UZAKTAN EĞİTİM İLKELERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "UZAKTAN EĞİTİM İLKELERİ"

Transkript

1 UZAKTAN EĞİTİM İLKELERİ

2 DEĞERLİ ÖĞRENCİLER MERSİN AKDENİZ AKADEMİ Uzaktan Eğitim Bölümüne Hoşgeldiniz. İş Güvenliği Uzmanlığı eğitimlerinin bir bölümü uzaktan eğitim yoluyla verilecektir. Bu bölümde uzaktan eğitimin nasıl gerçekleştirileceğine dair bilgiler yer almaktadır. Eğitimde başarılar dileriz.

3 SİSTEMİN ÖZELLİKLERİ Uzaktan öğrenme sistemimiz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen uzaktan eğitim kriterleri çerçevesinde, uluslararası e-öğrenme sistemleri örnek alınarak hazırlanmıştır. Uzaktan Eğitim Sistemi, UNESCO tarafından da önerilen 147 ülkede 35 farklı dilde kullanılan e-öğrenme yönetim sistemidir.

4 AMAÇ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan Uzaktan Öğrenme Sistemi ile; A, B, C sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Hekimliği standart eğitimleri, İş Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Hekimliği yenileme eğitimleri verilmektedir.

5 UZAKTAN ÖĞRENME (e-öğrenme) Katılımcılar, eğitim programına katılımları esnasında kendilerine daha önceden tahsis edilen kullanıcı ad ve parolalarıyla ile sisteme giriş yapacaklardır. Dersler için, hem yüz yüze hem de uzaktan eğitim ders süreleri belirtilmiş olup, eğitim konularının Bakanlıkça uygun görülen kısımları internet üzerinden uzaktan eğitim yoluyla verilmektedir. Uzaktan öğrenme sisteminde katılımcının her bir ders için harcaması gereken en az zaman bir tablo halinde belirtilmiştir.

6 UZAKTAN ÖĞRENME (e-öğrenme) Her dersin amaç ve hedefleri dikkate alınarak hazırlanan sunumlar, görsel ve sesli öğeleri de içerecek şekilde konu ile ilgili temel bilgileri kapsamaktadır. Ayrıca, derslerle ilgili detaylı başvuru dokümanları, e- sunumlar ile güncel mevzuat bilgilerine ulaşılabilmektedir. Eğitim programı güncel bilgileri yansıtacak ve uygulamaya dönük olacak şekilde oluşturulmuştur. Eğitim içeriği yazılı, görsel ve işitsel materyaller kullanılarak hazırlanmıştır. Programda ve her bir ders başlığında dersin güncelleme tarihi ve sürümü belirtilmiştir.

7 UZAKTAN ÖĞRENME (e-öğrenme) Katılımcı sistemde oturum açtıktan sonra sistemde neler yaptığının kaydını tutar. Her bir ders ile derse ait eğitim araçları için (ders anlatım slaytları, chat, forum, sınavlar, videolar vb.) önceden belirlenmiş en az harcanması gereken süreleri göz önüne alarak katılımcının harcadığı süreleri kaydeder. Katılımcı ve eğitim yöneticisi istediği zaman bu kayıtları bir rapor halinde sistemden alabilir.

8 UZAKTAN ÖĞRENME (e-öğrenme) Eğitimde öncelik dersin uzaktan eğitim bölümüne verilecektir. Derslerin uzaktan eğitimle alınması gereken bölümü tamamlandıktan sonra MERSİN AKDENİZ AKADEMİ dersliklerinde sürdürülecek olan yüz yüze eğitimlerde uzaktan eğitimde öğrenilen bilgilerin tartışılması, katılımcıların sorularının ya da anlaşılamayan konuların açıklaması yapılacaktır. Ancak uzaktan eğitimi tamamlayan katılımcı, yüz yüze eğitime katılabilecektir. Bu nedenle, eğitim başında katılımcılara verilen program çerçevesinde uzaktan eğitimin tamamlanması gerekmektedir.

9 UZAKTAN EĞİTİM Eşzamanlı (Senkron) ve Eşzamansız (Asenkron) olarak gerçekleştirilmektedir.

10 EŞZAMANSIZ (ASENKRON) EĞİTİM Bir ya da daha fazla katılımcının, aynı ders kapsamında, zamandan ve mekandan bağımsız olarak katıldığı eğitime, Eşzamansız (asenkron) eğitim denilmektedir. Uzaktan eğitimin ağırlıklı bölümünü Eşzamansız (asenkron eğitim) oluşturmaktadır. Katılımcıların, uzaktan öğrenme sisteminde tablo halinde belirtilmiş olan her bir ders için harcaması gereken en az süreyi mutlaka tamamlaması gerekmektedir.

11 EŞZAMANSIZ (ASENKRON) EĞİTİM (Örneğin İş Sağlığı ve Güvenliğinin Kavram ve Kurallarının Gelişimi için 2 ders süresi, İş Sağlığı ve Güvenliğine Genel Bakış ve Güvenlik Kültürü için 1 ders süresi) Katılımcının hangi saatte, hangi dersi, hangi süreyle izlediği, raporlanmaktadır. Eşzamansız (asenkron) eğitimde katılımcılar gün içerisinde o gün için tamamlanması gereken eğitimi mutlaka tamamlayacaklardır. Katılımcılar, Eğitim programında yer alan ilk 9 konunun sıralamasını değiştirmeden eşzamansız senkron eğitim sürdürülmelidir.

12 EŞZAMANLI (SENKRON) EĞİTİM MERSİN AKDENİZ AKADEMİ uzaktan öğrenme sisteminde Eğitici(ler) ile katılımcıların, aynı ders kapsamında, aynı sanal ortamda, aynı zaman diliminde farklı ya da aynı mekanlarda bir arada olduğu eğitime Eşzamanlı (senkron) eğitim denilmektedir. Eşzamanlı eğitim, uzaktan eğitim süresinin 1/10 u kadardır. Eş zamanlı eğitimde katılımcılar, MERSİN AKDENİZ AKADEMİ tarafından kendilerine bildirilen gün ve saatte uzaktan eğitim portalında kendilerine bildirilen dersi eğitici ile karşılıklı olarak işleyeceklerdir.

13 EŞZAMANLI (SENKRON) EĞİTİM Katılımcı ve eğitmenlerin aynı anda iletişim halinde olacağı sanal sınıf uygulamasında ders içerikleri detaylı olarak tartışılacak, sorular yanıtlanacak, grup çalışmaları gerçekleştirilecektir. Senkron dersler günde en fazla 3 saat olarak planlanmıştır. Katılımcılar eş zamanlı eğitimin tamamına kendilerine bildirilen gün ve saatte katılmak zorundadır. Her bir dersin açıklama bölümündeki sanal sınıf uygulamasında, her sınıfın en fazla katılımcı sayısı ve ilgili eğiticinin o sınıfta hangi saatler arasında CHAT, FORUM vb. araçlarla katılımcılarla iletişim içinde olacağı belirtilmiştir.

14 EŞZAMANLI (SENKRON) EĞİTİM Program, güncel bilgi ve pratiği yansıtmaktadır. Programda ve her bir ders başlığında dersin güncelleme tarihi ve sürümü belirtilmiştir. Örnek: Dersin Adı: İş Sağlığı ve Güvenliğinin Kavram ve Kurallarının Gelişimi Eğitmen: Oğuzhan TÜRKMEN (Endüstri Mühendisi) E-posta: Ders Süresi (sanal sınıf): 2 saat Aktif katılımcı sayısı: 15 Chat günleri ve saatleri : Perşembe Saat : :00 Ders sürümü ve güncelleme tarihi : (ISG-C.01.02)

15 ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERSİN AKDENİZ AKADEMİ uzaktan öğrenme sisteminde Eğitim programına başlamadan önce gerçekleştirilecek ön test ile katılımcıların tüm konuları kapsayan bilgi düzeyi belirlenecektir. Eğitim programında yer alan her ders öncesinde ve sonrasında ölçme ve değerlendirme yapılacaktır. Ön test sadece, katılımcının derse başlamadan önce seviyesini belirlemeye yöneliktir. Dersin işlenmesinden sonra yapılacak ölçme değerlendirmede 100 (yüz) üzerinden 50 (elli) nin altında puan alan katılımcının ders notlarını yeniden gözden geçirmesini önermekteyiz. Her sınav için soru sayısına bağlı olarak bir sure belirlenecek olup, soru çözümüne geçildiğinde süre işlemeye başlayacaktır.

16 ÖLÇME DEĞERLENDİRME Dersler tamamlandığında tüm konuları kapsayan son test uygulanacaktır. Katılımcının grup içindeki başarı düzeyi, ölçme ve değerlendirme sonuçlarına dayalı uygun istatistiksel yöntemler kullanılarak sistem tarafından belirlenmektedir. Katılımcı sisteme giriş yaptıktan sonra kendisiyle ilgili her türlü bilgiye anında ulaşabilmekte, ölçme ve değerlendirmeye ilişkin bilgiyi değiştirememektedir. Katılımcıya uzaktan öğrenme sonunda başarılı ya da başarısız olduğu e-posta ile ayrıca bildirilecektir.

17 DANIŞMA VE DESTEK MERSİN AKDENİZ AKADEMİ uzaktan eğitim sistemi ile ilgili bilgi almak soru sormak uygulamada karşılaşan sorunları iletmek isteyen katılımcı adresleri ile MERSİN AKDENİZ AKADEMİ ye ulaşacak, sorun giderilerek gerekli destek sağlanacaktır. Katılımcılardan gelecek soru ve talepler için en geç 24 saat içinde telefon ya da mail ile geri bildirim yapılacaktır.

18 DANIŞMA VE DESTEK Belirtilen konularla ilgili danışma hizmetlerini yürütmek üzere MERSİN AKDENİZ AKADEMİ eğitim yöneticisi olarak Oğuzhan TÜRKMEN belirlenmiştir. Soru ve sorunlarla ilgili olarak; saatleri arasında : no lu telefonla, eğitim sorumlularına ulaşılabilecektir. Teknik aksaklıkların giderilmesi, hizmetlerin kesintisiz yürütülmesi IT Sistem Destek Uzmanı Endüstri Mühendisi Nihat ANGI nın sorumluluğunda olacaktır. Sistemde oluşabilecek teknik aksaklıklar kısa sürede giderilerek katılımcılara mail ile geri bildirim yapılacaktır.

19 SİSTEME GİRİŞ MERSİN AKDENİZ AKADEMİ uzaktan eğitim sisteminde; her katılımcı sisteme giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede bulunan ismine tıkladığında, kendi profil sayfasına ulaşabilmektedir.

20 KATILIMCI PROFİLİ Katılımcı Profil Sayfasında, derslerde geçirdiği süreler, testlerde aldığı puanlar ile eğitim programı sonunda değerlendirme ölçme amaçlı hazırlanan son değerlendirme sınavından aldığı puanı (başarı notunu) görebilmektedir. Ayrıca, katılımcılara başarılı olup olmadıkları ile gönderilecektir. Başarısız olan katılımcılara başarısız oldukları derslere tekrar giriş hakkı verilecek ve başarısız katılımcılar için özel olarak senkron dersler ve sınavlar düzenlenecektir.

21 KATILIMCI PROFİLİ Yeterli süreyi ayırmadığı ve/veya katılım ücretini ödemediği için program dışına çıkan katılımcılar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Genel Müdürlüğüne bildirilecektir. MERSİN AKDENİZ AKADEMİ uzaktan eğitim sisteminde; Otomatik olarak tutulan bilgiler (derse katılım, sınavlarda alınan notlar, form ve chatlere katılım tarihleri ile yazılanlar, kaynak dokümanlara ulaşımlar ve sistemden indirilen dosyalar) eğitim yöneticisi tarafından izlenmekte ve raporlanmaktadır. Yeterli süre ayırmayan ve planlanan sürede dersleri tamamlayamayacak katılımcılar belirlenerek e-posta ile bilgilendirilmeleri sağlanacaktır.

22 RAPORLAMA Sistem otomatik olarak giriş çıkışları kaydedecektir. Eğiticiler ile eğitim yöneticisi öğrencilerin derslere katılımlarını ve sürelerini sistemden takip edebilecek, gerekli bilgilerin dökümünü alabilecek, gerekli gördüklerinde katılımcılara da bilgi vereceklerdir. Programın bütününe ilişkin katılımcıların görüşü; iş güvenliği uzmanlığı eğitim programı giriş sayfasına konulan anket ile alınacak, gerekli değerlendirmeler yapılarak katılımcıların talepleri yerine getirilecektir. Yapılan anketle alınan katılımcıların memnuniyet görüşlerine ilişkin döküm istenildiğinde Bakanlık yetkililerine iletilecektir.

23 YAPI VE DONANIM (e-sistem) MERSİN AKDENİZ AKADEMİ Uzaktan Eğitim Sistemi, Gazi Mahallesi 1308 Sokak Uslu Apartmanı No:3/13 Yenişehir/MERSİN adresinde hizmet sunmaktadır. MERSİN AKDENİZ AKADEMİ Uzaktan Eğitim Sisteminin donanım ve yazılım özellikleri aşağıda belirtilmiş olup, sistem Londra'da kiralık bir sunucu üzerinde hizmet vermektedir. Sistemin teknik hizmetleri ile Yer Sağlayıcılık hizmeti ANGI YAYINCILIK San.ve Tic. Ltd. Şti. tarafından verilmektedir.

24 SERVER ÖZELLİKLERİ Donanım Özellikleri: Dell PowerEdge Server Quad Core Intel Xeon 4 GB DDR2 RAM 2x300 GB SATA Hard Disk Hardware RAID Mbps Switch port 2N + 1 UPS System NAS Backup Storage Yazılım Özellikleri: Linux CentOS 5.0 Apache PHP MySQL veri tabanı Mailserver - Sendmail, Exim Zend Optimizer v3.3.3 Moodle LMS Jw player 5.2.1

UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Uzaktan Eğitim ve Oryantasyon. Sayı 1 / Eylül 2017 İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Uzaktan Eğitim ve Oryantasyon. Sayı 1 / Eylül 2017 İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim ve Oryantasyon İstanbul Aydın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, uzaktan eğitimle ilgili gelişen teknolojiyi takip ederek, öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında,

Detaylı

GİRİŞ. !" Güvenli#i Uzmanlı#ı Temel E#itim Programı (Toplam: 220 saat) Uzaktan e!itim (90 saat) Yüz yüze e!itim (90 Saat) Uygulama e!

GİRİŞ. ! Güvenli#i Uzmanlı#ı Temel E#itim Programı (Toplam: 220 saat) Uzaktan e!itim (90 saat) Yüz yüze e!itim (90 Saat) Uygulama e! GİRİŞ Bu programın amacı, iş güvenliği uzmanı olmak isteyen mühendis, mimar veya teknik elemanlara mesleki becerilerini işyerlerinde uygulayabilmeleri ve mevzuatta öngörülen görevlerini yerine getirebilmeleri

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ. Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ. Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı

Detaylı

Diğer Sağlık Personeli Temel Eğitim Programı

Diğer Sağlık Personeli Temel Eğitim Programı Diğer Sağlık Personeli Temel Eğitim Programı Bu programın amacı, diğer sağlık personeli olmak isteyen ve İşyeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personelinin Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelik

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM NEDİR? Uzaktan öğretim kısaca, öğretmen ve öğrencinin fiziksel olarak uzak oldukları bir ortamda iletişim teknolojileri kullanarak gerçekleşen

Detaylı

Uzaktan Eğitim Kılavuzu

Uzaktan Eğitim Kılavuzu Uzaktan Eğitim Kılavuzu Değerli Öğrenciler, Uzaktan eğitim sistemine katılanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Uzaktan eğitim sistemimiz size bazı konularda bilgilendirme e-postaları

Detaylı

Mevlana Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEVUZEM) MYENOCTA Uzaktan Eğitim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Mevlana Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEVUZEM) MYENOCTA Uzaktan Eğitim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu Mevlana Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEVUZEM) MYENOCTA Uzaktan Eğitim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu Konya, 2015 ENOCTA sisteme giriş: 1. Web tarayıcınızın adres çubuğuna

Detaylı

ALAN ALT ALAN KODU. Kalite ve Strateji Planlama Proje

ALAN ALT ALAN KODU. Kalite ve Strateji Planlama Proje T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişim Programı ALAN ALT ALAN KODU Kalite ve Strateji Planlama Proje.01.01.0.00 1-ETKİNLİĞİN ADI FATİH Projesi Eğitimde

Detaylı

Uzaktan eğitim sistemine bağlanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Uzaktan eğitim sistemine bağlanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Değerli Katılımcılar, Uzaktan eğitim sistemine bağlanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Uzaktan eğitim sistemimiz size bazı konularda bilgilendirme e-postaları gönderecektir, lütfen

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

enstituson:layout 1 5/4/10 11:03 AM Page 1 GÖRENLER İÇİN... Zamandan ve mekandan bağımsız eğitim...

enstituson:layout 1 5/4/10 11:03 AM Page 1 GÖRENLER İÇİN... Zamandan ve mekandan bağımsız eğitim... enstituson:layout 1 5/4/10 11:03 AM Page 1 GELECEĞİ BUGÜNDEN GÖRENLER İÇİN... Zamandan ve mekandan bağımsız eğitim... enstituson:layout 1 5/4/10 11:03 AM Page 2 E-ENSTİTÜ SÖZLÜĞÜ Uzaktan eğitim: Farklı

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Derslere Erişim... 3 Ders Kayıtlarına Erişim... 9 Eğitmene Ulaşma/ Mesaj Gönderme...

Detaylı

Dayanak MADDE 3 (1) Bu Yönerge; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 14. Maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

Dayanak MADDE 3 (1) Bu Yönerge; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 14. Maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM BİRİMİ KURULUŞ, İŞLEYİŞ VE GÖREV YÖNERGESİ (Kabulü:28.12.2016 tarih ve 20 sayılı Senato Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Ders İçeriği Hazırlama Kılavuzu

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Ders İçeriği Hazırlama Kılavuzu BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Ders İçeriği Hazırlama Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. Eğitmenlerin Görev ve Sorumlulukları.. 3 1.1. Canlı Ders için Eğitmenlerin Görev ve Sorumlulukları..

Detaylı

Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi. İstanbul Rumeli Üniversitesi UZEM Kullanma Klavuzu

Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi. İstanbul Rumeli Üniversitesi UZEM Kullanma Klavuzu Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi İstanbul Rumeli Üniversitesi UZEM Kullanma Klavuzu 1 Kullanma Klavuzu (Öğrenci) İçindekiler 1.1. LOREM IPSUM NEDIR?... 3 1.1.1. Neden Kullanırız?... 3 1.2.

Detaylı

YANLIŞ SİGORTA UYGULAMALARI EĞİTİMİ BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU

YANLIŞ SİGORTA UYGULAMALARI EĞİTİMİ BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YANLIŞ SİGORTA UYGULAMALARI EĞİTİMİ BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU SİGORTACILIK EĞİTİM MERKEZİ 2012 Bu kılavuz, 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu na dayanılarak çıkartılan Yanlış Sigorta Uygulamalarının Tespiti,

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişim Programı 1-ETKİNLİĞİN ADI FATİH Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu -ETKİNLİĞİN AMAÇLARI Bu faaliyeti

Detaylı

BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ ARAġTIRMA VE UYGULAMA MERKEZĠ e-eğġtġm KULLANIM KILAVUZU

BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ ARAġTIRMA VE UYGULAMA MERKEZĠ e-eğġtġm KULLANIM KILAVUZU BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ ARAġTIRMA VE UYGULAMA MERKEZĠ e-eğġtġm KULLANIM KILAVUZU Şubat 2017 Türkiyede örnekler BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ e-eğitim Modülü; Öğretim üyeleri ile öğrenciler

Detaylı

ONLINE DERSLER. Ortak Dersler nedir?

ONLINE DERSLER. Ortak Dersler nedir? ONLINE DERSLER Ortak Dersler nedir? Üniversitemizde eğitim-öğretim kapsamında, örgün eğitim olarak verilen temel derslerle birlikte, bazı ortak dersler Online Eğitim olarak verilmektedir. Ortak dersleri

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ.

FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. VEBIAN V1.6 KURULUM DOKÜMANI 29.08.2015 İçindekiler Amaç ve Kapsam... 2 Sistem Gereksinimleri... 3 Kurulum Adımları... 4 Başlamadan Önce... 4 Kurulum

Detaylı

01 - Açılış, Tanışma, Programın Tanıtımı ve Ön Test Uygulaması

01 - Açılış, Tanışma, Programın Tanıtımı ve Ön Test Uygulaması 01 - Açılış, Tanışma, Programın Tanıtımı ve Ön Test Uygulaması Değerli Katılımcılar, Uzaktan eğitim programının temelini oluşturan LMS (Learning Management System - Öğretim Yönetim Sistemi) yazılımına

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Yazılımlarının İncelenmesi

Yazılımlarının İncelenmesi LMS (Learning Management System) Yazılımlarının İncelenmesi Fulya Sarı Apple Bilkom Bilişim Eğitim Teknolojisi Danışmanı LMS CMS LCMS Uzaktan Eğitim LMS Karşılaştırması Uzaktan eğitimi geliştirme ortamı

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

Kupa uygulaması nedir?

Kupa uygulaması nedir? Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (YBU-TATMER) tarafından düzenlenecek olan Kupa Uygulaması Kursu ile ilgili bilgi talep eden değerli meslektaşlarımız, Kupa Uygulaması

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci BAŞURU ve ÖDEME DÖNEMİ Başlangıç : 21 Ağustos 2017 Bitiş : 11 Eylül 2017 www.turmob.org.tr sitesine Teorik Eğitim için katılım ücreti ödenmesi ve http://etik.turmob.org.tr

Detaylı

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU WEBOKUL 2018 2 İçindekiler Tablosu Webokul a Eğitmen Olarak Nasıl Kayıt Olabilirim? 3 Eğitmen Paneline Nasıl Ulaşırım? 5 Eğitmen Paneli Hakkında 6 Nasıl Eğitim Eklerim?

Detaylı

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport eğitim portalı firmamız bünyesinde aldığınız veya almanız gereken eğitimlerinizin takibini sağlayabileceğiniz aynı zamanda sizin için hazırlanan ve sisteme

Detaylı

İşyeri Hekimliği Temel Eğitim Programı (Toplam: 220 saat) Yüz yüze eğitim (90 Saat) Eşzamansız (%90)

İşyeri Hekimliği Temel Eğitim Programı (Toplam: 220 saat) Yüz yüze eğitim (90 Saat) Eşzamansız (%90) İŞYERİ HEKİMLİĞİ TEMEL EĞİTİM PROGRAMI Programın amacı, işyeri hekimi olmak isteyen hekimlere; mesleki becerilerini işyerlerinde uygulayabilmeleri için gerekli iş sağlığı ve güvenliği bilgisini kazandırmaktır.

Detaylı

Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Ünite 1. Rumeli UZEM Yüksek Lisans Kullanma Klavuzu. Portal, Canlı Ders

Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Ünite 1. Rumeli UZEM Yüksek Lisans Kullanma Klavuzu. Portal, Canlı Ders Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Ünite 1 Rumeli UZEM Yüksek Lisans Kullanma Klavuzu Portal, Canlı Ders 1 Yüksek Lisans Kullanma Klavuzu Portal, Canlı Ders İçindekiler 1.1. SIKÇA SORULAN SORULAR...

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ

UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ ÖĞRETİM YÖNETİM SİSTEMİ (LMS-LEARNING MANAGEMENT SYSTEM) KULLANIM KILAVUZU 2013 İÇERİK Uzaktan Eğitim Merkezi Hakkında Genel Bilgi...3 Uzaktan Eğitim Merkezi

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS (EYTEPE) PROGRAMLARI MODÜLÜ ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS (EYTEPE) PROGRAMLARI MODÜLÜ ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS (EYTEPE) PROGRAMLARI MODÜLÜ ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU Sisteme Giriş 1 Sisteme giriş yapmak yapmak için tarayıcınızın

Detaylı

Derslere nasıl girerim Canlı dersler nasıl olacak Size nasıl ulaşırım. Yeni Başlayan öğrencilerimiz için UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ TANITIMI

Derslere nasıl girerim Canlı dersler nasıl olacak Size nasıl ulaşırım. Yeni Başlayan öğrencilerimiz için UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ TANITIMI Derslere nasıl girerim Canlı dersler nasıl olacak Size nasıl ulaşırım Yeni Başlayan öğrencilerimiz için UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ TANITIMI Uzaktan Eğitim, zamandan ve mekandan bağımsız bir eğitim sistemidir.

Detaylı

Uzaktan Eğitim Kullanma Klavuzu

Uzaktan Eğitim Kullanma Klavuzu Uzaktan Eğitim Kullanma Klavuzu Uzaktan Eğitim Kullanma Klavuzu uzem.rumeli.edu.tr 1 Uzaktan Eğitim Kullanma Klavuzu uzem.rumeli.edu.tr İçindekiler 1.1. SIKÇA SORULAN SORULAR... 3 1.1.1. Sisteme giriş

Detaylı

Öğrenciler İçin Moodle Kullanma Kılavuzu

Öğrenciler İçin Moodle Kullanma Kılavuzu ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini değişik biçimlerde paylaşma ve tartışma, derslere kayıt olma,

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ BAŞLANGIÇ Bilgisayarınızı açtıktan sonra masaüstünde yer alan tarayıcılardan birini seçiniz. İşlemlerimizi yaparken sizlere Google Chrome

Detaylı

ADOBE CONNECT ÖĞRENCİ VERSİYONU SANAL SINIF KULLANIM KILAVUZU

ADOBE CONNECT ÖĞRENCİ VERSİYONU SANAL SINIF KULLANIM KILAVUZU ADOBE CONNECT ÖĞRENCİ VERSİYONU SANAL SINIF KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 Işık Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Sayfa 1 Işık Üniversitesi Uzaktan Eğitim

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS), öğrencilere öğrenme materyali, ödev, forum, sınav gibi farklı etkinlikler sunan ve

Detaylı

Sampaş Akademi Eğitim Portali Kullanım Kılavuzu

Sampaş Akademi Eğitim Portali Kullanım Kılavuzu Sampaş Akademi Eğitim Portali Kullanım Kılavuzu 1. Sistem Özellikleri Sampaş Akademi ye istikrarlı erişim ve uzaktan eğitim aktivitelerine katılabilmek için kullanıcı bilgisayarının aşağıdaki özellikleri

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YOLUYLA SPSS UYGULAMALI TEMEL İSTATİSTİK KURSU

UZAKTAN EĞİTİM YOLUYLA SPSS UYGULAMALI TEMEL İSTATİSTİK KURSU UZAKTAN EĞİTİM YOLUYLA SPSS UYGULAMALI TEMEL İSTATİSTİK KURSU Eğitim Tarihi Başlangıç: 09 Mart 2019 Bitiş: 24 Mart 2019 Eğitim Yeri: UZEM - Uzaktan Eğitim Platformu Eğitim Süresi: 3 Hafta Ücret: 600 TL

Detaylı

Net-Sis İnternet Ve Bilişim Hizmetleri Cloud VDS Altyapı Tanıtım Kataloğu

Net-Sis İnternet Ve Bilişim Hizmetleri Cloud VDS Altyapı Tanıtım Kataloğu Net-Sis İnternet Ve Bilişim Hizmetleri Cloud VDS Altyapı Tanıtım Kataloğu İÇİNDEKİLER 1- Cloud VDS Nedir? Niçin Net-Sis VDS Paketleri? 2- Sunucu Özellikleri 3- Veri Depolama Birimi Özellikleri 4- Network

Detaylı

1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012

1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012 660 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ÇERÇEVESİNDE YETKİLENDİRİLECEK MESLEK MENSUPLARINA İLİŞKİN EĞİTİM PROGRAMI 1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012 660 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ÇERÇEVESİNDE

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ ÖRGÜN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİMLE VERİLECEK DERSLER İÇİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ ÖRGÜN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİMLE VERİLECEK DERSLER İÇİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ ÖRGÜN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİMLE VERİLECEK DERSLER İÇİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı,

Detaylı

MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ

MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ÖZET Genel Bilgiler Moodle nedir? Sistem Gereksinimleri Moodle Sisteminin Kurulumu Ders ve kategori eklenmesi Bir dersin sistem özellikleri İstatistikler Sonuç ve öneriler

Detaylı

PROSEDÜR. Departman İsim Tarih İmza. Yön. Temsilcisi Personel Belgelendirme Mdr. Hazırlayan. Eren İŞMAN Eren İŞMAN

PROSEDÜR. Departman İsim Tarih İmza. Yön. Temsilcisi Personel Belgelendirme Mdr. Hazırlayan. Eren İŞMAN Eren İŞMAN PROSEDÜR Gezici Sınav Prosedürü Doküman No P-170 Yayın Tarihi 02.10.2017 Revizyon No 00 Son Rev.Tarihi - Departman İsim Tarih İmza Hazırlayan Gözden Geçiren Yön. Temsilcisi Personel Belgelendirme Mdr.

Detaylı

İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimini Tamamlayanların Sınavları Nasıl Yapılacaktır?

İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimini Tamamlayanların Sınavları Nasıl Yapılacaktır? İş Güvenliği Uzmanı Nasıl Olunur? İş Sağlığı ve Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirdiği Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen eğitim programına katılıp, Genel Müdürlükçe yapılacak olan sınavlarda başarılı

Detaylı

Kütüphan-e Türkiye Planlama ve Pilot Uygulama Projesi Eğitim Çalışmaları Genel Değerlendirmesi. Eğitim Çalışma Grubu

Kütüphan-e Türkiye Planlama ve Pilot Uygulama Projesi Eğitim Çalışmaları Genel Değerlendirmesi. Eğitim Çalışma Grubu Kütüphan-e Türkiye Planlama ve Pilot Uygulama Projesi Eğitim Çalışmaları Genel Değerlendirmesi Eğitim Çalışma Grubu Sunum Planı Planlama ve Ön Hazırlık Altyapı Çalışmaları Kütüphane Personeli Eğitimi Pilot

Detaylı

Uzaktan Eğitim ve Görüntülü İletişim Çözümleri

Uzaktan Eğitim ve Görüntülü İletişim Çözümleri Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler Pratik, Ekonomik, Yenilikçi Uzaktan Eğitim ve Görüntülü İletişim Çözümleri Biz size en iyi hizmeti sunabiliriz Kolay Basit Pratik Yenilikçi Ekonomik

Detaylı

İNOVASYON YÖNETİMİ AKADEMİSİ EĞİTİM DUYURUSU

İNOVASYON YÖNETİMİ AKADEMİSİ EĞİTİM DUYURUSU İNOVASYON YÖNETİMİ AKADEMİSİ EĞİTİM DUYURUSU İNOVASYON YÖNETİMİ AKADEMİSİ NEDİR? Halen ülkemizde firmalarımız ve iş destek mekanizmalarımız (ihracatçı birlikleri ve meslek örgütleri) proje bazlı çalışma

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Adres : Sanayi Karşısı, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dahili: 3412 ya da 3418 E-Mail

Detaylı

DEÜ-ÖYS HIZLI BAŞLAMA KLAVUZU (ÖĞRENCİ İÇİN)

DEÜ-ÖYS HIZLI BAŞLAMA KLAVUZU (ÖĞRENCİ İÇİN) DEÜ-ÖYS HIZLI BAŞLAMA KLAVUZU (ÖĞRENCİ İÇİN) 1) Yeni kayıtlanan ve sisteme ilk defa giriş yapacak öğrenciler, http://debis.deu.edu.tr/ adresi üzerinden DEBİS hesaplarıyla giriş yapmalıdırlar. İlk kayıtlanan

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARININ ve DERSLERİNİN YÜRÜTÜLMESİNE YÖNELİK YÖNERGE. Dokuz Eylül Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARININ ve DERSLERİNİN YÜRÜTÜLMESİNE YÖNELİK YÖNERGE. Dokuz Eylül Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARININ ve DERSLERİNİN YÜRÜTÜLMESİNE YÖNELİK YÖNERGE Dokuz Eylül Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi İzmir, Aralık 2012 İÇİNDEKİLER 1. Uzaktan Eğitim Programlarının

Detaylı

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA 1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA Mardin Artuklu Üniversitesi 2015-2016 güz yarıyıldan itibaren Senato kararı ile üniversitemiz bünyesinde bulunan ön lisans ve lisans programlarında görülmekte olan

Detaylı

Add your company slogan UZAKTAN EĞİTİM LOGO

Add your company slogan UZAKTAN EĞİTİM LOGO Add your company slogan UZAKTAN EĞİTİM LOGO Eğitim Nedir? Eğitim Neden Eğitim? Eğitim Nasıl Yapılır? Eğitimin Kullanım Alanları? ? in Eğitim Nedir? Farklı mekanlardaki öğrenci, öğretmen ve öğretim materyallerinin

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

Sorularınız olursa bize ve e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Sorularınız olursa bize ve e-posta adresinden ulaşabilirsiniz. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ TAMAMLAYICI TIP UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ HOMEOPATİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi

Detaylı

40. yıl INTEL CORE 2 DUO PC BİLGİSAYAR. Açıklama Intel Core 2 Duo 2.13 PC Bilgisayar (4 adet) Denklik/Onay

40. yıl INTEL CORE 2 DUO PC BİLGİSAYAR. Açıklama Intel Core 2 Duo 2.13 PC Bilgisayar (4 adet) Denklik/Onay INTEL CORE 2 DUO PC BİLGİSAYAR Intel Core 2 Duo 2.13 PC (4 adet) Sorumlu Bölüm Laboratuar E posta INTEL CORE 2 DUO PC BİLGİSAYAR Araş. Gör. Emre ÜNSAL Unix eunsal@cs.deu.edu.tr 40. yıl Adres Dokuz Eylül

Detaylı

ÇORUH ELEKTRİK DAĞITIM A. Ş. BİLGİ İŞLEM ALTYAPI ŞARTNAMESİ 2012

ÇORUH ELEKTRİK DAĞITIM A. Ş. BİLGİ İŞLEM ALTYAPI ŞARTNAMESİ 2012 ÇORUH ELEKTRİK DAĞITIM A. Ş. BİLGİ İŞLEM ALTYAPI ŞARTNAMESİ 2012 TARAFLAR : YÜKLENİCİ Bu şartnameye konu olan iş için sözleşme imzalayan gerçek veya tüzel kişiyi ifade eder. ÇORUH EDAŞ Bu şartnameye konu

Detaylı

Solving Solutions. IP-Video ve Ses video kayıt sistemleri

Solving Solutions. IP-Video ve Ses video kayıt sistemleri saynvr NSV1 Serisi IP-Video ve Ses video kayıt sistemleri Analog kameraların dezavantajları: Düşük çözünürlüklü, Kablo maliyeti, Kayıt imkanı kısıtlılığı Uzun mesafelerde tek bir kablo kullanımında sinyal

Detaylı

Geleceğin Yıldız Girişimcileri Programı. Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığıdır.

Geleceğin Yıldız Girişimcileri Programı. Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığıdır. Geleceğin Yıldız Girişimcileri Programı Proje Ortakları: Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığıdır. Projenin Uygulama Tarihi-Yeri :Lüleburgaz İlçe Milli

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZLERİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ, BELGE TANIMLARI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZLERİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ, BELGE TANIMLARI Akreditasyon: (Accreditation) TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZLERİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ, BELGE TANIMLARI Bir eğitim kuruluşunun akademik standartlarının dış bir merci, birlik veya sınav organı veya

Detaylı

KURUMSAL SAĞLIK HİZMET GÖSTERİSİ (KSHG) Uygulamasına İlişkin Açıklamalar

KURUMSAL SAĞLIK HİZMET GÖSTERİSİ (KSHG) Uygulamasına İlişkin Açıklamalar KURUMSAL SAĞLIK HİZMET GÖSTERİSİ (KSHG) Uygulamasına İlişkin Açıklamalar KSHG uygulaması, Bakanlığımız koordinasyonunda, http://www.saglik.gov.tr/kshg/ veya http://www.kshg.saglik.gov.tr/ internet sitemizdeki

Detaylı

TARIM EKONOMİSİ UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ (Daha önce kayıtlı olan ara dönem öğrencilere ilişkin işlemler)

TARIM EKONOMİSİ UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ (Daha önce kayıtlı olan ara dönem öğrencilere ilişkin işlemler) TARIM EKONOMİSİ UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ (Daha önce kayıtlı olan ara dönem öğrencilere ilişkin işlemler) Değerli Öğrenciler, Kayıt yenileme işlemleri kapsamında;

Detaylı

BİR ÖZGÜR YAZILIM İLE E-ÖĞRENME PORTALI: MOODLE. Arda Çetin arda@beykoz.edu.tr

BİR ÖZGÜR YAZILIM İLE E-ÖĞRENME PORTALI: MOODLE. Arda Çetin arda@beykoz.edu.tr BİR ÖZGÜR YAZILIM İLE E-ÖĞRENME PORTALI: MOODLE Arda Çetin arda@beykoz.edu.tr DÜNYADAKİ EĞİTİM MODELLERİ Geçmişte kalan modeller Sınava hazırlık modeli (Allama Iqbal OU, Pakistan) Mektupla eğitim modeli

Detaylı

T.C BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU KOMİSYON KARARLARI

T.C BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU KOMİSYON KARARLARI T.C BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU *BE6E3E981* Toplantı Tarihi :24/10/2018 Konu :2018/6 No'lu Toplantı KOMİSYON KARARLARI Komisyonumuz; bir önceki toplantıda alınan kararların

Detaylı

ADOBE CONNECT SANAL SINIF ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU

ADOBE CONNECT SANAL SINIF ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU ADOBE CONNECT SANAL SINIF ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ 2014 Sayfa 1 Sisteminde sanal dersler Adobe Connect üzerinden yürütülmektedir. ADOBE CONNECT Adobe Connect,

Detaylı

Gönderilen bilgiler doğrultusunda sisteme giriş yapıyorsunuz:

Gönderilen bilgiler doğrultusunda sisteme giriş yapıyorsunuz: UZEM sistemi, kolay ve anlaşılır ara yüzü ile internet ve bilgisayar, tablet, akıllı telefon gibi cihazlardan herhangi birinin olduğu her zaman ve her yerde eğitiminize devam edebilmenizi sağlayan bir

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php linkini

Detaylı

PERFORMANS YÖNETİMİ VE PERFORMANS ESASLI BÜTÇELEME

PERFORMANS YÖNETİMİ VE PERFORMANS ESASLI BÜTÇELEME 17.12.2010 tarihinde taslak olarak hazırlanmıştır/juha Rumpunen,Kısa Dönem Uzman; 12.1.2011 tarihinde Yerleşik Eşleştirme Danışmanı tarafından gözden geçirilmiştir. EĞİTİM PROGRAMI 1.2.6. PERFORMANS YÖNETİMİ

Detaylı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi YUZEM. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sanal Sınıf Kullanım Kılavuzu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi YUZEM. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sanal Sınıf Kullanım Kılavuzu İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi YUZEM Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Sanal Sınıf Kullanım Kılavuzu Öğrenci Rehberi Hazırlayan Adem Sucu http://uzem.yeniyuzyil.edu.tr adem.sucu@yeniyuzyil.edu.tr

Detaylı

ÖĞRETME ve ÖĞRENME MERKEZİ

ÖĞRETME ve ÖĞRENME MERKEZİ EKOEĞİTİM ÖĞRETME ve ÖĞRENME MERKEZİ www.ieu.edu.tr/tlc tlc@ieu.edu.tr 488 82 25 Dr. Esin Çağlayan iuetlc Teaching and Learning Center - IUE Öğrencilere akademik gelişimlerinde destek sağlamak Öğretim

Detaylı

Sezaryen Ameliyatlarını Değerlendirme Uygulamasına İlişkin Açıklamalar

Sezaryen Ameliyatlarını Değerlendirme Uygulamasına İlişkin Açıklamalar Sezaryen Ameliyatlarını Değerlendirme Uygulamasına İlişkin Açıklamalar Sezaryen Ameliyatlarını değerlendirme uygulaması, Bakanlığımız koordinasyonunda, http://www.saglik.gov.tr/denetim/ veya http://shdenetim.saglik.gov.tr/

Detaylı

1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012

1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012 660 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ÇERÇEVESİNDE YETKİLENDİRİLECEK MESLEK MENSUPLARINA İLİŞKİN EĞİTİM PROGRAMI 1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012 660 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ÇERÇEVESİNDE

Detaylı

Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları

Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları 1 KONU BAŞLIKLARI 2 Giriş Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik Maddeleri GİRİŞ 3 Ülkemizde

Detaylı

3 eğitmen, 1 master eğitmen katılımıyla 5 gün sürecek eğitime kişi başı katılım ücretimiz 250 TL (+ KDV) dir.

3 eğitmen, 1 master eğitmen katılımıyla 5 gün sürecek eğitime kişi başı katılım ücretimiz 250 TL (+ KDV) dir. Bursa Tekstil ve Konfeksiyon AR-GE Merkezi Organize Sanayi Bölgesi, Kahverengi Cadde, No: 11 16140, Nilüfer/ BURSA Tel : +90.224.219.10.00 Dahili: 1450 Faks : +90.224.219.10.31 E-Posta : info@butekom.org

Detaylı

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi Oluşturma 02.11.2015 Revizyon: 19.01.2016 Rev. No: 03 Yazan: Süleyman FAKİR Düzenleyen: F. DELİRİ PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi 1) PDKS Kurulumu, Lisans Onaylaması Ve Veri Tabanı Ayarları

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ WEB TEMELLİ ÖĞRENME VE İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ WEB TEMELLİ ÖĞRENME VE İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ WEB TEMELLİ ÖĞRENME VE İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KULLANIM REHBERİ CANLI DERSLERE ERİŞİM (ÜCRETSİZ) CONNECT.HARRAN.EDU.TR DERS MATERYALLERİNE VE DERS KAYITLARINA ERİŞİM (5 TL) UE.HARRAN.EDU.TR

Detaylı

e-öğrenme/uzaktan Eğitim Sistemi ve Kurumsal İletişim Sistemi Projesi -Özet-

e-öğrenme/uzaktan Eğitim Sistemi ve Kurumsal İletişim Sistemi Projesi -Özet- e-öğrenme/uzaktan Eğitim Sistemi ve Kurumsal İletişim Sistemi Projesi -Özet- 1 e-öğrenme Platformu Kurum içi ve kurumlar arası sunulan hizmet içi ve vatandaşa yönelik eğitimlerinin e-öğrenme teknolojileri

Detaylı

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN ÖĞRETİM YÖNERGESİ

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN ÖĞRETİM YÖNERGESİ MEVLANA ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Mevlana Üniversitesinde, bilgi ve iletişim teknolojilerine dayalı ön

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KULLANIM REHBERİ. uzaktanegitim.harran.edu.tr

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KULLANIM REHBERİ. uzaktanegitim.harran.edu.tr T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KULLANIM REHBERİ uzaktanegitim.harran.edu.tr 28 EYLÜL 2018 1. HESABINIZ Uzaktan Eğitim Uygulama VE Araştırma Merkezi Tarafından Verilen

Detaylı

Uzem Öğrenci Girişi. Şekil 1

Uzem Öğrenci Girişi. Şekil 1 Uzem Öğrenci Girişi Sisteme öğrenci olarak giriş yapabilmek için http://uzem.uskudar.edu.tr adresini internet tarayıcımızın adres satırına yazdıktan sonra bizi ilk resimdeki gibi bir ekran karşılıyor.

Detaylı

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETİM YÖNETİM SİSTEMİ ÜZERİNDEN YAPILAN ÇEVRİMİÇİ (ONLİNE) VİZE SINAVLARINA GİRİŞ İÇİN ÖĞRETİM YÖNETİM SİSTEMİNİN

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ Uygulama adresi: www.e-pdo.com e-pdö web uygulamasını kullanabilmek için; En güncel Google Chrome web tarayıcısı, Mikrofon (Bas Konuş sisteminde

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Ayşegül ALTINOK İSG Uzm. Yrd.

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Ayşegül ALTINOK İSG Uzm. Yrd. T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Ayşegül ALTINOK İSG Uzm. Yrd. VII. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı İSTANBUL 5-7 Mayıs 2014 Sunum Akışı

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

İŞYERLERİNDE İŞVEREN VEYA İŞVEREN VEKİLİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK

İŞYERLERİNDE İŞVEREN VEYA İŞVEREN VEKİLİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: İŞYERLERİNDE İŞVEREN VEYA İŞVEREN VEKİLİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK Resmi Gazete:29.6.2015-29401 BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

ADOBE CONNECT ÖĞRENCİ VERSİYONU SANAL SINIF KULLANIM KILAVUZU

ADOBE CONNECT ÖĞRENCİ VERSİYONU SANAL SINIF KULLANIM KILAVUZU ADOBE CONNECT ÖĞRENCİ VERSİYONU SANAL SINIF KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Işık Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Sayfa 1 Işık Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sisteminde

Detaylı

SİNERJİ SANAL SUNUCU BULUNDURMA HİZMETİ EKİ

SİNERJİ SANAL SUNUCU BULUNDURMA HİZMETİ EKİ SAYFA 1 SİNERJİ SANAL SUNUCU BULUNDURMA HİZMETİ EKİ 1. HİZMETİN TANIMI VE KAPSAMI 1.1. HİZMET İN TANIMI 1.1.1. SİNERJİ Sanal Sunucu Bulundurma Hizmeti ( Hizmet ); Müşteri ye ait müşteri ile mutabık kalınan

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

OTOMOTİV ÖĞRETMENİ TANIM

OTOMOTİV ÖĞRETMENİ TANIM TANIM A-GÖREVLER OTOMOTİV ÖĞRETMENİ Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere otomotiv meslek alanı ile ilgili eğitim veren kişidir. Otomotiv meslek alanı ile ilgili hangi

Detaylı

İŞYERLERİNDE İŞVEREN VEYA İŞVEREN VEKİLİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM

İŞYERLERİNDE İŞVEREN VEYA İŞVEREN VEKİLİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM 29 Haziran 2015 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29401 YÖNETMELİK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: İŞYERLERİNDE İŞVEREN VEYA İŞVEREN VEKİLİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNE

Detaylı

EĞİTİM KURUMLARININ AKREDİTASYONU KURUM ZİYARETİ KONTROL LİSTESİ (TTMYK-AKREDİTASYON KOMİSYONU)

EĞİTİM KURUMLARININ AKREDİTASYONU KURUM ZİYARETİ KONTROL LİSTESİ (TTMYK-AKREDİTASYON KOMİSYONU) KURUM ZİYARET EKİBİ Üniversitenin adı : Anabilim Dalı Başkanı : Eğitim Araştırma Hastanesi : Eğitim Sorumlusu : Ziyarete Eşlik Eden Sorumlu/Sorumlular : Ad Soyadı : Ünvanı: Ad Soyadı : Ünvanı: Ad Soyadı

Detaylı

SUNUCU DESTEK SERVİSİ HİZMET SÖZLEŞMESİ

SUNUCU DESTEK SERVİSİ HİZMET SÖZLEŞMESİ SUNUCU DESTEK SERVİSİ HİZMET SÖZLEŞMESİ Sunucu Destek Seviye Anlaşması kapsamında, Vargonen Teknoloji tarafından barındırılan sunucularınız için Seviye 1, Seviye 2, Seviye 3 ve Seviye 4 olarak belirlenmiş

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Kemal ÖZAT. İSG Uzman Yardımcısı İSG-KATİP Şubesi

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Kemal ÖZAT. İSG Uzman Yardımcısı İSG-KATİP Şubesi T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Kemal ÖZAT İSG Uzman Yardımcısı İSG-KATİP Şubesi Aralık, 2014 1 AMAÇ GENEL BİLGİLER PAYDAŞLAR MEVCUT DURUM SONUÇ 2 İSG-KATİP

Detaylı