Kar. Islak zemin. Kum. ESP off. ESP standart

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kar. Islak zemin. Kum. ESP off. ESP standart"

Transkript

1 PEUGEOT 3008

2 FARKLI YAfiAYIN Peugeot Tasarımı, Peugeot nun son yıllardaki eşsiz çizgilerini taşıyor. Cömert iç hacmi ve SUV tipi yüksek gövde yapısı, ilk bakışta dikkat çeken özellikleri. Seçkin bir görünüme, göz alıcı iç ve dış donanıma sahip. Sunduğu yeni özelliklerle segmentinin boyutlarını ve sınırlarını daha ileriye taşıyan bir crossover. Peugeot markasının en önemli ve üstün özelliklerini barındırıyor. Son teknolojileri içeriyor ve boyutları, güçlü, çevreci motorları ile ön plana çıkıyor. Sunduğu yeniliklerle, farklı ve özgün bir yaşamı arzulayanlar için ideal.

3 ÇEVİK VE KULLANIŞLI Grip Control ESP nin özelliklerini bir adım daha ileri götürerek ve ESP ile uyum içinde çalışarak, klasik sürüş ve çekiş özelliklerini zorlu yol koşullarına adapte etmek amacıyla tasarlanmış yenilikçi bir teknoloji: Grip Control Sistemi. Zorlu yol koşullarında ilerlemeyi bir zevke dönüştürmek isteyen sürücüler için müthiş bir yenilik!

4 Grip Control Sistemi, sürücünün zorlu yol koşullarına uyum sağlaması için 5 seçenek sunuyor. Sürücü, ön konsoldaki kontrol mekanizması sayesinde; kar, ıslak zemin, kum, ESP standart ve ESP off seçenekleri arasında dolaşarak, en uygun sürüş ve çekiş özelliğini buluyor. Kar Islak zemin Kum ESP off ESP standart

5 TASARIM ZEKASI Ergonomi ve rahatlık Uçak kokpitlerinden esinlenerek tasarlanmış, güvenlik hissi veren sürüş pozisyonu ve ön konsol... Farklı ve estetik değerler taşıyan bir alanda olmanın ayrıcalığı... Hepsi, tadını çıkarmanız için, 3008 in içinde sizi bekliyor. Yenilikçilik ve güvenlik Peugeot 3008, opsiyonel olarak sunulan Head Up ekranına sahip. Sürüşe dair tüm önemli bilgiler, polikarbondan üretilmiş bu şeffaf ekrana yansıtılıyor. Bu sayede sürücü, araç hızı, hız sabitleyici ve güvenli takip mesafesi kontrol sistemi gibi bilgi ve sistemlere, gözlerini yoldan ayırmadan ulaşabiliyor. Head Up ekranı, sunduğu rahatlığın yanı sıra uzun mesafede ve şehir içi yolculuklarınızda, gerçek bir güvenlik avantajı sağlıyor. Teknoloji ve multimedya Bluetooth ve eller serbest kitiyle güvenli şekilde konuşmalarınızı yapabilir, audiostreaming özelliği sayesinde sınırsız müziğin keyfine varabilirsiniz. Opsiyonel olarak da ekranı otomatik açılıp kapatılabilen bir navigasyon sistemi sunulmaktadır. Resimlerde gözüken katlanır renkli navigasyon ekranı ve sistemi Türkiye ürün gamında bulunmamaktadır.

6 Güvenli takip mesafesi kontrol sistemi* Head Up ekranıyla uyumlu çalışan bu fonksiyon, Peugeot 3008 de bulunan diğer aktif güvenlik özelliklerini kusursuzca tamamlıyor. Bu sistem, seyir halindeyken öndeki aracın hızını göz önüne alarak, aradaki mesafenin korunmasına yardımcı oluyor. Yalnızca bir gösterge olan sistem, sürüşe asla müdahale etmiyor. *Opsiyonel donanım GÜVENLİK HİZMETİNİZDE Elektrikli park fren sistemi Peugeot 3008 in donanımında yer alan en son teknolojilerin, sürücüsü üzerindeki etkisi büyük. Örneğin, standart donanımda bulunan elektrikli park fren sistemi, motorun durduğu an otomatik bir şekilde devreye giriyor ve kalkış anında da otomatik olarak devreden çıkıyor. Hill Asist (Yokuşta kalkış desteği) Yokuştayken aracın bir süre sabit kalmasını sağlayarak kaymasını önlüyor. Park manevraları için önem taşıyan park sensörleri, orta ön ekranda engel ve araç arasındaki mesafe ölçüsünü yansıtarak, beraberinde hoparlörlerden gelen mesafeye göre hızlanan sesler yayarak sürücüyü uyarıyor.

7 PRATİK VE DAHİCE Peugeot 3008, her türlü kullanıma rahatlıkla adapte olabilecek nitelikte. Modüler bir yapıya sahip olan 3008, birçok pratik ve zeka ürünü özelliğinin yanı sıra, 3 kademeli bagaj bölmesi ve arkadaki katlanabilir koltuklarıyla da hayatınızı kolaylaştırıyor! Hobby tipi arka bagaj kapısı Bagaj kapağı iki bölüm halinde açılabiliyor. 200 kg yük kapasiteli alt Hobby kapağı, pratik bir şekilde açılıyor ve yüklemek istediğiniz ağır eşyalarınız için büyük kolaylık sağlıyor. 3 kademeli bagaj bölmesi Çok pratik bir yenilik! 3 farklı pozisyonda tek elle kolayca değişebilen bagaj iç bölmesi: 1. Yüksek kapasitede yükleme yapabilmeniz için maksimum hacim. 2. Açık Hobby kapağı hizasında düzleştirilmiş bagaj tabanı. 3. Kapalı Hobby kapağının hizasında yükleme olanağı ve alt bölmenin sağladığı korunaklı ve kapalı alan. 2/3 / 1/3 katlanabilir arka koltuklar Daha fazla pratiklik ve hacim için arka koltuklar, bagaj içinde bulunan mekanizma sayesinde yatırılabiliyor. Ayrıca, tüm yolcuların rahatlığı için, birden çok pratik bölme, bir el lambası ve 12V luk bir priz girişine sahip

8 MOTOR TEKNOLOJİSİ Euro 5 standartlarında modern, ekonomik, verimli ve çevreye duyarlı bir motor teknolojisi. Dizel motor gamı Peugeot 3008 de tüm dizel motorların, partikül emisyonları nın en aza indirilmesini sağlayan Partikül Filtresi (FAP) ile donatılmış olması, Peugeot markasının çevreye verdiği değeri bir kez daha vurguluyor. 1.6 e-hdi 112 hp FAP 1560 cc lik, 112 hp maksimum güçteki bu dizel motor, 129 g/km den başlayan CO 2 salınım değeri ve sahip olduğu Euro 5 FAP normu ile çevreci kimliğini dinamizm ile birleştiriyor. 1.6 e-hdi 112 hp FAP Auto6R Stop&Start 6 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile sunulan Stop&Start sistemi, ekonomi ve performansı optimize ediyor ve sürüş zevkini artırıyor. Peugeot e-hdi Stop&Start sisteminin en önemli özelliği motoru sürücüye hissettirmeden çalıştırması.

9 GELECEĞİN SÜRÜŞÜ İklim değişimine ayak uydurmak, dünyanın geleceğini korumak gerçekleştirmemiz gereken en önemli hedefler arasında. Peugeot, geleceği düşünerek yıllardır yenilikçi ürünlerin tasarımına imza atıyor. Bugün, gelecek kuşaklara verdiği değerin en önemli kanıtı ise Blue Lion yılından bu yana, 14 Avrupa ülkesinde, 120 g CO2/km ve altı salınım gerçekleştiren yaklaşık Peugeot markalı araç satıldı. Peugeot markası tarafından satışa sunulan tüm araçlar, ISO normuna sahip olan fabrikalarda üretiliyor. Ayrıca, bu araçların %95 i geri dönüşüm özelliğine sahip. DUYARLI VE EKONOMİK SÜRÜŞ Aerodinamizm ve yakıt ekonomisi Yakıt tüketimini optimum seviyeye indirmek için, 3008 in çizgileri üzerinde titizlikle çalışıldı. Bu çalışmaların sonucunda, sınıfının en iyi hava sürtünme katsayısı elde edildi: cd. HDi FAP HDi teknolojisi, çok verimli bir çevre koruma sistemi olan Partikül Filtresi (FAP) ile birleştirilerek, daha temiz bir çevreye ulaşılmasını sağlıyor. FAP Sistemi, temizleyici bir mekanizma görevi gören ve dizel motorlardan kaynaklanan zararlı gaz salınımlarını işleyip en aza indirgeyen çok yenilikçi bir sistem. Dizel yakıtla çalışan en çevreci motorların üretilmesini sağlayan ileri teknolojinin ta kendisi. e-hdi Stop&Start Kırmızı ışık gibi trafikteki kısa süreli duruşlarda sistem motoru durdurarak ekonomi sağlıyor. Ayağın frenden çekilmesi ile otomatik olarak motoru çalıştıran sistemin en önemli özelliği tekrar çalışma işleminin 400ms içinde alternatör tarafından gerçekleştirilmesi. Bu sayede benzer sistemlere göre sürücünün hissetmesi azaltılıyor.

10 KORUYUCU BİR TEKNOLOJİ Peugeot 3008, tüm şartlara uygun, optimum güvenlik sağlayan bir araç olarak tasarlandı: Sürüş esnasındaki güvenli yol tutuş ve aktif güvenlik özelliklerinin yanı sıra, pasif güvenlik açısından da sunduğu yüksek güvenlik donanımlarıyla (ESP, sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları) hem yolcuları hem de yayaları en iyi şekilde koruyacak nitelikte. Sağlam araç yapısı Peugeot 3008, tüm yolcularını en iyi şekilde korumaya adanmış sağlam bir yapıya sahip. Hız sabitleyici (Cruise Control) Tüm motor seviyelerinde standart donanım olarak hız sabitleyici sistemi mevcuttur. ESP 3008 in tüm versiyonları, aktif güvenlik ekipmanları sayesinde olağanüstü dinamik bir sürüş hissi sunuyor. Elektronik denge programı (ESP), dinamik denge kontrolünü Antipatinaj sistemi (ASR) ile birleştiriyor. Böylece, 3008 in kontrolü ve sürüş keyfiniz her koşulda korunmuş oluyor. Hava yastıkları Darbe esnasında, yolcuları korumak için 6 adet hava yastığı devreye giriyor. 35 salisede devreye giren sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, vücudun öne doğru ani hareketini engelliyor. 2 yan hava yastığı, sürücünün ve ön yolcunun göğüs, karın ve basen bölgelerini koruyor. Yolcuyu başına alabileceği darbelerden korumak için, 2 perde hava yastığı, yan hava yastıklarıyla birlikte çalışıyor.

11 AKSESUARLAR Kapı Kolu Paspas Takımı Halı Paçalık Spoiler Yan Güneşlik USB Box Marşpiye Bisiklet Taşıyıcı Bagaj Taban Bakaliti Tavan Taşıma Barı

12 PEUGEOT, 1889 YILINDAN BER OTOMOB L ÜRET YOR. Yüz yıldan daha fazladır süregelen bir deneyime sahip olan Peugeot markası, müşteri beklentilerini eksiksizce karşılayan ve tüm dünyada tanınan bir bilgi birikimine sahiptir. Peugeot araçları inovasyon, otomobil tutkusu ve teknik bilgi birikimini en üst düzeyde birleştirerek her zaman, çağının önünde olmuştur. Sizi, 3008 ile yeni deneyimleri, yeni duyguları ve yeni mutlulukları keşfetmeye davet ediyorum. Christian Peugeot Peugeot 3008 in kişiliğini keşfetmeye başladınız. Ayrıca, 3008 i gerçek sürüş koşullarında test etmek isterseniz, bir Peugeot Yetkili Satıcısı nda randevu almanız yeterli. Arzuladığınız 3008 hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak, hayalinizdeki 3008 i oluşturup tercih ettiğiniz opsiyonlarla birlikte fiyatını hesaplamak için sizi peugeot.com.tr ye bekliyoruz. Sitemizde ayrıca bayi ağımız ile ilgili tüm bilgileri, hizmetlerimizi ve Peugeot markası hakkındaki ayrıntıları bulabileceksiniz. Bu broşürde bahsedilen özellikler seçilen versiyona göre değişebilir. Gerekli bilgi için lütfen Peugeot Yetkili Satıcıları na başvurunuz.

13 02 / 2013 Bayi Kaşesi peugeot.com.tr Bu broflürdeki bilgi ve görüntüler, broflür bas ld ğ nda geçerli olan teknik özellikleri esas al r. Sunulan ekipmanlar versiyonlara göre standart ya da opsiyoneldir. Broflürde yer alan baz fotoğraflar, Türkiye ürün gam ndaki araçlar temsil etmeyebilir. Peugeot, ürünün sürekli iyilefltirilmesi politikas çerçevesinde, her an, teknik özelliklerde, ekipmanlarda, opsiyon ve renklerde değiflikliklere gidebilir. Günümüz fotoğraf tab etme teknikleri, renkleri asl na tamam yla uygun olarak verememektedir. Genel bilgi içeren bu broflür bir sözleflme senedi değildir. Daha ayr nt l ve ek bilgi için, bayinize baflvurunuz. Bu katalogda yer alan veriler, Peugeot Otomotiv Pazarlama A.fi. nin izni olmadan çoğalt lamaz.

NOUVEAU_3008_MASTER_CAT_OCTOBRE2013_Part1 TR_Layout 1 18.03.2014 10:53 Page 2 DUYGU LAR

NOUVEAU_3008_MASTER_CAT_OCTOBRE2013_Part1 TR_Layout 1 18.03.2014 10:53 Page 2 DUYGU LAR YENİ PEUGEOT 3008 DUY GU LAR SÜRÜŞ KEYFİNİZİ YÜKSELTİN Yeni Peugeot 3008, güçlü yönlerini koruyarak tasarımını yeniledi. Şimdi, güçlü ön ızgara ve LED gündüz farlarıyla çok daha dinamik. Segmentin en üst

Detaylı

PEUGEOT 5008. peugeot.com.tr. Bayi Kaşesi

PEUGEOT 5008. peugeot.com.tr. Bayi Kaşesi 02 / 2013 peugeot.com.tr Bu broflürdeki bilgi ve görüntüler, broflür bas ld ğ nda geçerli olan teknik özellikleri esas al r. Sunulan ekipmanlar versiyonlara göre standart ya da opsiyoneldir. Broflürde

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 İÇİNDEKİLER STİL 06 GÜVENLİK 14 TAŞIMA ÇÖZÜMLERİ 18 KORUMA 22 MULTİMEDYA 26 CITROËN İN BİRBİRİNDEN FARKLI AKSESUARLARIYLA FARK YARATIN Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi,

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

YENİ PEUGEOT 208 /Aksesuar Kataloğu

YENİ PEUGEOT 208 /Aksesuar Kataloğu 08/2012 bayi kaşesi peugeot.com.tr Bu broşürdeki bilgi ve görüntüler, broşür basıldığında geçerli olan teknik özellikleri esas alır. Sunulan ekipmanlar versiyonlara göre standart ya da opsiyoneldir. Broşürde

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

peugeot.com.tr 5008 Haziran 2011.qxd:PE0143_5008_Brochure 10.06.2011 16:20 Page 24 6 / 2011 Bayi Kaşesi

peugeot.com.tr 5008 Haziran 2011.qxd:PE0143_5008_Brochure 10.06.2011 16:20 Page 24 6 / 2011 Bayi Kaşesi 5008 Haziran 2011.qxd:PE0143_5008_Brochure 10.06.2011 16:20 Page 24 6 / 2011 Bayi Kaşesi peugeot.com.tr Bu broflürdeki bilgi ve görüntüler, broflür bas ld ğ nda geçerli olan teknik özellikleri esas al

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

peugeot.com.tr Bayi Kaşesi YENİ PEUGEOT 3008

peugeot.com.tr Bayi Kaşesi YENİ PEUGEOT 3008 04 / 2015 peugeot.com.tr Bu broflürdeki bilgi ve görüntüler, broflür bas ld ğ nda geçerli olan teknik özellikleri esas al r. Sunulan ekipmanlar versiyonlara göre standart ya da opsiyoneldir. Broflürde

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34. PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ 107 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.450 TL 208 GTi 208 GTi 1.6 THP 200 hp 59.900 TL 59.900 TL 208 208 ACCESS 1.0 VTi 68 hp 30.900 TL 30.900 TL 208 ACCESS 1.2

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

Peugeot 3008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Allure

Peugeot 3008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Allure İlan no: 194503 Peugeot 3008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Allure Sahibinden SAHİBİNDEN SINIFIN EN DOLUSU 3008 CROSSOVER 64.900 TL İlan tarihi: 22 Mayıs 2014 İlan detayları İlan detayları İl Burdur Model yılı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor TR En konforlu yolculuklar STAR, 31 kişiye kadar yolcu taşıma kapasitesi, geniş ve konforlu koltuk aralıkları ve farklı oturum alternatifleri ile turizm, personel ve şehirler arası taşımacılıktaki ihtiyaçlara

Detaylı

En konforlu yolculuklar

En konforlu yolculuklar TR Maksimum konfor STAR, 31 kişilik yolcu kapasitesi, 4,25 m 3 lük yüksek kapasiteli ve kesintisiz bagajı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru, bağımsız

Detaylı

ŞUBAT 2015 FİYAT LİSTESİ

ŞUBAT 2015 FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2015 FİYAT LİSTESİ 208 ve 2015 LİSTE SATIŞ 208 ACCESS 1.0 PureTech 68hp ESP 38.560 TL 37.900 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ESP 42.860 TL 39.400 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 ESP 44.860

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

YEN B R YAfiAM SANATI.

YEN B R YAfiAM SANATI. 06 / 2009 Bu broflürdeki bilgi ve görüntüler, broflür bas ld nda geçerli olan teknik özellikleri esas al r. Sunulan ekipmanlar versiyonlara göre standart ya da opsiyoneldir. Broflürde yer alan baz foto

Detaylı

207 SW. peugeot.com.tr 03/2012. Bayi Kaflesi

207 SW. peugeot.com.tr 03/2012. Bayi Kaflesi 03/2012 peugeot.com.tr Peugeot Müfleri liflkileri : (0 212) 292 26 26 : (0 216) 579 94 44 Bu broflürdeki bilgi ve görüntüler, broflür bas ld nda geçerli olan teknik özellikleri esas al r. Sunulan ekipmanlar

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

206 Sedan. Peugeot. Peugeot'yu seçmek, bir tasar m ya da teknolojiden fazlas n seçmek demek. Güzellik. Tutku. Güven. Zeka.

206 Sedan. Peugeot. Peugeot'yu seçmek, bir tasar m ya da teknolojiden fazlas n seçmek demek. Güzellik. Tutku. Güven. Zeka. 206 Sedan Peugeot Peugeot'yu seçmek, bir tasar m ya da teknolojiden fazlas n seçmek demek. Peugeot yu seçmek. Modellerimizde bulunan dört de eri; estetik, dinamizm, güvenilirlik ve yenili i yaflam biçimi

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Şehirde araç kullanmak artık çok daha keyifli... B-Max, benzersiz tasarımı yanında segmentinde ilk kez sunulan yüksek teknolojik özellikleri ile sürüş

Detaylı

Sayısız özellik, kusursuz güzellik.

Sayısız özellik, kusursuz güzellik. Caddy Maxi Van Sayısız özellik, kusursuz güzellik. Caddy Maxi Van işiniz ne olursa olsun keyfe dönüştürüyor. Geniş iç hacmi ve keskin dış hatlarıyla size yakışan iş ortağınız oluyor. TDI teknolojisine

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu.

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. YENİ Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. www.fiat.com.tr Kendinize en uygun ortam sıcaklığını otomatik havalandırmayla ayarlayın! Fiat

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

TEKNOLOJİ. 5008 aynı zamanda daha fazla güvenlik ve geri vitese geçişte otomatik olarak devreye giren bir geri görüş kamerasına da sahip.

TEKNOLOJİ. 5008 aynı zamanda daha fazla güvenlik ve geri vitese geçişte otomatik olarak devreye giren bir geri görüş kamerasına da sahip. YENİ PEUGEOT 5008 TEKNOLOJİ Mesafe Uyarı Sistemi Bu donanım, önünüzdeki araç ile aranızdaki mesafe hakkında sizi bilgi vererek güvenlik mesafelerine uyma konusunda size destek oluyor. Park Alanı Ölçümü

Detaylı

HAZİRAN AYI FİYAT LİSTESİ

HAZİRAN AYI FİYAT LİSTESİ HAZİRAN AYI FİYAT LİSTESİ 208 ve 2015 LİSTE SATIŞ 208 ACCESS 1.0 PureTech 68hp 40.400 TL 39.400 TL - 208 ACCESS 1.2 PureTech 82hp 43.110 TL 40.400 TL - 208 ACCESS 1.2 PureTech 82hp ETG5 (1) 45.360 TL 45.360

Detaylı

2016 MART AYI FİYATLARI

2016 MART AYI FİYATLARI 2016 MART AYI FİYATLARI 208 Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 49.950 TL 47.950 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 54.450 TL 50.700 TL 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 57.450 TL 53.700

Detaylı

Peugeot HDi 112 HP Auto6R Premium Pack

Peugeot HDi 112 HP Auto6R Premium Pack İlan no: 321188 Peugeot 5008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Premium Pack Sahibinden Çok Temiz, Deri Koltuk, 7 Kşilik, Otomatik, Cam Tavan 57.500 TL İlan tarihi: 4 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Ford C MAX ecoboss Ford C MAX diesle tekna Markalar Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 51.350,00 TL

Detaylı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı Dünyaları taşısın diye tasarlandı Uzun Şasi (5 Euro palet) Kısa Şasi (4 Euro palet) 5 Euro paleti rahatllıkla taşıyabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm hacim ve kapasite uzunluk (uzun şasi versiyonu

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

2016 EKİM AYI FİYATLARI

2016 EKİM AYI FİYATLARI 2016 EKİM AYI FİYATLARI 208 LİSTE FİYATI KAMPANYA FİYATI PEŞİN FİYATI Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 49.950 TL 45.900 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82hp ETG5 Otomatik S&S (1) 208 ACTIVE 1.2 PureTech

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4

AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4 AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 14 İLETİŞİM 18 FARK YARATAN DOKUNUŞLAR Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi, güvenliği ve stili seçmek demektir. Bu üç kelimeyse

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

peugeot.com.tr Bayi Kaşesi YENİ PEUGEOT 5008

peugeot.com.tr Bayi Kaşesi YENİ PEUGEOT 5008 04 / 2015 peugeot.com.tr Bu broflürdeki bilgi ve görüntüler, broflür bas ld ğ nda geçerli olan teknik özellikleri esas al r. Sunulan ekipmanlar versiyonlara göre standart ya da opsiyoneldir. Broflürde

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 12 İLETİŞİM 14 Fark yaratan dokunuşlar C4 Picasso ile birlikte kaliteyi, güvenliği ve estetiği

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

İlgi odağı olacak şekilde tasarlandı.

İlgi odağı olacak şekilde tasarlandı. YENİ FORD FIESTA İlgi odağı olacak şekilde tasarlandı. Yeni tasarımıyla çok daha sportif bir görünüme bürünen Yeni Fiesta aynı zamanda segmentinde lider yepyeni teknolojiler sunuyor. SYNC Yeni Fiesta da

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

2018 MODEL YILI FİYAT LİSTESİ

2018 MODEL YILI FİYAT LİSTESİ BERLINGO EDİLEN HURDA BERLINGO SX 1.6 BlueHDi 100 hp 98.900 TL 88.900 TL BERLINGO SELECTION 1.6 BlueHDi 100 hp 108.200 TL 98.200 TL BERLINGO SELECTION 1.6 BlueHDi 120 hp 111.200 TL 101.200 TL Metalik Boya

Detaylı

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata.

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Yeni Dacia Sandero Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Modernliği seviyor musunuz? Araç içinde geniş alan ve ferahlık mı arıyorsunuz? Güvenliğe öncelik mi veriyorsunuz?

Detaylı

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı