FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 11 Kasım 2013

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 11 Kasım 2013"

Transkript

1 Verusa Holding A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1 Amaç A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan bu rapor, Verusa Holding A.Ş. ( Verusa Holding veya Şirket ) için hazırlanmış ve tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu nda ilan edilmiş olan tarihli Halka Arz Fiyat Tespit Raporu nun değerlendirmesi niteliğindedir. Bu Rapor; Verusa Holding in halka arzına ilişkin olarak, yatırımcıların halka arza katılması ya da katılmaması yönünde bir teklif değildir. Bu raporda yer alan verilerin gerçeği tam olarak yansıttığı kabul edilmiş olup, finansal ve hukuki açıdan inceleme yapılmamıştır. 2 Halka Arz Bilgileri Talep Toplama Tarihleri Kasım 2013 Halka Arz Fiyatı Halka Arz Yöntemi Halka Arz Aracılığının Türü Halka Arz Öncesi Sermaye Halka Arz Edilen Miktar Sermaye Artırımı Ortak Satışı Halka Arz Sonrası Sermaye 11,30 TL Borsa da Satış En İyi Gayret Aracılığı TL TL TL TL TL Halka Açıklık Oranı 35,00% Halka Arz Öncesi Piyasa Değeri TL Halka Arz Sonrası Piyasa Değeri TL Halka Arz Büyüklüğü TL Sermaye Artırımı TL Ortak Satışı TL Öngörülen Net Halka Arz Geliri (Şirket) TL Satmama ve Dolaşımdaki Pay Miktarını Artırmama Taahhütleri Fiyat İstikrarını Sağlayıcı İşlemler Geri Alım Taahhüdü Holding 2 yıl boyunca bedelli sermaye artırımı yapmama, Holding in ana ortağı Investco Holding ise 2 boyunca pay satışı yapmayacaktır. Yoktur Investco Holding, paylarının BİST te işlem görmeye başlamasını takip eden 1 yıllık sürenin sonunda, BIST Ulusal 100 Endeksinin açılışı baz alınmak suretiyle; Borsa işlem fiyatının baz alınan endeks değeri ile halka arz fiyatı arasındaki korelasyona göre hesaplanacak değerin altına düşmesi durumunda, halka arza konu edilen payların tamamının (7 milyon adete kadar) 5 iş günü içerisinde Investco Holding tarafından geri alınacağını taahhüt etmiştir.

2 3 Şirket Hakkında FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 11 Kasım 2013 Verusa Holding, yerli veya yabancı şirketlere ortak olmak, bunların daha verimli ve karlı bir şekilde devamlılıklarını sağlamak için yönetimlerine aktif olarak katılmak, günün şartlarına uygun rekabet koşulları yaratarak sevk ve idare edilmelerini temin etmek; planlama, üretim, pazarlama, mali, finansman, personel ve fon yönetimi alanlarında gelişmiş tekniklerle çalışmalarını sağlamak amacıyla 2006 yılında kurulmuştur. Verusa Holding, yatırımlarında belirlediği sektörlere öncelik vermekte; yoğun bir çalışma süreci sonunda hazırlanan fizibilite çalışmaları neticesinde yatırım yapılması uygun bulunan şirketlere yönetim kurulunun onayı ile yatırım yapılmaktadır. Verusa Holding in amacı yatırım yaptığı şirketlerin mali yapılarını güçlendirerek büyümelerine destek olmaktır. 6 Ekim 2006 tarihinde kurulmuş olan Verusa Holding in kayıtlı sermaye tavanı TL olup, çıkarılmış sermayesi ise TL dir. Verusa Holding bünyesinde istihdam edilen personel sayısı; 9 kişi ana ortaklık, 21 kişi bağlı ortaklıklar ve 218 kişi de özkaynak yöntemiyle değerlenen iştirakler bünyesinde olmak üzere toplam 248 kişidir. Verusa Holding in Tarihçesi: 2006 Ekim Verusa Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. unvanı, TL sermaye ile kuruldu Şubat Sermayesi TL den TL ye yükseltildi Kasım Investco Kurumsal, Şirket in %84 oranında payını satın aldı Aralık Unvanı "Verusa Girişim Sermayesi A.Ş." olarak değiştirildi Mart Sermayesi TL den TL ye yükseltildi Nisan Alamarka ya kuruluşta %51 oranında iştirak etti Ocak Ata Elektrik e %68,50 oranında iştirak etti Mart Sermayesi TL den TL ye yükseltildi Mart Ericom Telekomünikasyon a %25 oranında iştirak etti Mart Gentra Lojistik e %50 oranında iştirak etti Nisan Innoted Teknoloji ye kuruluşta %40 oranında iştirak etti Haziran Ericom Telekomünikasyon daki iştirak paylarını BİST te sattı Kasım Sermayesi TL den TL ye yükseltildi Aralık Alamarka paylarını Investco Holding e devretti Ocak Lider sermayedar olarak Verusaturk GSYO yu kurdu Şubat Gentra Lojistik paylarını Borsa dışında sattı Mart Kısmi bölünme suretiyle Şirket in hakim ortağı Investco Holding oldu Mart Sermayesi TL den TL ye yükseltildi Mart Unvanı "Verusa Holding A.Ş." olarak değiştirildi Mart Verusaturk GSYO, Anel Telekomünikasyon a iştirak etti Haziran Aldem Çelik e %40,75 oranında iştirak etti Ekim Kayıtlı sermaye sistemine geçti.

3 Verusa Holding in İştirakleri FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 11 Kasım 2013 Verusa Holding in doğrudan ve dolaylı olarak iştirak ettiği şirketlere ilişkin özet bilgiler aşağıda yer almaktadır. Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. %99,99 una iştirak ettiği Verusaturk GSYO nun çıkarılmış sermayesi TL dir yılının Ocak ayında kurulan Verusaturk GSYO kuruluşunu takip eden dört aylık süre içerisinde Acıselsan ve Anel Telekomünikasyon yatırımlarını gerçekleştirmiştir. Ata Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş yılında kurulan ve Verusa Holding in %68,52 oranında bağlı ortaklığı olan Ata Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş. nin ödenmiş sermayesi TL dir. Elektrik Toptan Satış Lisansı na sahip olan Ata Elektrik, elektrik toptan satışı ile iştigal etmektedir. Şirket, Türkiye deki diğer üretici ve ticari firmalardan ve/veya elektrik havuz sisteminden almış olduğu elektrik enerjisini müşterilere satmak suretiyle toptan elektrik ticareti alanında faaliyetlerini sürdürmektedir. Ata Elektrik in Türkiye nin tüm bölgelerinde, son durum itibariyle, toplam 9 bayisi bulunmaktadır. Aldem Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Çelik ürünlerinin üretimi ve işlenmesi ile iştigal eden Aldem Çelik 1984 yılında kurulmuş olup, Verusa Holding in %40,75 oranında iştiraki olan şirketin sermayesi TL dir. Aldem Çelik in ürün yelpazesinde platform ızgaraları, çelik yapılar ve makine konstrüksiyonları bulunmaktadır. Şirket in ürettiği çelik yapılar proje bazlı olup, standart kalıpların dışında mühendislik ve tasarıma dayalı ürünlerdir. Innoted Teknoloji A.Ş. Innoted Teknoloji, yeni nesil yerli POS cihazlarının tasarımı ve imalatı amacıyla 2011 yılında kurulmuş olup, Verusa Holding in %40 oranında iştiraki olan şirketin sermayesi TL dir. Innoted Teknoloji nin geliştirdiği POS cihazının tasarım, donanım ve yazılım aşamaları tamamlanmış olup, prototipi hazır olan cihazın ön testleri tamamlanmıştır. Yazarkasa üretim ve pazarlamasını yapan yurtiçi firmalarla görüşmeler yapılmaktadır. Şirketin TÜBİTAK Marmara Teknokent A.Ş bünyesinde, "Teknoloji Geliştirme" (TEKGEB) bölgesinde şubesi bulunmaktadır.

4 Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Denizli Acıpayam da 1973 yılında kurulan Acıselsan m² arsa üzerinde kurulu m² kapalı alanda selüloz üretimi yapan halka açık bir şirket olup, Verusa Holding in şirket sermayesindeki payı %30,07 olup, BİST II. Ulusal Pazar da işlem görmektedir. Acıselsan 2012 yılında başladığı kapasite artırım çalışmaları ile ilk etapta kapasitesini yıllık ton dan tona çıkartacak makina ve teçhizat yatırımını hayata geçirmiştir. Türkiye de CMC (Karboksimetil Selüloz) üretimi yapan 5 şirketten biridir. Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Tic. A.Ş. Anel Telekomünikasyon 2003 yılında kurulmuş olup, ana faaliyet konusu telekomünikasyon hizmetleri, endüstriyel ve profesyonel elektronik uygulamaları, mobil uygulamalar ve akıllı ev çözümleridir. Bu kapsamda kamu, sağlık, denizcilik, enerji ve savunma sektörlerine hizmet verilmektedir. Bahsedilen sektörlerdeki müşterilere tasarım, sistem entegrasyonu, bakım, onarım, proje yönetimi ve danışmanlık alanlarında hizmetler sunulmaktadır. Verusa Holding in %19,99 oranında iştirak ettiği Şirketin sermayesi TL dir. Anel Telekomünikasyon halka açık bir şirket olup, şirket payları BIST Ulusal Pazar da işlem görmektedir. Verusa Holding in halka arz öncesi ve sonrası ortaklık yapısı aşağıdaki gibidir. Ortaklık Yapısı Ortağın; Sermaye Payı / Oy Hakkı Ticaret Unvanı / Adı Soyadı Halka Arz Öncesi Halka Arz Sonrası (TL) (%) (TL) (%) Investco Holding ,80% ,85% Govert Antonius Gregorius Derks ,20% ,15% Berkan Baydoğan 300 0,00% 300 0,00% Mustafa Ünal 95 0,00% 95 0,00% Reha Çırak 1 0,00% 1 0,00% Mustafa Necip Uludağ 1 0,00% 1 0,00% Ünsal Ban 1 0,00% 1 0,00% Bera Özbay 1 0,00% 1 0,00% Zeki Aksoy 1 0,00% 1 0,00% Halka Açık Kısım 0 0,00% ,00% TOPLAM ,00% ,00% Halka Arzdan Elde Edilecek Kaynağın Kullanımı Halka arz geliri, yeni yatırımların finansmanında ve Holding in işletme sermayesi ihtiyacında kullanılacaktır. Verusa Holding halka arzdan elde edeceği gelir ile yatırım portföyünü arttırmayı hedeflemektedir. Şirket halka arzdan yaklaşık TL net gelir hedeflemektedir. Şirket in yatırım planlaması açısından enerji sektörü ilk sırada yer almaktadır. Bu kapsamda, halka arz gelirinin %59,3 lük kısmını oluşturan yaklaşık TL si kurulu ve üretim yapmakta olan yaklaşık 10 MW a kadar büyüklüğe sahip Hidro Elektrik Santrallerine yatırımda kullanılması planlanmaktadır. Halka arz gelirinin yaklaşık %24,25 lik kısmına tekabül eden TL si, Holding in belirlediği yatırım stratejisi doğrultusunda teknoloji, gayrimenkul ve kimya sektörleri başta olmak üzere yapacağı yeni yatırımlar için kullanılacaktır. Halka arz gelirinin yaklaşık %16,46 lık kısmını oluşturan TL lik kısmı ise mevcut iştiraklerin sermaye ve finansal yapılarının güçlendirilmesi ile Holding in işletme sermayesi ihtiyacı için kullanılacaktır.

5 Özet Mali Tablolar Bağımsız Denetimden Geçmiş Konsolide Bilanço (TL) Dönen Varlıklar Nakit ve nakit benzerleri Finansal yatırımlar Ticari alacaklar Diğer alacaklar Stoklar Peşin ödenmiş giderler Cari dönem vergisiyle ilgili varlıklar Diğer dönen varlıklar Duran Varlıklar Diğer alacaklar Özkaynak yöntemiyle değerlenen yatırımlar Maddi duran varlıklar Maddi olmayan duran varlıklar Ertelenen vergi varlığı Peşin ödenmiş giderler Diğer duran varlıklar TOPLAM VARLIKLAR Kısa Vadeli Yükümlülükler Kısa vadeli borçlanmalar Ticari borçlar Çalışanlara sağlanan faydalar kapsa. borçlar Diğer borçlar Kısa vadeli karşılıklar Dönem karı vergi yükümlülüğü Diğer kısa vadeli yükümlülükler Uzun Vadeli Yükümlülükler Ertelenmiş vergi yükümlülüğü Uzun vadeli karşılıklar ÖZKAYNAKLAR Ana Ortaklığa Ait Özkaynaklar Ödenmiş Sermaye Kardan ayrılan kısıtlanmış yedekler Geçmiş yıllar kar/zararları Net dönem karı/ (zararı) Kontrol gücü olmayan paylar TOPLAM KAYNAKLAR

6 Bağımsız Denetimden Geçmiş Konsolide Gelir Tablosu (TL) Hasılat Satışların maliyeti () Brüt kar Genel yönetim giderleri () Pazarlama, satış ve dağıtım giderleri () Esas faaliyetlerden diğer gelirler Esas faaliyetlerden diğer giderler () Esas faaliyet karı/ (zararı) Özkaynak Yöntemiyle Değerlenen Yatırımların Kar/ Zararlarındaki Paylar Esas faaliyet dışı finansal gelirler Esas faaliyet dışı finansal giderler Yatırım faaliyetlerinden gelirler Yatırım faaliyetlerinden giderler Sürdürülen faaliyetler vergi öncesi kar Sürdürülen faaliyetler vergi gideri Dönem vergi gideri Ertelenmiş vergi geliri/ (gideri) SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER NET DÖNEM KARI Net dönem karı/ (zararı) Kontrol gücü olmayan paylar Ana Ortaklık Payları Fiyat Tespit Raporu Hakkındaki Genel Tespitlerimiz Eti Menkul Kıymetler A.Ş. tarafından hazırlanan tarihli fiyat tespit raporuna göre; Verusa Holding in Kasım 2013 tarihlerinde yapılacak halka arzında, halka arz fiyatı 11,30 TL olarak belirlenmiştir. Halka arz fiyatının tespitinde Parçaların Toplamı Yöntemi ve Piyasa Çarpanları Yöntemi kullanılmıştır. Her iki yöntemden elde edilen sonuçlar sırasıyla %65 %35 oranında ağırlıklandırılmış olup, hesaplanan TL lik şirket değerine %7 halka arz iskontosu uygulanarak halka arz öncesi şirket değeri TL olarak belirlenmiştir. Şirketin halka arz öncesi çıkarılmış sermayesi TL olup, halka arz fiyatı da bu doğrultuda 11,30 TL olarak tespit edilmiştir. Piyasa Çarpanları Yöntemine göre yapılan değerleme çalışmasında Borsa İstanbul bünyesinde yer alan holding şirketlerinden piyasa değeri ve özkaynakları 1 milyar TL nin altında olan 13 şirket seçilmiş ve bu şirketlerin tarihli verileri dikkate alınmıştır. Fiyat Kazanç ( F/K ), Piyasa Değeri / Defter Değeri ( PD/DD ) ve Firma Değeri / FAVÖK ( FD/FAVÖK ) çarpanları analizde kullanılmış olup, F/K, PD/DD ve FD/FAVÖK çarpanları elde edilirken, uç değerlere sahip şirketlerin verileri hesaplama dışı bırakılmıştır. Söz konusu çarpanlar sırasıyla %35 %30 %35 oranında ağırlıklandırılarak Verusa Holding için Piyasa Çarpanları Yöntemine göre değeri TL olarak hesaplanmıştır. Parçaların Toplamı Yöntemine göre Verusa Holding in altında yer alan Verusaturk GSYO, Ata Elektrik, Aldem Çelik ve Innoted Teknoloji nin Net Aktif Varlık Değerlemesi, İndirgenmiş Nakit Akımları Analizi

7 Yöntemi ve/veya Piyasa Çarpanları Analizi yöntemlerine göre değerlemesi yapılarak, holdingin iştirak oranına isabet eden kısmı bulunmuş ve bu tutara Verusa Holding in net nakit/borç tutarı eklenerek Parçaların Toplamı Yöntemine göre piyasa değeri tespit edilmiştir. Parçaların Toplamı Yöntemine göre Verusa Holding in Net Aktif Değeri TL olarak hesaplanmıştır. İştirak ve bağlı ortaklıklarının İndirgenmiş Nakit Akımları Analizine göre değerlemesi yapılırken projeksiyon dönemi 5 yıl olarak dikkate alınmıştır. Ağırlıklı ortalama sermaye maliyetleri şirketlerin yapısına göre ayrıca hesaplanmış olup, %12,9 %13,5 bandında tespit edilmiştir. Beta 1 olarak alınırken, uç değer hesaplamasında ise büyüme oranı %1 olarak belirlenmiştir. 5 Fiyat Tespit Raporunda Kullanılan Değerleme Yöntemlerine İlişkin Görüşlerimiz Verusa Holding in fiyat tespit raporunda yer alan bilgilerin yeterince açıklayıcı ve verilerle desteklenmiş olduğunu düşünmekteyiz. Holding e, iştirak ve bağlı ortaklıklarına, sektörlerine ilişkin verilen bilgi ve verilerin yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyoruz. Yapılan değerleme çalışmasında kullanılan varsayımların detaylı olarak belirtilmesinin analiz yapılabilmesi açısından olumlu olduğunu düşünmekteyiz. Piyasa Çarpanları Analizi Yöntemine göre yapılan değerleme çalışmasında F/K, PD/DD ve FD/FAVÖK çarpanları sırasıyla %35 %30 %35 oranında ağırlıklandırılmış olmakla birlikte, özellikle F/K çarpanından elde edilen değerin yüksekliği ağırlıklandırılmış piyasa değerinin yüksek çıkmasına sebep olmaktadır. F/K oranının ağırlığının nispeten muhafazakar bir oranda alınmasının daha uygun olabileceğini düşünmekteyiz. Bağlı ortaklık ve iştiraklerin İndirgenmiş Nakit Akımları Analizi Yöntemine göre değer tespitinde projeksiyon döneminin 5 yıl olarak alınmasını ve uç değer hesaplamasında ise büyüme oranının %1 olarak alınmasını uygun bulmaktayız. İndirgenmiş Nakit Akımları Analizi yönteminde Ağırlıklı Ortalama Sermaye Maliyeti nin %12,9 %13,5 aralığında belirlenmesinin makul olduğunu düşünüyoruz. Halka arz fiyatı belirlenirken nispeten düşük değer elde edilen Parçaların Toplamı Yöntemine %65 ile daha yüksek, Piyasa Çarpanları Analizi Yöntemine ise %35 ile daha düşük ağırlık verilmesini doğru buluyoruz. Nihai halka arz fiyatı belirlenirken hesaplanan değere uygulanan %7 oranındaki halka arz iskontosunun ise son 3 yıldır yapılan halka arzlarda uygulanan ortalama %20 lik ıskontoya göre az olduğunu düşünüyoruz.

HALKA ARZA İLİŞKİN ÖZET BİLGİLER

HALKA ARZA İLİŞKİN ÖZET BİLGİLER Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1- Amaç A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan bu rapor, Verusaturk

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 10 Şubat 2016

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 10 Şubat 2016 Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1- Amaç Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 Pay Tebliği nin 29.maddesine istinaden A1 Capital Yatırım

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 30 Eylül 2013

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 30 Eylül 2013 Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1- Amaç A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan bu rapor, Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi

Detaylı

Verusatürk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu na İlişkin Hazırlanan Fiyat Analiz Raporu

Verusatürk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu na İlişkin Hazırlanan Fiyat Analiz Raporu Verusatürk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu na İlişkin Hazırlanan Fiyat Analiz Raporu 10.11.2015 Verusatürk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Analiz Raporu İşbu

Detaylı

HALKA ARZA İLİŞKİN ÖZET BİLGİLER

HALKA ARZA İLİŞKİN ÖZET BİLGİLER Bantaş Bandırma Ambalaj Sanayi A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1 Amaç A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan bu rapor, Bantaş Bandırma Ambalaj Sanayi

Detaylı

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 3 Şubat 2016 Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit

Detaylı

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 18 Mayıs 2016 METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme Raporu VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM

Detaylı

Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A. Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A. Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Verusaturk Girişim si Yatırım Ortaklığı A. Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri: VII 128.1 numaralı

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 22 Kasım 2013

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 22 Kasım 2013 SANEL Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1 Amaç A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan bu rapor, SANEL

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 5 Mayıs 2016

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 5 Mayıs 2016 Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1 Amaç Sermaye Piyasası Kurulu nun VII128.1 Pay Tebliği nin 29.maddesine istinaden A1 Capital Yatırım

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 14 Kasım 2014

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 14 Kasım 2014 Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1- Amaç A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan bu rapor, Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 7 Kasım 2014

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 7 Kasım 2014 AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1 Amaç A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan bu rapor, AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Detaylı

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 3 Şubat 2017 Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit

Detaylı

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 29 Temmuz 2016 Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Sermaye ve Ortaklık

Detaylı

HALKA ARZA İLİŞKİN ÖZET BİLGİLER

HALKA ARZA İLİŞKİN ÖZET BİLGİLER Global Liman İşletmeleri A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1- Amaç A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan bu rapor, Global Liman İşletmeleri A.Ş. ( Global

Detaylı

VERUSATÜK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

VERUSATÜK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU VERUSATÜK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor SPK nın VII-128.1 nolu

Detaylı

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN GÖRÜŞ

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN GÖRÜŞ HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN GÖRÜŞ 19 Ocak 2015 1 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER I. Halka Arza İlişkin Özet Bilgiler... 3 II. Şirket Bilgileri... 4 III. Finansal

Detaylı

Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. ( Fonet ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. ( Fonet ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu 26.04.2017 Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. ( Fonet ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Raporun Amacı İşbu rapor, Alan Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından Sermaye Piyasası Kurulu Tebliği VII-128.1

Detaylı

Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. ( Global Tower ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. ( Global Tower ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. ( Global Tower ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri: VII

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİZ RAPORU

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİZ RAPORU FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİZ RAPORU ULUSOY UN EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. 10 KASIM 2014 ATIG YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Önemli Not İşbu rapor, ATIG Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından, Sermaye

Detaylı

Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. ("Fonet" veya "Şirket") Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. (Fonet veya Şirket) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. ( Fonet veya Şirket ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri: VII

Detaylı

Arbul Entegre Tekstil İşletmeleri A.Ş. Fiyat Analiz Raporu 21.04.2014

Arbul Entegre Tekstil İşletmeleri A.Ş. Fiyat Analiz Raporu 21.04.2014 Arbul Entegre Tekstil İşletmeleri A.Ş. Fiyat Analiz Raporu 21.04.2014 1 Arbul Entegre Tekstil İşletmeleri A.Ş. Fiyat Analiz Raporu İşbu rapor; Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 22.06.2013 tarihli Resmi

Detaylı

ARAŞTIRMA 773.874 7.738.736 12,48% B 6.964.862 5.810.292 2.713.063 27.130.632 43,76% B 24.417.569 20.369.854

ARAŞTIRMA 773.874 7.738.736 12,48% B 6.964.862 5.810.292 2.713.063 27.130.632 43,76% B 24.417.569 20.369.854 10 Şubat 2016 Çuhadaroğlu Metal Fiyat Tespit Raporu Analizi Bu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu Tebliği VII-128.1 Pay Tebliği nin 29.maddesine istinaden Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş. ( Kafein veya Şirket ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş. ( Kafein veya Şirket ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş. ( Kafein veya Şirket ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan

Detaylı

TUĞÇELİK ALÜMİNYUM VE METAL MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİC. A.Ş. FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN GÖRÜŞ

TUĞÇELİK ALÜMİNYUM VE METAL MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİC. A.Ş. FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN GÖRÜŞ TUĞÇELİK ALÜMİNYUM VE METAL MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİC. A.Ş. FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN GÖRÜŞ 9 Haziran 2014 1 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER I. Halka Arza İlişkin Özet Bilgiler... 3 II. Şirket Bilgileri... 4

Detaylı

Bizim Menkul Değerler A.Ş 06 Kasım 2014-1 -

Bizim Menkul Değerler A.Ş 06 Kasım 2014-1 - Bizim Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 no lu Pay Tebliği nin 29. Maddesi çerçevesinde A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan Pergamon

Detaylı

FONET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

FONET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor SPK nın VII128.1 nolu Pay Tebliği nin 29.Maddesi çerçevesinde hazırlanmış olup, yatırımcıların pay alım satımına ilişkin herhangi bir tavsiye

Detaylı

Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1. Amaç Bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarih ve 5/143 sayılı ilke kararına dayanılarak, TSKB A.Ş. tarafından Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin hazırladığı Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Detaylı

Lider Faktoring A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

Lider Faktoring A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU Lider Faktoring A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor SPK nın VII-128.1 nolu Pay Tebliği nin 29.Maddesi çerçevesinde

Detaylı

Seyitler Kimya Sanayi A.Ş. FİYAT TESPİT RAPORU ANALİZİ

Seyitler Kimya Sanayi A.Ş. FİYAT TESPİT RAPORU ANALİZİ Seyitler Kimya Sanayi A.Ş. FİYAT TESPİT RAPORU ANALİZİ Temmuz 2015 İşbu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128,1 Pay Tebliği 29.maddesine istinaden Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ( Ziraat Yatırım

Detaylı

OYLUM SINAİ YATIRIMLAR A.Ş HALKA ARZ DEĞERLEME RAPORU

OYLUM SINAİ YATIRIMLAR A.Ş HALKA ARZ DEĞERLEME RAPORU OYLUM SINAİ YATIRIMLAR A.Ş HALKA ARZ DEĞERLEME RAPORU 28 Mart 2012 Özet: 28.03.2012 Değerleme Yöntemi Ağırlık Piyasa Değeri Hisse Başına (Mn TL) Değerler (TL) Çarpan Analizi 50% 17,32 1,95 INA Analizi

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 25 Nisan 2017

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 25 Nisan 2017 Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1- Amaç Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 Pay Tebliği nin 29. maddesine istinaden A1 Capital Yatırım Menkul

Detaylı

Fiyat Tespit Raporu'na İlişkin Analist Raporu

Fiyat Tespit Raporu'na İlişkin Analist Raporu Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri VII 128.1 numaralı Pay Tebliği nin 29. maddesinin 2 fıkrası kapsamında Vakıf Yatırım Menkul Değerler

Detaylı

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme Raporu 10 Kasım 2014

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme Raporu 10 Kasım 2014 Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme Raporu 10 Kasım 2014 Ulus Menkul Değerler A.Ş. Kurumsal Finansman / www.ulusmenkul.com / 1.Levent. Krizantem Sok.

Detaylı

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş. 09.02.2016

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş. 09.02.2016 Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş. 09.02.2016 Bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarih ve 5/145 sayılı kararına dayanılarak Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından, Deniz Yatırım

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Organizasyon, Sermaye

Detaylı

İZMİR FIRÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR FIRÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR FIRÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 01 Temmuz 2015 İzmir Fırça Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme

Detaylı

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. 10 Şubat 2016

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. 10 Şubat 2016 ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. 10 Şubat 2016 İşbu rapor; Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 Pay Tebliği nin 29. Maddesi 2. Fıkrasına istinaden PhillipCapital Menkul Değerler A.Ş. tarafından

Detaylı

Özerden Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fiyat Analiz Raporu 12.02.2015

Özerden Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fiyat Analiz Raporu 12.02.2015 Özerden Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fiyat Analiz Raporu 12.02.2015 1 Özerden Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fiyat Analiz Raporu İşbu rapor; Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 22.06.2013 tarihli Resmi

Detaylı

Kafein Yazılım Hizmetleri Tic. A.Ş.

Kafein Yazılım Hizmetleri Tic. A.Ş. İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Kafein Yazılım Hizmetleri Tic. A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Görüş Mayıs 2018 İçindekiler 1 Halka Arza İlişkin Genel Bilgiler... 4 2 Şirket Hakkında Özet Bilgi... 5

Detaylı

(Tüm tutarlar, TL olarak gösterilmiştir.) Bağımsız Denetim'den. VARLIKLAR Dönen Varlıklar 3.671.355

(Tüm tutarlar, TL olarak gösterilmiştir.) Bağımsız Denetim'den. VARLIKLAR Dönen Varlıklar 3.671.355 31 ARALIK 2012 TARİHLİ BİLANÇO Bağımsız Denetim'den Referansları 31.12.2012 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 3.671.355 Nakit ve Nakit Benzerleri 6 3.475.052 Finansal Yatırımlar 7 20.933 Ticari Alacaklar - İlişkili

Detaylı

Arbul Entegre Tekstil İşletmeleri A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Arbul Entegre Tekstil İşletmeleri A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Arbul Entegre Tekstil İşletmeleri A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri: VII 128.1 numaralı

Detaylı

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Mistral GYO ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Mistral GYO ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu 11.01.2017 Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Mistral GYO ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Raporun Amacı İşbu rapor, Alan Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından Sermaye Piyasası Kurulu

Detaylı

Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor SPK nın VII-128.1 nolu Pay Tebliği

Detaylı

Pergamon Status Dış Ticaret A.Ş. 06 Kasım 2014

Pergamon Status Dış Ticaret A.Ş. 06 Kasım 2014 Pergamon Status Dış Ticaret A.Ş. 06 Kasım 2014 İşbu rapor; Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 Pay Tebliği nin 29. Maddesi 2. Fıkrasına istinaden Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmıştır. A1 Capital

Detaylı

Çuhadaroğlu Metal Sanayi Ve Pazarlama A.Ş. ( Çuhadaroğlu Metal ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Çuhadaroğlu Metal Sanayi Ve Pazarlama A.Ş. ( Çuhadaroğlu Metal ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Çuhadaroğlu Metal Sanayi Ve Pazarlama A.Ş. ( Çuhadaroğlu Metal ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri:

Detaylı

Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. ( Global Tower ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. ( Global Tower ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu 20.10.2016 Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. ( Global Tower ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Raporun Amacı İşbu rapor, Alan Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından Sermaye Piyasası Kurulu Tebliği

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 24 Nisan 2014

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 24 Nisan 2014 Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1- Amaç A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan bu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu

Detaylı

BANTAŞ Bandırma Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. FİYAT TESPİT RAPORU ANALİZİ

BANTAŞ Bandırma Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. FİYAT TESPİT RAPORU ANALİZİ BANTAŞ Bandırma Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. FİYAT TESPİT RAPORU ANALİZİ 12 MAYIS 2015 İÇİNDEKİLER 1- HALKA ARZA İLİŞKİN BİLGİLER... 2- ŞİRKET HAKKINDA ÖZET BİLGİ... 3- FİNANSAL BİLGİLER... 4- DEĞERLEME

Detaylı

Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri: VII 128.1

Detaylı

Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fiyat Analiz Raporu

Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fiyat Analiz Raporu Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fiyat Analiz Raporu 05.05.2015 1 Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fiyat Analiz Raporu İşbu rapor; Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 22.06.2013 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

PERGAMON STATUS DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

PERGAMON STATUS DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU PERGAMON STATUS DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 15 Mayıs 2015 Pergamon Status Dış Ticaret Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme

Detaylı

TUĞÇELİK ALÜMİNYUM VE METAL MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

TUĞÇELİK ALÜMİNYUM VE METAL MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU TUĞÇELİK ALÜMİNYUM VE METAL MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 17 Şubat 2015 Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Detaylı

MUTLUCAN TUZ MADENCİLİK İNŞAAT İNŞAAT TURİZM OTOMOTİV PETROL NAKLİYE SAN.

MUTLUCAN TUZ MADENCİLİK İNŞAAT İNŞAAT TURİZM OTOMOTİV PETROL NAKLİYE SAN. İş bu rapor, İnfo Yatırım A.Ş. tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu nun 12.02.2013 tarih ve 5/145 sayılı kararında yer alan; payları ilk kez halka arzı öncesi uygulanacak esasların 7. maddesine dayanılarak

Detaylı

PERGAMON STATUS DIŞ TİCARET A.Ş.

PERGAMON STATUS DIŞ TİCARET A.Ş. İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. PERGAMON STATUS DIŞ TİCARET A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Görüş Kasım 2014 İçindekiler 1 Halka Arza İlişkin Genel Bilgiler... 3 2 Şirket Hakkında Özet Bilgi... 4 3

Detaylı

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme ve Analiz Raporu

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme ve Analiz Raporu Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme ve Analiz Raporu İşbu rapor, Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİZ RAPORU

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİZ RAPORU FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİZ RAPORU LİDER FAKTORİNG A.Ş. 09 Mayıs 2014 ATIG YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Önemli Not İşbu rapor, ATIG Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu

Detaylı

Bizim Menkul Değerler A.Ş 06 Kasım 2014-1 -

Bizim Menkul Değerler A.Ş 06 Kasım 2014-1 - Bizim Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 no lu Pay Tebliği nin 29. Maddesi çerçevesinde İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan Ulusoy

Detaylı

Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri Anonim Şirketi FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri Anonim Şirketi FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri Anonim Şirketi FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 4 Eylül 2015 Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna

Detaylı

İZMİR FIRÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR FIRÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR FIRÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 06 Ocak 2016 İzmir Fırça Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme

Detaylı

PANORA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

PANORA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu PANORA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarih ve 5/143 sayılı ilke kararına dayanarak Tacirler

Detaylı

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU TUĞÇELİK ALÜMİNYUM ve METAL MAMÜLLERİ A.Ş.

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU TUĞÇELİK ALÜMİNYUM ve METAL MAMÜLLERİ A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU TUĞÇELİK ALÜMİNYUM ve METAL MAMÜLLERİ A.Ş. Serdar Ceylan serdarceylan@metroyatirim.com.tr 10.05.2014 Önemli Not: İşbu analist raporu, Metro Yatırım

Detaylı

Ulusoy Elektrik A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme ve Analiz Raporu

Ulusoy Elektrik A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme ve Analiz Raporu 12 Kasım 2014 Ulusoy Elektrik A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme ve Analiz Raporu İşbu rapor, Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarihli

Detaylı

METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporu DEĞERLENDİRME RAPORU PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporu DEĞERLENDİRME RAPORU PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 14-02-2018 Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu İş bu rapor, Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu VII-128.1 Pay

Detaylı

FİYAT TESPİT DEĞERLENDİRME RAPORU ARBUL ENTEGRE TEKSTİL İŞLETMELERİ A.Ş.

FİYAT TESPİT DEĞERLENDİRME RAPORU ARBUL ENTEGRE TEKSTİL İŞLETMELERİ A.Ş. Arbul Entegre Tekstil İşletmeleri A.Ş. fiyat tespit değerlendirme raporumuz 12/02/2013 tarihli Sermaye Piyasası Kurulu Bülteni nde yer alan Kurul Karar Organı nın 12/02/2013 tarih ve 5/145 sayılı kararında

Detaylı

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Görüş Ocak 2015 Önemli Not İşbu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu Tebliği VII-128.1 Pay Tebliği

Detaylı

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 5 Ağustos 2015 Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit

Detaylı

İZMİR FIRÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR FIRÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR FIRÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 1 Temmuz 2017 İzmir Fırça Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme

Detaylı

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Mistral GYO veya Ortaklık ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Mistral GYO veya Ortaklık ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Mistral GYO veya Ortaklık ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de

Detaylı

Halka Arz Fiyatı. Halka Açıklık Oranı 21,43% Birincil Piyasada - Talep Toplamaksızın Borsada Satış Yöntemi

Halka Arz Fiyatı. Halka Açıklık Oranı 21,43% Birincil Piyasada - Talep Toplamaksızın Borsada Satış Yöntemi SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor SPK nın VII-128.1 nolu Pay Tebliği nin 29.Maddesi

Detaylı

FONET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. [FONET]

FONET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. [FONET] FONET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. [FONET] 25.04.2017 Amaç Bu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu nun 128.1 sayılı Pay Tebliğ i 29 uncu maddesi çerçevesinde, Piramit Menkul Kıymetler A.Ş. tarafından Metro Yatırım

Detaylı

ARBUL ENTEGRE TEKSTİL İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

ARBUL ENTEGRE TEKSTİL İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU ARBUL ENTEGRE TEKSTİL İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 16 Şubat 2015 Arbul Entegre Tekstil İşletmeleri Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin

Detaylı

PERGAMON STATUS DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

PERGAMON STATUS DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU PERGAMON STATUS DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 9 Kasım 2015 Pergamon Status Dış Ticaret Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme

Detaylı

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor SPK nın VII-128.1 nolu Pay Tebliği nin 29.Maddesi çerçevesinde hazırlanmış olup, yatırımcıların pay alım satımına ilişkin herhangi bir

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 7 Haziran 2017

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 7 Haziran 2017 Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1- Amaç Piyasası Kurulu nun VII-128.1 Pay Tebliği nin 29. maddesine istinaden A1 Capital Yatırım Menkul Değerler

Detaylı

Şirket Raporu 08 Haziran 2017

Şirket Raporu 08 Haziran 2017 Şirket Raporu 08 Haziran 2017 VERUSA HOLDİNG A.Ş. (VERUS) Holding olarak faaliyet gösteren Şirket in amacı başka şirketlere iştirak etmektir. Verusa Holding de yönetim kurulu üyeleri aktif olarak hem holdingde

Detaylı

RTA LABORATUVARLARI BİYOLOJİK ÜRÜNLER İLAÇ VE MAKİNE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

RTA LABORATUVARLARI BİYOLOJİK ÜRÜNLER İLAÇ VE MAKİNE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU RTA LABORATUVARLARI BİYOLOJİK ÜRÜNLER İLAÇ VE MAKİNE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 1 Aralık 2015 RTA Laboratuvarları Biyolojik Ürünler İlaç ve Makine

Detaylı

Bizim Menkul Değerler A.Ş 9 Mayıs

Bizim Menkul Değerler A.Ş 9 Mayıs Bizim Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 no lu Pay Tebliği nin 29. Maddesi çerçevesinde Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan Kafein

Detaylı

Özsermaye Değişim Tablosu. Özsermaye Değişim Tablosu

Özsermaye Değişim Tablosu. Özsermaye Değişim Tablosu Özsermaye Değişim Tablosu Özsermaye Değişim Tablosu Finansal Tablo Türü Raporlama Birimi Konsolide Olmayan TL Dipnotlar Ödenmiş Sermaye Sermaye Düzeltmesi Farkları Hisse Senedi İhraç Primi Kardan Ayrılan

Detaylı

ARBUL ENTEGRE TEKSTİL İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

ARBUL ENTEGRE TEKSTİL İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU ARBUL ENTEGRE TEKSTİL İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 14 Nisan 2015 Arbul Entegre Tekstil İşletmeleri Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin

Detaylı

Bizim Menkul Değerler A.Ş 11 Mayıs

Bizim Menkul Değerler A.Ş 11 Mayıs Bizim Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 no lu Pay Tebliği nin 29. Maddesi çerçevesinde Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan Formet

Detaylı

RTA LABORATUVARLARI BİYOLOJİK ÜRÜNLER İLAÇ VE MAKİNE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

RTA LABORATUVARLARI BİYOLOJİK ÜRÜNLER İLAÇ VE MAKİNE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU RTA LABORATUVARLARI BİYOLOJİK ÜRÜNLER İLAÇ VE MAKİNE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 27 Mayıs 2015 RTA Laboratuvarları Biyolojik Ürünler İlaç ve Makine

Detaylı

ARAŞTIRMA. Yurtiçi Bireysel Yatırımcılar: %10 Yurtiçi Kurumsal Yatırımcılar: %20 Yurtdışı Kurumsal Yatırımcılar: %70

ARAŞTIRMA. Yurtiçi Bireysel Yatırımcılar: %10 Yurtiçi Kurumsal Yatırımcılar: %20 Yurtdışı Kurumsal Yatırımcılar: %70 30 Nisan 2015 Ak Gıda Fiyat Tespit Raporu Analizi Bu rapor, Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. tarafından hazırlanmıştır. Rapor, Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ( Ak Yatırım ) tarafından Ak Gıda Sanayi

Detaylı

Tepa Tıbbi ve Elektronik Ürünler Fiyat Tespit Raporu Analizi

Tepa Tıbbi ve Elektronik Ürünler Fiyat Tespit Raporu Analizi 19 Haziran 2013 Tepa Tıbbi ve Elektronik Ürünler Fiyat Tespit Raporu Analizi Bu rapor, Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. tarafından hazırlanmıştır. Rapor, Ulus Menkul Değerler A.Ş. (Ulus Menkul) tarafından

Detaylı

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme Raporu

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme Raporu Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme Raporu 29 Haziran 2018 1. Raporun Amacı Sermaye Piyasası Kurulu ( SPK, Kurul ) tarafından yayınlanan Seri VII No 128.1

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 19 Ekim 2016

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 19 Ekim 2016 Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1- Amaç Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 Pay Tebliği nin 29.maddesine istinaden A1 Capital Yatırım Menkul

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 9 Haziran 2014

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 9 Haziran 2014 Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1- Amaç A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan bu

Detaylı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Kırpart Otomotiv Parçaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin paylarının satışı hakkında Finansal Duran

Detaylı

Halka Arz Bilgileri. 19,500,000 yeni çıkarılan paylar

Halka Arz Bilgileri. 19,500,000 yeni çıkarılan paylar Kurumsal Finansman Bölümü +90 212 276 2727 www.tekstilyatirim.com.tr ULUSOY UN SANAYİ VE TİCARET A.Ş FİYAT TESPİT RAPORU GÖRÜŞÜ 10.11.2014 Tekstil Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan

Detaylı

Özsermaye Değişim Tablosu. Özsermaye Değişim Tablosu

Özsermaye Değişim Tablosu. Özsermaye Değişim Tablosu Özsermaye Değişim Tablosu Özsermaye Değişim Tablosu Finansal Tablo Türü Raporlama Birimi Konsolide Olmayan TL Dipnotlar Ödenmiş Sermaye Sermaye Düzeltmesi Farkları Hisse Senedi İhraç Primi Kardan Ayrılan

Detaylı

Global Liman İşletmeleri A.Ş. Fiyat Analiz Raporu

Global Liman İşletmeleri A.Ş. Fiyat Analiz Raporu Global Liman İşletmeleri A.Ş. Fiyat Analiz Raporu 07.05.2015 Global Liman İşletmeleri A.Ş. Fiyat Analiz Raporu İşbu rapor; Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 22.06.2013 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tesisleri İhracat İthalat Anonim Şirketi Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tesisleri İhracat İthalat Anonim Şirketi Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu 09-01-2018 Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tesisleri İhracat İthalat Anonim Şirketi Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu İş bu rapor, Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından, Sermaye

Detaylı

Fonet Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Fiyat Tespit Raporu na İlişkin Hazırlanan Fiyat Analiz Raporu

Fonet Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Fiyat Tespit Raporu na İlişkin Hazırlanan Fiyat Analiz Raporu Fonet Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Fiyat Tespit Raporu na İlişkin Hazırlanan Fiyat Analiz Raporu 26.04.2017 Fonet Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Fiyat Analiz Raporu İşbu rapor; Sermaye Piyasası

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 5 Mayıs 2015

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 5 Mayıs 2015 Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1- Amaç A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan bu rapor, Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (

Detaylı

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ HALKA ARZI FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN GÖRÜŞ

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ HALKA ARZI FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN GÖRÜŞ BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ HALKA ARZI FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN GÖRÜŞ Halka Arza İlişkin Genel Bilgiler Halka Arz Öncesi Sermaye 13.000.000 TL A Grubu (Nominal) 1.000.000

Detaylı

PERGAMON STATUS DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

PERGAMON STATUS DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU PERGAMON STATUS DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 12 Mayıs 2016 Pergamon Status Dış Ticaret Anonim Şirketi Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme

Detaylı

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("Mavi" veya "Şirket") Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Mavi veya Şirket) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. ( Mavi veya Şirket ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri:

Detaylı

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. HALKA ARZ DEĞERLEME RAPORU

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. HALKA ARZ DEĞERLEME RAPORU NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. HALKA ARZ DEĞERLEME RAPORU 24 Ocak 2012 1. Özet: 24.01.2012 Değerleme Yöntemi Ağırlık Piyasa Değeri Hisse Başına (Mn TL) Değerler (TL) Çarpan Analizi 50% 45,66

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORU DEĞERLENDİRME RAPORU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT A.Ş. 5 Ocak 2018 Cuma

FİYAT TESPİT RAPORU DEĞERLENDİRME RAPORU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT A.Ş. 5 Ocak 2018 Cuma 5 Ocak 2018 Cuma FİYAT TESPİT RAPORU Bu rapor Anadolu Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarihli ve 5/145 sayılı kararına dayanılarak, Meksa Yatırım Menkul

Detaylı