ENDÜSTRİYEL VE TİCARİ SOĞUTMA SİSTEMLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ENDÜSTRİYEL VE TİCARİ SOĞUTMA SİSTEMLERİ"

Transkript

1 ENDÜSTRİYEL VE TİCARİ SOĞUTMA SİSTEMLERİ

2 ÖNSÖZ REKOS ENDÜSTRİYEL VE TİCARİ SOĞUTMA SİSTEMLERİ olarak, kalıplaşmış yapıların ötesinde son teknoloji ürünleri ile artan tüketici ihtiyaçları ve kullanıcı gereksinimleri doğrultusunda gerekli olan,vizyon ve misyonunuzu yansıtan ve süreklilik arz eden, gerçekleştirmiş olduğu her projeyi önemseyen bir yapı içerisinde ilerlemekteyiz.. Sektörün dinamizmine ve güncelliğine paralel bir hizmet anlayışı içinde ciddi bir kadrolaşma ve kurumsallaşma ile çalışmalarına devam etmektedir, Amacımız, imza atmış olduğumuz projelerimiz ile sektördeki kaliteyi arttırabilmek ve sizlere en iyi hizmeti sunabilmektir.

3 ENDÜSTRİYEL SANDVİÇ PANELLER Yapısal olarak güçlü fakat hafif olan soğuk hava depo panelleri, tavan ve duvarlarla birlikte izolasyonu aynı anda çözümler. Bu panellerin kullanım alanları; meyve, sebze depoları entegre et, tavuk, hindi tesisleri, donmuş gıda üretimi yapan tesisler, mezbahalar, mandıralar ve süper marketlerdir. Tavan ve duvar panelleri her taraf dan galvanize astarlı polyester boyalı iki sandviç arasına danite poliüretan enjekte edilerek üretilir. Panel yüzey malzemesi polyester ile sınırlı olmayıp isteğe bağlı olarak pvc, Cr,Ni, Plastisol ve galvaniz sac olarak üretilebilir. Duvar panelleri özel kulaklı imal edilmiş olup tavan panelleri ile birleşme sağladığı gibi ısı köprüsü oluşmasını da önler.

4 Standart üretimimiz üst yüzeyi 10 mm kalınlığında plywood, altı yüzeyi galvaniz sac arası dansite poliüretan enjekte edilmiş kilitli panellerdir. Zemin panelleri duvar ve tavan panelleri ile aynı yedi farklı kalınlıktadır. Paneller 2000 kg/m² yayılı yük taşıma kapasiteli olup ayrıca isteğe bağlı olarak yüzeyde plywood üzerine kaymaz Cr-Ni veya 200 mikron pvc kaplı sac kullanılabilir.

5 İZOTERMİK KAPILAR Hiç ahşap malzeme kullanılmadan iki sac arasına dansite poliüretan enjekte edilir. Normal soğuk kompozit malzeme ve paslanmaz çeliktir. Standart olarak polyester boyalı sac ve Cr-Ni olabilir. Normal muhafaza odalarında kapı kanadını çevreleyen tek sıra özel kauçuk contalıdır. Donmuş muhafaza oda kapılarınınkasasında gerektiğinde çok kolay değişen rezistans mevcuttur. Dış kasa özel pvc iç kasa alüminyumdur. Kullanım alanlarına göre istenilen yükseklikte üretim gerçekleştirilir. Panele ve duvara monta edilebilir çift kanatlı her iki yönde 180 derece kanatları açılabilen ve gerektiğinde daimi açık durabilen 40 mm kanat kalınlığında poliüretan dolgulu pencereli veya penceresiz servis geçişlerinde kullanılan kapılardır. Tek kanat olarak da üretim yapılmaktadır.

6 Menteşeli soğuk oda kapıları genellikle yüzey saçları kullanılan panel yüzey saçları ile aynı olacak şekilde üretilmektedirler. Eğer istenirse farklı sac kullanılarak da üretilirler. Kapı kanadı kasası poliüretan dolgudur. Menteşeli Soğuk Oda Kapılarının Genel Özellikleri : Kasa birleşim detayı duvar panelleriyle aynıtipte,panel yada duvara montajı yapılabilmektedir. Kullanım alanına göre farklı eşik yükseklikleri ile üretim yapılmaktadır. Gıda tüzüğüne uygun,conta ile bakteri üretmeyen sızdırmazlık sağlanır. Kullanım alanına göre lastik süpürgeli veya eşikli olarak üretilebilir. Donmuş muhafaza ve şoklama odaları kapıları rezistanslı olarak üretilmektedir. Tüm kilit ve menteşe aksamları ithaldir. Menteşeler yükselen tipdir. Acil çıkış kolu,kapının dışarıdan kilitli olduğu konumda içeriden açılmasını sağlar.

7

8 Merkezi Soğutma Sistemleri Soğuk ve donmuş market reyonları veya muhafaza odaları şartlarına uygun çok geniş kapasite aralığında üretilmektedir. Proje bazında özel olarak da dizayn edilebildiğinden,çok fonksiyonlu soğutma ihtiyaçlarına cevap verebilmekte dir. Scroll veya yarı hermetik kompresörler ses yalıtımı yapılmış bir kabin içerisinde çalıştıklarından oldukça düşük ses seviyelerine sahiptir. Ses yalıtımlı kabin dış hava şartlarına uygun olarak dizayn edilmilmektedir.elektrik panosu ve tüm kontrol elemanları ile birlikte montaja hazır olarak sevk edilir. Cihazın Teknik Özellikleri : Basınç prostadı (alçak/yüksek) Altı kutuplu fan Elektronik fan kontrolü Gerilim koruma rolesi Karter ısıtıcı Soğutucu akışkan deposu Kontaktör ( Trifaze Modellerinde )

9 Endüstriyel Soğutma Sistemleri Soğuk ve Donmuş oda şartlarına uygun olarak üretilir. Yarı-hermatik kompresörlü ve hava soğutmalı kondenserlidir. Cihaz uzaktan kuman da paneline sahiptir. Avrupa birliği normlarına uygun olarak üretilir. Dış ünite ve iç ünite azat şarjlı olarak teslim edilir. Elektrik panosu ve tüm otomatik kontrol elemanları ile birlikte montaja hazır olarak sevk edilir. Cihazın Teknik Özellikleri : Basınç prostadı (alçak/yüksek) Altı kutuplu fan Elektronik fan kontrolü Gerilim koruma rolesi Karter ısıtıcı Soğutucu akışkan deposu Kontaktör ( Trifaze Modellerinde ) Servis bakım vanası

10 Split Soğutma Sistemleri Soğuk ve donmuş muhafaza odaları ve teşhir ürünleri şarlarına uygun olarak Watt Watt soğutma kapasitesi aralıklarında 33 ayrı model olarak üretilir. Scroll kompresörlü olarak Watt kapasiteye kadar üretilebilmektedirler. Hermetik kompresörlü ve hava soğutmalı kondenserlidir. Özel dizayn ve ekipmanları sayesinde çok düşük ses seviyesinde çalışmaktadırlar. Dış hava şartlarına uygun olarak kasetlenmişlerdir. Özellikleri : Elektrostatik boyalı çelik galvaniz kabin Gerilim koruma rölesi ( Alçak/ Yüksek) Termik/Manyetik şalter Kontaktör ( Trifaze modellerde) Karter ısıtıcı Bakır boru alüminyum temelli kondanser Altı kutuplu fan Kurutucu filtre Gaz göstergesi ( Rutubet göstergeli ) Likit akış kontrol selenoidi Servis bakım vanası Basınç presostadı ( Alçak / Yüksek )

11 Nemlendirme Sistemleri SANTİFİRÜJ NEMLENDİRME Genellikle yaş gıda depolarında ve pozitif ısı derecelerinde şartlandırılmış soğuk hava depolarında nem kaybından dolayı depolanan ürünlerin kalitesini ve nem miktarını düşürmemek adına otomasyon sistemi ile kumanda edilen otomatik nemlendirme cihazlarıdır. Soğuk odaların nem oranının belirli bir seviyede olmasını kontrol ederek buharlaşma sırasında oluşan ısı alışverişi. Sayesinde soğutma projesine de yardımcı olur. ÖZELLİKLERİ : * Kurulum kolaylığı, (Şebeke suyu ya da direk su tanklarına kolay bağlanabilir.) * Farklı kullanım alanları, (Duvar yüzeyi gibi) * Kimyasallar için iyi bir dezenfeksiyon ve koku giderme aracı. * Düşük sıcaklıktaki depo alanları için işlevselliği yüksek. * Otomasyon sistemlerinize kolay adaptasyon. ULTRASONİK NEMLENDİRME 1 µ dan daha küçük soğuk buhar partikülleri oda içerisindeki hava sirkülasyonu sayesinde daha hızlı hareket edebilmektedir. Buhar oluşturmada diğer nemlendirme sistemlerine göre daha hızlı sonuç alınmaktadır. Besleme suyu için bir pompahidrofor sistemi yeterlidir. ÖZELLİKLERİ : * Çevre Dostu * Sertifikalı * Enerji Tasarruflu *1 mikrondan küçük damlacık boyutu * Otomatik su seviyesi kontrol sistemi

12

13 PVC ŞERİT PERDE Ürünlerimizin içeriğindeki maddeler FDA tarafından test edilmiş ve gıda temasına uygunluğu onaylanmıştır. Bütün bileşenleri Colorite Europe Ltd. tarafından üretilmektedir. Gıda ve medikal sektöründeki PVC içerikli ürünlerde kullanılan bileşenleri içermektedir. Yandaki amblemle damgalanmış PVC şeritlerin gıda temasına uygunluk belgesi vardır. Bu damga, PVC şeritlerimizin kesinlikle kanserojen katkı maddeleri içermediğini kanıtlamaktadır. Kullanım Alanları * Fabrika içi veya dışı ana kapılarda * Personel giriş ve çıkış kapılarında * Yükleme kapılarında * Mutfak kapılarında * Boyahane kapılarında Özellikleri : * Kaynak ve buhar bölmelerinde * Üretim bölmelerinde * Soğuk hava depolarında ve şoklama oda girişlerinde * Konveyör bant sistemleri üzerinde * Sıkıştırılmış PVC den üretilmiştir. * Kenarları yuvarlatılmıştır. * Kısmi esnek, yüzde yüz saydam, iyi yalıtım sistemine sahip, dayanıklı ve alev beslemez yapıdadır. *Minimum bakım gerektirir. *Şerit destek aksamları özel paslanmaz çelikten veya galvanizden üretilir. *Her tip kapı sisteminde kolay ve hızlı montaj sağlar. *Askının fiziksel yapısı şeritlerin kolay asılmasını ve istenildiğinde çıkarılabilmesini sağlamaktadır.

14

15 Uzaktan İzleme Ve Kontrol Sistemleri Günümüzde soğuk hava deponuzu ofisinizden yada dünyanın neresinde olursanız olun kontrol ve takip etme imkanı sağlar. Soğuk hava depolarında arıza durumunda belirlediğiniz cep numarası, faks veya mail adresinize raporlar halinde gönderilir. istenildiği takdirde Rekos Soğutma bünyesinde bulunan uzaktan izleme birimi yıllık anlaşmalar ile sizin yerinize soğuk odalarınızı izleyip müdahale gerekecek durumlarda hızlı müdahale olanağı sunar. Herhangi bir arıza durumunda Ürünlerinizde oluşabilecek kayıpların uzaktan izleme ve takip sistemi ile erken müdahale edilerek önüne geçilmiş olunur. Ayrıca bu yeni nesil sistem sadece soğuk odalarınız izlemek ile kalmıyor aynı zamanda yönetiyor ve işleyişine göre karar vererek aksiyonunu değiştiriyor ve bilinen standart işleyiş dışında çalışarak enerji tasarrufu sağlayabiliyor.

16 Modüler Soğuk Hava Depoları Modüler soğuk hava deposu, müşteri ihtiyacına göre değişik ebat ve ölçülerde dizayn edilebilir. Birbirine monte edilebilen parçalar halinde montaj yapılacak alana götürülür. Kolay montaj ve demontaj özelliğine sahiptirler. Herkes tarafından kolaylıkla monte edilebilir, sökülüp ayrılabilir özellikte imal edilmiştir. Kolaylıkla ek yapılabilir yada daha küçük hale getirilebilir. Panellerinde erkek ve dişi taraflı kilit sistemi bulunmaktadır. Kurulum esnasında, iç dış ya da zemin saç kaplamasına ihtiyaç duyulmaz. Modüler soğuk hava deposu panelleri, 42 dansite poliüretan dolgu sistemi enjekte edilerek hazırlanır. Kullanılan poliüretan alev almaz niteliklidir. Firma olarak, modüler soğuk hava deposu ihtiyaçlarınızı, size özel tasarımlarla karşılamaktayız. İhtiyacınız olan ebat ve büyüklük, deponun monte edileceği alanda yapılan keşif çalışması ve sizin talebiniz doğrultusunda belirlenerek, proje aşamasına geçilir. Tüm soğuk oda talepleriniz, uzman kadromuz, tecrübeli mühendis ve ar-ge ekibimiz tarafından, mümkün olan en kısa sürede karşılanmaktadır. Tüm soğuk hava depolarımız, birinci sınıf malzeme ile, Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Ar-ge servisimiz tarafından, sektörel tüm gelişmeler takip edilip, daha verimli ve daha az maliyetli soğuk oda sistem ve depoları üretebilmek için, yılmadan çalışılmaktadır.

17 ENDÜSTRİYEL VE TİCARİ SOĞUTMA SİSTEMLERİ - Dutlubahçe Mh.Fatih Cad. No:54/3 Muratpaşa/Antalya Tel : Faks :

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail:

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: info@termokon.com.tr / web: www.termokon.com.tr Menteşeli

Detaylı

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller ECOMFORT Fonksiyonu Küçük ve orta büyüklükteki iklimlendirme uygulamalarında iç ortamın ısıtılması/soğutulması ve filtrelenmesi için kullanılmaktadır. Asma tavana montaj imkanı vardır, hava dağıtımı asma

Detaylı

Donmuş muhafaza odaları 12-14 m³

Donmuş muhafaza odaları 12-14 m³ Electrolux, soğuk odalarla ilgili geniş bir ürün yelpazesine sahiptir, çok farklı boyutları vardır. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ MİNİ SOĞUK DEPOLAR Mini Soğuk Depolar, küçük ve orta büyüklükteki ürünleri ergonomik tasarım ve aynı zamanda endüstriyel soğutma mantığıyla saklamaya ihtiyaç duyan kişilere göre tasarlanmıştır.

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

Soğuk odalar (-2º) 3-6 m³

Soğuk odalar (-2º) 3-6 m³ Electrolux, soğuk odalarla ilgili geniş bir ürün yelpazesine sahiptir, çok farklı boyutları vardır. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı

Detaylı

Donmuş muhafaza odaları 7-8 m³

Donmuş muhafaza odaları 7-8 m³ Electrolux, soğuk odalarla ilgili geniş bir ürün yelpazesine sahiptir, çok farklı boyutları vardır. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI HÜCRELİ ASPİRATÖRLER MBS Hücreli Aspiratör MBS Hücreli Aspiratörler 500 m³/h ile 100.000 m³/h debiler arasında değişik boyutta standart

Detaylı

ÖNCÜ. Güven Öncü Endüstriyel Soğutma Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti.

ÖNCÜ. Güven Öncü Endüstriyel Soğutma Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ÖNCÜ Güven Öncü Endüstriyel Soğutma Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. En üs So u m Sis So H v D p l ı G So u m I ı m Sis So Od P So Od K ıl ı Ak e u l So Od C h l ı ÖNCÜ SOĞUTMA Güven Öncü Endüstriyel

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL TÜRKKIZILAYI 1868 TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL w MÜDÜRLÜĞÜ EGE BÖLGE KAN MERKEZİ (İZMİR) (- 40) C SOĞUK ODA YAPIMI VE MEVCUTTA BULUNAN BİR ADET (- 40) C SOĞUK ODANIN (+ 4) C SOĞUK ODAYA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

Donmuş muhafaza odaları 8-10 m³

Donmuş muhafaza odaları 8-10 m³ Electrolux, soğuk odalarla ilgili geniş bir ürün yelpazesine sahiptir, çok farklı boyutları vardır. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak isimlendirilmektir. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

Soğuk odalar -2/+2º - 8,4/10 m³

Soğuk odalar -2/+2º - 8,4/10 m³ Electrolux, çok farklı boyutlarda geniş bir soğuk oda ürün yelpazesine sahiptir. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+2 C) panel kalınlığı 60 mm dir;

Detaylı

Master Panel 900 CS Soğuk Hava Deposu

Master Panel 900 CS Soğuk Hava Deposu Master Panel 900 CS Soğuk Hava Deposu Ürün Tanımı Assan Panel 900 CS ürünü yüzeyinde kullanılan ve bakterilere karşı tam koruma sağlayan özel boyası sayesinde soğuk odalarda kullanılabilir. Çift taraflı

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı

AAP - RAP. Aksiyel ve Radyal Isıtıcı Apareyler. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

AAP - RAP. Aksiyel ve Radyal Isıtıcı Apareyler. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır AAP - RAP Aksiyel ve Radyal Isıtıcı Apareyler Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır KAPAK arkası baskısız AAP - RAP Aksiyel ve Radyal Isıtıcı Apareyler Sessiz ve güvenli Malzeme ve Özellikleri GÖVDE AAP ve

Detaylı

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU En Direk Soğutma!! İklimlendirme ve soğutma alanında hızla gelişen teknoloji bu alanda arge faaliyetleri yapılmasının önünü açmıştır. Kondanser ve evaparatör sistemlerinin daha efektif hale gelmesi ve

Detaylı

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR SPLIT TYPE COOLING GROUP SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR UTS- H S, UTS- C S ve UTS- F S Serisi Cihazlarımız Avrupa Birliği

Detaylı

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller EVHRAC Fonksiyonu Bilindiği gibi binalarda hava kalitesinin arttırılması için iç ortam havasının egzost edilmesi ve yerine taze hava verilmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Her ne kadar ısı geri kazanım cihazları

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

KANAL TİPİ KTS 021001 TK. Teba

KANAL TİPİ KTS 021001 TK. Teba KANAL TİPİ KLİMA SANTRALI TLPU-P Teba 1 KANAL TİPİ KLİMA SANTRALLARI Kanal tipi klima santralları, orta büyüklükteki alanların ısıtma, soğutma ve havalandırma ihtiyacını karşılar. Yüksekliklerinin az olması

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ. İklimlendirme Sistemleri.

KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ. İklimlendirme Sistemleri. KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ İNŞAAT VE YAPI SEKTÖRÜ, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, TURİZM SEKTÖRÜ, EĞİTİM KURUMLARI, ÖZEL PROSES SİSTEMLER, ENDÜSTRİYEL TESİSLER İklimlendirme Sistemleri KFC KFC 3 H:1.80 m Her

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

Birebir Ticari Tip Klimalar

Birebir Ticari Tip Klimalar Birebir Ticari Tip Klimalar 1 BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR Birebir Kaset Tipi Klimalar 2 3 Birebir Kaset Tipi Klimalar Birebir Kaset Tipi Klimalar Teknoloji Estetik dizayn Düşük ses seviyesi Hava üfleme

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

Soğuk odalar (-2º) 12-14m³

Soğuk odalar (-2º) 12-14m³ Electrolux, çok farklı boyutlarda geniş bir soğuk oda ürün yelpazesine sahiptir. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı 60 mm dir;

Detaylı

Soğuk odalar (-2º) 8-10m³

Soğuk odalar (-2º) 8-10m³ Electrolux, çok farklı boyutlarda geniş bir soğuk oda ürün yelpazesine sahiptir. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı 60 mm dir;

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

Soğutmasan Soğuk Hava Odaları ve Soğutma Sistemleri

Soğutmasan Soğuk Hava Odaları ve Soğutma Sistemleri Soğutmasan Soğuk Hava Odaları ve Soğutma Sistemleri Soğutmasan ; Soğuk hava odaları, endüstriyel soğutma sistemleri, şok dondurucular, soğuk oda panelleri ve soğutma ile ilgili aklınıza gelebilecek daha

Detaylı

AP-HA. Sıcak Hava Apareyleri

AP-HA. Sıcak Hava Apareyleri AP-HA Sıcak Apareyleri AP-HA Sıcak Apareyleri AP-HA-A: Aksiyal Fanlı Sıcak Apareyi AP-HA-R: Radyal Fanlı Sıcak Apareyi Ürün Malzemesi Kullanım Özellikleri Ürün kasası, dışı elektrostatik toz boyalı galvaniz

Detaylı

Birebir Ticari Tip Klimalar

Birebir Ticari Tip Klimalar Birebir Ticari Tip Klimalar 1 BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR Birebir Kaset Tipi Klimalar 2 3 Birebir Kaset Tipi Klimalar Birebir Kaset Tipi Klimalar Teknoloji Estetik dizayn Düşük ses seviyesi Hava üfleme

Detaylı

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT serisi; % 20 taze havalı, tek fanlı, soğutma kapasite aralığı 13 kw - 164 kw olan 12 adet modelden oluşmaktadır. serisi;

Detaylı

HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi

HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi HPL ( Yüksek basınçlı kompact laminat ) yüzeyler Mükemmel bir aşınma ve çizilme dayanımına sahiptir. Bununla beraber zımpara, çelik vb. malzemelerle çizilebilir.

Detaylı

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ~Talep Edilen Ebatlarda Üretim Gerçekleşmektedir.~ Sayfa1 GENEL ÖZELLİKLER Çevresel Koşullar : Maksimum dış ortam sıcaklığı +55 C Bağıl nem oranı 100% 175 km/h

Detaylı

UNIVER. Yangın dayanımına ve kapı ölçüsüne bağlı olarak kanat kalınlığı 50-60 mm arasındadır. İçi taşyünü dolguludur.

UNIVER. Yangın dayanımına ve kapı ölçüsüne bağlı olarak kanat kalınlığı 50-60 mm arasındadır. İçi taşyünü dolguludur. UNIVER PROGET REVER UNIVER E60 Avrupa Standartlarında EN 1634-1 sertifikalı kapı seçenekleri mevcuttur. (Stoklu çalışılmaktadır) RE 90 REI120 UNI 9723 İtalyan Standartlarında sertifikalandırılmış kapılardır.

Detaylı

TEKNOPOOL. Havuz Nem Alma Cihazları

TEKNOPOOL. Havuz Nem Alma Cihazları TEKNOPOOL Havuz Nem Alma Cihazları İçindekiler Teknogen Teknopool... 3 Bileşenler... 4 Otomasyon... 6 Projelendirme... 9 Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sektörünün önde gelen üreticilerinden olan TEKNOGEN,

Detaylı

PLUG FANLI ASPİRATÖRLER

PLUG FANLI ASPİRATÖRLER Havalandırma Lüks Değil! Her geçen gün katlanarak artan şehir yaşamı bazı ihtiyaçları da beraberinde getirmiştir. Fert başına gittikçe daralan yaşam alanları insanları iç içe yaşamaya zorlamaktadır. Hem

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENEL ÜRÜN KATALOĞU ... HAKKIMIZDA MBS Klima Isıtma Soğutma Havalandırma Ekipmanları 2008 yılında Dudullu / Ümraniye İstanbul da Faaliyete

Detaylı

SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ

SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ 4.2.206 SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEMLERİN KARŞILAŞTIRMASI TB MINIMAL Yenilikçi duvar bakış açısı ile cam arasında kalan gizli profillerden

Detaylı

HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA GRUBU. İklimlendirme Sistemleri.

HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA GRUBU. İklimlendirme Sistemleri. MC HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA GRUBU İNŞAAT VE YAI SEKTÖRÜ, TURİZM SEKTÖRÜ, EĞİTİM KURUMLARI, FABRİKALAR, HASTANELER, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, İDARİ BİNALAR, SOSYAL TESİSLER. İklimlendirme Sistemleri MC MC

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

AP-FC-GDT. Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri

AP-FC-GDT. Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AP-FC-GDT Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AP-FC-GDT Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AIRPLUS AP-FC-GDT merkezi sistemlerin kurulu olduğu yapılarda bireysel kullanımlı mahallerin iklimlendirme

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo Su Depoları Neden Depo Çağımızın en modern su depolama tekniği MODÜLER SU DEPOLARINDA MEKSİS DÜNYA LİDERİ... 1 tondan 10.000 ton kapasiteye kadar... En dar yerlerden parçalar halinde geçirilerek istenilen

Detaylı

ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ. İklimlendirme Sistemleri. SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE

ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ. İklimlendirme Sistemleri.  SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE İklimlendirme Sistemleri ACT ACT -6 H:1.80 m Her hakkı mahfuzdur. Kapasite ve ölçüler haber verilmeksizin

Detaylı

KAPLAMALI ÜRÜNLER VE MMK METALURJİ

KAPLAMALI ÜRÜNLER VE MMK METALURJİ KAPLAMALI ÜRÜNLER VE MMK METALURJİ Aralık 2015 50 ye Yakın Sektör Beyaz Eşya Prefabrik Yapılar Isıtma, Havalandırma, Soğutma Soğuk Hava Depoları Güneş Paneli Hava Kanalı Kablo Kanalı Elektrik Panosu Yükseltilmiş

Detaylı

EKOTEC ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ

EKOTEC ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ ENERJİ KİM? 1999 yılından beri Ekotec yenilenebilir enerji sektöründe çalışmalar yapmaktadır. Avusturya da konut ısıtma soğutma konusunda hizmet veren Ekotec, Avrupa da ki yenilenebilir

Detaylı

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Hem enerji ekonomisinin sağlanması, hem de iç hava kalitesinin arttırılabilmesi için ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları yüksek verimli ve yıllarca sorunsuz çalışabilecek

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü...

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... 2 Neden Ekosan Kompresör 3 Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, Türkiye

Detaylı

TÜRKKIZILAYI TÜRK KIZILAYI GÜNEY BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ (MALATYA) SOĞUK HAVA ODALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRKKIZILAYI TÜRK KIZILAYI GÜNEY BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ (MALATYA) SOĞUK HAVA ODALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKKIZILAYI 1868 TÜRK KIZILAYI GÜNEY BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ (MALATYA) SOĞUK HAVA ODALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ T 1. (+) 4 C SICAKLIĞINDA SOĞUK ODALAR 1.1. (+) 4 C SOĞUK ODALARIN FONKSİYON TANIMI VE

Detaylı

ROOF TOP - ÇATI TİPİ PAKET KLİMALAR

ROOF TOP - ÇATI TİPİ PAKET KLİMALAR ROOF TOP - ÇATI TİPİ PAKET KLİMALAR GPH Serisi Roof Top Paket Klima Cihazları modern binaların özel gereksinimlerini karşılamak amacıyla dizayn edilmiştir. GPH serisi ozon tabakasına zarar vermeyen R407C

Detaylı

IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır KAPAK ARKASI BASKISIZ IGK - Isı Geri Kazanım Cihazı Sessiz ve yüksek verimli Genel Özellikler Daha düşük enerji tüketimi için yüksek verimli

Detaylı

Soğuk Havuzlu Servis Üniteleri

Soğuk Havuzlu Servis Üniteleri Yeni self-servis hattı Fit Sistem, yemek servisi ile ilgili sorunlara kompakt boyutlarıyla her mekanda esnek çözümler sunar. Çok amaçlıdır ve günümüz çizgilerine uygundur (kiraz kaplama ve paslanmaz çelik

Detaylı

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR TEKNOLOJİ Geniş Üfleme Ağzı Estetik Dizayn Düşük Ses Seviyesi Hava Üfleme Kontrolü Otomatik Yükseklik Ayarı Daha uzak atış mesafesi Ölü hacim bırakmama Homojen ısı dağılımı

Detaylı

Buzdolapları - 550Lt. Electrolux Slim-Line

Buzdolapları - 550Lt. Electrolux Slim-Line Electrolux Slim-Line serisindeki buzdolapları AISI 430 paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Bu buzdolaplarının, çalışma sıcaklığı normal buzdolaplarının ve derin dondurucuların ısı limitlerinin çok üzerindedir;

Detaylı

BGK BY-PASS DAMPERLİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

BGK BY-PASS DAMPERLİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır BGK BY-PASS DAMPERLİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır Yurt içi ve yurt dışında mekânlar, Doğu İklimlendirme ile nefes alıyor! 1999 yılında İzmir de havalandırma ve iklimlendirme

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar...

Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... s u s o ğ u t m a g r u p l a r ı bizim öykümüz çevreye duyduğumuz sorumluluk öyküsü Geleceğimizi korumak, çocuklarımıza karşı sorumluluğumuzdur.

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Soğutma Kapasitesi : 18.000 -.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi :.000-52.000 Btu/h Salon Tipi Klimalar Soğutma Kapasitesi : 24.000 -.000

Detaylı

Paslanmaz (Cr-Ni) çelikten, galvanizli sacdan veya istenilen renkte boyalı olarak imalatı yapılabilir.

Paslanmaz (Cr-Ni) çelikten, galvanizli sacdan veya istenilen renkte boyalı olarak imalatı yapılabilir. MODÜLER DEPO Kullanım şekline göre depo malzeme seçimi ve imalatı yapılır. Paslanmaz (Cr-Ni) çelikten, galvanizli sacdan veya istenilen renkte boyalı olarak imalatı yapılabilir. Contalı ve civatalı olarak,

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 53EWH Serisi Ürün No: 53 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

Dijital Derin Dondurucular 650 litre

Dijital Derin Dondurucular 650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi, GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 650 litre kapasiteli, tam ve yarım kapılı, AISI 304 paslanmaz

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

CAM KAPI VE ÇERÇEVE SiSTEMLERi

CAM KAPI VE ÇERÇEVE SiSTEMLERi CAM KAPI VE ÇERÇEVE SiSTEMLERi % 60 varan enerji tasarrufu ile ürünlerin daha iyi görülmesini sağlar CAM KAPI VE ÇERÇEVE SiSTEMLERi STANDART ÖZELLİKLER Mat eloksallı alüminyum prof iller 90 sabitlenebilir

Detaylı

IGK Isı Geri Kazanım Cihazı. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

IGK Isı Geri Kazanım Cihazı. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır IGK Isı Geri Kazanım Cihazı Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır Mekânlar Doğu İklimlendirme ile nefes alıyor! 1999 yılında İzmir de havalandırma ve iklimlendirme ekipmanları üretimine başlayan Doğu İklimlendirme,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

MiniBloc Ürün Seçim Verileri

MiniBloc Ürün Seçim Verileri MiniBloc Ürün Seçim Verileri Bu kitap Carrier Profoid Minibloc- Monoblocked Packaced Refrigeration Units kitabından Alarko Carrier EDM/ st tarafından düzenlenmiştir. Şubat 2006 CARRIER- ProFroid MiniBloc

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

OPTİMA PLUS KASA PERVAZ ÜRÜN VE ÜRETİM STANDARTLARI

OPTİMA PLUS KASA PERVAZ ÜRÜN VE ÜRETİM STANDARTLARI OPTİMA ÜRÜN VE ÜRETİM STANDARTLARI KANAT Ağaç parçalarının liflerine ayrılarak özel kimyasal ve tutkal kullanımı ile çeşitli proseslerden geçirilmesi suretiyle imal edilen, ahşabın doğallık ve sıcaklık

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi POLİETİLEN KÖPÜK Etilen ve propilen maddelerinden

Detaylı

SOĞUK DEPO PANELLERİ:

SOĞUK DEPO PANELLERİ: SOĞUK DEPO PANELLERİ: KİLİTLİ VE KİLİTSİZ SOĞUK DEPO PANELİ UYGULAMALARIMIZ: İTS GRUP olarak ; Endüstriyel yapının tasarımında ilk önce yapının kullanım amacına göre soğuk depo mimari projeyi hazırlıyoruz.

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... hassas kontrollü klima cihazları

Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... hassas kontrollü klima cihazları Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... hassas kontrollü klima cihazları bizim öykümüz çevreye duyduğumuz sorumluluk öyküsü Her geçen gün enerji verimliliğinin öneminin arttığı çağımızda,

Detaylı

RENCO Modüler Su Depoları

RENCO Modüler Su Depoları İçilebilir su veya niteliksiz su rahatlıkla depolanabilir. Yeraltına, açık alana ve bina içine, montajı yapılabilir. UZUN ÖMÜRLÜ, TEMİZLİĞİ KOLAY. Estetik bir görünüme sahiptir, yerleşim alanlarında bile

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

Akümülasyon Tankları ve Boylerler

Akümülasyon Tankları ve Boylerler Akümülasyon Tankları ve Boylerler Faaliyet Konularımız ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları BASINÇLI KAPLAR Boyler Akümülasyon Tankları

Detaylı

Vinç Klima Cihazları

Vinç Klima Cihazları Vinç Klima Cihazları VİZYONUMUZ: İMAS A.Ş., Klima, Soğutma ve Havalandırma sektöründe güvenirliği, tecrübesi ve vazgeçilmez ilkesi olan dürüstlüğü ile tanınan bir kuruluştur. MİSYONUMUZ: Yeniliklere açık

Detaylı

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu ÜRÜN PORTFÖYÜ ISI CİHAZLARI Gaz, Sıvı, Katı Yakıtlı ve Elektrikli Sıcak Su Kazanları Kalorifer Kazanları Buhar Jeneratörleri ve Buhar Kazanları Mobil Buhar ve

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

Fan Coil. Genel Özellikler. Kolay takılabilen opsiyonel sac ayakları. Kolay asılabilmesi için askı şablonu

Fan Coil. Genel Özellikler. Kolay takılabilen opsiyonel sac ayakları. Kolay asılabilmesi için askı şablonu Fan Coil Fan Coil KD Systemair HSK Fan Coil cihazları üstün performansları ile konutlar, oteller, restaurantlar, mağazalar, ofisler vb. yapıların ısıtma, soğutma ve havalandırma ihtiyaçlarını ekonomik

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ MARGEM ENERJİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. Yalım Atalay Mak. Yük. Mühendisi DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİSİ VARIABLE REFRIGERANT FLOW Sistemin Temel Elemanları 1. İÇ ÜNİTELER

Detaylı

YÜZME HAVUZU KLİMA ve NEM ALMA SANTRALLARI HNS

YÜZME HAVUZU KLİMA ve NEM ALMA SANTRALLARI HNS HNS GENEL BİLGİLER HNS tipi paket üniteler kapalı yüzme havuzlarında satıh buharlaşmasından meydana gelen aşırı nemi gidermek ve havuz mahallinde yıl boyunca optimum konforu temin etmek üzere tasarlanmış

Detaylı

Dijital dondurucular - 600 lt

Dijital dondurucular - 600 lt Bu sayfada ayrıntları verilen modeller, performans ve verimlilik konusunda mükemmel standartlar sunan 600 litrelik fan soğutmalı buzdolaplardır. Bu buzdolapların; farklı malzeme seenekleri (304 AISI, 430

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Kapılar. BS Tipi. Filtre odaları, klima santralleri ya da makine veya donanıma sahip diğer bölmelere ait bakım kapıları. 03/2014 DE/tr K3 5.

Kapılar. BS Tipi. Filtre odaları, klima santralleri ya da makine veya donanıma sahip diğer bölmelere ait bakım kapıları. 03/2014 DE/tr K3 5. ,1 X X testregistrierung Kapılar Tipi Çift kollu kilitleme terti batı iç kol Çıkarılabilir ön kilitleme kolu (çift kollu kilitleme tertibatının) Silindir tirajlı kilit Filtre odaları, klima santralleri

Detaylı

TÜRKKIZILAYI TÜRK KIZILAYI BATI KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ (SAKARYA KBM) SOĞUK HAVA ODALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRKKIZILAYI TÜRK KIZILAYI BATI KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ (SAKARYA KBM) SOĞUK HAVA ODALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKKIZILAYI 1868 TÜRK KIZILAYI BATI KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ (SAKARYA KBM) SĞUK HAVA DALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. (+) C SICAKLIĞINDA SĞUK DALAR 1.1. (+) C SĞUK DALARIN FNKSİYN TANIMI VE TEKNİK ÖZELLİKLER

Detaylı

ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI CONTALARI

ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI CONTALARI SOĞUK? DUMAN? GÜRÜLTÜ? RÜZGAR? HAŞERELER? ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI I TOZ? SU? ISI? YARALANMA? ENGELLER? CAM SIZDIRMAZLIK SİSTEMİ CAM SIZDIRMAZLIK SİSTEMİ CAM MiL MODELi AÇIKLAMA: Cam kapı tabanı

Detaylı