LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ"

Transkript

1

2 LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ Yemek yapma aşkıyla başladık biz hikâyemize. Geleneğin ve modernliğin birleştiği yerde, bu aşkı paylaşmak istedik herkesle. Ünlü şefleri de dahil ettikten sonra ailemize, sürpriz reçeteleri hazırlamak için kolları sıvadık. Artık mutfağa girmek için hazırdık. Baktık ki biz bu işi yaparken eğleniyoruz, dostluklar kazanıyoruz, nefes aldığımızı burada hissediyoruz; işte o zaman fark ettik Luppa nın sadece bir mutfak değil, aslında bir ev olduğunu. Kapısı her zaman misafirlere açık olan bir ev. Dostluğumuzu pekiştirmek için her detayı incelikle düşünülmüş bu ikramları özenle sunarız. Memnuniyetiniz için hep ilk günkü hevesle, Luppa ya yine bekleriz.

3

4 Luppa Günaydın LUPPA KAHVALTI TABAĞI

5

6 SERPME KAHVALTI

7 Luppa Günaydın LUPPA KAHVALTI TABAĞI Zeytin çeşitleri, portakallı tereyağı, fındık kreması, yumurta, bal, reçel, Macar salam, taze kaşar, Ezine peyniri, dil peyniri, lezzet topları, köy biberi, salatalık, domates, ceviz, kuru kayısı, unlu mamul çeşitleri, 2 bardak çay ile (Pazar günleri hariç) SERPME KAHVALTI (En az iki kişilik hazırlanmaktadır.) Ezine peyniri, tulum peyniri, dil peyniri, lezzet topları, taze kaşar, zeytin çeşitleri, 2 çeşit reçel, bal, kaymak, fındık kreması, portakallı tereyağı, lor peyniri üzerine karadut reçeli, macar salam, soslu sosis, domates, salatalık, köy biberi, maydanoz, ceviz, unlu mamul çeşitleri, pişi, portakal suyu, sınırsız çay, yumurta çeşitleri (sade omlet, menemen, sahanda yumurta, haşlanmış yumurta) CHIA TOHUMLU FİT KAHVALTI Chia tohumlu yoğurt, vanilya, süzme bal, granola, çilek, file badem, taze nane ACELECİ VE HIZLI KAHVALTI Simit arası krem beyaz peynir, domates salatalık söğüş, zeytin, 2 bardak demleme çay (Sadece hafta içi) ÇOCUK KAHVALTI HAFTA İÇİ KAHVALTI Simit, yumurta, Akdeniz yeşillikleri, peynir, salatalık, domates, salam, zeytin, bal, tereyağ, çikolata, 2 adet çay (Sadece hafta içi) TATLI KAHVALTI Kruvasan, pancake, muz, nar, çikolatalı fındık kreması, akçaağaç şurubu, karadut reçeli, krema ÇOCUK KAHVALTI Pankek, sosis, fındık kreması, bal, taze kaşar, muz, haşlanmış yumurta, salatalık, ceviz, kuru kayısı, kiraz domates, zeytin çeşitleri yanında limonata, soğuk çay veya süt seçeneği ile Kendi Kahvaltını Kendin Hazırla Salatalık Maydanoz Köy Biberi Domates Kuru Kayısı Kuru Üzüm Ceviz Ezine Peyniri Dil Peyniri Acuka Roka Söğüş Tabağı Beyaz Peynir Meyve Reçeli Çilek Muz Bal Kaymak Pankek Zeytin Çeşitleri Macar Salam Lezzet Topları Tulum Peyniri Akçaağaç Şurubu Taze Kaşar Peyniri Haşlanmış Yumurta Portakallı Tereyağı Çikolatalı Fındık Kreması Karadut Reçelli Lor Peyniri CHİA TOHUMLU FİT KAHVALTI mutlu bir günaydin. Diğer seçeneklere göre daha hafiftir. Servisimiz hafta içi 12:00, hafta sonu 14:30 a kadardır.

8 TATLI KAHVALTI ACELECİ VE HIZLI KAHVALTI

9 PATATESLİ MOZZARELLALI OMLET

10 Sahan & Omletler DOMATES SOSLU SUCUKLU SAHANDA POŞE YUMURTA

11 Sahan & Omletler SADE OMLET 3 adet yumurta, tereyağı, zeytinyağı, tuz, karabiber, Akdeniz yeşilliği, kiraz domates 3 PEYNİRLİ OMLET 3 adet yumurta, cheddar, mozzarella ve beyaz peynir, Akdeniz yeşilliği, kiraz domates KARIŞIK OMLET 3 adet yumurta, salam, sucuk, sosis, cheddar peynir, Akdeniz yeşilliği ve kiraz domates DİL PEYNİRLİ VE MANTARLI OMLET 3 adet yumurta, mantar, dil peyniri, Akdeniz yeşilliği, kiraz domates DOMATES SOSLU SUCUKLU SAHANDA POŞE YUMURTA Sarımsaklı domates sos, sucuk, 2 adet poşe yumurta, çörek otu, maydanoz DİL PEYNİRLİ VE MANTARLI OMLET PATATESLİ MOZZARELLALI OMLET 3 adet yumurta, kızarmış küp patates, mozzarella peyniri, Akdeniz yeşilliği ve domates SAHANDA YUMURTA 2 adet yumurta, tereyağı SAHANDA SUCUK MENEMEN Taze bahçe domatesi, köy biberi, kekik, tuz, karabiber, yumurta, sarımsak, fesleğen Sahanda Yumurtanız Nasıl Olsun? Keten Tohumlu Sebzeli (karnabahar, brokoli, havuç, kabak) Köy Biberli Kaşarlı Lor Peynirli Mantarlı Beyaz Peynirli Sucuklu Sosisli Salamlı Sahanda Menemeniniz Nasıl Olsun? Beyaz Peynirli Kaşar Peynirli Kıymalı Sucuklu 3 PEYNİRLİ OMLET gün için gerekli enerji deposu. Servisimiz hafta içi 12:00, hafta sonu 14:30 a kadardır.

12 KARIŞIK OMLET MENEMEN

13 Tost & Gözlemeler ACUKA & EZİNE PEYNİRLİ BAZLAMA TOST

14 Tost & Gözlemeler KAŞARLI TOST Beyaz tost ekmeği, kaşar peyniri, Akdeniz yeşilliği ve kiraz domates ile ACUKA & EZİNE PEYNİRLİ BAZLAMA TOST Bazlama ekmeği, el yapımı acuka, ezine peyniri, patates tava, salatalık, kiraz domates ile AKDENİZ TOST Kepek ekmeğine, beyaz peynir, domates, el yapımı zeytin ezmesi, fesleğen, Akdeniz yeşilliği ile AKDENİZ TOST 3 PEYNİRLİ TOST Jumbo tost ekmeği arasında kaşar peyniri, cheddar peyniri, gouda peyniri, Akdeniz yeşillikleri ile KAŞARLI & SUCUKLU BAZLAMA TOST Bazlama ekmeği, kaşar peynir, sucuk, Akdeniz yeşilliği, domates, patates kızartması ile GÖZLEME ISPANAKLI Domates, salatalık ile 3 PEYNİRLİ TOST GÖZLEME ISPANAKLI ÇItIr ÇItIr lezzet ikizleri.

15 Çorba & Atıştırmalıklar CHEDDAR PEYNİR SOSLU SOSİS SEPETİ

16 Çorba & Atıştırmalıklar SEBZE ÇORBASI Soğan, havuç, kabak, patates SOĞUK YAZ ÇORBASI Buğday, keten tohumu, yeşil mercimek, salatalık, taze nane, süzme yoğurt EĞLENCE SEPETİ 1 KİŞİ 2 KİŞİ Patates kızartması, dana sosis, sigara böreği, soğan halkası, çıtır tavuk, sebzeli Çin böreği, mozzarella sticks, ballı hardal sos ve sweet chili sos ile KABAK MÜCVER Kabak, havuç, taze soğan, dereotu, maydanoz, Ezine peyniri, kereviz sapı, dereotlu yoğurt ile ÇITIR TAVUK PARÇALARI Panelenmiş tavuk parçaları, patates kızartması, Akdeniz yeşillikleri, tatlı-acı, ballı hardallı sos ile PATATES TAVA Patates kızartması, sweet chili sos ile CHEDDAR SOSLU PATATES KIZARTMASI İnce patates, taze biberiye, patates baharatı, sarımsak ve cheddar sos ile CHEDDAR PEYNİR SOSLU SOSİS SEPETİ Patates kızartması, dana sosis ve cheddar peyniri *Görsel 1 Kişiliktir. EĞLENCE SEPETİ KABAK MÜCVER ÇITIR TAVUK PARÇALARI güzel bir başlangiç. Diğer seçeneklere göre daha hafiftir.

17 Salatalar PORTAKALLI KİNOA SALATA

18 Salatalar TAVUKLU SEZAR SALATA ORTA BÜYÜK Marul, kiraz domates, parmesan peyniri, soya sosu ile çektirilmiş tavuk parçaları, kızarmış ekmek, özel sezar sos ile TULUM PEYNİRLİ ROKA SALATA ORTA BÜYÜK Roka, kiraz domates, fırınlanmış ceviz, tulum peyniri, nar ekşisi ve yağ limon sos ile BADEMLİ IZGARA TAVUK SALATA ORTA BÜYÜK Akdeniz yeşillikleri, kırmızı tatlı biber, salatalık, kiraz domates, ızgara kabak, fırınlanmış file badem, ızgara edilmiş tavuk göğsü, yağ limon sos ile KÖRPE ISPANAK SALATA KÖRPE ISPANAK SALATA ORTA BÜYÜK İnce bulgur, nar, kiraz domates, ceviz, ıspanak, nar ekşili sos ile TAHIL SALATA Yeşil mercimek, edamame, isli bulgur, buğday, beluga mercimek, kırmızı pirinç, fındık, ceviz, nar, mürdüm eriği, kırmızı kinoa, portakal, dere otu, reyhan, taze nane, yağ limon sos ile FIRIN PATATESLİ TON BALIK SALATASI Fırınlanmış patates, ton balığı, kiraz domates, beluga mercimeği, tane mısır, marul, Akdeniz yeşilliği, salatalık, kırmızı tatlı biber, kırmızı soğan, siyah zeytin, taze nane ve yağ limon sos EZİNE PEYNİRLİ YAZ SALATASI Akdeniz yeşilliği, maskolin, siyah zeytin, domates, salatalık, kuru kekik, kırmızı soğan, taze nane, Ezine peyniri, yağ limon sos ile BADEMLİ IZGARA TAVUK SALATA EZİNE PEYNİRLİ YAZ SALATASI PORTAKALLI KİNOA SALATA Roka, semizotu, kırmızı kinoa, parmesan peyniri, nar, avokado, ince dilim portakal, yağ limon sos ile Ekstralar Izgara Hellim Peyniri Nar Izgara Kabak Trakya Keçi Peyniri Kinoa form dostu lezzetler. Diğer seçeneklere göre daha hafiftir.

19 TULUM PEYNİRLİ ROKA SALATA TAHIL SALATA FIRIN PATATESLİ TON BALIK SALATA

20 Dürüm & Burgerler COLORADO BURGER

21 KÖFTE DÜRÜM SEZAR DÜRÜM

22 Dürüm & Burgerler SEZAR DÜRÜM Tortilla ekmeği içerisinde çıtır tavuk parçaları, marul, kiraz domates, sezar sos ve kızarmış patates ile KÖFTE DÜRÜM Terayağ ile tatlandırılmış tortilla ekmeği, kasap köfte, kıvırcık, sumaklı soğan, domates, maydanoz, turşu, kuru cacık ile SEPETTE ÜÇLÜ TRİO BURGER El yapımı burger köftesi, cheddar peyniri, scamorza peyniri, domates, soğan, turşu, suda mozzarella, patates kızartması ile CHEESEBURGER El yapımı 160 gr burger köftesi, kıvırcık, domates, soğan, turşu, cheddar peyniri, tatlı - acı sos, ballı hardal sos, barbekü sos, patates kızartması ile COLORADO BURGER El yapımı 160 gr burger köftesi, avokado ezmesi, kıvırcık, domates, soğan, turşu, cheddar peyniri, kibrit patates, tatlı-acı sos, ballı hardal sos, barbekü sos, patates kızartması ile SEPETTE ÜÇLÜ TRİO BURGER HOMEMADE BURGER El yapımı 160 gr burger köftesi, kıvırcık, domates, soğan, turşu, mayonez, ketçap, tatlı-acı sos, ballı hardal sos, barbekü sos, patates kızartması ile Ekstralar Patates Tava (garnitür) Patates Püresi Tabule Hardallı Patates Salatası Beğendi 12 Kızarmış Soğan Halkası (8 adet) Yoğurt CHEESEBURGER günün her saati doyurucu lezzetler.

23 Makarna & Risottolar ALFREDO SOSLU TAGLIATELLE

24 Makarna & Risottolar PENNE ARRABBIATA Acı domates sos, sarımsak, fesleğen, maydanoz ile SPAGHETTİ BOLOGNESE Bolonez sos, tereyağı, sarımsak, parmesan peyniri, fesleğen ALFREDO SOSLU TAGLIATELLE Tagliatelle makarnası, soğan, porçini ve istiridye mantarı, hafifletilmiş krema, tavuk göğüsü, maydanoz, tereyağ, taze fesleğen, parmesan peyniri KIYMALI YOĞURTLU PENNE MAKARNASI Dana kıyma, domates sos, süzme yoğurt, taze nane 3 MANTARLI RİSOTTO LAZANYA Güveçte kırık parmesan bolonez sos ve fesleğen ile EL YAPIMI MANTI İsteğe bağlı sarımsaklı yoğurt ile SEBZELİ RİSOTTO Karnabahar, brokoli, havuç, kabak, bezelye, mascarpone peyniri, parmesan peyniri, tereyağı, tane karabiber 3 MANTARLI RİSOTTO İstiridye mantarı, kestane mantar, porçini mantarı, mascarpone peyniri, maydanoz, tereyağı, parmesan peyniri ile LAZANYA SEBZELİ RİSOTTO enfes bir lezzet şöleni. Diğer seçeneklere göre daha acıdır.

25 KIYMALI YOĞURTLU PENNE

26 Pizzalar KARIŞIK PİZZA

27

28 Tüm pizza Çeşitleri; isteğe göre tam buğday unundan ya da buğday unundan sipariş edilebilir.

29 Pizzalar MARGHERITA ORTA BÜYÜK Pizza sos, mozzarella peyniri, domates, fesleğen TULUM PEYNİRLİ CEVİZLİ PİZZA ORTA BÜYÜK Pizza sos, mozzarella peyniri, tulum peynir, ceviz, roka, pesto sos, kiraz domates KARIŞIK PİZZA ORTA BÜYÜK Pizza sos, mozzarella peyniri, scamorza peyniri, sucuk, salam, sosis, kiraz domates, köy biberi, siyah zeytin, taze fesleğen TULUM PEYNİRLİ CEVİZLİ PİZZA BOL SUCUKLU PİZZA ORTA Pizza sos, mozzarella peyniri, sucuk, BÜYÜK BBQ TAVUK PİZZA ORTA BÜYÜK Pizza sos, mozzarella peyniri, bbq sos ile çektirilmiş tavuk parçaları, jalapeno biberi, roka, bbq sos, kiraz domates Fırından Lezzetler LUPPA FIRINDAN ISPANAKLI KAŞARLI Mozzarella peyniri, tatlandırılmış körpe ıspanak, dil peyniri, kiraz domates LUPPA FIRINDAN MANTARLI & KÖY BİBERLİ Mozzarella peyniri, yaban mantarı, köy biberi, dil peyniri, kiraz domates LUPPA FIRINDAN MANTARLI & KÖY BİBERLİ LUPPA FIRINDAN KEÇİ PEYNİRLİ KARIŞIK Mozzarella peyniri, Trakya keçi peyniri, siyah zeytin, sucuk, kiraz domates LUPPA FIRINDAN DİL PEYNİRLİ SEBZELİ Mozzarella peyniri, dil peyniri, istiridye mantarı, kestane ve porçini mantarı, kırmızı ve sarı California biber, kabak, avokado, roka, semizotu Ekstralar Mantar Roka Parmesan Zeytin Mısır Sucuk Salam Sosis Suda Mozzarella LUPPA FIRINDAN ISPANAKLI KAŞARLI ister ortaya, ister sadece size. *Pizzalarımız isteğe göre tam buğday hamuru ile de yapılmaktadır.

30 BBQ TAVUK PİZZA LUPPA FIRINDAN KEÇİ PEYNİRLİ KARIŞIK

31 LUPPA FIRINDAN DİL PEYNİRLİ SEBZELİ

32 Ana Yemekler S LUPPA

33 Ana Yemekler BEĞENDİLİ KÖFTE Ev yapımı köfte, patlıcan beğendi, köy biberi, domates, tereyağı, bazlama ekmeği, çam fıstığı ile KASAP KÖFTE Ev yapımı köfte, patates püresi, köy biberi, domates, kornişon turşu ile BEĞENDİLİ TAVUK SOTE Renkli California biber, tavuk but, sarımsak, domates sos, soğan, beğendi ile YABANİ MANTARLI DANA BONFİLE Izgara edilmiş dana bonfile, patates tart, haşlanmış sebze, kiraz domates, Akdeniz yeşilliği, balzamik glaze,maydanoz, sarımsak, aromalı çıtır hamur, yabani mantar sos ile YOĞURTLU KÖFTE LUPPA ÇÖKERTME Marine edilmiş dana bonfile parçaları, kibrit patates, sarımsak ile tatlandırılmış yoğurt, tereyağı, maydanoz, çökertme sos S LUPPA Köz patlıcanlı yoğurt dip,taze baharatlı dana bonfile parçaları, sarımsak, tereyağı, kiraz domates, köy biberi, taze fesleğen HARİSSA SOSLU ÇITIR TAVUK Cornflakes ile panelenmiş tavuk but, tatlı acı sos, biberiye, hardallı patates salatası, kiraz domates, harissa sos IZGARA TAVUK BEĞENDİLİ KÖFTE herkese göre farklı bir tat.

34 FIRINDA TAZE BAHARATLI TAVUK ŞİŞ

35 TAVUK SCHNITZEL HARİSSA SOSLU ÇITIR TAVUK

36 Ana Yemekler FIRINDA TAZE BAHARATLI TAVUK ŞİŞ Taze baharatlar ile marine edilmiş tavuk göğsü, lor peynirli bulgur tabule, kiraz domates, yeşil kırık zeytin, çörek otu, limon, balzamik kreması, renkli California biber YOĞURTLU KÖFTE Ev yapımı köfte, fırınlanmış pide, sote domates ve köy biberi, yoğurt, tereyağlı salça sos ile IZGARA TAVUK Marine edilmiş tavuk göğsü, tabule, nar, kiraz domates, misket limon TAVUK SCHNITZEL Hardallı patates salatası, roka, kiraz domates, limon, portakallı tereyağı, parmesan peyniri Ekstralar Haşlanmış Sebzeler Haşlanmış Sebzeler 2/1 Patates Püresi Tabule Hardallı Patates Salatası Yoğurtlu Patlıcan Dip Patates Tart Fırınlanmış Patates Sumaklı Soğan Salatası Beğendi Yoğurt BEĞENDİLİ TAVUK SOTE YABANİ MANTARLI DANA BONFİLE lezzeti tadinda. Diğer seçeneklere göre daha hafiftir.

37 LUPPA ÇÖKERTME

38 Çocuklara

39 Çocuklara ÇOCUK KAHVALTI Pankek, sosis, fındık kreması, bal, taze kaşar, muz, haşlanmış yumurta, salatalık, ceviz, kuru kayısı, kiraz domates, zeytin çeşitleri yanında limonata, soğuk çay veya süt seçeneği SEBZE ÇORBASI MİNİ KÖFTELİ PENNE Yanında soğuk çay, ayran ya da limonata ile MİNİ ÇITIR TAVUK PARÇALARI Yanında soğuk çay, ayran ya da limonata ile MİNİ DOMATES SOSLU PENNE Yanında soğuk çay, ayran ya da limonata ile MİNİ BURGER 2'Lİ Yanında patates kızartması ve soğuk çay, ayran ya da limonata ile MİNİ PİZZA MARGHERITA Yanında soğuk çay, ayran ya da limonata ile MİNİ PİZZA SUCUKLU MİNİ PİZZA SUCUKLU Yanında soğuk çay, ayran ya da limonata ile MİNİ PİZZA KARIŞIK Pizza sos, mozzarella peyniri, scamorza peyniri, sucuk, salam, sosis, kiraz domates, köy biberi, siyah zeytin, taze fesleğen, yanında soğuk çay, ayran ya da limonata ile MİNİ TAVUK ŞİŞ Yanında soğuk çay, ayran ya da limonata ile MİNİ YOĞURTLU KÖFTE Yanında soğuk çay, ayran ya da limonata ile IZGARA KÖFTE PATATES Yanında soğuk çay, ayran ya da limonata ile MİNİ MANTI 100gr. yanında soğuk çay, ayran ya da limonata ile MİNİ BURGER 2 Lİ minikleri güldüren lezzetler.

40 MİNİ YOĞURTLU KÖFTE MİNİ TAVUK ŞİŞ

41 Çocuk Menüsü İçecekler PORTAKAL SUYU AYRAN SOĞUK ÇAY PORTAKAL HAVUÇ ELMA ÇİLEKLİ LİMONATA LİMONATA SÜT Sade FLAME PRINCESS FINN Hindistan cevizi, JAKE Muz, bebe bisküvisi ve süt BMO Bal, bebe bisküvisi ve süt FLAME PRINCESS Çilek, bebe bisküvisi ve süt bitter çikolata, bebe bisküvisi ve süt FINN İçecekler 250 ml dir.

42

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ Yemek yapma aşkıyla başladık biz hikâyemize. Geleneğin ve modernliğin birleştiği yerde, bu aşkı paylaşmak istedik herkesle. Ünlü şefleri de dahil ettikten sonra ailemize, sürpriz

Detaylı

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ Yemek yapma aşkıyla başladık biz hikâyemize. Geleneğin ve modernliğin birleştiği yerde, bu aşkı paylaşmak istedik herkesle. Ünlü şefleri de dahil ettikten sonra ailemize, sürpriz

Detaylı

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ Yemek yapma aşkıyla başladık biz hikâyemize. Geleneğin ve modernliğin birleştiği yerde, bu aşkı paylaşmak istedik herkesle. Ünlü şefleri de dahil ettikten sonra ailemize, sürpriz

Detaylı

KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK

KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK Sıcacık pankek Nutella, fındık kreması, bal, kaymak, yeşil ve siyah zeytin,tereyağı, vişne, çilek reçeli, sosis, salam, kaşar, beyaz, üçgen ve örgü peyniri, çilek, muz, domates,

Detaylı

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ Yemek yapma aşkıyla başladık biz hikâyemize. Geleneğin ve modernliğin birleştiği yerde, bu aşkı paylaşmak istedik herkesle. Ünlü şefleri de dahil ettikten sonra ailemize, sürpriz

Detaylı

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ Yemek yapma aşkıyla başladık biz hikâyemize. Geleneğin ve modernliğin birleştiği yerde, bu aşkı paylaşmak istedik herkesle. Ünlü şefleri de dahil ettikten sonra ailemize, sürpriz

Detaylı

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI MÖNÜ KAHVALTILAR (BREAKFAST) KAHVALTI TABAĞI Beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah ve yeşil zeytin, domates, salatalık, dana jambon, salam, tereyağı, reçel, haşlanmış yumurta OMLET ÇEŞİTLERİ Sade, karışık,

Detaylı

güne başlarken kahvaltılar poğaça - simit açma gül böreği ev böreği kol böreği kır pidesi su böreği karaköy böreği 8,00 tl

güne başlarken kahvaltılar poğaça - simit açma gül böreği ev böreği kol böreği kır pidesi su böreği karaköy böreği 8,00 tl güne başlarken poğaça - simit açma gül böreği ev böreği kol böreği kır pidesi su böreği karaköy böreği 8,00 tl 8,00 tl sıcak kahvaltı kahvaltılar günün çorbası sıcak kahvaltı hellim peyniri, sigara böreği,

Detaylı

HER TABAKTA LEZZET SANATI

HER TABAKTA LEZZET SANATI HER TABAKTA LEZZET SANATI AŞK TAN GELEN LEZZETLER KAHVALTI Saat 08:00 ile 17:00 arasında servis edilir. 1 2 3 4 5 6 7 Kahvaltı Tabağı (1 Kişilik) 3 Çeşit Peynir, 2 Çeşit Reçel, Domates, Salatalık, Yeşil

Detaylı

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR ÇORBALAR GÜNÜN ÇORBASI BORÇ ÇORBA 5 TL 6 TL KAHVALTI KAHVALTI TABAĞI ( Zeytin, Beyaz Peynir, Domates, Salatalık, Salam, Tavuk, Jambon, Haşlanmış Yumurta, Kaşar Peyniri, Çilek Reçeli, Tereyağ, Bal, Tahin,

Detaylı

Cevizli Mah. Beyaz Zambak Sok. No:6 Bakırkoy - İstanbul wkitchen wkitchen

Cevizli Mah. Beyaz Zambak Sok. No:6 Bakırkoy - İstanbul  wkitchen wkitchen Cevizli Mah. Beyaz Zambak Sok. No:6 Bakırkoy - İstanbul www.kitchen.com wkitchen wkitchen TATLI VE ACELECİ TATLI VE ACELECİ GÜNBOYU KAHVALTI ACELECİ 10,00 TL Beyaz ve kaşar peynir, domates, salatalık,

Detaylı

Kahvaltı BEYAZ PEYNİRLİ OMLET KAŞARLI OMLET SAHANDA YUMURTA SEBZELİ OMLET KAŞARLI YUMURTA SUCUKLU OMLET BEYAZ PEYNİRLİ YUMURTA

Kahvaltı BEYAZ PEYNİRLİ OMLET KAŞARLI OMLET SAHANDA YUMURTA SEBZELİ OMLET KAŞARLI YUMURTA SUCUKLU OMLET BEYAZ PEYNİRLİ YUMURTA Cafe Zenzero, benzersiz atmosferi ve yeşiller içerisindeki bahçesi ile kahvaltıdan öğle arasına; akşam yemeğinden, hafta sonu keyfine kadar yemek zevkine yepyeni bir soluk getirecek zengin bir menü ile

Detaylı

GÜNÜN MENÜSÜ 13,00 ANA YEMEK, ZEYTİNYAĞLILAR, PİLAV, SALATA TAVUK SEHNİLZEL PORSİYON + 1 COLA 15,00 KARIŞIK JAMBONLU SANDEVİÇ + 1 COLA 13,00

GÜNÜN MENÜSÜ 13,00 ANA YEMEK, ZEYTİNYAĞLILAR, PİLAV, SALATA TAVUK SEHNİLZEL PORSİYON + 1 COLA 15,00 KARIŞIK JAMBONLU SANDEVİÇ + 1 COLA 13,00 GÜNÜN MENÜSÜ 13,00 ANA YEMEK, ZEYTİNYAĞLILAR, PİLAV, SALATA MENÜLER TAVUK SEHNİLZEL PORSİYON + 1 COLA 15,00 KARIŞIK JAMBONLU SANDEVİÇ + 1 COLA 13,00 KÖFTELİ SANDEVİÇ + 1 COLA 14,00 AYVALIK TOSTU + 1 COLA

Detaylı

KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 16,50 TL Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, Salam, tereyağı, bal, haşlanmış yumurta ve 2 adet çay ile..

KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 16,50 TL Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, Salam, tereyağı, bal, haşlanmış yumurta ve 2 adet çay ile.. KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 16,50 TL Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, Salam, tereyağı, bal, haşlanmış yumurta ve 2 adet çay ile.. Kaşarlı Tost 6,00 TL Kepekli veya beyaz ekmek seçenekli,

Detaylı

Cafe Restaurant R Waffle Kahvaltı Tabagı Bal & Kaymak Serpme Kahvaltı Güne Başlarken... Kahvaltı Tabağı (Klasik) Beyaz Peynir, Taze Kaşar Peyniri, Siyah Zeytin,Yeşil Zeytin, Salam-Sosis, Domates,

Detaylı

Lezzet. Keyif. /emretbursa Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park

Lezzet. Keyif. /emretbursa  Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park Lezzet Emr-et te usta eller tarafından özel yöntemlerle hazırlanan klasik ve modern sunumlu etlerimiz ağzınıza lezzet katacak. Etin en güzel hali! Keyif Aileniz ve sevdiklerinizle beraber neşe içinde yemeğinizi

Detaylı

PİZZA WRAP BURGER SALATA MAKARNA TATLI İÇECEK GELATO GEL AL SERVİSTE 23 CM PİZZA İTALYAN MUTFAĞI GEL AL SERVİSTE 33 CM PİZZA PAKET SERVİS 285 0 475 www.barigelato.com.tr FUNGI BURGER Burger eti, sote mantar,

Detaylı

KARIŞIK PEYNİR ERİTMESİ

KARIŞIK PEYNİR ERİTMESİ KARIŞIK PEYNİR ERİTMESİ NELİPİDE KÖY KAHVALTISI KLASİK KAHVALTI TABAĞI MENEMEN PEYNİRLİ OMLET SUCUKLU YUMURTA KAHVALTI KLASİK KAHVALTI TABAĞI 20.00 Beyaz peynir, kaşar, burgu peyniri, ezine, tulum peyniri,

Detaylı

Kahvaltı Tabağı Çeşitleri Simit Kahvaltı Tabağı 11.00

Kahvaltı Tabağı Çeşitleri Simit Kahvaltı Tabağı 11.00 Kahvaltı Tabağı Çeşitleri Simit Kahvaltı Tabağı 11.00 1 adet simit, beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık ve 1 adet çay Hızlı Kahvaltı Tabağı 13.00 Zeytin, beyaz peynir, kaşar peyniri, reçel,

Detaylı

güne başlarken omlet 2 yumurta ile çorba kahvaltı tost & gözleme beyaz peynirli omlet günün çorbası sahanda sucuklu yumurta sahanda kaşarlı yumurta

güne başlarken omlet 2 yumurta ile çorba kahvaltı tost & gözleme beyaz peynirli omlet günün çorbası sahanda sucuklu yumurta sahanda kaşarlı yumurta nature is calling güne başlarken çorba günün çorbası minestrone mevsimindeki taze sebzeler ile hazırlanır kahvaltı simit kahvaltı simit, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık bruschetta kahvaltı taze

Detaylı

ASMALI ÇORBA Yöresel etli yarma çorbası. GÜNÜN ÇORBASI Lütfen servis personeline danışınız

ASMALI ÇORBA Yöresel etli yarma çorbası. GÜNÜN ÇORBASI Lütfen servis personeline danışınız GÜNE BAŞLARKEN ÇORBALAR ASMALI ÇORBA 12.00 Yöresel etli yarma çorbası GÜNÜN ÇORBASI 10.50 Lütfen servis personeline danışınız KAHVALTILAR YUMURTALI EKMEK 11.50 Klasik damak tadımız mevsim meyve reçeli

Detaylı

Tarihi Gümüşcüler Çarşısı nın yanında yer alan Kahvezen Bistro&Cafe de modern dünya mutfağının pek çok lezzeti tadılabilir.

Tarihi Gümüşcüler Çarşısı nın yanında yer alan Kahvezen Bistro&Cafe de modern dünya mutfağının pek çok lezzeti tadılabilir. Kahvezen Bistro&Cafe Beypazarı nın kültürel mirasını modern yaşam çizgileriyle birleştiren seçkin bir mimariye, merkezi konumda, otoparka yakın imkana sahiptir. Tarihi Gümüşcüler Çarşısı nın yanında yer

Detaylı

Zengin Açık Büfe Çeşitleri 17.50

Zengin Açık Büfe Çeşitleri 17.50 Zengin Açık Büfe Çeşitleri 17.50 Kahvaltı Tabağı 15.00 Tam yağlı beyaz peynir, kaşar peyniri siyah ve yeşil zeytin, oltu peynir, dana jambon, tavuk jambon, macar salam, domates, salatalık, vişne reçeli,

Detaylı

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ Serpme Kahvaltı Kişi Başı 35 TL Yöresel Peynir ve Zeytin Çeşitleri, Domates-Salatalık-Yeşillik, Jambon, Ev Yapımı Reçeller, Tereyağ, Kahvaltılık Salça, Bal-Kaymak, Salçalı

Detaylı

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ Yemek yapma aşkıyla başladık biz hikâyemize. Geleneğin ve modernliğin birleştiği yerde, bu aşkı paylaşmak istedik herkesle. Ünlü şefleri de dahil ettikten sonra ailemize, sürpriz

Detaylı

Kahve Akademisi Coffeeshop Company, bugün dünyada 30 un üzerinde ülkede yüzlerce şubesi ile hizmet veren uluslararası standartlara sahip kahve ve restaurant zinciridir. Viyana ya özgü kahveleri ve klasik

Detaylı

Yumurtalar. Kahvaltı. Menemen. Omlet. Börek ve Poğaçalar Sahanda Yumurta... Peynir Zeytin Tabağı Sucuklu veya Sosisli... 9.

Yumurtalar. Kahvaltı. Menemen. Omlet. Börek ve Poğaçalar Sahanda Yumurta... Peynir Zeytin Tabağı Sucuklu veya Sosisli... 9. Kahvaltı Yumurtalar Peynir Zeytin Tabağı........... 12.00 Sahanda Yumurta....... 8.00 Bal - Kaymak.............. Sucuklu veya Sosisli...... Reçel - Kaymak............. Hellim Izgara.............. Tahin

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN. Tost Ekmeği Ayvalık Ekmeği Kaşarlı Tost. 4.00 6.00 Karışık Tost

GÜNE BAŞLARKEN. Tost Ekmeği Ayvalık Ekmeği Kaşarlı Tost. 4.00 6.00 Karışık Tost GÜNE BAŞLARKEN Kahvaltı Tabağı (Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, yumurta, yeşil biber, siyah ve yeşil zeytin, salam, bal, terayağ, sınırsız çay) Mini Kahvaltı Tabağı (Beyaz peynir, domates,

Detaylı

Başlangıç. Peynir Tabağı Uluslararası ve Türk peynirleri Siyah üzüm, ceviz ve kuru kayısı 26,-

Başlangıç. Peynir Tabağı Uluslararası ve Türk peynirleri Siyah üzüm, ceviz ve kuru kayısı 26,- Başlangıç Peynir Tabağı Uluslararası ve Türk peynirleri Siyah üzüm, ceviz ve kuru kayısı Akdeniz Meze Tabağı Humus, zeytinli ahtapot salatası, acılı ezme, haydari, patlıcan salatası Kerevizli karides salatası,

Detaylı

Cafe. Restaurant RESTAURANT CAFE RESTAURANT RESTAURANT RESTAURANT CAFE RESTAURANT CAFE CAFE RESTAURANT RESTAURANT RESTAURANTCAFE RESTAURANT RESTAURANT

Cafe. Restaurant RESTAURANT CAFE RESTAURANT RESTAURANT RESTAURANT CAFE RESTAURANT CAFE CAFE RESTAURANT RESTAURANT RESTAURANTCAFE RESTAURANT RESTAURANT Restaurant Cafe Yahya Kemal Caddesi No: 1/B Rumeli Hisarı - İSTANBUL Tel: (02) 2 4 (02) 2 4 www.cafenar.com 1 İÇECEKLER KAHVALTI TABAKLARI YİĞİT in TABAĞI (2 KİŞİLİK) 2 YİĞİT in TABAĞI (1 KİŞİLİK) 1 Beyaz,

Detaylı

Yenilenmiş konsept ve menümüz ile hizmetinizdeyiz!

Yenilenmiş konsept ve menümüz ile hizmetinizdeyiz! Yenilenmiş konsept ve menümüz ile hizmetinizdeyiz! GÜNÜN MENÜSÜ.00 -.00 ARASI Öğlen menüsünü mutlaka garsonumuza sorunuz Kahvaltı Tabağı Beyaz peynir, kaşar peyniri, tereyağ, reçel, bal, haşlanmış yumurta,

Detaylı

Kahvaltı. Çorbalar. Süzme Mercimek Çorbası Baharatlı & Şehriyeli Günün Çorbası

Kahvaltı. Çorbalar. Süzme Mercimek Çorbası Baharatlı & Şehriyeli Günün Çorbası lezzette zirve Köfteli Den Çorbası Kahvaltı Spesiyal Kahvaltı Beyaz peynir, kaşar peynir, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağı, bal, ev reçelleri, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber, maydanoz,

Detaylı

KAHVALTI. Kahvaltı Tabağı. Sucuk şiş Elma dilim patates ile. Melemen. Sahanda Yumurta Çeşitleri

KAHVALTI. Kahvaltı Tabağı. Sucuk şiş Elma dilim patates ile. Melemen. Sahanda Yumurta Çeşitleri Kafe Mönüsü KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 30.00 TL Beyaz peynir, taze kaşar peyniri, eski kaşar peyniri,dil peyniri, sebzeli tavuk jambon, dana jambon, Macar salam, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kuru

Detaylı

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞİ İKİNDİ İlkokul Öğrencilerimiz İçin; Tereyağı, Reçel, Fıstık Ezme, 01 Ara, Cumartesi Lokum, Süt Ortaokul Ve Liseye Açık Büfe Kahvaltı Verilmektedir. 02 Ara,

Detaylı

www.kafedepa let.com

www.kafedepa let.com www.kafedepa let.com KAHVALTILAR Günün Çorbası Kahvaltı Tabağı Domates, Salatalık, Kaşar Peyniri, Beyaz Peynir, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Salam, Reçel, Bal, Tereyağ, Sigara Böreği, Haşlanmış Yumurta,

Detaylı

Granola. 3 Peynirli Omlet. Kırmızı Kinoa ve Lor Peynirli Beyaz Omlet. Karışık Omlet

Granola. 3 Peynirli Omlet. Kırmızı Kinoa ve Lor Peynirli Beyaz Omlet. Karışık Omlet 001 Granola 002 3 Peynirli Omlet 003 Kırmızı Kinoa ve Lor Peynirli Beyaz Omlet 004 Karışık Omlet 005 Patatesli Mozzarellalı Omlet 006 Kaşarlı Tost 007 Kaşarlı Sucuklu Tost 008 Vegan Tost 009 3 Peynirli

Detaylı

KAHVALTI. Kaşarlı tostun karşı konulmaz lezzet sırrı!

KAHVALTI. Kaşarlı tostun karşı konulmaz lezzet sırrı! KAHVALTI KAHVALTI TABAĞIM 35 Bal, kaymak, taze kaşar, domates, salatalık, beyaz peynir, nutella, reçel, siyah zeytin, yeşil zeytin, salam, simit, Seçmeli sahanda sucuk/omlet/menemen/sahanda yumurta bir

Detaylı

Peynirli Pataşular Gougeres Peynirli 8 adet hamur topları. Kalamar Kızarmış kalamar, tartar ve domates sos

Peynirli Pataşular Gougeres Peynirli 8 adet hamur topları. Kalamar Kızarmış kalamar, tartar ve domates sos Menü BAŞLANGIÇLAR Peynirli Pataşular Gougeres Peynirli 8 adet hamur topları Kalamar Kızarmış kalamar, tartar ve domates sos Keçi Peyniri ve Domates Tart Ilık tart üzerinde fırınlanmış domates, taze keçi

Detaylı

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU AĞUSTOS AYI YEMEK LİSTESİ

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU AĞUSTOS AYI YEMEK LİSTESİ ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU AĞUSTOS AYI YEMEK LİSTESİ TARİH SABAH KAHVALTISI ÖĞLEN YEMEĞİ İKİNDİ KAHVALTISI 31 Temmuz Peynirli Omlet, Domates, Salatalık, Zeytin, Kaşar,K.Kayısı, Süt Sinitzel,

Detaylı

Günün Çorbası Nachos Tavuklu Nachos Etli Quesadillas Tavuklu Quesadillas Etli Soğan Halkası Mozzarella Sticks Çıtır Hot Balls

Günün Çorbası Nachos Tavuklu Nachos Etli Quesadillas Tavuklu Quesadillas Etli Soğan Halkası Mozzarella Sticks Çıtır Hot Balls Beyoğlu mmmmmmm... Combo Platter Günün Çorbası Nachos Tavuklu Nachos Etli Quesadillas Tavuklu Quesadillas Etli Soğan Halkası Mozzarella Sticks Çıtır Hot Balls 6 adet Jalapeno Poppers 6 adet Combo Platter

Detaylı

Kıy. Fırın Karnıbahar* Zyty. Taze Fasulye* Anadolu Nohut* Et Döner** Patlıcan Musakka*

Kıy. Fırın Karnıbahar* Zyty. Taze Fasulye* Anadolu Nohut* Et Döner** Patlıcan Musakka* 01/11/16-Salı 02/11/16-Çarşamba 03/11/16-Perşembe 04/11/16-Cuma K Beyaz Peynir* K Kaşar Peyniri* K Üçgen Peynir* K Beyaz Peynir* K Zeytin Yeşil* K Zeytin Siyah* K Zeytin Yeşil* K Zeytin Siyah* K Haşlanmış

Detaylı

YİYECEKLER MİKTAR PORSİYON KARBONHİDRAT PROTEİN YAĞ KALORİ

YİYECEKLER MİKTAR PORSİYON KARBONHİDRAT PROTEİN YAĞ KALORİ TAHIL VE EKMEK ÜRÜNLERİ Tam Buğday Ekmeği 25g 1 dilim 10.68g 3.11g 0.88g 63kcal Çavdar Ekmeği 25g 1 dilim 12.07g 2.12g 0.82g 65kcal Tahıllı Ekmek 25g 1 dilim 10.84g 3.34g 1.06g 66kcal Kepekli Ekmek 25g

Detaylı

Günün Çorbasý. Günün Çorbasý. Su Böreði 1 Porsiyon. Lütfen servis personelinden bilgi alınız.

Günün Çorbasý. Günün Çorbasý. Su Böreði 1 Porsiyon. Lütfen servis personelinden bilgi alınız. Günün Çorbasý Günün Çorbasý Lütfen servis personelinden bilgi alınız. Su Böreði 1 Porsiyon Poðaçalar Sade Peynirli Kaþar Peynirli Zeytinli Patatesli Dereotlu Cevizli Simitler Ankara Simiti Sosyete Simiti

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK KAHVALTI - ÖĞLE YEMEK VE İKİNDİ MENÜSÜ KAHVALTI ÖĞLE YEMEK İKİNDİ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK KAHVALTI - ÖĞLE YEMEK VE İKİNDİ MENÜSÜ KAHVALTI ÖĞLE YEMEK İKİNDİ ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK - 2018 - VE MENÜSÜ 3.12.2018 4.12.2018 5.12.2018 6.12.2018 7.12.2018 KAŞAR PEYNİRİ BEYAZ PEYNİR KREM PEYNİR - MAYDANOZ BEYAZ PEYNİR KARPER PEYNİR - HAVUÇ

Detaylı

Gavurdağı Salatası Domates, soğan, sivri biber, maydanoz, ceviz, zeytinyağı ve nar ekşisi

Gavurdağı Salatası Domates, soğan, sivri biber, maydanoz, ceviz, zeytinyağı ve nar ekşisi Mezeler Tabule Maydanoz, taze nane, dereotu, salatalık, domates, nar ve köftelik bulgur Humus/Pastırmalı Panço Patlıcan, patates ve sarımsaklı yoğurt Çiğ Köfte Muhammara Domates salçası, ceviz ve baharat

Detaylı

www.kizkulesiyakamoz.com Serpme köy kahvaltı GÜNAYDIN Tek Kişilik Kahvaltı Tabağı Tek Kişilik Kahvaltı Tabağı Serpme Köy Kahvaltı (2 Kişilik) 39 tl Ezine Beyaz Peyniri, Taze Kaşar Peyniri, Erzurum Çeçil

Detaylı

Sandviçler CLUB SANDVİÇ TON BALIKLI SANDVİÇ AVOKADOLU FÜME SOMON SANDVİÇ. Club Sandviç. Avokadolu Füme Somon Sandviç

Sandviçler CLUB SANDVİÇ TON BALIKLI SANDVİÇ AVOKADOLU FÜME SOMON SANDVİÇ. Club Sandviç. Avokadolu Füme Somon Sandviç Club Sandviç Sandviçler Avokadolu Füme Somon Sandviç CLUB SANDVİÇ Kızarmış tost ekmeği arasına ızgara tavuk, Jambon, Kaşar 26.00 Peyniri, Domates-Salatalık, Akdeniz Yeşilliği, Kızarmış Patates TON BALIKLI

Detaylı

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU TEMMUZ AYI YEMEK LİSTESİ

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU TEMMUZ AYI YEMEK LİSTESİ ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU TEMMUZ AYI YEMEK LİSTESİ TARİH SABAH KAHVALTISI ÖĞLEN YEMEĞİ İKİNDİ KAHVALTISI 3 Temmuz Kaşarlı Omlet, Salatalık, B. Peynir, Zeytin, K. Kayısı, Süt Şinitzel, Bulgur

Detaylı

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ Serpme Kahvaltı Kişi Başı 35 TL Yöresel Peynir ve Zeytin Çeşitleri, Domates-Salatalık-Yeşillik, Jambon, Ev Yapımı Reçeller, Tereyağ, Kahvaltılık Salça, Bal-Kaymak, Salçalı

Detaylı

MEZZA KAHVALTI BOL PROTEIN KAHVALTI 2 ÇIRPILMIŞ YUMURTA,SOTE PATATES,DOMATES,BİBER,DANA BACON, FRANKFURTER SOSİS 28 TL.

MEZZA KAHVALTI BOL PROTEIN KAHVALTI 2 ÇIRPILMIŞ YUMURTA,SOTE PATATES,DOMATES,BİBER,DANA BACON, FRANKFURTER SOSİS 28 TL. MEZZA KAHVALTI EZİNE İNEK,KOYUN,KEÇİ PEYNİRİ,DİL PEYNİRİ,İSLİ ÇERKES PEYNİRİ,HİNDİ FÜME, FISTIKLI MACAR SALAMI,GEMLİK SİYAH VE YEŞİL ZEYTİN,BAL, REÇEL,SÖĞÜŞ (DOMATES, SALATALIK,BİBER,YEŞİLLİK),İSTEĞİNİZE

Detaylı

Cihangir Sosyal Tesisi

Cihangir Sosyal Tesisi Cihangir Sosyal Tesisi İstanbul un Prestij Mekanları Arnavutköy Avcılar Avcılar Deniz Köşk Beykoz Koru Beykoz Sahil Büyükçekmece Cihangir Çamlıca Dragos Fethipaşa Florya Gözdağı Haliç İstinye Kasımpaşa

Detaylı

MOLA CUNDA 2017 YAZ MENÜSÜ BAR TABAĞI ( 2 KİŞİLİK) PARMAK PATATES KIZARTMASI

MOLA CUNDA 2017 YAZ MENÜSÜ BAR TABAĞI ( 2 KİŞİLİK) PARMAK PATATES KIZARTMASI MOLA CUNDA 2017 YAZ MENÜSÜ ATIŞTIRMALIKLAR VE BAŞLANGIÇLAR BAR TABAĞI ( 2 KİŞİLİK) Mozzarella stıcks, cıtır tavuk parçaları, sigara böreği, mola börek, patates kroket, soğan kroket, misket köfte, salsa

Detaylı

Menü 1 DÜĞÜN PASTASI LİMİTLİ YERLİ İÇKİ MÜZİK GRUBU MASA SANDALYE SÜSLEMELERİ GELİN - DAMAT MASASI GELİN YOLU - BALAYI ODASI

Menü 1 DÜĞÜN PASTASI LİMİTLİ YERLİ İÇKİ MÜZİK GRUBU MASA SANDALYE SÜSLEMELERİ GELİN - DAMAT MASASI GELİN YOLU - BALAYI ODASI Menü 1 Amerikan Salata, Acılı Ezme Tarator Çerkez Tavuğu, Dil Peyniri Beyaz Peynir, Dana Füme Biber Dolma, Alabalık Füme Sebzeli Çin Böreği Domatesli Pesto Sosu ile Yeşil Bahçe Salata Zeytinyağı-Limon

Detaylı

Menümüzü, mobil cihazınıza indirip inceleyebilirsiniz.

Menümüzü, mobil cihazınıza indirip inceleyebilirsiniz. Menümüzü, mobil cihazınıza indirip inceleyebilirsiniz. KAHVALTI KAHVALTI TABAĞI 20 TL Burdur beyaz Peynir, Hatay Lavaş Peynir, Bidon Tulum, inek Ezine Gemlik Mega Siyah Zeytin, Kırma Yeşil Zeytin Reçel,

Detaylı

ÖZEL SET MENÜLER. Tartine-Tatlı Menüsü. Börülce Salatası Akdeniz yeşillikleri, roka, avokado ve zeytinyağı-limon sos

ÖZEL SET MENÜLER. Tartine-Tatlı Menüsü. Börülce Salatası Akdeniz yeşillikleri, roka, avokado ve zeytinyağı-limon sos CATERING ÖZEL SET MENÜLER Salata-Tartine-Tatlı Menüsü Börülce Salatası Akdeniz yeşillikleri, roka, avokado ve zeytinyağı-limon sos Füme Norveç Somonu Salatası avokado, roka, dereotu ve vinaigrette sos

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR Kahvaltı Tabağı 16,00 Beyaz peynir, kaşar peyniri, ezine peyniri, tulum peyniri, burgu peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, tereyağı, çilek reçeli, kakaolu fındık kreması,

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR Kahvaltı Tabağı Beyaz peynir, kaşar peyniri, ezine peyniri, tulum peyniri, burgu peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, tereyağı, çilek reçeli, kakaolu fındık kreması, haşlanmış

Detaylı

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma SÜT IHLAMUR ÇAYI SİYAH ÇAY NAR ÇİÇEĞİ ÇAYI SÜT ELİF BÖREĞİ KAŞARLI OMLET SOSLU SOSİS HAŞLANMIŞ YUMURTA

Detaylı

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00 ME MENՄ NU Bazen saatlerce süren bir kahvaltıdır mutluluk, keyif kahvesini yudumlarken bir başka gün devam etmek üzere bitirilen Bazen küçük bir tatlı kaçamağı, yoğun iş temposunda sıcak bir kahve, keyifli

Detaylı

Ustalık gerekir geçmişin mirasını günümüze kadar taşıyabilmek için. Ustalık gerekir 16 metrekarelik bir dükkandan 180 i aşkın şubeye varabilmek için.

Ustalık gerekir geçmişin mirasını günümüze kadar taşıyabilmek için. Ustalık gerekir 16 metrekarelik bir dükkandan 180 i aşkın şubeye varabilmek için. Ustalık gerekir geçmişin mirasını günümüze kadar taşıyabilmek için. Ustalık gerekir 16 metrekarelik bir dükkandan 180 i aşkın şubeye varabilmek için. Ustalık gerekir nesilden nesile benzersiz lezzetleri

Detaylı

YEMEK LİSTESİ. 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ. 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma BÖĞÜRTLEN ÇAYI SÜT SİYAH ÇAY SÜT IHLAMUR ÇAYI MENEMEN HAŞLANMIŞ YUMURTA ELMA DİLİM PATATES

Detaylı

DÜĞÜN MENÜLERİ PİLİÇ MENÜLER DÜĞÜN YEMEĞİ TAVUK MENÜSÜ 1

DÜĞÜN MENÜLERİ PİLİÇ MENÜLER DÜĞÜN YEMEĞİ TAVUK MENÜSÜ 1 PİLİÇ MENÜLER DÜĞÜN YEMEĞİ TAVUK MENÜSÜ 1 kruditeleri, dip sos eşliğinde peynir ve zeytin şişler, kavun ve karpuz meyve topları. Ege Mezeleri Tabağı Ege Yeşillikleri üzerinde Cherry Domates ve Salatalık

Detaylı

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal TARİH: SABAH KAHVALTISI: ÖĞLE YEMEĞİ: 10 EYLÜL PAZARTESİ Kahvaltı Tabağı 1,Peynirli Poğaça, Portakal Suyu 535 Patlıcan oturtma,pirinç pilavı, cacık, karpuz 733 11 EYLÜL SALI Kahvaltı Tabağı 2,Tereyağlı

Detaylı

KAHVALTI & CAFE MENÜ

KAHVALTI & CAFE MENÜ KAHVALTI & CAFE MENÜ Serpme Kahvaltı Fit Kahvaltı Tabağı Klasik Kahvaltı Tabağı Güne Başlarken Serpme Kahvaltı Ezine Beyaz Peynir, Eski Kaşar, Örgü Peyniri, Burgu Peyniri, Lezzet Topu, Çeçil Peyniri, Tereyağ,

Detaylı

Kahvaltı 25, ,00

Kahvaltı 25, ,00 Menü Kahvaltı Kahvaltı Tabağı... (Beyaz Peynir, Kaşar Peynir, Çeçil Peynir, Zeytin Çeşitleri, Domates, Salatalık, Bal, Tereyağ, Reçel Çeşitleri, Haşlanmış Yumurta, Muska Böreği, Salam, Sigara Böreği, Sınırsız

Detaylı

KAHVALTI ÇEŞİTLERİ. *Klasik Kahvaltı Tabağı Beyaz peynir,kaşar peynir,yeşil ve siyah zeytin,salam,domates,salatalık,haşlanmış yumurta...

KAHVALTI ÇEŞİTLERİ. *Klasik Kahvaltı Tabağı Beyaz peynir,kaşar peynir,yeşil ve siyah zeytin,salam,domates,salatalık,haşlanmış yumurta... KAHVALTI ÇEŞİTLERİ *Bay İkram Kahvaltı Tabağı Bal,reçel,tereyağ, siyah ve yeşil zeytin,göz yumurta,beyaz peynir kaşar peynir,otlu peynir,salam,dana jambon,domates, salatalık,sigaraböreği,patates kızartma

Detaylı

YEMEK LİSTESİ 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma SÜT KUŞBURNU ÇAYI FIR.KAŞ. BİBERLİ EKMEK FIRIN PATATES ZEYTİN HAŞHAŞLI KAŞAR PEYNİRİ ZEYTİN REÇEL BEYAZ PEYNİR CEVİZ TAHİN - PEKMEZ, K.KAYSI MAHLUTA ÇORBA DOMATES

Detaylı

KREMALI YABANİ MANTAR ÇORBASI VE MİLFÖY GRAVYER PEYNİRİ GRATİNE FRANSIZ SOĞAN ÇORBASI SEBZELİ TAVUK CONSOMME ROYAL

KREMALI YABANİ MANTAR ÇORBASI VE MİLFÖY GRAVYER PEYNİRİ GRATİNE FRANSIZ SOĞAN ÇORBASI SEBZELİ TAVUK CONSOMME ROYAL corbalar. KREMALI YABANİ MANTAR ÇORBASI VE MİLFÖY GRAVYER PEYNİRİ GRATİNE FRANSIZ SOĞAN ÇORBASI SEBZELİ TAVUK CONSOMME ROYAL baslangiclar.. PEYNİR TABAĞI: EDAM, GOUDA, ROKFOR, TAZE KEÇİ, BRİE, PARMESAN,

Detaylı

KAHVALTI GELENEKSEL KAHVALTI 2 KİŞİLİK YUMURTALAR. Cumartesi - Pazar 10:00-13:00. Hafta içi 09:30-12:00 ÇÖREK VE TATLILAR OMLETLER FİT SEÇENEKLER

KAHVALTI GELENEKSEL KAHVALTI 2 KİŞİLİK YUMURTALAR. Cumartesi - Pazar 10:00-13:00. Hafta içi 09:30-12:00 ÇÖREK VE TATLILAR OMLETLER FİT SEÇENEKLER GELENEKSEL KAHVALTI 2 KİŞİLİK BEYAZ, DİL, TULUM, ESKİ KAŞAR PEYNİRLERİ, SIZMA ZEYTİNYAĞINDA SİYAH VE YEŞİL ZEYTİN, HAŞLANMIŞ YUMURTA BAL, REÇEL, TEREYAĞI, KAYMAK, NUTELLA, SALAM, DOMATES SOSLU SOSİS, DOMATES,

Detaylı

14 Omlet, beyaz peynir, zeytin, söğüş, yeşillik ve bir bardak çay ile servis edilir. Klasik Kahvaltı

14 Omlet, beyaz peynir, zeytin, söğüş, yeşillik ve bir bardak çay ile servis edilir. Klasik Kahvaltı KAHVALTILAR Pratik Kahvaltı Omlet, beyaz peynir, zeytin, söğüş, yeşillik ve bir bardak çay ile servis edilir. Klasik Kahvaltı Omlet, beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, tere yağ,

Detaylı

MALTA KÖŞKÜ RAMAZAN A LA CARTE İFTAR MENÜSÜ BAŞLANGIÇLAR

MALTA KÖŞKÜ RAMAZAN A LA CARTE İFTAR MENÜSÜ BAŞLANGIÇLAR MALTA KÖŞKÜ RAMAZAN A LA CARTE İFTAR MENÜSÜ HURMA, PASTIRMA, KAŞAR PEYNİR, BEYAZ PEYNİR,, SİYAH ZEYTİN, YEŞİL ÇİZİK ZEYTİN, BAL, KAYMAK, TAHİN, PEKMEZ, GÜNÜN ZEYTİNYAĞLISI VE GÜNÜN MEZESİ İÇECEKLER GÜNÜN

Detaylı

Kalamar Izgara (Izgara edilmiş kalamar şişler, roka yaprakları ve tartar sos ile)

Kalamar Izgara (Izgara edilmiş kalamar şişler, roka yaprakları ve tartar sos ile) LOBİ MENÜ SICAK BAŞLANGIÇLAR Karışık Sıcak Tabağı (Izg. köfte, sigara böreği, sosis, susamlı kaşar pane, patates tava) Karides Güveç (Karides, domates, biber, beyaz şarap) Arnavut ciğeri Tereyağlı karides

Detaylı

Ataşehir m m m m m m m m ...

Ataşehir m m m m m m m m ... Ataşehir mmmmmmm... Combo Platter Günün Çorbası Nachos Tavuklu Nachos Etli Quesadillas Tavuklu Quesadillas Etli Soğan Halkası Mozzarella Sticks Çıtır Hot Balls 6 adet Jalapeno Poppers 6 adet Bira Yanı

Detaylı

Kahvaltı. Patatesli yumurta Haşlanmış patates, çırpılmış yumurta, yeşillik.

Kahvaltı. Patatesli yumurta Haşlanmış patates, çırpılmış yumurta, yeşillik. Kahvaltı Admira serpme kahvaltı Ev yapımı reçel, bal, manda kaymak, doğal Trabzon tereyağı, Ezine beyaz peyniri, eski kaşar peyniri peyniri, tulum peyniri, çeçil peyniri, kekikli sepet peyniri, soslu sosis,

Detaylı

Üyelerimiz menü fiyatından %20 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. İndirimden faydalanmak için lütfen üye kimlik kartınızı yanınızda

Üyelerimiz menü fiyatından %20 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. İndirimden faydalanmak için lütfen üye kimlik kartınızı yanınızda Üyelerimiz menü fiyatından %20 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. İndirimden faydalanmak için lütfen üye kimlik kartınızı yanınızda bulundurunuz ve adisyonunuzu imzalayınız. Kahvaltılar Kentsa Küçük

Detaylı

HOŞGELDİNİZ RESEPSİYONU

HOŞGELDİNİZ RESEPSİYONU MENU 1 JW Zeytinyağlı Tabağı İmam bayıldı, yaprak sarma, taze fasulye, havuç ve patates eşliğinde arpacık soğanı ile pişirilmiş enginar Ispanaklı ve Ricotta Peynirli Panzarotti Baharatlı ve acılı Domates

Detaylı

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI 03.12.2018 04.12.2018 05.12.2018 06.12.2018 07.12.2018 EV YAPIMI ELMA ÇAYI EV YAPIMI IHLAMUR EV YAPIMI FIRIN PATATES BEYAZ PEYNİR SEBZELİ OMLET KAŞAR PEYNİR HAŞLANMIŞ YUMURTA

Detaylı

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar 02 / 05 / 2016 03 / 05 / 2016 04 / 05 / 2016 05 / 05 / 2016 06 / 05 / 2016 Peynirli Poğaça Rol Ekmek Peynirli Fırın Ekmek Rol Ekmek Rol Ekmek Siyah Zeytin Beyaz Peynir Tahinli Pekmez Beyaz Peynir Kaşar

Detaylı

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU HAZİRAN AYI YEMEK LİSTESİ

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU HAZİRAN AYI YEMEK LİSTESİ ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU HAZİRAN AYI YEMEK LİSTESİ TARİH SABAH KAHVALTISI ÖĞLEN YEMEĞİ İKİNDİ KAHVALTISI 1 Haziran Kaşarlı Tost, Domates, Ceviz, Süt. Kıymalı Patates Yemeği, Şehriyeli Pilavı,Yoğurt

Detaylı

DÜĞÜN MENÜ 1. Ispanak ve Dağ Mantarlı Krep, Krem Sos ve Tatlı Mısır Taneleri ile. Bebek Roka Salatası, Parmesan Peyniri ve Balsamik Sos ile

DÜĞÜN MENÜ 1. Ispanak ve Dağ Mantarlı Krep, Krem Sos ve Tatlı Mısır Taneleri ile. Bebek Roka Salatası, Parmesan Peyniri ve Balsamik Sos ile DÜĞÜN MENÜ 1 Zeytinyağlı Enginar ve Dolma Tabağı Sebze ile Doldurulmuş Zeytinyağlı Enginar, Mini İmam Bayıldı, Yaprak Sarma, Biber Dolma, Naneli Kese Yoğurdu, Limon, Domates, Salatalık, Ispanak ve Dağ

Detaylı

RESTAURANT. Keyif veren mekanlarda, damakta iz bırakan tatlar

RESTAURANT. Keyif veren mekanlarda, damakta iz bırakan tatlar Keyif veren mekanlarda, damakta iz bırakan tatlar RESTAURANT Değerli Müşterilerimiz, Ticaret hayatına Samsun da 1970 yılında kuyumculuk mesleği ile başlayan Gülhan ailesi 1993 yılında içerisinde akaryakıt

Detaylı

AKTAŞLAR KÖY KAHVALTISI

AKTAŞLAR KÖY KAHVALTISI AKTAŞLAR KÖY KAHVALTISI KUYMAK KLASİK KAHVALTI TABAĞI MENEMEN PEYNİRLİ OMLET KAHVALTI KLASİK KAHVALTI TABAĞI Beyaz peynir, kaşar, burgu peyniri, ezine, tulum peyniri, çilek reçeli, bal, yeşil zeytin, siyah

Detaylı

KLASİK MENÜ. Karşılama Kokteyli

KLASİK MENÜ. Karşılama Kokteyli KLASİK MENÜ Ezine beyaz peynir, taze kaşar, tavuk jambon, dana jambon, patlıcan salatası, acılı ezme, amerikan salatası, yoğurtlu semizotu tepsi böreği, mini köfte Tavuk ve et soteli hünkar beğendi Mantar

Detaylı

A L A Ç AT I - MENÜ -

A L A Ç AT I - MENÜ - ALAÇATI - MENÜ - - YEMEK MENÜSÜ - EDAMAME Deniz tuzu ile LEVREK CEVICHE Kişniş ve acılı narenciye Sos ile AHTAPOT MARİNE Sızma z. yağı, közbiber, k.soğan, maydonoz, domates, elma sirkesi ile AHTAPOT CARPACCIO

Detaylı

YEMEK LİSTESİ VE GRAMAJ TABLOSU S.NO YEMEK ADI MALZEMELERİ PORSİYON GRAMAJ BİRİMİ

YEMEK LİSTESİ VE GRAMAJ TABLOSU S.NO YEMEK ADI MALZEMELERİ PORSİYON GRAMAJ BİRİMİ EK A YEMEK LİSTESİ VE GRAMAJ TABLOSU S.NO YEMEK ADI MALZEMELERİ PORSİYON GRAMAJ BİRİMİ.... 1 ÇOBAN KAVURMA.... 2.. PATATES.. 2 SULU İZMİR KÖFTE YEŞİL BİBER. SALÇA... 2... 0,25 Adet Maydanoz 10 Demet 3

Detaylı

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM HASTA VE ÖĞLE Beyaz Peynir Şehriye Çorbası Kremalı Mantar Çorbası Şehriye Çorba Etli Taze Fasulye Hasanpaşa Köfte Çay 1 Siyah Zeytin Tavuk Izgara Etli Taze Fasulye Yoğurt Şehriyeli Pirinç Pilavı Bulgur

Detaylı

SADECE BURSA DA!! $ /zukkabursa.

SADECE BURSA DA!! $ /zukkabursa. SADECE BURSA DA!! $ /zukkabursa www.zukka.com.tr VAN KAHVALTISI kahvaltı VAN KAHVALTISI (2 KİŞİLİKTİR) Kavut, Murtuğa, Acuka, Şakşuka, Van Cacığı, Otlu Peynir, Beyaz Peynir, Burgu Peynir, Kaşar Peyniri,

Detaylı

Restaurant. Üyelerimiz menü fiyatından %30 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir.

Restaurant. Üyelerimiz menü fiyatından %30 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. Restaurant Üyelerimiz menü fiyatından %30 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. Kahvaltılar SERPME KAHVALTI Kentsa Küçük Kahvaltı Tabağı Siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağ, bal, reçel, domates, salatalık,

Detaylı

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ Yemek yapma aşkıyla başladık biz hikâyemize. Geleneğin ve modernliğin birleştiği yerde, bu aşkı paylaşmak istedik herkesle. Ünlü şefleri de dahil ettikten sonra ailemize, sürpriz

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR Kahvaltı Tabağı Beyaz peynir, kaşar peyniri, ezine peyniri, tulum peyniri, burgu peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, tereyağı, çilek reçeli, kakaolu fındık kreması, haşlanmış

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR Kahvaltı Tabağı Beyaz peynir, kaşar peyniri, ezine peyniri, tulum peyniri, burgu peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, tereyağı, çilek reçeli, kakaolu fındık kreması, haşlanmış

Detaylı

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir)

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir) RAMAZAN BÜFESİ 1 120 TL (%18 KDV eklenecektir) İftariyelik (Serpme) Beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar, pastırma, sucuk, kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, hurma, ceviz, gül reçeli, portakal reçeli, tereyağı,

Detaylı

İncipark Köy Kahvaltı

İncipark Köy Kahvaltı İncipark Köy Kahvaltı Peynir Çeşitler,Bal,Kaymak,Tereyağı,Pastırma,Reçel Çeşitleri, Domates,Salatalık,Söğüş,Sahanda Sucuklu Yumurta, Sınırsız Çay veya Semaver (SERVİCE TIME): 10 Minutes SERVİS SÜRESİ:

Detaylı

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016 AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016 Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Bşk. Kantin ve Kafeteryalar Şube Md. 01.02.2016 02.02.2016 Salı 03.02.2016 Çarşamba 04.02.2016 Perşembe 05.02.2016

Detaylı

UZAKDO U BASININDA ÇIKAN B R SÜT fi F GÜRÜ

UZAKDO U BASININDA ÇIKAN B R SÜT fi F GÜRÜ SÜT fi in tarihi 1922 yılında fiükrü Efendi tarafından açılan Taksim Muhallebicisi ne dayanmaktadır. Bugün Akbank Sanat Merkezi nin bulundu u yerde hizmet vermifl olan muhallebici, 1953 yılında Niflantaflı

Detaylı

Sağlıklı Kilo Verdiren Diyet!

Sağlıklı Kilo Verdiren Diyet! On5yirmi5.com Sağlıklı Kilo Verdiren Diyet! Ender Saraç'tan sağlıklı kilo verdiren diyet... Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2011 Pazar (oluşturma : 11/19/2015) Sağlıklı Kilo Verdirici Diyet 1. Gün Diyet Listesi

Detaylı

KAHVALTI

KAHVALTI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ EKİM - 2018 - VE MENÜSÜ 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 BEYAZ PEYNİR KAŞAR PEYNİRİ KREM PEYNİR BEYAZ PEYNİR KARPER PEYNİR - HAVUÇ DİLİMLERİ TAHİN

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ MART 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ MART 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ ÖĞLE YEMEK ORTAK ÜRÜNLER ÖĞLE YEMEK MENÜ-2 ÖĞLE YEMEK MENÜ-1 ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ MART 2019, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ 4.03.2019 5.03.2019 6.03.2019 7.03.2019

Detaylı

Üyelerimiz menü fiyatından %20 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. İndirimden faydalanmak için lütfen üye kimlik kartınızı yanınızda

Üyelerimiz menü fiyatından %20 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. İndirimden faydalanmak için lütfen üye kimlik kartınızı yanınızda Üyelerimiz menü fiyatından %20 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. İndirimden faydalanmak için lütfen üye kimlik kartınızı yanınızda bulundurunuz ve adisyonunuzu imzalayınız. Kahvaltı Tabağı Kahvaltılar

Detaylı

ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ

ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ 05 MART 2018 PAZARTESİ 06 MART 2018 SALI 07 MART 2018 ÇARŞAMBA 08 MART 2018 PERŞEMBE 09 MART 2018 CUMA SÜT MEYVE SUYU BİTKİ ÇAYI MEYVE SUYU SÜT BEYAZ PEYNİR KAŞAR PEYNİR

Detaylı