DUYURU ARŞİVİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DUYURU ARŞİVİ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI"

Transkript

1 DUYURU ARŞİVİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SERAMİK BÖLÜMÜ'NDEN YURTDIŞINDA ULUSLARARASI ETKİNLİK GSF Seramik Bölümü öğrencilerinden Yasin YONCA ve Ebru ÇAVUŞ Nisan 2012 tarihleri arasında Litvanya'nın "Vilnius College of Design" üniversitesinde "Erasmus IP Project" kapsamında yapılan uluslararası etkinliğe üniversitemizi ve fakültemizi temsilen katılmışlardır.fotoğraflara ulaşmak için linke tıklayınız. VILIJA LESAUSKIENE TARAFıNDAN KONFERANS VE WORKSHOP Siauliai Unıversity/Litvanya, Vilija Lesauskiene tarafından "Litvanyada Çağdaş Tekstil Sanatı" Konulu Konferans 10 Mayıs 2012 Tarihinde Saat:13.30 da SDÜ Prof. Dr. H.Gürbüz Bilgi Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Ayrıca Vilija Lesauskiene tarafından "Kumaş Üzerine Keçe Uygulamaları" Workshopu Saat: 15:30 da Güzel Sanatlar Fakültesi Kantin önünde gerçekleştirilmiştir. MSC. MATAJKA BIZJAK - KONFERANS Ljubljana Üniversitesi, Tekstil Bölümü, Msc. Matajka Bizjak tarafından Ljubljana Üniversitesi / Slovenya, Tekstil Bölümündeki Dokuma ve Giyim Teknolojisi CAD Dersleri Konulu Konferans 8 Mayıs 2012 Tarihinde Saat:16.30 da SDÜ Prof. Dr. H.Gürbüz Bilgi Merkezi, Konferans Salonun da gerçekleştirilmiştir. TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ MEZUNIYET SERGİSİ VE DEFİLESİ Bu Yıl 5.si düzenlenecek olan Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü Mezuniyet Sergisi ve Defilesi 23 Mayıs 2012 tarihinde Saat 20:00'de Güzel Sanatlar Fakültesi Muhsin Ertuğrul Sahnesinde açılış ve kokteylli olarak gerçekleştirilmiştir. ASSIST. PROF. ALENKA PAVKO CUDEN - KONFERANS Ljubljana Üniversitesi, Tekstil Bölümü, Assist. Prof. Alenka Pavko Cuden tarafından Ljubljana Üniversitesi/Slovenya, Tekstil Bölümündeki Örme Teknolojisi CAD Dersleri" Konulu Konferans 8 Mayıs 2012 Saat 15:30'da SDÜ Prof. Dr. H.Gürbüz Bilgi Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. TEKSTIL BÖLÜMÜ ÖĞRENCILERINE DUYURU Eğitim Öğretim Yılı Tekstil Bölümü Öğrencileri Alan Seçimleri pdf SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ARDA KANPOLAT TİYATRO FESTİVALİ VE KONGRESİ Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen SDÜ Uluslararası Arda Kanpolat Tiyatro Festivali ve Kongresi 30 Nisan- 4 Mayıs 2012 tarihinde beş gün sürecek şekilde gerçekleştirilmiştir.

2 Uluslararası Arda Kanpolat Tiyatro Festivali ve Kongresi Programı Festival ve Kongre sayfasına ulaşmak için tıklayınız. Festivalin amacı: Genç yaşta yaşamını yitiren tiyatro oyuncusu ArdaKanpolat anısına 2006 yılından beri her yıl düzenli olarak verilen Arda Kanpolat Oyunculuk Ödülü ile doğru bir sanat kültürü oluşturmak; toplum yaşamının getirdiği sorumlulukları paylaşarak bireysel duyarlılıkları geliştirmek; genç tiyatro sanatçılarını destekleyerek oyunculuk alanında özendirici etki yaratmak ve Türk Tiyatrosunu uluslararası düzeyde dünya tiyatrolarıyla buluşturarak kültürlerarası diyalog oluşturmak. Ayrıca festival kapsamında yaratıcılığı geliştirmeyi ve eğitimi desteklemeyi amaçlayan diyalog masası, workshop gibi yan etkinliklerle tiyatro eğitimi alan ve tiyatro eğitimi veren tarafları bir araya getirerek bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları için tiyatro platformu oluşturmak ve Türkiye de tiyatronun gelişimini destekleyerek nitelikli oyunların Isparta ve çevresinde seyirciyle buluşmasını sağlamaktır. Kongrenin amacı: Dünya tiyatro tarihinde Thesbis ten bu yana oyunculuk anlayışı tiyatronun gelişimine bağlı olarak gelişmiş ve değişmiştir. Özellikle 20.yy da görülen yönetmen odaklı tiyatrolar aracılığıyla farklı oyunculuk yöntemleri uygulanmaya başlanmıştır. Oyunculuk eğitimi veren tiyatro okullarında bu yöntemler ve oyuncunun sahne-beden ilişkisini açığa çıkarmaya yönelik eğitim çalışmaları -temelde Stanislavski oyunculuk anlayışı kullanılsa da- farklılık göstermektedir. Dolayısıyla bu farklı eğitim anlayışlarının ve yöntemlerinin paylaşılmasını sağlamak; oyunculuk eğitiminde karşılaşılan temel sorunları saptayıp bu sorunları aşmaya yönelik ulusal ve uluslar arası eğitim kurumları arasında bir tartışma platformu oluşturmak kongrenin temel amacıdır. S.D.Ü ULUSLARARASI ARDA KANPOLAT TİYATRO FESTİVALİ VE OYUNCULUK EĞİTİMİ KONGRESİ aşağıda belirtilen bölümlerden oluşmaktadır: 1- Oyunlar2- Kongre3- Workshoplar (Dramatik yazarlık, oyunculuk, sahne tasarımı alanını kapsar)4- Diyalog Masası5- Festival ve Kongrenin Değerlendirmesi6- Kapanış SERAMİK VE GELENEKSEL TÜRK SANATLARI KARMA SERGİSİ Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi "Seramik" ve "Geleneksel Türk Sanatları" Bölümleri tarafından düzenlenen Karma Sergiye tüm sanatseverler davetlidir. Sergimiz 7-11 Mayıs 2012 tarihleri arasında açık kalacaktır. Açılış: 7 Mayıs :00 Yer: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sergi Salonu ISPARTA

3 OLCAY ATASEVEN HEYKEL SERGİSİ AÇILDI ATÖLYE-GALERİ ETKİNLİKLERİ Resim Bölümü, GSF Demiralay Konağı Sanatevinin kapatılmasıyla birlikte profesyonel anlamda sanatla izleyiciyi buluşturan Isparta ya ilişkin tek paylaşım alanının da ortadan kaldırıldığını düşünmektedir. Bu durum sanatçıyı, sanatı sanat/sanatçı için yapma zorunluluğuna doğru itmiş gibidir adeta. Dolayısıyla üretilen sanatın paylaşımının yine ancak bu üretimin yapıldığı mekânlarda sergilenebileceği düşüncesi kaçınılmaz olmuştur. Böylece öğretim yılı içerisinde uygun olan zamanlarda sergi, söyleşi, performans ve düzenlemelerin yer alacağı etkinliklerle, atölyeler sanatsal paylaşım alanlarına yani galerilere dönüştürülecektir. Resim Bölümü tarafından Atölye- Galeri Etkinlikleri adıyla düzenlenecek olan bu etkinlikler SDÜ GSF Resim Bölümü öğretim üyesi Olcay Ataseven in 21 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirdiği kişisel heykel sergisi ile Desen II atölyesinde başlatılmıştır. Sergi 10 Haziran 2012 tarihine kadar görülebilir.

4 ULUSLARARASI ÖĞRENCİ ALIMI / ACCEPTİNG INTERNATİONAL STUDENT Seramik ve Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümlerine Alınacak Uluslararası Öğrenciler (Announcement for international students who want to apply to Ceramic and Textile and Fashion Design Departments) Fakültemiz Seramik ve Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümlerine alınacak uluslararası öğrenciler için yapılacak olan özel yetenek sınavı 3 Ağustos 2012 tarihinde saat da Güzel Sanatlar Fakültesi Amfi 2 de yapılacaktır. (The aptitude test for international students who want to apply to Ceramic and Textile and Fashion Design Departments will be held in 13 August, 2012 in Fine Arts Faculty room Amphi 2 at am.) GRAFİK BÖLÜMÜ REKLAM FOTOĞRAFÇILIĞI ATELYESİ SEÇKİSİ Mayıs :00 GSF Grafik Bölümü Sergi Alanında açıldı. Sergiye katılan öğrenciler katılım belgeleri SDÜ GSF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Nil Ünlü Aycil, Grafik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet Vildan Büyükekşi, Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali M.Bayraktaroğlu, Grafik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Ece Çalış tarafından verldi. Sergiye katılan öğrenciler: Erhan Demirağ,Gönenç Ünal,Eren Er,Fethi Çetinol,Musab Sarın,Tevfik Gülsaç,Tamer Eriş,Hacer Balcı,Fatma Aydoğan,Elif Çeştepe,Yavuz Selim Erdinç,Şükran Koçak,Özhan Akgöğ,Mehtap Aydoğdu, Esengül İnceoğlu.

5 GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MEZUNİYET SERGİSİ TEKSTİL VE MODA TASARIMI BÖLÜMÜ 5. GELENEKSEL MEZUNİYET DEFİLESİ Açılış ve Kokteyl: 23 Mayıs 2012 Saat: Yer: Doğu Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesi Muhsin Ertuğrul Sahnesi

6 GRAFİK BÖLÜMÜ AFİŞ BASKI SERGİSİ Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 13:00'de GSF sergi alanında grafik bölümü III. sınıf öğrencileri tarafından "Gelenekselden Dijitale" Afiş Sergisi gerçekleştirilecektir. 2. ÜNİVERSİTELER ARASI UYGULAMALI GÜL EBRÛ YARIŞMASI Detaylı bilgi ve başvuru formu için tıklayınız. GRAFİK BÖLÜMÜ'NDEN YAZILI KANYON'ATEKNİK GEZİ Grafik Bölümü 2.sınıf öğrencileri ile Fotoğrafçılık dersi kapsamında alanda doğa fotoğrafları çekimlerinin yapılması amacıyla tarihinde Yazılı Kanyon Milli Parkına teknik gezi düzenlenmiştir.

7 GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİNE FOTOĞRAF YARIŞMASINDA 2'LİK ÖDÜLÜ Grafik Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Fethi ÇETİNOL "Fotoğraflarla Isparta" konulu fotoğraf yarışmasında 2'lik ödülünü almaya hak kazanmıştır. Bu yıl 36 ncısı gerçekleştirilen Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Isparta Valiliği tarafından düzenlenen Fotoğraflarla Isparta konulu bir fotoğraf yarışmasında Bölümümüz 3. sınıf öğrencilerinden Fethi ÇETİNOL "Gülyağının İmalatı" adlı fotoğrafı ile 2.'lik ödülünü kazanmıştır. Fotoğraflarla Isparta konulu fotoğraf yarışmasına katılan bütün eserler, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz Sergi Salonunda Sergi Nisan 2012 tarihleri arasında saatleri arası ücretsiz olarak ziyarete açık olacaktır. GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ELEMANI MURAT ÇELİKER'DEN TİPOGRAFİ VE VEKTÖREL İMAJ Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Ortakent Yerleşkesi'nde, 12 Nisan 2012 Perşembe günü saat 14.00'de Öğr.Gör.Murat Çeliker tarafından "Tipografi ve Vektörel İmaj" konulu konferans vermiştir.

8 SDÜ GSF MÜZİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİNDEN KONSER Fakültemiz Müzik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Saygın AYKAN'ın klasik gitar konserine tüm müzikseverler davetlidir. Tarih : 20 Nisan Yer : SDÜ Kültür Merkezi YRD. DOÇ. DR. CENK CELASİN TRT AVAZ'DA CANLI YAYIN KONUĞU Fakültemiz Müzik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cenk Celasin 12 Nisan 2012'de 16:30'da TRT AVAZ'da Studyo Avaz Programı'nda canlı yayın konuğu olmuştur.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Hakemli Dergisi ART-E Kasım/Aralık 12 ÖZEL SAYI ISSN

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Hakemli Dergisi ART-E Kasım/Aralık 12 ÖZEL SAYI ISSN ISSN: 1308-2698 Sayı 10, Cilt 5, Kasım/Aralık 2012 1. ULUSLARARASI ARDA KANPOLAT TİYATRO FESTİVALİ VE KONGRESİ BİLDİRİLER ÖZEL SAYISI İmtiyaz Sahibi Prof. Dr. Şaban Sitem BÖLÜKBAŞI Editör Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

Resim-İş Öğretmenliği -Grafik A.S.D. Anadolu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, 2000-2004

Resim-İş Öğretmenliği -Grafik A.S.D. Anadolu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, 2000-2004 Lisans Resim-İş Öğretmenliği -Grafik A.S.D. Anadolu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, 2000-2004 Yüksek Lisans Baskı Sanatları A.S.D., Anadolu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2004-2007 Geçmişten

Detaylı

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ 1. Adı Soyadı : Evrim ÇAĞLAYAN 2. Doğum Tarihi : 04.02.1984 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans 2006 EĞİTİMİ

Detaylı

1 0. G E N Ç B E Y İ N F I R T I N A S I - G Ö R S E L İ L E T İ Ş İ M T A S A R I M I G Ü N L E R İ

1 0. G E N Ç B E Y İ N F I R T I N A S I - G Ö R S E L İ L E T İ Ş İ M T A S A R I M I G Ü N L E R İ Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim kurumlarıyla sağlıktan ekonomiye, sanattan mühendisliğe geniş bir yelpazede yetiştirdiği ve yetiştireceği beyin gücünü, ülkemize kazandırarak toplumsal kalkınmaya katkıda

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU Öğr. Gör. Murat SARI Tasarım Bölümü, Grafik Tasarımı Programı İLETİŞİM BİLGİLERİ Yazışma Adresi BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN Telefon 0 378 227 99 39 Dahili 143 Faks 0 378

Detaylı

C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite, Fakülte ve Tarih) (Japon Baskıresim Sanatına Genel Bakış ve Soyut Eğilimler)

C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite, Fakülte ve Tarih) (Japon Baskıresim Sanatına Genel Bakış ve Soyut Eğilimler) ÖĞR. GÖR. DR. SELVİHAN KILIÇ ATEŞ Yabancı Dili : İngilizce Uzmanlık Alanı : Baskı Sanatları B. İLETİŞİM E- mail : selvihan@balikesir.edu.tr selvihankilic@gmail.com C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite,

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

2003 Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi.

2003 Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi. 1. Adı Soyad : Tezcan BAHAR 2. Doğum Yeri, Tarihi: Bulgaristan, 27.10.1976 3. İş Adres : OMÜ Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Böl. Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Atakum / SAMSUN 4. Ev Adres: TOKİ Atakum

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

DERECE ÜNİVERSİTE BÖLÜM YIL. Dalı

DERECE ÜNİVERSİTE BÖLÜM YIL. Dalı 1. EĞİTİM DERECE ÜNİVERSİTE BÖLÜM YIL Gazi Üniversitesi El Sanatları Bölümü Mesleki Eğitim Dekoratif Ürünler Ana Sanat Fakültesi Dalı LİSANS Y. LİSANS Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü El Sanatları

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN İŞBİRLİĞİ İLE HER YIL BAŞKA BİR

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

3. Unvanı: Doçent E-posta :

3. Unvanı: Doçent E-posta : 1. Adı Soyadı: Ali Sait Liman 2. Doğum Tarihi / Yeri: 09.01.1973 / Tercan 3. Unvanı: Doçent E-posta : asliman@uludag.edu.tr 4. Öğrenim durumu / görev yaptığı akademik kurumlar : a- Öğrenim durumu Derece

Detaylı

Güzel Sanatlar Fakültesi, Seramik Sanatlar Bölümü. Seramik Anasanat Dalı. Bilecik Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı

Güzel Sanatlar Fakültesi, Seramik Sanatlar Bölümü. Seramik Anasanat Dalı. Bilecik Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı Adı Soyadı Ünvanı Birimi Doğum Yeri Elif AĞATEKİN Öğretim Görevlisi BİLECİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU KİŞİSEL BİLGİLER Bozüyük Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarımı Programı Ankara Doğum Tarihi

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.

Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu. Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Fakültesi www.arel.edu.tr. Adı Soyadı : Ahmet Süreyya KOÇTÜRK. Doğum Tarihi : 4/06/95 3. Unvanı : Yard.Doç.

Detaylı

PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr

PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr 1. Adı Soyadı : İsmail Avcı. Doğum Tarihi : 19 Mayıs 1939 3. Ünvanı : Profesör

Detaylı

YARDIMCI DOÇENTLİĞE ATANMA İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ADAYDA ARANACAK NİTELİKLER:

YARDIMCI DOÇENTLİĞE ATANMA İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ADAYDA ARANACAK NİTELİKLER: ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE GÜZEL SANATLAR ALANLARINDA YARDIMCI DOÇENTLİĞE ATANMA, YARDIMCI DOÇENTLİĞE YENİDEN ATANMA, DOÇENTLİĞE ATANMA İLE PROFESÖRLÜĞE YÜKSELTİLME VE ATANMA İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ADAYDA

Detaylı

09:30-12:00 1. AŞAMA (SANAT TASARIM GRUBU) ORTAK DESEN SINAVI 2 Saat 30 dakika 13:30-16:00* 2 Saat 30 dakika 2.AŞAMA (SANAT GRUBU - RESİM BÖLÜMÜ)

09:30-12:00 1. AŞAMA (SANAT TASARIM GRUBU) ORTAK DESEN SINAVI 2 Saat 30 dakika 13:30-16:00* 2 Saat 30 dakika 2.AŞAMA (SANAT GRUBU - RESİM BÖLÜMÜ) 1. GRUP Sanat Grubu : Resim Bölümü - Heykel Bölümü Tasarım Grubu : Grafik Bölümü : Grafik Tasarım ASD., Grafik Resimleme ve Baskı ASD. - Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü : Aksesuar Tasarım ASD., Moda Giyim

Detaylı

TÜRK DİLİ I DERSİ ARA SINAV (VİZE) PROGRAMLARI

TÜRK DİLİ I DERSİ ARA SINAV (VİZE) PROGRAMLARI Sınavı Yapacak Öğretim Elemanı SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ ARA SINAV (VİZE) PROGRAMLARI Sınav Yapılacak Birim/Bölüm Sınavın Yapılacağı Yer Tarih

Detaylı

TÜRK DİLİ I DERSİ DÖNEM SONU SINAVI (FİNAL) PROGRAMLARI

TÜRK DİLİ I DERSİ DÖNEM SONU SINAVI (FİNAL) PROGRAMLARI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ DÖNEM SONU SINAVI (FİNAL) PROGRAMLARI Sınavı Yapacak Öğretim Elemanı Sınav Yapılacak Birim/Bölüm Sınavın Yapılacağı

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ

Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ 1. Eğitim Lisans Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

Bakanlar Kurulunun tarih ve 2012/3363 sayılı kararnamesiyle Ahi Evran Üniversitesi ne Güzel Sanatlar Fakültesi kurulması

Bakanlar Kurulunun tarih ve 2012/3363 sayılı kararnamesiyle Ahi Evran Üniversitesi ne Güzel Sanatlar Fakültesi kurulması Bakanlar Kurulunun 25.06.2012 tarih ve 2012/3363 sayılı kararnamesiyle Ahi Evran Üniversitesi ne Güzel Sanatlar Fakültesi kurulması kararlaştırılmıştır. Bu kararın 04.08.2012 tarih ve 28374 sayılı Resmi

Detaylı

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı: Asuman ÖZDEMİR 2. Doğum Tarihi: 22.06.1976 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Hacettepe Üniversitesi 2002 Y. Lisans Resim

Detaylı

Nilüfer Irmak Akçadoğan

Nilüfer Irmak Akçadoğan Nilüfer Irmak Akçadoğan Mesleki Deneyim Dr. Öğr. Üyesi 2010 Devam ediyor Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi - Grafik Bölümü Eğitim Bilgileri Sanatta Yeterlik 2002-2006 Marmara Üniversitesi Güzel

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER)

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER) DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER) 1. AMAÇ Bu yönergenin amacı, belirlenen akademik ilkeler ve kriterler ile Dumlupınar Üniversitesi öğretim

Detaylı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı HAKAN DAĞ MİSAFİR ÖĞR. GÖR. 05338304372 hakan.dag@neu.edu.tr 18.02.1972 Gelibolu Öğrenim Durumu 1998 / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü, Özgün Baskı, Serigrafi Hakkında / İş Bilgileri 1992-1993

Detaylı

siz bizde değersiniz

siz bizde değersiniz siz bizde değersiniz Özel Yetenek Sınavı 2017 siz bizde değersiniz İçindekiler Özel Yetenek Sınav Başvuru 4 Ön Kayıt ve Kesin Kayıt İşlemleri 5 Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi 6 Tekstil ve Moda Tasarımı

Detaylı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ SUNUM ANAHATTI ARAŞTIRMA GELİŞTİRME KOMİSYONU GENEL BİLGİLENDİRME AVES VERİLERİNE GÖRE AKADEMİK FAALİYETLER ARAŞTIRMA GELİŞTİRME KOMİSYONU ARAŞTIRMA GELİŞTİRME KOMİSYONU ÜYELERİ

Detaylı

Yapılacağı Bina ve. sınavın. Derslik

Yapılacağı Bina ve. sınavın. Derslik sınavın Yapılacağı Bina ve Derslik derslik kapasitesi ögrenci sayısı Saat Tarih SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I DERSİ VİZE SINAV

Detaylı

Yetenekleriniz Konuşsun!

Yetenekleriniz Konuşsun! On5yirmi5.com Yetenekleriniz Konuşsun! ÖSS'de istediğiniz puanı alamadınız, yerleştirmelerde de açıkta kaldınız..."tamam, benim üniversite maceram buraya kadarmış" diyorsanız, yanılıyorsunuz. Yayın Tarihi

Detaylı

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas Sevim AYTEMİZ GÜLER [Kılavuz Yenilikçi, Ressam, Grafik Tasarımcı] Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi 22 Haziran 1976 Doğum Yeri Sivas Deneyimler Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni MEB - Eğitim Teknolojileri

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ Klasik Türk süsleme sanatçısı Gülşah İkbal Özkeskin Cesur un, Bodrum Kalesi nde 13 üncü kişisel sergisini açtı. Sergi açılışında sanatçının 9 yaşındaki kızı Neslişah

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER 1.Gönen Meslek yüksekokulu Logosu... 1 2. Durum Analizi... 1 2.1.Gönen Meslek Yüksekokulu Tarihçesi...

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Dokuz Eylül Üniversitesi 1990

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Dokuz Eylül Üniversitesi 1990 AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Önder PAKER 2. Doğum Tarihi: 27.05.1960 3. Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tiyatro Dokuz Eylül Üniversitesi 1982 Yüksek Lisans

Detaylı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2018 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2018 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2018 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİLER Misyon ve Vizyon Yetki, Görev ve Sorumluluklar Fiziksel Yapı Örgüt Yapısı İnsan Kaynakları FAALİYETLERE

Detaylı

siz bizde değersiniz

siz bizde değersiniz siz bizde değersiniz Özel Yetenek Sınavı 2017 siz bizde değersiniz İçindekiler Özel Yetenek Sınav Başvuru 1 Ön Kayıt ve Kesin Kayıt İşlemleri 2 Grafik Tasarım 3 Tekstil ve Moda Tasarımı 4 Sahne ve Gösteri

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ DÖNEM SONU (FİNAL) SINAVI PROGRAMI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ DÖNEM SONU (FİNAL) SINAVI PROGRAMI ÖNEMLİ NOT: Sınavların sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi için ilgili bölümlerin her salonda en az bir gözetmen olacak şekilde görevlendirme yapmaları önemle arz olunur. Sınav görevlileri sınav başlamadan

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: HASAN KORKMAZ 2. Doğum Tarihi: 1979 3. Unvanı: ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Geleneksel Türk El Marmara Üniversitesi Güzel 2004 Sanatları

Detaylı

Ustalar Eşliğinde Mavi Tur Gelişim ve Sanat Atölyeleri 2013 BODRUM

Ustalar Eşliğinde Mavi Tur Gelişim ve Sanat Atölyeleri 2013 BODRUM BODRUM Güvertede Atölye Türkiye de ilk defa gerçekleşecek olan deniz üstü gelişim ve sanat etkinliğidir. Sanat yolcularımız, Ege nin eşsiz koylarında ilgi duydukları sanat dallarına ve hobilerine vakit

Detaylı

İŞ VE FAALİYETLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ. 15 Mayıs Nisan 2017

İŞ VE FAALİYETLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ. 15 Mayıs Nisan 2017 İŞ VE FAALİYETLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ 15 Mayıs 2016 01 Nisan 2017 NEŞET ERTAŞ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Bakanlar Kurulunun 25.06.2012 tarih ve 2012/3363 sayılı kararnamesiyle Ahi Evran Üniversitesi ne Güzel

Detaylı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı ARMAĞAN GÖKÇEARSLAN Kişisel Bilgi Medeni Hali :Bekar Milliyeti :TC Doğum Tarihi :20.08.1977 Eğitimi 2010 : Londra da İngilizce Dil Eğitimine katıldı (Avalon School) 2003-2007 :Hacettepe Üniversitesi Güzel

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Arzu EVECEN 2. Doğum Tarihi : 01.01.1982 3. Unvanı : Yrd. Doç. 4. Öğrenim Durumu : Sanatta Yeterlik 5. Çalıştığı Kurum : Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ RESİM BÖLÜMÜ TANITIM FORMU

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ RESİM BÖLÜMÜ TANITIM FORMU ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ RESİM BÖLÜMÜ TANITIM FORMU Bölüm Başkanışkanı Bölüm Başkan Yardımcısı(ları) Koordinatörler Doç.Dr. Hakkı Engin GİDERER Öğr. Gör. Burhan YILMAZ 1. Bologna: Öğr. Gör. Reva

Detaylı

Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar. I stanbul da. Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de

Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar. I stanbul da. Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar I stanbul da Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de Kültürümüzün ve medeniyetimizin zengin renklerini, evrensel bir dille dünyaya anlatmaya davet

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı :

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : Nihal KARTAL e-mail: nihal.kartal@kemerburgaz.edu.tr Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Doktora devam Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Grafik Tasarım Hacettepe

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans RESİM HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Y. Lisans RESİM HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 2008

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans RESİM HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Y. Lisans RESİM HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 2008 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ceyda ALPARSLAN 2. Doğum Tarihi : 08 / 01 / 1981 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu : Sanatta Yeterlik Derece Alan Üniversite Yıl Lisans RESİM HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi www.arel.edu.tr 1. Adı Soyadı : Pınar EREN 2. Doğum Tarihi : 30.03.1979 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. İletişim : İstanbul Arel Üniversitesi,

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ VE TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI POSTERLAND

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ VE TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI POSTERLAND DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ VE TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI işbirliği ile gerçekleştirilen POSTERLAND.ORG ULUSLARARASI AFİŞ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ VE SERGİSİ

Detaylı

BASKI SANATLARI BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI( ) BAS 453 Deneysel Baskıresim I Mesleki Seçmeli Dersler (2) - 22,5 Seçmeli Ders (1) - 4,5

BASKI SANATLARI BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI( ) BAS 453 Deneysel Baskıresim I Mesleki Seçmeli Dersler (2) - 22,5 Seçmeli Ders (1) - 4,5 BASKI SANATLARI BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI(2015-2016) I. YARIYIL BİL 150 Temel Bilgi Teknolojisi 4+0 5 MİT 105 Mitoloji ve İkonografi 2+0 3 RSM 107 Temel Resim Eğitimi I 3+3 6 SAN 101 Temel Sanat Eğitimi I 3+6

Detaylı

BARIŞ KÜLTÜRÜMÜZ OLSUN TEK DÜNYA TEK KAZDAĞLARI TEK ŞANS

BARIŞ KÜLTÜRÜMÜZ OLSUN TEK DÜNYA TEK KAZDAĞLARI TEK ŞANS BARIŞ KÜLTÜRÜMÜZ OLSUN TEK DÜNYA TEK KAZDAĞLARI TEK ŞANS 09 AĞUSTOS 2012 PERŞEMBE 19.30 KORTEJ Güzergâh: Belediye Önü Demircioğlu Cad. İnönü Cad.- Çarşı Cad. Şakirin Yeri - Truva Atı Önü Halk Dansları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı : Nihal KARTAL 2. Doğum Tarihi : 10/12/1971 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Yüksek Lisans 5. Çalıştığı Kurum : Kemerburgaz Ünivrsitesi / MYO Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

2006-.. Sanatta Yeterlik, Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Plastik Sanatlar Bölümü, Kocaeli.

2006-.. Sanatta Yeterlik, Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Plastik Sanatlar Bölümü, Kocaeli. CV Araştırma Görevlisi M. Çağatay Göktan Kocaeli Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Fotoğraf Bölümü Doğum Tarihi ve Yeri, 24 Aralık 1979, İzmit / Kocaeli Öğrenim Durumu 2006-.. Sanatta Yeterlik, Kocaeli

Detaylı

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 15. ÜNİVERSİTE TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Türk ve Alman üniversitelerinde sinema eğitimi almakta olan gençlerin, yaratıcılıklarını

Detaylı

Konserin sonunda TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Fırat Pultaş ve orkestra şefi Prof. Rinat

Konserin sonunda TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Fırat Pultaş ve orkestra şefi Prof. Rinat 33 Konserin sonunda TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Fırat Pultaş ve orkestra şefi Prof. Rinat Halitov'a Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan ile Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Çelik ve Prof. Dr. Süheyla

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Handan ÖZSIRKINTI KASAP 2. İletişim: 1230 3. Ünvanı: Yrd. Doç. 4. Öğrenim Durumu: Sanatta Yeterlik (Doktora) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek Lisans Güzel Sanatlar Fakültesi

Detaylı

Prof.Dr.Hatice BENGİSU

Prof.Dr.Hatice BENGİSU Prof.Dr.Hatice BENGİSU EĞİTİM 1974-1975 Balıkesir Necati Bey İlköğretmen Okulu. 1977-1978 Dokuz Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Enstitüsü, Resim-İş Bölümü. 1978-1986 Yozgat, Balıkesir, Tatvan, Antakya

Detaylı

ÖZ GEÇMİŞ FORMU. ouslu@cu.edu.tr ozlemuslu00@yahoo.com. Bekar. Tarihler(Başlangıç-Bitiş) İşverenin Adı-Adresi Sahip Olunan Pozisyon

ÖZ GEÇMİŞ FORMU. ouslu@cu.edu.tr ozlemuslu00@yahoo.com. Bekar. Tarihler(Başlangıç-Bitiş) İşverenin Adı-Adresi Sahip Olunan Pozisyon ÖZ GEÇMİŞ FORMU Kişisel Bilgiler Adı-Soyadı Özlem Uslu Adresi Atatürk Caddesi Gülbahçesi Sitesi A blok Kat:12 D:24 Seyhan/ ADANA Telefon 0 505 319 09 58 0 542 512 28 82 E-Posta ouslu@cu.edu.tr ozlemuslu00@yahoo.com

Detaylı

ANASAYFA Sanat Galerisi. Galeri Yönergesi Galeri Fotoğra arı ve Sergileme Olanakları Devam Eden Sergi GALERİ YÖNERGESİ

ANASAYFA Sanat Galerisi. Galeri Yönergesi Galeri Fotoğra arı ve Sergileme Olanakları Devam Eden Sergi GALERİ YÖNERGESİ ANASAYFA Sanat Galerisi Galeri Yönergesi Galeri Fotoğra arı ve Sergileme Olanakları Devam Eden Sergi GALERİ YÖNERGESİ Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi Yönergesi BİRİNCİ

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYUM PROGRAMI ETKİNLİKLERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYUM PROGRAMI ETKİNLİKLERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYUM PROGRAMI ETKİNLİKLERİ TARİH SAAT ETKİNLİKLER YER AÇIKLAMA 11 Eylül 2017 Pazartesi 10.00 17.00 A-Blokta bulunan öğrenci

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI 03 MAYIS 2017 İŞ BANKASI EMEKLİLERİ DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ T.S.M. Konseri 04-12.MAYIS.2017 SEBA SANAT GALERİSİ 4. Uluslararası İzmir Sanat

Detaylı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TARİHÇEMİZ Güzel Sanatlar Fakültesi; evrensel ve ulusal düzeyde plastik sanatlardan müziğe, görsel sanatlardan sahne sanatlarına, sanatın her alanında eğitim vermek üzere Ege Üniversitesi

Detaylı

Doktora /Sanatta Yeterlik sonrası A.1 kategorisinde en az iki etkinlik

Doktora /Sanatta Yeterlik sonrası A.1 kategorisinde en az iki etkinlik HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTME VE ATAMA KRİTERLERİ 2019 GENEL KRİTERLER (Bu kriterleri sağlayamayan adayın başvurusu dikkate alınmayacaktır) ÖN KOŞUL Yardımcı

Detaylı

TR www.gencyasaminsesleri.org

TR www.gencyasaminsesleri.org 2014 YILI FAALİYETLERİ GENÇ YAŞAMIN SESLERİ DERNEĞİ 2014 YILI FAALİYETLERİ TR www.gencyasaminsesleri.org BİZ KİMİZ? 2009 yılında kurulan derneğimiz Kastamonu gençliğinin ufkunu genişletmek, özgüvenlerini

Detaylı

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ, İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ ETKİNLİKLER

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ, İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ ETKİNLİKLER MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ, İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ ETKİNLİKLER 4. ULUSAL VE 5. ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK SEMPOZYUMLARI TEKSTİL VE MODA TASARIMI BÖLÜMÜ & İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ELEMANLARI SERGİLERİ,

Detaylı

DEDE TORUN BULUŞMASI PROJESİ

DEDE TORUN BULUŞMASI PROJESİ Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan aynı kültür

Detaylı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2017 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2017 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2017 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU ÖNSÖZ Bakanlar Kurulunun 06.06.2005 tarih ve 8969 sayılı kararı ile kurulan Güzel Sanatlar Fakültesinde Resim, Müzik, Seramik ile Grafik bölümleri

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Baharın bütün güzelliği ile yaşandığı Mayıs ayında da her zaman olduğu gibi şehrimiz insanının kendini içinde bulacağı, dikkatle planlanmış ve özenle belirlenmiş etkinliklerde

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün EYLÜL 1 2 Okul Açılışı 1. ve 2. Sınıf Genel Veli Veli Oryantasyon Günü 3 4 5 7 9 3. ve 4. Sınıf Genel Veli Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün., 7., ve. Sınıflar Genel Veli Lise Genel Veli 5. Sınıf Genel

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

Adres : HARRAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI OSMANBEY KAMPÜSÜ-ŞANLIURFA

Adres : HARRAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI OSMANBEY KAMPÜSÜ-ŞANLIURFA CİHAN TABAK YARDIMCI DOÇENT DOKTOR E-Posta Adresi : cihantabak@harran.edu.tr Telefon (İş) : 0 414 318 3000-1401 Telefon (Cep) : Faks : Adres : HARRAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ II FİNAL SINAV PROGRAMI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ II FİNAL SINAV PROGRAMI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ II FİNAL SINAV PROGRAMI Öğretim Elemanının Unvanı, Adı ve Soyadı Sınav Yapılacak Birim ve Derslik

Detaylı

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

Kocaeli Üniversitesi Güzel. Sanatlar Fakültesi

Kocaeli Üniversitesi Güzel. Sanatlar Fakültesi Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 1997 yılında kurularak 1997-1998 1998 eğitim- öğretim yılında Kocaeli Üniversitesinin

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER. Ön Kayıt Bilgileri Bölüm Kontejanları Ön Kayıt Koşulları...

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER. Ön Kayıt Bilgileri Bölüm Kontejanları Ön Kayıt Koşulları... İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER Ön Kayıt Bilgileri... 5 Bölüm Kontejanları... 5 Ön Kayıt Koşulları... 7 Ön Kayıtlar İçin Gerekli Belgeler... 8 Sınavda Gerekli Malzeme ve Belgeler...

Detaylı

Adres: Organize Sanayi Bölgesi Akhun Cad. No: 2 06930 Sincan - Ankara / TÜRKİYE. Tel: +90 312 267 38 28 (Pbx) Fax: +90 312 267 40 12

Adres: Organize Sanayi Bölgesi Akhun Cad. No: 2 06930 Sincan - Ankara / TÜRKİYE. Tel: +90 312 267 38 28 (Pbx) Fax: +90 312 267 40 12 ERSOY YILMAZ Çankırı Karatekin Üniversitesi / Çankırı Karatekin University Güzel Sanatlar Fakültesi / Faculty of Fine Arts Seramik Bölümü / Department of Ceramics Doğum Yeri, Tarihi: Ankara, 09.12.1977

Detaylı

ANKARA ÜNĐVERSĐTESĐ 20. KÜLTÜR VE SANAT GÜNLERĐ PROGRAMI

ANKARA ÜNĐVERSĐTESĐ 20. KÜLTÜR VE SANAT GÜNLERĐ PROGRAMI ANKARA ÜNĐVERSĐTESĐ 20. KÜLTÜR VE SANAT GÜNLERĐ PROGRAMI TARĐH SAAT ETKĐNLĐK ETKĐNLĐK YERĐ 01 Nisan 2013 17:00 SKS Türk Halk Müziği Korosu (Açılış Konseri.) DTCF Farabi Salonu Ankara Görsel Sanat Günleri

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi Süleyman Demirel Üniversitesi ile Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi tarafından

Detaylı

1. Adı Soyadı : MEHMET ÖZET 2. Doğum tarihi : 01.03.1939 3. Unvanı : Prof.Dr 4. Öğrenim Durumu: Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı : MEHMET ÖZET 2. Doğum tarihi : 01.03.1939 3. Unvanı : Prof.Dr 4. Öğrenim Durumu: Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : MEHMET ÖZET 2. Doğum tarihi : 01.03.1939 3. Unvanı : Prof.Dr 4. Öğrenim Durumu: Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim ASD - Seçmeli Ek Branş Grafik İngilizce Bölümü

Detaylı

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ Klasik Türk süsleme sanatçısı Gülşah İkbal Özkeskin Cesur un, Bodrum Kalesi nde 13 üncü kişisel sergisini açtı. Sergi açılışında sanatçının 9 yaşındaki kızı Neslişah

Detaylı

GSF 125 SANAT TARİHİ I GSF 125 SANAT TARİHİ I. PROF.DR. CENGİZ IŞIK Şb:04 B002 (Teorik Sınıf) PROF.DR. BİLLUR TEKKÖK Şb:03 B003 (Teorik Sınıf)

GSF 125 SANAT TARİHİ I GSF 125 SANAT TARİHİ I. PROF.DR. CENGİZ IŞIK Şb:04 B002 (Teorik Sınıf) PROF.DR. BİLLUR TEKKÖK Şb:03 B003 (Teorik Sınıf) BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ-GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MODA VE TEKSTİL TASARIMI BÖLÜMÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARI YILI HAFTALIK DERS PROGRAMI 1. SINIF PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE

Detaylı