T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI FAALİYET RAPORU Dörtdivan

2 2015 YILI FAALİYETLERİMİZ Kilitli Parke Taşı ve Kaldırım Çalışmaları Kadılar Mahallesi Cengiz Topel Caddesi, Sağlık Ocağı çevresi, Kadıoğlu Caddeleri, Sarışen Sokak ve muhtelif sokaklarda toplamda m 2 kilitli parke taşı döşeme Adakınık Mahallesi Köy Konağı önü ve çevresinde m 2 kilitli parke taşı ve Bordür döşeme

3 Gerede Altundağ Caddeleri m 2 Kilitli Parke Taşı ve m Bordür Karayollarından hibe olarak alınan taş ve bordürün işçiliği ihale edilerek bedeli belediye bütçesinden karşılanmıştır. Yapımı Kasım ayında tamamlanan caddelere ilaveten Çavuş Caddesinde de 400 m 2 Taş ve 110 m Bordür çalışması eklendi. Yeni Hükümet Konağı Çevresinde m 2 kilitli parke taşı ve 350 m Bordür Taşı döşeme

4 YOL ÇALIŞMALARI Mıcır Asfalt Bolu İl Özel İdaresi ve Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü katkısıyla Kargıbayramlar Mahallesi 2 Km, Hacetler Mahallesi 2 Km, Bayramlar Mahallesi Mezarlık arası 300 m, Kadılar Mahallesi Sayık Köprüsü arası 700 m Mıcır Asfalt yapıldı. 5 Km lik yol yapımında toplam 650 Ton Mıcır 15 Ton Asfalt Kullanıldı. Kırıntı Asfalt Karayolları 42. Şube Cankurtaran Bakım evinden toplam 300 Kamyon Asfalt Kırıntısı çekildi. Kargıbayramlar Mahallesi, Işıklar Caddesi, Bayramlar Mahallesi Bucakkınık Caddesi, ara ve çevre yolları ile Karapınar Caddesi komple malzeme çekilerek tesviyesi yapıldı. Bunun yanında mahalle sakinlerine yaklaşık 50 Kamyon malzeme desteği sağlandı. Arazi Yolları Kadılar Mahallesi Büyük Yazı mevkiinde ve Okullar Bölgesinden Bucakkınık Caddesi arasında stabilize malzeme ile toplam m arazi yolu yapıldı.

5 Road Mix Bolu İl Özel İdaresinden ve Karayolları 42. Şubeden toplam 300 Ton Road Mix Asfalt alınarak mahalle yolarında tamirat yapıldı. Kartalkaya Yoluna Bakım Dörtdivan Kartalkaya Yolu üzerinde su geçiş noktalarına büz konuldu. Bozulan yollara asfalt malzemesi çekilerek tamiratı yapıldı. Köprü ve Menfez Çalışmaları Karapınar Yaylasından Amanlar mesire alanına giden yolda bulunan ve geçtiğimiz yıl selden zarar gören köprü yeniden inşa edildi. Ekiplerimiz tarafından dere temizliği de yapılarak inşa edilen köprü vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Sel baskınlarını önlemek amacıyla DSİ tarafından yapılan hendek çalışmalarında kapanan tarla ve yol geçişlerine menfez yapıldı. Hacetler Mahalle Yolu, Adakınık, Kargıbayramlar ve Deveciler Mahallelerinde toplam 6 noktada yapılan çalışmalarda iller bankasından hibe olarak alınan 500 lük borular kullanıldı.

6 PEYZAJ ÇALIŞMALARI Çiçek Dikimi Belediyemiz Daha Yeşil Bir Dörtdivan sloganıyla Dörtdivan ı çiçeklerle donatıp, ağaçlandırdı. Köroğlu heykeli etrafına Yalova dan getirttiğimiz 4000 Adet çiçek dikimi yapıldı. Süs Bitkisi ve Fidan Dikimi Bolu Orman İşletme Müdürlüğü ile proje kapsamında park, yol kenarları ve boş alanlara 600 adet süs bitkisi ve 500 adet çam fidanı dikimi yapıldı. Adakınık Mahallesi Konak Çevresi Ağaçlandırma

7 Kaldırım ve Mezarlık Temizlikleri Belediye ekiplerimizin yanı sıra Orman İşletme şefliğince çalışan TYP işçileri ile birlikte mahalle mezarlıları temizliği ve kaldırım temizliği yapıldı. Dekoratif Çit ve Taraba Çalışmaları Gerede Caddesi üzerinde bulunan boş arsalar temizlenerek çitle kapatıldı. Belediye parkı ve Hükümet Konağı arkasındaki parklara toplamda 400 m dekoratif çit uygulaması yapıldı

8 Çöp Alanı Islah ve Çevre Düzenlemesi Belediyemiz ve Köyler tarafından kullanılan vahşi atık toplama alanında genişletme ve ıslah çalışmaları yapıldı. Yeniçağa yolu kenarında bulunan alanın kötü görüntüsünü önlemek amacıyla yol kenarına toprak çekildi. Mevcut çöpler ıslah edilerek üzeri toprakla kapatıldı. Bolu Orman İşletme Müdürlüğünden 200 Adet Akasya ve 200 Adet Akçaağaç alınarak çöp alanının etrafı komple ağaçlandırıldı.

9 MUHTELİF ÇALIŞMALAR Açık Hava müzesi Açık Hava Müzesi için çalışmalara başlandı, mahalle ve köylerden eski eşyalar toplanıp Dörtdivan tarihi, uygun bir park alanında sergilenecek. Açık Otopark İlçe Jandarma Karakolu karşısı Eski hal pazarının olduğu yer ilçemizin otopark sorununu çözmek amacıyla ücretsiz otopark alanına çevrildi. İzmaritlik Temiz Bir Dörtdivan uygulaması adı altında muhtelif cadde ve sokaklara 80 Adet küllük takıldı.

10 Çöp Konteynırı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe kapsamında 100 adet çöp konteynırı alındı. Mahalle cadde ve sokaklarında bulunan eski konteynırlar yenileri ile değiştirilerek ihtiyaç duyulan noktalarda konteynır sayıları artırıldı. Alt Yapı ve Kanalizasyon Çalışmalarımız Amanlar Mesire Alanı Su Hattı Dörtdivan Belediyesi ve İller Bankası Altyapı Daire Başkanlığının proje kapsamında hibe aldığı altyapı borularının Amanlar Mesire Alanına su döşeme işlemi bitti.

11 Hal Binası Kapatma 2013 Yılında Altundağ Belediyesi tarafından yapılan Hal Binası kış şartlarına uymadığından etrafı komple kapatılarak 4 adet otomatik kapı takıldı. 4 Adet Kamera takılarak Zabıta Ekiplerimizce takibi yapılmaktadır. Çocuk Parkları Geçtiğimiz yıl muhtelif noktalarda kurduğumuz çocuk parkları ve oyun gruplarına bu yılda Kadılar Mahallesi, Adakınık Mahallesi ve Çavuşlar Mahallesi Demirciler Caddesinde yenileri eklendi.

12 Taş Fırın Geçen yıl mahallelerimizde yaptığımız somun ekmek fırınlarımıza bu yıl da Hatipler Caddesinde ve Sarışen Sokakta yenileri eklendi. Bucakkınık İmam Evine beton desteği ve iş makinesi desteği sağlandı. Bayramlar ve Hacetler Mahallelerinde Sel Felaketi Yaşandı Dörtdivan da havaların ısınması ve şiddetli Lodos rüzgarının da etkisiyle karların erimesi sonucu sel felaketine sebep oldu. Dörtdivan Bayramlar Bucakkınık Caddesi ve çevre tarlalar ile Hacetler yolu üzeri, Hacetler Mahallesinin bir kısmı ve çevre tarlalar sular altında kaldı. Sel felaketinden mağdur olan bölgelere müdahale yapılarak Vidanjor, Kepçe ve Dozer yardımı ile mağduriyetler giderildi.

13 Belediyemiz Araç Filosuna Yeni Araçlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi İGDAŞ Genel Müdürlüğü'nden kapalı kasa panelvan minibüs alınarak iç dizaynı yaptırıldı. Koltuk ve otomatik kapı taktırılarak belediye hizmetlerinde ve sosyal-kültürel faaliyetlerin yanı sıra ücretsiz olarak okul servisi hizmeti de verilmeye devam ediyor. Zabıta Aracı Belediyemizin yaptığı girişimler sonucunda yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi İGDAŞ Genel Müdürlüğü'nden kapalı kasa panelvan Fort Connect marka araç satın alındı.

14 Vidanjör Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Dörtdivan Belediyesi ne 189 bin lira değerinde 2015 model Ford Cargo marka vidanjör aracı hibe edildi. Hibe edilen vidanjör Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ndan teslim alınarak, Dörtdivan a getirildi Dozer Bolu İl Özel İdaresi Müdürlüğünce Dörtdivan Belediyesine hibe edilen Dozer ile Yeniçağa yolu üzerinde bulunan katı atık çöp deposunda çevre düzenini sağlamada ve yol düzenlemede kullanılacak.

15 Cenaze Yıkama Aracı Ankara Altındağ Belediyesi ile Dörtdivan Belediyesi kardeş belediye olmanın dayanışmasını sürdürüyor. Ankara Altındağ Belediyesi desteğini esirgemeyerek, Dörtdivan Belediyesine Mobil Cenaze Yıkama aracı hibe etti. Ford Kamyon Altındağ Belediye başkanı sayın Veysel Tiryaki nin katkıları ile Türkiye Belediyeler Birliğinden bir adet Ford Kamyon Hibe olarak araç filomuza katıldı Çift Kabin Pikap İller Bankası ndan kredi kullanılarak Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere arazi ve iklim şartlarına uygun Ford Transit 350L çift kabin kamyonet alındı.

16 İtfaiye Öncü Aracı Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 Adet 4x4 İtfaiye Öncü Aracı Alındı Kar Küreme Bıçağı Karla mücadele çalışmalarında kullanılmak üzere Man Kamyona yeni kar bıçağı monte ederek çalışmalarımız güçlendirdi. Haşere İlaçlama Makinesi, Çapa Makinesi Çim Biçme Makinesi vb Küçük Alet ve Makineler Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere demirbaşlarımıza eklendi. İller Bankasından Proje Kapsamında Hibe Boru Alındı İller Bankası A.Ş. Altyapı Daire Başkanlığından metre 192 bin lira değerinde su borusu ve TL Değerinde 300 metre SN lük Korige Boru alındı.

17 Doğalgaz Dönemin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn Taner YILDIZ dan ilçemizi ziyaretinde sözünü aldığımız, yoğun çalışma ve girişimlerimiz sonucu vekillerimizin de desteği ile Doğalgaz ilçemize de verilecek. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) 09Temmuz 2015 tarih ve sayılı kurul kararı ile Aksa Bilecik Bolu Gaz Dağıtım Anonim Şirketi tarafından, Dörtdivan ilçemizin de doğalgaz dağıtım bölgesine dahil edilmesine izin verildi. Dörtdivan a Spor Kompleksi Dörtdivan İlçemize sentetik çim yüzeyli futbol sahası, yürüyüş yolu, tenis kortu, voleybol sahası ve Kondisyon Merkezi bulunan bir Spor Kompleksi yapılabilmesi amacıyla Spor Toto Teşkilat Başkanlığından ,20 TL ödenek tahsis edildi Ulusu Deresi Islah Çalışması Adakınık Eğrice Deresinden sonra, Ulusu Deresi de DSİ tarafından ıslahı yapıldı. Kadılar Mahallesi Bük Mevkiinden Mezbahaneye kadar ıslahı planlanan dere çalışması girişimlerimiz neticesinde sanayi alanına kadar uzatıldı. Ayrıca bük mevkiinde 200 metre daha uzattırılan ıslah çalışmasına dekoratif çit uygulaması da ekletildi. Sanayi alanından Yayalar Köprüsüne kadar olan alanında 2016 programına alınması için başvuru yapıldı. DSİ 5. Bölge Müdürlüğünden gönderilen ekip talep edilen alanla ilgili ilk etüd çalışmasını tamamladı.

18 Kollektör Hattı Etüd Çalışması Yapımına DSİ tarafından başlanacak olan kolektör hattı için Ankara dan gelen Mühendisler Dörtdivan da etüt ve inceleme yaptılar. Dörtdivan ve Gerede havzası rehabilitasyon projelerinin etüt çalışmaları için Belediyemiz toplantı salonunda Mühendislerle bir araya gelen Başkan Uzunoğlu çalışmaları inceleyerek bölge ve şartlar hakkında önerilerde bulundu. Divankav ve Divander le Görüşmeler Yapıldı Ankara programı kapsamında Divankav ve Divander gruplarıyla Ankara Yenimahalle de Divankav Binasında bir araya gelindi. Divakav Yönetim Kurulu Başkanı Etem Ertuğ, Divander Başkanı Ahmet Doğanay ve üyeleri ile bir araya gelen Başkanımız Hasan Uzunoğlu 2014 yılı faaliyetlerini ve 2015 yılı için hali hazırda olan projeleri anlattı. Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenlendi Yapılan görüşmeler neticesinde Dörtdivan ın tanıtımı, Turizm Merkezi haline dönüştürülmesi, Kültürel değerlere, geleneklere sahip çıkılması amacıyla Köroğlu nun diyarı bu coğrafyaya Köroğlu Konağı ve Açık Hava Müzesi kazandırmak için Başkan Veysel Tiryaki den destek sözü alınmıştı. Bu çalışmalar kapsamında Belediye toplantı salonunda Mahalle ve Köy muhtarlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu Muhtarlara bilgi verdi.

19 Mahalle Dernek Başkanları İle Toplantı Başkan Uzunoğlu İstanbul ve Ankara da mahalle dernek başkanları ile istişare toplantısı düzenledi. Faaliyetler ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Uzunoğlu dernek başkanlarının talep ve görüşlerini dinledi. Mahalle Ziyaretleri Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu önderliğinde mahalleler ziyaret edilerek mahalle sakinlerinin sorunları istekleri dinlendi. Vatandaşların mahallede temizlik, çevre düzenlemesi ve birçok konularda görüşleri alındı. Sorunlar çözümü konusunda notlar alınarak çözümü için çalışmalara hız verildi. Sohbet esnalarında Belediyemizin yaptığı icraatlar ve bundan sonraki süreçteki çalışmalar, sorunların çözümü konusunda neler yapılması gerektiği hakkında vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulunuldu.

20 Öğrencilerden Ziyaret ve Başarılı Öğrencilere Ödül Çavuşlar İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, sosyal bilgiler derslerindeki yerel yönetimler konusuna istinaden uygulamalı olarak okul müdürü, Sınıf öğretmeni ile birlikte Belediyemizi ziyaret ettiler. Çavuşlar İlkokulu öğrencileri Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu dan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu Şehit Orhan Yalçın İ.Ö.O takdir alan öğrencileri çeşitli hediyelerle Belediye makamında ödüllendirdi. Yine İlçemiz Anadolu lisesi ve ÇPL okul birincileri Belediye Başkanımız Hasan UZUNOĞLU tarafından çeyrek altın ile ödüllendirildi.

21 Hasta Ziyaretleri Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal dayanışmayı pekiştirmek maksadıyla göreve geldiği günden buyana ayda 2 defa düzenli olarak hasta ziyaretleri gerçekleştiriyor. Toplu Sünnet Programı Dörtdivan Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni' kapsamında, 23 çocuk Gerede Devlet Hastanesi'nde sünnet ettirildi. Hastane sonrası evlerinde çocukları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu çocuklara altın takarak çeşitli hediyeler verdi.

22 İftar Yemeği Dörtdivan Belediyesi tarafından Kültür Merkezinde aynı anda 500 kişiye iftar yemeği verildi. Asıl davetlileri Gazi ve Şehit yakınları ile yetimlerimiz olan ve katılım sayısıyla Dörtdivan da bir ilk olan iftar yemeğine İlçe Kaymakamımız Akın Karagöz, AK parti ilçe teşkilatı, Belediye Meclis Üyelerimiz, Dörtdivan İl Genel Meclis Üyeleri, Kurum Daire Amirleri ve çalışanları, Köy - Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Şehitlerimiz İçin Mevlit Iğdır da hain terör örgütü pkk tarafından kalleşçe şehit edilen evladımız Polis Yaşar Doğançay ve şehitlerimiz için Dörtdivan Merkez Camiinde mevlit okutuldu. Yaklaşık kişinin katıldığı mevlit programında Türk Kızılayı tarafından lokum dağıtılırken Belediyemizce pilav ve ayran ikram edildi.

23 Ulusal Basın Dörtdivan da Ulusal medya kuruluşlarının temsilcileri Bolu Belediyesi nin vizyon projeleri ve Dörtdivan da Köroğlu ile ilgili yürütülen çalışmaları yerinde görme imkanı buldu. Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu nun konuğu olan basın mensuplarına Amanlar mesire alanında köy kahvaltısı ikram edildi. Daha sonra Köroğlu nun yaşadığı Sayık Köyü nü ziyaret eden basın mensupları Başkanımız Hasan Uzunoğlu ve Alaaddin Yılmaz dan Köroğlu ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Dörtdivan ve Köroğlu na sayfalarında geniş yer veren basın mensupları, yazılarında misafirperverliğimizden memnuniyetlerini de belirtmeden geçmediler. Kırgızistan Heyeti Dörtdivan da Uluslararası Köroğlu Festivali kapsamında Bolu ya gelen Kırgızistan Heyeti ve Bolulular Çalıştayı gurubu Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu nu ziyaret etti. Dörtdivan Merkez Camisini ve Halk Kahramanımız Köroğlu nun yaşadığı Sayık Köyünü ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu tarafından yöresel yemeklerle ağırlanan heyet Köroğlu ve Dörtdivan hakkında bilgi aldı. Köroğlu Konağı Dörtdivan ın kültürel ve tarihi zenginliğine ilişkin çalışmalar kapsamında Dörtdivan Belediyesi olarak Halk Kahramanımız Köroğlu nun doğup, yaşadığı Sayık köyünde bulunan tarihi simgesel Köroğlu evi için Kültür ve Turizm Bakanlığı na, yapının tescillenmesi hususunda müracaat edildi. Müracaat neticesinde Ankara 1 Numaralı Kültür varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından heyet gelerek Sayık Köyünde bulunan simgesel Köroğlu evinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler neticesinde kurul tarafından tescillenen evin restorasyonu için gerekli çalışmalar yapılarak başvuruları yapıldı. Tahtabacaklar Konağı Yine ilçemizin kültürel zenginlikleri kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde Bayramlar Mahallesinde bulunan Tahtabacaklar Konağı tescili için başvurular yapıldı. Ankara 1 Numaralı Kültür varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından gelen heyet incelemelerini tamamlayarak konağın tescilini kurula sundu. Tescil işlemi tamamlanan konağın restorasyonu içinde gerekli çalışma ve başvurular yapıldı.

24 Kültür Gezileri Belediyemizin kültür gezileri devam ediyor Dörtdivan Belediyesi olarak düzenlediğimiz kültür gezileriyle seyahat etme imkânı olmayan bayanlara yurdumuzun tarihi ve kültürel öneme sahip şehirlerini, kültür merkezlerini görme imkânı sunuyoruz. Gezi kapsamında Çanakkale, Şanlıurfa, Safranbolu, Göynük, Çamlıdere, Ankara Altın Köy, Ankara Hacı Bayram ve türbelere toplamda 600 den fazla kişi seyahat etme imkânı sundu.

25 Enerji Bakanı Sn. Taner Yıldız Dörtdivan da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dörtdivan'a geldi. Dörtdivan Belediyesini ziyaret eden Bakan Yıldız a Başkanımız tarafından kısa bir brifing verildi. Bakan Yıldız ziyareti sonrası Belediye binası önünde toplanan kalabalığa hitap etti. İlçemize Doğalgazın müjdesini kendisi veren Bakan Yıldız a yöresel ürünlerimizden hediye sepeti takdim edildi. Bolu Valimiz Sn. Aydın Baruş tan Belediyemize Ziyaret Belediyemizi ziyaret eden Vali Baruş burada da Başkan Uzunoğlu' ndan, belediyenin yürütülen projeler ve çalışmaları ile ilgili geniş kapsamlı brifing aldı. Başkan Uzunoğlu ziyaret anısına Vali Baruş a ilçe merkezindeki Köroğlu heykelinin de bulunduğu alanı gösteren bir fotoğraf ve köy ürünleri hediye edildi.

26 BÜROKRAT ZİYARETLERİMİZ Gençlik Ve Spor Bakanlığı Başkanımız Hasan Uzunoğlu Milletvekillerimizle birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sn_Akif Çağatay KILIÇ ı makamında ziyaret etti. Bakanımızdan Dörtdivan için destek sözü aldı. Maliye Bakanlığı Ankara ziyaretlerimiz kapsamında Maliye Bakanı Bakan Yardımcısı Dr Cengiz Yavilioğlu makamında ziyaret edildi. Ekrem CANALP Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu ve Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcımız Fahri Tetik, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcılığına atanan hemşerimiz Ekrem Canalp ı makamında ziyaret edildi. Yusuf SÖĞÜTDELEN Başbakanlık Tanıtma Fonu Genel Sekreterliği nde Proje Uzmanı olan İlçemiz Ortaköy köyünden Yusuf Söğütdelen i ziyaret etti. Yusuf Söğütdelen e, Dörtdivan Belediyesi faaliyetleri ve hali hazırdaki projeler hakkında bilgi veren Başkan Uzunoğlu, projeler konusunda bundan sonra hemşerimiz Söğütdelen ile birlikte istişare ederek Dörtdivan için elimizden gelen gayreti çabayı göstereceklerini ifade ettiler. Faruk ÇAĞLAR Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Danışmanı İlçemiz Sorkun Köyünden olan hemşerimiz Faruk Çağlar ı makamında ziyaret etti. Dörtdivan da yapılan çalışmalar hakkında da Başkan Uzunoğlu ndan bilgi alan Çağlar, Dörtdivan ın önemli bir merkez olduğunu ifade ederek Sağlık konusunda Dörtdivan ın 24 saat kesintisiz hizmet vermesi için çalışmalara başlayacağını söyledi. Ekrem YILDIZ Ankara ziyaretleri kapsamında Dörtdivan 'lı bürokratları ziyaret eden Başkanımız Hasan Uzunoğlu Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Ankara Ticaret İl Müdürümüz İlçemiz Çitler Mahallesinden Ekrem Yıldız 'ı makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ramazan DİNÇ Başkanımız Hasan Uzunoğlu Ankara Adliyesinde Cumhuriyet Savcısı olan İlçemiz Göbüler Köyünden Ramazan Dinç 'ı ziyaret etti. Ziyarette; Dörtdivan hakkında istişarede bulunarak Meslek Yüksekokulu konusunda Cumhur Başkanlığına bağlı bürokrat arkadaşlarından yardım isteyeceğini söyledi.

27 DEVAM EDEN PROJELERİMİZ Karayolları tarafından yapımı devam eden ve programda stabilize asfalt olan 9 Km lik Bolu yolunun sıcak asfalt yapılması için gerekli başvurular yapıldı. Kartalkaya Yolu sıcak asfalt için gerekli başvurular yapıldı. Gerede den Kartalkaya ya kadar sözü alınan yolun 2016 programına alınması için görüşmeler devam ediyor. Hükümet Konağı yeni binasına taşınmasıyla birlikte mevcut binanın tadilatı yapılarak Merkez Cami önünde bulunan metruk binalar yıkılacak ve cami çevre düzenlemesi yapılacaktır. Köroğlu Meslek Yüksekokulu projemiz için gerekli çalışmalar devam etmektedir. Amanlar mesire alanının A tipi mesire alanı olarak tescili için çalışmalarımız devam etmektedir. Karabey Orman içi dinlenme alanı ve A Tipi Mesire alanı tescili için başvurular yapıldı, neticesi beklenmektedir. Tarımsal Sanayi Bölgesi için başvurular yapıldı, neticesi beklenmektedir. Ankara Altındağ Belediyesinden 3 adet tip park çalışması için söz alındı çalışmalar en kısa zamanda başlayacaktır. Ankara Altındağ Belediyesinden Köroğlu Konağı ve Köroğlu Müzesi yapımı için söz alındı. Çalışmaları devam etmektedir. Tahtabacaklar Konağı Restorasyonu için çalışmalarımız devam ediyor. Akbaba Kuş Gözlem merkezi için proje hazırlanıp Orman ve Su İşleri Bakanlığı na başvurusu yapıldı. Neticesi beklenmektedir. Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamında İlçemizin belirli noktalarına Yöresel ürün Pazarı kurulması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına sunulan projenin sonucu beklenmektedir. Köroğlu Caddesi ve Zeki Ergezen Sokakta bulunan binaların dış cephe kaplaması ve restorasyonu için proje hazırlanarak başvurusu yapıldı. Ödenek için Maliye Bakanlığı onayı beklenmektedir. Japonya Büyükelçiliği Mobil Sağlık Aracı Projesi hazırlanarak başvurusu yapıldı Mart ayında açıklanacağı bildirilen projenin sonucu beklenmektedir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projeleri kapsamında Yol Süpürme Aracı başvurusu yapıldı. Sonucu bekleniyor. İlçe merkezine bir adet spor parkı için proje hazırlanarak başvurusu yapıldı. Mahallelerimize spor ve çocuk parkı için proje hazırlanarak başvurusu yapıldı. Kapalı Spor salonu tadilatı için başvuru yapıldı. Bakanlıktan heyet bekleniyor. Geleneksel Köroğlu ve Kaz Festivali için çalışmalarımız devam ediyor. Taşkın koruma 3. Etap (Sanayi-Yayalar Köprüsü arası) başvurusu yapıldı. Heyet Çalışmalarını tamamladı Programına alınması bekleniyor. İlçemizi ve Belediyemizi çağdaş yaşam standartlarına ulaştırmak yaşanabilir bir Dörtdivan bırakmak için çalışmalarımız devam edecektir. Hasan UZUNOĞLU Dörtdivan Belediye Başkanı

