YAPI S İ S T E M LE R İ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.montalyapi.com YAPI S İ S T E M LE R İ"

Transkript

1

2 HAKKIMIZDA Genel olarak giydirme cephe sistemleri üzerine çözüm üreten, detaylandıran, imalat ve montajını uygulayan montal yapı, 1997 yılından itibaren bu sektörde siz değreli müşterilerimize hizmet vermekte olup ;kuruluşundan bu güne kapsamlı projelere imza atmıştır. Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce proje; tecrübeli teknik ve uygulayıcı personellerimiz sayesinde tamamlanmış olup müşterilerimizin takdiri alınmıştır. Bugünde aynı çizgisinden taviz vermeden uygulamalarına devam etmekte olan montal yapı; estetik, teknik ve memnuniyetin bir arada olacak şekilde giydirme cephe sektötünde siz değereli müşterilerimize hizmet vermeye devam edecektir. UYGULAMALARIMIZ ŸSTRÜKTÜREL SİLİKON CAM CEPHE ŸTWO-SIDE SILIKON CEPHE ŸFOUR SIDE SILIKON CEPHE ŸKAPAKLI CAM CEPHE ŸYARI KAPAKLI CAM CEPHE ŸTRANSPARAN CAM CEPHE ŸKANOPİ (SAÇAK) SİSTEMLERİ ŸALÜMİNYUM IŞIKLIK (SKYLIGHT) SİSTEMLERİ ŸALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL VE ALÜMİNYUM LEVHA KAPLAMA ŸALÜMİNYUM YALITIMLI /YALITIMSIZ KAPI-PENCERE SİSTEMLERİ ŸALÜMİNYUM İÇ BÖLME SİSTEMLERİ ŸALÜMİNYUM / PASLANMAZ KORKULUK SİSTEMLERİ ŸMEKANİK SİSTEM SERAMİK KAPLAMA

3 CEPHE KAPLAMA SİSTEMLERİ Kompozit Panel Taşıyıcı Sistemi Güneş Kırıcı Sistemi Cotta Cephe Kaplama Sistemi Ser Cephe Kaplama Sistemi Menfez Sistemi

4 KOMPOZİT PANEL TAŞIYICI SİSTEMİ Kompozit panel montajı için KLİPSLİ, KERTMELİ ve ÇITALI olmak üzere alt taşıyıcı sistem çözümleri üretmekteyiz. Sistemlerimiz Kompoze panel montaj ve yapı mantığına uygun bir çözüm olup, hava sirkülasyonu sağladığı için hertürlü iklim şartlarında doğru bir etkileşim yaratır. Kolay ve hızlı Montaj uygulamasıylada ekonomik bir çözüm sunar.

5 COTTA CEPHE KAPLAMA SİSTEMİ Mimaride estetik ve farklılık yaratabilecek yeni bir cephe kaplama ürünüdür. Paneler alüminyum alt konstrüksiyondaki düşey profillere vidalarla tutturularak montajı sağlanır. Düşey derzler 10 mm lik fuga profili kulanıldığından cephe bütünlüğü sağlanmaktadır. Yatay derzlerde ise paneller arasında yer alan 10 mm'lik fuga boşlukları, cephenin arkasında doğal bir hava sirkülasyonunun oluşmasına musade etmektedir. Benzer sistemlere göre çok hafiftir, işçilik, montaj kolaylığı ve ürün maliyeti açısından avantajlara sahiptir. Bina cephesini dış hava şartlarından korur, ısı izolasyonuna imkan veren uygulama şekliyle yüksek enerji tasarrufu sağlar. COTTA CEPHE KAPLAMA Değişik formlarda ve ebatlarda üretilebilen bu ürün alüminyum olmasının vermiş olduğu avantajla istenilen renkte boyanabilir ve taşa nispeten istenilen ebatta döşenebilir. Düşey veya yatay, derzli veya derzsiz, düz veya oval döşenebilme imkanı vardır.

6 SER CEPHE KAPLAMA SİSTEMİ Sistemimiz seramik ve Kompakt Laminat malzemeler için KLİPSLİ, ZİKOV, AGRAF ve YAPIŞTIRMA SİSTEMLERİ olarak tasarlanmış kaplama alt taşıyıcı sistemidir. Montaj ve uygulamalarda ekonomik bir çözüm sunar. Hızlı basit ve kaliteli uygulamalarla avantaj sağlanmış olur.

7 GÜNEŞ KIRICI SİSTEMİ Güneş Kırıcı Sistemlerimiz yapılarda gün ışığın kontrolünü sağlamak, enerji kaybını önlemek amacıyla tasarlanmıştır. Işığın mekana yeteri kadar girmesine izin veren, dekoratif amaçlı da kullanılan ve yapıya estetik değer katan uygulama çözümleridir. Cephe sistemleri, Skylight, Alüminyum doğrama üzerine istenilen açıda montajı yapılabilmektedir. Tüm Ral renklerinde ve eloksal seçeneklerinde QUALANOD ve QUALICOAT belgeli profiler üretilebilmeltedir.

8 MENFEZ SİSTEMİ MENFEZ sistemleri düşük sıcaklık farklarına sahip sıcak yada soğuk şartlandırılmış havanın dağıtımında yada dönüş havasının toplanmasında kullanıma uygundur. Menfez duvar, yer, pencere önlerinde uygulanabilir. Geniş derinlik seçenekleriyle yapıya uyumu ve lamel seçenekleriyle uygun çözüm sunar.

9 CEPHE SİSTEMLERİ Klasik Silikon Cephe Sistemi Kondens Silikon Cephe Sistemi Klasik Kapaklı Cephe Sistemi Çelik Takviyeli Cephe Klasik Entegre Cephe Sistemi Işıklık Sistemi

10 KLASİK SİLİKON CEPHE SİSTEMİ Silikon giydirme cephe sisteminde çerçeveler içeride kalarak görünmeyecek şekilde camlara silikon ile sabitlenir. Dışarıdan bakıldığında sadece cam kaplama görülür ve derz aralıklarında EPDM fitiller uygulanarak derinlik kazandırılır. Bu sayede binanız daha şık ve modern görünür. Gizli kanat yapılması istendiğinde sabit ve kanat profilleri aynı olduğu için bina içi ve dış görünüşünde bütünlük sağlanmış olur. Taşıyıcı sistemi 2 mm ve 1.4 mm et kalınlığı olan mulyon ve transom profillerine sahip sistemimiz 35 mm. den 195 mm. ye kadar geniş ürün çeşitliliğiyle üretilmektedir. Optimum statik değerler sağlanabilmektedir. Profiller dizaynı sayesinde bütün taşıyıcılar hem düşey hemde yatay olarak kulanılabilmektedir. Ayrıca yatay taşıyıcı profilinde kertme yapılmadığından uygulayıcı için avantaj sağlamaktadır. Tüm bağlantı profilleri ve diger tüm profiller ortak kullanılmakta olup uygulayıcı için büyük bir stok avantajı sağlamaktadır.

11 KLASİK KAPAKLI CEPHE SİSTEMİ Dışarıdan bakıldığında camlar bir çerçeve içersinde gibi görünür. Silikon cephedekinden farkı bu camlar üzerine gelen alüminyum profillerin kapak gibi görünmesidir. Cephede kanat açılmak istendiğinde özel dizayn profillerle dışardan algılanamayacak şekılde gizli kanat uygulaması gercekleştirilir. Düz, yuvarlak ve badem şeklindeki kapak seçenekleriyle binanıza ayrı bir renk getirir. Taşıyıcı sistemi 2 mm ve 1.4 mm et kalınlığı olan mulyon ve transom profillerine sahip sistemimiz 35 mm. den 195 mm. ye kadar geniş ürün çeşitliliğiyle üretilmektedir. Optimum statik değerler sağlanabilmektedir. Profiller dizaynı sayesinde bütün taşıyıcılar hem düşey hemde yatay olarak kulanılabilmektedir. Ayrıca yatay taşıyıcı profilinde kertme yapılmadığından uygulayıcı için avantaj sağlamaktadır. Tüm bağlantı profilleri ve diger tüm profiller ortak kullanılmakta olup uygulayıcı için büyük bir stok avantajı sağlamaktadır.

12 KLASİK ENTEGRE CEPHE SİSTEMİ Dıştan bakıldığında alüminyum profil görülmeyip, strüktürel silikon cephe sistemi görünümü elde edilmektedir. Cama Strüktürel Silikonla sabitlenen özel çift cam spacer profili, bağlantı profilleriyle dıştan taşıyıcı profillere sabitlenir. İstendiğinde seçilen herhangi bir cam panel, dışarıdan hangisinin açılır olduğu belli olmaksızın gizli kanat haline getirilir. Sistem panel profili gerektirmediği için oldukça ekonomik bir çözümdür. Taşıyıcı sistemi 2 mm ve 1.4 mm et kalınlığı olan mulyon ve transom profillerine sahip sistemimiz 35 mm. den 195 mm. ye kadar geniş ürün çeşitliliğiyle üretilmektedir. Optimum statik değerler sağlanabilmektedir. Profiller dizaynı sayesinde bütün taşıyıcılar hem düşey hemde yatay olarak kulanılabilmektedir. Ayrıca yatay taşıyıcı profilinde kertme yapılmadığından uygulayıcı için avantaj sağlamaktadır. Tüm bağlantı profilleri ve diger tüm profiller ortak kullanılmakta olup uygulayıcı için büyük bir stok avantajı sağlamaktadır.

13 KONDENS SİLİKON CEPHE SİSTEM Silikon giydirme cephe sisteminde çerçeveler içeride kalarak görünmeyecek şekilde camlara silikon ile sabitlenir. Dışarıdan bakıldığında sadece cam kaplama görülür ve derz aralıklarında EPDM fitiller uygulanarak derinlik kazandırılır. Bu sayede binanız daha şık ve modern görünür. Gizli kanat yapılması istendiğinde sabit ve kanat profilleri aynı olduğu için bina içi görünüşünde bütünlük sağlanmış olur. Taşıyıcı sistemin kondens kanallari sayesinde olusacak yoğuşma ve yagmur sularını sistem dışına atmaktadır. Taşıyıcı sistemi 2 mm ve 1.7 mm et kalınlığı olan mulyon ve transom profillerine sahip sistemimiz 35 mm. den 195 mm. ye kadar geniş ürün çeşitliliğiyle üretilmektedir. Optimum statik değerler sağlanabilmektedir. Tüm bağlantı profilleri ve diger tüm profiller ortak kullanılmakta olup uygulayıcı için büyük bir stok avantajı sağlamaktadır.

14 ÇELİK TAKVİYELİ CEPHE Geniş ve yüksek açıklık gerektiren alanlarda, magaza, vitrin, showroom gibi cephelerde, tercih edilen bir sistemdir. KAPAKLI ve SİLİKON CEPHE özelikleriyle çözülebilmektedir. Buna ek olarak alüminyum kullanımı minimum miktarlarda olduğundan yüksek ekonomide sağlamaktadır.

15 ÇELİK TAKVİYELİ CEPHE Yapılarda aydınlanma problemini çözen estetik bir üründür. Genellikle otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, kapalı yüzme havuzları, spor salonu gibi yapılarda kullanılır. SKY50 sisteminde istenildiğinde havalandırma ve duman tahliye için kanat açılabilmektedir. Çelik taşıyıcıya gereksinim duyulmayacak açıklıklar için oldukça dekoratif bir çözümdür. Taşıyıcı profillerde bulunan kondens kanalları sayesinde, hem sistem içerisindeki yoğuşmaları, hem de iç cam yüzeyinde oluşabilecek yoğuşma sularını dışarı atabilecek dizayna sahiptir.

16 IŞIKLIK SİSTEMİ Genellikle çelik taşıyıcı üstlerinde kullanılan, geniş açıklıklarda tercih edilen, SKY78 sisteminde istenildiğinde havalandırma ve duman tahliyesi için kanat uygulaması yapılabilmektedir. Taşıyıcı profillerde bulunan kondens kanalları sayesinde, hem sistem içerisindeki yoğuşmaları, hem de iç cam yüzeyinde oluşabilecek yoğuşma sularını dışarı atabilecek dizayna sahiptir.

17 SÜRME SİSTEMLERİ Sürme Seri (S1 S2 ) Sürme Seri (S3) Sürme Seri (S4)

18 PENCERE VE KAPI SİSTEMLERİ Pencere Ve Kapı Seri (W1 W3) Pencere Ve Kapı Seri (W1 W3) Yalıtımlı Pencere Ve Kapı Seri (W5 W6 )

19 Tamamlanan Bazı Yurtiçi Projelerimiz Tamamlanan Bazı Yurtdışı Projelerimiz ŸEsenyurt Devlet Hastanesi (Vizyon İnşaat) Esenyurt İstanbul ŸAşgabat Berkarar (Gujurlu Engener) Aşgabat Türkmenistan ŸHaznedar Hospitalium Bahçelievler İstanbul ŸAşgabat Buz Pisti (Aga Gurluşuk) Aşgabat Türkmenistan ŸDolu Plastik Beylikdüzü İstanbul ŸDasoguz Kütüphane Binası (Muradım Hk) Dasoguz Türkmenistan ŸPrestıge Beykent (Usta İnşaat) Beylikdüzü İstanbul ŸTürkmenbaşı Avm (Gokoguz İnşaat) Türkmenbaşı Türkmenistan ŸKaptanoğlu İş Merkezi - Sefaköy İstanbul ŸNorılsk Mall (Trı Morya Cons.) Norılsk, Krasnayarsk Rusya ŸBalkan İş Merkezi (Balkan Yapı) Yakuplu İstanbul ŸHalk Bankası (Ehyo Plast) Duşanbe Tacikistan Ÿİmaj Tekstil Merkez Binası Esenyurt İstanbul ŸSüleyman Demirel Üniversitesi (Fatih Cons.) Almaty Kazakistan ŸPendik Palas Evleri Sebil İnşaat ŸAşgabat Gündoğar Pazarı Aşgabat Türkmenistan ŸEvyapar Alışveriş Merkezi Ümraniye İstanbul ŸParkvıew Offıce Tower (Sembol İnşaat) Almaty Kazakistan ŸFinansbank Halkalı Şubesi Halkalı İstanbul ŸJastar Toplu Konutları (Mag Group) Almaty Kazakistan Ÿİstoç Muhtelif Mağazalar ŸHalk Bankası (Midek İnşaat) Baku Azerbaycan ŸGreen Hill Residence Bahçeşehir İstanbul ŸMega Centr (Kayı İnşaat) Chimkent Kazakistan ŸDilek Pastaneleri ŸAtf Bank (Aycon Cons.) Kızılorda Kazakistan ŸVera Park Evleri Satış Ofisi (Sağlam İnşaat) Esenyurt İstanbul ŸTürkmenabat Gündoğar Pazarı (Aga Gurluşuk) - Türkmenistan ŸSoylu İş Merkezi Samsun ŸTürkmenabat Valilik Misafirhanesi (Aga Gurluşuk) Türkmenistan ŸMetro Truzim Silivri Dinlenme Tesisleri Silivri İstanbul ŸSınav Dergisi Dershanesi Avcılar Şubesi Avcılar İstanbul ŸMsm İnşaat İşmerkezi- Halkalı İstanbul ŸBim Muhtelif Şubeler Florya, Kanarya, İnönü, M.akif İstanbul ŸTeleset Masko İkitelli İstanbul Ÿ- Bal Oto Sefaköy İstanbul

20 AŞKABAT BERKARAR (TÜRKMENİSTAN) SİLİKON CEPHE UYGULAMA:15000 m2 SKYLIGHT CAM ÇATI: 1200 m2 ALÜMİNYUM ISIYALITIMLI DOĞRAMA: 950 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL: 3500 m2 SPIDER SACAK: 300 m2 ALÜMİNYUM SÜSLEME: 2500 m2

21 AŞGABAT BUZ PİSTİ (TÜRKMENİSTAN) KAPAKLI CAM CEPHE: 1900 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL: 2400 m2 ALÜMİNYUM SÜSLEME: 200 m2

22 DAŞOGUZ KÜTÜPHANE BİNASI (TÜRKMENİSTAN) ALÜMİNYUM SİLİKON CEPHE: 4000 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL: 800 m2 ALÜMİNYUM SÜSLEME : 700 m2 PASLANMAZ KAPLAMA: 200 m2

23 TÜRKMENBAŞI AVM (TÜRKMENİSTAN) SİLİKON CAM CEPHE: 1500 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL: 400 m2 İÇ MEKAN VİTRİN DOĞRAMASI: 250 m2 GÜNEŞ KIRICI: 850 MT DİKMESİZ CAM KORKULUK : 150 MT

24 TÜRKMENABAT ŞEHRİ GÜNDOĞAR PAZARI (TÜRKMENİSTAN) KAPAKLI CAM CEPHE: 5500 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL: 2600 m2 ALÜMİNYUM ISIYALITIMLI DOĞRAMA: m2

25 TÜRKMENABAT VALİLİK MİSAFİRHANESİ TÜRKMENABAT VALİLİK(TÜRKMENİSTAN) MİSAFİRHANESİ SİLİKON CAM CEPHE: CEMHE: m2 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL: 400 m2 İÇ MEKAN VİTRİN DOĞRAMASI: 250 m2 GÜNEŞ KIRICI: 850 MT DİKMESİZ CAM KORKULUK : 150 MT

26 NORILSK MALL (SİBİRYA /RUSYA) SİLİKON CAM CEPHE: 1850 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL: 850 m2 ALÜMİNYUM ISIYALITIMLI DOĞRAMA: 720 m2

27 DUŞANBEMİSAFİRHANESİ HALK BANKASI TÜRKMENABAT VALİLİK SİLİKON CAM CEMHE: 1500 m2 YARI KAPAKLI CAM CEPHE: 1150 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL: 400 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL: 740 m2 İÇ MEKAN VİTRİN DOĞRAMASI: 250 m2 SKYLIGHT UYGULAMASI: 240 m2 GÜNEŞ KIRICI: 850 MT ALÜMİNYUM ISIYALITIMLI DOĞRAMA: 360 m2 DİKMESİZ CAM KORKULUK : 150 MT

28 İMAJ TEKSTİL (İSTANBUL/TÜRKİYE) SİLİKON CAM CEPHE: 1850 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL: 850 m2 ALÜMİNYUM ISIYALITIMLI DOĞRAMA: 720 m2

29 MEGA CENTR CHIMKENT (KAZAKİSTAN) YARI KAPAKLI CAM CEPHE: 1150 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL: 1340 m2 ALÜMİNYUM ISIYALITIMLI DOĞRAMA: 320 m2

30 ESEYURT DEVLET HASTANESİ (İSTANBUL -TÜRKİYE) SİLİKON CEPHE: 800 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL: 4500 m2

31 HOSPITALIUM (İSTANBUL / TÜRKİYE) SİLİKON CAM CEPHE: 950 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL : 775 m2

32 PARKVIEW OFFICE TOWER (KAZAKİSTAN) YARI KAPAKLI CAM CEPHE: 8000 m2 SİLİKON CAM CEPHE: 1100 m2 KAPAKLI CAM CEPHE: 800 m2 ALÜMİNYUM LEVHA KAPLAMA: 4800 m2 ALÜMİNYUM SÜSLEME : 250 m2 SPIDER SAÇAK: 140 m2 POLIKARBON LEVHA KAPLAMA: 1400 m2 PASLANMAZ KORKULUK: 950 Mt

33 DOLU PLASTİK SİLİKON CEPHE: 800 m2 ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL: 600 m2

34 AK EVLER BEYLİKDÜZÜ (TÜRKİYE)

35 AVCILAR SINAV DERSHANESİ (TÜRKİYE)

36 DİLEK PASTANELERİ MATEMAY (TÜRKİYE)

37 FİNANS BANK HALKALI ŞUBESİ (TÜRKİYE)

38 TİTİZ PLASTİK İSTOÇ (TÜRKİYE)

39 SALMAN MAYERS İSTOÇ (TÜRKİYE)

40 VISIONIC İSTOÇ (TÜRKİYE)

41 MABEYN YAPI (TÜRKİYE)

42 MÜZE EVİ EYÜP (TÜRKİYE)

43 BAL OTO (TÜRKİYE)

44 KAPTANOĞULLARI SEFAKÖY (TÜRKİYE)

45 FORD OTOSAN SEYRANTEPE (TÜRKİYE)

46 SEYRANTEPE ULAŞIM A.Ş. (TÜRKİYE)

47 Haramidere Sanayi Sitesi No:206 Beylikdüzü/ISTANBUL Tel:

yapıdekorasyon adres : Kuştepe Mah. Yoncalı Sk. 25-F Şişli / İSTANBUL telefon : +90 212 217 53 87 info@yapidekorasyon.com

yapıdekorasyon adres : Kuştepe Mah. Yoncalı Sk. 25-F Şişli / İSTANBUL telefon : +90 212 217 53 87 info@yapidekorasyon.com yapıdekorasyon adres : Kuştepe Mah. Yoncalı Sk. 25-F Şişli / İSTANBUL telefon : +90 212 217 53 87 info@yapidekorasyon.com AKG Yapı Dekorasyon katalog 2015 Cephe Giydirme, Taahhüt, Cam Kapı, Dekoratif Camlar,

Detaylı

AKGUL GROUP STANDART PREFABRİK YAPILAR www.akgul-group.com

AKGUL GROUP STANDART PREFABRİK YAPILAR www.akgul-group.com AKGUL GROUP STANDART PREFABRİK YAPILAR www.akgul-group.com 1 STANDART PREFABRİK YAPILAR Prefabrike hazır yapılar amacına göre geniş ve uzunlukları değişken, istenilen her türlü yerleşim alanına uygulanabilecek

Detaylı

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için enerji tasarruflu Symaro sensörleri DELTA anahtarları serisi ile kullanım için uygun Answers for infrastructure

Detaylı

Akdeniz Bölge Müdürlüğü Akdeniz Sanayi Sitesi 5004. Sk. No:48 Kepez - Antalya Tel. : 0242 221 4353 Fax: 0242 221 4354

Akdeniz Bölge Müdürlüğü Akdeniz Sanayi Sitesi 5004. Sk. No:48 Kepez - Antalya Tel. : 0242 221 4353 Fax: 0242 221 4354 katlanır cam grubu Hersey Seffaf DURU KATLANIR CAM SİSTEMLERİ MET.TEKS.İNŞ.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. İstanbul Merkez Hürriyet Mh. Dr. Cemil Bengü Cd. No: 3/A Çağlayan - İstanbul Tel. : 0 79 Tel.: 0 779 Tel.:

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL 1 4 6 5 3 7 2 Küçük panolar Dünya çapında onaylı ve çok sayıda standart ölçülerde stoklarımızda mevcut. Pratik sistem aksesuarları, KL terminal kutularını yaygın

Detaylı

ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER

ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER Hizmette kalite ve güven... Morgül Pleksi Tasarım & Cnc. 2008 yılında Ankara da kurulmuş olup, reklam sektöründe faaliyet

Detaylı

SolaGlide / RRG - RRP -Detaylı Teknik Katalog-

SolaGlide / RRG - RRP -Detaylı Teknik Katalog- SolaGlide / RRG - RRP -Detaylı Teknik Katalog- ÇÖZÜMLERİMİZ RESTORAN & KAFE Kötü hava şartlarından dolayı dış mekanlarda müşterilerinize hizmet veremediğiniz için para mı kaybediyorsunuz? Tabi ki dışarıda

Detaylı

TAŞIMACILIK ENDÜSTRİSİ İÇİN YAPIŞTIRICI ÇÖZÜMLERİ. Yapıştırmada güvenilir yenilik

TAŞIMACILIK ENDÜSTRİSİ İÇİN YAPIŞTIRICI ÇÖZÜMLERİ. Yapıştırmada güvenilir yenilik TAŞIMACILIK ENDÜSTRİSİ İÇİN YAPIŞTIRICI ÇÖZÜMLERİ Yapıştırmada güvenilir yenilik Simson: taşımacılık endüstrisi için yapıştırıcı çözümleri Gelecekle bağlantınızı kaybetmeyin SIMSON: BİR DÜNYA MARKASI OLAN

Detaylı

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE www.asudeyasam.com Hayat sakinken güzeldir. Sessizken huzurludur. Sevdiklerinizle başbaşa yaşamanın mutluluğunu doyasıya yaşayacağınız Asude Yaşam, sizlere tüm bunları sunmak için özenle tasarlandı. KOMŞULUK

Detaylı

ALÜMİNYUM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. GİYDİRME CEPHE PROFİLLERİ

ALÜMİNYUM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. GİYDİRME CEPHE PROFİLLERİ GİYDİRME CEPHE PROFİLLERİ Tel: +90 262 641 45 21 69 KONDENS KANALLI CEPHE PROFİLLERİ Tel: +90 262 641 45 21 70 STRÜKTÜREL SİLİKON CEPHE PROFİLLERİ Tel: +90 262 641 45 21 71 KAPAKLI GİYDİRME CEPHE SİSTEM

Detaylı

Sifonik Drenaj Nedir? Nasıl Çalışır?

Sifonik Drenaj Nedir? Nasıl Çalışır? Sifonik Drenaj Nedir? Nasıl Çalışır? Sifonik Drenaj temelde Bernoulli'nin bulmuş olduğu akışkanın enerji denkliği prensibinden yararlanarak suyun herhangi bir eğime gerek kalmadan istenilen yerden tahliye

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ

YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ Genel: Derz sözcüğü bir sistemi oluşturan parçaların birleştirildiği, yapıştırıldığı çizgi şeklindeki bölümleri tanımlar. Derzler dar ya da geniş, yatay ya

Detaylı

Özel Tasarım Ağaç Evler 2015

Özel Tasarım Ağaç Evler 2015 Özel Tasarım Ağaç Evler 2015 www.pratikevim.com SEMBOLLER Duvar Kalınlığı Zemin Ölçüsü Zemin Ölçüsü 1.Kat Ölçüsü Çatı Altı Ölçüsü Hacim Çatı Altı Hacim Toplam Yükseklik Ön çıkıntı Çatı Alanı Duvar Yüksekliği

Detaylı

DORMA AGILE KAYAR KAPILAR

DORMA AGILE KAYAR KAPILAR KAPILAR DORMA AGILE KAYAR KAPILAR Sürme cam kapıların mimarideki kullanımına paralel olarak, mekanizmalarının dış görünüşünün önemi de gün geçtikçe daha belirgin hale gelmektedir. Bu özellik otellerde,

Detaylı

GHS PERMANENT HOME. İnsanları yuva sahibi yapıyoruz. Hızlı. Güvenli. Kolay.

GHS PERMANENT HOME. İnsanları yuva sahibi yapıyoruz. Hızlı. Güvenli. Kolay. GHS PERMANENT HOME İnsanları yuva sahibi yapıyoruz. Hızlı. Güvenli. Kolay. GHS PERMANENT HOME İnsanların hayat kalitesini artırıyoruz. Hızlı. Güvenli. Kolay. GHS Permanent Homes kalıcı ve sürdürülebilirlik

Detaylı

Alüminyum Giydirme Cephe Alüminyum ve Pvc Doğrama Sistemleri

Alüminyum Giydirme Cephe Alüminyum ve Pvc Doğrama Sistemleri Alüminyum Giydirme Cephe Alüminyum ve Pvc Doğrama Sistemleri Adres : Kuzey Mah. Ağadere Cad. Okutanlar İş Mrkz. Kat:3 No:40 Körfez/KOCAELİ Tel /Fax : 0262 527 00 97 Gsm :0542 542 43 97 info@ozancephe.com

Detaylı

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014 Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası Bosch Rexroth ana bayisi Rota Teknik A.Ş. ile Japon TAISEI ve ANEL firmasının ortak olarak geliştirdiği Marmaray Tünel Havalandırma Elektropnömatik Kontrol Sistemi

Detaylı

İMA Perde Kalıp. Perde Kalıp. www.imakalip.com

İMA Perde Kalıp. Perde Kalıp. www.imakalip.com Perde Kalıp Perde Kalıp Perde kalıpları çok çeşitli projelere kolay uyarlanabilmesi için tasarlanmıştır. Uygulanmak istenen yapıya adaptasyonu gayet kolaydır ve istediğiniz şekli kolayca ortaya çıkarmanıza

Detaylı

VRF Sistemleri VRF/VRV Nedir? Sizin için kapsamlı hizmetler sunuyoruz; Satış Öncesi Uygulama Satış Sonrası

VRF Sistemleri VRF/VRV Nedir? Sizin için kapsamlı hizmetler sunuyoruz; Satış Öncesi Uygulama Satış Sonrası VRF Sistemleri VRF/VRV Nedir? Variable Refrigerant Flow (VRF) kelimelerinin baş harflerinden oluşmuş olan VRF; değişken debili soğutucu akışkan sistemi klima sistemi olarak Türkçe ye çevrilebilir.vrv;

Detaylı

Konveyörler NP, NI Serisi

Konveyörler NP, NI Serisi NP, NI Serisi NP Serisi T-Max konveyörleri, üretim şartlarınıza uygun olarak, Avrupa da, optimum verimde çalışacak şekilde imal edilmiştir. Alüminyum konstrüksiyon kasası, yüksek sıcaklığa dayanıklı bant

Detaylı

Birincil alüminyum üretiminde 2010 yılı itibariyle Kanada ve ABD ile temsil edilen Kuzey Amerika ile Doğu ve Orta Avrupa ön plana çıkmıştır.

Birincil alüminyum üretiminde 2010 yılı itibariyle Kanada ve ABD ile temsil edilen Kuzey Amerika ile Doğu ve Orta Avrupa ön plana çıkmıştır. Alüminyumu metal olarak değerli yapan özelliklerin başında hafifliği, mukavemeti, geri dönüşüm özelliği, korozyon dayanımı, dayanıklılığı, şekil verilebilirliği ve elektrik-ısı iletkenliği gelir. Diğer

Detaylı

LED LL DP CD WW CS CF AC CG LC EL FO. DecoPendant BLZ DRM QDR QDR2 LLT15

LED LL DP CD WW CS CF AC CG LC EL FO. DecoPendant BLZ DRM QDR QDR2 LLT15 LED LL DP D WW S F A G L EL FO DecoPendant DecoPendant serisi genel aydınlatmada tavana monte edilerek yada tavandan sarkıtılarak kullanılır. Estetik ve modern tasarımlı DecoPendant armatürler ile iç mekanlarda

Detaylı

D131 Askı Sisteminden Bağımsız Tavan

D131 Askı Sisteminden Bağımsız Tavan D131 Askı Sisteminden Bağımsız Tavan D131 askı sisteminden bağımsız tavan sistemleri, tesisatın yoğun olarak uygulandığı tavanlarda, herhangi bir askı sistemi kullanmadan; konstrüksiyonun sadece yan duvarlara

Detaylı

MasterFlow 916 AN. Polyester Esaslı, Ankraj Harcı. Tanımı

MasterFlow 916 AN. Polyester Esaslı, Ankraj Harcı. Tanımı Polyester Esaslı, Ankraj Harcı Tanımı MasterFlow 916 AN, polyester esaslı, iki bileșenli, özel bir tabanca ile kolaylıkla uygulanan, macun kıvamında ankraj ve montaj malzemesidir. Test & Standartlar n

Detaylı

TEKNİK RESİM. Ders Notları: Mehmet Çevik Dokuz Eylül Üniversitesi. Görünüşler - 1

TEKNİK RESİM. Ders Notları: Mehmet Çevik Dokuz Eylül Üniversitesi. Görünüşler - 1 TEKNİK RESİM 2010 Ders Notları: Mehmet Çevik Dokuz Eylül Üniversitesi 2/25 Görünüşler Birinci İzdüşüm Metodu Üçüncüİzdüşüm Metodu İzdüşüm Sembolü Görünüşlerin Çizilmesi Görünüş Çıkarma Kuralları Tek Görünüşle

Detaylı

Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler

Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler Yenilikçi Dräger X-plore 8000 başlıkları, yeni motorlu hava temizleme respiratörlerinin (PAPR) ayrılmaz bir parçasıdır. Hem bol hem de dar seçenekleri,

Detaylı

D fl Cephe Sistemleri. / Mekanik Uygulamalar / Gizli Klipsli Sistem. d c. a L 50 x 70 x 4 mm l = 80-150 mm. 6063 alafl m eloksall alüminyum ankraj

D fl Cephe Sistemleri. / Mekanik Uygulamalar / Gizli Klipsli Sistem. d c. a L 50 x 70 x 4 mm l = 80-150 mm. 6063 alafl m eloksall alüminyum ankraj Sistem Bileflenleri: Kalesinterflex Kompozit Cephe Paneli Görünen yüzeyi 1000 x 3000 x 4 mm ve alt ebatlar olan Kalesinterflex Fit kompozit porselen seramik, arka yüzeyi fiber elyaf file, özel epoksi reçine

Detaylı

CEKA Metal Yapı Ltd. Şti. 2009 yılında Siteler deki 500 m2'lik atölyesinde yolculuğuna başladı. Bugün Ostim'deki 1200 m 2 'lik yeni yeri ile

CEKA Metal Yapı Ltd. Şti. 2009 yılında Siteler deki 500 m2'lik atölyesinde yolculuğuna başladı. Bugün Ostim'deki 1200 m 2 'lik yeni yeri ile CEKA Metal Yapı Ltd. Şti. 2009 yılında Siteler deki 500 m2'lik atölyesinde yolculuğuna başladı. Bugün Ostim'deki 1200 m 2 'lik yeni yeri ile faaliyetlerine devam etmektedir. CEKA Metal Yapı çağdaş mimari

Detaylı

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri Kapılar & pencereler Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri STEEL SYSTEMS YLITIMSIZ KPI VE PENCERELER Yalıtımsız kapı ve pencereler. Yalıtımsız ancak tam fonksiyonel. Kapı ve

Detaylı

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA Bağcılar ın seçkin semtlerinden Kirazlı da sizi hayal ettiğiniz yaşama davet ediyoruz. Ulaşımı, konforu, kalitesi, estetiği ve

Detaylı

3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE. Sıcak Su Kazanları

3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE. Sıcak Su Kazanları 3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE Sıcak Su Kazanları 1 Hoval 3-geçişli sıvı/gaz yakıtlı sıcak su kazanlarının avantajları Ürünlerimiz teknolojinin son örneğini temsil ederken, yaratıcı

Detaylı

Yukardaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Müteahhit Firma teknik gereklilikler dahilinde her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Yukardaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Müteahhit Firma teknik gereklilikler dahilinde her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir. Yukardaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Müteahhit Firma teknik gereklilikler dahilinde her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir. Yukardaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Müteahhit

Detaylı

Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri

Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri Conergy ile güvende Conergy, yenilenebilir enerji alanında dünyadaki en başarılı şirketlerden biridir. Çünkü Conergy tüm bileşenleri tek bir elden çıkan

Detaylı

40 yard mc olur, önlemeye yard mc olur. engellenmesine sa layarak Binalarda ba ms z birimleri birbirinden ay ran dö emelere, duvarlara, , çat s na Binan n Enerji Kimlik Belgesi var m? (Bu belge, s tma,

Detaylı

BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEKİ YETERLİLİK SINAV VE BELGELENDİRME MERKEZİ LTD. ŞTİ. (BTSO MESYEB)

BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEKİ YETERLİLİK SINAV VE BELGELENDİRME MERKEZİ LTD. ŞTİ. (BTSO MESYEB) BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEKİ YETERLİLİK SINAV VE BELGELENDİRME MERKEZİ LTD. ŞTİ. (BTSO MESYEB) SINAV VE BELGELENDİRME ÜCRET TARİFESİ 1-11UY0031-3 Isıtma ve Doğal Gaz İç Tesisat Yapım Personeli

Detaylı

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil!

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! yüksek vasistas HAUTAU PRIMAT sistemi Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! Esneklik ve çok yönlülük alan nda HAUTAU PRIMAT kimseye söz b rakm yor:

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME 1- BETONARME

TEKNİK ŞARTNAME 1- BETONARME 1- BETONARME 1.1- Binada kullanılacak malzemeler Bayındırlık Bakanlığı teknik şartnamesine uygun olacaktır. Yapılacak her türlü imalat Bayındırlık Bakanlığı Genel Şartnamesinde tarif edilen şartlara uygun

Detaylı

Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri

Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri Geniş bir yelpazede yatay ünite uzunluğu, kolon tipi ve iş istasyonu opsiyonlarına sahip çok yönlü Dräger Ponta, daha iyi bir çalışma alanı verimliliği

Detaylı

Fan Coil Cihazları Tesisat Bağlantıları

Fan Coil Cihazları Tesisat Bağlantıları Newtherm Fan Coil Kontrol Ekipmanları Bağlantı vanaları, uzaktan kontrol cihazları, dijital veya mekanik duvar tipi termostatları ve yalıtımlı montaj setleriyle birlikte sistem bazında teslim edilmektedir.

Detaylı

MEVCUT OTOMATĐK KONTROL SĐSTEMLERĐNĐN BĐNA OTOMASYON SĐSTEMĐ ĐLE REVĐZYONU VE ENERJĐ TASARRUFU

MEVCUT OTOMATĐK KONTROL SĐSTEMLERĐNĐN BĐNA OTOMASYON SĐSTEMĐ ĐLE REVĐZYONU VE ENERJĐ TASARRUFU MEVCUT OTOMATĐK KONTROL SĐSTEMLERĐNĐN BĐNA OTOMASYON SĐSTEMĐ ĐLE REVĐZYONU VE ENERJĐ TASARRUFU Erdinç S AYIN 1968 yılında Đstanbul'da doğdu. 1989 yılında Đstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği

Detaylı

Viega Advantix Vario. Milimetrik doğruluk. Sınırsız esneklik.

Viega Advantix Vario. Milimetrik doğruluk. Sınırsız esneklik. Viega Advantix Vario Milimetrik doğruluk. Sınırsız esneklik. Viega Advantix Vario Bireyselliğin en güzel şekli. İddialı tasarım ve yüksek kaliteli malzemelerle modern banyolarda uzun süredir sıkça karşılaşılıyor

Detaylı

BAŞLICA ÇATI ŞEKİLLERİ

BAŞLICA ÇATI ŞEKİLLERİ ÇATILAR Yapıları dış atmosferden gelen yağmur, rüzgar, kar ve dolu gibi etkenlerden koruyan elemanlara "ÇATI" denilmektedir. Genellikle ahşap, çelik ve betonarmeden yapılan çatılar konut, işyeri, atelye,

Detaylı

Tekerlek sistemi Takviyeli naylon taşıyıcılar üzerinde anti statik sentetik malzeme ve dişli kayış

Tekerlek sistemi Takviyeli naylon taşıyıcılar üzerinde anti statik sentetik malzeme ve dişli kayış A-100 Teknik Özellikler Yük taşıma kapasitesi A100 : Tek kanat - 110 kg., çift kanat 140 kg. Tekerlek sistemi Takviyeli naylon taşıyıcılar üzerinde anti statik sentetik malzeme ve dişli kayış vasıtasıyla.

Detaylı

NORMAL TUĞLA VE PRES TUĞLA İLE DUVAR

NORMAL TUĞLA VE PRES TUĞLA İLE DUVAR NORMAL TUĞLA VE PRES TUĞLA İLE DUVAR Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi TUĞLA Tanım Kil, killi toprak ile tuğla ve

Detaylı

BCN 12..48V 15..50A MİKROİŞLEMCİLİ AKÜ ŞARJ CİHAZI

BCN 12..48V 15..50A MİKROİŞLEMCİLİ AKÜ ŞARJ CİHAZI BCN 12..48V 15..50A MİKROİŞLEMCİLİ AKÜ ŞARJ CİHAZI TANITIM DOSYASI *Bu dokümanda verilen resim,çizim ve diğer teknik bilgiler cihazların temel ortak özellikleri göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır

Detaylı

Kaliteli ve yüksek verim sağlayan, soğutmalı AC motorlar ile Ekstruderlerde yüksek kapasite ve mükemmel performans.

Kaliteli ve yüksek verim sağlayan, soğutmalı AC motorlar ile Ekstruderlerde yüksek kapasite ve mükemmel performans. EKSTRUDER TÜRKÇE NT grubu Plastik Ekstruderler proses uygulamalarına bağlı olarak 3 farklı seride dizayn edilmiştir. NTB Basic, NTE Extra ve NTV Degazaj serisi ekstruderler, yüksek kalite ve optimum verimlilikte

Detaylı

TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠMĠZ. Genel bilgiler; A-Kapılarımızda Galvaniz ve Yekpare plaka Çelik kullanılmaktadır.

TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠMĠZ. Genel bilgiler; A-Kapılarımızda Galvaniz ve Yekpare plaka Çelik kullanılmaktadır. TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠMĠZ Genel bilgiler; A-Kapılarımızda Galvaniz ve Yekpare plaka Çelik kullanılmaktadır. Bu önemli bir detay olup, galvanizli çelik malzemede üzerine yapılacak olan laminasyon, poliüretan

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda monitörler için kumanda Masaüstü TFT piyasada standart bulunan TFT'lere göre, zorlu endüstriyel ortamlarda dahi sürekli olarak sorunsuz çalışırlar.

Detaylı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ ADANA KENT SORUNLARI SEMPOZYUMU / 16 2008 BU BİR TMMOB YAYINIDIR TMMOB, bu makaledeki ifadelerden, fikirlerden, toplantıda çıkan sonuçlardan ve basım hatalarından sorumlu değildir. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

ABKR ABK 1036 GALVANİZ SİLO ISI KONTROLÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

ABKR ABK 1036 GALVANİZ SİLO ISI KONTROLÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ABKR ABK 1036 GALVANİZ SİLO ISI KONTROLÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÖNSÖZ 1989 yılında Bandırma'da 150m2 alanda kuruldu. 2 mühendis ve 2 elektrik teknisyeni ile yem fabrikaları elektrik panoları ve kablo tesisatları

Detaylı

SG5 SG50 K PICTURE PIECE N0 MALZEME MATERIAL EPDM DESCRIPTION Gizli Kanat Fitili Interior Overlap Gasket PAKET PACKET 290 m/pk EPDM Interior Overlap Gasket 800 m/pk EPDM Rabbet Gasket for Frame profile

Detaylı

NE YAPIYORUZ? NE İSTİYORUZ?

NE YAPIYORUZ? NE İSTİYORUZ? BİZ KİMİZ? CEKA Metal Yapı Ltd. Şti. 2009 yılında Siteler deki 500 m 2 'lik atölyesinde yolculuğuna başladı. Bugün Ostim'deki 1200 m 2 'lik yeni yeri ile faaliyetlerine devam etmektedir. CEKA Metal Yapı

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar Thermetic bratt pans - h = mm Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler

Detaylı

Lachenmeier Streç Kaplama Makinesi XL. Geniş formatlı ambalajlar için...

Lachenmeier Streç Kaplama Makinesi XL. Geniş formatlı ambalajlar için... Lachenmeier Streç Kaplama Makinesi XL Geniş formatlı ambalajlar için... Lachenmeier Streç Kaplama Makinesi Çatı kaplama panelleri Alçıpan kaplama İzolasyon çarşafları MDF levhalar Alçı levhalar Oluklu

Detaylı

SONAY KALELİ MİMARLIK DIŞ CEPHE DANIŞMANLIK.

SONAY KALELİ MİMARLIK DIŞ CEPHE DANIŞMANLIK. SONAY KALELİ MİMARLIK DIŞ CEPHE DANIŞMANLIK www.sonaykalelimimarlik.com GENEL BİLGİ 1999 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi'nden Mezun Olan Sonay Kaleli; 2000 2013 yılları arasında

Detaylı

Çocuğunuzun işitmesine yardımcı olun

Çocuğunuzun işitmesine yardımcı olun Ponto Kemiğe takılan işitme cihazında seçme özgürlüğü Çocuğunuzun işitmesine yardımcı olun Ponto yumuşak bant Çocuğunuzun işitmesine yardımcı olun Ponto yumuşak bant Çocuklar dil becerilerini bebeklikten

Detaylı

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ I. Clip-In Sistem Profil ve Aksesuarları I. Montaj Öncesi ve Esnasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 1. Uygulama yapılacak mekanın boş ve temiz olması gereklidir.

Detaylı

Teknik Dosya Üretim Standartları

Teknik Dosya Üretim Standartları Teknik Dosya Üretim Standartları MAY 2015 İçindekiler 1. 0 sayfa no Sistem profilleri Sistem aksesuarları Ana profiller Yardımcı profiller 1.1 1.2 1.3 1.5 Aksesuarlar 1.6 Kepenk sistemi ile ilgili önemli

Detaylı

MasterFlow 920 AN (Eski Adı Masterflow 920 SF)

MasterFlow 920 AN (Eski Adı Masterflow 920 SF) TANIMI MasterFlow 920 AN, metakrilat esaslı, iki bileşenli, yüksek performanslı, stiren içermeyen, özel bir tabanca ile kolaylıkla uygulanan, macun kıvamında ankraj ve montaj malzemesidir. STANDARTLAR

Detaylı

yap elemanlar Hayal gücünüz flekilleniyor products

yap elemanlar Hayal gücünüz flekilleniyor products yap elemanlar Hayal gücünüz flekilleniyor products Ravboard Dow Chemical firmas n n ekstrüde polistren sert köpük markas Styrofoam dan üretilmifltir. yap elemanlar Styrofoam un her iki yüzeyi cam elyaf

Detaylı

Isı Yalıtımı ve Binalarda Enerji Kimlik Belgesi - Bims, Pomza, Bimsblok ve Türevleri Salı, 01 Mayıs 2012 07:44 -

Isı Yalıtımı ve Binalarda Enerji Kimlik Belgesi - Bims, Pomza, Bimsblok ve Türevleri Salı, 01 Mayıs 2012 07:44 - ISI YALITIMI ve BİNALARDA ENERJİ KİMLİK BELGESİ Ülkemiz, enerji tüketiminde, birim ürün ve hizmette gelişmiş ülkelere göre (Batı Avrupa ya göre 2 kat, Japonya ya göre 4 kat) fazla enerji tüketmektedir.

Detaylı

TUĞLA VE KİREMİT RAPORU

TUĞLA VE KİREMİT RAPORU TUĞLA VE KİREMİT RAPORU Her türlü iklim koşuluna dayanıklı olan tuğla-kiremit, yaklaşık 6000 yıllık geçmişi ile kendini kanıtlamış, tamamen doğal ve sağlıklı yapı malzemeleridir. Topraktan (kilden) üretilmeleri

Detaylı

RESCARA S STEM PROF LLER R M 01 R M 02 R M 03 R M R M

RESCARA S STEM PROF LLER R M 01 R M 02 R M 03 R M R M M MAR KATALOG : Alüminyum Kap Pencere ve Giydirme Cephe Sistemleri R RESCARA S STEM PROF L DETAYLARI RESCARA S STEM PROF LLER R M 01 R M 02 R M 03 R M 04 10000 10001 10002 10003 R M 05 10004 80 111 100

Detaylı

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İtalyanca da pişmiş toprak anlamına gelen Terra Cotta, M.Ö 5000 yıllarından günümüze dünyanın farklı yerlerindeki uygarlıklar tarafından çoğunlukla

Detaylı

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının bağlantıları kontrol edilir. Güz ve Bahar dönemindeki

Detaylı

Fark basınç ölçüm cihazı

Fark basınç ölçüm cihazı Fark basınç ölçüm cihazı testo 526 Tüm basınç aralıkları için uygundur Sıcaklık kompanzasyonlu fark basınç sensörü, 0... 2000, cihaza entegre Sıcaklık ve basıncı ölçmek üzere kullanılan farklı probların

Detaylı

25.10.2011. Prefabrik Yapılar-I Ögr. Grv. Mustafa KAVAL AKÜ.Afyon MYO.Đnşaat Prog.

25.10.2011. Prefabrik Yapılar-I Ögr. Grv. Mustafa KAVAL AKÜ.Afyon MYO.Đnşaat Prog. ÇELĐK PREFABRĐK YAPILAR 1. bölüm GĐRĐŞ ÇELĐK KONSTRÜKSĐYON Çelik konstrüksiyon: çok katlı yapılar, betonda geçilemeyecek kadar büyük açıklıklar, Fabrikalarda çok uzun süre hizmet verilecek yapılarda en

Detaylı

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyunuz ve doğru seçeneği işaretleyiniz. 1. Aşağıdakilerden hangisi alçı dekorasyon ve kartonpiyer yapma araçlarından biri değildir? A) Mala

Detaylı

ÖZEL BÖLÜM I KOJENERASYON. TÜRKOTED İltekno Topkapı Endüstri ST ELEKTRİK-ENERJİ I NİSAN 2016

ÖZEL BÖLÜM I KOJENERASYON. TÜRKOTED İltekno Topkapı Endüstri ST ELEKTRİK-ENERJİ I NİSAN 2016 TÜRKOTED İltekno Topkapı Endüstri 102 Hibrit Sistemlerle En Yüksek Verimlilik Hedefleniyor Derya Sakallıoğlu Yenilenebilir enerji kaynakları ile birlikte kullanılan kojenerasyon sistemleri, hibrit kojenerasyon

Detaylı

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ 1- Yeraltı konteyner sistemine sıkıştırmalı çöp aracından alınan jaklı hortumla konteyner sistemine bağlantı yapılıp manuel kumanda ile çalışması sağlanacaktır.

Detaylı

MAKSDER 4. MOBİLYA AKSESUAR ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2013

MAKSDER 4. MOBİLYA AKSESUAR ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2013 MAKSDER 4. MOBİLYA AKSESUAR ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2013 YARIŞMANIN AMACI MAKSDER tarafından her yıl; sektördeki gelişimi teşvik etmek, uluslararası pazarlarda rekabet edebilecek ürünlerin

Detaylı

Master Panel 1000 W Cephe

Master Panel 1000 W Cephe Master Panel 1000 W Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma uygundur. Hem yatay hem de düşey uygulanabilmesi sayesinde montaj esnekliği ve tasarımcılara

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI KAMUDA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PANELİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI Uzm. Yusuf DUMAN İSG Koordinatörü / İş Güvenliği Uzmanı Mayıs/2016 (1/55) 6331 SAYILI İSG KANUNU İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu

Detaylı

a good idea... Piri Reis Mh. Nazım Hikmet Blv. No:52 New Residence D:302 Beylikdüzü - Esenyurt / İSTANBUL : : T F E W : :

a good idea... Piri Reis Mh. Nazım Hikmet Blv. No:52 New Residence D:302 Beylikdüzü - Esenyurt / İSTANBUL : : T F E W : : a good idea... Piri Reis Mh. Nazım Hikmet Blv. No:52 New Residence D:302 Beylikdüzü - Esenyurt / İSTANBUL T F : : 0212 852 65 45 0212 853 67 47 E W : : info@ideaturkiye.com www.ideaturkiye.com Köşe Koruyucular

Detaylı

BÖLÜM 3 FREKANS DAĞILIMLARI VE FREKANS TABLOLARININ HAZIRLANMASI

BÖLÜM 3 FREKANS DAĞILIMLARI VE FREKANS TABLOLARININ HAZIRLANMASI 1 BÖLÜM 3 FREKANS DAĞILIMLARI VE FREKANS TABLOLARININ HAZIRLANMASI Ölçme sonuçları üzerinde yani amaçlanan özelliğe yönelik gözlemlerden elde edilen veriler üzerinde yapılacak istatistiksel işlemler genel

Detaylı

Şirket kültürümüz; müşteri memnuniyeti, doğruluk, güven ve kalitede süreklilik değerleri üzerine kurulmuştur.

Şirket kültürümüz; müşteri memnuniyeti, doğruluk, güven ve kalitede süreklilik değerleri üzerine kurulmuştur. ŞİRKET PROFİLİ 2003 yılından bu yana, İşimiz, Aynamızdır ilkemiz, gelişmiş alt yapı ve yetişmiş personelimiz ile sizin için gerekli hizmetleri, uluslararası kabul görmüş teknikleri kullanarak, profesyonel

Detaylı

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi lite Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi SEPARATÖR SİSTEMLER DİVERSA LİTE S NOVA 102 1989 dan beri Türk Yap Sektörü ne modern mimarinin gereklilikleri olan malzeme ve uygulama yöntemlerini

Detaylı

Ferhatpaşa Mahallesi Akdeniz Caddesi 53. Sokak No: 1 İmtaş Palaza Ataşehir İSTANBUL / TÜRKİYE Telefon : +90 216 389 96 85 www.moduldanismanlik.

Ferhatpaşa Mahallesi Akdeniz Caddesi 53. Sokak No: 1 İmtaş Palaza Ataşehir İSTANBUL / TÜRKİYE Telefon : +90 216 389 96 85 www.moduldanismanlik. Modül Danışmanlık & Cephe Sistemleri, Şirketimizin temel ilkesi; geçmişten bugüne kazandığımız tecrübemizi, kalite, güvenilirlik ve prensipli çalışma sistemini korumak ve geliştirmektir. Bu güne kadar

Detaylı

Gelişmiş uluslararası elektrostatik toz emaye imalat hattı İki kat elektrostatik kuru toz teknolojisi şu an uluslararası emaye endüstrisinde

Gelişmiş uluslararası elektrostatik toz emaye imalat hattı İki kat elektrostatik kuru toz teknolojisi şu an uluslararası emaye endüstrisinde ÜRETİM TESİSİ İki ayrı lokasyonda, toplamda 190,000 m2 alanda en büyük vitray enamel işleme tesisi 4 üretim hattı ile hızlı teslimat imkanı 600,000 m2 yıllık üretim kapasitesi Mevcut en gelişmiş emaye

Detaylı

HAKKIMIZDA Bileşik Kauçuk hammaddesinden kauçuk malzemelerin kalıplanmasına

HAKKIMIZDA Bileşik Kauçuk hammaddesinden kauçuk malzemelerin kalıplanmasına HAKKIMIZDA Bileşik Kauçuk hammaddesinden kauçuk malzemelerin kalıplanmasına Se.Fa, 90 lı yılların başında kurulmuştur. Şirketimiz, sahip olduğu teknoloji,teknik dizayn ve üretim deneyimi ile şuanda hidrolik,otomasyon

Detaylı

STRÜKTÜREL SİLİKONLU SİSTEMLER

STRÜKTÜREL SİLİKONLU SİSTEMLER STRÜKTÜREL SİLİKONLU SİSTEMLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Strüktürel silikonlu sistem; binanın yapısal çerçeve elemanlarının, cama yüksek dayanıma sahip özel silikon ile yapıştırılmasıyla (bonding) elde

Detaylı

M MAR KATALOG : Alüminyum Kap Pencere ve Giydirme Cephe Sistemleri R50 RESCARA S STEM PROF L DETAYLARI

M MAR KATALOG : Alüminyum Kap Pencere ve Giydirme Cephe Sistemleri R50 RESCARA S STEM PROF L DETAYLARI M MAR KATALOG : Alüminyum Kap Pencere ve Giydirme Cephe Sistemleri R RESCARA S STEM PROF L DETAYLARI RESCARA S STEM PROF LLER R M 01 R M 02 R M 03 R M 04 10000 10001 10002 10003 R M 05 10004 80 111 100

Detaylı

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 HASTANE ENFEKSİYONUYLA MÜCADELE BASİT VE ETKİLİ Çekici modern tasarımı, kolay çalıştırılması ve

Detaylı

İLERİ YAPI MALZEMELERİ DERS-6 KOMPOZİTLER

İLERİ YAPI MALZEMELERİ DERS-6 KOMPOZİTLER İLERİ YAPI MALZEMELERİ DERS-6 KOMPOZİTLER Farklı malzemelerin üstün özelliklerini aynı malzemede toplamak amacıyla iki veya daha fazla ana malzeme grubuna ait malzemelerin bir araya getirilmesi ile elde

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU İKİNCİ BAŞKANI SAYIN DOÇ. DR. TURAN EROL UN. GYODER ZİRVESİ nde YAPTIĞI KONUŞMA METNİ 26 NİSAN 2007 İSTANBUL

SERMAYE PİYASASI KURULU İKİNCİ BAŞKANI SAYIN DOÇ. DR. TURAN EROL UN. GYODER ZİRVESİ nde YAPTIĞI KONUŞMA METNİ 26 NİSAN 2007 İSTANBUL SERMAYE PİYASASI KURULU İKİNCİ BAŞKANI SAYIN DOÇ. DR. TURAN EROL UN GYODER ZİRVESİ nde YAPTIĞI KONUŞMA METNİ 26 NİSAN 2007 İSTANBUL Sözlerime gayrimenkul ve finans sektörlerinin temsilcilerini bir araya

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

Bulunduğu Kaynaştırma

Bulunduğu Kaynaştırma İşitme Engelli Öğrencilerin Bulunduğu Kaynaştırma Ortamlarında Fiziksel Düzenlemeler Araş. Gör. Duygu BÜYÜKKÖSE Araş. Gör. Hüseyin KOÇ Doç. Dr. Hasan GÜRGÜR ÖZEK 2015, Anadolu Üniversitesi Giriş İşitme

Detaylı

TURKCELL TEKNOLOJ Z RVES KATILIMI

TURKCELL TEKNOLOJ Z RVES KATILIMI TURKCELL TEKNOLOJ Z RVES KATILIMI 12 13 Kas m 2013 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi nde düzenlenen Turkcell Teknoloji Zirvesi ne ubemizce kat m sa land. Turkcell Teknoloji Zirvesinde kat m sa lanan sunumlarda

Detaylı

ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları. BASINÇLI KAPLAR Boyler

ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları. BASINÇLI KAPLAR Boyler Isı İstasyonları Konularımız ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları BASINÇLI KAPLAR Boyler Genleşme Paslanmaz Proses Denge Kapları Tortu

Detaylı

Mitsubishi Klima Özellikleri

Mitsubishi Klima Özellikleri Mitsubishi Klima Özellikleri Mitsubishi klimalar, havayı doğal de kötü enzim kirli Doğal kokulardan bakteriler havayı filtresiyle bir ortadan mekanizma emerek arındıran, kaldırılır, bakterileri sterilize

Detaylı

ISI ĐHTĐYACI KĐMLĐK BELGESĐ Sayfa no : 1

ISI ĐHTĐYACI KĐMLĐK BELGESĐ Sayfa no : 1 ISI ĐHTĐYACI KĐMLĐK BELGESĐ Sayfa no : 1 Proje adı : 4 PARSEL Hesap : Açıklama : ISI ĐLETĐM VE ISI YALITIM Kontrol : Ada / Parsel... Binanın tanımı... Cadde ve bina numarası... Semt / Đlçe / Đl... Kullanılacak

Detaylı

ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA

ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA B üyükçekmece deki yeni kampüsünü e itim ve ö retime açan, anas n f, ilkö retim, anadolu ve fen liselerini içeren Ç nar Koleji 32 bin metrekarelik alana kurulu

Detaylı

Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ.

Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ. mc Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ www.mobacephe.com 1 mc Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ www.mobacephe.com FAALİYET ALANLARIMIZ ALÜMİNYUM GİYDİRME CEPHE ve STRÜKTÜREL SİLİKON CEPHELER OTOMATİK

Detaylı

Bazı Referanslarımız. *Ankara ve çevre illerde 70 bayimizle hizmetinizdeyiz.

Bazı Referanslarımız. *Ankara ve çevre illerde 70 bayimizle hizmetinizdeyiz. ALÜMİNYUM Pimapen S-7500 Fantasia nın tüm ana profilleri 75 mm genişliğinde ve 6 odacıklıdır. Pimapen S-7500 Fantasia, 3 lü (iç-orta-dış) contalama sistemi ile gelen mükemmel ısı, ses, toz, hava ve su

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI MALİ SEKTÖRLE İLİŞKİLER VE KAMBİYO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YURTDIŞI DOĞRUDAN YATIRIM RAPORU 2013

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI MALİ SEKTÖRLE İLİŞKİLER VE KAMBİYO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YURTDIŞI DOĞRUDAN YATIRIM RAPORU 2013 HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI MALİ SEKTÖRLE İLİŞKİLER VE KAMBİYO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YURTDIŞI DOĞRUDAN YATIRIM RAPORU 2013 Ekim 2014 İÇİNDEKİLER Giriş... 2 Dünya da Uluslararası Doğrudan Yatırım Trendi... 3 Yıllar

Detaylı

Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe

Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe Kalite yıldıza benzer. Sadece çevresini aydınlatmakla kalmaz, doğru yolu da gösterir. İzlemekten bile keyif alırsın... Biz Artaş ız. Kurucumuz

Detaylı

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık "L1", "L2" ve "L3" olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık L1, L2 ve L3 olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir Kontaktörler Röle kontakları üzerinden büyük bir miktar elektrik gücü anahtarlamak için kullanıldığında kontaktör terimi ile adlandırılır.. Kontaktörler tipik olarak çoklu kontaklara sahiptir ve kontakları

Detaylı

AQUA BOYLER Tek ve Çift Serpantinli Boyler

AQUA BOYLER Tek ve Çift Serpantinli Boyler AQUA BOYLER Tek ve Çift Serpantinli Boyler Tek Serpantinli Boyler Tek Serpantinli Boyler tek ısı kaynaklı sistemlerde - katı/sıvı/gaz yakıtlı kazan veya güneş enerjisi - sıcak su elde etmek için kullanılınır.

Detaylı

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h)

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h) VITOPEND 100-W Gaz yakıtlı kombi / ısıtıcı Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, atmosferik brülörlü Anma ısı gücü aralığı: 10,5 30 kw (9 000 25 800 kcal/h) Düşük Sıcaklık Kazanı Vitopend 100-W,

Detaylı