullandığı sürüş destek teknolojileri sayesinde konfor ve güvenlikte yepyeni bir çağ başlıyor. Sürücüyü korumak için her durumu

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Trend Trend X Titanium

Trend Trend X Titanium Trend Trend X Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Trend donanım seviyesine ek olarak 15" Jant kapağı 15" Alüminyum alaşımlı jantlar 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar

Detaylı

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 44.00 48.60 1.5 dci 90 bg

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 r Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 46. 5 1.5 dci 90 bg 59. 63.95

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Renault MEGANE ENERGY dci 110 ECO2 Verimlilik en üst düzeyde, tutku da öyle. CO EDC Vites ENERGY TCe 130 Mutlak performans ve konfor Renault R-LINK 2 Renault R-LINK 2 multimedya sistemiyle

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

DAHA FAZLA GÜÇ, DAHA FAZLA EĞLENCE!

DAHA FAZLA GÜÇ, DAHA FAZLA EĞLENCE! DAHA FAZLA GÜÇ, DAHA FAZLA EĞLENCE! İZİN İÇİN, İZE ÖZEL Korando ports, her vücut tipine uyum sağlayan elektrikli, ısıtmalı ön koltuklar ve sınıfında tek, 29º açıya sahip arka koltuklarıyla rahat yolculuklar

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! LÜKÜN ZEVKİNİ ÜRÜN! Bagaj alanı, ihtiyaca göre koltuklar değişik konumlarda yatırılarak optimum seviyede kullanılır. GENİŞ İÇ HACİM Rodius un ön ve arka bölümünün havalandırması

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

1 Ekim 2015-31 Ekim 2015 Tarihleri arasında geçerlidir.

1 Ekim 2015-31 Ekim 2015 Tarihleri arasında geçerlidir. Versiyon Açıklama Symbol Joy 1.2 16v 75 bg Symbol Joy 1.5 dci 90 bg Symbol 1.2 16v 75 bg Symbol 1.5 dci 90 bg Symbol Joy 1.5 dci 75 bg Symbol 1.5 dci 75 bg 46.20 59.05 50.05 62.63 56.05 57.85 Symbol lar

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Ford C MAX ecoboss Ford C MAX diesle tekna Markalar Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 51.350,00 TL

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Hyundai ix GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus

Hyundai ix GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus Hyundai ix35 1.6 GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus İlan no: 413052 İlan detayları Sahibinden 66.500 TL 10 Eyl 2017 66.500 TL 30 Ağu 2017 65.500 TL Böylesi yok Full-Full-extralı sıfırdan farksız İlan tarihi:

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34. PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ 107 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.450 TL 208 GTi 208 GTi 1.6 THP 200 hp 59.900 TL 59.900 TL 208 208 ACCESS 1.0 VTi 68 hp 30.900 TL 30.900 TL 208 ACCESS 1.2

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

Dacia Sandero... Tam size göre.

Dacia Sandero... Tam size göre. Dacia Sandero Dacia Sandero... Tam size göre. Otomobilinizden ne beklersiniz? Çekici ve prestijli bir tasarım, zengin donanımlı bir iç mekân, bütün ailenize ulaşım olanağı sağlayacak geniş bir alan, özenli

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Honda Accord 2.4 Executive

Honda Accord 2.4 Executive Honda Accord 2.4 Executive Sahibinden 2004 Honda Accord 2.4 Executive İlan no: 290048 35.999 TL İlan tarihi: 19 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Yıldız Model yılı Ocak 2004

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

FIAT 500 - DONANIM ÖZELLİKLERİ

FIAT 500 - DONANIM ÖZELLİKLERİ FIAT 500 - DONANIM ÖZELLİKLERİ TAARIM VE TİL POP LOUNGE Gövde rengi tamponlar Krom dış kapı kolları Deri direksiyon simidi BMP Elektrik ayarlı buğu çözücülü gövde rengi dış dikiz aynaları ve dış sıcaklık

Detaylı

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor.

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Amarok Canyon Tekdüzeliğe son. Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Heyecanı içine bindiğiniz anda yaşayacağınız Yeni Amarok Canyon, iç mekandan başlayan özel bir tasarıma sahip. Vites topuzundan

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı