HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİRİM/İDARE FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİRİM/İDARE FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİRİM/İDARE FAALİYET RAPORU

2 Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.

3 İÇİNDEKİLER SUNUŞ (Harcama Yetkilisi).. I- GENEL BİLGİLER... A- Misyon ve Vizyon... B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar.... C- İdareye İlişkin Bilgiler Fiziksel Yapı Örgüt Yapısı Bilgi ve Teknolojik Kaynaklar İnsan Kaynakları Sunulan Hizmetler Yönetim ve İç Kontrol Sistemi... II- AMAÇ ve HEDEFLER... A. Amaç ve Hedefler... B. Temel Politikalar ve Öncelikler.... C. Diğer Hususlar. III- FAALİYETLERE İLİŞKİN BİLGİ VE DEĞERLENDİRMELER A- Mali Bilgiler... 1-Bütçe Gerçekleşmeleri Mali Denetim Sonuçları Diğer Mali Bilgiler.... B- Performans Bilgileri Faaliyet ve Proje Bilgileri Performans Sonuçları Tablosu Performans Sonuçlarının Değerlendirilmesi Performans Bilgi Sisteminin Değerlendirilmesi Diğer Hususlar.... IV- KURUMSAL KABİLİYET ve KAPASİTENİN DEĞERLENDİRİLMESİ Birimler tarafından hazırlanacaktır. A- Üstünlükler Değerlendirme.... B- Zayıflıklar - Değerlendirme.... V- ÖNERİ VE TEDBİRLER (Örnek).. Ek 1: Harcama Yetkilisi İç Kontrol Güvence Beyanı....

4 BİRİM / ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Fakültemiz Hitit Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak Milli Eğitim Bakanlığı nın teklif yazısı üzerine tarihli ve 2809 sayılı Kanunun ek 30. Maddesine göre 30 Temmuz 2017 tarihinde Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan, 12/06/2017 tarih ve 2017/10456 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Spor Bilimleri Fakültesine dönüştürülmüştür yılında Eğitim-Öğretime başlamış olup yukarıda anılan tarihten itibaren Spor Bilimleri Fakültesi olarak Hitit Üniversitesi bünyesinde faaliyet göstermektedir. Öğrenim süresi 4 yıl olan Fakültemiz bünyesinde Antrenörlük Eğitimi, Antrenörlük Eğitimi (İ.Ö), Spor Yöneticiliği (N.Ö), Spor Yöneticiliği (İ.Ö), Beden Eğtimi ve Spor Eğitimi (Öğretmenlik), Rekreayon bölümleri bulunmakta olup, Antrenörlük Eğitimi nde 322, Antrenörlük Eğitimi (İ.Ö) 133, Spor Yöneticiliği (N.Ö) bölümünde 262, Spor Yöneticiliği (İ.Ö) bölümünde 226, Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi (Öğretmenlik) bölümünde 256, Rekreasyon Bölümü nde ise 30 öğrenci ile Eğitim ve Öğretime devam edilmektedir. Yeni bölümlerle birlikte büyüme ve gelişmesinin sürdürülmesi hedeflenmekte olan Fakültemizin amacı Evrensel değerleri, çağdaş düşünceyi, geleceği biçimlendirmeyi, yaratıcı, üretken ve özgür olmayı sağlayan sporsal duyarlılık kazandırmayı hedefleyen eğitim öğretim kurumu olmaktır. Fakültemiz, Türkiye Cumhuriyetini çağdaş uygarlıklar düzeyine çıkarma yolundaki sorumluluklarının bilincinde olup bu doğrultuda eğitim öğretimine devam edecektir. Prof.Dr.Faruk YAMANER Dekan V.

5 I- GENEL BİLGİLER (Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmeliğin 19 uncu maddesi ) Genel bilgiler: Bu bölümde, idarenin misyon ve vizyonuna, teşkilat yapısına ve mevzuatına ilişkin bilgilere, sunulan hizmetlere, insan kaynakları ve fiziki kaynakları ile ilgili bilgilere, iç ve dış denetim raporlarında yer alan tespit ve değerlendirmelere kısaca yer verilir. A. Misyon ve Vizyon Misyon Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi nin misyonu; bilgi çağının gerekliliğine uygun olarak kaliteli ve rafine bilgi üretmek, gerçekleştireceği projeler yoluyla halkı aydınlatmak ve mevcut ihtiyaçlara çözüm önerileri sunmaktır. Bu amaçla, bilgi ve beceri düzeyi yüksek, sorgulayan, toplumsal hassasiyet duygusu gelişmiş, Türkiye Cumhuriyeti nin temel değerlerine ve evrensel değerlere sahip çıkan demokratik, laik ve çağdaş bireyler yetiştirmektir. Vizyon Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi; Atatürk ilkeleri doğrultusunda, bilgi ve teknoloji alanlarında meydana gelen yenilikleri takip ederek çağdaş ve bilimsel bakış açısı ile yorumlayan, yaratıcı, üretken ve özgür düşünce sistemini hedefleyen bir vizyonu benimsemektedir. Aynı alanda hizmet veren, dünyadaki diğer üniversitelerle yarışabilecek güçlü bir eğitim altyapısına sahip bir kurum olmayı hedeflemekte, bu doğrultuda eğitimöğretim faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Fakültemiz; alanında yetkin, analitik düşünceye sahip, evrensel değerleri esas alan, nitelikli beden eğitimi ve spor öğretmenleri, antrenörler, spor yöneticileri ve rekreasyon uzmanları yetiştirmeyi ilke edinmiştir. B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar Dekan: Fakülte Kuruluna başkanlık etmek, Fakülte Kurul Kararlarını uygulamak ve birimler arasında düzenli çalışmayı sağlamak, her öğretim yılı sonunda ve istendiğinde Yüksekokul genel durumu ve işleyişi hakkında Rektöre rapor vermek, Yüksekokulun ödenek ve kadro ihtiyaçlarını gerekçesi ile birlikte Rektörlüğe bildirmek, Yüksekokul bütçesi ile ilgili öneriyi Yüksekokul Yönetim Kurulunun da görüşünü aldıktan sonra Rektörlüğe sunmak, Fakülte birimleri ve her düzeydeki personeli üzerinde genel gözetim ve denetim görevini yapmaktır. Dekan Yardımcıları: Dekan Başkanlığında Eğitim-Öğretim hizmetlerini Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulunca yürütmek, Dekanın görev başında olmadığı durumlarda vekalet etmek Dekanın yetki ve sorumluluğunda bulunan görevlere yardımcı olmak, İlgili kanun ve yönetmeliklerle verilen diğer görevleri yapmaktır.

6 Fakülte Sekreteri - Fakültenin üniversite içi ve dışı tüm idari işlerini yürütmek, - Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulunun raportörlüğünü yapmak, - Fakültedekii idari personelin kişisel dosyalarını tutmak, takip etmek ve istenildiğinde üst makamlara gerekli bilgileri sağlamak, - Üst makamlarca istenildiğinde, öğrencilere ilişkin bilgileri danışmanlardan alarak ilgili makama sunmak, - Fakülteye ait tüm iç ve dış yazışmaları yapmak, takip etmek ve kaydını tutmak, - Öğretim elemanlarına ders içi ve ders dışı sorunların çözümünde yardımcı olmak, derslerin etkin biçimde yürütülmesi için gerekli yardım ve desteği sağlamak, - Öğretim elemanlarının gereksinimi olan ders araçlarını sağlamak, bakım ve onarımını yaptırmak, - Yarı zamanlı öğretim elemanlarının ücret tahakkuk bildirimlerini hazırlamak, C. İdareye İlişkin Bilgiler 1- Fiziksel Yapı Hitit Üniversitesi Fakültesi/YO/MYO/Başkanlığı nın fiziksel yapılanması, Faaliyette bulunduğumuz taşınmazlarla ilgili arazi durumu ve sahip olduğu kapalı alanlara ilişkin bilgiler aşağıdaki tablolarda gösterilmiştir.

7 1.1-Eğitim Alanları Derslikler Birime/İdareye ait eğitim alanlarını ve diğer birim fiziki alanları adet olarak yer verilecektir. Yeterliliği hakkında detaylı bilgilere yer verilecektir. (Diğer birimlerle ortak kullanılan alan varsa belirtilecektir.) Tablo X. Eğitim Alanı (Derslikler) Eğitim Alanı Kapasitesi (Adet) 0-50 (Kişi) (Kişi) (Kişi) (Kişi) (Kişi) Amfi Sınıf 6 Atölye Bilgisayar Laboratuvarı Diğer Laboratuvar TOPLAM 1 Tablo X. Eğitim Alanı (Derslikler) Yüzölçümü (m2) Eğitim Alanı Kapasitesi 0-50 (m²) (m²) (m²) (m²) (m²) Amfi Sınıf 6 Atölye Bilgisayar Laboratuvarı Diğer Laboratuvar TOPLAM 7 1

8 1.3-Taşınmazlar Tablo X. Taşınmaz Bilgileri Arsa/Arazi Bina/Tesis Yeri Alanı (m²) Alanı (m²) Spor Bilimleri Fakültesi Taşınırlar Tablo X Yılında Satın Alınan Taşınır Malzeme Listesi Hesap Kodu Dayanıklı Taşınırlar Ölçü Birim Satın Alma 253 Tesis, Makine ve Cihazlar Adet Taşıtlar Grubu Adet 255 Demirbaşlar Grubu Adet 24 Tüm Girişler Kaynak: Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 1.5-Sosyal Alanlar Tablo X. Sosyal Alanlar Alan Adı Adet Kapalı Alan (m2) Öğrenci ve Personel Yemekhanesi Kantin / Kafeteryalar 1 90 Lojmanlar Kapasite (Kişi)

9 1.5.1-Toplantı ve Konferans Salonları Kapasite Adet Toplantı Salonu Konferans Salonu Üzeri Kapasite Alan (m2) Toplantı Salonu Konferans Salonu ,12-31,13 74, Üzeri Spor Alanları Birim Adı Kapalı Spor Tesisleri Açık Spor Tesisleri Spor Dalı Adet Alan (m2) Spor Bilimleri Genel Amaçlı Spor Fakültesi Salonu Spor Bilimleri Basketbol Salonu 1 496,95 Fakültesi Spor Bilimleri Güreş Salonu 1 496,95 Fakültesi Spor Bilimleri Jimnastik Salonu Fakültesi 4 Spor Dalı Adet Alan (m2)

10 1.6-Hizmet Alanları Tablo X. Hizmet Alanları Alan Adı Adet Kapalı Alan (m2) Kapasite (Kişi) Akademik Personel İdari Personel Arşiv Depo Tablo X. Arşiv ve Depo Alanları Alan Adı Adet Alan (m 2 ) Arşiv Depo Ambar Örgüt Yapısı Fakülte, Enstitü ve Yüksekokul düzeyinde yönetim organları aşağıdaki gibidir: Fakülte Organları; Dekan, Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulundan oluşur. Enstitü Organları; Enstitü Müdürü, Enstitü Kurulu ve Enstitü Yönetim Kurulundan oluşur. Yüksekokul Organları; Yüksekokul Müdürü, Yüksekokul Kurulu ve Yüksekokul Yönetim Kurulundan oluşur. Rektörlük idari yönetim örgütünün başında bir genel sekreter ve genel sekretere bağlı genel sekreter yardımcısı, daire başkanları, müdürler, hukuk müşavirleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi memurlar ve diğer görevliler bulunmaktadır. Fakülte ve yüksekokullar bölüm, anabilim dalı ve bilim dalı olarak, enstitüler ise fakülte ve lisans eğitimi veren yüksekokullardaki anabilim dalları olarak yapılanır. Her fakültede dekana bağlı ve fakülte idari örgütünün başında bir fakülte sekreteri, enstitü veya yüksekokullarda ise müdüre bağlı yüksekokul veya enstitü sekreteri bulunur. Birimimizin/Üniversitemizin teşkilat şeması aşağıda sırasıyla gösterilmiştir.

11 3- Bilgi ve Teknolojik Kaynaklar 3.2- Teknolojik Kaynaklar Sunucular Masaüstü Bilgisayar Taşınabilir Bilgisayar Tablet Bilgisayar Cep Bilgisayar

12 3.3- Diğer Bilgi ve Teknolojik Kaynaklar Tablo X. Diğer Bilgi ve Teknolojik Kaynaklar Cinsi Projeksiyon Slayt Makinesi Tepegöz/ Doküman Kamerası Episkop Barkod Okuyucu Baskı Makinesi Fotokopi Makinesi Faks Fotoğraf Makinesi Kameralar Televizyon 4 4 Tarayıcı 1 1 Müzik Sistemi Mikroskop Yazıcı İnsan Kaynakları (Biriminin faaliyet dönemi sonunda mevcut insan kaynakları, istihdam şekli, hizmet sınıfları, kadro unvanları, bilgilerine yer verilir.) Tablo X. Personel Sayıları Personel Sınıfı Yılının Bir Önceki Yıla Göre Değişimi (%) Akademik Personel %8 Yabancı Uyruklu Akademik Personel İdari Personel %12,5 Sözleşmeli İdari Personel %7,8

13 4.1- Akademik Personel Akademik Personel Kadro Dağılımı Bu tablo sadece kadrosu birimde olan personeli kapsayacak şekilde yapilacaktir. Tablo X. Personel Sayıları Yılının Bir Personel Sınıfı Önceki Yıla Göre Değişimi (%) Dolu Boş Dolu Boş Dolu Boş Dolu Boş Profesör Doçent Yrd. Doçent %36 Öğretim Görevlisi %25 Okutman Araştırma Görevlisi Uzman % Akademik Personelin Dolu Kadrolarının Birimlere Göre Dağılımı Birimler Profesör Doçent Yardımcı Doçent Öğretim Görevlisi Okutman Araştırma Görevlisi Uzman Dolu Boş Dolu Boş Dolu Boş Dolu Boş Dolu Boş Dolu Boş Dolu Boş Dolu Boş Mühendislik Fakültesi İlahiyat Fakültesi Akademik Personelin Hizmet Sürelerine Göre Dağılımı Tablo X. Akademik Personelin Hizmet Sürelerine Göre Dağılımı Kişi Sayısı Yüzde (%) Hizmet Aralığı K E K E 0-3 Yıl Yıl Yıl Yıl Yıl Üzeri

14 Akademik Personelin Yaşa Göre Dağılımı Tablo X. Akademik Personelin Yaşa Göre Dağılımı Kişi Sayısı Yüzde (%) Yaş Aralığı K E K E 25 Yaş ve Altı Yaş Yaş Yaş Yaş Üzeri Akademik Personel Atamaları/Ayrılmaları Tablo X Yılında Atanan Akademik Personel Üniversite İçerisinden Atanan Üniversite Dışından Atanan Profesör Doçent Yardımcı Doçent Öğretim Görevlisi Okutman Araştırma Görevlisi Uzman Yılında Ayrılan Akademik Personel İsteğe Bağlı Profesör Doçent Yardımcı Doçent Emeklilik Yaş Haddinden Naklen Ayrılma 1 İstifa Görev Süresi Bitenler Vefat Atamasından Vazgeçilen Diğer Sebepler 1 2 Öğretim Görevlisi Okutman Araştırma Görevlisi Uzman

15 Üniversitemiz Akademik Personelin Yurt İçi ve Yurt Dışı Görevlendirmeleri 2547 sayılı Kanunun 33. maddesine göre lisansüstü eğitim-öğretim için yurt dışında görevlendirilen akademik personel yer almaktadır yılı itibariyle 2547 sayılı Kanun un 39. maddesi uyarınca kongre, konferans, seminer vb. bilimsel toplantılarla, bilim ve meslekleriyle ilgili diğer toplantılara katılmak, araştırma-inceleme gezileri yapmak üzere; yurt dışında görevlendirilen akademik personel sayısı, yurt içinde görevlendirilen akademik personel sayısı ise kişidir Yılı İtibariyle Akademik Personelin Yurt İçi Ve Yurt Dışı Görevlendirmeleri 2547/ / /38. Yurt Dışı Profesör Doçent Dr.Öğr. Üyesi Öğretim Görevlisi Okutman Araştırma Görevlisi Yurt İçi Yurt Dışı Yurt İçi 2547/40-a /40-b 2547/40-c Uzman Diğer Üniversitelerde Görevlendirilen Akademik Personel (31/12/2018 itibariyle) Diğer Üniversitelerde Görevlendirilen Akademik Personel Unvan Bağlı Olduğu Bölüm Görevlendirildiği Üniversite Profesör Doçent Yrd. Doçent Öğretim Görevlisi Okutman Çevirici Eğitim Öğretim Planlamacısı Araştırma Görevlisi 1 Antrenörlük Eğitimi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzman 1

16 Üniversitemizde Görevlendirilen Akademik Personel Üniversitemizde 2018 yılı itibariyle 2547 sayılı Kanunun 31. maddesine göre akademik personel ders saati ücretli olarak, 35. maddesine göre araştırma görevlisi araştırma veya doktora çalışmasıyapmak üzere, 40. maddesi (a) bendi uyarınca akademik personel ders yükünü doldurmak üzere görevlendirilmiştir. Profesör Doçent Yardımcı Öğretim Araştırma Okutman Doçent Görevlisi Görevlisi Uzman 2547/ / /40-a İdari Personel adet idari personel kadrosunun 2018 yılsonu itibarıyla. dolu,. boş durumdadır İdari Personel Sayıları Hizmet Sınıfı Dolu Kadro Sayısı Boş Kadro Sayısı Dolu Kadro Sayısı Boş Kadro Sayısı Dolu Kadro Sayısı Boş Kadro Sayısı K E K E K E Genel İdari Teknik Sağlık Eğitim Öğretim Avukatlık Din Yardımcı Bu tablo sadece kadrosu birimde olan personeli kapsayacak şekilde yapilacaktir.

17 İdari Personelin Yıllar İtibariyle Kadro Dağılımı Kişi Sayısı Hizmet Aralığı Dolu Boş Kadro Doluluk Oranı (%) Tablo X Yılı İtibariyle Sözleşmeli Personelin Unvanlarına Göre Dağılım Unvan K E Büro Personeli Destek Personeli Sürekli İşçi (375 Sayılı KHK) İdari Personelin Eğitim Durumu Tablo X. İdari Personelin Eğitim Durumu İlköğretim Lise Ön Lisans Lisans Y.L. ve Dokt. Kişi Sayısı Yüzde 4.9- İdari Personelin Hizmet Süreleri Kişi Sayısı Yüzde 31/12/2018 tarihi itibariyle Tablo X. İdari Personelin Hizmet Süresi 1 3 Yıl 4 6 Yıl 7 10 Yıl Yıl Yıl 21 - Üzeri

18 4.10- İdari Personelin Yaş İtibariyle Dağılımı Kişi Sayısı Yüzde 31/12/2018 tarihi itibariyle Tablo X. İdari Personelin Yaş İtibariyle Dağılımı Yaş Yaş Yaş Yaş Yaş 51- Üzeri Sunulan Hizmetler 5.1.Eğitim Hizmetleri Öğrenci Sayıları Tablo X Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Sayıları Öğretim Düzeyi I. Öğretim II. Öğretim Uzaktan Eğitim Genel K E K E K E K E Fakülteler Enstitüler Yüksekokullar Meslek Yüksekokulları eğitim öğretim dönemi öğrenci sayılarına yer verilecektir. Tablo X. Eğitim-Öğretim Dönemleri Itibariyla Öğrenci Sayılari Öğretim Düzeyi Döneminin Dönemine Göre Artış/Azalışı (%) Fakülteler ,9 Enstitüler Yüksekokullar Meslek Yüksekokulları

19 Tablo X. Sınıflara Göre Öğrenci Sayıları Birimler Hazırlık 1.Sınıf 2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf 6. Sınıf Mühendislik Fak. Fen-Edebiyat Fak. Fakülteler ı Sağlık Yüksekokulu Spor Bilimleri Fak Yüksekokullar ı Osmancık MYO Alaca MYO Meslek Yüksekokulları ı Mezun Olan ve Yeni Kayıt Yaptıran Öğrenci Sayıları Tablo X. Ön Lisans ve Lisans Mezun Öğrenci ve Yeni Kayitlar Öğretim Düzeyi Yeni Yeni Yeni Yeni Mezun Mezun Mezun Mezun Kayıt Kayıt Kayıt Kayıt Fakülte Yüksekokullar Meslek Yüksekokulları Yabancı Uyruklu Öğrenci Sayıları Tablo X. Yabanci Uyruklu Öğrenci Sayıları Öğretim Düzeyi K E K E K E Fakülteler

20 Engelli Öğrenci Sayıları Tablo X. Engelli Öğrenci Sayıları Öğrenim Düzeyi Fakülteler Enstitüler Yüksekokullar Meslek Yüksekokulları Yatay ve Dikey Geçişle Üniversiteye Gelen Öğrenci Sayıları Tablo X. Yatay ve Dikey Geçişle Üniversiteye Gelen Öğrenci Sayıları Öğretim Düzeyi Yatay Geçişle Gelen Öğrenci Sayısı Dikey Geçişle Gelen Öğrenci Sayısı K E K E Fakülteler Enstitüler Yüksekokullar Meslek Yüksekokulları 5.2- Öğrenci Kontenjanları Tablo X. Öğrenci Kontenjanları ve Doluluk Oranı Birimin Adı ÖSYM Kontenjanı Yerleşen Kayıt Yapan Boş Kalan Doluluk Oranı Fakülte Yüksekokul Meslek Yüksekokulu

21 5.3- Kurum İçi Burslu Öğrenci Sayıları Tablo X. Burslardan ve Diğer İmkanlardan Yararlanan Öğrenci Sayısı Burslar/İmkanlar Maddi Durumu Yetersiz Olan Öğrencilere Kısmi Zamanlı Çalışma Karşılığı Maddi Destek Verilen Öğrenci Sayısı Ücretsiz Öğle Yemeği (Maddi Durumu Yetersiz veya İlk Sıralamasına Giren Öğrencilerden) Yararlanan Öğrenci Sayısı Erasmus Tablo X. Erasmus Değişim Programları Kapsamında Giden/Gelen Öğrenci Sayıları Dönemler Giden Öğrenci Sayısı Gelen Öğrenci Sayısı Öğrenim Staj Öğrenim Staj Farabi Tablo X. Farabi Değişim Programı Kapsamında Giden/Gelen Öğrenci Dönemler Giden Öğrenci Gelen Sayısı Öğrenci Sayısı Değişim Süresi (Yarıyıl Olarak)

22 II- AMAÇ ve HEDEFLER Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmeliğin 18 inci maddesi b) Amaç ve hedefler: Bu bölümde, idarenin stratejik amaç ve hedeflerine, faaliyet yılı önceliklerine ve izlenen temel ilke ve politikalarına yer verilir.) A. İdarenin Amaç ve Hedefleri (Stratejik plan yapan idareler, faaliyet raporunun ilişkin olduğu yılı kapsayan stratejik planlarında yer alan amaç ve hedefleri ile faaliyet yılı önceliklerini bu bölümde belirteceklerdir.) Stratejik Amaçlar Eğitim-Öğretimin Niteliğinin Artırılması Stratejik Hedefler Öğrencilerin ders dışı araştırma yapmalarını teşvik edecek faaliyetler düzenlemek. Öğrencilerin ulusal ve uluslararası bilimsel faaliyetlere katılımını teşvik edecek faaliyetler düzenlemek. B. Temel Politikalar ve Öncelikler Esas alınacak politika belgeleri kamu idaresinin faaliyet alanı ve içinde bulunduğu sektöre göre değişmektedir. Ancak örnek olması açısından aşağıdaki politika belgeleri sayılabilir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Tarafından Hazırlanan Türkiye nin Yükseköğretim Stratejisi Kalkınma Planları ve Yılı Programı, Orta Vadeli Program, Orta Vadeli Mali Plan, Bilgi Toplumu Stratejisi ve Eki Eylem Planı,

23 III- FAALİYETLERE İLİŞKİN BİLGİ VE DEĞERLENDİRMELER ( Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmeliğin 18 inci maddesi.. c) Faaliyetlere ilişkin bilgi ve değerlendirmeler: Bu bölümde, mali bilgiler ile performans bilgilerine detaylı olarak yer verilir. ) A. Mali Bilgiler Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmeliğin 18/c maddesi gereğince Mali bilgiler başlığı altında, Kullanılan kaynaklara, Bütçe hedef ve gerçekleşmeleri ile meydana gelen sapmaların nedenlerine, Varlık ve yükümlülükler ile yardım yapılan birlik, kurum ve kuruluşların faaliyetlerine ilişkin bilgilere, Temel mali tablolara ve bu tablolara ilişkin açıklamalara yer verilir. Ayrıca, iç ve dış mali denetim sonuçları hakkındaki özet bilgiler de bu başlık altında yer alır. 1-Bütçe Gerçekleşmeleri 1.1-Bütçe Giderleri BÜTÇE GİDERLERİ TOPLAMI 2018 BÜTÇE BAŞLANGIÇ ÖDENEĞİ 2018 GERÇEKLEŞME TOPLAMI GERÇEK. ORANI TL TL % 01 - PERSONEL GİDERLERİ , , SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINA DEVLET PRİMİ GİDERLERİ 03 - MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ 05 - CARİ TRANSFERLER 06 - SERMAYE GİDERLERİ , , ,79 84

24 1- Faaliyet ve Proje Bilgileri Bu başlık altında, faaliyet raporunun ilişkin olduğu yıl içerisinde yürütülen faaliyet ve projeler ile bunların sonuçlarına ilişkin detaylı açıklamalara yer verilecektir Faaliyet Bilgileri FAALİYET TÜRÜ Sempozyum ve Kongre Konferans Panel 1 Seminer Açık Oturum Söyleşi Tiyatro Konser Sergi Turnuva Teknik Gezi Eğitim Semineri SAYISI 1.2-Yayınlarla İlgili Faaliyet Bilgileri Üniversitemiz birimlerinde yapılmış olan her türlü kitap, bildiri, yayın vb. gibi veriler doldurulacaktır.(indekslere Giren Hakemli Dergilerde Yapılan Yayınlar ) YAYIN TÜRÜ SAYISI Uluslararası Makale 27 Ulusal Makale 8 Uluslararası Bildiri 46 Ulusal Bildiri Kitap 6

25 İÇ KONTROL GÜVENCE BEYANI Harcama yetkilisi olarak yetkim dahilinde; Bu raporda yer alan bilgilerin güvenilir, tam ve doğru olduğunu beyan ederim. Bu raporda açıklanan faaliyetler için idare bütçesinden harcama birimimize tahsis edilmiş kaynakların etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanıldığını, görev ve yetki alanım çerçevesinde iç kontrol sisteminin idari ve mali kararlar ile bunlara ilişkin işlemlerin yasallık ve düzenliliği hususunda yeterli güvenceyi sağladığını ve harcama birimimizde süreç kontrolünün etkin olarak uygulandığını bildiririm. Bu güvence, harcama yetkilisi olarak sahip olduğum bilgi ve değerlendirmeler, iç kontroller, iç denetçi raporları ile Sayıştay raporları gibi bilgim dahilindeki hususlara dayanmaktadır. Burada raporlanmayan, idarenin menfaatlerine zarar veren herhangi bir husus hakkında bilgim olmadığını beyan ederim. (Çorum ) İmza Prof.Dr. Faruk YAMANER Dekan V.

2018 YILI FAALİYET RAPORU

2018 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki,

Detaylı

2011 YILI Gazi Üniversitesi Maliye Meslek Yüksekokulu Birim Faaliyet Raporu

2011 YILI Gazi Üniversitesi Maliye Meslek Yüksekokulu Birim Faaliyet Raporu 2011 YILI Gazi Üniversitesi Maliye Meslek Yüksekokulu Birim Faaliyet Raporu 1 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI EREĞLİ KEMAL AKMAN MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B-

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİRİM/İDARE FAALİYET RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİRİM/İDARE FAALİYET RAPORU HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİRİM/İDARE FAALİYET RAPORU 1 Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ 2006 YILI..ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU (BİRİMLER İÇİN FAKÜLTE/YO/MYO/ENSTİTÜ/DAİRE BAŞKANLIĞI/HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ)

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI GENEL SEKRETERLİK BİRİM FAALİYET RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI GENEL SEKRETERLİK BİRİM FAALİYET RAPORU HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI GENEL SEKRETERLİK BİRİM FAALİYET RAPORU Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder. I- GENEL

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER Akademik Personel Hizmet Alanları Sayısı (Adet) Alanı (m 2 ) Kullanan Kişi Sayısı Çalışma Odası 51 720 85 Öğretim Elemanı Dinlenme Odası - - - Toplam 51 720 85

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ 2016 MALİ YILI FAALİYET RAPORU

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ 2016 MALİ YILI FAALİYET RAPORU FIRAT ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ 2016 MALİ YILI FAALİYET RAPORU İçindekiler BİRİM / ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU...4 I.GENEL BİLGİLER...5 A-Vizyon... 5 B-Misyon... 5 C- İdareye İlişkin Bilgiler... 5 C.1.

Detaylı

2018 YILI FAALİYET RAPORU

2018 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI EREĞLİ KEMAL AKMAN MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B-

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU FAALİYET RAPORU 1 Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve

Detaylı

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU ANKARA, OCAK 2016 1 İçindekiler BİRİM YÖNETİCİ SUNUŞU... 3 I. GENEL BİLGİLER... 4 I.I.

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Prof. Dr. Adnan KARAİSMAİLOĞLU 2017 ÖNSÖZ Yüksekokulumuz Bakanlar Kurulunun 2013/4623 sayılı kararı ile 08 Nisan 2013

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER... A- Misyon ve Vizyon... B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- Birime İlişkin Bilgiler... 1- Fiziksel

Detaylı

ORTAK DERSLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI

ORTAK DERSLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI ORTAK DERSLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI İçindekiler SUNUŞ... 2 I- GENEL BİLGİLER... 3 A. Misyon ve Vizyon... 3 1. Misyon (Özgörev);... 3 2. Vizyon (Özgörüş);... 3 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 3 C. Birime

Detaylı

II. İÇ KONTROL GÜVENCE BEYANI...

II. İÇ KONTROL GÜVENCE BEYANI... İçindekiler SUNUŞ... 1 I. GENEL BİLGİLER... 1 1. Misyon (Özgörev);... 1 2. Vizyon (Özgörüş);... 1 A. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 1 B. Birime İlişkin Bilgiler... 2 1- Fiziksel Yapı... 2 2. Teşkilat

Detaylı

2012 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2012 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2012 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SUNUŞ I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler.... 1- Fiziksel

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 2013 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 2013 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 2013 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- Birime İlişkin Bilgiler....

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI BİRİM/İDARE FAALİYET RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI BİRİM/İDARE FAALİYET RAPORU HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ BİRİM/İDARE FAALİYET RAPORU Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret

Detaylı

2011 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2011 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2011 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SUNUŞ I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler.... 1- Fiziksel

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Yüksekokulu MALİ YILI Faaliyet Raporu

FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Yüksekokulu MALİ YILI Faaliyet Raporu FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Yüksekokulu 2018 MALİ YILI Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A. Vizyon ve Misyon... B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 1. Yetki... 2.

Detaylı

SUNUŞ... 1 I- GENEL BİLGİLER...

SUNUŞ... 1 I- GENEL BİLGİLER... İçindekiler SUNUŞ... 1 I- GENEL BİLGİLER... 2 A. Misyon ve Vizyon... 2 1. Misyon (Özgörev);... 2 2. Vizyon (Özgörüş);... 2 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 2 1.Yetki... 2 2.Görev... 2 3.Sorumluluk...

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ 2016 YILI T.C AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BİRİM FAALİYET

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İçindekiler SUNUŞ... 2 I- GENEL BİLGİLER... 3 A. Misyon ve Vizyon... 3 1. Misyon (Özgörev);... 3 2. Vizyon (Özgörüş);... 3 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 3 1. Yetki... 3

Detaylı

2017 YILI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU

2017 YILI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU 2017 YILI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU 2017 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar...

Detaylı

2013 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2013 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2013 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SUNUŞ I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler.... 1- Fiziksel

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki,

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU HAKKARİ ŞUBAT 2014 İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU.... 1 I- GENEL BİLGİLER...... 2 A. MİSYON VE VİZYON..... 2 B. YETKİ, GÖREV VE SORUMLULUKLAR..

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder. İÇİNDEKİLER

Detaylı

2017 YILI FAALİYET RAPORU

2017 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon

Detaylı

SUNUŞ... 1 I- GENEL BİLGİLER...

SUNUŞ... 1 I- GENEL BİLGİLER... İçindekiler SUNUŞ... 1 I- GENEL BİLGİLER... 2 A. Misyon ve Vizyon... 2 1. Misyon (Özgörev);... 2 2. Vizyon (Özgörüş);... 2 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 2 1.Yetki... 2 2.Görev... 2 3.Sorumluluk...

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI MERKEZİ ARAŞTIRMA LABARATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI MERKEZİ ARAŞTIRMA LABARATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI MERKEZİ ARAŞTIRMA LABARATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU Rize 2016 1 1-SUNUŞ Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı

Detaylı

2014 YILI. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU

2014 YILI. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU 2014 YILI YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye

Detaylı

2013 YILI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU

2013 YILI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU 2013 YILI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU Bağlarbaşı Mahallesi/Gümüşhane/ TÜRKİYE Tel : 0 456 233 75 50 Fax : 0 456 233 74 27 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER

Detaylı

T.C TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SINAV UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2015 MALİ YILI FAALİYET RAPORU

T.C TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SINAV UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2015 MALİ YILI FAALİYET RAPORU T.C TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SINAV UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2015 MALİ YILI FAALİYET RAPORU SUNUŞ Üniversitemiz Rektörlüğü nün, Sınav Uygulama ve Araştırma Merkezi kurulması konusundaki talebi, 04/12/2013

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 YILI FAALİYET RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 YILI FAALİYET RAPORU HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 YILI FAALİYET RAPORU 1 I- GENEL BİLGİLER İÇİNDEKİLER BÖLÜMLER VE ALT PROGRAMLAR... 4 1- Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü... 4 2- Finans,

Detaylı

2016 YILI FAALİYET RAPORU

2016 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki,

Detaylı

2014 YILI FAALİYET RAPORU

2014 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2014 YII EREĞİ EĞİTİM FAKÜTESİ FAAİYET RAPORU İÇİNDEKİER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİER I- GENE BİGİER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2011 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2011 YILI FAALİYET RAPORU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2011 YILI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ 2010 YILI KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU. I- GENEL

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ. Faaliyet Raporu

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ. Faaliyet Raporu T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Faaliyet Raporu İçindekiler SUNUŞ...5 I- GENEL BİLGİLER...6 A. Misyon ve Vizyon...6 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar...6 C- İdareye İlişkin Bilgiler...7

Detaylı

2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI (Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü) BİRİM FAALİYET RAPORU Manisa / 2019 1 İ Ç İ N D E K İ L E R I. GENEL BİLGİLER... 3 A. Misyon ve Vizyon... 3 1. Misyon...

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ 2017 MALİ YILI. ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ 2017 MALİ YILI. ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ 2017 MALİ YILI ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU Üst Yönetici: Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili sevcanoztemiz@duzce.edu.tr

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI ÇEVRE SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI ÇEVRE SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI ÇEVRE SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU.. 3 I- GENEL BİLGİLER...4 A- Misyon ve Vizyon....4 B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar.....4

Detaylı

2016 YILI BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ FAALİYET RAPORU

2016 YILI BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ FAALİYET RAPORU 2016 YILI BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ FAALİYET RAPORU () İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler.... 1-

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU 2012 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU 2012 YILI FAALİYET RAPORU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU 2012 YILI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye

Detaylı

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU MART/ 2014, ANKARA BİRİM YÖNETİCİ SUNUŞU 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 41. Maddesi

Detaylı

DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2011 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2011 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2011 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU Bursa 2012 İÇİNDEKİLER SUNUŞ... 3 I- GENEL BİLGİLER... 4 A. MİSYON VE VİZYON... 4 B. YETKİ GÖREV SORUMLULUKLAR...

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2014 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2014 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU TRAKYA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2014 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C- Birime

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2016 YILI FAALİYET RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2016 YILI FAALİYET RAPORU HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 06 YILI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BÖLÜMLER VE ALT PROGRAMLAR... - Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü... - Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü...

Detaylı

GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ

GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ İçindekiler SUNUŞ... 2 I- GENEL BİLGİLER... 3 A. Misyon ve Vizyon... 3 1. Misyon (Özgörev);... 3 2. Vizyon (Özgörüş);... 3 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 3 C. Birime İlişkin

Detaylı

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU OCAK/ 2015, ANKARA BİRİM YÖNETİCİ SUNUŞU 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 41. Maddesi

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU 2015 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU 2015 YILI FAALİYET RAPORU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU 2015 YILI FAALİYET RAPORU İçindekiler SUNUŞ...5 I- GENEL BİLGİLER...6 A. Misyon ve Vizyon...6 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar...6 C- İdareye İlişkin

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK 2013 YILI FAALİYET RAPORU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK 2013 YILI FAALİYET RAPORU BARTN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK 2013 YL FAALİYET RAPORU 1 BİRİM YÖNETİCİSİ SUNUŞU Genel Sekreterliğimizin 2013 yılı faaliyet raporu 17/03/2006 tarih ve 26111 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

2016 YILI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU

2016 YILI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU 2016 YILI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU KIRKLARELİ 2016 İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev

Detaylı

ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2012 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2012 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2012 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU BURSA 2012 SUNUŞ Bursa Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi, 21.07.2010 tarih ve 27648 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Bakanlar Kurulu kararına

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- Birime

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU 1 Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder. 2 İÇİNDEKİLER

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ 2016 MALİ YILI FAALİYET RAPORU

FIRAT ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ 2016 MALİ YILI FAALİYET RAPORU FIRAT ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ 2016 MALİ YILI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler....

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETĐM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETĐM KURUMLARI FAALĐYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERĐ

YÜKSEKÖĞRETĐM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETĐM KURUMLARI FAALĐYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERĐ YÜKSEKÖĞRETĐM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETĐM KURUMLARI FAALĐYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERĐ 2008 YILI NAMIK KEMAL ÜNĐVERSĐTESĐ, BĐYOLOJĐ BÖLÜMÜ FAALĐYET RAPORU 2 ĐÇĐNDEKĐLER ÜST YÖNETĐCĐ SUNUŞU I- GENEL

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2016 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU Ocak 2016 İçindekiler SUNUŞ...1 I. GENEL BİLGİLER...2 A. Misyon ve Vizyon... 2 1. Misyon... 2 2. Vizyon... 2 B.

Detaylı

2017 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

2017 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2017 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2017 BİRİM FAALİYET RAPORU GENEL BİLGİLER -Yetki, Görev ve Sorumluluklar Fakültemizin yetki görev

Detaylı

Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar:

Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar: YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar: 1. Faaliyet raporu 2015 takvim yılını kapsayacaktır.

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNASYON BİRİMİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler....

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ 2015 MALİ YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BİRİM FAALİYET RAPORU Üst Yönetici Prof.Dr. Kürşat KARACABEY (Yüksekokul Müdürü) kursatkaracabey@duzce.edu.tr / 0 (380) 542 12 15

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2016 BİRİM FAALİYET RAPORU Ocak-2017 1 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Ağustos 2011 tarihinde

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU Sayfa 1 / 21 İÇİNDEKİLER DEKANIN SUNUŞU...3 I- GENEL BİLGİLER...4 A- Misyon ve Vizyon....4 B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar...4-6

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PERFORMANS ANALİZİ ( )

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PERFORMANS ANALİZİ ( ) KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 1.4. Eğitim Alanları PERFORMANS ANALİZİ (07.02.2019) Toplam Kapasite Adı Sayısı Alanı (m²) (Kişi) Sınıf 4 540 120 Anfi Bilgisayar Laboratuvarı

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI FAALİYET RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI FAALİYET RAPORU HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder. İÇİNDEKİLER

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ ALACA AVNİ ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU 2016 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ ALACA AVNİ ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU 2016 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ ALACA AVNİ ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU 2016 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU OCAK 2017 İÇİNDEKİLER SUNUŞ (Harcama Yetkilisi)... 3 I- GENEL BİLGİLER... A- Misyon ve Vizyon... 4 B- Yetki,

Detaylı

PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2016 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2016 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2016 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU 1 Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder. 2 SUNUŞ (Harcama

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI ÇEVRE SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI ÇEVRE SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI ÇEVRE SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar...

Detaylı

FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 2014 MALĠ YILI FAALĠYET RAPORU

FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 2014 MALĠ YILI FAALĠYET RAPORU FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 2014 MALĠ YILI FAALĠYET RAPORU SUNUġ (Harcama Yetkilisi)... 3 I- GENEL BĠLGĠLER... 4 A. Misyon ve Vizyon...4 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar...4 C. Ġdareye

Detaylı

SUNUŞ... 2 I- GENEL BİLGİLER...

SUNUŞ... 2 I- GENEL BİLGİLER... MİMARLIK FAKÜLTESİ İçindekiler SUNUŞ... 2 I- GENEL BİLGİLER... 4 A. Misyon ve Vizyon... 4 1. Misyon (Özgörev);... 4 2. Vizyon (Özgörüş);... 4 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 4 1.Yetki... 4 2.Görev...

Detaylı

2007 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2007 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2007 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 1 2 SUNUŞ İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C- İdareye İlişkin Bilgiler 1- Fiziksel Yapı

Detaylı

2015 YILI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MYO FAALİYET RAPORU

2015 YILI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MYO FAALİYET RAPORU 2015 YILI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MYO FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C- Birime

Detaylı

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU ANKARA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU Ocak i 2014 İçindekiler SUNUŞ...1 I. GENEL BİLGİLER...2 A. Misyon ve Vizyon... 2 1. Misyon... 2 2. Vizyon... 2 B. Yetki, Görev

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PERFORMANS ANALİZİ ( )

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PERFORMANS ANALİZİ ( ) KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 1.4. Eğitim Alanları PERFORMANS ANALİZİ (05.12.2016) Toplam Kapasite Adı Sayısı Alanı (m²) (Kişi) Sınıf 4 540 120 Anfi Bilgisayar Laboratuvarı

Detaylı

2015 YILI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU

2015 YILI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU 2015 YILI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev

Detaylı

2016 YILI NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ SARAY MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU

2016 YILI NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ SARAY MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU 2016 YILI NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ SARAY MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU İ Ç İ N D E K İ L E R ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ 1 I.GENEL BİLGİLER 2 A. Misyon ve Vizyon 2 B.Yetki, Görev ve Sorumluluklar 2 C.İdareye

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM FAALİYET RAPORU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM FAALİYET RAPORU GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI TIP FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI TIP FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI TIP FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder. İÇİNDEKİLER

Detaylı

T.C. ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mali Hizmetler Müdürlüğü ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2010 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

T.C. ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mali Hizmetler Müdürlüğü ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2010 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ 2010 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar: 1. Faaliyet raporu 2010 takvim yılını kapsayacaktır. 2. Faaliyet raporları mali

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015 HUKUK FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015 HUKUK FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015 HUKUK FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER MALİ HİZMETLER BİRİM YÖNETİCİ SUNUŞU 3 I- GENEL BİLGİLER 4 A- Misyon ve Vizyon 4 C- İdareye İlişkin Bilgiler 5 1- Fiziksel

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (GAZİSEM)

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (GAZİSEM) T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (GAZİSEM) 2016 YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 2016 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU......3 I- GENEL BİLGİLER 4 A- Misyon ve Vizyon.....4

Detaylı

T.C. ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mali Hizmetler Müdürlüğü

T.C. ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mali Hizmetler Müdürlüğü 2009 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar: 1. Faaliyet raporu 2009 takvim yılını kapsayacaktır. 2. Faaliyet raporları mali

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2014-12732

Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2014-12732 Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2014-12732 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı *BE6LB1S2* Sayı : 23987327-612.01.01- Konu: Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem

Detaylı

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 Yılı Faaliyet Raporu

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 Yılı Faaliyet Raporu PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 Yılı Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER BİRİM AMİRİNİN SUNUŞU..3 1- GENEL BİLGİLER..4 A- Misyon ve Vizyon 4 B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar.4 C- İdareye İlişkin Bilgiler.. 5 1-

Detaylı

T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 1 FAALİYET RAPORU 2016 YILI İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİ SUNUŞU I-GENEL BİLGİLER.. A- Misyon, Vizyon ve Değerlerimiz. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar...

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI FAALİYET RAPORU

ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER : I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C- Birime İlişkin Bilgiler

Detaylı

2013 Yılı Birim Faaliyet Raporu

2013 Yılı Birim Faaliyet Raporu T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 Yılı Birim Faaliyet Raporu [ MART 2014 ] İçindekiler Birim Yöneticisinin Sunuşu I GENEL BİLGİLER A MİSYON VE VİZYON B YETKİ,

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

BATMAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU BATMAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İletişim Adresi: Batman Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü 72100 BATMAN Telefon : +90 (488) 217 38 73 Belgegeçer : +90

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ ALACA AVNİ ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ ALACA AVNİ ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ ALACA AVNİ ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU OCAK 2018 İÇİNDEKİLER SUNUŞ (Harcama Yetkilisi)... 3 I- GENEL BİLGİLER... A- Misyon ve Vizyon... 4 B- Yetki,

Detaylı

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Birim Yöneticisinin Sunuşu İçindekiler I - GENEL BİLGİLER A. Misyon, Vizyon ve Değerler B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar C. Birime İlişkin Bilgiler 1. Fiziksel Yapı 2.

Detaylı

2018 YILI GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU

2018 YILI GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU 2018 YILI GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU 1 Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder. 2 İÇİNDEKİLER SUNUŞ (Harcama

Detaylı

PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2015 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2015 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2015 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU 0 SUNUŞ (Harcama Yetkilisi) 17 Mart 2006 tarih ve 5467 Sayılı Kanun ile Üniversitemizin kurulmasından sonra 2007 yılı Haziran ayı itibariyle

Detaylı