2014 FAALIYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2014 FAALIYET RAPORU"

Transkript

1 2014 FAALIYET RAPORU

2 Edinburgh Dükü Ödülü Programı, yaş aralığındakilere katılarak gelişim, 18 yaş üstü gönüllülere de gençlere destek vererek ruhsal ve sosyal doyum sağlamaktadır. Uluslararası Gençlik Ödülü Programı ya da 2013 yılından bu yana uygulandığı 140 ın üzerindeki ülkede kullanılan ortak adı ile The Duke of Edinburgh s International Award Programı ; gençlere kendini tanıma, sosyalleşme, karşılıksız hizmet verebilme alışkanlığı, zamanı kullanmayı öğrenme, öz güven gibi kazanımlar sağlayan bir bireysel gelişim programıdır. Kişinin kendisine emek vermeyi becerebilmesinin bir sınavıdır. The Duke of Edinburgh s International Award-Türkiye Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) tarafından temsil edilmektedir. 14 yaşını geçen her gönüllü birey, programa katılarak ya da niteliklerine uygun bir hizmetle Ödül Programını destekleyerek bir gence dokunabilir, gencin hayatına doğru yön vermesine ve belki de bir yıldızın doğmasına yol açabilir Sultan Yılmaz DoEIA-TR Ulusal Komite Başkanı

3 VİZYONUMUZ: Ülkemizde yaşayan gençlerin ödül programına katılımını sağlayarak, onlara bireysel ve toplumsal değerlerini arttıran nitelikler kazandırmaktır; onları başarılı bireyler olarak donatmak MİSYONUMUZ: Ödül programının yürütülmesi için gerekli koşulları sağlamak, programı tanıtmak ve programın kalitesini koruyarak uygulanmasına rehberlik etmek HEDEFİMİZ: Türkiye de yaş arasında isteyen her gencin ödül programına katılabilmesi için fırsat yaratmak 2015 de Türkiye hedefleri: Yıllık katılımcı sayısını 2000 den 3000 e çıkarmak Ödül alan katılımcı sayısını 120 den 250 e çıkarmak Ödül Birimlerinin sayısının 32 den 75 e çıkarmak

4 DEĞERLERİMİZ Yetkinlik Kazandıran : Kişiler hayatlarını kontrol altına alarak topluma katkı sağlayıp kendilerini de güçlendirecektir. Herkese Açık : Ön yargıdan uzak, herkesi kapsayan bir yaklaşım ile her kesimden çok sayıda gence ulaşılacaktır. Gelişime Açık : Sürekli gelişim; çağı takip etmeyi, yeniliklere açık olmayı ve yaşam boyu öğrenmeyi getirecektir. Gençlere Hitap Eden : Gençlerin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak tüm gönüllülerin destek ve fikirleri ile ortak amaçlar yaratılacaktır STRATEJİMİZ 1. Kaliteli, Uluslararası Standartlara uygun programın yaygınlaşması ve büyümesi 2. Paydaşlarımızın aktif ve sürdürülebilir katılımın sağlanması 3. Programın gençler üzerindeki etkisinin ve genel sonuçların ölçülmesi

5 BUGÜN TÜRKİYE DE 55 AKTİF ÖDÜL BİRİMİ 32 ALT-LİSANS SÖZLEŞMESİ İMZALAYAN ÖDÜL BİRİMİ 2000 AKTİF KATILIMCI 192 AKTİF ÖDÜL LİDERİ 41 AKTİF SUPERVİSOR-GÖZETMEN yılları arasında: 12,000 GENCE ULAŞILMIŞTIR

6 Çalıştığımız bölgeler

7 TİKAV ve DOEIA-TR Takımımız

8 Eğiticilerimiz

9 Macera ve Keşif Ekibimiz

10 OCAK 2014

11 ÖDÜL TÖRENİ 09 Ocak 2014 tarihinde İstanbul da Anabilim Eğitim Kurumları nın ev sahipliğinde XVII. Bronz, XIII. Gümüş ve X. Altın Ödül Töreni düzenlenmiştir. Bu törende 165 katılımcı Ödül almıştır.

12 30 Ocak 2014 tarihinde British Council ofislerinde British Council Direktör Yardımcısı Chloe Ewing ile toplantı gerçekleştirilmiştir. Ulusal Komite Başkanı Sultan Yılmaz ve Ulusal Direktör Melissa Clissold bu toplantıya katılmışlardır.

13 ŞUBAT 2014

14 ONLİNE RECORD BOOK EĞİTİMİ Şubat 2014 tarihlerinde Ulusal Direktör Melissa Lara Clissold İngiltere ye Online Record Book eğitimi için gitmiştir. Bu tarihlerde Uluslararası Ödül Vakfından EMAS Bölgesel Direktörü Melek De-Wint, Deirdre Flanagan ile eğitim, Macera ve Keşif ve operasyonlarla ilgili toplantılar da gerçekleştirmiştir. Bunların dışında Fon Sağlama için Liz Skipper, teknik problemler için Mike Heath ve Performans Yönetim Sistemleri için Gareth Mitchell ile görüşmüştür.

15 10 Şubat 2014 tarihinde Ulusal Komite Başkan Yardımcısı Pelin Akın İngiltere Başkonsolosluğunda İngiltere Büyükelçisi Richard Moore ile toplantı gerçekleştirmiştir. 12 Şubat 2014 tarihinde Ankara Polisevi nde TİKAV Oryantasyon Programı için DoEIA-TR Tanıtım Sunumunu Ulusal Direktör Melissa Clissold vermiştir. 13 Şubat 2014 tarihinde İngiltere Sefaretinde İngiltere Büyükelçisi Richard Moore ile toplantı gerçekleşmiştir. Toplantıya Ulusal Komite Başkanı Sultan Yılmaz ve Ulusal Direktör Melissa Clisso katılmıştır.

16 ÖDÜL LİDERLİĞİ EĞİTİMİ Şubat 2014 tarihlerinde İstanbul Özel Enka Lisesi nin ev sahipliğinde Ödül Liderliği Eğitimi düzenlenmiştir, eğitimini tamamlayan 21 kişi Ödül Lideri sertifikası almıştır.

17 22 Şubat 2014 tarihlerinde Enka Okulları nda Ödül Lideri Eğitimi sırasında Ulusal Komite toplantısı gerçekleşmiştir.

18 MART 2014

19 MACERA VE KEŞİF TEMEL EĞİTİMİ 5 7 Mart 2014 tarihlerinde Macera ve Keşif Koordinatörü Hakan Çalışkan ve 3 Macera ve Keşif ekibin düzenlediği 8 Ödül Birimi İstanbul'da Macera ve Keşif temel eğitimi gerçekleşmiştir.

20 DENETİM SEMİNERİ 15 Mart 2014 tarihinde eğiticimiz Kıvanç Aker tarafından DoEIA-TR İç Denetçileri Nafiz Turgut, İdil Güngördü ve Deniz Bilecik'e Ankara TİKAV ofisinde yarım günlük eğitim verilmiştir. Seminere DoEIA-TR Ulusal Komite Başkanı Sultan Yılmaz, TİKAV Genel Sekreteri Özlem Gül, DoEIA-TR Ulusal Direktörü Melissa Clissold ve Proje Asistanı Emel Halıcı da katılmıştır.

21 ERVISOR EĞİTİMİ 16 Mart 2014 tarihlerinde İstanbul'da Supervisor Eğitimi gerçekleşmiştir. Eğitim, Macera ve f Koordinatörü Hakan Çalışkan ve Macera ve Keşif ekibinden iki yardımcı tarafından verilmiştir.

22 NİSAN 2014

23 ALT LİSANS ZİYARETLERİ Nisan 2014 tarihleri arasında Ulusal Komite Başkanı Sultan Yılmaz ve Ulusal Direktör Melissa Clissold İstanbul da Alt- Lisans Sözleşmesi ziyaretlerine başlamıştır tarihinde toplam 30 Alt-Lisans sözleşmesi imzalanmıştır.

24 MACERA VE KEŞİF ROTA ÇALIŞMASI Nisan 2014 tarihleri arasında Macera ve Keşif ekibi Adrasan da Uluslararası Altın Kamp Rotası çıkarmak için çalışmalar gerçekleştirmiştir.

25 MAYIS 2014

26 AKTİF ÖDÜL LİDERLERİ TOPLANTISI 3-4 Mayıs 2014 tarihinde Yalova da Aktif Ödül Liderleri toplantısı yapılmıştır. Bu toplantıya 35 kişi katılmıştır.

27 ALMANYA YÖNETİM EĞİTİMİ Mayıs 2014 tarihleri arasında Ulusal Direktörümüz Melissa Clissold Yönetim Eğitimi (EFQM Kalite Modeli) için Almanya Osterburken a Almanya Ödül Otoritesi ev sahipliğinde eğitime katılmıştır.

28 TEMEL KAMP EĞİTİMİ 10 Mayıs 2014 tarihinde Ankara daki ulusal ofiste bağımsız ödül katılımcıları için Temel Kamp Eğitimi gerçekleşmiştir. Bu eğitime 5 katılımcı katılmıştır.

29 ONLİNE RECORD BOOK EĞİTİMİ 28 Mayıs 2014 tarihinde Ankara daki ulusal ofiste TİKAV Personeli arasında Online Record Book Eğitimi gerçekleşmiştir.

30 HAZİRAN 2014

31 TANITIM VE FON SAĞLAMA ETKİNLİĞİ & ULUSAL KOMİTE TOPLANTISI 1 Haziran 2014 tarihinde Ankara daki İngiltere Büyükelçiliği nde The Duke of Edinburgh s Award International Award Türkiye nin tanıtımı ve fon sağlanması için Brunch etkinliği düzenlenmiştir. Brunch sonrası Ulusal Komite toplantısı gerçekleşmiştir.

32 ÖDÜL TÖRENİ 4 Haziran 2014 tarihinde İstanbul daki İngiltere Başkonsolosluğu nun ev sahipliğinde XVIII. Bronz, XIV. Gümüş Ve X. Altın Ödül Töreni düzenlenmiştir. Bu törende 225 katılımcı ödül almıştır.

33 AĞUSTOS 2014

34 ULUSLARARASI ALTIN KAMPI Ağustos 2014 tarihleri arasında Almanya da IASS Summer School 2014 Almanya Projesi kapsamında Altın kampı düzenlemiştir. Bu kampa gözlemci olarak Supervisor Koray Danışan katılmıştır.

35 EĞİTİCİ EĞİTİMİ Ağustos 2014 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti Prag da Eğitici Eğitimi (Training for Trainers) gerçekleşmiştir. Bu eğitime Ödül Lideri Habibe Belgün Akçelik, Eğitim Koordinatörü Figen Çalışkan ve Ödül Lideri İbrahim Kayapınar katılmıştır.

36 EYLÜL 2014

37 EMAS BÖLGESEL KONFERANSI Eylül 2014 tarihlerinde İngiltere de EMAS Bölgesel Konferansı gerçekleşmiştir. Bu konferansa Ulusal Komite Başkanı Sultan Yılmaz, Ulusal Komite Başkan Yardımcısı Pelin Akın ve Ulusal Direktör Melissa Lara Clissold katılmışlardır.

38 EKİM 2014

39 ULUSAL KOMİTE TOPLANTISI Ekim 2014 tarihlerinde Eskişehir de Ulusal Komite Toplantısı yapılmıştır. Toplantıya Ulusal Komite Başkanı Sultan Yılmaz, Macera ve Keşif Koordinatörü Hakan Çalışkan, Eğitim Koordinatörü Figen Çalışkan, Ulusal Direktör Melissa Lara Clissold ve Proje Asistanı Nuray Kılıç katılmışlardır. Ayrıca Ulusal Komite Başkan Yardımcısı Pelin Akın ve Sosyal Çalışmalar Koordinatörü L. Nilüfer Yılmaz Skype aracılığıyla toplantıya katılmışlardır.

40 ULUSLARARASI ALTIN ETKİNLİĞİ BULUŞMASI 22 Ekim 2 Kasım 2014 tarihleri arasında Güney Kore de Edinburgh Dükü Uluslararası Altın Etkinliği (IGE) Buluşması gerçekleşmiştir. Bu etkinliğe TIKAV İngilizce Öğretmeni Arzu Akoğlu ve Ulusal Direktör Melissa Lara Clissold katılmışlardır.

41 KASIM 2014

42 KASIM 2014 TEMA VAKFI ZİYARETİ 6 Kasım 2014 tarihinde TEMA Vakfı Ankara Temsilciliği ziyaret edilmiştir.bu ziyarette TİKAV ve The Duke of Edinburgh's International Award Programı ile ilgili bilgiler paylaşılmış ve işbirliğini geliştirme yöntemleri hakkında görüşmeler yapılmıştır.

43 ÖDÜL LİDERLİĞİ EĞİTİMİ 8 9 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul Anabilim Eğitim Kurumları ev sahipliğinde Ödül Liderliği Eğitimi düzenlenmiştir, eğitimini tamamlayan 20 kişi Ödül Lideri sertifikası almıştır.

44 ARALIK 2014

45 BRONZ VE GÜMÜŞ ÖDÜL TÖRENİ 3 Aralık 2014 tarihinde İstanbul İstek Vakfı Bilge Kağan Okulları ev sahipliğinde XIX. Bronz ve XV. Gümüş Ulusal Ödül Töreni düzenlenmiştir. Bu törende 158 katılımcı Ödül almıştır.

46 ALT-LİSANS ZİYARETLERİ VE SÖZLEŞME İMZALAYAN KURUMLAR

47 Anabilim Eğitim Kurumları Ankara Büyük Kolej Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi Bilfen Koleji Bilkent Laboratuvar ve Uluslararası Okulu (BLIS) Enka Okulları Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Haydarpaşa Lisesi Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesi İELEV Özel Lisesi İstek Vakfı Bilge Kağan Okulları İtalyan Lisesi Kadıköy Anadolu Lisesi Mersin Doğa Koleji Mersin Harvard Amerikan Koleji Nişantaşı Anadolu Lisesi Özel Alman Lisesi Özel Bahçeşehir Amerikan Kültür Anadolu Lisesi Özel Bilkent Erzurum Laboratuvar Lisesi Özel Çevre Koleji Özel Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Özel Gökkuşağı Koleji Özel Nesibe Aydın Anadolu Lisesi Özel Sanko Okulları Özel Şişli Terakki Lisesi (Levent Kampüsü) Özel Şişli Terakki Tepeören Anadolu Lisesi Özel Tarabya İngiliz Okulları Sakarya Sentez Koleji TED İstanbul Koleji Özel Lisesi TED Mersin Koleji VKV Koç Özel Lisesi ÖDÜL BİRİMLERİMİZ

48 ÖDÜL BİRİMLERİ TANITIM ZİYARETLERİ

49 17 Eylül 2014 Ankara Büyük Kolej Tanıtım Ziyareti

50 11 Kasım 2014 Bilfen Eğitim Kurumları Çamlıca Lisesi Tanıtım Ziyareti

51 5 Aralık 2014 FMV Erenköy Lisesi Tanıtım Ziyareti

52 4 Aralık 2014 İstanbul da Cambridge Horizon Tarabya İngiliz Okulları ziyareti gerçekleşmiştir.

53 2014 MACERA VE KEŞİF YOLCULUKLARI

54 3 4 Mayıs 2014 tarihlerinde Eskişehir Hasırca mevkiinde 29 katılımcı ile Bronz kategorisinde Macera ve Keşif Kampı düzenlenmiştir Mayıs 2014 tarihlerinde Eskişehir Avlakkaya mevkiinde 9 katılımcı ile Gümüş kategorisinde Macera ve Keşif Kampı düzenlenmiştir Mayıs 2014 tarihlerinde Eskişehir Avlakkaya mevkiinde 9 katılımcı ile Gümüş kategorisinde Macera ve Keşif Kampı düzenlenmiştir Mayıs 2014 tarihlerinde Eskişehir Hasırca mevkiinde 19 katılımcı ile Bronz kategorisinde Macera ve Keşif kampı düzenlenmiştir.

55 31 Mayıs 1-2 Haziran 2014 tarihlerinde Eskişehir Avlakkaya mevkiinde 20 katılımcı ile Gümüş kategorisinde Macera ve Keşif Kampı düzenlenmiştir. 5 6 Haziran 2014 tarihinde Eskişehir Hasırca mevkiinde 25 katılımcı ile Bronz kategorisinde Macera ve Keşif Kampı düzenlenmiştir. 7-8 Haziran 2014 tarihinde Eskişehir Hasırca mevkiinde 34 katılımcı ile Bronz kategorisinde Macera ve Keşif Kampı düzenlenmiştir Haziran 2014 tarihinde Eskişehir Frigya mevkiinde 11 katılımcı ile Altın kategorisinde Macera ve Keşif Kampı düzenlenmiştir.

56 21-22 Haziran 2014 tarihinde Eskişehir Hasırca mevkiinde 34 katılımcı ile Bronz kategorisinde Macera ve Keşif Kampı düzenlenmiştir Haziran 2014 tarihinde Eskişehir Avlakkaya mevkiinde 17 katılımcı ile Gümüş kategorisinde Macera ve Keşif kampı düzenlenmiştir. 7 8 Temmuz 2014 tarihlerinde Eskişehir de 2 katılımcı ile Altın kategorisinde Macera ve Keşif Deneme Kampı düzenlenmiştir.

57 27 28 Eylül 2014 tarihlerinde Eskişehir Hasırca mevkiinde 23 katılımcı ile Bronz kategorisind Macera ve Keşif kampı düzenlenmiştir Ekim 2014 tarihlerinde Eskişehir Hasırca mevkiinde 17 katılımcı ile Bronz kategorisind Macera ve Keşif kampı düzenlenmiştir Ekim 2014 tarihlerinde Eskişehir Hasırca mevkiinde 17 katılımcı ile Bronz kategorisinde Macera ve Keşif kampı düzenlenmiştir.

58 2014 yılında gerçekleşen önemli çalışmalar Yönetim: Aktif Ödül Birimlerimizle Alt-Lisans Sözleşmeleri imzalandı; 2014 yılında 31 Alt-Lisans Sözleşm imzalandı Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Uluslararası Ödül Birliği (IAF) denetimi için gerekli hazırlıklar gerçekleşti; Ulusal Ödül Operatör olarak IAF ile tam lisans sözleşmesini imzalamayı hedefliyoruz. İletişim: Online Kayıt Sistemi (ORB) ve Online sisteme geçiş için gerekli çalışmalar gerçekleşti yıl tüm Alt-Lisans Sözleşmesi imzalayan kuruluşlarla ORB ye geçmeyi hedefliyoruz. Gönüllülerimizin geri-bildirimlerini göz önünde bulundurarak Strateji planımız yaratıldı. Her Ödül Birimine Ödül Koordinatörün atanması Ulusal Ofis ve Ödül Birimlerimiz arasındaki iletişimi güçlendirdi Kaynaklarımız ve materyallerimiz kurumsallaştı ve standartlaştı

59 İnsan Kaynakları: Tam Zamanlı Proje Asistanı Nuray Kılıç ve Yarı Zamanlı Macera ve Keşif Sorumlusu Sebahat Oluçay aramıza yeni personel olarak katıldı Mezunlar Grubunun 2015 yılında kurulması için gerekli çalışmalar gerçekleşti Gönüllüler Grubu kurulması için gerekli çalışmalar gerçekleşti Bağımsız Ödül Katılımcılar için prosedürler geliştirildi, bağımsız Fon Sağlama ve Finansal Yönetim: Yeni şirketlere ve kurumlara Ödül Programı tanıtıldı ve fon sağlama stratejisi geliştirildi; fon sağlama etkinlikleri düzenlendi Araştırma: tarihleri arasında Ödül Programına katılan gençlerin seçtiği faaliyetler ile ilgili istatistiksel çalışmalar gerçekleşti

60 intaward.org.tr /InternationalAwardTR /intawardtr /intawardtr The Duke of Edinburgh s International Award-Türkiye info@intaward.org.tr

2014 FAALİYET RAPORU

2014 FAALİYET RAPORU 2014 FAALİYET RAPORU Edinburgh Dükü Ödülü Programı, 14-24 yaş aralığındakilere katılarak gelişim, 18 yaş üstü gönüllülere de gençlere destek vererek ruhsal ve sosyal doyum sağlamaktadır. Uluslararası Gençlik

Detaylı

DOEIA-TR 2015 FAALİYET RAPORU

DOEIA-TR 2015 FAALİYET RAPORU DOEIA-TR 2015 FAALİYET RAPORU Edinburgh Dükü Ödülü Programı, 14-24 yaş aralığındakilere katılarak gelişim, 18 yaş üstü gönüllülere de gençlere destek vererek ruhsal ve sosyal doyum sağlamaktadır. Uluslararası

Detaylı

Sultan Yılmaz DoEIA-TR Ulusal Komite Başkanı

Sultan Yılmaz DoEIA-TR Ulusal Komite Başkanı Edinburgh Dükü Ödülü Programı, 14-24 yaş aralığındakilere katılarak gelişim, 18 yaş üstü gönüllülere de gençlere destek verme imkânı sağlamaktadır. Uygulandığı 140 tan fazla ülkede kullanılan ortak adı

Detaylı

İÇİNDEKİLER: 140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır. Ödül Programıyla ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız

İÇİNDEKİLER: 140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır. Ödül Programıyla ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız E BÜLTEN NİSAN 2017 1 The Duke of Edinburgh s International Award 14 ile 24 yaşları arasındaki tüm gençlerin katılabileceği heyecanlı bir kişisel gelişim programıdır. Programının amacı gençleri, kendi

Detaylı

THE DUKE OF EDINBURGH S INTERNATIONAL AWARD TÜRKİYE E - BÜLTEN SAYI 3 MART 2016

THE DUKE OF EDINBURGH S INTERNATIONAL AWARD TÜRKİYE E - BÜLTEN SAYI 3 MART 2016 THE DUKE OF EDINBURGH S INTERNATIONAL AWARD TÜRKİYE E - BÜLTEN SAYI 3 MART 2016 1 The Duke of Edinburgh s International Award 14 ile 24 yaşları arasındaki tüm gençlerin katılabileceği heyecanlı bir kişisel

Detaylı

E BÜLTEN SAYI 2 ARALIK 2015

E BÜLTEN SAYI 2 ARALIK 2015 E BÜLTEN SAYI 2 ARALIK 2015 1 İÇİNDEKİLER BİZDEN HABERLER: 4 6 RAKAMLARLA MACERA VE KEŞİF 2015: 7 KATILIMCI GÖZÜNDEN: 8 2015 E VEDA EDERKEN: 9 The Duke of Edinburgh s International Award 14 ile 24 yaşları

Detaylı

140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır. Ödül Programıyla ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız

140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır. Ödül Programıyla ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız E BÜLTEN HAZİRAN 2017 1 The Duke of Edinburgh s International Award 14 ile 24 yaşları arasındaki tüm gençlerin katılabileceği heyecanlı bir kişisel gelişim programıdır. Programının amacı gençleri, kendi

Detaylı

140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır. Ödül Programıyla ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız

140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır. Ödül Programıyla ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız E BÜLTEN ARALIK,2017 1 The Duke of Edinburgh s International Award 14 ile 24 yaşları arasındaki tüm gençlerin katılabileceği heyecanlı bir kişisel gelişim programıdır. Programının amacı; gençleri, kendi

Detaylı

2017 FAALİYET RAPORU

2017 FAALİYET RAPORU 2017 FAALİYET RAPORU The Duke of Edinburgh s International Award gençlerin kendilerini daha iyi tanımalarını, doğru zamanda doğru fırsatı yakalamalarını sağlayan bir araçtır. Bu yolda gençlere destek vermek

Detaylı

TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2003 YILI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2003 YILI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2003 YILI FAALİYET RAPORU REF : TIKAV-FAAL.RAP.2003 A. YÖNETİM KURULU 1. Şafak AKIN Başkan Koza sok. No: 22 GOP ANKARA 2. Hamdi AKIN Başkan Vekili Koza sok.

Detaylı

TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2016 YILI FAALİYET RAPORU tarih ve 02/11 sayılı Mütevelli Heyet Kararı ile görevde olan

TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2016 YILI FAALİYET RAPORU tarih ve 02/11 sayılı Mütevelli Heyet Kararı ile görevde olan REF: TIKAV-FAAL. RAP.2016 TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2016 YILI FAALİYET RAPORU 25.11.2011 tarih ve 02/11 sayılı Mütevelli Heyet Kararı ile görevde olan A-MÜTEVELLİ HEYET ÜYELERİ 1-Hamdi

Detaylı

E-bülten Sayı 1

E-bülten Sayı 1 E-bülten 2015 - Sayı 1 The Duke of Edinburgh s International Award 14 ile 24 yaşları arasındaki tüm gençlerin katılabileceği heyecanlı bir kişisel gelişim programıdır. Programının amacı gençleri, kendi

Detaylı

TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2014 YILI FAALİYET RAPORU tarih ve 02/11 sayılı Mütevelli Heyet Kararı ile görevde olan

TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2014 YILI FAALİYET RAPORU tarih ve 02/11 sayılı Mütevelli Heyet Kararı ile görevde olan REF: TIKAV-FAAL. RAP.2014 TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2014 YILI FAALİYET RAPORU 25.11.2011 tarih ve 02/11 sayılı Mütevelli Heyet Kararı ile görevde olan A-MÜTEVELLİ HEYET ÜYELERİ 1-Hamdi

Detaylı

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKÖĞRETİM OKULU

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKÖĞRETİM OKULU ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKÖĞRETİM OKULU 009-00 Yılı Mezunlarımızın SBS Sonuçlarına Göre Yerleştiği Okullar Okul Öğrenci Sayısı Açı Lisesi Alman Lisesi Amerikan Robert Lisesi Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

VEFA LİSESİ REHBERLİK ve PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ www.vefalisesirehberlikservisi.blogspot.com vefarehberlik@gmail.com

VEFA LİSESİ REHBERLİK ve PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ www.vefalisesirehberlikservisi.blogspot.com vefarehberlik@gmail.com Vefa Lisesi, 2014 TEOG sınavlarında hazırlık sınıflarına nakil haftaları (ekim ayı itibarıyla) içinde okuldan nakil giden 65 öğrenci ve nakil gelen 66 öğrenci bulunmaktadır. (X) işaretli öğrenci Gazi çocuklarına

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2015 YILI FAALİYET RAPORU tarih ve 02/11 sayılı Mütevelli Heyet Kararı ile görevde olan

TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2015 YILI FAALİYET RAPORU tarih ve 02/11 sayılı Mütevelli Heyet Kararı ile görevde olan REF: TIKAV-FAAL. RAP.2015 TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2015 YILI FAALİYET RAPORU 25.11.2011 tarih ve 02/11 sayılı Mütevelli Heyet Kararı ile görevde olan A-MÜTEVELLİ HEYET ÜYELERİ 1-Hamdi

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

TED ALANYA ÇALIŞTAYI ŞARTNAMESİ

TED ALANYA ÇALIŞTAYI ŞARTNAMESİ TED ALANYA ÇALIŞTAYI ŞARTNAMESİ FORUMUN ADI TED Alanya Koleji I. Ulusal Gençlik Forumu (TALUF -2018 ) FORUMUN KONUSU TÜRÜ AMACI HEDEF KİTLE Yakın ve uzak çevremizin ekonomik, sosyal, kültürel ve çevresel

Detaylı

Ocak-Şubat-Mart 2013 UGLA da Eğitimler ve Etkinlikler

Ocak-Şubat-Mart 2013 UGLA da Eğitimler ve Etkinlikler Ocak-Şubat-Mart 2013 UGLA da Eğitimler ve Etkinlikler 2013 yılının Ocak Şubat Mart aylarında, UGLA bünyesinde 5 farklı konuda yerel eğitimler verildi. Toplamda, akran eğitmenlerimiz ve kolaylaştırıcılarımız

Detaylı

1. Adı Soyadı : ZELİHA OKUR 2. Doğum tarihi : 12.08.1976 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Lisans. Derece. Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı : ZELİHA OKUR 2. Doğum tarihi : 12.08.1976 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Lisans. Derece. Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı : ZELİHA OKUR 2. Doğum tarihi : 12.08.1976 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Lisans Derece Lisans Yüksek Lisans Alan Üniversite Yıl Hemşirelik Hemşirelikte Yönetim İstanbul

Detaylı

Proje Sonuçları. Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 02 Aralık 2014

Proje Sonuçları. Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 02 Aralık 2014 Proje Sonuçları Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 02 Aralık 2014 Temel Faaliyetler Temel Faaliyetler Proje Açılış Konferansı Proje Açılış Konferansı

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ NİN SÜREKLİ İYİLEŞME YOLCULUĞU (2005 - )

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ NİN SÜREKLİ İYİLEŞME YOLCULUĞU (2005 - ) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ NİN SÜREKLİ İYİLEŞME YOLCULUĞU (2005 - ) Prof.Dr. Tuncay DÖĞEROĞLU Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 26 Şubat 2015 Fakültemizin Kurumsal Geçmişi (47.Yıl) FAKÜLTEMİZ HAKKINDA

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI II.ULUSAL GENÇLİK FORUMU ŞARTNAMESİ (TEKUF 2014)

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI II.ULUSAL GENÇLİK FORUMU ŞARTNAMESİ (TEKUF 2014) TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI II.ULUSAL GENÇLİK FORUMU ŞARTNAMESİ (TEKUF 2014) FORUMUN ADI FORUMUN KONUSU TÜRÜ AMACI HEDEF KİTLE TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları II. Ulusal Gençlik Forumu (TEKUF -2014

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

EĞITIM İstanbul Üniversitesi, Florence Nightingale Hemşirelik Yüksek Okulu, 1994-1998

EĞITIM İstanbul Üniversitesi, Florence Nightingale Hemşirelik Yüksek Okulu, 1994-1998 C U M H U R İ Y E T M A H. H A N I M E L İ S O K. T E R A S K O N U T L A R I. A B L O K. D A İ R E : 4 6 B E Y L İ K D Ü Z Ü / İ S T A N B U L P H O N E 0 2 1 2 8 7 3 1 2 1 2-0 5 3 5 4 1 3 4 0 4 2 O K

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

CAS VE UGO SUNUMU. İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Erzurum Laboratuvar Lisesi 13. IBDP GÜNÜ AREL EĞİTİM KURUMLARI 2015

CAS VE UGO SUNUMU. İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Erzurum Laboratuvar Lisesi 13. IBDP GÜNÜ AREL EĞİTİM KURUMLARI 2015 CAS VE UGO SUNUMU İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Erzurum Laboratuvar Lisesi 13. IBDP GÜNÜ AREL EĞİTİM KURUMLARI 2015 İHSAN DOĞRAMACI FOUNDATION BİLKENT ERZURUM LABORATORY SCHOOL UGO (ULUSLARARSI GENÇLİK

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

AYKEF 2018 AYKEF EKİM FUAR SONUÇ RAPORU

AYKEF 2018 AYKEF EKİM FUAR SONUÇ RAPORU AYKEF FUAR SONUÇ RAPORU Anadolu Yakası Kariyer ve Eğitim Fuarı (AYKEF); Ümraniye Milli Eğitim Müdürlüğü sahipliğinde, Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Ümraniye Rehberlik ve Araştırma

Detaylı

BAK. BİLİM, ASTRONOMİ ve KAYAK EĞİTİMİ KAMPI. 27 Ocak 3 Şubat. Kamp Koordinatörü : Osman PİŞİRİCİ. İletişim & Kayıt :

BAK. BİLİM, ASTRONOMİ ve KAYAK EĞİTİMİ KAMPI. 27 Ocak 3 Şubat. Kamp Koordinatörü : Osman PİŞİRİCİ. İletişim & Kayıt : BAK BİLİM, ASTRONOMİ ve KAYAK EĞİTİMİ KAMPI 27 Ocak 3 Şubat Kamp Koordinatörü : Osman PİŞİRİCİ İletişim & Kayıt : www.atalab.net KAMP İÇERİĞİ Alanında uzman hocalardan eğitim ve teleskop yapımı Türkiye

Detaylı

TED ALANYA ÇALIŞTAYI ŞARTNAMESİ

TED ALANYA ÇALIŞTAYI ŞARTNAMESİ TED ALANYA ÇALIŞTAYI ŞARTNAMESİ FORUMUN ADI TED Alanya Koleji II.Ulusal Gençlik Forumu (TALUF -2019 ) FORUMUN KONUSU TÜRÜ AMACI HEDEF KİTLE Yakın ve uzak çevremizin ekonomik, sosyal, kültürel ve çevresel

Detaylı

EĞİTİM VE YÖNETİM DENEYİMİ

EĞİTİM VE YÖNETİM DENEYİMİ EĞİTİM VE YÖNETİM DENEYİMİ 03/2017 halen YDY Eğitim Araştırma Danışmanlık Eğitim Danışmanı 09/2016 halen Okuyor.US Çözüm Ortağı 08/2016 halen ALKEV Okulları Eğitim Danışmanı 03/2015 08/2016 İtalyan Koleji

Detaylı

Appendix One. British Council Approved Schools

Appendix One. British Council Approved Schools From a total of 7235 secondary schools in Turkey and a rapidly expanding sector in private education, Education UK recognizes that this list is in no way definitive. From visits to the country and feedback

Detaylı

Most Prestigious Turkish Public High Schools (Based on Selectivity test results) Public High Schools

Most Prestigious Turkish Public High Schools (Based on Selectivity test results) Public High Schools Rank Most Prestigious Turkish Public High Schools (Based on Selectivity - 2017 test results) Public High Schools Name of The School (Local) International Name ISTANBUL Entry Base Score School Type IB Sch.

Detaylı

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009 2009 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 2001 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı na seçildi. İzmir, Ankara, Mersin, İstanbul

Detaylı

TEGEP EĞİTİM VE GELİŞİM PLATFORMU DERNEĞİ. Misyonumuz. ATD TechKnowledge 2016 Konferansı na TEGEP Delegasyonu ile Katılım

TEGEP EĞİTİM VE GELİŞİM PLATFORMU DERNEĞİ. Misyonumuz. ATD TechKnowledge 2016 Konferansı na TEGEP Delegasyonu ile Katılım FAALİYET RAPORU 2016 2 ATD TechKnowledge 2016 Konferans TEGEP EĞİTİM VE GELİŞİM PLATFORMU DERNEĞİ Misyonumuz Kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği

Detaylı

GençKal

GençKal KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

2018 Yılı GençKal Faaliyet Raporu

2018 Yılı GençKal Faaliyet Raporu 2018 Yılı GençKal Faaliyet Raporu GençKal (GençKalderliler), KalDer'in gençlere ve geleceklerine yatırım yapmak amacıyla, mükemmellik kültürünü benimsemiş, değişim ve gelişime açık, disiplin ve donanım

Detaylı

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı ilk defa pilot olarak 2015 yılının Haziran ayında Sakarya, Bitlis ve Adana illerinden 21 öğrencinin

Detaylı

BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU

BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU MAYIS 2014 Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Başvuru Sayısı BÖLÜM 1: LİSANS BAŞVURULARI Başvuru Durumu Mayıs 2014 İtibariyle Sistemdeki Toplam

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

KATILIMCILARIN HAK VE SORUMLULUKLARINA İLİŞKİN PROSEDÜR

KATILIMCILARIN HAK VE SORUMLULUKLARINA İLİŞKİN PROSEDÜR SORUMLULUKLARINA_İLİŞKİN_ Sayfa 1/9 THE DUKE OF EDINBURGH S INTERNATIONAL AWARD-TÜRKİYE KATILIMCILARIN HAK VE Yayınlama Tarihi 12.11.2006 Revizyon Tarihi 01.06.2013 Revizyon No 1 Yürürlük Tarihi 01.06.2013

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. Sınıf öğrencilerimize kendilerini daha iyi tanıyabilmeleri, verimli ders çalışma tekniklerini uygulayabilmeleri amacıyla Okul Rehber Öğretmenlerimiz

Detaylı

TEGEP FAALİYET RAPORU

TEGEP FAALİYET RAPORU 2013 FAALİYET RAPORU Kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirlemek, ülkemizde öncü ve

Detaylı

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014 Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 Erciyes Üniversitesi Genkök Genom ve Kök Hücre Merkezi Akredite Belgesi Aldı Erciyes Teknoloji

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

Proje Sonuçları. Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 24 Aralık 2014

Proje Sonuçları. Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 24 Aralık 2014 Proje Sonuçları Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 24 Aralık 2014 Temel Faaliyetler Proje Açılış Konferansı Proje Açılış Konferansı 19 Mart 2013 İçişleri

Detaylı

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU 2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU İÇİNDEKİLER BGİV TANITIM FİLMİ BÖLÜM 1 İletişim Stratejisi & Sosyal Medya Paylaşımları BÖLÜM 2 TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Hakkında BÖLÜM 3 Ödüller & Fırsatlar Tanıtım

Detaylı

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU 1 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU ÜSİMP ÜSİMP (Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu), üniversitelerde üretilen yeni teknolojilerin topluma aktarılmasını teşvik etmek ve sanayi

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

KalDer Türkiye Kalite Derneği

KalDer Türkiye Kalite Derneği KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2002 YILI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2002 YILI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2002 YILI FAALİYET RAPORU REF : TIKAV-FAAL.RAP.2002 A. YÖNETİM KURULU 1. Şafak AKIN Başkan Koza sok. No: 22 GOP ANKARA 2. Hamdi AKIN Başkan Vekili Koza sok.

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ N YÜKSEK LİSANS DOKTORA ÇALIŞAN SAYISI 2012-2013 30 1 1 2 2014-2015 40 2015-2016

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

FAALİYET RAPORU

FAALİYET RAPORU FAALİYET RAPORU 2015-2016 1 İÇERİK Başkanın Mesajı 3 Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeleri 4 Hakkımızda 5 Vakıf Faaliyetleri 6-8 Yeminli Mali Müşavir Onaylı Mali Tablolar 9-14 2017 Vakıf Hedefleri

Detaylı

2007 YILI FAALİYET RAPORU

2007 YILI FAALİYET RAPORU Bireysel, Kurumsal ve Toplumsal Sorun Çözme Becerilerini Geliştirir www.beyaznokta.org.tr BEYAZ NOKTA GELİŞİM VAKFI 2007 YILI FAALİYET RAPORU Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Simon Bolivar Cad., No 19/3, 06550

Detaylı

TEGEP EĞİTİM VE GELİŞİM PLATFORMU DERNEĞİ. Misyonumuz. Dernek kuruluşu. TEGEP 2. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 27 Kasım 2012

TEGEP EĞİTİM VE GELİŞİM PLATFORMU DERNEĞİ. Misyonumuz. Dernek kuruluşu. TEGEP 2. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 27 Kasım 2012 FAALİYET RAPORU 2013 2 TEGEP EĞİTİM VE GELİŞİM PLATFORMU DERNEĞİ Dernek kuruluşu 21 Mart 2012 Misyonumuz Kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıf Haftalık Ders Programı İngilizce: 12+5 +1= 18 saat (3 öğretmen) Türkçe: 6 saat Matematik: 5 saat Fen: 4 saat Sosyal Bilgiler: 3 saat Din Kültürü: 2 saat

Detaylı

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu «İyi ki bu programa katılmışım. Arkadaştan öte kardeş olduk!» Ceren (Eskişehir den gelen öğrenciyi Uşak ta konuk etti.) Türkiye Kardeşleri Yurtiçi

Detaylı

24 Mart Salı - Soundcheck N Okul Saat 1 ÖZEL FLORYA FİNAL OKULLARI 12:30 2 ALİRIZA ÖZDERİCİ ANADOLU LİSESİ 12:40 3 ANAKENT KOLEJİ 12:50 4 AREL

24 Mart Salı - Soundcheck N Okul Saat 1 ÖZEL FLORYA FİNAL OKULLARI 12:30 2 ALİRIZA ÖZDERİCİ ANADOLU LİSESİ 12:40 3 ANAKENT KOLEJİ 12:50 4 AREL 24 Mart Salı - Soundcheck N Okul Saat 1 ÖZEL FLORYA FİNAL OKULLARI 12:30 2 ALİRIZA ÖZDERİCİ ANADOLU LİSESİ 12:40 3 ANAKENT KOLEJİ 12:50 4 AREL ANADOLU LİSESİ 13:00 5 BEHİYE DR. NEVHİZ IŞIL ANADOLU LİSESİ

Detaylı

Eğitim ve Yönetim Deneyimi

Eğitim ve Yönetim Deneyimi Eğitim ve Yönetim Deneyimi 03/2017 halen YDY Eğitim Araştırma Danışmanlık Okul Liderliği Akademisi Program Tasarımcısı & Eğitimci 08/2016 halen ALKEV Okulları Öğretim Koçu (UBD & UDL) 03/2015 08/2016 İtalyan

Detaylı

27 Mart Cuma - Sahne Çıkış N İl Okul 1 ANTALYA ANTALYA ALANYA ÖZEL BAHÇEŞEHİR ALANYA FEN/ANADOLU LİSESİ 2 BURSA BURSA ANADOLU LİSESİ 3 BURSA ÖZLÜCE

27 Mart Cuma - Sahne Çıkış N İl Okul 1 ANTALYA ANTALYA ALANYA ÖZEL BAHÇEŞEHİR ALANYA FEN/ANADOLU LİSESİ 2 BURSA BURSA ANADOLU LİSESİ 3 BURSA ÖZLÜCE 27 Mart Cuma - Sahne Çıkış N İl Okul 1 ANTALYA ANTALYA ALANYA ÖZEL BAHÇEŞEHİR ALANYA FEN/ANADOLU LİSESİ 2 BURSA BURSA ANADOLU LİSESİ 3 BURSA ÖZLÜCE ANADOLU LİSESİ 4 KOCAELİ TÜRK EĞİTİM VAKFI İNANÇ TÜRKEŞ

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

Başka Bir Okul Mümkün Derneği 1 SENEDE BBOM. Şubat Şubat 2019 ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI TOPLULUK OLMA ÇALIŞMALARI YAYGINLAŞMA BBOM MODELİ

Başka Bir Okul Mümkün Derneği 1 SENEDE BBOM. Şubat Şubat 2019 ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI TOPLULUK OLMA ÇALIŞMALARI YAYGINLAŞMA BBOM MODELİ Başka Bir Okul Mümkün Derneği 1 SENEDE BBOM Şubat 2018 - Şubat 2019 ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI TOPLULUK OLMA ÇALIŞMALARI YAYGINLAŞMA BBOM MODELİ ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI BBOM Öğretmen Köyü 2018 de

Detaylı

Merhaba, iletişim becerisi güçlü ve mutlu bireyler olmalarını. desteklemek amacı ile yıl boyunca çeşitli çalışmalar yürüttük.

Merhaba, iletişim becerisi güçlü ve mutlu bireyler olmalarını. desteklemek amacı ile yıl boyunca çeşitli çalışmalar yürüttük. Merhaba, Gençlerin, İçinde bulunduğu toplumu ve dünyayı sorgulayan, karşılaştığı güçlüklere çözüm yolları bulabilen, kendine güvenen, bağımsız karar alabilen, çevreleriyle olumlu ilişkiler kurabilen, sorumluluk

Detaylı

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ ULUSAL HAREKETLİLİK KONSORİSYUMU 2014/2015 FAALİYET RAPORU

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ ULUSAL HAREKETLİLİK KONSORİSYUMU 2014/2015 FAALİYET RAPORU ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ ULUSAL HAREKETLİLİK KONSORİSYUMU 2014/2015 FAALİYET RAPORU Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ulusal Konsorsiyum Projesi Kapsamında Berlin Wildau Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ziyaret

Detaylı

09:30 ATAŞEHİR 4 İstanbul Prof Faik Somer Spor Lisesi :

09:30 ATAŞEHİR 4 İstanbul Prof Faik Somer Spor Lisesi : 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL OKULSPORLARI BASKETBOL GENÇ (ERKEK) A 1.BÖLGE 1.GRUP SALON KADIKÖY CAFERAĞA SPOR SALONU ÜSKÜDAR 1 ÖZEL ALTUNİZADE SEVİNÇ TEMEL LİSESİ TUZLA 2 Tuzla Anadolu Lisesi

Detaylı

ZİS Ziyareti. İnceleme Gezisi. Uludağ Gezisi. İTÜ Gezisi

ZİS Ziyareti. İnceleme Gezisi. Uludağ Gezisi. İTÜ Gezisi EĞİTİM GEZİLERİ ZİS Ziyareti 2-8 Şubat 2013 tarihleri arasında, okulumuzdan 9 öğrenci ve 2 öğretmenle İsviçre deki kardeş okulumuz olan Zürih İnternational School a ziyarette bulunduk. Öğrencilerimiz bu

Detaylı

TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU

TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU MAYIS 2015 MART 2016 DÖNEMİ FAALİYETLERİ 18 MART 2016, İSTANBUL 1. Yapısal Değişiklikler a. Yönetim Organları & Komisyonlar b. Bölgesel ve Sektörel Genişleme 2. İletişim

Detaylı

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU 2013-2014 Öğretim Yılı Liseler Arası Hentbol İl Birinciliği karşılaşmaları Talas Spor Salonunda yapıldı. Bu öğretim yılında yeni kurulan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI SOSYAL DAHİL ETME PROJESİ 2013 Doç.Dr. Halim KAZAN Yrd. Doç. Dr. Meral ELÇİ Cengiz YILMAZ Hüseyin ŞANLITÜRK Kadir ERBASAN

Detaylı

EĞİTİM KURUMLARININ AKREDİTASYONU KURUM ZİYARETİ KONTROL LİSTESİ (TTMYK-AKREDİTASYON KOMİSYONU)

EĞİTİM KURUMLARININ AKREDİTASYONU KURUM ZİYARETİ KONTROL LİSTESİ (TTMYK-AKREDİTASYON KOMİSYONU) KURUM ZİYARET EKİBİ Üniversitenin adı : Anabilim Dalı Başkanı : Eğitim Araştırma Hastanesi : Eğitim Sorumlusu : Ziyarete Eşlik Eden Sorumlu/Sorumlular : Ad Soyadı : Ünvanı: Ad Soyadı : Ünvanı: Ad Soyadı

Detaylı

TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sistemi

TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sistemi TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sistemi 2017 2018 14 Eylül 2017 Hazırlayan: Eğitim Uzmanı Oktay Aydın Terakki Vakfı Okulları Yurtiçi Üniversite Danışmanı www.egitimvegelecek.com Terakki de Temel

Detaylı

TÜBİTAK ın Teknoloji Transfer Ofisleri Desteği. Prof. Dr. Yücel ALTUNBAŞAK TÜBİTAK Başkanı

TÜBİTAK ın Teknoloji Transfer Ofisleri Desteği. Prof. Dr. Yücel ALTUNBAŞAK TÜBİTAK Başkanı TÜBİTAK ın Teknoloji Transfer Ofisleri Desteği Prof. Dr. Yücel ALTUNBAŞAK TÜBİTAK Başkanı Desteklerdeki Ticarileştirme Oranı Arttı 2010 yılından itibaren Ar-Ge desteklerindeki ticarileştirme oranı % 2

Detaylı

Bilgisayar Mühendisliği MF-4

Bilgisayar Mühendisliği MF-4 Bilgisayar Mühendisliği MF-4 ÜNİVERSİTE D/Ö 2015 2014 2015 2014 2015 2015 2014 2014 B.SIRA B.SIRA T.PUAN T.PUAN KON. YER. KON. YER. KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) (İngilizce) (Tam Burslu) Özel 602 1070 516,9039

Detaylı

SORUMLU YURTTAŞIM. Projemizde Beklediğimiz Sonuçlar

SORUMLU YURTTAŞIM. Projemizde Beklediğimiz Sonuçlar SAYI 1 Yurttaşım Sorumluluklarımın Farkındayım - TR2009/0136.01-02/287 SORUMLU YURTTAŞIM Seçilecek 45 öğrenci 45 öğrencinin seçeceği 12 öğrenci arkadaşı Öğretmen, yönetici ve çalışanlar ile toplamda 577

Detaylı

27 Mart Cuma - Sahne Çıkış N İl Okul 1 ANTALYA ANTALYA ALANYA ÖZEL BAHÇEŞEHİR ALANYA FEN/ANADOLU LİSESİ 2 BURSA BURSA ANADOLU LİSESİ 3 BURSA ÖZLÜCE

27 Mart Cuma - Sahne Çıkış N İl Okul 1 ANTALYA ANTALYA ALANYA ÖZEL BAHÇEŞEHİR ALANYA FEN/ANADOLU LİSESİ 2 BURSA BURSA ANADOLU LİSESİ 3 BURSA ÖZLÜCE 27 Mart Cuma - Sahne Çıkış N İl Okul 1 ANTALYA ANTALYA ALANYA ÖZEL BAHÇEŞEHİR ALANYA FEN/ANADOLU LİSESİ 2 BURSA BURSA ANADOLU LİSESİ 3 BURSA ÖZLÜCE ANADOLU LİSESİ 4 KOCAELİ TÜRK EĞİTİM VAKFI İNANÇ TÜRKEŞ

Detaylı

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Meslek Yüksekokulu OKUL MÜDÜRÜMÜZ Yrd.DoçDr. Ömer SİVRİKAYA 1 ) 2014, MÜDÜR, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DÜZCE MESLEK YÜKSEK

Detaylı

Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Teknik Destek Projesi TRH3.2ADAPTESK/P-01 MERSİN

Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Teknik Destek Projesi TRH3.2ADAPTESK/P-01 MERSİN Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Teknik Destek Projesi TRH3.2ADAPTESK/P-01 MERSİN Proje Detayları ADAPTESK PROJE ÖZETİ BAŞLANGIÇ TARİHİ: 31.07.2015 PROJE SÜRESİ: 23 Ay FAYDALANICI:

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

2016 YILI İLK FPD TOPLANTISI. Faaliyetlerimiz, Planlarımız..

2016 YILI İLK FPD TOPLANTISI. Faaliyetlerimiz, Planlarımız.. 2016 YILI İLK FPD TOPLANTISI Faaliyetlerimiz, Planlarımız.. 2 Finansal Planlama Derneği (FPD) FPD, 2014 yılında FPSB nin üyesi olarak kabul edilmiştir. FPSB nin eğitim ve lisanslama standartlarını Türkiye

Detaylı

FMV Ayazağa Işık Lisesi-Fen Lisesi Şubat 2019 Bülteni

FMV Ayazağa Işık Lisesi-Fen Lisesi Şubat 2019 Bülteni BİLİM VE TEKNOLOJİ BULUŞMALARI KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNDE FMV Ayazağa Işık Fen Lisesi 10. sınıf öğrencileri, Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünü ziyaret

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

TÜRKÇE 15 MATEMATİK 15 FEN BİLİMLERİ 15 İNKILAP TARİHİ 10 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ 10

TÜRKÇE 15 MATEMATİK 15 FEN BİLİMLERİ 15 İNKILAP TARİHİ 10 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ 10 Sayın Veliler; Sevgili Öğrencilerimiz, TED Malatya Koleji Özel Ortaokulu olarak 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik yaz döneminde uygulanmak üzere haftada 25 saatlik bir çalışmayla 8. Sınıf TEOG 1 müfredatında

Detaylı

07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya

07-17 Ağustos 2009 - Rusya  2009 - Trust The World Rusya 07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya 16 Ağustos 27 Ağustos tarihleri arasında Rusya nın Karalia Bölgesinde yapılan Uluslar Arası Gençlik Ödülü kampına Türkiye den altı kişilik bir

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU APHB AFETLERDE PSİKOSOSYAL HİZMETLER BİRLİĞİ SOMADA PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ PROJESİ OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU YÖNETİCİ ÖZETİ SOMADA projesi

Detaylı

Trans Terapi Toplantıları Devam Ediyor

Trans Terapi Toplantıları Devam Ediyor Biz Kimiz? Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği, LGBTİ (lezbiyen, gey, biseksüel, trans ve interseks) bireylerin insan haklarının yanı sıra sosyal ve ekonomik haklarıyla

Detaylı

T.C. MUDANYA KAYMAICAMLII Ozel Emine Ornek Anadolu Lisesi Mudurliigu 06.06.20 13. Sap : 300 /5t1 Konu : Emine Ornek Ulusal Forumu hk

T.C. MUDANYA KAYMAICAMLII Ozel Emine Ornek Anadolu Lisesi Mudurliigu 06.06.20 13. Sap : 300 /5t1 Konu : Emine Ornek Ulusal Forumu hk T.C. MUDANYA KAYMAICAMLII Ozel Emine Ornek Anadolu Lisesi Mudurliigu Sap : 300 /5t1 Konu : Emine Ornek Ulusal Forumu hk 06.06.20 13 KOMITELER: cevre Ekonomi Insan Haklan 1 Avrupa Birligi Kiiltiirel Egitim

Detaylı

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 ISIF 18 de OMÜ-TTO rüzgârı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi nin (OMÜ-TTO), 3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı nda (ISIF 18) 1 altın 1 gümüş 3

Detaylı