We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally"

Transkript

1 Bilginin çözüm gücü

2 We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines through a global, multi-stakeholder process.

3 İstanbul Edinburgh Manchester

4 Neden Tayburn? İskoçya ve Türkiye nin lider kurumsal iletişim şirketidir. Güçlü bir editör ve tasarım ekibine sahiptir. Ulusal piyasayı olduğu kadar uluslararası piyasaları da yakından tanımaktadır. Şirketlerin kurumsal stratejilerini en etkili şekilde ifade etmelerini sağlayacak çözümleri geliştirmektedir. Tayburn, müşterilerinin paydaşlarıyla etkin, sonuca odaklı ve sürdürülebilir kurumsal iletişimlerinde köprü görevi üstlenen ürün ve hizmetleri, ihtisaslaşmış bilginin çözüm gücü ile sunuyor. 18. hizmet yılını kutlayan Tayburn raporlama ve yatırımcı ilişkileri, sürdürülebilirlik danışmanlığı ve raporlaması, ihtisas editörlüğü, pazarlama ve reklam, marka, web ve elektronik ürünler alanlarında katma değeri yüksek çözümler geliştiriyor. Stratejimiz kalite, yenilikçilik ve müşteri memnuniyetini dengelemeye odaklıdır. Tayburn, müşteri memnuniyetine odaklı bir yaklaşımla hizmet sunmakta, ürün ve hizmetlerinde yenilikçiliği ve kaliteyi eş anlı gözetmektedir. Tayburn ün hizmet felsefesi, müşterisini derinlemesine ve çok yönlü tanımanın yanı sıra uzun vadeli çözüm ortaklıkları geliştirmek esasına dayanmaktadır.

5 Tayburn ün stratejisi, yenilikçiliği besleyerek büyümek ve bilgiye dayalı katma değer üretmektir. Müşterilerimizi, sürdürülebilir varlığımızın temellerinden biri olarak görüyoruz. Onların ihtiyaçlarına yalın ve çözüme odaklı bir yaklaşımla cevap veriyor, kurumsal mesajlarını doğru ses tonu ile sunmalarını sağlıyoruz yılından beri gözettiğimiz bu yaklaşım, yerli ve yabancı şirketlerden oluşan müşteri portföyümüzü sürekli geliştirmemize imkan tanımaktadır. Tayburn, özel sektör şirketlerinin yanı sıra kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile de köklü ve güçlü ilişkiler geliştirmiştir. Çalışanlarımız, Tayburn ün rekabet eşiğini ve hizmet gücünü belirleyen en önemli unsurdur. Ortalama kıdemi 10 yılı aşan ekibimizin her bir üyesi bilgisi ve ihtisaslaşma seviyesi ile sektörümüzde farklılaşmamızı sağlamakta, üstün hizmet sunma hedefimiz kapsamında bizlere gerekli enerjiyi vermektedir. Tedarikçilerimiz, ürün ve hizmet döngümüzün önemli bir temel taşını oluşturmaktadır. Matbaalar, dijital çözüm sağlayıcılar, fotoğrafçılar, illüstratörler, danışmanlar ile hizmet aldığımız diğer kişi ve kurumlar... Uzun vadeli bir bakış açısı ve iş ortaklığı yaklaşımıyla geliştirdiğimiz tedarikçi ilişkileri, müşterilerimiz için çözüm üretmemizde ve işimizi en doğru şekilde yapmamızda büyük katkı sağlıyor.

6 Tayburn, Global Compact i destekliyor. Tayburn, 29 Temmuz 2009 da Küresel İlkeler Sözleşmesi taahhüdünü Birleşmiş Milletler e bildirmiş; başvurusu 3 Ağustos 2009 da onaylanmıştır. Küresel İlkeler Sözleşmesi nin 10 ilkesi, insan hakları, işçi hakları, çevre ve yolsuzlukla mücadele alanında evrensel olarak kabul görmüş beyannamelerden alınmıştır. Küresel İlkeler Sözleşmesi inisiyatifi kapsamında katılımcı şirketlerden bu ilkeleri kavramaları, desteklemeleri ve uygulamaları beklenmektedir. Tayburn ün Küresel İlkeler Taahhüdü çerçevesinde yayınladığı İlerleme Raporlarına adresinden ulaşabilirsiniz. Tayburn, GRI ın kurumsal paydaşıdır. Global Reporting Initiative in (Küresel Raporlama İnisiyatifi) kurumsal paydaşı olan Tayburn, GRI ın global ve çok taraflı paydaş süreci kapsamında, dünya genelinde kabul edilen sürdürülebilirlik raporlaması ilkelerini geliştirme misyonuna destek veriyor.

7 Tayburn Ltd: İngiltere nin köklü ve lider kurumsal iletişim şirketi 1979 yılında kurulan Tayburn Ltd., İngiltere nin lider kurumsal iletişim şirketleri arasında yer almaktadır. Tayburn Ltd., etkinlik ve yaratıcılık alanlarında sergilediği eşsiz performans ile özellikle son 3 yılda sayısız ödül kazanmış, İngiltere nin en etkin ve en yaratıcı tasarım ajanslarının sıralandığı iki farklı ligde ilk 20 şirket arasında ön sıralara yükselmeyi başarmış ender hizmet sağlayıcılar arasında yer almaktadır. Bu durum, Tayburn Ltd. in tasarım konusundaki üstün performansını etkin iletişim ile pekiştirdiğinin en büyük kanıtıdır. Tayburn Ltd. in global müşterileri arasında Hilton, Uluslararası Edinburgh Festivali, Marine Harvest, Diageo, Heineken (UK), Forth Ports, Smirnoff, Royal Bank of Scotland, Scottish Power, Scottish & Newcastle, Aggreko, Parker, Glasgow ve Edinburgh üniversiteleri gibi çok sayıda büyük marka, şirket ve kurum bulunmaktadır yılında yaratıcılık ve etkinlik alanlarında 18 ödül kazanan Tayburn Ltd., bir kez daha İskoçya da Yılın Tasarım Ajansı seçilmiştir.

8 Raporlama

9 Faaliyet raporları ve yatırımcı ilişkileri Raporlama alanında İngiltere ve Türkiye de trend belirleyici olarak kabul edilen Tayburn, faaliyet raporları (matbu ve elektronik faaliyet raporları) yatırımcı ilişkileri ürünleri (web siteleri, yatırımcı sunumları vb özel çözümler) başlıklarında terzi işi ve katma değeri yüksek çözümler üretiyor. İhtisaslaşmış bilginin çözüm gücü Tayburn, müşterilerinin performans verilerini doğru okumayı, stratejik mesajlarını geliştirmeyi ve bunların bütününü doğru bir formatta paydaşlara raporlamayı iyi bilen, uzmanlaşmış bir hizmet sağlayıcıdır. Tayburn ün bu alandaki gücü bankacılık ve finans alanlarında uluslararası ve ulusal piyasalarda deneyime sahip editör kadrosundan, güçlü tasarım ekibinden ve özenle seçilmiş iş ortaklarından kaynaklanmaktadır. İçerik geliştirme Tayburn ün müşterilerine sunduğu en önemli hizmetlerin başında gelmektedir. Tayburn raporlama hizmeti kapsamında müşterilerine stratejik içerik geliştirme ve editöryel hizmetler sunmaktadır.

10 İyi ve doğru bir içerik ve zaman planlaması, raporlamanın belkemiğini oluşturur. Müşterilerimizin paydaşlarına yönelik mesajlarını mümkün olan en yalın ve anlaşılır bir dilde iletebilmesi iyi planlanmış rapor kapsamı, doğru bir ses tonuna sahip editöryel çalışma, etkin görsel-tasarım çözümü ile mümkün olmaktadır. Trend yaratan tasarımlar Tasarım, raporlamanın en az içerik kadar önem taşıyan bir diğer unsurudur. Stratejik mesajları destekleyen, gerçekçi ve her bir projeye özgün tasarım çözümleri Tayburn ün müşterilerine sunduğu bir diğer katma değer öğesidir. Müşterilerimizle ortak bir çalışma sürecinin sonunda geliştirdiğimiz görsel dil ve kurumsal stil, şirketlerin kimliğini yansıtmanın ötesinde paydaşlarla iletişimde kilit rol oynamaktadır. Çok mecralı raporlamada iddialı çözümler Çok mecralı raporlama, hızla gelişen teknolojiyle beraber tüm dünyada gözlenen en önemli trend olarak karşımıza çıkıyor. Paydaşlarla iletişimi mümkün olan her türlü mecrada gerçekleştirmeyi hedefleyen şirketler, matbu raporun ötesinde dijital platformları da artan oranda kullanıyorlar.

11 Tayburn, çok mecralı raporlama olarak tanımlanan bu yaklaşımı en iyi şekilde yönetmeye ve müşterisinin ihtiyacına uygun çözümleri farklı mecralarda sunmaya odaklıdır. Matbu raporun türevleri, web başta olmak üzere tablet ve benzeri mobil iletişim cihazları için üretilirken, iletişimde etkinlik, verimlilik ve özgünlük çok yönlü gözetilmektedir. Elektronik raporlama ürünleri büyük ilgi görüyor. Hız, pratiklik ve göreceli tasarruf sağlayan elektronik raporlama ürünleri ülkemizde de büyük talep görüyor. Son 10 yılda elektronik faaliyet raporu (web ve diğer taşınabilir dijital mecralar) talep eden müşteri sayımızda önemli oranda artış gözlüyoruz.

12 Zamanında bütçe dahilinde çözümler Müşterilerimizin raporlama projelerinde gözettiğimiz çok önemli bir husus daha var: zamanında ve bütçe dahilinde çözüm. Halka açık şirketler başta olmak üzere müşterilerimizin tamamının paydaşlarıyla iletişimde zamana karşı bir yarış içinde oldukları bir gerçek. Bu noktadan hareketle gününde teslimatın en az raporun toplam ürün kalitesi kadar önemli olduğunun bilincinde ve sorumluluğunda hareket ediyoruz. Tayburn, taahhüt ettiği ürün ve hizmetleri anlaşılan bütçe parametreleri dahilinde gerçekleştirmeyi çok temel bir diğer hedef olarak kabul etmekte ve bu konuyu sağlıklı ve sürdürülebilir müşteri ilişkisi ve memnuniyetinin bir bileşeni olarak algılamaktadır.

13 AÇEV - Anne Çocuk Eğitim Vakfı Yarı Yıl Faaliyet Raporu

14 Akçansa 2009 Faaliyet Raporu

15 Akçansa 2010 Faaliyet Raporu

16 Aksa Enerji 2010 Faaliyet Raporu

17 Aksigorta 2009 Faaliyet Raporu

18 Aksigorta 2010 Faaliyet Raporu

19 Aksigorta 2010 Elektronik Rapor (CD)

20 Albaraka Türk 2010 Faaliyet Raporu

21 Albaraka Türk 2010 Elektronik Rapor (Web ve CD)

22 Alternatifbank (ABank) 2010 Faaliyet Raporu

23 Alternatifbank (ABank) 2010 Elektronik Rapor (CD)

24 Altın Yunus 2009 Faaliyet Raporu

25 Altın Yunus 2009 Elektronik Rapor (Web)

26 Altın Yunus 2010 Faaliyet Raporu

27 Altın Yunus 2010 Elektronik Rapor (Web)

28 Anadolu Hayat Emeklilik 2009 Faaliyet Raporu

29 Anadolu Hayat Emeklilik 2009 Elektronik Rapor (CD)

30 Anadolu Hayat Emeklilik 2010 Faaliyet Raporu

31 Anadolu Hayat Emeklilik 2010 Elektronik Rapor (CD)

32 Anadolu Sigorta 2009 Faaliyet Raporu

33 Anadolu Sigorta 2009 Elektronik Rapor (CD)

34 Anadolu Sigorta 2010 Faaliyet Raporu

35 Anadolu Sigorta 2010 Elektronik Rapor (CD)

36 AvivaSa Emeklilik ve Hayat 2009 Faaliyet Raporu

37 AvivaSa Emeklilik ve Hayat 2010 Faaliyet Raporu

38 Bank Asya 2009 Faaliyet Raporu

39 Bank Asya 2009 Elektronik Rapor (Web ve CD)

40 Banka Kombetare Tregtare (Arnavutluk) 2010 Faaliyet Raporu

41 Banka Kombetare Tregtare (Arnavutluk) 2010 Elektronik Rapor (CD)

42 Banvit 2010 Faaliyet Raporu

43 Banvit 2010 Elektronik Rapor (CD)

44 Bimeks 2009 Elektronik Rapor (Web ve CD)

45 Bimeks 2010 Elektronik Rapor (Web ve CD)

46 Çelebi Hava Servisi 2010 Faaliyet Raporu

47 Çelebi Hava Servisi 2010 Elektronik Rapor (CD)

48 Çelebi Hava Servisi 2009 Faaliyet Raporu

49 Demisaş 2010 Faaliyet Raporu

50 Dyo Boya 2009 Faaliyet Raporu

51 Dyo Boya 2009 Elektronik Rapor (Web)

52 Dyo Boya 2010 Faaliyet Raporu

53 Dyo Boya 2010 Elektronik Rapor (Web)

54 Eurobank Tekfen 2010 Elektronik Rapor (Web)

55 Federation of Euro-Asian Exchanges 2009 Faaliyet Raporu

56 Finans Emeklilik 2009 Faaliyet Raporu

57 Finans Emeklilik 2010 Faaliyet Raporu

58 Finans Leasing 2009 Faaliyet Raporu

59 Finans Leasing 2010 Faaliyet Raporu

60 Garanti Bank International NV (Hollanda) 2010 Faaliyet Raporu

61 Garanti Bank International NV (Hollanda) 2010 Elektronik Rapor (Web)

62 Garanti Bank International NV (Hollanda) 2009 Elektronik Rapor (Web)

63 Güneş Sigorta 2009 Faaliyet Raporu

64 Halkbank 2009 Faaliyet Raporu

65 Halkbank 2009 Elektronik Rapor (Web)

66 ING Bank 2009 Faaliyet Raporu

67 ING Bank 2010 Faaliyet Raporu

68 İller Bankası 2010 Faaliyet Raporu

69 İMKB 2010 Faaliyet Raporu

70 İş Bankası 2009 Faaliyet Raporu

71 İş Bankası 2009 Elektronik Rapor (Web ve CD)

72 İş GYO 2009 Faaliyet Raporu

73 İş GYO 2009 Elektronik Rapor (CD)

74 İş GYO 2010 Faaliyet Raporu

75 İş GYO 2010 Elektronik Rapor (CD)

76 İş Portföy Yönetimi 2009 Faaliyet Raporu

77 İş Portföy Yönetimi 2010 Faaliyet Raporu

78 Kartonsan 2009 Faaliyet Raporu

79 Migros 2009 Faaliyet Raporu

80 Millî Reasürans 2009 Faaliyet Raporu

81 Millî Reasürans 2009 Elektronik Rapor (CD)

82 Millî Reasürans 2010 Faaliyet Raporu

83 Millî Reasürans 2010 Elektronik Rapor (CD)

84 Optima Faktoring 2010 Faaliyet Raporu

85 OYAK 2009 Faaliyet Raporu

86 OYAK 2010 Faaliyet Raporu

87 OYAK 2010 Faaliyet Raporu

88 Pınar Et 2009 Faaliyet Raporu

89 Pınar Et 2009 Elektronik Rapor (Web)

90 Pınar Et 2010 Faaliyet Raporu

91 Pınar Et 2010 Elektronik Rapor (Web)

92 Pınar Su 2009 Faaliyet Raporu

93 Pınar Su 2009 Elektronik Rapor (Web)

94 Pınar Su 2010 Faaliyet Raporu

95 Pınar Su 2010 Elektronik Rapor (Web)

96 Pınar Süt 2009 Faaliyet Raporu

97 Pınar Süt 2009 Elektronik Rapor (Web)

98 Pınar Süt 2010 Faaliyet Raporu

99 Pınar Süt 2010 Elektronik Rapor (Web)

100 Sarkuysan 2010 Faaliyet Raporu

101 Şişecam 2009 Faaliyet Raporu

102 TARSİM 2010 Faaliyet Raporu

103 TCMB 2009 Faaliyet Raporu

104 TEB 2009 Elektronik Rapor (Web)

105 TEB 2010 Elektronik Rapor (Web)

106 TEB NV (Hollanda) 2009 Elektronik Rapor (Web)

107 Turcas Holding 2010 Faaliyet Raporu 41. Creativity International Award Baskı ve Ambalaj Kategorisi Onur Ödülü

108 Türkiye Sınai Kalkınma Bankası 2009 Faaliyet Raporu

109 Türkiye Sınai Kalkınma Bankası 2009 Elektronik Rapor (Web)

110 Stevie Awards (ABD) En İyi Basılı Faaliyet Raporu Distinguished Honorees Türkiye Sınai Kalkınma Bankası 2010 Faaliyet Raporu

111 Türkiye Sınai Kalkınma Bankası 2010 Elektronik Rapor (Web ve CD)

112 TSKB GYO 2010 Faaliyet Raporu

113 TSKB GYO 2010 Elektronik Rapor (CD)

114 Türk Eximbank 2009 Faaliyet Raporu

115 Türk Eximbank 2010 Faaliyet Raporu

116 Türk Hava Yolları 2010 Faaliyet Raporu

117 Türk Hava Yolları 2010 Elektronik Rapor (Web ve CD)

118 TÜSİAD 2009 Faaliyet Raporu

119 TÜSİAD 2010 Faaliyet Raporu

120 Vakıfbank 2010 Faaliyet Raporu

121 Vakıfbank 2010 Elektronik Rapor (Web ve USB)

122 Vestel Beyaz Eşya 2009 Faaliyet Raporu

123 Vestel Beyaz Eşya 2010 Faaliyet Raporu

124 Vestel Elektronik 2009 Faaliyet Raporu

125 Vestel Elektronik 2010 Faaliyet Raporu

126 Viking Kağıt 2009 Faaliyet Raporu

127 Viking Kağıt 2009 Elektronik Rapor (Web)

128 Viking Kağıt 2010 Faaliyet Raporu

129 Viking Kağıt 2010 Elektronik Rapor (Web)

130 World Federation of Exchanges (Fransa) 2009 Faaliyet Raporu (Tasarım geliştirme: Precedent, Londra)

131 World Federation of Exchanges (Fransa) 2010 Faaliyet Raporu (Tasarım geliştirme: Precedent, Londra)

132 Yaşar Holding 2009 Faaliyet Raporu

133 Yaşar Holding 2009 Elektronik Rapor (CD)

134 Yaşar Holding 2010 Faaliyet Raporu

135 Yaşar Holding 2010 Elektronik Rapor (CD)

136 Ziraat Bankası 2009 Faaliyet Raporu

137 Ziraat Bankası 2009 Elektronik Rapor (Web ve CD)

138 Ziraat Bankası 2010 Faaliyet Raporu

139 Ziraat Bankası 2010 Elektronik Rapor (Web ve CD)

140 Ziraat Emeklilik 2010 Faaliyet Raporu

141 Ziraat Sigorta 2010 Faaliyet Raporu

142 Zorlu Enerji 2009 Faaliyet Raporu

143 Zorlu Enerji 2010 Faaliyet Raporu

144 Zorlu Grubu 2009 Elektronik Kurumsal Profil (CD)

145 Zorlu Grubu 2010 Elektronik Kurumsal Profil (CD)

146 Yatırımcı İlişkileri

147 Yatırımcı ilişkilerinde katma değeri yüksek hizmetler Günümüzün global dünyasında yatırımcı ilişkileri stratejik bir bakış açısı ve hız gerektiriyor. İçinden geçmekte olduğumuz kriz konjonktürü şeffaflığın ve hesap verebilirliğin önemini artırırken şirketlerin kurumsal stratejileri kadar iş süreçleri de yatırımcıların en çok sorguladığı konular arasında yer alıyor. Yatırımcı ilişkilerinin ve raporlamanın çerçevesini belirleyen bir diğer önemli konu ise yasal mevzuattır. Ulusal ve uluslararası mevzuatı takip etmek ve tam uyumu sağlamak halka açık tüm şirketler için kilit önem taşıyor. Böylesi bir ortamda bilgiyi, zamanında, kolay anlaşılır ve erişilir bir formatta sunmak ise yatırımcı ilişkileri ile uğraşan herkesin ortak hedefi durumuna geliyor. Tayburn, müşterileri için geliştirdiği ürün ve hizmetlerde mevzuata tam uyumu hedeflemekte; bu kapsamda müşterilerine danışmanlık ve yönlendirme hizmetleri sunmaktadır. Tayburn yatırımcı ilişkileri kapsamında müşterilerinin matbu ve elektronik ortamlarda ihtiyaç duydukları periyodik ürünler (yatırımcı sunumları, bültenler, bilgilendirme notları, özel amaçlı sunumlar vb.) alanında da çözümler üretmektedir.

148 Albaraka Türk Yatırımcı İlişkileri Sunumu

149 Çelebi Hava Servisi Yatırımcı İlişkileri Web Sitesi

150 Halkbank Yatırımcı İlişkileri Sunumu

151 Halkbank Finansal Kurumlar ve Yatırımcı İlişkileri Sunumu

152 Migros Yatırımcı İlişkileri Sunumu

153 Tekfen Holding Yatırımcı İlişkileri Sunumu

154 Editörlük

155 Editörlük hizmetleri: Kurumsal hedef ve stratejilerle örtüşen bir ses tonu İçerik sağlama ve ihtisas editörlüğü, Tayburn ü sektöründe ve rekabette farklılaştıran kilit konuların başında gelmektedir. Mesajları kitlelere doğru biçimde iletebilmek kurumsal iletişimin çok değerli bir temel taşı. Tayburn ün ihtisas editörlüğü hizmetleri, kurumsal müşterilerin paydaşları ve hedef kitleleri ile gerçekleştirdikleri iletişimde ihtiyaç duydukları içeriğin geliştirmesini ve editöryel hizmetlerin sunumunu kapsamaktadır. İhtisas editörlüğü hizmetlerimiz, müşterilerimizin yarattığı katma değeri net olarak ifade etmek, finansal bilgilerini en yalın ve anlaşılır bir şekilde sunmak, işlerinde kaydettikleri gelişmeleri ve verileri kurumsal bir öyküye dönüştürmek suretiyle, paydaşlarla olan iletişime katkıda bulunmaktadır. Tayburn editörlük hizmetleri kapsamda Türkçenin yanı sıra İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Çince, Arapça ve diğer dillerde kurumsal iletişimin tüm mecralarına yönelik içerik sağlamaktadır. Tayburn, İstanbul ve Edinburgh ofislerinde çalışan uzman editörlerin yanı sıra New York ta faaliyet gösteren bir ihtisas şirketi ile geliştirdiği sinerjik işbirliği kapsamında, içerik geliştirme, editöryel hizmetler ve uzmanlaşmış çeviri çözümlerinde dünya standardında bir kaliteyi taahhüt etmektedir. Tayburn ihtisas editörlüğü hizmetleri: Bütünsel bir yaklaşım içinde planlanıp geliştirilen, yıllık performansınızı, üst yönetimin stratejik mesajlarını en yalın ve somut şekilde sunan faaliyet raporları, Kurumsal stratejinizin sosyal ve çevresel döngüdeki performansınızı irdeleyen, kısacası yaşanabilir yarınlara katkınızı paydaşlarınıza anlatan sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk raporları, Kaliteli bir içeriği webe uygun bir dille sunmanızı ve dijital dünyadaki rekabet eşiğinizi güçlendirmenizi sağlayan web editörlüğü ve içerik stratejisi, Hedef kitlelerinizin dikkatini çekmeyi öngören sunumlar, üst düzey yönetici konuşma metinleri ve video skriptleri.

156 Akçansa Sürdürülebilirlik raporu (Türkçe editörlük) Aksigorta Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce editörlük) Anadolu Sigorta Kurumsal web sitesi (İngilizce editörlük) Corio Türkiye Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce editörlük) Çelebi Bandırma Limanı Kurumsal iletişim malzemeleri (Türkçe, İngilizce) Çelebi Hava Servisi Kurumsal iletişim malzemeleri (Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Macarca ve Rusça editörlük) Çelebi Holding Kurumsal iletişim malzemeleri (Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Macarca ve Rusça editörlük) Çelebi Marina Kurumsal iletişim malzemeleri (Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Yunanca ve Rusça editörlük)

157 Doğan Organik Ürünler Kurumsal web sitesi (İngilizce editörlük) Eurobank Tekfen Faaliyet raporu (Türkçe ve İngilizce editörlük) Fiba Gayrimenkul Kurumsal web sitesi ve iletişim malzemeleri (İngilizce editörlük) Fiba Group Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce ve Rusça editörlük) Garanti Bankası Şubesiz Bankacılık (web, ATM) mecraları (İngilizce, Rusça, Çince, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca editörlük) Garanti Portföy Yönetimi Faaliyet raporu (Türkçe ve İngilizce editörlük) ING Bank Faaliyet raporu (Türkçe ve İngilizce editörlük) innova Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce editörlük)

158 İller Bankası Faaliyet raporu (İngilizce editörlük) İş Bankası Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce editörlük) İş Portföy Yönetimi Kurumsal web sitesi ve kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce ve Almanca editörlük) Kolin Grubu Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce, Rusça ve Arapça editörlük) Makyol Kurumsal iletişim malzemeleri (Türkçe, İngilizce, Rusça ve Fransızca editörlük) MEFA Group Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce ve Rusça editörlük) OYAK Grup şirketleri kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce editörlük) Sabancı Holding Sürdürülebilirlik raporu (Türkçe ve İngilizce editörlük)

159 Insight Consulting (İngiltere) Raporlar (Türkçe editörlük) TEB Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce editörlük) TEB Faktoring Kurumsal web sitesi (İngilizce editörlük) Tepav Basın bültenleri (İngilizce editörlük) Türk Eximbank Faaliyet Raporu Yönetim Mesajları (İngilizce editörlük) UN PRI (Birleşmiş Milletler Sorumlu Yatırım İlkeleri) Kurumsal iletişim malzemeleri (Türkçe editörlük) Yaşar Holding BM Küresel İlkeler Sözleşmesi İlerleme Bildirimi (İngilizce editörlük) Zorlu Holding Grup şirketleri kurumsal iletişim malzemeleri (Türkçe, İngilizce, Rusça, Fransızca ve Almanca editörlük)

160 1994 ten bu yana hizmet sunduklarımız: Holdingler/Şirket Grupları Arıkanlı Holding Avrupa & Amerika Holding Borusan Holding Çalık Holding Çelebi Holding Deva Holding Doğan Holding Doğuş Holding EastPharma (İngiltere) Fiba Holding GİSAD Grubu GSD Grubu Koç Holding Kolin Grubu Kürüm Şirketler Grubu OYAK Rumeli Holding Sabancı Holding Taboğlu Holding Tekfen Holding Turcas Holding Uzel Grup Yaşar Holding Zorlu Grubu Borsa/Birlik/Vakıf/Federasyon AÇEV Emeklilik Gözetim Merkezi Federation of Euro-Asian Stock Exchanges International Options Market Association (Fransa) İMKB Kredi Kayıt Bürosu Lokman Hekim Geri Kazanım Tepav TUYİD Yatırımcı İlişkileri Derneği Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği TÜSİAD TZH Vakfı Vehbi Koç Vakfı World Federation of Exchanges (Fransa) Bankacılık ABank Albaraka Türk Anadolubank Atlasbank Bank Asya Bank Kapital Banque du Bosphore (Fransa) BKT (Arnavutluk) C Bank Çalık Bank Demirbank Dışbank Etibank Eurobank Tekfen Family Finans Kurumu Finansbank Finansbank Romania (Romanya) Garanti Bankası GarantiBank International N.V. (Hollanda) GSD Bank Halkbank ING Bank İktisat Bankası İller Bankası İş Bankası Kalkınma Bankası Kentbank MNG Bank Osmanlı Bankası Oyak Bank Pamukbank Pinebank (ABD) Şekerbank TEB TEB NV (Hollanda) Tekstilbank TSKB Türk Eximbank Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Ulusal Bank Vakıfbank Yapı ve Kredi Bankası YKB Nederland NV (Hollanda) Ziraat Bankası Faktoring C Factoring Destek Finans Factoring Ege Factoring Ekspo Factoring Factofinans Fiba Faktoring Garanti Faktoring Girişim Faktoring GSD Factoring İstanbul Factoring K Factoring Kapital Factoring Kent Factoring MNG Faktoring Optima Faktoring Pamuk Factoring Süzer Factoring TEB Factoring Tekstil Factoring Toprak Factoring Yapı Kredi Faktoring Yaşar Factoring Leasing Atlas Leasing Demir Leasing Dünya Leasing Ege Leasing EGS Leasing Finans Leasing Garanti Leasing İktisat Leasing İstanbul Leasing K Leasing Kent Leasing Pamuk Leasing Rant Leasing Süzer Leasing TEB Leasing Tekstil Leasing Toprak Leasing Yapı Kredi Leasing Yaşar Leasing

161 Sigortacılık AK Emeklilik Aksigorta Anadolu Hayat Emeklilik Anadolu Sigorta AvivaSA Emeklilik ve Hayat Başak Emeklilik Demir Hayat Sigorta Ergo İsviçre Emeklilik ve Hayat Finans Emeklilik Finans Sigorta Garanti Emeklilik ve Hayat Garanti Sigorta Güneş Sigorta Millî Reasürans Polaris Sigorta TARSİM Toprak Sigorta Yapı Kredi Sigorta Ziraat Emeklilik Ziraat Sigorta Yatırım/Portföy Yönetimi/GYO Corio Türkiye Fiba Capital Holdings Fiba Gayrimenkul Finans Yatırım Garanti Portföy Yönetimi GFC Menkul Değerler İktisat Yatırım İş GYO İş Portföy Yönetimi Kalkınma Menkul Değerler Kent Yatırım MNG Yatırım OYAK Yatırım TEB Yatırım TSKB GYO Turkisfund Yapı Kredi Koray Zorlu Gayrimenkul Sanayi/Üretim/Ticaret Armin Elektrik Demisaş Doğan Organik Ürünler Doğuş Otomotiv Dyo Boya Enpay GAP Güneydoğu Tekstil GİSAD Dış Ticaret Hasçelik İzocam Kartonsan Koleksiyon Mobilya Korteks MMZ Onur Boru Propet R.R. Pottery Sarkuysan SAY Terzi SOM Civata Şişecam Uzel Makine Ünal Tarım Vestel Beyaz Eşya Vestel Dijital Vestel Elektronik Viking Kağıt Yiyecek-İçecek Banvit Coca-Cola İçecek Koska Pınar Et Pınar Su Pınar Süt Taşkesti Su Ülker Gıda Perakendecilik BİM Bimeks Gima Macrocenter Migros Tansaş Enerji Aksa Enerji Aygaz Çalık Enerji Enerjisa Esgaz Tüpraş Zorlu Enerji İnşaat/Taahhüt GAP İnşaat Geoduvar Kolin İnşaat Kolsan Makyol MEFA Prekons SAMS Çimento/Madencilik Adana Çimento Akçansa Bolu Çimento Elazığ Çimento Entegre Harç Hekimhan Madencilik Mardin Çimento Oysa Çimento Ünye Çimento Bilişim/Telekomünikasyon AVEA Febris Intertech innova OYTEK Türk Telekom Sağlık Acıbadem Sağlık Grubu Bilim İlaç Papsi Veteriner Kliniği Roche Diagnostik Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü Liman İşletmeciliği Çanakkale Liman İşletmesi Çelebi Bandırma Limanı Port Akdeniz AVM/Restoran/Turizm ADA Alışveriş Merkezi Altın Yunus Çeşme Ankara Bağ Evi Çanakkale Kolin Hotel ve Kongre Merkezi Doria Hotel Bodrum Moss Travel Tekira Alışveriş Merkezi Teras Park Alışveriş Merkezi Tez Tour Yoma Restaurant Hizmet/Eğitim-Öğretim Accor Services ACS Danışmanlık C-Line Consul Danışmanlık Çe-Tur Çelebi Güvenlik Çelebi Hava Servisi Çelebi Marina Grey Worldwide Koç Üniversitesi MEF Dersaneleri Siemens Insight Consulting (İngiltere) Strata Training Consulting Tedra Danışmanlık Türk Hava Yolları Y&R Reklamevi Yalın Tan-Jeyan Ülkü Mimarlık

162 Ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için: Ronaldo Manosa Ediz Usman Nilgün Yılmazcan Gürdal Gök Serkan Aras Süleyman Seba Cad. Acısu Sok. 1/15 Maçka İstanbul Tel (0212) Faks (0212) Tayburn, bu broşürde yer alan fotoğrafları çeken Sayın Yunus Özkazanç a ve baskı çalışmasını gerçekleştiren Ömür Matbaacılık A.Ş. ye teşekkür eder.

163

164 tayburnkurumsal.com

Fark yaratan tasarım çözümleri

Fark yaratan tasarım çözümleri Fark yaratan tasarım çözümleri We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting

Detaylı

İstanbul Edinburgh Manchester

İstanbul Edinburgh Manchester İstanbul Edinburgh Manchester yaratıcı fikirler, hedefe ulaştıran çözümler Yaratıcı fikirler kuşkusuz önemli. Ancak uygulanabilir ve hedefe ulaştırır olmaları daha da önemli. Türkiye de 15 yıldır müşterilerimize

Detaylı

Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü

Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 7 Faaliyet Raporlaması 12 Yatırımcı İlişkileri 117 İhtisas Editörlüğü 130 We are a registered Organizational Stakeholder

Detaylı

Ne kadar etkileyici siniz (?)

Ne kadar etkileyici siniz (?) Ne kadar etkileyici siniz (?) * İklim değişikliği hızla önlem almayı gerektiriyor 19. yüzyılda 280 ppm olan sera gazları seviyesi bugün 435 ppm e ulaşmış durumda Ekonomik faaliyetlere ve günlük hayata

Detaylı

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally Bilginin çözüm gücü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines

Detaylı

stanbul Edinburgh London Manchester

stanbul Edinburgh London Manchester stanbul Edinburgh London Manchester 1994'ten beri Türkiye'de hizmetinizdeyiz. Tayburn Kurumsal ve Tayburn Tasar m, kurumsal müflterilerinin ihtiyaç duydu u her türlü yarat c ve entegre kurumsal iletiflim

Detaylı

Marka Dijital Pazarlama

Marka Dijital Pazarlama Marka Dijital Pazarlama Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 7 Marka 12 Dijital 43 Pazarlama 72 We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission

Detaylı

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally Bilginin çözüm gücü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines

Detaylı

Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri

Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri 2006 stanbul Edinburgh London Manchester 1994'ten bu yana Türkiye'de müflterilerimize hizmet sunman n ayr cal n yafl yoruz. Tayburn Kurumsal ve Tayburn Tasar

Detaylı

RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ İHTİSAS EDİTÖRLÜĞÜ

RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ İHTİSAS EDİTÖRLÜĞÜ 2018 2019 24 YILDIR MÜŞTERİLERİMİZE BASILI VE ELEKTRONİK İLETİŞİMİN TÜM ALANLARINDA ÖZGÜN, YARATICI, ENTEGRE VE KATMA DEĞERİ YÜKSEK TASARIM-İÇERİK-ÜRETİM ÇÖZÜMLERİ SUNUYORUZ. RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ

Detaylı

Geleceğe kalıcı miras (!) *

Geleceğe kalıcı miras (!) * Geleceğe kalıcı miras (!) * * Nasıl bir dünyada yaşamak ve gelecek nesillere ne bırakmak istiyoruz? Karar bizim. BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon un 23 Eylül 2014 te İklim Zirvesi nin açılışında dediği gibi,

Detaylı

Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın *

Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın * Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın * Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 9 Bir iş stratejisi olarak sürdürülebilirlik 14 Sürdürülebilirlik ürün ve hizmetlerimiz 24 Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Raporlaması

Detaylı

Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü

Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü 2017 TAYBURN Bilginin Çözüm Gücü ile 1994 ten Günümüze Müşterilerimiz için Katma Değer Üretiyoruz. İstanbul - Edinburgh - Liverpool 3 TAYBURN

Detaylı

Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü. Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri. İhtisas Editörlüğü

Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü. Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri. İhtisas Editörlüğü Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması İhtisas Editörlüğü Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting

Detaylı

Marka Dijital Pazarlama

Marka Dijital Pazarlama Marka Dijital Pazarlama Bu broşürde: Marka Dijital Pazarlama We are a member of the GOLD Community and support the mission of GRI to empower decision makers everywhere, through GRI Sustainability Reporting

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK DANIŞMANLIĞI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMASI

ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK DANIŞMANLIĞI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMASI 2018 2019 24 YILDIR MÜŞTERİLERİMİZE BASILI VE ELEKTRONİK İLETİŞİMİN TÜM ALANLARINDA ÖZGÜN, YARATICI, ENTEGRE VE KATMA DEĞERİ YÜKSEK TASARIM-İÇERİK-ÜRETİM ÇÖZÜMLERİ SUNUYORUZ. ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Detaylı

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası.

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası. 2013 Garanti Yatırım Ödüller En iyi Yatırım Bankası En iyi Aracı Kurum En İyi Yatırım Bankası En İyi Yatırım Bankası 2 Garanti Yatırım Garanti Yatırım 1991 yılında kurulmuştur. Garanti Yatırım nin lider

Detaylı

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama 2017 TAYBURN Bilginin Çözüm Gücü ile 1994 ten Günümüze Müşterilerimiz için Katma Değer Üretiyoruz. İstanbul - Edinburgh -

Detaylı

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası.

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası. Garanti Yatırım Ödüller En iyi Yatırım Bankası En iyi Aracı Kurum En İyi Yatırım Bankası En İyi Yatırım Bankası 2 Garanti Yatırım Garanti Yatırım 1991 yılında kurulmuştur. Garanti Yatırım nin lider yatırım

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Mart 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Mart 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 07 Nisan 2014 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Mart 2014 Borsa İstanbul tarafından her ayın bitiminde

Detaylı

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması. Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması. Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Raporlaması Raporlaması We are a member of the GOLD Community and support the mission of GRI to empower decision makers

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 07 Temmuz 2014 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014 Borsa İstanbul tarafından açıklanan uluslararası

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl Global Compact Türkiye 2002-2017 Üye Etkileşim Toplantısı 25 Ekim 2017 Rakamlarla Global Compact Türkiye* 151 Şirket 62 STK 22 İş Dünyası Derneği 10 Üniversite 6 Diğer Dünyada 15. Avrupa da 6. Ağ *Ekim

Detaylı

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır.

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır. escarus hakkında Nisan 2011 de faaliyetine başlayan Escarus Sürdürülebilir Danışmanlık A.Ş., deneyimli ve profesyonel kadrosuyla sürdürülebilirlik çözümleri geliştirerek, danışmanlık hizmetleri vermek

Detaylı

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI MCT Danışmanlık 226-236 a.d. 711-852 a.d. 141 13 977 344-48 -414 133 25.191 44 10,0 59,6 Kiler Gıda -20.915-21.630 a.d. -134.455-40.330 a.d. -43.752 375 a.d. -69.788-7.380 15.336 6.594 658.292 169-124,5

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 7 Ocak 215 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr TURGUT USLU tuslu@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 214 Borsa

Detaylı

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

İMKB 100, FTSE 100 E KARŞI FAALİYET RAPORLARINDA SON TRENDLER, YENİ YAKLAŞIMLAR

İMKB 100, FTSE 100 E KARŞI FAALİYET RAPORLARINDA SON TRENDLER, YENİ YAKLAŞIMLAR İMKB 100, FTSE 100 E KARŞI FAALİYET RAPORLARINDA SON TRENDLER, YENİ YAKLAŞIMLAR FİNAR KURUMSAL ENTEGRE KURUMSAL İLETİŞİM ALANINDA ULUSLARARASI KNOW-HOW A SAHİP NICH BİR AJANS 1994: Kuruluş Finar Lloyd

Detaylı

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları 13 Aralık 2012 İZMİR Hizmetlerimiz 13 Aralık 2012 İZMİR KOBİ Akademi KOBİ lerin yurtiçi ve uluslararası pazarlardaki karlılıklarını ve rekabet güçlerini artırabilecekleri

Detaylı

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw TANITIM DOSYASI bagatur.com bagaturlaw Deneyimli İşinizi anlayan, gereksinimlerinize uygun çözüm üreten Deneyimiyle risklerinizi yönetmenizi, önlemenizi sağlayan Kurumsal ve Güvenilir Dürüst, güvenilir,

Detaylı

Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu

Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu KANALFİNANS.COM Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu TÜYİD IPREO Fon Akışı raporuna göre değer odaklı yatırımcılar birinci çeyrekte alım yaparken,

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar BANKACILIK ve SİGORTACILIK SEKTÖRÜ I. Bankacılık Sektörü TÜRKİYE GARANTİ

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

16,85 14,61 6,74 1,12 2,25

16,85 14,61 6,74 1,12 2,25 Hakan Aytekin KPMG Türkiye Risk Yönetimi Danışmanlığı Bölüm Başkanı, Şirket Ortağı 2016 Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş., KPMG International Cooperative'in üyesi bir Türk

Detaylı

İhraççı Rating. C Faktoring A.Ş. Finans Finansal Kiralama A.Ş. Aksa Enerji Üretim A.Ş. A+ Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Akyürek Pazarlama Albaraka Türk

İhraççı Rating. C Faktoring A.Ş. Finans Finansal Kiralama A.Ş. Aksa Enerji Üretim A.Ş. A+ Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Akyürek Pazarlama Albaraka Türk İhraççı Rating k Faktoring.Ş + k Finansal Kiralama.Ş. + (tur) kbank kfen Holding (TR) ksa Enerji Üretim.Ş. + ktif Yatırım Bankası.Ş. (Trk) kyürek Pazarlama BB+ lbaraka Türk BB- lternatif Bank lternatif

Detaylı

ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI. Halka Arz Büyüklüğü (TL)

ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI. Halka Arz Büyüklüğü (TL) ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI Logo Şirket Halka Arz Tarihi VANET GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ 05-06/03/1998 337.500 Konsorsiyum Üyesi (Bakiyeyi Yüklenim) TÜRKİYE İŞ BANKASI

Detaylı

tek noktadan 360 0 iletişim

tek noktadan 360 0 iletişim kurumsal raporlama kurum/marka kurumsal yayınlar halka arz dijital hizmetler tek noktadan 360 0 iletişim kurumsal raporlama kurum/marka kurumsal yayınlar halka arz dijital hizmetler 1994 2000 Finar Lloyd

Detaylı

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013 FİNANS KOÇ-AMERIKAN BANK ILE 1980 LI YILLARDA BÜYÜMEYE BAŞLADIĞIMIZ BANKACILIK SEKTÖRÜNDE ÜLKEMIZ EKONOMISI VE SEKTÖRDEKI DEĞIŞIMLERI DOĞRU OKUDUK VE 2005 YILINDA YAPI KREDI BANKASI NI BÜNYEMIZE KATARAK

Detaylı

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU FİNANS Koç-Amerikan Bank ile 1980 li yıllarda büyümeye başladığımız bankacılık sektöründe ülkemiz ekonomisi ve sektördeki değişimleri doğru okuduk ve 2005 yılında Yapı Kredi Bankası nı bünyemize katarak

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

İhracatın Finansmanında Türk Eximbank

İhracatın Finansmanında Türk Eximbank İhracatın Finansmanında Türk Eximbank Adnan YILDIRIM Genel Müdür 10 Şubat 2017 Türkiye Otelciler Federasyonu Bilgilendirme Toplantısında Sunulmak Üzere Hazırlanmıştır 1 Genel Olarak Türk Eximbank 2 Teşkilat

Detaylı

Yapı Kredi olarak müşteri merkezli bir strateji izliyoruz. 6,5 milyon aktif müşteriye hizmet veriyoruz.

Yapı Kredi olarak müşteri merkezli bir strateji izliyoruz. 6,5 milyon aktif müşteriye hizmet veriyoruz. bankacılık ve sigortacılık Müşteri odaklı yaklaşımlarımız, güçlü finansal yapımız, milyonlarca aktif müşteri sayımızla Türkiye nin lider bankacılık ve sigortacılık grubu olarak anahtar biziz! Yapı Kredi

Detaylı

Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı

Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı Misyon: Evrensel Etik İlkelerin Türkiye de toplumun her kesiminde benimsenmesi ve uygulanmasına önderlik etmek

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2015 yılı faaliyet sonuçları ile 2015 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

Türkiye nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması. ZENNA Capital Dergisi En Beğenilen Şirketler Araştırma Raporu Kasım, 2016

Türkiye nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması. ZENNA Capital Dergisi En Beğenilen Şirketler Araştırma Raporu Kasım, 2016 Türkiye nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması 2016 Ağustos Eylül 2016 tarihleri arasında CAWI (Bilgisayar destekli online görüşme) yöntemi kullanılarak 1.584 iş dünyası yöneticisiyle görüşülmüştür. Araştırmaya

Detaylı

ZAMANIN RUHUNU OKUMAK

ZAMANIN RUHUNU OKUMAK KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU ZAMANIN RUHUNU OKUMAK KURUMSAL DEĞERLER Kurucumuz Vehbi Koç un belirlediği değerler, dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de Topluluğumuza yön vermeye devam edecektir. Müşterilerimiz

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

Basın Sohbet Toplantısı. 14 Temmuz 2009, İstanbul

Basın Sohbet Toplantısı. 14 Temmuz 2009, İstanbul Basın Sohbet Toplantısı 14 Temmuz 2009, İstanbul Kuruluş : 7 Ocak 2009 Internet Adresi : www.tuyid.org Posta Adresi : Nispetiye Cad. Levent İşhanı No: 6/2 34330 Levent - İstanbul Telefon : (212) 278 30

Detaylı

...Türev Piyasalarda Yılların Deneyimi......Etkin Kurumsal Risk Yönetimi Çözümleri......Sermaye Piyasalarında Stratejik Danışmanlık...

...Türev Piyasalarda Yılların Deneyimi......Etkin Kurumsal Risk Yönetimi Çözümleri......Sermaye Piyasalarında Stratejik Danışmanlık... ...Türev Piyasalarda Yılların Deneyimi......Etkin Kurumsal Risk Yönetimi Çözümleri......Sermaye Piyasalarında Stratejik Danışmanlık... Deriva İle Tanışın Deriva Danışmanlık ve Eğitim reel ve mali sektör

Detaylı

THE ROYAL BANK OF SCOTLAND PLC (MERKEZİ EDINBURGH) İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİ 30 HAZİRAN 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Müdürler Kurulu Başkanı ve Genel Müdür ün Ara Dönem Faaliyetine İlişkin Değerlendirmeleri

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Adı Soyadı: İZZET BOZKURT ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Doğum Tarihi: 23.07.1966 izzet.bozkurt@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Gazetecilik ve Halkla

Detaylı

İletişim Aracı Olarak Faaliyet Raporları

İletişim Aracı Olarak Faaliyet Raporları İletişim Aracı Olarak Faaliyet Raporları Sektöre Bakış ULAŞTIRMA, HABERLEŞME VE DEPOLAMA 3% Halka Açık Şirketlerin Sektörlere Göre Dağılımı MADENCİLİK VE TAŞ OCAKCILIĞI 1% ELEKTRİK GAZ VE SU 1% TARIM,

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2014 yılı faaliyet sonuçları ile 2014 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir.

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. /anadolugrubu company/anadolu-group www.anadolugrubu.com.tr 06.01.2017 tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. Kuruluş Anadolu yu dünyaya, dünyayı Anadolu ya bağlayan yıldız Anadolu Grubu, Kamil

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM... 3... 5... 7... 9...11...13...15...17...19 HAKKIMIZDA Türkiye nin finans

Detaylı

Ka#lım 50 Endeksi Tanı%m Sunumu

Ka#lım 50 Endeksi Tanı%m Sunumu Ka#lım 50 Endeksi Tanı%m Sunumu Ka#lım 50 Endeksi BİST de işlem gören ve Ka4lım Bankacılığı prensiplerine uygun hisse senetlerinden oluşan bir borsa endeksidir. Hisse senedi seçimi, bu prensiplerdeki Endeks

Detaylı

Halkbank 2009 Yılı I. Dönem Konsolide Faaliyet Raporu

Halkbank 2009 Yılı I. Dönem Konsolide Faaliyet Raporu 2009 YILI I. DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Sunuş Bankamızın, 31 Mart 2009 dönemine ait solo finansal veriler üzerinden hazırlanan Ara Dönem Faaliyet Raporu, 14 Mayıs 2009 tarihinde web sitesinde yayımlanmıştır.

Detaylı

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir.

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. /anadolugrubu company/anadolu-group www.anadolugrubu.com.tr 14.04.2017 tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. Kuruluş Anadolu yu dünyaya, dünyayı Anadolu ya bağlayan yıldız Anadolu Grubu, Kamil

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Şirketin Unvanı Gerçekleştirilen İhraç Tutarı (TL) Satış Tarihi Vade (Gün) İtfa Tarihi Faiz (Basit %)

Şirketin Unvanı Gerçekleştirilen İhraç Tutarı (TL) Satış Tarihi Vade (Gün) İtfa Tarihi Faiz (Basit %) Destek Faktoring 45,000,000 14.01.2015 546 15.07.2016 10.78 Bis Enerji Elektrik Üretim 20,000,000 16.01.2015 728 13.01.2017 12.00 Bank Pozitif Kredi ve Kalkınma Bankası TÜPRAŞ-Türkiye Petrol Rafinerileri

Detaylı

A dan Z ye Sürdürülebilirlik

A dan Z ye Sürdürülebilirlik A dan Z ye Sürdürülebilirlik Ece Sevin, 16.11.2017 ESCARUS TSKB Sürdürülebilirlik Danışmanlığı A.Ş. ESCARUS HAKKINDA Escarus Hizmetlerimiz Tecrübemiz Stratejik Sürdürülebilirlik Operasyonel Sürdürülebilirlik

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar (Beş Mükelleften Az Olan Sektörlerde Kalan Mükelleflerin Tahakkuk Miktarı

Detaylı

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar I. Bankalar TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. 1.315.635.211 İŞ BANKASI A.Ş.

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI Ocak 2013

TEB KOBİ BANKACILIĞI Ocak 2013 TEB KOBİ BANKACILIĞI Ocak 2013 Türkiye de KOBİ ler İşletmenin Büyüklüğü Yıllık Net Satış Hasılatı / Mali Bilançosu/ Ciro TL Yeni Tanım(Ciro TL) Çalışan Sayısı Firma Sayısı Firma Sayısı % Toplam İstihdam

Detaylı

TEGEP 4. Eğitim ve Gelişim Zirvesi Katılım Raporu

TEGEP 4. Eğitim ve Gelişim Zirvesi Katılım Raporu 24 Kasım 2014 TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği www.tegep.org.tr / www.egitimveglisimzirvesi.com TOPLAM KATILIMCI SAYISI: 394 KATILIMCI PROFİLİ YÖNETİCİ UZMAN TEDARİKÇİ 24% 31% 45% 1 KATILIMCI

Detaylı

AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU

AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 30 Nisan 2010 Bankacılık Düzenleme

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

İhracatın Finansmanında Türk Eximbank

İhracatın Finansmanında Türk Eximbank İhracatın Finansmanında Türk Eximbank Adnan YILDIRIM Genel Müdür 26 Ocak 2017 Ege Bölgesi Sanayi Odası nda Sunulmak Üzere Hazırlanmıştır 1 Genel Olarak Türk Eximbank 2 Teşkilat Yapısı Avrupa Yakası İrtibat

Detaylı

2011 NİSAN YABANCI YATIRIMCI İŞLEMLERİ

2011 NİSAN YABANCI YATIRIMCI İŞLEMLERİ 28.11.2005 28.02.2006 31.05.2006 31.08.2006 30.11.2006 28.02.2007 31.05.2007 31.08.2007 30.11.2007 29.02.2008 31.05.2008 31.08.2008 30.11.2008 28.02.2009 31.05.2009 31.08.2009 30.11.2009 28.02.2010 31.05.2010

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

TEGEP 3. EĞİTİM VE GELİŞİM ZİRVESİ KATILIMCI RAPORU KATILIMCI PROFİLİ

TEGEP 3. EĞİTİM VE GELİŞİM ZİRVESİ KATILIMCI RAPORU KATILIMCI PROFİLİ TEGEP 3. EĞİTİM VE GELİŞİM ZİRVESİ KATILIMCI RAPORU TOPLAM KATILIMCI SAYISI: 362 KATILIMCI PROFİLİ ÖZEL SEKTÖR ÜNİVERSİTE 2% 98% KATILIMCI PROFİLİ YÖNETİCİ UZMAN TEDARİKÇİ 19% 51% 30% DEMOGRAFİK DAĞILIM

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Kadın İşletmelerine Finansman

Detaylı

Şirin Soysal. KPMG Türkiye Denetim Şirket Ortağı Denetim Komitesi Enstitüsü Başkanı

Şirin Soysal. KPMG Türkiye Denetim Şirket Ortağı Denetim Komitesi Enstitüsü Başkanı Şirin Soysal KPMG Türkiye Denetim Şirket Ortağı Denetim Komitesi Enstitüsü Başkanı 1 Kurumsal Raporlama Yolculuğu Şirin Soysal, Şirket Ortağı, KPMG Türkiye Denetim Komitesi Enstitüsü Başkanı Hakan Aytekin,

Detaylı

10. Mükelleflerimizden 2013 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

10. Mükelleflerimizden 2013 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 10. Mükelleflerimizden 2013 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar I. Bankalar TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. 540.282.173 AKBANK T.A.Ş. 373.083.895

Detaylı

Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart 2010 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür'ün Mart 2010 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2013 yılı faaliyet sonuçları ile 2013 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti.

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. 2017 EVRENSEL LTD. Evrensel Ltd., müşterilerinin gayrimenkul yatırımlarında yenilikçi, yaratıcı ve güvenilir çözüm ortağıdır. 2009 yılında kurulmuş olan

Detaylı

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ.

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. Hakkımızda UZD sürdürülebilirlik konusunda, özellikle çevre, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında uzmanlaşmış bir yönetim danışmanlığı firmasıdır. İş Sağlığı

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ

EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ Egeli & Co. Yatırım Holding A.Ş. 13 Ekim 2010 Basın Bülteni EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ Halka açık bir şirket olan Egeli & Co. Yatırım

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı