ANKARA ATÖLYE (ÖZET RAPORU)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANKARA ATÖLYE (ÖZET RAPORU)"

Transkript

1 ANKARA ATÖLYE (ÖZET RAPORU) Kasım 2015

2 Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneğinin düzenlediği Ankara Atölye çalışması MEB YEĞİTEK Genel Müdürlüğü himayesinde Gazi Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir. Bilişim Garaj Akademisinin sponsorluğunda 26/27 Kasım tarihinde yapılan etkinlikte; Sivil Toplum Kuruluşu, Bakanlık, Üniversite ve özel kurumların işbirliğinin güzel bir örneği sergilenmiştir. Ankara Atölyesi için Derneğin facebook ve twitter hesaplarından, ayrıca bilgisayarbilisim.net üzerinden duyurular paylaşılmış, yayınlanan sitesi üzerinden bir hafta süre ile başvuru alınmıştır. Öğretmenleri haberdar etme ve başvuru süresinin kısa olması konusunda bazı çekinceler yaşanmış olsa da, başvuru sayısı beklenenden fazla olmuş, önceden belirlenen 80 kontenjanın imkanlar el verdiği ölçüde arttırılması yoluna gidilmiştir. 74 resmi ve özel okul öğretmeni, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümlerinde görevli 11 akademisyen ekiplerde yer alarak, 10 akademisyen de masa konuğu olarak atölyeye katılmıştır. 21 BÖTE bölümünde okumakta olan üniversite öğrencisinin de atölye çalışmasında yer alması sağlanmıştır. Ankara dan katılan resmi okullarda görevli öğretmenler için YEĞİTEK tarafından resmi izin sağlanmış ve görevli-izinli olarak çalışmaya katılmışlardır. Ankara dışından katılım gösteren öğretmenler ise kendi maddi ve idari imkanlarını kullanarak bilginin nerede olursa olsun değerli olduğunu kanıtlamışlardır. Öte yandan öğrenim görmekte olan öğrencilerin istekliliği çalışmalara etki etmiştir. Akademisyenler işbirliğinin dört ayağından birini tamamlayarak, farklı bakış açılarını ortaya koymuş, YEĞİTEK Genel Müdürlüğünden katılım gösteren yetkililerin de faal rol almaları sayesinde etkinlik tam anlamı ile tüm paydaşları bir araya getirmiştir.

3 İki bilişim teknolojileri sınıfı ve bir konferans salonunu atölye boyunca kullanılmış, katılımcılara verimli bir çalışma ortamı sunulmuştur. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümünün değerli öğretim üyelerinin ve öğrencilerin destekleri tüm çalışma boyunca devam etmiştir. Katılımcılara atölye kayıt aşamasında Derneğimizin Bilgi Kaynağı Olarak İnternet Projesi eğitsel materyalleri, Ankara Atölye programı dokümanları, YEĞİTEK çantasında not defterleri ve bloknotlar dağıtılmıştır. Organizasyon ekibince gerçekleştirilen tüm çalışmalar tamamen gönüllülük esasına göre yürütülmüştür.

4 Ankara Atölyesinde 3 tema belirlenmiştir. 1. İlköğretimde kodlama ve donanım kodlama (Robotik Eğitsel Uygulamalar) 2. Mobil Öğrenme ve Mobil Uygulama Geliştirme 3. İlköğretimde 3B teknolojiler ve 3B düşünme becerileri (3B Tasarımın olası kazanımları ve 3B baskı teknolojileri)

5 Açış konuşması YEĞİTEK Genel Müdürü Sayın Dinçer Ateş tarafından yapılmış ve katılımcılar; eğitim teknolojileri alanında ülkemizdeki ve dünyadaki en büyük projelerden biri olan FATİH hakkındaki değerlendirmeleri birinci ağızdan öğrenme şansı yakalamışlardır. Ayrıca projenin sürecindeki zorluklar, üretilen çözümler, proje hakkındaki ön yargılar hakkında çeşitli bilgilerin paylaşıldığı konuşma ilgi ile dinlemiştir. BTE Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Yılmaz ın STK ların önemi ve Ankara Atölyesi hakkında yapığı konuşmasının ardından Doç. Dr. Selçuk Özdemir atölye çalışması temaları kapsamında yönettiği Bilişim Garaj Akademisi nin faaliyetleri konusunda katılımcıları bilgilendirilmiştir. YEĞİTEK Yazılım Biriminden Burakhan Özyol Yazılım Biriminin görevleri, yapılan çalışmalar ve Eğitim Bilişim Ağı altyapısı, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Cavit Erdoğmuş da EBA hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler. Atölye çalışmasına bilgi vermek amacı ile gelen ve programda yer almamasına rağmen, katılımcıların potansiyel hedef kitlesi olması münasebeti ile söz alan Tübitak Bilim ve Toplum Hizmetleri Programları Müdürü Mustafa Orhan Tübitak 4005, 4006 ve 4007 programları hakkında bilgilendirme yaptı. Özellikle devlet okullarında her yıl gerçekleştirilebilen ve Tübitak tarafından desteklenen Bilim Fuarlarına başvuru ve katılım konusu katılımcıları ilgisini çekti. Devamında söz alan Ankara Feza Gürsey Bilim Merkezi Sorumlusu Mehmet Ardıç tarafından bilim robot projesi hakkında bilgilendirme yapıldı. Özellikle Tübitak destekleme programları hakkında ipuçlarının verildiği sunum izleyiciler tarafından dikkatle izlendi.

6 Autodesk Akdeniz Bölgesi Koordinatörü Evren Arın sunumunda; Autodesk firmasının 16 Yaş Altı Teknolojiler hakkında eğitsel ürünlerinden ve destekledikleri projelerden bahsederek öğrencilerin, öğretmenlerin, öğretim üyelerinin imkanlardan ne şekilde yararlanabileceklerini ayrıntılarıyla anlatarak katılımcıları bilgilendirdi. Kahve arasının ardından İz Bulma etkinliğini başarı ile tamamlayan öğretmenimize Appinventor ile Mobil Uygulama (Android) Geliştirme kitabı, yazarı Buğra Ayan tarafından imzalanarak takdim edildi. Ankara Atölyesinin sponsorluğunu üstlenen Bilişim Garaj Akademisi nin (BGA) kurucusu Doç. Dr. Selçuk Özdemir, BGA patentli ürününün atölye boyunca kullanımı konusunda katılımcıları bilgilendirmiştir. Atölyede eğitimci olarak bizzat yer alan, özverisiyle ve enerjisiyle katılımcılara yeni ufuklar açmayı başaran değerli hocamız ayrıca çalışma ortamına ilişkin tüm ihtiyaçların karşılanmasını sağlayarak harika bir ev sahipliği örneği sergilemiştir. Ankara Atölye çalışması baştan sona Vitamin Öğretmen tarafından internet üzerinden canlı olarak yayınlanmış ve devamında video kayıtları yine Vitamin Öğretmen ( internet sitesinden eğitimciler tarafından ulaşılabilir olması sağlanmıştır.

7 Ankara Atölye çalışması esnasında #AnkaraAtölye konu başlığı ile sosyal ağlarda paylaşımlar da gerçekleştirilmiştir. Bu sayede aynı hedefe odaklanan öğretmen, öğrenci ve akademisyenlerin sosyal ağlarda da birbirlerinden haberdar olmaları, atölye çalışmasından daha fazla insanın istifade edebilmesi sağlanmıştır. Sözle alınamayacak olan bazı geribildirimlerin toplanması açısından, katılımcıların gözünden etkinliğin görülebilmesi ve şeffaflık adına sosyal ağlarda gerçekleştirilen etkinlik sayesinde Ankara Atölye farklı mecralarda da konuşulmuş, etki alanını genişletmiştir. Sabah oturumunun son kısmında Uzman Ahmet Çelik tarafından ThinkerCad ile 3B Modelleme semineri gerçekleştirildi. Uygulamanın eğitsel kullanım potansiyellerinin yanı sıra teknik niteliklerinin de anlatıldığı seminerde canlı olarak 3B yazıcıdan çıktı alınmıştır. Bilişim Garaj Akademisi nin önceden hazırladığı BTE logolu 3B baskı anahtarlıklar dağıtılmıştır.

8 Kahoot! etkinliği ile katılımcıların eğlenerek öğrenebilecekleri ve öğretebilecekleri anlık geribildirim web 2.0 aracı tanıtılmış, uygulamalı olarak etkinlik gerçekleştirilmiştir. Birinci olan katılımcının ödülü yarışmanın hemen ardından BTE Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Burcu Yılmaz tarafından takdim edilmiştir. Atölyenin öğleden sonraki bölümünde iki ayrı laboratuvarda aynı anda iki ayrı eğitim başlamıştır. Eğitimler a kadar sürmüş, öğretmenlerle birlikte öğrenciler, akademisyenler de eğitimlerde gruplar içinde yer almışlardır. İkinci gün yapılacak projeler için hazırlık çalışmaları ilk günün sonunda başlamıştır. Ortaokullarda görev yapan öğretmenlere Gazi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Özdemir tarafından Robotik Eğitsel Uygulamalar Uygulamalı Eğitimi verilmiştir. Eğitimlerde Scratch For Arduino ve atölye sponsoru Bilişim Garaj Akademisi nin patentli ürünü olan robotik seti kullanılmıştır. Her dört kişilik çalışma grubuna bir adet robotik set dağıtılmış, katılımcılar bizzat uygulama yapma imkanı bulmuşlardır. Liselerde görev yapan öğretmenlere Cumhurbaşkanlığı Yeni Medya Uzmanı ve Appinventor ile Mobil Uygulama (Android) Geliştirme kitabı yazarı Buğra Ayan tarafından mobil uygulama eğitimi verilmiştir.

9 İkinci gün ortak oturumda; bilgisayar bilimini ve bilgi işlemsel düşünmeyi her yaştan öğrenciye öğretmek amacı ile oluşturulmuş uluslararası Bilge Kunduz etkinliği Prof. Dr. Yasemin Gülbahar ve Yard. Doç. Dr. Filiz Kalelioğlu yönetiminde başlatılmıştır. Ön bilgilendirme sunumunun ardından gruplara ayrılan öğretmenlere 15 soru dağıtılarak örnek uygulama yapılmıştır. Bilge Kunduz etkinliğinde en çok ve en kısa sürede doğru yanıt veren grup ödüllendirilmiştir. Bilge Kunduz un ne olduğu, okullarda öğrencilere ne kazandırabileceği hakkında katılımcıların bilgi ve deneyim sahibi olmaları sağlanmıştır. Bilge Kunduz etkinliğinde en başarılı olan grup üyelerine ödülleri davetli masa konukları tarafından taktim edilmiştir.

10 Atölye kapsamında 10 masa konuğu katılımcılarla bir araya gelmiştir. Katılımcılar; Prof. Dr. Deniz Deryakulu, Prof. Dr. Yasemin Koçak Usluel(Hacettepe Üniversitesi BÖTE Bölüm Başkanı), Prof. Dr. Sadi Seferoğlu, Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül (Gazi Üniversitesi BÖTE Bölüm Başkanı), Doç. Dr. Erman Yükseltürk (Kırıkkale Üniversitesi BÖTE Bölüm Başkanı), Doç. Dr. Abdullah Kuzu, Yard. Doç. Dr. Serpil Yalçınalp (Başkent Üniversitesi BÖTE Bölüm Başkanı) ile fikir alışverişinde bulunma şansı yakalamıştır. Devamında ürün oluşturma aşamasına geçilmiştir. Eğitmenler Buğra Ayan ve Doç.Dr. Selçuk Özdemir ekiplere desteğini sürdürmüş, onlarla birlikte çalışmalara katkı sağlamıştır. Eğitimler atölyenin devamında da fiilen devam etmiş, ürünlerin hazırlanması aşamasında eğitimciler ekiplere destek vermeye devam etmiştir. Katılımcıların özellikle eğitmen gözetiminde ürün ortaya koyabilmiş olmaları, katılımcılardan olumlu geribildirimler alınmasını sağlamıştır. Katılımcılar ürünlerini/projelerini sunmak üzere ortak oturumda bir araya gelmiş, hazırlanan ürünler/projeler ilgiyle izlenmiş ve katılımcılar sunumlar sayesinde elde ettikleri kazanımları paylaşmışlardır.

11 Okulunda yaptığı örnek çalışmaları sunmak üzere Aydın Nazilli İsabeyli Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fuat Şenol a söz verilmiştir. BT Sınıfını yüksek standartlarla donatan öğretmenimizin velileri, yerel yönetimleri ve çevre halk ile işbirliği tüm izleyenlere ilham kaynağı olmuştur. Ürünlerin sunulmasının ardından YEĞİTEK Yazılım Birimi Koordinatörü Ahmet Şamil Demircan tarafından Fatih Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Dernek Başkanı Burcu Yılmaz ve Atölye Koordinatörü Olcay Büyükçapar tarafından atölye değerlendirmesi yapılarak kapanış törenine geçilmiştir. Katılım belgeleri taktim edilmiş ve Olcay Büyükçapar ın 2014 de yayınlanan Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmen Kılavuz Kitabı öğretmenlerimize armağan edilmiştir. Kapanış konuşmasında öğretmenlerden gelen yoğun talepler dikkate alınarak atölyelerin devamı için BTE Derneği Başkan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Turgay Alakurt tarafından Eskişehir Kütahya bölgesi çalışmaları başlatıldığı bilgisi verilmiştir.

12 SON SÖZ İlki İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Atölye çalışmasının Ankara ayağı; yine BTE Derneği İzmir temsilcisi Olcay Büyükçapar koordinatörlüğünde başarıyla tamamlanmış, katılımcılar; Ankara Atölye nin, Bilişim Teknolojileri alanının ve öğretmenlerinin değerini bir kez daha kanıtlamışlardır. Öğrencilerimizi çağın gerekleriyle donatabilecek BT öğretmenleri için mesleki gelişimin sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Burcu Yılmaz, Ankara Atölyesine destek olan başta YEĞİTEK Genel Müdürü Sayın Dinçer Ateş e, Daire Başkanı Yakup Yüksel e, Koordinatör Ahmet Şamil Demircan a eğitimlerde gönüllü görev alan Doç. Dr. Selçuk Özdemir ve Buğra Ayan a, Olcay Büyükçapar a ve ekiplerde yer alan tüm katılımcılara teşekkür ederek etkinliği sonlandırılmıştır.

13 CAPS ATÖLYE ANKARA

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32 Katılımın nasıl olacağı konusunda kaygılarım vardı. Ancak Şanlıurfa dan Manisa dan Kastamonu dan gelen arkadaşları görünce yalnız olmadığımızı anladım. Hele etkinlik sonunda neler yapıldığını görünce kendi adıma daha çok çalışmam gerektiğini anladım. Herkesin farklı becerileri, ilgi alanları var. Ben diğerlerinden/sizlerden beslendim. Teşekkür ederim sizlere. Turgay Alakurt / Kütahya Katılım hikayem konusunda kendi hatalarım yüzünden bir takım resmi işlemlerde sorun yaşasam da gayri resmi olarak etkinliğe katılmak beni çok mutlu etti. İsim isim teşekkür edeceğim. İlk Başta Burcu hocam gerçekten ilginiz için çok teşekkür ederim. Biraz uğraştırdım sızı ama. Sonra Olcay bey samimiyeti güler yüzlülüğü ile bizi çok rahatlattın. Turgay hocam mütavaziliğiniz için grup adına teşekkür ederim. Selçuk hocam bu işe bölüme hakikaten emek verdiğin için BÖTE lilerin neler yapabileceğiniz gösterdiğin için, Erman Yükseltürk hocamıza bu etkinlikte bizi yalnız bırakmadığı için etkinlik arasında koşuşturan Müslüm, Ebret gıyabında tüm öğrencilere, grup arkadaşlarıma Teşekkür ederim. BÖTE böyle öğretmenlerin akademisyenlerin olduğunu bildikçe insan biraz daha gurur duyuyor Beytullah Çiçek / Ankara Çok güzel bir sinerji yakaladık. Harika çalıştık. Ufkumuzu genişlettik. Eksiklerimizi gördük ve her daim kendimizi geliştirmemiz gerektiği anladık. Neler yapabileceğimizi, biraraya geldiğimizde neleri başarabileceğimizi gördük. Senelerdir görmediğim arkadaşımı da bu sayede görmüş oldum. Grup arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum çok şey öğrendim onlardan. Ayrıca kocaman yüreklerinde bizlere yer açtıkları için, programda emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizin sayenizde yalnız olmadığımı anladım ve artık geleceğe daha umutla bakıyorum. Öğrencilerime orada yakaladığım heyecanı ve ufku aktarmaya çalışıyorum. Bence bütün BT öğretmenleri böyle bir programa katılmalıdır. Emeğiniz, kararlılığınız, cesaretiniz için tebrik ediyorum. İyi ki varsınız. Harun FINDIKCI /Ankara Bir süredir küçük yaş gruplarını hedef alan kodlama eğitimlerini inceliyoruz. Dünyada ve ülkemizde bu alanda çalışmalar hızla ilerlerken Biz Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri olarak ne yapmalıyız? sorusuna cevap arıyoruz. Ne yapmalıyız ki öğrencilerimizi kodlamayla tanıştıralım ve sevdirelim, ne yapmalıyız ki üretme ihtiyacı duyan ve üreten nesiller yetiştirebilelim. Tam bu arayışlar içerisinde olduğumuz bir dönemde Atölyenize katılabilmek bizim için çok önemli bir şanstı. Bu işin uzmanları ve Bilişim Teknolojileri Eğitimine gönül vermiş meslektaşlarımız ile bir araya gelmek, ülkemiz için çok yeni sayılabilecek eğitimlere katılmak ufkumuzu açtı. Başta Küçücük bir ilçe olan Aliağa dan tek başına sesinin duyurmayı başaran Olcay Büyükçapar hocamıza, vazgeçmeden büyük bir azimle Bilişim Teknolojileri Eğitimcilerine güç veren BTE Derneği Başkanı Burcu Yılmaz Hanım a ve ekibine, elini BT ile ilgili her türlü taşın altına koyan büyük işler başaran Selçuk Özdemir Hocamıza ve sayamadığım emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Kodla(Ma)nisa ekibi olarak katılmaktan büyük mutluluk duyduk. Devamını bekliyoruz Aslı YILDIRIMGİL Şeref KAPLAN Orada olmayı canı gönülden diledim fakat maalesef mesafelerden dolayı katılamadım. Öğretmenlerimin ve akademisyenlerin bir arada çalıştıklarını ve emek verdiklerini görmek beni oldukça gururlandırdı. Diğer taratanda hala kendini geliştirmeye hazır ve acık olan öğretmenlerimizi ve onlara destek vermeye hazır olan akademisyenleri görmek ülkem acısından beni epey umutlandırdı. Keşke orada sizlerle olabilseydim ve yeni şeyler öğrenmenin heyecan ve sevincini birlikte yasayabilseydim. Bu imkânı sağlayan ve bunun için ciddi uğraşlar veren derneğimizin cabası da takdire şayandır. Dünyanın hızla teknoloji içerikli çalışmalar gerçekleştirdiği ve hükumetlerin bu çalışmalar için ciddi kaynak ayırdı günümüzde güzel memleketimizde bu tur çalışmaları görmek çok umut verici. Orada olmayı canı gönülden dilerdim. Tüm eğitimcilerimizin ellerine ve emeğine sağlık. Tuğra Karademir, Oklahoma, USA (a) (b) (c) (d)

BOLU ATÖLYE (ÖZET RAPORU)

BOLU ATÖLYE (ÖZET RAPORU) BOLU ATÖLYE (ÖZET RAPORU) 25-26 Şubat 2016 Bilge Kunduz Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneğinin; Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü nün himayesinde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin ev sahipliğinde

Detaylı

ANKARA ATÖLYE. 26-27 Kasım 2015

ANKARA ATÖLYE. 26-27 Kasım 2015 ANKARA ATÖLYE 26-27 Kasım 2015 Atölye Nedir?... Atölye; Bilişim Teknolojileri Eğitimcilerinin bir zümre etkinliğidir. Bu çalışma kapsamında eğitimciler deneyimlerini paylaşma, fikir alışverişinde bulunma,

Detaylı

Bilgilendirme Dokümanı

Bilgilendirme Dokümanı Bilgilendirme Dokümanı ANKARA ATÖLYE 26-2727 Kasım 2015 Değerli katılımcımız, Bildiğiniz gibi 26-27 27 Kasım 2015 Perşembe ve Cuma günleri iki günlük bir atölye çalışmasında birlikte olacağız. Ankara Atölye

Detaylı

BOLU ATÖLYE Şubat Bilge Kunduz

BOLU ATÖLYE Şubat Bilge Kunduz BOLU ATÖLYE 25-26 Şubat 2016 Bilge Kunduz Atölye Nedir?... Atölye; Bilişim Teknolojileri Eğitimcilerinin bir zümre etkinliğidir. Bu çalışma kapsamında eğitimciler deneyimlerini paylaşma, fikir alışverişinde

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLU Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz GETEK te sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. Elektrik

Detaylı

:::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::

:::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: :::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi teknolojileri

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

BİLGE KUNDUZ ULUSLARARASI ENFORMATİK VE BİLGİ İŞLEMSEL DÜŞÜNME ETKİNLİĞİ: 2015 YILI UYGULAMA RAPORU YASEMİN GÜLBAHAR FİLİZ KALELİOĞLU DİLEK DOĞAN

BİLGE KUNDUZ ULUSLARARASI ENFORMATİK VE BİLGİ İŞLEMSEL DÜŞÜNME ETKİNLİĞİ: 2015 YILI UYGULAMA RAPORU YASEMİN GÜLBAHAR FİLİZ KALELİOĞLU DİLEK DOĞAN BİLGE KUNDUZ ULUSLARARASI ENFORMATİK VE BİLGİ İŞLEMSEL DÜŞÜNME ETKİNLİĞİ: 2015 YILI UYGULAMA RAPORU YASEMİN GÜLBAHAR FİLİZ KALELİOĞLU DİLEK DOĞAN İÇİNDEKİLER Rapor Hakkında... 3 Etkinlik Soruları Hakkında...

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

PROJENİN HEDEFİ İstanbul da faaliyet gösteren, eğitilebilir öğretilebilir düzeyde zihin engeline sahip çocuk ve gençlerin öğrenim gördüğü 2 İş Okulu

PROJENİN HEDEFİ İstanbul da faaliyet gösteren, eğitilebilir öğretilebilir düzeyde zihin engeline sahip çocuk ve gençlerin öğrenim gördüğü 2 İş Okulu PROJENİN HEDEFİ İstanbul da faaliyet gösteren, eğitilebilir öğretilebilir düzeyde zihin engeline sahip çocuk ve gençlerin öğrenim gördüğü 2 İş Okulu nda Aile Atölyeleri kurmak ve bu çalışma alanlarında

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

Kapanış ve Değerlendirme Toplantısı

Kapanış ve Değerlendirme Toplantısı Okul-Aile İşbirliği Aile Atölyeleri Projesi Kapanış ve Değerlendirme Toplantısı 25 Haziran 2012 Aile Atölyeleri Projesi Nedir? İstanbul da faaliyet gösteren 12 İş Okulu arasından seçilen 2 pilot okulda

Detaylı

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU 1 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU ÜSİMP ÜSİMP (Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu), üniversitelerde üretilen yeni teknolojilerin topluma aktarılmasını teşvik etmek ve sanayi

Detaylı

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı)

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı) 28. Ulusal Kimya Kongresi (Uluslararası Katılımlı) 15-21 Ağustos 2016 Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü MERSİN SPONSORLUK DOSYASI www.kimya2016.org DİZİN Genel Bilgiler 2 Destek

Detaylı

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ 31.07.2015 GİRİŞ Ahiler Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Enerji

Detaylı

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FORM-19 A 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILAR VE BUNLARIN SAYISAL DAĞILIMI (KONGRE, SEMPOZYUM, SEMİNER, FORUM, WORKSHOP

Detaylı

BTE Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği

BTE Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği 1 BTE Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği 2013 Yılı Çalışma Raporu Ocak 2014, ANKARA 2 Asıl Şimdi Başlıyoruz! 6-7-8. sınıflarda dersimizin 1 saate indirildiği, devamında tamamen kaldırılacağı söylevlerinin

Detaylı

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI Sayın İlgili, Ülkemizde her iki yılda bir düzenlenen ve ilki 2006 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi nde gerçekleştirilen

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

DİJİTALLEŞME SÜRECİNDE OLAN TÜRKİYE İÇİN, KAMU VE TÜM SEKTÖRLERDE DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRELİM

DİJİTALLEŞME SÜRECİNDE OLAN TÜRKİYE İÇİN, KAMU VE TÜM SEKTÖRLERDE DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRELİM TBD Kamu-BİB 20 ve BİMY 25 Bütünleşik Etkinliği, Cumhurbaşkanlığı, Bağlı Kuruluşlar, Bakanlıklar, Yerel Yönetimler, Üniversite Akademi, Özel Sektör, STK Temsilcileri, Bilim İnsanları, Bilişim Profesyonelleri

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA. Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir. ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA. Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir. ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları

Detaylı

* Organizasyon ekibi gerek gördüğü takdirde programda değişiklik yapabilecektir.

* Organizasyon ekibi gerek gördüğü takdirde programda değişiklik yapabilecektir. 11-14 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Future Learning 2018 konferansımızda bu yıl 11-12 Eylül 2018 tarihlerinde birbirinden ilginç konu başlıklarına sahip eğitimler ve atölye çalışmaları

Detaylı

[ ab2018.karabuk.edu.tr ]

[ ab2018.karabuk.edu.tr ] [ ab2018.karabuk.edu.tr ] ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

Bahsettiğim gibi bu tecrübeler bize eksik yanlarımızı göstermiş ve öğretmiştir. Yaptığımız araştırmalar sonucu, Dünyanın önde gelen tüm

Bahsettiğim gibi bu tecrübeler bize eksik yanlarımızı göstermiş ve öğretmiştir. Yaptığımız araştırmalar sonucu, Dünyanın önde gelen tüm 26 Ağustos 2013 - TUROB Öğle Yemeği - Haliç Kongre Merkezi Sayın Üyelerimiz, Sayın Konuklarımız ve Değerli Basın Mensupları, Geleneksel Öğlen Yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Malumlarınız olduğu üzere

Detaylı

YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri

YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri EBA nın tüm öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından daha iyi tanınıp kullanılabilmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik

Detaylı

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DR. BİNNAZ-RIDVAN EGE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE MOBİL PROGRAMLAMA EĞİTİMİ VERİLMESİ PROJESİ Proje Adı MOBİL PROGRAMLAMA VE UYGULAMA GELİŞTİRME PROJESİ Proje Hedef Kitle Lise

Detaylı

aralık 2016 / 2. sayı / üç ayda bir yayınlanır / AdapTTO.net

aralık 2016 / 2. sayı / üç ayda bir yayınlanır / AdapTTO.net aralık 2016 / 2. sayı / üç ayda bir yayınlanır / AdapTTO.net 2. [İmtiyaz Sahibi] Prof.Dr. Tahsin Engin [Yazarlar] Gözde Sofuoğlu Aykut Ulgar [Tasarım] Murat Tamcı Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme

Detaylı

ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE 2018 2019 ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI Hazırlayan : Özel Öğretim Kurumları Birliği (ÖZKURBİR) Dersin Adı : Bilişim

Detaylı

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 l YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 Genç Liderler Kimdir? Genç Liderler 2004 yılında kurulmuş, Türkiye nin yönetimiyle ilgili her alan ve her kademede etkin görev almak ve Türkiye nin daha iyi yönetilerek

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI'NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

AKILLI METROPOLLER Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI

AKILLI METROPOLLER Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI Uluslararası Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferensı 13-15 Ekim 2016 TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI AKILLI METROPOLLER Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler Organizasyon

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

Bilişim Teknolojileri Rehber

Bilişim Teknolojileri Rehber Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenleri Toplantısı Yapıldı Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü M.Sait Kırmacı toplantı salonunda Fatih Projesi kapsamında etkileşimli tahta kurulumları yapılmış olan,

Detaylı

::::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::::

::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

Proje Destekçileri Destekçileri

Proje Destekçileri Destekçileri EKİM 2015 1 Proje Ortakları Proje Proje Destekçileri Destekçileri Proje Özeti Projenin Süresi 24 ay Projenin Amacı 5.000 kadına yönelik yapılacak eğitim çalışmalarının, çeşitli aktivitelerle desteklenerek,

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

ÇALIŞTAY ANTALYA SONUÇ RAPORU Yerleşik Yabancılar Kültürlerarası İletişim Halk Kütüphaneleri 15 Haziran Antalya Müzesi

ÇALIŞTAY ANTALYA SONUÇ RAPORU Yerleşik Yabancılar Kültürlerarası İletişim Halk Kütüphaneleri 15 Haziran Antalya Müzesi ÇALIŞTAY ANTALYA SONUÇ RAPORU Yerleşik Yabancılar Kültürlerarası İletişim Halk Kütüphaneleri 5 Haziran 05 - Antalya Müzesi Emekli Göçü ile Türkiye ye Yerleşen Yabancıların Bilgi Gereksinimlerinin Belirlenmesi

Detaylı

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 11-12 Aralık 2014 - BURSA www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Yeşil Şehirler Zirvesi, İtibar Yönetimi Enstitüsü tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir

Detaylı

Yıldızlar Zirveyi aydınlatıyor...

Yıldızlar Zirveyi aydınlatıyor... Yıldızlar Zirveyi aydınlatıyor... İLKİNİ GEÇTİĞİMİZ YIL GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ SPOR İLETİŞİMİ ZİRVESİ, SPOR MARKALARI VE KURUM MARKALARININ BİR ARAYA GELMESİNİ SAĞLAYAN, SPOR MARKALARI VE KURUM MARKALARININ

Detaylı

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz...

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... 17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... NELER YAPTIK... 18-19 Eylül 2013 DHS 2013 DHS 2013 Konuşmacıları DHS 2013 Sponsorları Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında

Detaylı

CHP CUMHURİYET HALK PARTİSİ PARTİ İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ

CHP CUMHURİYET HALK PARTİSİ PARTİ İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ CHP CUMHURİYET HALK PARTİSİ PARTİ İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ 2012 1 PARTİ İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ KAPSAM MADDE 1- Parti içi eğitim çalışmaları, Parti Tüzük ve Programında belirtilen amaç ve hedeflerini, partinin

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Sektör Temsilcileri Toplantısını Gerçekleştirdi 06 Nisan 2016 - İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 4. Sektör temsilcileri toplantısı 06

Detaylı

ISCTurkey 2015 Düzenleme Kurulu. Konferans Yeri ODTU Kongre ve Kültür Merkezi, Ankara/TÜRKİYE

ISCTurkey 2015 Düzenleme Kurulu. Konferans Yeri ODTU Kongre ve Kültür Merkezi, Ankara/TÜRKİYE Bilgi Güvenliği Derneği tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gazi Üniversitesi, ODTÜ, İTÜ ve BTK tarafından destekleniyor.

Detaylı

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU 2000 Sayfa No: İÇERİK Kapak 2 İçerik 3 1. AKEV Hakkında 4 2. Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu 5 3. Özet 6 4. Faaliyetler ve Çıktılar 8 5. Genel Başarı Göstergeleri

Detaylı

E ĞİT İ M D E E - D Ö N Ü Ş ÜM P R O J E Y A R I Ş M A S I - 2 0 1 6 YÖNERGE

E ĞİT İ M D E E - D Ö N Ü Ş ÜM P R O J E Y A R I Ş M A S I - 2 0 1 6 YÖNERGE E ĞİT İ M D E E - D Ö N Ü Ş ÜM P R O J E Y A R I Ş M A S I - 2 0 1 6 YÖNERGE Türkiye nin kalkınmasında en önemli faktör olan eğitimin çağımızda daha etkili ve yaygın olabilmesi ancak teknoloji ve internet

Detaylı

BİLİŞİM ZİRVESİ HAKKINDA

BİLİŞİM ZİRVESİ HAKKINDA ÇOCUKLAR İÇİN BİLİŞİM ZİRVESİ BİLİŞİM ZİRVESİ HAKKINDA Bilişim Zirvesi Etkinlik Şirketi; içerisinde BTHaber, M2S ve Btburada şirketlerini de bulunduran, Bilişim sektöründe gündem oluşturmak ve katma değer

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜNDE BECERİ AÇIĞI VE İYİ ÖRNEKLER

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜNDE BECERİ AÇIĞI VE İYİ ÖRNEKLER BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜNDE BECERİ AÇIĞI VE İYİ ÖRNEKLER Editör DR. CEYHUN GÖCENOĞLU Türkiye Bilişim Vakfı na verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz. ÖNSÖZ Haziran 2016 Ekonomik kalkınma kapsamında;

Detaylı

AKADEMİ. Eğitim Kataloğu GELECEĞE YÖN VERENLERİN AKADEMİSİ. * Bu katalog ETZ Akademi tarafından hazırlanan eğitimleri içermektedir.

AKADEMİ. Eğitim Kataloğu GELECEĞE YÖN VERENLERİN AKADEMİSİ. * Bu katalog ETZ Akademi tarafından hazırlanan eğitimleri içermektedir. AKADEMİ GELECEĞE YÖN VERENLERİN AKADEMİSİ 20 18 Eğitim Kataloğu * Bu katalog ETZ Akademi tarafından hazırlanan eğitimleri içermektedir. Eğitimde Teknoloji Entegrasyonu ve Öğretim Tasarımı Her branştan

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ TOPLANTININ AMACI, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında ki Mesleki ve

Detaylı

P R I N T E X P O 3DTURKEY

P R I N T E X P O 3DTURKEY 3. TEKNOLOJİDE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR PARÇASI OLMAYA VAR MISINIZ? SPONSORLUK DOSYASI Demos Fuarcılık ve Organizasyon A.Ş. www.demosfuar.com.tr - info@demosfuar.com.tr E X H I B I T I O N SPONSORLUK DOSYASI

Detaylı

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK EĞİTİM SAATİ KONUK OLDUK PROGRAMINA 13.11.2015 s aat:20.00 İle 21.30 arasında ulusal kanallarımızdan biri olan tv 1 de,kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahamettin KARAKÖSE nin hazırlayıp sunduğu

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde 48 saat içinde gerçekleştirilen en büyük açık kaynaklı

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ GELECEK GELDİ PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Șubesi tarafından, bu yıl 14. düzenlenen İnsan Yönetimi Zirvesi; üyelerinin ve zirve katılımcılarının oylaması ile belirlenen GELECEK GELDİ ana

Detaylı

KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK DAVETİ"

KAMU-BİB'19 SPONSORLUK DAVETİ KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK DAVETİ" TBD Kamu-BİB'19 "26-29 Ekim 2017" Tarihlerinde Vogue Otel Bodrum'da gerçekleştiriliyor. 2017 Ana temasını "Dijital Devlet" olarak belirlediğimiz Kamu-BİB 19 etkinliğimizde,

Detaylı

* Organizasyon ekibi gerek gördüğü takdirde programda değişiklik yapabilecektir.

* Organizasyon ekibi gerek gördüğü takdirde programda değişiklik yapabilecektir. 11-14 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Future Learning 2018 konferansımızda bu yıl 11-12 Eylül 2018 tarihlerinde birbirinden ilginç konu başlıklarına sahip eğitimler ve atölye çalışmaları

Detaylı

Yönetim Kurulunun Atanması. DİMER Kuruluş. Merkezin Kuruluşu Atamaların Yapılması Amaçları. YK atamaları 10 Kasım 2009 da yapılmıştır.

Yönetim Kurulunun Atanması. DİMER Kuruluş. Merkezin Kuruluşu Atamaların Yapılması Amaçları. YK atamaları 10 Kasım 2009 da yapılmıştır. (DİMER) Bilgilendirme Toplantısı Kültür Merkezi R Salonu 7 Nisan 202, Sıhhiye-ANKARA Merkezin Kuruluşu Atamaların Yapılması Amaçları Doç. Dr. S. Sadi SEFEROĞLU, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BÖTE PROJE GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ II DERSİ PROJE RAPORU

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BÖTE PROJE GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ II DERSİ PROJE RAPORU ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BÖTE PROJE GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ II DERSİ PROJE RAPORU code.org ile KLASİK LABİRENT OLUŞTURMA Kod saatinin ilk dakikalarına hoş geldin! Hadi, beraber

Detaylı

Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri Sponsorluk Dosyası.

Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri Sponsorluk Dosyası. Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri 2019 Sponsorluk Dosyası www.doktorclubawards.com 2 Doktorclub Awards 'Türkiye nin Sağlık Ödülleri o Doktorclub Awards, ülkemizde sağlık sektörü profesyonelleri

Detaylı

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ PROJENİN TANIMI; Bu proje, bağımlılıkla mücadele alanında paydaşlarımızla etkin bir işbirliği çerçevesinde

Detaylı

2-3 EKİM 2018, ANKARA

2-3 EKİM 2018, ANKARA DESTEKLERİYLE ORGANİZATÖR 2-3 EKİM 2018, ANKARA S O N U Ç R A P O R U OPERASYON ve İÇERİK PARTNERİ www.inpps.com ZİRVE HAKKINDA Terörle mücadele, malların dolaşımının kontrolü ve uluslararası sınırlardaki

Detaylı

Türk Tıp Öğrencileri Birliği 2015 Kurultayı Tıp Eğitimi Çalışma Kolu Ayrılmış Oturumları Raporu. Gaziantep

Türk Tıp Öğrencileri Birliği 2015 Kurultayı Tıp Eğitimi Çalışma Kolu Ayrılmış Oturumları Raporu. Gaziantep Türk Tıp Öğrencileri Birliği 2015 Kurultayı Tıp Eğitimi Çalışma Kolu Ayrılmış Oturumları Raporu Gaziantep 4 Eylül Cuma(1.GÜN) 14:00-14:30 : Oturum Bahar Baş ın modaratörlüğünde tanışma oyunu ile başladı.

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ Ekim 2015 İstanbul Aydın Üniveristesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü desteği ile Anestezi Program Başkanı Prof. Dr. Aysel ALTAN hocamız

Detaylı

BİLİM KAHRAMANLARI BULUŞUYOR/FLL Tema Toplantısı senin dünyan senin sınıfın

BİLİM KAHRAMANLARI BULUŞUYOR/FLL Tema Toplantısı senin dünyan senin sınıfın BİLİM KAHRAMANLARI BULUŞUYOR/FLL Tema Toplantısı senin dünyan senin sınıfın 11. Sezon Teması Senin dünyan senin sınıfın / Eğitimin geleceği Hayallerinizi süsleyen, çok sevdiğiniz, her zaman öğrenmek istediğiniz

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ TANITIM DOSYASI 2016 A. PROGRAMLARIMIZIN TARİHÇESİ VE MİSYONU Programlarımız Kocaeli, Gebze ve İstanbul Sanayi nin yetişmiş

Detaylı

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜNİVERSİTELERİN PATENTLERİ AR-GE MERKEZLERİ İLE BULUŞUYOR 6-7 KASIM 2017 Harbiye Askeri Müzesi, İstanbul B2B GÖRÜŞMELER TTO TANITIMLARI KONFERANS VE PANELLER AR-GE MERKEZLERİ

Detaylı

TBD 21. Türkiye Bilişim Kurultayı, 6 Ekim 2004, Ankara

TBD 21. Türkiye Bilişim Kurultayı, 6 Ekim 2004, Ankara Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bilgi Yönetimi İnternete Dayalı Önlisans Programı TBD 21. Türkiye Bilişim Kurultayı, 6 Ekim 2004, Ankara Bilgi Yönetimi Programı İnternete dayalı 2 yıllık bir

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1112 Dönem Toplantı No: 42 Bülten No: 40 Toplantı Yeri: Maslak Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 11 Mayıs 2 016 Toplantı Saati :12:30-13 : 30 Hizmetlerinizi

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ HAYALLER VE GERÇEKLER İK BUNUN NERESİNDE? PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi tarafından, bu yıl 13. düzenlenen İnsan

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİMDE FATİH PROJESİ EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ GELECEĞİN EĞİTİMİNE KATKI ÖDÜLLERİ YÖNERGE YARIŞMANIN KONUSU Eğitimde Teknoloji

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ İLE KAYITLI KADIN İSTİHDAMI ARTMAYA DEVAM EDİYOR

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ İLE KAYITLI KADIN İSTİHDAMI ARTMAYA DEVAM EDİYOR EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ İLE KAYITLI KADIN İSTİHDAMI ARTMAYA DEVAM EDİYOR Sosyal Güvenlik Kurumu nun yürüttüğü, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti nin ortaklaşa finanse ettiği Evde Çocuk Bakım Hizmetleri

Detaylı

Fatih Projesi Akademisyenler Çalıştayı. Taslak Rapor ve Öneriler

Fatih Projesi Akademisyenler Çalıştayı. Taslak Rapor ve Öneriler Fatih Projesi Akademisyenler Çalıştayı Taslak Rapor ve Öneriler Genel Değerlendirme Fatih Projesi ne MEB den eşbaşkan. Halka İlişkiler Biriminin aktif çalışması. Projenin kısa, uzun ve orta vade hedefleri.

Detaylı

Mobil Teknoloji ve Uygulamaların Eğitsel Kullanımına Yönelik Bir Değerlendirme

Mobil Teknoloji ve Uygulamaların Eğitsel Kullanımına Yönelik Bir Değerlendirme Mobil Teknoloji ve Uygulamaların Eğitsel Kullanımına Yönelik Bir Değerlendirme Nilgün KEÇEL & Prof. Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

27. Ulusal Kimya Kongresi

27. Ulusal Kimya Kongresi CANAKKALE ONSEKIZ MART UNIVERSITESI 1 9 9 2 TÜRKİYE KİMYA DERNEĞİ 27. Ulusal Kimya Kongresi 23-28 Ağustos 2015 ÇANAKKALE DESTEK DOSYASI KİMYA 2015 100. Y I L www.kimya2015.org DİZİN Genel Bilgiler 2 Destek

Detaylı

2. İPEK YOLU. Uluslararası. Müzik Konferansı. Music Conference 2. İPEK YOLU MÜZED. 6-8 Mayıs 2016 Bolu / Türkiye. May 6-8, 2016 Bolu / Turkey MÜZED

2. İPEK YOLU. Uluslararası. Müzik Konferansı. Music Conference 2. İPEK YOLU MÜZED. 6-8 Mayıs 2016 Bolu / Türkiye. May 6-8, 2016 Bolu / Turkey MÜZED 2 nd SILK ROAD May 6-8, Bolu / Turkey Abant İzzet Baysal University Destekleyen Kuruluşlar SPONSORLUK DOSYASI R BOLU BİLİM OKULLARI 2 nd SILK ROAD May 6-8, Bolu / Turkey Abant İzzet Baysal University 21.

Detaylı

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT YETENEKLİ TEDLİLER SANAT GECESİ İLE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİLER 04.06.2014 ÇARŞAMBA günü öğrencilerimiz yetenekleriyle bizlere gökkuşağının renklerinden bir demet sundular. Gecemiz TED müzik grubunun canlı

Detaylı

FL2018 YÜRÜTME KURULUNDAN

FL2018 YÜRÜTME KURULUNDAN FL2018 YÜRÜTME KURULUNDAN Doç. Dr. Mustafa Hilmi ÇOLAKOĞLU MEB Müsteşar Yardımcısı Gelişen teknoloji, yeni bilgi ve beceriler elde etmek için insanları sürekli öğrenmeye mecbur kılmakta, yarınını da bugünden

Detaylı

Ayrımcılık ve Yeni Medyada Nefret Söylemi Eğitmen Eğitimi Raporu 10-13 Şubat 2011 İstanbul, Türkiye - Green Park Hotel

Ayrımcılık ve Yeni Medyada Nefret Söylemi Eğitmen Eğitimi Raporu 10-13 Şubat 2011 İstanbul, Türkiye - Green Park Hotel Ayrımcılık ve Yeni Medyada Nefret Söylemi Eğitmen Eğitimi Raporu 10-13 Şubat 2011 İstanbul, Türkiye - Green Park Hotel Eğitim Konuları: Önyargıdan Ayrımcılığa, Ayrımcılık ve Uluslararası Hukuk, Ayrımcılık

Detaylı

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ www.bekad.org Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016 Konu : Üniversitelere Özel Yök Çalıştayı... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BEKAD Bilişim Eğitim Kültür

Detaylı

STÖ Ağları/Platformlar için Açık Çağrı: Stratejik İletişim Kapasite Geliştirme Eğitim Programı. Arka Plan. Program Hakkında

STÖ Ağları/Platformlar için Açık Çağrı: Stratejik İletişim Kapasite Geliştirme Eğitim Programı. Arka Plan. Program Hakkında TACSO Sivil Toplum Kuruluşları için Teknik Destek - 2 (TACSO 2) AB IPA Ülkeleri; EuropeAid/133642/C/SER/Multi STÖ Ağları/Platformlar için Açık Çağrı: Stratejik İletişim Kapasite Geliştirme Eğitim Programı

Detaylı

HAZİRAN 2014. LİDER, 17. BAL Kültür Festivaline Katıldı

HAZİRAN 2014. LİDER, 17. BAL Kültür Festivaline Katıldı HAZİRAN 2014 LİDER, 17. BAL Kültür Festivaline Katıldı Bornova Anadolu Lisesi nin 17. sini gerçekleştirdiği Kültür ve Sanat Festivalinde Lider Evcil Hayvan Beslenme Ürünleri olarak standımız ile yer aldık.

Detaylı

TEGEP te Neler Oluyor?

TEGEP te Neler Oluyor? Gündem Mayıs 2013 02 TEGEP te Neler Oluyor? Eğitim ve gelişim alanında referans olabilecek çalışmalar kapıda! 07 TEGEP - ASTD İşbirliği 05 Zirvede Buluşalım! 09 Tegep Eğitim Profesyonellerini Geliştiriyor

Detaylı

ILMM-BSE Karadeniz Havzalarında Bütünleşik Arazi Kullanım Yönetiminin Modellenmesi Projesi Final Kongresi 5 Kasım 2015 - İstanbul, Türkiye

ILMM-BSE Karadeniz Havzalarında Bütünleşik Arazi Kullanım Yönetiminin Modellenmesi Projesi Final Kongresi 5 Kasım 2015 - İstanbul, Türkiye ILMM-BSE Karadeniz Havzalarında Bütünleşik Arazi Kullanım Yönetiminin Modellenmesi Projesi Final Kongresi 5 Kasım 2015 - İstanbul, Türkiye Karadeniz Havzalarında Bütünleşik Arazi Kullanım Yönetiminin Modellenmesi

Detaylı

SEDAŞ IN İŞ GÜVENLİĞİNDE MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE EL ELE PROJESİ BAŞARI İLE SÜRÜYOR

SEDAŞ IN İŞ GÜVENLİĞİNDE MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE EL ELE PROJESİ BAŞARI İLE SÜRÜYOR SEDAŞ IN İŞ GÜVENLİĞİNDE MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE EL ELE PROJESİ BAŞARI İLE SÜRÜYOR SEDAŞ ın sosyal sorumluluk anlayışı ile başlattığı İş güvenliğinde meslek lisesi öğrencileri ile el ele projesinde,

Detaylı