edugo turkey yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "edugo turkey yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy"

Transkript

1 2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU 7-18 yaş arası sıradışı bir yaz macerası edugo turkey yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy İNGİLTERE /AMERİKA / İRLANDA / MALTA / KANADA

2 Brunel University LONDRA / İNGİLTERE Brunel üniversitesi'nin kampüsü, Londra'nın kuzey batısında şehir merkezine 25km, Heatrow havalimanına sadece 9 km mesafede, Uxbridge kasabasındadır. Sakin ve güvenli bir kasaba olup, konumu itibari ile hem Londra'ya, hem de Oxford, Cambridge, Windsor gibi görülmesi gereken yerlere yakındır. Brunel'in mükemmel spor tesisleri (kapalı-açık atletizm pistleri, kapalı spor salonu, tenis ve futbol sahaları), ve modern binası ile öğrencilere hizmet vermektedir. Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: Kapanış Tarihi: Kurs Süresi: : Haftalık Ders: Sınıf Mevcudu: Haziran Ağustos Hafta Yurt (Standart -En-suite) Şehir Merkezi: Oxford: Heathrow Havaalanı: Cambridge: 30KM 71KM 9KM 115KM Haftada 20 ders ingilizce Geliş - gidiş havaalanı karşılama ve uğurlama Maksimum 15 kişilik sınıflar 24 saat güvenlik ve sağlık görevlisi Okul yurdunda en-suite odalarda konaklama Kurs sonu bitirme ve katılım sertifikası Okul kampüsünde 3 öğün yemek Program süresini kapsayan özel seyahat sigortası Kampüs içi spor aktiviteleri Ödemeler için banka havale ücretleri Okul lideri ile hafta sonları tam Vize ücretleri, yurdışı çıkış harçları, uçak bileti Hafta içi yarım gün geziler Futbol, beyzbol, voleybol, mini olimpiyatlar, aerobik Tiyatral etkinlikler, bilgi yarışmaları, kafeterya ve yemekhaneler Alışveriş mağazaları, çamaşırhane Kapalı ve açık spor salonları Atm ve banka Yarım günlük aktivite ve geziler:sanat atölyeleri, Basketbol, dans, futbol, tenis, voleybol. Tam gün geziler: British Museum, Oxford ve şatosu, Londra, Thames nehri tekne turu, Westfield alışveriş merkezi. Akşam Etkinlikleri: Dans geceleri, oyun geceleri, yetenek yarışmaları, moda gecesi, sinema, spor turnuvaları vs... kampüs içerisindedir. Odalar tek kişilik en suite ve çift kişilik paylaşımlı şeklindedir. 24 saat güvenlik mevcuttur. 2,150

3 University College London LONDRA / İNGİLTERE 11/18 yaş aralığındaki gençler için tasarlanmış bir yaz okuludur. Londra'nın popüler turistik alanlarını ziyaret ederek eğlenceli ve son derece yoğun gezi programları ile kapsamlı bir İngilizce kursunun birleşmesinden oluşturulmuştur. Kursa katılan öğrenciler, Londra'nın merkezinde farklı ülkelerden gelen onlarca farklı öğrenci ile arkadaşlıklar oluştururlar. Program süresinde Londra'nın popüler yerlerini gezecekleri gibi, İngiltere'nin turistik ve dünyaca ünlü şehir merkezlerine de geziler yapacaklar. Dil eğitiminin yanında, yıllar boyu anlatacağınız onlarca anılarınız olacak. Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: Kapanış Tarihi: Kurs Süresi: : Haftalık Ders: Sınıf Mevcudu: Haziran Eylül Hafta Yurt (Standart) Londra, 2.Bölge Camden Heathrow Havaalanı: 45 Dakika Cambridge: 60 Dakika İngiltere havaalanı transferleri Trinity College London GESE Sınavı sertifikası Kampüste tek kişilik oda konaklama IstanbuI-Londra-IstanbuI gidiş dönüş uçak bileti Grup lideri ve öğrenciler için UK Telefon SİM kartı 2,000 Rekreasyon alanları, Kampüste WiFi, Yemek Salonları, Spor sahaları, Kampüste ve yaşam alanlarında özel güvenlik ve koruma Her odada ücretsiz wifi, 24 saat resepsiyon faaliyeti. Otomatik kahve makinaları, ortak kullanım salonunda TV. Müzik odası. Yenilenmiş mutfak, her koridorda müstakil ortak alan. 2 Haftalık kurslar için, 3 tam gün gezileri(cambridge-oxford-canterbury) Haftalık 1 yarım gün gezi Haftada 2 lokal gezi ve 2 spor aktivitesi Giriş ücretleri ve gezilerdeki ulaşım giderleri Opsiyonlu olarak 90 dakikalık Drama çalışması Opsiyonlu olarak 90 dakikalık Dans dersleri Renkli, gezi ve aktivite el kitabı kampüs içerisindedir. Odalar tek kişilik standart oda şeklindedir. Dairelerde Ortak mutfak Her dairede ortak alan 24 saat güvenlik mevcuttur.

4 University of Westminster LONDRA / İNGİLTERE Londra -Harrow - Westminster Üniversitesi nin Harrow kampüsü için 40 milyon pound harcanarak öğrencilere birinci sınıf tesisler kurulmuştur.metropolitan hattının üzerindeki Northwick metro istasyonu, kampüse en yakın metro istasyonudur. Trenle, Londra merkez 20 dakika uzaklıktadır. Kampüs, Harrow merkeze yürüme mesafesindedir. Harrow kampüsü büyük şehir avantajları ile üniversite kampüs olanaklarını birleştiriyor Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: 19 Haziran 2016 Kapanış Tarihi: 14 Ağustos 2016 Kurs Süresi: 2+Hafta : Yurt (En-suite) Haftalık Ders: 20 Sınıf Mevcudu: 15 Şehir Merkezi: 20KM Heathrow Havaalanı: 20KM Oxford: 92KM Cambridge: 89KM İngiltere havaalanı transferleri Kampüste tek kişilik oda konaklama IstanbuI-Londra-IstanbuI gidiş dönüş uçak bileti Grup lideri ve öğrenciler için UK Telefon SİM kartı 2,180 Spor salonu Futbol sahası Banka Alışveriş alanları Tiyatro alanları İnternet Oyun salonları Haftada 1 tam 5 yarım gün gezi düzenlenmektedir. Brighton Cambridge Thames River Madamme Tussauds London Eye Covent Garden, London museums tek ve çift en suite şeklindedir. blokları kampus içerisindedir. Kapmüs 24 saat güvenlik korunmaktadır. Yemekler kampüs yemekhanesinde sunulmaktadır.

5 The University of Roehampton LONDRA / İNGİLTERE Londra nın güneybatısında yer alan Roehampton, merkez 10km uzaklıkta küçük, şirin ve tarihi bir bölgededir. Muhteşem bir doğaya sahip olan Roehampton Üniversitesi nin tarihi kampüsünde eğitim ve eğlenceyi bir arada sunan yaz okulu programı, birinci sınıf müzelere, kütüphanelerde ve sanat galerilerine yakınlığı ile sizlere heyecan verici bir yaz tatili sunmaktadır. Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: 11 Temmuz 2016 Kapanış Tarihi: 07 Ağustos 2016 Kurs Süresi: 2+Hafta : Yurt En-suite Haftalık Ders: 20 Sınıf Mevcudu: 15 Londra: Cambridge: Oxford: 40Dakika 2 Saat 2 Saat İngiltere havaalanı transferleri Okul yurdunda en suite odalarda kanaklama IstanbuI-İngiltere-IstanbuI gidiş dönüş uçak bileti Grup lideri ve öğrenciler için UKTelefon SİM kartı 1,950 Voleybol, Futbol, Badminton, Dans ve Disko Film geceleri, Hazine avcılığı, Tiyatro gösterileri, Sosyal oyunlar Takım aktiviteleri Wi-Fi, Spor Sahaları Yeni ve Modern Kafeterya Çamaşırhane, Dinlenme ve TV Odası Yemekhane haftada 1 tam gün gezi düzenlenmektedir. Brighton Cambridge Londra (Science Museum, Tate Modern, National Gallery & Covent Garden, British Musem) İsteğe bağlı farklı turlarda sunulmaktadır. Öğrencilere tek kişilik standart ya da en suite odalarda konaklama imkanı sunulmaktadır.

6 London Hendon LONDRA / İNGİLTERE Hendon Londra yaz programı, 11/18 yaş aralığındaki gençler için tasarlanmış bir yaz okuludur. Londra'nın popüler turistik alanlarını ziyaret ederek eğlenceli ve son derece yoğun gezi programları ile kapsamlı bir İngilizce kursunun birleşmesinden oluşturulmuştur. Okul Londra 4. bölge olan (Zone 4 )Kuzey Londra'da Southgate College yerleşkesindedir. Colindale metro istasyonuna 2 dakikalık yürüme mesafesindedir.dersler ve yemekler Platt Salonlarında Barnet & Southgate College kampüsünde alınır.ara mesafelerde transferler ücretsiz okul otobüsü ile sağlanır. Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: Kapanış Tarihi: Kurs Süresi: : Haftalık Ders: Sınıf Mevcudu: Temmuz Ağustos Hafta Yurt (En-suite) Londra, 4.Bölge Heathrow Havaalanı: 45 Dakika Gatwick Havaalan: 75 Dakika İngiltere havaalanı transferleri Trinity College London GESE Sınavı sertifikası Kampüste tek kişilik en-suite oda konaklama IstanbuI-Londra-IstanbuI gidiş dönüş uçak bileti Grup lideri ve öğrenciler için UK Telefon SİM kartı 2,060 Rekreasyon alanları, Kampüste WiFİ, Yemek Salonları, Spor sahaları, Kampüste ve yaşam alanlarında özel güvenlik ve koruma, Her odada ücretsiz wifi, 24 saat resepsiyon faaliyeti. Otomatik kahve makinaları, ortak kullanım salonunda TV. Müzik odası. Yenilenmiş mutfak, her koridorda müstakil ortak alan. 2 haftalık kurslar için, 3 tam gün gezileri(cambridge-oxford-brighton Haftalık 1 yarım gün gezi Haftada 2 lokal gezi ve 2 spor aktivitesi Opsiyonlu olarak 90 dakikalık Drama çalışması Opsiyonlu olarak 90 dakikalık Dans dersleri Renkli, gezi ve aktivite el kitabı Öğrenciler Platt Halls rezidans da tek kişilik en suite odalarda konaklamaktadırlar. Her dairede 6 yatak bulunmaktadır. Öğrencilerin ortak olarak kullandığı tuvalet banyo ve mutfak alanları mevcuttur. Platt Halls, Collindale metro istasyonuna sadece 5 dakika yürüme mesafesindedir. 24 saat güvenlik mevcuttur.

7 University of Essex COLCHESTER / İNGİLTERE Colchester, İngltere nin doğusunda bulunan bir yerleşim yeridir. 18.yy dan kalma muhteşem kampüsüyle öğrencilerine eşsiz bir kampüs deneyimi yaşatmaya hazır olan University of Essex de, öğrencilerin yararlanabileceği voleybol, basketbol, badminton, masa tenisi gibi spor imkanları bulunurken, geniş yeşil alana kurulmuş olan kampüsüyle öğrencilerine doğayla iç içe bir eğitim imkanı sunulmaktadır. Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: 03 Temmuz 2016 Kapanış Tarihi: 31 Temmuz 2016 Kurs Süresi: 2+Hafta : Yurt (En-suite) Haftalık Ders: 20 Sınıf Mevcudu: 15 Şehir Merkezi: 5KM Londra: 100KM Heathrow Havaalanı: 127KM Cambridge: 70KM İngiltere havaalanı transferleri Okul yurdunda en suite odalarda kanaklama IstanbuI-Londra-IstanbuI gidiş dönüş uçak bileti Grup lideri ve öğrenciler için UK Telefon SİM kartı 2,060 Tiyatro salonu, Modern spor Salonu, futbol sahası Bankamatik Posta ofisi Tenis kortu internet 2 haftada 3 tam 3 yarım gün gezi düzenlenmektedir. Londra Cambridge Colchester Town Thames River Cruise blokları kampüs içerisinde bulunmaktadır. Odalar en suite olarak sunulmaktadır. Blok girişlerinde güvenlik bulunmaktadır. Yurtlar içerisinde ortak mutfak alanları bulunmaktadır. Yurtlar içerisinde çamaşırhane bulunmaktadır.

8 Oxford Brookes University, Harcourt Hill OXFORD / İNGİLTERE Yaz okulu programı Oxford Brookes University nin Harcourt Hill kampüsünde sunulur. Oxford şehir merkezine 3km mesafededir. Londra'ya 1 saatlik uzaklıktadır. Brookes Üniversitesi, İngiltere nin en eski ve köklü üniversitelerinden birisidir. En son teknoloji ile donatılmış sınıfları,rahat, konforlu ve güvenli odaları ile dünyanın dört bir yanından gelen öğrenciler, yabancı dillerini geliştirip, hem de tatili, eğlenceyi bu güzel ortamda bir arada yaşamaktadırlar. Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: 03 Temmuz 2016 Kapanış Tarihi: 14 Ağustos 2016 Kurs Süresi: 2+Hafta : Yurt(En-suite) Haftalık Ders: 20 Sınıf Mevcudu: 15 Şehir Merkezi: 3KM Heathrow Havaalanı: 60 Dakika İngiltere havaalanı transferleri Okul yurdunda en suite odalarda kanaklama IstanbuI-ingiltere-IstanbuI gidiş dönüş uçak bileti Grup lideri ve öğrenciler için UK Telefon SİM kartı 2,150 Yüzme havuzu Kapalı spor salonu Tenis kortları Golf sahası Tenis, Yüzme, Golf, Spor turnuvaları, Futbol, Voleybol Salisbury & Stonehenge London Stratford Upon Avon Warwick Castle Thorpe Park Tek kişilik en-suite odalar Koridorda müşterek kullanım duş, tuvalet

9 Sibford School,Banbury OXFORD / İNGİLTERE Geleneksel İngiliz konuma sahip olmak isteyen öğrenciler için Oxford un kaliteli yatılı okullarından Sibford School kampüsünde, OSCARS dil okulu tarafından 7-16 yaş öğrenciler için yaz okulu programı düzenlenmektedir. Ünlü üniversite şehri Oxford da yer alan okul kampüsü, Londra ya bir buçuk saat uzaklıktadır. Programa birçok farklı ülkeden katılan öğrenciler hem İngilizcelerini geliştirmekte hem de eğlenceli ve güvenli bir ortamda yeni arkadaşlıklar kurmaktadırlar.program süresinde Oxford un popüler yerlerini gezecekleri gibi, İngiltere'nin turistik ve dünyaca ünlü şehir merkezlerine de geziler yapacaklar. Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: Kapanış Tarihi: Kurs Süresi: : Haftalık Ders: Sınıf Mevcudu: Temmuz Ağustos Hafta Yurt(Standart) Şehir Merkezi: Heathrow Havaalanı: Beverly Hills: Gatwick Havaalanı: 36KM 116KM 6KM 177KM İngiltere havaalanı transferleri Kampüste paylaşımlı oda konaklama IstanbuI-londra-IstanbuI gidiş dönüş uçak bileti Grup lideri ve öğrenciler için UK Telefon SİM kartı Kampüste WiFi, Yemek Salonları Spor sahaları, Kampüste ve yaşam alanlarında özel güvenlik ve koruma Tenis kortu, Yüzme havuzu Modern derslik, bilişim, Birinci sınıf sanat ve müzik tesisleri, Geleneksel İngiliz konuma sahip olmak isteyen öğrenciler için ideal tesisler Her hafta bir yarım gün ve bir tam gün gezi düzenlenmektedir. London walking tour, London Eye, Tower of London, Madame Tussauds, Windsor Castle, Chessington World of Adventures. Warwick Castle, Stratford upon Avon, Banbury Cross, and Henley on Arden. Yerel geziler: Oxford Walking Tour, Oxford Punting, Oxford Colleges Öğrenciler 1-4 kişilik odalarda, tam pansiyon esasına göre konaklamaktadırlar. Duş ve tuvaletler yeterli sayıdadır. 1,850

10 Fordham University NEWYORK / AMERİKA 25 yılı aşkın süredir İngilizce öğrenmek isteyen yetişkin ve genç katılımcılara İngiltere, Malta, Güney Afrika ve Amerika Birleşik Devletleri nde dil kursları sağlayan LAL in New York ta bulunan yaz okulu programı Fordham Üniversitesi nin Rose Hill kampüsünde faaliyet gösteriyor. Kampüs içinde bir metro durağı bulunuyor ve sözkonusu durak Yankee Stadyumu, Central Park ve 5.Cadde metro duraklarının da bulunduğu hat üzerinde yer alıyor. New York un en merkezi noktası olan Manhattan, okula sadece 17 dakika mesafede. Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: 06 Temmuz 2016 Kapanış Tarihi: 03 Ağustos 2016 Kurs Süresi: 2+Hafta : Yurt Standart Haftalık Ders: 20 Sınıf Mevcudu: 15 La Guardia (LGA): 45Dakika Newark Liberty International (EWR): 1,5Saat John F Kennedy (JFK): 1Saat Amerika havaalanı transferleri 4,365$ Okul yurdunda tek yada çift kişilik odalarda kanaklama IstanbuI-Amerika-IstanbuI gidiş dönüş uçak bileti Grup lideri ve öğrenciler için ABD Telefon SİM kartı Tam donanımlı sınıflar Basketbol sahası Beyzbol sahası Futbol ve Amerikan futbolu sahası Drama, film yapımı ve fotoğrafçılık için uygun sınıflar Özgürlük Anıtı Empire State Binası ve Metropolitan Müzesi Times Square Central Park Doğal Tarih Müzesi 9/11 Anı Müzesi ve Finansal Bölge Greenwich Village, Top of the Rock SoHo, yurt standart tek yada çift kişilik oda, kampüs içindeki okul yurdunda, özel banyoya sahip 1 veya 2 kişilik odalarda sağlanıyor. Odalar her hafta görevliler tarafından temizleniyor ve nevresimler değiştiriliyor. Hafta içi kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, hafta sonu ise brunch ve akşam yemeği okul kafeteryasında servis ediliyor.

11 LOS ANGELES/ UCLA - University of California AMERİKA Okulumuz, dünya sıralmasında ilk sıralarda yer alan Kaliforniya Üniversitesi kampüsünde bulunmaktadır. Kampüs lokasyonu öğrenciler için sosyal açıdan çok fazla imkan sağlamaktadır. Okul Beverly Hills e sadece 6km uzaklıktadır. Bunun dışında sadece 20 dakika Santa Monica, Universal Studios, Hollywood, Disneyland ve Downtown Los Angeles a rahatlıkla ulaşılabilir. Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: Kapanış Tarihi: Kurs Süresi: : Haftalık Ders: Sınıf Mevcudu: Haziran Ağustos Hafta Yurt(Standart 2 kişilik) Şehir Merkezi: Los Angeles Havaalanı: Beverly Hills: Santa Monica: 24KM 30KM 6KM 8KM Amerika havaalanı transferleri Kampüste paylaşımlı oda konaklama IstanbuI-Amerika-IstanbuI gidiş dönüş uçak bileti 5,250$ Grup lideri ve öğrenciler için ABD Telefon SİM kartı Basketbol ve Tenis Alanları Modern Spor Salonları Kütüphane Kafeterya Çim Oyun Alanları Açık Yüzme Havuzu Haftada 1 tam gün 2 yarım gün gezi düzenlenmektedir. Universal Studios Disneyland Santa Monica GroveComplex Hollywood, Six Flags, Donwtown LA Kampüs içinde bulunan 2 kişilik paylaşımlı modern odalarda konaklama imkanı sunulmaktadır. Yurt içerisindeki televizyon odası ve oyun alanları ücretsiz olarak öğrencilere sunulmuştur. Sabah, öğle ve akşam yemekleri yurt içerisinde verilmektedir. Ayrıca tam gün gezilerde öğle yemekleri öğrencilere paket olarak sunulur.

12 FLORIDA / Lynn University, Boca Raton AMERİKA 25 yılı aşkın süredir İngilizce öğrenmek isteyen yetişkin ve genç katılımcılara İngiltere, Malta, Güney Afrika ve Amerika Birleşik Devletleri nde dil kursları sağlayan LAL in Amerika da bulunan Yaz Okulu, Florida Boca Raton da Lynn Universitesi kampüsünde faaliyet gösteriyor. LAL Yaz Okuluna ev sahipliği yapan Boca Raton, Atlantik Okyanusu na birkaç kilometre, Fort Lauderdale Havaalanı na 30 dakika, Miami Havaalanı na ise 1 saat mesafede bulunuyor. Bu iki havaalanından birine gelen öğrenciler bir okul görevlisi tarafından karşılanıp konaklayacağı yurda götürülüyor ve program sonunda yine havaalanına bırakılıyor. Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: Kapanış Tarihi: Kurs Süresi: : Haftalık Ders: Sınıf Mevcudu: Haziran Ağustos Hafta Yurt(standart) Miami International (MIA): 1,5 Saat Fort Lauderdale (FLL): 1 Saat Amerika havaalanı transferleri Kampüste paylaşımlı oda konaklama IstanbuI-Miami-IstanbuI gidiş dönüş uçak bileti 4,355$ Grup lideri ve öğrenciler için ABD Telefon SİM kartı Tam donanımlı 20 sınıf Yüzme havuzu DVD oynatıcı ve geniş ekranlı bir tiyatro salonu, Kütüphane, Kafeterya, Bilgisayar odası, Çamaşırhane bozuk para ile çalışır. Coconut Grove su parkı,florida,universal Islands of Adventure,Crandon Park plajı, Miami, Walt Disney World Orlando (Ek ücret) Kampus içi yurt konaklama Aydınlık ve rahat 4 kişilik özel banyolu odalar Ortak kullanımlı televizyonlu salonlar Kablosuz internet bağlantısı Yatak örtüleri okul tarafından temin edilip her hafta değiştirilmektedir. Fakat öğrenciler kendi havlularını getirmelidir.

13 DUBLIN / National College of Ireland İRLANDA Dublin yaz programı, 11/17 yaş aralığındaki gençler için tasarlanmış bir yaz okuludur. Dublin in turistik bölgesine 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan yaz okulu programı oldukça modern bir kampüste gerçekleştirilmektedir. Şehir merkezine olan yakınlığının yanı sıra Dublin Havaalanı na araba ile 20 dakika mesafededir. Yeme, konaklama ve dersler aynı kampüs içerisinde sağlanmaktadır. Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: Kapanış Tarihi: Kurs Süresi: : Haftalık Ders: Sınıf Mevcudu: Haziran Ağustos Hafta Yurt(En-suite) Şehir Merkezi: Dublin Havaalanı: Galway: 3KM 14KM 210 KM İrlanda havaalanı transferleri Okul yurdunda en suite odalarda kanaklama IstanbuI-irlanda-IstanbuI gidiş dönüş uçak bileti 2,045 Grup lideri ve öğrenciler için İrlandaTelefon SİM kartı Takım oyunları, futbol, basketbol, voleybol, kriket, rugby, hokey, drama, dans, sanat çalışmaları, oyun akşamları, disco, karaoke, yetenek yarışmaları, film geceleri gibi. Modern bir kampus, Teknolojik donanımlı derslikler, 7/24 güvenlik, Kantin, Ortak dinlenme alanları, Aynı kampus içerisinde, okul binasının hemen arasında yurt binaları Guinness Mağazası Kayaya tırmanma merkezi Ulusal İrlanda Müzesi Dublin şehir turu, Dublin de alışveriş Glendalough and Wicklow Vadisi Dublin Sahilinde su sporları Bray, Aviva Sports Stadyum u Glasnevin Müzesi kampüs içerisindedir.odalar tek kişiliktir. Odalarda özel banyo bulunmaktadır. Apartman dairesi tipinde konaklamadır. Her dairede 3-4 oda vardır ve dairelerde öğrencilerin ortak kullandığı salon mevcuttur.

14 IELS Malta SLIEMA / MALTA Sliema nın merkezinde, deniz kıyısına yalnız 3 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan IELS, 30 yıllık bir tecrübeye sahiptir. IELS yaz okulu öğrencilerine hem aile yanı konaklama hemde otel konforunda yurt konaklama imkanı sunmatadır. IELS malta öğrencilerine hem eğitim hem de unutamayacakları güzel bir yaz tatili sunuyor. Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: 12 Haziran 2016 Kapanış Tarihi: 11 Eylül 2016 Kurs Süresi: 2+Hafta : Yurt (En-suite Paylaşımlı) Haftalık Ders: 20 Sınıf Mevcudu: 15 Şehir Merkezi: Luqa Havaalanı: Gazo: 2KM 9KM 33KM Malta havaalanı transferleri Kampüste paylaşımlı oda konaklama IstanbuI-Malta-IstanbuI gidiş dönüş uçak bileti Grup lideri ve öğrenciler için MaltaTelefon SİM kartı 1,870 Plaj Voleybolu Futbol Sinema Kafeterya Banka ve ATM Postane Alışveriş Mağazaları Disko Pazar günleri hariç hergün 1 yarım gün gezi veya aktivite programı sunulmaktadır. Valetta Turu ve 5D Sinema. Mdina Turu Lime Stone kalıntıları ve San Anton Bahçeleri 3 Şehir Güney Malta Taqali Crafts Köyü Aile yanı ve Yurt konaklama olanağı sunulmaktadır. Yurt konaklamalarda odalar paylaşımlı, özel banyolu ve klimalıdır. Aile yanı konaklamalarda odalar paylaşımlıdır.

15 ILAC Toronto TORONTO / KANADA Kanada, her yıl yayınlanan d,nyanın en yaşanılabilir ülke ve şehirler listesinde iki şehriyle yer almaktadır. Refah seviyesi, ülkenin güvenlik seviyesinin yüksek olması öğrenciler için avantajlı bir durum oluşturmaktadır. ILAC Toronto yaz kampı, şehir merkezinde bukunmakta ve her noktaya kolay ulaşım ağı sunmaktadır. Toronto çevresinde ünlü Niagara Şelalesi ve dünyaca ünlü Toronto hayvanat Bahçesi geilebilecek etkili mekanlar arasında yer almaktadır. Kanada nın en büyük okulu ILAC ın üstlendiği bu organizasyon katılımcılarına eşsiz bir yaz yaşatmak için sizleri bekliyor. Yaş Aralığı: Açılış Tarihi: 13 Haziran 2016 Kapanış Tarihi: 26 Ağustos 2016 Kurs Süresi: 2+Hafta : Yurt Standart tek kişilik oda Haftalık Ders: 20 Sınıf Mevcudu: 15 Şehir Merkezi: Toronto Havaalanı: Ottowa: 1KM 27KM 450KM Kanada havaalanı transferleri Kampüste paylaşımlı oda konaklama IstanbuI-toronto-IstanbuI gidiş dönüş uçak bileti 5,200C$ Go karting Bowling Aquarium Bus City Tour, CN Tower Royal Ontario Musem, Ontario Science Centre Niagara Falls, Wonderland Amusement Park Canoe and Spend the day at Tronto Islands Wild Water Kingdom, Medieval Times Teen Social party, Boat Cruise Night Laser Quest, Algonquin Provincial Park African Lion Safari, Zoo Yurt konaklama Ryerson Unşversitesi nde çift kişilik ya da tek kişilik oda şeklinde sağlanmaktadır. Yurtlarda 24 saat güvenlik görevlisinin yanısıra tüm kamp süresi boyunca ILAC temsilcisi de yurtlarda kalarak öğrencilere rehberlik etmktedir.

16 Yaz Okulları Dil Okulları Teacher Training Sertifika Programları İş Adamlarına Yönelik Programlar Sat, Toefl, Gmat, Gre, Ielts Kursları Yurtdışında Üniversite, Master Batı Mah. Hatboyu Cad. No 42 Kat 1 /67 pendik - istanbul burhan@edugoturkey.com twitter.com/edugoturkey

2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU

2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU 2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU 7-18 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy İNGİLTERE /AMERİKA / İRLANDA / MALTA / KANADA Brunel University LONDRA / İNGİLTERE

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy Epsom College Surrey Felsted School Felsted St John s School Leatherhead Windlesham House West Sussex Vinehall school Hastings 2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ BURCU TELLİ ORTAOKUL İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ 0533 317 08 71 DERYA MERAL LİSE MÜDÜR YARDIMCISI 0536 253 28 18 BİLKAN AMİR DERSHANE ÖĞRENCİ İŞLERİ UZMANI 0505 820 32 75

Detaylı

2017 YURTDIŞINDA YAZ OKULU

2017 YURTDIŞINDA YAZ OKULU 2017 YURTDIŞINDA YAZ OKULU 7-18 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy İNGİLTERE /AMERİKA / İRLANDA / MALTA / KANADA / ALMANYA / FRANSA Brunel University

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

Summer School. 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... Almanya. İrlanda

Summer School. 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... Almanya. İrlanda Summer School 2015 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... İngiltere Amerika Malta Kanada İrlanda Almanya Batı Mah,Hatboyu Cad,Pendik İş Merkezi,No:42 Kat:1/67 Pendik - İstanbul(Hızlı Tren

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

Horner School of English

Horner School of English Horner School of English 1993 yılında kurulan ve Horner ailesinin işlettiği bir İngilizce dil okuludur. Okul, Dublin şehir merkezinde yer almakta ve Dublin in ana alışveriş caddesi olan Grafton Street

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

Emerald Cultural Institute (ECI)

Emerald Cultural Institute (ECI) Emerald Cultural Institute (ECI) 1986 yılında Dublin de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dünya çapında üne sahiptir. ISO 9001:2000 akrediteli okul olarak hedefi

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

YAZ OKULU PROGRAMLARI

YAZ OKULU PROGRAMLARI 2017 YAZ OKULU PROGRAMLARI Farklı Renkleri Hisset İÇİNDEKİLER Önsöz İngiltere İrlanda İsviçre Kanada Toronto Üniversitesi Programı Toronto & Ottowa Programı Toronto Programı Vancouver Programı Sevgili

Detaylı

Summer School. İrlanda. Almanya

Summer School. İrlanda. Almanya Summer School 8-18 İngiltere Amerika Malta yaş g rupla rı için 2014 harik Kanada a bir yaz o kulu İrlanda mace rası... Almanya Summer School 2014 Yaz Okulu Merkezlerimizden Bazıları İngiltere Brunel University

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş)

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş) KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) Özenle tasarlanan bu program haftada 17½ saatlik dersleri içerir, tercihe göre iki geleneksel Hazırlık Okulundan birinde yer alır ve yaşı daha küçük

Detaylı

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır.

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır. HER ŞEY DAHİL PROGRAMI LONDRA» Dönemler ve Ücretler: 3 Hafta - 2190 6 Hafta - 2890 10 Hafta - 3890» Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP SHANE GLOBAL DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Shane Global okulunun Londra veya Hastings merkezlerinde eğitim almak isterseniz %10 indirim kazanıyorsunuz! Ayrıca her 12 haftalık eğitim için 2 hafta

Detaylı

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ ATLAS AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ AMERİKA NEW YORK St.-Giles Columbia University www.stgiles-international.com YAŞ GURUBU: 14-17 22 Haziran 03 Ağustos 2014 St Giles New York yaz okulu, Ivy League

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi. Dil Bilgisi, Dil Bilgisi, Kelime Bilgisi ve Telaffuz Dersleri. Cruise on the Thame.

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi. Dil Bilgisi, Dil Bilgisi, Kelime Bilgisi ve Telaffuz Dersleri. Cruise on the Thame. EMBASSY SUMMER SOUTH BANK ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ Tarihler: 15 Haziran 2014 17 Ağustos 2014 Yaş sınırı: 16+ Yaş sınırı (groups) : 15+ Yer: Londra South Bank University Londra'ya uzaklık: Sıfır dakika (Oxford

Detaylı

2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU

2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU 6-19 yaş arası sıradışı bir yaz macerası 2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU Yurtdışı Yaz Okulları 6-17 yaş arası öğrenciler için yaz aylarında düzenlenen, gidilen ülkede konuşulan dille ilgili eğitim ve aktivitelerin

Detaylı

Queen Mary University, Miles End London, UK

Queen Mary University, Miles End London, UK Yaz okulumuz Londra'nın gözde yeri East End Bölgesi'nde yer alır şehrin her yerine kolay ulaşım imkanı vardır. Kampüs Queen Mary University of London'ın bir bölümüdür. 100 yıllık geçmişi ve Mile End bölgesindeki

Detaylı

YAŞ GURUBU : 14-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER: : 21 Haziran 02 Ağustos 2015

YAŞ GURUBU : 14-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER: : 21 Haziran 02 Ağustos 2015 AMERİKA NEW YORK St.-Giles Columbia University www.stgiles-international.com AMERİKA BİREYSEL YAZ OKULLARI St Giles New York yaz okulu, Ivy League nin bir üyesi olan Columbia University Kampüsünde yaz

Detaylı

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI www.atlantissummer.com LONDRA ŞEHRİ 13 İLE 17 YAŞLARI ARASINDAKİ GENÇLER BU YAZ TATİLİNDE SİZLERİ İNGİLTERE'NİN BAŞKENTİ VE DÜNYA ŞEHRİ LONDRA' YA BEKLİYORUZ!.. HAFTADA

Detaylı

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15...

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15... İçindekiler New York da okul gezisi 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** New York da Yaz Okulu 11 gün/ 10 gece 2014/15

Detaylı

E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE Bournemouth

E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE Bournemouth E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE 1-23 24+ Genel İngilizce (20 Ders) 150 140 Yoğun Genel İngilizce (24 Ders) 170 160 IELTS ( Sınav ücreti 170) 150 140 FCE (Sınav Ücreti 145) 150 140 CAE (Sınav Ücreti 145) 150

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

Bronte College // MISSISSAUGA. Collége Jean de Brébeuf // MONTREAL. Dawson College // MONTREAL GRUP / BİREYSEL 12-18 YAŞ YURT

Bronte College // MISSISSAUGA. Collége Jean de Brébeuf // MONTREAL. Dawson College // MONTREAL GRUP / BİREYSEL 12-18 YAŞ YURT kanada Kanada, Amerika kıtasının en kuzeyinde yer almaktadır ve 10 eyalet ile 3 bölgeden oluşmaktadır. Anayasal Monarşi ile yönetilen ülkenin başkenti Ottawa dır. İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki

Detaylı

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!!

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! SÜPER PROMOSYON!!!Tüm EXTRA TURLAR ve Çevre Gezleri DAHİL!!! NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! 9 Gece / 11 gün Tüm EXTRA

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

malta Başkent Valletta adını ünlü şövalye Jean Parisot De La Vallette den almıştır. Ülke 1964 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir.

malta Başkent Valletta adını ünlü şövalye Jean Parisot De La Vallette den almıştır. Ülke 1964 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir. malta Sicilya nın güneyinde bulunan Orta Akdeniz ülkesi Malta 3 büyük, 2 küçük adadan oluşmaktadır. En önemli adaları Malta, Gozo ve Comino dur. Tarih boyunca Fenikeliler, Kartacalılar, Romalılar, Normanlar,

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

EDUWORLD EDUCATION SERVICES

EDUWORLD EDUCATION SERVICES 2 EDUWORLD EDUCATION SERVICES Eğitimin insanlık tarihinde hiç olmadığı kadar önemli olduğu günümüzde, çocuklarımızın gelecekte kaliteli bir yaşam sahibi olan iyi birer birey olmaları için ebeveynleri olarak

Detaylı

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL Okul sahile birkaç dakika yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Özel bir okul olan Interactive English Language School sadece yetişkinlere yönelik eğitim

Detaylı

REGENT ENGLISH WORLD. London. London EXAM PREPARATION. 8-11 Hafta. 2-3 Hafta. 4-7 Hafta. 12-52 Hafta 419 394 369 345

REGENT ENGLISH WORLD. London. London EXAM PREPARATION. 8-11 Hafta. 2-3 Hafta. 4-7 Hafta. 12-52 Hafta 419 394 369 345 REGENT FEES FOR 216 COURSES ENGLISH WORLD Sayısı English World 33 English World Combination English World 22 2-3 4-7 8-11 12-52 419 394 369 345 86 781 756 732 32 297 287 277 ENGLISH WORLSD CLASSIX Sayısı

Detaylı

SON İngiltere Yaz Okulu

SON İngiltere Yaz Okulu 2018 İngiltere Yaz Okulu 10-18 yaş arası sıradışı bir yaz macerası University of Winchester, King Alfred Campus 30 Haziran / 14 Temmuz 2018 (Kampüs Konaklama) SON Başvuru Tarihi 15 Mart 2018 Yurtdışı Yaz

Detaylı

20 Yıllık Tecrübesiyle

20 Yıllık Tecrübesiyle 0 Yıllık Tecrübesiyle 8-0 Yaş Öğrenciler İçin 05 Intervega Education Services www.ies-intervega.com CAMBRİDGE HAILEYBURY COLLEGE Yaş Aralığı: 9-8 lık Ders Sayısı: da 0 veya 6 ders Okul: Haileybury College,

Detaylı

E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE Bournemouth

E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE Bournemouth E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE PROGRAM 1-23 24+ Genel İngilizce (20 Ders) 150 140 Genel İngilizce (24 Ders) 170 160 IELTS ( Sınav 170) 150 140 FCE (Sınav Ücreti 145) 150 140 CAE (Sınav Ücreti 145) 150 140

Detaylı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı 12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı Toronto Üniversitesi İngilizce Yaz Okulu Programı 12 ile 18 yaş arasındaki öğrencilere Temmuz ve Ağustos ayları boyunca farklı seviye ve yoğunlukta İngilizce

Detaylı

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 03 Mart 2016 tarihinden itibaren HER PERŞEMBE Hareket! Dünyada siyah incinin bulunduğu tek ada olarak bilinen Tahiti ve Fransız Polinezyası

Detaylı

İngilizce nin ana vatanı İngiltere kaliteli eğitim kurumları, çok kültürlü etnik yapısı, tarihi kolejleri ve müzeleri, kendine has mimarisi, büyük

İngilizce nin ana vatanı İngiltere kaliteli eğitim kurumları, çok kültürlü etnik yapısı, tarihi kolejleri ve müzeleri, kendine has mimarisi, büyük İngilizce nin ana vatanı İngiltere kaliteli eğitim kurumları, çok kültürlü etnik yapısı, tarihi kolejleri ve müzeleri, kendine has mimarisi, büyük şehir parkları, modern eğlence merkezleri, dünyaca ünlü

Detaylı

ISIS London Greenwich Kurs Ucretleri

ISIS London Greenwich Kurs Ucretleri Aksi belirtilmedigi taktirde kurs ucretleri haftalik olup Pound Sterling uzerindendir ve normal fiyat uzerinden olan ucretin %10 indirimli halidir. Kayitlarini uzun sureli yapan ogrenciler icinse ucretsiz

Detaylı

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız.

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız. Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize

Detaylı

METROPOLITAN T I M E. 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı!

METROPOLITAN T I M E. 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı! METROPOLITAN T I M E 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı! NEDEN METROPOLITAN İLE AMERİKA? HAKKIMIZDA Metropolitan Eğitim 2006 yılında New York'da Amerika'ya eğitim

Detaylı

Programlar Ders Saati 1-8 Hafta (GBP) 9 + Hafta (GBP)

Programlar Ders Saati 1-8 Hafta (GBP) 9 + Hafta (GBP) İNGILTERE Programlar Ders Saati 1-8 9 + Standart Öğleden Sonra Kurs 20 80 60 Standart Kurs 20 110 90 Yoğun Kurs 30 180 160 İş İçin İngilizce 20+10 280 260 IELTS Hazırlık FCE,CAE Hazırlık 20-90 Akademik

Detaylı

2015 ULUSLARARASI YAZ OKULLARI YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

2015 ULUSLARARASI YAZ OKULLARI YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI 2015 ULUSLARARASI YAZ OKULLARI YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI MERAK 2-4 süre ile devam eden, 12-19 yaş grubuna yönelik, Öğrencinin yabancı dilini geliştirmesi, pratik kazanması, farklı kültürleri tanıması

Detaylı

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ 2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ Bede s Summer School olarak amacımız tüm öğrencilerimize muhteşem ve unutulmaz bir deneyim sunmaktır. Akademik, sosyal ve kişisel becerilerini dikkatle geliştirerek her öğrencinin

Detaylı

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Taksim Metro İstasyonu'ndan Tarihi Yarımada'ya kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi

Detaylı

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI ETKİNLİK ADI: AC MILAN JUNIOR CAMP TÜRKİYE TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI LOKASYON: IM ACADEMY - FETHİYE KAMP DÖNEMLERİ: 1- I. Dönem : 11.08.2013 18.08.2013

Detaylı

ÖĞRENCİ YURTLARI 2015-2016. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1

ÖĞRENCİ YURTLARI 2015-2016. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1 ÖĞRENCİ YURTLARI www.yurtburs.itu.edu.tr 2015-2016 www.yurtburs.itu.edu.tr 1 İTÜ Öğrenci Yurtlarımız Öğrenci Yurtlarımız yaklaşık 4.500 yatak kapasitesi ile öğrencilerine Gümüşsuyu ve Ayazağa yerleşkeleri

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ..

MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ.. MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ.. FUARDA SERGILENECEK URUNLER Ekipman ve hastaneler, tek kullanımlık

Detaylı

Bede s Summer School, bir yaz okulundan daha fazlasıdır; bir hayat deneyimidir.

Bede s Summer School, bir yaz okulundan daha fazlasıdır; bir hayat deneyimidir. KURS ÖZETİ 2017 Kurslarımız, öğrencilerimizde merak uyandırmak ve Bede s Summer School da sunulan her fırsatı sahiplenmeleri konusunda onlara ilham vermek üzere tasarlanmıştır. Bede s Summer School, bir

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - kondisyon merkezimiz

Detaylı

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi...

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... İngiltere & İskoçya & Kuzey İrlanda - İrlanda Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... Tarih : 09-06-2018-16-06-2018 Şehirler

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM İNGİLTERE DE YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM İNGİLTERE DE YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ ATLAS İNGİLTERE DE YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ İNGİLTERE BERKSHIRE BELL WELLINGTON COLLEGE www.bellenglish.com/wellington/ Mimarisi ve geniş alanlarıyla göz dolduran yaz okulumuz sportif faaliyetlerden hoşlanan

Detaylı

Majole Academy Summer Schools 2017

Majole Academy Summer Schools 2017 Majole Academy Summer Schools 2017 JASON A. YAGHOBİ Kanada ya gelen Türk ve diğer yabancı öğrencilere hizmet vermek amacıyla 2006 yılında Kanada nın Vancouver ken nde West Canada Educa on Centre olarak

Detaylı

2019 Yaz Okulu 8-18 yaş arası sıradışı bir yaz macerası İngiltere / Amerika / İrlanda / Malta

2019 Yaz Okulu 8-18 yaş arası sıradışı bir yaz macerası İngiltere / Amerika / İrlanda / Malta 2019 Yaz Okulu 8-18 yaş arası sıradışı bir yaz macerası İngiltere / Amerika / İrlanda / Malta Yurtdışı Yaz Okulları Yaz Okuluna Giden Öğrenciler Neler Kazanır? 8-17 yaş arası öğrenciler için yaz aylarında

Detaylı

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Uzun Plaj üzerinde ideal bir konumda yer alan bu otel, pek çok mağaza, butik, kafe, bar, restoran ve gece kulübüne

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

İNGİLTERE BİREYSEL YAZ OKULLARI. YAŞ GURUBU : 12-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER : 1 Temmuz - 11 Ağustos

İNGİLTERE BİREYSEL YAZ OKULLARI. YAŞ GURUBU : 12-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER : 1 Temmuz - 11 Ağustos İNGİLTERE BİREYSEL YAZ OKULLARI İNGİLTERE BERKSHIRE BELL INTERNATIONAL WELLINGTON COLLEGE www.bellenglish.com/wellington/ Mimarisi ve geniş alanlarıyla göz dolduran yaz okulumuz sportif faaliyetlerden

Detaylı

İTÜ de Spor ve Yaşam

İTÜ de Spor ve Yaşam İTÜ de Spor ve Yaşam Geçmişten Geleceğe İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık

Detaylı

İNGİLTERE ŞEHİR / OKUL EĞİTİM KONAKLAMA SÜRE ÜCRET. Aile Yanı Tek Kişilik Oda Kahvaltı + Akşam Yemeği LONDON GENEL İNGİLİZCE 20 DERS.

İNGİLTERE ŞEHİR / OKUL EĞİTİM KONAKLAMA SÜRE ÜCRET. Aile Yanı Tek Kişilik Oda Kahvaltı + Akşam Yemeği LONDON GENEL İNGİLİZCE 20 DERS. www.ydsabroad.com ALTERNATİF ŞEHİR / OKUL EĞİTİM İNGİLTERE LONDON STAFFORD HOUSE COLLEGE 1.704 GBP 1.483 GBP 1.784 GBP 1.563 GBP 2.455 GBP 2.098 GBP 2.575 GBP 2.218 GBP 3.240 GBP 2.764 GBP 3.400 GBP 2.924

Detaylı

ISI English Language School Dublin (IStudy)

ISI English Language School Dublin (IStudy) ISI English Language School Dublin (IStudy) İrlanda nın başkenti ve aynı zamanda en büyük şehri olan Dublin, BBC nin uyguladığı ankette, Avrupa nın yaşanacak en iyi başkenti, İrlanda ise en mutlu ülkesi

Detaylı

ÖĞRENCİ YURTLARI. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1

ÖĞRENCİ YURTLARI. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1 ÖĞRENCİ YURTLARI www.yurtburs.itu.edu.tr www.yurtburs.itu.edu.tr 1 İTÜ Öğrenci Yurtlarımız Öğrenci Yurtlarımız yaklaşık 3.700 yatak kapasitesi ile öğrencilerine Gümüşsuyu ve Ayazağa yerleşkeleri içerisinde

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim görmek üzere

Detaylı

KENNEDY SPACE CENTER FLORIDA USA

KENNEDY SPACE CENTER FLORIDA USA KENNEDY SPACE CENTER FLORIDA USA NASA (National Aeronautics and Space Administration) (Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi) ABD 'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurum, 29 Haziran 1958 yılında

Detaylı

hello summer! YURT DIŞI YAZ OKULLARI İNGİLTERE AMERİKA KANADA MALTA İRLANDA successcomtr successcomtr

hello summer! YURT DIŞI YAZ OKULLARI İNGİLTERE AMERİKA KANADA MALTA İRLANDA  successcomtr successcomtr hello summer! YURT DIŞI YAZ OKULLARI İNGİLTERE AMERİKA KANADA MALTA İRLANDA w www.success.com.tr successcomtr successcomtr İçindekiler SUCCESS INTERNATIONAL YURT DIŞI YAZ OKULLARI DÜNYASINA hoş geldiniz3!

Detaylı

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Bu modern aile oteli, 2 ayrı bölümden ve 4 bloktan oluşuyor. Otelin özel plajı ve 2 aquaparkı var. Modern bir dekorasyona

Detaylı

LETOONIA GOLF RESORT / BELEK

LETOONIA GOLF RESORT / BELEK KONSEPT 2012 YAZ LETOONIA GOLF RESORT / BELEK KATEGORİ : Letoonia Golf Resort / 5 Yıldızlı Hotel & 1. Sınıf Tatil Köyü KONSEPT : Superior All Inclusive ADRES : İleribaşı Mevkii 07500 Belek - Antalya /

Detaylı

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı,

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, Yaz Kampı Hakkında Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, gençler ve çocuklara adanmış Adriyatik in en büyük uluslararası gençlik kampıdır. 20 yıldır Dalmaçya kalbindeki Solta

Detaylı

2016 YAZ FACT SHEET 18 Mayıs 2016 02 Ekim 2016

2016 YAZ FACT SHEET 18 Mayıs 2016 02 Ekim 2016 2016 YAZ FACT SHEET 18 Mayıs 2016 02 Ekim 2016 1 GENEL BİLGİLER Açılış Tarihi 1996 LOKASYON Son Yenileme 2016 Kategori 5* Toplam Alan 48.000 m² Konsept Ultra Her şey Dahil / UHD (18.05.2016-02.10.2016)

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

ÖĞRENCİ YURTLARI

ÖĞRENCİ YURTLARI ÖĞRENCİ YURTLARI www.yurtburs.itu.edu.tr 1 www.yurtburs.itu.edu.tr 2017-2018 İTÜ Öğrenci Yurtlarımız Öğrenci yurtlarımız 4.706 kişilik yatak kapasitesi ile öğrencilerine Ayazağa, Gümüşsuyu ve Tuzla yerleşkeleri

Detaylı

Genel Bakış. New York City

Genel Bakış. New York City ş Genel Bakış NEW YORK 30 Ağustos- 1 Eylül Empire State Binası Özgürlük Anıtı One World Observatory Times Square Central Park Soho/ 5th Avenue The MET/ Guggenheim New York Botanical Garden- Frida Kahlo

Detaylı

5 HAFTALIK PROGRAM 8 HAFTALIK PROGRAM. Fiyata Dahil olanlar. Aile yanında konaklama ile 6.000 US $ Yurtta konaklama ile 6.500 US $

5 HAFTALIK PROGRAM 8 HAFTALIK PROGRAM. Fiyata Dahil olanlar. Aile yanında konaklama ile 6.000 US $ Yurtta konaklama ile 6.500 US $ Öğrencilerimiz Kanada da yılın 12 ayı açık olan profesyonel İngilizce eğitim kurumlarında eğitim alacaktır. Genel anlamdaki yaz okulları ile arasındaki en büyük farklar; Bütün sene boyunca açık olan okullarda

Detaylı

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe Satılık - Apartman Dairesi 490,000 TL 98 m2 İstanbul / Sancaktepe Oda Sayısı : 2 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı

Detaylı

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!!

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! LSI LANGUAGE SCHOOL INTERNATIONAL 30 Aralık 2016 ya kadar gerçekleşen kayıtlarda İngiltere ve Amerika merkezlerinde eğitim ücretleri üzerinden %25

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018

EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018 EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018 Bilgi ve Kayıt İçin Aşağıdaki İletişim Bilgileri Üzerinden Hazal Aslı ALİMOĞLU ile irtibat kurunuz hazal@abacusyed.com

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 işbirliği ile 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 Senin

Detaylı

Anglo Continental Dil Okulunda Sunulan Đngilizce Programları:

Anglo Continental Dil Okulunda Sunulan Đngilizce Programları: Anglo-Continental Dil Okulu Yetkilisi Ofisimizi Ziyaret Etti 50 yılı aşkın tecrübesiyle bugüne kadar 300.000'den fazla öğrencinin eğitim gördüğü Anglo Continental, Đngiltere'nin en canlı üniversite şehri

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017-2018 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü

Detaylı

Dünya Çapında İngilizce Eğitimi Fiyatlar ve Başlangıç Tarihleri 2013

Dünya Çapında İngilizce Eğitimi Fiyatlar ve Başlangıç Tarihleri 2013 Dünya Çapında İngilizce Eğitimi Fiyatlar ve Başlangıç Tarihleri 2013 Fiyatlar, merkezlerin bulunduğu ülkelerin yerel döviz kuru cinsindendir. Mükemmel merkezlerimiz ve eğitim programlarımız hakkında detaylı

Detaylı

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017 O FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ 08-12 ŞUBAT 2017 Otel Bilgisi andel's by Vienna House Berlin 4**** (8-10 Şubat 2017 otelimiz ) Landsberger Allee 106, Lichtenberg,

Detaylı

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015)

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015) Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015) İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim 29 14/41 14 Tem 18 Tem 2014 1295 Londra 2 15/01 05 Ocak 09 Ocak 2015 1335 Londra

Detaylı