İNKA İnsan Kaynakları, kurulduğu günden itibaren hep yapılmayanı veya yapılamayanı yapmak için çabalamıştır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İNKA İnsan Kaynakları, kurulduğu günden itibaren hep yapılmayanı veya yapılamayanı yapmak için çabalamıştır."

Transkript

1

2 İNKA İnsan Kaynakları, kurulduğu günden itibaren hep yapılmayanı veya yapılamayanı yapmak için çabalamıştır. Değişen dünyanın, farklılaşan ihtiyaçlarıyla birlikte, dünyada olduğu gibi ülkemizde de insan kaynağına duyulan gereksinim hızla artmaya, kaliteli insan gücüne ulaşmak zorlaşmaya başladı. Bu nedenle, 13 yıl önce kurulduğumuzda ülkemizde var olmayan esnek iş gücü çalışma modelini hedef belirleyip bu alanda Türkiye de bir ilki gerçekleştirdik. Bu yeni çağda güçlü olmak ve hedef kitlelerine sorunsuz ulaşmak isteyen firmalara, gerekli insan gücü desteğini sağlamak, Türkiye nin en güçlü ve en iyi, dünyanın en önemli insan kaynakları firmalarından biri olmak için, yüzde yüz yerli sermayenin gücüyle işimize başladık. Türkiye nin yedi bölgesine de ulaşmayı hedeflediğimiz hizmet ağımızla, yurt içi ve yurt dışında dört ana faaliyet alanımız olan; İşe Alım, Bordro Hizmetleri, Esnek İş Gücü Temini, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri başlıklarıyla yaklaşık 30 sektöre, yerli yabancı 700 e yakın firmaya, işinde uzman 90 kişilik kadromuzla hizmet vermekteyiz. İNKA olarak dün olduğu gibi bugün de, İK dan fazlası na ihtiyaç duyduğunuz her anda; ilk günkü gibi heyecanlı, dinamik ve profesyonel personelimizle desteğe hazırız.

3 HİZMETLERİMİZ İŞE ALIM HİZMETLERİ Üst Düzey Seçme Yerleştirme Uzman ve Orta Düzey Seçme Yerleştirme Toplu İşe Alımlar ESNEK İŞ GÜCÜ TEMİNİ Kongre, Toplantı ve Etkinlik Hizmetleri Üretim ve Lojistik Hizmetleri Otel, Restaurant ve Kafe Hizmetleri BORDRO HİZMETLERİ Dış Kaynak Kullanımı Teknik Bordro EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Kurumsal Eğitim Hizmetleri İŞKUR Projeleri Danışmanlık Hizmetleri SGK ve İSG Danışmanlığı

4 %100 Yerli Sermaye RAKAMLARLA İNKA 9 Ofis Hizmet Verilen Sektör Çalışan Sayısı 90 Hizmet Verilen Firma m2 Çalışma Alanı 4000 Yeni İstihdam Farklı Proje 400 Orta ve Üst Düzey Pozisyon Kapatma İş Günü Dönemsel Çalışan * 2014 Haziran Verileri

5 İŞE ALIM Kaliteli personeli uzaklarda aramayın.

6 İşe alım sürecinde; orta ve büyük ölçekli işletmelerin, uzman ve yönetici seviyesindeki nitelikli insan kaynağının temin edilmesinde firmaların ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyoruz. Her biri belli bir sektör ve pozisyon alanında uzman danışman kadromuzun yürüttüğü seçme yerleştirme süreçleri, müşterilerimizin talep ettikleri adayları en kısa sürede sunabilmeyi hedefliyor. Firmalarımıza sadece işe alım hizmetlerimizle değil, aynı zamanda İK stratejilerinin sunulup uygulanmasında ve İK Süreç Danışmanlığı nda da çözüm ortağı oluyoruz. Yetkinliklerimiz, süreçlerimiz ve referanslarımız ile iddialıyız Üst Düzey Yönetici Seçme Yerleştirme Uzman ve Orta Düzey Seçme Yerleştirme Toplu İşe Alımlar Çağrı Merkezi Çalışanları Saha Satış Ekipleri Tanıtım Ekipleri Tıbbi Mümessiller Müşterimizin ihtiyacının en doğru adayla ve en kısa sürede karşılanması için; Zengin aday havuzumuzda ve dış kaynaklarda detaylı tarama yapıyoruz. Yetkinlik bazlı mülakatlar ile belirlenen, müşteri talebiyle örtüşen adayları, anlaşılan sürede müşteriye sunuyoruz. Sağlıktan perakendeye, bilişimden inşaata pek çok sektöre, alanında uzman danışmanlarla hizmet veriyoruz. İşe alım süreci ve ertesinde hizmet kalitemizi ölçüyor ve raporluyoruz. Engelsiz Masa Artık Engelli Birey Çalıştırmak firmanız için engel olmaktan çıkıyor. İNKA olarak, Engelsiz Masa ile İş Kanununda yer alan Engelli Birey Çalıştırma noktasındaki ihtiyaçlarınızda da yanınızdayız. Farklı yetkinliklere sahip, güncel 4000 den fazla engelli personel adayımız ile size en uygun çözümü sunuyoruz. Türkiye nin en organize insan kaynakları firması olarak, her alanda ihtiyacınıza uygun personel çözümleri sağlamaya devam ediyoruz.

7 BORDRO HİZMETLERİ Siz işinize odaklanın, iş yükü ve riskleri bize bırakın.

8 Kurumların bordro ve özlük süreçlerine ilişkin her türlü işlemin iş hukuku ve sosyal güvenlik mevzuatına uygun şekilde takip ediyor, uzman kadro ile operasyonu yürütüyoruz. Teknik Bordro Kurumunuz adına A dan Z ye tüm bordro ve özlük süreçlerini yürüterek, mevcut iş kaynağınızı daha verimli kullanmanızı, ücret gizliliği elde etmenizi ve yetkin yönetim raporlarına sahip olmanızı sağlıyoruz. Bordro Hizmetlerimiz; Dış Kaynak Kullanımı İNKA, merkez kadrosu yanında binlerce çalışana sahip. Dış kaynak kullanımıyla müşterilerimize yasal mevzuata uygun olarak personel tedariki sağlıyoruz. Böylelikle müşterilerimizin iş yükünü azaltıyor ve maliyet avantajlarıyla birlikte operasyonel esneklik imkânı sunuyoruz. Bordro hizmetlerinde dış kaynak kullanarak; - Kendi iş süreçlerinize odaklanırsınız. - Personel hatalarından kaynaklanan cezai risklerin önüne geçersiniz. - Personel maliyetiniz düşer. - Ücret gizliliğini maksimum düzeye çıkarırsınız.

9 EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Yönetim anlayışınıza perspektif katın.

10 Değişen iş dünyasında rakipler arasında öne çıkabilmenin, uzun süreli ve kârlı bir şekilde faaliyetlerini sürdürebilmenin en önemli koşulu kalite üretimi ve bu kaliteyi üreten, sürdüren nitelikli insan gücüne sahip olabilmektir. Başarıyı hedefleyen firmaları, çalışan performansını artırmaları noktasında; taleplerine uygun eğitim programları ve hedeflerine yönelik çözüm ortaklarıyla buluşturuyoruz. Çalışan performansınızı en üst düzeye taşıyacak eğitimleri; firmaların talep ve onayı doğrultusunda, çalışanlarına uygulanacak olan Eğitim İhtiyaç Analizi ile belirliyoruz. Ortaya çıkan sonuçları değerlendirerek, buna uygun eğitimleri alanında uzman çözüm ortaklarımızla birlikte tasarlıyoruz. Kurumlara yönelik mevcut eğitim ve danışmanlık programlarımızdan bazı başlıklar; Danışmanlık Hizmetleri İŞKUR Ortaklı Mesleki Eğitim Danışmanlığı İŞKUR Ortaklı İşbaşı Eğitim Danışmanlığı SGK Danışmanlığı KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri İSG Uygulamaları Danışmanlığı Kurumsal Eğitim Hizmetleri Kurum çalışanlarına ve yeni adaylara yönelik pazarlamadan finansa kadar birçok farklı dalda kurumsal ve kişisel eğitimleri çözüm ortaklarıyla buluşturuyoruz.

11 İK Maliyetlerinden Tasarruf Etmek Artık Elinizde! Kaynaklarınızı Har Vurup Harman Savurmayın! İNKA olarak, müşterilerimize daha iyi ve avantajlı hizmetler sağlamak adına iş modelleri geliştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve araştırmalar neticesinde ortaya çıkan tasarruf sağlayıcı yeni iş modelimiz ile personel ödemelerinde önemli derecede tasarruf etmenizi sağlıyoruz. YENİ İŞ MODELİ FORMÜLÜ Klasik İş Modeli Yeni İş Modeli Yeni İş Modelimizi tanımak istiyor, Kaynaklarımı har vurup harman savuramam! diye düşünüyorsanız; detaylı bilgi için, lütfen bizimle irtibata geçiniz

12 ESNEK İŞ GÜCÜ İhtiyacınıza uygun personel çözümleri sağlıyoruz

13 Günümüzde işletmelerin yıl içerisinde proje bazlı ve/veya dönemsel olarak eleman istihdam ihtiyacını, yine proje bazlı giderleştirebildikleri yaygın bir çalışma şeklidir. Önceleri turizm, lojistik, fuar ve organizasyon sektörlerinde talep edilen bu çalışma şekli, son yıllarda hızlı tüketim sektörü, üretim, perakende ve benzeri sektörlerde sıkça kullanılmaya başlanmıştır. İnka olarak kurulduğumuzdan bugüne, esnek iş gücü tedariki alanında farklı bir soluk getirmek bugünkü planlamamızın başlangıç noktası olmuştur. Çeşitli sektörlerde bulunan firmaların; sürekli, dönemsel ve yarı dönemsel personel ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Esnek iş gücü alanında 25 in üzerinde sektör ve 500 e yakın firmaya verdiğimiz hizmetlerimizle sektörde önemli bir yer tutmaktayız. Sektördeki 13 yıllık deneyimimizle, alanında eğitimli personelimiz ve profesyonel yaklaşımımızla yurt içinde ve dışında ihtiyacınız olan nitelikte personel tedariki sağlıyoruz. Geçici personeliniz kalıcı sorunlara yol açmasın! Esnek iş gücü temini ciddi sorumluluk gerektirir. İNKA, düzenlediğiniz organizasyonun veya sektörünüz gereği dönemsel olarak ihtiyaç duyduğunuz insan gücü desteğinin çapı ya da süresi ne olursa olsun tedarik ettiği personelin vergi, SGK ve İSG giderlerini karşılar, tarafınıza faturalandırır. Böylece hem yasal yükümlülüklerinizi aksatmamış olursunuz hem de muhasebe yükünden kurtulursunuz.

14

15 PART TIME VE DÖNEMSEL PROJELER İÇİN HOST VE HOSTES VERİ GİRİŞİ - KARŞILAMA KASİYER YAYA KURYE - PATENCİ ROADSHOW PERSONELİ YÖNLENDİRME ELEMANI ANKETÖR - TADIM ELEMANI A PLUS HOSTES - TEŞHİR TANZİM PERSONELİ - TRANSFERMAN TEKNİK YARDIMCI - MİHMANDAR PROTOKOL (VIP) KARŞILAMA ASİSTAN - SATIŞ DESTEK - KAYIT SALON VE CHECK-IN PERSONELİ KONGRE, TOPLANTI, ETKİNLİK VE SATIŞ DESTEK HİZMETLERİ 13 yıllık deneyimimizle organizasyonlarda, ihtiyacınız olan nitelikte yarı dönemsel veya dönemsel personel tedariki sağlıyor ve yönetiyoruz. Kongre, toplantı, venue, fuar, direct marketing faaliyetleri, event, road show, konser, festival gibi çeşitli etkinliklerde ve sosyal sorumluluk projelerinde tecrübeli ekibimizle operasyonun her aşamasında yanınızdayız. Türkiye genelindeki bölge temsilciliklerimizle tüm illerde yerel personel desteği sağlamaktayız. VENUE PERSONEL YÖNETİMİ İNKA olarak, organizasyon merkezlerinin personel ve personel yönetimi ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Venue Personel Yönetimi sistemimizle şu anda; Ülker Sports Arena, Life Park, Black Box ve Zorlu Center PSM gibi önemli organizasyon mekanlarına tek yetkili dönemsel insan kaynakları firması olarak hizmet vermekteyiz.

16

17 OTEL, RESTAURANT VE KAFE HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ Yiyecek ve içecek sektöründe servis, bar, mutfak, kat görevlisi için ihtiyacınız doğrultusunda sürekli, dönemsel, günlük olarak eğitimli ve tecrübeli personel tedariki sağlamaktayız. İNKA olarak, müşterilerimizin temizlik alanındaki ihtiyaçlarını karşılamak için alanında uzman profesyonellerden oluşan ekibimizle tüm Türkiye de hizmet vermekteyiz. Dinamik yapımızla, verimli iş süreçlerini kurgulama aşamasında insan kaynağı alanında doğacak tüm riskleri değerlendirir ve çözüme odaklanırız. Genel Temizlik Hizmetleri Bahçe Bakımı Peyzaj İlaçlama Dış Cephe Cam Temizlik Hizmetleri Fuar Temizlik Hizmetleri İnşaat Sonrası Temizlik Hizmetleri Fabrika Temizlik Hizmetleri Ofis/Plaza Temizlik Hizmetleri Stadyum Temizlik Hizmetleri VALE, ÖZEL ŞOFÖR VE TRANSFER HİZMETLERİ 2013 yılından itibaren yetkin bir ekiple hizmet vermeye başlayan birimimiz Çalışma Bakanlığı tarafından Onaylı Otopark Görevlisi olarak belgelendirildi. İNKA Vale sistemimiz ile kurumsal yada bireysel müşterilerimize eğitimli ve yabancı dil bilen personelimiz ile 7/24 hizmet vermekteyiz. Transfer Hizmetleri Araç Park Hizmetleri Özel Şoför Makam Şoförü

18

19 MAVİ YAKA DEPO PERSONELİ BARKODLAMA - SAYIM PAKETLEME - TAŞIMA TEKNİK PERSONEL FORKLIFT OPERATÖRÜ ELLEÇLEME - BOŞALTMA İSTİFLEME - DAĞITIM STOK KONTROL - DEPO YÖNETİCİSİ - REACH TRACK OPERATÖRÜ YÜKLEME ETİKETLEME DÜZENLEME ÜRETİM VE LOJİSTİK TESİSİ HİZMETLERİ Depo, antrepo ve üretim tesislerinin talep dalgalanmalarına bağlı olarak ihtiyaç duyduğu dönemsel ve mevsimsel insan kaynağının temini, uzmanlık alanlarına göre gerekli personelin tedarikini kapsamaktadır. Bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özelliklerimiz; Dış Kaynak Kullanımı İŞKUR Ortaklı Staj Programları Danışmanlığı İŞKUR Ortaklı Eğitim Danışmanlığı SGK Danışmanlığı Bordro Hizmetleri: Merkez kadrosu yanında binlerce çalışana sahip İNKA İnsan Kaynakları, dış kaynak kullanımında kurumunuza ait A dan Z ye tüm bordro özlük süreçlerini sizin adınıza takip edip, gerekli tüm yasal belgeleri eksiksiz ve tam zamanında raporlayabilmektedir.

20 REFERANSLAR * Diğer tüm referanslarımız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

21

22 * İnsan kaynağı hizmeti sağladığımız organizasyonlardan bazıları ETKİNLİKLERİMİZ

23

İK dan Fazlası sloganını; gücümüzün kaynağı, başarımızın sembolü olarak kullandık ve bu gücümüzü hizmet verdiğimiz tüm firmalara yansıttık.

İK dan Fazlası sloganını; gücümüzün kaynağı, başarımızın sembolü olarak kullandık ve bu gücümüzü hizmet verdiğimiz tüm firmalara yansıttık. İnka olarak kurulduğumuz 2001 yılından bugüne; Hızlı şekilde değişen iş dinamiklerine uyum sağlayarak, hizmet verdiğimiz firmalara doğru çözümlerle fayda yaratmayı hedefledik. Dört ana iş kolumuz olan;

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

kaynakları insan Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak.

kaynakları insan Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. insan kaynakları Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. Tüm Türkiye de hızlı bir şekilde sonuca ulaşacağınız tek nokta. Tüm hizmetlerimizde iletişim farkını yaşıyacaksınız.

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78 KADROLU PERSONEL VE DÖNEMSEL İŞGÜCÜ TEMİNİ Günümüz iş dünyasında her konuda olduğu gibi insan kaynakları konusunda da esnek uygulamalara ihtiyaç duyulmaktadır. İnsan kaynakları uygulamalarında benimsenecek

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

GaGa medya ile teknoloji ve iletişim bir arada

GaGa medya ile teknoloji ve iletişim bir arada GaGa medya ile teknoloji ve iletişim bir arada hizmetlerimiz program hazırlanması: film festivalleri, büyük organizasyonlar & görselişitsel sunum gerektiren tüm etkinlikler için program koordinatörlüğü

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

RAKAMLARLA KONYA İSTİHDAMI FEYZULLAH ALTAY

RAKAMLARLA KONYA İSTİHDAMI FEYZULLAH ALTAY Bugün, yükselen ekonomisi ve gelişmekte olan performansıyla ülkesi için önemli bir katma değer oluşturan sayılı merkezlerden birisidir. Gelişmekte olan ekonomisine paralel olarak birçok sektörde yeni iş

Detaylı

Duru. Girişim. İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri

Duru. Girişim. İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri Duru Girişim İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri İçindekiler 3 4 5 7 9 11 13 14 15 Hakkımızda Hizmetlerimiz İnsan Kaynakları 360 Pazarlama OSGB Proje Geliştirme Hekim Menajerliği Hastane Açılış Projeleri

Detaylı

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup.

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup. Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz Yetkili : Yaşar TÜRKMEN Ofis Tel : 0212 482 11 99 Direkt : 0533 414 50 37

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Ve her sey temizlik ile basladı...

Ve her sey temizlik ile basladı... Ve her sey temizlik ile basladı...,, Güvensan, 1992 yılında profesyonel temizlik alanında hizmet vermek ve ürün satışı yapmak amacıyla kurulmuştur. Gelişen teknoloji ve farklılaşan müşteri ihtiyaçları

Detaylı

Otel ve Tatil Köyü Operasyonlarına Yönelik Özel Kapsamlı İncelemeler

Otel ve Tatil Köyü Operasyonlarına Yönelik Özel Kapsamlı İncelemeler Otel ve Tatil Köyü Operasyonlarına Yönelik Özel Kapsamlı İncelemeler Otel ve Tatil Köyü Operasyonlarının Özel Kapsamlı İncelenmesi Son yıllarda küresel piyasalarda yaşanan ekonomik istikrarsızlıklara

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ Prof.Dr.Mustafa Yaşar Tınar Konu Derya Group Grup 3.1 Hazırlayanlar Nazife Çakıroğlu :2008470014

Detaylı

hayallerinize sınır koymayın

hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın Siz Düşleyin, Biz Gerçekleştirelim... Her alanda evinizdeki konfor ve rahatı aratmayacak, tamamı özenle seçilmiş organizasyonlar Literatur Turizm

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

İYİ FİKİRLER E AÇIK MISINIZ? İYİFİKİR AKADEMİ & DIŞ TİCARET

İYİ FİKİRLER E AÇIK MISINIZ? İYİFİKİR AKADEMİ & DIŞ TİCARET İYİ FİKİRLER E AÇIK MISINIZ? NIN SİZE ÖZEL İSTİHDAM BÜROSU NEDEN SİZE ÖZEL? Firmanıza yönelik; Analiz Proje Uygulama İzleme ve denetleme çalışmalarıyla size özel çözümler sunuyoruz. VİZYONUMUZ Yenilikçi

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

DORA DENETİM S.M.M.M. A.Ş. DENETİM-VERGİ VE MALİ HUKUK-MALİ TEŞVİK- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

DORA DENETİM S.M.M.M. A.Ş. DENETİM-VERGİ VE MALİ HUKUK-MALİ TEŞVİK- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ DORA DENETİM S.M.M.M. A.Ş. DENETİM-VERGİ VE MALİ HUKUK-MALİ TEŞVİK- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Kaliteli bir hizmetin maliyeti, kalitesiz bir hizmetin sonuçlarını düzeltmek için katlanacağınız maliyetten daha

Detaylı

www.siemens.com.tr/saglik Answers for life.

www.siemens.com.tr/saglik Answers for life. Neden Siemens Sağlık Teknik Hizmetler? www.siemens.com.tr/saglik Answers for life. Neden Siemens Sağlık Teknik Hizmetler? 18 şehirde yerleşik mühendislerimizle en yaygın servis ağı, en hızlı müdahale Üretici

Detaylı

AÇIK İŞ POZİSYONLARI KASA GÖREVLİSİ REYON GÖREVLİSİ SEBZE MEYVE GÖREVLİSİ

AÇIK İŞ POZİSYONLARI KASA GÖREVLİSİ REYON GÖREVLİSİ SEBZE MEYVE GÖREVLİSİ KASA GÖREVLİSİ REYON GÖREVLİSİ C A R R E F O U R S A B A N C I T İ C A R E T M E R K E Z İ A. Ş. SEBZE MEYVE GÖREVLİSİ GÜVENLiK GÖREVLiSi TEMiZLiK GÖREVLiSi VASIFSIZ PERSONEL HASTA KABUL VE KAYIT PERSONELi

Detaylı

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM?

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? Yetenek Seçimi ve Gelişiminde Teknosa Uygulaması HR Dergi Seçme Yerleştirme Zirvesi 21 Eylül 2012 Asena YALINIZ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İçindekiler Teknosa

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Daha ayrıntılı bilgi için: rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101

Daha ayrıntılı bilgi için: rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101 Daha ayrıntılı bilgi için: Rabia Başay rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101 Doğadaki uyumu projelerinize taşıyın... Hizmet Sektörü Firmaları için Uluslararası ERP Yazılımı -

Detaylı

Değişiyor? Eczacıbaşı Topluluğu Seçme Yerleştirme Süreci (Ne, Neden Yapılıyor?) Eczacıbaşı ş Girişim denş uygulamalar

Değişiyor? Eczacıbaşı Topluluğu Seçme Yerleştirme Süreci (Ne, Neden Yapılıyor?) Eczacıbaşı ş Girişim denş uygulamalar Seçme Kriterleri Nasıl Değişiyor? İstanbul Marriott Otel Asia 21 Eylül 2012 Eylem Özgür İK Müdürü Altuğ Soldam İK Uzmanı Gündemimiz Seçme Yerleştirmedeki Trendler Nasıl Değişiyor? Eczacıbaşı Topluluğu

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

TEKNOLOJİK İNSAN KAYNAKLARI

TEKNOLOJİK İNSAN KAYNAKLARI 444 4 908 www.rasyotek.com.tr TEKNOLOJİK İNSAN KAYNAKLARI 6111 SGK TEŞVİKİ SPR STRATEJİK PLANLAMA RAPORU BORDRO HİZMETİ BORDRO HİZMETİMİZ olarak, çeşitli sektörlerde ve farklı büyüklüklerdeki müşterilerimize

Detaylı

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP olarak; Güvenlik Sektöründe Lider Kuruluşlara, Danışmanlık, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çözüm Ortaklığı hizmeti vererek faaliyete

Detaylı

İŞLETME FAKÜLTESİ TARİHÇEMİZ

İŞLETME FAKÜLTESİ TARİHÇEMİZ İŞLETME FAKÜLTESİ TARİHÇEMİZ İşletme Fakültesi; 1992 yılında, Ege ve çevre bölgelerin alanında uluslararası tanınırlığa sahip, İngilizce eğitim veren yüksek öğretim kurumu ihtiyacını karşılamak amacıyla

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Türkiye

Detaylı

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works,

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works, Allnjoy Event Works, M.i.c.e. sektörüne ve ihtiyaç duyulan diğer alanlara Takım Oyunu, Atölye Çalışmaları, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Kahve Molası Aktiviteleri, Çocuk Atölye ve Aktiviteleri, Konsept

Detaylı

Güvenlik Bizim İşimiz

Güvenlik Bizim İşimiz T K ÖZEL GÜVENLİK TK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Güvenlik Bizim İşimiz Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Sizin yerinize düşünüyor,

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA Her detayı düşünülmüş toplantılar, organizasyonlar, projeler ve fazlası... 1998 yılından itibaren hizmet veren EDFA Turizm ve Seyahat Acentası, bugün Türkiye

Detaylı

İş ve Sosyal Güvenlik Müşavirliği Eğitimi

İş ve Sosyal Güvenlik Müşavirliği Eğitimi İş ve Sosyal Güvenlik Müşavirliği Eğitimi Günümüz piyasasında İş Dünyası nın en önemli ihtiyaçlarından biri Sosyal Güvenlik alanında uzmanlaşmış, nitelikli Personel istihdam edilmesidir. Sosyal Güvenlik

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

PINAR TEMİZLİK GRUP HİZMET REHBERİMİZ

PINAR TEMİZLİK GRUP HİZMET REHBERİMİZ PINAR TEMİZLİK GRUP HİZMET REHBERİMİZ www.pinartemizlik.com Temizliğin doğru adresi TEMİZLİK HİZMETLERİMİZ TEMİZLİK HİZMETLERİMİZ HİZMET VERDİĞİMİZ ALANLAR Genel temizlik Villa ve sitelerin temizliği İnşaat

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

Bu gelişmeler doğrultusunda Aslanege Grup siz paydaşlarından aldığı güçle hizmet verdiği sektöre yaptığı yatırımlara devam ederek büyümektedir.

Bu gelişmeler doğrultusunda Aslanege Grup siz paydaşlarından aldığı güçle hizmet verdiği sektöre yaptığı yatırımlara devam ederek büyümektedir. "Amacımız; iş ve özel hayatınızda ki en değerli varlıklarınızdan olan gayrimenkulleriniz ve çalışanlarınıza tam güvenilir, daha hijyen çalışma ve yaşam ortamı sağlamak için entegre bir şekilde Güvenlik,

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği...

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... 1972 yılından itibaren yüksek standartlarda çözümler sunmak ilkesiyle kurulan Evdema, Türkiye de Eczacıbaşının en büyük münhasır bayiliğini yapmak ile başlamış olup, sonrasında

Detaylı

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP.

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP. Hakkımızda Quality Academia kurulduğu 2007 yılından bugüne kadar İlaç, Biyoteknoloji, Gıda & İçecek, Tıbbi Cihaz, Hastane & Laboratuvar vb. alanlarındaki Ulusal ve Uluslararası pek çok kuruluşa sayısız

Detaylı

Bir tık uzağınızdayız...

Bir tık uzağınızdayız... Türkiye nin Lojistikte İlk ve Tek Marka Patentli 4.Parti Lojistik Şirketi Bize Ulaşın: 0212 873 87 47 www.4pl.com.tr Bir tık uzağınızdayız... Hakkımızda 2012 yılında kurulmuş olan 4PL hizmet alan ve veren

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı.

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı. Burak Boru, ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) alanında etkin ve entegre bir iş organizasyonu sağlayan ve iş süreçlerindeki verimliliği artıran IFS Uygulamaları nı tercih etti. Burak Boru, IFS Uygulamaları

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

BÖLÜM 1 TEDARİK ZİNCİRİ

BÖLÜM 1 TEDARİK ZİNCİRİ İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 TEDARİK ZİNCİRİ 1.1. Niçin Tedarik Zinciri?... 1 1.2. Tedarik Zinciri ve Tedarik Zinciri Yönetimi... 3 1.3. Tedarik Zinciri Yapısı... 5 1.4. İş Modelleri... 6 Kaynaklar... 7 BÖLÜM 2

Detaylı

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır.

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır. Değerli Müşterimiz; Günümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan başarı ve bu başarının değerini belirleyen

Detaylı

Kadınların gözde sektörleri: Eğitim, gıda ve sağlık

Kadınların gözde sektörleri: Eğitim, gıda ve sağlık On5yirmi5.com Kadınların gözde sektörleri: Eğitim, gıda ve sağlık Yarı zamanlı işler de dahil olmak üzere, kadın adayların yüzde 73 ünün ücret beklentisi 1.500 TL yi geçmiyor. Yayın Tarihi : 7 Mart 2016

Detaylı

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU GÜVENLİK ŞİRKETLER GRUBU IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI 5188 Sayılı Kanun Kapsamında Elemanlı Özel güvenlik Hizmetleri Koruma ve VIP Koruma Hizmetleri Güvenliğe Yönelik Danışmanlık Hizmetleri Risk

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

"En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir..."

En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir... "En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir..." GALATA Müşteri odaklı hizmet anlayışı, konusunda deneyimli personeli, kaliteli ve verimli hizmet üretmede teknolojinin tüm imkanlarını kullanan yaklaşımı ile

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Belediye Belediye Şirketleri Danışmanlığı

Belediye Belediye Şirketleri Danışmanlığı BASLICA HİZMET ALANLARIMIZ A AB Projeleri ve Fonları A İnsan Kaynakları A Muhasebe ve Finansman A Satın Alma A İş Sağlığı ve Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri A Yönetmelikler A Destek Hizmetleri İşlemleri

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş.

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Zer Satınalma dış kaynak hizmetleri / Kaynak yönetim ortağınız 1.500+ Onaylı Tedarikçi 20.000+ Toplam Tedarikçi Havuzu 200+ çalışan 2003

Detaylı

Perakendeye Özel SERTİFİKA PROGRAMLARI

Perakendeye Özel SERTİFİKA PROGRAMLARI Perakendeye Özel SERTİFİKA PROGRAMLARI Göztepe Merdivenköy Mah. Bora Sok. Nida Kule İş Merkezi No:1 K:7 İstanbul Tel: 0216 468 88 18 - Faks: 0216 468 88 01 info@kargem.com.tr www.kargem.com.tr İŞ BİRLİĞİ

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

Geçmişten. geleceğe. ilklerle dolu. yolculuktur. bir

Geçmişten. geleceğe. ilklerle dolu. yolculuktur. bir Geçmişten geleceğe ilklerle dolu bir yolculuktur Bir servis düşleyin..! Nelerin olmasını isterdiniz? Düşüncesiyle yola çıktık. 1986 yılından bugüne önce güvenlik ve kalite, sonra yenilik ve gelişim vazgeçemediğimiz

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Turkey

Detaylı

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum.

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum. Müge Dalgıç İletişim Bilgileri E-Posta : mugenurdalgic@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Kadıköy - Göztepe Ev Telefonu : 90 (216) 567 82 23 Cep Telefonu : 90 (541) 890 86 92 Kişisel

Detaylı

Bankacılık Programı na katıl.

Bankacılık Programı na katıl. . Üniversite veya yüksek okuldan 2013 yılında mezun olduysan, Bankacılık sektörünü kendine uygun görüyorsan, Kurumsal hayatın gereklerini yerine getirmeye hazırsan, bankademi Bankacılık Programı na katıl.

Detaylı

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr TALİS ORGANİZASYON www.talis.com.tr for tailor made events www.talis.com.tr { { { tailor made: made, adapted, or suited for a particular purpose, use or person { tailor made: belirli bir duruma, amaca

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİNDE ARACILIK ve ASİSTAN KURULUŞLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA

SAĞLIK TURİZMİNDE ARACILIK ve ASİSTAN KURULUŞLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA SAĞLIK TURİZMİNDE ARACILIK ve ASİSTAN KURULUŞLAR Ahmet Genç, MSc, MBA Tıp Turizmi... süreci yurtdışında tedavi seçeneklerini araştırma ile başlar Yurtdışından bir hastanın bir başka ülkeye seyahat etmesini,

Detaylı

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ MESLEKİ ( OPERASYON YÖNETİMİ ) GELİŞİM EĞİTİMLERİ GENEL YÖNETİM EĞİTİMLERİ İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel. İK Sertifika Programı

Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel. İK Sertifika Programı Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel İK Sertifika Programı Perakende sektörüne hız kazandıracak etkin formül: Yetenek Yönetimi ve Stratejik İK Perakende sektöründe yetenek yönetimi,

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI Ocak 2013

TEB KOBİ BANKACILIĞI Ocak 2013 TEB KOBİ BANKACILIĞI Ocak 2013 Türkiye de KOBİ ler İşletmenin Büyüklüğü Yıllık Net Satış Hasılatı / Mali Bilançosu/ Ciro TL Yeni Tanım(Ciro TL) Çalışan Sayısı Firma Sayısı Firma Sayısı % Toplam İstihdam

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Kurumsallaşma Koçluğu Programı ile Türk aile şirketlerinde sürdürülebilirliği nesiller boyunca sağlamayı hedefliyoruz. 3 aşamadan oluşan Kurumsallaşma

Detaylı

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim, 2006 yılından beri uzman kadrosu ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlar. BiYMED Eğitim, müşterilerine hizmet almak istedikleri

Detaylı

Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik. Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası

Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik. Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası AFET LOJİSTİĞİ LOJİSTİK Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası Kızılay Lojistik Yönetim Sistemi LOJİSTİK NEDİR? İhtiyaçları

Detaylı

eofis hizmetleri içeriği

eofis hizmetleri içeriği Alternatif çalışma alanları Elektrik, ısınma, soğutma, internet, bina aidatı, stopaj, temizlik, güvenlik, otopark giderlerini düşünmenize gerek yok! eofis size şimdilik Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy de,

Detaylı

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ Kurucunun Mesajı Profesyonel çalışma hayatında pek çok şirket ve kurumda yönetici olarak görev yaparken; ne amaç için inşa edilirse edilsin bina ve tesislerde sunulan

Detaylı