P R E S E N T A T I O N

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "P R E S E N T A T I O N"

Transkript

1 . P R E S E N T A T I O N.

2 - Construction - Swimming and Ornamentals Pools - ParkSLİDE and ParkWALK, Production - Application - Sales - Automatic Irrigation Systems - Landscape - Spa Center-Sauna - Steam Bath - Construction Chemicals, Production - Application - Sales - Periodic Maintanence Services - Complete Project Design - Consulting - Contract - Material Sales.

3 About us The design studio MV Group is ready to offer a full range of services for the development and putting into practice the interior of your dreams, from the redevelopment options, design project, construction plans and to professional and quality repairs with author's support, the selection of equipment, furniture, fixtures and decor items.

4 Istanbul residence

5 White city (Paris homes) Park Cinar MV

6 Vladikavkaz project - Wedding hall - Suite Hotel - Wedding palace

7 Marine plaza - visualization - real photo

8 Library project concept Concept Visualisation

9 Bilgah villa project

10 Modern style Office project Plans Classic style

11 Novxani Villa project - Visualization & architectural project

12 Villa exterior concepts - Baku Villa Concepts - Visualization & architectural project

13 Roseville apartment Interior design new classic style

14 Foyer concept Classical columns Floor application...

15 PortBazar Project Kafe area

16 visualization PortBazar Project Plans visualization concept - Wine room - Tasting area

17 Bilgah interior Living room interior design - Living area - Dinnig area - Rest area

18 Bilgah interior Landscape & rooms

19 Samaxi villa project -Living room - Dinning room

20 Baku Altes plaza Modern interior concept

21 Hotel Room Concept Modern interior Concept 32 m2

22 Venezia Restaurant Concept Italian & Azebaijan concetp

23 Boutique Concept Concept Project For Boutique Company

24 Beer Hall Concept Baku Russian fire-fighting Concept Nizami 44

25 Chicken Concept Baku & Sumgayit

26 Kotanli restaurant Irevan khanate Qarabag khanate SHeki khanate Baku khanate Shusha khanate Kotanli restauraant 620 m2 6 khanates 1 restaurant hall

27 Tanitim 1987 den bu yana gerek farklı kurumsal kimlikler altında,gerekse özel çalışmalarında sektörün ve müşterilerin,çağdaş eğilimlerini yakalayarak vizyonunu genişletmiş olan; MV GROUP, doğa boşluk kabul etmez gerçeğini temel alan bir grup profesyonel tarafından kurulmuştur. Firma, yüzme havuzları gibi konfor tesislerinin filitrasyon ve dezenfeksiyon ünitelerinin projelendirilmesi ve elektromekanik tesisatının uygulaması olarak seçtiği ilgi alanını bilgi birikimiyle, Açık ve kapalı ev havuzları,terapi ve şok havuzları, umuma ait açık ve kapalı havuzlar (tatil köyleri, oteller, siteler, v.s.) olimpik ölçülerde sportif maksatlı açık ve kapalı havuzlar, atlama, dalma ve dalga havuzları, eğitim maksatlı simülasyon için havuzlar, animatif maksatlı havuzlar (kaydırak modilasyonları v.s.), aqua parklar ve göletler, çeşitli su atraksiyonları (vahşi kanal simülasyonu v.s.), süs havuzları, jakuzi ve masaj üniteleri, whirlpool, sauna (fin hamamı), buhar banyoları (buhar odaları) gibi farklı tip ve ölçülerdeki uygulamalarıyla daha da geliştirmiştir. Müşterileinin artan hizmet gereksinimleri karşısında bu tesislerin ihtiyacı olan bakım,servislerinin verilmesi ile hertürlü yedek parça ve malzemenin satışı yanında ürün gamına AISI paslanmaz çelik havuz malzemeleri ve aksesuvarlarının da imalatını katarak geniş bir yelpazede sunmaktadır. Tüm bu sistemlerin ana teması su olunca karşısına çıkan hijyen ve temizlik sorunu ile havuzlardaki mevcut suyun şartlandırılmasın da gerekli sarf malzemelerinin (kimyasal v.s) kullanımı kaçınılmaz olduğundan, MV GROUP bu konudaki deneyimlerini hem malzeme, hem de uygulama anlamında müşterilerine daha temiz ve güvenli kullanım fırsatıyla sağlamaktadır. Son yıllarda proje bazında yurt dışına havuz teknolijisi ihrac etmeye başlayan MV GROUP uygulama aşamasında vermiş olduğu danışmanlık hizmetlerini bir adım daha öteye götürerek söz konusu ilgi alanını bünyesinde oluşturduğu inşaat taahhütleriyle buluşturm.

28 . MV GROUP yıllardır kazandığı deneyimlerin bir sonucu olarak inşai ve mimari çalışma alanlarını şöyle özetlemektedir ; Güvenli yapıların temel düzenlemeleri olarak : Zemin etüdü ve analizi sonuçlarına göre zemin iyileştirme çalışmaları ve iksa sistemleri (fore kazık, mini kazık, ankraj, shotcrete, jet grouding) Yapılarda statik çözümlerin oluşturulmasında MV GROUP un dikkate aldığı unsurlar, ülke gerçeğini oluşturan yer dinamikleri ve bunları durduracak mühendisliğin uygulamayla birleştirilmesi, diğer bir deyişle güçlendirme uygulamalarıdır. Yapılarda mimari olarak : Proje ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesi, endüstriyel ve ticari binalar, çok amaçlı eğitim ve sosyal tesisler, konfor tesisleri ve üniteleri, sosyal konutlar vevillaların temelden çatıya betonarme ince ve kaba imalatlarının gerçekleştirilmesi ile mevcut yapıların entegrasyonu, her türlü revizyon resterasyon ve dekorasyon hizmetlerinin yeni oluşturulan yönetmeliklere uygun olarak sunulmasıdır. Mimari uygulamalarda yapı kimyasalları : Japonca da liman dalgası anlamına gelen Tsunami sözcüğünün; mitolojik anlatımında şöyle bir hikaye vardır. Eski dönemlerde, Çinliler ufak bir ada olan ve üzerinde çok da fazla sayıda insan yaşamayan bugünkü adıyla Japonya yı ele geçirmek üzere donanmalarını sefer çıkarırlar. Adaya yaklaşan donanma son hazırlıklarını tamamlamak üzereyken hiç beklenmedik birşey olur ve once dev bir dalga gelir..

29 . Ardından gelen daha küçük dalgalarla donanma çok kısa sure içerisinde yok olur. Su bazen çok büyük bir güç, bazen de ufacık bir sızıntı şeklinde karşı koymakta güçlük çektiğimiz bir gerçek olarak karşımıza çıkmaktadır. Suyun yapılardaki tahrip etkisini ya da suyun rezerv edilmesini konu edinip; çözüm ortağı olarak EMEK firmasını seçmiş bulunan ALTERNATİF GROUP, su izolasyonu ile ilgili malzeme üretimi ve uygulamaları konularındaki tecrübeli teknik kadrosuyla çalışmalarına artan bir ivme ile devam ettiği gibi satışlarını yurtdışına da ulaştırmayı başarmıştır. Hedefi ISO kalite yönetim sistemleriyle hizmet verdiği konularda güven duyulan alternatif fikirlerini sürekli güncelleyen bir dünya markası ve çözüm sağlayıcısı olmaktır. Mimari grubun bu geniş hizmet profili karşısında ürettiği yapıların çevreye uyum sürecinde karşısına çıkan peyzaj mimarlığı, çevre düzenleme ve tarımsal sulama konularında yıllardır başarılı ve kaliteli hizmetler vermekte olan TARSU ile özetlenecek olursa otomatik ve tarımsal sulama,peyzaj,süs havuzları v.s gibi birçok konuda konularında ortak projeler üretmeye başlamış ve ilgi alanını kompleks bir yapıya dönüştürmüştür..

30 . Son yıllarda (water features) su animasyonlarına ve yüzme havuzlarına ilgi oldukça artmıştır. Yaşamın kaynağı su, bulunduğu her yeri ilginç ve yatıştırıcı bir ortama çevirir. Serin suyun görüntüsü ve sesi dış yaşam alanlarına yeni bir boyut kazandırır. Bahçeye katılan peyzaj mimarisi, su bitkileri, fıskiyeler (su animasyonları) ve balıklar durgun bir ortama uzun yıllar sürecek keyif getirir. Suyun sesi her bahçeye kadim ve yatıştırıcı bir unsur katar. Su animasyonlarının fıskiye, şelale, gölet ve dere biçimlerinde sunumu MV GROUP un uzmanlığıdır. Pek çok bahçede genel tasarımın güzellik ve çekiciliğini ölçülemeyecek biçimde arttıran merkezi su unsurları, animasyonlar bulunur. MV GROUP bu alanda da sanatsal çalışmalarla uzmanlaşarak uluslarası alanda tanınan bir tasarım ve yapı firması haline gelmeyi hedeflemektedir. Tasarım alanımız çağdaş fıskiye sistemlerinden, yandan taşmalı havuz ve fıskiyelere, üstten taşma kanallı havuzlardan diğer mix edilmiş sistem uygulamalarına kadar uzanır. Havuz, spa ve fıskiyeler için cam mozaik uygulamalarında son derece deneyimli bir grubuz. Seramiklerimiz basit (düz) seramiklerden,binlerce parça cam (havuz için renkli cam) ile yaratılan el yapımı Bizans mozaiklerine dek uzanır. Ayrıca kaymaz seramik ürünlerimiz hem hijyen açısından hem uzun ömürlü olması bakımından imalatlarımızda en çok tercih ettiğimiz %100 porselen olan bir üründür. MV GROUP un sunduğu ekipmanlardan bir kısmı olarak Jet Stream (Karşı akım yaratan ve dalga yapıcı), eğlence ekipmanları, ısı dönüştürücü, spa ısıtıcı, elektrikli ısıtıcı, tüm havuzlar için kullanılabilen vakumlu süpürgeler, otomatik robot süpürgeler, nem alma cihazları,ph-cl-redox (kimyasal) kontrol cihazları, elle control edilen dayanıklı havuzörtüleri, makina dairesi filtrasyon,dezenfeksiyon ve elektrik tesislerinin imalatı,kimyasal olarak yosun önleyiciler, kış bakım kimyasalları ve havuz dezenfaktanlarını içerir..

31 . MV GROUP, son 10 yılda havuz endüstrisinde öncü ve yaratıcı bir çok proje yönetmiştir. Biz takım çalışmasına önem veren,kendimizi müşterilerimize profesyonel tasarım ve danışmalık hizmetleri, kaliteli ürünler, kalite ürünlerimizle uyumlu cazip fiyatlandirma, seçkin hizmet ve üstün teknik destek sunmaya özen gösteren bir grubuz. Müşterilerimize esnek, etkin, uygun maliyette hizmet sunarak yüksek müşteri memnuniyeti seviyesine ulaşmak için gayret ediyoruz. Hedefimiz, müşterilerimizle beraber mimari su animasyonu istekleri için güvenli, sağlam, ekonomik çözümler geliştirmeye çalışırken onların beklentilerinin üzerine çıkmaktır. Iyi bir tasarımın güçlü mühendislik uygulamaları üzerine kurulabileceğine inanıyoruz. Yalnizca eşsiz ve güzel değil aynı zamanda işlevsel ve güvenilir çözümler üretebilmek için, esin tecrübe ile yumuşatılır. Bunlar ilk tasarım aşamasında ve sonraki uzun yıllar boyunca kendilerini kanıtlamak için bir araya gelir. Ürün ve perakende süs havuzu satışlarından büyük ticari projelerin tasarım ve uygulamaları için, mimarlar, müteahhit firmalar, peyzaj firmaları ve evleri için kullanıcılar düzenli olarak güvenli sanatsal çözümler nedeni ile MV GROUP a başvurur. Farkın deneyimde yattığına inanıyoruz. Kanıtlanmış tasarım ve ekipman bileşiminin kullanımı son derece özel projelerde bile belli bir güvence sağlamaktadır.kısaca tecrübe konfor yaratır. Ürün, sistem ve hizmetlerinin yüksek özellikli doğası gereği MV GROUP un felsefesi müşterileri ile doğrudan çalışmaktır..

32 . Endüstride tecrübe kazandığımız yıllara dayanarak, bunun müşterilerimizle en doğru iletişimi sağlama yolu olduğu kadar aynı zamanda mimar ve mal sahibinin büyük beklentilerini karşılamayı temin etmenin en profesyonel yolu olduğuna inanıyoruz. MV GROUP mimar ve mühendisleri, müşterilerin mimarlarına, sözleşme ve mal sahiplerinin teknik yetkililerine,direk olarak müşterilerine,gerek projenin amacı,tasarımın ve içeriğinin geliştirilmesi hakkında ; gerekse projenin plan ve özelliklerinin yeniden gözden geçirilmesi hakkında,havuzların inşai yapımı sırasında danışmanlık ve kontrolörlük hizmetlerini titizlikle vermektedir.ayrıca havuzların işletmeye alınması esnasında kullanıcılara ve mal sahiplerine sürekli,detaylı kullanım bilgilerini özenle vermektedir. Bu hizmetler belli bir bedel karşılığı verilebildiği gibi sözleşme gereği anlaşmanın bir parçası olarak da sağlanabilmektedir. MV GROUP tasarımlarının bazı avantajları Havuzlarda kullanılan çoğu malzemenin kolay uygulanabilir olması. Kademeli ve sürekli kontrolun uygulanması ile sistemin verimli çalışması olanağı Tasarımlarımızın güvenilir ekonomik ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak düzeyde olması..

33 PEYZAJ VE OTOMATİK SULAMA Geçen 15 yılda yan kuruluş ve ortaklarımızla birlikte büyük sulama, peyzaj, fıskiye, havuz, su saklama, çevre ve alt yapı mühendisliği, toprak koruma, toprak ıslahı ve bağlantılı projelerin altından kalkabilecek kadar güçlenerek büyüdük. Istanbul da bulunan merkez ofisimiz, güçlü bir teknik donanıma sahip otuz kişiyi aşkın bir ekiple desteklenen uzman bir profesyonel grubu tarafından yönetilmektedir. Türkiye nin güneyindeki iki şubesi ve Ankara da bulunan bir irtibat ofisi ile hizmetlerini yurtiçine ve yurtdışına yaymıştır. Firmamızın ürün ve hizmet yelpazesi şehir peyzaj mimarisinin bütün unsurlarını kapsamasının yanısıra kuruluş ve ortaklarımızla birlikte büyük sulama, peyzaj, fıskiye, havuz, su saklama, çevre ve alt yapı mühendisliği, toprak koruma, toprak ıslahı ve bağlantılı projelerinide kapsamaktadır. Hizmetlerimiz arasında; peyzaj tasarımı, otomatik sulama sistemleri ve uygulamaları, ithal ve yerli bitki çeşitleri, toprak, torf, çim harcı, organik ve kimyasal gübre, hazır rulo çim, ithal çim tohumu, bakım malzemeleri, doğal taş şelale, gölet, süs havuzları, sert zemin, tasarım sunumları verilmesi, maliyet hesabı yapılması ve ekolojik stormwater yönetimi tasarımları ile bahçe bakımınında dahil olduğu birçok alanda hizmet vermektedir..

34 . Takım çalışmasına önem veren, müşterilerine profesyonel tasarım ve danışmalık hizmetleri, kaliteli ürünler, kaliteli ürünlerle uyumlu cazip fiyatlandırılmış seçkin hizmet ve üstün teknik destek sunmaya özen göstermekteyiz. Firmamız, özel müşterileri için oldukça geniş bir yelpazede ilginç ve karmaşık peyzaj mimari projelerini üstlenmektedir; örneğin, verandalar, süslemeler, istinat yapıları, su animasyonları (features), pergolalar ve çocuk oyun alanları. Peyzaj mimarlarımız uyumlu, dengeli ve hoş bitki kompozisyonları yaratma konusunda eşine az rastlanır yetenektedir. Şartlar ister ağaçlı bir bahçeyi, bir Japon estetiğini, ister kurak tropikal bir manzarayı gerektirsin; görür görmez insanı rahatlatan, güzelliğine tutkun eden doğal bir etki bırakacak en uygun malzemeleri kullanırlar. İçinde şartname ve yapı ayrıntılı planlarının yer aldığı kolay anlaşılır yapı belgeleri sağlarız. Örneğin Özel Yüzme Havuzları ve Spalar, Özel Fıskiyeler ve Su animasyonları, Araç Yolu ve Park Alanları, Verandalar ve Yürüyüş Alanları, Gizli, ve Dekoratif, İstinat Duvarları, Bahçe Yapıları, Bahçe aksesuarları için yapı planları gibi. Bu planlar, bilgisayarda hazırlanmış uygulama çizim- lerinin bulunduğu bir listeyi de içerir. İstenen titizlik ve ayrıntının sağlanabilmesi için en yeni ve güçlü yazılımlar kullanılarak tasarlanır..

35 . Alan dağılımında dikkatlice yerleştirilen banket, taş, yaya yolu ve sınırlar gibi unsurlarla ustaca yapıldığı bahçenin, kavramsal yerleşimini yaratmaya odaklanırız. Bu iskelet tamamlandığında geniş ölçekte bahçenin hareket ve doğrultusunu veren bitkiler tanımlanır. Giriş yolları, çitler,kapılar ve yürüyüş yolları, bir yandan bahçe alanını doldururken bir yandan da bir davet, hayal(illüzyon) ve enginlik hissi yaratarak ziyaretçiye ortamda rehberlik ederler. Bu alanların doğru tasarlanması son derece önemlidir, çünkü alanın tüm duygusunu anlatır ve vurgularlar. Giriş yolları, yürüyüş patikaları ve oturma alanları ile yaratılan küçük odalar, 3EL İnşaat ın yaptığı işin merkezini oluşturur ve yetkinliğinin temeli haline gelmiştir. Hareketi alan içinde zengin, çağrıştırıcı ve zevk verici bir sekilde yönlendirmek ve şekillendirmek için her bahçeye ayrı bir özen gösterilir. Firmamız, tüm bahçe ortamlarına derinlik ve güzellik katmak için taş işçiliğinin gücüne çok inanır. Bu olguyu yıllar boyunca oturma alanları, istinat duvarları ve verandalarda kullandığımız mükemmel kalitedeki taş işçiliğinde uzmanlaştırmıştır. Tasarımcılarımız ağaçlandırmayı güzelleştirmek ve bahçenin genel tasarımına mimari güç katmak için doğal taşları kullanmada son derece başarılıdırlar. TARSU şu misyonlarla kurulmuştur: - Müşterilerimizin kişisel isteklerine uygun dış ortamlar yaratmak, - Müşterilerimizin beklentilerinin ötesine geçmek, - Yürüttüğümüz her projede eğitimli, tecrübeli ve işinin uzmanı profesyoneller görevlendirmek, - Kişisel eğitime, beceri geliştirmeye devam ederek, yeni fikir ve ürünlere yatırım yaparak kendi sahamızda lider olmak..

36 . Firmamız GEOWEB Hücresel Sıkıştırma Sistemleri ve BonTerra Organik Jeotekstil ürünleri ile jeosentetik endüstrisinde önemli rol oynamaktadır. GEOWEB ABD ordusu mühendislerince geliştirilen bir üründür. GEOWEB birçok kapatma ve toprak stabilizasyon çözümlerinde kullanılabilecek, dayanıklı, genişleyen polietilen bölmelerden meydana gelen petekli bir kapatma sistemidir. GEOWEB en yüksek mukavemet desteği ve erozyon uygulamalarında bile alışıldık, yaygın, klasik dolgu malzemelerini kullanmanıza olanak sağlar. Üç boyutlu polietilen bölmeler (petekler) dolgu malzemenizi tutar ve sağlamlaştırır, mukavemet kapasitesini artırır, çökmeyi azaltır, ve bir noktada yoğunlaşan ağırlığı daha geniş bir alana yayan esnek, yapısal bir köprü oluşturur. Bonterra Organik Jeotekstil erezyon kontrolünü sağlamak için doğal fiberlerden oluşan bitki örtüsü koryucu tabakasıdır. Bu tamamen doğal olan jeotekstil hindistan cevizi lifleri, jüt, saman vb naturel fiberlerden oluşmaktadır. Şevli alanlara serilen bu jeotekstil üzerine uygulanan hydro-seeding yöntemi veya klasik tohumlama sayesinde istenilen yeşil bitki örtüsü dik alanlarda sağlandıktan sonra birkaç yıl içinde bu örtü kendiliğinden eriyerek doğaya hiçbir şekilde zarar vermez..

37 Hizmetlerimiz Peyzaj ve Otomatik Sulama Tasarımları: Kavramsallaştırma, yenilikçi yaratıcılık, grafik beceri, el çizimi ve taslak hazırlama. Proje kavramı üzerinden tasarı geliştirme, aplikasyon ve bakım yönetimi olmak üzere komple Peyzaj ve Sulama Servisi. CAD Tasarım & Sunum : AutoCAD çalışmaları, Garden Design Professional ile Design Cad kullanımı, Model hazırlama, Photoshop & diğer bilgisayar destekli 3d animasyon ve sunum formatları hazırlama. Yüzme havuzları gibi konfor tesislerinin filitrasyon ve dezenfeksiyon ünitelerinin projelendirilmesi ve elektromekanik tesisatının uygulaması, açık ve kapalı ev havuzları, sosyal tesis havuzlar (tatil köyleri, oteller) ve yapay göletler. Detaylandırma: Haritalama, Yapısal Planlama, Bitki, destek elemanları, inşa metotları ve detaylandırma. Bitki Dikim: Hazır rulo çim, Geniş Peyzaj Paleti, Akdeniz Bahçeleri, ve özgün Türk bitkileri hakkında geniş bilgi. Özgün Türk bitkileri ve şifalı bitkilerin geliştirilmesinde ve kullanılmasında özel ilgi ve çaba gösteririz. Yönetim : Uzun süreli proje yönetim ve mevcut peyzajlar için yeni tasarımlar geliştirme. Çevre Korunmasına olan hassasiyetimiz, değişik mekanlarda doğal ve dayanaklı peyzaj alanları yaratma yönündeki çalışmalarımızı desteklemektedir. Danışmanlık ve Planlama: Dizayn konseptlerinizi değerlendirirken sunum özelliklerine, teknik fizibilitesine, ekipman seçimine ve ilgili maliyetlere özen gösteririz. Gerekli durumlarda hem dizayn ve hem finansal limitleri tatmin edebilecek alternatif çözümler üretiriz. Dökümantasyon: Dizayn amacı belirlendikten sonra maliyet hesapları, spesifikasyonlar, kabul dosyaları ve aplikasyon çizimleri çalışmalarını yaparız. Kesin aplikasyon çizimleri AutoCAD taslak yazılımı ile yapılır ve bilgisayar ortamında elektronik veri transferleri aracılığı ile müşteriye sunulur..

38 . Jeosentetikler: Temsilciliğini yaptığımız Geogrid ve Örgülü/Örgüsüz Geotekstillerle stabilizasyon, donatılı duvar, erozyon kontrol, kaya yüzeylerin korunması, drenaj yapımı ve dere ıslahı projeleri uygulaması. Dağıtımını üstlendiğimiz GEOWEB Hücresel Sıkıştırma Sistemleri ve Bonterra Doğal Jeotekstillere şev koruma, yük taşıma, kanal koruma, istinat duvarları vb gibi yeşil alan geliştirme aplikasyonları yurtdışı destekli projelendirme ve anahtar teslimi uygulamalarla gerçekleştirmek. Tasarım ve mühendislik hizmetleri, vaziyet planı çalışmaları, su kaydırak, taşıyıcı sistem elemanları ve kulelerin tasarımları, temel planının hazırlanması, mekanik, hidrolik sistem, gerektiğinde aquaparklardaki kaydırak dışındaki ünitelerin tasarımları ve uygulama projeleri. Şantiye Servisleri: Aplikasyon koordinasyonu, işletmeye alma ve ayarlama, ve teknisyen eğitimleri dahil olmak üzere çeşitli şantiye servisleri sunmaktayız. İş bitiminde komple yönetim ve bakım kılavuzları müşteriye sunulur..

39 Peyzaj destek kurumlari Çözüm ortaklıgında oldugu peyzaj mimarları QMP üyesidir. QMP otel ve turizm endüstrisi ile ilgili yaratıcı yapısal ve çevresel çözümler üretmek üzere bir gurup profesyonel örgütlerin birleşmesinden ortaya çıkmıs bir organizasyondur. İlgili Endüstrilerle ile olan yakın iliskilerimizden dolayı geniş hizmet portföyü: - Proje Yönetimi - Metraj-keşif ve ihale dosyası hazırlama - Haritalama ve Vaziyet Planı Hazırlama - Toprak Analizi - Aydınlatma ve Elektrik Mühendisligi - Geri Dönüstürme, su arıtma, su dagıtım ve yönetim İhtiyaç halinde görev verdigimiz profesyoneller: - Andrew Pfeiffer, Peyzaj Mimarı, Avustralya. Tropik ve uzun ömürlü bitkiler yanı sıra ve ender rastlanan çevre kosulları için bitki seçiminde uzman, ödüllü peyzaj mimarı. - Chevrel Traher, Peyzaj Mimarı, Türkiye. Society of Garden Designers ın (Bahçe Tasarımcıları Cemiyeti) kayıtlı üyesi olup, aynı zamanda Mediterranean Garden Society (Akdeniz Bahçe Cemiyeti) ömür boyu üyesi ve Royal Horticultural Society (Kraliyet Bahçıvanlık Cemiyeti) üyesidir. - George Richardson, Peyzaj Mühendisi, İngiltere. Yaratıcı tasarım konseptleri geliştirme alanında uzman. - Mark Bell, Peyzaj Mimarı, İngiltere. Peyzaj mimarlıgı ve alan yaratma üzerine uzman..

40 Yonetim GRUP BAŞKANI Avi. Eng. : Hüseyin Daşdemirov MV GROUP İstanbul Ofis Director Mech. Eng. : Vedat Akagündüz General Manager İnterior Architect : Cihan Bahar Artistic Designers Interior Architect : Berkay Bektürk Projects Developments & Designers Architec : Ece Gamze Şentuna Computer Aided Drawings&Designers Interior Architect : Elif Gelmez Computer Aided Drawings&Designers Architect : Alexandr Mihaescu Head of Mechanical Works Mech. Eng. : Gökhan Şimşek KAYZEN Teleskopik Kapatma Sistemleri Director Mech.Eng : Remzi Öztürk TARSU Peyzaj ve Sulama : Director Agrc. Eng. Suat Şapçı : General Coordinator Mech. Eng. Emre Şapçı : Field Manager Civil Eng. Kerem Şapçı : Equipment Technical Sales & Service Manager Mech. Eng. Gürcan Küçüktaş : Irrigation Technical Sales & Service Manager İsmail Sönmez : Project Development & Designers Irrigation Eng. Reyhan Duman Azerbaycan Director Architect : Ömer Arslan General Manager Architect : Çağatay Celep Project Manager Architect : Fatih Çömlek Project Manager Architect : Ahmet Oğuz Erdoğan Site Manager Comp.Engineer : Semih Koray Özkan General Coordinatör Architect : Zaur Memmedov Field Manager Civil Engineer : Tofiq Seyidov Security Manager Tech. Engineer : Alaaddin Abışov NCR Civil Engineer : Vahid Kerimli Control Manager Civil Engineer : Bakir Memmedov Head of Design Group Architect : Orhan Mahmudov Business Manager Law : Vefa Kerimova Artistic Designers Pet.Eng. : Zeynal Adıgözelov Computer Aided Drawings&Designer Opr : Rami Melikov Computer Aided Drawings&Designer Architect : Refige Quluzade

anka yapı makina profesyoneller kalite ister

anka yapı makina profesyoneller kalite ister anka yapı makina profesyoneller kalite ister Firmamız 2002 yılında atık su arıtma tesisi ve mobilya imalatı ile faaliyete başlamış, spa, hamam, havuz,ısıtma sistemi,kazan dairesi,yalıtım ve izolasyon sistemlerini

Detaylı

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ...

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... Akuzman Havuz, yüzme havuzu ve SPA uygulamaları alanında; proje tasarımı ve uygulaması, bakım sonrası hizmeti ve satış organizasyonu ile sektöründe 25 yıla yakın

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz.

Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz. Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz. Misyonumuz Dört mevsimin yaşandığı, iklim, toprak, ekolojik zenginlikler bakımından bereketli olan ülkemizde; üstlendiğimiz projelerin müşteri memnuniyeti açısından

Detaylı

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com REFERANSLAR AKIN İNŞAAT AKIŞ PLAZA AROS İNŞAAT GÜNDOĞAR DEMİR GÜNDOĞAR (MAJESTIC

Detaylı

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam..

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. HAKKIMIZDA 2004 YILINDA BAŞLANAN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ AYT GROUP ileri teknoloji odaklı yönetim anlayışı ve güçlü mühendislik altyapısıyla 1O

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları MacRes MacRes: Tekno Maccaferri nin Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat duvarları, inşaat mühendisliği yapılarında sayısı gün geçtikçe artan

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Sizin için yapabileceklerimiz

Sizin için yapabileceklerimiz Türkiye de henüz gelişme aşamasında olan Biyolojik gölet/havuz sistemlerinin en yetkin ve deneyimli uzmanları tarafından kurulan Bioart, kısa sürede hayata geçirdiği dev projelerle sektörünün öncü kuruluşu

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı nedir? BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı nedir? BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı nedir? BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı İç Mimarlık, fonksiyon, nitelik, estetik ve kullanıcı ihtiyaçlarına göre doğru malzeme

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

Hayal et, Tasarla, Uygula... KTU ... MÜHENDISLIK INSAAT.

Hayal et, Tasarla, Uygula... KTU ... MÜHENDISLIK INSAAT. Hayal et, Tasarla, Uygula...... MÜHENDISLIK INSAAT. Kurumsal Şirket Hakkında Mimarlık-Mühendislik-İnşaat alnında kazanılan 15 yıllık deneyim ile çeşitli projelerde Taşeronluk, Mimarlık, Mühendislik hizmeti

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde. Öğrenci ve Öğretmenler İçin: Autodesk Eğitim Topluluğu

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde. Öğrenci ve Öğretmenler İçin: Autodesk Eğitim Topluluğu ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığımız ile Autodesk firması arasında yapmış olduğumuz ortak çalışmalar neticesinde

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mataconcept.com fax:

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mataconcept.com fax: mata yatırım a.ş. mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mataconcept.com +90 532 111 62 82 fax: +90 252 317 15 61 A mataconcept rixos premium bodrum anahtar

Detaylı

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Mühendislik ve mimarlığın buluştuğu nokta... 01 Kalıcı, yüksek standartlı,

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Sosyal Yaşamın Tüm Olanaklarına Komşu...

Sosyal Yaşamın Tüm Olanaklarına Komşu... Kentsel Yaşamın Yükselen Değeri HAKKIMIZDA Firmamız; tasarım, uygulama, müşteri talep ve ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile anahtar teslimi çözümler üreten, güçlü yapısı ve dinamik kadrosu ile çok sayıda

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

BİZ KİMİZ? Tadilat, yenileme, dekorasyon ile müşterilerimizle daima en iyisini sunma konusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

BİZ KİMİZ? Tadilat, yenileme, dekorasyon ile müşterilerimizle daima en iyisini sunma konusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. BİZ KİMİZ? 1988 yılından beri inşaat taahhüt ve dekorasyon konularında hizmet verdikten sonra, 2005 yılından itibaren SARAN İNŞAAT adı altında müteahhitlik ve inşaat firması olarak faaliyetlerimize devam

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler wwww.servometal.com.tr TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Kurulduğu günden bu yana sürekli

Detaylı

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT DURUKENT insan odaklı tasarım... Niğde nin en güzel bölgelerinde markalı lüks konut projeleri gerçekleştiren ONAY A.Ş., yeni bir proje DURUKENT i sizlere sunmanın kıvancını yaşıyor. Yaptığımız her iş

Detaylı

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir.

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir. HAKKIMIZDA Taylan Çiçek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGU) İnşaat Mühendisliği bölümünden 2002 yılında lisans 2004 yılında yüksek lisans eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun oldu. Eskişehir de

Detaylı

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr fax:

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr fax: mata yatırım a.ş. 2015 mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr +90 532 111 62 82 fax: +90 252 317 15 61 mataconcept sentido bellazure bodrum

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul HAKKIMIZDA Şahin Group, insanlara daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, müşterilerinin ihtiyacına

Detaylı

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde Tarihçe Koordinat İnşaat firması 2015 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun Babalıklı, Mimar Cemal Akçer ve İş adamı Gökhan Uçar tarafından İnşaat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla Mersin ilinde kurulmuştur.

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

İç Mimari için BIM 1. bölüm

İç Mimari için BIM 1. bölüm İç Mimari için BIM 1. bölüm BIM (Yapı Bilgi Sistemi) hakkındaki görüşler genellikle binanın dış tasarımı ve BIM in mimari tasarımın bu alanına getirdiği faydalar üzerine odaklanır. Binaların katı modelleri,

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

+90 212 276 38 90 info@apsisproje.com. Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye. www.apsisproje.

+90 212 276 38 90 info@apsisproje.com. Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye. www.apsisproje. +90 212 276 38 90 info@apsisproje.com Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye www.apsisproje.com Hakkımızda 2009 yılında kurulmuş olan Apsis Proje, geniş bilgi birikimine

Detaylı

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel :

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : 0507 077 16 51 www.okurtes.com info@okurtes.com Faaliyet Alanlarımız Endüstriyel ve Sanayi Doğalgaz Tesisatları LNG ve CNG Gaz Tesisatları Sanayi

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

HAKKIMIZDA. Faaliyet alanlarımız:

HAKKIMIZDA. Faaliyet alanlarımız: HAKKIMIZDA Yıllarca uluslararası büyük firmalarda çalışarak gördüğümüz, öğrendiğimiz, uyguladığımız şeyleri; şimdi bir araya gelerek kendi firmamız çatısı altında daha profesyonelce, daha yenilikçi, dünyaya

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR www.yuksekoba.com www.yuksekoba.com BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR Kendine özgü sıradışı tasarımı, projesi ve mekanı ile YÜKSEKOBA RESIDENCE, her anınıza yeni bir boyut kazandıran sosyal imkanları ile

Detaylı

Sizlere sunduklarımız?

Sizlere sunduklarımız? Müşteriye özen göstererek, istemlerine göre kaliteli hizmet sunuyoruz. Müşterinin beklentilerini tamamlayarak, kararlaştırılan süreler çerçevesinde projelerimizi eksiksiz gerçekleştiriyoruz. Müşteri ile

Detaylı

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center Antalya... Profesyonel etkinliklerin, uluslararası ticaretin, turizm mimarisinin, modern kentleşmenin ve tasarımın yeni odağı. Tasarım dünyası, mobilya sektörü, projeciler ve kullanıcılar buluşuyor...

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

estetiğe açılan kapı...

estetiğe açılan kapı... estetiğe açılan kapı... 06 Hakkımızda 07 Referanslar 09 Cafe-Restoran 17 Otel Projeleri 25 Kamu Projeleri 35 Ofis Projeleri 41 Konut Projeleri 47 Mutfak - Banyo 53 Mimari Görselleştirme Hakkımızda Referanslar

Detaylı

www.enveenerji.com.tr Enve Enerji Mühendislik Proje Müşavirlik Taahhüt Ticaret A.Ş. 1971 yılında kurumsal çalışmalarına başlayan organizasyonumuz; elektrik, elektronik ve makina mühendisliği uygulamalarının

Detaylı

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ GAZBETONLU HAFİF ÇELiK YAPI SiSTEMLERİ Patentli Sistemimiz PACKET Gazbetonlu ÇELİK YAPI MESKEN Çelik Yapı nın kendine ait patentli yapı sistemi olan PACKET, çelik yapının bildiğiniz tüm avantajlarından

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis hizmeti işimizin en önem verdiğimiz kısımlarından biridir.

Detaylı

www.nascogroup.com.tr

www.nascogroup.com.tr NASCO Group, Sanayi ticaret alanında 27 yıllık deneyimiyle, gümrükleme & lojistik, inşaat, turizm, tütüncülük, hayvancılık ve hayvancılık sistemleri, yemek & içecek hizmetleri, sağlık, ticaret kolaylaştırıcı

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz HAKKIMIZDA Doğan Tel Örgü olarak 1968 yılında Ankara da kurulduk. Kurulduğumuz yıl itibariyle, müşteri memnuniyeti ve bu doğrultuda firmamızı geliştirme anlayışını benimseyerek, kalifiyeli ve tecrübeli

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

MiMARLIK, BiÇiM HALiNE GELMiŞ YAŞAMDIR.

MiMARLIK, BiÇiM HALiNE GELMiŞ YAŞAMDIR. Kurumsal MiMARLIK, BiÇiM HALiNE GELMiŞ YAŞAMDIR. FRANK LLOYD WRIGHT 20. yüzyılın en önemli mimarlarından ve Modern Mimarlık tarihinin kurucularından biri olan Wright, Expresyonizm den Rasyonalizm e birden

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı

İlgili Mühendislik branşımızda siz değerli müşterilerimize alanında uzman mühendislerimiz ile hizmet vermekteyiz

İlgili Mühendislik branşımızda siz değerli müşterilerimize alanında uzman mühendislerimiz ile hizmet vermekteyiz İlgili Mühendislik branşımızda siz değerli müşterilerimize alanında uzman mühendislerimiz ile hizmet vermekteyiz Çalışma alanlarımız Ormancılık Peyzaj İnşaat Mühendislik Hizmetleri KARAGÖZ ORMANCILIK PEYZAJ

Detaylı

Autodesk Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin.

Autodesk Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin. AutoCAD Product Factory Plant Design Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin. Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014, daha iyi iş akışları, proje bilgilerine kolay ulaşım ve geliştirilmiş işbirliği için

Detaylı

İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK TA BULUNAN SUR CORPORATE WEAR TOPLAMDA 1700 METREKARELİK BİR ALANDA HİZMET VERMEKTEDİR.

İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK TA BULUNAN SUR CORPORATE WEAR TOPLAMDA 1700 METREKARELİK BİR ALANDA HİZMET VERMEKTEDİR. SUR CORPORATE WEAR, SUR INTERNATIONAL INVESTMENT CO. NUN BİR İŞTİRAKİ OLARAK, KÜRESEL PAZARLARDAKİ KURUMSAL GİYİM ÜRÜN VE HİZMET BOŞLUĞUNU DOLDURMAK İÇİN KURULMUŞTUR. İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK

Detaylı

Hayallerinizin nefes aldığı Ege O! EgeOcity. 1. Etap Villaları

Hayallerinizin nefes aldığı Ege O! EgeOcity. 1. Etap Villaları Hayallerinizin nefes aldığı Ege O! EgeOcity 1. Etap Villaları City konforundan ödün vermeden, residans rahatlığında denizi, doğası, iç ısıtan iklimiyle, mandalin bahçeleri arasında bir Ege sahil kasabası

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI kayraenerji.com Modüler depo, demonte parçalar halinde imal edilmiș ürünün hiçbir kaynak ya da bașka imalat yöntemi gerektirmeden montaj mahallinde cıvatalar

Detaylı

Atıkları kaliteli komposta dönüştürür

Atıkları kaliteli komposta dönüştürür Atıkları kaliteli komposta dönüştürür Bir Markası su hijyen çevre Çalışma Alanları 30 yıllık deneyim bilgimizi kanıtlamak için 1976 yılından bu yana, profesyonel sistemlerin geliştirilmesi, üretimi ve

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

TASARIM ODAKLI -YARATICI - YAPISAL MÜHENDİSLİK MİMARİ İLE ETKİLEŞİMİ. Ahmet Topbaş, MSc, MBA, PE

TASARIM ODAKLI -YARATICI - YAPISAL MÜHENDİSLİK MİMARİ İLE ETKİLEŞİMİ. Ahmet Topbaş, MSc, MBA, PE TASARIM ODAKLI -YARATICI - YAPISAL MÜHENDİSLİK VE MİMARİ İLE ETKİLEŞİMİ Ahmet Topbaş, MSc, MBA, PE AHMET TOPBAŞ, PE 1995 İTÜ, sonrasında GSU, Atlanta ve Columbia, NY, ABD 11 sene ABD iş tecrübesi Thornton

Detaylı

Vizyon: Verimli sulama sistemlerinin yaygınlaştırılmasında ve nitelikli ara eleman yetiştirilmesinde daha etkin ve öncü olmaktır.

Vizyon: Verimli sulama sistemlerinin yaygınlaştırılmasında ve nitelikli ara eleman yetiştirilmesinde daha etkin ve öncü olmaktır. 2012-2013 Yeni Misyon ve Vizyon Sulama Teknolojisi Misyon: Tatlı su kaynaklarının en uygun şekilde kullanılmasına yönelik sulama sistem ve yöntemlerinin seçilmesini ve uygulamasını sağlamak için gereksinim

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

3Ds MAX. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

3Ds MAX. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT

FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT www.temelkon.com.tr Temelkon 2017 www.temelkon.com.tr 1989 yılında kurulan Temelkon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret

Detaylı

Hakkımızda.

Hakkımızda. Hakkımızda Dor Yapı kurulduğu günden bugüne geleneksel değer ve üretim ahlakını koruyarak, değişikliklere açık bakış açısı ile sürekli daha iyiye ulaşma azmi ve gayreti içindedir. Uzmanlığını inşaat alanı

Detaylı

Sağlam Temel İle Kaliteli Projeler

Sağlam Temel İle Kaliteli Projeler Sağlam Temel İle Kaliteli Projeler 1989 yılından itibaren inşaat sektöründe şahıs firması olarak bire bir büyük işler başaran firmamız 2013 şubat ayında Fetih Emlak Taşımacılık Yapı İnşaat ve Gıda Sanayi

Detaylı

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU Projelerinize eksiksiz hizmet & akılcı çözüm anlayışıyla yaklaşıyoruz... HAKKIMIZDA 20 senelik sektör deneyimimizle yurt içi ve yurt dışında birçok

Detaylı

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI İÇM 402 DİPLOMA PROJESİ

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI İÇM 402 DİPLOMA PROJESİ Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI İÇM 402 DİPLOMA PROJESİ KONU: Ç.Ü. Dış İlişkiler Birim Binası YER: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ / ADANA 1. Konu Hakkında Genel

Detaylı

Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT

Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT Balat ta ayrıcalıklı bir yaşam Balat`ta yükselen proje seçkin ve sınırlı sayıda ev sahibine mutlu bir gelecek vaat ediyor. Tamamı 4 blokta toplam 36 daireden oluşan

Detaylı