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI 1. 2. DÖNEM FAALİYET RAPORU

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI 1. 2. DÖNEM FAALİYET RAPORU T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI 1. 2. DÖNEM FAALİYET RAPORU Dörtdivan - 2015 2015 YILI 1. 2. DÖNEM 6 AYLIK FAALİYETLERİMİZ Mahalle ve Caddelerde Kilitli Parke Taşı Döşeme Çevre ve Şehircilik

Detaylı

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG Dörtdivan 2017 KURULUŞ MAHALLE NÜFUS : 1962 : 8 : 2.677 BİRİMLER YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İTFAİYE VE GARAJ AMİRLİĞİ

Detaylı

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG Dörtdivan 2014 KURULUŞ : 1962 MAHALLE : 8 NÜFUS : 2.961 KADRO VE PERSONEL MEMUR : 16 İŞÇİ (DAİMİ) : 12 SÖZLEŞMELİ : 12 GELİR GİDER 2014 GELİR BÜTÇESİ : 2.070.078,93

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 76 Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

İlk olarak Şebinkarahisar ilçesi Uğurca Köyü ne giden Vali Şahin, burada vatandaşlar tarafından coşku ve alkışla karşılandı.

İlk olarak Şebinkarahisar ilçesi Uğurca Köyü ne giden Vali Şahin, burada vatandaşlar tarafından coşku ve alkışla karşılandı. VALİ ŞAHİN DEN 3 KÖYE ZİYARET Bir dizi ziyaret ve inceleme için Şebinkarahisar ilçesine giden Vali Dursun Ali Şahin, 12 Eylül Çarşamba günü ilçeye bağlı üç köyü ziyaret ederek, köylülerin sorunları yerinde

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları 8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları Bölgemiz çevre tanzimi ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 2008 yılı içerisinde toplam 7.500 ağaç, 50.000 adet çalı grubu bitki dikilmiştir. 8.1. Bitkisel

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 KONU : Ödenek Aktarma. Komisyonumuza havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 5183 sayılı teklifi üzerinde inceleme yapılması talep edilmektedir.

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MALİ YILI FALİYET RAPORU GERÇEKLEŞTİRİLEN İHALELER: nce yılında gerçekleştirilen ihalelere ait liste aşağıda verilmiştir. 2/419 110 luk Sabit Aksamlı Kırma Eleme Tesisi Mal Alımı 2/66262

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI MİLLETVEK 01.04.2016 14:00 DİYARBAKIR 02.04.2016 15:00 VİYANA 03.04.2016 17:00 VİYANA 05.04.2016 10:00 ANKARA 07.04.2016 14:00 ANKARA 09.04.2016 12:00 ŞEHZADELER 09.04.2016 15:00 ŞEHZADELER 09.04.2016

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti 1 Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Isparta ve Burdur da açılış ve temel

Detaylı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı (14 Aralık 2013) 4) Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu Açılışı 5) Gemerek

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER Gündem No : 56567348.301.03-1/1 Toplantı Tarihi:14/01/2016 Toplantı

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2 0 1 5 Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2016 Yılı Gider Bütçe fişleri, tüm müdürlüklerden toplanarak konsolide edilip İdare Bütçesi hazırlanmıştır. 2016 Yılı Performans Esaslı Analitik Bütçe Taslağı

Detaylı

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü KARAR TARİHİ : 31.10.2013 KARAR NO : 03 İL MAHALLİ ÇEVRE KURULU KARARI 4/6/2010 tarihli ve 27601 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Çevresel Gürültünün

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 TARİHÇE: 1820 yıllara ait haritada Büyükkarıştıran Merkez konumda olup, daha büyük yazılmıştır. Hemen yakınında Misinli (Missinli),

Detaylı

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 TARİHÇE: PAŞAKÖY MAHALLESİ Osmanlı döneminde doğrudan Paşa ya tahsis edilmiş olan bir alandır. Burada Paşa nın çitliği yer almaktaydı.

Detaylı

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR 1-2012 YILI GENEL BÜTÇELİ YATIRIM PROGRAMINDA OLAN İŞLER; Yalova Bayındırlık ve İskan Hizmet Binası işinin sözleşmesi yapıldı. Yapım aşamasında. Altınova

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

ARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ İYET RAPORU

ARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ İYET RAPORU YAZI PARK İŞLERİ VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2006 ARK VE BAHÇELER GÖREVİ Şehrimizde bulunan park ve bahçelerin genel ve periyodik bakımı (sulama, gübreleme, çim biçimi, mevcut bitkilerde budama, dip

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ MART AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ MART AYI ÇALIŞMA PROGRAMI 02.03.2017 21:00 ANKARA A HABER "ARKA PLAN" PROGRAMINA KATILDIM 5 08.03.2017 21:00 ANKARA 10.03.2017 19:00 AMASYA 11.03.2017 10:00 SOMA 11.03.2017 11:00 SOMA 11.03.2017 12:00 SOMA 11.03.2017 12:30 SOMA

Detaylı

VAKIFLAR MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN. Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304

VAKIFLAR MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN. Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304 Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304 TARİHÇE: Vakıflar köyü 1900 yılında Bulgaristan Hasköy'den gelen Mümin Ağa tarafından kurulmuştur. Tipik Trakya köy yerleşimi özelliklerini

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi 15 Temmuz Darbe Girişimi

Detaylı

YEŞİLTEPE MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSEYİN DOĞRU. Cadde Sayısı: 28 Sokak Sayısı: 111 Nüfus: 14436

YEŞİLTEPE MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSEYİN DOĞRU. Cadde Sayısı: 28 Sokak Sayısı: 111 Nüfus: 14436 Mahalle Muhtarı HÜSEYİN DOĞRU Cadde Sayısı: 28 Sokak Sayısı: 111 Nüfus: 14436 TARİHÇE: 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı kanun ve kanun hükmündeki kararname ile Ergene

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2018 İÇİNDEKİLER I- 2018 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ.. 3 I-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.4-20 Bütçe Giderleri ve Gelirleri.. 4 Gider Gerçekleşme ve Başlangıç Ödeneği Karşılaştırma

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Sarnıç Mahallesi meydanında bulunan kapalı

Detaylı

Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 2013YILI FAALİYET RAPORU AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ :

Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 2013YILI FAALİYET RAPORU AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ : 1 2013YILI FAALİYET RAPORU Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 KURULUŞUN ADI : Arhavi Belediyesi AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ : Doğu Karadenizin şirin ilçesi Arhavi nin; doğası,kültürü

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri... 3 01. Personel Giderleri...

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 17.08.2015 2015/471 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığının Mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait şehrimizin muhtelif yerlerinde bulunan 75 adet

Detaylı

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI PERFORMANS RAPORU STRATEJİK AMAÇ/ 1-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Park ve Yeşil alanlarda;

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- lçemize bağlı Eğmir Mahallesi girişi 4-7 Kapı no arası yola

Detaylı

2017 FAALİYET RAPORU. Müdürlüğü

2017 FAALİYET RAPORU. Müdürlüğü 2017 FAALİYET RAPORU Destek Hizmetleri Müdürlüğü l. GENEL BİLGİLER: A MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1. Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Belediye Kanunu, Büyükşehir

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da her gün 800 kişiye iftar Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün 4 noktada,

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ- / DENİZLİ Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu 1 SUNUŞ..3 I-OCAK- HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 4 A. Bütçe Giderleri 4 01. Personel

Detaylı

İDARESİ 2012 YILI RAPORU

İDARESİ 2012 YILI RAPORU EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERH ZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI FAALİYET RAPORU 16.12.211 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde; 5 tane memur, 36

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIM FORMU

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIM FORMU Uzmanlık Alanı Bağlı Olduğu Ünvan Mühendis Ziraat Mühendisi Birim Sorumlusu Zafer ATİLLA Şube Müdürü, Daire Başkanı Yükseköğretim Kurumları nın İdari Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamesi 28 inci

Detaylı

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 TARİHÇE: 20. Yy da iskan görmüş bir mahalledir. 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı kanun

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 01.12.2016 Sayısı 70 İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 nolu parselde bulunan Spor Sahasının Spor Genel Müdürlüğüne tahsisi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Gündemin

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU. Kale Belediyesi nin 2011 yılında yapmış olduğu faaliyetleri aşağıdadır:

2011 YILI FAALİYET RAPORU. Kale Belediyesi nin 2011 yılında yapmış olduğu faaliyetleri aşağıdadır: 2011 YILI FAALİYET RAPORU Kale Belediyesi nin 2011 yılında yapmış olduğu faaliyetleri aşağıdadır: YAZI İŞLERİ: Personel Durumu: -2010 yılında Belediyemizde 12 adet memur, 12 adet işçi, 3 adet sözleşmeli

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIĞI Tarih. 08.06.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 KONU : İptal-İhdas. edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/05/2010 tarih ve 405 sayılı teklifi üzerinde komisyonumuzca inceleme

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 16/05/2014 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 16/05/2014 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 16/05/2014 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA muz, İl Genel Meclisinin 08.05.2014 tarih ve 2014/083 sayılı kararı doğrultusunda 12-16 Mayıs 2014 tarihlerinde toplanmıştır. İlk toplantıda

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI BAKIM ONARIM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 282 Özü: İlimiz Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Erhan AKAR ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Ünal CEVİZCİ nin, İl Genel Meclis Başkanlığına vermiş oldukları dilekçelerinde,

Detaylı

SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU

SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU 2014 A MÜDÜRLÜĞÜMÜZ ÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüz ün Görevi : İkinci ve Üçüncü Sınıf Gayrisıhhi Müesseselerin İşyeri Açılış Ruhsatlarını düzenlemek,

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2015 İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 3 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ

Detaylı

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI YI KIRIKHAN DA AĞIRLADI BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI VE TUZLA BELEDİYESİNDEN GELEN KONUKLARINI

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI BAKIM ONARIM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE

Detaylı

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 TARİHÇE: Çok eski zamanlardan günümüze iskan göre Büyükkarıştıran ile yol bağlantısı olup, geçiş güzergahında bulunan köy, 19. Yy.dan

Detaylı

Bin TL yatırım yaptı.

Bin TL yatırım yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 2014-2015 Yılında Muğla ya 247 Milyon 454 Bin TL yatırım yaptı. 2016 Yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 410 Milyon 218 Bin TL yatırım yapacak. 2 FEN İŞLERİ

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

KENT KONSEYİ

KENT KONSEYİ 2009-2011 KENT KONSEYİ 1. Olağan Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı 29.09.2011 Salı Toplantıda Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kent Konseyi Başkanı, Gençlik Meclisi, Kadın Meclisi ve 15 adet Çalışma Gurubunun

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO : 13 KONU : Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yönetmeliği Belediye Meclisi nin 11.02.2019 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mezarlıklar Dairesi

Detaylı

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları 7.1. İnşaat Faaliyetleri 7.1.1. Bölgemiz Yollarının Genişletilmesi 7 Bölgemiz yollarının artan taşıt sayısı ile taşıt trafiği yoğunluğundan dolayı yetersiz kalması ve

Detaylı

KONUSU: Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılı idare kesin hesabı, taşınır kesin hesabı ve yönetim dönemi cetvelleri

KONUSU: Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılı idare kesin hesabı, taşınır kesin hesabı ve yönetim dönemi cetvelleri Karar No : 155 Karar Tarihi : 14/05/2015 KONUSU: Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılı idare kesin hesabı, taşınır kesin hesabı ve yönetim dönemi cetvelleri Özel Kalem Müdürlüğü

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :1 08/01/2019 Konu : 15 Temmuz Şehitler Meydanı MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :1 08/01/2019 Konu : 15 Temmuz Şehitler Meydanı MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Sayı :1 08/01/2019 15 Temmuz Şehitler Meydanı Belediye Meclisimizin 03/01/2019 tarihli toplantısında Meclis Plan ve Bütçe Komisyonumuza havale edilen 15 Temmuz Şehitler Meydanı

Detaylı

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU Yayın Tarihi: 27.04.2007 Revizyon No: Revizyon Tarihi: Formun Başlanğıç Tarihi: Kapsadığı Bitiş Tarihi: Müdürlüğü H E D E F FAALİYET

Detaylı

T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2007 YILI FAALİYET RAPORUDUR.

T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2007 YILI FAALİYET RAPORUDUR. T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2007 YILI FAALİYET RAPORUDUR. Etüt Proje Müdürlüğü 02.04.2007 tarih ve 26 sayılı Meclis Kararıyla Norm Kadroda oluşturulmuştur.

Detaylı

2009 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

2009 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU 2009 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU 1. Yönetici Özeti 2009 Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Bakanlar Kurulu Kararı eki cetvellerin parantez hükmü gereğince

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Yüksekokulumuz Projeleri Ankara da Tanıtıldı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri nde; Yüksekokulumuzda

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 206/57 Dairesi: Zabıta Müdürlüğü Konu: Kamera sistemi hibe edilmesi. Evrak No: 43792 Özet: Zeytinburnu Pazarcılar Dayanışma Yardımlaşma ve Koruma Derneği tarafından İlçemiz semt pazarlarında

Detaylı

VELİMEŞE MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERKUL. Cadde Sayısı: 15 Sokak Sayısı: 261 Nüfus: 8844

VELİMEŞE MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERKUL. Cadde Sayısı: 15 Sokak Sayısı: 261 Nüfus: 8844 Mahalle Muhtarı MEHMET ERKUL Cadde Sayısı: 15 Sokak Sayısı: 261 Nüfus: 8844 TARİHÇE: Bir kasaba/ belde olarak resmi anlamda 12 Mayıs 1974 yılında kurulmuştur. 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede

Detaylı

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU ANKARA CADDESİ İLE TERME CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 BAHÇELİEVLER MAHALLESİ 24 ARALIK CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 KINDAM MAHALLESİ ÖKSE GÖLÜ ÇEVRESİ KALDIRIM ÇALIŞMASI 28.02.2013

Detaylı

SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI

SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ 2009-2017 HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI İÇİNDEKİLER 1-Tarihçe 2-İdari Yapı 3-Hizmet Birimleri 4-Sosyal Yatırımlar 5-Çevresel Yatırımlar 6-Kültürel Yatırımlar 7-Altyapı

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 311 KARAR 311 Meclis Üyesi Çağlagül ÖZÇELİK ve Remzi TAKTAKOĞLU nun mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 312 KARAR 312 Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.,

Detaylı

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU 1- FAALİYETLER A-Okullar yapılan tadilat onarım ve dağıtımları: 2013 Yılında ilçemiz okulları için İl özel İdaresi tarafından 100.000,00 TL ödenek tahsis edilmiş

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/2007 31/12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1.İNŞAAT RUHSATI: İlçemiz genelinde yapılacak olan 3929 adet

Detaylı

A.AŞEVİ (SICAK YEMEK)

A.AŞEVİ (SICAK YEMEK) Gaziosmanpaşa İlçe sınırları içerisinde ikamet eden muhtaç ailelere, imkânlar doğrultusunda ayni yardım yaparak onların vatandaşların geçimlerine bir nebzede olsa destek sağlamayı amaçlanmaktadır. Belediyemiz

Detaylı