wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem"

Transkript

1 wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

2 2 wlsn nedir? Bosch Güvenlik Sistemleri nin kablosuz Local Security Network wlsn çözümü, en sok teknoloji ürün, çok noktalı alarm sistemidir. Tel ve kablo kullanmak yerine, iletişim kurmak için çift yönlü kablosuz (radyo frekansı) iletişim kullanır. Bu sistemin belirleyici avantajları bulunmaktadır: Sistem, bir güvenlik paneli ve RF Hub ve ek olarak kablosuz dedektörler, anahtarlıklar, alarmlar ve çıkış modüllerinden oluşur. Performans ve güvenilirliğin en üst seviyeye ulaşması için sistem bileşenleri kolayca konumlandırılabilir. Kablo içermediği için, kullanım çok daha hızlıdır ve daha az alana yayılır. Çift yönlü iletişim, kablosuz cihazlardan gelen sinyallerin Hub/ panele ulaşmasını sağlar. Aşağıdaki özellikler sistemin güvenliğini artırır ve kurulumu kolaylaştırır: Otomatik Cihaz Algılama ve Sistem Otomatik konfigürasyon wlsn Test cihazı Çok kanallı, frekans atlama teknolojisi Dahili RF sinyal gücü göstergeleri bulunan dedektörler 868 MHz Avrupa Güvenlik Bandının Kullanımı Çekilerek aktif hale getirilen piller çoğu cihaza önceden takılmıştır.

3 3 Hızlı ve Kolay Kurulum Kablosuz teknoloji sayesinde, tüm bu cihazları kablo döşemeye gerek olmadan neredeyse her yerde kullanabilirsiniz Bu, zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlar. Son derece kolaydır: 1. İlk olarak kontrol cihazlarını yerleştirin (panel, Hub). Sistemin kapsama alanını ve performansını optimum seviyeye çıkarmak için, bu cihazları hemen hemen istediğiniz her yere yerleştirebilirsiniz. 2. Ardından, dedektör ve çıkış cihazlarını yerleştirin. Sinyal Gücü Kontrol Modunda, cihaz ve RF Hub cihazı arasındaki sinyalin güvenilir bağlantı sağlamaya yetecek kadar güçlü olduğunu belirten LED'ler yanar. wlsn test cihazı bu işlemi daha da kolay ve daha iyi bir hale getirir: "devam/devam etme" göstergesine ek olarak, göreceli sinyal gücünü, RF gürültü seviyesini ve sinyal-gürültü oranını gösterir. Siz ve Müşterileriniz kablosuz Local SecurityNetwork sisteminden Nasıl Yararlanacaksınız Hızlı kurulum, ek personel almadan daha fazla müşteriye hizmet vermenize olanak sağlar. Bu, verimliliğinizi artırır. Sistemin mükemmel dayanıklılığı ve güvenilirliği sizin ve müşterilerinizin sorun yaşamamasını sağlar. Kurulu sistemlere uzaktan servis verilmesi, daha verimli çalışmanızı sağlar. 868 MHz Avrupa Güvenlik Bandı çift yönlü ve denetimli iletişim hattı güvenilirlik sağlar. 3. Ardından Cihaz Algılama ve Otomatik Konfigürasyon gelir. Algılama sırasında, sistem mevcut cihazların bir listesini oluşturur ve bunlara otomatik olarak adresler atar. Bu esnada, tüm cihazlara bulundukları konumda yerel frekans kullanımı atanır ve tüm sistem için en iyi frekansı seçen bu bilgiyi Hub cihazına aktarırlar. Bir başka artısı, ağı uzaktan konfigüre edebilmeniz ve ağı programlayabilmenizdir. Bu, işyerinin daha az ziyaret edilmesi ve hızlı uzaktan destek verebilme özelliği anlamına gelir.

4 4 Güvenilirlik: Müşterilerinizin Rahat Etmesi Kablosuz Local SecurityNetwork birçok avantaj sağlar. Yenilikçi birçok özelliği, müşterilerinizin endişelerini tamamen ortadan kaldıracak son derece güvenilir, dayanıklı ve sistemi tamamlayıcı özelliklerdir. Çift Yönlü Kablosuz İletişim Çift yönlü kablosuz iletişim daha fazla güvenlik, dayanıklılık ve güvenilirlik sağlar ve servis çağrılarının azalmasına yol açar. Sinyal çakışmalarına karşı mükemmel korumaya sahiptir, pil ömrünü uzatır ve cihaz yenileme işlemi sırasında zamandan tasarruf sağlar. Önemli bir husus da alarm sinyallerinin bağımsız olarak panele ulaşmasıdır: Örneğin, bir dedektör Hub/panel kabul edene kadar bir alarm sinyali göndermeye devam eder. Aslında, uzak cihazlar ve Hub/panel arasındaki tüm iletişim devamlı olarak izlenir ve onaylanır. Aralıklı Zaman Göstergesi Belirli zaman aralıklarıyla sistem Hub cihazı ve uzak cihazlar birbirleriyle kısa iletişim kurar. Ancak, cihazların algılanan bir olayı rapor etmek için beklemesine gerek yoktur. Zaman göstergelerinin arasında ilave saat yuvaları bulunur. Sonuç olarak, oldukça hassas bir ağ zaman tabanı ve senkronize iletişim protokolü ortaya çıkar. Bu, wlsn cihazları arasındaki sinyal çakışmalarını ortadan kaldırır ve pil ömrünü büyük ölçüde arttırır. wlsn Kapalı bir Ağ Oluşturur wlsn Hub sadece algıladığı ve sistemin bir parçası olduğunu onayladığı cihazlarla iletişim kurar. Bu, örneğin apartman dairelerinde birden fazla wlsn sisteminin çakışma olmadan kurulmasına olasılık sağlar. FSK* sinyal karışıklığına karşı dayanıklılık ve yüksek verimlilik sağlar Frekans bandı Yorumlar Açık bant Tipik AM sistemleri Bosch FSK* teknolojisi Gürültü sinyali Güvenlik bandı Açık bant Genel alarmlar Güvenlik bandı Açık bant Açık bant Frekans Güvenlik bandı Açık bant * Frekans atlama tuşu 868 MHz Avrupa Güvenlik Bandının kullanımı RF paraziti riskini önemli ölçüde azaltır ve sistemi daha da güvenli hale getirir.

5 5 Sabotaja Karşı Yüksek Güvenlik Cihazın izinsiz müdahalelere karşı fiziksel olarak korunmasına ek olarak, protokol aktarılan veriler ve kimlik denetimi için şifreleme kullanır ve "tekrarlanan" saldırıları engeller. Avrupa Güvenlik Bandı Tüm aktarımlar, 868 MHz Avrupa Güvenlik Bandından yapılır. Bu bant sadece güvenlik ve yangın alarmları için kullanılabilir, bundan dolayı - diğer RF sistemleri sorunla karşılaşılmadan kullanılabilir (örneğin kablosuz telefonlar ve bebek monitörleri). Tekli kanallar sadece 25 khz genişliğindedir ve diğer güvenlik sistemleriyle çakışmalarını engelleyecek kadar yüksek ölçüde kısıtlı havada kalma süresi vardır. Çok Kanallı Çalışma RF parazitlerine karşı koruma, çalışma frekansı değiştirilerek dinamik olarak artırılır. Sinyal gücüne ve sinyal/parazit oranına bağlı olarak, sistem aktarım kalitesini en üst seviyeye taşımak için kullanılabilir çeşitli kanallar arasında otomatik geçiş yapar. Mükemmel Kurulum Aralığı wlsn Hub oldukça hassastır ve sinyallerin daha iyi alınması için gelişmiş hata algılama ve düzeltme algoritmaları kullanır. Düşük sinyal/gürültü oranına sahip aktarımların şifresini çözme özelliği olağanüstüdür. Bu, mükemmel kurulum aralığına sahip olmasını sağlar.

6 6 Sizin ve Müşterileriniz için Önemli Yararları Sorunsuz Kurulum Cihazın kabloları için duvarlarda ve tavanlarda delikler açmaya gerek yoktur. Bu, kurulumların daha hızlı ve daha masrafsız olmasını sağlar Ek olarak, piller daha uzun süre dayanır (çoğu beş yıla kadar). Sistem, cihaz denetleme için etkisiz hale getirildiğinde ve sadece aralıklı "zaman göstergeleriyle" senkronize darbeler kullanırken gereksiz sinyallerin aktarılmaması sayesinde enerji tüketimi azalır. Ayrıca, kablosuz Local SecurityNetwork sisteminin mükemmel güvenilirliği sayesinde ilave tasarruf sağlanır. Daha az servis çağrısı ve kesinti olacaktır. Rahatlık ve Kolaylık Uygulamaları Kullanımı kolay anahtarlıktaki LED'ler sistemin etkin mi yoksa devre dışı mı olduğunu gösterir ve bu da çift yönlü kablosuz iletişimin avantajlarından biridir. Anahtarlık, sistemin kablosuz çıkışları aracılığıyla çok çeşitli cihazların kontrol edilmesi için de kullanılabilir. Bunlar, garaj kapılarının açılıp kapılması, pencere storlarının çalıştırılması veya ışıkların açılıp kapanması gibi ek kolaylık uygulamaları olabilir. Ayrıca, kullanıcının karanlıkta da görebilmesini sağlayan dahili LED "el feneri" özelliği de bulunmaktadır. Nasıl Yararlanacaksınız Müşterileriniz Nasıl Yararlanacak Hızlı, daha iyi tahmin edilebilir kurulumlar Daha az sorun yaşamak için yüksek sistem güvenilirliği Hızlı, basit konfigürasyon Düşük kurulum ve servis masrafları Kolay test etme Kablo bağlantıları için duvarlara ve tavana delik açmayı gerektirmez Daha az servis çağrısı Teknisyenler için yerinde uzaktan destek Sorun yaratmayan kurulum Anahtarlık üzerinde görsel bildirim ve el feneri Kablosuz çıkış uygulamalarıyla ek iş fırsatları (garaj kapılarının, aydınlatma ve benzerlerinin anahtarla kontrolü) 868 MHz Avrupa Güvenlik Bandında birden çok kanal kullanımı sayesinde, parazit sorunu yaratmaksızın diğer RF sistemleri cihazın yakınında kullanılabilir Piller dahildir ve birçok cihaza önceden takılmıştır Uzun pil ömrü (5 yıla kadar)

7 7 Zengin Kablosuz Aksesuar Seçeneği wlsn Hub wlsn 5 Tuşlu Anahtarlık wlsn Test Cihazı wlsn Cam Kırılma Dedektörü wlsn PIR Dedektörü wlsn Dual Dedektör wlsn Harici siren wlsn Röle Modülü wlsn Duman Dedektörü wlsn Su/Sıcaklık Dedektörü wlsn Titreşim Dedektörü wlsn Kapı Pencere kontağı: Standart, Minyatür, Gömme kablosuz Local SecurityNetwork Sistemini Seçmek için Birçok Harika Neden Kablosuz Local SecurityNetwork wlsn tüm özelliklere sahiptir: En yeni teknolojiye dayanan ve hassas hırsız algılama ve güvenilir alarm iletişimi için tasarlanmış son derece güvenilir bir sistemdir. Müşterileriniz, güvende olduklarını bilecek ve rahat edecekler. Kurulumu ve programlanması oldukça hızlı ve kolaydır, zamandan tasarrufun sizin için ne kadar önemli olduğunu fark edeceksiniz. Yüksek kalite seviyesine ek olarak Bosch markasının imzası niteliğindeki işçilik ve güvenilirliğiyle, şirketiniz ve müşterileriniz için lider seçeneğe sahipsiniz. Kablosuz Local SecurityNetwork, siz ve müşterileriniz için birçok yarar sağlar.

8 Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 100 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla yenilikçi teknolojiler sunmaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri tüm dünyada kamusal, kurumsal ve konut ihtiyaçlarına yönelik elektronik güvenlik sistemleri ile genel seslendirme ve kongre-konferans çözümleri sunmaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri Daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz veya adresine mail atınız. Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Değişiklik yapma hakkı saklıdır Almanya da basılmıştır 03/08 Printer AS-OT-tr-01_F01U517571_02

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili.

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. 2 LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü Kompakt, kalite ve eşsiz kapsama Sektör lideri geniş yayılma açısıyla, gerekli hoparlör sayısını azaltır Yüksek

Detaylı

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Evinizi ve ailenizi korumak artık çok kolay. Kullanıcı dostu Ultima güvenlik sistemi ile herşeyi tek bir dokunuşla halledebilirsiniz. Rahatlayabilirsiniz.

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

"Test başarıyla tamamlandı" Easy Series Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Test başarıyla tamamlandı Easy Series Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Test başarıyla tamamlandı" Easy Series Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Güçlü fakat karmaşık olmayan güvenlik paneli Güçlü bir güvenlik panelinin

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Easy Series Güvenlik Paneli. Seçim Kılavuzu

Easy Series Güvenlik Paneli. Seçim Kılavuzu Easy Series Güvenlik Paneli Seçim Kılavuzu İçerik 3 1. Temel bilgiler 2. Sistem Hakkında Genel Bilgiler 5 2.1 Easy Series Güvenlik Paneli 6 Easy Series Ekran Durumları 7 2.2 Kontrol Paneli ve Cihazları

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

Easy Series Güvenlik Paneli. Referans Kılavuzu

Easy Series Güvenlik Paneli. Referans Kılavuzu Easy Series Güvenlik Paneli Referans Kılavuzu İçerik 3 1. Temel bilgiler 2. Sistem Hakkında Genel Bilgiler 5 2.1 Easy Series Güvenlik Paneli 6 Easy Series Ekran Durumları 7 2.2 Kontrol Paneli ve Cihazları

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 0 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet

420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet 420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet 2 420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Üstün koruma için akıllı algılama Çift Işın Teknolojisi

Detaylı

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri Çalıştırma ve Programlama Uzantılar Alarm A-Link Tuş takımları 8 Bölge Giriş Modülü * Çıkış Modülü Kablolu IP/GPRS aktarım IP iletişim cihazı Alarm Haber Alma Merkezi (İletişim Alıcısı/Ağ Geçidi) doğrudan

Detaylı

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu DSC WLS-4945 KABLOSUZ MANYETİK KONTAK 75 mm x 31 mm x 22 mm Pencere ve kapılarda uygulanan kablosuz bir üründür, 1 adet 3V CR-2 lityum pil ile çalışır ve pil ömrü minimum 2

Detaylı

Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar

Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar Güvenilir çözüm Blue Line Gen 2 Hareket Dedektörleri Güvende tutmak istediğiniz yer bir ev de olsa, perakende mağaza veya farklı bir ticari işletme

Detaylı

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor IP video güvenlik sistemleri Hepsini bir araya getirmek Bosch Video Yönetim Sistemi (VMS), IP ağınız üzerinden iletilen tüm IP, video,

Detaylı

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor 2 I Bosch Extreme'i aldı Bütünlük, Yenilikçilik ve Performans Extreme CCTV, Derwent ve Forward Vision markalarını barındıran

Detaylı

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri 2 MAP 5000 Hırsız alarmı sistemleri Yeni standartları belirleyen esnek üstün teknoloji Hırsız alarmı sistemleri modern güvenlik konseptlerinin

Detaylı

Hırsız Alarm Sistemleri

Hırsız Alarm Sistemleri Hırsız Alarm Sistemleri FCA-62 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LED / LCD Keypad 146 FCA-824 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LCD Keypad 147 FCA-LED62 Kablolu LED Keypad 148 FCA-LCD64 Kablolu LCD Keypad

Detaylı

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar.

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. Kataloğu - SafeLine 2011, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. EN81-28 ve EN81-70 koşullarını yerine getirerek, asansörün en gelişmiş teknoloji olduğunu gösterirken ihtiyacınız olan tüm

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm...

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... 2 CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi...hepsi bir arada çözümle gelen yenilik Mükemmel dijital MP formatında kayıt ve dinleme Dijital akustik geri besleme

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Algılama sağlandı. Güvenilirlik güçlendirildi. Commercial Series Hareket Dedektörleri

Algılama sağlandı. Güvenilirlik güçlendirildi. Commercial Series Hareket Dedektörleri Algılama sağlandı. Güvenilirlik güçlendirildi. Commercial Series Hareket Dedektörleri Algılama; içindeki insanlar ve eşyalarla birlikte bir evin ya da iş yerinin korunmasında ilk adımdır. Hırsızlara ani

Detaylı

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron k.com web: www.d ncerelektron k.com B a ş a r ı l

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi

Profesyonel Dedektör Serisi 1 Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gerektiği zamanı çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! 2 Devrim yaratan Sensor Data Fusion T Normalde hareket

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 B 4 5 6 7 8 9 10 11 legrand HIRSIZ ALARM SİSTEMİ CELEST SERİSİ Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU CELEST CELEST HIRSIZ ALARM Alarm Sisteminin

Detaylı

420 Serisi Duman Çekiş Dedektörleri Çok erken algılama gerektiren özel ortamlar

420 Serisi Duman Çekiş Dedektörleri Çok erken algılama gerektiren özel ortamlar 420 Serisi Duman Çekiş Dedektörleri Çok erken algılama gerektiren özel ortamlar 2 Duman Çekiş Dedektörleri: Yüzde yüz garantili yatırım Bosch duman çekiş sistemi ile yatırımlarınızı aktif şekilde koruyun

Detaylı

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede 0 100 o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Yüksek hızlı konumlandırma sistemi 1 saniyede 0-100º! Uygulamaların güvenlik kameralarından sık

Detaylı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı, doğrudan sahada nefesten alkol ve uyuşturucu testi ölçüm sonuçlarını yazdırır. Sonuçları belgeleme Logonuz ve kişisel metniniz için alan. Optik arayüz

Detaylı

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük EV OTOMASYONU RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük Yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için kablosuz (RF) çözüm standardı. Duvarlara zarar vermeden kontrol noktaları

Detaylı

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

8 Kullanıcı şifresi. 99 Olay hafızası. Saat göstergesi. (ses mesaj kaydı yapılamaz). Duble zon özelliği. Tarih ve Saat göstergesi

8 Kullanıcı şifresi. 99 Olay hafızası. Saat göstergesi. (ses mesaj kaydı yapılamaz). Duble zon özelliği. Tarih ve Saat göstergesi Vitec AV - 864 4+1 Zonlu Alarm Kontrol Paneli Türkçe KeyPad+Trafo+Kominikatör+Telefon Arama 7 Segment alfanumerik göstergeli 7 ayrı merkez formatına uygun programlanabilir. 8 Kullanıcı şifresi 99 Olay

Detaylı

PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol.

PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol. PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol. 2 PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Mükemmel ses performansı için çok yönlü seçiminiz Birden fazla bölgede kablosuz kontrol Kolay

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-2MF2D2 6024893 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-2mf H I J K L M N O

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-3MF2A3 UE43-3MF GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE43-3MF2A3 UE43-3MF GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE43-3MF2A3 UE43-3MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-3MF2A3 6024901 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-3mf H I J K L M N O

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa UE48-2OS3D2 UE48-2OS GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE48-2OS3D2 UE48-2OS GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE48-2OS3D2 UE48-2OS A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE48-2OS3D2 6024916 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue48-2os H I J K L M N O

Detaylı

5000 Serisi Modüler Yangın Paneli Esnek tasarım mimarisi

5000 Serisi Modüler Yangın Paneli Esnek tasarım mimarisi 5000 Serisi Modüler Yangın Paneli Esnek tasarım mimarisi 2 Herşey tek bir modüler sistemde Benzersiz esneklik Bosch, 5000 Serisi Modüler Yangın Paneli ile bir kez daha standartları yeniden belirliyor:

Detaylı

aileniz için güven & konfor

aileniz için güven & konfor aileniz için güven & konfor www.ideaelektronik.com.tr aileniz için güven & konfor TOUCH LINE Bina Dışı Görüntülü ve Sesli Dâhili Konuşma Sistemi Aile Konutları Güvenlik ve konfor bina girişinizde başlar.

Detaylı

Kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Kablosuz Yerel Güvenlik Ağı Kablosuz Yerel Güvenlik Ağı TR Referans Kılavuzu wlsn wlsn Referans Kılavuzu İçindekiler İçindekiler 1.0 Bu Belgenin Kullanımı...6 2.0 Genel Montaj...8 2.1 Montaj Aşamasında Dikkat Edilecekler... 8 2.2

Detaylı

Online teknik sayfa UE48-3OS2D2 UE48-3OS GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE48-3OS2D2 UE48-3OS GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE48-3OS2D2 UE48-3OS A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE48-3OS2D2 6025089 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue48-3os H I J K L M N O

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa. FX3-XTIO84002 Flexi Soft GÜVENLIK KONTROLÖRÜ

Online teknik sayfa. FX3-XTIO84002 Flexi Soft GÜVENLIK KONTROLÖRÜ Online teknik sayfa FX3-XTIO84002 Flexi Soft A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Modül Konfigürasyon metodu Mekanik veriler Boyutlar ( G x Y x D) Sipariş bilgileri

Detaylı

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI TÜM SEBINETECH RADYO MODEMLERDE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLER ORTAKTIR; KASA ÇALIŞMA SICAKLIĞI RF ÖZELLİKLERİ PERFORMANS ANTEN ARAYÜZÜ ÜRÜN SEÇİMİ Alüminyum kasa -10 C ~ +60 C Frekans: 433MHz, 25KHz kanal aralığı

Detaylı

KD 040/87-230 Lüks Seri - Saten SİSTEM Elektronik devre kartı NXP(PHILIPS) 936 BİLGİ AKTARIMI Radyo sinyalleri ile FİZİKSEL TEMAS KD 040/87-244 Lüks Seri - Saten SİSTEM Elektronik devre kartı FİZİKSEL

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-4AR2D2 UE43-4AR GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE43-4AR2D2 UE43-4AR GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE43-4AR2D2 UE43-4AR A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-4AR2D2 6034772 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-4ar

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-3AR3D2 6034568 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-3ar

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri Güvenlik ve Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri, Güvenlik - Otomasyon sistemlerinin öenilmesi, kullanılması, devre elemanlarının tanınması, projelendirilmesi ve uygulamalı eğitime yardımcı olması

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Güç Bankası 10000 mah

Güç Bankası 10000 mah Güç Bankası 10000 mah Kılavuz 31883 I. Giriş Bu ürün, her an her yerde kullanılabilen çoğu taşınabilir cihazlar için hafif, yüksek kapasiteli, şık ve çevre dostu bir taşınabilir güç bankasıdır. Ürün, yüksek

Detaylı

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

APC Smart UPS SRV Serisi kva Yeni Online UPS Ailesi. apc.com/tr/tr

APC Smart UPS SRV Serisi kva Yeni Online UPS Ailesi. apc.com/tr/tr APC Smart UPS SRV Serisi 1-10 kva Yeni Online UPS Ailesi APC SRV Serisi UPS, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin düzenli olmayan güç koşullarında ihtiyaç duydukları kesintisiz ve güvenilir gücün sağlanması

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

Online teknik sayfa CQ28-10NPP-KW1 CQ KAPASITIF YAKLAŞIM SENSÖRLERI

Online teknik sayfa CQ28-10NPP-KW1 CQ KAPASITIF YAKLAŞIM SENSÖRLERI Online teknik sayfa CQ28-10NPP-KW1 CQ A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Gövde yapısı Boyutlar ( G x Y x D) Algılama mesafesi S n Emniyete

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE23-2MF2D3 6026146 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue23-2mf H I J K L M N O

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS EL KITABI NI-707525 TÜRKÇE HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS Öncelikle bu ICIDU Homeplug adaptörünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu 200 Mbps Homeplug

Detaylı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı Monoblok trifaze KGK sistemi PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı PowerWave 33 güç merkezi ABB, kesintisiz güç kaynağı sistemlerinde global standartlar ortaya koymuștur. PowerWave 33 ün en

Detaylı

Online teknik sayfa. V3S153-1AAAAAAP01 Visionary-B 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ

Online teknik sayfa. V3S153-1AAAAAAP01 Visionary-B 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ Online teknik sayfa V3S153-1AAAAAAP01 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. V3S153-1AAAAAAP01 1072939 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/visionary-b

Detaylı

Online teknik sayfa MLG3-0870F811 MLG BOYUT ÖLÇME IŞIK BARIYERI (ANALOG/BUS ARAYÜZ)

Online teknik sayfa MLG3-0870F811 MLG BOYUT ÖLÇME IŞIK BARIYERI (ANALOG/BUS ARAYÜZ) Online teknik sayfa LG3-0870F811 LG A B C D E F H I J K L N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Teknoloji Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. LG3-0870F811 1052548

Detaylı

Online teknik sayfa CQ28-10NNP-KW1S01 CQ KAPASITIF YAKLAŞIM SENSÖRLERI

Online teknik sayfa CQ28-10NNP-KW1S01 CQ KAPASITIF YAKLAŞIM SENSÖRLERI Online teknik sayfa CQ28-10NNP-KW1S01 CQ A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. CQ28-10NNP-KW1S01 6036123 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

Online teknik sayfa. WTR1-P721A11 ZoneControl FOTOSELLER

Online teknik sayfa. WTR1-P721A11 ZoneControl FOTOSELLER Online teknik sayfa WTR1-P721A11 ZoneControl A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Aktüatör Sipariş bilgileri Tip Stok no. WTR1-P721A11 1025374 Diğer cihaz modelleri

Detaylı

BT220 HEADSET. Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı)

BT220 HEADSET. Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı) Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı) 6 Kulaklık fişi 7 Mikrofon 8 Kulaklık klipsi 9 Şarj göstergesi (kırmızı) 10 Güç göstergesi

Detaylı

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri TCP/ IP Video İntercom Monitörleri 1.04.2017 VTH1510CH 8 kanal alarm girişi Dahua PoE güç kaynağı desteği Yüzey montajlı ve lı 250 VTH1550CH VTH1560B VTH1560BW VTH1520A - SD Card girişli SD kart takılabilir,

Detaylı

Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler

Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler 2 Birlikte kendinizi güvende hissedeceğiniz bir firma Bosch Güvenlik Sistemleri'nin üstlendiği sorumluluk, risk altında olan ister can

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri.

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri. Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni, sağlam bir ser... Yeni Easy9 serisi, bir elektrikçi olarak

Detaylı

LightMaster KNX. Philips in bilinen aydınlatma teknolojisi, KNX'in açık dünyasına ekleniyor

LightMaster KNX. Philips in bilinen aydınlatma teknolojisi, KNX'in açık dünyasına ekleniyor Philips in bilinen aydınlatma teknolojisi, KNX'in açık dünyasına ekleniyor Faydaları %55'e varan enerji tasarrufu Bina sakini için daha fazla konfor Sistemi şimdi ve gelecekte güncel tutacak esneklik Özellikler

Detaylı

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Güvenli, kullanışlı, enerji tasarruflu... 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Dış ortam hareket ve varlık dedektörü (PIR), Standart

Detaylı

ses-imagotag G1 Retail Elektronik Raf Etiketi

ses-imagotag G1 Retail Elektronik Raf Etiketi Perakende Operasyonları için Hızlı ve Yenilikçi Çözümler Elektronik Raf Etiketleri sayesinde kağıt etiketlere ihtiyaç duyulmaz.böylece elle yapılan tüm fiyat değişiklikleri ile ilgili hatalar ortadan kalkar.

Detaylı

Online teknik sayfa. WTR1-P421A10P01 ZoneControl FOTOSELLER

Online teknik sayfa. WTR1-P421A10P01 ZoneControl FOTOSELLER Online teknik sayfa WTR1-P421A10P01 ZoneControl A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Aktüatör Sipariş bilgileri Tip Stok no. WTR1-P421A10P01 7123916 Diğer cihaz modelleri

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı