T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA"

Transkript

1 Evrak Tarih ve Sayısı: 4/05/ T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BE6PKJY* Sayı : / Konu : Diğer TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca Üniversitemiz personeli için yapılacak olan Görevde Yükselme / Unvan Değişikliği sınavları ile ilgili ilan metni, sınav konuları, kadrolar ile başvuru dilekçesinin birer örneği ilişikte gönderilmiş olup, aynı zamanda Üniversitemiz web sitesinde yayımlanmıştır. Bilgilerinizi ve konunun biriminiz idari personeline duyuru yapılması hususunda gereğini önemle rica ederim. EK : - İlan Metni 2- Sınav Konuları 3- Kadrolar 4- Başvuru Metni 5- Merkezi Sınav Kurul Kararı e-imzalıdır Prof.Dr. Mustafa KİBAR Rektör DAĞITIM İç Denetim Birimine Genel Sekreterliğe Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü Ceyhan Mühendislik Fakültesi Dekanlığına Ceyhan Veteriner Fakültesi Dekanlığına Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Eczacılık Fakültesi Dekanlığına Eğitim Fakültesi Dekanlığına Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığına Hukuk Fakültesi Dekanlığına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına İlahiyat Fakültesi Dekanlığına Mevcut İletişim Elektronik Fakültesi Dekanlığına İmzalar MUSTAFA Kozan İşletme KİBAR Fakültesi (ÇUKUROVA Dekanlığına ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ - Rektör) 4/05/205 8:0 Çukurova Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı 0330 Balcalı, Sarıçam / Adana Bilgi İçin: Duygu SALLI Telefon No: 0 (322) Faks No: 0 (322) Unvan: Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni e-posta: personel@cu.edu.tr İnternet Adresi: Telefon No: 0(322) Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BE6PKJY* Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığına Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığına Tıp Fakültesi Dekanlığına Ziraat Fakültesi Dekanlığına Adana Sağlık Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Karataş Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Sivil Havacılık Yüksekokulu Yabancı Diller Yüksekokulu Adana Meslek Yüksekokulu Aladağ Meslek Yüksekokulu Ceyhan Meslek Yüksekokulu Feke Meslek Yüksekokulu İmamoğlu Meslek Yüksekokulu Karaisalı Meslek Yüksekokulu Kozan Meslek Yüksekokulu Pozantı Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tufanbeyli Meslek Yüksekokulu Yumurtalık Meslek Yüksekokulu Aile Planlaması ve İnfertilite Araştırma ve Uygulama Merkezi Arkeolojik Araştırma ve Uygulama Merkezi Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Çocuk Koruma Uygulama ve Araştırma Merkezi Deneysel Tıp Araştırma ve Uygulama Merkezi Genetik Embriyo Mühendisliği Araştırma Uygulama Merkezi Halil Avcı Duyma Engelli ve Özürlüleri Araştırma Uygulama Merkezi Kadın Sorunları Araştırma Uygulama Çukurova Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı 0330 Balcalı, Sarıçam / Adana Bilgi İçin: Duygu SALLI Telefon No: 0 (322) Faks No: 0 (322) Unvan: Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni e-posta: personel@cu.edu.tr İnternet Adresi: Telefon No: 0(322)

3 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BE6PKJY* Merkezi Kalıtsal Kan Hastalıkları Araştırma Uygulama Merkezi Kariyer Planlama Araştırma ve Uygulama Merkezi Makine Alet Cihaz Tasarım İmalat Araştırma Uygulama Merkezi Organ Nakli Araştırma Uygulama Merkezi Pamuk Araştırma Uygulama Merkezi Perinatal Tanı Araştırma Uygulama Merkezi Pozantı Tarımsal Araştırma Uygulama Merkezi Sağlık Araştırma Uygulama Merkezi Stratejik Uygulama ve Araştırma Merkezi Sualtı Araştırma Uygulama Merkezi Subtropik Meyveler Araştırma Uygulama Merkezi Sürekli Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi Tarımsal Yayım Haberleşme Araştırma Uygulama Merkezi Tropikal Hastalıklar Araştırma ve Uygulama Merkezi Tümör Araştırma ve Tedavi Uygulama Merkezi Türkçe Öğretimi Araştırma Uygulama Merkezi Türkoloji Araştırma Uygulama Merkezi Uzay Bilimleri ve Güneş Enerjisi Araştırma Uygulama Merkezi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığına Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığına Enformatik Bölüm Başkanlığına Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığına Türk Dili Bölüm Başkanlığına Yabancı Diller Bölüm Başkanlığına Devlet Konservatuvarı Balcalı Hastanesi Başhekimliğine Bilimsel Araştırma Projeleri Çukurova Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı 0330 Balcalı, Sarıçam / Adana Bilgi İçin: Duygu SALLI Telefon No: 0 (322) Faks No: 0 (322) Unvan: Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni e-posta: personel@cu.edu.tr İnternet Adresi: Telefon No: 0(322)

4 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BE6PKJY* Koordinatörlüğüne Rektör Yardımcılığı3 Rektörlük Ofisine Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimine Bilgi Edinme Birimine Bilgi İşlem Daire Başkanlığına Dış İlişkiler Birimine Döner Sermaye İşletme İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına Elektronik Bilgi ve Belge Yönetim Sistemi Birimine Farabi Değişim Programı Koordinatörlüğüne Güvenlik Hukuk Müşavirliğine Kartlı Sistemler Birimine Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinasyon Ofisine Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına Personel Daire Başkanlığına Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimine Rektör İletişim Koordinatörlüğüne Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına Uluslararası Öğrenci Ofisine Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığına Yazı İşleri Şube Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Çukurova Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı 0330 Balcalı, Sarıçam / Adana Bilgi İçin: Duygu SALLI Telefon No: 0 (322) Faks No: 0 (322) Unvan: Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni e-posta: personel@cu.edu.tr İnternet Adresi: Telefon No: 0(322)

5 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca Üniversitemiz personeli için yapılacak olan Görevde Yükselme / Unvan Değişikliği sınavı kapsamında Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından ilan edilen kadrolardan aşağıda belirtilen kadroya başvurmak istiyorum. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.././205 İmza Başvuru Yapan Personelin: Adı Soyadı Birimi Unvanı Kurum Sicil No Hizmet Süresi (Yıl/Ay/Gün) :.. :.. :.. :... :.. Başvurulan Kadroya Ait Öğrenim Durumu:.. Başvuru Yaptığı Kadronun: Unvanı :.

6 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SINIFI UNVANI DERECESİ BİRİMİ SAYISI G.İ.H. ŞEF 3 Genel Sekreterlik 5 Genel Sekreterlik 3 Hukuk Müşavirliği 3 Personel Daire Başkanlığı 2 5 Personel Daire Başkanlığı 5 6 Personel Daire Başkanlığı 3 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2 4 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2 4 Sağ.Kül.ve Spor Daire Başkanlığı 2 3 Küt.ve Dok. Daire Başkanlığı 4 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 3 İdari ve Mali İşler Daire Bşk. 2 4 İdari ve Mali İşler Daire Bşk. 3 Hastane Başmüdürlüğü 3 Diş Hekimliği Fakültesi 4 Diş Hekimliği Fakültesi 5 Diş Hekimliği Fakültesi 3 Fen-Edebiyat Fakültesi 5 5 Fen-Edebiyat Fakültesi 3 Eğitim Fakültesi 5 Eğitim Fakültesi 6 Eğitim Fakültesi 3 Tıp Fakültesi 4 4 Tıp Fakültesi 3 5 Tıp Fakültesi 2 3 İlahiyat Fakültesi 5 İlahiyat Fakültesi 3 Ziraat Fakültesi 7 5 Ziraat Fakültesi 3 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2 4 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2 5 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3 Mühendislik-Mimarlık Fakültesi 2 5 Mühendislik-Mimarlık Fakültesi 5 İletişim Fakültesi 5 Ceyhan Mühendislik Fakültesi 6 Ceyhan Mühendislik Fakültesi SON BAŞVURU TARİHİ ARANAN NİTELİKLER Yönetmeliğin 6. ve 7. maddelerindeki şartları taşımak. KONU BAŞLIKLARI

7 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SINIFI UNVANI DERECESİ BİRİMİ SAYISI G.İ.H. G.İ.H. ŞEF MEMUR 6 Su Ürünleri Fakültesi 6 Hukuk Fakültesi 2 7 Eczacılık Fakültesi 3 Fen Bilimleri Enstitüsü 3 Sosyal Bilimler Enstitüsü 3 Yabancı Diller YO 2 3 Adana Sağlık YO 4 Beden Eğitimi ve Spor YO 5 Karataş Tur. İşl. Ve Otel. YO 7 Sivil Havacılık YO 3 Sağlık Hizmetleri MYO 4 Sağlık Hizmetleri MYO 5 Karaisalı MYO 6 Teknik Bilimler MYO 8 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 6 Sağ.Kül.ve Sp.Dai.Bşk.(Özgelir) 2 5 Hastane Başmüdürlüğü 2 6 Hastane Başmüdürlüğü 7 Hastane Başmüdürlüğü 5 Eğitim Fakültesi 2 5 İlahiyat Fakültesi 2 6 İlahiyat Fakültesi 5 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 6 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 6 Hukuk Fakültesi 5 Ziraat Fakültesi 7 7 Ziraat Fakültesi 4 9 Ziraat Fakültesi 3 8 Sivil Havacılık YO 2 9 Yabancı Diller YO 8 Devlet Konservatuvarı 8 Aladağ MYO 5 Ceyhan MYO 7 Ceyhan MYO 9 Teknik Bilimler MYO SON BAŞVURU TARİHİ ARANAN NİTELİKLER Yönetmeliğin 6. ve 7. maddelerindeki şartları taşımak. Yönetmeliğin 6. ve 7. maddelerindeki şartları taşımak. KONU BAŞLIKLARI

8 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SINIFI UNVANI DERECESİ BİRİMİ SAYISI SON BAŞVURU TARİHİ ARANAN NİTELİKLER KONU BAŞLIKLARI 3 Sağlık, Kültür ve Spor Daire Bşk. BİLGİSAYAR İŞLETMENİ VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ 3 Hastane Başmüdürlüğü 4 4 Hastane Başmüdürlüğü 2 5 Güzel Sanatlar Fakültesi 5 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3 Hastane Başmüdürlüğü 4 4 Hastane Başmüdürlüğü 4 Fen Bilimleri Enstitüsü 7 Beden Eğitimi ve Spor YO Yönetmeliğin 6. ve 7. maddelerindeki şartları taşımak. Yönetmeliğin 6. ve 7. maddelerindeki şartları taşımak. G.İ.H. DAKTİLOGRAF 5 Tıp Fakültesi 8 SEKRETER 5 Eğitim Fakültesi Yönetmeliğin 6. ve 7. maddelerindeki şartları taşımak. Yönetmeliğin 6. ve 7. maddelerindeki şartları taşımak. 7 İdari ve Mali İşler Daire Bşk. 9 İdari ve Mali İşler Daire Bşk. ŞOFÖR İdari ve Mali İşler Daire Bşk. 3 Hastane Başmüdürlüğü 4 Hastane Başmüdürlüğü 8 Hastane Başmüdürlüğü 6 Su Ürünleri Fakültesi 5 Ziraat Fakültesi Yönetmeliğin 6. ve 7. maddelerindeki şartları taşımak.

9 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SINIFI UNVANI DERECESİ BİRİMİ SAYISI T.H.S. S.H.S. T.H.S. TEKNİKER YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KİMYAGER FİZYOTERAPİST SAĞLIK TEKNİKERİ TEKNİKER HASTANE BAŞMÜDÜRLÜĞÜ SON BAŞVURU TARİHİ ARANAN NİTELİKLER Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Makine önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(inşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(inşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(inşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(kimya lisans programından mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programından mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(anestezi, Anestezi Teknikerliği önlisans programından mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Makine önlisans programlarının birinden mezun olmak.) KONU BAŞLIKLARI

10 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SINIFI UNVANI DERECESİ BİRİMİ SAYISI T.H.S. S.H.S. TEKNİKER TEKNİSYEN SAĞLIK TEKNİSYENİ 9 TIP FAKÜLTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2 4 HASTANE BAŞMÜDÜRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ ve TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI CEYHAN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 9 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ SON BAŞVURU TARİHİ ARANAN NİTELİKLER Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(otomotiv Tasarım ve İmalat, Otomotiv Satış Sonrası Hizmet, Motor, Otomotiv, Otomotiv Endüstrisi, Oto Motor Teknolojileri, Oto Elektrik-Elektronik, Otomotiv Tamir ve Bakım, Otomotiv Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(elektronik, Elektrik- Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Makine önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(tarım Alet ve Makineleri, Tarım Makinaları, Tarım Makineleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(tarım Alet ve Makineleri, Tarım Makinaları, Tarım Makineleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(tarım Alet ve Makineleri, Tarım Makinaları, Tarım Makineleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(inşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(sulama Teknolojisi, Tarımsal Sulama Yönetimi, Tarımsal Sulama önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(seracılık önlisans programından mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(kimya veya Kimya Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. Meslek liselerinin metal bölümünden mezun olmak. Liselerinin İklimlendirme ve Soğutma Lisesleri Harita-Kadastro bölümü mezun olmak.) Liseleri Mobilya Dekorasyon Lisesi Elektrik Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. (Meslek Lisesi Elektrik Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. (Meslek Lisesi Bilgisayar Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. (Meslek Liselerinin Radyoloji Bölümünden mezunu olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. (Meslek KONU BAŞLIKLARI T.H.S. TEKNİSYEN 3 EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 8 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER 8 FAKÜLTESİ Liselerinin Bilişim Teknolojileri Bölümü mezunu olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. (Meslek Liselerinin Elektrik Bölümünden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. (Meslek Liselerinin İnşaat Bölümünden mezun olmak. Lisesi Elektrik Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. (Meslek lisesi bilgisayar Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. (Meslek lisesi inşaat

11 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SINIFI UNVANI DERECESİ BİRİMİ SAYISI 8 İLAHİYAT FAKÜLTESİ 0 5 ZİRAAT FAKÜLTESİ 4 4 MÜHENDİSLİK-MİMARLIK 9 FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ 5 3 T.H.S. TEKNİSYEN FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 3 SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SON BAŞVURU TARİHİ ARANAN NİTELİKLER Lisesi Bilgisayar Lisesi Elektrik Lisesi Elektrik Lisesi Elektrik Lisesi Tekstil Lisesi Elektrik Lisesi Bilgisayar Bölümünden mezun olmak.) Lisesi İklimlendirme ve Soğutma Bölümünden mezun olmak.) Liselesi İklimlendirme ve Soğutma Bölümünden mezun olmak.) Lisesi Bilgisayar Bölümünden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. (Meslek lisesi Sıhhi Tesisat - Tesisat Teknolojisi Teknisyeni (Isıtma-Sıhhi Tesisat) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. (Meslek lisesi Sıhhi Tesisat - Tesisat Teknolojisi Teknisyeni (Isıtma-Sıhhi Tesisat) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. (Meslek lisesi Elektrik-Elektrik Tesisatçılığı Teknisyeni, Elektrik bölümü mezunu olmak.) Lisesi Elektrik-Elektrik Tesisatçılığı Teknisyeni, Elektrik Bölümünden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. (Meslek Lisesi Elektrik Lisesi Bilgisayar Bölümünden mezun olmak.) KONU BAŞLIKLARI

12 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SINIFI UNVANI DERECESİ BİRİMİ SAYISI T.H.S. TEKNİSYEN ADANA SAĞLIK YÜKSEKOKULU ADANA MESLEK YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU CEYHAN MESLEK YÜKSEKOKULU KARAİSALI MESLEK YÜKSEKOKULU 5 KOZAN MESLEK YÜKSEOKULU 5 SON BAŞVURU TARİHİ ARANAN NİTELİKLER Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak. (Meslek Liselerinin Bilgisayar Bölümünden mezun olmak.) Liselerinin Elektrik Bölümünden mezun olmak.) Liselerinin Bilgisayar Bölümünden mezun olmak.) Liselerinin Elektrik Bölümünden mezun olmak.) Liselerinin Bilgisayar Bölümünden mezun olmak.) Liselerinin İnşaat Bölümünden mezun olmak.) Liselerinin Sıhhi Tesisat Bölümünden mezun olmak.) Liselerinin Makine Bölümünden mezun olmak.) Liselerinin Tesviye Bölümünden mezun olmak.) Liselerinin Makine Bölümünden mezun olmak.) Liselerinin Bilgi Teknolojileri bölümünden mezun olmak.) liselerinin bilgisayar bölümünden mezun olmak.) Yönetmeliğin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşımak.(ortaöğretim kurumlarının Bahçecilik/Bahçecilik Alanı ve Dallarının veya Süs Bitkileri, Tarım, Tarım /Ziraat, Genel Ziraat, Ziraat, Tarım Teknolojileri, Makine-Tarım Teknolojisi, Tarım Teknolojisi, Peyzaj Bölümlerinin birinden mezun olmak.) KONU BAŞLIKLARI

13

14 İLAN METNİ Üniversitemiz personelinin görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 2 inci maddesi uyarınca, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına yazılı olarak yaptırılması talebimiz, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Merkezi Sınav Kurulunun tarih ve sayılı kararı ile uygun görülmüş olup, sınavlar için son başvuru tarihi olarak belirlenmiştir. İlgili Yönetmeliğin inci maddesinin inci fıkrası uyarınca atama yapılacak boş kadroların sınıfı, unvanı, derecesi, birimi, sayısı, son başvuru tarihi, başvuracak personelde aranan nitelikler, sınavlara ilişkin konu başlıkları ve yazılı sınava ilişkin diğer hususlar Üniversitemiz web sitesinde yayımlanmıştır. -) Başvuru tarihinin son günü itibari ile aranan nitelikleri taşıyan personel, başvuru şartlarını taşıdığı kadrolardan sadece biri için duyuruda belirtilen şekilde başvuruda bulunabilir. 2-) Aylıksız izinde bulunanlar dahil olmak üzere, ilgili mevzuat uyarınca verilen izinleri kullanmakta olanların da başvuruda bulunarak sınava katılmaları mümkündür. 3-) İlan edilen kadrolara diğer kurumların personeli ile aday memur statüsünde bulunanlar başvuruda bulunamazlar. 4-) Başvurular 8 Mayıs 205 tarihinde başlayacak olup, Haziran 205 tarihi mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığına iletilmek üzere, Rektörlük Yazı İşlerine kapalı zarf içinde aşağıdaki dilekçe örneği ile yapılacaktır. 5-) Sürenin sona ermesine müteakip, başvuruların değerlendirilmesi 5 gün içinde tamamlanarak, aranan şartları taşıyanlara ilişkin aday listeleri, 3 gün içinde Üniversitemiz web sitesinde yayımlanacaktır. 6-) Web sitesinde ilan edilen aday listelerine, 5 iş günü içerisinde itiraz edilebilecek olup, yapılan itirazlar, Sınav Kurulunca 0 iş günü içinde karara bağlanacaktır. 7-) Başvuru belgesinde gerçeğe aykırı bildirimde bulunduğu anlaşılanların veya gerekli şartları taşımadığı daha sonra saptananların sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış olanların atamaları iptal edilir. 8-) Yazılı sınavlarda 00 (yüz) üzerinden en az 70 (yetmiş) puan alanlar başarılı sayılırlar.

15

16

17

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 26/05/2015-17845 T.C. Sayı : 20214586-903.99/ Konu : Diğer TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 13/01/2017-E.6345 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı *BE5F4ERLV* Sayı : 24089607-010.02/ Konu : Türk Bayrağı Kullanımı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 10/05/2017-E.66602 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BENFB3LKN* Sayı : 20214586-010.07.02/ Konu : Duyurular(Yazlık Kıyafet) TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Kamu

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 14/03/2018-E.40004 *BENU5FHTC* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 20/10/2017-E.144373 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi *BE5DBSCMD* Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : 18/10/2017

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 12/04/2017-E.53340 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BEL94JZVM* Sayı : 26425808-622.03/ Konu : 2018 Yılı Pul Emisyon Programı Hk. TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Posta ve

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 31/01/2017-E.15363 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BE8A4HDYZ* Sayı : 85835788-824.02/ Konu : Duyuru FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE ''Türk Eğitim Bilimleri

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 14/02/2019-E.24952 *BE5NLFEEA* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sayı : 50025531-900/ Konu : Sendika Kuruluş Bilgisi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 23/06/2015-30588 T.C. Sayı : 79508372-900/ Konu : Kampüs Kart Uygulaması ÇOK İVEDİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz ile T.C Ziraat Bankası A.Ş arasında imzalanan, 30/01/2013

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 15/05/2017-E.68156 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi *BEL9B3TPE* Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Personel Daire Başkanlığına TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Personel Daire Başkanlığına TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 04/02/2019-E.18105 *BE8ALE34M* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 85835788-903.99/ Konu : Yaşlılık TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 20-22 Şubat 2019 tarihleri

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ (Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanlığı)

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ (Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanlığı) Evrak Tarih ve Sayısı: 12/05/2015-11900 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı *BEBEK60A* Sayı : 19120693-201.99/ Konu : Diğer ÇOK İVEDİ (Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanlığı)

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Personel Daire Başkanlığına TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Personel Daire Başkanlığına TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2015-94061 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BEL5ULSH* Sayı : 20214586-903.99/ Konu : Görevde Yükselme Sınavı ile İlgili Duyuru TIP FAKÜLTESİ

Detaylı

ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne Arkeolojik Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve

ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne Arkeolojik Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Tarih ve Sayı: 28/12/2016-E.167081 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BENU4C5SD* Sayı : 26425808-622.03/ Konu : Bireysel Emeklilik Hakkında DAĞITIM YERLERİNE "Çalışanların İşverenleri

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2017 UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI İLANI

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2017 UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI İLANI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2017 UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI İLANI İLANA BAŞVURU TARİHİ : 10.10.2017 SON BAŞVURU TARİHİ : 20.10.2017 SINAV TARİHİ : 30.12.2017 Tarihinde saat:10:00'da Beyazıt bölgesinde

Detaylı

Yıllık Öğrenim Ücreti (2015-2016) Öğretim Kurumu ve Önlisans / Lisans Programı. Öğrenim Süresi. Özel Koşul. Kontenjan. Ceyhan Mühendislik Fakültesi

Yıllık Öğrenim Ücreti (2015-2016) Öğretim Kurumu ve Önlisans / Lisans Programı. Öğrenim Süresi. Özel Koşul. Kontenjan. Ceyhan Mühendislik Fakültesi Öğretim Kurumu ve Önlisans / Lisans Programı Öğrenim Süresi Kontenjan Özel Koşul Yıllık Öğrenim Ücreti (2015-2016) Ceyhan Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği (Türkçe) 4 1-1.548 TL Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik ve Yükseköğretim Üst

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yaptırılacak Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarına ilişkin Merkezi

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI SINAV TAKVİMİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI SINAV TAKVİMİ HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca,

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI BAŞVURULAR HAKKINDA GENEL ŞARTLAR

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI BAŞVURULAR HAKKINDA GENEL ŞARTLAR ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik ve Yükseköğretim

Detaylı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 26/05/2016-E.21411 T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü *BEKRNL6R* Sayı : 66047447-918.99 Konu : Stajyer

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI Fakülte / Yüksekokul / Konservatuar Süresi Kontenjan Özel Koşul Yıllık Ücreti Ceyhan Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü. Sayın Anabilim Dalı Başkanı,

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü. Sayın Anabilim Dalı Başkanı, T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE8V2BNP* Sayı : 66846985-304.01/ Konu : Burslar Sayın Anabilim Dalı Başkanı, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı tarafından ön

Detaylı

Çukurova Üniversitesi Taban Puanları

Çukurova Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversite

Detaylı

Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu

Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca Görevde Yükselme

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik ve Yükseköğretim

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı İdari Büro Şube Müdürlüğü SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı İdari Büro Şube Müdürlüğü SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 27/11/2015-58761 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı İdari Büro Şube Müdürlüğü Sayı :26860662/929/ Konu :2015 Unvan Değişikliği ve Görevde Yükselme Sınavı

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ (Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanlığı)

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ (Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanlığı) Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2016-5970 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı *BE8A3DRCV* Sayı : 40020294-304.01/ Konu : Hüsamettin Tuğaç Vakfı Bursu İVEDİ ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI HAKKINDA GENEL AÇIKLAMALAR

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI HAKKINDA GENEL AÇIKLAMALAR GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI HAKKINDA GENEL AÇIKLAMALAR Görevde yükselme ve unvan değişikliği suretiyle atanacakların yazılı ve sözlü sınavda başarılı olmaları gerekir. İlan edilen kadrolar

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2019)

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2019) SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2019) 12/04/2014 tarih ve 28970 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 08/04/2016-E.45326 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BE6L8TUR* Sayı : 83289901-302.08.03 Konu : Sportif Amaçlı BİLGİSAYAR

Detaylı

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu Personel Dairesi Başkanlığı

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu Personel Dairesi Başkanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@gtu.edu.tr Personel Dairesi Başkanlığı Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği

Detaylı

PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK PUAN. Fen Bilgisi Öğretmenliği MF-2 241,03972 314,13982 193.000 Sınıf Öğretmenliği TM-2 323,47582 361,65481 112.

PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK PUAN. Fen Bilgisi Öğretmenliği MF-2 241,03972 314,13982 193.000 Sınıf Öğretmenliği TM-2 323,47582 361,65481 112. BÖLÜM TÜRÜ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK BAŞARI SIRALAMASI EĞİTİM FAKÜLTESİ Fen Bilgisi Öğretmenliği MF-2 241,03972 314,13982 193.000 Sınıf Öğretmenliği TM-2 323,47582 361,65481 112.000 FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ Arkeoloji

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik DAĞITIM YERLERİNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik DAĞITIM YERLERİNE Tarih ve Sayı: 06/01/2017-E3461 TC ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BEZP4010K* Sayı : 26425808-10804/ Konu : Akademik Teşvik 2016 DAĞITIM YERLERİNE İlgi : 09122016 tarihli ve E158547

Detaylı

2012-2013 Atatürk Üniversitesi Taban Puanları

2012-2013 Atatürk Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Atatürk Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Atatürk Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2014-28975

Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2014-28975 Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2014-28975 T.C. Sayı :18235917-903.99- Konu :Personel İletişim Bigileri Dağıtım İstanbul Üniversitesi Kurumsal Otomasyon Projesi (İSKOP) altında bulunan Personel Sistemi Üniversitemizde

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Sınavın Adı : Kastamonu Üniversitesi Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı SINAV TAKVİMİ: Müracaat Tarihleri : 22/06/2017

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU : : : : :

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU : : : : : MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU İlan Tarihi Son Başvuru Tarihi Görevde Yükselme Yazılı Sınav Tarihi Yazılı Sınav Saati Yazılı Sınav Yeri Sözlü Sınav 26.10.2016

Detaylı

2015-2016 Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

2015-2016 Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/YO Adı Bölüm/Program Adı 2. Yarıyıl 4. Yarıyıl Özel Koşullar (*) Fen Edebiyat Fakültesi Fizik 0 2 Kurum İçi Yatay Geçiş Esas Şartlarını Taşıyan Öğrenciler Biyoloji 5 5 Matematik 2 2 Türk Dili ve

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN. Not: Başvurular ilgili Fakülte Dekanlıklarına/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerine yapılacaktır.

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN. Not: Başvurular ilgili Fakülte Dekanlıklarına/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerine yapılacaktır. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 2015 İLGİLİ MEVZUT 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ KONTENJAN BİLGİLERİ FAKULTE PROGRAM 2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ KONTENJAN BİLGİLERİ FAKULTE PROGRAM 2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ KONTENJAN BİLGİLERİ FAKULTE PROGRAM 2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf 2. Sınıf (Y.Dışı) 3. Sınıf (Y.Dışı) 4. Sınıf (Y.Dışı)

Detaylı

son 6 ayda 03 Aralık 2017 Pazar günü saat 14:00 de

son 6 ayda 03 Aralık 2017 Pazar günü saat 14:00 de Üniversitemiz personelinin görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 12.maddesi

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 08/04/2016-E.45297 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BEKVAK1A* Sayı : 83289901-010.07.02 Konu : Duyurular BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2018)

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2018) SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2018) 12/04/2014 tarih ve 28970 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/11/2015-102280 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6P3F7L4* Sayı : 39904088-604.01.01/ Konu : Proje Destek Programı BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 24/08/2015-266449 T.C. Sayı :88469847-301.08- Konu :Sınavsız 2. Üniversite Kayıtları hk. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi :21/08/2015 tarihli, 264775 sayılı yazı Lisans/önlisans

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 08/04/2016-E.45312 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BE6P8TKE* Sayı : 83289901-302.08.02 Konu : Kültürel Amaçlı BİLGİSAYAR

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı. Sayı : / /E /11/2018 Konu :Lojman Müracaatı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı. Sayı : / /E /11/2018 Konu :Lojman Müracaatı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/11/2018-E.113035 T.C. Sayı :99703607/813.01.02.01/E. 113035 30/11/2018 Konu :Lojman Müracaatı DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz Lojmanlarında oturmak isteyen personelin

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK Yazı İşleri Şube Müdürlüğü ULUSLARARASI BİLGİSAYAR ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK Yazı İşleri Şube Müdürlüğü ULUSLARARASI BİLGİSAYAR ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 31/01/2017-E.26286 Sayı : 10184850-622.99 Konu : Yardım Kampanyası Hk. T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK Yazı İşleri Şube Müdürlüğü *BEA546M2Y* ÇOK İVEDİ

Detaylı

5.SINIF KONTENJAN 4.SINIF KONTENJAN 3.SINIF EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2.

5.SINIF KONTENJAN 4.SINIF KONTENJAN 3.SINIF EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2. 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2.SINIF KONTENJAN FAKULTE PROGRAM YIL Yurt İçi Yurt Dışı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET PR. 2016_2017 3 ADALET MESLEK

Detaylı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ RESİM PR. (İÖ) 0 0 0 0 İŞLETME BÖLÜMÜ İŞLETME PR. 3 3 0 0 KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ KAMU YÖNETİMİ PR.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ RESİM PR. (İÖ) 0 0 0 0 İŞLETME BÖLÜMÜ İŞLETME PR. 3 3 0 0 KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ KAMU YÖNETİMİ PR. T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FAKÜLTE/MYO/YO BÖLÜM PROGRAM DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ 2. SINIF 3. SINIF 4. SINIF 5. SINIF 2. SINIF YURTDIŞI

Detaylı

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON) Programın

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON) Programın TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON) Programın Puan Genel Yerleşen OBK Min Programın Adı Min Puan Max Puan Kodu Türü Kontenjan

Detaylı

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@erzincan.edu.tr

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@erzincan.edu.tr 2015 Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@erzincan.edu.tr Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 26/02/2015-14633 *BD601177842* T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü Sayı : 99884131-824.07- Konu : Resmi Yazışma Kuralları. ZİRAAT FAKÜLTESİ

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 15/06/2015-46865 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BE6L3LM37* Sayı :62637355-304.01/ Konu :Burslar İVEDİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 2016 Bu kılavuz; Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI Fakülte / Yüksekokul / Konservatuar Öğretim Kontenjan Özel Koşul Süresi Ceyhan Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 17/10/2014-215469 T.C. Sayı :18235917-903.99- Konu :Diğer İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA ''İŞ YERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ/MOBBİNG'' konulu eğitim çalışmasının İletişim Fakültesi Cep

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU 10.0 alet ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU / 0.6 Lojistik 0.6 Posta Hizmetleri 04.0 Deniz ve Liman İşletmeciliği 04.0 Yat İşletme ve Yönetimi 0.6 Otobüs Kaptanlığı 15.9 Çağrı Merkezi

Detaylı

MESLEK YÜKSEK OKULLARI METEB ÜNİVERSİTE MYO BÖLÜMÜN ADI KON. YER. PUAN YERLEŞTİRME EN KÜÇÜK EN BÜYÜK ADANA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Adana Sağlık

MESLEK YÜKSEK OKULLARI METEB ÜNİVERSİTE MYO BÖLÜMÜN ADI KON. YER. PUAN YERLEŞTİRME EN KÜÇÜK EN BÜYÜK ADANA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Adana Sağlık MESLEK YÜKSEK OKULLARI METEB ÜNİVERSİTE MYO BÖLÜMÜN ADI KON. YER. PUAN YERLEŞTİRME EN KÜÇÜK EN BÜYÜK ADANA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi (Tam Burslu) 4 4 YGS-2

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 10/12/2014-80996 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BENNMFR0* Sayı :14065294-311.01.02/ Konu :Özel Burs Programları FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Avrupa Kredi Transfer Sistemi Koordinatörlüğü MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Avrupa Kredi Transfer Sistemi Koordinatörlüğü MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/11/2017-E.158401 *BEND5JFU2* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Avrupa Kredi Transfer Sistemi Koordinatörlüğü Sayı : 85292699-010.04- Konu : Yönergeler (Eğitim Komisyonu Çalışma Yönergesi)

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ ARA SINAV PROGRAMI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ ARA SINAV PROGRAMI ÖNEMLİ NOT: Sınavların sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi için ilgili bölümlerin her salonda en az bir gözetmen olacak şekilde görevlendirme yapmaları önemle arz olunur. Sınav görevlileri sınav başlamadan

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 22/12/2014-132120 *BEL53DC7S* Sayı : 51894716-903.99- Konu : Mal Bildirimi SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE 3628 sayılı Mal Bildiriminde Bulunulması, Rüşvet ve Yolsuzluklarla

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 19/12/2018-E.367722 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BENF6J4KV* Sayı : 94157705-304.01 Konu : EKEV Bursu BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR Fakülte / Yüksekokullar / Meslek Yüksekokulları En Küçük En Küçük Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği MF-3 475,84818 MF-3 451,90389 MF-3 449,49584 Diş

Detaylı

T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ

T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABUL KONTENJANLARI YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI 108210011 Diş Hekimliği Fakültesi 5 2 108210841 Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi 4 3 Eğitim Fakültesi

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

EGE ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI BİRGİVİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Fakülte Bazında 8 16 ECZACILIK FAKÜLTESİ Fakülte Bazında 13 26 SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ Fakülte Bazında 7 14 TIP FAKÜLTESİ Fakülte Bazında 43 86 HEMŞİRELİK

Detaylı

2014-2015 Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

2014-2015 Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/YO Adı Bölüm/Program Adı 2. Yarıyıl 4. Yarıyıl Özel Koşullar (*) Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya 1 1 Coğrafya (İÖ) 1 1 Fizik 5 Kimya 2 2 Biyoloji 2 2 Matematik(İÖ) 5 Türk Dili ve Edebiyatı 3 3

Detaylı

Erciyes Üniversitesi Taban Puanları

Erciyes Üniversitesi Taban Puanları 2012-201 Üniversitesi Taban Puanları 2012-201 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversit

Detaylı

2015-ÖSYS Önlisans Programları Doluluk Oranları (Devlet Üniversiteleri)

2015-ÖSYS Önlisans Programları Doluluk Oranları (Devlet Üniversiteleri) Acil Durum ve Afet Yönetimi 100,00 Adalet 100,00 Ağız ve Diş Sağlığı 100,00 Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 98,43 Ameliyathane Hizmetleri 99,49 Anestezi 99,93 Arıcılık 90,38 Aşçılık 100,00 Atçılık

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, YERLEŞEN ADAY SAYILARI VE EN DÜŞÜK-EN YÜKSEK PUANLAR

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, YERLEŞEN ADAY SAYILARI VE EN DÜŞÜK-EN YÜKSEK PUANLAR HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, YERLEŞEN ADAY SAYILARI VE EN DÜŞÜK-EN YÜKSEK PUANLAR Program Kodu Program Adı Puan Türü Kontenjan Yerleşen Aday Sayısı En

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora ÖD: i ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU / 0.6 Lojistik Bafra Meslek okulu / 11.3 Bilgisayar Programcılığı Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Organik Tarım 04. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bafra Turizm Meslek okulu /

Detaylı

Lisans Toplam Açıköğretim Önlisans Programları Örgün Öğretim Tablo 3 / A _B Önlisans Toplam

Lisans Toplam Açıköğretim Önlisans Programları Örgün Öğretim Tablo 3 / A _B Önlisans Toplam ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖSYM YERLEŞTİRME BİLGİLERİ Program Seviyesi Program Türü Kontenjan Yerleşen Tercih Oranı Açıköğretim 5638 5638 100 Lisans Programları Tablo 4 Örgün Öğretim

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 20/08/2014-159917 T.C. Sayı :18235917-915.99- Konu :Kuruluş Duyurusu İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu kapsamında, Yetiştirme

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı GÖREVLENDİRME VE İZİN BÜROSUNA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı GÖREVLENDİRME VE İZİN BÜROSUNA Tarih ve Sayı: 21/01/2016-26571 T.C. Sayı :18235917-929- Konu :Cuma izni. GÖREVLENDİRME VE İZİN BÜROSUNA İlimizde cuma namazı saati mesai saatlerine denk geldiğinden; daha önce 12.00-12.30 olarak belirlenen

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU 10.0 alet ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU / 0.6 Lojistik 0.6 Posta Hizmetleri 04.0 Deniz ve Liman İşletmeciliği 04.0 Yat İşletme ve Yönetimi 0.6 Otobüs Kaptanlığı 15.9 Çağrı Merkezi

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Yazı İşleri Bürosu ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Yazı İşleri Bürosu ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2017-E.27103 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Yazı İşleri Bürosu *BELM469M3* Sayı : 22124271-622.99 Konu : Yardım Kampanyası Hk. ÖĞRENCİ

Detaylı

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-E.25540 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6P87DY* Sayı : 50235129-100 Konu : Muafiyet Sınavı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğünün

Detaylı

Birimler Bayan Erkek Genel Toplam Altıntaş Meslek Yüksekokulu 323 172 495 Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 311 931 1242

Birimler Bayan Erkek Genel Toplam Altıntaş Meslek Yüksekokulu 323 172 495 Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 311 931 1242 Altıntaş Meslek Yüksekokulu 323 172 495 Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi 82 24 106 Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi(İÖ) 46 26 72 Gıda Teknolojisi 82 19 101 Gıda Teknolojisi(İÖ) 2 1 3 İşletme Yönetimi 50

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Taban Puanları

Akdeniz Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban ve tavan puanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversite

Detaylı

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Banka ve Sigorta Yönetimi Bankacılık Borsa ve Finans Dış Ticaret Dış Ticaret ve Avrupa Birliği e-ticaret Emlak ve Emlak Yönetimi

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/MYO Adı Bölüm/Program Adı 3. Yarıyıl 5.Yarıyıl 7.Yarıyıl Özel Koşullar (*) Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya 1 1 Coğrafya

Detaylı

Dumlupınar Üniversitesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci İstatistikleri * 06.10.2015 tarihinde düzenlenmiştir.

Dumlupınar Üniversitesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci İstatistikleri * 06.10.2015 tarihinde düzenlenmiştir. Dumlupınar Üniversitesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci İstatistikleri * 06.10.2015 tarihinde düzenlenmiştir. Birimler / Programlar Altıntaş Meslek Yüksekokulu 330 181 511 Gıda Kalite Kontrolü ve

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 26/07/2016-271606 T.C. Sayı :18235917-929- Konu :Genelge. Dağıtım Yerlerine 2016/18 sayılı 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına ilişkin Başbakanlık genelgesinin yayımlandığına ilişkin Başbakanlık

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/03/2018-E.19228 Personel Daire Başkanlığı *BE6P3U4YK* Sayı : 83533471-050.01.04 Konu : İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama Yönergesi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /04/2017 Konu : PTT ile yapılan sözleşme

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /04/2017 Konu : PTT ile yapılan sözleşme Evrak Tarih ve Sayısı: 07/04/2017-24902 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE6P36JFN* Sayı : 75548883-030.02-E.24902 07/04/2017 Konu : PTT ile yapılan sözleşme SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL

2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL 2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL PUAN TÜRÜ SAY 1 TOPLAM : 23 SÖZ 1 EA 1 ALAN İÇİ OLARAK SEÇEBİLECEĞİNİZ LER Acil Yardım ve Afet Yönetimi Aktüerya Beslenme ve Diyetetik Bilgi Teknolojileri Bilgisayar Öğretmenliği

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BENU39Y1C* Sayı : 71088957-010.07.02/ Konu : EndNOTE Kursu Hk. Dosya Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından periyodik olarak ve ilki 17-18 ve 20 Mayıs

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam 10.0 alet ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / 01.0 Bitki Koruma Bafra Meslek okulu Alan kodu Derece

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MESLEK LARINA KONTENJANLARI AYRILDIĞI LİSANS (*) Adalet Meslek 5 Hukuk Fakültesi Bilgisayar 3 3 Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bilişim Sistemleri Mühendisliği Kontrol ve Otomasyon

Detaylı

2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi

2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Kod/Kısa Adı Fakülte Yüksekokul Program Adı 2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri YILLIK ÖĞRENİM ÜCRETİ MİKTARI BİR DÖNEMLİK ÖĞRENİM ÜCRETİ MİKTARI 108210841 ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad

Detaylı

Tablo 3A Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Önlisans Programları

Tablo 3A Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Önlisans Programları Tablo 3A Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Önlisans Programları 1.Bu tabloda, mesleki ve teknik eğitim bölgeleri (METEB) içinde alfabetik sırada olmak üzere her üniversitenin adından sonra

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / Kabul eden/ 10.0 alet Bafra Meslek okulu Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / / 11.3 Bilgisayar Programcılığı Tıbbi ve Aromatik

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /03/2017 Konu : Proje Tabanlı Mevlana Programı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /03/2017 Konu : Proje Tabanlı Mevlana Programı Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-18848 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE843KJ60* Sayı : 75548883-100-E.18848 15/03/2017 Konu : Proje Tabanlı Mevlana Programı SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

BÖLÜM KODU SINAV TARİHİ

BÖLÜM KODU SINAV TARİHİ A Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi ATA101 25 Ocak 2016 13.15-14.15 Diş Hekimliği Fakülte Sekreterliği Tuzla Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı ATA102 25 Ocak 2016 13.15-14.15

Detaylı